Glucometer Accu siaki: auala e sui ai i se mea fou?

O le glucometer Accu Chek Gow ua manatu o se tasi o masini e sili ona lauiloa ma faigofie lea e mafai ona e fuaina ai toto i le maʻisuka. O le faagasologa o le aoina mai o le toto e faafaigofie ona o le mea moni e iai le masini faapitoa o le kitini, e le gata i tagata matutua, ae o tamaiti, faapea foi ma tagata matutua, e mafai ona faaaoga le mita.

O se masini talitutusa e i ai le lelei o iloiloga i le va o fomaʻi ma tagata faʻatau. e tusa ai ma tagata o loʻo faʻaogaina le masini, Accu Chek Go e vave ma faʻatuatuaina, o fua o fua e mafai ona maua i totonu o le lima sekone pe'ā uma le amataga o le suʻesuʻega. I le taimi o le fuataga, e tuʻuina mai e le mita faailoilo lea e mafai ai ona e malamalama i taunuuga o se suʻega toto mo le suka i le taliga.

I lenei tulaga, o le mita e sili ona talafeagai mo tagata e maualalo le vaʻaia. Ma i luga o le mita o loʻo i ai se kulupu faʻapitoa mo le aveeseina o le fasipepa ina ia le mafai ona pisia le toto i le taimi e aveese ai. E mafai ona faʻaaogaina le masini pe afai e masalomia e le fomaʻi le maʻisuka.

Le lelei o Accu Chek Gow

O le aoga sili o le masini e mafai ona taʻua saogalemu le maualuga, o le mita e maua ai suʻesuʻega e toetoe tutusa ma mea na maua i le fale suesue.

  • O le tele faaopoopo o le fua tele lea o le fua. E na o le lima sekone e maua ai faʻamaumauga, o le mafuaʻaga lea e taʻua ai e le maʻisuka ma fomaʻi se ituaiga masini o se tasi o mea sili ona vave o ana mea tutusa.
  • Aʻo suʻesuʻeina le toto mo le kulūkose e faʻaaogaina ai le metotia photometric o suʻesuʻega.
  • I le taimi o le totoina o le toto i le vaega o le suʻega, e faʻaaogaina se gaioiga mamafa, o lona uiga e le tatau i le tagata gasegase ona faia ni taumafaiga tele ina ia aveese mai le toto mai le tamatamailima, tauau poʻo le muaʻi lima.
  • Ina ia faia se suʻega o le toto mo le kulukose, e manaʻomia se laʻititi laʻititi o meaola. O le masini e amata ona faʻavasegaina faʻafuaseʻi, pe a manaʻomia le toto i le vaega o le suʻega - e tusa ma le 1.5 μl. Ole laʻititi laʻititi lea, o lea e le afaina ai le tagata gasegase pe a faia se suʻesuʻega i le fale.

Talu ai e leʻo fesoʻotai saʻo le toto i le toto, o lea e mafai ai e le masini ona tumau le mama ma e le manaʻomia ai le faamamaina atili o le fale.

Faʻaaogaina o Accu Chek Go

O le glucometer Accu Chek Gow e leai sana kuluma amata; ao faagasolo le taotoga, e mafai ona liliuina ma alu ese i le faiga masani. O taunuʻuga o le suʻesuʻega o loʻo teuina faʻafuaseʻi ma tumau i le mafaufauga o le masini.

O le mafaufau o le mita e maua ai le teuina vave o le 300 faamaumauga ma le aso ma le taimi o le suʻesuʻega. O nei faʻamatalaga uma e mafai ona faigofie ma i soo se taimi e faʻafeiloaʻi atu i se komepiuta a le tagata lava ia poʻo le komepiuta e faʻaaoga ai le faʻaoga infrared.

Ina ia faia lenei mea, na o oe e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le polokalama Accu-Chek Pocket Compass i lau komepiuta, lea o le a faʻatalanoaina ai auiliiliga o auiliiliga. Mai faamaumauga uma e teuina, o le toto toto o le a fuafua le aofaʻi mo le vaiaso talu ai, lua vaiaso poʻo le masina.

O le mita o le Accu Chek Go e faigofie ona faʻamaonia le faʻaaogaina o pusa faʻamaonia tuʻuina. Mo le faigofie o le faʻaoga, e mafai e le tagata gasegase ona seti se tapulaa maualuga o le suka i le maualuga o le suka, pe a oo atu i ai se faailoga lapataiga e uiga i le hypoglycemia o le a tuuina atu. I le faʻaopoopoga i faʻasalalauga leo, o loʻo i ai le tomai e faʻapipiʻi ai matagi mata.

O le uati o le faʻamalo e tuʻuina atu foʻi i le masini; e ofoina atu e le tagata faʻapitoa avanoa e tolu mo le faatulagaina o le taimi mo le faʻasalalauga ma se leo faʻalogo. E maua e le kamupanī se faʻamaoniga e le faʻamaonia i luga o le mita, lea e faʻamaonia lona maualuga ma lona faʻatuatuaina. O foliga faʻapitoa faʻapitoa e i ai se mita satelite o le fausaga Rusia mai Elta.

  1. Aʻo leʻi suʻega, e faʻamamaina uma e le tagata maʻi ona lima i se fasimoli ma tuʻu i totigilima. O le toto sampling masini ua faʻamaʻiina i se vaifofo ma faʻatagaina e faʻagogo ina ia le tafe le toto.
  2. O le fua o le tui i le auʻau e filifilia e faʻavae i le ituaiga o paʻu. E fautuaina le faia o se pupuʻu i le itu o le tamatamailima, o le a le taimi e tatau ai ona liliu i luga le tamatamai lima ina ia le tafe le toto.
  3. I le isi itu, o le nofoaga na punctured e māmā le masaa ina ia mafai ona tuʻuina atu le toto talafeagai mo le suʻega. O le masini e faia i luga o le itu i luga i le laina sikola e tusi i lalo. O le pito o le fasi laau e aumai i le tamatamailima ma faʻafefe ai le toto ua faʻamaluluina.
  4. O le mita o le a logoina ai ua amata le suʻesuʻega, ma a maeʻa ni nai sekone, o le a faʻaalia le faailoga i luga o le faʻaaliga, pe a maeʻa ona aveese le taʻavale.
  5. A maua le faʻamaumauga o suʻesuʻega, kiliki i luga o se moli faapitoa, ona aveese lea o le suʻega o le suʻega ma faʻafuaseʻi ona tape le masini.

Accu Chek Gow Faʻafanua

O le seti o masini mo le fuaina o le toto glucose e aofia ai:

  • Accu Chek Go mita,
  • Sefulu suega,
  • Accu-Chek Softclix peni peni,
  • Ten Lancets Accu Check Softclix,
  • Pulu faapitoa mo le suʻeina o se mataʻu mai le tauau poʻo le lima.

E le gata i lea i le tulaga o loʻo i ai le faʻataʻitaʻiga, o se tusi faʻa-Russian-language manual mo le masini, o se tulaga talafeagai mo le teuina o le mita ma vaega uma.

O faʻamatalaga faʻapitoa faʻamatalaga nei o loʻo faʻamatalaina i le faʻatinoga o faatonuga mo le masini:

O le suʻeina o le toto e faia e le metotia photometric measure measurement. O le umi o le suʻeina o le toto e le sili atu ma le lima sekone.

O le masini ei ai se faʻaaliga tioata tioata e 96 vaega. O le laupepa e telē tele, lapopoa tusi ma numera, lea e sili ona talafeagai mo tagata matutua.

Faʻafesoʻotaʻi ma se komepiuta ona o le i ai o se pusa infrared, LED / IRED Vasega 1.

O le masini e iai le fuataga mai le 0.6 i le 33.3 mmol / lita pe mai le 10 i le 600 mg / dl. O le mita ei ai se manatua o le 300 suʻega o suʻega. O le faʻavasegaina o vaega o suʻega e faia i le faʻaaogaina o se suʻega suʻega.

O le masini e manaomia ai le tasi lithium battery DL2430 poʻo le CR2430, o loʻo i ai se punaoa o le 1000 fuataga. E laʻititi le masini i le 102x48x20 mm ma e na o le 54 g.

E mafai ona e teuina le masini i le vevela o le 10 i le 40 tikeri. O le mita ei ai le lona tolu o vasega o puipuiga, e pei o le tasi mita pito i luga.

E ui lava i le maualuga maualuga, i le taimi nei ua tuʻuina mai e toe faʻafoi se masini faapena ma maua tutusa pe afai ei ai ni faaletonu.

Meter Exchange

Talu ai i le kuata lona fa o le 2015 Roche Diagnostics Rus taofia le gaosiga o glucomet Accu Chek Go i le Russian Federation, o loʻo faʻaauau pea ona faʻatauina e le kamupanī tiute mo le au faʻatau ma ofoina atu e fesuiai le mita mo se tutusa, ae sili atu ona faʻaogaina, faʻalelei Modern Acck Chek Perform Nano.

Mo le toe faʻafoʻiina o le masini ma maua se mea sili ona vevela i le toe faafoi, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le Nofoaga Faʻatalatalanoa lata ane. E mafai ona e mauaina le tuatusi tonu mai le fesoʻotaʻiga aloaia a le upega tafaʻilagi.

E mafai foi ona e faʻatalanoaina se fale talavai. E masani foi ona galue i luga o le laina telefoni i aso uma, e mafai ona e fesiligia lau fesili ma maua ni auiliiliga auiliili e uiga i le mea ma pe faapefea ona suia le mita, i le valaʻau 8-800-200-88-99. Ina ia toe faʻafoʻi se masini e le lelei pe leai, e tatau ona e saunia se tusifolau ma se masini mo le fuaina o le suka toto. O le vitio i lenei tusiga o le a avea o se faatonuga mo le faʻaaogaina o le mita.

Faʻafefea ma le mea e sui ai le mita mo le saoloto i se mea fou.

E masani ona faʻaaoga e tagata faʻaoga o glucose mita i faleoloa o le Test Strip, ma e le toe mafai ona faʻatau ni faʻataʻitaʻiga. E tusa lava pe o le a le lelei o le glucometer, o le vave pe mulimuli ane o le suʻega suega mo le taofi le gaosia.

O kamupani gaosi oloa o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga fou, o galuega fou (e ui lava, i le tele ma le tele, o le mita ole gaioiga e tatau ona naʻo le fuaina o le suka o le toto) ma faʻamaonia fou.

O nisi taimi, o le maketi mo pepa faʻataʻitaʻiga o se glucometer faapitoa ma ua le aoga mo le kamupanī e faʻaulufaleina mai se tamai vaega o faʻataʻitaʻiga i totonu o lo tatou atunuu. E le gata i lea, o laasaga o faʻataʻitaʻiga e mafai ona tuua ai le maketi mo isi mafuaaga e lua, lea e tatau ona taʻua.

Muamua, o aso nei o loʻo i ai se tapulaa moni i le mafai ona toe resitalaina oloa na faia e isi atunuu mo le isi tausaga, o lona uiga, ia maua se tusi resitala fou, tusi faamaonia ma (poʻo) faʻamatalaga.

O oloa e aunoa ma ni pepa faapena ua le o toe mafai ona faatau i luga o le teritori o Rusia, peitai e masani ona faasaina ona faaulufale mai i totonu o le atunuu. Lona lua - o le taua o le le faʻaaogaina o le vaega e nafa ma le atinaʻega, faʻaleleia le mita i le maketi a Rusia.

E toatele tagata e mananao e tele mea e maua i le taimi e tasi, ae le o le iloa o le igoa o le oloa e aofia ai le tele o mea. Ioe, a itiiti mai mai le faʻalagolago o tagata faʻaaoga, o le a le faigata tele ona maua. O le maketi o le glucometer e tatau ona faʻaleleia ma le faaeteete, tausia lelei i le auala lava e tasi e tausia ai e se leoleo fanua lana togalaau.

E naʻo le tolu tupe siliva tupe e mafai ona gafatia e faʻaleleia ai se glucometer fou (faʻatuatuaina, sao ma faʻamalosia) i Rusia - Johnson ma Johnson (OneTouch trademark, division LifeScan), Bayer (Contour TS and Contour Plus trademarks) ma kamupani ROSH (Accu-Chek trademark). O nei mea uma o loʻo "tauivi" i luga o sea maketi ma o le a latou faia mea uma e maua ai se isi tagata faʻatau. E talisapaia tagata uma. O nei vaega e tolu o loʻo fesuisuiai pea a latou mita o le kulukose o le toto mo le saolotoga, aʻo faʻaauau pea le faʻatau atu i luga o la latou sikola faʻataʻitaʻiga. E i ai isi kamupani e sui a latou glucometers mo le saolotoga.

I le avea ai o se sui auai malosi i le maketi o oloa o le maʻisuka, o le fale o le Suʻega o Suʻega o loʻo tumau pea le faamaoni o ana uo ma tagata o loʻo faʻatau, poʻo le maʻisuka uma. A uma, e le afaina le tulafono i le faleoloa i Rusia o le maʻisuka na faʻatau mai lona mita. O nisi mea, na latou fautua atu i le maʻisuka e faʻatau lenei kesi faʻapitoa - i le faleoloa o le Suʻega o Suʻega poʻo le falemaʻi o N.

Ma o le taimi nei ua mou atu fasi pepa mo ia mo se tasi o mafuaaga ua taua i luga. O aso nei, o faleoloa o Suʻega o Suʻega o loʻo suia AI Glucometers e aunoa ma se faʻasesega, lea ua le toe faʻatau atu i le Rusia ni faʻataʻitaʻiga poʻo ni faʻataʻitaʻiga i le matou atunuu. E tupu mai o le maʻisuka e masani ona aumai ni kesi mo la tatou falemataaga mai fafo.

Afai e iai sou manaʻoga e sui se glucometer lea e le toe i ai ni vaega o suʻega i Rusia (pe leai foi), i le aso (vave Iulai 2015) e mafai ona sui i se tasi o kulupu o loʻo mulimuli mai: VanTouch Select Simple, Bayer Kontur TS, Freestyle Optium, KearSens N, HayChek, VanTouch UltraIzi, VanTouch Filifiliga ma le Tali Moni.

Afai e te nofo i Moscow, e tatau ona e asiasi i se tasi oa matou faleoloa.

O le a le mea e fai ia i latou e nonofo i fafo atu o le laumua ?! O le faleoloa o Suʻega o Suʻega o le a le tuua lava se tasi. Afai e te le nofo i Moscow, ae le o lenei aai valea ma lona 17 miliona tagata i le gasologa o itula, ona matou siitia lea i totonu o lau taulaga, e tatau ona e faia mea nei:

1) Poloaiga i le Suʻega o Suʻega i luga o le upega tafaʻilagi o fasipepa mo le mita lea e te manaʻo e suia lau masini tuai (tusa lava po o le a le tele). E mafai ona filifili ni fasi suʻega mo le tasi o mita. 2) I le faʻamatalaga i luga o le poloaiga, faʻaalia e te auina atu le flucometer fesuiaʻi e ala i meli mai le Rusia. 3) I le faʻamatalaga i luga o le poloaiga, faʻaalia le igoa ma le numera telefoni o le mita tuai. 4) Nofoaga ma totogi mo le poloaiga, faʻamaonia le tuatusi faʻapipiʻi mo le meli a le Rusia. 5) A maeʻa ona mauaina le totogiina o le poloaiga, o le a matou lafoina e le Falemeli. O le faʻatulagaga o le a aofia ai pepa faʻataʻitaʻi na e faʻatauina ma totogi mo le glucometer fou, ma le glucometer saoloto lava ia. 7) Ina ia aloese mai tupe alu faaopoopo i lau vaega, e LE TATAU ona auina mai ia i matou lau mea tuai!

Afai e te faʻaaoga lenei auaunaga e ofoina atu e le faleoloa o le Test Strip, o le a matou faʻafetai mo lau finagalo faaalia. Faafetai lava!

Faʻasese lau mita o le kulukose o le toto mo le FREE i totonu o la matou 'auʻaunaga tautua!

Dia-M LLC o le nofoaga autu mo auaunaga mo kamupani:

* Roche Diabetes Kea Rus LLC (glucometers: Accu-Chek Asset, Accu-Chek Performa, Accu-Chek Performa Nano, Accu-Chek Mobile, Accu-Chek Go)

* Johnson ma Johnson LLC, (Lifescan), (mita toto glucose: tasi le Touch Ultra, tasi le tago i le faigofie faigofie, tasi le lima e filifili, tasi le taga faigofie, tasi le tagoIQ, One Touch Horizon)

* LLC ELTA Kamupani, (glucometers: satelite, Satellite Plus, Express Satellite)

* Ai-Chek (iCheck) (mita)

Afai e le o lelei lau mita, e aliali mai se faʻamatalaga sese pe i ai foi ni masalosaloga e uiga i le sao atoatoa o iuga - o mea uma nei o se faʻalavelave e faʻafesoʻotaʻi ai le nofoaga autu. O matou tagata faapitoa NO tofotofo lau mita i luga o fofo taulima, suʻesuʻe le suʻega.

Afai e talafeagai NO o le a latou fautuaina le saʻo le tagofiaina, teuina o le mita, fasi faʻataʻitaʻiga, lalaga (ola mo le pipili tamatamailima), peni mo le pipisi, ma i le tulaga o le le lelei poʻo le vaeluaina o taunuuga o le masini, NO o le a suia e se mea fou.

O lea la o le nofoaga autu o fesoʻotaʻiga e fesoʻotaʻi ma le faʻavaivaia o le gaosiga o glucometers One Touch Horizon, One Touch Ultra ma One Touch Ultra Easy o fefaʻatauaʻi mo le tasi Touch Meter glucometer.

Accu-Chek Multiklix puno lima e fesuiai mo le puncturing Accu-Chek Fastclix i le fesootaʻi ma le latou faʻavaivai.

O le 'auʻaunaga o loʻo faʻafeiloaʻi le glucometer Accu-Chek Go mo le Accu-Chek Faʻatonu le glucometer.

O le 'auʻaunaga tuʻufaʻatasiga e tuʻuina atu le tausiga o glucometers: Satellite, Satellite Plus, Satellite Express.

O le nofoaga autu e tausi ai le Ay-Chek mita (iCheck).

Fetufaʻa ma le tautua o le FREE.

E mafai foi ona e faʻafesoʻotaʻi le kamupanī gaosiga:

Accu-Chek - www.accu-chek.ru 8 800 200 88 99

Johnson ma Johnson LLC (tasi Touch glucometers) 8 800 200 83 53

ELTA Company LLC - www.eltaltd.ru 8 800 250 17 50

ICheck 8 800 555 49 00

Accu-Chek Go: Accu-Chek Go mita (faatonuga)

E pei ona e iloa, o le kulukose o le punavai autu lea o le malosi o le tino i le tino o le tagata. O lenei enzyme e taua tele, i le faia o le tele o galuega talafeagai mo le atoatoaga o galuega a le tino. Ae peitai, afai e maualuga le maualuga o le suka o le toto ma e maualuga atu nai lo mea masani, e mafai ona mafua ai ni faafitauli.

Ina ia mafai ona tausisia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto i lalo o le vaavaaiga ma ia mataʻituina pea le suiga o faailoilo, masani ona faʻaaogaina masini e taʻua o le glucometer.

I totonu o le maketi mo oloa faʻalesoifua maloloina, e mafai ona e faʻatau ni masini mai atinaʻe eseese e ese i galuega ma tau. O se tasi o mea sili ona lauiloa e masani ona faʻaaogaina e le maʻisuka ma o fomaʻi o le Accu-Chek Go meter. O le gaosiga o le masini o le tagata lauiloa German o Rosh Diabets Kea GmbH.

Accu-Chek Go manuia mita

O le masini e tele ona lelei pe a faatusatusa i masini tutusa mo le fuaina o le suka toto.

Faailoga o le suʻeina o le toto mo le kulupu o le kulukose i luga o le mata o le mita pe a uma le lima sekone. O le masini lenei e sili ona vave, talu ai o loʻo faʻatinoina fua i le taimi sili ona puupuu.

O le mita mita e lava mo le 1000 fuataga.

O se metotia photometric e faʻaaogaina e fai ai se suʻega toto.

E mafai e le masini ona otometi le tapeina pe'ā uma ona faʻaaoga le mita i ni nai sekone. E i ai foi se galuega o le faʻapipiʻiina vave.

O se masini lelei tele lea, o lona faʻamaumauga e toetoe lava a tutusa ma suesuega o le toto e ala i suʻega suʻega.

O mea nei e mafai ona maitauina:

  1. E faʻaaogaina e le masini faʻaoga fou o suʻega e mafai ai ona aʻafia le toto i le taimi o le faʻaaogaina o se pa'ū toto.
  2. O lenei mea e mafai ai ona fuaina e le gata mai tamatamailima, ae mai le tauau poʻo le lima.
  3. E le gata i lea, o se auala tutusa e le afaina ai le mita o le kulukose toto.
  4. Ina ia maua iuga o suʻega toto mo le suka, e na o le 1.5 μl o le toto e manaʻomia, e tutusa ma le tasi pa'ū.
  5. E tuʻuina atu e le masini se faailo pe a sauni mo le fua. O le suʻega o le suʻega o le a pikiina le tele o le mamafa o se mataua o le toto. O lenei taotoga e ave ai le 90 sekone.

E ausia e le masini tulafono uma o le tumama. O fasi siaki o le mita ua mamanuina ina ia aua nei tupu le fesootaiga tuusao o le suega i le toto. Aveese le siaki siaki se masini faapitoa.

Soo se tagata gasegase e mafai ona faʻaaogaina le masini ona o le faigofie ona faʻaaogaina ma faigofie ona faʻaaogaina. Ina ia mafai e le mita ona amata galue, e te le manaʻomia le taomiina o se faamau, e mafai ona tape ma tape aunoa pe a uma le suʻega. O le masini foi e teu uma faamatalaga uma na o ia, e aunoa ma le faʻaalia o maʻi.

O faʻamatalaga faʻamatalaga mo le suʻesuʻega o faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻafeiloaʻi i se komepiuta po o le komepiuta e ala i se atigi infrared. Ina ia faia lenei mea, e faʻamalosia tagata faʻaoga e faʻaaoga le masini e tuʻuina atu ai faʻamatalaga o Accu-Chek Smart Pix, lea e mafai ona faʻavasega faʻamaumauga o suʻesuʻega ma siaki suiga i faʻamaoniga.

E le gata i lea, e mafai e le masini ona faʻapipiʻi le fuainumera o faʻataʻitaʻiga e faʻaaoga ai faʻamaumauga pito sili ona lata mai o loʻo teuina i le mafaufau. O le mita o le a faʻaalia ai le tau aogā o suʻesuʻega mo le vaiaso talu ai, lua vaiaso poʻo le masina.

A maeʻa le suʻega, e otometi lava ona aveesea le fasi siaki mai le masini.

Mo le fesuiaiga, o se auala talafeagai e faʻaaogaina e faʻaaoga ai se ipu faapitoa ma se faʻailoga.

O le mita ua faʻapipiʻiina ma se galuega talafeagai mo le fuafuaina o le maualalo o le toto suka ma faʻalauiloa e uiga i suiga faʻafuaseʻi i le faʻatinoga o le gaioiga.

Ina ia mafai e le masini ona logoina ma le leo poʻo le faʻataʻitaʻiga e uiga i le lamatiaga o le latalata atu i le hypoglycemia ona o le faʻaitiitia o le kulukose i totonu o le toto, e mafai e le tagata gasegase ona fetuʻutuʻatasi le faailo talafeagai.

Faatasi ai ma lenei galuega, e mafai e se tagata ona iloa i taimi uma lona tulaga ma ia faia ia fuafuaga talafeagai i le taimi.

I luga o le masini, e mafai ona e faʻatulagaina le telefoni feaveaʻi, lea o le a taʻuina atu ai ia te oe le manaomia o fua o le kulukose toto.

O le vaitaimi o le tusi poloaiga ole mita e le faatapulaaina.

Vaega o le mita Accu-Chek Gow

O le tele o le maʻisuka e suʻeina lenei masini faʻalagolago ma lelei. O le pusa masini e aofia ai:

  1. O le masini lava ia e fua ai le maualuga o le kulukose i le toto o le tagata,
  2. O se seti o suʻega i le aofaʻi o tupe e sefulu,
  3. Accu-Chek Softclix peni peni,
  4. Ten Lancets Accu-Chek Softclix,
  5. O se pu faapitoa mo le ave o le toto mai le tauau po o le lima,
  6. Maea talafeagai mo le masini ma nisi vaega mo le vaega o le mita,
  7. Faʻa-Rusia gagana mo le faʻaaogaina o le masini.

O le mita ei ai le faʻaaliga manino tioata, e aofia ai 96 vaega. Faʻafetai i faʻamaoniga manino ma lapoa i luga o le lau, e mafai ona faʻaaoga le masini e tagata e maualalo le vaʻaia ma tagata matutua o loʻo le iloa le manino o le vaʻavaʻai taimi, e pei o le matalaga o le mita o le kulukose toto.

O le masini e mafai ai suʻesuʻega i le lautele mai le 0.6 i le 33.3 mmol / L. O faʻataʻitaʻiga e faʻamaonia e ala i le faʻaaogaina o se suʻega suʻega faapitoa.

Fesoʻotaiga ma le komepiuta e auala mai i le pusa infrared, o se atigi infrared, LED / IRED Vasega 1, e faʻaaoga e faʻafesoʻotaʻi ai.

O le tasi masini lithium o le ituaiga CR2430 e faʻaaogaina e avea ma se maa, ua lava lea e faia ai le sili atu ma le afe fua o le suka o le toto ma se glucometer.

O le mamafa o le mita e 54 kalama, o le tele o le masini e 102 * 48 * 20 millimeters.

Mo le masini e tumau i le umi e mafai ai, o tulaga uma e teu ai e tatau ona matauina. A aunoa ma se maa, e mafai ona teuina le mita i le vevela mai le -25 i le +70 tikeri.

Afai o iai le pulu i le masini, o le vevela e mafai ona aofia ai -10 i le +50 tikeri. I le taimi lava e tasi, e le sili atu i le 85 pasene le maualuga o le malulu o le ea.

E aofia ai le mita e le mafai ona faʻaaoga pe afai o loʻo i ai i se eria e maualuga ai le maualuga 4000 mita.

A faʻaaogaina le mita, e tatau ona e faʻaaoga fasi pepa faʻataʻitaʻiga na fuafuaina mo lenei masini. O faʻataʻitaʻiga o Accu Go Chek e faʻaaogaina e suʻe ai le toto paʻu mo le suka.

I taimi o suʻega, naʻo le toto fou e tatau ona faʻaaogaina i le fasi pepa. E mafai ona faʻaaoga faʻasologa o suʻega i le aso maeʻa, lea o loʻo faʻaalia i luga o le afifi. E le gata i lea, o le Accu-Chek glucometer e mafai ona avea ma isi suiga.

Auala e faʻaaoga ai le mita

  • Aʻo leʻi faia le suʻega, fufulu ou lima i le fasimoli ma faʻamago.
  • Filifili le tikeri o le pupu i le pen-piercer e talafeagai e tusa ai ma le ituaiga o paʻu o le maʻi. E sili le atigi se tamatamailima mai le itu. Ina ia taofia le pa'ū mai le salalau, e tatau ona faia le tamatamailima ina ia oʻo i luga le 'upega tafaʻi.
  • A uma ona tuʻia le tamatamailima, e tatau ona e faamasani lelei e fai ai se mataua o le toto ma faatalitali mo le lava o le voluma ina ia faasaolotoina mo le fua. O le mita e tatau ona tuʻu saʻo i le laina o le suʻega. O le pito i lalo o le siaki o le suʻega e tatau ona aumai i totonu o le tamatamaʻilima ma faʻafeiloaʻi le toto na filifilia.
  • A maea ona tuʻuina atu e le masini se faailo o le amataga o le suʻega ma o le afi tutusa e aliali mai i luga o le lau o le mita, e tatau ona aveese le fasi siaki mai le tamatamailima. O lenei mea e taʻu mai ai ua faʻaaogaina e le masini le toto saʻo ma ua amataina le suʻesuʻega.
  • A maeʻa ona maua le suʻega, e tatau ona aumai le glucometer i le lapisi ma kiliki le ki e otometi ona aveese le suʻega. O le masini e vavae ese le taʻai ma otometi le tapuni.

Faʻafeiloaʻiga Accu-Chek Gow

  • Aiga
  • /
  • Polokalame faalauiloa ma le faamaoni
  • /
  • Faʻafeiloaʻiga Accu-Chek Gow

Dialog Diagnostics LLC (Iukureini), o le tufatufaina aloaia o Roche Diagnostics GmbH (Siamani), o le gaosiga o oloa gaosi a Accu-Chek, faaalia lona faʻaaloalo ma le agaga faafetai faamaoni mo le tele o tausaga o le galulue faatasi.

Faamolemole ia matau mai le aso 1 Ianuari, 2016, ua taofia ai e Roche Diagnostics GmbH (Siamani) le gaosiga o pepa suega a Accu-Chek® Go.

I le iloaina o la matou matafaioi i le lalolagi, matou te valaauliaina tagata uma o tagata Accu-Chek® Gow glucometers e taitaia se FREE1 EXCHANGE mo suiga fou o Accu-Chek® glucometers.

Ua ofoina atu e le tagata faʻaoga ni ata se lua o aso nei e filifilia mai: Accu-Chek® Asset poʻo Accu-Chek® Performa Nano.

Soʻo se tasi e manaʻo e fai, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi le auaunaga a Accu-Chek® i luga ole laina 0 800 300 540.

1 Faʻafesuiaiga e faʻatupeina i le tau o Dialog Diagnostics LLC, e tusa ai ma le faʻatulagaina o le auaunaga. O oloa faaulufaleina mai fafo e noatia i le fesuiaiga.

Polokalame faalauiloa ma le faamaoni

  • Dialog Diagnostics LLC (Iukureini), o le tufatufaina aloaia o Roche Diagnostics GmbH (Siamani), o le gaosiga o oloa gaosi a Accu-Chek, faailoa mai lona faʻaaloalo ma le agaga faʻafetai faamaoni mo le tele o tausaga o le galulue faʻatasi. ma mai le aso 1 o Ianuari, 2016, Roche Diagnostics GmbH (Siamani) o le a taofia le gaosiga o pepa o suega a Accu-Chek® Go. I le iloaina o la matou matafaioi i le lalolagi, matou te valaauliaina tagata uma o Accu-Chek® Go glucometers e taitaia se FREE1 EXCHANGE mo sui fou o ata o Accu-Chek® lua ata faataitai i aso nei ua ofoina atu i le tagata e faaaogaina: Accu-Chek® Active or Accu-Chek® Performa Nano. Soo se tasi e manao e fai, faamolemole faafesootai le auaunaga a Accu-Chek® mo se ata 0 800 300 540.1 Ua faia le fefaasoaaiga e le Dialog Diagnostics LLC, e tusa ai ma le faiga o le auaunaga. O le valaau mai i le Accu-Chek hotline 0 800 300 540 (e aunoa ma se lisi) mai le Aso Gafua i le Aso Faraile, mai le 900 i le 1800 tusi resitala o le Matagaluega o le Soifua Maloloina o Iukureini Numera 12910/2013, 12948/2013, 12950/2013 na tusia 08/16/2013 tausaga. Faʻasalalau aloaia i Iukureini: Dialog Diagnostics LLC, Ukraine, Kiev, 03680, st. Aiga Sosnin, 3, tofi 417. O le togafitiga o le tagata lava ia e ono afaina ai lou ola maloloina.

Polokalame faalauiloa ma le faamaoni

Faigofie ma le leai se toto o fua o le suka i le fale

O le Acclu-Chek Go glucometer ei ai se nofoaga e resitala tumau ai ma loʻu tina, o loʻo ou (ma e leai lava se :) e manaʻomia.

Ae, i le isi itu, na ou manaʻomia muamua, ona o le tele o suʻega na ou mauaina talu ai nei se suʻega o le kulukose o le toto ma sa ou teena lava, ma na ou maua se faʻamatalaga manino i luga o laʻu Accu-Chek Go i le toto o le kulukose toto. I le auala, sa ou fiafia i taunuuga - e tusa ma le 5.0 mmol / L, ma o le toto toto masani o le 5.5 mmol / L.

Peitai, o loʻu tina, na maua i le maʻisuka ma ua fiafia o ia pe a pa'ū le suka i lalo o le 10 mmol / l. O le mea lea, mo le siakiina pea o le suka toto, e manaʻomia moni lava e ia lenei masini. O le mea moni, o le mafuaaga lena na maua ai.

Le tau o le masini lava ia e maualalo. Sa ia faatauina mai e tusa ma le 800 ruble. Talu ai nei, i Auchan, na ou vaai ai foi i se glucometer mo le 400 rubles, ae o se ituaiga eseese, moni lava.

Ae o tupe faʻaalu autu mo ia mea o mea taumafa, ma faapitoa lava mo le totoina o le toto, ma aemaise lava faʻataʻitaʻiga. Ole tau e tusa ma le 500 rubles mo vaega e 200, ma suʻe suʻe pe tusa ma le 1,000 mo le 50 fasi fasi.

Ae tutusa lava, i le faaiuga, o le auiliiliga e tusa ma le 20 ruuga, o lenei mea, e moni, e valea pe a faʻatusatusa i se suʻega totogi pe leai se taimi i totonu o se falemaʻi saoloto.

O le mea lenei e foliga mai i le pusa, lea e aofia ai le Accu-siaki ile glucometer lava ia, le siaki o le Accu-check Softclix ma meaʻai:

Accu-Chek Gow meter setup faatasi ma peni ma sapalai Accu-chek Softlix

A maeʻa, o se pusa faʻatusa lenei:

Pusa mai le seti o le kulukose mita Accu-Chek Go ua tapunia

O le peni Accu-Chek Softclix o loʻo i ai se fasi iela manifinifi (uala) ua faʻapipiʻiina:

Accu-Chek Softclix Pen

Faatasi ai ma se peni matou te faia ai se punipi i le limatusi. E matua le afaina lava i le faia o se pupu, ae na o sina taimi mulimuli ane, o le nofoaga o tui na lagona ai sina mea laitiiti. A maeʻa se faʻalavelave, e aliali mai i luga o le tamatamailima se mataua itiiti o le toto.

O se fasi siaki ua tuʻuina atu i totonu o le masini ma o se mataua ua tusia lelei i totonu:

Totoina toto i le glucometer Accu-Chek Go

Matou te faʻatali mo le tolu sekone ao faʻatautaia e le masini le taunuuga ma le taimi nei, o faʻamaumauga i luga o le lau:

Accu-Chek Gow glucometer ma faʻamatalaga

O le masini ua uma ona tautua ma le faamaoni mo le tusa ma le tolu tausaga, ae i le taimi nei ua i ai le talafou i luga o le upega tafaʻilagi a le tagata gaosi oloa ua le o toe gaosia e le kamupani ni siaki mo lenei masini, ma ua ia vaaia le fofo i le faafitauli ma tagata e ona le Accu-Chek Gow glucometers e faafesuiai i feutagaiga nofoaga autu ile Accu-Chek Performa Nano. E le gata i lea, pe a ou malamalama i ai, o le a faia lenei mea e aunoa ma se totogi. I le lumanaʻi lata mai o le a matou siakiina le taimi nei ma o le a ou faaopoopoina le iuga i faamatalaga.

Glucometer Accu-chek Go

Glucose - O le punavai autu lea o le malosi i le tino o le tagata. E tele gaioiga aoga e faia i le tino, ae afai o le kulukose o le toto e sili atu i le masani, ona mafai lea ona oʻo atu i faʻafitauli. Ina ia iloa pea le maualuga o le kulukose i totonu o lou tino, e mafai ona e faʻaaogaina le Accu-check Go glucometer. O lenei mita na fausia i Siamani e ROCHE.

Aisea e tatau ai ona faʻaaoga le Accu-check Go Glucometer? Ona lelei:

- Fua ole kulukose e 5 sekone

-O le manatua o le mita o le 300 fuataga, ona o le taimi ma le aso ole fua.

- E le mafai e le pusa ona tuʻuina atu i le 1000 fuataga.

- Fua faʻatatau o fuataga

- Faʻamasino i luga ma le mamao.

Teuina ma le faʻaaogaina o le mita Accu-chek Go:

- mai le -25 tikeri Celsius i le +70 tikeri o le teuina o le mita e aunoa ma se masini.

- mai le -10 tikeri Celsius i le +25 tikeri ma se maa

- Mo le masini e galue lelei, e le sili atu le 85%

Mo le maualuga o galuega, e le mafai ona sili atu i le maualuga o le 4000 mita i luga aʻe o le sami.

E aoga foʻi le faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga o le Accu-Chek Go. Ua mamanuina e fua le aofaiga o le kulukose i le toto capillary. Faʻatagaina: toto e tatau ona fou. Aʻo leʻi tatalaina le pu, o le suʻega e mafai ona teuina mo se taimi umi, pe a uma ona tatala, seia oʻo i le aso e muta ai ua faʻaalia ile pusa.

Aisea e talafeagai ai le faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga o le Accu-Chek Go:

- Ina ia fuaina le kulūkose o le toto, na o le 2 miligrams o le toto fou e lava.

- O le aveeseina o le fasipepa mai le masini lava ia e otometi.

O le a le mita o Accu-chek Go? O le glucometer e aofia ai: le masini lava ia, vaega o suʻega, vailaau faʻamaonia, mea e tui ai tamatamailima, vailaʻau eseese, o se faʻavaa e faʻatau e teuina ai vaega uma o le glucometer, o se faʻasalalauga faʻatasi ai ma le laasaga o le laasaga e tatau ai mo le fuaina.

O le faʻaaogaina o le mita Accu-Chek Go e faigofie lava, aua o le pusa e aofia ai se masini mo le aoina o le toto. O lenei mea e faigofie tele ai le faagasologa o le fuaina o le kulukose o le toto.

O le mita o Accu-Chek Gow o se tasi o mita sili ona lauiloa o le kulukose toto. O le toʻatele o tagata e mautinoa o le faafetai i le Accu-check Go mita, o lenei faagasologa ua sili atu ona faigofie ma sili atu ona aoga. Ua faʻamalieina tagata faʻaoga i le masini ma ua fautuaina e faʻaaogaina.

O lenei ua e iloa le fuaina o le kulukose toto. Mulimuli i tulafono o loʻo faʻaalia i faatonuga mo le mita ma o fua uma o le a maua ai sao saʻo. Le manuia

Glucose toto toto Accu Chek Gow ma ona uiga

O le maʻi suka o se faʻamaʻi masani i sosaiete faʻaonaponei. E mafua mai i le tele o mea.

E tusa ai ma le faʻasologa lata mai, e lua ituaiga o faʻamaʻi e iloga. Ituaiga o maʻisuka ituaiga 1, lea e faʻavae i luga o le faʻamaʻi saʻo i le pancreas (motu o Langerhans).

I lenei tulaga, ua tupu le le atoatoa o le insulin, ma ua faamalosia le tagata ina ia sui atoatoa i le toe faafou o togafitiga. I le maʻisuka ituaiga 2, o le faafitauli o le le mautonu o le tino ile hormon.

E tusa lava pe o le a le tala, e taua le malamalama o faafitauli e fesootaʻi ma lenei faʻamaʻi ma e taʻitaʻia ai le malosi o le tino ma le tino e faalagolago i faʻafitauli faʻapitoa. Ina ia puipuia i latou, o loʻo i ai se manaʻoga mo le faʻaauau pea ona mataʻituina le maualuga o le suka.

O falemaʻi faafomai faʻaonaponei e ofoina atu le tele o telefoni feaveaʻi. O se tasi o le sili ona faʻalagolago ma taatele o le Accu Chek Gow mita, lea e maua i Siamani.

O le masini e faʻavae i se mea faʻapitoa faaletino e taʻua o le photometry. O le uila o le moli infrared e pasi i se mataua o le toto, e fuafua i lona gaioiga, o le maualuga o le kulukose i le toto ua fuafuaina.

Glucometer Accu-Chek Go

E sili atu le lelei nai lo isi glucometers

Accu Chek Gow o se mea moni lava i le lalolagi o meafaigaluega fuaina o lenei ituaiga. E mafua ona o mea nei:

  • o le masini e mama tele pe a mafai, o le toto e le faʻafesoʻotaʻi saʻo le tino o le mita, e faʻamapulaʻa naʻo le fua fua o le lapisi,
  • auiliiliga o suʻesuʻega o loʻo avanoa i totonu o le 5 sekone,
  • ua lava lava le aumaia o le siaki i se mataua o le toto, ma e tutoatasi (absorillary method), o lea e mafai ai ona e faia se pa mai itu eseese o le tino,
  • mo se fuataga talafeagai, e manaʻomia sina laʻititi o le toto, lea e mafai ai e oe ona faia se togi sili ona leai se tiga e faʻaaogaina ai se pito iʻu o se mea faʻagata,
  • e faigofie ona faʻaaoga pe a otometi ma aunoa ma le otometi,
  • o loʻo i ai se mafaufauga i totonu e mafai ona teuina i le 300 iuga o fua muamua,
  • o le gaioiga o le tuʻuina atu o auʻiliʻiliga e oʻo atu i se masini feaveaʻi poʻo le komepiuta faʻaaogaina le pusa infrared ua avanoa,
  • e mafai e le masini ona faʻavasega faʻamatalaga mo se vaitaimi patino ma fausia se ata faʻataʻitaʻi, o lea e mafai ai e le tagata gasegase ona mataʻituina le malosi o le glycemia,
  • o le faʻailoga ua faʻailoaina ai le taimi e tatau ai ona faia se fua.

Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le masini, faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi poʻo le aufaigaluega faafomai. E taua le malamalama o le faʻamaoni o le faʻamatalaga tele lava e faʻalagolago i le saʻo o fuataga.

Faʻamatalaga faʻapitoa

O le glucometer Accu-Chek Go e ese mai isi masini i lona tumau, o lenei mea e mafua ona o le faʻaaogaina o mea aupito maualuga.

O mea nei e talafeagai:

  • mamafa mama, na o le 54 kalama,
  • o le mamafa o le tau e mamanuina mo le 1000 fuataga,
  • le tele o le fuafuaina o le glycemia mai le 0.5 i le 33.3 mmol / l,
  • mamafa mamafa
  • faletupe infrared
  • e mafai ona galue i tulaga maualalo ma maualuga,
  • E le manaʻomia le faʻavasegaina o suʻega.

O le mea lea, e mafai e se tagata ona ave le masini ma ia i se malaga umi ma aua nei popole o le a ia aveina ni avanoa se tele pe o le a vaivai le pati.

Firm - gaosi oloa

E taua le iloa! I le gasologa o taimi, o faafitauli ma le maualuga o le suka e mafai ona oʻo atu ai i le tele o faʻamaʻi, e pei o faafitauli i le vaʻaia, paʻu ma lauulu, maʻi o le tino, gangrene ma e oʻo lava i tumutumu faʻamaʻi! Na aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻamautuina a latou gaʻo fiafia ...

O le tau o se tasi o mita maualuga o le glucose toto i le lalolagi e sau mai le 3 i le 7,000 rubles. E mafai ona faʻatonuina le masini i luga o le upega tafaʻilagi aloaia ma tuʻu i totonu o ni nai aso e le faila.

O le fesoʻotaiga o loʻo taatele i iloiloga lelei i le endocrinologists ma tagata gasegase:

  • Anna Pavlovna. Ua ou mafatia i le maʻisuka ituaiga 2 mo le 10 tausaga, o le taimi lea na ou suia ai le tele o glucometers. Sa masani ona ou ita pe a le lava le toto ma maua ai se mea sese (ma e taugofie, pe a uma). Ina ua amata ona ou faaaogaina le Accu Check Go, ua suia mea uma mo le sili atu, o le masini e faigofie ona faaaoga, e maua ai iuga saʻo e faigofie ona faaluaina siaki,
  • Oksana. Accu-Chek Go o le upu fou i tekonolosi fua o le toto. I le avea ai o aʻu ma sui o le endocrinologist, ou te fautuaina atu i oʻu maʻi. Ou te mautinoa o faailoga.

Fua faʻatusatusa o le tau / lelei!

Faʻapitoa: Faʻamasinoga, tau, uiga Siamani, lelei, saʻo saʻo.

Faʻafitauli: seia matou maua

Na tupu lena mea na faafuasei ona maua ai se tasi o loʻu aiga i le maʻisuka ituaiga 2. Ona ou filifili ai lea o se glucometer o le a avea ma se mea e sili ona talafeagai mo le taimi. Na tulai mai le fesili: o le a? Faʻamatalaga le tele o faʻamatalaga i le Initaneti ma faimalaga i falemaʻi uma.

E sili atu le malosi nai lo oe? Faʻatau se glucometer ma fua le fua o lou suka pe a maeʻa fasi fasi keke.

Faʻapitoa: Puleaina o suga i le fale.

Faʻafitauli: Meaʻai taugata, e tatau ona e tuʻi lou tamatamailima mo le mea moni.

Sa ou faatauina mai lenei mita 9 tausaga talu ai. Ona ou "nofo i lalo" i luga o le taumafataga maualalo a le Dr. R. Atkins. O lenei taumafataga o loʻo galue i se auala e toe faʻatulagaina ai le tino, pe a le faʻatali mo le faʻaaogaina o gaʻo (suka), e faʻaalu ai gaʻo e teuina.

E mafai ona e alu i luga o mea taumafa

Faʻapitoa: Faʻamau, faʻalelei.

Faʻafitauli: Meaʻai pele.

Ina ua iloa e loʻu toalua le maualuga, na amata ona ia gauai atili atu i lona soifua maloloina, ae ua na o le faatauina mai o vailaau ma masini eseese. Ma i le taimi lava na maeʻa ai le tonometa, sa ia faatauina mai se isi glucometer e fua.

O se masini faʻapitoa mo tagata mamai e maua i le maʻisuka!

Faʻapitoa: Faʻavave ma faʻavave vave le toto toto!

Faʻafitauli: taugata taugata taugata (lancets ma pepa faʻataʻitaʻi!)

I totonu o lo matou aiga, o loʻo i ai se tagata o loʻo i ai se faʻafitauli o le maʻisuka! O ia tagata e tatau ona mataʻituina ma le totoʻa o latou ituaiga olaga ma, pe afai e mafai, ia mataʻituina lelei a latou suka toto. O le mea lea, na filifili ai e faʻatau i totonu o le fale falemaʻi fale.

Se siaki lelei toto

Faʻapitoa: iuga vave, faigofie ona faʻaoga.

Faʻafitauli: toso tui e le faigofie

Ou te fia faʻasoa, o se faʻatusatusaga, se isi toe iloiloga i le ACCU-CHEK glucometer, Accu-chek galue. E pei lava o soʻo se isi lava masini, e iai ona lelei ma le lelei. O le gaioiga a Accu-chek e na o se pepa taua: O ia.

Ou te fiafia i ai!

Faʻapitoa: saʻo, e le afaina

Faʻafitauli: e tele le toto e manaʻomia, tele

O laʻu muamua, pele sili ona pele. Faʻalie ma saʻo le fua. Ua ou faaaogaina nei, e pei o se tagatanuu. Ma o fasipepa e le taugata ma e lava le mafanafana. E i ai mea le lelei, e pei o le tele o le toto e manaʻomia pe tele.

Faoa

Faʻapitoa: taugofie, fasi fua faʻataʻitaʻi taugofie, faigofie ona taulimaina

Faʻafitauli: malulu, leaga leaga, le faʻalagolago, leai se malamalama, leai se leo

E iai loʻu maʻisuka ituaiga 1 mo le 9 tausaga. I le taimi lea, ioe, sa ou taumafai i le tele o glucometers. Accu-Siaki Mataʻitusi o aʻu lava muamua, ou te faʻaogaina nei i le taimi nei. O le mea lautele, e faigata ia te aʻu ona tuʻuina atu oloa Accu-Check.

Le mea saʻo mo le maʻisuka!

Faʻapitoa: E fetaui ma faigofie ona faagaoioia.

Faʻafitauli: E tatau ona e tuʻi se tamailima.

Se masini e fua ai le maualuga o le kulukose o le toto. E faigofie ona fua le suka. Meafaifaʻaili: tusi lesona, meafaigaluega lava ia, pusa mo ia, ave taga, nila, peni mo tui. Ou te faʻaaoga le masini mo le maʻisuka. Faʻatagaina oe e siaki le tele o suka.

O se masini lelei, ae e tatau ona e faʻaaogaina, aua e le fetaui le au matutua

Faʻapitoa: Tele masini

Faʻafitauli: Tau o faʻataʻitaʻiga, leai se toto samasamanoa

O le taimi nei o aʻu iloiloga e tuuto atu i masini e mataʻituina le soifua maloloina o tagata. Ma e faaopoopo i le One Touch Select mita, o le a ou taʻuina atu ia te oe le mita o le Accu-chek active. Na ia faaali mai ma i tatou i le lua tausaga talu ai, ina ua tapunia le pito mulimuli i le nuu.

O loʻo pepelo le pepelo!

Faʻapitoa: Ata matagofie

Faʻafitauli: O le tele o mea faʻapitoa, e taoto tele.

Sa ou faatauina lenei masini i luga o le fautuaga a se fomaʻi. O taugata, ae sili ona maualuga, ma faʻataʻitaʻiga taugata e taugata. Ma talu mai le 2011, ua fuaina le suka. Ou te leʻi faʻaalia lelei lava, o loʻo taoto i luga o 2-3 iunite, na faʻatusatusa i se isi glucometer fale ma s.

Se mea e le mafai ona suia mo tagata e maua i le maʻisuka

Faʻapitoa: faigofie ma faigofie ona faʻaoga,

Faʻafitauli: le maua

Talofa. O le asō ou te fia taʻuina atu ia te oe se mea e le mafai ona suitulaga mo tagata e maualuga le suka, ma se maʻi - maʻisuka. E aofia ai loʻu tina. I lenei tulaga, na ia faatauina mai lenei mea.

Filifiliga vave o le suka o le toto

Faʻapitoa: Faʻafaigofie ona faʻaoga, saʻo ma saoasaoa o fuataga, faʻatuatuaga, o sina mataua o le toto, e le afaina i le pipisi

Faʻafitauli: Afai e masani ona faʻaaogaina, e taugofie ona o mea taumafa - faʻataʻitaʻiga, fasi pepa

Na tupu i le taimi na maʻi ai loʻu tina ma sa tatau ona faia se suʻega. I se feutagaiga ma le tasi fomaʻi, sa fuaina lona suka toto ma fai mai e tatau ona siaki i lea taimi ma lea taimi, aua o sina faitauga na sili atu nai lo le masani.

Aua nei toe FAIA

Faʻapitoa: faigofie ona faʻaaogaina

Faʻafitauli: se sese tele o le 3 prm,

Sa ou faatauina mai se pele i se fale talavai, i le siakiina ma le faatusatusaina o taunuuga i le fale suesue, na faaalia ai le tele o feeseeseaiga, na ou taʻua le laina i luga o mauga, na latou fai mai o le matagaluega lata ane mo le siakiina, i Moscow, sa matautia! Sa toe fai soo aʻu.

Loia. Gut!

Faʻapitoa: Tulaga lelei, faigofie

Faʻafitauli: Metotia Metotia: Photometric. E te manaʻomia le malamalama e fua. Ae o loʻu lava manatu lenei.

O le mita e fetaui ma saʻo lelei! Faʻapipiʻiina o fuataga, fua faʻatatau. O le masini lava ia e liliu ma e otometi lava ona alu ese; ou te le manatua pe fia sekone. O le faʻataʻitaʻiga aupito lata mai o loʻo faʻafeiloaʻi foʻi fuataga e ala i le faʻaaoga i le komepiuta. E na ona e manaʻomia e download le polokalama Accu-Chek.

Lelei lelei ma le faʻaaogaina

Faʻapitoa: lelei, faigofie e faʻaoga

Faʻafitauli: mauaina atili o vaega o suʻega aʻo faʻaaogaina

Sa tatau ona ou faamasani i le glucometer a Accu-chek i le 6 tausaga talu ai ina ua ou maua i le maʻisuka ituaiga 2. Talu ai o lenei mea o se faʻamaʻi pipisi, o le mataʻituina faifaipea o le maualuga o le suka suka manaomia. Le fua.

Rusia, o le Itumalo o Krasnodar

Lelei le glucometer saʻo, faigofie ona faʻaogaina

Faʻapitoa: faʻalelei i le lima, mea faʻamalosi malosi, saoasaoa ma le sao o le auiliiliga

Faʻafitauli: tau suʻesuʻega taugata

I le tausaga ua tuanaʻi 2009, na ou maua ai le faʻamaonia o le maʻisuka ituaiga 2. Sa tatau ona suia loʻu olaga e tusa ai ma mea moni o le olaga. Ae o le mea moni o aso uma e manaomia le iloa o le maualuga o le kulukose i lona lava toto.

E matua faigofie lava ona faʻaaoga

Faʻapitoa: Telefoni. E fetaui, sao.

Faʻafitauli: E le o faʻamatalaga.

Sa fautuaina au e loʻu finocrinologist, o lona manatu ou te talitonuina. Na maua mai i lima o uo, ae leai se masini lavelave. O le mea lea, i le taimi muamua sa ou filifili ai ua faaseseina aʻu, ma sa ou ita. Ma, i le faigata i le maʻisuka.

Tuua Lau Faamatalaga