CardioActive Taurine

CardioActive Taurine o se sauniuniga faʻasolosolo e aofia ai le mea taua. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona faʻaleleia ai le soifua maloloina o soʻo se ituaiga o maʻi suka, faʻaitiitia le tulaga o tagata gasegase i le fatu, ma faʻaitiitia le leaga o aʻafiaga o nisi o vailaʻau.

ATX code: C01EB (Isi fualaau mo togafitiga o fatu fatu).

CardioActive Taurine o se sauniuniga faʻasolosolo e aofia ai le mea taua.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O le vailaʻau mai ZAO Evalar (Rusia) o loʻo maua i le pepa laulau. 1 papalama e aofia ai le 500 mg o le mea o loʻo galue malosi - taugata, faʻapea foʻi ma mea faʻapitoa. I totonu o le pusa 1 o loʻo i ai le 20 palani paepae paepae. 3 fusi ma faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo tuʻuina i totonu o le pepa pepa pepa.

Faʻataʻitaʻiga

O le mea galue malosi o le taugata - o le amino acid lea e faʻapipiʻiina mai le cysteine ​​ma le methionine ma o le vasega o le sulfonic. O le faʻapogai o le gaʻo mo le tino o le tagata o meaola manu ia ma meaʻai paleni.

O le faʻapogai o le taua mo le tino o le tagata o manu ia.

O le mea galue malosi o loʻo i ai meatotino nei:

  • faatulaga le tuufaatasiga o le phospholipide o silasila siaki,
  • faʻaosofia faiga faʻavae i le fatu, gaʻo, ate,
  • faʻamaonia le faʻalauteleina o le pāmioka ma le calcium-magnesium i le telefoni feaveaʻi,
  • faaleleia atili le toto toto o totoga o totoga vaaia,
  • faʻapupula le gaioiga o le myocardium,
  • faaitiitia le mamafa o le diastolic,
  • faʻaalia ai gaioioiga faʻamalosia,
  • E i ai sona aʻafiaga o le aʻafiaga, aua e faʻasaʻo ai le prolactin, adrenaline ma gamma-aminobutyric acid, lea e aofia ai i le gasegase ma le neurotransmitter processes o le mafaufau.

Fesoasoani e faʻamaonia le paleni o le vai. E taofia ai le atinaʻe o le retinopathy o le maʻisuka. Ua faʻaalia le faʻaopoopoga mo tagata taaalo, aua e faʻaleleia ai le tumau i le taimi o le faʻamalositino.

Pharmacokinetics

O le pharmacokinetics o le fualaau faasaina ua faamatalaina i se maualuga maualuga o le absorption o le toto. O le maualuga maualuga o le faʻaaogaina o se vailaʻau i le toto pe a ave le 0.5 g i le 1.5 itula. 24 itula i le maeʻa ai o le pulega, ua maeʻa ese mai le tino.

Narine - faʻapefea ona faʻaaogaina, vailaau ma faʻamaʻi.

E faʻapefea ona faʻaaoga le fualaau faasaina Ciprofloxacin 500 - faitau i lenei tusiga.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O se vailaʻau faʻapitoa e faʻamatalaina o se vaega o togafitiga faʻapitoa:

  • cardiovascular failure o tupuaga eseese,
  • ogaoga maualuga
  • ituaiga 1 ma le ituaiga 2 maʻisuka, e aofia ai le hypercholesterolemia,
  • e puipuia ai suauu o le ate faʻatasi ai ma le umi faʻaaogaina o sooupu faʻamalo,
  • fatuga o le soona inu.

Auala e ave ai CardioActive Taurine

O le fualaau faasaina e fai leotele i le 25 minute ao le i ai. Fufulu i lalo i le vai poʻo le kesi e leʻi faʻasusu i le vevela o le potu. O le faʻatulagaga o fuataga ua fuafuaina e le fomaʻi o loʻo auai e amanaʻiaina le faʻamaonia ma uiga taʻitasi o le tagata maʻi.

O tagata maʻi ma le fatu o le fatu e faʻamatalaina 0.5 poʻo le 1 papafa 2 taimi i le aso. O le maualuga o le fualaau e 6 pauna i le aso. O le togafitiga e 30 aso.

O le fualaau faasaina e fai leotele i le 25 minute ao le i ai.

I le tulaga o le oona o le glycoside, e 1.5 pauna ua faatonuina i le aso.

Mo le puipuia o suauu o le ate, e 2 pusa ua faatonuina i le aso, ua vaevaeina i le 2 atumaga. O le umi o togafitiga e faalagolago i le umi o le togafitiga faʻamaʻi ma faʻamaʻi faʻamalolo.

Aveina o fualaau faasaina mo le maʻisuka

Taurine e leai sona aʻafiaga i le faʻaitiitia o le suka o le toto, ae e faʻaleleia ai le lagona o sela i le inisalini. Ona o lona gaioioga, o le vailaʻau e taofia ai le atinaʻeina o faʻamaʻi vascular.

  1. I le tulaga o le maʻisuka e faʻalagolago i le maʻisuka faʻatasi ma le inisalini togafitiga, e 1 le papalama e faʻatautaia 2 taimi i le aso. O le togafitiga e 90-180 aso.
  2. I le tulaga e leai se inisalini e faalagolago i le maʻisuka faʻatasi ma le aveina o isi mea faʻamalolo poʻo meaʻai, e tasi le laulau e faʻalua 2 aso i le aso.
  3. E leai se inisalini e faalagolago i le maʻisuka, e aofia ai le i ai o se faʻaopoopoga i le cholesterol, e lua pusa e faʻasolosolo i aso taitasi, vaevaeina i le 2 atumaga.

Taurine e le faʻapaʻu i lalo le suka o le toto.

Faʻaiʻuga

O gaioiga taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi i vaega o le vailaʻau e mafai. O le mea galue malosi e faʻaleleia ai le gaosiga o le kulimi chlorhydrate i le manava. Faatasi ai ma le faʻagasologa o le faʻaaogaina, o le faʻamalololuga o le gastritis poʻo le maʻi o le peptic e mafai.

O le fualaau faasaina e mafai ona faateleina le lagona o le insulin ma mafua ai le hypoglycemia i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

Faaaoga i le matua

I tagata matutua, o suiga i le maualuga o le maualuga o le tino e afaina tele ai le metabolism. O le le lava o amino acids, i le tele o mea e aofia i le retina, e faʻaosoina ai le atinaʻeina o faʻamaʻi masani ile mata, faʻaititia ai le gaioiga.

O le faʻaogaina o le vailaau i le plasma toto o tagata matutua o le 49 μmol / L, ma i tupulaga talavou - 86 μmol / L. A maeʻa se manuʻa, o le maualuga o le tau o tagata matutua ua faʻaitiitia.

O le mea lea, e mafai ona tatou talanoa e uiga i le talafeagai o le faʻaaogaina o le tau i le matua, aemaise pe a uma le manua poʻo le taotoga.

Aafiaga i le gafatia e pulea ai auala

E le afaina ai le gafatia e pulea ai auala ma auai i gaoioiga ia e manaʻomia ai le faateleina o le gauai atu o le mafaufau.

Ole fualaau faasaina e leai se fegalegaleaiga saʻo ma le ava malosi.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

O faʻatautaia o vailaʻau ma vailaʻau o le lithium e taofia ai le aveeseina o le fatu mai le tino, e fesoasoani i lona faʻaopoopoga i le toto. Faʻaititia le aʻafiaga i luga o le ate ona o le faʻaogaina o sui soosoo. O le faʻaaogaina tutusa o togafitiga e le fautuaina, talu ai o le vailaau faʻasaina ua i ai se aafiaga diuretic.

CardioActiva Taurina Analogs

Taʻiala faʻatatau o fualaau faasaina, filifilia mo le mea galue malosi:

  • O le meaʻai o se tapenaina o papa maʻa e faʻaleleia ai le setete o le cardiovascular system ma le metabolism i le tulaga o le faaletonu o le kulukose,
  • Taurine o se fualaau faasaina ua gaosia i foliga o mata o mata e faʻaaogaina i togafitiga o siama mataʻese ma mataʻitusi o loʻo faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa o le toilalo o le fatu ma faʻamaʻi endocrine e aʻafia ai le gasegase o le kulukose,
  • Igrel - matala mata e faʻaaogaina i le togafitiga o ituaiga eseese o faʻataʻitaʻiga ma i ai manuaga o le pene,
  • Taufon o se fomaʻi o le faʻaaogaina o togafitiga e togafitia ai le vaʻai mata.

O vailaʻau nei e tutusa ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina ma o latou aafiaga: Pumpan, Lisinopril, Libicor, Trifas 10, Bisoprol, ma isi. Aʻo leʻi faʻaaogaina soʻo se tasi o fualaau, e tatau ai ona suʻesuʻe ma le totoa ia meatotino o mea aoga ma faʻamaoniga.

Faʻamatalaga i luga o CardioActive Taurine

Aʻo leʻi faʻaogaina, e fautuaina e faitau le iloiloga.

Ivan Ulyanov (fomaʻi), 44 tausaga, Perm

Taurine o se amino acid taua mo le tino o le tagata. I le avea ai o se vaega o togafitiga faigata, ou te fautuaina se fesoasoani faaopoopo i le fatu i oʻu maʻi. O le vailaʻau e fesoasoani e faʻaleleia ai le vaʻai, faʻaitiitia le cholesterol toto, faʻamaonia le metabolism-masima. Faʻaitiitia le toto maualuga i le maualuga maualuga o le tikeri 1. E mafai ona faʻaaoga le meafaigaluega e puipuia ai faʻamaʻi eseese o le fatu ma toto, ae i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Vasily Sazonov (endocrinologist), 40 tausaga, Samara

Ou te fautuaina mo tagata gasegase e togafitia togafitiga o gasegase cardiovascular ma endocrine e aʻafia ai le gasegase o le kulukose. O le vailaau faʻasaina e tele ituaiga o gaioiga, e faigofie lava ona fai, e masani lava e le afaina ai ni gasegase. Ua mavae le 12-15 aso mai le amataga o le faʻaaogaina, o le maualuga o sugars ma le cholesterol i le toto ua amata ona faʻaitiitia.

Valentina, 51 tausaga, Vladivostok

Mo le puipuiga ma le faʻamalosia o le soifua maloloina o le loto, o loʻo ou aveina vitamini ma meaʻai mo le tele o tausaga. A maeʻa se tasi o fualaau o lenei meafaigaluega, faʻaleleia le soifua maloloina. A maeʻa le vasega, o le maualuga o le cholesterol i le toto e faʻaitiitia, faʻaleleia ai toto, o le mea lea, e mafai ona faʻaaoga e puipuia ai le atherosclerosis. E faaopoopo atu i lenei mea faigaluega, na faia e le CardioActive Eva se vasega eseese. E faʻapea foi se meafaigaluega aoga ma taugofie.

Peter, 38 tausaga, Kostroma

Fautuaina e avea o se fualaau lelei i le maualuga o le suka. Na ou aveina mo le 10 aso, ae ou te lei aveina. A maeʻa ona ave pepa, o loʻo i ai le malosi o le malosi, faʻatupulaia le lelei. Ou te faʻamoemoe o le a taulimaina e le meafaigaluega lona autu autu.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

CardioActive Taurine o loʻo maua i foliga o laupepa: paʻu paʻu, paepae pe toetoe lava paepae, ma se chamfer ma se lamatiaga (20 pcs. I paʻu, i totonu o se atigipusa pepa mo 2 pe 3 ato).

Faʻavaeina o le 1 papa maʻa:

  • gaioiga malosi: taurine - 500 mg,
  • vaega o ausilali: povidone, microcrystalline cellulose, sodium croscarmellose, stearate calcium, colloidal silicon dioxyide.

Pharmacodynamics

Taurine e faʻamaonia le fesuiaiga o le konisini ma le konatela i totonu o siama, ei ai sona aafiaga lelei i le tuufaatasiga phospholipide o silasila o le siama, ma ua i ai se gaosiga o le osomagula ma le membrane. E mafai ona faʻatonutonu le faʻasaʻoloto o le gamma-aminobutyric acid, adrenaline, prolactin ma isi hormones, faʻapea foʻi ma tali ia i latou. O loʻo faʻaalia ai meatotino a le neurotransmitter inhibitory. Taurine ei ai lona aʻafiaga, faʻafoʻosaʻoina auala faʻasolosolo, auai i le faʻaogaina o fomaʻi o loʻo i totonu o le mitochondria. E le gata i lea, e aʻafia ai le cytochromes e aofia ai i le metabolism o vailaʻau vailaʻau eseese. Faafetai i le taula, gaioiga gasegase i le ate, fatu ma isi gaʻo ma okeni e faaleleia atili, faateleina le tafe toto ma o le mamafa o le cytolysis i maʻi o le ate ua faaitiitia.

I tagata gasegase e le atoatoa le cardiovascular, o le tau e faʻaititia ai le malosi o le intracardiac diastolic, faʻateleina le faʻamalosia o le myocardial. I le maualuga o le maualuga o le toto, o le faʻaaogaina o le uaina e faʻaititia ai le toto maualuga (BP), ma le manatu e toetoe lava a leai se aʻafiaga o le toto.

O le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le faʻamaʻi o le faʻamalolo o mea faʻamalolo, mea le manaomia e tupu mai i le faʻalavelave o glycosides cardiac ma le faʻavavevaveina o palama. I tagata gasegase o loʻo feagai ma faʻamalositino mamafa, o le CardioActive Taurine e faʻateleina ai le malosi.

I tagata gasegase e maua i le maʻisuka, o le faʻaitiitia o le toto o le kulukosese toto e tupu i totonu o le 14 aso talu ona amata le togafitiga fualaau.

Pe a ave le tui mo le 6 masina, o le faʻaleleia atili o le toto o le mata o le toto o le mata e matauina.

Contraindications

  • ogaoga o le le fiafia o le fatu,
  • tausaga e 18 tausaga
  • maʻitaga ma lactation,
  • faateleina le lagona lelei i vaega o le vailaʻau.

E tatau ona ave le faʻaeteete i tagata gasegase ma le malosi tele o le tino.

Faatonuga mo le faaaogaina CardioActiva Taurine: metotia ma metotia

CardioActive Taurine e faia i le tautala, 20 minute aʻo leʻi faia se taumafataga.

  • toilalo o le fatu: 250-500 mg 2 taimi i le aso, le umi o le fualaau faasaina - 1 masina. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻateleina le fua i le 2000-3000 mg,
  • fatuga o le inu oona: pe tusa ma le 750 mg i le aso,
  • ituaiga 1 maʻisuka: 500 mg 2 taimi i le aso faatasi ai ma togafitiga o insulin, le umi ole fualaau faasaina - 3-6 masina,
  • ituaiga 2 maʻisuka mamani: 500 mg 2 taimi i le aso faatasi ai ma togafitiga o meaʻai po o isi vailaau oona o le hypoglycemic,
  • ituaiga 2 maʻisuka (e aofia ai ma le hypercholesterolemia): 500 mg 2 taimi i le aso.

CardioActive Taurine: tau i falemaʻi i le initaneti

PULEGA FAʻAMATALAGA 500mg 60 pcs. pills

CardioActive Taurine 500 mg tablets 60 pcs.

Cardioactive Taurine 60 pusa

Cardioactive Taurine tbl 500mg Nu. 60

Aoga: Rostov State Medical University, faapitoa faapitoa "Vailaau Faʻataʻi Aoao".

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

Afai e le toe gaoioi lou ate, o le a oti i totonu o le aso.

E tusa ai ma le WHO, o le faia o se talanoaga i le afa itula i luga o se telefoni feaveaʻi, e faʻapupulaina ai le ono o le faiʻai e 40%.

Sa faʻatautaia e saienitisi Amerika suʻesuʻega i maso ma faʻauʻuina o le suamalie sipuni e taofia ai le atiaʻe o le atherosclerosis o toto toto. E tasi le vaega o moa na inu vai manino, ma le lona lua o le suamilo. O le iʻuga, o vaʻa o le vaega lona lua e leai ni pusa cholesterol.

O loʻo i ai ni faʻasalaga faʻapitoa o le fomaʻi, e pei o le fafagaina o mea faitino. I le manava o se tasi tagata maʻi na mafatia i lenei mania, e 2500 mea mai fafo na maua.

E tusa ai ma fuainumera, i le Aso Gafua, o le aʻafiaga o tua o manuʻa ua faateleina le 25%, ma le aʻafiaga o le fatu fatu - e 33%. Ia faaeteete.

E tusa ai ma le tele o saienitisi, o fale o le vitamini e le aoga mo tagata.

Sa faia e saienitisi mai le Iunivesite o Oxford se faasologa o suʻesuʻega, lea na latou oo mai ai i le faaiuga e faapea e mafai ona faaleagaina ai le fai meaʻai i le faiʻai o le tagata, ona e mafua ai ona faaitiitia lona tele. O le mea lea, ua fautuaina e saienitisi ia aua neʻi faʻamavae ese iʻa ma aano o manu mai a latou meaʻai.

O le maʻi sili ona leaga o le maʻi lea o Kuru. Na o sui o le ituaiga Mua i Niu Guinea o loʻo maʻi ia te ia. O le maʻi na maliu i le talie. E talitonuina o le mafuaaga o le faʻamaʻi o le 'ai lea i le faiʻai o le tagata.

E sili atu ma le $ 500 miliona i le tausaga e faʻaalu i fualaau faʻamaʻi na o ia i le Iunaite Setete. E te talitonu pea o le a maua se auala e faʻatoʻilaloina ai allergies?

I le taimi o le olaga, o le averesi o tagata e le itiiti ifo i le lua vaituloto tetele o le suavaia.

O se tagata e ave faʻamalosi i le tele o mataupu o le a toe mafatia mai le atuatuvale. Afai o se tagata na te taofiofi ma lona atuatuvale, ua ia te ia avanoa uma e galo ai e uiga i lenei setete e faʻavavau.

Faatasi ai ma se asiasiga masani ile moega tanning, o le avanoa e maua ai le kanesa o le paʻu e faateleina i le 60%.

O le tamaititi e 74 tausaga le matua o Ausetalia o James Harrison na avea o se toto na foaʻiina atu e tusa ma le 1,000 taimi. E i ai sona toto e seasea ona tupu, o le mea lea e fesoasoani ai i mea e puipuia ai pepe faatoa fananau mai ma se maʻi mama. O le mea lea, na faasaoina e Ausetalia e tusa ma le lua miliona tamaiti.

O le mamafa o le faiʻai o le tagata e tusa ma le 2% o le mamafa o le tino, ae na te faʻaumatia pe a ma le 20% o le okesene ulufale atu i le toto. O lenei mea moni e mafua ai le faiʻai o le tagata i mea leaga e mafua mai i le leai o se okesene.

O galuega e le fiafia i ai le tagata e sili atu ona afaina i lona mafaufau nai lo le leai o se galuega.

O le numera o tagata faigaluega o loʻo galulue i galuega a le ofisa ua faʻapupulaina ma le maoaʻe. O lenei tulaga e sili ona taua o aai tetele. O galuega a le ofisa e tosina ai alii ma tamaitai.

Metotia o le talosaga

  • toilalo o le fatu: 250-500 mg 2 taimi i le aso, le umi o le fualaau faasaina - 1 masina. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻateleina le fua i le 2000-3000 mg,
  • fatuga o le inu oona: pe tusa ma le 750 mg i le aso,
  • ituaiga 1 maʻisuka: 500 mg 2 taimi i le aso faatasi ai ma togafitiga o insulin, le umi ole fualaau faasaina - 3-6 masina,
  • ituaiga 2 maʻisuka mamani: 500 mg 2 taimi i le aso faatasi ai ma togafitiga o meaʻai po o isi vailaau oona o le hypoglycemic,
  • ituaiga 2 maʻisuka (e aofia ai ma le hypercholesterolemia): 500 mg 2 taimi i le aso.

Faʻasalaga

E leai se faʻamaoniga o le maualuga o le fualaau faasaina.

E taua le pulea o le fomaʻi pe a tago i le vailaʻau e avea o se vaega o togafitiga faigata mo le togafitiga o le inupia ma le glycosides cardiac, le maʻisuka malosi, le fatu fatu.

E tusa ai ma faatonuga CardioActive Taurine e le afaina ai le mafai ona ave taavale ma isi faʻalavelave faigata e manaʻomia ai le saoasaoa o lagona o le psychomotor.

CARDIOACTIVE TAURINE iloiloga

  • Lipoti le sauaina
  • Faasoa atu le iloiloga
  • Iloilo le Itulau

  • Lipoti le sauaina
  • Faasoa atu le iloiloga
  • Iloilo le Itulau

  • Lipoti le sauaina
  • Faasoa atu le iloiloga
  • Iloilo le Itulau
  • Lipoti le sauaina
  • Faasoa atu le iloiloga
  • Iloilo le Itulau

  • Lipoti le sauaina
  • Faasoa atu le iloiloga
  • Iloilo le Itulau

  • Lipoti le sauaina
  • Faasoa atu le iloiloga
  • Iloilo le Itulau
  • Lipoti le sauaina
  • Faasoa atu le iloiloga
  • Iloilo le Itulau

  • Lipoti le sauaina
  • Faasoa atu le iloiloga
  • Iloilo le Itulau
  • Lipoti le sauaina
  • Faasoa atu le iloiloga
  • Iloilo le Itulau
  • Lipoti le sauaina
  • Faasoa atu le iloiloga
  • Iloilo le Itulau
  • Lipoti le sauaina
  • Faasoa atu le iloiloga
  • Iloilo le Itulau
  • Lipoti le sauaina
  • Faasoa atu le iloiloga
  • Iloilo le Itulau

E masani ona ou faʻaaogaina le cardioactive i le maeʻa ai ona maua 30 kilokone faaopoopo ona o maʻi. Na faatonuina aʻu e le fomai i le fualaau faasaina ona sa ia fai mai o loʻu mamafa o le avega i luga o le fatu e matua maualuga ma o le lamatiaga o le faatupuina o le cardiovascular diseases faateleina, na ia tuuina mai foi fautuaga mo le gau o le mamafa, ae o loo i ai ni faafitauli i lenei mea .. e le aoga. Ou te faʻaaogaina foi se cardioactive i taimi uma pe a maeʻa ona ou mauaina 30 kilokone faaopoopo ona o maʻi. Na faatonuina aʻu e le fomai i le fualaau faasaina, aua na ia faapea mai o loʻu mamafa o le avega i luga o le fatu e matua maualuga lava ma o le lamatiaga o le faatupuina o le cardiovascular diseases, na ia tuuina mai foi fautuaga mo le gau o le mamafa, ae o loo i ai ni faafitauli i lenei mea .. e le aoga, o lea e mafai ai ona sili atu pills.

O mea ou te fiafia i ai i lenei sauniuniga o lona tamaoaiga ma, taua, o le natura masani o le "fatu," lea e aofia ai le tele o meaʻai (i le ala, e lelei mo le maʻisuka, talu ai o lenei vaega e maua ai le suka), omega 3, coenzyme Q10, ma le hawthorn. Ou te taumafai e sui eseese ituaiga o nei fualaau faasaina ina ia maua ai e le tino ni vailaʻau eseese, o le taimi mulimuli ou te aveina ai ma le malosi. Mo tagata gasegase ma maʻisuka, o le fualaau e sili ona aoga ma aoga i loʻu manatu.

A uma le vasega, ona ou lagona ai lea o le fatu ua amata ona faigofie ma sili atu le faigofie, e lagona le itiiti o le dyspnea, o le tumau o le loto e faasolosolo malie ona faateleina ma e le o malosi tele pe a uma le gaioiga. I le taimi atoa o le faʻaaogaina o lenei fualaau faasaina, e leʻi i ai lava ni tiga, tingling in the heart, ou te manatu o lenei mea o se faailo ona o le toatele, e oo lava i aʻu uo, na amata ona i ai ni faafitauli mai le tele o le mamafa.

Ou te fuafua e leiloa le mamafa, ae i le taimi nei, o loʻo i ai se avega mamafa i le fatu o le fatu, o le a faaauau pea ona ou inu i lenei fofo, 300 galu o ni peni moni, ae i le isi itu, o le fualaau faasaina e puipuia malosi ai faamaʻi fatu, e faapena foi ia te aʻu ona teenaina i loʻu vaega mamafa o le tele o le ola.

Faʻaaliga

O lapotopoto laupapa lapotopoto e lanu pe paʻepaʻe. O aʻafiaga ma le chamfer na mafua mai i le gaosiga e faigofie ai ona maua le fualaau manaomia o le vailaau faʻasaina ma le faʻavae vaega. E faigofie ona vaevaeina i ni vaega tutusa se lua ma ave le 0.5 i le 1.5 papa e tusa ai ma le tala a le fomaʻi.

Faʻasalaga - 20 vaega i le faʻapipiʻiina o eletise alumini, o loʻo tuʻuina i totonu o se atigipusa pepa faʻatasi ai ma faʻamaumauga faʻaopoopo.

Faʻatoʻa totonu

O loʻo iai i totonu o nei mea:

  • Taurine. E faʻaleleia ai le gaioiga o le fatu, faʻavaveina le faiga o gasegase i sela, le retina, ma faʻamaonia le paleni phospholipid. Faʻaitiitia le faʻamaʻiina i le tino o le tino, lea e aʻafia ai le paʻu malie o le toto maualuga. E galue e pei o se vailaʻau, e le o le pito i tua o le "kemikolo" analogues. Malosiaga e faʻaititia ai le maualuga o le cholesterol, toto kullukose, maona o fualaau faʻasaina. Faateleina le lelei.
  • Povidone o se mea e afaina ai. Faigofie - aoina mai toxins ua fausia i totonu o le tino, fusi i latou ma aveese i latou e ala i le inumaga.
  • O le microcrystalline cellulose o se punavai o fiber meaʻai. Faʻamaʻa le tino mai toxins, toxins, cholesterol, faʻasalaga. E maua mai le sipuni. E le afaina, e le o se mea oona, e aʻafia ai mea leaga.
  • O le sodium Croscarmellose o se mea vaivai. E faaopoopoina i le taimi o le faʻasaʻoina o fualaau mo le faʻasaʻo vave o le fualaau faasaina i totonu o le manava.
  • O le sukalati stearate o le masima lea e faʻaaogaina i fualaau oona.
  • Colloidal silicon dioxide o se mea paʻepaʻe papaʻe (paʻu). E aveese ai meaola leaga, mea oona, allergens.

O loʻo faʻatau atu i falemaʻi e aunoa ma se faʻamaumauga, ae aua neʻi galo e faatatau i vailaʻau. O le tuʻuina atu ia oe lava i luga o le mafaufau e aunoa ma le faʻatalanoaina o se fomaʻi, ua e faʻamaonia se uiga le faaaloalo i lou tino.

Faʻaaogā tatau ma le faʻamautinoa o le fua ole aso

Le aoga o soo se fomaʻi togafitiga e faalagolago i le amio a le tagata maʻi, metotia o le faʻaaogaina, ma le fua saʻo. E foliga mai - o le a le mea faigata? Na ia tago i le pulu, fufulu - ua maeʻa le misiona, o loʻo matou faʻatali mo le aafiaga. O le a oʻo mai lava pe'ā uma ona matauina tulafono uma o loʻo faʻamatalaina auiliili i faʻamatalaga masani mo le fualaau faasaina, lea e masani ona tatou le amanaiaina, e le o manaʻo e faitau e oʻo i le iuga.

O le cardioactive taurine o loʻo faʻamatalaina i togafitiga faʻapitoa o le toilalo o le fatu, o le inupia e fesoʻotaʻi ma le tele o fualaau o fualaau faʻamaʻi ma fomaʻi e faʻavae i luga o fualaau oona, ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2.

O le mea autu o le fualaau faasaina o se amino acids. E tatau ona faia i le afa itula ao le i faia taumafataga, e fai ma sui - 3 itula pe a uma se taumafataga. O le papaa e ulu atu i le manava i le taimi o se taumafataga o le a le gauai atoa. O le toatele o le a o ese mai le tino. O le faʻasalalauga o le a le maua ai le manaʻoga.

E masani lava ona fuafua e le fomaʻi le metotia e faavae i suega na maua, suesuega lautele, mafaufau i le tulaga o le maʻi, ana faitioga, ma maʻi faʻamaʻi. Faʻatasi ma fatuga fatu, e taua tele lenei mea. Afai ei ai ou faafitauli i le fatu, aua nei e tagofia vailaau e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi.

I le faaletonu o le fatu, e faalua i le aso ona faʻaaogaina pepa papain, 0.5 i le 1 papa. O le vasega e sili atu i le masina. O le faʻateleina o le fualaau e mafai ona faʻamatalaina e se fomaʻi.

Ina ia faʻamalo le inupia e mafua mai i togafitiga fatu o fatuga, o le fua o aso taitasi e 1.5 papa.

Taurine o se fomaʻi lauiloa mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka ma le faaletonu o le vaai. I le maʻisuka ituaiga 1, ole fua ole aso e 2 pusa i le aso mo le ono masina. E vaevaeina i ni atopa se lua: taeao ma afiafi. O le maʻisuka ituaiga 2 ma le maualuga o le cholesterol "e manaʻomia" 1-2 laulau i le aso.

Aua nei galo o lenei vailaʻau e faʻaaogaina e fai ma faʻaoga i vailaau talafeagai. E le mafai ona suitulaga fualaau faasaina na faatonuina e se fomai muamua.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

Taurine faʻaleleia togafitiga faʻasolosolo i totonu o le loto, ate ma isi totoga ma gaʻo. I faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi le ate, o le toto e faʻateleina le toto ma faʻaitiitia le mamafa o le cytolysis.

Togafitiga ma le CardioActive Taurine e iai le gasegase o le tino (CCH) e mafua ai ona faʻaitiitia le faʻasoesa i vaega laiti ma lapopoʻa o le toto: faʻaititia le faʻasolosolo o le diastolic, e faʻaititia ai le faʻatulafonoina o le myocardial (le maualuga o le faʻasaʻolotoga ma le malologa, le faʻamalosia ma le faʻamalologa). O le fualaau faasaina e maualalo ai le toto maualuga (BP) i tagata gasegase e maualuga le maualuga o le toto ma e toetoe lava a leai se aafiaga i le toto i gasegase e le atoatoa le malosi o le fatu ma le toto maualuga.

CardioActive Taurine e faʻaititia ai aʻafiaga o loʻo tupu mai i le maualuga o glycosides cardiac ma le "faʻagesegese" o le siakiina o le calcium channel, ma faʻaitiitia ai le faʻamaʻi o le faʻaaogaina o fualaau oona. Faateleina le gaioiga i le taimi o le mamafa o le tino.

I le maʻisuka, e tusa ma le 2 vaiaso talu ona amata le aveina o CardioActive Tuarin, o le faʻaititia o le kulukose i le toto e faʻaititia. O se faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le faʻasalaga o triglycerides, i se tulaga maualalo - o le maualuga o le cholesterol, o le faʻaitiitia o le atherogenicity o le lipids plasma sa matauina foi. I le faʻaaogaina umi o le vailaau (pe a ma le 6 masina), sa maitauina se faʻaleleia atili o le toto toto o le tino.

A maeʻa le faʻafofogaina o le 500 mg o le CardioActive Taurine, o le gaʻo malosi o le toto o loʻo faʻamoemoe i le toto pe a maeʻa 15-20 minute, oʻo atu i le maualuga pe a uma le 1.5-2 itula. O le vailaau faʻasaina ua faʻaaogaina atoa i le aso.

Faʻaaoga Cardioactive Taurine

Faʻasalaga fatu, CardioActive Taurine e faʻaalia i le 250-500 mg (1/2 - 1 le papa) 2 taimi i le aso 20 minute aʻo leʻi 'ai, o le togafitiga e 30 aso. E mafai ona faʻateleina le fua ile 2-3 g (4-6 papa) i le aso.

I le tulaga o le inisua ma glycosides cardiac - pe a ma le 750 mg (1.5 papa) i le aso.

I le maʻisuka ituaiga 1 - 500 mg (1 le papa) 2 taimi i le aso faatasi ai ma le inisalini mo le 3-6 masina.

I le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka - 500 mg (1 papa) 2 taimi i le aso faatasi ai ma togafitiga o meaʻai po o isi vailaʻau o le hypoglycemic mo le faʻafofoga tautala.

I le maʻisuka ituaiga 2, e aofia ai i latou e iai le hypercholesterolemia, 500 mg (1 papa) 2 taimi i le aso.

Tuua Lau Faamatalaga