Glucometer Van Touch (Tasi le Touch)

O tagata uma e maua i le maʻisuka latou te iloa le mea o le glucometer. O se masini laʻititi lenei e maua ai le fesoasoani e le mafai ona fesiitaʻi i se tagata o loʻo iai sona togafitiga faʻaleaga. Glucometer o se masini faʻapitoa e puleaina, faigofie ona faʻaoga, faʻaalia saʻo saʻo.

O le faʻaaogaina sili o glucometers o le le eseese lea mai iʻuga e mafai ona maua mai i le suʻega suʻesuʻeina o le toto. O le mea lea, o se tagata ei ai se ituaiga masini e le manaomia le asiasi soo atu i se fomaʻi, pe afai ei ai se masalosaloga o le faateleina o le kulukose i totonu o le tino.

I le aluga o taimi, o mea fou fou ua faʻaalia, faʻafetai i le fea o kiliva faigofie, o loʻo faʻatau atu i le tulaga o se patch poʻo se kilia. Ae ui i lea, o le tau o ia meafaigaluega e le o le pito sili ona maualalo, i se faaopoopoga, e tatau ona suia le senate ma le masini i taimi uma. Peitai, e ui i lea, o glucometers lea e faʻafaigofieina ai le ola o le maʻisuka, e mafai ai ona e siakiina pea le toto suka.

O le sili atu ona taugofie ma saʻo o le tasi mita mita. O se faasologa o glucometers mai lenei kamupani e tele ni masini o masini e faigofie ona faʻaaogaina, avanoa faʻatau pisinisi ma faʻatagaina oe e vave fuafua le maualuga o le kulukose.

Tuʻua le maʻisuka i le fale. E tasi le masina talu ona galo ia te aʻu le oso i le suka ma ave le inisalini. Oi, pe na faapefea ona ou mafatia, faʻavaivaia pea, valaau faʻafuaseʻi. E fia taimi na ou alu ai i le endocrinologists, ae na o le tasi le mea latou te fai mai - "Ave le insulin." Ma o lenei ua 5 vaiaso ua mavae, e pei o le toto maualuga o le suka e masani lava, e le o se tui se tasi o inisalini ma faafetai uma i lenei tusiga. O tagata uma e maua i le maʻisuka e tatau ona faitau!

Glucometer One Touch Select

O le masini sili ona taʻutaʻua mo faʻamatalaga faʻamaonia o le van paʻi palota filifilia. O lenei masini e fesoasoani e fuafua le maualuga o le kulukose i totonu o le tino. E taua le manatuaina o le masani o lona faʻatonuga i luga o se manava gaogao e tatau ona 3.3 - 5.5 mmol / l. O le mea moni, e ono i ai ni mea sese, ae naʻo luga o le faʻavae o uiga o le tino o tagata taitoatasi.

Tasi le Touch Filifili e galue ma tofotofoina fasipepa. E tatau ona faʻapipiʻi i le suʻega. O le masini lava ia e aʻafia ai le toto mai se tamailima. A lava le toto e ulufale atu i le vaega o le faailoga, o le mita o le a suia le lanu o le fasi pepa. O le masini e faigofie tele ma aoga, o le mea lea, e lauiloa i le maʻisuka, e matua manaomia lava le pulea o tulafono faatonutonu o suka i totonu o le tino.

Faʻamanuiaga o le faʻaaogaina o le Tasi Mata Filifili le mita:

  • faʻapipiʻiina se lau lautele lautele, lea e faʻaalia ai le manino ma lautele tagata,
  • e manatuaina e le masini ia faʻataʻitaʻiga na maua aʻo leʻi maeʻa ona 'ai,
  • o le suʻega mo le van e paʻi atu i le glucometer e faʻatusatusa i le telē,
  • fuataga o fuataga 1.1 - 33.3 mmol / l,
  • o le masini ua fausia-i le manatua mo le 350 iuga,
  • 1.4 ml o le toto ua lava lea e maua ai le taunuuga.

O le ola o le masini ua mamanuina mo le 1000 fua o le toto. O le mafuaʻaga lea, o lenei ituaiga o meafaigaluega e manatu i le tamaoaiga. Pe a faʻatau atu, e tatau ona tuʻuina atu le masini faʻatasi ma ni laasaga i lea laasaga ma lea laasaga, o lea e mafai ai e se tasi ona vave faʻatulagaina lana faiga. O le pusa e faʻatau atu ai faʻataʻitaʻiga, faʻasologa mo se glucose meter van paʻi (10 pi).

Glucometer One Touch Ultra

I le VanTouch Ultra glucometer, e mafai ona e pulea lau kulūkose i soo se mea. Ona o lona mama ma le faigofie o le faʻaaoga, e mafai ona ave le masini i totonu o se ato ina ia mafai ai ona fua le aofaiga o le suka i le tino i le taimi tonu.

Pe a faʻatau atu i le One Touch Ultra package, o loʻo i ai se fafie, fasi, ufi, se manoa, pulou mo le aoina mai o le toto mai le pama po o le lima, o se faʻavaa, o se fofo galue ma faatonuga.

Faatasi ai ma mea taua o lenei masini, e taua le matauina o uiga nei:

  • Le i ai o se faailo leo.
  • Maualuga maualuga o iuga.
  • Mo le auʻiliʻiliga, 1 le o le toto ua lava.
  • O le manoa e aofia ai i totonu o le pusa e mafai ai ona e faia ma le le mama se suega i le fale.
  • O fasipepa e faʻaaogaina mo suʻega o loʻo i ai se vaega faapitoa puipui.

O le glucometer o le lona tolu o augatupulaga o masini e mafai ona fuafua le aofaʻi o le kulukose i totonu o le tino. O le masini e maua ai faʻamatalaga saʻo, faʻamauina se eletise eletise eletise, faʻaalia le maualuga o le kulukose.

Pe a faʻatau atu i le tagata faʻatau, o faʻamalamalamaga manino o le a tuʻuina atu e mafai ai e se tagata ona faʻasolo faʻasalalau talafeagai ina ia le tele se taimi e faʻaaogaina ai le kulūkose. E tatau ona faia se suʻesuʻega i luga o se manava gaogao i le taeao. Afai ei ai se manaoga faanatinati, e mafai ona toe faia.

Glucometer Van Touch Verio

O lenei mita e galue ma le tekonolosi lata mai, lea e mafai ai ona e siaki le suka i le 5 sekone (i le taimi nei ua silia ma le 1000 fuataga ua ave). O se taunuuga o le tele o suʻesuʻega, o faʻamaoniga saʻo o loʻo faʻaalia. O faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina ua faʻatau e pei o se seti. E faʻapea foʻi i le masini e iai:

  • pito i tua
  • glucose faailoga muamua ma pe a maeʻa taumafataga,
  • maa
  • Peni mo le tuʻi (o ni faʻapitoa faapitoa mo se van paʻu i le glucometer).

O vaega iloga o lenei masini o laina nei:

  • sao atoatoa
  • leai ni maa (e mafai ona galue le pulu e aunoa ma le faalavelaveina mo le 2 pe sili atu masina),
  • faʻasaoina o suʻesuʻega lata mai nei e vaʻaia ai le hyper ma le hypoglycemia,
  • o le i ai o faailoga ao leʻi oʻo i le taimi o taumafataga,
  • galuega faigaluega 1.1 - 33.3 mmol / l.

I fafo atu fafo, o le masini e tutusa ma le iPod. E faigofie tele le masini, e mafai ona faʻaaoga i fafo atu o le fale. Faʻafetai i nei atinaʻe fou, o loʻo maua e le maʻisuka le gafatia e mataʻituina ai le maualuga o le suka i soo se mea ma saogalemu.

Faatonuga mo le faaaogaina

Aʻo leʻi amata ona e fuaina le kulūkose toto, e tatau ona e suʻesuʻe ma le totoa pe faʻapefea ona faʻaaoga le masini!

E tuʻuina atu e le au gaosi faatonuga i totonu o masini taʻitasi, e tusa ai ma le suʻesuʻega e tatau ona faʻatino e tusa ai ma le algorithm o gaoioiga nei:

  • Fufulu lima i le vai mafanafana ma le fasimoli, solo lelei.
  • Uu tamatamaʻi, pipiʻi le uʻu o le lima lima.
  • O le suʻega o le suʻega ua tuʻuina i le mita.
  • O se lalaga e faʻapipiʻiina i totonu o le faʻamaʻi, lea e mafua ai le pupu.
  • O le mataua muamua o le toto ua soloina i le laumei, ma o le lona lua o loʻo aumaia i le vaega o le suʻega.
  • O le faailo na te aʻafia le toto, a maeʻa, pe a mavae le 5 sekone, o le iuga e aliali i luga o le mata o le masini.

O le saʻo o le glucometer VanTouch e 10%. O le mea lea, e tatau ona toe faia faʻataʻitaʻiga (tolu taimi) ma se eseesega o 2-3 minute. Aua e te mafaufau i le taunuuga o se glucometer o se mea sese, lea na faatusatusa i se fua i luga o se isi masini. E tofu i latou ma se faʻataʻitaʻiga e le fetaui ma se faʻataʻitaʻi toto.

Soifua o le glucose mita Van Touch

Glucometers ua faʻatau atu ma se tusi saisai. E leai se aso e maeʻa ai le masini. O le tele o manaʻoga e manaʻomia ona totogi i ni faʻataʻitaʻiga ma suʻe suʻega. O le lona lua e mafai ona teuina pe a maeʻa mo le 6 masina. A maeʻa le faʻatuai, e faʻasa ona faʻaaogaina.

E taua le mulimuli i faatonuga a le kamupanī ma fautuaga ma teuina le mita ma sapalai i nofoaga e maualalo le maualalo ma i totonu o se mataupu tapunia.

I le 47, na maua ai au i le maʻisuka ituaiga 2. I ni nai vaiaso sa ou maua pe a ma le 15 kilokalama. O le le lava o le vaivai, o le moe, lagona o vaivaiga, na amata ona nofo i lalo le vaaiga mamao.

Ina ua atoa lou 55 tausaga, ua ou togiina au lava ia i le inisalini, o mea uma lava e leaga tele. Na faʻaauau pea ona tupu le faʻamaʻi, faʻalavelave faʻafuaseʻi, na toe foʻi mai le falemaʻi mai aʻu mai le isi lalolagi. O le taimi atoa na ou manatu ai o le taimi lenei o le a mulimuli.

Na suia mea uma ina ua mafai e loʻu afafine ona ou faitauina se tasi o tusiga i luga o le Initaneti. E le mafai ona e mafaufauina loʻu agaga faafetai ia te ia. O lenei tusiga na fesoasoani ia te aʻu e faʻaumatia atoa ai le maʻisuka, o se faʻamaʻi e le mafai ona togafitia. O le 2 tausaga talu ai na amata ona ou siitia, i le tautotogo ma le taumafanafana ou te alu ai i le atunuu i aso uma, totoina tamato ma faatau atu i luga o le maketi. E maofa oʻu tuagane i le auala ou te tausisia ai mea uma, o le mea e tele ai le malosi ma le malosi e sau, latou te le talitonu pea ua 66 oʻu tausaga.

O ai e manaʻo e ola i se olaga umi, malosi ma faʻagaloina lenei faʻamaʻi matautia, faʻaaoga 5 minute ma faitau lenei tusiga.

Tuua Lau Faamatalaga