Glucovans: analogues, tuufaatasiga, faatonuga mo le faʻaoga ma iloiloga

Glucovans o se vailaʻau faʻasolosolo oona, faʻavae i luga o metformin ma glibenclamide.

E pei ona lauiloa, o le metformin o le vaega lea o biguanides. O lona faaaogaina e fesoasoani e faʻaititia ai le kulūkose i totonu o le tuufaatasiga. plasma toto. I lenei tulaga, e leai se faʻaosofiaina o pule faʻanatura inisalinio le mea lea e le atiina ae hypoglycemia.

O le mea lautele, o 3 vaega o gaioiga o uiga ia o metformin, e aofia ai:

  • faaitiitia le gaosiga o le kulukose i le ate e ala i le taofia o le glycogenolysis ma le gluconeogenesis,
  • gasegase o le initaneti le lagona o le inisalini, gaioiga o le kulukose ma le faʻaaogaina e maso musele,
  • tolopoina le taliaina o le kulukose i totonu o le mea oona.

E le gata i lea, o le fualaau faasaina ei ai lona aafiaga aoga i le tuufaatasiga tototulaga maualalo cholesterollaina faʻailoama isi.

Glibenclamide, o le sulfonylurea, e mafai ona maualalo le kulukose e ala i le faaosofiaina o le pulelasi o le inisalini e ala i sē-sene i le pancreas.

E ui o le metformin ma le glibenclamide o loʻo faʻamatalaina e auala eseese o gaioiga, latou te faʻalagolago le tasi i le isi i le hypoglycemic effect. I le tuufaatasiga, o nei sooupu o loʻo faʻaalia le galulue faʻatasi i le faʻaitiitia o mea o glucose.

Faatasi ai ma le puleaina i totonu o glibenclamide, o lona gaioiga i le gastrointestinal tract e le itiiti ifo i le 95%. O lenei vailaʻau o loʻo faʻaogaina. O le ausia o le maualuga o le maualuga i le plasma e maua i totonu o le 4 itula. O le fusifusia o masini plasma e tutusa ma le 99%. O se taunuuga metabolism 2 le gaioiga e faia i le ate metabolitefaʻamalosi e gaʻo ma talo.

Metformin o loʻo faʻaalia i le atoatoa atoatoa o le gaʻo mai le gastrointestinal tract, ma oʻo ai i le maualuga maualuga pe a uma le 2.5 itula. I le taimi lava e tasi, o lona vaega o loʻo faʻaaogaina e le suia ma le fesoasoani a fatugaʻo.

O le tuufaatasiga o le metformin ma le glibenclamide e tutusa lava le bioavailability e pei o eseesega. O le 'ai e le aʻafia ai le bioavailability of metformin, ae faʻateleina ai le fua o le absorption o le glibenclamide.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau oona ituaiga 2 maʻisuka i tagata matutua:

  • ma le le aoga meaai, faamalositino ma togafitiga muamua ma metformin,
  • ina ia suia ai togafitiga muamua mo tagata mamaʻi lea e pulea le maualuga o le glycemia.

Contraindications

E le fautuaina le fualaau mo:

  • lagona lelei ia te ia ma lana tuufaatasiga,
  • ituaiga aʻu maʻi suka
  • toe le manuia ma faʻamaʻi fatu,
  • diabetic ketoacidosis, precomma coma
  • tulaga ogaoga e tau atu ai i suiga i galuega o gaioiga: faamalolo, gasegase ogaoga, faateia ma isi,
  • maʻi faʻamaʻi poʻo faʻamaʻi faʻatasi ma le hypoxia o le tino: o le fatu poʻo le faʻailoga o le tino, muamua faʻaleagaina o le myocardialtulaga faateia
  • tamaitiiti
  • foia le ate
  • porphyria
  • lactation, maitaga,
  • taotoga tele
  • o le ava malosi poʻo le ava malosi inupia,
  • lactic acidosis,
  • usitai i se taumafa o le hypocaloric.

E le gata i lea, e le fautuaina le vailaʻau mo tagata mamaʻi e sili atu i le 60 tausaga le matua, o tagata e faia galuega mamafa ma maua ai faʻamaʻi pipisi e maua mai i le galactose inlerance, glucose-galactose malabsorption syndrome ma le lactase deficiency.

E tatau ona faʻaeteete i le togafitiga o tagata gasegase ma le maʻi gasegase, le atoatoa o le tino, le faʻamaonia o le pituitary gland muamua, thyroid disease, ma isi maʻi.

Faʻaiʻuga

Pe a togafitia ma tagata Glucovans, o aʻafiaga e masani ona aafia ai totoga eseese ma tino o le tino.

E le mafai ona tuʻuina atu faʻasolosolo faʻasolosolo ma le hypoglycemia, osofaʻiga o le hepatic pe o le porphyria oti, lactic acidosis, ma isi.

E mafai ona tali atu le faigamalo ma le totoga leukopenia, thrombocytopenia, agranulocytosislea e masani lava ona pasia pe a uma ona ave faʻamalosi fualaau.

O le aʻafiaga o le aʻafiaga o le faʻaogaina o le faʻaoga o le tino o le solia lea o le tofo. O le faʻavasegaga i galuega a gaioiga o le vaʻaia, o le gastrointestinal tract, skin and subcutaneous tissues e le faʻamavaeina foi.

O aʻafiaga faʻamaonia, faʻafitauli o le hepatobiliary ma suiga i totonu ole potu suʻesuʻe, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻaopoopoga o le faʻaogaina, e mafai ona tupu i nisi taimi urea creatinineatinaehyponatremia.

Faatonuga mo le faʻaaogāina o le kalapu (Metotia ma fuataga)

O lenei vailaʻau oona e faʻamoemoe e faʻafoe tautala. I lenei tulaga, o le faatonuga mo le faʻaogaina o tagata Glucovans e lipotia ai o le fualaau o le fualaau faasaina ua fuafuaina taitoatasi mo mataupu taitasi ma e faalagolago i le maualuga o le glycemia.

Amata le togafitiga i le tasi papafa mo se aso tasi o fualaau. Mo le puipuia o le atinaʻeina o le hypoglycemia, e tatau ai le muamua fualaau e le sili atu i le faia o aso taitasi o le glibenclamide poo le metformin, lea sa faʻaaoga muamua. O le mea lea, e mafai ona e faʻateleina le fualaau ile 5 mg + 500 mg i aso taitasi i le lua vaiaso pe sili atu foi. O lenei auala e mafai ai e oe ona maua le lelei atoatoa o le kulūkose toto.

Ina ia suitulaga i togafitiga muamua na faia muamua ma metformin ma glibenclamide, o le fua muamua e faatulaga e tusa ai ma le gaʻo ua taliaina muamua. O le 2 pe sili atu foʻi vaiaso mai le amataga o togafitiga, e mafai ai ona faia se fetuunaiga ole fomai e fuafua i le maualuga o le glycemia.

I lenei tulaga, o le pito i maualuga o aso taitasi o le 4 pusa Glucovans 5 + 500 mg poo le 6 i le 2.5 + 500 mg. O le fualaau faʻapitoa e faʻalagolago i fautuaga taʻitasi a se tagata tomai faapitoa.

E tatau ona ave laulau i meaai. E taua tele le faʻaaogaina o fualaau faasaina faatasi ma le faʻaaogaina o mea taumafa maualuga i gaʻo, lea e fesoasoani e puipuia le tupu mai o le hypoglycemia.

Faʻasalaga

I mataupu o le sologa lelei, e mafai ona atiaʻe le hypoglycemia. Mo le agamalu ma le faʻaalia, o le faʻamautuina e mafai ona ausia e ala i le faʻaaoga vave o le suka. Ae e te manaʻomia foʻi le fetuutuunai o fua ma meaʻai.

O gasegase o le suamalie, faatasi ai ma le coma, paroxysm, nisi faaletonu o le neurology, e manaʻomia ai togafitiga faafomaʻi faʻafuaseʻi.

O togafitiga taua e aofia ai le tuiina o se vaifofo i se vein. Dextrosema isi togafitiga faʻatasi. Afai e toe faʻafoʻisia le mafaufau, e tatau i le tagata maʻi ona fafagaina mea taumafa i vailaʻau gaʻo faigofie, ma o le a aloese mai le toe faʻaleleia o le hypoglycemia.

E le gata i lea, o le atinaʻeina o le lactic acidosis, o le togafitiga o loʻo faia i totonu o le falemaʻi, e le faʻatea. O se togafitiga lelei e fesoasoani e aveesea metformin ma lactate fomaʻi.

Fegalegaleaiga

Aveina o lenei vailaʻau i Miconazole e ono mafua ai le atinaʻeina o le hypoglycemia ona o mea o loʻo i totonu o le glibenclamide. Faʻaaoga faʻatasi ma iodine e aofia ai soʻotaga eseese e le faatagaina.

Phenylbutazone mafai ona faʻapupulaina le faʻaaogaina o le hypoglycemic o le fualaau faasaina. Faʻatasi ma Bosentan.

I le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega, ua fautuaina e ave ma le faʻaeteete Chlorpromazine, Tetracosactide, Danazole,β2-agonists o meaola, togafitiga, nisi o le atiata ACE e mafai ona suia le kulūkose i totonu o le toto ma faʻapogai ai le atinaʻeina o le manaʻoga e le manaʻomia. O le mea lea, o le tagofia o vailaʻau e manaomia ai le faʻatalanoaina o se tagata poto faapitoa.

Glucovans analogues

O faʻatusa masani:Glybomet, Glucofast, Metformin ma Siofor.

O le faʻaaogaina tutusa o le ava malosi e mafai ona taʻitaʻia ai le atinaʻe o le lactic acidosis, lea e mafai ona faateleina i le inu malosi o le ava malosi. O le tulaga e faʻateteleina i le matelaina poʻo le le lelei o mea taumafa, faʻapea foi ma le toilalo o le ate. E le gata i lea, o le ava malosi e mafua ai le hypoglycemia. O le mea lea, o le faʻaaogaina o le ava malosi ma isi vailaʻau e aofia ai le ava e tatau ona faʻamaonia.

Glucovans Reviews

O talanoaga i lenei meafaigaluega e tele lava ina maua i luga o faʻasalalauga e fesootaʻi ma le maʻisuka. O maʻi o loʻo faʻasoloina lenei vailaau masani e masani ona talanoaina fesili e uiga i le filifilia o le polokalame ma le metotia, faʻapea foi ma le tuʻufaʻatasia faʻatasi ma vailaʻau eseese. I le taimi lava e tasi, o iloiloga e uiga i Glucovans 5 + 500 mg ma le 2.5 + 500 mg o le sili atu lea o finauga. E masani lava, ina ia ausia le aoga, e tatau ona matau le numera o kalori e faʻamaina e gaʻo ma, ioe, o le vailaʻau.

O le mea e leaga ai, o nisi taimi ei ai iloiloga o le le tagofiaina o lenei fualaau e le aumaia ai le toomaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i nisi o gasegase, o loʻo i ai se faʻafitauli i le maualuga o le suka i totonu o le toto, o lona uiga, hypoglycemia. O isi tagata gasegase e faapea, ina ia faʻamaonia lo latou ola maloloina, latou te manaʻomia se fetuunaiga umi ma maeʻa o latou ituaiga olaga ma togafitiga.

Ae ui i lea, o fualaau o lenei ituaiga e taua tele mo togafitiga faafomai, aʻo latou faʻaleleia le lelei o le soifuaga o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. O lea ituaiga o faʻamaoniga e faʻamaonia ai o le soifua maloloina o le maʻi o le a manaʻomia i taimi uma le puleaina ma togafitiga faapitoa. E naʻo le faʻaogaina o taumafaiga a le fomaʻi ma le tagata gasegase e mafai ona faia lenei mea, e mafua ai ona faʻaleleia atili le tulaga.

Faʻavaega, taʻiala o gaioiga ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina

Glucovans o se vailaau faasaina o ona mea aoga autu o metformin ma glibenclamide. E aʻafia i le vasega o vailaau faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi na faʻaleleia mo le faʻaaogaina o se vaega o togafitiga faʻapitoa mo tagata e maua i le maʻisuka o le pepa lona lua (e le o le inisalini e faʻalagolago i ituaiga o faʻamaʻi). Faʻasalaga - pepa mo le faʻafofoga tautala. O le afifi o loʻo i ai ni paʻu se lua pe fa, o ia mea uma e aofia ai 10 pe 15 papa. E faʻatatau i le numera o laupepa i totonu o le afifi, o le tau e eseese mai le 280 i le 400 rubles.

O le mataupu faavae o le vailaau faasaina e mafai ona faamatalaina i ni upu faigofie: pe a ave i meaai, e fesoasoani i le faagesegese poo le tuuitiitia foi o le gaʻoina o gaʻo, ma o le taunuuga lea e mafai ai ona aloese mai se masini e le manaomia o hormones i totonu o le toto. O le vaega taua o le metformin fualaau faasaina ua aofia i totonu o le vaega pharmacological o biguanides, e pei ona molimauina e faatonuga mo le faaaogaina. O faʻatusatusaga o le Glucovans e aoga ona o le mea lava e tasi. O le mea lea, e talafeagai le faʻataʻitaʻiina o le filifiliga mo oe lava o se fualaau talafeagai mai le tau taugofie, ae faʻatasi ai ma vaega tutusa i le tuufaatasiga.

Mo le metformin (o le elemene autu autu lea mo le tele o le tutusa o tagata Glucovans), o mataupu faavae e tolu o le faʻaalia i le tino e taua:

  • faaitiitia le gaosiga o le kulukose i le taofia o le glycogenolysis ma le gluconeogenesis,
  • gasegase o le initaneti le lagona o le inisalini, gaioiga o le kulukose ma le faʻaaogaina e maso musele,
  • tolopoina le taliaina o le kulukose i totonu o le mea oona.

Ona o lenei aafiaga faigata, ua faamaonia ai le fualaau faasaina i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2-e avea o se meafaigaluega tutoatasi ma o se lagolagosua fesoasoani (e mafai ona faaaoga faatasi ma isi fualaau faasaina, vitamini ma mea taumafa faaopoopo pe a uma le faamaonia o le togafitiga e le endocrinologist).

Ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2

O le maʻi suka o le "mala" moni lea oo tatou taimi. Endocrinologists o loʻo faʻalogoina le faʻamalo: i tausaga talu ai nei, o mataupu o le maʻisuka e faʻalagolago i le maʻisuka, ua sili atu ona faʻaosoosoina i tupulaga talavou. E tusa o le limasefulu tausaga talu ai, o lenei maʻi na maua, o se tulafono, naʻo tagata (aemaise tamaitai) e sili atu i le 50 tausaga. I le tele o tulaga, o mafuaʻaga o lona atinaʻe e le lelei le taumafa mo le tele o tausaga, le lelei o le pancreas, o le atuatuvale ma le faʻaʻumiʻumi taimi faigata.

E talafeagai le faʻaaogaina o fualaau faasaina pe afai e le mauaina e le tagata maʻi le inisalini e ala i tui. E le afaina pe o se tagata e maua i le maʻisuka e alu i se taumafataga faapitoa-maulalo pe leai foi, o le Glucovans 5500 ma mea e tutusa ma tutusa le metformin i le tuufaatasiga ma le faʻaaogaina masani o le a mafai ai ona maua se mole itiiti o le gaʻo. O le mea moni, o le tagofia o fualaau faasaina e le o se tuʻinanau i le faia o mea taufaaleaga e uiga i meaai. E oo lava i le talaaga o togafitiga faafomaʻi, e tatau i le tagata gasegase ona tausisi i tulafono o taumafa maualalo. Ae ui i lea, endocrinologists e masani ona latou lapataʻia o latou gasegase e faapea, o analogues a Glucovans ma metformin i le tuufaatasiga e mafai ai ona le mulimulitai i le taumafataga, e aunoa ma le fefefe i taunuuga o le le lelei o le soifua maloloina ma faafuaseʻi ona paʻu i le suka. Ae aua le faalagolago tele i le aafiaga o le fualaau faasaina - o le aofai o meaʻai e gaosi i meaai e tatau ona faʻaitiitia i soʻo se mataupu.

Contraindications ma togafitiga fautuaina

O le faʻatonuga mo le faʻaaogaina o lipoti o loʻo i ai faʻamaʻiloga nei mo le aveina o pusa Glucovans:

  • ituaiga 1 maʻisuka
  • o le gasegase masani ma isi maʻi o gaʻo (suʻesuʻega ole nephrologist),
  • maʻitaga, lactation,
  • taimi toe faʻaleleia pe a uma le taotoga,
  • o le ava malosi, o le taimi o le ava malosi,
  • faamalolo, o se vaitaimi o faʻamaʻi pipisi,
  • maʻi faʻasolo i luga o le ate (faʻafeiloaʻi pe a uma ona faʻatalanoa ma le hepatologist).

Glucovans 500 ma mea tutusa o lenei vailaʻau e aʻafia ai le faʻafefe o gaʻo, o le mea lea, e tusa lava pe naʻo le tasi le afaina, e mafai ona faʻaosofia ai le maʻi o tagata mamaʻi ma gase ma fatuga fatu. E le mafai e le tagata lava ia ona faʻaaogaina le fualaau faasaina - e ui lava i le mea moni e faʻatau atu e aunoa ma se faʻasalalauga ma e mafai e se tasi ona faʻatau, e tatau ona e faia se suʻega o totoga o le tino ae leʻi aveina ma mautinoa e feutagai ma se endocrinologist. E masani lava e le faigofie ona maua le metotia e talafeagai mo le tagata maʻi - o le tasi laulau i le aso e lava mo se tasi, ma e tolu e le lava mo se tasi. O le fua aupito sili ona lelei e faʻalagolago i uiga taʻitasi o le tino - mamafa, itupa, tausaga, fua o le suʻega toto.

Lisi o analogues e ala i le mataupu o le taotoga

Analogues ma suia mo le fualaau faasaina "Glucovans", lea e aofia ai foi le metformin e avea ma mea autu autu:

  • Galvus Met,
  • Siofor
  • Glucopeli,
  • Glibomet,
  • Gluconorm,
  • Amalil M

O nei vailaʻau uma ei ai le mataupu faavae e tasi o le gaioiga - latou te faʻaitiitia le faʻafefe o gaʻo, ina ia amata ona lagona e le tagata maʻi le lagona sili atu, o le naunau i mea faigofie e gaosi ai meaʻai, o le a sili atu ona faigofie le tausia o se mea taumafa, ma maualuga le maualuga o le toto suka.

O le tau pito sili ona taugofie o pepa o Glucovans o Metformin. Ae ui i lea, i fale talimalo e faigata tele ona maua. E tusa lava pe avanoa, e sili atu i le au vailaau togafitiga le tufatufaina o analogues sili atu taugata.

Galvus Met: faatonuga mo le faʻaaogaina ma iloiloga i luga o le faʻasologa o Glucovans

O le tau o le fualaau faasaina e tusa ma le 1300 ru ma paʻu. Galvus Met e sili atu le taugata aua, e faaopoopo i le metformin, vildagliptin o loʻo aofia ai. O vaega nei e lua o le hypoglycemics e i ai sina tulaga e ese le eseese. Aemaise lava, vildagliptin o le dipeptidyl peptidase-4 inhibitor. Faʻatasi ai ma metformin, o lenei vailaʻau e taʻitaʻi atu ai i le faʻaitiitia le faʻaitiitia o le glucose concentration. O le tele o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e manaʻomia na o le tasi le laulau i le aso, ao Glucovans e tatau ona ave faʻaselau i le aso.

O le mea lea, o le tau maualuga e tauamiotonuina: o se taunuuga, o le auala Galvus Met e masani ona sili atu le tamaoaiga nai lo le auala o le Glucovans. O faʻamatalaga e uiga i le mea faigaluega "Galvus Met" e ese. E tele lava lona faalagolago i le matuia o le mulimuli o se tagata i se meaai. O le tele lava o iloiloga e tumau pea lelei: e faamamafaina e le au maʻi lena, faʻafetai i le faʻaaogaina masani o fualaau faasaina, na mafai ai ona latou toe faʻaleleia le maualuga o le kulukose o le toto. O le mea moni, i le tele o tulaga e maualuga, ae mausali, e mafua ai ona lagona e tagata maʻi le fiafia, lelei ma e le mafatia i le vevela, naʻo ma isi faʻaaliga o le maʻi.

Faʻamatalaga o le pepa faʻatumu

Tosiga 2.5 mg +500 mg: pusa paʻu foliga biconvex, ua ufiufi i se ata vali ata o lanu moli moli, faatasi ai ma se vaneina o le "2.5" i le tasi itu.

Fua o le 5 mg +500 mg: pusa paʻu o le biconvex, e ufiufi i se ata vali samasama, ma se togitogiga "5" i le tasi itu.

Pharmacokinetics

Glibenclamide. Pe a faʻafoeina, o le faʻaaogaina mai le gastrointestinal tract e sili atu i le 95%. Glibenclamide, o se vaega o le vailaʻau o le Glucovans ®, o le micronized. Fmax i le plasma e oʻo i le 4 itula, Vo - e tusa ma le 10 lita. Fesootaiga ma pulu plasma e 99%. E toetoe lava o le metabolised uma i le ate ma le fausiaina o ni gasegase se lua e le o toe galue, lea e maua mai i fatugaʻo (40%) ma le talo (60%). T1/2 - mai le 4 i le 11 itula

Metformin. A maeʻa le faʻafofoga tautala, o le a gaogao uma lava i le mea e gaosi ai meaʻai, Cmax i le plasma e maua i totonu o le 2.5 itula. E tusa ma le 20-30% o le metformin ua faʻavaveina i le gastrointestinal tract i se fesuiaiga e le suia. O le bioavailability atoatoa e mai le 50 i le 60%. Metformin vave ona tufatufaina i totonu o masini, e masani lava e le noatia i palatini masini. E faʻaaogaina i se tikeri sili ona vaivai ma faʻamalosi e fatugaʻo. T1/2 e tusa ma le 6.5 itula. I le tulaga o le faʻaaogaina o le tino, toe faʻaitiitia le taofiga, e pei o le kiliaina creatinine, aʻo T1/2 faʻalautele, lea e mafua ai le faateleina o le maualuga o le metformin i le plasma toto.

O le tuufaatasiga o le metformin ma le glibenclamide i le ituaiga o foliga tutusa e tutusa lava le bioavailability e pei o le aveina o fualaau o loo i ai metformin poo glibenclamide i le tuueseeseina. O le bioavailability of metformin faʻatasi ma le glibenclamide e le afaina i le taumafaina o mea taumafa, faapea foi ma le bioavailability of glibenclamide. Ae ui i lea, o le fua o le absorption o le glibenclamide e faateleina i le taumafa o meaai.

Faailoga o fualaau faasaina Glukovans ®

Ituaiga 2 maʻisuka i tagata matutua:

- faatasi ai ma le le atoatoa o togafitiga o le soifua maloloina, faamalositino ma togafitiga muamua ma metformin poo le sulfonylurea,

- ia suia le togafitiga muamua ma lua vailaʻau (metformin ma se sulfonylurea derivative) i tagata mamaʻi ma le maualuga ma pulea lelei le maualuga o le glycemia.

Tina ma le lactation

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina ua solia i le taimi o le maitaga. O le tagata maʻi e tatau ona lapataiina e faapea i le vaitau o togafitiga ma le vailaʻau o le Glucovans ® e tatau ona logoina le fomaʻi e uiga i le maitaga fuafuaina ma le amataga ole maitaga. Pe a fuafuaina le maʻitaga, faʻapea foi i le mea e tupu i le maʻitaga i le vaitau o le ave o Glucovans ®, e tatau ona faalēaogāina le vailaʻau ma togafitia le inisalini.

Glucovans ® ua solia i le susu, aua e leai se faamaoniga o lona mafai ona pasi i susu o susu.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga e mulimuli mai e mafai ona tupu i le taimi o togafitiga ma Glucovans ®: O le tele o aafiaga itu o le fualaau faasaina ua fuafuaina e pei ona taua i lalo: masani - ≥1 / 10, masani - ≥1 / 100, gastrointestinal tract: e masani ona masani - gaioiga, vili, manava manava, tiga o le manava ma le leai o se manaʻo. O nei faailoga e taatele i le amataga o togafitiga ma i le tele o tulaga e pasi lava na o latou. Ina ia puipuia le atinaʻeina o nei faailoga, e fautuaina e ave le vailaau i totonu o le 2 pe 3 inumaga, o le faʻagesegese tele o le fualaau oona e faʻaleleia ai lona faapalepale.

I luga o le vaega o le paʻu ma mea faʻapipiʻi: e seasea lava, o le paʻu o le paʻu, e pei o le vevela, urticaria, vevela metelopapular, e seasea lava, paʻu pe vasceitis vascularitis allergicia, erythema polymorph, exfoliative dermatitis, photosensitivity.

Faʻatonuga o aʻafiaga: e seasea ona tupu - faʻalavelave anaphylactic. O gaioiga o le hyperpersisitivity i le sulfonamides ma a latou mea e mafai ona tupu.

Faʻafitauli o le Hepatobiliary: seasea lava - faʻamaoniga o galuega ole ate poʻo le hepatitis, e manaʻomia ai le faʻavaivaia o togafitiga.

Faatonuga faapitoa

Faʻasagaga o togafitiga ma Glucovans ®, e tatau ona mataʻituina le maualuga o le glycemia i luga o se manava gaogao ma pe a uma ona 'ai.

Lactic acidosis e matua tele lava ae ogaoga (maualuga le tino i le leai o se togafitiga faʻafuaseʻi) faʻalavelave e mafai ona tutupu ona o le faatusatusa o le metformin. O mataupu o le acidosis lactic i maʻi na togafitia ma le metformin na tupu i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ma le faaletonu o le maʻi.

O isi mea e aʻafia ai faʻafitauli e tatau ona mafaufauina, e pei o le maʻisuka pulea lelei, kososis, anapogi faaumiumi, tele malosi o le ava malosi, toilalo o le ate, ma soʻo se tuutuuga e aʻafia ma le hypoxia matautia.

E tatau ona e manatu i le lamatiaga o le siako lactic acid faatasi ai ma foliga vaaia o ni faailoga le manino, e pei o le musele maso, faatasi ai ma le maʻi o le dyspeptic, le tiga o le tino ma le malaise. I tulaga ogaoga, o le puupuu o le manava, hypoxia, le maalili, ma le coma e mafai ona tupu.

Faʻamaumauga o suʻesuʻega o suʻesuʻega: toto maualalo o le pH, plasma lactate concentration maualuga i luga aʻe o le 5 mmol / l, faʻateleina le va o le anionic ma le lactate / pyruvate ratio.

Talu ai o Glucovans ® o loʻo i ai glibenclamide, o le ave faʻamalosi faʻatasi ma le aʻafia o le hypoglycemia i le maʻi. O le faasolosolo malie o le tui pe a uma le togafitiga e mafai ona taofia ai le tupu mai o le hypoglycemia. O lenei togafitiga e faatoa mafai lava ona faʻataʻitaʻiina i se tagata maʻi o loʻo masani i se taumafataga masani (e aofia ai le taeao). E taua tele le faʻaaogaina o le carbohydrate, aua o le lamatiaga o le faʻaleleia o le hypoglycemia e faʻateleina i le tuai o le taumafataga, le le lava po o le le atoatoa le faʻaaogaina o le carbohydrate. O le atinaʻeina o le hypoglycemia e tele lava ina i ai se taumafataga o le hypocaloric, pe a maeʻa le mamafa poʻo le faaumiumi o le tino, faʻatasi ai ma le ava po o se faʻamaopoopoina o vailaʻau o le hypoglycemic.

Talu ai ona o le faʻamalosia o aʻafiaga e mafua mai i le hypoglycemia, salu, fefe, tachycardia, maualuga maualuga, palpitations, angina pectoris ma le arrhythmia e mafai ona tupu. O nei faʻamaʻi mulimuli atonu o le a leai pe afai e tupu lemu le hypoglycemia, i le tulaga o le neuropathy autonomy poʻo le taimi e fai ai β-blockers, clonidine, reserpine, guanethidine poʻo le sympathomimetics.

O isi faʻamaoniga o le hypoglycemia i tagata mamai e maua i le maʻisuka e mafai ona aofia ai le tiga o le maʻi, fiaai, afu, vomiting, gasegase tele, faʻalavelave moe, atuatuvalega, osofaʻiga, le mautonu mafaufauga ma lagona o le psychomotor, atuatuvalega, fenumiai, faaletonu o le tautala, vaaiga le mautonu, gatete, ma le paresthesia, o le vevela, faʻasalaga, faʻavevesi, masalosalo, le iloa, manava manava, ma le bradycardia.

O le faʻamaonia o le faʻatulagaga, fuataga, ma faʻamatalaga tatau mo le tagata maʻi e taua tele e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le hypoglycemia. Afai e maua e le tagata gasegase osofaiga o le hypoglycemia, e tusa pe ogaoga pe fesootai foi ma le valea o faailoga, e tatau ona tuuina atu le togafitiga i togafitiga ma isi vailaʻau o le hypoglycemic.

Faʻatatau i le atinaʻeina o le hypoglycemia:

- o le faʻaaoga tutusa o le ava, aemaise lava i taimi o anapogi,

- teena poʻo (aemaise lava mo tagata matutua) le le mafai e le maʻi ona faʻafesoʻotaʻi ma le fomaʻi ma mulimuli i fautuaga o loʻo faʻatonuina i faatonuga mo le faʻaaogaina,

- le lelei o mea taumafa paleni, meaʻai e le masani ai, matelaina poʻo suiga i meaʻai,

- o le le mautonu i le va o le gaioiga faaletino ma le gaʻo,

ogaoga o le ate

- o le maualuga o fualaau faasaina Glukovans ®,

- faʻafitauli o le endocrine o le tagata: le lava o lau thyroid gland, pituitary gland ma slanderland,

- faʻafoega faʻapitoa o vailaʻau taʻitasi.

Faʻailoga o le Renal ma le ate

Pharmacokinetics ma / poʻo vailaʻau mo togafitiga e mafai ona fesuiaʻi i tagata mamaʻi ma le faʻafitauli o le hepatic poʻo le faʻaleagaina o le tino. O le hypoglycemia e tupu i ia ituaiga o gasegase e mafai ona faaumiumi, o le fea itu talafeagai togafitiga e tatau ona amataina.

Taʻaloga o le toto Glucose

Afai o le taotoga poʻo se isi mafuaʻaga o le faʻasalaga o le maʻisuka, e fautuaina e fai se suiga le tumau i le togafitiga o le inisalini. O faʻafitauli o le hyperglycemia e masani ona faia i le urination, matua galala, vevela paʻu.

48 itula ao le i faia le taotoga togafiti poʻo le iv tuiina o se iodine, e tatau ona faamutaina le fualaau faasaina Glucovans ®. O togafitiga e fautuaina ina ia toe faʻavae pe a uma le 48 itula ma e na o le maeʻa ona faʻatautaia le galuega toe iloilo ma aloaia e masani ai.

Talu ai ona o le metformin ua gaʻo e fatugaʻo, aʻo leʻi amataina togafitiga ma e masani lava mulimuli ane, e tatau ona fuafuaina le Cl creatinine ma / poʻo le fatulaini fatuina: ia le itiiti ifo ma le tasi i le tausaga i tagata gasegase e masani ona i ai, ma 2-4 taimi i le tausaga i tagata matutua, ma faʻapea foʻi ma tagata gasegase i le Cl creatinine ile VGN.

E fautuaina e faʻapipiʻi atili i tulaga e mafai ai e le gaosiga ona gasegase, mo se faʻataʻitaʻiga, i tagata matutua pe i le tulaga o le amataina o togafitiga antihypertensive, diuretics poʻo NSAID.

Isi lapataiga

O le tagata maʻi e tatau ona logoina le fomaʻi e uiga i le faʻaalia o se maʻi bronchopulmonary poʻo se faʻamaʻi pipisi o totoga totoga.

Aafiaga i luga o le malosi e ave ai se taavale ma galue i auala. E tatau ona logoina tagata maʻi e uiga i le lamatiaga o le hypoglycemia ma ia mataituina puipuiga pe a avetaavale ma galulue i ni auala e manaʻomia ai le faateleina o le gauai ma le vave o lagona o le psychomotor.

Faʻatau

Tuatusi tulafono: 37, rue Saint-Romaine, 69379, LION SEDEX, 08, Farani.

Lauga o le upega tafaʻilagi: Center de Producion CEMOIS, 2, rue du Pressoir Ver, 45400, CEMOIS, Farani.

O tagi mai tagata faatau ma faʻamatalaga i mea faʻalavelave e tatau ona lafo atu i le tuatusi o le LLC Merk: 115054, Moscow, ul. Tupe, 35.

Tel.: (495) 937-33-04, (495) 937-33-05.

Faʻatasia faʻasolosolo o fualaau oona Glucovans: tau, faʻatusatusaga ma faʻatonuga mo le faʻaaogaina

Glucovans o se vailaau faʻasolosolo hypoglycemic.

Ua faamoemoe mo le faʻaaogaina i totonu.

O le fualaau faasaina ei ai lona aafiaga lelei i le lipid composition o le toto, pe a uma le talosaga, faaitiitia le aofai o le cholesterol.

Faiga faʻapolopolo

O pusa Glucovans e ufiufi i se paʻu ata-ata o se uila moli, ia i ai foliga faʻalanu (biconvex).

Glucovans tablets 500 mg

I le tasi itu o laulau taʻitasi e mafai ona e vaʻaia le togitogiga "2.5" poʻo le "5" (o le anotusi o glibenclamide i mg i le tasi papa). E tasi le pusa e aofia ai le 2 po o le 4 papa. O le tusi "M (talafeagai mo puipuiga mai le taofiofi) o loʻo makaina i luga o pepa pepa faʻamau ma se pulu palasitika.

Faamatalaga o le fualaau faasaina

Glucovans - Faʻatasia faʻasolosolo fualaau faasaina mo le faʻaaogā faʻafofoga.

Glucovans ® o se tuufaatasiga tumau o vailaʻau e lua o le hypoglycemous o vaega eseese o vailaʻau faʻasaina: metformin ma glibenclamide.

Metformin e aʻafia i le vaega o biguanides ma faʻaitiitia ai mea o loʻo maua i le glucose basal ma le postprandial i le plasma toto. Metformin e le faʻaosofiaina ai le inisalini ma e le mafua ai le hypoglycemia. E tolu auala e faatino ai:

- faʻaitiitia le gaosia o le kulukose i le ate e ala i le taofiofia o le gluconeogenesis ma le glycogenolysis,

- faʻapupulaina le lagona o gasegase i le inisalini, o le faʻaaogaina ma le faʻaaogaina o le kulukose e ala i siama i maso,

- faʻatuai ai le faʻaaogaina o le kulukose mai le mea o loʻo i ai meaʻai.

E i ai foi sona aoga aoga i le lipid composition o le toto, e faaitiitia ai le maualuga o le cholesterol atoa, LDL ma le TG.

Metformin ma glibenclamide e eseese auala o gaioiga, ae felagolagomaʻi felagolagomaʻi i le gaioiga a le isi. O le tuufaatasiga o meaola e lua o le hypoglycemic e i ai se aafiaga malosi i le faaitiitia o le kulukose.

23 tagata asiasi na lipoti mai i le aso le fua faatatau o tupe maua

O le a le tele e tatau ona ou uu ai kullucovans?
O le tele o tagata e tali atu e masani ona tago i lenei fualaau faasaina 2 taimi i le aso. O le lipoti o loʻo faʻaalia ai le tele o isi tagata tali mai latou te tagofia lenei fualaau faasaina.
Sui%
2 taimi i le aso1565.2%
3 taimi i le aso417.4%
Faatasi i le aso313.0%
4 taimi i le aso1

E toafitu tagata asiasi na lipotia mai se fua faatatau

Sui%
201-500mg4
57.1%
101-200mg228.6%
6-10mg1

E toatolu tagata asiasi na lipotia aso faaiu

O le a le umi e manaʻomia e ave ai tagata Glucovans e lagona le faʻaleleia o le tulaga o le maʻi?
O le au suʻesuʻe i le tele o mataupu ina ua mavae le 1 aso na lagona le faʻaleleia. Ae atonu e le fetaui lenei mea i le vaitaimi o le ae faʻaleleia ai. Vaʻai lau fomaʻi pe o le a le umi e te manaʻomia ai lau vailaʻau. O le laulau i lalo o loʻo faʻaalia ai iuga o se suʻesuʻega i le amataga o se galuega aoga.
Sui%
1 aso133.3%
3 masina133.3%
1 vaiaso1

E toavalu tagata asiasi na lipotia taimi o le taliaina

O le a le taimi e sili ona lelei e ave ai Glucovans: i luga o se manava gaogao, muamua, mulimuli ane, poʻo le meaai?
E masani ona lipotia mai e le aufaasālalau le faʻaaogaina o lenei vailaau pe a uma ona 'ai Ae ui i lea, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina se isi taimi. Ua faaalia i le ripoti pe a ave e le vaega totoe o tagata gasegase togafitiga.
Sui%
A maeʻa ona 'ai562.5%
A o taumafa225.0%
I luga o se manava gaogao1

E 42 tagata asiasi na lipotia mai tausaga o le onosai

Sui%
> 60 tausaga24
57.1%
46-60 tausaga1535.7%
30-45 tausaga3

"Siofor": faatonuga mo le faʻaogaina, faʻasalaga ma iloiloga

O Siofor o se isi faʻaaliga masani o tagata Glucovans 5,500. O faatonuga mo le faʻaaogaina ma le Siofor o loʻo faʻamalamalamaina o le elemene autu autu o le metformin hydrochloride. O le tau o le afifiina o "Siofora" e tusa ma le 250 rubles. O fualaau faasaina e gaosia e le kamupani Siamani Berlin-Chemie.

Faailoga mo le faʻaaoga - type 2 le maʻisuka maʻi. O fualaau faasaina, e pei o togafitiga ua taʻua i luga, o se tagata e gaosia ai le carbohydrate. O se faʻaoga tutusa lenei o tagata Glucovans. O a latou tau e tutusa lava, ae o le tele o tagata gasegase e sili ia Siofor - faʻamasino i iloiloga, latou te fiafia i le gaioiga o lenei fualaau faasaina. Tagata faʻamaoni e faamamafa atu o Siofor e sili atu ona faapalepale - e le mafua ai le ita ma le faʻafefeteina e oʻo lava i le vaiaso muamua o le taliaina. E le gata i lea, pe a faʻatusatusa i tagata Glucovans, pe a ave Siofor, o le tofo o meaʻai e le suia ma o aʻafiaga mai le tino o le tino e masani lava e le faʻalavelaveina.

Ae mo le faʻasaʻoina mo le faʻatagaina, ona oʻo loa lea i Siofor e tutusa tutusa lava ma Glukovans: o le maʻisuka ituaiga 1 lenei, le malosi o le maʻisuka ma le gasegase ole tino, porphyria, maitaga ma le lactation. Aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau faasaina, e tatau ona faʻatalanoa se endocrinologist poʻo le fomaʻi e uiga i le talafeagai o le togafitiga ma saili le metotia fautuaina (o le tagata lava ia e fuafua i vaega o suʻesuʻega toto, tausaga, mamafa, ma isi).

Glybomet - o se faʻalogo masani ma metformin i le tuufaatasiga

O le isi faʻaaliga masani o tagata Glucovans o Glibomet, o le vaega autu autu o le metformin. O le tuufaatasiga e aofia ai foi glibenclamide. O le tau o le fualaau faasaina e tusa ma le 300 rubles. O le togafitiga faʻafomaʻi a Glybomet o le hypoglycemic. Ona o le anotusi o le 2.6 mg o le glibenclomide i le tasi laulau, o le vailaʻau e iai foi sona aafiaga o le hypolipedic.O le Rusia lea e tutusa ma tagata Glucovans ma le faʻaopoopoga o isi mea galue malosi.

O le fualaau faasaina ua faatonuina mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2. I se tulaga tutusa, e tatau ona e pipii atu i se taumafataga e maualalo i luga o le kalapu, taumafai e aloese mai le atuatuvale ma popolega popole. O se tulaga taua: aʻo e tago i le vailaʻau, e tatau ona e taumafai e aloese mai le faʻaaogaina o le ava malosi, talu ai e toetoe lava oi latou uma e saofagā i le oso i le toto kulukose, o se taunuuga o le togafitiga fualaau e mafai ona le gata ina fesoasoani, ae e oʻo lava i le afaina.

O le lisi o faʻasalaga mo le aveina o Glibomet e sili atu nai lo le aveina o Glukovans. Ae e te leʻi amataina, e tatau ona e faitauina ma le faʻaeteete faatonuga. O le togafitiga fautuaina e tatau ona fesootai ma le endocrinologist ole a auai: afai e sili atu le tui, o le tagata maʻi e faamoemoeina se "bouquet" atoatoa o aafiaga.

O faʻamatalaga e uiga ile gasegase na faʻaaogaina lenei vailaʻau e fai ma meafaigaluega tutoatasi e taʻu mai ai e itiiti le aʻafiaga o aʻafiaga. I le avea ai o se vaega o togafitiga faʻapitoa, "Glibomet" e mafai ona tuʻuina atu ai se tulaga le mafaamatalaina. O lipoti o suʻega a le tagata maʻi o le gasea, leai o le fiaʻai, ma le faʻafefe o meaʻai e sili ona taatele. E tusa ma le vaiaso lona lua poʻo le tolu o le faʻatagaina, i le noatia ma le fai fuafua i se mea tutusa, o le vailaʻau e faʻatagaina oe e oʻo lava i le kulukose o le toto.

Gluconorm poo Glucovans: eseesega i le tuufaatasiga ma iloiloga onosai

"Gluconorm" ua faamaonia i le tulaga o togafitiga muamua ma le glibenclamide poo le metformin, o se umi umi le tumau i luga o se taumafataga maualalo.

O le eseesega i le tuufaatasiga o sauniuniga o le Gluconorm, i le faaopoopo atu i le metformin, e aofia ai foi glibenclamide. Faʻafetai i lenei mea, o le vailaʻau e le gata o se hypoglycemic, ae o se faʻaoga o le hypolipedic.

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina e lelei: o gasegase e maitauina se faʻaaliga itiiti o aʻafiaga o le aʻafiaga ma le maualuga o le faapalepale. O le faʻamasinoina e ala i iloiloga, faʻalavelave ma le vevela i le taimi o le taliaina e le o maua. O le isi avanoa o le fualaau faasaina o le tau lea. O le Glucovans 5,500 analogue, o loʻo i ai se faʻaopoopoga o le hypolipedic, ma i le taimi lava e tasi e taugofie ai, e tusa ai ma maʻi, o se filifiliga lelei mo togafitiga umi.

Faʻaaogaina le "Gluconorm" e tatau ona faia ni aʻoga mo se vaitau o ni nai masina, e tutusa ma le mataʻituina o le kulukose o le toto ma talanoa faʻatasi ma lou endocrinologist. Tutoatasi, le pulea lelei o fualaau faasaina e mafai ona taitai atu ai i le atinaʻega o aʻafiaga o le itu ma faʻalavelave ai le ata o le falemaʻi.

Amaril M o se sui ma se tasi o tagata Glucovans

O le fomaʻi Falani lenei ma le metformin ma le glimepiride i le tuufaatasiga. E tutusa lona aafiaga e pei "Glucovans", faʻamaoniga mo le faʻaogaina ma le faʻasaʻo. I nisi tulaga, e fautuaina e faaopoopo atu Amaril M i le togafitiga faʻapitoa, mo nisi tagata gasegase ua lava lea e faʻaaoga ai lenei fualaau faasaina. Aʻo leʻi faʻaogaina, e tatau ona e faʻatalanoa se endocrinologist e aloese mai le atiina ae o aʻafiaga. E faʻasaina le faʻatonuina o oe "Amaryl M" ma faʻatulaga se metotia.

Mo le maualuga o le togafitiga, e tatau ona ave Amaril M i se taumafataga maualalo. O le ki lenei i le manuia. O tagata uma lava e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e tatau ona suia a latou meaʻai, a leai, e leai se mea, e oʻo lava i le sili atu ona faʻaogaina i le taimi nei, o le a fesoasoani i le faʻamautuina o kulūkose.

Faiga o foliga:

ata vali ata

1 laupepa e ufiufi-ata e aofia ai:

Tosiga 2.5 mg + 500 mg:

Vaega faʻamalosi: glibenclamide - 2.5 mg, metformin hydrochloride - 500 mg.

Kernel: kesi gaʻocarmellose - 14.0 mg, povidone K 30 - 20.0 mg, cellulose microcrystalline - 56.5 mg, magnesium stearate - 7.0 mg.

Shell: o le Osemalo OY-L-24808 - 12.0 mg: lactose monohydrate - 36.0%, hypromelilose 15cP - 28.0%, dioxide - 24.39%, macrogol - 10.00%, uʻamea samasama samasama, 1, 30%, uila uʻamea - 0.3%, uʻamea o le oxide uliuli - 0.010%, vai faamama - qs

Fua o le 5 mg + 500 mg:

Vaega faʻamalosi: glibenclamide - 5 mg, metformin hydrochloride - 500 mg.

Kernel: satukalala sodium - 14.0 mg, povidone K 30 - 20.0 mg, cellulose microcrystalline - 54.0 mg, magnesium stearate - 7.0 mg.

Shell: Opadry 31-F-22700 samasama - 12.0 mg: lactose monohydrate - 36.0%, hypromelilose 15 cP - 28.0%, titanium dioxide - 20.42%, macrogol - 10.00%, vali quinoline samasama - 3 , 00%, uʻamea faʻasaa samasama - 2.50%, uʻamea mūmū mūmū - 0.08%, vai faamama - qs.

Faʻamatalaga
Tosiga 2.5 mg + 500 mg: pusa paʻu foliga biconvex, ua ufiufi i se ata vali ata o lanu moli moli, faatasi ai ma se vaneina o le "2.5" i le tasi itu.
Fua o le 5 mg + 500 mg: pusa paʻu o le biconvex, e ufiufi i se ata vali samasama, ma se togitogiga "5" i le tasi itu.

Fale faʻamaloilo

Glucovans ® o se tuufaatasiga tumau o vailaʻau e lua o le hypoglycemous o vaega eseese o vailaʻau faʻasaina: metformin ma glibenclamide.

Metformin e aʻafia i le vaega o biguanides ma faʻaitiitia ai mea o loʻo maua i le glucose basal ma le postprandial i le plasma toto. Metformin e le faʻaosofiaina ai le inisalini ma e le mafua ai le hypoglycemia. E tolu auala e faatino ai:

  • faaitiitia le galu glucose gaosiga e ala i le taofia o le gluconeogenesis ma le glycogenolysis,
  • faʻapupulaina le lagona o gasegase lautele ile inisalini, o le faʻaaogaina ma le faʻaaogaina o le kulukose e ala i siama i maso,
  • tolopo le faʻafefe o le kulukose i le gastrointestinal tract.

    O le vailaau faʻasaina e iai sona aafiaga aoga i le lipid composition o le toto, faʻaititia ai le maualuga o le cholesterol atoa, lipoproteins le maualalo (LDL) ma triglycerides.

    Metformin ma glibenclamide e eseese auala o gaioiga, ae felagolagomaʻi felagolagomaʻi i le gaioiga a le isi. O le tuufaatasiga o meaola e lua o le hypoglycemic e i ai se aafiaga malosi i le faaitiitia o le kulukose.

    Contraindications:

  • hypersensitivity i le metformin, glibenclamide poʻo isi sulfonylurea o meaola, faʻapea foʻi ma vailaʻau o meaola,
  • ituaiga 1 maʻisuka
  • maʻi o le maʻisukacidosis, maʻi o le maʻisuka, maʻi o le maʻisuka,
  • gasegase o le tino po o le faaletonu o le gaioiga (faʻaaogaina o le creatinine itiiti ifo i le 60 ml / min),
  • Tulaga ogaoga e mafai ona mafua ai se suiga i galuega fai fatuga: maʻi inu, maʻi matuia, faateʻia, faʻaaogaina o vailaʻau o iodine (vaʻaia "Taʻiala Faapitoa"),
  • ogaoga poʻo faʻamaʻi faʻamaʻi e maua mai i le hypoxia o le tino: o le fatu poʻo le faʻailoga o le tino, le faʻaleagaina o le myocardial talu ai nei, teteʻi,
  • foia le ate
  • porphyria
  • maʻitaga, susu susu,
  • faʻaoga faʻatasi o miconazole,
  • taotoga tele
  • mea inu ava malosi, inu ava malolosi,
  • lactic acidosis (e aofia ai le talafaasolopito),
  • tausisia o meaai maualalo maualalo (itiiti ifo i le 1000 calories / aso),

    E le fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina i tagata e sili atu i le 60 tausaga le matutua o loʻo faʻatino galuega mamafa mamafa, lea e fesootaʻi atu i le faateleina o le aʻafiaga o le atinaʻeina o le lactic acid i totonu oi latou.

    Glucovans ® o loʻo i ai le lactose, o le mea lea e le fautuaina ai lona faʻaaogaina mo tagata mamaʻi e maua mai faʻamaʻi pipisi e maua i le galactose inlerance, lactase deficiency or glucose-galactose malabsorption syndrome.

    Ma le faaeteete: febrile syndrome, le atoatoa o le tino, le faʻamalolo o le pituitary muamua, maʻi o thyroid ma le solia o lona aoga.

    Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le taimi o le susu
    O le faʻaaogaina o fualaau faasaina ua solia i le taimi o le maitaga. O le tagata maʻi e tatau ona lapataiina e faapea i le taimi o togafitiga ma Glucovans ® e tatau ona taʻu atu i le fomaʻi le maʻitaga fuafuaina ma le amataga ole maitaga. Pe a fuafuaina le maʻitaga, faʻapea foʻi ma le mea e tupu i le maʻitaga i le taimi o le tagofia o fualaau faasaina Glucovans ®, e tatau ona faamutaina le vailaʻau ma togafitia le togafitiga o le inisalini.

    Glucovans ® ua solia i le susu, aua e leai se faamaoniga o lona mafai ona pasi i susu o susu.

    Tosiga ma le pulega

    O le fualaau o le fualaau faasaina ua fuafuaina e le fomaʻi taitoatasi mo tagata maʻi taitasi, e fuafua i le maualuga o le glycemia.

    O le fua muamua o le 1 laulau o fualaau oona Glucovans ® 2.5 mg + 500 mg poʻo Glucovans ® 5 mg + 500 mg i le aso. Ina ia aloese mai le hypoglycemia, o le muamua fualaau e le tatau ona sili atu i aso taitasi o le glibenclamide (poo le tutusa o fualaau o se tasi na ave muamua le sulfonylurea oona) poo le metformin, pe afai na faʻaaogaina e avea ma togafitiga muamua. E fautuaina ina ia faʻateleina le fua e le silia ma le 5 mg o le glibenclamide + 500 mg o le metformin i le aso i le 2 pe sili atu foi vaiaso ina ia maua ai le puleaina lelei o le kulukose toto.

    Suiga o faʻamalositiga muamua faʻatasi ma metformin ma glibenclamide: e le tatau ona sili atu i le aso muamua o le glibenclamide (poʻo le fua tutusa o le isi sulfonylurea sauniuniga) ma le metformin muamua na muamua. I le 2 pe sili atu foʻi vaiaso talu mai le amataga o togafitiga, o le a suia le fuataga e fuafua i le maualuga o le glycemia.

    Le fua faatatau maualuga o aso taitasi o le 4 pusa o fualaau oona Glucovans ® 5 mg + 500 mg poo 6 pusa o fualaau faasaina Glucovans ® 2.5 mg + 500 mg.

    Faiga faavae:
    O le faʻatulagaga o fuataga e faʻatatau i le faʻamoemoega taitasi:

    Mo fua o le 2.5 mg + 500 mg ma le 5 mg + 500 mg

  • Faatasi i le aso, i le taeao i le taimi o le taeao, faatasi ai ma le tofiaina o le 1 papalama i le aso.
  • Faalua i le aso, taeao ma afiafi, faatasi ai ma le tofiaina o le 2 po o le 4 papa i le aso.

    Mo se fua o le 2.5 mg + 500 mg E faatolu i le aso, i le taeao, aoauli ma le afiafi, faatasi ai ma le tofiaina o le 3, 5 poo le 6 palama i le aso.

    Mo se tui o le 5 mg + 500 mg E faatolu i le aso, i le taeao, aoauli ma le afiafi, faatasi ai ma le tofiaina o ni maa se 3 i le aso.

    E tatau ona ave laulau i meaai. O taumafataga taitasi e tatau ona o mai faatasi ma se taumafataga e maua ai le maualuga o le gaʻo masini e puipuia ai le tupu mai o le hypoglycemia.

    Tomaʻi matutua
    O le fualaau o le fualaau faasaina ua filifilia e faavae i luga o le setete o le toe galue. Ole fua muamua e le tatau ona sili atu i le 1 otaota o le vailaʻau Glukovans ® 2.5 mg + 500 mg. Iloiloga masani o le galuega i tua o loʻo manaʻomia.

    Tamaiti
    Glucovans ® e le fautuaina mo le faʻaaogaina i tamaiti.

    Mataupu taua

    E faʻapefea ona filifili le mea saʻo talafeagai
    I le falemaʻi, o fualaau oona e masani ona vaeluaina i upu tutusa ma analogues. O le fausaga o synonyms e aofia ai le tasi poo le sili atu foʻi o vailaʻau faʻasaina tutusa e maua ai le togafitiga faʻapitoa i le tino. O analogs e faʻaaogaina vailaʻau e aofia ai vailaʻau faʻasaina eseese, ae fuafua mo togafitiga o faʻamaʻi tutusa.

    Eseesega i le va o vailaʻau faʻamaʻi ma siama
    O faʻamaʻi pipisi e afua mai i siama, siama, sigi ma protozooa. O le gasegase o faʻamaʻi e mafua mai i siama ma siama e masani ona tutusa. Ae peitai, o le iloa o le mafuaʻaga o le faamai o lona uiga o le filifilia o togafitiga saʻo lea o le a fesoasoani i le vave ona feagai ma le malaise ma o le a le afaina ai le tamaitiiti.

    O le faʻaleagaina o le mafuaʻaga o le malulu masani
    O nisi tagata e masani i se tulaga e masani ona maʻi le tamaitiiti ma umi se taimi ona o se malulu masani. Mātua e ave o ia i fomaʻi, suʻe suʻega, faʻaaogaina fualaau faasaina, ma o le iʻuga, ua uma ona faʻamaonia le tamaititi i le fomaʻi maʻi e masani ona maʻi. O mafuaʻaga moni o faʻalavelave faʻamaʻi faʻafuaseʻi e leʻo iloa.

    Urology: togafitiga o le gasegase chlamydial
    O le chlamydial oththritis e tele lava ina maua i le galuega a se urologist. E mafua mai i le parasite intracellular Chlamidia trachomatis, o loʻo i ai meatotino o siama ma faʻamaʻi, lea e masani ona manaʻomia ai togafitiga faʻasaʻi umi mo le togafitiga o le antibacterial. E mafai ona mafua ai le lūlūina o le urethra i le tane ma le fafine.

    Tuua Lau Faamatalaga