Pusa ma sauniuniga mo le tausia o le ate

O le faʻavae mo le togafitiga o le ate ma le paʻu o le fualaau faasaina. Mo togafitiga sili ona lelei, o fualaau e manaʻomia e le gata ina aʻafia ai le mafuaaga o le faʻamaʻi, ae faʻaaogaina foi e toe faʻafoʻi ai siama afaina ma okeni. O loʻo i ai se fuainumera tele o oloa, o mea faʻapipii ma faʻavae.

E TATAU ONA ILOA! E oo lava i se "gaogao" gastrointestinal tract e mafai ona togafitia i le fale, e aunoa ma galuega ma falemaʻi. Tau lava faitau le tala a Galina Savina faitau le fautuaga.

O mafuaʻaga autū o le ate ma maʻi faʻamaʻi

Vailaʻau o le hepatic ma gasegase e mafai ona aʻafia i aafiaga leaga o le tele o mea. Faʻatonuina faafitauli i le galuega a le tino ma faʻalavelave ai lona fausaga e mafai ona:

  • faʻamaʻi pipisi e mafua mai i le inuina o meaola faʻapitoa i le tino,
  • faʻafitauli faʻapitoa
  • ogaoga oona o le tino,
  • faʻamaʻi pipisi,
  • faamaʻi pipisi
  • loto vaivai
  • paʻu faafuasei mamafa po o le mamafa.

O le galuega a le pancreas e fesoʻotaʻi vavalalata ma le gaioiga o le ate. Ona o lenei, o faafitauli o se tasi o okeni o le a le pine ae aafia ai le isi. E pei o le ate, o le pancreas e le mafai ona galue e masani lava i le inu o le tino i le ava po o fualaau. O se faatosinaga malosi i le galuega a le tino e maua mai i le le lelei o meaai.

Faamai e aafia ai totoga

Ituaiga o fualaau faasaina: lisi

Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o faiga faʻaleagaina e fesootaʻi ma le inupia oona, viral infections, faafitauli masani, o fualaau oona e faʻaaoga mo le ate:

O le lisi o vailaau mo le pancreas e aofia ai:

  1. paluga-faaleleia o fualaau, faafetai i le aofia ai o enzymes: "Creon", "Panzinorm",
  2. taʻaloga: "Maalox", "Gaviscon", "Rennie", "Fosfalugel".
  3. proton pamu pupuni (Omez),
  4. inhibitors proteolysis ("Octereoid"),
  5. fofo mo le faʻamaʻalogaina i faʻamaʻi pipisi ma le oona oona: "Hemodez", "Neohaemodez", "Gluconeodez",
  6. o lona uiga o le faʻafefeina o tiga faʻapitoa: Drotaverinum, No-Shpa,
  7. sauniuniga o vailaʻau faʻasaʻo lautele: Oletetrin, Biseptol, Tetracycline, Sigmamycin, Bactrim.
Toe foʻi i le laulau o mea

Mo le ate

Faatasi ai ma le mumu o le ate ma le pancreas, e faʻaaogaina ai mea faʻamaʻi. O la latou galuega autu o le faʻaumatia lea o meaola ninii ma faʻagata ai le totoina o totoga. I le tulaga o faʻamaʻi ate, o vailaau faʻaaoga e togafitia ai faʻafitauli o le gasegase. Talu ai ona o le cirrhosis lava ia e le o iai se siama, e le faaaogaina togafitiga i togafitiga, ae o le atinaʻeina o le mumū, o le vaega autu lea o togafitiga.

Toe foʻi i le laulau o mea

Mo le pancreas

Afai e atiaʻe e le tagata maʻi pancreatitis, o le a manaomia le togafitiga o fualaau oona. I le laasaga muamua, o vailaau o le tele o ituaiga o gaioiga fesoasoani: Oletetrin, Biseptol, Tetracycline, Sigmamycin, Bactrim. Afai e le amanaia le mataupu ma filifili ai le cholangitis poo le totogia, ona avea lea o togafitiga sili ona lelei: "Cefuroxin" i le vavalalata (e mafai ona faafoeina i le initoneti), "Cefobid" poʻo le "Ampioksin". Faʻatasi ai ma se faʻalavelave tele o le faʻaogaina o le pancreatitis, o loʻo faʻaaogaina ai le faʻaogaina o le vailaau oona nei: Rifampicin, Kanamycin, Ampicillin. O fualaau o fualaau faasaina ua fuafuaina e le fomai, e faavae i luga o taunuuga o suega, suesuega o le maʻi ma le talafaasolopito.

O LENEI MEA TATAU MAUA! O le gastrointestinal tract e le mafai ona amataina - e lamatia ai le kanesa. O le numera penny Nu 1 e faʻatatau i tiga o le manava. AOAO >>

Hepatoprotectors

Hepatoprotectors e manaʻomia ile taimi o togafitiga:

  • o le hepatitis oona ma le natura viral,
  • ava malosi
  • ulioria cirrhosis.

O le vaifofo aupito sili mai lenei vaega o le Liv 52. O se mea faigaluega e iai se faʻalavelave faʻapitoa, e faʻavae i vaega o mea totino: fatu eleland, capers, cinnamon Saina, chicory, nightshade. O mea aoga o laʻau e fai i le ate e pei ona taua i lalo:

  • toe faʻaleleia le fausaga o le membrane o faʻalauga ate,
  • fesoasoani i suauu faʻasaʻo e tatalia ai aʻafiaga o faʻamaʻi,
  • faʻalautele le anotusi o enzymes o le vaega P450,
  • faaleleia atili le tuufaatasiga o polotini ma vaega phospholipid,
  • poloka le pa'ūina o masini pipisi ma le atinaʻe o fibrosis,
  • faʻatuina togafitiga faʻava-o-tino intracellular.

Laupapa ma Ata Atisina

I le avea ai o se fesoasoani i le galuega o le ate, o sauniuniga e aofia ai le vaovao o le susu e mafai ona faʻatulagaina. E sili ona lauiloa le fofo o le "Karsil". O le vaega autū o papa maʻa o le susu susu susu le fualaau suamalie. Faʻafetai i le gaioiga galue, o le faʻafouina o le gaioiga o loʻo faʻaaogaina i totonu o le ate, ua faʻaleleia le microcirculation, ma talu ai ona o lenei mea, ua pasi atu ai maʻi le mafaufau.

E tutusa lelei le aoga o oloa ia o latou vaega autū o le artichoke field. O le fualaau sili ona masani ona faʻatauina o le Hofitol. O fualaau faasaina o se vaifofo lea e tatau ona faia i le tautala. I lalo o le faatosinaga a le mea galue, o le vevela o le talo mai le gallbladder e faʻaleleia, o le tele o le urine ua fausiaina i le aso e faateleina. O le toto e faasolosolo malie lava ona faʻamalolo mai le amonia ma Urea, ma e sili atu le lelei o le maʻi. E faʻaaogaina e togafitia ai cirrhosis masani ma le hepatitis.

Cholagogue

Faatasi ai ma le sili atu ona faigata o faafitauli i le pancreas ma le ate, o le gasea ma le vomiting e tupu - o faailoga masani e tupu i maʻi uma. Faʻailoaina fualaau "Cerucal", "Motilak" poʻo le "Metoclopramide." I le faʻaopopo atu i le vomiting, o maʻi gasegase ua le fiafia. Ina ia taofi le manava, o le Imodium ma le elemorbents e faʻaaogaina. Fesoasoani toto e fesoasoani e faʻamalolo ai le mama. Ina ia faʻaitiitia le maualuga o le vevela o le tino, o le a manaʻomia ai fualaau faʻasaina (Paracetomol).

Faʻapitoa pe'ā fai togafitiga

E tatau ona manatuaina afai e le suia e le tagata maʻi soʻo se mea i lona soifuaga ma o le mafuaʻaga o le faʻamaʻi, o le a le faʻamaonia e le vailaau le tulaga. O le tagata gasegase e tatau ona mulimulitai i fautuaga a le fomaʻi e uiga i meaai paleni. O tulafono faʻavae o le a aofia ai le tausisia o le paleni o le vai i le tulaga manaomia, faʻaititia, taumafa vaevaega. E le gata i lea, o le taofia o le ulaula tapaa ma le inu ava malosi o se mea e manaʻomia muamua mo le amata togafitiga.

Carsil Forte

I aso nei, o loʻo i ai le fuainumera tele o fualaau oona e faʻavae i luga o le susu o le vaitau o le vaomatua - Milk Thistle meal, Legalon-140, Silimar. Ae ui i lea, o le taitai i totonu o le togavao o le hepatoprotectors o se Bulgarian fualaau faasaina ua igoa ia Karsil Forte.

O le tele o le hepatologists latou te fai mai o ia o le fualaau sili ona aoga mo togafitiga ma le puipuia o faamaʻi ate i le taimi nei. O le elemene galue Karsila o le vaega lea o le vaovao. O le laau e aofia ai silymarin. O lenei vailaʻau o loʻo i ai se faʻamaʻi pipisi.

  • Puipuia le faʻaleagaina o le ate.
  • Faʻamāina le tino o toxins, e aofia ai le faʻaaogaina o le ava.
  • E i ai sona aafiaga faʻafetai.
  • Puipuia hepatocytes mai tuusao saoloto.
  • Faʻaitiitia faʻamalama tino i totonu o le ate, oona ma ona ala.
  • O se aafiaga lelei i le gaioiga o le pancreas.
  • E taofia ai le gaosiga o le hepatocyte gaʻo.
  • Faʻaititia le manava o le talo, ma faʻaitiitia ai le ono mafai ona atiaʻe le gallstone faamaʻi.

E mafai ona e ave le hepatoprotector mo le puipuiga.I lenei tulaga, ua lava le inu 1 capsule i le aso mo le 1-2 masina. Toe faʻaaogaina togafitiga puipuia e fautuaina i le 3-6 masina.

Faʻapipiʻi Carsil E leai se sili atu i le 400 rubles. O vailaʻau e tuʻuina atu e aunoa ma se faʻamaumauga.

Essentiale

E faapefea ona lagolago le ate ma le paʻu? I lenei tulaga, Essential e sili ona talafeagai. I totonu o falemaʻi, e lua ituaiga o vailaʻau faʻatau - Essentiale N ma Essential Forte N. E eseese na o le faʻamalolo. Essentiale N o loʻo maua e avea o se fofo faʻaogaina, ma o Essential Forte N o loʻo avanoa e avea o se suʻega tautala.

O mea aoga a le hepatoprotectors e taua tele phospholipids. E maua mai i soya. Faʻapitoa phospholipids io latou fausaga e toetoe lava tutusa ma phospholipids e maua mai i le tino, ae e sili atu ona malosi.

Phospholipids o loʻo i totonu o le faʻasalalauga:

  1. Pe a faʻamalosia, o loʻo faʻapipiʻiina i le hepatocytes, faʻamalosia ai se aʻafiaga-faʻamautu. Soybean phospholipids faʻalauteleina faiga faʻafouina i totonu o soso o le ate, lea e faʻaitiitia ai le ono mafai ona atiaʻe fibrosis ma cirrhosis.
  2. O le lipid metabolism e faʻasalaina, aemaise lava, o le maualuga o le lipoproteins o le maualalo o le paʻu, o le paʻu paʻu o le cholesterol ua paʻu, ma, o le mea lea, o le bile lithogenicity index e faaitiitia. O nei togafitiga faʻasolosolo e taua tele, talu ai o le masani masani o le lipid metabolism, o le ono mafai ona faʻaitiitia le atherosclerosis ma cholelithiasis.
  3. E i ai a latou aʻafiaga, faʻafefea faʻasolosolo faʻalavelave i totonu o le pilia ma faʻateleina le faʻapipiʻi o le talo. E le gata i lea, i lalo o le aafiaga o le phospholipids, o le faʻaleagaina o meaola eleʻele e faʻaitiitia, lea e masani ona afaina ai le faagasologa o fualaau oona.
  4. Faʻaleleia le tulaga o le paʻu, taofi le maʻi o le jaundice.
  5. Faʻaleleia le gaioiga o faʻamaʻi pipisi.
  6. Faʻamaʻosaʻo le galuega eletene o le ate ma le pancreas.
  7. O mea vevela e fusifusia ma o ese mai le tino, e aofia ai vailaau faʻasaina o vailaau faʻamaʻi, mea faʻamaina o le ava, meaai oona.
  8. Latou te faʻaleleia le togafitiga o vailaau faʻasaina ma vailaʻau e faʻaaogaina i le togafitiga o helpatthias.
  9. Faʻaitiitia le mamafa o le toxicosis i fafine maʻitaga.

O le fofo o le Essential H e tatau ona faia i se auala le talafeagai. O injections i totonu o le intramuscular e matua faʻasaina. O le togi sili ona lelei e 1-2 ampoules i le aso. Ua faʻaitiitia le vaifofo i le toto o le tagata maʻi, ae afai e manaʻomia, e faʻaaogaina se 5% poʻo le 10% o le solution ole solvent. O le auala puipuia e mai le 10 i le 20 aso.

E manaʻomia le faʻaaogaina o Capsules E manaʻomia i aso taʻitasi, o le fua masani o aso taʻitasi o le 3 capsules, e vaevaeina i ni inumaga se tolu. E fautuaina le inu o le hepatoprotector i totonu o aʻoga uumi. I le averesi, togafitiga puipuia e tasi le masina, ae afai e manaʻomia, e mafai ona oʻo atu i le 2-3 masina.

O se fofo mo le puleaina o le tino e tau e tusa ma le 1000-1200 rubles, ma o le tau o capitaliles e 1200-1400 rubles.

O le a le mea inu mo le ate o se tamaitiiti? O le filifiliga silisili i lenei mataupu o Ursofalk. O le faʻamalolo e tuʻuina atu e oo lava i pepe faatoa fananau mai oe mamai i le jaundice. O capsules Ursofalk ma le faʻamalolologa e mafai foi ona ave e tagata matutua.

O le vaega autū o le ursodeoxycholic acid. O faʻamatalaga mo le tagata na te faʻaleleia le faʻamaʻi e fai mai e iai le anti-inflammatory, hepatoprotective, immunomodulating, cholelitolytic, anti-inflammatory, lipid-lowering effects.

O lona uiga o le fualaau faasaina:

  • E taofi ai le faʻaogaina o le tino i totonu o totoga o le hepatobiliary system.
  • Faʻaleagaina nai maʻalaʻau laiti o le cholesterol i le gall vladder ma taofia ai le toe faʻafouina.
  • Faʻaauau le puipuiga o le tino.
  • Faʻateleina le faiga o le faʻafouina i totonu o le ate.
  • Faʻaalosia le gaosiga ma faʻamaonia le ala o le talo.
  • Faʻaitiitia le faʻaleagaina o meaola suamalie.
  • Faʻaleleia le faʻafefeteina.
  • Fesoasoani e toe malosi pe a uma le taotoga. E tele taimi e faʻamatalaina i le vaitaimi o le toe faʻaleleia o le ate ma le echinococcosis, pe a uma ona aveese le gallbladder poʻo faʻalavelave i luga o le biliary tract.

E faʻapefea ona fai? Ursofalk faʻamalolo e inu i le 10 mg i le 1 kilokalama o le mamafa o le tino o le tino, ma pe a faʻaaoga capsules, faʻaaoga 10-20 mg i le 1 kilokalama o le mamafa o le tino i le aso. O le umi o le faʻaaogaina o le vailaʻau e filifilia taitoatasi. Mo faamoemoega e puipuia ai, e masani lava ona lava se vasega faalemasina.

O le tau faʻatagaina e tusa ma le 2-3,000 rubles, ma mo le afifiina o capsules e tatau ona e totogiina 1800-2000 rubles. Ua faʻatagaina Ursofalk i luga o togafitiga.

O le lisi o faʻamaʻiloga lelei mo le tausia o le ate e mafai ona aofia ai se vailaʻau e taʻua o le Thioctacid. E iai le lipoic acid (faʻapitoa foi o le alpha-lipoic acid, acid thioctic or vitamin N).

O fualaau o le a sili ona aoga mo tagata o loʻo mafatia i le ava malosi, talu ai o le thioctic acid e puipuia ai le atinaʻeina o le polyneuropathy. E le gata i lea, e masani lava ona faʻamaonia le gaioiga mo le puipuia o faʻamaʻi o le ate mo le maʻisuka, ma o le a tatou faʻamatalaina le mafuaʻaga o lenei uiga.

  1. Fesoasoani i lauroid function.
  2. E faʻaleleia le faagasologa o gaioiga faʻasolosolo i totonu o le tino, aemaise lava, o le fualaau faasaina e faʻamautuina le lipid ma le palatini, ma faʻamalosia ai foi le gaosiga o phospholipids.
  3. E i ai lona malosi ile inisalini, o lona uiga, e maualalo ai le toto suka. E mafua lenei mea i le mea moni o le thioctacid o le a sili ona aoga mo le maʻisuka.
  4. Faateleina le tetee atu o le tino i sui sooupu.
  5. E i ai lona aʻafiaga, o lona uiga, e fusifusia ma faʻaitiitia ai aʻafiaga leaga o faʻamalolo saoloto.
  6. Faʻaleleia le toe faʻafoʻi o mea.

O le vailaau o le vailaʻau e faʻatautaia, o le fualaau e 600 mg / aso, o le vasega e tusa ma le 2-4 vaiaso. Mo fualaau, o le fua tutusa e tutusa - 600 mg i le aso. Ave le laumei i luga o se manava gaogao, 30 minute ao leʻi faia le taeao. O le auala puipuia e mai le 1 i le 3 vaiaso. E mafai ona e toe faia uma 3-4 masina.

O le tau o pepa o le Thioctacid o le 1900-2100 rubles, ma o le ampoules e tusa ma le 1600-1700 rubles. E faʻasaʻoloto e aunoa ma se faʻamaumauga.

O se aafiaga lelei i le ate o le fualaau oona Allochol. E ui i lona tau maualalo, ae ua faʻavaeina lava e avea o se faʻamaʻi malosi. O lona aoga, o loʻo i ai ni vaega saogalemu, e seasea mafua ai ona aʻafia soʻo.

O le mea lea, o le kulimi suamalie, faʻamalosi gaʻo, faʻamalo o le sika, ma le siʻosiʻomaga o mea manogi e faʻaaogaina o vaega taua. O nei vaega e faʻaateleina ai le failautusi ma le afi o gaioiga o le gastrointestinal tract.

  • Faʻaitiitia le mamafa o faiga o le pala ma le faʻamalosi i totonu o le inumaga, ma faʻaleleia ai le faʻaleleiaina.
  • O loʻo i ai se faʻaaloalo, faʻalauteleina le pulelaa o le talo.
  • Faʻataʻituina le gataifale lipid.
  • E taofia ai le atinaʻeina o le biliary dyskinesia, cholecystitis, cholelithiasis.
  • E aveesea ai toxins mai le tino.
  • Fesoasoani e toe faʻaleleia pe a maeʻa le faʻaaogaina o fualaau oona e afaina i le ate. E mafai ona faʻaaogaina i le vaitaimi o le toe faʻaleleia o le tino i le maea ai o taotoga o taotoga i luga o okeni o le hepatobiliary system.
  • E taofia ai le atinaʻeina o faʻamaʻi pipisi.

E mafai ona faia faʻamalosiga faʻamalosi ile Allocholum ile 2-3 masina. Tomai e fautuaina e ave le 1 papafa 3 taimi i le aso. O le vasega pe a ma le 2-3 vaiaso, pe afai e manaʻomia, e mafai ona oʻo atu i le 4 vaiaso.

O le tau o le afifiina o le Allohol e le sili atu i le 80 ru. Mo le mauaina o se tagata faʻamaʻi pipisi, e le manaʻomia se faʻasologa mai se fomaʻi.

O lea e le amata ona mu le ate, ma faʻataunuʻuina ana galuega i le atoatoa, e mafai ona ave faʻasalalaʻau o meaola manu. O loʻo maualalo i latou, talu ai e taugofie tele ma e seasea maua i totonu o vailaau faʻataʻitaʻi.

O le sui pito sili ona lelei o lenei vaega o se tagata na faʻapipiʻi mai o le hepatoprotector e igoa ia Progepar. O pusa o loʻo i ai mea e maua mai i le lafumanu, L-cysteine ​​hydrochloride, choline hydrotartarate ma le myo-isonitol.

  1. Faʻasaoina ma toe faʻaleleia le fausaga o hepatocytes.
  2. E aʻafia ai le atinaʻeina o le ate fibrosis (o le tuʻuina atu o mea fesootai i totonu o le ate).
  3. Faʻafou le vaega o le parenchyma ua faʻaumatia.
  4. Faʻaleleia le toto i totonu o le ate.
  5. Faʻaleleia diuresis.
  6. Faaitiitia le gaioiga o le gasegase o le gasegase.
  7. Faʻaleleia le ala o pathologies autoimmune. O le mafuaʻaga lea e faʻaaoga ai le Progepar i le togafitiga o psoriasis ma le ituaiga o le hepatitis.
  8. E toe faʻafoʻi mai le ate i le inisua.
  9. E taofia ai le fausia o kystes, neoplasms maaleale ma le leaga i le ate.

O le Progepar e mafai ona ave pe a uma le vasega o vailaau faʻamaʻi poʻo cytostatics, pe a maeʻa togafitiga o le chemotherapy, pe a uma le inumaga, mo tagata ei ai le maʻisuka ma le maʻisuka ituaiga 2. Fomaʻi fautuaina e avea o se mea e puipuia ai e inu 1 laulau 2-3 taimi i le aso. O le vasega e tumau 3-4 vaiaso.

O le faatauina o Progepar o le a tau pe a ma le 600-750 ru. O le faʻatau mai o vailaʻau, e te le manaʻomia le tuʻuina mai o se fomaʻi mai se fomaʻi.

O le Hofitol o se fualaau oona lea e toatele tagata e avea ma fua puipui. O le lelei o le hepatoprotector o lona avanoa, lelei le faapalepale, o se numera itiiti o faʻailoga, o le mafai ona faʻaaoga i le laʻititi, aʻo maitaga ma le lactation.

O le a le mea o iai i totonu o le fale? O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina o se upusii o le togi o artichoke. O loʻo i ai i le laau ni vailaau e aoga mo le ate - o meaola phenolic ma cynarin.

  • Faʻamaʻosaʻo faiga faʻava-o-tino i le ate ma le pancreas.
  • Faʻamālōlōina faailoga o le toxicosis.
  • Faʻaleleia le solasolo o le urula, faʻafaigofieina le gaioiga galue.
  • E taofia ai le atinaʻe o cirrhosis ma fibrosis.
  • E i ai lona malosi e puipuia ai.
  • E faʻaleleia ai le gaosiga o le talo ma fesoasoani e faʻamautuina ai le taimi nei.
  • Faʻaleleia le metabolism o le cholesterol.

Mo faamoemoega puipuia, ua lava lea e ave ai 2 pusa, poʻo le 5 ml o vaifofo i le aso. O le vasega e 2-3 vaiaso. I le taimi o togafitiga togafitiga, e le fautuaina e ave le ava malosi ma 'ai meaʻai maualuga-kalori.

O le tau o papa e 750-800 rubles, ma o le fofo tautala e le sili atu i le 500 rubles.

I luga o le upega tafaʻilagi a AICHERB, o le tele o iloiloga lelei e alu e uiga i se fualaau faasaina ua taʻua o Hepel. O ia o se tagata e faʻaleleia le tino. Hepel o se vailaʻau e le taugofie, o lona vaega tutusa e 2-3 taimi sili atu ona taugata.

Hepel ua fautuaina mo le faʻaaogaina e tagata e fiafia e inupia le ava malosi, 'ai mea leaga, faʻagasolo sina mea itiiti, maua se faʻasologa o togafitiga faʻamaʻi o le hepatobiliary system.

O le tuufaatasiga o pepa e aofia ai:

  1. Colocynthis.
  2. Chelidonium.
  3. Lycopodium.
  4. Nux moschata.
  5. Saina
  6. Vaʻalele.
  7. Carduus marianus.
  8. Veratrum.

Vaega o loʻo i ai se faʻasologa, cholesterol, cholelitolytic. E le gata i lea, o mea ile homeopathic e faʻamalosia ai le puipuiga o le tino, faʻaitiitia le tiga i le hypochondrium ma isi faʻamaoniga o le maʻi o le hepatobiliary.

Ina ia fufulu le ate, e fautuaina e ave le 1 laulau 3 taimi i le aso. O le vasega e tumau mai le 3 i le 5 vaiaso. Afai e tatau ai, toe inu pe a uma 2-3 masina. Ole tau o Hepel tablets e 450 rubles. O le aso malolo i fafo atu o le taʻaloga ua faʻaalia mo le sapalapala.

Cholagogue

O lenei vaega o vailaau e mafai ai ona faateleina le pulelasi o le talo ma le saoasaoa o lona alualu i luma. I se taimi puʻupuʻu, o faiga e le mautonu e fesoasoani e faʻamaonia ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o mea e faʻaogaina. O fualaau o le Cholagogue e tele ni feeseeseaiga e tusa ai ma isi togafitiga faʻapitoa:

  • Essential Forte e fesoasoani e faʻamaeʻa ai siama.
  • Urosan ua mafai ai ona taofia le gaosiga o le cholesterol.
  • E mafai e le Hofitol ona faʻaitiitia le faʻaaogaina o le kesi ma faʻaitiitia le lagona o le mamafa i totonu o le manava.
  • Allochol e fesoasoani i le faʻamautuina o le gaioiga o le manava ma le fatu.
  • O le Holosas ei ai lona aʻafiaga faʻaleaga, o se mea e le mautinoa le aoga.

E masani lava, ua faatonuina Nicodine e toe faʻaleleia se ate po o se paʻu ua faaleagaina. O le vailaʻau e iai sona aʻafiaga, faʻamalosi ma le faʻaleagaina o aʻafiaga. O fualaau o lenei vaega ua faatonuina mo faʻamaʻi o cholecystitis, gastroenteritis, dyskinesia biliary, maʻi o le ate ma le faʻamaʻiina o le hepatitis. O le vaega autū o Nicodine o le hydroxymethylnicotinamide.

O le tagofia o fualaau e mafai ona mafua ai aʻafiaga e pei o le tiga i le sao o le hypochondrium, le manava, faʻalavelave faʻafuaseʻi, urticaria ma le tale. E faʻasaina le inuina o Nicodine i tagata e mafatia i cholestasis, hypersensitivity i mea oona o le vailaʻau, gastritis antacid. E le taliaina foi le togafitia o tamaiti e leʻi oʻo i le 10 tausaga ma fafine o loʻo fanauina se tamaititi.

E iai foʻi se vailaʻau faʻapitoa e taʻua o Liobil. Faatasi ai, e mafai ona e faʻaleleia le gaioiga o totoga, paʻu i lalo ma faʻafefe gaʻo. Ua fautuaina e fomai Liobil mo togafitiga:

  • hepatitis
  • olecystitis
  • tui i atony,
  • le lava le secretory activity o le pancreas.

O le fualaau faasaina ua faia i luga o le faavae o le talo masani o se povi. I le taimi e ave ai papamaa, mea e pala, e mafai ona matauina se faailo o le manava. E le talafeagai le faʻaaogaina o le Liobil mo togafitiga o fafine maʻitaga ma i latou o loʻo mafatia mai le faʻapipiʻiina o le talo ma maʻa ma le faʻaogaina o le gaʻo.

Antibiotics

I mataupu pe a mafua ai le faʻaleagaina o le mafaufau i le ate poʻo le pancreas e mafua ai se microorganic pathogenic, o tagata tomai faapitoa i le vailaʻau o togafitiga e faatonu ai faʻamaʻi. Mo se togafitiga o fualaau oona, o fualaau faasaina ua faatonuina i le pepa lapopoa ma avea o se tui i totonu o le intramuscular poo le iniseti:

  • Ceftriaxone, Cefotaxime - sui o cephalosporins,
  • Ciprofloxacin - fluoroquinolone,
  • Amoxiclav - penicillins,
  • Biseptol, Sigmamycin, Aʻoaʻoga, Oletetrin - tagata vailaʻau faʻasaina e tele ituaiga o gaioiga.

E masani lava, i le taimi o le tiga o le pancreatitis, ua faatonuina e fomaʻi se togafitiga ma Rifampicin, lea ei ai se ituaiga o faʻamatalaga e aʻafia ai le faʻamafunaina o microhoganic pathogenic i totonu o sel. E faʻasalaina le inuina o fualaau mo tagata o loʻo mafatia i le faʻamaʻi pipisi o le hepatitis, ate ma le fatu fatu.

E le taliaina foʻi le faʻatonuina o le Rifampicin i tamaiti e leʻi oʻo i le 12 masina ma fafine o loʻo fanauina se pepe. Faatasi ai ma aʻafiaga o le itu, gaosia e le au gaosi le ono fesuiaiga, faʻamaʻi pipisi, maʻi ma faʻaitiitia le toto.


E masani lava, i le taimi o le tigaina o le pancreatitis, o fomaʻi e faatonuina ai se togafitiga ma Rifampicin

Afai o le tagata maʻi e sili atu le tigaina o le pancreatitis, e fautuaina e faatonu se togafitiga o togafitiga ma Ampicillin, lea o le a taofia ai le fausiaina o puipui o siama. I le taimi o le injections, fiva, rhinitis, urticaria ma tiga i totonu o sooga e mafai ona tupu. E le taliaina le tuʻuina atu o le injections i tagata e mamaʻi i penisillini, e afaina ai le gase o le ate ma le mononucleosis.

Spasm poloka

O poloka sili ona lelei o le tiga mo faʻamaʻi o le ate ma le paʻu o le:

  • Leai-shpa o se antispasmodic faia i luga o le faavae o le drotaverine. E ala i le galue i le vaega maso mumu, o le puipuia o le enzyme o le phosphodieserase e ausia. I lenei tulaga, faʻagasologa o le muscle, maua ai le gaogao, ma ua maʻi le maʻi.
  • Drotaverine o se fualaau faasaina lea e maketiina i pepa laulau ma o se fofo mo le tuiina.O le vaega malosi o le vailaʻau e mafai ai e oe ona faʻavave le vaʻaia ma faʻaitiitia le tiga o le spastic.
  • Ditetel - o fualaau faasaina ua faia i luga o le pinaveria bromide, sima ma le microcristalline cellulose e mafai ai ona maua le faamamafa o le tiga o le ate ma le pancreas. O le faʻaaogaina o le Dietetel e faʻailogaina i le i ai o le le faʻamaoni i se tasi o vaega o le vailaʻau.

Enzymes ma visecretory fualaau faasaina

Ina ia toe faʻaleleia ma faʻamaonia le faʻatinoga o le faʻaogaina o meaʻai, o tagata tomai faapitoa i le vailaʻau o togafitiga e fautuaina ai se togafitiga ma fualaau oona e aofia ai le enzyme i le tagata maʻi. O vailaʻau e fesoasoani e faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o le pancreatic ma aloese mai le atinaʻeina o le tulaga o le faʻavavevaveina o maʻi sili ona matautia. O vailaau pito sili ona lelei i lenei vaega o:

Meaʻai mo le ate ma le maʻi faʻamaʻi

  • Creon o se sauniuniga e aofia ai enzymes ua afifiina i totonu o se kapoti faapitoa o le microscopic capsule lea ei ai foliga o se avanoa. Capsules faʻaauau le faʻafefeina o aʻafiaga o se siosiomaga faʻamaʻalo, ona o le auala latou te ulu atu ai i totonu o le manava ma oʻo atu i le tootoo. E tasi le taimi i le manava, o le atigi pito i fafo o le gelatin capsule e amata ona solo, ma o microspheres e aofia ai i totonu e ulu atu i le vaega o le manava o le manava. E le mafai e le gasegase gastric ona faʻamavae le microsphere, o lea e oʻo atu ai i le manava, lea e amata ai ona faʻaumatia le atigi o le microsphere, ma o le enzymes o loʻo aofia ai. O le aʻafiaga o le vailaau faʻasaina e tupu i totonu o le moli. O togafitiga Creon e faʻasalaina i tagata o loʻo mafatia i le tino pancreatitis, o fafine o loʻo tauaveina se pepe ma tamaiti laiti.
  • Ole sosolo o se vailaau o le enzyme oona e maua ai le le atoatoa o le enzyme i totonu o le pancreas. E le gata i lea, o le Laisene e iai lona puipuiga, amylolytic ma le lipolytic. E amata ona faʻamalolo mai Enzymes mai le microsphere pe a uma ona ulufale atu i le siosiomaga alkaline. O le atigi pito i fafo o le kapeta e maua ai puipuiga mai aʻafiaga o le suka gaosia. Faʻasaga i tua o le tagofia o vailaʻau, o aʻafiaga faʻaleagaga e pei o le le fiafia, o le gaioiga ma le le toʻa i le itumalo e mafai ona tupu.
  • Pancytrate - o le pusa o le vailaau faʻasaina ua tumu i tamai laumei o loʻo i totonu o le pancreatin ma se mea e faʻafefe ai le vai. A uma ona faʻasese le paluga, e faʻafefiloi foʻi le microtablet ma meaʻai. E faʻasaina le inuina o kapipeni mo tagata o loʻo mafatia i le tino pancreatiti ma osofaiga faʻafuaseʻi o le pancreatitis.
  • Enzistal - fualaau e mafai ai e oe ona faʻamaonia le lomiina o meaai, fesoasoani i le faʻapalapalaina o palatini ma gaʻo, ma saofagā i le gaʻo atoatoa i totonu ole inumaga laiti. Enzistal ei ai sana galuega faʻapitoa. O fualaau faasaina e mafai ai ona faaosofia le faagasologa o le faamamaina o gaʻo ma faalauiloa ai le malepe o le fiva laau. O le gaioiga o le lipase pe a maeʻa ona ave pills, ma faʻaleleia ai le malosi o vitamini.


O le vailaʻau e fesoasoani e faʻaititia ai le galuega proteolytic o le pepsin, faʻasaoina le elemene o mea oona i le tulaga o le physiological

Vailaʻau faʻapitoa:

  • O le Lansoprazole o se vailaʻau antiulcer lea e taofia ai le maualuga o gaoioiga a enzymes lea e faatelevave ai le fefaʻatauaʻi o vailaʻau o le hydrogen. O le aʻafiaga o le vailaau faʻasaina o loʻo matauina i le vaega mulimuli o le faʻamalositino o le elekene hydrochloric. O se taunuuga o le ave o fualaau, o aʻafiaga e pei o le le atoatoa o le ogaumu, le lava o le fiaai, uliterative colitis, osofaia o le ulu, malaise lautele, vaivaiga, moe, ma le atuatuvale e mafai ona tupu. E le lava lava ni faailoga o le pharyngitis ma le anemia e mafai ona matauina.
  • Phosphalugel - faʻaaoga lelei i le faʻamautuina o le eletise, o loʻo i ai se faʻafiafiaga ma le faʻaleleia o aafiaga.O le vailaʻau e fesoasoani e faʻaititia ai le galuega proteolytic o le pepsin, e tumau ai le faʻamaoniga o le elemene o mea oona i le tulaga o le physiological. Phosphalugel ua faalēaogāina mo tagata o loʻo mafatia i le faʻaaogaina o le tino.
  • Alemagel o le taofiofi ma se lanu paʻepaʻe ma se suamalie suamalie, e tufatufa tutusa i luga o le mucosa o le gastrointestinal tract (GIT) ma maua ai le gaosiga umi. O le togafitiga a Alemagel ua solia i mataupu o le le atoatoa o le tino ma le maʻi o Alzheimer. Ole fualaau tuʻufaʻatasia e le tatau ona faʻamaonia mo le togafitiga o tamaiti.
  • O le Pirenzepine o se antiulcer, o le vailaau faʻasaina. Fuafuaina mo le faʻaaogaina i totonu poʻo mo le faʻaofiina o injections i le intramuscular. O le meafaigaluega e mafai ai e oe ona faʻaitiitia le basal ma faʻamalosia ai le faʻamalosi o le hydrochloric acid. I le faʻaopoopoga, o le aotelega o le gaioiga o le vai gastric ua faaitiitia.

O loʻo i ai se fuainumera tele o vailaʻau faʻatau e togafitia ai le ate ma le pancreas. Ae ui i lea, aua le faatuai le asiasiga i le fomaʻi ma le mafaufau ia oe lava! Ole suʻega ole taimi ole suʻeina ole suʻega ma le faia o se togafitiga e se fomai poto faapitoa o le a fesoasoani i le vave faʻaitiitia o le maʻi ma toe faʻaleleia lou lava soifua maloloina.

Faamatalaga lautele

Hepatoprotectors- vailaʻau e faatonuina e le fomaʻi i tagata mamaʻi ma le gase function function and various ate foes. Hepatoprotectors ua faatonuina foi mo hepatitis C, ma isi iniseti, vailaʻau faʻamaʻi ma le ava malosi, faatasi ai ma le faaleagaina ona o le faʻaaogaina o vailaʻau faapitoa, aemaise lava painkillers, antitumor, vailaʻau ma isi

I le taimi nei, o le lisi ua fuafuaina o fualaau faasaina o le hepatoprotective mo le ate e lautele lava, o lea e masani ai ona faigata i le tagata maʻi ona filifili fualaau sili ona lelei mo togafitiga o le ate. E masani lava o itu taua e mafua ai le tau o fualaau faasaina, o le mea moni e mafua mai i laau toto, ma isi mea. O le sini autu o tagata gasegase o le sailia lea o hepatoprotectors ma le aoga lelei. Ae i lenei tulaga, o le tulafono pito i sili ona taua o mea nei: na o le fomaʻi e tatau ona faatonuina togafitiga ole ate ma fualaau faasaina.

O a mea o le hepatoprotectors?

I le taimi nei, o loʻo i ai le faʻavasegaga lenei o laulau, pe a ave, o le ate ua manatu e toe faʻafoisia:

  • phospholipids,
  • amino acids
  • vailaau manu
  • talo
  • togafitiga
  • homeopathic remedies
  • Meaʻai taumafa.

Ae e tusa lava po o le a le tele o tagata maʻi e fesili, o le a le fualaau aupito sili ona aoga mo le faaleleia o le faatinoga, mo le tausia ma le togafitia o le ate, o se vailaau lelei e mafai ona toe faaleleia ai tino ate vave vave ma lelei, ae.

I le avea ai o se tulafono, o le faʻaaogaina o nei vailaau faʻamalosi e faʻataunuuina i le taimi atoa seia oʻo ina matauina se faʻaleagaga o se itu faapitoa i le ate o le tagata ma o loʻo i ai se faʻalavelave faʻalauiloaina i sea tulaga.

I le taimi lava e tasi, o tagata maʻi e manaʻomia le puipuiga o le ate pe a ave vailaau faʻamaʻi, poʻo i latou e fiafia i le auala e lagolago ai le ate i le taimi e taumafa ai le ava malosi, e tatau ona malamalama o le faʻaaogaina o se vailaau e tasi le taimi e uma ai le ava malosi, fualaau oona, meaʻai, e le aoga . O le mea lea, e sili atu le aua nei togafitia le ate, ona o le tagata o le hepatoprotective ua na o se vailaau fesoasoani i fualaau faafomaʻi, ma e na o se fomaʻi e tatau ona fuafua po o le fea o fualaau faasaina e sili atu ma le auala e togafitia ai.

O le a le taimi e tatau ai ona ave faʻamaʻi faʻamaʻi ma o le a?

Faʻataʻitaʻiga faʻasoifua maloloina faʻaonapo nei o loʻo ofoina atu se lisi tele o fualaau oona mo le ate, o faʻamaʻi pipisi.

E iai foi faʻafouga fou o le hepatoprotectorso lana lisi e lautele foʻi. E tatau ona manatuaina o se vailaʻau faʻapitoa e masani lava ona faʻateleina i lo tatou atunuu, o togafitiga o le ate ma vailaʻau e taugofie, ae e le o se mea e tupu i taimi uma pe a maeʻa le faʻaleleia.

Feeseeseaiga e uiga i mea e lelei mo le ate, ma pe talafeagai i ia vailaau, na faia i le va o fomaʻi mo se taimi umi. Ae i le taimi nei, o nei fualaau oona ua faatonuina e fomaʻi mo ia faamai ma tulaga:

  • Hepatitis viral - faʻamaonia pe afai e le aoga le togafitiga antiviral, pe afai ei ai mafuaaga e le mafai ai ona togafitiga faʻamalosi. O nisi taimi e faatonuina mo le puipuia cirrhosisi togafitiga faigata. Ua faatonuina i latou e tusa lava pe o tiga le ate i le hepatitis C.
  • Ava faamaʻi pipisi, lea ei ai le taufaamatau o le atinaʻe cirrhosis - toe faʻaleleia o le ate e mafai ona mafai pe a vavala le tagata i le ava malosi ma le inu ava malosi. Afai e te ave ia hepatoprotectors e tutusa ma le ava malosi, o le a leai se aoga. I le inu malosi, o le faʻamaʻi o le ate e le mafai ona togafitia togafitiga sili ona lelei.
  • Maʻi faʻamaʻi gaʻo (e le fesoʻotaʻi ma le ava) - atiina ae afaina, maʻisuka ituaiga lona lua. Faʻatasi ai ma lenei faʻamaʻi, o gaʻo gaʻo e fausiaina i totonu o le ate, ma o le taunuuga e faasolosolo malie malie ai. I lenei tulaga, e taua le ave o faʻamaʻiloga faʻapitoa i togafitiga faʻapitoa - e tatau ona e matauina meaai, faʻaitiitia faʻaitiitia le mamafa, faʻamalositino, tagofia vailaau faʻasaina o le maʻisuka, tulaga maualalo cholesterol.
  • Hepatitis officinalis, ulioria cirrhosis- i togafitiga faʻapitoa, o fualaau oona e faʻaaogaina. E taua foi meaʻai o le hepatitis.

O lea, e tatau ona malamalama o ia vailaʻau mo togafitiga e leai se toe faʻaleleia, pe afai e te le faatapulaaina le taumafaina o le ava malosi, aua le mulimuli i se meaai. E tāua foʻi le tuʻuina atu o togafitiga talafeagai mo maʻi uma, faʻatasi ai ma maʻi o le ate, e masani lava ona faʻaleagaina galuega a le gall vladder and pancreas.

O fea o nuʻu o loʻo togafitia ai faʻamaʻi?

E tatau ona maitauina, ave soʻo se sui o le hepatoprotective, o lenei vasega o fualaau faasaina ua na o totonu O Rusiafaʻapea foi i isi atunuu CIS. E leai se lisi o lenei vasega o fualaau oona Europa, ma i totonu Amerika.

E le o aofia ai i totonu o le lisi o vailaʻau o loʻo faʻaaogaina mo maʻi o le ate, talu ai e leʻo faʻamaoniaina o nei fualaau oona e aoga.

E seasea, i nisi o atunuu, o nei fualaau oona e faʻaaogaina e avea o meaʻai. Tului, o le kamupani mai FaraniSanofi, o se tasi lea o tagata gaosia tupe Essentiale, o le vaega autu o lenei vailaʻau e auina atu i atunuu CIS, talu ai e leai se manaʻoga mo soʻo se isi mea i le lalolagi.

O le mea lautele, e taua le malamalama o le fale faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa o vailaau faʻaonaponei o se gaioiga sili ona aoga, o le mea lea, ei ai tauvaga ma suʻesuʻega faʻaleaganuʻu mo le lelei o fualaau. O le mea lea, e matua faigata lava ona malamalama pe a aoga le vailaʻau, ma pe fia. O le faʻamatalaga o vaega taʻitasi o fualaau faasaina e taʻu mai ai se manatu lelei ma le le lelei e uiga ia i latou mai i faʻavae eseese.

Ina ia filifilia togafitiga sili mo togafitiga o le ate, e taua tele le amanaia o manatu o le fomai. O ia lea e tatau ona filifili mulimuli ane le igoa o papa maʻa mo togafitiga. I le taimi lava e tasi, o le tau o fualaau oona mo le ate e le o taimi uma e faia ai se matafaioi taua.

Telefoni phospholipids

A o le i aveina se mea uhphospholipids mafaipe o le a, e tatau i le fomaʻi ona faʻamatala atu i le maʻi. E taua le mafaufau o le tau o phospholipids e manaʻomia e maualuga tele.

Afai e te talitonu i faatonuga ma faʻatau pisinisi e taʻu mai pe faapefea ona lagolago le ate i le hepatitis C, ona faʻaaogaina lea o phospholipids i le togafitiga o le hepatitis - mea oona ma le ava malosi, faʻapea foʻi ma le faʻamaʻi pipisi. Ae o le mea moni, o loʻo i ai manatu eseese e uiga i le auala e faia ai e tagata faʻapitoa.

O lea la, i faatonuga mo ia fualaau faasaina, ua maitauina o phospholipids taua e maua mai le soya o vaega ia o le puipui o le cell hepatocytes.

O la latou faiga o gaioiga e pei ona taua i lalo: phospholipids e ulufale i le lipid layer o puipui o sela ua faaleagaina ma faaleleia a latou galuega.

O nisi tagata gasegase e talitonu o le phospholipids e tatau ona toe faʻaleleia ai le ate, ae o le mea moni e na o le mafai lava ona faʻaleleia le tulaga o pa puipui.

Afai e ave e se tagata ni phospholipids, ona i ai lea o se faaitiitia o le malosi o le ate, faateleina ai le gaoioiga o le enzyme, ma o meatotino o le talo. Ina ia maua le taunuuga, e tatau ona e inuina pusa mo se taimi umi lava - a itiiti ifo ma le ono masina. O le tele o aafiaga e matauina pe afai o injections Essentiale Forte faia faʻasauā.

Pe a faʻaaogaina le phospholipids, e mafai ona tali atu i α-fesoʻotaʻiga (pe a fai o togafitiga e faia hepatitis C).

Ae ui i lea, ei ai manatu le lelei e uiga i nei vailaau. Aemaise lava, i le 2003, na faia ai se suʻesuʻega i le Iunaite Setete e leʻi fuafuaina ai le lelei o nei fualaau oona i le galuega o le ate. Sa iloa foi e saienitisi e faapea, i le togafitiga o le hepatitis - gasegase ma gasegase, ua faateleina le mumū, talu ai o fualaau faasaina i totonu o lenei vaega e leai ni meatotino a le aufaipese, ma talo faʻasologa.

E faavae i luga o nei suʻesuʻega, o le filifiliga o fualaau faasaina o lenei ituaiga mo togafitiga o le fiva samasama viral o le filifiliga sese lea.

E iai foʻi faʻamaoniga e eseese B vitaminio loʻo iai, mo se faʻataʻitaʻiga, i le meafaigaluega Faiga faʻavaeE le fautuaina e ave i le taimi e tasi.

O nisi punaoa o loo fai mai o ituaiga pills Essentiale toetoe lava e le ulu i le ate, tufatufa i le tino atoa. E fautuaina e ave eseese vitamini B i totonu o fualaau, o igoa o fualaau faasaina e mafai ona maua mai lau fomaʻi.

O le mea lea, o le togafitiga o faʻamaʻi ate ma nei fualaau faasaina atonu e le aoga. I le taimi lava e tasi, o le tau o fualaau o le hepatoprotective e matua maualuga: afai e te ave capsules mo le masina e tasi, o le tau o togafitiga e tusa ma le 3000 rubles.

O le mea lea, o le faʻaaogaina o nei auala i nei ona po, e maua ai e le tagata gasegase le lelei atoatoa. Ma i tagata e hepatitis (faʻaauau le faʻamaʻi) oe manaʻomia e ave ma le faʻaeteete.

FaʻaaogaFaʻavaeTau
Taua N, Taua Faʻapitoa N
  • manaʻomia phospholipids
500-1500 solo.
Faiga faʻavae
  • phospholipids,
  • B vitamini,
  • Vitamini E, PP
mai le 250 pepa.
PhosphoncialO le tuufaatasiga o Phosphoniale e aofia ai:

  • silymarin
  • lipoid C 100
mai le 300 faʻau.
CheetahO le tuufaatasiga o le cheetah e aofia ai:

  • phospholipids,
  • vitamini e
mai le 300 faʻau.
Phosphogliv
  • phospholipids,
  • tisodium masima o le glycyrrhizic acid
mai le 500 rub.
SlashResalut o se vaega o lipoid PPL 600:

  • phospholipids,
  • laina uumi faasoesa
  • glycerol mono / dialkonate,
  • suauu pipi
  • vitamini e
mai le 600 rub.

Falemaʻi Manu

I le taimi nei, e lua ituaiga o ia meaʻai: Hepatosan ma Sirepar. Aua o le puipuia o nei vailaʻau e le faʻaaogaina, naʻo le togafitiga.

O nei fualaau faasaina ua faatonuina mo togafitiga. cirrhosis, gasegase gaʻo, hepatitis. Togafitiga o se ate ua faateleina o loʻo faʻatinoina (pe a fai e maʻi le ate). O nei fualaau mo le cirrhosis ma isi faʻamaʻi e ave faʻamaonia mo o latou faamoemoega faamoemoeina. O vailaau faʻasaina e faia mai i le veve o sela (Hepatosan) ma le ate toto hydrolyzate (Sirepar), o lona uiga, e faʻavae i vaega o meaola manu.

E aofia ai cyanocobalamin, vaega o mea e tupu ai le ate, amino acids, mole maʻaleʻale mole metabolites.

E tusa ai ma le aafiaga o fualaau, e masani ona taliaina o lenei mea o se faʻamaʻi pipisi, ma o faatonuga e faʻaaogaina ai le antioxidant, faʻamalosia meatotino, ma faʻaosofia ai le toe faʻafouina o le paveryma o le ate.

E le gata i lea, o loʻo i ai se fofo Progepar, lea e faʻamalosia ai le tafe toto i totonu o le ate, e maua ai le toe faʻaleleia o le fausaga o hepatocytes, e faʻalavelave ai le fausia o le mea faʻafeiloaʻi i totonu o le ate, faʻateleina le diuresis, faʻaleleia le galuega o le ate.

E faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa mo le cirrhosis, hepatitis tumau, gaʻo susu, pe a uma chemotherapyma le inuina o fualaau faasaina.

E leai se faʻamatalaga faʻapitoa e faʻamaoni le vailaʻau ma e saogalemu. E i ai foi se lamatiaga matautia pe a tago i nei fualaau faasaina: mo se faataitaiga, e le tatau ona onā i le hepatitis malosi. E le gata i lea, o fualaau o lenei ituaiga ei ai le maualuga o le gasegase. O le mea lea, ao lei faia ia togafitiga, e tatau ona fuafua pe sili atu le lagona o le tagata ile fualaau faasaina.

Pe a tago atu i fualaau oona, ei ai le lamatiaga o le faʻamaʻi pipisi ole maʻi popo pipisilea e mafua ai afifi faʻamaʻi.

O le mea lea, pe o le a le ituaiga vailaau e sili atu, e tatau ona e mafaufau e iai se manatu e le fautuaina e ave nei fualaau mo togafitiga o maʻi o le ate.

Vailaʻau o le ate mumū o se puaa foaʻi.

Hepatosan ua solia i le maʻitaga, lactating, tamaiti i lalo o le 1 le tausaga

Lavea fagota.

Hepatamine o se faʻaopoopoga meaʻai

Progepar ua solia i tamaiti

FaʻaaogaFaʻavaeTau
Hepatosanmai le 350 rub.
Hepataminemai le 360 ​​rub.
Progeparmai le 1000 rub.
SireparSirepar e maua ai le ate ole extracting hydrolyzate ma se faʻateleina o le cyanocobalaminmai le 400 pa.

Heptral, Heptor (Ademethionine)

Amino acids e pei o fualaau faasaina e masani ona faʻaaogaina. Ademethionine auai i le tuufaatasiga o phospholipids ma mea gaosi, e faaalia ai le faamamaina ma le toe faaleleia o meatotino.

I le faʻaaogaina o le Heptral, o loʻo faʻaalia ai foi le aʻafiaga o aʻafiaga e faʻamaonia ai, o le vailaʻau e faʻamavae ai gaʻo ma aveesea ai mai le ate, o lona uiga o le faʻamamaina. O le fualaau faasaina ua faatonuina mo gaʻo gaʻo faʻamaʻiloga, hepatitis, faanoanoaga, tosoina o maʻi.

O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa na faʻamaonia ai le aoga o le falemaʻi ademethionine. O vailaau faafomai e faavae i luga o lenei vaega o loo faaalia ai se aafiaga o le gasegase pe afai e matauina le faaleagaina o le ate hepatotoxic ona o le faaaogaina o le ava malosi poo fualaau faasaina, faapea foi ma faamai pipisi o le ate, o le faamaʻi pipitis masani. E le gata i lea, o vailaau faʻapitoa e maua ai le cholekinetic, choleretic, antioxidant, anti-fibrosing, le neuroprotective effect.

Heptral o se fualaau faasaina i totonu O Rusia, Siamani ma Italia. E faapena foi i O Ausetalia O se vailaʻau vailaʻau (mo taifau ma isi meaola). I isi atunuu uma lava, o le fualaau faasaina ua faʻatulagaina e avea o se fesoasoani faaopoopo, ona o le taunuʻuga o suʻesuʻega na faʻaalia ai ni mea mataʻutia.

O le tele o fomaʻi o loʻo tau mai pea le aoga o lenei vailaʻau, ae naʻo pe afai e tui malosi, ona e le lelei le gauai pe a fai le tautala.

Hepa-Merz (Aspartate Ornithine)

O le vailaʻau o le ornithine e faʻaitiitia ai le maualuga amonia. E faʻaaogaina mo le gaioiga o le ate, faʻamaʻi o le hepatitis, gaʻo gaʻo. Tuuina atu le tau o Hepa-Merz, e taugata tele le faʻaaoga mo le puipuiga.

Faʻamatala se fomaʻi e tausia ai le ate hepatitis, cirrhosisate encephalopathy.

I le tulaga o le faaleagaina o le ava malosi, e masani lava e le galue, o le mea lea, lagolago ma le puipuiga o le ate ma le fesoasoani a lenei sui e le aoga. O se faʻamatalaga mautinoa e na o le faʻamaʻi faʻamaʻi. E fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma le sini o se taimi puupuu e alu ese mai lenei tulaga.

FaʻaaogaFaʻavaeTau
HeptralAdemethioninemai le 1500 tusi.
HeptorAdemethioninemai le 800 laupepa.
Hepa MerzOrnithinemai le 600 rub.

Le aoga o le hepatoprotectors i togafitiga o faʻamaʻi o le pancreas ma le ate

Hepatoprotectors o vailaʻau ia e mafai ona aʻafia lelei ai galuega faavae o le ate, puipuia lelasea ate (hepatocytes) mai le faʻaumatiaga ma toe faʻafouina le faʻaleagaina o le fausaga o le tino paʻu. E mafai ona avea faʻasalalaʻau ma mea e gaosi ai fatugaʻau, ma o latou lelei e manatu e leai se puipuiga, e ui i lea, o se vaega o togafitiga faʻapitoa, o le tele o fualaau oona i totonu o lenei vaega e maua ai faʻamalosi lelei lelei.

O faʻamatalaga mo le tofiaina o le hepatoprotectors e mafai ona avea ma soʻo se tulaga e aʻafia ai le malosi o le ate: faʻalagolago i le ava, faʻamaʻi pipisi, oona, tulaga e mafua mai i le faasologa faifai pea o le gaʻo gaʻo. Hepatoprotectors e masani ona faʻataʻitaʻiina mo tamaiti pe a maeʻa le mononucleosis, lea o loʻo i ai se faʻaopoopoga tele o le ate ma faʻafeiloaʻi.

Lippatropic hepatoprotectors e faaosofia ai le faʻamaʻiina o gaʻo, faʻafoʻi le metabolism o lipids ma cholesterol ma faʻaitiitia ai le ate. O nisi vitamini, mo se faʻataʻitaʻiga, vitamini o le vaega B ma le vailaʻau E, e iai foʻi le faʻaleleia o le ate ma saofagā i le toe faʻaleleia o le ate, o lea ua aofia ai i togafitiga tuʻufaʻatasia mo le oona o le dystrophic and other conditions pathologies.

Laulau. Ituaiga o hepatoprotectors.

Vaega o vailaʻauO le a le aafiaga e faiaSauniuniga
Latou te faʻaleleia mea faʻasolosolo o le ate, faʻamalo faʻamaoniga o le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi, faʻamautuina le membrane o le hepatocyte, ma puipuia ai le siama o mea ola maloloina. Phospholipids ua faʻaalia mo togafitiga faʻapitoa o le ava malosi."Lototele Taua", "Phosphogliv", "Faila", "Livenziale".
Puipuia lela mai i le faʻafeiloaʻi i mea oona ma oloa, faʻamaonia le faʻamalosia o le protein ma le lipid metabolism.Ornithine, Methionine.
O loʻo ia i latou meatotino uma o vaega o totoe o le hepatoprotectors ma maua ai se puipuiga ma le toe faʻaleleia."Ursodeoxycholic acid", "Acetylcysteine."

Faʻalogo lelei! O nisi o vailaau faʻasaina, lea e faʻaaogaina i le falemaʻi o faʻamaʻi pipisi, ia i ai se aafiaga lelei i le faiga o meaʻai ma faʻafefeteina ai le gaioiga ole talo, faʻaitiitia le faʻamalosi. O fualaau nei e masani lava faʻavae i luga o le vaovao vao poʻo le tino ola (Karsil, Flamin).

O le a le mea e fai ma le faʻamalo o le talo?

O le tuufaatasiga o talo ma vailaʻau i le faʻataʻitaʻiga e faʻamautuina mo le togafitia o le mumu o le ate (papatitisia), o le gasegase, ma le pipisi, ma le gasegase o le talo ma le papacreatic ducts. O sauniuniga a lenei vaega e faʻamalosia ai le galuega faalilolilo o totoga o le gastrointestinal tract ma le system hepatobiliary, faʻateleina ai le gaioiga afi o filo muscle, o elemene ia o le biliary tract, ma faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le talo. O se tasi o mea tau falemaʻi o fualaau faasaina o le taofiofia lea o le pala ma le faʻamalosi i vaega eseese o manua tele ma le laiti, o le mea lea, e pei ona faatonuina e se fomaʻi, o sauniuni o talo e mafai ona aofia ai i le togafitiga o le tumau o le le mautonu.

Faʻaaogaina fualaau faasaina i le tulaga o ata vali ata. O vaega nei e faʻaaogaina e avea o vaega taua:

  • sipuni tila tila,
  • talo pele
  • mago ese mai fasi lau,
  • gaioio galue.

Nettle extract extraally ei ai lona aafiaga maualuga, ma o le carbon activated o se tasi o sorbents sili ona aoga ma faamama potu mai i toxins ma allergens. E tatau ona ave le "Allohol" pe a uma le taumafataga 3-4 taimi i le aso. O le tasi fuataga e 1-2 papa. Amata mai le lima o vaiaso o togafitiga, o le a faʻaitiitia aso e tolu i tolu papa. O le umi o togafitiga e le tatau ona sili atu i le 2-3 masina.

Taua! O le vailaau faʻasaina ua faʻasalaina i le gasegase faʻalavelave, o faailoilo o le gasegase o le vaega o meaʻai, gasegase ogaoga ma faailoga o suiga o le vailaau i le fausaga o le ate. O le tau o le fualaau faasaina e mai le 7 i le 55 rubles.

O le meafaigaluega e faatatau i togalaau. E maua le faʻaaogaina o le choleretics e ala i le faʻaopopoina o lau o le artichoke vao. Faʻaavanoa i le ituaiga pepa ma vaifofo tautala, faʻapea foʻi ma ampoules ma tui.I le faʻaopopo atu i le faʻamaʻiloga ma le choleretic, o loʻo i ai mea nei:

  • faʻaosofia le faʻavaeina ole talo
  • e faʻaitiitia ai le toto o urea ma le cholesterol,
  • o loʻo i ai sona aʻafiaga faʻapitoa.

Hofitol e mafai ona faʻaaogaina aʻo laʻititi. I pepe laiti, o le vailaʻau e tuʻuina atu i se ituaiga o vaifofo, faʻaaoga muamua i le vai, i se fua o le 1-2.5 ml 3 taimi i le aso. O le fualaau mo tagata matutua e 2-3 paluga 3 taimi i le aso. O le umi ole togafitiga e oʻo ile 20 aso. Ave le oloa ao leʻi 'aʻai. Hofitol i le tulaga o le injections ua naʻo mo tagata matutua (1-2 inisictions i le aso mo aso e 15).

Faʻalogo lelei! "Hofitol" e le mafai ona ave i le gau o le ate, e pei foi o le taofiofia o alale. O le tau o le 1 pusa o le vailaʻau e mai le 355 i le 520 ruuga.

"Hofitol", faatonuga mo le faʻaaogaina

O se vailaau i le ituaiga o sipuni mai le vaega o tapenaga sauniuni. E aofia ai vaega e lua: o le suauu ma le sipili. O le Rosehip extract restores the normal function and structure of hepatocytes, e faaosofia ai le tafe o le talo, ma puipuia ai le atinaʻeina o leona faʻamaʻi o le ate. O se aofaiga tele o le acid ascorbic i le sipuni o le rose o loʻo i ai se malosi faʻamalosia lautele ma faʻalauteleina ai le gaioiga o le tino puipuia. Faʻatasi ai ma le aʻoga o le aʻoga, o le siva e aʻafia ai le faʻamalositino o le intestinal, o loʻo i ai se faʻavaʻaiga faʻafeololo ma le faʻafefe-inflammatory.

Faailoga mo le tofiaina o "Holosas" o:

  • oona o le ate ma fualaau faasaina ma isi toxins malolosi,
  • ava malosi o le ate,
  • gallbladder inflammation,
  • gallstone faamaʻi
  • afaina o le pulelele
  • vailaʻau mumusu o le ate (vailaʻau faʻamaʻi pipisi),
  • faateleina le malosi o le atamai ma le faaletino.

Faaaoga le "Holosas" e talafeagai 2-3 taimi i le aso mo le 1 sipuni. E faʻatagaina le vailaʻau mo tamaiti i se fua o le 1.5ml 3 taimi i le aso. O le umi ole togafitiga e fuafuaina taitoatasi.

O afea ma pe faapefea ona ave Holosas

O le vailaʻau e leai se faʻasalaga ma e seasea afaina ai aʻafiaga. O se tasi o vaega autū o le sipuni o le suka, ma o le maʻisuka, o le vailaʻau e tatau ona faʻataʻitaʻiina ma le faʻaeteete tele.

O le tau o se fagu se tasi mai le 55 i le 101 ruʻu.

O le a le mea e tatau ona faia i le tulaga o le galuega elekene vaivai?

E mafai ona faʻamalamalamaina enzymes digesite mo faʻamaʻi o le pancreas, faʻatasi ai ma le enzymeopathy atoa poʻo se vaega - o le le lava o se vaega o enzymes e aofia ai le vavaeina o mea faapitoa. O le faʻamaoniga sili mo le faʻaaogaina o fualaau o le enzyme o le pancreatitis - mumū o le pancreas ma le toe faʻafoʻi masani (e masani ile 2-3 taimi i le tausaga). O sauniuniga a lenei vaega e fesoasoani e totogi ai le galuega faalilolilo o le okeni ma faʻamaonia ai le gaioiga o le ate e mafua mai i mea o loʻo i totonu o pati, o vaega ia o le tele o vailaau faʻasaina ma se aʻafiaga faapena.

Pánreatic Digestive Enzymes

O le fualaau faasaina o se fua faatatau tau tau i le tulaga o timuga. O vaega taua i le gaosiga o Feso o vaega ia o le talo, pancreatin (o le enzyme complex which is a extract of pancreas), hemicellulase ma le sodium chloride solution. O enzymes o loʻo i totonu o le paʻu e fesoasoani e faʻaleleia ai le vaega o meaʻai, faʻaleleia le faʻapalapalaina o meaʻai ma lo latou gaogao i totonu o le togafiti laiti.

E tatau ona ave "Festal" 3 taimi i le aso faatasi ai ma meaai (e mafai ona faʻaaoga vave pe a uma ona 'ai). Toto se tasi mo tagata matutua - 1-2 papa. A o laʻititi, e mafai ona ave le vailaʻau mai le 3 tausaga. O le faʻatulagaina o fuataga ma le umi o togafitiga e fuafuaina faʻapitoa.

Taua! O vailaʻau faʻavae e faʻavae i luga o le mea e faʻamalosi ai le meaʻai e faʻasaina i le faʻalavelaveina o le faʻalaumalie o le mumū, maʻi gallstone, maualuga bilirubin i totonu o le toto, faʻalavelaveina o le luminaʻi o le intestinal, hepatitis. O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e mafai foi ona faʻasalaina ma le faʻagasolo i le manava pe o le manava o le tino o le leʻofaioioina o le estiology.

Mezim Forte

O se tasi o fualaau sili ona faatonuina mai le vaega o fualaau oona. I le avea ai o se elemene malosi, e faʻaaoga ai le pancreatin - o se faʻalavelave o enzymes lea e toetoe lava a toesea atoa ai le enzymone. Mezim Forte ua faʻataunuʻuina mo gaioiga faifaipea o le gastrointestinal tract and system hepatobiliary, faʻapea foi mo le tumau fermentopathy tumau. O le faʻamaoniga autu mo le togafitiga ma le vailaʻau o le pancreatitis, o tamaiti Mezim Forte e mafai ona avea ma vaega o togafitiga faʻaleagaina o le cystic fibrosis.

I nisi tulaga, ua faatonuina le vailaau e sauniuni mo faʻataʻitaʻiga (faʻataʻitaʻiga, radiography poʻo le ultrasound o le manava o le manava), faʻapea foʻi ma le taotoga poʻo le faʻamalositino togafitiga i gaʻo o le gastrointestinal tract. Faʻatasi ma faʻafitauli o le mafaufau e fesoʻotai ma le le lelei o meaai, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi.

O le faʻatulagaga o fuataga e faʻatulagaina e le matua o le maʻi ma e mafai ona aofia ai le 1 i le 4 papa i le aso. O le umi o togafitiga e taʻitasi. Afai e manaʻomia, faʻaaogaina atoatoa o le galuega o le exocrine o le pancreas, e mafai ona faʻamaonia le vailaʻau mo le ola.

Auala e ave ai Mezim Forte

Laulau. Isi fualaau mai le vaega o le enzyme digestive ma o latou tau.

Igoa o le fualaau faasaina ma le ituaiga o faʻamaloloTau faʻatatau
Penzital (papa)47-190 rupu
Hermitage (capsules)170-658 rubles
Mikrazim (capsules)220-821 ruble
Gastenorm malosi (papa)51-125 rubles
Panzinorm (capsules)101-133 rubles
Creon (capsules)305-311 rubles

Faailoga mo le eseesega o le faaaogaina o ituaiga fua eseese o sauniuniga o le enzyme

O afea e manaʻomia ai togafitiga faʻamaʻi ma antiviral?

E mafai ona manaʻomia togafitiga faʻaleagaina mo gaioiga le lelei e mafua mai i siama siama, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le cholecystitis siama. O le tulaga masani o togafitiga mo soʻo se faʻamaʻi pipisi ole ate ma le paʻu o le 10 aso. I le tele o tulaga, o fualaau oona mai le vaega o penisillini e faʻapipiʻi suamalie o fualaau ia o filifiliga. O fualaau o le Ampicillin e masani lava ona faʻaaogaina i lenei tulaga, talu ai latou te le lava le tele o ituaiga o antibacterial ma antimicrobial gaoioiga ma e le mafai ona mautinoa i taimi uma le faʻaaogaina atoatoa o le pathogen.

Le aʻafiaga o mea faʻamalosi i luga o le masini eletise

O fualaau faʻamalosi sili atu ona lelei mai le vaega o vailaau faʻasaʻi o se vailaau faʻasaina e faʻavae i luga o luga o le mea oona. Ina ia faʻaleleia le gaioiga o le gaioiga malosi, e mafai ona aofia ai le vailaʻau clavulanic i ia ituaiga sauniuniga, ae o tagata gasegase e sili ona manaʻo e togafitia i latou lava, e tatau ona latou iloa o lenei acid o le a solia i le gastritis ma le gaʻo. O vailaʻau nei e mafai ona mafua i penisillin antibiotic:

Mo le puipuia o le inisinia o le dysbiosis, o le faʻaaogaina o vailaau faʻamaʻi e tatau ona faʻapipiʻiina ma le faʻaaogaina o fualaau oona (Linex, Bifiform). O le fuataga masani o le ulavavale mo tagata matutua e 1500 mg i le aso, lea e tatau ona vaevaeina i ni 3 inumaga.

Le aoga o vailaau faʻamaʻi i totonu o le tino paʻu

Vailaʻau faʻamaʻi

Afai o le sui mafuaʻaga o le siama o se siama, o le a manaomia le togafitiga o le antiviral. Togafitiga ma fualaau o lenei vaega ua faailoa mai mo faamaʻi viral o le ate (mononucleosis infectious, hepatitis viral), vevela vevela, pancreas.Sauniuniga Interferon (Viferon, Genferon ") e lava le gaioiga. O loʻo maua i le tulaga o se faʻamalosi mo le sauniuni o se fofo tautala, faʻapea foʻi ma mea faʻataʻitaʻi, e naʻo le lumenia o le gastrointestinal tract, e aunoa ma le aʻafia i totonu o le taamilosaga.

O isi vailaʻau o lenei vaega o vailaʻau faʻapitoa e aofia ai:

O togafitiga faʻamaʻi e mafai ona tumau mai le 5 i le 10 aso. O le aoga o fualaau oona ma aafiaga antiviral ma immunomodulatory e lei faamaonia, ae o le faaaogaina o nei fualaau faasaina e mafai ona faamamaina ai le gasologa o faamaʻi autu ma le malupuipuia, faapea foi le faateleina o le tetee o le tino i aafiaga o togafitiga fou.

O togafitiga faʻapitoa mo faʻamaʻi o le ate ma le pancreas ua faʻataʻitaʻiina e se fomaʻi e faavae i se tala faʻasolopito.

Milu vao

Togafitiga o le susu laʻau manogi ma le pancreas ua faʻamaonia lelei lava - e toʻatele le au atamamai ua maitauina lelei. O lenei mea e faʻamaonia e tagata gasegase, ma tuʻu ai ni iloiloga o susu susu mo le ate.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le susu o le vailaʻau i totonu o laʻau e faʻaalia ai ua faʻaaogaina e togafitia ai le ate, e le gata i le ate, o le gala ma isi totoga o le gastrointestinal tract. Fagogo le vaovao i totonu o laʻau faʻatau na faʻatau atu i lalo o igoa tau fefaʻatauaʻiga, o loʻo i ai foi le laʻau o le susu i pusa, suauu.

O le tau o papa ma isi oloa e faalagolago i le kamupanī. E faʻapefea ona ave na vailaʻau, faʻamaonia le aʻoaʻoga. E i ai foi susu suauu taumafataga, o penefiti ma faʻamaʻi o loʻo faʻamatala auʻiliʻili i mataupu talafeagai i luga o meaʻai. Ae peitai, o le taumafataga e tatau foi ona na o le fautuaga a se fomaʻi e tatau ona faia.

Silymarin- mea e taʻua o meaola o le ola maloloina o fua o lenei laau toto. O se vailaʻau malosi tele. Ua faʻamaonia mo maʻi o le ate, e tatau ona e inuina le fualaau mo le itiiti ifo ma le 3 masina. Faatasi ai ma le umi o togafitiga, o le fualaau faasaina e taofia ai le alualu i luma o le gasegase. O vailaʻau Silymarin e mafai ona lagolago, faʻamama, puipui le ate, aʻo latou faʻaosofia le tuputupu ae o le tino ma toe faʻafouina ai paʻu ua faaleagaina.

Le togafitiga sili ona aoga Legalon, Carsil Forte, Karsil. O i latou e naunau i le mea "malosi" o lona uiga o le igoa o fualaau faasaina e tatau ona amanaia o ia fualaau faasaina e maua ai se aafiaga faaleleia.

E iai foi le tele o analogues o Karsil i luga o le faavae o laʻau vaovao - Silimar, Silymarin, Silibinin, susu suauʻu suauu, susu laʻau vavao. O le fualaau sili ona talafeagai e sili ona filifilia ma le fesoasoani a se fomaʻi. O tupe e taugofie.

E le lava le faʻamaoniga o le aoga aoga. silymarin i le togafitia o liona o le ate. E leʻi faʻamaoniaina e aoga i gasegase maualuga Cma viral hepatitis B. I le lumanaʻi, o suʻesuʻega o le a faia i le aoga o silymarin i le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o faʻamaʻi.

FaʻaaogaFaʻavaeTau
Karsil, Carsil ForteSilymarinmai le 300 faʻau.
LegalonSilymarinmai le 300 faʻau.
GepabeneMilk Terramai le 400 pa.
SilimarSilymarinmai le 80 suʻe.
Taumafa taʻaloMea faʻapipiʻi vaomai le 40 suʻe.

Artichokei totonu o fualaau ua gaosia e avea o se vailaau ma meaʻai faaopoopo. Mo i latou o loʻo faʻamatalaina fualaʻau o atigiliko, o faatonuga mo le faʻaaogaina e tatau ona mataituina lelei, e ui lava i fualaau aina.

O le artichoke o loʻo faʻaaogaina i vailaau faʻataʻitaʻi: e faʻaitiitia ai tiga faʻapitoa, faʻaitiitia ai le cholesterol, o loʻo i ai se choleretic, diuretic, faʻamaʻi pipisi.

O sauniuniga o atiseti e aofia ai le mea galue cymarin.

  • Hofitol- vailaʻau ma atisosisi,
  • Faʻasologa o Artichoke, Cinarix- faʻaopoopoga o mea faʻapitoa.

O le maualalo o le faʻaleagaina, o nei fualaau faʻasalalau i luga o laau e faʻaaogaina cholecystitis, ina ia mafai ai ona faʻamalolo le ava malosi (i luga o le alu ese o le talo, etc), ao faia togafitiga atherosclerosis le faiʻai.

Faʻailoga tau fomaʻi o loʻo taʻu mai ai o le artichoke leaf extract o loʻo faʻaaogaina lautele, ae e le o faʻamaonia le faʻamaonia e mafai ona maua ai le fesoasoani aoga. At gallstone faamaʻi, gasegase ogaogamaʻi cholestasis faʻaaoga e le fautuaina.

FaʻaaogaFaʻavaeTau
CinarixTsimarinmai le 300 faʻau.
HofitolTsimarinmai le 280 solo.
ArtichokeFaʻasologa o Artichokemai le 100 rub.

Liv 52, supplements dietary

E tusa ai ma le au gaosi oloa Liv 52, ona mafai lea e na vaega o meaʻai e mafai ona puipuia le ate, pe afai na tupu mai faʻamaʻi (ava malosi, vailaau faʻasaina), maua ai se faʻasalaga, faʻamaonia le gaosiga o le protein-synthetic, faʻamalosia le toe faʻaleleia o le tino. O se aafiaga itiiti o le antioxidant e taua foi.

Pain medicine mo hepatitis, cirrhosis, faʻapea foi mo le faʻamoemoe o le puipuia.

E tusa ai ma suesuega na faia i Rusia, Le 52, pei o isi hepatoprotectors mo tamaiti, e faʻaaogaina mo faʻamaʻi ate. Aemaise lava, mo tamaiti e faʻaaoga mo le faʻamoemoega o togafitiga. hepatitis A.

O na suʻesuʻega sa faia i totonu O le Iunaite Setetefaafitia ia aʻafiaga o loʻo faʻaalia i faatonuga. E tusa ai ma le au saienitisi, Lefesa 52 e leʻi faʻaitiitia le taimi o togafitiga, ae sa i ai se faʻaititia bilirubin i le toto ma se faʻaitiitia o le paʻu o le tino i tagata.

E leai se aʻafiaga poʻo se antitoxic i le togafitiga o le faamaʻi pipisi. E le gata i lea, a maeʻa ona maua le taunuʻuga o se tasi o suʻesuʻega i le Iunaite Setete, o lenei vailaʻau na faʻateʻaina mai le maketi. E mafai ona faʻaaogā lenei meafaigaluega pe leai, e tatau i le tagata poto faapitoa ona filifili.

O le filifiliga e faamama, togafitia le ate ma meaʻai e tatau ona faia e le tagata maʻi. A maeʻa, e uiga i le saogalemu o nei vailaʻau, ma pe mafai ona latou fesoasoani, e mafai ona e mauaina faʻamatalaga mai na o loʻo tuʻuina atu i le vailaʻau mai le gaosi oloa.

Ae o loo i ai pea nisi o meaʻai e maua ai meaʻai, o faʻamalologa o mea na faʻamaonia e le au gaosi oloa i le fesoasoani a le tele o suʻesuʻega. Ae, e ui lava i vaega masani, e tatau ona e faʻaoga saʻo nei tupe.

Meaʻai taumafa - meaʻai i luga o laau - o fualaau ia Milona 10, Tipana, Hepatrin, Hepatotransit, Oatsol. O le mea sili ona lelei e mafai ona filifilia na o oe taitoatasi. O a isi meaʻai faaopoopo, e mafai ona e fesili i tagata tomai faapitoa.

FaʻaaogaFaʻavaeTau
Tipana
  • suavai e sefulu laau
mai le 220 suʻe.
Liv 52
  • otootoga o laau e fitu
mai le 200 pa.
Hepatrin
  • lecithin
  • silymarin
  • taua phospholipids,
  • Vitamini E, B6, B1, B2
mai le 200 pa.
Hepatotransit
  • oona
  • repeshka
  • suauu sana,
  • Volodyushka
  • sua sua suamalie
mai le 100 rub.
Milona 10
  • aʻa o le paʻu, o le laumei, elecampane,
  • suauu o sana,
  • artichoke extract
  • fugalaau olaola
mai le 400 pa.
Oatsol
  • turmeric
  • fua o le oats
  • o le tino ola pea o le oneone,
  • penisini
mai le 150 paʻu.

Paʻu suamalie palu

O le tuufaatasiga o ia vailaʻau o loʻo aofia ai meaʻai gaʻo, polyunsaturated ma le faʻamamaina, ma le maualuga o le linoleic, oleic acid - o mea taua o le suauu, vitamini, phytosterols, niacin, beta-carotene. O le iʻuga, o le faʻasalaga o le faʻaleleia o le tino.

Ona o le i ai o carotenoids ma tocopherols, ua matauina ai se aafiaga o le antioxidant, talu ai ona o le i ai o phospholipids talafeagai, o le faaleagaina o membranes o le hepatocytes ua faasolosolo malie, o le toe faaleleia o le tino ua faatelevaveina.

Faʻaaoga Peponen, Tykveol faʻaaogaina mo faʻamaʻi o le ate.

E leai se faʻamatalaga faʻamaonia e faʻatatau i le aoga o sauniuniga o suauʻu popo. E tele suʻesuʻega e manaʻomia e maua ai faʻamatalaga saʻo.

FaʻaaogaFaʻavaeTau
TykveolPaʻu suamalie palumai le 260 rub.
PeponenPaʻu suamalie palumai le 300 faʻau.

Fesoasoani ile pata

Ursodeoxycholic acid (UDCA) o se sauniuni faʻasili vai.O sauniuniga a le Ursodeoxycholic acid e faʻaaogaina e togafitia ai le ate, vaʻaia o le biliary, faʻamaʻi o le gallstone, ma togafiti le gallstone.

Faatonuga mo le faʻaaogaina e taʻu mai ai o le auala o loʻo i ai (Ursosan, Ursofalk, Ursodez, Urdox, Livodex, Lelei) ia i ai se faʻasolosolo, faʻaoga o le hypoglycemic.

O le mea lea, i le i ai o gallstones ma se maualuga maualuga o le calcium, o le fualaau faasaina ua solia. O vailaʻau faʻaititia le cholesterol saturation o le talo. O nisi tagata gasegase latou te fai mai o le sili lea ona lelei le sui o le aufailautusi mo le malolo.

O faʻamatalaga e faʻaalia ai e aoga le mea faigaluega. Ae ui i lea, ae e te leʻi faatauina mai fualaau faʻamaʻi (acid) o le pursodeoxycholic (ma o le tau e maualuga tele), e tatau ona maitauina o nei vailaau faʻateleina le tele o faʻailoga. E le mafai ona e ave ma se mumunia tele i totonu o le manava, ma le solia tele o le gaioiga o le pancreas, ma isi. E i ai foi le aafiaga o le immunomodulatory. O le mea lea, o nei vailaʻau faʻamaʻi, faʻapea foʻi ma analogues o le acids pursodeoxycholic, e matautia le faʻaoga e aunoa ma le fautuaga a se fomaʻi. E taua tele le logoina o le fomaʻi "fomaʻi o le ate" i le igoa o laupepa ma talanoa ma i latou.

Aumai nei vailaau i biliary cirrhosis (togafitiga faʻatau) biliary reflux gastritisfaʻasalaga o fafine maʻitaga gasegase ogaoga, faʻapea foʻi ma le faʻaleagaina o le ate ma le ava malosi ma fualaau faasaina - o nisi taimi e faʻasinoina ia i latou o loʻo naunau i le auala e puipuia ai le ate i le taimi e ave ai vailaʻau.

O oloa e aofia ai le pursodeoxycholic acid:

FaʻaaogaTau
Ursofalkmai le 250 pepa.
Ursosanmai le 250 pepa.
Leleimai le 160 rub.
Ursodezmai le 900 rub.
Urdoxmai le 900 rub.
Livodexmai le 300 faʻau.

Homeopathic fofo

O loʻo i ai se lisi tele o vailaau faleopathic, e aofia ai igoa o faleopathic medications mo le mamafa o le mamafa, o lona aʻafiaga e aoga tele i luga o le ate.

O faleopathic fualaau e mafai ona iloga Kalastena ma Hepel.

E tatau ona maitauina lena mea homeopathy - O se vaega e eseʻese, o lea e tatau ai ona faʻaogaina togafitiga o le homeopathic i lalo o le vaavaaiga o se homeopath. Ma le isi, o le togafitiga e mafai ona umi, o nisi taimi e sili atu ma le tausaga.

O mea faʻapitoa e faʻapitoaina e se motu faʻapitoa i ate. O le faleopaths e fai mai e mafai e le May celandine ma le susu ona tuʻuina atu le tele o faʻamaoniga, fesoasoani pe a tiga le ate, faʻaaogaina e fufulu ai le ate, ma isi. E mafai foʻi ona faʻaaogaina se vailaʻau e avea o se faʻasolosolo, lagolago le ate.

Homeopathic tablets ma drops e le pasi atu i le falemaʻi tofotofoga e tatau ai, o lea e le mafai ona tatou fai atu tatou te togafitia le ate ma ni maʻa ma latou fesoasoani lelei.

FaʻaaogaTau
Hepelmai le 240 solo.
Kalastenamai le 250 pepa.

E faʻapefea ona toe faʻaleleia le ate i le taimi o le ava malosi?

O le fesili i le auala e togafitia ai le ate i le taimi o le ava e taua mo le tele o tagata. Toe faʻaleleia pe a uma le ava malosi e aofia ai le faʻamamaina o le ate i le maeʻa ai o se paʻu mamafa se tasi poʻo le naunau e lagolago lenei okeni pe a fai e faʻaaogaina e se tagata le ava malosi.

E tatau ona maitauina o laulau pe a uma le ava e le fautuaina e inu i le taimi nei. Hepaprotectors, o loʻo faʻamatalaina i luga, e mafai ona faʻamatalaina e fomaʻi o loʻo fesili i tagata maʻi pe o le a le mea e togafitia pe a uma le ava ma pe faapefea ona toe faʻaleleia le ate. Peitai, e pei ona faʻamaonia i luga, o le lelei o le tele o vailaau faʻasaina i lenei tulaga e le faʻamaonia. O le mea lea, mo i latou e fiafia i le auala e togafitia ai le ate, o loʻo i ai isi togafiti taua.

Muamua - o meaʻai lelei ma ola maloloina, herbal teas ma, e le masalomia, le teena o le ava malosi. O le auala sao o le olaga e iu lava ina "fufulu" le ate. Manatua o soʻo se faʻamaʻi e mafai ona faʻamalolo pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi.

E tatau ona faia le mea lea pe afai e tatau ona togafitia pancreas. Soo se vailaʻau mo le ate ma le pancreas e le tatau ona faʻaaogaina le le pulea. Afai e tatau ona faʻaaoga fualaau e togafitia ai le pancreas, e taua le tuʻufaʻatasia ma soʻo se isi vailaʻau e faʻaaogaina e le maʻi. E naʻo se fomaʻi e faʻamatalaina pills mo le paʻu, o latou igoa ma faʻatonuga mo le faʻaaoga e mafai ona maua i luga o le upega tafailagi pe a manaʻomia.

I nisi o tulaga, e taua foi le ave o vailaʻau faʻatoʻa e toe maua mai ai le ava malosi. O loʻo i ai se lisi atoa o vailaʻau mo fatugaʻau i luga o laau, ae ui i lea, togafitiga ma le puipuia o fatuga e tatau foi ona malilie faatasi ma se tagata tomai faapitoa.

I le tulaga lautele, o le fofo o le faʻaleleia o le ate o se taimi uumi lea e filifilia ai taʻitoʻatasi fualaau mo le faʻaleleia o le ate. E faʻapefea ona toe faʻaleleia pe a uma le ava ma pe o vailaʻau e filifili e toe faʻaleleia le ate e faalagolago i le tulaga o le maʻi. O le mea lea, ao leʻi aveina ni fualaau mo le toe faʻaleleia, e taua le faia o se suʻesuʻega maeʻaeʻa o le ate ma na ona fuafua loa lea o le polokalame o le auala e toe faʻaleleia ai le ate. I le taimi lava e tasi, e fautuaina e ave laʻau masani lauiloa mo le toe faʻaleleia o faʻala o le ate pe a uma le inu pia e tutusa ma fualaau, pe afai e fautuaina e se fomaʻi. E manaʻomia lou faʻaaogaina o le artichoke i le toe faʻaleleia o vailaʻau poʻo isi auala e tusa ai ma le polokalame na faʻataunuʻuina.

Faʻasologa o le mailei

E taua tele le togafitia ma le puipuia o le ate ma le saʻo ma i se taimi talafeagai. Aua le faʻaaogaina vailaau. Mo soʻo se faʻamaʻi, o fualaau oona e mafai ona faʻaaogaina pe a uma le faʻamaonia saʻo. E tāua le faia o suʻega faʻataʻitaʻiga ma se tulaga masani, ma afai e talafeagai, suʻe suʻega.

Soʻo se laulau mo le faʻamaʻi i le fale e mafai ona faʻaaogaina pe a maeʻa se tofiga, talu ai o le pulega lē lelei ma se vailaau le saʻo ua filifilia e mafai ona faʻaleagaina ai se aafiaga leaga.

E taua le 'ai lelei ina ia puipuia ai le meaʻai:' ai le tele o fiber, itiiti meaʻai gaʻo. O tagata ei ai fualaau mamafa mamafa tele mo le tele o meaʻai, o le igoa e mafai ona fautuaina e se tagata fai meaʻai, e tatau ona avea na o se toe mulimuli.

Ae ui i lea, o taumafa ogaoga e le mafai ona faʻatinoina: e mafai ona faʻaosoosoina ai se faʻalavelave ogaoga i le ate. E taua tele le faʻapulaʻa ole aofaʻi o le ava malosi.

E toʻatele tagata gasegase e talitonu o togafiti togafiti faʻapea foʻi ma afu hepatitis ma isi faʻamaʻi ate e saogalemu. Ae ui i lea, soʻo se faʻapitoa o le hypoprotectors - togafitiga homeopathic, fualaau oona, laʻau Saina, ma isi mea - e mafai ona inu pe afai na faamaonia muamua e le fomaʻi lenei togafitiga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, fualaau mo le ate Gutto a - O se meafaigaluega faʻapitoa lea e faʻatino saʻo i luga o le upega tafailagi. Ae o Gutto A o se fualaau faasaina lea e lei faamaonia lona aoga. O isi togafitiga o fualaau oona e tutusa foi le le mautonu.

E i ai isi faʻamaʻi pipisi - Allochol ma isi. E fautuaina foi e ave i latou mo faʻamaʻi ate. Ae ui i lea, o nei tupe uma (Allohol) o loʻo faʻaaogaina e pei lava ona faʻatonuina e se fomaʻi.

E manaʻomia e le fomaʻi ona taʻu igoa uma o vitamini ma igoa o vai o le ate e te manaʻo e ave. Ua faatonuina foi e le fomai le polokalame o le auala ma pe faapefea ona togafitia le faamaʻi i vailaau.

E ui i le mea moni e masani ona faasalalauina i taimi nei sauniuniga le taugata mo le faʻamamaina o le ate, soʻo se laulau mo le faʻamamaina e le mafai foi ona ave faʻamalosi. O le manatu o le "mama i fualaau"O le ate e muamua ona sese, ona e le o faʻamaonia fualaau mo le fufuluina, ae mo togafitiga, lagolago, ma isi mea faapena. Ae ui i lea, o le a le mea e mama ma pe faapefea ona fai, e tatau foi ona e fesili i lau fomaʻi.

Pe a ave faʻamaʻi, ia manatua e mafai ona latou fegalegaleai ma isi vailaʻau - mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai e ave e se tagata antiviral i hepatitis C, isi antiviral, painkillers, antibiotic, ma isi mea faʻaaoga. Faʻaaogaina togalaau o Saina, faʻamaʻoina o le ate e mafai ona oʻo atu ai i le le manaʻomia o aʻafiaga, e pei o nei "mama" o le hepatotoxic ma mafai ona faʻaleagaina ai le le atoatoa.

O i latou e faʻamaʻo le ate ma le fesoasoani a le hepatoprotectors e tatau ona matauina o le taimi nei, ma le faʻamaonia lelei, ua iloiloina:

  • amino acid sauniuni,
  • ursodeoxycholic acid,
  • sauniuniga silymarin.

Hepatoprotectors e aunoa ma se faʻamalosi, ae o loʻo faʻamoemoeina e aoga manaʻomia phospholipids (e sili atu ona faʻatonuina).

O le lelei o isi tupe uma e oʻo mai i le taimi nei e leʻi faʻamaonia lelei.

Tuua Lau Faamatalaga