TEST STRIPES DIACONT (DIAKONT) N50

ItuaigaFesoʻotaʻiga (Concont)
Oloa oloaOloa oloa
Seti
  • glucometer Concon, faʻatumu atoa,
  • 25 pepa suʻega faʻasolosolo Pepa Nu. 50
Metotia metotiaeletise
Taimi o fua6 sec
Sample samoa0.7 μl
Manatua250 fua
Faʻavasegainai le plasma toto
Faʻaogainae aunoa ma se tulafono
Fesootaiga i komepiutaioe
Faʻasologa99 * 62 * 20 mm
Pauna56 g
Mea e faʻaaoga ai le puCR2032
FaʻatauDiacon LLC, Taiuani

Faamatalaga o oloa

  • Iloiloga
  • Uiga
  • Faʻamatalaga

O se seti o le 1300 suʻega faʻataʻitaʻiga (26 faila) i se tau e sili atu le tau ma faʻatasi ai ma le faʻatagaina saoloto i Rusia!

O faʻataʻitaʻiga o suʻega faʻataʻitaʻiga ua mamanuina mo le faʻaaogaina o glucometers na gaosia e le kamupani lava e tasi. E tatau ona maitauina o le faʻaaogaina o nei suʻega suʻega e mafai mo tagata matutua ma tamaiti ma o se tulaga sili ona lelei o se suʻega atoa o le toto ile falemaʻi. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e faia uma taualumaga i le fale i ni nai minute, e aloese mai lautetele umi ma faʻatali tele mo faʻamoemoega. E mafai ona e mauaina taimi talafeagai e uiga i suiga i le maualuga o le kulukose i lou toto, lea o le a fesoasoani ia te oe e fetuʻunaʻi ai lou olaga, le numera o inisuasiga ma meaʻai ina ia leai se faʻafitauli ma ni tapu i lau gaioiga. O matou, i le isi itu, e faʻamautinoaina se faiga moni a le Europa i lou faafitauli ma faʻatalatalanoaga atoatoa - ia matou faleoloa ma le initaneti.

Itu faʻataʻitaʻi Diacon 26 afifi.

O le maʻi suka o se faʻamaʻi tumau lea o loʻo i ai se aafiaga leaga i le tino atoa. O le a matou fesoasoani ia te oe ia malamalama i le tele o meafaigaluega mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka mo togafitiga o ausilali, ia pulea ona malosiaga ma faʻaitiitia le ono aʻafiaga o faʻafitauli. O le a matou faʻamalamalamaina uma faʻamatalaga o le faʻaaogaina o le mita Diaconte ma tuʻuina atu ni fautuaga aoga i le filifilia o sapalai. O maʻi suka e masani lava o se auaunaga lelei, ma na o mea faʻamaonia ua faamaonia.

Suʻega faʻasolosolo diacont (diaconte) n50 faatonuga mo le faʻaoga

Vali faʻataʻitaʻiga faʻatasi ai ma laasaga enzymatic.

Faʻailoga o Suʻega Suʻega ua fuafuaina mo le faʻaaogaina i le Concont Blood Glucose Monitoring System.

• Na faʻaaogaina le auala o le faʻaaogaina o le laasaga eletise o laasaga eletise o le fasi siaki, lea e mafai ai ona ausia se mea e maualalo le fua.

• O faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻamaonia le tausisia o le ISO 15197 ma le GMP tulaga lelei.

• O le fua saʻo na fuafuaina i le Institute fur Diabetes Technologie GmbH a der Universitat Ulm (IDT), Helmholtzstrasse 20, D-89081 ULM, Siamani.

- I le maualuga o le glucose toto o le 4.2 mmol / L, o le vavaeese mai le tau moni e 5% na fuafuaina i le 58% o mataupu, e 10% i le 78% o mataupu, e 15% i le 96% o mataupu, ma e 20% i le 100% o mataupu.

• Fafao fale i le vevela i le va o le 4 ma le 30 ° C.

• Teuina fasi pepa i le fagu muamua. A maeʻa ona aveese le fasipepa mai le fagu, ia vave tapuni faʻatasi ma se tapuni.

• Fufulu ma faʻagogo lau lima i le maeʻaeʻa aʻo leʻi faʻaaogaina fasipepa.

• Aua le faʻaaogaina fasi siaki pe a uma le aso e uma ai. Faʻalauiloaina le ola i luga o le faʻailoga o le fagu, faʻapea foʻi i luga o le atigi pusa faʻataʻitaʻi.

• Pe a faʻaoioi le masini ma / poʻo le fasi mai le tasi vevela i le isi, faʻatali 20 minute mo i latou e faʻafetaui i le vevela fou aʻo leʻi suʻeina le kulūkose o le toto.

• O suʻega suʻega e mo le faʻaaogaina e tasi. Aua nei toe faʻaaogaina.

• A uma ona tatala le atigipusa i fasi sikola, ia mautinoa o loʻo tapunia lelei le pulou fagu. Afai e le tapunia le ufiufi, aua le faʻaogaina fasi siaki. Siaki le oloa mo mea misi, faaleagaina, pe vaevae.

O faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina i le mita o le kulukose o le toto diacont e fua ai le aofaʻi o le kulukose i le toto atoa.

Faʻamaumauga faʻamaonia vave - 6 sekone.

Se fua itiiti o le toto (0.7 microliters).

O le suʻega faʻasalalau e faʻapogai ai le toto.

O le vaʻalele i luga o le suʻega suʻega e fesoasoani e fuafua pe a lava le toto i luga o le fasi pepa.

O faʻataʻitaʻiga o suʻega e le manaʻomia ai le faʻamaonia.

O le diacont glucose mita ua faʻavasegaina i le plasma toto, o taunuuga e faʻatusatusa i le suʻesuʻega.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le mita, faitau ma le faʻaeteete faatonuga.

Mo suʻega in vitro.

Vaega o Suʻega Fesoʻotaʻiga (Deakont)

Fautuaina mo le faʻaaogaina i le glucometer o le diacont (mo le siakiina o le kulukose o le toto, version: Fesoʻotaʻiga)

Tulaga faʻapolopolo faapitoa

Faaaoga i totonu o le ono masina i le maea ai le uluai amataga o le vial

Tausia na o se fasi fagu. Kuni le tapuni pe a uma ona aveese le fasipepa.

O suʻega faʻataʻitaʻiga e faʻatautaia mo le tutoatasi o le totoga o le kulukose i le toto atoa e gasegase e maua i le maʻisuka ma fomaʻi.

  • E mafai ona faʻatau faʻasolosolo diacont dia50 i Moscow i se fale talavai faigofie mo oe i le tuʻuina o se poloaiga i luga o Apteka.RU.
  • O le tau o suʻega o le diacont n50 i Moscow o le 468.00 rubles.
  • Taʻiala mo le faʻaaogaina o le suʻega o le diacont n50.

E mafai ona e vaʻai i vaʻaiga lata mai i Moscow iinei.

Mo faʻamatalaga auʻiliʻiliga i le auala e fai ai le suʻega, tagaʻi i le tusi aʻoaʻoga a Diacont ma faʻatasi ai ma faʻasologa.

Teuina ma le tagofiaina:

Teu le vili siaki i se nofoaga malulu, mago i le vevela e le sili atu i le 40 ℃.

Aloese mai le susulu o le la ma le vevela.

Aua nei teuina i totonu o le pusaaisa.

Teuina faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi i le uluai mataupu, aua le tuʻuina atu i latou i se isi po o se pusa.

A maeʻa ona aveese se faʻamau mai Diacont mai le mataupu, vave ona tapuni le tapuni.

Faaaoga vave le fasi pepa pe a uma ona e aveeseina mai le mataupu.

A maeʻa ona e tatalaina le afifi, maka le aso e muta ai le pepa.

I le ono masina talu ona e tatalaina le mataupu, lafo ese faʻamalosi le suʻega.

Aua le faʻaaogaina fasi pepa pe a maeʻa le aso e maeʻa ai i le afifi.

Aua nei e punou, tipi, pe faia soo se isi togafitiga o fasi pepa o le Diacont.

Mea e Fesootai ai

  • Faʻamatalaga
  • Uiga
  • Analogs ma tutusa
  • Faʻamatalaga
  • Pepa o suega tupe Faʻasaga mo le glucometer Concon.
  • 50 fasi vaega i le pusa.
  • Sampling samples, fua i le 7 sekone. 0.7 μl le maualuga o le toto na manaomia.
  • E tolu eletise mo le sili atu o le fua saʻo.

Faʻatasi ai ma le Diaconont glucometer, o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o suʻega faʻaaoga, lea, faatasi ai ma lenei suʻega, e fai ma faʻataʻitaʻiga lelei mo le faʻatulagaina o le pule tutoatasi o le maʻisuka.

I le gaosia o nei fasi pepa, o loʻo faʻaaogaina ai laasaga enzymini. O le iʻuga, e tofu i latou taʻitoʻatasi ma palota e tolu ma e mafai ai ona faʻaitiitia le faʻasologa o faʻamatalaga. O le fua saʻo na fuafuaina e le fale suʻesuʻe o le Inisetiute Fur Diabetes Technologie GmbH a der Universitat Ulm (Siamani). O faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga faʻamaonia e tausisia tulaga maualuga o le GMP ma le ISO 15197.

E le manaʻomia e faʻasalaga ni faʻamatalaga, lea e alofia ai mea sese. Latou te aumaia le toto, ma o le avanoa e pulea e mafai ai e oe ona fuafua pe o le a lava se aofaiga e faʻaaoga.

Pepa o suʻega faʻasolosolo i totonu o paʻu o 50 fasi vaega. E tatau ona teuina i totonu o le mea muamua, i se nofoaga malulu, mago, aloese mai le vevela ma vevela le la. Soo se taimi lava e te aveeseina ai se fasipepa, e tatau ona e faʻaaogaina ma tapuni le tapuni o le mataupu.

Faatasi ai ma le teuina lelei, o le ola ola e ono masina, o lea e taua ai le faailogaina o le aso e tatala ai i luga o le paipa. A maeʻa lenei taimi, e le mafai ona faʻaaogaina fasi pepa.

Bionalizer Diacon

O le tau masani mo se ituaiga masini e 800 rubles, lea e avea ai ma masini faatosina i tulaga tau. O se suʻega taugofie, taugofie, lea e mafai ona faʻaaogaina mo le fuaina o le kulukose i se tagata maʻi i se falemaʻi, ma mo le faʻaaogaina o le fale.

Faʻamatalaga faʻapitoa o le masini:

  • O le masini e faʻavae i luga o le auala eletise o suʻesuʻega,
  • E le manaomia se aofaiga tele o le biomaterial,
  • O le 250 mea mulimuli e tumau i le mafaufau o le masini,
  • Laititi laʻititi ma le mamafa o le mamafa,
  • Faʻaauau o le averesi o le aofaʻi o le kulukose i le vaiaso,
  • Le mafai gafatia faʻamatalaga faʻatasi ma se komepiuta,
  • Talosaga - 2 tausaga
  • O le aofaʻiga o fua faʻatatau o le 0.6 - 33.3 mmol / L.

O lenei auiliiliga e sau ma le suʻega lava ia, se masini e tui ai tamatamailima, fasi pepa faʻamaonia (10 fasi pepa), le numera tutusa o lancets, se faʻataʻitaʻiga o le suʻega, se puʻupuʻu ma faatonuga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le masini Concon and test strips

Soo se suesuega e faia i lima mama. Fufuluina ou lima i lalo o le vai mafanafana, sili atu ma le fasimoli. Ia mautinoa e faʻamago ou lima, e sili ona talafeagai le faia o lenei mea i se lauulu lauulu. Aua e te faia ni sailiga ma lima malulu, mo se faataitaiga, na o le alu i le fale mai le auala.

A uma ona fufuluina ou lima, faʻamafanafana i latou, faia ni taʻaloga faigofie. E manaʻomia lenei mea e faʻaleleia ai le toto i lima, tamatamailima, ina ia le avea se faʻafitauli o le sampling samples.

  1. Ave le faʻasologa o le tui, faʻapipiʻi ma le faaeteete i totonu o le moli faapitoa i le mita. O le taimi lava e te faia ai lenei mea, o le a faʻaaogaina le masini. O se ata faʻapipii e faʻaalia i luga o le faʻaaliga, e faʻaalia ai ua saunia le gadget mo le faʻaaogaina.
  2. E tatau ona aumai le taʻavale i luga o le tamatamailima ma tataʻi le faamau. I le auala, o le toto e mafai ona ave e le gata mai tamatamai lima, ae mai le tauau, ogavae po o le pama. Mo lenei, o loʻo i ai se paso faapitoa i le pusa.
  3. Faʻamālōlō lemu le eria e lata i le pupuʻu ina ia oʻo mai se mataʻu toto. Aveese le mataua muamua ma se paʻu lima, ma faʻaoga le lona lua i le vaega o le faʻasologa o le suʻega.
  4. O le mea moni na amataina le suʻesuʻega o le a faʻaalia e ala i le faʻataunuʻuina o le faʻaalia o le masini. Afai e alu o ia, ona lava lea o le toto.
  5. A maeʻa le 6 sekone, o le a e vaʻaia iuga i luga o le lau, ona mafai lea ona aveeseina le taʻavale ma tuʻu faʻatasi ma le uila.

O le suʻega o le a otometi lava ona teuina i le mafaufau o le suʻega. O le a tapunia foi le pule pe a maeʻa le tolu minute, o lea e le mafai ona e popole e laveai le pa.

Tulaga o le teuina mo vaega o suʻega

O faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, e pei o isi faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia le tagofia ma le faʻaeteete. E masani lava ona i ai ni mea sese e faʻaaogaina. E tusa ai ma glucometers, e tolu ituaiga o latou: o mea sese e fesootaʻi ma le le tagofiaina lelei o le suʻega lava ia, sese i le sauniuni mo le fua ma ao faagasolo le suʻesuʻega, ma mea sese i le tagofiaina o faʻataʻitaʻiga saʻo.

Faʻailoga masani a tagata e faʻaaogaina:

  • Auala e teu ai mea ua solia. O pusi e teuina i le maualuga ma le maualalo o le vevela. Pe, e tupu foi i le tele o taimi, o tagata e le faʻapipiʻiina le fagu i faʻamatalaga. Ma le mea mulimuli, ua maeʻa le aso ma le teuina o le fale, ma o loʻo faʻaaoga pea e le e ona le mita - i lenei tulaga o le a latou le faʻaalia ai faʻamatalaga faatuatuaina.
  • O le gafatia o le fasipepa e suia ai le kulukose o suiga i le glucose faapea foi i lalo ifo o le manava o fasipepa, ma luga o luga o le peʻa. E tele isi faʻafitauli i le aso e muta ai: e masani ona faʻaalia i luga o le afifiina, ma afai ua maeʻa ona e tatalaina le fagu, ona faʻaititia lea o le taimi lenei.

Aisea ua faapena ai E tuʻuina e le tagata gaosi fasi pepa i totonu o se masini i totonu o se kesi, le okesene-leai se siosiomaga, ona tatau loa lea ona faamau le fagu. A faʻaaogaina e le tagata faʻaaoga lenei mea, o le okesene ma le susu mai le ea e ulu atu i ai. Ma o lenei, tasi auala poʻo le isi, e faʻaleagaina ai meatotino a le reagents, lea e afaina ai taunuuga.

O le mea lea, e masani lava o nisi tulaga i fafo e aafia ai lana galuega. O le mea lea, afai e te iloa e le tatau ona e faʻaaogaina le mita i taimi uma, 'aua le faʻatau faʻatau ni 100 fasi pepa. O latou aso maeʻa e mafai ona maeʻa ae leʻi mafai ona e faʻaogaina uma faailoilo.

Aisea e masani ai ona "pepelo" ia glucometers i le umukuka

O lea, i le taimi muamua na tilotilo ai, o mataupu taufaasese e le seasea. O nisi tagata e faʻaogaina le uila e matauina - afai latou te ave se isi fua i le umukuka, e masalomia taunuuga. O le tele o taimi - tulaga ese maualuga. O lenei popolega, muamua lava, oi latou e fiafia e taitaia suesuega "e aunoa ma le tuua o le ogaumu." Ma i lenei tulaga, o loʻo i ai se maualuga maualuga o le maua o le kulukose o loʻo aofia ai vailaʻau i luga o le suʻega.

Faʻamasino mo oe lava, ao kukaina i totonu o le umukuka vaega o le falaoamata, suka, le malosi o le masini, paʻu suka ma faapena foi i le lele. Ma afai e pauu nei tamatamai lima i luga o tamatamailima, ona oʻo loa lea i fasi pepa o faʻamaumauga a Diaconte o le a faʻaalia ai se taunuuga e le faʻatuaoia, lea atonu o le a ono popole ai oe.

O le mea lea - muamua kuka, ona fufulu lea o ou lima ma ave se fua i se isi potu.

Iloiloga a tagata

O le a le mea na fai mai ai tagata o le Diaconte glucometer e uiga i lana galuega, faʻapea foi le uiga o le vaega o suʻega mo ia? I luga o 'upega tafaʻilagi o' upega tafaʻilagi e mafai ona e mauaina le tele o faamatalaga talitutusa

O faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatau atu i falemaʻi, i faleoloa i luga o le initaneti, ae o nisi taimi e matua faigata lava ona maua. I aso nei, atonu o le a sili atu ona faigofie le faʻatonuina i luga o le initaneti, ma le faʻatagaina, mai se tagata faʻatau talitonu. Ae ui i lea, ia tepa taulaʻi i luga o le ola o fasipepa, teuina ma le saʻo ma aua le faatagaina mea sese i le fua o le fua lava ia.

Tuua Lau Faamatalaga