Emoxipin - faatonuga mo le faʻaaogaina ma le faʻasaʻoina o le fomu, tuufaatasiga, vailaʻau, faʻasologa ma tau

Emoxipine (INN - Emoxipine) o se tagata faʻamalosi e faʻaitiitia le maualuga o le mafai ona gafatia o pa puipui tetele ona o le saoasaoa o faiga faʻavae radical free, faʻapea foi le vailaʻau antioxyidant ma antihypoxant. Emoxipin o le a faʻaitiitia ai le viscosity o le toto, le mafai ona gafatia le puipui o le puipui, ma le uiga o le atinaʻeina o otaota. E le gata i lea, o gaioiga malosi o le fualaau faasaina o le a faateleina ai le tulaga o mea o loʻo i ai nucleotides cyclic i totonu o le faiʻai o le tino ma totola.

O le galuega fibrinolytic o le fualaau faasaina ua faaalia i le mea moni e faapea i le tulaga o se vaitaimi pisi fatu fatu, o le auala e mafai ona faʻalauteleina ai vaʻa, e faʻatapulaʻa ai le atinaʻeina o le mafaufau necrosis. E le gata i lea, o le a faʻaleleia le amio ma le vavalalata o tomai o le loto.

I le avea ai o se mea faʻapitoa, o le Emoxipin o loʻo i ai ni mea faʻapitoa, e puipuia ai le retina mai le gaioiga o le malamalama o le malamalama. Lago o Emoksipin o le a fesoasoani e foia vailaʻau faʻapitoa ma faʻaleleia le faagasologa o le microcirculation i mata.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Pharmacodynamics

Aafiaga lelei ile tui toto: i le faʻaititia o le aofaʻi o le faʻasologa o le coagulation ma le faʻaitiitia o le faʻalauteleina o le platelets, o le fualaau faasaina e faʻalauteleina ai le taimi e faʻasolo ai le toto. O siama o sela ma vaʻa toto i lalo o le gaioiga a le vailaʻau faʻamalosi, mūmū toto mumu faateleina lo latou tetee siama ma gasegase masini masini.

Faʻaleagaina lelei o le faʻamaʻiina o le lipid o loʻo iai i biomembranes. Faateleina le gaioiga o enzymes e nafa ma galuega faʻatonu. Mafai ona saunia lipid-lowering effect e ala i le faʻaitiitia o le faʻasiga o triglycerides.

O le faʻatagaina o Emoksipin e mafai ona faʻaitiitia ai faʻaaliga gasegase. E i ai se aafiaga lelei i le mautu o le cerebral cortex i suʻesuʻega ma hypoxia. Corrects autonic dysfunctions i tulaga o faalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular.

O le Emoxipin o loʻo i ai lona faʻamaonia o le cardioprotective effect. O le cardiovascular system o le a puipuia pe afai faʻasologa o le gasegase o le myocardial: O le fualaau faasaina e poloka ai lona tufatufaina atu, ma faʻalauteleina foi vaʻa e mate ai maliu.

Faʻaauau mata mata Emoxipin e puipuia ai le retina mai mea e ono faaleagaina ona o le faʻaalia i le maualuga o le malamalama. E le gata i lea, ona o le fualaau faasaina, o le toe faʻaleleia o otaota i totonu o mata e mafai.

Pharmacokinetics

I le tulaga o se vailaau matautia o le 10 mg i le 1 kilokalama o le mamafa o le maʻi, o se laʻititi maualalo e matauina afa faʻamaʻiina o fualaau faasaina. O le taimi e faʻaleagaina ai e 0.041 min, o le maualuga o le tufatufaga o le 5.2 l, o le aofaʻiga atoa e 214.8 ml i le minute.

O le vailaʻau e vave ona ulu atu i totoga ma fusi o le tino o le tagata ma o le mea tonu lava e tupu metabolism.

O vailaʻau faʻamalosi o le Emoxipin e ono fesuisuiai e fuafua i le tulaga o le maʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o se tulaga faʻaleagaina faʻasologa faʻasolosolo, o le saoasaoa lea o le a faʻaitiitia ai le vailaau faʻasaina, o le a faʻaitiitia, ina ia sili atu ona leai ni mea e ola ai.

I le tulaga o le toe iloiloga o le Emoxipine, o mea aoga o le vailaau e maua vave i le toto, e tumau pea le maualuga o le falemaʻi mo le lua itula, ma i le mavae ai o le 24 itula ina ua maeʻa le pulega, ua toetoe lava a le toe i ai le tulaga o le pulega i le toto. O se faʻamautinoaga o le vailaʻau o loʻo teuina i totonu o mata o mata.

Faailoga mo le faʻaaogaina o le Emoxipin

Faʻaauau mata mata o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o:

  • vailaʻau faʻapitoa,
  • thrombosis i le ogatotonu tutotonu o le toe o le mata ma ona lālā,
  • glaucoma,
  • puipuiga mulimuli i tua faʻasologa o laser ma le maualuga o le malamalama (i le tulaga o le vevela ma le masini laser).

Faailoga mo le faʻaaogaina Isoxipin injections:

E le gata i lea, o le inisiua Emoxipin e faʻaaogaina i le tulaga o le faʻalautele ma le malosi cerebrovascular accidentpe a fai o le mafuaʻaga o nei faʻafitauli o le faʻafitauli o le faʻafitauli ma le maʻisuka. Afai e tatau ai, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau e fai ma iniseti, poʻo le avea o se iniseti vevela i le ampoules.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga leaga e mafai ona tupu fagualea pe a maeʻa sina taimi puupuu o le a suia moe. Atonu faateleina i le toto maualuga ma foliga vaaia vave. O gaioiga i le lotoifale e mafai ona faʻaalia i le tiga, tigā, faʻavelaina o lagona, mumu ma le faʻamalosi o fomaʻi faʻasolosolo.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Emoxipin (Metotia ma fua)

Faatonuga mo Emoxipin - mata mata

I le tulaga o le toe faafoiina o le fualaau faasaina, o le tasi le pasene o vaifofo i se fua faatatau o le 0.5 ml o loo taitaia 1 taimi i le aso mo le 10-15 aso. Afai o le vailaʻau e faʻatonuina le subconjunctival ma le parabullar, ona fai lea mai le 0.2 i le 0.5 ml o le vailaau faʻasaina e tasi i le aso mo le 10-30 aso.

Afai e tatau ona puipuia le retina ocular, o le vailaau oona e faʻatonutonuina i se vaega o le 0.5ml i le aso ma le tasi itula aʻo leʻi faʻamalosi le faʻamalosi. O le vasega e faalagolago i le maualuga o mumu na maua i le taimi o le faʻasologa o le laser, i le tele o tulaga, e faʻaaogaina faʻavavega faʻafefe i le aso mai le lua i le sefulu aso.

Faatonuga mo Emoxipin - tui

I le fatuga ma le fomaʻi, o le fualaau faasaina e masani ona faʻaaogaina faʻatasi ma se kululu i le fua o le 20-40 pa'ū i le minute. O le fualaau o le vailaʻau e 20-30 ml o le tolu pasene vaifofo. E mafai ona tuʻuina mai droppers mai le tasi i le tolu taimi i le aso mo le 5-15 aso. O le umi o togafitiga e faʻalagolago i le ituaiga faʻamaʻi o le maʻi. I le faaiuga o le laʻau, latou te fesuiaiga i le iniseti o le fualaau faasaina: 3-5 ml o le 3% o le vaifofo e tui 2-3 taimi i le aso. O le gaioiga o le tuiina o le intramuscular e mai le 10 i le 30 aso.

Emoxipin e le tatalaina i totonu pepa laupepa, aua e le mafai ona e aveina ia papalama Emoxipin, aua e le o iai.

Faʻasalaga

I le tulaga o le maualuga o le fualaau faasaina, o le aliali mai poʻo le faʻaleleia o aʻafiaga itu e mafai. Faatasi ai ma le maualuga o se fualaau faasaina po o ana analogues, e mafai ona faateleina toto maualugamamafa tele pe moe, tiga i totonu o le loto, tiga o le ulu, taʻavalemanava le manava. O le totoina o le toto e ono faʻavaivaia.

Togafitiga o le sologa lelei o Emoxipin ma analogues o Emoxipin o le faamutaina lea o fualaau faasaina ma le faatinoina o togafitiga faataitai, pe a tatau ai.

Fegalegaleaiga

I le tulaga o le talosaga faatasi ma α-tocopherol acetate, atonu o se faʻaaliga sili atu ona malosi o meatotino faʻaleagaina o Emoxipin. I le tulaga lautele, o le ave o le vailaʻau e le fautuaina e tuʻuina atu ma le faʻaaogaina o isi vailaʻau e aunoa ma le faatagaga mai le fomaʻi.

Pharmacokinetics

Pe a faʻatonuina i le 10 mg / kg, o le afa o le faʻamalologa o Ti / g e 18 minute, o le atoaga o le CI e 0.2 l / min, ma o le tele o le tufatufaina o le Vd e 5.2 l.

O le fualaau faasaina e vave ona ulu atu i totoga ma fusi, i mea e teu ai ma tuu ai le metabolise. E lima metabolites o le emoxipin, o loʻo faʻatusalia e oloa faʻasoa ma faʻatauvaʻaina o lona liua, na maua. E mafua mai i gaʻo fatuga o le monelamonite emoxipin. O le taua o le 2-ethyl-6-methyl-3-hydroxypyridine-phosphate e maua i le ate.

I tulaga faʻaleagaina, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o le faʻaaogaina o coronary occlusion, e suia suiga o le pharmacokinetics o emoxipin. O le faʻaitiitia o le faʻamalositino e faʻaitiitia, o le taimi e faʻaalu e le mmoxipin i le toto, e ono mafua ona o lona toe foi mai le nofoaga, e aofia ai le myocardium ischemic.

Aso faʻauma

3 tausaga mai le aso na tuuina atu ai.

Emoxipin o se vailaau sili ona aoga i aso nei. Na o le toe foi mai o le malosi tele lea o le lotoifale pe a faʻaaogaina. O tagata na feagai ma faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi latou te tuʻuina atu ni iloiloga lelei e uiga i le Emoxipine, aua latou te mulimuli i faatonuga a le fomaʻi ma, ona o le ogaoga o le faafitauli, ua manino ai le manaʻomia o togafitiga. Afai e faʻaaogaina le vailaʻau mo le togafitiga o faʻafitauli o le maʻi laiti, o le a le o se mea e sili ona lelei le iloiloga e uiga i le mataʻu: o le mea moni e le o tagata uma ua sauni e faʻafesoʻotaʻi lagona le lelei tumau pe a maeʻa le tagofia o fualaau.

Fomaʻi iloilo e uiga i mata mata - matua lelei. O le fualaau faasaina e faia ma lana galuega, e ui lava e mafua ai le le mautonu le tumau i maʻi.

Emoxipin Injections lelei le taulimaina o aʻafiaga o le sasa ma fatu fatuga i le tele o tagata gasegase i le salafa o le lalolagi. E le gata i lea, o le tagofia o fualaau faasaina i se taimi pupuu e fesoasoani e faʻaitiitia ai faʻaaliga eseese o faʻafitauli o le neurological. E fetaui lelei o se ituaiga lelei o le faʻaaogaina o loʻo faʻaalia i ni iloiloga lelei, mai maʻi ma fomaʻi.

Tau o le Emoxipin, o fea e faatau ai

E mafai ona e faʻatau Emoxipin i Kiev e aunoa ma ni faʻafitauli: o le vailaʻau poʻo ona faʻaoga tutusa e mafai ona maua i toetoe o falemaʻi uma. E na o le tau e mafai ona fesuisuiai e faalagolago lava i le falemaʻi, peitaʻi, toetoe lava o mata uma e vaʻaia i Ukraine, ma isi vailaʻau e eseese i le tau. E le gata ina faalagolago i tafatafa o le fale talavai i luga o fualaau faasaina, ae faapena foi i le nofoaga o lona gaosiga, le tele o le faasaoloto, ma isi.

Tau faʻatatau matala mata matagi 1% i totonu o se moli 5ml o loʻo fesuiaʻi i le maketi e tusa ma le 60 UAH. Pusa o le ampoules e lima 1 ml o le tasi pasene Emoksipin Numera 10 o le a tau e tusa ma le 50 UAH i se fale talavai.

Faʻavaeina o le Emoxipin

O le antiplatelet drug is presented in two formats: o mata mata ma se tali mo le tausiga o matua. O latou eseesega:

Avea suavai le lanu

O le faʻaogaina o le ethylmethyloxypyridine hydrochloride, g mo le ml

Suavai faʻamamaina, suauu sulfite anhydrous, disodium phosphate dihydrate

Ampoules o le 1 pe 2 ml, 5 pi. i totonu o se atopau ma faatonuga mo le faʻaaogaina

5 ml ipu ma se paipa

Tuua Lau Faamatalaga