Glibenclamide: faatonuga mo le faʻaaogaina o se sui o le hypoglycemic

O le Glibenclamide o se vailaʻau o le hypoglycem oral e fesoʻotaʻi ma faʻamatalaga sulfonylureas. O le faiga o le gaioiga a le glibenclamide e aofia ai le faaosofiaina o le pule faitalia inisalini seta i totonu pancrease ala i le faateleina o le faʻasaʻolotoina o le inisalini O le tele, o le malosi e faʻaalia i le vaega lona lua o le gaosiga o le inisalini. O lenei mea e faʻalauteleina ai le lagona o le gasegase o le tino i le gaioiga o le inisalini, faʻapea foʻi ma lona vaʻaia ma sela. E le gata i lea, o le lipid-lowering action and a decrease in properties thrombogenic o uiga ia o glibenclamide toto.

I totonu o le tino, o le vave ma le atoatoa o le gaioiga o le vailaau mai le mea o loo i ai fualaau aina. Fesootaiga ma pulu plasma e tusa ma le 95%. Metabolism o le fualaau faasaina e faia i le ate, e mafua ai le fausiaina o le le toaga metabolites. O le faʻaaogaina e mafua mai i le tuufaatasiga o le urine ma le vaega-talo, i le ituaiga o metabolites.

Contraindications

E le fautuaina le fualaau mo le faʻaaogaina i:

  • hypersensitivityi Glibenclamide poo sulfonamides ma thiezide diuretics,
  • maʻi o le maʻisuka muamua poʻo le coma,
  • ketoacidosis,
  • ogaoga mu
  • manuʻa ma taotoga,
  • o le faʻalavelave o le intestinal ma paresis o le manava,
  • ituaiga eseese o malabsorption o meaai,
  • atinae hypoglycemia,
  • lactation, maitaga,
  • maʻisuka1 ituaiga ma isi.

Faʻaiʻuga

I togafitiga ma Glibenclamide, o le atinaʻeina o faʻamaoniga e le manaʻomia e aʻafia ai le galuega o le endocrine, faʻaogaina o le digoctive, popole, faʻalautele ma le hematopoietic e mafai. O le mea lea, atonu e tupu: hypoglycemiaeseese fesuiaiga o faigata taoto, manavagaioiga o le ate, cholestasis, tiga o le uluvaivaiga ma le vaivai vavao.

E le gata i lea, o le faʻaalia o le faʻaleagaina ma le dermatological reactions i le tino o le: vevesi o le paʻu, vevela, faʻasologa o ata ma isi faʻamaoniga e le faʻasalaina.

Faatonuga mo le faaaogaina Glibenclamide (Metotia ma metotia)

Faatonuga mo le faaaogaina Glibenclamide lipoti e faapea o le fualaau o le fualaau faasaina ua faatulagaina taitoatasi ma faalagolago i le matua, ogaoga o le faamaʻi ma le maualuga glycemia. O fualaau e ave faʻaalia, i luga o se manava gaogao pe 2 itula pe'ā uma ona 'ai.

O le averesi o aso taitasi e seti i le lautele o le 2.5-15 mg, faatasi ai ma le taimi ole pulega 1-3 taimi i le aso.

O aso uma i luga o le 15 mg e seasea ona faʻaaogaina, e aunoa ma se faʻaopoopoga tele o le aafiaga o le hypoglycemic. O maʻi gasegase ua fuafuaina i aso taitasi o le 1 mg i le amataga o togafitiga. O suiga uma mai le tasi fualaau faasaina i le isi, togafitiga o fualaau ma isi mea, e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Faʻasalaga

I le tulaga o le maualuga, o le atinaeina o le hypoglycemia e mafai, lea e mafai ona o mai faatasi ma se lagona fiaaai, vaivaiga, popolega, tiga o le ulu, vavao, sosolo, fatu fatumimiti le muso cerebral edematautalaga ma le vaʻaia o mafaufauga ma isi.

Togafitiga e aofia ai le faanatinatiina o le taumafaina o le suka, fualaau suamalie, suamalie vevela suamalie, sipuni o sana, le meli - i mataupu laititi.

O mataupu ogaoga e manaʻomia ai se fofoglucose 50% faʻaauau le faʻafefeteina i totonu o se vailaʻau vein Dextrose 5-10%, folasaga Glucagon faʻapitoa Faʻaauau i totonu. E le gata i lea, e tatau ona e pulea le maualuga o le glycemia, fuafua le pH, creatinine, nitrogen oona, electrolytes.

Fegalegaleaiga

Faʻatasiga faʻatasi ma fualaau faʻamalosi faʻamalosi, fluoroquinolones, tetracyclines, chloramphenicol, H2-blockers, beta-blockers, inhibitors ACE ma MAO,ufiufi, ufiufi, probenecid, Paracetamol, ethionamide, anabolic steroids, pentoxifylline, allopurinol, cyclophosphamide, Reserpine, sulfonamide ma insulin mafai ona mamanuina le hypoglycemia.

Faʻaaoga faʻatasi ma siani, phenothiazine, diazoxide, glucocorticoid ma hormones thyroid, estrogens, gestagens, glucagons, drug adrenomimetic, suauu lithium e maua mai le vailaʻau nicotinic ma saluretics e mafai ona faavaivaia le aafiaga o le hypoglycemic.

Auala e mafai ona faʻamalosia ai le mimi, mo se faataitaiga: calcium chloride, ammonium chlorideogaoga tele ascorbic acid e mafai ona faʻaleleia le aʻafiaga o fualaau faasaina. Faʻatasi ma Rifampicin faʻavavevave le faʻamalosia ma faʻaitiitia lona aoga.

Faatonuga faapitoa

E fautuaina e togafitia ma le faʻaeteete tagata mamai o loʻo maua i le ate ma fatugaʻo, ma faʻamalosia ai tulaga, o le gasegase o le faʻaogaina o grenesland or thyroid coland, ma le ava malosi.

Mo le faagasologa o se togafiti togafitiga atoatoa, o le mataituina ma le totoʻa o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma le glucose excretion e tatau.

Afai o le hypoglycemia e maua i tagata mamaʻi le malamalama, ona faʻaaogaina lea o le suka poʻo le kulukose. I mataupu o le leiloa o le mafaufau, o le kullukose e faia i se auala vavalalata, ma glucagon - faʻapipiʻi faʻapipiʻi, faʻaogaina pe leai foi.

A toe faʻafoʻisia le mafaufau, o le tagata gasegase e vave tuʻuina atu mea taumafa i mea inu gaʻo ina ia alofia ai le faʻasolosolo o le hypoglycemia.

Tuʻuina ma tuʻuina atu pepa

I le 1 le laulau. vailaʻau faufautua e iai le 1.75 mg, 3.5 mg poʻo le 5 mg o le eletise gaosi, o le glibenclamide.

E i ai foi i vailaau faʻapitoa:

  • Povidone
  • Lactose Monohydrate
  • O le maso
  • Magnesium stearate
  • Ponceau 4R.

O laumei e lapotopoto, lanu piniki i le lanu, e ono i ai se mea e palu ai. O loʻo iai le vailaʻau i totonu o se pusa tioata e aofia ai pusa 120, o loʻo faʻaopoopoina se tusi faʻaoga faʻaoga.

Faamalologa meatotino

E taua le matauina o le igoa tau fefaʻatauaʻiga o le vailaʻau faʻatasi ma le igoa o le vaega galue. O fualaau faasaina ei ai le aafiaga o le hypoglycemiga i tagata taitoatasi e mafatia i le maʻisuka ituaiga 2, ma i tagata maloloina atoatoa. O le faiga o le gaioiga e faʻavae i luga o le faʻateleina o le inisalini e siama-ß o le pancreas ona o lona malosi faʻaosofia. O lea aafiaga e faalagolago, muamua lava, i luga o le maualuga o le kulukose i le tulaga o loo i ai i sē β.

A maeʻa ona ave le pulu, o le gaioiga gasegase e vave lava ma e toetoe lava a uma ona tagofia. Faatasi ai ma se taumafataga, e leai se faaitiitia tele o le fua o le absorption o le glibenclamide. O le faailoilo o fesoʻotaʻiga ma pamu plasma e 98%. O le maualuga o le faʻalauteleina o se vailaʻau i le siama e matauina pe a mavae le 2.5 itula. O le faaitiitia i le maualuga o le glibenclamide e faamaumauina pe a uma le 8-10 itula ma e faalagolago i le fualaau o le fualaau faasaina ua ave e le tagata maʻi. O le afa-ola e faʻaumatia ai e tusa ma le 7 itula.

Fesuiaʻiga o le glibenclamide i gasegase o le ate, ua fausia ai metabolites, lea e toetoe lava a le aafia i le gaosiga o le suka o le mea galue. O le faʻamalositino o oloa gaosia i le gataifale e faia i le urine, faapea foi ma le talo i tutusa tutusa, o le faaiʻuga faaiu o metabolites e matauina pe a mavae le 45-72 itula.

I tagata ei ai le gaʻo le gaioiga o le gaioiga, ua tolopo le excretion o glibenclamide ua tusia. I tagata gasegase e afaina i le le atoatoa, o le faʻamalosi o le gasegase o le metabolites tuusao i totonu o le urine e faʻateleina ai le totogi.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o laupepa

Tau: mai le 56 i le 131 rubles.

O fualaau o fualaau faasaina ua fuafuaina i le tagata lava ia e mafaufau i tausaga o le maʻi, glycemia, faapea foi le ogaoga o le faagasologa o le faamai. E fautuaina e ave fualaau aina i luga o se manava gaogao pe maeʻa foi le 2 itula talu ona 'ai.

E masani lava, o le fua faatatau o aso taitasi e eseese i le 2.5 mg - 15 mg. O le tele o le faʻaaogaina o fualaau oona e 1-3 p. i le aso atoa.

O le mauaina o se 15 mg ma le maualuga i aso taitasi ua faatonuina e seasea ona tupu, e le tele naua ai le malosi o le fualaau faasaina o le hypoglycemic. E fautuaina tagata matutua e amata togafitiga i le 1 mg i le aso.

Ole fesuiaiga mai se tasi fualaau faasaina i se isi poo se suiga ia latou tui e tatau ona faia ile vaavaaiga a se fomaʻi.

Sauniuniga saogalemu

O le togafiti togafitiga e tatau ona faia i lalo o le siaki masani o le toto ma le urine.

I le taimi o togafitiga, e tatau ona e musu e inu le ava malosi, talu ai o le atinaʻeina o le hypoglycemia, faʻapea foʻi ma faʻaaliga faʻapipiʻi, e le faʻateʻaina.

A oʻo mai faailoga o le hypoglycemia, o le a tatau ona totogi mo le leai o le kulukose e ala i le faʻafofoga tautala o dextrose. I le tulaga o se tulaga e le iloa, o le dextrose o loʻo faia faʻatasi ma le loto i ai. Ina ia aloese mai le toe faʻafoʻi, e taua le faʻatamaoaigaina o le taumafa ma gaʻo.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Faʻasologa o foliga - mea maʻaleʻale: laupapa faʻalanuʻumi, ma se laina vavae, paʻepaʻe poʻo le paʻepaʻe ma se lanu paʻepaʻe poʻo le samasama o le lanu (10 pcs.) I paʻu, i totonu o se pusa kata o le 1, 2, 3 poʻo le 5 pake, 20, 30 poʻo le 50 i ipu e faia i le polymer po o le tioata uliuli, i totonu o se pusa cardboard 1 mafai).

O le gaioiga malosi o le glibenclamide, i le 1 papalama - 5 mg.

Vaega o Auxiliary: lactose monohydrate (susu suka), magnesium stearate, povidone (masini mole mole masini polyvinylpyrrolidone), masini pateta.

Pharmacokinetics

Pe a faʻafofogaina, o le glibenclamide e faʻaaogaina mai le gastrointestinal tract pe tusa o le 48-84%. O le maualuga o le faʻaogaina o le vailaau e maua i le 1-2 itula i le maeʻa ai o le pulega. O le tele o tufatufaga e 9-10 lita. Glibenclamide e fusifusia i masini plasma e 95-99%. O lona bioavailability e 100%, o lea e mafai ai ona ave le vailaau i le taimi lava lea ao leʻi 'aʻai.

Glibenclamide e oʻo i totonu o le paʻu o le placental ma e toetoe lava o le atoatoa i totonu o le ate, ma fai ai ni gasegase e lua e leai ni galuega, o le tasi o ia mea e faʻasolo i le talo, ma le isi i le urine. O le afa-ola faʻasesega e eseese mai le 3 i le 10-16 itula.

Faatonuga mo le faaaogaina Glibenclamide: metotia ma metotia

E faʻaaogaina faʻamalositino ia laumei 20-30 minute muamua poʻo le 2 itula pe a uma se taumafataga.

Ua faatonuina e le fomaʻi le fualaau taʻitasi, e fuafua i le ogaoga o le maʻisuka, o le tausaga ole maʻi ma le maualuga o le glycemia.

O le fua masani o le fua ole aso ole a oʻo i le 2.5 i le 15 mg, faatasi ai ma le faʻagasologa ole pulega ole 1-3 taimi. I nisi o tulaga e le masani ai, o le fualaau faasaina e faaaoga i le sili atu i le 15 mg i le aso, e le afaina tele ai le maualuga o le aafiaga o le hypoglycemic.

O le fua muamua mo tagata matutua matutua o le 1 mg i le aso.

Ole fua muamua o le fualaau faasaina pe a suia mai biguanides e 2.5 mg i le aso.

Ina ia totogi mo le solia o le gaʻo o le gaʻo pe a uma le faalēaogāina o biguanides, o le fua o le glibenclamide, pe a tatau ai, e mafai ona faateleina i le 2.5 mg i le 5-6 aso. O le suiga i togafitiga tuʻufaʻatasi ma glibenclamide ma biguanides e tatau ona fuafuaina i le leai o sea taui i totonu o le 4-6 vaiaso.

Faʻaiʻuga

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona mafua ai aafiaga nei:

  • Mai le endocrine polokalama: hypoglycemia e faʻamaonia (faʻamaonia saʻo, tausisia o meaʻai ma mea taumafa e faʻaitiitia ai le ono mafai ona atinaʻe),
  • Mai le faʻalavelave faʻafuaseʻi: seasea lava - maʻi tiga, maʻi vevela, vaivai, paresis, vaivaiga, faʻaletonu lagona,
  • Mai le faʻaogaina o le tino: o se lagona o le vaivai i totonu o le vasa pito i luga, o le gasea, manava manava, e seasea lava - cholestasis, faʻafitauli o le ate galue,
  • Mai le siamatika: faigatā - hematopoiesis, atinaʻe pancytopenia,
  • Faʻatonuga o le Allergic: faʻavalea, paʻu vevela,
  • Tali a le Dermatological: seasea - ata pueina.

Fomaʻi iloilo e uiga i glibenclamide

Faailoga 2.1 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O le tele o vailaau faʻasaina ua fautuaina mo le togafitiga o le maʻisuka, e pei o se tulafono, o le ituaiga 2-1, o tagata gasegase sa maitauina le le atoatoa o Glibenclamide. E tatau ona ou faafesootai isi fualaau faasaina.

Manatu mataga e uiga i le fualaau faasaina. O loʻo i ai se tasi lenei vailaʻau, e leai se tasi. Tasi, e te manaʻomia e foia lenei mataupu ma lau fomaʻi.

Suʻega a tagata maʻi mo glibenclamide

Talu ai nei, na maʻi ai lou tama i le maʻisuka ituaiga 2. Sa faʻamaʻiina o ia ona o le maualuga o le taufaasese. Sa i ai le 14. O le toto toto. O se endocrinologist na faatonuina le faaaogaina o metformin ma glibenclamide (Ou te le manatua igoa tau pisinisi o fualaau faasaina). Ua masani ona faaaoga e loʻu tama fualaau faasaina mo le masina e tolu taimi i le aso. E tusa ma le vaiaso talu mai le amataga o le faʻaaogaina o vailaʻau, na amata ona ou faitio i taimi uma, ae, e tusa ai ma ia, e le taua tele pe a faatusatusa i le mea moni o le fualaau faasaina e faatumauina le glucose i le 6-7 (tatou te faʻaaoga pea le glucometer) lagona le faamalieina.

O loʻu maʻisuka e 5 tausaga. I le taimi muamua sa togafitia i latou i le metformin, ae e lei lelei tele - e leai ni aafiaga i itu, ae leai ni tulaga manuia i le faasaina o le suka. Ma e ui lava i le mea moni na ou faʻatūina le toʻalua i le lua. I le 2 tausaga ua mavae, na faatonuina ai au i le glibenclamide, faaopoopo i le metformin, ma talu mai lena taimi o mea na liliu mo le lelei. E leai lava ni aʻafiaga itu, ae latou te lagona le masani ma o le suka e masani lava e itiiti ifo i le 7.

E leʻi leva talu ai nei, na ou mafatia ai i lenei maʻi, pe a ma le 3-4 tausaga, na ou maua ai i luga o le suʻega faafomai, ou te leʻi mafaufau e mafai ona ou maua le maʻisuka. O lenei la o aʻu o se tagata asiasi masani i le aai o Essentuki ma togafitiga faafomaʻi. Ae ou te aveina foi Glibenclamide, i le ala, ua faatonuina mai ia te aʻu lenei vailaau i lenei aai, latou te fai mai e sili atu le aoga ma o le a fesoasoani ia te au. Sa masani ona ou tago i isi fualaau oona lea e faaitiitia ai le toto toto. I le taimi muamua, sa i ai ou aʻafiaga i le ituaiga o leisa ma le manava, ae a maeʻa ona faʻaaogaina, ua amata ona mou atu, e foliga mai, o le tagofia o mea ua fai ma vaisu o loʻo faʻaauau. Ae o le mea pito sili ona taua, o le maualuga o le sukū e faʻaititia tele pe a tago i le vailaau faʻasaina, lea na faamaumauina i se glucometer ma le soifua maloloina lelei i le aso atoa.

Ua ou maʻi i le maʻisuka mo le silia ma le 15 tausaga. Sa ou taumafai i fualaau eseese o suka, ma Glibenclamide e sili ona talafeagai mo aʻu. O aʻafiaga i le ituaiga o leisa ma le leai o se manaʻoga na i ai i vaiaso muamua, ona maeʻa lea o mea uma. E faʻaititia lelei ai le suka ma le faʻateleina ma mafai ai e oe ona tausia masani. Naʻo le faʻalavelave - e tatau ona e fuaina pea le suka. Ae ia te aʻu ua leva ona avea ma masani masani.

Short description

O le glibenclamide o le suka e maualalo le suka i totonu o lona fausaga faʻa-vailaʻau o le 2 lea o gaioiga o mea e maua mai sulfonylurea. Faʻatasi ai ma le "decrepresent" o vailaʻau faʻaaogaina (ma i le falemaʻi masani na faʻaaogaina talu mai le 1969), o lona faʻamaoni ma le malamalama e mafai ona faʻalogo. Ma e le na o le i ai i tua i tuafale, ae o se tasi o togafitiga sili ona lauiloa mo le maʻisuka ituaiga 2. I suʻesuʻega ma suʻesuʻega faʻapitoa, glibenclamide o le tulaga masani lea mo le iloiloga o le aoga o vailaʻau faʻasolosolo fou ma faʻataʻitaʻiga i togafitiga faʻapitoa, aʻo faʻataʻitaʻiina meatotino fou. O le masini o le hypoglycemic activity of glibenclamide, faapea foi ma isi vailaau o lenei vaega, ua suesueina i le auala sili ona auiliiliga na vaeluaina ai i totonu o meaola: o le fualaau faasaina o poloka pasela o suauu peta pancreatic, lea e saofaga ai le ulufale atu o ions calcium i totonu o le suauu, lea e mafua ai le faaleagaina o paluga i le inisalini le faʻasaʻolotoga o le mea mulimuli i totonu o le toto ma le vaʻaia intercellular. Faatasi ai ma faʻamaumauga uma o sulfonylurea, glibenclamide ua maua ai le mafutaga sili ona maualuga mo tagata e tali tutusa i sē β ma le malosi o le hypoglycemic i aafiaga uma o le sulfonylurea. O le faʻatagaina o le inisalini o le sili atu lea o le malosi tele, o le sili atu lea o le fua o le fualaau faasaina.O fualaau uma lava o lenei vasega e iai foi mea e taʻua o le extra-pancreatic effects, o le faia o gaʻo lautele e sili atu ona maaleale ile inisalini ma faʻaleleia atili le kulukose e ala i siama ma maso maso.

O lenei tulaga e fesoasoani i le faʻaopopoina atili o le kulukose e fusi (faitau: faʻaitiitia le glycemia).

O le mea lea, glibenclamide, e tusa ai ma se numera o taiala, e tumau pea le tauvaga. Muamua lava, o le faʻamaonia lea i le faʻaaogaina o le taimi umi. O le vailaʻau e puipuia ai le tuai o aʻafiaga o le maʻisuka, e aʻafia ai le faʻaleagaina o le myocardial ma le faʻaogaina o fualaau oona. Glibenclamide ua faʻapipiʻiina lelei ma isi fualaau faʻataʻitaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, metformin, ma afai e le maua le taui o faʻamaʻi, o le a mafai ona maua mai i le tolu fusi tolu metformin + glibenclamide + glitazone. Glibenclamide o loʻo faʻaaogaina ma le manuia i tagata matutua ma le "bouquet" o faʻamaʻi pipisi. Ma o le a le mea e taua (ma mo le toatele oo tatou tagata faʻaaloalo - o le mea e sili ona taua), o le vailaʻau e maua mai se manatu o le va o le tamaoaiga ma le tamaoaiga. E sili atu le taugofie nai lo le tele o ana "paaga" sili ona lata mai i le tau faasaga i le maʻisuka.

Pe a ave le glibenclamide, e tatau ona mataʻituina ma le totoʻa le maualuga o le kulukose ona o le ono lamatiaina o gaioiga o le hypoglycemic. Afai o le hypoglycemia ua "ufiufi" le tagata maʻi na tago i le fualaau faasaina, ona tatau ai lea ona vave faamautinoa ua ulu atu le kulukose i lona tino (tautala pe tui, e faalagolago i lona tulaga malamalama). I se isi itu, ia tausia meaʻai e mauoa i meaʻai gaʻo i luga o lima i taimi uma.

Pharmacology

Igoa o le hypoglycemous oral, o le sulfonylurea derivative o le lona lua o augatupulaga. Faʻatupulaia le faʻamalositino o le inisalini e ala i sē-sene o le pancreas, faʻateleina le faʻasaʻolotoina o le inisalini. Galuega masani i le taimi lona lua o le faʻamalosia o le inisalini. Faateleina le lagona o le gasegase o le tino i le inisalini ma le tikeri o lona fusifusia i sel. E i ai sona aafiaga faʻapomaʻi, e faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o mea totino o le toto.

Fesootaiga i fualaau faʻasaina

O fualaau oona e maua ai le gaioiga o le tino, ethionamide, fluoroquinolones, o le MAO ma le ACE, H2-blockers, NSAIDs, tetracycline vailaʻau, paracetamol, inisalini, anabolic steroid drugs, cyclophosphamide, beta-adrenergic blockers, clofibrate, reserpilamin, proberpilin, p-group, group allopurinol, paracetamol, ma le chloramphenicol e mafai ona faateleina le mamafa o le hypoglycemia.

O le COCs, o le barbiturates, glucagon, saluretics, sauniuniga e faʻavae i suauu lithium, diazoxide, mea e maua ai le acidic nicotinic, phenothiazines, faʻapea ma fualaau o le adrenomimetic e faʻaititia ai le aafiaga hypoglycemic o glibenclamide.

O lona uiga o le acidify urine e faʻateleina ai le aoga o fualaau faasaina.

Rifampicin e faʻamalosia ai le le faʻaaogaina o le mea galue ma faʻaitiitia ai lona togafiti.

Tosiga ma le pulega

Ole suʻega e filifilia taitoatasi. Totonu, 20-30 minute aʻo leʻi 'ai, inu tele vai. Ole fua muamua ole 2.5 mg / aso. Afai e tatau ai, e faasolosolo malie ona faʻaititia le fua ile 2.5 mg i le vaiaso e maua ai taui mo le gaosiga o gaʻo. Ole fua ole tausiga ole aso ole 5-10 mg, ole maualuga e 15 mg. Mo tagata matutua, ole fua muamua ole 1 mg / aso. Ole taimi o le pulega e 1-3 taimi i le aso.

Synonyms o vaega faʻalogo

Ulu i le ICD-10O upu tutusa o faʻamaʻi e tusa ai ma le ICD-10
E11 E leai se inisalini e faalagolago i le maʻisukaKetesuric maʻisuka
Faʻavaega o le metabolism gaʻo
Le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka
Ituaiga 2 maʻisuka
Ituaiga 2 maʻisuka
Le maʻisuka e le o le insulin
O le maʻisuka e le o le insulin e faalagolago i le maʻisuka
O le maʻisuka e le o le insulin e faalagolago i le maʻisuka
Faʻafouina insulin
Inisalini faʻasaina le maʻisuka
Coma lectic acid diabetic
Carbohydrate metabolism
Ituaiga 2 maʻisuka
Ituaiga o maʻisuka ituaiga II
O le maʻisuka ua matua i le matua
O le maʻisuka ua leva ona matua
Le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka
Ituaiga 2 maʻisuka
O le maʻisuka ituaiga II

Tau o falemaʻi i Moscow

Igoa o fualaau faasainaFaʻasologaLelei moTau mo le 1 le iunite.Tau o pusa, lapisi.Falemaʻi
Glibenclamide
papaa 3.5 mg, 120 pcs.

Tuu lau faʻamatalaga

Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga, ‰

Faamaumauga Taua ma Faamaumauga Taua

Glibenclamide resitala tusi

  • LP-003742
  • LP-000933
  • FS-000940
  • LS-002499
  • P N014959 / 01-2003
  • LSR-008753/09
  • LS-000992
  • LS-002056
  • LS-001139
  • P N002907 / 01
  • P N001630 / 01-2002
  • P N013959 / 01-2002
  • P N012149 / 01-2000
  • P N012093 / 01-2000
  • P N011705 / 01-2000
  • P N011400 / 01-1999
  • S-8-242 N011172
  • 010027
  • 95/370/3
  • 82/374/1

Le 'upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani RLS ®. O le encyclopedia autu o fualaau faasaina ma oloa o le fale talavai o loo aofia ai le Initaneti Rusia. O le fualaau faasaina Rlsnet.ru e maua ai e tagata faaaoga avanoa i faatonuga, tau ma faamatalaga o fualaau faasaina, supplements dietary, masini faafomai, masini faafomai ma isi oloa. O le faʻamatalaga faʻamalositisi e aofia ai faʻamatalaga e uiga i le tuufaatasiga ma le faiga o le faʻasaolotoga, gaioiga faʻamalositino, faʻamaoniga mo le faʻaaogaina, faʻamaʻi, aafiaga i itu, faʻamalositino, auala faʻaaogaina fualaau oona, kamupani vailaʻau. O le tusi fualaau oona e aofia ai tau mo vailaʻau ma vailaau faʻatau i Moscow ma isi 'aʻai Rusia.

E faʻatagaina le tuʻuina, kopi, faʻasalalau faʻamatalaga e aunoa ma le faʻatagaga a le RLS-Patent LLC.
Pe a sii mai faʻamatalaga faʻamatalaga ua lomia i luga o itulau o le site www.rlsnet.ru, e manaʻomia se fesoʻotaʻiga i le punavai o faʻamatalaga.

E tele mea sili ona manaia

Ua taofia aia uma.

Faʻaaoga pisinisi o meafaitino e le faatagaina.

O le faʻamatalaga ua faʻamoemoeina mo fomai.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le faʻaaogaina faʻaaogaina o le sulfonamides umi, beta-blockers, allopurinol, anabolic agents, cimetidine, cyclophosphamide, faʻapipiʻi, isobarin, inhibitors monoamine oxidase (MAOs), salicylates, tetracyclines, ma le chloramphenicol e mafai ona faʻaleleia le aafiaga o le hypoglycemic drug.

Glibenclamide atonu o le a faaitiitia ma o le lamatiaga o le faatupuina o le hyperglycemia i tagata gasegase i le taimi lava lea e ave chlorpromazine, barbiturates, diazoxide, phenothiazines, phenytoin, acetazolamide, glucocorticoids, glucagon, drugs sympathomimetic, indomethacin, nicotinates maualuga, togafitiga, fomaʻi ma le masima , hormones oona, gaʻo maualuga o laxatives.

Glibenclamide analogues: Glibeks, Glibamid, Gilemal, Glidanil, Betanaz, Antibet, Manin, Maninil, Maniglide.

Faailoga mo le tofiga

O le ituaiga o maʻisuka lona lua o se maʻi faifai pea lea e manaʻomia ai togafitiga faifaipea. E oo lava i tulaga o le pulea lelei, o le gaioiga o suauu peta e faasolosolo malie lava i le gasegase ma gaosiga o le inisalini o lo oi ai i totonu. Faatasi ai ma le maualuga o le suka, o faʻalavelave faʻatafunaina faʻafuaseʻi ua faatelevaveina. O suiga muamua i le siakiina o le inisalini e mafai ona iloa i le taimi ole suʻesuʻega. I nisi o tagata gasegase, latou te le afaina tele le maualuga o le suka, ma le taui mo le maʻisuka, na o meaai tatau, metformin ma aʻoga faaletino ua lava.

Maʻisuka, e le o mafai ona galulue vavalalata o peta maloloina mo i latou lava ma mo uso ua maliliu, e tatau ona faatonuina faʻamalosi. Latou te faʻamalosia le faʻaopoopoga o le inisalini, ma mafua ai sene e galue malosi.

Pe a faamatalaina glibenclamide:

  1. O le fualaau faasaina ua taʻua o se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona mamana, o lea ua faʻaalia ai mo tagata mamaʻi ma le maʻisuka ma le faʻaitiitia o le faʻasologa o latou lava inisalini, e pei ona molimauina i se maualuga maualuga o le glycemia i le taimi o le siama. Faʻatasi ai ma le maʻisuka faʻateleina, o le faʻaleleia e le tupu vave, o le kulūkose e faasolosolo malie le faaitiitia i le tusa ma le 2 vaiaso. O faʻamaʻi pipisi ma le hyperglycemia laiti e le o faʻamatalaina togafitiga i le taimi lava e maeʻa ai se siama o le maʻisuka.
  2. Glibenclamide ua faʻaalia mo le faʻamalosia o togafitiga e faʻaopopo i isi sooupu. Ua leva ona faʻamaonia o le tele o fualaau e maualalo le suka e aʻafia ai mafuaaga o le hyperglycemia mai itu eseese e sili atu ona aoga nai lo le tasi. Mo le faʻaleleia atili o le gataifale, e mafai ona tuʻuina le glibenclamide ma le inisalini ma soʻo se mea e maua ai le suka, sei vagana ai PSM ma le omea.

Pe a faatonuina le fualaau faasaina, e tatau ona manatua i le mafaufau e faaosofia ai ia peta beta e galue malosi ai. E tusa ai ma suʻesuʻega, o le faʻamalosi e taʻitaʻi atu ai i se faʻaitiitiiti faʻaitiitia i le taimi o le olaga. Talu ai o le glibenclamide o le malosi i lana vaega, o lenei tulaga e le manaʻomia e sili atu ona aloaia nai lo le PSM faʻaonapo nei. Afai o le maʻisuka e saili e faatumauina le inisalini i le umi e mafai ai, e tatau ona tolopo le togafitiga ma glibenclamide seia oʻo ina tuu le faʻamaʻi o vailaʻau e taofia ai le maʻisuka.

E faʻapefea ona galue glibenclamide

O le faiga o gaioiga a glibenclamide ua malamalama lelei ma faamatalaina auiliili i faatonuga mo le fualaau faasaina. O le mea e poloka ai laina o le KATF o loʻo i luga o le paʻu beta-cell, lea e oʻo atu ai i le faamutaina o le palukala i totonu o siama, faʻavaivaia ai le faʻalauteleina o le membrane ma le faʻasusuina o katoni calcium. O le faateleina i le maualuga o le calcium i totonu o le masini e faaosofia ai le faagasologa o le faamatuu atu o le inisalini mai ia mea i totonu o le vai intercellular, ona sosoo ai lea ma le toto. E faaitiitia le kulukose ona o le malosi o le inisalini e feaveaiina ai mai toto toto i masini. Glibenclamide sili atu le malosi nai lo isi PSM e pipii atu i le peta-cell receptors, o le mea lea o loʻo i ai le sili ona lelei o le suka.

O le malosi o le fualaau faasaina e faateleina i le faateleina o fualaau toto. O le aafiaga o le glibenclamide e le faalagolago i le glycemia, o le fualaau faasaina e galue ma le sili atu o le kulukose ma le le atoatoa, o le mea la pe afai e te aveina, e tatau ona e faaeteete ma mafai ona fua le suka pe a tulai mai ni faailoga e tutusa ma le hypoglycemic.

I le faaopoopo atu i le autu o le hypoglycemic, o se aafiaga faaopoopo faaopoopo o le uiga o PSM uma lava. E tusa ai ma faatonuga, o le glibenclamide e faʻaitiitia ai le faʻamalosia o le insulin i vela maso ma gaʻo, lea e mafua ai le faʻaititia o le kulūkose.

O aafiaga cardivascular o le fualaau faasaina na suesueina eseese. Na foliga mai e mafai e le glibenclamide ona puipuia auala ole KATF e le gata i luga o peta beta, ae faapena foi i fatu fatu - cardioyocytes. E le gata i lea, o sea ituaiga o gaioiga e mafai ona faʻaleagaina ai aʻafiaga o se fatu osofaʻi i le maʻisuka. I faʻamasinoga faʻapitoa, e leʻi faʻamaonia lenei itu itu. E le gata i lea, na maua i le glibenclamide se faʻamatalaga faʻapitoa o le antiarrhythmic, lea e faʻaitiitia ai le soifua maloloina i le taimi umi o suʻesuʻega. E tusa ai ma fomaʻi, o le toatele oi latou e fefefe e faʻatonu le vailaʻau o Glibenclamide mo soʻo se maʻi fatu fatu, e ui lava i faʻamaumauga o suʻesuʻega.

Glibenclamide sauniuniga

O le tele o maʻisuka e masani lelei i le glibenclamide e le fualaau faasaina Maninil, lea e maua i Siamani e Berlin-Chemie. O lenei vailaau e muamua, faatasi ai ma lona auai o se numera tele o suʻesuʻega sa faia na suesueina le aoga ma le saogalemu o le glibenclamide. Maninil e 3 auala filifilia. I totonu o fualaau e 1.75 ma le 3.5 mita, o le mea o loʻo galue malosi o loʻo i totonu o se ituaiga micronized faapitoa, lea e mafai ai ona faʻaititia le glycemia ma se fua maualalo ole fualaau faasaina. 5 mg maninyl ei ai le glibenclamide masani.

Analogs i Rusia o:

  • Statiglyn mai Pharmasintez-Tyumen ma Glibenclamide mai le kamupani Ozone (o le igoa o Atoll LLC). O nei fualaau oona e tutusa uma lava, ae le o faia e le gaosiga le i ai o le microlized glibenclamide i soʻo se filifiliga.
  • Glibenclamide papaa na faia e Moskhimpharmpreparaty, Pharmastandard-Leksredstva, Biosynthesis, Valenta Pharmaceuticals e tasi le tui o le 5 mg. E mafai ona vaevaeina ina ia maua ai le afa o le 2.5 mg.

E taua le iloa e naʻo tulaga faʻale-aganuʻu o le aiga, talu ai o atinaʻe e faatauina glibenclamide i fafo, aemaise i Initia. Na o le tasi le mea na tupu ia Statiglin, na faamauina i le 2017. Glibenclamide ona o le gaosia i Rusia i le atinaʻe BratskKhimSintez.

O faʻataʻitaʻiga Maninil uma e tofotofoina mo le ola faʻatasi ma le tutusa o mea. O suʻega a le tagata maʻi e iloa ai o nei fualaau oona e tutusa lelei, ae o le maʻisuka e sili ona manaʻo e faʻatau le uluai vailaʻau, ona o lona taʻutaʻua sili atu ma maualalo le tau.

I le iloiloina e iloiloga, o le tuufaatasiga o glibenclamide ma metformin e matua lauiloa lava. O mea uma e lua o vaega ia o fualaau e lua o fualaau o Glucovans, Glimecomb, Gluconorm. Metglib, Glibomet ma isi.

Le faʻatagaina o le faʻasalaga

O le faʻatonuga o loʻo faʻaalia ai le faʻasaina o le tagofia o pepa a Glibenclamide i mataupu nei:

  • afai o le fualaau faasaina po o ana analogues muamua na i ai se allergy,
  • pe a leai se maʻisuka e leai ni peta peta (ituaiga o maʻisuka ituaiga 1, pancreatic resection),
  • i se tulaga o le taufaasese o le maʻisuka ma le ketoacidosis poo i se maualuga maualuga o le tauvaga ona o manua ogaoga ma faamai,
  • ma le le atoatoa o le tino ma le le atoatoa o le tino,
  • i le tulaga o le le gaoia o lactose, lea o lo o aofia i vailaau e avea o se vailaau fesoasoani,
  • ao maitaga, lactation,
  • i tamaiti o le maʻisuka.

Faʻasalaga tele, e tatau ona faia togafitiga mo faʻafitauli o le hormonal, ava malosi, maʻi faʻamaʻi, i le matua, i le vevela maualuga.

Glibenclamide analogs ma sui

O mea sili ona latalata ane o le glibenclamide o isi mea e maua mai le sulfonylureas. I le taimi nei, o le glyclazide, glimepiride e masani ona faʻaaogaina, e le masani ona faʻataunuʻu.

O le sili atu ona taugofie glbenclamide papa e suia:

PSMFaʻailoa igoaAtunuu o gaosigaTau faʻatatau, lapisi.
gliclazideMaʻisukaFarani310
GliclazideRusia120
Diabetalong130
Glidiab120
glimepirideFaigamaloRusia190
Glimepiride110
glycidoneGlurenormSiamani450

Gliptins, lea e faʻaosofia ai le faʻamalosia o le inisalini, e sili atu le taugata o glibenclamide analogues. Glyptins o se vaega o Januvii, Ongliza, Xelevia, Galvus, Trazhenty, oa latou togafitiga e tau a itiiti ifo i le 1,500 rubles. i le masina. O nei vailaʻau e masani lava e le mafua ai le hypoglycemia, e le fesoasoani i le faʻaumatia o sela beta, ae aua le faʻaitiitia le suka i le vave glibenclamide. E tusa ai ma iloiloga, o glyptins e maua ai ni faʻamanuiaga lelei i le amataga e le maualuga le glycemia.

Tau i falemaʻi

Maninil e aofia ai glibenclamide ninii ninii 130-160 rubles. pusa i 120 palama. Maninil 5 mg o le a sili atu le taugofie, o le tau o se pusa e tusa ma le 120 rubles. O le tau o mea faʻaleaga ile fale e oʻo lava i lalo: mai 26 ru. mo le 50 pauna poo 92 rupu. mo palama 120. O le mea lea, e oo lava i le maualuga o metotia, o le tau o togafitiga e le silia le 100 rubles. i le masina.

O le vailaʻau o Glibenclamide e mafai ona maua mai e aunoa ma se totogi i soʻo se itulagi o Rusia, pe afai o loʻo maʻi le maʻisuka, ma ua resitalaina o ia i se suʻega.

Faʻamatalaga i Glibenclamide

O le tele lava o taimi, o iloiloga a Glibenclamide o se talanoaga o togafitiga e faʻaaogaina i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. O le tele lava o siama e lipotia le ave o lenei fualaau faasaina e pei o le monotherapy, ae ui i lea, o nisi tagata ua faatonuina o se vaega o le tuufaatasiga o togafitiga, o lona uiga, faatasi ai ma isi fualaau faasaina o le hypoglycemic. O nisi o taimi e maua ai e le tagata ni fesili ona o le sili atu pe leai foi le aoga o Glibenclamide.

Ua talitonu tagata popoto o le faamoemoega o lenei vailaau faasaina e tatau ona avea ma tagata taitoatasi, ma o togafitiga e tatau ona filifilia i tulaga taitasi o le faamai.O le mea lea, o le aveina o Glibenclamide e tusa ai ma fautuaga e le oi ai e matua faigata ma mafai ona afaina ai le soifua maloloina. E tele mea e ao ona mafaufauina, mo se faʻataʻitaʻiga, le maualuga o le suka o le toto o se tagata maʻi i tulaga eseese. E naʻo le tulaga lenei, e mafai ona manatu o le tagofia o fualaau faasaina o le a matua faʻaleleia le lelei o le maʻi.

Tuua Lau Faamatalaga