Meridia faʻamalolo o fualaau faʻasaina ma analogues: fautuaga mo le faʻaaogaina ma aʻafiaga aʻafiaga

Mo le tele o tamaitai ma alii, o le manao e leiloa le mamafa o nisi taimi e atiina ae ai i se manatu saʻo. Ma i se isi taimi, o le leiloa o le mamafa e le mafai ona toe iloiloina lelei taunuuga e mafai e a latou amioga ona taitai atu. I aso nei, ua tele ituaiga mea faigaluega ua fausia ma faalauiloa mo le faatauina atu e fesoasoani e faaitiitia le mamafa. La latou faʻatagaga e mafai ai e oe ona faigofie ma vave ausia le mea e manaʻo ai. Ae o na fualaau e mafua ai le afaina i le tino. E tusa ai ma fualaau taumafa leaga, e tatau ona faamamafaina ia vailaʻau sibutramine. O lona uiga o le "Lindaksa", faapea foi ma le tutusa o lindaxa - o le fualaau faasaina "Meridia". O loʻo i ai foi se vailaau mo falemaʻi mo le mamafa o le mamafa o le mamafa - Redulu. Mafaufau i le mataupu faavae o faatinoga a nei mea faigaluega i auiliiliga atili.

Sibutramine o se vailaʻau e vavalalata i le tele o vailaʻau o le mafaufau e tusa ai ma lona aafiaga. Ona o le mea moni e faapea o se vaega o le vailaʻau o Lindaxa poʻo nisi o analog o lindaxa, o le leiloa o le mamafa i nei auala e le lagona ai le fiaai, lagona le mama, se manaʻoga e gaoioi tele ma malosi. O nei mea uma, e le masalomia, e saofaga i le mea moni o le tagata e tele naua meaʻai, ma o isi paʻu e faʻavaivai toetoe lava oo tatou mata. E le gata i lea, o le lola Lindax e aofia ai foi le serotonin, lea e le mafuatiaina ai le "hormone o le fiafia". O le mea lea, o le aveesea o le mamafa ma le fesoasoani o lenei fualaau faasaina, i le teori, e tatau ona o faatasi ma se lagona o le olioli ma le fiafia. Ae o le afaina o lenei vailaʻau o loo sili atu pea.

O le toʻatele o tagata e fiafia i le fesili - o le a le eseesega i le va o le reduxin ma le linaxa, poʻo le a le eseesega i le va o fualaau faasaina "Meridia" ma lindaxa? Igoa eseese, eseese vaega o tau - pe i ai se eseesega taua i le a le mea tonu e faʻaaoga mo le paʻu mamafa? Seʻio tatou faʻataʻitaʻiina.

O le mea lautele, e sese le fai atu o le oloa Meridia o se tutusa o lindaxa. I se isi itu, o le Lindax o vailaau faafomai e tutusa ma Meridia, o lona synonym sili ona taugofie. O le fualaau faasaina "Meridia" na faamaonia i lo matou atunuu, e le pei o isi laupepa ma le sibutramine. Ma o le eseesega i le tau o se taunuuga o le lautele lautele o nei fualaau. E ui lava, i le isi itu, i le tele o atunuu i Europa, faʻapea foi i Amerika ma Ausetalia, mo le tele o tausaga, o lenei vailaau o loʻo i lalo o le faʻasaina sili ona saʻo ma e tutusa ma le mafaufau. O le tuufaatasiga o lindaxes, ma meridians, ma le reduxin e foliga tutusa - o le sibutramine (10 mg) ma le tele o meaola (aemaise lava, MCC ma serotonin). MCC - cellulose microcrystalline, e ui lava e le o le mea autu autu, ae o loo fuafua pea e fesoasoani i le sibutramine ina ia le lagona ai e le tagata o loʻo loma le mamafa le fiaai. E naʻo le MCC, e ulufale i totonu o le manava, faʻafefete ma faʻatumu lona avanoa atoa, ma o le sibutramine e tutusa lona aʻafiaga i le faʻaoga o le tino.

E pei ona mafai ona e vaʻai, pe o le ae faʻatau lindax poʻo soʻo se analog o le lindax, o lau filifiliga e le afaina ai le aoga o le faagasologa o le gau o le mamafa. Ae o lenei ou te manaʻo e faʻalogo lelei i le pito i tua o le aveina o nei (ma masani lava) o fualaau sibutramine. O nei mea, o le mea moni, o aʻafiaga e tutusa lelei ma mea e tutupu pe a uma ona faia mea e mafaufau ai le mafaufau:

- faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le gaioiga o le tino,

- faʻalavelave faʻafuaseʻi o le fatu,

- o se lagona o le popole ma le popole,

- soliga o le ate.

I le auala, e tusa ai ma iloiloga o le leiloa o le mamafa i luga o le sibutramine, o nei aafiaga i le itu na o le amataga o le ave o fualaau, ona mou ai lea. Ae aua le fiafia i lenei mea moni. Lelei e na o lou tino e faʻaaogaina i le sibutramine.

E tatau ona manatua o le fualaau faasaina "Lindaksa" poʻo soʻo se mea e suitulaga ia Lindaksa (o lona uiga "Redulu" poʻo "Meridia") e lei faia muamua ina ia mafai ai ona e vave faʻaaogaina se nai pauna faaopoopo i le taimi o le matafaga. O nei fualaau oona e tatau ona na o le fomaʻi aoga e tatau ona faʻataʻitaʻiina ma na o na o gasegase o loʻo i ai le tikeri o le gasegase o le gasegase, o lona uiga, oi latou o loʻo tumu i ai le malosi ma le gastronomic o le moni moni.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O loʻo avanoa le Meridia i le ituaiga o kapaila gelatin malosi:

  • I le pulou lanumoana ma le lanu samasama, 10 mg i le tasi
  • Faʻapipiʻi lanumoana ma le paʻepaʻe paʻepaʻe, 15 mg taʻitasi.

O le capsule e aofia ai le sibutramine hydrochloride ma mea faʻapitoa: MCC, lactose monohydrate, magnesium stearate, diologide colloidal.

14 capsules i paʻu.

Contraindications

Meridia ua solia i:

  • O faʻafitauli matuia o mea taumafa, e aofia ai le anorexia nervosa poʻo le foimia nervosa,
  • O le i ai o mafuaʻaga masani o le oona (mo se faʻataʻitaʻiga, i le hypothyroidism),
  • Gilles de la Tourette's Syndrome (telefoni masani),
  • Maʻi mafaufau
  • Maʻi Cerebrovascular, e aofia ai faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular, faʻamaʻi,
  • Cardiovascular diseases (talafaasolopito ma le taimi nei), e aofia ai faʻamaʻi pipisi o le fatu (angina pectoris, faʻaleagaina o le myocardial), faʻalavelaveina ai le fatu le tumau o le fatu, gasegase lautele o faʻamaʻi pipisi, tachycardia, arrhythmia,
  • Taina o fualaau faasaina, fualaau faasaina po o le ava malosi,
  • Thyrotoxicosis,
  • Ole maualuga o le maualuga o le maualuga o le toto (i le toto maualuga i luga atu o le 145/90 mm Hg),
  • Benpeta hyperplasia
  • Fusi-tapuni glaucoma,
  • Tele le faʻaleagaina o le ate poʻo le gaioiga galue,
  • Pheochromocytoma,
  • Lactase le lava, lapatose inlerance, glucose-galactose malabsorption,
  • Vaʻaia le gaioiga i le mea galue malosi (sibutramine) poʻo vaega o ausilali e faʻapipiʻi ai capsules.

Ave faʻatasi Meridia i le taimi e tasi:

  • MAO inhibitors (e tatau ona matauina le va o le itiiti ifo i le 14 aso ile va o le faʻaaogaina o vailaʻau),
  • Hypnotics, lea e aofia ai le fivalone,
  • O fualaau o loʻo galue i le tino tutotonu o le tino ma faʻalavelave ai le toe faʻaleleia o le serotonin (e pei o, antidepressants, antipsychotics),
  • O isi vailaau faʻamalosi e faʻatonu lelei e togafitia ai faʻafitauli mafaufau poʻo le faʻaitiitia o le mamafa o le tino.

E le gata i lea, e le mafai ona e aveina Meridia i le lapating ma fafine maʻitaga, tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga ma matutua atu i le 65 tausaga.

Lapataiga e manaʻomia le ave o fualaau faʻasaina i:

  • Glaucoma
  • O se talafaasolopito o tala fatu ma upu tautala,
  • O le le mautonu o le solitulafono,
  • Se talafaasolopito o le maualuga o le toto
  • Lelei
  • Maʻi faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi ma le faoa faamalosi (e aofia ai le talafaasolopito),
  • O le gafatia e tafe toto, faʻavaivai toto,
  • Faʻafitauli o le agavaʻa ma le agamalu o le ate poʻo le fatugao.

Tosiga ma le pulega

O le fualaau o Meridia, e tusa ai ma faatonuga, ua faatulagaina taʻitasi. E faʻamoemoeina e ala i le faapalepale o le vailaau faʻamaina ma lona aoga ile aoga.

E pei o le tulafono, i le amataga o togafitiga, e 1 le mamafa o le 10 mg i le aso ua faatonuina. Afai i totonu o le masina o le a faʻaitiitia le mamafa i lalo ifo o le 2 kilokalama, o le a tuʻuina atu i aso uma ia vailaʻau i le 15 mg. Afai o le masina a sau e le lelei le faʻaitiitia o le mamafa o le mamafa, o le faʻaaogaina o Meridia ua faalēaogāina.

O capsules e tatau ona ave i le taeao e aunoa ma le taina ma inu i se ipu vai. O le taumafaina o meaʻai e le afaina ai le aoga o fualaau faasaina.

Afai i totonu o le tolu masina e le mafai ona faʻaitiitia le mamafa e 5% mai le amataga, ua taofia togafitiga. Faatasi ai ma ni uiga lelei ma le leai o aʻafiaga, o le umi o le aveina o Meridia e 1 le tausaga.

Faʻaiʻuga

O le tele o taimi, pe a faʻaaogaina Meridia, o aʻafiaga o loʻo tupu i le masina muamua o togafitiga. E faasolosolo lava, e faʻavaivaia o latou taimi ma faigata. I le tele o tulaga, o le solia o tulafono e mafai ona toe faʻamalosia ma e le ogaoga.

O le tele o taimi, pe a ave Meridia, gutu gutu, le mautonu ma le mautonu e matauina. O le iʻuga o suʻesuʻega faʻataʻitaʻi ma suʻesuʻega faʻasalalau, na maua ai o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona oʻo atu ai i le faʻalavelave faʻapitoa o tino:

  • Tesea, momoe, maʻi tiga, paʻuʻese, gaogao, popolevale, suiga o le tofo (ogatotonu totonugalemu),
  • Faʻapipiʻi, tachycardia, faʻamalosia o le iniseti, faʻateleina le toto, vasodilation / fefiloi o le paʻu ma se lagona o le mafanafana (cardiovascular system),
  • Faʻavavevaveina o le afaina o le eleele, leisa (faʻaogaina o meaʻai),
  • Sweating (paʻu)
  • Thrombocytopenia (faʻa-hematopoietic system),
  • Faʻafitauli o le tuusaʻoina o le tuusaʻoina o le tino (faʻaogaina o le tino),
  • O le faʻavaivai, faʻapitoa i le suicidal, mafaufau, ola ma le mania (faʻafitauli mafaufau),
  • Vaaiga matala (totoga o faaaliga vaaia).

E le gata i lea, o le faʻaaogaina o Meridia e mafai ona oʻo atu ai i nisi o faʻafitauli o fualaau oona, urinary and reproductive systems.

O le tele o taimi e tali atu ai i le faʻamaʻiina o fualaau faasaina, faateleina le manava ma le ulu.

I le tulaga o le maualuga, toto maualuga, tachycardia, vevela, ma le ulu tiga e ono tupu.

Faatonuga faapitoa

Meridia e mafai ona na o mataupu e le mafai ai ona faʻaaoga uma fualaau faasaina.

E tatau ona atoatoa le togafitiga o le mamafa o le paʻu ma lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi poto. O le tuufaatasiga o togafitiga togafitiga e tatau ona aofia ai se suiga i le olaga ma meaʻai, faapea foi ma le faateleina o gaoioiga faaletino.

Analogues a Meridia o:

  • E ala i le galue malosi - Slimia, Lindax, Goldline,
  • E ala i le faiga o gaioiga - Reduxin, Fepranon.

O a fualaau e faʻaititia ai le mamafa

O le faafitauli o le paʻu o le mamafa o le mamafa e popole ai le fiaafe o tagata, o lea o kamupani o mea tau vailaau e ofoina mai ia i tatou le faitau selau o auala e foia ai e ala i fualaau faasaina. Faasalalauga i Moscou, St. Petersburg ma isi aai Rusia e faasalalauina e uiga i le mafai ona faatau mai kapula e vave faaitiitia ai le mamafa. Faletusi i luga o le initaneti ofo atu e faʻatulaga oloa ma le faʻatagaina e aunoa ma se totogi, e tatau ona e faia se faʻatau ma amata inu pikiapu poʻo pulu. E le faigofie le suʻeina o se lisi umi o mea faigaluega e iloagofie ai le gaosiga o mea gaosia mai mea moni.

Ina ia maua ni fualaau lelei o fualaau taumafa, e tatau ona e malamalama ma le faaeteete i togafitiga o fualaau faasaina ma o latou aafiaga i le tino. O faʻamatalaga faʻapitoa faʻakomepiuta e mafai ona vaevaeina i ni vaega tetele:

  1. Faʻaipoipoina o le fiaʻai (faʻaaogaina o meaʻai, anorexigenic). O lenei kulupu e aʻafia ai faiga faʻapitoa o le faʻaaogaina o meaʻai, faʻaitiitia.
  2. Faia se lagona o le nofo malie. O lenei vaega e aofia ai meaʻai faʻalauiloa lea e fula i totonu o le manava, fesoasoani e faʻaititia le tele o meaʻai.
  3. Le taofiofia o le faʻafefe o gaʻo i totonu o le mea oona. Fats e ulu i le tino ma meaai, ae e le o aʻafia ona o vailaʻau na ave.
  4. Natura ma tagata tautaua. O le gau o le mamafa e maua i le aveesea o le tele o le vai ma le faʻamamaina o le manaʻoga.
  5. Hormonal Faatumu le le lava o hormoni pe a le lava le gaosia e le tino, i se tulaga tutusa, e saofaga i le gau o le mamafa.

I le faʻaopoopoga i vailaau faʻamalositino, o loʻo faʻaaogaina foi mea faʻapitoa e aʻafia ai le ola maloloina, lea e fesoʻotaʻi foi ma fualaau mo le paʻu o le mamafa. Faatasi ai ma i latou o vaega nei:

  • nutraceuticals - faʻaitiitia faʻaitiitia le manaia, faʻaleleia le metabolism, ia i ai se mea itiiti ole vailaau faʻasaina,
  • vailaʻau faʻapitoa - e aofia ai vailaau e lata i togafitiga, faʻatonutonu ai manaʻoga, gaʻo mu.

Faʻatonuga o vailaʻau faʻapitoa

O le tele o fualaau oona e lauiloa i le mafaufau, e mafua mai i le aafiaga i le mafaufau, aemaise lava i le taofiofia o le toe faʻaleleia o lemoni serotonin ma le norepinephrine. O se taunuuga o a latou gaioiga, ua tele ai le ammonia ua faaputuputuina, e le lagona e se tagata le atuatuvale ma se uiga leaga, o lona uiga e manao o ia e taumafa itiiti. O auala malolosi ia e faʻaitiitia ai le manava ma le mamafa, o loʻo i ai aʻafiaga ogaoga: gasegase tuga, faʻafitauli o le toto, faaletonu o le mafaufau, ulu o le ulu.

Faila o lipas

Laʻau faʻapitoa ma vailaʻau faʻaponei mo vailaau mamafa - Listata, Xenical, Orsoten galue i le maualuga o le inumaga, lea latou te poloka ai le lipase pancreatic. O le gaʻo ua faʻaumatia e se enzyme faapitoa - lipase. E faʻamaonia e le au faʻataga le gaosiga o le enzyme, o le mea lea e le tupu ai le vaeluaina, o gaʻo e le o aʻafia i totonu o le toto, ae faʻaputu i totonu o le manava, faʻasolo i feves. Le aoga o le fualaau faasaina i le faaitiitia o le tele o kalori ua aina.

Faʻataʻitaʻiga

Meridia o se fualaau faasaina lea e faʻaaogaina e togafitia ai meaʻai. O lona gaioioiga e faʻaalia i se aafiaga i le lagona o le atoatoa, lea e tupu vave nai lo le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

E mafua lenei mea i le gaioiga o metabolites e fesoʻotai ma amine maualuluga ma le lua, o latou o ni tagata e taofia le ola o le dopamine, serotonin ma le norepinephrine.

Faʻasalaga

O le tele o taimi i le tulaga o le televave o loʻo matauina:

  • Tachycardia
  • tiga o le ulu
  • vavao
  • ogaoga maualuga.

O le tele o talatalanoa e uiga i se faʻaitiitiga iloga o le mamafa, ae faʻapea foi i lona masani ona faʻafaigaluegaina pe a maeʻa le faʻamalolo.

E le gata i lea, o le aafiaga leaga o le fualaau faasaina i luga o le tino faatasi ai ma le faaumiumi o le faaaogaina ma le tau maualuga o Meridia e masani ona taʻua.

O fualaau faʻatau fualaau a Meridia ua i ai mea nei:

Lindax o se fualaau faasaina mo togafitiga o le oona. E faʻaaogaina i mataupu tutusa e pei o Meridia. I tulaga o auala o pulega ma fuataga, o vailaʻau uma e tutusa lelei.

O aʻafiaga e tutupu i le masina muamua o le faʻaaoga ma e masani ona faʻaalia e pei ona taua i lalo:

  • maualalo le naunau e ai meaai,
  • malosi
  • matagogo
  • tigā

Mai lea taimi i lea taimi, o se suiga i le fatu fatu, faʻapupulaina le toto, dyspepsia, atuatuvale, maʻi tiga, afu.

Contraindications mo le faʻaaogaina o:

  • afaina o le fatu,
  • tachycardia ma arrhythmia,
  • CHF i le tulaga o le taupulepulega,
  • TIA ma fasipolo,
  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau,
  • suiga i amioga taumafa,
  • mafuaʻaga masani o le meaʻai,
  • faaletonu mafaufau
  • le maualuga o le maualuga o le toto,
  • aveina faʻamaʻi MAO, Tryptophan, antipsychotics, antidepressants,
  • mea e le afaina,
  • itiiti ifo i le 18 tausaga le matua ma sili atu ile 65 tausaga,
  • maʻitaga
  • taimi o le susu.

O mataupu o le lofituina i le faʻaaogaina o Lindax e leʻi tupu. O le mea lea, e naʻo le faateleina o faʻamaoniga o aʻafiaga o loʻo faʻamoemoeina.

Goldine o se fualaau faasaina lea e faʻaaoga e togafitia ai meaʻai. O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina e foliga tutusa ma Meridia. O le metotia o le talosaga e tutusa, ae o le tui e mafai ona faaopoopo i le 10 ma le 15 mg foi 5 mg mo le le lelei o le le faapalepale.

Malamalama Mama Mumu

O aʻafiaga e tupu i le masina muamua o togafitiga ma e masani lava ona taua i lalo:

  • moe i le moe
  • matagogo
  • malosi
  • leai se manaʻo
  • taʻavale
  • faʻateleina le sosolo.

E seasea lava ona i ai: faanoanoaga, paʻuʻesega, maʻi tiga, tachycardia ma le arrhythmia, faʻateleina le toto, vevela tele o vevela, vevela, vevela o le paʻu, leisa ma le vevela tele.

O le faʻamaoniaina o Goldline e pei ona taʻua i lalo:

  • le malosi o le tino ma le ate,
  • mafuaʻaga masani o le meaʻai,
  • maʻi o le mafaufau
  • faʻamatalaga faʻamaonia
  • loto vaivai
  • afaina o le fatu
  • thyrotoxicosis,
  • maʻitaga ma lactation
  • itiiti ifo i le 18 tausaga le matua ma sili atu ile 65 tausaga,
  • le maualuga o le maualuga o le toto,
  • aveina o le MAO inhibitors ma isi vailaʻau o loʻo galue i totonu o le tino tutotonu,
  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau.

O Sliema o se vailaʻau e faʻatau ai le manuʻa, e tutusa lava faailoga e pei o Meridia. O le auala o le talosaga e tutusa lelei.

O aʻafiaga e masani ona tupu:

  • malosi
  • moe i le moe
  • tiga o le ulu ma le vevela,
  • totoga.

O mea e le afaina ai le tino, tua ma tiga o le manava, faʻalauteleina o le fiaʻai, faʻalauteleina le fia inu, manava manava, gasegase, matagogo, moe, ma le le mautonu.

Contraindications mo le fualaau faasaina Slimia o:

  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau,
  • mafaufau le mafaufau,
  • le maualuga o le maualuga o le toto,
  • maʻitaga ma lactation
  • aveina o tagata inhibitors MAO,
  • tausaga e itiiti ifo i le 18 ma silia ma le 65 tausaga.

O le Redulu o se faʻatusalia o Meridia, o se vailaau faʻasaina foi mo togafitiga o le oona. O le metotia o le puleaina o Reduxine o le tagata lava ia ma e mafai ona faatulaga mai le 5 mg i le 10 mg. E tatau ona ave vailaau i le taeao i lea aso ma lea aso, e aunoa ma le inu ma inu tele vai.

  • ma le anorexia nervosa poʻo le foamia nervosa,
  • i le i ai o maʻi o le mafaufau,
  • ma le maʻi a Gilles de la Tourette,
  • ma le pheochromocytoma,
  • ma le hyperplasia prostatic,
  • ma le faaletonu o le galuega,
  • ma le thyrotoxicosis,
  • ma faʻamaʻi fatu cardiovascular,
  • ma le ogaoga o soliga o le ate,
  • faatasi ai ma le faʻaaogaina tutusa o le initaneti MAO,
  • ma le maualuga o le maualuga o le toto,
  • ao maitaga
  • i le matua o le itiiti ifo i le 18 ma le silia ma le 65 tausaga,
  • ma le lactation,
  • i le i ai o le hypersensitivity i vaega o le vailaʻau.

Redulu 15 mg

O aʻafiaga e pei ona taua i lalo:

  • matagogo
  • tigā
  • tiga o le ulu, lea e mafai ona o faatasi ma le vevela ma se lagona o le popole,
  • toe tiga
  • faʻaleagaina
  • solia i le cardiovascular system,
  • leai se manaʻo
  • taʻavale
  • sosolo
  • fiainu
  • rhinitis
  • thrombocytopenia.

I le tulaga o le maualuga, o le maʻi na faʻaleleia aʻafiaga o itu.

Sibutramine

Sibutramine, Meridia o fualaau oona lea o loʻo faʻatatau i le togafitia o meaʻai. O le metotia o le puleaina o le Sibutramine ua faʻamaonia i se fualaau o le 10 mg ma le 5 mg e mafai ona faʻaaogaina i mataupu o le le lelei o le faapalepale. Afai e itiiti le aoga o lenei mea faigaluega, e fautuaina pe a maeʻa le fa vaiaso e faʻalauteleina le fua o aso taitasi i le 15 mg, ma o le umi mai le taimi o togafitiga e tasi le tausaga.

O le vailaʻau Sibutramine e tele faʻamaonia:

  • neurotic anorexia ma le bulimia,
  • eseese maʻi faalemafaufau
  • Tourette's syndrome
  • hypersensitivity
  • i le i ai o faʻamaʻi fatu fatu,
  • le malosi o le tino ma le ate,
  • maʻitaga ma lactation
  • tausaga e itiiti ifo i le 18 ma silia ma le 65 tausaga.

E le o matauina le iai o soʻo se aʻafiaga ogaoga. O aʻafiaga e ono aʻafia ai:

Vitio faʻatalanoa

E uiga i le faʻaalia o le faʻaaogaina o fualaauʻai fualaau aina Siillramine Reduxin, Meridia, Lindas:

Meridia o se togafitiga lelei mo le manumanu. E i ai se tau taugata, e pei o le tele o ana faʻaoga. E masani ona afaina ai le tino. Ae ui i lea, filifili le sili atu: Meridia poʻo Riduxin, poʻo isi faʻasologa o fualaau faasaina, e tatau ona faʻatatau i uiga patino.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Aoao atili. E le o se fualaau faasaina. ->

Hormonal fualaau

O lenei vaega o vailaau mo le leiloa o le mamafa e le o faamoemoeina, ae aoga i nisi tulaga. O le tofiaina o hormones e manaʻomia mo le le lelei o le gaioiga o gaʻo o le endocrine, e oʻo atu ai i le oona tele. O le masani o le paleni e taʻitaʻi atu ai i le faasaʻoina o le mamafa, o le mea lea, o vailaau faʻamaloilo ua faʻavasegaina o se auala e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino. O le aveina o nei vailaau e aunoa ma le faatonuina ma le mataʻituina o se fomaʻi e mafai ona oo atu ai i le ogaoga o taunuuga.

Vaʻavaʻa ma laxative mo le gau o le mamafa

O fautuaga a fomai mo le faaaogaina o masima i aso taitasi e seasea mulimuli mai. E masani ona sili atu lona aofaiga i le masani, ona o le sili atu o le sodium (o le vaega autū) e mafua ai le taofia o le vai. O diuretics e aveesea le tele o le vai, e mafua ai le gau o le mamafa. Laxative e masani ona faʻaaoga e avea o se vailaʻau mo le paʻu o le mamafa. O se taunuuga o le faʻamautuina o le nofoa, o le mamafa o loʻo paʻu.

O tagatanuu ma tagata lauiloa o se auala vave e aveesea ai le tele o kilokalama, ae o le a le umi le aafiaga o lo latou gaioiga. E le mafai foi ona valaau le faaaogaina o nei vailaʻau mo le mamafa o le paʻu. E i ai le tele o faʻailogaina ma aʻafiaga o aʻafiaga mai vailaau faʻamaʻi ma le ono mafai ona fai ma vaisu i fualaau oona. E ui lava e le taugata fualaau, e le tatau ona faʻaleagaina.

Malosiaga o le Faʻasao

O le isi vaega o mea paʻu o le paʻu o le gaosiga o mea e faʻaaogaina. Faʻatau mai pisinisi o le avea o ni fualaau suamalie, e mafai ona faʻamaeʻaina lou tino e aunoa ma le suia o meaʻai, faʻamalositino ma le gaioiga faaletino. E lua vaega laiti autu o poloka: oi latou e aofia ai le lisi ma le chitosan. O le tagata muamua e faʻaaoga le lipase ma faʻateleina le tele o gaʻo e alu i feces. O le Chitosan e faia ai se gel faataamilo i gaʻo, o le mea lea e mafua ai ona alu ese palale o le gaʻo. O vailaʻau Chitosan e aʻafia ai lipase pancreatic.

Fualaau faasaina

O nisi vaega o le faiʻai e nafa ma se lagona o le atoatoa ma le fiaaai. O fualaau oona e faʻaitiitia ai le mamafa e aʻafia ai nei vaega, latou te mafai ona faʻafefe ai lagona o le fiaaai. O le taofiofia o le fia 'ai e tau atu ai i le paʻu mamafa. O le faʻaaogaina o nei vailaʻau i le togafitiga o le gasegase e mafai ona na o tagata matutua tagata gasegase pe a maeʻa le fautuaga a se tagata tomai faapitoa. O vailaʻau e aʻafia ai le aʻafiaga o le tino, o lea e tatau ona faʻaaogaina i tulaga ogaoga. O fualaau oona e iloa lelei mo le mamafa o le mamafa e aofia ai:

  • Meridia,
  • Redulu,
  • Rimonabant,
  • Sibutramine.

O meaʻai taumafa e faʻaaogaina mo le tele o faamoemoega: faʻaleleia le aofaʻi o vitamini, faamamaina o le tino, faʻamaonia le galuega a le loto, gaʻo, ate ma isi faiga ma okeni. E masani lava o le gaioiga o mea taumafa o loʻo faʻamoemoe i le leiloa o le mamafa. I le masani ai, o le tuufaatasiga o mea faʻaopopo e vaevaeina i meaʻai ma mea faʻapitoa. I kulupu taʻitasi o loʻo i ai vailaʻau e faʻamalosia lelei ai le paʻu o le mamafa.

Nutraceuticals

E iloa lelei o fualaau oona o fualaau faasaina ia e maua ai le tele o vailaau. O le maualuga aupito sili ona lelei o na mea ia e naʻo vaega uma lava o le vailaʻau e mafai ona aafia ai le tino. O le mamafa o le gau e maua i le taofiofia o le manaʻo, faʻamamaina o le tino, faʻaopoopoga, vitamini ma minerale o loʻo i ai i meaʻai mo le soifua maloloina o le tino.

Mea faʻapitoa

Faʻaopoopoga, ua taʻua o mea faʻapitoa, e fai ma vailaʻau, o lea e tatau ai ona faʻaaoga e tusa ai ma fautuaga ma i lalo o le vaavaaiga a fomaʻi. I le avea ai o se vaega o oloa o le gaosiga o laau ma le tausiga o beekeeping, seafood. O mea faʻapitoa e fesoasoani i auala eseese e paʻu ai le mamafa. E tusa ai ma le taʻiala o le faʻatinoga, ua vaevaeina i latou i ituaiga nei:

  • gaʻo mea manogi - puipuia le faʻafefe o gaʻo o loʻo oʻo mai poʻo le faʻavaveina o le susunuina o le faʻaaogaina o gaʻo,
  • faʻaupuga - taofia le fiaai,
  • mea e faapaleni ai meaola - e le mafai ona 'ai tele, fula i le manava,
  • fufuluina teas - tuufaatasiga o vailaau diuretic, laxative poo choleretic e faamama ai le tino o toxins.

O oloa sili ona aoga o le gau

O fualaau mo le leiloa o le mamafa, e mafua ai le leiloa o le sili atu kilokalama, e mafai ona faatauina i falemaʻi ma faleoloa i le initaneti. O loʻo i ai le tele o fualaau faʻasaina mai i vaega eseese o vailaʻau faʻasolosolo ma mea taumafa o loʻo i ai tulaga maualuga i tulaga o le faʻatau. O nisi oi latou e tau atu i le le lava o le fiaai, o isi e ala i vailaau kemini e fesoasoani e aveesea ai le tele o gaʻo, o isi e tumu le manava, fesoasoani e faatele vave ona fiaai.

I le taimi muamua o le aoga aoga mo le leiloa o le mamafa Redulu. O se vailaʻau lea e aʻafia ai le ogatotonu o saturation o loʻo i totonu o le faiʻai. O se taunuuga o le meaʻai, e le lagona e se tagata le fiaai, e ai le mea itiiti ma le maua le mamafa. Redulu faʻavavevave le gataifale, faʻamalosia le malepelepe o gaʻo. O le mea sili e aoga ai, e fesoasoani tele e aveesea ai le mamafa. Ave le pulu 1 le taimi i le aso. O le le lelei o le fualaau faasaina e tele aʻafiaga o le itu, faʻasalaga ma le ono mafai ona maua le mamafa pe a uma ona lafoai. Le tau o fualaau e le lelei tele - mai le 2178 rubles mo le 30 vaega.

Leai se fualaau aloaʻia mo le leiloa o le mamafa - Xenical. O le mea galue malosi o le lisi, lea poloka poloka lipase. Ole vailaau e le faatagaina ai gaʻo e gaoia, ae aveese faʻatasi ma fecesi. O aʻafiaga o aʻafiaga autu e fesoʻotai ma suiga i le nofoa. Faʻatulagaina le faʻailoga mai le 1 i le 3 taimi i le aso. O mea taua o le fualaau faasaina o le pito i maualalo o numera o aʻafiaga o le itu, lelei atoatoa. O le le lelei o le vaifofo e aofia ai le ono faʻaleagaina o lagona na mafua ona o le le lava o kalori. E mafai ona faʻatau 21 capsules mo 1126 rubles.

I luga o le maketi a Rusia e manaʻomia Orsoten. Tau taugata (mai le 769 rubles i le 21 capsules) ma folafola folafolaga a le kamupanī e faatosina ai tagata faʻatau. O le vaega autū o le papa o le oralitis. O vailaʻau faʻamalolo o loʻo faʻavae i luga o lenei vailaʻau e faʻalavelave i le faʻafefe o gaʻo mai le gastrointestinal tract. Ave 3 capil. i le aso. O le vailaʻau e faʻaitiitia ai le mamafa, o le taunuuga e mafai ona iloa muamua i le amataga o le pulega. O le le lelei o le fualaau faasaina o le maualuga maualuga lea o aʻafiaga mai le galuega a le vaega o meaʻai.

Faatasi ai ma togafitiga homeopathic e faaitiitia ai le mamafa e aofia ai Tausisi. O le gaioiga o le vailaau faʻasaina e faʻavae i luga o le aʻafiaga o mea gaioiolosi i luga o neuropeptides o le tumutumu saturation. O le 'avaʻaga e faʻaitiitia le manaʻoga e tusa lava pe faʻapupulaina le gaioiga faaletino, e mulimuli i se taumafataga e aunoa ma le ola manuia. O le faʻaopopoina e le mafua ai ona fai ma vaisu, fesoasoani e lafo i le 4 kilokalama i le masina, faʻaleleia lagona. E mafai ona e ave fualaau e oo atu ile 6 i le aso.

O auala mo le leiloa o le mamafa o loʻo i ai le tele o faʻamanuiaga: lelei toleniina, e le afaina ai le tino. Minus Faʻasalaga - o le lelei o meaʻai e maua mai i meaʻai e le lava i taimi uma, e tusa ai ma iloiloga i nisi tulaga, o le taunuuga mai le mauaina e leai se mea. E maitauina e manaʻomia le maualalo o le kalori meaai ina ia mafai ai e le oloa ona faʻaleagaina le mamafa. O le tau o capsules e maualalo - e tusa ma le 522 ruulu i le 100 vaega.

Mai le gaosiga fale Evala o se faasologa atoa o meaʻai mo mea taumafa o lo o ulufale atu i le maketi o tagata faatau Turboslim. O fualaau faasaina e ese le tino i luga o le tino, ae o le taunuuga o le aveina e tatau ona tutusa - leiloa o le mamafa. Faatasi ai ma meaʻai e sili ona lauiloa mai le Evalae mafai ona taʻua:

  • Aso Turboslim - afaina ai le metabolism, malepe le gaʻo,
  • Turboslim Night - faʻaleleia ai le kalori i le po,
  • Turboslim tea - faʻaleleia le gaioiga o le bowel, faʻaitiitia mea toxins,
  • Turboslim kofe - faʻaitiʻitia ai manaʻoga, faʻateleina le faʻaaogāina o vailaʻau,
  • Turboslim Cream - maua ai le paʻu o le mamafa i se vaega patino o le tino,
  • Turboslim Calorie Blocker - puipuia le liuaina o gaʻo ma meaʻai gaʻo i calories,
  • Alefa Turifa - o le lipoic acid ma le carnitine faʻavave le metabolism.

O le tagata gaosi oloa e fai mai e saʻo le faailoaina o le mafuaaga o le isesa ma filifilia le fofo talafeagai, e mafai ona e faʻaumatia nisi pauna. O faʻamatalaga i le aoga o fualaau uma e feteenai. O nisi meaai faaopoopo e fesoasoani e aveesea ai le mamafa, o isi e leai. O aʻafiaga e seasea. O le tau e faʻalagolago i le ituaiga o oloa ma le tele o le pusa. Mo se faʻataʻitaʻiga Calorie Blocker Nu. 40 e mafai ona faʻatauina mo le 461 rubles.

Leovit complex

O se auala e le masani ai e leiloa ai le mamafa e ofoina atu ai se mea faigata Leovit. O oloa o se seti o oloa mo le kuka vave, fuafua mo le 5 aso. O le aofai o kalori i meaai e itiiti, o vaega e laiti, o lea la e amata ai le faagasologa o le leiloa o le mamafa. O le lelei o le metotia e aofia ai le faigofie o le faʻaaogaina, o le aofaiga o vitamini ma minerale, ma le mamafa o le mamafa o le mamafa. Le lelei - o se maualuga maualuga o le paʻu o mea mamafa, ei ai aʻafiaga mai laxative teas ma le siʻeli. O le tau o le faʻalavelave e 916 rubles.

MCC - cellulose microcrystalline

O le tino e le faʻaogaina le cellulose, e tumu ai le manava, faʻaitiitia ai le kalori o meaʻai. O faʻamanuiaga MCC - lelei i le tau faasaga i le mamafa o le mamafa, faʻamamaina o le manava, saogalemu mo le tino. Ina ia foia le mamafa, e tatau ona e ave le 1 papalama, lea e aofia ai le 500 mg o le mea galue, ma faasolosolo malie le faateleina o le dose i le 50 vaega i le aso. O le toesea o le fualaau faasaina o le ono mafai ona gasegase o le manava ma faateleina le manava pe a uma le kosi, aʻafiaga itu. Tau MCC - mai le 115 rubles i le 100 pusa.

Aafiaga ma faʻaleagaina

Faʻalagolago i le ituaiga o vailaʻau mo le paʻu o le mamafa, tuufaatasiga ma isi mea, aʻafiaga e mafai ona tupu ona o se taunuuga o le pulega e eseese. E masani ona tupu mea nei:

  • moe i le moe
  • ulu matua
  • ogaoga ogaoga
  • leai se popole
  • sosolo malie,
  • fatu palpitations.

Aʻo leʻi amataina le faʻaaogaina o mea mamafa, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi, aua o le toatele oi latou e faʻasaʻo. O le leiloa o le mamafa ma le fesoasoani o meaʻai ma vailaʻau e le faatagaina i mataupu nei:

  • maʻitaga
  • lactation
  • talavou ma matutua
  • ogaoga ogaoga.

O loʻu mamafa e 45 kilokalama. Sa ou taumafai e aveesea le mamafa i luga o meaai eseese, ae leai se taunuuga. Na fesoasoani le microcrystalline cellulose ia ou aluese mai le eleele. Ou te faaaogaina ao le i ai, ona toetoe a ou le fia ai. Ina ia aloese mai le tui, ou te inuina le tele o vai.

Sa ou sailia se auala faigofie e faaitiitia ai le mamafa ma faatauina Reduxin i luga o le fautuaga a se uo. Ina ua amata le fualaau faasaina, na amata le ulu tiga o le ulu ma le susu. Pe a teena fualaau, e toe foʻi mea uma i le masani. Ou te le toe faataitai i fualaau oona, ou te le maua le mamafa i meaai lelei ma alu i le faletaalo.

Tuua Lau Faamatalaga