Fesoʻotaʻiga glucometer Polokalame o le siaki o le kulūkose toto - Fesoʻotaʻiga

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O le mita aoga Glucometer Concont (Concont) - o se masini faaeletoroni mo le fuafuaina o le maualuga o le suka "e aunoa ma se kopi" mai se fale gaosi oloa.

E toatele e manatu i le kulupu o le kulukose e le o se maualuga maualuga, ae o Diaconte e mafai ona tauva ma tagata ese mai fafo.

Tulaga lautele

O le faʻasalaga glucometer o le gaosiga a Rusia e faigofie lava ona faʻaaoga.

Ina ia faia se fua o le kulukose i se tagata gasegase, e tatau lava ona e faʻaofi se faʻamaumauga fou i le masini.

O le taimi lava e foliga mai ai se foliga o se mataua o le toto i luga o le lau, e mafai ona faʻaaoga. I totonu o ni nai sekone, o le mita e faʻaalia le iuga i le tele o numera i luga o le lau.

E oo atu i le 250 iuga e mafai ona teuina i le mafaufau o le Diaconte mita. Faʻaogaina e le CR-2032 pamu, lea e lauiloa o le "papa."

O le mita ei ai le faʻatulagaina tutusa o galuega e pei o taugata ese mai fafo.

  • O le masini e maua ai faʻamatalaga i le 6 sekone.
  • O le faʻasagaga e lagolagoina ai le malosiaga faʻaletino mai le galuega. Afai e le faʻaaogaina mo le silia ma le 3 minute, o le a tape.
  • Lagolagoina le Mana Totogi Aunoa. Ina ia faia lenei mea, ia na o le tuʻuina atu o se laina fou i totonu mo le auiliiliga.
  • O le mita mita ua mamanuina mo se olaga umi. E mafai ona e oʻo atu i le 1000 fuataga.
  • O le masini e galue i luga o le faʻavaeina o suʻesuʻega eletise. O le toto e fefiloi ma se polotini faapitoa, e mafua ai le sili ona saʻo. Ua faaitiitia mea sese.
  • A maeʻa fua, o le a taʻuina atu e le masini pe o le taunuʻuga o se vavaeese mai masani masani.

  • Metotia elekenelosi o fuataga, faʻavasega - ile plasma.
  • Le tele o mea manaʻomia mo suʻesuʻega - 0.7
  • O le fuataga e fua mai i le 0.6 i le 33.3 mmol / L.
  • O le mana manatua e 250 fua.
  • Fuainumera Faamauina - i aso uma 7.
  • Pauna - 56 g., Length - 9.9 cm, lautele - 6.2 mm, mafiafia - 2 cm.
  • Fesootaiga ma se PC e ala i le telefoni.
  • Battery - CR-2032.
  • Faʻailoga e oʻo atu i le 2 tausaga.

Faatonuga mo le faaaogaina

  1. Aʻo leʻi faʻaaogaina le mita Diaconte, e tatau ona e saunia ni laupepa ma se siʻila. E faʻamoemoe mo le tasi taimi le faʻaaogaina e le tagata lava ia.
  2. Ma le isi, fufulu ou lima i le vai mafanafana. Faʻaofi le fasi siaki i le masini.
  3. E faʻapipiʻi se mea faʻapipiʻi i le tamatamailima ma o se puʻu e faia. E tatau ona aoina mai le 0.7 ml o mea e faʻamaonia. Mo le faʻamaonia o le faʻamaoniga e sili atu ona sao, e tatau ona aveese le mataua muamua ma o le isi e ave mo le suʻega.
  4. E tatau ona aumai le tamatamailima i le mea e fai ai le suʻega ma faʻatumu atoa le alalaʻau capillary.
  5. Iloilo le taunuʻuga o le suʻega i le mavae ai o le 6 sekone.
Toe iloiloga ata

O le glucometer Diaconte o loʻo i ai se taugofie. O le masini e faʻamalolo e le kamupani Polycont kamupani.

Atunuʻu o gaosiga: Taiuani ('auʻaunaga Biotech).

O le tau o le masini e 780 rubles, ma o se seti o le 50 suega tau tau e tusa ma le 400 rubles. Faleoloa ma falemaʻi masani e masani ona faia faʻalauiloa ma faʻatau atu fasi pepa i se tau faʻaititia.

2017 glucometer rating

Faʻafaigofie le faʻaogaina o tagata gasegase i le maʻisuka i masini feaveaʻi mo le fuafuaina o le suka o le toto, o se fuataga o glucometers na tuufaatasia. O le uiga na faavae ai, o le sao atoatoa lea o le taunuuga, ma o isi galuega faaopoopo a le masini na mafai foi ona amanaia. E fesoasoani lenei mea i le faia o le filifiliga saʻo, e iloa ai le sili ona lelei o le glucometer mo oe lava ia. O manatu o le maʻisuka na faʻaaogaina glucometers na faʻatautaia foi, na latou filifilia po o le fea e sili atu, ma na tuʻuina atu iloiloga mo le 2017. E taua le malamalama o se ituaiga o meafaigaluega e tatau ona faigofie mo le tagata faʻaaoga mulimuli. Filifiliga e faia taitoatasi. O mea taua autu o manaoga o tagata gasegase, o latou tausaga. O le mea lea, pe a filifilia se tagata suʻesuʻe, e taua le suʻesuʻeina o le maketi, vaai po o fea e sili atu ona lelei le faʻatau atu. Aua nei manatu faatauvaa i le taua o le feutagai ma fomaʻi. I le faʻatusatusaina o finauga mo pe teteʻe, ua mafai ona e alu i mea tau fomaʻi poʻo le fale talavai mo se faʻatauga.

Faiga sili ona lelei

E faʻavae i luga o le faʻatauina o glucometers i faleoloa ma falemaʻi, o loʻo faʻatulagaina se fuataga o mita glucose feaveaʻi, lea e sili atu nai lo le avea o isi ma filifiliga mulimuli a tagata gasegase. O faʻamaumauga faʻamaumauga e faʻavae i luga o galuega faavae o nei masini, faʻapea foi ma nisi o foliga, faiga faʻavae o maketi, le saʻo o taunuʻuga.

O faʻamaumauga sili ona lelei e faʻaalia e One Touch Ultra Easy. I le faaopoopo atu i fua o fua, lea o se faailoga o se saoasaoa televavave faʻasoesa, e lima sekone e teʻa mai le taimi e ulufale ai le toto i le suʻega i le kulūkose, lea e mafai ona manatu o se taunuuga lelei pe a faʻatusatusa i isi faʻataʻitaʻiga.

E taua le maitauina o lenei masini na tumau pea i tulaga faʻaautaitai mo le lima tausaga talu ai. O le tele o tagata maʻisuka sa faʻatau mai sa faamalieina i le oloa. Faatasi ai ma isi tulaga lelei o le masini, o lona mamanu faʻaonapo nei, laʻititi laʻititi ma le mamafa e tosina atu ai le mafaufau. O se mea taua o le ola i luga o le mita, ao lona tau o le 2100 rubles. O isi auiliiliga na aofia ai i le fua faatatau na pei o.

  1. O le fua faʻatatau o le fua faʻatatau e maua ai le Trueresult Twist. E manaʻomia se fa sekone, e 20% le vave nai lo le One Touch Ultra Easy. E le gata i lea, e maualuga lona maualuga, maualuga galuega. Talu ai ona o le vavalalata vavalalata o le masini, o lona fausaga fou ma le lauiloa e taua tele. O faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatau atu i le toetoe o falemaʻi uma po o mea tau falemaʻi.
  2. O le isi sui o One Touch o le Tasi le Touch Filifili Simple. O se tasi lea o mea sili ona faigofie e faʻaaogaina, aua o lona faʻafeiloaiga e mafai ona malamalama mo tagata matutua poʻo tamaiti. Afai o le taunuuga e maualuga tele pe maualalo, e lafo mai e le iunite se pu.
  3. Accu-Check Le glucometer Performa ua faʻamatufaina atu i ai galuega faʻatino. E lelei mo talavou matutua, lea e sili ona lauiloa i lenei vaega o tagata gasegase.
  4. O gasegase matutua e masani ona filifili mo le Togafitiga ole Toto. O lenei mea e mafua ona o le faigofie o le faʻaaogaina, faʻapea foi ma le i ai o se laupepa lapopoa ma tagata lautele. E tatau ona totogia lelei le tausiga ile fale.

O tamaoaiga o le gaosiga o fale e matua lauiloa lava, talu ai o le tau o latou ma a latou vaega e sili atu le maualalo nai lo tagata mai fafo.

Tasi le Touch i le Easy Easy

O le falemaʻi fesoʻotaʻiga ua tumu i le tele o glucometers. Iloilo po o fea e sili atu mo le iloiloga o le 2017. O le taʻitaʻi e le faʻafesoʻotaʻi o le One Touch Ultra Easy. O se tasi o mea faigofie e faʻaaoga. O le metotia elemene e avea ma faavae o le tali, lea e mafai ai ona maua le iuga mulimuli o se suʻega o le suka toto.

O le masini ei ai se pulu faʻapitoa, lea e matua faʻafaigofieina ai le samplesina toto mo vaega eseese o gasegase, o le faagasologa e mafai ona faʻatinoina i soo se nofoaga e talafeagai mo se tagata. E taua le maitauina o le toto manaʻomia mo le tali na o le tasi le microliter.

E maua le taunuʻuga i le 5 sekone, lea e lelei tele mo tagata suʻe suʻega. O le mita e mama ma e mamafa le 35 kalama. O se mea taua faaopoopo o le i ai o se lisi a le gagana Rusia, faʻapea foi ma le tuʻuina atu o se faʻatapulaʻaina faʻamaonia e le kamupanī.

Faʻatasi ai ma faʻafitauli o lenei meafaigaluega o loʻo taua i lalo.

  1. Tau maualuga, e oʻo atu i le 2100 rubles.
  2. Vasega puupuu pupuu o fasi siaki. E masani lava e le sili atu i le tolu masina. Mo tagata tauva, e umi atu - e oʻo atu i le tausaga. O lenei mea e faʻamatalaina ai le mea moni, e le o se mea e masani ai le toto glycemia, One Touch Select Easy o le a le o se mea e sili ona fiafia i ai i isi glucometers.

Faʻasalaga moni

O le nofoaga lona lua na alu i se tagata suʻesuʻe na taʻua o Trueresult Twist. E faʻalelei foʻi ma e maualalo i tagata mamaʻi. Na te faʻaaogaina le itiiti ifo o le toto nai lo le masini muamua - e na o le 0.5 miliuga, ma o le taunuuga e iloa 20% vave - i le 4 sekone.

O le lelei o le mita o le mamafa o le mamafa, faapea foi ma se taimi umi o le taotoga mai le tasi masini. O lenei mea e oʻo atu ai i le mea moni e faʻapea o se meafaigaluega e alofaina e tagata o loʻo taʻitaʻia se olaga olaola, talu ai e mafai ona faʻalagolago lona faʻatuatuaina mo malaga uumi po o malaga. Fai mai le au gaosiga o le saʻo o iuga e taumafai mo le 100%. O le tau o se ituaiga masini e oʻo atu i le 1,500 rubles, lea e sili atu ona taugofie mo le faʻatau.

Accu-Siaki Mataalia

Lelei sili atu i isi masini uma lenei Faʻata-Siaki Faleoloa o le mita glucose. O lona manatua e mafai ona teuina faʻamatalaga i mea mulimuli 350 fua, ao faʻamaumauga i le aso ma le taimi o le auiliiliga o loʻo teuina.

O uiga o le auiliiliga o loʻo mulimuli mai.

  1. O le taimi e maua ai le taunuuga e 5 sekone.
  2. I le taimi o le auʻiliʻiliga, e mafai ona faʻaaogaina le toto i se fasipepa ua uma ona tuʻuina i le masini. O lenei galuega e faigofie tele ma faʻateleina le faagasologa o le fuafuaina o le glycemia.
  3. O le mathematical functions of the apparatus e faʻataga ai oe e faʻatusatusa le fua o le suka i aso taʻitasi, vaiaso poʻo le masina.
  4. O le masini ua faʻapipiʻiina foi faailoga pe a fuafua le glycemia aʻo leʻi oʻo i le taimi o se taumafataga.
  5. O le tau o le mita e 1000 rubles.

Concont Glucometer - Iloiloga: E faʻapefea ona faia se suʻega toto i laʻasaga? Faʻailoa le molimau! Iloiloga auiliili

  • Mauaina ma le tulaga o le tusiaina o se toe iloiloga (leai se totogi pe leai foi)

I tulaga o lo tatou siʻosiʻomaga ma meaʻai paleni e amata ona e mafaufau e uiga i le puipuia ma le siakiina o faʻamaʻi i le fale.

E aloese mai le maʻisuka, poʻo le faʻaauau ona pulea le maualuga o le kulukose i totonu o le toto mo i latou ua leva ona maua i le maʻisuka, o loʻo i ai se mea ofoofogia - toto kulukose toto!

Sa ou mafaufau i le faatauina mai mo se taimi umi, ae na taofi aʻu i sina tau, pe o le a le tele o le tau o fasi mea e faʻaaogaina mo suʻega! O lea e mafai ona e alu e gau!

O lea la, na ou taofi lau filifiliga i luga o se glucometer Fesoʻotaʻiga (faʻafesoʻotaʻi le upega tafaʻilagi a le gaosiga)

Mai le gaosi oloa:

Faʻaonaponei faʻaonaponei, tekonolosi fou mo le gaosia o le iuga, o le mea aupito maualalo o le fuaina o fuataga e itiiti ifo i le 3%, lea e tuʻuina ai le glucometer o le Diacont i le tulaga o se masini suʻesuʻe.

Faʻapolokalame faʻaonapo nei, faʻaaliga tele ma le tele o tagata

E naʻo le 0.7 μl o le toto e manaʻomia mo le fua

250 fua faʻatatau i le masini masini ma le faʻatusatusaina o fua faʻatatau mo le 7, 14, 21 ma le 28 aso

Tau glucometer 890r (Tesema 2017)

Tau o Suʻega - Aʻai 500 tusi. mo le 50pcs!

O mea uma e tatau ona e iloa o loʻo faʻamatala auiliiliina i luga o le pusa. E uiga i le Diacont Meter.

O totonu i totonu faatonuga auiliili i le mita ma ona vaega

O loʻo i ai le mita lanu uliuli.

I totonu o le mataupu o mea uma lava o loʻo faʻatulaga lelei

O lea o le mea lea na tuʻuina e le kamupanī i lenei tulaga:

1. Glucometer

2.10-fasi siaki

3. se masini mo le mauaina o se mataua o le toto

4. masini

5. faʻataʻitaʻiga fofo

6. Lancets - nila mo le taina

Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini mo le taimi muamua, e tatau ona e siakiina i se tali faʻafoe!

O faʻamatalaga faʻamatala auʻiliʻilia auala e faia ai lenei mea. O le a ou faʻaalia manino pe na faapefea ona ou faia.

Manaomia le liliu i luga o le mita. O le matagi e moli i luga.

E tatau ona e taomi le faamau i le mita ma maua se faailoga o le suʻega. I lenei galuega, o le taunuuga o le a le teuina i le mafaufau.

Fafati ese se matāua o le faʻafoega o le fofo

Faʻatulaga se fasi siaki i le mita

LIFE PERPENDICALLY i se matāua o fofo!

Aua nei e oso mai luga!

A uma le 6 sekone. o le mita na faaalia ai o loʻo galue masani. Ua taʻu mai e se museum smoticon o le kulūkose e 5.4 ma o le mita o loʻo galue.

Fai ni suʻesuʻega faʻapitoa i le tele o mataupu, o loʻo faʻamatala auiliili i faatonuga!

O le isi, ou te faʻaalia loʻu uluai aafiaga e faʻaaoga saʻo lava ia te aʻu lava ia!

Matou te ave se masini mo le mauaina o le toto ma faʻasolo le pito i luga

Ave se laupepa matagofie, faʻaofi i totonu o le masini ma faʻasolo le polo faʻafiafia ma maua se nila.

Vili le pito i tua ma moa le masini (o loʻo faʻamatalaina i faatonuga) - o le a alu le ki - o le a tatou lolomiina ina ia maua ai le toto mai le tamatamailima.

E tele numera i le masini - o le maualuga lea o le pupu. Mo paʻu paʻu, seti i le 1 poʻo le 2. Mo le masani 3! Mo se mafiafia ma se faʻaoʻo 4.5!

Sa ou filifilia mo au lava ia 3. Na oʻo mai lenei afaina ia te aʻu.

O le isi, fufuluina oʻu lima, faʻamaʻi 30 sekone faʻailoga.

Faʻaofi se fasi siaki i le mita

Taofi le masini e ave toto i le tamatamailima ma kiliki le ki. Se mataua o le toto e aliali mai.

Ma le isi, aumai le masini i se mataua o le toto ma faʻalogo i se leo o lona uiga o le masini ua ave toto

I le taimi nei, o le numera e 6sec foi ma o le taunuuga ua faʻaalia!

E 5.1 ​​aʻu. O se ataata ataata fai mai o mea uma e masani ai!

Afai o le faailoga e maualuga tele / maualalo, o le emoticon o le a faanoanoa! Malamalama tele!

O lenei aveese le tapuni o le masini, aumai i le nila lona pulou, lea tatou te toesea

Matou te pipiiina se nila i totonu o le pikiapu ma aveese le laupepa.

Ina ua uma le pulea, sa ou filifili e seti le aso ma le taimi. Ina ia faia lenei mea, ave le tua i tua, pe a i ai le maa ma lolomi le polo uliuli. O mea uma e manino ma faigofie.

O nei faitauga o loʻo teu i totonu o le mafaufau

Ma o le mea moni e tatau ona e aveese le ata mai le lau.

E i ai foi laʻu 50 suega suega.

O laʻu muamua glucometer lea ma ou te matua fiafia lava i lana galuega.. E leai ni ou faafitauli i le maʻisuka, o lea o le a ou siakiina loʻu kulukose toto i le 1-2 vaiaso. Ou te manatu ua lava lea mea.

Ou te fuafua e faʻatau le tamaititi lava e tasi o le glucometer! O le tau o fasi suʻega ou te fiafia tele ai.

Sa ou tuʻuina le glucometer Concont 5 * mo le faigofie o le faʻaoga ma le tau talafeagai!

Vaega o le mita o le Diacont

Afai e te alu i soʻo se nofoaga faafomaʻi, e mafai ona e faitau i le tele o iloiloga e uiga i le glucometer Concont, lea e masani ona lelei ma faʻaalia le lelei o le masini. Faatasi ai ma uiga taua o le masini e:

  • E maualalo le tau o le glucometer, lea e tosina ai le tele o tagata faatau. I faleoloa faapitoa, o le tau o le masini e tusa ma le 800 rubles. O faʻataʻitaʻiga mo le faʻaaogaina o le masini e iai foi se tau maualalo. O se seti o le 50 suʻega suʻesuʻega mo le maʻisuka e tau na o le 350 rupu. Afai e te mafaufau e tusa ma le fa fua o le suka o le toto o loʻo faia i aso uma, e 120 ituaiga o suʻega e faʻaumatia i le masina. O le mea lea, i lea vaitau, o le a faʻaalu e le tagata maʻi 840 rubles. Afai e te faʻatusatusaina Fesoʻotaʻiga faʻatasi ma masini tutusa mai atunuʻu mai fafo, e le o se masini e tasi e matua taugofie.
  • O le masini ua i ai se faʻaaliga manino tioata manino ma maualuga, o loʻo faʻaalia ai faʻamaumauga i mataʻitusi tetele, lea e faigofie tele mo tagata matutua ma tagata gasegase maualalo le vaʻaia.
  • E mafai e le glucometer ona faʻasaoina vaega mulimuli e 250 o le kulukose i totonu o le toto. E le gata i lea, i luga o faʻamaumauga mo le tasi, lua, tolu poʻo le fa vaiaso, e mafai e le masini ona faʻaalia le fuainumera o fuainumera o tagata maʻi.
  • O se iloiloga e na o le 0.7 μl toto e manaʻomia ai. E faigofie lava lenei mea mo le suʻeina o le toto i tamaiti.
  • O lenei masini e sili ona saʻo, lea e matauina e le tele o iloiloga a tagata faatau. O faʻamaumauga e toetoe lava a tutusa ma iuga na maua i le auʻiliʻiliga i tulaga suʻesuʻe. O le pito i lalo o le mea sese e tusa ma le 3 pasene.
  • Afai o maualuga le maualuga o le suka o le maualuga pe, i se isi itu, maualalo, o le toto o le glucose toto e faʻasalalau le tagata maʻi e faʻaaogaina se ata faʻataʻitaʻi.
  • Afai e manaʻomia, o suʻega uma o suʻega e mafai ona tuʻuina atu i se komepiuta patino e faʻaaoga ai le USB cable lea e aofia ai.
  • O le mita ei ai le mamafa o le mamafa, lea e na o le 56 kalama, ma le fua faʻatusatusa o le 99x62x20 mm.

Auala e faʻaaoga ai le mita o le kulukose toto e fua ai le suka o le toto

Aʻo leʻi faʻaaogā le mea faigaluega, fufulu fufulu ou lima i le fasimoli ma le vai mafanafana ma fufulu faʻamago i se solo.Mo le faʻaleleia o le toto, e tatau ona e faʻamafanafana ou lima pe solo lou tamatamailima, mai le toto o le a ave mo le auiliiliga.

Mai le fagu e te manaʻomia e maua ai le suʻega, e le galo e tapuni le fagu pe a maeʻa. O le siaki siaki ua faʻaaoga i totonu o le mita, ma ua maeʻa ona liliu le masini. Afai e iai se ata faʻaalia i luga o le faʻaaliga o le masini. O lona uiga ua sauni le mita e faʻaaoga.

O le puno i luga o le paʻu ua faia i le faʻaaogaina o se siʻilala, e latalata i le tamatamailima ma le faamau i luga ole masini. Mo le toto sampling, e mafai ona e faʻaaogaina e le gata i tamatamailima o le lima, ae faʻapea foi le alofilima, limaʻau, tauau, vae vae, ma le ogavae.

Le faʻaaogaina o lenei metotia, e tatau ona e faamasani ia oe lava i faatonuga, lea e faʻamalamalamaina uma faatonuga ile auala e faia lelei ai se suʻega toto mai isi nofoaga, ina ia saʻo saʻoga.

Ina ia maua le tele o le toto manaʻomia, e tatau ona e faʻafefiloi lemu le nofoaga e sosoo ma le puncture. O le mataua muamua e masani lava ona soloina i le laumei, ma le lona lua e faʻaaogaina i le vaega o le suʻega. Mo le auiliiliga, e tatau ona maua le 0.7 μl o le toto, lea e tutusa ma le tasi laititi itiiti.

O se tamatamailima ma se afaina e tatau ona aumai i le pito i lalo o le fasimea ma ia faatumu uma le vaega talafeagai ma le toto paʻu. A oʻo ina amata le faʻaleleia o le faʻaaliga, o lona uiga ua maua e le mita le fua o le toto ma amata ona suʻeina.

O fua o le suʻega o le toto o le a faʻaalia i luga o le mata pe a uma le 6 sekone A maeʻa ona maua le faʻamatalaga talafeagai, e tatau ona aveese le fasi siaki mai le masini, ma o le a otometi lava ona teuina le faʻamaumauga i le mita. I le auala lava e tasi e galue ai le mita o le kulukose toto e tusa ai ma mataupu faavae lava e tasi, mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia mafai ai e le tagata gasegase ona faʻatusatusa ni faʻatusa ma filifili se mea talafeagai.

Auala e siaki ai le gaioiga o masini

Ina ia mautinoa le faagaoioia o le masini ma le sao o faʻamatalaga na maua, e tatau ona faʻaauau pea ona fuaina fuataga ile faʻaaogaina o se faʻafoega faʻafoe faapitoa.

  1. O lenei vai e tutusa lelei ma le toto o le tagata, e aofia ai se fualaau o le kulukose ma e galue e suʻe le masini. E aofia ai lenei fofo o le a fesoasoani i le puleaina o le mita e aunoa ma le faaaogaina o lou lava toto.
  2. O le faʻaaogāina o se faʻataʻitaʻiga e tatau ona manaʻomia pe afai o loʻo faʻaaogaina le masini mo le taimi muamua poʻo le batini ua suia i le mita. E le gata i lea, o le saʻo ma le faʻaogaina o le masini e tatau ona siaki pe a maeʻa suiga taitasi o se vaega o suʻega suʻega.
  3. O lea faiga o le a mautinoa ai e sao ia faailoilo pe ai ai ni masalosaloga e uiga i le faʻaogaina o le masini poʻo le suʻega. E taua tele le faʻatinoga o fuataga pe a fai e faʻafuaseʻi ona paʻu le masini pe o le a faʻaalia i le maualuga le vevela.

A o lei faʻaaogaina le fofo o le pule, ia mautinoa e le uma. O taunuʻuga e tatau ona maua pe'āfai e saʻo le galue o le masini o loʻo faʻaalia i luga o le igoa o le vial solution.

Glucometer Care

E leai se tausiga faʻapitoa e manaʻomia mo le mita. Ina ia faʻamamaina le masini mai pefu poʻo le palapala, e fautuaina e faʻaaoga se laʻau vaivai o loʻo sasaina i totonu o le vai mafanafana mafanafana poʻo se mea faʻamaʻi faapitoa. A maeʻa lena, e tatau ona e fufuluina le mita i se ie mago e faʻamamago.

E taua le manatua o le masini e le tatau ona faʻaalia i le vai poʻo soli faʻasaʻo pe a fufulu. O le mita o se mita saʻo. O le mea lea, e tatau ona e taulimaina lelei. I le auala, i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, e mafai ona e aʻoaʻo pe faapefea ona e filifilia se glucometer, ma faʻaaogaina uma faʻafanua ma tulafono mo le filifilia o nei masini.

Glucometer Contour TS: faatonuga, tau, iloiloga o le maʻisuka

O le siaki pea o le kulūkose o se vaega taua o le olaga o se tagata ma le maʻisuka.

I le taimi nei, o le maketi o loʻo ofoina atu le tele ma sili atu le faigofie ma le faʻatusatusaina o masini mo le suʻesuʻeina vave o le suka o le toto, lea e aofia ai le konekarate Contour TS glucose, o se masini lelei a le kamupani Bayer Siamani, lea na gaosia ai e le gata o falemaʻi, .

O le lelei o le Contour TS o le faigofie ma le faigofie o le faʻaaogaina ona o le faʻapipiʻi faʻamaonia, lea e faʻaaogaina ai le manaʻoga e siaki le numera o suʻega na o latou lava. E mafai ona faʻatau se masini i se fale talavai poʻo le faʻatonuina i le initaneti, ma tuʻuina atu.

Faʻaliliuga mai le Igilisi Totonu o le Simplicity (TS) o lona uiga "faigofie atoatoa." O le manatu faigofie ma le faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina i totonu o le masini i le maualuga ma tumau pea ona talafeagai i taimi uma. O se faʻamatalaga manino, o le pito i lalo o kuluma ma o latou maualuga aupito maualuga o le a le mafai ai e tagata matutua matutua ona fenumiai. O le pusa faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamamafa i le moli lanumeamata ma e faigofie ona maua mo tagata maualalo le vaʻaia.

Le lelei o lenei mita:

  • Le tele o faʻamatalaga! O le fofo i se isi faafitauli o le faʻaaogaina lea o le mita o le Contour TS. I le taimi muamua, o tagata faaaoga i taimi taitasi e tatau ona ulufale i le numera o le siaki, lea e masani ona galo, ma na latou le toe aoga.
  • Maualalo le toto! E na o le 0.6 i le toto ua lava nei e fuafua ai le maualuga o le suka. O lona uiga e leai se mea e tatau ona tuʻia lou tamatamailima loloto. O le faʻamalosi laʻititi e mafai ai ona faʻaaogaina le konekarate o le konekarate o le konekarate i le aso i tamaiti uma ma tagata matutua.
  • Le saʻo! O le masini e maua ai le kulukose i totonu o le toto. O le i ai o suauu e pei o le maltose ma le galactose e le o mafaufauina.
  • Teteʻe! Ua faʻapipiʻi le mamanu faʻaonaponei ma le umi o le masini, o le mita e faia i le palasitika malosi, lea e faʻafefeteina ai le mamafa o masini.
  • Faʻasaoina iuga! O fua mulimuli e 250 o le suka suka o loʻo teu i le mafaufau o le masini.
  • Meafaigaluega atoatoa! E le o faʻatau ese le masini, ae faʻatasi ai ma se seti faʻatasi ma se siʻisiʻi mo le pupuʻu o le paʻu, 10 leketi, se laupepa talafeagai, ma se coupon coupon.
  • Galuega faaopoopo - hematocrit! O lenei faailo e faʻaalia ai le fua o le toto (sel paʻepaʻe, mūmū mumu, platelet) ma lona vaega o le vai. E masani lava, i se tagata matua, o le hematociti e tusa ma le 45 - 55%. Afai ei ai se faaitiitia pe faateleina i ai, faamasino le suiga o le viscosity o le toto.

Le lelei o le Kolupe Tao

O taʻaloga e lua o le mita o le faʻavasegaina ma le auiliiliga taimi. O le fua fua e faʻaalia i luga o le mata pe a uma le 8 sekone. Ae o lenei taimi e masani lava e le leaga. E ui lava o loʻo i ai masini e lima-lua le vaeluaga mo le fuafuaina o le kulūkose.

Ae o le faʻaogaina o le konekarate o le konekarate o le konekarate TS o loʻo faʻatino i le plasma, lea e sili atu le maualuga o le maualuga o le suka i le 11% nai lo le toto atoa. O lona uiga o le taimi e iloilo ai le iuga, e tatau ona faʻaitiitia faʻaitiʻitia i le 11% (vaevaeina i le 1.12).

E le mafai ona taʻua le faʻamautuina o le plasma o se toe faafoi faʻapitoa, aua ua mautinoa e le kamupanoaga o taunuʻuga e ogatasi ma faʻamatalaga falesuesue. O le taimi nei o glucometene fou ua fusi i plasma, sei vagana ai le masini satelite.

O le Contour TS fou e saʻoloto mai i mea sese ma o le a faʻaalia i luga i le 5 sekone.

Vaevaega mo le mita o le kulukose

Na pau le mea na suitulaga ai le masini o se vaega o suʻega, lea e tatau ona faʻatauina i taimi uma. Mo le Kolisi ole Totogi, e le tele naua, ae leʻi faia ni nai suʻega laiti ina ia faigofie ai i tagata matutua ona faʻaogaina.

O latou uiga taua, lea o le a apili atu i tagata uma, e aunoa ma se tuusaunoaga, o le tutoatasi tutoatasi o le toto mai le tamatamailima pe a uma le afaina. E leai se mea e tatau ona faʻanoanoa ai le aofaʻi saʻo.

O le mea masani, o faʻatau oloa o loʻo teuina i le afifiina mo le sili atu i le 30 aso. O lona uiga, mo se masina e fautuaina e faʻaalu uma suega i le mataupu o isi masini, ae le o le mita Tour TC.

O ona fasi pepa i le atigi avanoa e teuina mo le 6 masina e aunoa ma se pa'ū o le lelei.

E maua e le kamupanī se faʻamaoniga o le sao o la latou galuega, lea e taua tele mo i latou e le manaʻomia le faʻaogaina o le glucometer i aso uma.

Faʻaaogaina aʻoaʻoga

Aʻo leʻi faʻaaoga le konekarate o le konekarate o le Contour TS, e tatau ona e faʻamautinoaina o suʻisuʻi uma o le suka poo insulin e ave e tusa ai ma le faʻatulagaga ua faatonuina e le fomaʻi. O le suʻesuʻega e aofia ai ni taga se 5:

  1. Aveese le fasi siaki ma tuʻu i totonu o le moli moli seia oʻo ina taofi. A maeʻa ona fufulu le masini, faʻatali mo le "pa'ū" i luga o le mata.
  2. Fufulu ma faʻagogo lima.
  3. Fai se pupuʻu o le paʻu ma se mea faʻapitoa ma faʻamoemoe e foliga mai o se matāua (e le manaʻomia ona e sasaina).
  4. Faʻaaoga le mataʻituina o le toto i le pito sili o le suʻega o le suʻega ma faʻatali mo le faailoilo faʻamatalaga. A maeʻa le 8 sekone, o le a oʻo mai le i luga o le lau.
  5. Aveese ma lafoai le faʻaaogaina o le suʻega faʻaaogaina. Ole mita e tape le aunoa.

O fea e faʻatau ai le mita TC mita ma le tele?

Glucometer Kontur TS e mafai ona faʻatau i falemaʻi (pe afai e le maua, ona tuʻuina atu lea) pe i luga o faleoloa o masini. O le tau e mafai ona fesuisuiai, ae sili atu le taugofie nai lo isi gaosi oloa. O le tau, o le tau o le masini ma le ato atoa o le 500 - 750 rubles. O isi vaega i le aofaiga o le 50 fasi vaega e mafai ona faatauina mo le 600-700 ru.

O aʻu lava ia e le i faʻataʻitaʻiina lenei masini, ae tusa ai ma le maʻisuka, o le Contour TS o se keli sili ona lelei. Faatasi ai ma suga masani, e leai se eseesega e faʻatusatusa i le fale suesue. I le maualuga o le kulūkose, e mafai ai ona laʻititi laʻititi iʻuga. Lalo o iloiloga o le maʻisuka:

Le faʻatau mai o le mita o le kulukose (Concont), le tau ma faʻamatalaga o Diacon i Tyumen - DiaMarka

Fesoʻotaʻiga faʻamafanafanaga o se faʻaogaina ma le faʻaogaina o mea faigaluega o le tupulaga fou. Matou te fautuaina le faatauina o lenei mita mo i latou oe mananao e faaitiitia a latou tau mo le fuaina o le suka toto.

  1. Suʻega faʻasolosolo galuega faʻasao e aunoa ma le faʻamaonia
  2. Manaomia le 0.7 μl o le toto mo le tasi fua
  3. 250 fuataga o loʻo teu i le mafaufau
  4. Iloiloina o fua faʻatatau mo le 7, 14, 21 ma le 28 aso
  5. O se faailo i le foliga o se ataata o le masanioglycemia, hypoglycemia, ma le hyperglycemia. E le gata o tamaiti, ae o tagata matutua foi latou te fiafia i ai.

  • DIACONT- Polokalame e mataituina ai le toto o le kulukose (Glucometer)
  • 10 suega
  • otiga faʻafuaseʻi
  • 10 vailaau faʻamaonia
  • pulea fofo
  • CR2032 pamu
  • mataupu (faʻasalaga lemu)
  • faatonuga mo le faʻaaogaina
  • pepa faʻamaonia
  • faiga faʻataʻitaʻiga puupuu

Foafoa: OK Biotek (Taiuani)

Glucometer Diacont (Concont) Faamaonia mo le faʻatau atu i Rusia. O ata o oloa, e aofia ai le lanu, e ono eseese mai foliga moni. O loʻo i ai foʻi le suiga i totonu o le pusa e aunoa ma se faʻaaliga. O lenei faʻamatalaga e le o se ofo lautele.

Glucometer Diacont (Concont) - tau 650.00 rub., Ata, faʻamatalaga faʻapitoa, faʻasalalauga i Rusia. Faʻatau Glucometer Diacont (Concont) i luga o le upega tafaʻilagi https: diamarka.com, na o le faʻatumu i luga o le initaneti poo le valaau: +7 (3452) 542-147, +7 (922) 483-55-85.

Glucometer Fesoʻotaʻi: faatonuga mo le faʻaaogaina, tuufaatasiga

Kislyakova Anna 05 Aperila 2017

O loʻo faʻapena foi ona lauiloa tagata o loʻo i totonu o le glucometers, e ui lava e sili atu ona lelei i latou i le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga. O lea la, mafaufau i na tagata maʻi e maua i le maʻisuka e leʻi faʻalavelave i le galuega a le masini faʻapolofesa Diacont (Diacon). O le atinaʻe lea o se kamupanī faʻatekarate Rusia lea e mafai ai e oe ona fuafua vave lou toto toto ma faʻateleina le saʻo.

O se faʻataʻitaʻiga faʻa-eletoroni faʻaalia mo le faʻaaogaina o le fale.

O le tele o tagata na maua i le maʻisuka latou te manatu o le mauaina lea o se filifiliga o le paketi, talu ai e le gata o le tau o le masini lava ia, ae o loʻo iai foi ni mea e mafai ona faʻaaoga.

I le averesi, o le tau o le konekarate Concont varies mai le 700-1,000 rubles, ma e mafai ona e faʻatau i se fale talavai poʻo mea tau fomaʻi i luga o fautuaga a se fomaʻi.

O le afifi e aofia ai se masini eletise eletise lava ia, se mea e tui ai tamatamailima, 10 fasi mamoe ua maeʻa, 10 fasi siaki, faatonuga mo le faʻaaogaina o le masini i le gagana Rusia, o le siakiina o le masini, ma le 1 masini pipi. Glucometer Diacont (Diaconte) e aofia ai se palasitika malosi e puipuia i aʻafiaga i fafo. E le gata i lea, o se mataupu vaivai e puipuia mai le faaleagaina, lea e faigofie ona teuina i totonu o se ato.

O le konekarate o le glucometer (Diaconte), e faia i le palasitika, o loʻo i ai se tioata tioata tioata tele ma numera telē, lea e sili ona talafeagai pe'ā faia se suʻesuʻega i le fale ma tagata e le lelei le mafaufau.

E le gata i lea, o loʻo i ai se ki e amata ai le auʻiliʻiliga, faʻamalamalama ma le leo mo le sili atu le faigofie ma se atunuʻu faapitoa mo se faʻasologa.

O le metotia o suʻesuʻega o le eletene, i le faʻatinoina o le kulukose e fegalegaleai ma se polotini faapitoa.

O le toto manaomia mo le auiliiliga o le 1 μg, o le taimi o suesuega ile fale e 6 sekone. Glucometer Diacont (Diaconte) o loʻo i ai le galuega o le fuʻaina vave ma le tape.

I le tulaga muamua, e tali le masini i le i ai o se fasi siaki i vaega toto, ma i le lona lua, o le a otometi lava ona paʻu i le leai o se manipulations mo le tolu minute.

E faigofie lava lenei mea, e le gata i lea, e mafai lava ona faʻasaoina le tele o meaʻai.

Faʻaaogaina o le glucometer Conconte e faigofie: e tatau ona e tui lou tamatamailima ma aoina se mataua o le toto i luga o se pulou sikola. Auina o ia i le taulaga ma faatalitali mo le 6 sekone.

A maeʻa le taimi atofaina ma o le a faʻaalia se faailo faʻaalia, o le a faʻaalia i luga o le lau, ma e mafai ona e faʻatuatuaina atoatoa, e pei o totonu o le fale suesue. O fuainumera e tele, e le gata i lea, o se foliga fiafia e faʻaalia i le faʻaaliga.

Afai e faanoanoa o ia, e gau le suka i le toto, ma o le ata fiafia e faʻaalia ai mea e gata ai.

E leai se mea e sili atu le maoae o le masini faʻainisinia - o mea sili ona taugofie ma se faʻavae faigofie o le faʻatinoga. E leai se mea e motusia i totonu o le masini, naʻo le faafitauli o le faʻaaogaina o le pamu.

Ae peitai, o se faailoga taua lenei, o se atigipusa i luga o le mata e iloa ai le mita o le kulukose Diacont (Diacon). E matua faanatinati le sui o le maa, a leai, o le iunite o le a tapunia atoa i le taimi sili ona le talafeagai.

I le sauniuni mo le malaga, e taua le faʻatauina e le gata i maʻa, ae faʻatau foi e faʻatau ai faʻataʻitaʻiga.

O le konekarate Concont glucometer e iai lona mafaufauga ma e mafai ona teuina e oo i le 250 o faitauga mulimuli. I luga o la latou faavae, ua faia ai e le fomaʻi se faaiuga e uiga i le soifua maloloina o le maʻi maʻi, tuuina mai fautuaga taua mo le lumanaʻi. Afai e manaʻomia, e mafai ona fesoʻotaʻi le mita i se komepiuta, ma mo lenei mea e manaʻomia tele e faʻatau ai se fesoʻotaʻiga faapitoa (e le aofia ai).

Tagata mamai e maua i le maʻisuka e mafai ona faʻaaoga se glucometer. Afai e tulaʻi mai ni faafitauli, e fautuaina e suʻesuʻe ma le totoa faatonuga, matamata i le video clip training o loʻo i lalo:

O lenei masini faafomai ua faamaonia i le tele o togafitiga faafomai, ma le isi, o iloiloga e uiga i lona aoga e na o ni mea lelei lava. E tele mea lelei, ae sili atu le taua e tatau ona faʻaalia:

  • taimi o fua - 6 sekone pe a faʻaaoga le tasi mataua o le toto,
  • o le sao o taunuuga o le maualuga, e leai se manaʻoga mo le toe fuaina,
  • mamafa - e le sili atu i le 60 kalama ma le paʻa, e leai ni faʻafitauli i le taimi o femalagaaiga,
  • faigofie o le faʻaogaina, faʻataʻitaʻiga galue faʻavae,
  • tau lelei mo se glucometer ma faʻataʻitaʻiga faaopoopo,
  • fetuutuunaiga o le fasi siaki i le mita e aunoa ma le faaopoopoina o faamatalaga,
  • o le avanoa e maua ai se suʻesuʻega o le toto i tamaiti,
  • saogalemu o le fale.

Ae o mea sese, ua matua leai lava. Pau lava le mea e faʻalavelave ai le tele o tagata gasegase o le gaosiga Rusia.

O le toatele o loʻo i ai pea le manatu sese e faapea, o le tulaga lelei o atinaʻe ile falemaʻi i vailaau faʻasoifua i aso nei e maualalo, e le mafua ai le mautinoa.

O le faʻasalaga o le mita o le kulukose o le toto e faʻaalia ai le faʻafeagai, ae a maeʻa le malosi o le tino, o le taunuuga atonu e ese mai si suʻesuʻega talu ai nei.

O le faʻataʻitaʻiga faʻaonapo nei, alualu i luma, avanoa i falemaʻi o le taulaga. O lipoti a le tagata maʻi e lipoti mai ai o se faʻatauga e le taugata, ae e le faʻaaogaina se vaitaimi uumi.

O le tali i le fesili autu e saʻo i taimi uma, e le manaʻomia nisi suʻesuʻega ma fetuunaiga. O tagata uma na faʻatau le mita o le Diacont na faamalieina i le iuga ma latou te leʻi faʻafefe i le faatauina mai.

O faʻamatalaga i falemaʻi faʻapitoa e sili atu i le tele o numera, ma e faʻaaoga uma e le au matutua ma tamaiti lenei masini.

Mai i manatu lava e tasi, ua manino ai o le maa e tumau mo le ono masina, lea e matua taugofie mo glucometers. O le faʻatauina o se sui e faigofie foi - tasi le papa maa papa e le taugata tele, ae e sili atu le faʻaalu o ni faʻasalaga.

Fai mai tagata maʻi, o le totoina vave o maa e le afaina ai le taunuuga faaiu, ma o se faailoga faapitoa i le taimi e faamanatu ai ia te oe e sui le pa.

O nisi tagata gasegase o loʻo maua i le maʻisuka e faʻamatala mataupu pe a saʻo le filifiliga o le suka suka fesoasoani ia i latou e puipuia ai se isi osofaiga.

Glucometer Diacont (Diacon) - o se atinaʻe taua o saienitisi i le lotoifale, o se taitai faʻatau. O lenei masini e sili atu le taugofie nai lo tagata ua faaulufale mai, ae o taunuuga e saʻo, vave ma e aunoa ma se togi.

Faʻasalaga o se tagata faʻaaoga

Faʻamatalaga fou: 24

Faʻamatalaga fou: 6

3 Ekaterina Ruchkina

Faʻamatalaga fou: 6

4 Ekaterina Ruchkina

5 faamatalaga fou

5 faamatalaga fou

5 faamatalaga fou

7 Ekaterina Ruchkina

Soifua Maloloina Tesema 29, 2017

Glucometer "Diacon" suʻesuʻega faʻapalepale na maua naʻo le sili ona lelei, aua o se tasi lea o mea sili ona lata mai ua fuafuaina e fuafua ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O lenei oloa ua i ai se mamanu faaneionapo, faapea foi ma mea taugofie taugofie.

Taunuuga o Mea

O le maliega o le glucometer o le siakiina o le kulukose e faigofie ona faʻaaoga, aemaise lava mo tagata matutua, talu ai e leai se mea e manaʻomia e ulufale ai i tulafono faʻapitoa i le taimi o le fua. E le gata i lea, o lenei oloa o loʻo i ai se faʻaaliga tele lava ma faʻamatalaga manino manino, o lona telē e ono faʻatupulaʻia pe faʻaititia e fuafua i ou lava manaʻoga.

Ona o lona laʻitiiti, e le gata ina teuina i le fale, ae faʻatasi foi ma oe, lea e taua tele mo le maʻisuka. O le faʻaleleia o le oloa e faʻatino e le plasma, ma o le faʻatulagaga o le lautele e lautele. I lenei tulaga, e talafeagai le amanaʻiaina o vaega autu o le suʻesuʻega.

Faʻaaliga ma meafaigaluega

Glucometer "Diacon" e fuafua ai le suka o le toto. E i ai se mamanu matagofie. O le mataupu e faia i le maualuga o le filo; i le taimi o le taotoga, leai se mea e maua ma e le alu.

O le mamafa o le mita e laʻititi lava, o lea e mafai ona faʻaaoga i soo se taimi, lea e faigofie, e pei ona masani ona manaʻomia faʻatasi ma oe i taimi uma. O le seti atoa o se oloa e aofia ai:

  • toto kulukose toto
  • fasi siaki
  • lancets
  • maa
  • masini paʻu paʻu,
  • vaega o suʻega mo le faʻatinoina o fuataga,
  • faatonuga mo le faʻaaogaina
  • mataupu mo le teuina.

E faigofie lava le faʻatonutonuina o le suʻesuega, o lea e talafeagai mo soʻo se matua, e aofia ai tamaiti.

Fonotaga Faʻatino

Glucometer "Diacon" iloiloga maua le sili ona lelei, aua o loʻo i ai galuega taua i totonu o taugata. Aemaise lava, i totonu o uiga taua e mafai ona tatou iloa:

  • le mafai ona faʻaaogaina le auala eletise o fua,
  • umi le ola o le ola
  • Puʻeina le masini komepiuta galuega
  • itiiti le toto sampling e manaʻomia mo fuataga.

O le masini e liliu saʻo lava pe'ā faʻapipiʻi se fasi siaki i totonu o se pu faapitoa. O se uaea faapitoa e aofia ai, o le mafuaʻaga lea e mafai ai ona faʻafesoʻotaʻi atu i le komepiuta taunuʻuga o le suʻesuʻega. O lenei mea e mafai ai e oe ona manino le iloga o le aafiaga o nisi o oloa i luga o le suka toto, faapea foi le pulea o le natura o le faamai.

O le saoasaoa o le fuataga e na o ni nai sekone, o se avanoa sili ona tele, talu ai e tusa ai ma mea e faʻatino ai, o lenei oloa e le o se mea e maualalo ai i fafo. E tele naua mea e pulea, ma o le tau o se glucometer ma le faʻatulagaina o galuega tauave e taugofie.

Soifua Maloloina

A maeʻa ona iloiloina le iloiloga ma le filifilia o iloiloga e uiga i le mita o le Diacont mita, e mafai ona e mautinoa o se mea aupito maualuga lea e lelei mo le faʻaaogaina o le fale.

Afai e mauaina e se tagata mo le taimi muamua, ona tatau loa lea i le aufaigaluega a le fale talavai ona siaki lana faatinoga.

I le lumanaʻi, e mafai ona e siakiina oe, i le faʻaaogaina o se vaifofo faapitoa, lea o loʻo aofia ai i le pusa.

O le fofo o le manatu e tutusa ma le toto o le tagata, ae o loʻo i ai se aofaiga o le kulukose. O le vai e faʻaaogaina mo le siakiina o kalu, ma le aʻoaʻoina pe faʻapefea ona faʻaaoga le masini.

E tatau ona faʻatautaia le siakiina pe a faʻatau le masini, faʻapea foi taimi uma e faʻaaoga ai se seti fou o suʻega. I le faʻaopoopoga, e manaʻomia le suʻega i le mea e tupu i le paʻu o le mita poʻo le susulu o le lā.

O oloa aoga

O le glucometer "Diacon" e lauiloa tele. Na maua e ia le tele o iloiloga, aua e tele naua ona lelei. Faatasi ai ma mea taua o lenei masini e mafai ona iloga:

  • tau taugofie
  • faitau manino i luga o le faʻaaliga,
  • manatuaga e teuina e oo atu i le 250 fua ma faʻaogaina i latou i le vaiaso,
  • samples itiiti o le toto e manaʻomia mo suʻesuʻega.

E le gata i lea, e taua le matauina o le faitauina o lenei masini e toetoe lava leai se eseesega mai suega suʻesuʻe. O le mataʻituina e faʻaalia ai le le atoatoa poʻo le sili atu foi o le kulukose i foliga o tagata faʻataʻitaʻi.

Faamatalaga Faaopopo

O lenei masini e sili atu le tamaoaiga, e pei o tali i le tau o le mita "Diacon" tali lelei foi. O le tau o le masini e tusa ma le 890 rubles, lea e mafai ai ona taugofie mo le tele o tagata o loʻo faʻaogaina.

E ui lava ile lelei uma o lenei masini, ae iai ni faʻaaliga e tatau ona amanaia. Aemaise lava, atonu e iai se eseesega i le maualuga o le kulukose pe afai e faʻaaogaina paʻu mai afifi eseese. Ae ui i lea, o loʻo taumafai le au atinaʻe e foia lenei faafitauli i le tele e mafai ai.

E le gata i lea, mo le faigofie o tagata faaaoga, e mafai ona auina atu faʻamatalaga e ala ile imeli. Ona o le auai o lenei galuega, ua fautuaina ai e le diabetologists tagata gasegase oe ua toesea le kulukose mai le masani ona faaaoga lenei glucometer. O lenei mea o le a mafai ai ona e siakiina pea lou tulaga o le soifua maloloina.

Tasi le Touch Filifili Simple

I le nofoaga lona fa i le vaeluaga o tagata maʻi o loʻo maua i le maʻisuka o le One Touch Select Simple, o se masini taugofie mo le fuaina o le glycemia, o lona tau e tusa ma le 600 rubles.

O se filifiliga sili lea pe afai e maua le maʻisuka i totonu o se tamaititi, matua poʻo le leai o se manaʻoga mo galuega faigata. E leai ni pona i le tulaga o le masini, e le o faʻapipiʻiina i se lisi, e le talafeagai foi le fesuiaiga. O le glucometer e na o le tasi le galuega - fua o le suka. Ina ia maua le iuga o le auʻiliʻiliga, e tatau ona e faʻaaoga le toto i le fasimea, ona tuʻu lea i totonu o le faamoega. E manaomia e le masini le 5 sekone e fai ai faʻamatalaga.

Accu-Siaki Mobile

O le isi nofoaga o loʻo nofoia e Accu-Check Mobile. O le lelei o le masini o le leai lea o ni vaega o suʻega. Ua suia i latou i se kilika faapitoa, lea ua mamanuina mo uiga e 50. I luga o le tino o le mita o se peni mo le taina, ae mafai ona aveesea, o se mea lelei foi. O se ponesi lelei lea, talu ai e te le manaʻomia le suʻeina o suʻega faʻataʻitaʻiga ma oe, o mea uma o loʻo i totonu o le masini e tasi.

Faʻaaogāina o se tele-USB, e fesoʻotaʻi le mita i le komepiuta, komipiuta poʻo le papa. Ona o lenei faʻatinoga, o faʻamatalaga e tuʻuina atu i se lautele tele, lea e mafai ai ona sili atu auʻiliʻiliga o faʻamatalaga uma na mauaina. O le le lelei o sea ituaiga o lona tau lea e oʻo atu i le 4,000 rubles.

Accu-Check Performa

O le telefoni faʻatinoga o le Accu-Check Performa ma lona variant Accu-Check Performa Nano. O nei mea taugofie, o le tau e le sili atu i le 1200 rubles. O loʻo faʻatusatusa, o loʻo faʻapipiʻi le laupepa i se tualala, lea e mafai ai ona faʻaaoga i le pogisa. O le mamanu o le masini e faʻaonapo nei. O le suʻeina o le toto e le manaʻomia ai le tele o le toto - e oʻo i le 0.1 microliters. Aʻo faʻaalia i luga o le lau, o le a faʻamaonia se leo.

Ascensia tuʻuina atu

Faʻaiʻu le pito i luga 10 Ascensia Taofia. Faatasi ai ma tulaga lelei e maualalo le mamafa - 30 kalama, o se mataupu malosi, o le faasaoina o taunuuga lata mai. Vaega:

  • 50 suʻega suʻeina
  • i luga o le mataupu o loʻo i ai le tasi le ki e liliu ai le masini i luga ma le mamao,
  • o le mea le lelei o le fuaina o le suka o le 30 sekone.
  • o le tau o le mita e 1200 rubles.

O fea mita e sili atu ona lelei e filifili ai

O mita lisi o le averesi pito i luga o tagata e faʻaaogaina. E le o le mea moni e faʻapea, o le mea muamua e tuʻuina atu ai le mea saʻo mo oe. E taua le faʻagasolo mai ou manaʻoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e le manaʻomia e le tagata maʻi se mea e manatua ai, o se faʻamatalaga o le fuaina o suka i luma poʻo le maeʻa foi o se taumafataga, na te le fuaina le suka i le po, ona le toe vave loa lea o ni mamanu.

O tagata matutua e sili atu ona taulai atu i le faigofie o le faʻaaogaina, e sili atu i tagata talavou le filifilia o se mea gaogao. E taua le faʻalogo i le tau o le mita, sapalai. E fautuaina e faʻatalanoa se fomaʻi aʻo leʻi faʻatauina le masini ina ia iloa ai poʻo fea galuega e sili ona taua mo se tagata maʻi taitoatasi.

Faʻamatalaga faʻapitoa ma tulafono mo le faʻaaogaina o le Glucometer Concont (Concont)

O le puleaina o le kulukose toto e taua tele mo tagata e maua i le maʻisuka. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻatau se glucometer. O kamupani eseese e maua mai ituaiga eseese o ia ituaiga masini, ma o le tasi o ia mea o le Glucometer Talima.

O lenei masini e faigofie tele ona faʻaaogaina ona o ona foliga faʻapitoa. O le mafuaʻaga lea e faʻaaoga lautele ai i le fale ma i tulaga faʻapitoa.

Filifiliga ma faʻamatalaga

O uiga autu o le mita:

  • eletise eletise,
  • le leai o se manaʻoga mo se tele o meaola mo le suʻesuʻeina (o le pa'ū o le toto e lava - 0.7 ml),
  • aofaiga tele o manatua (faasaoina o iuga o 250 fua),
  • le mafai ona mauaina faamaumauga faʻamaumauga i aso e fitu,
  • faatapulaa faailoga o fuataga - mai le 0.6 i le 33.3 mmol / l,
  • laiti laʻitiiti
  • mamafa mamafa (sili atu nai lo le 50 g),
  • o le masini e faʻamalosia e CR-2032 pamu,
  • le mafai ona fesoʻotaʻi ma se komepiuta e faʻaaoga ai se televave faʻatau tau,
  • O le vaitaimi o le tautua saoloto e lua tausaga.

O nei mea uma e mafai ai e tagata gasegase ona faʻaogaina lenei masini.

I le faaopoopo atu ia te ia lava, o le pusa komipiuta o Conconte glucometer o loʻo aofia ai vaega nei:

  1. Mea tau tui.
  2. Vaevaega (10 pi).
  3. Lancets (10 pcs.).
  4. Batiri
  5. Faatonuga mo tagata faaaoga.
  6. Vailaau o le suʻega.

E tatau ona e iloa o le suʻega mo soʻo se mita e lafoaʻi, o lea e manaʻomia ai ona e faʻatau. E le o se mea lautele, aua o masini taʻitasi e iai a latou lava. O a nei mea poʻo na fasipepa talafeagai, e mafai ona e fesili i le fale talavai. Ae sili atu, ia taʻu tonu le ituaiga mita.

Manatu o maʻi

O faʻamatalaga e uiga i le mita o Fesoʻotaʻiga e sili ona lelei. E toatele e matauina le faigofie o le faʻaogaina o le masini ma le tau maualalo o suʻega faataitai, faʻatusatusa i isi faʻataʻitaʻiga.

Sa amata ona ou faʻaaogaina glucometers mo se taimi umi. E mafai e tagata uma ona maua ni fomaʻi. O le tiakono na mauaina e tusa ma le tausaga talu ai ma na ia faatulagaina mo au. E le tele le toto e manaʻomia, o le taunuuga e mafai ona maua i le 6 sekone. O le aoga o le tau maualalo o fasi pepa i lalo ifo o isi. O le mauaina o tusi faamaonia ma faʻamaoniaga e malie foi. O le mea lea, o le a ou le suia i se isi ata.

Ua ou maʻi i le maʻisuka mo le 5 tausaga. Talu ai e masani lava ona tupu mai le suka, o le maualuga o le kulukose o le toto o se auala e faalautele ai loʻu ola. Sa ou faatauina se tiakono talu ai nei, ae e faigofie tele ia te au ona ou faaaogaina. Ona o faafitauli o le vaʻai, ou te manaʻomia se masini e faʻaalia ai le tele o taunuuga, ma o lenei masini e na o lena. E le gata i lea, o le suʻega e sili ona maualalo i le tau nai lo i latou na ou faʻatauina e faʻaaoga ai le Satelite.

O lenei mita e matua lelei lava, e leai se mea e sili atu nai lo isi masini faʻaonapo nei. O loʻo i ai uma galuega sili ona lata mai, o lea e mafai ai ona e suʻe suiga i le setete o le tino. E faigofie ona faʻaaoga, ma o le taunuuga ua vave saunia. E na o le tasi le toe toso - ma maualuga maualuga le maualuga o le suka, o le a mafai ona faateleina mea sese. O le mea lea, mo i latou e sili atu le maualuga o le suka i le 18-20, e sili atu le filifilia o se masini sili atu ona saʻo. Ua ou matua faamalieina lava i le Tiakono.

Vitio ma se suʻesuʻega faʻatusatusa i le maualuga o le fuaina o le masini:

O lenei ituaiga masini e le taugata tele, lea e tosina ai le tele o tagata faaaoga. Faʻatasi ai ma galuega talafeagai uma e faʻaalia ai isi mita o le kulukose o le toto, e sili atu le taugofie Diaconte. O lona tau e tusa ma le 800 ruble.

Mo le faʻaaogaina o le masini, o le ae manaʻomia le faʻatauina o ni suʻega faʻataʻitaʻiga faʻapitoa mo ia. O le tau mo i latou e maualalo foi. Mo se seti lea e 50 fasipepa, e tatau ona e tuʻuina atu le 350 rubles. I nisi aai ma itulagi, o le tau atonu e laʻititi maualuga. Ae ui i lea, o lenei masini mo le mataituina o le kulukose o se tasi lea o taugofie, e le afaina ai ona uiga lelei.

Faamatalaga o oloa

O faʻamatalaga e uiga i le mita "Talitonuga" (Concont), o lona uiga, e na o le sili ona lelei. E maitauina e le toʻatele le faigofie o le faʻaogaina o lenei masini ma le tau taugofie o fasi siaki faʻapitoa e faʻatusatusa i isi faʻataʻitaʻiga.

E tusa ai ma iloiloga e uiga i le Diacon toto glucose mita, o lenei masini e mafai ai ona e fuafuaina le maualuga o le kulukose i ni nai sekone. O tagata faʻatau fiafia i le maua o tusi faʻamaonia lelei ma faʻamaonia. E le gata i lea, o lenei masini e faigofie lava ona faʻaaoga, ma e matua mafai lava e se tasi ona faʻaaogaina. O faʻataʻitaʻiga uma i luga o le faʻaaliga e tele lava, o le mafuaaga lea e talafeagai ai mo tagata e maualalo le vaʻaia.

O se tuufaatasiga sili ona lelei o tau ma tulaga tau tomai faapitoa ua faatusatusa lelei i le talaaga o ituaiga masini e aofia ai Haier LE32K5000T TV. Faʻaauau e le tagata ona faʻaalia le sili atu ona lelei. E faavae i le ...

Aʻa
O ē e ona e toe iloilo SsangYong Actyon Sports, faʻamatalaga, faʻamatalaga faʻapitoa ma foliga o le taavale

I le 2006, na faʻasaʻoloto ai se eletise na taʻua o SsangYong Actyon. O le kamupani a Korea i Saute na mafai ona faia se faʻataʻitaʻiga lelei, ae o le toʻatele o tagata na mananaʻo ia maua se mea sili atu ona aoga i totonu oa latou fale gaosi. Ona ...

Aʻa
Suzuki Liana: tagata e ona le iloiloga, sese, faʻamatalaga ma foliga

O le taavale "Suzuki Liana" - o se taʻavale a le taulaga, lea na i ai se taimi na tosina atu i ai le mafaufau. O lenei faʻataʻitaʻiga na faʻaalia i le 2001 ma faailogaina le faʻaalia o se tino fou - ...

Faamafanafana fale
Huter BS-52 chainsaw: pule iloiloga, faʻamatalaga ma uiga

O le chain chain o se meafaigaluega talafeagai mo le toetoe o tagata nofoafana uma o le mafanafana ma le tagata e ona le fale. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e faigofie ona e feagai ma le seleseleina o fafie mo le taumalulu, ae le o le taʻua o le teuteuina o laau, faapea foi ma le fausiaina ...

Komepiuta
HP Deskjet 2130 MFP: iloiloga a le au, faʻamatalaga, ma foliga

O se masini e mulimulitaia ai se masini e tuufaatasia ai se lomitusi, kopi ma se scanner, o le HP Deskjet 2130. Ua faailoa mai e le ata o lenei tagata gaosiga Amerika e foliga mai o le ...

Matagofie
Epilator Brown Silk Epil 9: pule iloiloga, faʻamatalaga ma foliga

Soʻo se fafine e manao ia tumau i le matagofie, ia i ai se tagata lelei ma se paʻu lanu lelei. O le maketi faʻaonaponei e ofoina atu le tele o auala ma auala e faʻaumatia ai vao e le o manaʻomia i le tino. O se tasi o ...

Technology
Faʻamatalaga faʻafefiloi "Minelab Safari": iloiloga a le au, faʻamatalaga ma foliga

O le faʻafouina o faʻamatalaga uʻamea o se mea e masani ai, ae faʻatusatusa i, mo se faʻataʻitaʻiga, o le toe faʻaleleia o taavale, e masani ona natia le tele o mea e ofo ai. O le mea pito sili ona faanoanoa o le latou oʻo mai i le malamalama i le faagasologa o le faʻaaogaina ...

Technology
Samsung J1 Mini Smartphone: Faamatalaga a le au, Faamatalaga, ma Vaega

I aso nei, e tatau ona tatou iloa le mea na maua mai e le Samsung J1 Mini faʻamatalaga mai ona tagata faʻatau, ma ioe, ia malamalama pe o le a le ituaiga telefoni matou te talanoa ai. I le uma, e pei ona faaalia i le faatinoga, aʻo leʻi faia se faʻatau, e tatau ona e totogia ...

Technology
Telefoni a Wileyfox Storm: tagata e iloiloina, faʻamatalaga ma foliga

I le taimi nei, o le a tuʻuina atu lau vaai i se telefoni e taʻua o Wileyfox Storm. O faʻamatalaga e uiga i lenei oloa o loʻo totoe ma sili atu. O manatu o tagata faatau e mafai ai ona tatou malamalama i le ala e lelei ai lenei po o lena oloa ma ...

Technology
Homtom HT3 Pro atamai: tagata e iloiloina, faʻamatalaga ma foliga

O gaini Saina e maua i le lauiloa. Ma e le o se mea e ofo ai, ona o le tele o atinaʻe fou e mafai ai e oe ona faʻaopoopoina se uiga maualuga ma maualuga le tau. O se tasi o nei innovations o le smartphone Doo ...

Glucometer diacont instruction

E le o se faalilolilo o tagata e maua i le maʻisuka e manaʻomia le siakiina masani oa latou toto suka. Mo nei faʻamoemoega, o loʻo i ai ni masini faʻapitoa - kesi, lea na mafai ai ona mataʻituina lenei faailoga i se tulaga tutoatasi i le fale.

Lisi o mataupu:

I le taimi nei, o le tasi o le lauiloa tele o le Diaconont meter, na faia e se kamupani i le lotoifale. Ona o lona maualalo o le tau ma le faigofie o le faaaogaina, o lea masini ua maua ai le lauiloa i le maʻisuka. O lea kulupucometer e lelei mo le siaki i aso taitasi o le suka i le fale.

Faiga Faʻavae

O le tele o tagata maʻisuka o loʻo faʻaaoga lenei faʻataʻitaʻiga o se tautalaga glucometer e uiga i le faigofie ma le faʻamaoni o le masini. O le glucometer Diaconte na te tosina atu i ai le taulaʻi ma le taugofie. O fasi suʻega e manaʻomia mo le faʻaogaina o le masini e le taugata foi. 50 suʻega na aofia ai.

Faatasi ai ma isi mea, o lenei iunite e matua faigofie lava ona faʻaogaina e tusa lava pe mafai ona faʻaaogaina e se tamaitiiti. A faʻaaogaina, e leai se faʻatagaina o le code e manaʻomia.

O le mita e iloa ai lona sauniuni ma se faʻamaloiloga - o se "pa'ū ifo o le toto" i luga o le faʻaaliga. O le masini e faʻapipiʻiina i se tioata tioata tioata, lea e faʻaalia ai faʻamatalaga uma i le ituaiga o tagata lautele.

O le mea lea, o le Diacont mita e talafeagai foi mo tagata gasegase maualalo le vaʻaia.

O le 250 gaʻo toto toto mulimuli e teuina i le mafaufau o le masini. E tusa ai ma fuainumera, e mafai e le masini ona fuafua le maualuga o le kulukose toto i nai vaiaso talu ai.

Ina ia fai le auʻiliʻiliga, e tatau ona naʻo le 0.7 μl o le toto, e fetaui ma se tasi mataua tele o le toto. E tatau ona maitauina o sea ituaiga siklucometer e maualuga lona fuaina.

O taunuʻuga o le suʻega e faʻaaoga ai le masini e tutusa lava ma faʻamaumauga na maua i suʻesuʻega suʻesuʻega (faʻatasi ma se mea sese e na o le tolu pasene).

O se faʻalavelave tele poʻo le faʻaitiitia i le maualuga o le kulukose i le toto o le tagata maʻi e faʻaalia e le masini, lea e faʻaalia e ala i le faʻaaogaina o se faailoga faʻapitoa i le faʻaaliga.

Faʻatasi ai ma le masini o se cable USB, lea e mafai ai ona e tuʻuina atu faʻamatalaga suʻesuʻe i se komepiuta patino.

O le mamafa o le mita e 56 kalama. E i ai ona faʻatusatusaga - 99x62x20 millimeters.

Glucometer Benefits

O faʻamanuiaga ole glucometer o le Diacont e aofia ai:

  • se faaaliga tele ma ni numera tele ma faatusa
  • o le i ai o se faailoilo e faʻamaonia ai se faʻatuputeleina tele pe faʻaitiitia i le suka o le toto,
  • mataupu faavae o le capillary filling of strips test,
  • le mafai ona faamama le mafaufau
  • maualalo le tau o le masini lava ia ma tofotofo i fasi pepa.

Tusi lesona

Aʻo leʻi amataina le taʻavale, fufulu ou lima i le fasimoli ma faʻamago i se solo. Mo le faʻaleleia o le toto i le nofoaga o le toto sampling mo le auiliiliga, e tatau ona e mafanafana lou lima pe tusi lou tamatamailima, lea o le a faia ai se pupu.

A maeʻa lena mea, e tatau ona e maua le fasi siaki mai le fagu, faʻaofi i totonu o le masini ma faʻatali e toe faʻaali. Aʻo faʻaalia se faailoga faʻapitoa i luga o le faʻaaliga, e mafai ona faʻatinoina se suʻega.

I le faʻaaogaina o se siʻilala i luga o le paʻu, e tatau ona faia se toso: tataʻi lou tamatamailima latalata i le pito i luga ma kiliki le ki o le masini. Ona tatau loa lea ona sosolo lelei le vaega o loʻo aʻafia ai le pa'ū e maua ai le toto manaʻomia. E mafai ona faia le punipuni e le gata i luga o tamatamailima - mo le mea lea, o le pama, ma le matau, ma le tauau, ma le ogavae, ma le vae pito i lalo e talafeagai.

O le pa'ū o le toto lea e sau i fafo e tatau ona solo i se paʻu o le cotton, ma faʻaaoga naʻo le lua o paʻu o le toto i le laina o le suʻega. Ina ia faia lenei mea, aumai lou tamatamailima i le pito i lalo o le suʻega siaki ma faatumu le vaega manaomia o le pepa i le toto. Pe a maua e le meafaifaʻailoga mea e tele mo le auiliiliga, o le a amataina le numera i le faʻaaliga. A maeʻa le lima i le ono sekone, o le a faʻaalia taunuuga o le auiliiliga i le faʻaaliga.

I le mauaina o le faʻamatalaga manaʻomia, e tatau ona aveese le suʻega o le suʻega mai le masini. E tatau ona manatuaina o le auiliiliga o faʻamaumauga e otometi ona teu i le mafaufau o le masini, peitaʻi, i le tulaga tonu lava, e sili atu le tusitusi o iuga i se api poʻo le kopiina i luga o se komepiuta a le tagata lava ia e faʻaoga ai le USB cable.

E tatau ona maitauina o le Concont glucometer e le manaʻomia se auaunaga faʻapitoa.

E lava le na o le fufulu ese mai le pefu mai lea taimi i lea taimi ma se ie susū po o se ie ua faʻafefiloi i le fasimoli ma vai, pe a maeʻa ona faʻamamaina le masini.

Aua nei faʻaaogaina solvents e fufuluina ai le masini pe fufulu i le vai. O le mita o se masini saʻo lea e manaʻomia ai le faʻaeteeteina le tagofia.

Faamatalaga ma le tuufaatasiga

O le mita mita e faia i mea maualuga. O loʻo i ai se mamanu matagofie, o le mamafa o le mamafa ma nai vaega laiti, lea e mafai ai ona e teuina le masini i se tulaga faapitoa ma ia i ai i taimi uma.

O mataitusi tetele e faʻaalia i luga o le LCD, o faʻamatalaga manino e manino ma mafai ona maua.

I le faaopoopoina i le masini lava ia, o le seti autu e aofia ai le lanu vase e 10 mo le faʻaaogaina se tasi ma se masini mo le taina o le paʻu, 10 faʻataʻitaʻiga, faʻamatalaga faʻapipiʻi, se punaoa eletise - se CR CRC 2032, faʻapea foʻi ma se laina e puleaina ai fuataga.

Faʻaputuga ma faʻamatalaga

O le galuega muamua ma autu o le mita o se iloiloga saʻo lea o le suka o le toto.

  • O le malosiaga e maua ai e tusa ma le 1,000 fuataga.
  • O se tulaga le toaga o le masini mo le sili atu ma le 3 minute e taitai atu ai i le tapunia aunoa. O lenei tulaga e faʻapupulaina ai le ola o le ola.
  • Faʻaaogāina o se uaea poʻo se mea faʻapipiʻi, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi le mita i se komepiuta a le tagata lava ia ma faʻafeiloaʻi faʻamaumauga i luga o le televise.
  • E manino le faʻamatalaga.
  • O le faʻasologa o le afaina o le toto e faʻamaonia ai le tagata faʻapipiʻi ua saunia le masini mo le faʻaaogaina.
  • Fua o glucose faʻapipiʻiina.

Glucometer On Call Plus

Na amata ona ou mafaufau e uiga i le faatauina o se glucometer ina ua uma ona maua e loʻu tina le maʻisuka ituaiga 2. E te le oi le falemaʻi, ma e te le manaʻo e faʻaalu le taimi e nofo ai i le siva, ma malaga mo le iuga. Ou te manao i se mea vave. Ma na amata ona ou filifili ... Sa le faigofie.

E foliga mai e tele naua glucometers, o le eseesega o ia mea e laiti, ma o le tau e tele. E mafai ona e faʻatauina mo le 100 UAH, pe e mafai ona e mafai mo le 1000 UAH. O le saʻo ma le faʻamaoni o mea uma e toetoe lava tutusa. Ae o le mea e sili ona taua, o le tau ma le avanoa o fasi siaki, e leai se aoga o le glucometer. Sa ou filifilia lenei mataupu faavae.

Na ou mauaina le sili atu ona taugofie ma taugofie le suʻega o lau suʻega, ma tilotilo po o fea mea e talafeagai ai, ma mulimuli ane filifilia On Call Plus - o se faiga e mataʻituina ai le kulūkose o le toto.

O le mita e tuʻuina atu i totonu o se atigipusa faigofie o faʻataʻitaʻiga: faʻalagolago (sao saʻo i 10 sekone), tau taugofie, toetoe lava leai se toto sampling.

Auala e fua ai

E tatau ona ou fai atu i le taimi lava lena e le o taoto le gaosi oloa. O le tau e matua taugofie, o le faʻamaoni e fetaui lelei ma suega suʻesuʻe suʻesuʻega, ma o le masini faʻapitoa e faigofie tele. Filifiliga O le tusi faʻaaoga e sili ona auiliiliga, e mafai ona e fai mai laasaga i lea laasaga.

Tusi faʻamaonia. Faatonuga mo le fofo o le kulukose. Faatonuga mo fasi siaki. Faatonuga mo le masini pipisi. O se tusi faʻamaumauga puupuu (tutusa ma le tusi lesona, na o le pupuu), o se api mo le tusia o iuga.

I le faaopoopo atu i pepa, o loʻo i ai se tamai pusa uliuli-pusa i totonu o le atigipusa, ma i totonu: o le glucometer lava, o se fagu faʻatasi ma fasi pepa (10 pcs.), Se masini pupuʻu, vaifofo o le glucose, seketi, se pulou manino (pe a le aveesea le toto mai le tamailima), laulau faʻasologa.

O le mita e laʻititi, e faʻamalosia e se CR2032 (sa aofia ai foʻi). O le olaga lamatia e tusa ma le 12 masina poo le 1000, e le lava foi. E laʻititi le masini. O le mamafa o le 49.5 g i le pamu, i luga o le pito i luma o loʻo i ai le lua kulupu M ma le S. I luga o le pito i luga o se tagata e faʻaavanoa mo fasi siaki.

O vaega mo le batini (i le tauagavale) ma le pusa eletise (i le taumatau) o loʻo i luga o itu. O le lelei o lenei mita e te le manaʻomia le faʻapipiʻiina o se numera mai fasi pepa faʻataʻitaʻi i fua taitasi, na o le faʻaofiina o le laulau faʻamaonia ma o le mea lena seia oʻo ina taʻavale fasi pepa o suʻega. O loʻo i ai se pu i le pito i lalo o le masini, o le telefoni ua taʻua o le telefoni, lea e faʻaaogaina ai le uaea, e mafai ona e faʻafeiloaʻi atu i luga o le PC.

Laititi e le aofia ai.

Glucometer, fasi faʻataʻitaʻiga, mea faʻapipiʻi

Aʻo leʻi amataina le galuega i le mita, e tatau ona faʻamaonia le masini (faʻamatalaina i totonu o faatonuga) ma faia se suʻega lelei o le suʻega. Afai e tumau pea taunuuga, e mafai ona fuaina le kulukose.

Glucose control solution

Glucose control solution

O se masini puʻu o se peni ma se nila e tui ai se tamatamailima pe a e lolomiina le pa o le faʻamalo. E le gata i lea, ua i ai le 5 filifiliga mo le loloto o le puncture, mo paʻu tino manifinifi (tamaiti), e oʻo i le mafiafia (pe a le maua le toto mai le tamailima).

Faiga faʻapitoa

I le auala, e manaʻomia tele le toto, sina mataua pe a ma le afa o le ulu. O se fasi siaki, lea na faʻaulu muamua i totonu o le mita, ua oʻo mai i lenei matāua, ma o le fasi siaki e vave ona faʻaaogaina. A maeʻa le 10 sekone, ua sauni le taunuʻuga. Faʻavave, faigofie ma leai se mea e manaʻomia e alu ai i soo se mea.

O le tele o fuainumera i luga o le lau o le mita e -25 mm, o lona uiga, e mafai ona vaaia lelei. E iai se manatuaga o le masini mo faʻamaumauga e 300 ma se aso ma le taimi, e mafai foi ona e vaʻai i fuainumera mo le 7, 14 ma le 30 aso. E faigofie foi ona taofia le aunoa - 2 minute pe a uma le fua, e tape le masini aunoa.

Ua matou faʻaaogaina mo le 5 masina, matou te matua fiafia i le faʻatau.

Glucometer: o se toe iloiloga i le atinaʻeina, o le lelei ma le faʻaogaina o glucometers

Category: Faʻamaumauga Faʻamatalaga

O le aso ou te tauina pe na faapefea ona ma aoaoina ma loʻu tina e faaaoga le mita. O lenei auala e fou mo i matou uma, matou te leʻi faʻataʻitaʻiina muamua. Na matou foaʻiina le tele o le toto mo suka i totonu o le falemai, ma o lea o le a amata ai laʻu tala mai se mea mamao ina ia mafai ai e oe uma ona mafaufau lelei.

O loʻu tina o se toeaina, ma atonu o lenei mea e sili atu ona maaa. Na amata ona ou matauina na amata ona ia inuina le tele o le vai, ma e mafai foi ona ia tamoe i le faletaele i le ono taimi i le po. Matou te siaki talu ai nei fatugaʻo, ae foliga mai e leai se mea matuia. Ona maʻi ai lea o ia, ona faʻamalolo faʻafuaseʻi lea o le lavelave, lua pe tolu aso ma e naʻo se manatuaga, ae sili atu i le vaiaso na pasia aʻo le i manuia le manua.

Ma na ou mafaufau e uiga i le maʻisuka, o le falemaʻi e talitutusa lava, ma o mea o loʻo i le ata e le lelei. Na taumafai e foai atu lona toto. Ae sili atu, na te leʻi faatauanau, ae na ia maua lava le faatonuga, ae na ia aumaia o ia i le falemai ... e faatelevave le faagasologa. Ae, i le maʻisuka, e leaga le tala malie.

Ma le lelei, o loʻu malamalama e leʻi faʻavaivaia aʻu, o le suka toto e sili atu nai lo le masani, sili atu. Ia, o le mea moni, i le taimi lava lena o se meaʻai, laʻau laufofoga, o se mummy na faʻataʻitaʻiina se ala mo le tina, faʻamalosi atu i le uʻamea fusi, faia se tasi o vasega o le fuga o fatu lili. Suauʻu ua faʻaitiitia, ae o loʻo i ai se manaʻoga e puleaina atili. Ma o lea sa ma mafaufau ai e uiga i le faatauina mai o se glucometer.

E mafai ona e faitau i auiliiliga e uiga i isi togafitiga, meaʻai, tulaga lamatia ma ono aʻafiaga o le maʻisuka ituaiga 2 i le mea tutusa i luga o laʻu uepisaite i lalo o le ulutala "O faamaʻi taʻitoʻatasi", ae pei o glucometers, na foliga mai o le filifilia e le faigofie tele.

O le a le mea e te suʻeina pe a filifilia se glucometer

Ou te le pisa o loo i ai le tele o ituaiga uma, mai atunuu eseese o tagata gaosiga, ma le tau e oso mai le 1200 i le 3700. Mo i matou, pe a filifilia se glucometer, o mea nei e taua:

  • - saʻo atoatoa o faʻamatalaga
  • - o le gafatia e sui ai le paʻa (o loʻo i ai glucometers, tino, lava Saina, lea pe a uma le faʻaaogaina o le pulu, e ese lava le maa, o le filifiliga aupito sili ona lelei)
  • - o le i ai o faatonuga i le gagana Rusia, e suia, e le o taimi uma e maua ai le gagana a le tinaland
  • - faigofie ona faʻaaogaina
  • - o le maua mai o taulaʻi e mafai ona aveeseina mai i lenei ituaiga ma le suʻeina o fasi pepa
  • mo tagata matutua, e pei ona latou faia i nisi taimi ni gaoioiga laiti i se faigata, e sili atu le filifilia o le mita pe a tetele lapoa o suega, ma o le a sili atu ona faigofie i tagata matutua ona ave sea kopi ma tamatamai lima le lelei

Ina ua uma ona matou foia le matou fesili i le afa ma faatau se mita o le kulukose o le toto, na tulai mai ni faafitauli faaopoopo. Tusi lesona i le masini sa i ai, ma sa i Rusia. Ae ma le faamaoni, e le tele se fesoasoani.

Na tusia i se gagana e le faigata tele mo le toeaina ona malamalama, ae o le tusitala foi o lenei blog lea sa matua tele lava i mataupu faafomai.

O le a foliga mai o le mea e faigata tele iinei e le o se masini telefoni feaveaʻi poʻo se mea e tietie ai i le lelei ... Ae e tatau lava ona sili atu ma le tasi ona ou iloa lelei a latou "pepa" ina ia malamalama i le faasologa o gaioiga.

O mea lelei e mafai ona e filifilia ni paʻu tetele, se faʻaaliga manino manino, o le gafatia e suia le loloto o le punopi, o le i ai o se tulaga talafeagai e mafai ai ona e teuina se mita moli toto ma isi faʻataʻitaʻiga faaopoopo, se seti o lalaga, na foliga mai foi na aoga ia te au le teuina o iuga o le 150 fuataga mulimuli.

O le pusa glucometer e aofia ai naʻo 10fasi siaki, o le mea moni, e laʻititi lava. O le mea moni, toetoe lava a leai se fuataga o le suka i aso uma, ae tasi i le vaiaso, e matua aoga lava le faia, poʻo ni taimi i le vaiaso, ina ia le misia le oso i le kulūkose. Ma o le 10 fasipepa o le a le lava mo le lua masina o le faʻaaogaina.

O nai taimi muamua na ou faʻaofiina ai se siaki lava ia, na faia ai se pupuʻu, iloilo le iuga, ma, i le tilotilo mai ia te aʻu, na aʻoaʻo ai foi loʻu tina. O le mea moni, o loʻo ia faʻavaivai pea pe a tuʻuina le peni mo le pa'ū i le paʻu, ma o se nila e faʻafuaseʻi lava ona popoto.

E foliga mai ona o le saoasaoa o le pipisi, o le lagona o le tiga e tatau ona itiiti. Ae, o nisi tagata e sili ona mataʻutia ma fefefe, o loʻo faʻamoemoe i le tiga, faʻaleagaina le tulaga ma e foliga mai ia i latou e sili atu le malosi nai lo le foai masani o le toto masani mo le auiliiliga ile falemaʻi.

Ae o le mea e ono mafai ai, o le faʻaaogaina o se glucometer e maua ai le maʻisuka gasegase mai tagata faigaluega fomaʻi, faʻasaoina taimi, ma mafai ai e ia ona tali vave atu i suiga i le suka o le toto. O lona uiga e mafai ona amata ona fetuʻunaʻi ana mea taumafa i le taimi, faʻaaoga auala eseese o togafitiga o le maʻisuka (faʻalagolago i talitonuga) ma le faʻafoʻi atu o ia lava i faʻafitauli.

Tuua Lau Faamatalaga