E faʻafefea ona inu se pili o le monastery

O le mea e leaga ai, o le numera o tagata o loʻo maua i le maʻisuka ua vave ona tupu. O lenei faʻamaʻi e fesoʻotai saʻo lava i le le lava o le inisalini i le tino.

I le maʻisuka ituaiga 1, o le pancreas e taofi le gaosia o le hormone talafeagai. O le maʻisuka ituaiga 2 e faʻaalia i le mea moni e le mafai e le tino ona faʻaaoga lelei le inisalini.

I tulaga uma e lua, e tatau ona faʻamautinoa le saʻo o le inisalini ma faʻamalosi le tusiaina o se meaʻai. O se faʻaopoopoga sili atu i ai o le laisa o le maʻisuka Monastic, saunia e tusa ai ma se fua faapitoa.

Se vaega e uiga i le maʻisuka


Muamua lava, o le maʻisuka o se faʻamaʻi faʻamaʻi masani e fesoʻotai ma le galuega o le endocrin system.

O le faʻamaʻi e mafua mai i le ogaoga o le insulin. A aunoa ma lenei mea, e le mafai e sulu o tatou tino ona gaʻo le kulukose.

Ma afai o le inisalini lava ua matua tele, o le kulukose e le faʻaaogaina e faʻapupulaina i totonu o le toto, lea e matua faateleina ai le maualuga o le suka.

O le malosi o le maʻisuka e faalagolago i le pancreas. I le taimi muamua, e le lagona e se tagata suiga i le tino ma e le alu i se mea. E tele taimi e maua ai le maʻisuka i se faalavelave faʻafuaseʻi, i totonu o suʻesuʻega a le suʻega toto mo le aofaʻi atoa o suka.

O le pancreas o le a maua ai sina insulin i aso uma pe a le vave amataina le togafitiga.


Toeitiiti lava o le tino atoa e maua i le maʻisuka. E tau atu i le tele o taunuuga le lelei:

  • cardiovascular disease
  • eseʻese faafitauli faʻaogalua
  • mea le lelei vaaia ma le retinopathy,
  • le atinaʻe o le atherosclerosis.

O mataupu e sili ona le amanaia e masani lava ona oʻo atu i le le atoatoa poʻo le oti foi.

E uiga i faamanuiaga o Monastic Tea


O loʻo saunia mai otaota filifilia lelei, Monastic Tea mo le maʻisuka o le a fetaui tonu i le lisi.

O lenei vai inu o le a leai se masalosalo e maua ai se faʻaleleia o le tino i se tino vaivai, siitia le leo, taulimaina le atuatuvale ma le le fiafia.

I luga o le upega tafailagi e mafai ona e maua e uiga i le tea mai Monastic mai le maʻisuka, iloiloga le lelei. E taua le manatuaina e leai se aoina e mafai ona taulimaina ma le loto i ai faʻamaʻi ogaoga. O le maʻisuka e le mafai ona togafitia i gaʻo na o ia lava.

Peitai, e ui lava i lea, o lenei Monastic Tea e toe faʻafoisia atoatoa le malosi ma lagona e matua talafeagai e tau ai soʻo se faʻamaʻi. O lena lauti na maua lona igoa mo se mafuaaga. Mai le taimi e masani ai, ua faia e le au togafitiga masani togafitiga o togalaau, pe a faʻanoanoa, e sili atu ona lelei le lagona o se tagata.

Fua o le aiga


O le tuufaatasiga o le lauti monastery mo le maʻisuka o loʻo aofia ai mea nei:

  • laumei marjoram fou
  • paʻepaʻe papaʻe,
  • St. John's wort
  • uliuli (po o le lanu meamata) lauti,
  • elecampane aʻa.

E aoga le talanoaina o le autu o le aoga o nei mea aoga i auiliiliga atili:

  • St. John's wort o le a fesoasoani e taulimaina se lagona leaga po o le atuatuvale. E faʻamafanafana ai aʻa, faʻaleleia le moe,
  • oregano galue tonic ma faʻaleleia otaota,
  • Rosehip e mauoa i vitamini. O ona fua e faaosofia ai le puipuiga o le tino o le tino. E le gata i lea, o le paʻu o le tuugamau o se antioxidant malosi tele lea e mafai ona faʻagesegese le faagasologa o le soifua matua o sela.

Tatou toe foi i le faiga o le kuka:

  1. e tatau ona muamua faʻatau mea uma i totonu o le fale talavai,
  2. amata amataina e tatau ona i ai i le taeao. O le vai inu ua saunia mo le aso atoa,
  3. o le mea lea, mo faʻatulagaga, ave ni faʻamapu lua se lua o laau uma e taʻua ma lua teaspoons o le lanu uliuli (poʻo le lanumeamata) maualuga i le lita o vai,
  4. o le maile faatasi ma aʻa o le elecampane ua kuka i le vai inu ma tu i luga o vevela vevela pe a ma le 25 minute,
  5. ona faaopoopo ai lea o le oregano ma le saua ma le lauti. Tea e faʻaauau pea ona tu mo le isi 1 itula ile vevela vevela,
  6. mulimuli ane, o le vai e faʻamamaina ma faʻaaogaina o se paʻu, lea e mafai ona faʻafefeina i le vevela (e le o le suavai).

Mo le inu sili ona lelei, o mea e tatau ona tatau ona faʻatau i falemaʻi faʻapitoa faʻalaʻau.

E faʻapefea ona fai?

O loʻo maʻi le maʻi suka i lenei fofo, e pei o le afi!

E naʻo lou manaʻo e faʻaaoga ...

O lena lauti e tatau ona onā i le aso atoa. E mafai ona faʻafefe le vai i le vai, faaopoopo le lemoni poʻo le meli ia te ia (ia tofo). O le auala fautuaina o le tii o le 3 vaiaso faalua i le tausaga.

Faʻatoʻa faʻapotopotoina tama matua o Siaosi

E leʻi leaga le faʻamaonia o ia lava ma se togalaau faʻapitoa faapitoa, na tuufaatasia e tama George. O lenei fua ua maua ai le lauiloa e le gata i le Malo Rusia, ae e sili mamao atu nai lo tuaoi.

Faʻatoʻa faʻapotopotoina tama matua o Siaosi

O le suka mai le maʻi suka mai le Tama George o se aofaʻiga o ituaiga e sefuluono ituaiga eseese, o le inu e mafai ona onā i na o ni vaega o mea e fai ma naʻo le taimi ole togafitiga.

O le gaosiga o le lauti o loʻo galulue i le tuufaatasiga o le Agaga Paia o le monastery, o loʻo i totonu o le Itumalo o Krasnodar. O iina (ma i totonu o le Ekalesia a le Natalie Paia o le Virgin), o loʻo faʻatautaia lana faʻatau.

Aoina o le Talafaasolopito

I le avea ai o se tagata fou i totonu o le monastery, sa masani Siaosi i le masini (le tikeri sili ona maualuga o le monasticism), o le na vavalo ia te ia o se fomai sili ma o se fofo. Ma o lena faufauga (o lona igoa, e le o iloa), na taʻu atu ia Siaosi mea masani anamua mo togalaau.

O nei suʻega e tulaga ese. O loʻo ia i latou uma le poto masani o le faʻamālōlōina o tagata ma faʻamaoniga faʻamaonia. Ma faafetai i lenei malamalamaaga, o lenei togavao ua uma ona fausia, lea o le a iloiloina i auiliiliga.

O le tuufaatasiga o le aoina o Siaosi

O le aoina e aofia ai mea eseese e 16. Ma o nei otaota taitasi ei ai a latou lava mea aoga, lea, e tusa ai ma le au gaosiga, e faʻamalosia e le nofoaga o latou aoina:

  • Sage. Lauiloa mo le mea moni e tauivi lelei ma le tale ma ei ai lona aʻafiaga. E lelei le manogi puʻe
  • manogi. E iloagofie e lona meatotino e tetee i le ita. E masani ona faʻaaogaina i le cosmetology e fatu ai shampoos ma gels eseese. O se salatisi laumei e fesoasoani i le tau o le fualaʻau,
  • rose lapisi. E pei ona taua i le muamua fua mo le lauti, o le rosehip o se tino moni o le fualaʻau,
  • laʻau mumu (fugalaau fugalaau). O se meafaigaluega mamana tele e faʻafefe ai faʻamaʻi faʻamaʻi ma taofi ai le faʻailoga,
  • bearberry. Fesoasoani i le ate, osofaia le tuputupu ae o siama,
  • faasologa. E fesoasoani i le musele maso, bronchitis, cystitis ma le tele o faʻamaʻi pipisi,
  • wormwood. Se vailaau e le mafai ona suia mo le oona. E aoga le inu i se teuteuga o le oona ma le inupia,
  • yarrow. E masani ona faʻaaogaina togafitiga gastritis,
  • lapisi. Ua avea ma lauiloa e avea o se vaifofo mo le moe,
  • fugalaau faʻagogo taʻitasi (poʻo le tino ola). Aua le faʻalavelaveina i le manulele oneone i luga. E ui lava o loʻo i ai foliga tutusa,
  • laume. Fesoasoani i togafitiga o malulu ma uluga. Faʻafeiloaʻi i le tulaga o le lauti, o laumeme e fiafia lelei,
  • buckthorn paʻu. E mafai ona faʻaitiitia le manava ma faʻateʻa ese le tino o mea oona,
  • birch buds. O i latou o se faleteuoloa moni o vitamini ma minerale,
  • linden laau. E le tatau ai i le tau faasaga i se tale ua mavae,
  • anufe. E i ai aʻafiaga antibacterial
  • tinawort. O se nofoaga masani masani. Faʻamālōlō le neurosis, faʻafouina le moe masani ma lelei. Ae e le tatau ona onā lona susu i taimi uma.

Faʻatasi, o nei laau uma e maua ai le tino i le malosi atoatoa o le faʻamalosia. O le keke monastic ua faamatalaina i luga ua fautuaina mo le tele o maʻi.

Vitio faʻatalanoa

E tele fesuiaiga i le tuufaatasiga o le aoina o monastery. E uiga i se tasi oi latou i le vitio:

E pei ona e iloa, o le feteenaʻi ma le maʻisuka e mafai ona naʻo se auala faʻaopoopo. Afai e te inuina le totogifuapauina Monastic mo le maʻisuka, e ui lava i ona itu lelei uma, o le a le mafai ona fofoina le maʻi. Ae faatasi ai ma isi togafitiga faafomaʻi, o lea lauti o le ai ai sona aafiaga lelei malosi. E ui lava i nei mea uma, e le tatau ona tatou faʻagaloina aʻo leʻi faʻaaogaina le lauti o le monastery, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi. Na o ia o le a fai mai pe mafai ona aofia ai se inu i le taumafa mo le maʻisuka pe leai foi.

O mea faʻamalolo o le fono a monastery o Tama George

Mo le tele o tausaga e tauivi ma le DIABETES e aunoa ma se taumafaiga?

Ulu o le Inisetiute: "O le a e maofa i le faigofie o le togafitia o le maʻisuka i le ave i aso uma.

E ui lava i le vave gaosia o fualaau faasaina, o nisi o fualaau o togafitiga faaleaganuu e le aveesea le lauiloa i lenei aso.

O nisi taimi latou te oʻo atu ai e sili atu le aoga nai lo le tele o vailaau faʻaonapo nei, lea ua sili atu i le faatasi ona faʻamaonia i le tele o mataupu o le toe faʻaleleia i foliga mai o tagata e leai se faamoemoe. O le faapotopotoina o monastery o Tama George, o le ua lauiloa mo ona togafitiga faafomai e le gata i Rusia, ae e sili atu foi nai lo tuaoi, ua manatu o se tasi o auala masani.

Fua mai le Vaitausaga

O lenei aofaʻiga na tulaʻi mai mo se mafuaʻaga - o loʻo i ai lana lava tala faʻapitoa, na amata mai i le fia selau tausaga talu ai.

Na toe fausia i aso o Rusia Anamua, o se tasi o galuega masani a monks o le aoina mai o togafitiga eseese ma vailaau mo togafitiga, lea na saunia ai mai le tele o maʻi eseese, teas, mixtures ma pulu mai le tele o faamaʻi eseese.

Peitai, i le aluga o taimi, na leiloloa le fua o le monastery - e foliga mai, e le mafaamatalaina. Peitai, i seneturi mulimuli ane, na mafai ai ona toe faʻaleleia, puipuia le uluai fua ma le metotia i lona tulaga muamua. O lenei mea na tupu na faʻafetai ai ia Tamā Siaosi (i le lalolagi - Yuri Yurievich Savva), mo le faʻaaloaloina o ia na mauaina mulimuli ane lona igoa faaiu.

Na maua uma e le tama paia tomai uma ma tomai ao avea o ia ma se tamaʻitaʻi faʻamaʻi, galue malosi ma se faʻailoa lauiloa o le herbalist-healer. I le tuufaatasiga o faiga faasaienisi ma tagata faʻamalolo, na faʻatautaia ai e Siaosi George le lauti o le monastery, tulaga ese i lona fatuga ma meatotino.

Foafoaga ma le mana faamalolo

O le a le vaega o le lauti, oa laʻau o loʻo i ai se aafiaga tele?

O le tuufaatasiga o le aoina o Tama George e aofia ai mea e 16, o ia mea taitasi o se fale faapitoa ma ni mea aoga aoga:

  1. Sage - mauoa i vitamini, vailaʻau o loʻo faʻaaogaina laau toto, meaola faʻasaina. Faʻaleagaga faʻaleaganuʻu ma vailaau faʻamaʻi - o lona aʻafiaga o meaola e leai se faʻaitiitia i togafitiga tau falemaʻi. E i ai se aafiaga lelei i le faagaoioia o totoga o le gastrointestinal tract ma le cardiovascular system, e fesoasoani e faʻamaonia le tulaga o le maualuga o le manava o le tino - faʻaleleia le faʻamoemoeina o le pipili ma poloka poloka.
  2. Nettle (leaves) - e lauiloa mo ona mea e tetee ai-inflammatory ma mea toe faʻafouina, faʻalauteleina le gasegase, ma aʻafia ai foi totoga totoga - pe a faʻaaogaina, o le maualuga o le hemoglobin i le toto e maualuga lona alu.
  3. Rosehip o se siamupini i totonu o le anotusi o le vaitamini C. Na te faʻamalosia lelei le tino, faʻamalosia ai le puipuiga ma fesoasoani i le taufetuli ona o le aʻafiaga.
  4. Fugalaau fugalaau po o le mamea o le oneone (fugalaau) o se siosiomaga masani ma le antispasmodic. E le gata i lea, e na te togafitia lelei le mumu (e aofia ai i le tulaga o togafitiga o totoga o le tino - ma maʻi pipili, gastritis, ma isi mea), ave masini eleʻele ma faateleina le puleaina o le urine.
  5. Bearberry (fugalaau) o se fualaau faasaina o le hemotropic. E fautuaina mo le ate ma le fatu fatu o le maʻi, faʻamaʻi o totoga urinary, faapea foi ma se antiseptic ma le anti-inflammatory agent. Aveese toxins mai le tino, faʻaititia le fula.
  6. Suʻega - faʻapitoa ona togafitia faʻamaʻi o le maskloskeletal system, o lona faʻaaogaina e faʻapitoa ona faʻaalia mo tagata o loʻo i ai le faʻaaogaina o galuega, galuega le galulue faatasi. E le gata i lea, o le laau e taofia le tuputupu aʻe o tumutumu o tino, toe faʻafoʻi le paʻu i faʻamaʻi faʻamaʻi e pei o dermatitis ma psoriasis.
  7. Wormwood o se antioxidant malosi. E masani ona faʻaaogaina i le inuina o tupuaga eseese, aʻo faʻamamāina le tino mai siama ma vailaʻau.
  8. Yarrow - e faʻamalo ai le faʻamaʻi i totonu o le gall vess, o loʻo i ai se faʻaogaina o le mafaufau ma le faʻafitiga.
  9. Chamomile - faʻaitiitia le faʻaaogaina o le gaosiga, o loʻo i ai sona aafiaga faʻaleagamalie malu.
  10. O le fugalaau matagogo o tausaga taʻitasi - o lona faʻaaogaina o loʻo faʻaalia mo tagata gasegase maualuga ma tagata faʻamaʻi o le gallbladder ma le talo.
  11. Thyme - faʻalavelaveina le atinaʻeina o le malulu, faʻaleleia le tofo o le aoina, tuʻuina atu i ai se mea faʻapitoa mulimuli ane.
  12. Buckthorn (paʻu) - toe faʻafoʻi le faʻasalaga o le maʻi, o loʻo i ai se aafiaga lelei.
  13. Birch buds - faʻamaʻi mamanu o meaola ninii, o suauu ma resins taua i la latou mea e fesoasoani ai e sili atu le vave vave faʻamalolo o maʻi pipisi.
  14. Sushenitsa - faʻaitiitia le toto toto, faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atherosclerosis ma le faʻavaeina o pusa cholesterol.
  15. Tina tina o le fuainumera tasi o fualaau faasaina i totonu o meaola, i se faaopoopoga, o lona masani masani e faʻaleleia le toto o le thyroid, ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atiina ae o ona gasegase tumau.
  16. Linden tree. Ua umi se taimi na iloa ai le tala o le tale, lea, e le gata i lea, e maua ai se lagona filemu ma le ola.

O se aofaʻiga faʻatasi ai ma ituaiga matagofie o togalaau faʻapitoa e faʻatasi ma togafitiga faʻasolosolo taʻitoʻatasi filifilia e tatau ona fesoasoani i le tagata maʻi i le foʻiaina o ona faʻafitauli maloloina. E le gata i lea, o le saʻo lelei o lenei inu o le a avea ma se filifiliga sili ona lelei mo le puipuia ma le puipuia o faamaʻi e mafai.

O a faamai e tatau ona ou faʻaaogaina?

O taunuuga lelei o togafitiga mai le faʻaaogaina o le aoina e mafai ona faʻamaonia i le tulaga o faʻamaʻi nei:

  • faʻamaʻi o le ate, gala ma le paile,
  • afaina o le tino (aemaise lava le maʻisuka)
  • atherosclerosis
  • faʻafitauli faʻaleagamoni i fafine
  • faʻafitauli e masani ona malulu
  • faʻamaʻi o le faʻaleleia o tino ma gaʻo urinary,
  • gastritis ma maʻi maʻi,
  • faʻafitauli i le tino hematopoietic,
  • faaitiitia le puipuiga,
  • faʻamaʻi o faʻalavelave faʻaleleia,
  • faʻamaʻi o le masukotaletal system,
  • moe i le moe
  • maʻi le lelei o le fiaai,
  • faʻamataʻu

Faatasi ai ma le faʻaaogaina masani o le Monastic Tea i le sao ona filifilia ni mea totino, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o vailaʻau ua faʻamatala mai e le fomaʻi (pe'ā tatau ai), o le a vave maua le maʻi i le vave e mafai ai.

Faʻafefea ona talia ma pe faapefea ona teuina?

I le faʻaopoopoga i lona agavaʻa ma aoga, o le Monastic Tea e sili atu ona lelei le faigofie ona faʻaaoga:

  1. 1 sipuni o le kulimi faʻafefiloi o loʻo tuʻuina i totonu o se pusa ua filifilia ma ua tumu i le 500 ml o vai inu.
  2. O le aoina e faʻaaoga mo le afa itula. Aua nei ufiufi i se tapuni!
  3. O le aoina e ave i le afa afa i le tele o taimi i le aso mo se vasega o le 1-3 masina.
  4. O le mea e mafua mai ai e teuina i le pusaaisa mo le silia ma le 2 aso. E leʻi vevela se mea fou fou muamua aʻo leʻi faʻaaogāina, ae na o le faʻaitiitia o sina vai inu.
  5. E mafai foi ona e tipi le la i totonu o se vai vevela - o le a laveaiina ai le tele o le taimi. I lenei tulaga, o le a sasaa ai laau i le vai inu ma tuu mo le afa itula po o le itula.

O le aoina e manaʻomia ai tulaga faapitoa e teu ai:

  • e tatau ona aveeseina i le mamao e mafai ai mai nofoaga e mafai ona maua i le susulu o le la - o se mea pogisa, lelei le filifiliga sili,
  • pe a uma ona tatala le afifi, ona sasaa lea o mea i totonu o se pusa ua faamauina,
  • o le aoina o loʻo teuina mo le silia ma le 2 tausaga talu ona tatala

Manatu o tagata faatau ma tagata tomai faapitoa

O faʻamatalaga e uiga i tagata e masani ona faʻaaoga Monastic Tea, o le tele o le lelei ma e oʻo lava i le fiafia.E toatele e matauina lona aoga aoga i luga o le tino, tulaga lelei i togafitiga o faamaʻi ma, ioe, o se tofo lelei.

I le taimi muamua, mo se taimi umi e le mafai ona ou talitonu i mea taua o mea faavavega o lenei faaputuga. O le mea lautele, ou te le talitonu i na mea, aemaise lava i le taimi nei, pe a toatele le au palota ma i latou e mananao e manuia mai faafitauli o isi tagata. Ae ui i lea, na ia mauaina i luga o le fautuaga a se uo - ma sa matua ofo. O le mea moni, ou te le vave maua mai le faʻamalolo mai le tiga o loʻo faalavelave ia te aʻu - ae peitai, e foliga mai o le tulaga lautele ua faaleleia atili. E foliga mai na tele atu le malosi, ma le le lava o le manava ae o le aea i luga o faasitepu e le o mafatia. I le tulaga lautele, o le a ou taumafai atili.

Na aumai e laʻu uo ia te au se pili pe a uma lana malaga i le monastery. Sa ou mafaufau mo se taimi umi, upumoni po o le taufaasese, o nei laau uma. I le faaiuga, ou te inu i le taeao i le kofe (taumafai e aveese le masani o le caffeine) - o lea ua ou le matauina ni suiga lelei. Masalo e le lava le taimi na pasia - Ua na o le 3 vaiaso na ou aveina ai le aoina. Ae o le mea mautinoa, e mautinoa lava o le a le sili atu le leaga - o le tea e pei o le la, ma se mea manaia. Se lelei lelei ma le soifua maloloina i le kofe malosi ma isi meainu.

O aʻu o le maʻisuka ma le poto masani, e tele vailaʻau e le fesoasoani ia te au. Sa ou inupia i le taimi o le faapotopotoina o le monastery i taimi uma, faatasi ai ma faalavelave o le 1-2 masina, mo le tausaga i le taimi nei. Ua manino le tulaga o le faaleleia! Fofo lelei mo le maʻisuka. Ou te fefe e teʻi. Ua uma ona ou fautuaina au uo uma. Ou te vavaeina se aiga i se vaega pito i lalo mo le puipuia o isi faamaʻi. E maua foi se mea e le masani ai. Ma na faamaonia e laʻu fomaʻi lona faaaogaina.

O faʻamatalaga a fomai e uiga i le faapotopotoina o Monastic e sili atu ona faʻaeteete ma le le talitonu. Ae latou te malilie foi e mafai ona avea le tea ma se auala sili ona lelei e puipuia ai ma faaopoopo i le togafitiga autu.

Aʻo leʻi faʻaaogaina lenei ituaiga o tupe, ou te fautuaina maualuga le faufautua o se fomaʻi. E tasi le mea e manino: masalo, o se faʻataʻitaʻiga o pathoces e le ogaoga, o lenei aoina o le a aoga, ae mautinoa e le mafai ona feagai ma faʻamaʻi matautia. Aua le lamatia lou ola maloloina.

Andreeva K.M., endocrinologist

O le mea moni, mo le faʻaaogaina o vailaʻau masani. Na ou vaai patino lava i le tele o mataupu pe a latou fesoasoani sili atu nai lo le masani ma vaifofo masani. E uiga i lenei faʻatasiga faapitoa na ou faʻalogo i le tele o iloiloga lelei. Pau lava le mea o le talanoa lea i lau fomaʻi.

Safin R.R., lōia lautele:

O fea e faʻatau ai?

O le mea e le tatau ona faʻataʻamilo i le au faʻamalolo ma mea sese, e sili atu ona lelei le faʻatau mai o le aoina saʻo mai le gaosiga - i le tane monastery o Krasnodar Krai poʻo mai ana faʻatau oloa faʻamaonia.

O le faʻatauina o le a sili atu le taugofie ma sili atu ona lelei, ma o le ae le masalomia lona moni.

O tau tonu lava o loʻo faʻaalia i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le faʻatau, e mafai ona maua e se tasi.

O le faʻaaogaina o le aoina o le monastery o Tama George o se faʻamaʻi faʻamalolo e faʻamalolo ai le tagata maʻi i faʻamaoniga o le tele o maʻi ogaoga, ma, faatasi ai ma vailaau filifilia saʻo, tuʻuina atoa avanoa uma mo le toe faʻaleleia ma le toe faʻaleleia.

E le tatau ona e faʻaaogaina naʻo le ituaiga autu o togafitiga, pe aunoa ma se uluaʻi talanoaga ma se tagata poto faapitoa - e mafai e le tagata gasegase ona faʻasaina (mo se faʻataʻitaʻiga, le faʻamaoni i le tasi poʻo le sili atu vaega) poʻo aʻafiaga e le manaʻomia. Seiloga lava o le suʻega atoa o le tino ma le aoina o le emenesis, e mafai e le fomai ona fautuaina le faaaogaina o le aoina i se metotia ua filifilia patino mo se tagata faapitoa.

Pipi monastic mo le maʻisuka

O le asō o le a tatou talanoa e uiga i le lauti mo le maʻisuka. O togavao ma le mana faamalolo ua masani ona faaaogaina i aso anamua, faafetai atu ia i latou ua latou maua se aafiaga lelei i le togafitiga o le tele o faamai. Ae i le oʻo mai o kamupanī faʻamalosi i le lalolagi, ua toetoe lava a galo ia togafitiga.

  • Faʻavaeina o le pili o le Monastery mo le maʻisuka
  • Fale lelei
  • Faʻapefea ona fai lauti mo le maʻisuka?
  • E i ai ni faʻailoga?
  • Faaiuga

O le mea moni, e le mafai ona togafitia faʻamaʻi ogaoga ma soʻo se mea teuteu, ae o le faʻaopoopoga o le togafitiga autu i vailaʻau faʻamalositino e na o se faʻaopoopoga mo le soifua maloloina. O le keke monastic mo le maʻisuka e fesoasoani ai i le faʻafetai i le aoina o fualaau aoga, lea o le a fesoasoani e toe faʻafoʻi ai le malosi o le tino ma fesoasoani e faʻamaonia le galuega o totoga uma, aemaise lava, le ate ma le cardiovascular system.

Faʻavaeina o le pili o le Monastery mo le maʻisuka

O le autu autu o laau o loʻo faʻatusalia mai e ia laau totō:

  • Vaʻalele. E iloa e fesoasoani le faʻamaloloina o le atherosclerosis, e mafai ona faʻafetaui le maualuga ole suka ma faʻamamaina le toto o toxins.
  • Blueberries E oo lava i tamaiti latou te iloa o nei fualaʻau ei ai le aoga aoga i le ata vaaia. Ae faapena foi i le tuufaatasiga o loo i ai lau o le laau. Faʻatasi, latou te faʻamalosia le malosi o le tino o le tagata, faʻamautuina le gasegase, faʻamalosi le puipuiga ma faʻamaoni i le vave faʻamalolo o maʻi pipisi i le maʻisuka.
  • Chamomile O le mutia atonu o le sili ona lauiloa, e pei ona faʻaaogaina e togafitia ai le tele o faʻamaʻi, e amata i le tino o meaʻai ma faʻauʻu ai, i le mea moni, i le maʻisuka. E maitauina foi o le aoga o le chamomile faasaga i lenei maʻi ua faamaonia le saienisi, e ui o le toatele o tagata latou te iloa le fugalaau e pei o se tagata e tetee i le fomaʻi. Faatasi ai ma le faʻaaogaina masani, e mafai ona faʻamautuina le suka o le toto, ma e oʻo lava i le puipuia o le atinaʻe o faʻafitauli.
  • St. John's wort. Aafiaga aoga i luga o le pancreas ma le ate, faʻateleina le sosoʻo o le inisalini. Faʻamaʻa le tino mai mea leaga, faʻamalosi ma faʻamalosi.
  • Burdock. Mafai ona talepe le gaʻo o le tino ma faʻaleleia le metabolism. E i ai le malosi e puipuia ai oso oso faafuaseʻi i le toto kulukose.
  • Taleni. O se laau sili ona lelei mo le puipuia ma le togafitiga o faamaʻi o le paʻu, ogatotonu tutotonu ma atherosclerosis.

O le keke monastic mo le maʻisuka atonu e aofia ai isi vaega o loʻo i ai foi se vaega i le togafitiga faʻapitoa o le togafitiga faʻaleagaina i le pancreas ma faʻasolosolo ai faiga faʻapitoa i le tino.

Fale lelei

I le faʻapotopotoina faʻatasi, o afaina i le tuufaatasiga o le Monastic Tea e aafia ai le tino o le maʻisuka e pei ona taua i lalo:

  • Faʻitiʻitia le manava, e mafai ai ona le maua le mamafa,
  • Faʻaleagaina tele le metabolism o le carbohydrate ma faʻaleleia le metabolism lautele,
  • Faʻaititia le faʻafitauli o faʻafitauli e mafai ona maua i le maʻisuka,
  • Faateleina le puipuiga.

E pei ona taʻua e endocrinologists ma a latou gasegase, o le faʻaaoga pea o lauti, o le setete o le soifua maloloina e faʻaleleia, e sili atu ona lelei le lagona o se tagata. O iloiloga lelei e mafai ai ona talitonu o le togafitiga o le maʻisuka ma Monastic Tea, faʻatasi ai ma fualaau oona, e lelei ma e maua ai se taunuuga lelei tele vave.

Faʻapefea ona fai lauti mo le maʻisuka?

Faʻasusu le inu i le 1 teaspoon o le aoina mo le 200 ml o le vai inu. Aʻo le i ai le lauti, e tatau ona faʻaaogaina ma le tapuni. E teuina i totonu o le pusaaisa mo le sili atu ma le 2 aso, e te le manaʻomia le mafanafana - faʻapipiʻi vai inu.

Ae pe faapefea ona inu se vai inu. Faʻatasi ma le maʻisuka, e mafai ona suia atoatoa i lanu lanumeamata ma le uliuli, lea e masani ona faʻaaoga e le tagata i le aso. I lenei tulaga, o le togafitiga e tatau ona le itiiti ifo i le masina.

Ina ia puipuia le maʻisuka, e fautuaina foi e inu pe tusa ma le faatolu i le aso afa ile itula ao le i taumafa. Ae i le taimi o togafitiga o fualaau oona, e le mafai e lenei faaputuga ona ave ni isi lava afu, ma e sili atu foi ona tuu faatasi mea uma.

E i ai ni faʻailoga?

Pau lava le tapulaa i le mauaina o le keke monastic atonu o le le lava o se tasi i le laau o loo i ai. O le faʻaalia o aʻafiaga mai le inu o le vai e le aofia ai, aua o le natura ma e leai se mea e sili atu ona leaga ma leaga i tagata.

E sili atu le logoina o le fomaʻi e uiga i le faʻamoemoe e faʻaopoopo i le togafitiga autu ma le aoina o togalaau. I le faaopoopo atu, e le gata e mafai ona e faatauina se tea monastic mo le maʻisuka, ae ia e faia foi oe lava ia. Ma afai ei ai se allergy i soʻo se laau, o le a fautuaina e le fomai pe faapefea ona suia le mutia.

O le totogi o le monastery mo le togafitia o le maʻisuka o se faaopoopoga sili lea i le togafitiga autu, aua o le inu e le afaina ma aafia ai le tino o le tagata i luga o le itu lelei.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

E taua foi le maitauina o lauti ei ai se tau maualalo, ma o lea e mafai ai e tagata uma ona gafatia e faʻatau. Ae o le tasi foi, e le o se vaifofo mo le maʻisuka. Ia soifua maloloina!

Tea mo le maʻisuka

  • 1 O le a le tī e lelei mo le maʻisuka?
    • 1.1 O le keke "Monastic"
    • 1.2 Sage - fualaau faasaina
    • 1.3 Faamaloloina Ivan-tea
    • 1.4 Vaovao Vaovao
    • 1.5 Blueberries ma le chamomile i le tau faasaga i le faamaʻi
    • 1.6 Hibiscus i le maʻisuka
  • 2 Faʻaopoopoga o fualaʻau

O le maʻi suka o se faʻamaʻi o le seneturi lona 21. O oloa ma meainu uma o loo fesiligia; o le la mai le maʻisuka ua leva ona faatuina o ia o se "togafitiga masani". E mafai ona inu se vai inu, ae o loʻo i ai ni ituaiga o lauti o le a faʻamanuiaina ma faʻafefe ai lou fiainu. Mulimuli i nisi o tulafono pe a filifilia se vaiinu, aua o eseesega o togalaau e eseese o latou aafiaga ile tino.

O le a le tī e lelei mo le maʻisuka?

Sa faʻamaonia e saienitisi le aoga o vaiinu inu mo tagata soifua maloloina ma tagata e maua i le suka suka. E tele ituaiga ma ituaiga: lanu mumu, uliuli, lanumeamata, totogifuapauina ma togalaau. O nei meainu e aofia ai polyphenols, lea e fesoasoani e faʻamautu ai le suka toto. E leai se taotoga tutoʻatasi o le tema ma e le mafai ona suia vailaʻau i o latou meatotino. O mea lautele o le lauti e talafeagai mo le maʻisuka ituaiga 2 ma tagata e faalagolago i le insulin. Faatasi ai ma le faʻaaogaina masani, o loʻo faʻaleleia ai meatotino o le inisalini, ma o le aʻafiaga o vailaau oona e faʻafefeteina. O le laulau o loʻo faʻaalia ai vaega autu o teas, o latou aafiaga ma mea e talia ai.

Faʻaleleia le toto toto
AtaO mea uma lava e faia i le tutusa tutusa, faaopoopo i le tea uliuli. O le fusi e saunia mo le 2 vaiaso, teuina i se mea pogisa.E tusa ai ma le 1 tbsp. sipuni aʻo leʻi 'aʻai ma le tele o vai.
Lemon zest
Pasili aʻa
Faʻasologa o le metabolismElderberrySasaa vai inu i luga o mea uma i le fua faatatau o le 1: 5. Faʻaosooso 10-15 minute.Aʻo lei faia taumafataga, 50 ml.
Linden
Suʻega
Togalaau
Laʻau laʻau
Faʻaleleia le gaioiga o le inisaliniLaʻau paʻu1 tbsp. sipuni sipuni 300 ml o vai inu, tuu mo le 10 minute100 ml 3 taimi i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga.
Mint
Galega officinalis

Toe foʻi i le laulau o mea

Monastic Tea

O le suka suka o le "Monastic" e faʻamoemoe mo togafitiga, aʻo leʻi faia se teuteuga, faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi. E taua le malamalama o lenei mea e le o se panacea, ae na o se satelite e mafai ona faafaigofie ai le faagasologa o le faamai. O le togafitiga e le itiiti ifo ma le tasi le masina. O le faʻamalolo e faʻamautu ai le paleni o le maʻisuka, o le paleni o le toto suka, faʻavaveina le gaosiga o le gaʻo, faʻaleleia lagona o le tino i le inisalini, ma fesoasoani foi e faʻateʻa ese kilokalama 'inoʻino. O le keke monastic e tatau ona ave, mulimuli i fautuaga:

    Faʻaaoga tele i togafitiga, e ave ai le lauti o le monastery.

Mo le puipuiga, o se decoction e faaopoopo i le keke uli 1 sipuni faalua i le aso ao lei faia le taumafataga.

  • O le seleselega o le togatogo e le suia pe afai o le suavai ei ai le lanu paʻepaʻe, o loʻo taʻu mai ai le i ai o meaʻai.
  • Mo togafitiga, e mafai ona e inu sina sipuni i le aso atoa. 3-4 tioata ti lauti ua onā i le aso.
  • O le inu e inupia i vasega o le 3 vaiaso, ona malolo.
  • Toe foʻi i le laulau o mea

    Sage - faʻatau fualaau

    O le Sage ei ai mea faʻamaonia ma faʻaleagaina ona o le oleic acid. E le gata i lea, o le togafiti togafiti ei ai le aoga aoga i luga o le tino ma fesoasoani e taulaʻi le mafaufau. Ua faʻamaonia e saienitisi o le togafiti ei ai lona aʻafiaga o le antidiabetic ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atiaʻe o sela o le kanesa. Naʻo le fomaʻi e tatau ona tatau ona togafitia le fualaau faasaina ina ia aloese ai mai iʻuga le lelei.

    Toe foʻi i le laulau o mea

    Faamaloloina Ivan Tea

    Ivan tea o loʻo faʻaaogaina mo le maʻisuka e avea o se mea puipuia. E faʻamalosia ai le teteʻe i le taimi o le vaitau, pe a vaivai le tino. E le gata i lea, a maeʻa ona 'ai, e mafai ona e inuina se ipu ti laititi e faʻaleleia ai le faʻafefete. E mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi laʻau ma ausia ai le manaʻoga.

    Ivan tea ua faʻaleleia le faiga o le endocrine, lea o le a fesoasoani e aloese mai faʻafitauli o le maʻisuka ituaiga 2. O mea faʻatau mea e faʻaleleia ai le moe ma muffle lagona faʻafefe.

    Toe foʻi i le laulau o mea

    Blueberries ma le chamomile i le tau faasaga i le faamaʻi

    Laʻau lanu meamata ma le chamomile e faʻaaogaina e gaosi ai le la e faʻaitiitia ai le toto suka.

    O lanu lanu e aofia i le tele o togalaau e puipuia ai le maʻisuka, latou te aʻafia ai foi i le okeni o le faʻaaliga, o faʻamaʻi pipisi e masani ona tuʻuina atu faʻafitauli i mata. Ina ia saunia le vai inu, o laulaʻau ma vine o loʻo faʻaaogaina. Mo le 2 sipuni tele o vao vao, 250 ml o vai, pe a mavae ni nai itula e mafai ona e inu ma faʻamalolo. Chamomile e le maualalo i ona meatotino, o le faaaogaina i aso taitasi o le a aumaia ai le faʻaititia o le suka. E le gata i lea, o nei vaega e mafai ona tuufaatasia.

    Toe foʻi i le laulau o mea

    Hibiscus i le maʻisuka

    Hibiscus lau lauti poʻo se mūmū mūmū o se faleteuoloa o vitamini. O loʻo i ai sona aʻafiaga, lea e mafai ai e oe ona faʻavaivaia le edema, ma o le faʻaaoga masani o le a le toe umi ona faʻasaʻoina le toto. E faʻamamā e Hibiscus le tino o gaʻo afaina ma faʻaititia ai le avega i fatugaʻo mai le faʻaaogaina o fualaau o aso uma. O le faʻaleleia o se mea inu faapena e aoga i le faʻaogaina, o le fua fautuaina e 1 le ipu i le aso.

    Toe foʻi i le laulau o mea

    Faʻataʻitaʻiga Laʻau Faʻapitoa

    Kamupanī faʻapitoa e gaosia ai le tele o supplements ma luga o laʻau o meaʻai e folafola ai le pulea o le suka. I luga o luga o fale faʻatau oloa o loʻo tuʻuina mai ai le fualaau oona "Oligim", lea o loʻo maua i le pepa. E aofia ai inisalini ma laʻau gimnema, matou te maitauina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tatau ona malilie i le fomaʻi. Faatasi ai ma vailaau vailaau, o lauti Vijaysar mai le maʻisuka malosi ma le Phytotea Balance ua iloga. O le tuufaatasiga e mauʻoa i vailaʻau vailaʻau eseese ma e le mafai ona e popole i le matauina o vaega. O le masani o le oloa ua faʻaaogaina o loʻo faʻaalia i faatonuga e mulimuli ai.

    Tuua Lau Faamatalaga