Fiafia manogi ma palukin fatu

2. Fuga fatu i totonu o se mea malogo. Latou te matua fiafia lava e faʻamalosi, ona latou vaeluaina lea. :)

3. Toto fatu i totonu o se mea e gaosia.

4. Fufulu le susu i le 30 tikeri. Naʻo loʻu tuʻuina o loʻu tamatamailima i totonu o le fagu - e mafanafana, o lea o le a sasaa atu le fefete, faʻaopopo le fuamoa, faʻafefiloi ma alu mo le 5 minute.

5. Ona faasolosolo malie lea ona faaopoopo uma falaoamata. Sa ou faitau i se tusi atamai mo se taimi umi e tuu ai gaʻo pe a uma falaoamata, ina ia lelei le paluga. Atonu e saʻo lenei mea. I soo se tulaga, na ou faia.

6. Voooot na te liliuina le suauu ma fatu!

7. Fai se polo, tuu i totonu o se pesini, luga o le ata tifaga, se pesini i totonu o le ogaumu, vevela i le 30 tikeri mo le 40 minute.

8. Na tatalaina le polo e le o se tamaitiiti!

9. Faʻaiʻu le falaoa, taoto i totonu o le paʻu ma ufiufi i se ata. Ioe, ma fufuluina i fatu pe afai e totoe! Lave le ogaumu i le 200 tikeri.

10. E oo i le taimi e vevela ai le ogaumu, e alu aʻe le falaoa, e mafai ona e tao! O laʻu ogaumu ua na o seoli - i le 30 minute na uma ona taoina mea uma ma faʻamago ese ai se tamai meaʻai, o lea ia taulaʻi atu i lau ogaumu! Oi talofa! Ma aveese le palasitika i luma o le ogaumu! ,)

11. Ia, o se mea faapena. E fiafia loʻu toalua e mafanafana ma le pata. E le fiafia o ia i aʻu mea suamalie, o le mea lea o se ituaiga o meaʻai mo ia. :)

12. O le falaoa vevela sa itiiti sina manava i totonu, ona avea ai lea o mea uma e pei ona tatau ai!

Faamatalaga Faaopopo

Novema 16, 2011, 22:33

O le filifiliga e sui i le vai ae le o le susu o le mea sao. Sili atu i sea ituaiga. falaoamata e naʻo le afa afa o le fefete e faʻafefete, faʻafefete lemu ae o le tofo o le a sili atu ona loloto ma loloto, sili atu le falaoa. Ma o fatu (soʻo) e le lele ese, aʻo leʻi totoina i totonu o le umu, fuʻu le paluga ma le vai / susu / lulu le puluʻu / susu / meli faʻafefe i le vai ona fufuluina lea i fatu. Manuia i le taoina!

Oi, faafetai tele tele! Na o le taimi nei o le a le vave ona ou faia. Ua ou faalogo i loʻu toalua o fausia se sanuisi i le umukuka, ma e le o ia o se "faiva", o lea o le a tatou tausia ai a tatou ata i le tele e mafai ai!

le vasega

O le fua masani mo falaoa o le vai, falaoamata ma le fefete (afa o le tulaga masani e pei ona masani ai), e iai lau paluga manaia matagofie ma fatu, taumafai e aua nei faʻaopopo le fuamoa, suka ma le pata i le isi taimi. ma susu o le a suia i le vai, e pei ona fautuaina Miriama, i se upu, o lau fua e lelei, ae afai e te manao i se tofo falaoa, tao falaoa, ae le o le tao. O lau tane ma lana ata o le a fai mai faafetai lava

Lelei mo se fuamoa. E le faaopoopoina se fuamoa i falaoa, pei o le susu ma le pata. Ua e maua se pai po o se taʻavale.

Amata le faagasologa

  1. Muamua lava, matou te sasala le falaoamata. Ona faaopoopo ai lea o masima, sugar granulated ma le fefete. Faʻafefiloi lelei ma sasaa atu fatu pikiapu. Toe faʻafefiloi. Afai e manaʻo ai, e mafai ona fufuluina fatu i se mea e malogo ai.
  2. I le taimi nei, e tatau ona matou faʻalauteleina lenei paluga ma sasaa lefir i totonu. E tatau ona mafanafana, ae le vevela. Faʻafefiloi mea uma ma sasaa i totonu o le suāuu fualaʻau
  3. Ona tapuni lea o le paluga. O se taunuuga, e tatau ona mama, laiga ae aua le pipii i ou lima.
  4. Matou te tuʻuina atu i totonu o se fagu na muai lūlūina i le suāuu. Ole taimi nei e tatau ona e ufiufi ma ufiufi ata ma auina atu i se nofoaga mafanafana mo le 60 minute.
  5. A maeʻa le taimi manaʻomia, matou te toso le paluga ma alu mo le isi 40 minute.
  6. Ave se pepa tao ma ufiufi i le fasi pepa. Ona matou faataamilo lea i luga.
  7. Faatasi ma se naifi tatou te faia ni nai tipi mai luga ma ufiufi ma se solo. I lenei pepa, tuu mo le afa afa itula.
  8. A maeʻa lenei taimi ona lafo lea i le ogaumu, faʻapipiʻi i le 180 tikeri, mo le 40 minute.
  9. A maeʻa lena mea, matou te ave i fafo ma tuʻu i luga o le meaʻai e malulu.

E mafai foi ona e fiafia i le falaoa falaoamata e leai ni falaoa, o le fua lea e mafai ona maua i luga o le upega tafaʻilagi a le Manatua.

Kiliki "Faʻapei" ma maua na o savali sili ona lelei i Facebook ↓

Meaʻai mo le Paʻu Paʻu Paʻu:

  • Paluga o le saito / falaoamata (lalo ifo o le tasi le ipu. = 230 ml) - 1 2/3 tioata.
  • Palu falaoa atoa - 1 faaputuga.
  • Palukin fatu (toasted and chopped) - 1/2 faaputuga.
  • Milu - 1 faaputuga.
  • Suga (enaena) - 1 tbsp. l
  • Pulu - 1 tbsp. l
  • Salt - 1/2 tsp.
  • Yefete (malogo) - 1 tsp.

O le fua o le "Areto ma le 'eleke fatu":

Tuu mea uma i totonu ole masini tao tao e tusa ai ma faatonuga mo lau CP.
I laʻu Mulinex, o lenei faasologa e aofia ai: susu, suka, masima, pata, falaoamata, fatu, lefete.
O fatu e mafai ona muaʻi falai. Ou te lei faia lenei mea, ae, ioe, o le a sili atu ona lelei i le falai.

"Autu" mode, mamafa 750 g.

Faʻamafanafana le falaoa ua maeʻa i luga o se uaea uaea.

Faʻasoa i le Kuki i le VK kulupu ma maua ni suʻega se sefulu i aso uma!

Auai i la matou vaega i le Odnoklassniki ma maua ni suʻega fou i aso uma!

Fetufaai le fua i au uo:

E pei oa tatou fua?
Faʻamasinoga BB e faʻaofi:
Talosaga BB i faʻalapotopotoga
Lisi HTML e faʻaofi:
Lisi HTML na faʻaaogaina i luga o blogs pei o LiveJournal
O le a foliga foliga?

Laasaga ma lea laasaga ma se ata

O le taoina o le fale e le o se galuega faigofie; e manaʻomia le taimi ma le tele o tomai. O le tele o tagata talimalo, pei o le taimi muamua, faaauau pea ona tao falaoa i le fale. A uma, o le manogi o le areto fou faatoa tunu e le faʻatusatusa i se mea.

E le o aʻu o se tasi o na ituaiga o malo, ae afai e mafai, ou te taumafai foi e faamalie oʻu aiga i falaoa ua faia i le fale, faataitai i fualaau masani i taimi uma.

O le asō ou te manaʻo e faʻasoa se fua mo falaoa ma palukin. E fesuisuiaʻi ma se vevela ma le vaivai. Laʻau e tuʻuina atu i le areto se tasi o piquancy.

O le fua e faigofie lava, ma o le taunuuga e fiafia pea. Ia mautinoa ia taumafai!

Saunia ni oloa i luga o se lisi.

Fufulu le falaoamata saito i totonu o se pesini, faaopoopo le masima, suka ma le telefete vave. Faʻafefe.

Faʻaopopo fatu kulimi mamago i mea mamago. Afai e manaʻo ai, e mafai ona fai sina falai i totonu o se apa mago (ou te faʻaopopoina). Faʻafefiloi lelei.

I le falaoamata falaoamata, ia faʻalautele ma sasaa i le mafanafana (e le vevela) kefir.

Fai se mea itiiti e fai ai le falaoamata, ma faaopoopo le suauu fualaau.

Suluina se paluga mama, leai se mūmū, laʻau paluga. Faataamilo i totonu o se pesini ma tuu i totonu o se pesini, faʻafefeteina i se fasi manifinifi o le suauu manogi. Faʻamama le pesini ma faʻasolo ata ma lafo i se nofoaga mafanafana mo le 1 itula.

I lea taimi, o le paluga e tatau ona tupu lelei ma faalua. Ona tosoina lea ma alu mo le isi 30-40 minute.

A uma ona toe faʻatuina, toe faʻasusu le paluga ma fai se talo lapotopoto. Tuu le paluga i se pepa tao taofi ufiufi paʻu. Faʻaaoga se naifi malosi e fai ai ni nai tipi i luga o le fogaeleele. Ufiufi le paluga ma se solo ma tuu le mea faigaluega mo le isi 30 minute.

Faʻafei falaoa ma palukini i totonu o se ogaumu e faʻasolo i le 180 tikeri mo le tusa ma le 40 minute, seia oʻo i se lanu matagofie lanu. O le taimi e tao ai e faalagolago ile ogaumu. Aveese le falaoa ua maeʻa mai le ogaumu, tuʻu i luga o se uaea ma faʻamaʻi lelei.

O le falaoa na kukaina e tusa ai ma lenei fua, e foliga mai e matua lelei lava - ma se vevela vevela, vaʻavaʻa, masiʻi maaleale ma se tofo vevela o fatulakini.

Faʻamatalaga ma iloiloga

Oketopa 5, 2010 Kira87 #

Oketopa 5, 2010 dolphy # (fua o le tusitala)

Oketopa 5, 2010 Kira87 #

Oketopa 5, 2010 dolphy # (fua o le tusitala)

Me 6, 2010 dolphy # (fua o le tusitala)

Me 6, 2010 WaterNymph #

Me 6, 2010 dolphy # (fua o le tusitala)

Me 6, 2010 Olga Babich #

Me 6, 2010 dolphy # (fua o le tusitala)

Me 5, 2010 inna_2107 #

Me 6, 2010 dolphy # (fua o le tusitala)

Me 5, 2010 Elvyrka #

Me 5, 2010 dolphy # (fua o le tusitala)

Me 5, 2010 dolphy # (fua o le tusitala)

Me 5, 2010 irina66 #

Me 5, 2010 dolphy # (fua o le tusitala)

Me 5, 2010 faʻaleagaina #

Me 5, 2010 dolphy # (fua o le tusitala)

Me 5, 2010 faʻaleagaina #

Areto i fatu: ituaiga fua o fua

Ina ia saunia lenei meaʻai, ia faʻaaoga soʻo se fatu e masani ai i le itulagi: sunflower, flaxseed, sesame, paukini. O se oloa e taoina, e masani ona faʻaaogaina se faʻafefiloi o ituaiga ituaiga falaoamata eseese, e masani lava o le saito, rye, buckwheat, poʻo soʻo se mea e tofo ai.

Faʻafei falaoa ma fatu e sili ona fiafia i ai latou e popole i lo latou soifua maloloina, aua o lona fatuga e mauoa i meaʻai. O le oloa uliuli e faʻaaoga mo le faia o croutons, italus bruschettas, faapea foi ma isi ipu. O le falaoa ma le pikiaki fatu e faʻaaogaina i meaai pepe, aʻo tuʻuina atu i le tino talavou le faʻaaogā vave o le tele o vaega aoga mai isi ipu.

E uiga i mea tau oloa

O le fua mo le falaoa ma fatu e masani ona aofia ai le faʻaaogaina o le fefete poʻo le paluga. O le susu ma fuamoa e seasea tuu i totonu o sea paluga, o lea e le lelei tele, ae e le o le mea autu lenei i le tao. O le mea autu o loʻo i ai, o le tofo ma le manogi o fusi falaoa. O le kalori o le falaoa ma fatu e masani ona 302 kcal mo le 100 g mamafa o le oloa ua maea. O lenei faailoga e matua maualuga lava, ae e taua le manatua e eseese lava e faalagolago ile ituaiga o falaoamata ua faʻaaogaina.

O le tuufaatasiga o falaoa ma fatu e maua i vitamini eseese mo tino (H, A, E, PP, B-complex vitamins), minerale ma elemene (choline, beta-carotene, potassium, vanadium, boron, manganese, calcium, iron, fluorine, iodine , molybdenum ma le tele o isi).

Faʻafei falaoa ma fatu: o se fua masani

O lenei eseesega o le tao i luga o se paluga e faigofie ona kuka i le fale. Galue e faapea:

  1. Muamua, o le paluga ua saunia: 3 tbsp e fefiloi i totonu o se pesini. l susu (warmed up), 2 tsp. lefete (malogo), 1 tbsp. l suka ma le 100 g falaoamata (saito). Ona tuu lea o le paluga e fetaui i se nofoaga mafanafana.
  2. O le faia o le paluga, faʻapipiʻi 350 g falaoamata (saito) faʻatasi ma le suka (150 g), faaopoopo le masima (1.5 tsp) ma fufulu le fatu o le sunflower (3 tbsp.), Suavai vevela (2 ipu) ma suauu suauu (2 tbsp. l.) O mea e faʻaaogaina o loʻo faʻafefiloi lelei ma tuʻufaʻatasia ma le paluga uma. O lenei e mafai ona e amata kukaina le paluga.
  3. O le kulimi paluga e totoe e tulai mo le itula. Ona faataatia lea i luga o luga o le galuega, ma sausau i le falaoamata, nutimomoia i ni nai taimi, sina sisi i le vai ma sausau i fatu i luga.
  4. O le falaoa o le falaoa ua tuʻuina i le pepa ma lafo i le ogaumu, lea e tatau ona e faʻapipiʻi ai se fagu vai. E taofi le falaoa mo le 40 minute.

O le falaoa o le Wheat-rye ma fatu eseese

O lenei falaoa tulaga ese lava ma fatu eseese (sunflower, paukin ma le muka) e iloga i le i ai o se palu mafolafola, gaʻo, sina paluga susu, faapea foi ma se mea faigata. O lenei mea suamalie e foliga manaia ma e matua manaia lava e te manao ai e vave ona ai. E tusa ai ma iloiloga, o meaai e pei lava o le mea moni o loʻo i ai le tele o le sunflower ma le pumpkin, lea e faʻapipiʻi ai fatu fatu. O tagata faʻatauvaʻa e sili ona fiafia i lenei oloa matagofie i ni meaʻai suamalie po o croissants mo kofe. I le faaopoopo atu i le tele o lona tofo, o le falaoa o le falaoa-meaʻai, o le tamaoaiga i fiber, protein, elemene, gaʻo maloloina, vitamini, e taua tele i le mea o se mea moni atoatoa, e aunoa ma se vali e tasi pe puipuia foi, e aunoa ma ni mea leaga. Tagata faʻapitoa e taua lenei falaoa i le mea sili e mafai ona ofoina atu i tamaiti. E taua foi le sauniuniga o lenei oloa e matua faigofie lava.

Laasaga o laasaga

  1. O le tuufaatasiga uma o mea taumafa e faʻapipiʻiina i se ipu lautele lautele: falaoamata (ituaiga uma e lua), lefete, masima ma fatu. Ua faaopoopoina le meli, ona sosoo lea, faasolosolo malie le fefiloi, sasaa vai mafanafana. Faʻasaga i le lima. Faʻafefiloi seʻia oʻo ina faʻaputu le paluga i se mea.
  2. Ma le isi, ufiufi le pesini i se ie mama ma tuu i totonu o se mafanafana o le tulimanu o le umukuka mo le 3 itula. I le taimi lea, o le paluga e tatau ona tulaʻi ma faalua i le voluma.
  3. A maeʻa le 3 itula, e tatau ona e faʻasolosolo le paluga o le paluga i ni nai taimi ma ou lima (e faʻaitiitia ai le faʻaleleia o le ea), ona ufiufi lea o le ipu ma tuʻu le paluga mo le isi itula.
  4. Ona saunia lea o le fomu (lapotopoto poʻo le taʻitoʻatasi). Lubini le meaʻai i le suauu, ona sasaʻa faʻasalaina lea i le falaoamata ina ia faigofie ai ona alu ese le fata i le oloa gaosi.
  5. Falafola le paluga i se pa. Maualuga le lūlūina i le susu (faʻaaogaina o se pulumu) ma fufuluina i se paluga o fatu ma nati. Ufiufi ma alu mo le isi afa itula.
  6. I le taimi nei, ua vevela le ogaumu i le 180 tikeri. Tuu se fata i totonu mo le 40 minute.
  7. O le falaoa ua uma ona faʻamamaina i le paʻu mo le 10-15 minute, ona tuʻuina lea i luga o se uaea ma faʻamago.

E mafai ona teuina le saito-rye delicacy i se pusa falaoa mo ni nai aso. E mafai foi ona faʻamaʻi, ma a maeʻa le 2 masina, e muaʻi faʻamamaina i totonu o le ogaumu. O lenei meaʻai e faʻaaogaina muamua i vasega, kofe poʻo le lauti.

Tekinolosi faʻamatalaga

  1. O le paluga e tusa ai ma lenei fua ua saunia e aunoa ma le margarine, fuamoa ma le pata. O le taoina mai ia mea e liliu mai ma le maofa o le ea ma le fulu. Sii le lefete i le suka, faʻafefiloi i le vai mafanafana, masima ma faʻaopopo le falaoamata (sina), faʻaali e fai le paluga falala ma leai ni pulumu, ma tuʻu i totonu o le vai vai taele (mafanafana).
  2. A maeʻa le 15 minute, faʻaopoopo le falaoamata o totoe, fuālaʻau fuālaʻau, palu le paluga, sasaa fatu i totonu ma faia ni falaoa o soʻo se foliga: taʻitoʻatasi, lapotopoto, mamao.
  3. O le mea faigaluega e tuʻuina i totonu o se pepa e tipiina (fualaʻau), aofia ai le ogaumu. A o mafanafana le ogaumu, e tuʻuina se falaoa i tafatafa o le mea, ma o loʻo i ai i se mea lata mai, o lea e sau ai.
  4. Tuu le falaoa falaoa i totonu o le ogaumu. O le taoina e tusa o le afa itula i le 40 i le 40 ° C.

Ole siakiina e siakiina e faʻaaoga ai se laau laau (e mafai ona e tilotilo ma le totoa ile ogaumu mai lea taimi i lea taimi 20-25 minute pe a uma le faʻagasologa). Ma o le pito i luga, e pei ona tatau ai, e lanu enaena, e mafai ona suauʻu lona laʻau i le lauti (suamalie) po o le sulugatiti, ma i le faaiuga o le tao, faateleina le afi.

Faʻatau le falaoa ma palukini (fua mo le toto o meaola)

Mo le taoina i totonu o le ogaumu i le fale, o le falaoa ma le pamu fatu e faʻaaogaina:

  • rye falaoamata (mai fatuga atoa) - 750 g,
  • o le fefete mago - 2 pepa,
  • fatu-kulimi (saito) - 100 g,
  • masima ma caraway fatu (1 tbsp taitasi.),
  • meli vai - 2 tsp.,
  • vai mafanafana - 600 ml,
  • fufuluina fatu (paukini) - 100 g.

Kuka

E faʻafefea ona kuka falaoa e le faʻafefeteina e tusa ai ma lenei fua? Galue e faapea:

  1. E sasaa le manogi i totonu o se koneteina gafatia e mamanuina le paluga. Ua faʻaopoopoina le falaoa ma le fefete, o mea uma e faʻafefiloi lelei.
  2. Ona amatalia lea o le meli, masima, vai ma caraway i totonu o le paluga. E faʻafefiloi mea e faʻafefiloi ma se paluga mo le 5 minute. Muamua, ia faʻaaoga le taamilosaga aupito maualalo, faʻatupulaʻia lemu. O le taunuuga e tatau ona avea o se paluga lamolemole. Ona palu ai lea o fatu.
  3. O le paluga saunia ua ufiufi ma ua vevela, lea e tatau ona seleseleina mo le tusa o le afa itula. Ona faʻafefete lea i le falaoamata, fai sina pipiʻi i luga o se mea mafolafola ma o se falaofa umi e foliga mai e afua mai.
  4. O falaoa laititi e salalau i luga o se pepa tao, uʻu, ufiufi ma toe auina atu i se nofoaga mafanafana, lea e tatau ona talafeagai mo le afa itula.
  5. Ona fufulu lea o le paluga i le vai ma auina atu ile ogaumu, vevela i le 200 tikeri. A maeʻa le 40 minute, ona faʻalauteleina lea o le vevela i le 250 tikeri ma faʻaauau le tao mo le isi sefulu minute. O le oloa maeʻa e lubricili i le vai (mafanafana) ma tuʻu ai e faʻamafanafana i totonu o se ogaumu vevela.

Matou te faʻaaogaina se masini falaoa

Matou te fautua atu ia e faamasani ia oe lava i le fua mo se oloa e tele-grain, lea e iloga i le aoga tele ma le tofo lelei. O meaʻai suamalie e fai i le fale ma fatu i totonu o se masini falaoa e faigofie lava ona saunia. Meaʻai

  • suka - 2 tbsp. l.,
  • masima - 2 tsp.,
  • o yogurt fale - 1 tbsp. l.,
  • mayonnaise - 1 tbsp.,
  • olive suauu - 2 tbsp. l.,
  • falaoamata sana - 5 tbsp. l.,
  • fuʻa laʻau-5 tbsp. l.,
  • vai - 1 ipu tioata,
  • susu - 90 ml
  • o le fefete mago - 2 tsp.,
  • falaoamata - 3 ipu,
  • sunflower fatu - 2 tbsp. l

Faʻafela falaoa i luga o se fatuga tele-fatu

I le avea ai o se tulafono, o fugalaʻau e tele-fugalaʻau e aofia ai le araisa, saito, karite, oatmeal, sana ma le rai, ona o le oloa i le lumanaʻi ua maua mai i le tele o mea ola maloloina. E faʻafefea ona kuka falaoa? Ina ia saunia falaoa e tele-falaoa, e tatau ona e faʻatumu muamua le pepa o le falaoa i le vai, sosoo ai ma isi mea: gaʻo ma masima, susu, sana ma falalaʻau manogi, olive olive, mayonnaise ma yogurt.Faʻafefete ma le fefete i luga, ma tuʻu le fomu i le masini falaoa. O le tulafono o le fala falala e fuaina le 750 g. Aʻo lei faia le toso mulimuli, e tatau ona logoina ai le faailo o le falaoa, faaopoopo le 1 tbsp. l sunflower fatu. A maeʻa, o le oloa e faʻasusu i luga ma le isi vaega o fatu (tutusa). O le oloa maeʻa e tatau ona maeʻa maeʻaeʻa aʻo le i tuʻuina atu.

Pasi falaoa i se fai kuka taofi (suauʻu, fatu, nati ma fualaau mamago)

O lenei falaoa suamalie i apricots mago, paluga, nati ma fatu o le mea sili lea e suitulaga i keke maualuga ma carorie keke ma muffins. O se fasi keke o lenei tao ma le lauti e mafai ona manatu o se mea suamalie, e le gata e lelei, ae maloloina foi. Mo le kukaina:

  • rye falaoa - 350 gm,
  • falaoamata papaʻe - 350 kalama,
  • suka - 2 tbsp. l.,
  • vai - 300 ml
  • lefiti (malogo) - 2 tsp.,
  • 1 tsp masima
  • 2 tbsp. l suauʻu sulu
  • 2 tsp malt
  • 70 kalama o laʻau,
  • moli afifi - 70 kalama,
  • vine - 50 kalama,
  • nati (paʻu lapisi) - tasi vaetolu o se ipu malamalama,
  • nati (pine) - 2 tsp.,
  • sunflower fatu - tasi vaetolu o se ipu malamalama.

Faamatalaga o le auala o sauniuniga

O lenei falaoa suamalie ua taoina faapenei:

  1. Faafefiloi le suauu fualaau ma le vai mafanafana (t = 40 ° C), masima ma le suka. Ona sasala lea o le falaoamata ma faʻafefiloi i le vai.
  2. Ua faaopoopoina Malt ma le fefete, pine ma pine paini, vine ma le kuluga fatu.
  3. O fualaau mamago ua tipiina i ni fasipepa ma tuu foi i le paluga. Sosoo, uʻu le paluga ma tuʻu vevela mo le 1 itula. O le paluga atonu e talafeagai i foliga o se multicooker, lea e tatau ona muamua faʻafefete.
  4. I le faaiuga o faamaoniga, o le falaoa ua taoina. Ina ia faia lenei mea, ia faʻaaoga le polokalame "Peʻa" poʻo le Fafaga. " O le maualuga o le vevela e tatau ona i le 180 ma le 200 ° C. O le faagasologa e tusa ma le tasi le itula. Ona latou liliuina lea ma tao le paluga mo le tusa ma le 15 minute.

Tuua Lau Faamatalaga