Faatalanoaga: faatonuga mo le faʻaaogaina, faʻatusatusaga ma iloiloga, tau i falemaʻi o Rusia

Faʻasologa 4.1 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Fuataga 600 (Berlithion): 11 iloiloga o fomaʻi, 5 iloiloga o tagata gasegase, faatonuga mo le faʻaaogaina, mea tutusa, infographics, 2 faʻasalaga pepa, tau mai le 390 i le 1140 rubles.

Faʻataʻitaʻi fomaʻi e uiga i le pipiʻi

Faʻasologa 3.8 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O le uluai sauniuniga o le thioctic acid. O se vaega taua i le togafitiga faigata o le maʻisuka. E matua aoga tele i le togafitiga o le maʻi o le maʻisuka vae. Faʻavaivaia le alualu i luma o le maʻisuka polyneuropathy ma le angiopathy.

O le tau e maualuga, lea e masani ai mo le uluai faʻamaʻi o se faʻailoa lauiloa.

Faailoga 4.6 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Ou te faaaogaina mo polyneuropathies, syndromes syndromes. O le vailaʻau faʻamalositino e lelei tele i tagata matutua e maua ai faʻamaoniga. I le taimi lava e tasi, pe a uma le puleaina o le tino, e mafai ona tausia le aafiaga i luga o le pepa.

Tau i le kosi e taugata tele. Faʻaitiitia le suka, e manaʻomia ai le puleaina o le hypoglycemia.

O le fualaau faasaina ua tofotofoina i le talafaasolopito.

Faailoga 4.6 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Se ituaiga o fualaau faasaina. Maualuga maualuga o faʻamaoniga o le mea galue. E talafeagai mo togafitiga o faʻafitauli o le maʻisuka: neuropathy ma microangiopathy. O loʻo i ai se faʻaleleia atili o le faʻalogo i le taimi o le pulega i le tele o tagata gasegase.

Le atinaʻeina o le faʻalepale tagata taitoatasi mo se taimi uumi e ave ai fualaau faasaina.

Faʻasologa 3.3 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Fualaau faasaina i le maketi! E faʻaaogaina i tagata gasegase i le tui o le insulin, maʻi faʻasolosolo, polyneuropathies i le maʻisuka. I laʻu masani i aso uma, ou te faʻaaogaina i tagata mamai i le le mafaufau ma saunia mo IVF (pe a iai ni faʻamatalaga!). O faʻamoemoega faʻamoemoe e faʻamaonia le tau!

E manaʻomia se vasega umi. E le fetaui ma le ava malosi! A faʻaaogaina saʻo, o laʻasaga pito i lalo e itiiti lava.

Faʻamatalaga 4.2 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Minus: taugata tele.

Se fualaau lelei lelei ma le aoga lelei. Sa masani ona ou faʻaaogaina pea i le togafitia o tagata mamaʻi, o le maʻisuka polyneuropathy, angiopathy. O le vave o le togafitiga i lenei vailaʻau, o le sili atu lea o le aafiaga. Ole togafitiga ole aoga e le itiiti ifo ma le tasi ile ono masina.

Faailoga 2.5 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

E mafai ona fesoasoani le sauniuni o le gaioiopi e fesoasoani e tausia ai le tino o le namu tino i le maʻisuka, ae o se taumafa umi e masani ona toe fai e taua tele. E fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina i se taimi vave e mafai ai, atonu o lona faamoemoega faʻasolosolo.

O le taugata tele, o oloa leaga e aofia ai lenei vailaau e maua i fafo i se tau maualalo

Faʻasologa 5.0 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O le vailaau faʻasaina o le gaioiopi oona, o loʻo faʻaaogaina e tagata mamaʻi o loʻo maua i le polyneuropathy o le maʻisuka, ua maua ai se togafitiga lelei. Matou te fautuaina le 600 mg o le fofo i le 200.0 0.9% NaCl ma le inosia mo le 10 aso, ona i totonu mo le 1 masina, 300 mg 2 taimi 30 minute aʻo lei faia meaai.

O le fualaau faasaina e faʻaaogaina faʻatasi ma vascular, vitamini, neurotropic fualaau faasaina.

Faʻasologa 3.3 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O le vailaau faʻasaina o le thioctic acid e faʻaaogaina i le togafitiga faʻaleagaina o le maʻi faʻasolosolo, e maua ai le faavae mo togafitiga sili atu o le gasegase o le erectile i tagata mamaʻi e maua ai le maʻisuka, susu.

E le fetaui ma le ava. Fualaau faasaina mo le tagata atamai atamai.

E manaʻomia se togafitiga. O le vailaʻau e manaʻomia e le gata mo tagata e togafitiga, neurologists ma endocrinologists, ae faʻapea foi mo urologists ma arologists.

Faʻasologa 5.0 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Le aoga o le tagofia o fualaau faasaina i se fua o le 300 mg ma le tele o mononeuropathy. Faʻaauau togafitiga faʻaauau ile tuufaatasiga o togafitiga mo polyneuropathies.

Mo le sili ona lelei o le togafitiga, e fautuaina e faia se vailaʻau (2-3 taimi i le tausaga), e amata mai i le iniseti tui, e faaiu i le mauaina ile pepa. I tagata gasegase e maua i le maʻisuka, e sili atu ona lelei le faatonuina o le fualaau faasaina i le amataga o le faamai ina ia taofia ai le atinaʻeina o faafitauli mai le tino.

Faʻasologa 5.0 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Alpha Lipoic Acid, o le antioxidant faʻamaʻi ma le faʻamaonia lelei. O se filifiliga sili ona lelei mo le togafitiga o faʻamaʻi o le tino (namu, le polyneuropathy ma isi).

I le faagasologa atoa o le faʻaaogaina o le paluga, e tatau i tasi ona aloese mai le inuina o le ava malosi, latou te faʻaitiitia le aoga o fualaau faasaina. Afai e te inuina le ava malosi ma suʻesuʻe i mea maualuga, o le a mafai ona oʻo i ai se mea e sili ona leaga e ono oʻo i ai le oti.

Faʻasologa 3.8 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

E i ai se fualaau o le 300 mg, lea e matua faigofie lava ona faʻaaogaina i gasegase E leai se maʻisuka ma e itiiti le faʻaleagaina o nusipepa, talu ai o se faʻasologa o le 600 mg i lenei vaega ole gasegase e mafai ona faʻaititia ai le maualuga ole kulukose o le toto ma o le a faʻaititia ai le gafatia o togafitiga.

O le taimi o suʻesuʻega o le thioctic acid i le taimi e suʻesuʻeina ai le lelei.

Suʻega ole suʻega

E leʻi faia e loʻu uso se paluga; na faatonuina o ia e le fomaʻi e faia le suʻega mo le masina. Na ia inu i le taeao i luga o se manava gaogao. Tino lelei mo le tino, e aunoa ma aʻafiaga. Na sili atu ona lelei vae, na alu ese tiga ma o le tulaga lautele na sili atu ona lelei. O lenei ua togafitia o ia i nei fualaau aina i le taimi lava e amata ai le tiga i vae. E tusa ma le 1 le taimi i le afa tausaga. Faʻamaoni aoga ma e leai se faʻafitauli.

Sa ou aveina le "Berlition" i le aso 300 mg, e pei ona fautua mai e se fomai. E i ai loʻu polyneuropathy o le mea e le masani ai. I le aso lona 8 o le taliaina, o le vevela tele, o le maligi, o le tiga tele o le ulu, na amata ai le fiva. O se vailaau mataga, ia te au e pei o le mea oona. Faʻaseseina tupe ma faʻaleagaina!

E maʻi loʻu maʻisuka ituaiga 2, ua maʻi mo le 4 tausaga. Fautuaina e eli i le falemaʻi. Sa latou faʻatauina le nofoa afi i luga o le afi. I le taimi muamua na ou manatu o lenei vailaau e faʻaitiitia ai le suka. Ae na faʻamatala mai e le fomaʻi e faapea, o peleilala e faʻaitiitia ai le suka, ma o le Berlition e aʻafia ai fiva namu. O le mea moni, i luma o le pata, na faitio le tama i taimi uma e uiga i le paʻu o tamatamai vae, ma pe a uma ona lagona le galo. Ona matou inu ai lea i totonu o capsules mo le lua masina. Matou te mafaufau i le tautoulu e taoto i lalo.

Na faatonuina Tama i vasega i le ono masina e togafitia ai faʻafitauli o le maʻisuka. O le fualaau faasaina e matua taugata tele, o le faʻaaogaina fautuaina o le gaʻo vailaau i luga o le saline. Ae o le aoga o lona faaaogaina e le faʻaalia lava! Mo le tele o tausaga, sa latou tausisia le fautuaga a le fomaʻi - na latou sasaina o ia ma ave i totonu o fualaau mo le isi masina. O le taunuuga e leai se mea. Na matou suia i se faigofie, e iloa mai talu mai le taimi na tupu, xantinol nicotinate. O le tau e le tutusa, xanthinol totogi le penny pe a faʻatusatusa i le faʻatulagaga. O le taunuuga na aliali mai ina ua mavae le lua vaiaso o le faʻaaogaina. Talu mai lena taimi, ua lafoaia le faauuga mo le xanthinol nicotinate.

O le faʻasologa lea o le tina mo le maʻisuka. O le suka toto sa 21 i le amataga o le fualaau faasaina. Ina ua maeʻa le 8 lapalai, na pau i le 11. Ae i le amataga o togafitiga sa i ai aʻafiaga malolosi - o ogaumu ua mu, tiga le ulu. Na latou faia se malologa puupuu, e pei o le faʻaaogaina. Na faamalamalama mai e le fomai e faapea, o le faaaogaina o fualaau aina ma pata e mafai ona ese le ese. Ma i le amataga, o le fualaau faasaina e mafai ona faʻagesegese ai le faʻamalosia o le inisalini. Ona faasolosolo lemu atu lea i sela, ma amata le faagasologa. Ae ui i lea, latou te leʻi nofo i luga o lenei vailaʻau i taimi uma, latou te fesuiaʻi i mea masani. Tina mo nisi mafuaaga na lagona ai le le mautonu i taimi uma. Ae ua pa'ū le sugar, o se mea moni lava.

Short description

O le togafitiga faafomaʻi o le popolega faʻamalenisi German e uiga i Berlin Chemi, e leai se mea e sili atu nai lo le gaioio (alpha-lipoic) - o se vailaʻau faʻamalolo e le faʻamalosia ai radical free ma e faʻaaogaina i vailaau faʻapitoa e avea o se tagata faʻamalolo. E tusa ai ma manatu faʻaonapo nei, o lenei vailaʻau e maua mai i vitamini ("Vitamin N"), o lona uiga o aʻafiaga o meaola e fesoʻotai ma lona auai i le gaioiga o le faʻaleagaina o le alpha-keto. O le i ai o vaega o le sulfhydl, ia ua saunia i le "manoa" i latou uma o loʻo i ai le faʻalavelave o le i ai i aʻafiaga e leai se faʻaleagaina, e maua ai le antioxidant properties i le thioctic acid molecule. O lenei mea e aoga i le toe lelei o le toe faʻaleleia o meaola mole palatini ua faʻamaʻiina e ala i le faʻalavelave faʻamalolo. O le mea lea, o le thioctic acid e i ai sona aafiaga lelei i le metabolism o protein, gaʻo, gaʻolala ma le gaioiola ma galue ai e avea o se faʻamalolo i le tulaga o le oona ma paluga momoe ma salima o masini mamafa. O le aafiaga sili ona taua o le ola o le thioctic acid e aofia ai le: le lelei o le felafoaʻi o le glucose transmembrane faatasi ai ma le faʻasolosolo faʻatasi o lona faiga o faʻamaʻi, faʻamalologa o le faʻaaogāina o le protein, aafiaga o antioxidant, faʻaitiitia o le toto gaʻo, faʻatoʻaina o gaioiga gaʻo, faʻaitiitia le aofai o le concentrate cholesterol i le toto, toto, faʻateleina le teteʻeina o siama i le matelaina o le okesene, faʻateleina le faʻaleagaina o le inflammatory o corticosteroids, choleretic, spasm faʻapolokiki ma faʻatoʻilaloina.

Ona o lenei mea, o le thioctic acid (berlition) e masani ona faʻaaogaina mo faʻamaʻi o le ate, maualuga maualuga o le toto, atherosclerosis, ma faafitauli i le maʻisuka. Pe a faʻaaoga le paluga e avea o se tagata faʻamaʻi, o le fua ma le umi o le vasega pharmacotherapeutic e taua tele. O faʻataʻitaʻiga o le falemaʻi na faia i le fa sefulu tausaga ua faʻaalia ai o le 30 mg na le fesoasoani i le togafitiga o le gase ma le siama i le vaka, ae o lona faasefulu ma le fausiaina ma le pulega i totonu o le ono masina e mautinoa ai le faʻamalosia o siama siama. Afai e faʻapipiʻi le fomaʻi ma le iniseti o le faʻapipiʻi (ma o le vailaʻau o loʻo maua i foliga o laumei ma mafaufau mo le sauniuniga o se fofo mo le faʻafefeteina), ona mafai loa lea ona maua le vave vave.

O le mea lea, e mafai ona taʻuina faapea o le aoga ona o lona aʻafiaga faʻamaʻi ma lipotropic o se tasi lea o fualaau oona mo le togafitia o maʻi o le ate, e aofia ai le cirrhosis, hepatitis, cholecystitis masani. E mafai foʻi ona faʻaaogaina le vailaʻau i togafitiga o fatuga i tagata gasegase o loʻo mafatia i le faʻaleagaina o le vascular vasclerotic, o le fatu fatu fatu, le maualuga o le toto. E le o se mea e le masani ai ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma e le o se faʻafitauli faigata mo le faʻaaoga atili o fualaau faasaina.

Pharmacology

O le vailaʻau (alpha-lipoic) o se vailaʻau faʻamalolo o le tuusao (nonoa faʻamau) ma aʻafiaga le faʻaaoga. O se coenzyme o le faʻamaʻiʻesea o le alpha-keto acid. E fesoasoani i le faʻaitiitia o le maualuga o le kulukose i le plasma o le toto ma faʻalautele ai le maualuga o le glycogen i le ate, ma faʻaitiitia ai le faʻamalosia o le inisalini, auai i le faʻatonutonuina o le gaʻo ma le lipid metabolism, e faʻamalosia ai le fesuiaiga o le cholesterol. Talu ai ona o ana meatotino, o le thioctic acid e puipuia ai suauu mai le faaleagaina e ala i le faaleagaina o latou oloa, e faaitiitia ai le fausia o oloa faaiu o le glycosylation alualu i luma o protein i totonu o siama namu i le maʻisuka, faaleleia atili ai le microcirculation ma le toto o le toto, ona faateleina ai le gaosiga o le antioxidant glutathione. O le fesoasoani e faʻaitiitia le maualuga o le kulukose i le plasma toto, e aʻafia ai le gasegase o le kulukose i le maʻisuka, ma faʻaitiitia ai le faʻapipiʻiina o metabolites e le faʻaleagaina i foliga o polyols, ma faʻaitiitia ai le fula o le tino. Faʻafetai i le auai i le metabolism o gaʻo, o le thioctic acid e faʻapupulaina ai le biosynthesis o phospholipids, aemaise lava phosphoinositides, lea e faʻaleleia ai le faʻaleagaina o le fausaga o siama, faʻamautuina ai le malosi o le gaosiga ma le malosi o le nasu. O le vailaʻau o le thioctic e faʻaleagaina ai le leaga o metabolites (acetaldehyde, pyruvic acid), e faʻaitiitia ai le tele o le faʻavaeina o molelapi o radical oxygen free, e faʻaitiitia ai le hypoxia ma le estchemia, e faʻavaivaia ai faʻaaliga o le polyneuropathy i le ituaiga o paresthesia, sisiga o lagona, tiga ma numbness o the extremities. O le mea lea, o le thioctic acid o loʻo i ai le antioxidant, aʻafiaga o le neurotrophic, faʻaleleia ai le metabolism lipid.

O le faʻaaogaina o le gaioiolapi i le ituaiga o le ethylenediamine e mafai ona faʻaititia ai le matuia o aʻafiaga e ono aʻafia ai.

Pharmacokinetics

Faʻatasi / i le faʻaofiina o le thioctic acid Cmax i le plasma toto pe a uma le 30 min e tusa ma le 20 μg / ml, AUC - e tusa ma le 5 μg / h / ml. E i ai le aafiaga o le "uluaʻi fua" e ala i le ate. O le faʻavaeina o metabolites e tupu mai o se taunuuga o le faʻamaʻiina o le kuluga o le itu ma le faʻamalosi. Vo - pe a ma le 450 ml / kg. Ole faʻamaonia ole plasma ole 10-15 ml / min / kg. E mafua mai i fatugaʻo (80-90%), e masani lava i foliga o metabolites. T1/2 - pe a ma le 25 minute

Faiga faʻapolopolo

Taumafai mo fofo mo le afu, lanu samasama, manino.

1 ml1 amp
thioctic acid25 mg600 mg

Tagata faʻatau: ethylenediamine - 0.155 mg, vai d / i - oʻo atu i le 24 mg.

24 ml - ampoules o le tioata pogisa ma se voluma 25ml (5) ma se pepa paepae e faʻaalia ai se laina vavae ma ni taʻaloga se tolu (lanumeamata-lanu samasama-lanumeamata) - paleni palama (1) - teuina o pepa pepa.

O le fualaau faasaina ua faamoemoe mo le faʻafefe o le faʻaaoga.

I le amataga o togafitiga, o le fualaau faasaina Berlition 600 ua faatonuina i se tulaga le talafeagai i se aso masani o le 600 mg (1 ampoule).

Aʻo leʻi faʻaaogaina, o mea o loʻo i le 1 ampoule (24 ml) e faʻavaivai i le 250 ml o le 0.9% sodium chloride solution ma faʻaaogaina faʻamalosi, lemu, i luga o se vaitaimi pe a ma le 30 minute. Ona o le pueina o le gaioiga o le mea galue, o le fofo o le fofo ua saunia vave aʻo le i faaaogaina. O le fofo sauniuni e tatau ona puipuia mai le faʻaalia i le malamalama, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o pepa alumini.

O le faagasologa o togafitiga ma le Berlition 600 e 2-4 vaiaso. I le faʻaleleia mulimuli ane o le togafitiga, o le thioctic acid e faʻaaogaina i le tautala i se aso ole aso ole 300-600 mg. O le umi o le faagasologa o togafitiga ma le manaʻomia mo le toe faia o mea ua fuafuaina e le fomaʻi.

Faʻasalaga

Faailoga: faʻalavelave, vomiting, maʻi tiga.

I tulaga ogaoga: o le mafaufau o le psychomotor po o le faanunununu o le mafaufau, faʻalavelave faʻalavelave lautele, faʻalavelave matuia o le paleni o le acid-base, o le lactic acidosis, hypoglycemia (e oʻo i le atinaʻe o le coma), le necrosis muscle skeletal, DIC, hemolysis, taofiofia o le gaʻo o le ponaivi,

Togafitiga: Afai ei ai se masalosaloga o le inisua ma le gaioiopi (mo se faataitaiga, o le puleaina o le sili atu i le 80 mg o le thioctic acid i le 1 kilokalama o le mamafa o le tino), o le falemai mo faalavelave faafuasei ma le vave faaaogaina o fua faatatau ua fautuaina e tusa ai ma mataupu faavae lautele e faaaoga i le tulaga o le faatamaʻi. O togafitiga o se faailoga. Togafitiga o gaioiga lautele, siama lactic acid ma isi aafiaga e lamatia ai le ola o le inupia e tatau ona faia e tusa ai ma mataupu faavae o tausiga ogaoga faaona po nei. E leai se vaifofo faapitoa. O le siama, o le hemoperfusion poo le filtration metotia ma le aveesea faamalosi o le vailaʻau thioctic e le aoga.

Fegalegaleaiga

Ona o le mea moni, o le thioctic acid e mafai ona fausia ai faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi ma metala, e tatau ona aloese mai le pulega faʻapitoa ma sauniuniga uʻamea. O le faʻaaoga faʻaaogaina o le fualaau faasaina Berlition 600 ma le cisplatin e faʻaitiitia ai le lelei o le mea mulimuli.

O vailaʻau o le thioctic o loʻo faʻapipiʻiina ai mea faʻapitoa e mafai ona sosolo faʻamalosi ma kulimi. Ole fualaau faasaina Berlition 600 e le ogatasi ma le kulukose, fructose ma dextrose fofo, vaifofo a Ringer, faapea foi ma fofo e tali mai ma otaota ma SH-vaega.

O le fualaau oona Berlition 600 e faʻaleleia ai le faʻaaogaina o le hypoglycemic insulin ma hypoglycemic agents mo le faʻafofoga tautala ma faʻaoga tutusa.

O le Ethanol e faaitiitia ai le aoga o le gaioiolosi gaioiolosi.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le a le mea e fesoasoani i le Paleni? Faʻamatala le fualaau faasaina i mataupu nei:

  • fibrosis ma cirrhosis o le ate,
  • ava malosi polyneuropathy,
  • o le hepatitis tumau
  • maʻisuka polyneuropathy,
  • gaʻo gaʻo,
  • aafiaga oona o metala.

Faatonuga mo le faaaogaina Berlition, fua

O ata ma capsule o loʻo faʻataʻitaʻiina i totonu, e le fautuaina i latou e faʻatau pe olo i le taimi e faʻaaoga ai. Ole fua ole aso e faʻaalu i le aso, pe a ma le afa itula ao lei faia le taeao.

I le avea ai o se tulafono, o le umi o togafitiga e umi. O le taimi tonu o le faʻatagaina e faʻamoemoeina taitoatasi e le fomaʻi. Faʻatauga o vailaʻau:

  • Mo le polyneuropathy o le maʻisuka - 1 capsule Seminale 600 i le aso,
  • Mo maʻi o le ate - 600-1200 mg o le thioctic acid i le aso (1-2 capsules).

I tulaga ogaoga, e fautuaina e faatonu le tagata maʻi Patilisi i se ituaiga o fofo mo le afaina.

O le suʻesuʻega i le tulaga o se faʻamoemoega mo le sauniuniga o se fofo mo le faʻafuina o loʻo faʻaaogaina mo le puleaina o le tino. I le avea ai o se solvent, na o le 0.9% sodium chloride e tatau ona faʻaaogaina, 250 ml o le vaifofo saunia mo le afa itula. Faʻatauga o vailaʻau:

  • I se faʻalavelave ogaoga o le polyneuropathy o le maʻisuka - 300-600 mg (1-2 papaʻu Berlition 300),
  • I faʻamaʻi ogaoga o le ate - 600-1200 mg o le thioctic acid i le aso.

Mo le faʻaleagaina o le pule (injections)

I le amataga o togafitiga, o le Berlition 600 o loʻo faʻatulagaina i se tulaga le talafeagai i se aso o le 600 mg (1 ampoule).

Aʻo leʻi faʻaaogaina, o mea o loʻo i le 1 ampoule (24 ml) e faʻavaivai i le 250 ml o le 0.9% sodium chloride solution ma faʻaaogaina faʻamalosi, lemu, mo le 30 minute. Ona o le pueina o le gaioiga o le mea galue, o le fofo o le fofo ua saunia vave aʻo le i faaaogaina. O le fofo sauniuni e tatau ona puipuia mai le faʻaalia i le malamalama, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o pepa alumini.

O le togafitiga e 2 i le 4 vaiaso. I le faʻaleleia mulimuli ane o le togafitiga, o le thioctic acid e faʻaaogaina i le tautala i se aso ole aso ole 300-600 mg.

Faʻaiʻuga

O le faʻatulagaga o le Faʻaiʻuga e mafai ona tuʻuina mai faatasi ma aʻafiaga pito i lalo:

  • Faʻaleagaina o le mea oona: afaina o le gasea, vomiting, tulaga o le sulu, dyspepsia, suia i le tofo,
  • Faʻasalaga o galuega a le tino ma le vaʻaia o le tino: o se lagona o le vaivai i le ulu, faalua faʻamatalaga i mata (diplopia), faʻapea foi ma faʻamafanafanaga,
  • Faʻaleagaina o galuega o le cardiovascular system: hypremia o le paʻu o foliga, tachycardia, lagona o le mausali o le pusa,
  • Faʻatonuga o le Allergic: faʻafefe, paʻu o le paʻu, urticaria, eczema. Faʻasagaga o le faʻalauiloaina o se mea maualuga, i nisi tulaga e mafai ona atiaʻe ai faʻamaʻi anaphylactic,
  • Isi faʻalavelave: faʻaleagaina o faʻamaoniga o le hypoglycemia ma, aemaise lava, faʻapupulaina le sosolo, faʻalautele le ulu, faʻaletonu le mafaufau ma le vevela. O nisi taimi e faigata ai i maʻi ona manava, ma faailoga o le thrombocytopenia ma le purpura.
  • I le amataga o le faagasologa o togafitiga, o le pulea o fualaau faasaina e mafai ona faatupuina ai le faateleina o le paresthesia, faatasi ai ma se lagona o le tafe i luga o le paʻu.

Afai o le vaifofo e tui vave, e mafai ona e lagonaina se lagona o le vaivai i le ulu, le mautonu ma le faaluaina vaaiga. O nei faailoga e mou atu ia i latou lava ma e le manaʻomia ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Contraindications

O le faauigaga ua solia i mataupu nei:

  • Soʻo se matāʻupu o le maʻitaga,
  • Ole gasegase o tagata gasegase ile vasega ole vaega ole vaega,
  • Lactation period
  • Faʻaaoga faʻatasi ma le solution Dextrose,
  • Faʻaaogā i tagata maʻi tamaiti,
  • Faʻaaoga faʻatasi i le tali a le sui,
  • Faʻasalaga taʻitoʻatasi i le suʻesuʻega poʻo ona vaega.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le vafealoai o vailaʻau o le thioctic acid o loo matauina e faatatau i complexes metal complexes, o le mea lea, o le aoga o sauniuniga e aofia ai, mo se faataitaiga, Cisplatin, ua faaitiitia. Mo le mafuaaga lava e tasi, pe a uma ona le fautuaina e ave vailaau oloʻo iai le magnesium, calcium, uʻamea. A le o lea, o le a latou faʻaitiitia.

E sili ona lelei le suʻega i le taeao, ma sauniuniga ma ni uʻamea - pe a uma le aoauli po o le afiafi. O le mea lava e tasi e faia i oloa gaosi susu o loʻo i ai le tele o le calcium. Isi fegalegaleaiga:

  • o le concentrate e le ogatasi ma fofo o Ringer, dextrose, glucose, fructose ona o le fausiaina o le suka e leai ni suauu suamalie ma i latou,
  • e le faʻaaogaina i ni fofo e fegalegaleai ai ma alavai vaʻavaʻaʻi poʻo le faʻavae-vaega,
  • alpha-lipoic acids e faʻaleleia ai le gaioiga o le inisalini ma vailaʻau o le hypoglycemic, o le mafuaʻaga lea e tatau ona faʻaitiitia ai a latou gaʻo.

Analogs of Berlition, le tau i falemaʻi

Afai e tatau ai, e mafai ona e suia le Suʻega faʻatasi ma se faʻamatalaga mo mea e gaosia - o fualaau ia:

I le filifilia o analogues, e taua le malamalama o faatonuga mo le faʻaaogaina o le Berlition 600 300, o le tau ma iloiloga o vailaʻau faʻatasi ai ma aʻafiaga faapena e le faʻaaogaina. E taua le maua o se faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi ae le o le faia o se vailaau faʻapitoa mo fualaau faasaina.

Tau i falemaʻi i Moscou: Fualaau pipi 300 mg 30 pcs. - 724 rubles, Berlition 300 conc.d / inf. 25 mg / ml 12 ml - 565 rubles.

O le ola ola mo papaa e 2 tausaga, ma mo le faʻatonu - 3 tausaga, i le ea vevela e leai se maualuga e sili atu i le 25C. E mafai ona teu le vailaʻau i totonu o le pusaaisa, aloese mai le faʻamaisa.

3 iloiloga mo le "Faatalanoaga"

O lenei vailaʻau faʻafuaseʻi fesoasoani i le togafitiga o le polyneuropathy i le maeʻa ai o le siama o le chickenpox virus + Epstein-barr. I le taimi muamua, na faasolosolo ona leaga faailoga, ona sosoo ai lea ma se fesoasoani taua.

Na fesoasoani le fualaau faasaina ia te aʻu, ou te lei mafaufauina. Na latou faatonuina au mo le togafitiga o le neuropathy o le maʻisuka, o le tiga na faʻasauāina ma le le faʻamalosi. Ina ua mavae le 2 vasega, na alu mea uma.

Na faatonuina au i le Berlition 300 ina ua uma ona ou faitioina se manogi o le afu. E foliga mai o se mea faatauvaa, aua e leai se mea e tiga, ae o le le mautonu ua faatiga. E leʻi faʻaolaina taualumaga o le tumama mo le umi, o le lino e tatau ona suia 2 taimi i le aso. Ma ina ua mavae le lua vaiaso o le ave o fualaau, o le tusi le fiafia i le manogi o le afu na mou atu!

Tuua Lau Faamatalaga