O le a le mea e sili atu poʻo le cardiomagnyl?

O le gaioiga o le gaioiga o le acetylsalicylic acid (ASA) e faʻavae i luga o le le mafai ona faʻafefeina o le cyclooxygenase (COX-1), ona o le mea e taofia ai le faʻasuasologa o le thromboxane A2 ma le faʻamaopoopoina o le platelet. E talitonuina o le ASA o loʻo i ai isi auala mo le taofiofia o le faaputuga platelet, lea e faʻalauteleina ai lona lautele i faʻamaʻi vascular eseese. O le ASA foi e iai le anti-inflammatory, analgesic, aafiaga antipyretic. O le aafiaga anti-inflammatory e fesootaʻi ma se faʻaitiitia o le toto e mafua mai i le faʻasaina o le prosthetlandin E2 faʻamaopoopo. O le magnesium hydroxide, o se vaega o le vailaʻau Fazostabil, o loʻo i ai se aafiaga faʻamalolo ma puipui le mucous membrane o le gastrointestinal tract mai aafiaga o le ASA.

Faailoga mo le faʻaaogaina

- Puipuiga muamua a le maʻi cardiovascular e pei o le thrombosis ma le loto vaivai o le fatu i le i ai o tulaga lamatia (e pei o le maʻisuka, hyperlipidemia, maualuga maualuga, meaʻai, ulaula, matua). - Puipuia o le faʻaleagaina o le myocardial ma le thrombosis vaʻa toto. - Puipuia o le thromboembolism pe a maeʻa le taotoga vascular (o le gaʻo o le coronary alo ese mai le faapipiiina, o le angioplasty coronary transcutaneous transcutaneous). - Faʻaleagaina le faʻaleagaina

Contraindications

- O le gasegase i le ASA, tagata e maua mai fafo ma isi vailaʻau e le o le toto (anti-inflammatory drugs) (CAIDs), - O le gasegase o le cerebrala, - Faʻasologa o le maʻi (vailaʻau K, faaletonu o le tino, diathesis hemorrhagic), - Vasega III-IV faʻaletonu o fatu fatu e tusa ma le faʻavasegaga NYHA, - Fomaʻi faʻamalosi e mafua mai i le salicylates ma NSAID, - Faʻatonu pe le atoatoa le tuufaatasiga o le maʻisuka, le faʻaauau o le isu o le isu ma paranasal sinus, ma le le faapalepale ma le ASA poʻo isi NSAID, e aofia ai le initaneti o le cyclooxygenase-2 (COX-2) (e aofia ai le talafaasolopito), - Lē o le gasegase o le gastrointestinal tract (i totonu o le vaega laititi), - Gastrointestinal bleeding, (C) ma le III faʻataʻitaʻiga, vaitau o le susu, - Glucose-6-phosphate dehydrogenase deficiency, - Glucose-6-phosphate dehydrogenase deficiency - Faʻapitoa faʻatasi ma le methotrexate (silia ma le 15 mg i le vaiaso), - Tamaiti ei lalo o le 18 tausaga.

Tosiga ma le pulega

I totonu, o fualaau vela o le Fazostabil o fualaau faasaina ua foloina atoa, ua tafe i le vai. Phazostabil ua fuafuaina mo togafitiga umi. O le umi ole togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi. - Puipuia le Peraimeri o faamaʻi cardiovascular e pei o le thrombosis ma le faaletonu o le fatu i le i ai o tulaga lamatia (faataitaiga, maʻi o le maʻisuka, hyperlipidemia, maualuga o le toto, oona, ulaula, matua) 1 le papa o le Phasostabil fualaau o loo i ai le ASA i le 150 mg i le muamua aso, sosoo ai ma le 1 papalama e aofia ai le ASA i se fua faatatau ole 75 mg 1 taimi i le aso. - Puipuiga o le faʻaleagaina o le myocardial faifaipea ma le vaʻaia o le toto toto 1 le laulau o le Phasostabil fualaau oona lea e aofia ai le ASA i le fua ole 75-150 mg i le aso. - Puipuiga o le thromboembolism pe a maeʻa le taotoga vailaʻau (faʻasolosolo i luga o le coronary sosoina le faapipiiina, o le angioplasty coronary percutaneous epioplasty) 1 le laulau o le Phasostabil o loʻo iai le ASA i le fua ole 75 - 150 mg i le aso. - Faʻafesoʻotaʻi angina pectoris 1 le laulau o le vailaau faʻamalosi o le Phasostabil e aofia ai le ASA i le fua ole 75-150 mg i le aso. Pe a lafoaʻi le isi fualaau o le vailaʻau, Phazostabil, e tatau ona ave le fua o le fualaau oona i le taimi lava e manatua ai e le tagata maʻi. Ina ia aloese mai le masalosalo o le fualaau, e le tatau ona e ave le laupepa na misia pe a oʻo mai le taimi e ave ai le isi inumaga. O mea faʻapitoa o gaioiga i le taimi muamua o le pulega poʻo le toe tosoina o le fualaau faasaina e leʻi matauina.

Faiga faʻapolopolo

Pepa vali ata-mama 75 mg + 15.2 mg ma le 150 mg + 30.39 mg. I luga o le 10, 20, 25 poʻo le 30 fuamoa i totonu o se mea afifiina mai se ata vali o le polyvinyl chloride ma se pepa alumini ua uma ona lolomi. E tasi le fagu po o le 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 poo le 10 fasi pepa paʻu, faatasi ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, o loʻo tuʻuina i totonu o se atigipusa pusa (pack).

Faʻamatalaga ma faʻatusatusaga o vailaʻau

Phasostabil - o se sui lauiloa o le antiplatelet, na faia i Rusia e le kamupani o Ozone. O loʻo maua nei maʻa i totonu o se fale e faʻafeiloaʻi ai ata, lea e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faaleagaina o gastrointestinal. O maʻa e vali, paʻeʻeʻe ma le faʻaaogaina, biconvex, faʻapipiʻiina se laina vaeluaina. O le tau mo palasiti e 50 e 218 rubles.

O le vailaau o le vailaʻau e 150 + 30.39 mg, ma le 75 + 15.2 mg.

I le avea ai o se vaega o le fualaau faasaina - acetylsalicylic acid (ASA) i le aofaiga o le 150 poo le 75 mg, ua manatu o le vaega autu autu. Ina ia faaopoopo atu i le togafiti o togafitiga, na faʻaofiina ai le magnesium hydroxide i le tuufaatasiga - 30.39 poʻo le 15.2 mg.

Pe a faʻatau mai fualaau e faʻaitiitia ai le toto, e naunau tagata maʻi i mea sili atu - Phasostabil poʻo Cardiomagnyl? E tusa ai ma faʻamatalaga ma le tuufaatasiga, Cardiomagnyl e ese mai Phasostabil. O loʻo aofia ai le aofaiga tutusa o le magnesium hydroxide ma le acetylsalicylic acid, e gaosia i ni faʻatusatusaga talitutusa. O le tau o le fualaau faasaina e mai i le 170 i le 300 rubles i le 100 pusa, o le mea lea, e leai se eseesega i tau. O le fualaau faasaina ua gaosia e Takeda.

Isi mea faaopoopo o laulau o ituaiga uma:

  • cellulose
  • magnesium stearate,
  • macrogol
  • hypelloli.

E i ai sina eseesega itiiti i le tuufaatasiga o isi vaega fesoasoani. O le mea lea, i Cardiomagnyl o loʻo i ai le povidone, le dioxide, le karutcarmellose sodium. I le Phasostabilum, o sana ma le pateta pateta, o talc o loʻo i ai. O se vailaau faʻapitoa atonu e sili atu ona lelei mo i latou o loʻo afaina i nei mea, a leai o togafitiga e matua fesuiaʻi.

Gaoioiga o fualaau faasaina

O le tuufaatasiga e aofia ai le ASA, lea e faasino i fualaau e le o le toto-anti-inflammatory. O lenei vailaau e galue e tusa ai ma le auala nei - e taofia ai le tatalaina o le COX-1 enzyme, lea e taʻitaʻia ai le gaosiga o le thromboxane A2. O se taunuuga, o lenei mea e oʻo atu ai i le faʻaititia o le faʻaaogaina o le kulupu. O le ASA e galue i isi auala e le malamalama lelei i ai, ae e taʻitaʻia ai i se isi lava taunuuga. Faatasi ai ma isi mea, o le vailaau o loʻo i ai mea nei:

I le faʻaopoopoga i le ASA, o le magnesium o loʻo i ai i le ituaiga o hydroxyide. Ua faamoemoe e puipuia le mucosa gastric mai aafiaga leaga o le acetylsalicylic acid. O le magnesium hydroxide e aʻafia i mea faʻapitoa, e teuina ai le mucous membrane ma puipuia ai le faʻaleagaina o le gaʻo. O vailaau faʻasoifua maloloina e maua atoatoa ma maua ai le maualuga, ae afai e te inuina i se taumafataga, o le aoga e faʻaitiitia. I tamaitai, o le gaioiga ma le faʻamaʻaloga o le ASA e faʻagesegese, e pei o le ate ma fatu fatuga.

Faʻaaliga o Phasostabil ma Cardiomagnyl

O vailaʻau e tatau ona ave faʻatasi ma le tele o faʻamaʻi cardiovascular. O le tele o taimi, o le tofiaina o Cardiomagnyl ma lona tutusa e fesootaʻi ma le puipuia o le thrombosis ma le thromboembolism i le i ai o tulaga lamatia i le tagata maʻi:

  • matua
  • ulaula uumi
  • maʻisuka malosi
  • afaina

O le puipuia o le faʻapipiʻi o paʻu o le toto, faʻapea ai ma le puipuia o le le atoatoa o le fatu, o loʻo faʻatupeina tupe i togafitiga faʻapitoa o le atherosclerosis ma le maualuga. Faʻatasi ai ma se fatu fatu, Cardiomagnyl e masani ona fautuaina mo le umi o le soifuaga mo le puipuia o se mea na tupu. O fualaau o loʻo faʻaalia foi mo faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi faʻatasi ma le angina pectoris masani poʻo le le faʻaalia.

A maea le taotoga i luga o vaʻa o le fatu (angioplasty, vaʻalo tipitipi), o fualaau oona e le faatagaina ai le thromboembolism.

O faʻamaoniga e aofia ai le le faapalepale, allergy i acetylsalicylic acid, ma isi vaega. E matua faasaina ona togafitia i se fofo mo le gasegase o le cerebral, o se tikeri ogaoga o le le atoatoa o le vitamini K, faatasi ai ma le thrombocytopenia ma le diathesis hemorrhagic. O le faʻasalalauga e mafai ona oʻo atu ai i le le totoina o le toto. Isi faʻasalaga:

  • 1.3 faʻamasinoga o faʻataʻitaʻiga,
  • tausaga e 18 tausaga
  • afaina, afaina o le manava o le tino,
  • ogaoga faaletonu

I lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi, latou te inuina fualaau faasaina ma se tala faasolopito o gastritis ma ulcer, faatasi ai ma le gout, bronchial asthma, nasal polyposis, i le lona lua o le tolu masina o fafine maʻitaga.

Faatonuga mo le faaaogaina

O vailaʻau e ave tutusa lava, e leai se eseesega i le va o le togafitiga. O ia mea uma ua faamoemoe mo vasega mo se taimi uumi, ae o le taimi tonu o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi e tusa ai ma le tulaga o le maʻi. Inu pipi i vai. E masani lava, Panangin, Asparkam, ma isi fualaau oona o loʻo faʻamatalaina faʻatasi ma i latou.

Afai e manaʻomia, e mafai ona vaevaeina le laulau i se tulaga lamatia.

O le faʻasalalauga e faia i le taeao, tasi le itula pe a maeʻa le taumafataga. E masani ona fautuaina oe e inu Phasostabil poʻo Cardiomagnyl i le tasi / aso. O faʻamatalaga fesoasoani nei:

    puipuiga o le thrombosis, le fatu le fatu - 150 g i le aso muamua, ona 75 mg le umi (dose mo tagata ei ai tulaga lamatia),

Afai e misia e le tagata maʻi le 'aiga, e mafai ona e inuina se pulu i soo se taimi, e oʻo lava i le afiafi. Afai ua lata mai le taimi mo le isi togafitiga, o le fualaau ua uma ona misi, ua le toe faatagaina le fualaau. Ole taofiga ole tino faasaina, aemaise i tagata matutua. Oona malosi e tupu pe a 'aina le silia ma le 100 mg / kg o le mamafa o le tino. Togafitiga ua na o le falemai!

O le a le mea e sili atu le atacecardol poʻo Cardiomagnyl?

Acekardol ma Cardiomagnyl o tala tutusa ia e tutusa lelei le aafiaga ile tino. O le eseesega i le va o fualaau faasaina e le taua, ma o faatonuga mo le faaaogaina e tutusa lava. Vaega o togafitiga taitasi ma eseesega autu i le va oi latou:

  1. Atunuu na afua mai. Acekardol o se fualaau Rusia, ma o Cardiomagnyl e gaosia i Siamani.
  2. Tau fualaau faʻatau. O se analogue na faia i Rusia e tele taimi e taugofie nai lo se tagata ese.
  3. Pusa o le Tablet. O le vailaau Siamani e faʻamalolo i foliga o fatu, faʻapea foi i le foliga o le ellipsoids ma le notch i le ogatotonu. O le kamupanī Lusia e gaosia ai ni fua taʻoto.
  4. Faʻaaogaina o le mea galue (aspirin). E tasi le papa mafolafola e aofia ai le 75 mg o le eletise gaosi, o le papa ovale e aofia ai le 150 mg. O le laina Rusia e aofia ai le 50, 100 ma le 300 mg o le aspirin.
  5. Le tuufaatasiga o fualaau faasaina. O le toʻatele o tagata faʻatau e talitonu o Cardiomagnyl e sili atu nai lo Acecardol, aua o loʻo aofia ai le magnesium hydroxide, lea e puipuia ai le mucosa gastrointestinal mai aʻafiaga leaga.

Tsekardol - o se tasi o analogues, o loʻo i ai foi le aʻafiaga o le ita ma le toto. Ae peitai, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi maʻi e filifili le vailaau talafeagai.

Analogs ma aʻafiaga itu

O se faʻasologa faʻapitoa o le vailaʻau faasaina (tau mo le 100 papalama - 230 rubles). O isi auala e mafai ona filifilia mai le lisi, e tofu uma lava ma se mea le lelei. E toʻatele e le o aofia ai se mea puipuia, lea e tatau ona mafaufau iai i taimi o togafitiga:

FomaʻiFaʻavaeTau, rubles
ThrombomagASA, magnesium hydroxide320
Thrombo - ACC (Thromboass)TALI150
ASK-CardioTALI110
CardiaskTALI70
Aspirin CardioTALI140
AcecardolTALI25
CoplavixASA, clopidogrel3000
AgrenoxASA, Dipyridamole1000

O aʻafiaga, o nisi taimi e maua ai tali o le maʻi, o nisi taimi latou te oʻo atu i se tikeri ogaoga, e oʻo i le anaphylaxis. O le tele o taimi, urticaria, vevela, mumu o le paʻu e atiina ae. Mai i le gastrointestinal tract, nausea, fatuburnburn, tiga i totonu o le manava ma le manava e mafai ona tupu. I mataupu ogaoga, maʻi o le manava, faʻalauteleina o gastritis e tupu. Mai lea taimi i lea taimi, o le toto mai le gastrointestinal tract, o le faaleagaina o le esophagus, esophagitis ua faamaumauina. Faʻatasi ai ma le umi o le faʻatagaina, o faʻasalaga o le atophage na matauina i le tele o tagata gasegase. E masani lava ona atiaʻe le maʻi o le bowel syndrome.

Samoa International Nonproprietary Name

O le INN o lenei vailaʻau o le Acetylsalicylic acid + Magnesium hydroxide.

I le faʻavasegaina ATX faavaomalo, o le vailaʻau o loʻo iai le code B01AC30.

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le ituaiga o mea e ufiufi ai laupepa ma se pusa vela puipui.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le ituaiga o mea e ufiufi ai laupepa ma se pusa vela puipui. O le fua o le maʻalaʻau e 75 mg ma le 150 mg. O mea aoga autu o fualaau faasaina o le acetylsalicylic acid i se fualaau e 75 pe 150 mg ma le magnesium hydroxide i se aofaiga o le 15 po o le 30 mg. Faatasi ai ma isi mea, o le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai ia vaega fesoasoani e pei o le suka, talc, hypromelilose, magnesium stearate, macrogol ma cellulose.

75 mg tablets o loo i foliga o se fatu ua tusia. O le vailaau faʻasaina e 150 mg o loʻo i ai se foliga faʻalelei. O loʻo tuʻuina pusa i 10 pusa palasitika. O paʻu o loʻo faʻapipiʻi i pusa kata, lea o loʻo faʻapipiʻi ai le faatonuga.

Pharmacokinetics

O vaega taua o Phasostabil e toetoe lava a gauai uma i puipui o le gastrointestinal tract. Faatasi ai ma le auai o le enzymes o le ate, o le gaioiga galue ua liua i le salicylic acid. O le maualuga o le plasma concentration o vaega taua ma o latou metabolites e ausia pe a ma le 1.5 itula. O vaega taua o le vailaau faʻamalosi e toetoe lava a oʻo uma lava i masini plasma. O le gau o fualaau o fualaau faasaina ua aveese mai le tino pe a ma le 2 aso.

O vaega taua o Phasostabil e toetoe lava a gauai uma i puipui o le gastrointestinal tract.

O le a le mea e fesoasoani?

O le faʻaaogaina o le phasostabil o loʻo faʻaalia i le faʻavae o le puipuia o faʻamaʻi o le fatu ma toto toto, e aofia ai loto vaivai. E masani lava, o lenei vailaʻau o loʻo faʻamatalaina i togafitiga faʻaleleia i tagata o loʻo lamatia mo le atiaʻe o maʻi fatu, e aofia ai tagata gasegase o loʻo maua i le maʻisuka malosi, gaʻo, toto maualuga. O le meafaigaluega e mafai ona faʻamatalaina ina ia vevela le toto e avea o se vaega o le puipuiga o le faʻateleina o le myocardial infront or thrombosis.

Faatasi ai ma isi mea, o lenei vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina mo le thromboembolism o ario pulmonary. O lenei vailaʻau e masani lava ona faʻamatalaina i le togafitiga o fomaʻi le toʻa. I le faaopoopo atu, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau e avea o se vaega o le puipuia o le thrombosis pe a uma le taotoga vascular.

Ma le faʻaeteete

O le faʻaaogaina o le phasocabil i le togafitiga o tagata gasegase ma le hyperuricemia poʻo le gout e manaʻomia ai se lapataiga faapitoa. E le gata i lea, e manaʻomia le togafitiga faʻapitoa e fomaʻi pe'ā faʻaaogaina lenei vailaʻau i le togafitiga o tagata gasegase ei ai le talafaasolopito o le gasegase o le gastrointestinal.

O le faʻaaogaina o le phasostabil o loʻo faʻaalia i le faʻavae o le puipuia o faʻamaʻi o le fatu ma toto toto, e aofia ai loto vaivai.
E masani lava o lenei vailaʻau e faʻamatalaina i tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka.
E masani lava, o lenei vailaʻau e faʻataʻitaʻiina mo tagata lautele.
O vailaau faʻaaoga e mafai ona faʻaaoga e avea o se vaega o le puipuia o le thrombosis pe a uma le taotoga vascular.

Fale gasegase

I le vaega o le gastrointestinal system, o aafiaga pito sili ona matauina. O tagata maʻi e masani ona masani i le fatu, vevela, ma le vomiting. Mafaʻatasi tiga tiga. O le lamatiaga o le atinaʻe o stomatitis, colitis, faʻamaʻi tele i le mucosa o le pito i luga o le gastrointestinal tract, ma isi.

O le Nausea o se tasi o gaioiga leaga o le tino i le ave o fualaau faasaina.

I le vaega o le paʻu

I le i ai o le faʻalepale tagata taitoatasi, o le paʻu o le paʻu ma le suamalie e mafai ona tupu.

I le i ai o le faʻalepale tagata taitoatasi, o le paʻu o le paʻu ma le suamalie e mafai ona tupu.

E masani lava, o gasegase e togafitia ma Phasostabil e urticaria. Malosiaga Anaphylactic ma Quincke's edema e mafai ona atiaʻe.

Talosaga mo gaioiga o le ate

Mo tagata gasegase e faʻaititia ai le ate, o le fualaau faasaina ua naʻo le tusa ai ma faʻamaoniga manino.


Mo tamaiti, o lenei vailaʻau e le o faʻamatalaina.
O le faʻaaogaina o le phasobabil i le taimi o le maʻitaga e le fautuaina.
O le faʻaaogaina o le phasobabil i le togafitiga o tagata gasegase e leai se galuega e manaʻomia ai le faʻapitoa.
Mo tagata gasegase e faʻaititia ai le ate, o le fualaau faasaina ua naʻo le tusa ai ma faʻamaoniga manino.


Ava malosi

I le taimi o le togafitiga faʻatasi ai ma le faʻataʻitaʻiga, e tatau ona lafoaia le taumafa ava malosi.

I le taimi o le togafitiga faʻatasi ai ma le faʻataʻitaʻiga, e tatau ona lafoaia le taumafa ava malosi.

I fualaau o loʻo i ai se aafiaga talitutusa, ia aofia ai:

  1. Cardiomagnyl.
  2. Thrombotic ass.
  3. Toto.
  4. Clopidogrel.
  5. Faʻapipiʻi

Faʻaaliga i fomaʻi e uiga ia Phasostabilus

Vladislav, 42 tausaga, Moscow

O tagata matutua-matutua o loʻo aʻafia i le fatuina o maʻi o le fatu e masani ona faʻamatalaina Phasostabil. I le tele o tulaga, ou te fautuaina muamua se fua maualalo o le 20 mg ona faʻagesegese ai lea. E faʻaitiitia ai le lamatiaga o aʻafiaga leaga. E tatau ona e tago i le fualaau faasaina i ni taimi uumi.

Irina, 38 tausaga, Chelyabinsk

I laʻu masani, masani ona ou faatonuina Phazostabil mo tagata mamaʻi e maualuga le lamatia o le thrombosis. O le meafaigaluega e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le thromboembolism ma isi faʻalavelave faʻafuaseʻi. O le togafitiga e seasea maua ai aʻafiaga i maʻi. I lenei tulaga, e manaʻomia le sui o le vailaʻau faʻatasi ma se analog.

Patient Reviews

Igor, 45 tausaga, Rostov-on-Don

E tusa ma le 3 tausaga talu ai, na muamua alu i le falemai ma le angina pectoris. Ina ua uma le faamautu, na faatonuina e le fomai le Phasostabil. Ou te tago i le fualaau i aso uma. O le tulaga e le faateteleina. E le gata i lea, o le tau maualalo o le fualaau faasaina.

Kristina, 58 tausaga, Vladivostok

Ua ou mafatia i le maualuga o le toto maualuga mo le tele o tausaga. Ou te faaaogaina fualaau faasaina e faamautu ai le mamafa. E tusa o le tausaga talu ai, na faatonuina ai e le fomai le Phasostabil, ae le o le fualaau faasaina e talafeagai mo aʻu. Ina ua uma le uluaʻi piliki, o le gaʻo tiga, vomiting, ma le tiga o le manava. Sa tatau ona ou musu e faaaoga lenei meafaigaluega.

Faailoga mo le faʻaaogaina: mo le a le mafuaʻaga

O le Phasostabil ua faʻaalia mo le faʻaaoga i ia tulaga:

  • e avea o se mea e puipuia ai e puipuia ai le vevela o veins pe a uma le taotoga e fesoʻotaʻi ma le vascular system (o le angioplasty coronary transunuminal, o le coronary artery avoids grafting)
  • e puipuia ai le faʻaalia o toto i totonu o le vascular vascular system ma le toe faʻafouina o le faʻaleagaina o le myocardial,
  • mo togafitiga faʻasolosolo e faasaga i le faʻaleagaina o le faʻalapotopotoga,
  • i le tulaga o puipuiga muamua mo le puipuia o le atinaʻeina o le gaʻo o le fatu ma le toto i paʻu toto e le o aʻafiaga o mea taua e pei o le maʻisuka, toto maualuga, ulaula, maualuga maualuga o le maʻisuka, gaʻo, matua.

Faatonuga faapitoa

Acetylsalicylic acid, o se vaega malosi o le Phasostabil, e mafai ona mafua ai se osofaiga o le lavela o le bronchial, bronchospasm ma isi gaioiga o le hypersensitivity.

O le vaega aʻafia e aofia ai tagata o loʻo i ai se tala faasolopito o foma, allergies i isi vailaʻau, faʻamaʻi pipisi o le manava o le tino, polyposis i totonu o le isu ma mea faʻapitoa, hay fever (hay fiva).

Afai o le taotoga e tatau ona faia, e tatau ona taʻu atu i le fomaʻi o loʻo inuina e le tagata maʻi fualaau o loʻo i ai acetylsalicylic.

Afai ei ai se vavave i le fausiaina o faʻamaʻi o le fatu ma vascular system, e tatau ona aloese mai le faʻaaogaina o aspirin i le taimi tutusa ma le ibuprofen. Afai o le ibuprofen e faʻaaoga e faʻamalolo ai le tiga, e tatau ona logoina le fomaʻi.

O vaiaso muamua o togafitiga ma Phasostabilum ma methotrexate (maualuga 15 mg i le vaiaso) e tatau ona foai i vaiaso uma mo suʻega suʻega. E tatau ona mataʻituina ma le faʻaeteete le tulaga pe afai ei ai soliga i totonu o galuega faatino (e itiiti lava) mo tagata o le matua matutua.

Afai o loʻo iai faʻasalalau o loʻo iai le lithium poʻo le digoxin e tutusa ma le Phazostabil, e manaʻomia le mataʻituina o mea o loʻo iai i nei vailaʻau. O sea siaki e fautuaina ina ia faʻatino i le amataga o togafitiga poʻo i le faaiuga. I nisi tulaga, e mafai ona sui le fua.

Taua! Afai o le togafitiga o Phazostabil mo se taimi uumi, e tatau ona faia suʻesuʻega o suʻesuʻega o fecesi mo le i ai o le toto natia, se suʻega o le toto, ma siaki pe faʻafefea ona galue le ate.

Acetylsalicylic acid i le fua pito i maualuga e mafai ona maua ai le malosi o le hypoglycemic, lea e tatau ona amanaia pe afai e maua se tagata i le maʻisuka.

O sauniuniga e maua ai sina vaega ole acetylsalicylic acid e fesoasoani i le faʻaitiitia o le faʻasela urea, ma o nisi taimi e taʻitaʻia ai le fausiaina o gout i tagata e maualalo le faʻasega urea ia e faigofie i lenei tulaga.

Ona o le leai o se kulukose-6-phosphate dehydrogenase, o le aspirin e mafai ona mafua ai le fatuina o le anemia hemolytic ma le siama. O le vaega aʻafia i lenei mataupu e aofia ai tagata mamaʻi e mafua ai fualaau o aspirin-maualuga, faapea foi ma tagata e maua i maʻi pipisi ma fiva.

I le taimi o le maitaga ma le lactation

E faasaina le ave o fualaau faasaina i le taimi o le lactation

Faʻaaogaina le Phasostabil i fafine i le tulaga i le taimi o le 1st ma le 3rd trimestre. A o faagasolo le 2 masina, e mafai ona faʻamaonia le vailaau i se aso o le maualuga o le 150 mg e fai ma laʻasaga o togafitiga mo taimi pupuu.

A o le i faia le talosaga, e tatau ona iloilo le fua faatatau o le lamatiaga i le pepe o le lumanai ma le manuia mo le tina.

E le mafai ona faʻaaoga le Phazostabil i le faagasologa o le susu.

Phasostabil poʻo Thrombo Ass: o le mea e sili atu

O nei vailaau e tutusa uma lava i le vaega galue. Ae ui i lea, o se vailaʻau faʻataʻitaʻi o le gaosiga o le gaosiga o fale (phasostabil) e aoga tele e pei o se tagata vaʻaia fafo. E le gata i lea, o le Phazostabil e sili atu le taugofie, o se isi foi faʻaaogaina o lenei mea faigaluega.

Phasostabil ma Cardiomagnyl: o a eseesega

Cardiomagnyl e gaosia i ni fomu se lua, o le eseesega i le va o le metotia. O se tasi o fesuiaiga o se tuusaʻo tuusaʻo o le Phazostabil (o loʻo aofia ai le acetylsalicylic acid ma le magnesium hydroxide i se aofaiga laʻititi). O le iʻuga, pe afai o le Cardiomagnyl o loʻo faʻamatalaina ma le anotusi o mea aoga i le aofaiga o le 150 ma le 30.39 mg (i le 1 papa), o loʻo i ai se avanoa e malosi ai le malosi. O se taunuuga lelei i lenei mataupu e mafai ona vave mauaina. E ui lava o loʻo i ai se faʻalavelave tuputupu aʻe o aʻafiaga faʻaleagaina le lelei. O se taunuuga, o loʻo i ai se avanoa e faʻateleina ai le lamatiaga o faʻafitauli, aemaise lava e tusa ai ma le gastrointestinal tract.

Lisi o analogues

Aʻo fualaau faʻatasi ma se aʻafiaga tutusa, e mafai ona matauina i totonu oi latou:

UlutalaTau
ThromboMagmai le 45.00 ete. e oʻo atu i le 359.00 ete.natia taga ata
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
aofaiga i le pusa - 30
Evropharm RUthrombomag 150 faaopoopo 30.39 mg 30 papa 45.00 eteNizhpharm AO / Hemofarm LLC
Evropharm RUthrombomag 75 ma le 15.2 mg 30 fua 124.00 ete.Hemofarm
aofaiga i le pusa - 100
Evropharm RUthrombomag 75 ma le 15.2 mg 100 fua 219.00 RUBHemofarm
Evropharm RUthrombomag 150 faaopoopo 30.39 mg 100 papa 359.00 eteNizhpharm AO / Hemofarm LLC
Thrombo asinimai le 46.80 tusi. e oo atu i le 161.60 rub.natia taga ata
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
aofaiga i le pusa - 28
Evropharm RUthrombo ass 50 mg 28 tab 46.80 suʻe.Lannacher Heilmittel GmbH / G.L.
Pharmacy DialogThrombo ACC (tab.pl./ab.50mg Nu. 28) 48.00 eteAustria
Evropharm RUthrombo ass 100 mg 28 tab. 53.90 solo.G.L. Farma GmbH
Pharmacy DialogThrombo ACC (tab.pl./ab.100mg Nu. 28) 57.00 eteAustria
aofaiga i le pusa - 100
Pharmacy DialogThrombo ACC (tab.pl./ab.50 mg Numera 100) 123.00 RUBAustria
Pharmacy DialogPolotini Thrombo ACC 100mg Numera 100 132.00 RUBAustria
Evropharm RUthrombo ass 50 mg 100 tab. 138.90 rublesLannacher Heilmittel GmbH / G.L.
Evropharm RUthrombo ass 100 mg 100 tab. 161.60 RUBLannacher Heilmittel GmbH / G.L.
Totomai le 76.00 ete. e oʻo atu i le 228.00 ete.natia taga ata
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
aofaiga i le pusa - 30
Evropharm RUthrombital 75 mg 30 fua 76.00 eteOJSC Pharmastandard-Lexredst RU
Evropharm RUuluaʻi paʻu 150 mg 30 fua 120.00 rPharmastandard-Leksredstva
aofaiga i le pusa - 100
Pharmacy DialogPaʻu mimiti papaʻu 75mg + 15.2mg Numera 100 158.00 eteRUSSIA
Evropharm RUthrombital 75 mg 100 tab. 165.00 ete.Pharmastandard-Leksredstva
Evropharm RUthrombital malosi 150 mg 100 pusa 210.00 eteOJSC Pharmastandard-Lexredst RU
Pharmacy DialogLafoaʻi faʻamalosi otaota 150mg + 30.39mg Numera 100 228.00 eteRUSSIA
Totomai le 76.00 ete. e oʻo atu i le 228.00 ete.natia taga ata
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
aofaiga i le pusa - 30
Evropharm RUthrombital 75 mg 30 fua 76.00 eteOJSC Pharmastandard-Lexredst RU
Evropharm RUuluaʻi paʻu 150 mg 30 fua 120.00 rPharmastandard-Leksredstva
aofaiga i le pusa - 100
Pharmacy DialogPaʻu mimiti papaʻu 75mg + 15.2mg Numera 100 158.00 eteRUSSIA
Evropharm RUthrombital 75 mg 100 tab. 165.00 ete.Pharmastandard-Leksredstva
Evropharm RUthrombital malosi 150 mg 100 pusa 210.00 eteOJSC Pharmastandard-Lexredst RU
Pharmacy DialogLafoaʻi faʻamalosi otaota 150mg + 30.39mg Numera 100 228.00 eteRUSSIA
Cardiomagnylmai le 115.00 ete. e oo atu i le 399.00 ete.natia taga ata
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
aofaiga i le pusa - 30
Pharmacy DialogCardiomagnyl tablets 75mg + 15.2mg No. 30 115.00 RUBAustria
Pharmacy DialogCardiomagnyl (tab.pl./pr. 75 mg + 15.2 mg Numera 30) 121.00 RUBIapani
Evropharm RUcardiomagnyl 75 mg 30 faʻamau. 135.00 ete.Takeda GmbH
Pharmacy DialogCardiomagnyl (tab.pl./pl 150 mg + 30.39 mg Numera 30) 187.00 RUBIapani
aofaiga i le pusa - 100
Pharmacy DialogCardiomagnyl tablets 75mg + 15.2mg Numera 100 200.00 rubAustria
Pharmacy DialogCardiomagnyl (tab.pl./pl. 75 mg + 15.2 mg Numera 100) 202.00 RUBIapani
Evropharm RUcardiomagnyl 75 mg 100 faʻamau. 260.00 ete.Takeda Pharmaceuticals, LLC
Pharmacy DialogCardiomagnyl tablets 150mg + 30.39mg Numera 100 341.00 eteIapani
Cardiomagnylmai le 115.00 ete. e oo atu i le 399.00 ete.natia taga ata
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
aofaiga i le pusa - 30
Pharmacy DialogCardiomagnyl tablets 75mg + 15.2mg No. 30 115.00 RUBAustria
Pharmacy DialogCardiomagnyl (tab.pl./pr. 75 mg + 15.2 mg Numera 30) 121.00 RUBIapani
Evropharm RUcardiomagnyl 75 mg 30 faʻamau. 135.00 ete.Takeda GmbH
Pharmacy DialogCardiomagnyl (tab.pl./pl 150 mg + 30.39 mg Numera 30) 187.00 RUBIapani
aofaiga i le pusa - 100
Pharmacy DialogCardiomagnyl tablets 75mg + 15.2mg Numera 100 200.00 rubAustria
Pharmacy DialogCardiomagnyl (tab.pl./pl. 75 mg + 15.2 mg Numera 100) 202.00 RUBIapani
Evropharm RUcardiomagnyl 75 mg 100 faʻamau. 260.00 ete.Takeda Pharmaceuticals, LLC
Pharmacy DialogCardiomagnyl tablets 150mg + 30.39mg Numera 100 341.00 eteIapani
Vaʻamai le 179.00 ete. e oo atu i le 340.00 rub.natia taga ata
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
aofaiga i le pusa - 10
Pharmacy DialogExcedrine (tab.pl./v.№10) 179.00 eteISA
Evropharm RUlaʻau 10 pusa 210.00 eteNOVARTIS CONSUMER FESOASOANI SA
aofaiga i le pusa - 20
Pharmacy DialogExcedrine (tab.pl./about Nu. 20) 299.00 ete.ISA
Evropharm RUtoso 20 paʻu 340.00 rubNOVARTIS CONSUMER FESOASOANI SA
Agrenoxmai le 1060.00 ete. e oʻo atu i le 1060.00 ete.natia taga ata
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
Evropharm RUagrenox 30 pulou 1060.00 ete.Beringer Ingelheim International GmbH
Coplavixmai le 1106.00 ete. e oo atu i le 8350.00 rub.natia taga ata
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
aofaiga i le pusa - 28
Pharmacy DialogKoplaviks (tab.p / o 100mg + 75mg No. 28) 1106.00 ete.Farani
Evropharm RUkopi 100 mg ma le 75 mg 28 faʻamau. 1390.00 ete.SANOFI-VINTROP ALAMANUIA
aofaiga i le pusa - 100
Pharmacy DialogKoplaviks (tab.p / o 100mg + 75mg Nu. 100) 3959.00 ete.Farani
Evropharm RUkopi 100 mg ma le 75 mg 100 fualaau 8350.00 ete.Sanofi-winthrop pisinisi

Tau ma taimi o malologa i falemaʻi

E mafai ona faʻatauina le phasostabil i falemaʻi e aunoa ma se faʻasologa mai se fomaʻi. O se pusa e 10 otaota e tau i le va o le 130-218 ru.

O faʻamatalaga e uiga i fualaau faasaina e sili ona lelei. Ole laasaga masani e masani ona faʻamaonia mo faafitauli ma le fatu ma toto toto, e manatu o se vailaʻau e le afaina ma lelei. O le tulai mai o tali le lelei i le taimi o le togafitiga ma lenei vailaau ua taʻua i tulaga e le masani ai.

Pharmacodynamics

O le gaioiga a Phasostabil e mafua mai i meatotino o lona vaega taua - acetylsalicylic acid (ASA). E le mafai ona faʻalavelaveina le cyclooxygenase (COX-1), ma mafua ai le poloka o le faʻasalalauga o le moli a le A2 ma le taofiofia o le faaputuga platelet. E talitonuina o loʻo i ai foʻi isi auala mo le taofiofia o le faaputuga platelet, lea e faʻalauteleina lona lautele i tagata mamaʻi e iai faʻamaʻi pipisi. O le vailaau faʻasaina ei ai foi le antipyretic, faʻamalo-inflammatory ma le analgesic.

O le magnesium hydroxide - o le vaega lona lua o le malosi o le Phasostabil - ei ai lona aʻafiaga, puipuia le membrane mucous o le gastrointestinal tract (GIT) mai le afaina o le ASA.

Faʻasolosolo galuega ole ate

O le Phasostabil ua faʻailogaina i mataupu o le le atoatoa o le tino i le vasega B ma le C e tusa ai ma le faʻavasegaina ole Child-Pugh (faʻaleagaina ma ogaoga).

Faʻasalaga, e tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau i le togafitiga o tagata gasegase i le vasega A le atoatoa o le hepatitis e tusa ai ma le faʻavasegaina ole Child-Pugh (agavaʻa lemu), e tatau ona mataʻituina le galuega o le ate.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

ASA faʻaleleia le aʻafiaga ma faʻalauteleina ai le vevela o fualaau oona nei:

  • valproic acid - ona o lona vavae ese mai le fesoʻotaʻiga ma pulu plasma,
  • faʻapitoa - ona o le faʻaitiitia o le tuʻuina atu o le tino ma ona faʻafitauli mai fesoʻotaʻiga ma masini o plasma.

ASA faʻalauteleina le aʻafiaga ma le aʻafiaga o aʻafiaga o aʻafiaga nei:

  • sulfonamides, e aofia ai le co-trimoxazole - ona o le faateleina o lo latou gauai i le plasma toto ma le fesuiaiga mai fesootaiga ma pulu plasma,
  • isi NSAID, faʻasolosolo narcotic - ona o le faʻamalosia o gaioiga,
  • carbonic anhydrase inhibitors, e aofia ai le acetazolamide - ua mafai e le salicylates ona faateleina lo latou gasegase i le totoga tutotonu ma le ono mafai ona atiaʻe le acidosis ogaoga,
  • lithium ma digoxin - ona o le faʻaitiitia o le faʻataʻitaʻiga atoa ma le faʻaitiitia o faʻatonuga plasma,
  • o le a filifilia le inisinia o le rerotake o le serotonin, e aofia ai le sertraline ma le paroxetine - o se taunuuga o le synergism ma le ASA, o le lamatiaga o le toto mai le gastrointestinal tract e faateleina,
  • vailaau o le antiplatelet, e aofia ai le clopidogrel ma le dipyridamole, o mea e le masani ai, e aofia ai le ticlopidine ma warfarin, o le thrombolytic agents, heparin ona o le aveesea o aafiaga ogaoga mai le mafutaga ma masini toto plasma,
  • hypoglycemic oral agents e mafua mai i le sulfonylurea ma le inisalini - talu ai o ASA i aso taitasi o le sili atu i le 2000 mg o lo o faaalia ai le gaioiga o le hypoglycemic, e faaopoopo atu i ai, e aveesea ai mea e maua mai sulfonylurea mai le fesootaʻiga ma masini plasma,
  • ethanol ma meainu malosi - ona o le faʻaopopoina o aʻafiaga, faʻaleagaina ai le mucosa gastrointestinal ma faʻalautele le taimi o le toto.

O fualaau o loʻo taua i lalo e faʻaititia ai le faʻamaina o meatotino a le ASA:

  • colestyramine ma anatacids e aofia ai le magnesium ma / poo le aluminium hydroxide - ona o le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le ASA i totonu o le vaega o meaʻai,
  • o le glucocorticosteroids, e ese mai i le hydrocortisone, ua faatonuina e avea ma togafitiga faafomai mo le faamai o Addison - ona o le faateleina o le faamamaina o le salicyoa,
  • ibuprofen - ona o le faʻaalia o meatotino a le tagata tetee e tusa ai ma le taofiga o le faaputuga platelet.

I laʻititi maualalo, ASA faʻavaivaia le aafiaga o sui o le uricosuric (sulfinpyrazone, probenecid, benzbromarone), lea e mafua mai i le faʻamaʻaloga o le uric acid.

I tulaga maualuga, e mafai e le ASA ona faʻaitiitia le faʻamalosia o aafiaga o togafitiga (ona o le faʻaitiitia o le fua o le filtration glomerular ae o loʻo taofia le faʻasologa o prostaglandins) ma antihypertensive drugs. Aemaise lava, e mafai e le ASA ona faaitiitia le aafiaga o le inisiua o le ACE ona o le tapunia o le prostacyclin synthesis.

O analogues a Phazostabil o Agrenox, Antagrex, Aspirin Cardio, Brilinta, Ventavis, Detrombe, Ilomedin, Sylt, Cardiomagnyl, Clapitax, Cardogrel, Clopidogrel, Lirta, Monafram, Plavix, Sanovask, Trombeks, Trombomag, Dr Trombomag ma isi.

O le tau o le faʻasolosolo i falemaʻi

O le tau o Phasostabil e faalagolago i le fua, o le numera o laulau i totonu o le pusa, faapea foi ma le au faatau atu ma le vaega o vailaau faʻatau e faʻatau atu ai fualaau faasaina.O le tau faʻatusatusa mo se afifi o 100 pepa e vali ai ata, 75 mg + 15.2 mg taʻitasi, o le 133-154 rubles, ma le 150 mg + 30.39 mg i le - 198-325 rubles.

Auala e faʻaoga ai: fuataga ma togafitiga

Puipuiga a le Peraimeri maʻi faʻamaʻi pipisi e pei o le thrombosis ma le loto vaivai fatu ma tulaga faʻalavelave:

1 le laulau o le vailaʻau o le Phazostabil o loʻo aofia ai le ASA i le fualaau 150 mg i le aso muamua, ona 1 le papalama o loʻo i ai le ASA ile fua ole 75 mg i le aso.

Puipuia o le faʻaleagaina o le myocardial ma le vaʻalele o le toto

1 le papaa o le Fazostabil fualaau faasaina e aofia ai le ASA ile fua ole 75-150 mg 1 taimi ile aso.

Puipuiga o le thromboembolism pe a maeʻa le taotoga vascular (o le gaʻo o le coronary alo ese mai le faapipiiina, o le angioplasty coronary percutaneous transluminal)

1 le papaa o le Fazostabil fualaau faasaina e aofia ai le ASA ile fua ole 75-150 mg 1 taimi ile aso.

1 le papaa o le Fazostabil fualaau faasaina e aofia ai le ASA ile fua ole 75-150 mg 1 taimi ile aso.

Faʻaiʻuga

I le vaega o le puipuiga o le tino: e le masani - urticaria, angioedema (Quincke's edema), o le paʻu o le paʻu, o le suamalie, o le rhinitis, o le fulafula o le mucosa mugu, e seasea lava - o le anaphylactic shock, cardio-respiratory distress syndrome.

Mai gaʻo ma le urinary tract: e seasea ona maua - o loʻo le lelei le aoga.

Mai le faʻaoga o le tino: masani - faʻavauvau, le mautonu, e le o se taimi - o le valea, moe, seasea - tineia, tui o le inisetila.

O loʻo i ai lipoti o faʻamaʻi pipisi ma le haemolytic anaemia i tagata mamaʻi na maua i le glucose-6-phosphate dehydrogenase deficiency.

I le vaega o le toto ma le tino o le tino: masani lava - tele le toto, e seasea lava - anemia, e seasea ona maua - anemia aplastic, hypoprothrombinemia, thrombocytopenia, neutropenia, leukopenia, eosinophilia, agranulocytosis.

Mai i le manava o le tino, pusa o le pusa ma le mediastinal: tele - bronchospasm.

Mai i le gastrointestinal tract: masani lava - o le manava, masani - leu, vomiting, e aunoa ma se taimi - o le tiga i totonu o le manava, ulia o le mucous membrane o le manava ma le duodenum, e aofia ai le (le masani), gasegase o le toto, stomatitis, esophagitis, gasegase erosive o le pito i luga o le gastrointestinal tract (e aofia ai ma meaʻai), colitis, maʻi le manava.

Fegalegaleaiga

Faatasi ai ma le faʻaaoga faʻapitoa o le ASA faʻaleleia le aʻafiaga ma faʻateleina ai le lamatiaga o le faʻamaʻi:

- faʻapitoa (ona o le faʻaitiitia o le faʻamalologa o le tino ma ona mea e faʻaaogaina mai le fesoʻotaʻiga ma masini o plasma toto),

- valproic acid (ona o le faʻaaogaina o fesoʻotaiga ma masini toto plasma),

ASA faʻaleleia le gaioiga ma faʻateleina ai le lamatiaga o ni manaʻoga e le manaʻomia:

- faʻamaʻi faʻamaʻi, isi vailaʻau faʻamaʻi-anti-inflammatory (ona o le fegalegaleaiga o gaioiga)

- vailaʻau o le hypoglycemic for administration administration (sulfonylurea derivatives) ma le inisalini ona o mea tau hypoglycemic acid o le ASA lava i luga o doses (e sili atu i le 2 g i le aso) ma le faʻaaogaina o le sulfonylurea mai mea mai le mafutaga ma masini toto plasma

- gasegase o le thrombolytic, heparin, tuusao e le tuusao (ticlopidine, warfarin), sui o le antiplatelet (e aofia ai le clopidogrel, dipyridamole) - ona o le synergism o aafiaga autu o le togafitiga ma le aveeseina ona o pulu plasma.

Tuua Lau Faamatalaga