E mafai ona ou ave le polysorb mo le maʻisuka?

Polysorb o se augatupulaga fou fou, e aofia ai le kilokoni dioxide, lea e faʻaaogaina i le tele o mataupu. Polysorb ma le maʻisuka o mea fetaui. O lenei gasegase e masani ona faʻaaoga i le togafitiga o le maʻisuka. E fesoasoani i le maualalo o le suka toto ma le mamafa o le mamafa.

E TATAU ONA ILOA! E oʻo lava i le maʻisuka maualuga e mafai ona faʻamalolo i le fale, e aunoa ma se taotoga poʻo falemaʻi. Tau lava faitau le mea na fai mai Marina Vladimirovna. faitau le fautuaga.

O le a le aoga o fualaau faasaina?

E faʻaaoga pe a manaʻomia e aveese ai elemene e leʻo manaʻomia mai le tino e ulu i le tino. O le tele o taimi, o na toxins e salalau pe a uma fegalegaleaiga ma le siosiomaga. E aofia ai:

  • fungal, viral infections, siama,
  • elemene o vaega o isi vailaʻau,
  • ava malosi ma oloa na fausia i totonu o le tino ina ua maeʻa,
  • oloa mai fafo ma allergens.

Polysorb faʻaleleia le gataifale, faʻapipiʻi oloa o lenei gaioiga. Faatasi ai ma le faaputuputuina o oloa e le lelei ona aveeseina mai le tino, o le inupia po o isi faafitauli e tupu. O lenei vailaʻau e faʻaaogaina pe afai e tatau ona faʻasalalau le metabolism ma aveese mea faʻapala.

Polysorb mo le maʻisuka ituaiga 2 e oʻo atu i le faʻaitiitia o le maualuga o le suka. E faʻamaonia ai foʻi le mamafa o le tino ma fesoasoani e aveesea le mamafa. O le tagata gasegase e le manaʻomia se inisiua faaopoopo o le inisalini, o lea e aoga ai le faʻaaogaina. Faatasi ai ma le umi o togafitiga, o le maʻisuka ua le toe manaʻomia le faʻaaoga soo o fualaau faasaina e maualalo ai le suka.

E faapefea ona aoga?

Polysorb faʻamamaina totoga ma aveese mea e pala, sili atu bilirubin, cholesterol ma uria. O fualaau faasaina o se antioxidant. "Polysorb" mo le maʻisuka ituaiga 2 e galue i lenei auala:

E faaitiitia vave le suāuʻu! O le maʻisuka i le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faafitauli i le vaʻai, tulaga paʻu ma le lauulu, maʻi o le tino, gangrene ma e oʻo lava i tumutumu faʻamaʻi! Sa aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻavasega ai a latou sukū. faitau i ai.

  • afaina ai le gaʻo ma le lipid metabolism,
  • faʻaitiitia le mamafa o le tino.

O le maʻisuka e mafua ai le faʻaitiitia i le fualaau o inisalini o loʻo aofia ai ma le faʻaitiitia o fua o le suka.

O le polysorb e maualuga le suka e mafua ai se paʻu o le cholesterol atoa ma lipoproteins maualuga ma le maualalo, faapea foʻi ma triglycerins. E i ai se faʻaitiitia o le anapogi kulukose ma le 1 le itula talu ona 'ai. Ua faʻaitiitia foʻi le hemoglobin Glycolised. E i ai le faʻaitiitia o le mamafa o le glycemia, o le lipid profile e masani ona faʻamaonia.

Polysorb o loʻo faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi meatotino. Na te aoina ma aveese mai le vevela o le inumaga le mea leaga o le ava malosi, o toega o fualaau faasaina, o vailaau oona ma le vevela. O le mea lea, e faʻaaogaina i ia tulaga:

O fualaau faasaina e fesoasoani i le atinaʻeina o allergies.

  • ma le inupia (mea oona, ava malosi),
  • faʻamaʻi pipisi mai maʻi faʻamaʻi,
  • ma faʻamaʻi ma le mumu,
  • mai meaai, fualaau faasaina ma mea taumafa e masani ai i le vaitau,
  • faʻatasi ma le hepatitis Viral estiology,
  • toe le manuia
  • ma le salmonellosis,
  • mo le gau o le mamafa.
Toe foʻi i le laulau o mea

Le faʻaaogaina o le "Polysorb" ma tui mo le maʻisuka

Polysorb o se mea e mamago, e leai se totogi o lanu paʻepaʻe, ae le mafai ona faʻaaogaina i lenei pepa. E tatau ona saunia se faʻamalolo. Ina ia faia lenei mea, o le a e manaʻomia:

  • 'eleʻele eleʻele "Polysorb"
  • vai inu - mai le kuata i le afa ipu tioata.

  1. Ave le aofaiga o le paʻu e fuafua e faʻatatau i le mamafa o le tino.
  2. Liligi i totonu o le vai ma faʻafefiloi lelei.
  3. O le faʻafefiloi ua saunia e vave faʻaaogaina, e le manaʻomia le teu.

E le mafai ona maua mai i lenei fualaau faasaina. O fua faatatau o le faʻaoga, e fuafua i le mamafa o le maʻi o loʻo tuʻuina atu i le laulau:

Mo taumafa taumafa, o le fualaau faasaina ua ave vave ao leʻi 'ai.

I tulaga uma lava, sei vagana ai taumafa meaai, ua ave Polysorb ae leʻi ai meaai poo isi vailaʻau i le itula, poo le 1.5-2 itula mulimuli ane. O le vailaʻau e faʻaumatia vave aʻo leʻi 'ai naʻo meaai e maua ai meaai. O le numera o aso o le faʻatagaina e ese mai le tulaga ma le ituaiga o faʻamaʻi, ma e mai le 3 aso i le lua vaiaso. Polysorb galue mai uluai minute o le taliaina.

Contraindications ma aʻafiaga itu

O faʻamaoniga e aofia ai le le faʻamaoni i le fualaau faasaina, faʻapea foʻi faʻamaʻi o le gastrointestinal tract i totonu o le gaioiga mamafa:

  • ulunua o le manava ma le maʻi ulutala,
  • gasegase ma le toto,
  • tosoina o le manava.

E seasea lava, o le tupuga o aafiaga i le itu pe a faʻaaoga "Polysorb". Faʻaleagaina, afaina, ma mea e teu ai fale. Ina ia aloese mai lenei mea, e tatau ona e faʻateleina vai mama. Pe a faʻaaogaina le vailaʻau mo le sili atu i le 14 aso, e tatau ona faʻaopopoina se faʻalavelave o vitamini ma minerale e toe faʻaleleia ai le tele o meaʻai e faʻasalalau e le tagata valea.

E foliga mai e le mafai ona togafitia le maʻisuka?

O le faʻamasinoga i le mea moni o loʻo e faitauina nei laina i le taimi nei, o le manumalo i le tau faasaga i le maualuga maualuga o le suka o le toto e le oi ai i lou itu.

Ma ua uma ona e mafaufau e uiga ile togafitiga ile falemai? E manino, aua o le maʻisuka o se maʻi sili ona leaga, lea, afai e le togafitia, e mafai ona iu i le oti. O le fiainu, vave vave, faanenefu le vaaiga mamao. O nei faʻamaoniga uma e masani ai oe muamua.

Ae pe mafai ona togafitia le mafuaaga nai lo le aafiaga? Matou te fautua e faitau se tusiga i togafitiga o maʻisuka o loʻo iai nei. Faitau le tusiga >>

Aisea e mafai ai ma e tatau ona ou 'ai i fualaau mumu mo le maʻisuka?

I le amataina, o laumei mo le maʻisuka o loʻo i ai i totonu o oloa faʻapitonuʻu (e le o meaola), o lea ua sili ona fautuaina ia i tatou uma. O laau maualalo maualalo i le vaomatua e mafai ona maua i Siberia, Urals, ma le Itumalo Tutotonu o Rusia. I le auala, e iai le igoa o le Berry, aua a e ai, o le paʻu ma le gutu e valiina i se lanu matagofie.

Blueberries ua talitonuina e aoga mo tagata uma o loʻo i ai faʻafitauli faʻaaliga. O le mea lea, e tatau ona e malamalama lelei o le mea moni, o loʻo i ai se faʻamanuiaga, ae atonu o le a mafai ona fofoina faafitauli moni i mata, ae o se auala e puipuia ai poʻo se isi mea i vitamini taugata mo mata, e lelei atoatoa le pipi. Mo le puipuiga, e tatau ona e faʻatau pe tusa ma le 200 kalama o vine i aso uma. O le mea lea, o le puipuiga o le tino atoa o le a faamalosia ma, o le mea moni, o totoga o le faaaliga o le a maua le puipuiga talafeagai, ma o anthocyanoside o loo aofia ai i le oloa o le a fesoasoani e faaleleia le tulaga o le tino atoa. I le maʻisuka ituaiga 2, o fualaau oona e fesoasoani i le tau faasaga i le retinopathy ma le maculopathy.

O le mea la lea, o le laumei e aofia ai le tele o carotene, lea ua i totonu o le tino o le tagata e avea ma vitamini A, lea e matua talafeagai mo le vaʻai. E i ai sona aoga aoga i luga o le tino o le tino ma ua fautuaina e avea o se togafitiga faʻafesoʻotaʻi i le togafitiga o faʻafitauli i lana galuega. I luga o ia lava, o le a le mafai ona toe faʻafoʻiina se gasegase faʻaleagaina, ae mafai ona avea ma fesoasoani lelei i metotia masani o togafitiga ma o le a fesoasoani e faʻaititia le aofaʻi o vailaʻau na ave.

O se mea ofoofogia, ae o le laumei ma le maʻisuka o fua suamalie ma suamalie (e mafai ona avea ma se suamalie lelei), ao fesoasoani i le faʻamautuina o le suka toto ona o mea o glycosides ma tannins. Mo lenei mafuaʻaga, e mafai e le maʻisuka ona 'ai i laumei ma e manaʻomia foʻi. E naʻo le aoga le malamalama o lona aofaiga e tatau ona faʻalelei ma, faatasi ai ma se foliga o le insulin, e tatau foi ona fuafua le fua talafeagai o le inisalini!

E masani lava ou te manao e maitauina o le lanumoana e lelei lona aafiaga i le paʻu o le paʻu, lea e taua tele mo le maʻisuka. E faʻaitiitia le vevela, o le faʻamalologa o manua ma le taʻavale ua faʻalauteleina, elemene mumusu e pasia. O le tele o faʻasusu ma fualaau aoga mai fua ma isi vaega o le laau e mafai ona aoga iinei.

Laʻau kulupu ma le blueberry mo le maʻisuka

E masani lava, o le taimi lanumoana e pa'ū i masina o le taumafanafana. E mafai ona e faʻamago nisi o vine ma faʻamaonia oe lava i se taumafataga maloloina i le taumalulu. Ae o loʻo i ai se isi auala - lanu palanisi. I le maʻisuka, o sea oloa e aoga tele foi. O le mea lea, e faʻaaogaina e le au gaosi naʻo fua, ae o fatu foi, e aofia ai le tele o mea aoga (tutusa vitamin E, omega gaʻo, anthocyanini ma le chlorogenic acid) mo le sauniuniga o pasta faletalimalo. O nei elemene uma e tatau mo le tino ma e lelei ona faʻaleleia i le faʻaaogaina o le paʻu piniki.

O le siaki tioata mo le maʻisuka ua saunia e pei ona taua i lalo: o se sipuni sipuni o launiu launiu e sasaa atu i le 250 kalama o le vai inu. O le faʻafefiloi e tatau ona teuina i totonu o le vai vai taele mo le 35-40 minute. O se vai inu ua inu i le 3 taimi i le aso, 2 sipuni faʻatasi.

E le gata i lea, o le maʻisuka e mafai ona lanu mai i foliga o compotes, lauti aromato, jelini, meli eseese ma masini. I totonu o le fale talavai e mafai foi ona e mauaina se aofaiga tele o faʻapipiʻi saunia ua i ai laupepa o lenei laau, masalo o nisi o faʻapena saunia e fesoasoani ia te oe. Aʻo leʻi faʻaaogaina soʻo se oloa, ia mautinoa e faʻatalanoa lau fomaʻi.

Maʻi Suka i luga o le Paʻu

O tagata maʻi e maua i le maʻisuka ma le aisa e tele lava ina faigata i le puleaina o siama, ma i nisi tulaga, o le ogaoga ogaoga e mafai ona avea ma se tasi o faailoga vaaia muamua o le atiaʻe o le maʻisuka. Talu ai e maualuga le suka i le suka i le maʻisuka, o lenei mea moni e aofia ai foi i le fausiaina o siama, e le o faateia le tele o fomaʻi e mafai ona fesootai nei faʻamaʻi e lua.

O le faʻamaʻi, o se faʻamaʻi e mafua mai i suiga i le pailate vaʻalele o le paʻu, lea e oʻo atu ai i le mumū ma le paʻu, e masani lava ona maua i le talavou ona o se suiga i tulaga o mea faʻavave. Ae ui i lea, o le toʻatele o tagata e maua i le maʻisuka ma isi faʻamaʻi pipisi e faʻaleagaina pea mai le vaivai, agavaʻa, ma le ogaoga o le tino, e sili atu nai lo le talavou ona o le faʻaleagaina o le hormonal. E le gata i lea, o le maʻisuka e aʻafia ai le gafatia o le paʻu i le toe faaleleia o le tagata lava ia, o lona uiga, o liona e aliali i luga o le paʻu e mafai ona umi se taimi e faʻamalolo ai ma masani ona toe faʻateleina, ma le tumau. I tulaga ogaoga o siama i tagata e sili atu ma le 40, e tatau i le fomaʻi ona siaki le tagata maʻi mo le maʻisuka. E aʻafia faʻatasi ma le maʻisuka, ma oʻo atu i le tasi vaetolu o tagata gasegase maua i le maʻisuka e pagatia mai siama poʻo isi maʻi o le paʻu.

O nisi o maʻisuka fou e maua i le maʻisuka atonu latou te iloa o latou tino e alu ese lava ia, ae o ni mea malulu ma ogaoga - po o mataupu e le tali atu i togafitiga autu (soapone ma le vai mafanafana) - atonu e manaomia ai togafitiga faaopoopo. O tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona tuʻuina atu faapitoa le taua o le faʻamamaina o le paʻu o foliga, ma e fautuaina foi e faʻaoga togafitiga faʻaletonu e aloese ai mai le faʻaleagaina o le paʻu. O le faʻamamaina o le tino, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le polyesorb o le aano o vitamini, fesoasoani i le tau faasaga i aʻa. I nisi tulaga, e mafai e lau fomaʻi ona faatonu faʻamalosi, e pei o le tetracycline poʻo le erythromycin, i se taumafaiga e aveese le faʻamaʻi pipisi.

Faʻamatalaga faʻapitoa

E mafai foi e le maʻisuka ona mafaufau i togafitiga masani, e pei o suiga o meaai e togafitia ai siama, ae e tatau ona latou feutagai ma a latou fomaʻi. O le tele o "tagata e le o maʻisuka" ua maua e le au gasegase le tausiga lagolago i latou togafitiga e ala i le mulimuli i se meaai maualalo (o se meaai e le maualuga le maualuga o le toto o le suka), ma o le maʻisuka ua faamanuiaina foi mai se ituaiga o meaai. O le taumafaina o meaai ma le maualalo o le faasinomaga o fuainumera e iai sona aʻafiaga laitiiti ae aoga i le puleaina o le toto i suka o loʻo maua i le maʻisuka.

Tausiga ile paʻu

Paʻu o le paʻu ma isi faʻamaʻi e taatele i le maʻisuka, ma e tatau i le maʻisuka ona faʻaeteete e aloese mai faʻalavelave. I le tulaga o le paʻu, lea ua aofia ai faʻamaʻi pipisi Propionibacterium, o faʻamaʻi pipisi sili atu e mafai ona fai e aunoa ma le tumama ma le tausiga o paʻu. E fautuaina e fufuluina lou paʻu i se fasimoli moli ma faʻaaoga se kulimi pe kulimi pe a uma lena. E le gata i lea, o le maʻisuka - ae maise lava i le siama - e tatau ona inu tele le vai, ona o le ola maloloina e taua mo le maʻisuka, ma o le maualalo o le suavai ua fesoʻotaʻi foi ma le siama.

Le mataupu faavae o le fualaau faasaina

Polysorb o se mea faavalevalea o le amataga. O le gaioiga galue o le colloidal kilokoni dioxide. O lenei meafaigaluega e le faʻaleagaina ona e faʻavaveina ituaiga eseese o mea. E lua aʻafiaga autu o lenei fualaau faasaina e mafai ona iloga.

O le gasegase o le gafatia e fusifusia ai vasega eseese o vailaʻau, aemaise lava o mea oona.

E aʻafia le aafiaga o le faʻamaeʻaina ma le aveesea mai le tino o le tagata maʻi.

O le a le ituaiga o mea e mafai e le Polysorb fualaau faasaina ona ave ese? E faʻamamāina ai le tino o vailaʻau matautia na paʻu mai le siosiomaga ma faʻavae i totonu o se tagata. O nei toxins e aofia ai:

  1. Vailaʻau faʻamaʻi pipisi, siama, gaʻo.
  2. O oloa taua o meaola ninii.
  3. O vaega o vailaʻau eseese.
  4. Ova malosi ma taunuuga e maua mai i lona malepelepe.
  5. Sulu uʻamea mamafa.
  6. Meaʻai taumafa.
  7. Alien antigens.
  8. Isi vailaʻau - faʻasalalaʻau, paʻu.

E faaopoopo atu i toxins, Polysorb fusifusia ai mea tau metabolic e tutupu i le tino o le tagata. O nisi taimi o--oloa e aoina i le taimi o le metabolism, lea e mafai ona oo atu ai i le inupia ma ituaiga maʻi eseese. E mafai e le eleerosorbent ona aveese mea e pei o le urea, cholesterol, bilirubin, lipid complexes, faapea foi ma meaola o meaola e maua ai le endotoxemia.

I le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka lea e le manaʻomia ai le togafitiga o le insulin, Polysorb e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaitiitia o le toto suka ma le leai o se mamafa mamafa. I le faaopoopo atu i ai, e lelei ona fegalegaleai ma vailaʻau oona e maua mai le sulfonylureas. Faatasi ai ma lona faʻaaogaina mo se taimi uumi, o le manaʻomia mo le faʻaititia o le suka e faʻaititia ai le suka.

Polysorb o se vailaʻau tulaga ese lea e mafai ona aveesea soʻo se toxins mai le tino. E faʻaaogaina uma mo mea inu vevela, ma mo maʻi matuia. O le faʻaaogaina o se meafaigaluega e mafai ai ona faʻaititia le faʻaaogaina o le tele o vailaʻau.

E tatau ona maitauina i le Iunaite Setete ma Europa, o lenei fualaau faasaina ua avea ma tagata lauiloa. E faʻapea foi i la tatou punaʻoa e mafai ona e faitau e uiga i le ala e togafitia ai le maʻisuka i le Iunaite Setete.

Faailoga, faʻamaʻiloga ma aʻafiaga itu

Talu ai o Polysorb e aveesea le tele o toxins o tupuaga eseese, o loʻo i ai se lisi tele o faʻamatalaga:

  1. O le gasegase poʻo le faʻasalalauina, o se tamaititi ma se tagata matua.
  2. Puaga inflammatory ma purulenti (mu, appendicitis, ma isi).
  3. Manua o mea taumafa poʻo faʻamaʻi pipisi.
  4. Dysbacteriosis
  5. Faʻamaʻi ma vailaʻau (salts of metals mamafa, alcohol).
  6. Faaaogaina o fualaau faasaina.
  7. Eseese ituaiga o allergies, aemaise le vevela vao.
  8. Tali atu i le meaʻai i meaʻai.
  9. Faʻateleina le gaioiga o le bilirubin i le tulaga o le jaundice poʻo le hepatitis.
  10. Se faʻaopoopoga i le maualuga o oloa gaosi i le le atoatoa.
  11. Puipuia o le oona o tagata i totonu o nofoaga matautia poʻo le ola ai i nofoaga ua afaina.

O lenei fualaau faasaina, e pei o isi auala, ei ai ni faʻasagaga. Ae ui i lea, o lenei lisi e laʻititi ma e aofia ai faʻamaʻi faʻapitoa:

  • Ulutala i le duodenum ma le manava i taimi o faigata.
  • Faʻafefe i le manava ma le fatu.
  • Faʻitiʻitia pe leai foi le faʻamalosi ile inisinia (atony).
  • Sensitivity i vaega o Polysorb.

O lenei ituaiga o mea valea e le mafua ai ni uiga leaga. I se tulaga e le masani ai, faatasi ai ma le faaumiumi o togafitiga, o le aliali mai o nei faailoga e mafai:

  1. O le faʻamalosi, lea e mafai ona faʻaaogaina e ala i le inu i le tolu lita o le vai i le aso.
  2. Le lava o vitamini ma calcium i le tino.

E mafai foʻi ona faʻaaogaina le vailaʻau i le taimi o le maitaga ma le lactation i lalo o le vaavaaiga manino a se fomaʻi.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Ae e te leʻi faʻaaogaina lenei meafaigaluega, e tatau ona e asiasi i lau fomaʻi. Naʻo ia o le a mafai ona ia faʻamaonia saʻo togafitiga ma faʻatulaga ni gaʻo talafeagai. E le gata i lea, ao le i aveina le fualaau faasaina, e tatau ona e faitauina ma le totoa ia faatonuga ua faapipiiina

Polysorb o loʻo avanoa e avea o se paʻu mo le faʻamalolo. O ia ituaiga paluga e faʻaaogaina i totonu, faʻaliliuina le manogi manaomia o le paʻu ile 50-100 ml o le vai. I totonu o le falemaʻi e mafai ona e faʻatau le vailaau oona i totonu o se pusa faapitoa (3 g) poʻo totonu o se fagu (12, 25 ma le 50 g). Le lanu o le uʻamea e paʻepaʻe ma se lanu vaivai, e leai se manogi e tatau ona lagona.

O le fua o le inisosorbent mo tagata matutua matutua e fuafua i le 100-200 mg i le 1 kilokalama o le mamafa o le tino, o lona uiga, 6-12 g O le maualuga o aso taitasi o le 20 g. Mo le lelei o le togafitiga, e tatau ona vaeluaina le aso i 3-4 doses. Ina ia fuafua le saʻo saʻo, ia manatua o le sipuni o le paʻu ma se paʻu paʻu e 1 g, ma le sipunetini - 2.5-3 g.

O lenei fualaau faasaina foi e faaaoga mo tamaiti. Ina ia fuafua le maualuga o le fualaau mo se tamaititi, e tatau ona e vaevaeina lona mamafa i le 10. O le numera o le a avea ma aso o aso uma, lea e tatau ona vaevaeina i le 3-4 taimi. O le vailaʻau Polysorb e faʻaaogaina mo pepe, ae i lenei tulaga, e le mafai ona e faʻaaogaina le vailaʻau e aunoa ma se fomaʻi.

Polysorb e tatau ona ave ile 1 itula aʻo le i taumafataga pe 1.5 itula pe a uma se taumafataga. Afai e faʻaaogā le mea e faʻamalosi ai meaʻai, ona faʻaaoga lea i luma poʻo le taimi o taumafataga. E fautuaina e sauni le faʻamalolologa faʻapitoa aʻo leʻi faʻaaogaina.

O le umi o togafitiga ma Polysorb e faalagolago i le ogaoga o le inupia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le 'ava malosi poʻo le inuina o mea taumafa e togafitia mo le 3-5 aso. O le togafitiga o le gasegase masani poʻo le faʻamaʻi maʻi e manaomia ai se taimi umi - mai le 10 i le 14 aso. O vasega o togafitiga e tatau ona faia mo le 3 vaiaso. Ma o le vaeluaga i le va oi latou e tatau ona le itiiti ifo ma le lua vaiaso.

E tatau ona teuina le oloa i le vevela e leai se maualuga e sili atu i le 25 tikeri mai tamaiti. O le ola o le fualaau faasaina e 5 tausaga. O le taimi e teu ai mo le faʻafefiloi o le vai e 2 aso.

Tau, iloiloga ma analogues o fualaau faasaina

I le taimi nei, o polisorb o loʻo gaosia e kamupani faʻapitoa falemaʻi, o lona uiga o le tau o lenei vailaʻau e maualalo, o soʻo se tasi ei ai se tupe maua e mafai ona gafatia. E faʻalagolago i le faʻagaga o le faʻatagaina o le vailaʻau. O le siata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai tau o eseese polysorb packages.

  1. Malosiaga i se fagu (12 g) - 117-149 rubles.
  2. Malosiaga i se fagu (25 g) - 243-271 rubles.
  3. O le tino i totonu o se fagu (50 g) ei ai le tau o le tusa ma le 357 ru.
  4. Powder i le 1 sachet (3 g) - 49 ru.
  5. O le paʻu i totonu o se ato (50 g) ei ai le tau e 294 i le 425 ru.

O le a le mea e faʻaaogaina ai manatu o tagata o loʻo faʻatatau i le aoga o le gasegase, ona o le toe iloiloga e sili atu ona lelei. O maʻi na maua i le maʻisuka ituaiga 2 oe na faʻaaogaina lenei fualaau faasaina o loʻo taʻua ai taimi e pei o le faʻaitiitia o le toto cholesterol, o le faʻaitiitia o le faʻamaʻi, o le faʻaitiitia o le faʻaoʻoina o le kulukose ma le faʻamautuina, o le faʻaitiitia o le manava o le maʻi ma le mamafa o le tino, ma i nisi tulaga, le soloia o togafitiga .

E tatau ona maitauina e tele tagata gasegase sa maitauina le faʻaleleia lautele o latou soifua maloloina pe a faʻaaoga Polysorb. O vailaʻau faafomaʻi, e pei o Maninil, na faʻaitiitia, ma o nisi taimi e faʻamalo uma ai. E le gata i lea, o faailoga uma o le hyperglycemia na pasia.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

Ole fualaau oona Polysorb e leai ni fualaau oona mo lona gaosiga. Ae o loʻo i ai faʻamalosi faʻamalosi e tutusa i le togafitiga, o faʻamatalaga e mafai ona maua i luga o le Initaneti, mo se faʻataʻitaʻiga:

E mafai ona matou aoteleina o le Polysorb o le fualaau faasaina e aoga i le tetee atu i le maʻisuka ituaiga 2. O i latou na faʻaaogaina lenei fofo na latou lagona se aafiaga lelei ia i latou lava: latou te saofagā i se gaioiga e pei o le faʻaitiitia o le kulukose toto, lea na toe foʻi mai ai le kulūkose i le masani, faʻaitiitia le mamafa o le tino, ma ua faʻaitiitia ai fualaau oona.

Polysorb e faʻamautuina le lipid ma le carbohydrate metabolism, o le mafuaʻaga lea na avea ai ma taʻutaʻua i le tele o atunuu o le lalolagi. O le vitio i lenei tusiga o le a faʻaauau pea le autu o le logoina e uiga i le fualaau faasaina.

Polysorb mo le maʻisuka ituaiga 2


I le taimi nei, o le tele o tagata ua amata ona ave le fomaʻi Polysorb mo le maʻisuka ituaiga 2. Ole fualaau faasaina o se mea e mafua ai le aveesea o toxins o aʻafiaga eseese mai le tino o le tagata maʻi: siama, meaai, microbial.

O le tele o saienitisi latou te taʻua lenei mea faigaluega o se augatupulaga fou. O le a fesoasoani le tusiga e malamalama i le auala e galue ai fualaau faasaina, lea o loʻo faʻaaogaina ai, o loʻo i ai le faʻamavaega, aʻafiaga, mea tutusa, iloiloga o maʻi ma tau i luga ole maketi tau faʻatau.

Mea e le mafai ona e 'ai ma le maʻisuka

O le a le mea e le mafai ona 'ai faʻatasi ma le maʻisuka? - O lenei fesili e amata ona fesiligia tagata maʻi uma oe na maua muamua i le maʻisuka.

I lenei tusiga o le a ou taumafai e tali le fesili "O le a le mea e le tatau ona 'ai ma le maʻisuka?", E ui o le a le faigofie.

E pei ona e iloa, e ese le maʻisuka, na ou tusia foi se tusitusiga atoa e uiga i ai. O le mea lea, o auala i meaʻai mo ituaiga eseese o le maʻisuka o le a ese foi. O le faʻalavelave atoa lenei o le tuʻuina atu o meafaitino. Ae o le a ou taumafai.

Sorbent Polysorb ma lona faʻaoga mo le maʻisuka ituaiga 2: faatonuga, faʻatusatusaga, iloiloga

O faʻamaʻaloga i vailaau faʻaaoga e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai mea oona mai le tino na mafua mai i le faʻaʻonaina poʻo le faʻaogaina o le faʻaoga.

O se tasi o mea sili ona faʻaaogaina o lenei vaega o Polysorb.

O le fualaau faasaina e sili ona lauiloa i tagata matutua ma tamaiti ona o lona aoga tele i togafitiga o maʻi eseese, faapea foi ma lona tau maualalo.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le vaega autū o Polysorb o le kilokoni dioxide, o se mea tioata malosi o le malosi ma le malosi.

O lona uiga autu o le tetee atu i le faʻamaʻi o le vai ma le leai o se tali i le taimi o fegalegaleaiga ma le vai. O lenei mea e aofia ai i le faʻamaeʻaina atoatoa i se suiga e le suia mai le tino.

A maeʻa ona oʻo atu le vailaau i totonu o le gastrointestinal tract, o le a vave lava ona amata ona maua se aafiaga faʻafefeteina, aveeseina o mea vevela mai le tino o le tagata.

E le gata i lea, o Polysorb foʻi na te faʻaaogaina mea faʻaleagaina o le aʻafiaga o aʻa, ituaiga mea vevela ma mea faʻavevela, allergens, faʻapea foʻi ma oloa mamafa.

Polysorb o loʻo maua i le foliga o se paʻu mo le faʻamalolo, lea e tuʻuina i totonu o se ato e lua-layer e mafai ona faʻamatuʻu le 3 kalama, pe i totonu o se fagu palasitika ma se voluma e 12, 25 poʻo le 50 kalama.

Faailoga ma le faʻailoga

Ua faatonuina le fualaau mo:

  • afaina o le gasegase ogaoga, e tusa lava po o le a le faʻavaeina o le eleele ma le matua o le maʻi,
  • siakiina o meaʻai taumafa,
  • afaina i le fualaau oona,
  • vailaʻau vailaʻau
  • lanu
  • le faʻamaʻi pipisi o le maʻisuka,
  • afaina o meaai,
  • malala purulenti-septic, lea o loʻo tuʻuina atu ma le malosi o le inisua,
  • afaina tele i mea oona ma malosi. O nei mea e aofia ai: vailaʻau eseese, ava malosi, salts of metals mamafa ma isi,
  • galue ma mea leaga ma oloa o gaosiga (mo le puipuia),
  • faʻasologa masani o le faʻailoga.

O le vailaau faasaina ua solia i:

  • tui i atony,
  • pepatic ulcer
  • soʻo se totoga o le gastrointestinal tract,
  • lagona lelei i vaega taʻitasi, poʻo le faʻamaoni atoatoa i le vailaʻau,
  • Papatic ulcer o le duodenum.

Le faʻaaogaina o Polysorb i le maʻisuka ituaiga 1 ma le 2

A faʻaaogaina le fualaau faʻataʻitaʻi e tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka ituaiga II, e faʻapea ona faia:

O le faʻaaogaina o lenei vailaʻau i le maʻisuka e fesoasoani e faʻaititia le fualaau o le inisalini, ma faʻamaʻafia atoatoa ai fualaau o le suka. A maeʻa ona ave, o le a faʻaitiitia le maualuga o le suka i le toto, ae o le ausia o lenei aafiaga o le a matauina i totonu o le manava gaogao ma le 60 minute talu ona 'ai. Ua faaitiitia foi Hemoglobin.

Faatonuga mo le faʻaaoga mo tamaiti

Polysorb sili ona aoga mo tamaiti, e pei ona faaalia ai:

  • siama eseese ma siama,
  • meaʻai e mafua ai le inupia o le tino,
  • pollen o laau
  • eseese toxins
  • cholesterol
  • sili atu urea
  • eseese allergens
  • mea oona ma vailaʻau na faʻaaogaina e le tamaititi i se faʻalavelave faʻafuaseʻi.

O afea e mafai ai ona ou faʻaaogaina:

  • ma le solia o le nofoa, lea e ono tupu ona o faʻamaʻi pipisi,
  • ia faʻaitiitia mea eletise ma salima o metale mamafa mai le tino,
  • i le tulaga o le solia o le fale e mafua mai i le oona,
  • mo togafitiga o le dysbiosis.

Mo tamaiti laiti, o lenei vailaau e mafai ona faʻamaonia pe afai ei ai ni uiga manino o diathesis. Ole fua ole aso e tatau ona vaevaeina ile tolu gaogaiga.

O le taimi aupito maualuga o le faʻatagaina ma le inu itiiti e tatau ona le sili atu i le lima aso. Ina ia saunia le faʻamalolo, o le ae manaʻomia le paʻu ma mai le kuata i le afa o le vai.

Kuka:

  • o le aofaiga manaomia o le paʻu ua fuafua e ave i lalo le mamafa o le mamafa o le tino,
  • A uma ona iloiloina le fuainumera manaomia, e tatau ona sasaa le paʻu i totonu o le vai na saunia muamua ma faʻafefiloi maeʻaeʻa,
  • o le mea e maua ai le suavai e tatau ona vave ave. O vailaau e le talafeagai mo le teuina i totonu o le vai.

Afai e le mafai e le tagata gasegase ona ave le vailaʻau na o ia, e faʻafeiloaʻi Polysorb i le lumenese o le manava e faʻaaoga ai se suʻega. Ae ui i lea, o lenei auala e mafai na o se fomaʻi i lalo o le vaavaaiga a tagata poto faapitoa.

E le gata i lea, ao le i faia le taualumaga, e manaʻomia e le tagata maʻi ona faia se mea mama, pe tuʻu se fufulu faʻamamaina.

Iloiloga o le fua mo tamaiti e faʻatatau i le mamafa o le tino:

  • e oo atu i le 10 kg le mamafa o le tino - mai le 0.5 i le 1.5 teaseti i le aso. O le fuainumera manaomia ole suavai e mai i le 30 i le 50 ml,
  • mai le 11 i le 20 kilokalama o le mamafa o le tino - 1 sipuni i le 1 fualaau. O le fuainumera manaomia ole suavai e mai i le 30 i le 50 ml,
  • mai le 21 i le 30 kilokalama o le mamafa o le tino - 1 sipuniti "faʻatasi ai ma se paʻu" mo le 1 dose. O le fuainumera manaomia o le suavai e mai le 50 i le 70 ml,
  • mai le 31 i le 40 kilokalama o le mamafa o le tino - 2 teaseti "faʻatasi ai ma se slide" mo le 1 dose. O le aofaiga manaomia o le vai mai le 70 i le 100ml,
  • mai le 41 i le 60 kilokalama o le mamafa o le tino - 1 sipunipuni "faʻatasi ai ma se slide" mo le 1 talia. O le aofaiga manaomia o le suavai e 100 ml,
  • sili atu ma le 60 kilokalama o le mamafa o le tino - 1-2 punetini "faʻatasi ai ma se slide" mo le 1 talia. O le maualuga o le suavai e tatau ona maua mai le 100 i le 150 ml.

O le oloa e le fautuaina ina ia faʻaolaina i totonu o le vai (ona o le mafai ona pisia o le paluga ua uma ona saunia), pe afai e talafeagai lelei, e mafai ona teuina i totonu o le pusaaisa, ae le silia i le lua aso.

O aʻafiaga ma faʻalavelave

O le meafaigaluega e seasea ona iloa aʻafiaga. I nisi tulaga, atonu e te ono oo i ai:

  • afaina o le tino
  • faʻalavelave i le gaioiga masani o le manava,
  • malosi.

O le faʻaaoga umi o Polysorb e fesoasoani e aveesea ai le tele o vitamini ma calcium mai le tino.

O le mea lea, a maeʻa le umi o le pulega, faʻataʻitaʻiga faʻasolosolo faʻatasi ma multivitamins ua faʻatulagaina. E leʻi lipotia mai mataupu o le faʻasalaga.

E taua le iloa! Faʻafitauli i le maualuga o le suka i le gasologa o le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faafitauli i le vaʻaia, paʻu ma lauulu, ulia, gangrene ma faʻamaʻi pipisi! Na aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻamautuina a latou gaʻo fiafia ...

O polio polysorb analogs e faapenei:

  • Smecta (tau mai le 30 rubles). O lenei meafaigaluega o se faʻasalalauga o le natura masani, faʻamautuina lelei le puipui o le mucous,
  • Neosmectin (tau mai le 130 rubles). O le vailaʻau faʻateleina le maualuga o le kulimi, ma faʻaleleia ai foi le gastroprotective properties o le mucous pa puipui i le gastrointestinal tract,
  • Microcel (tau mai le 260 rubles). O le oloa e aveesea ai mea oona ma meaola faʻapitoa mai le tino,
  • Enterodesum (tau mai le 200 rubles). O le fualaau faasaina ua i ai se faamamaluga o le faamamaina, lea e maua e ala i le fusifusia o toxin o tupuaga eseese ma aveeseina ai i totonu o le manava,
  • Enterosorb (tau mai le 120 rubles). O le meafaigaluega e faʻaaoga i le aveesea o mea oona mai le tino.

Tau ma le mea e faatau ai

E mafai ona e faʻatau se faʻatauvalea i soʻo se aai poʻo se falemaʻi i luga o le initaneti.

O tau o Rusia o loʻo mulimuli mai:

  • Polysorb, o le 50 grams - mai 320 rupu,
  • Polysorb, o le 25 gramu - mai 190 rubles,
  • Polysorb, 10 sachets o le 3 kalama - mai le 350 rubles,
  • Polysorb, 1 sachet e mamafa le 3 kalama - mai le 45 rubles.

O le tele o iloiloga a Polysorb e lelei.

Ua maitauina ona o lona aoga maualuga i soʻo se soona inu.

O le meafaigaluega e faʻaumatia ai le paʻu o le paʻu ma faʻamaʻi pipisi e mafua mai i faafitauli i le gastrointestinal tract. O fafine maʻitaga e manatu o se faʻaolataga mo le toxicosis. E lipotia e le au matutua se faʻamanuiaga ma se faʻamaʻi pipisi.

E uiga i le gaogao o loʻo taʻua ai le tofo le lelei o le faʻamalolo ma sina faʻaleagaina o aafiaga i luga o le mucosa pe a faʻapala. E le gata i lea, o nisi e manatu o le maualuga o le sorption o se tulaga le lelei, aua o lenei mea e mafai ona oo atu ai i le dysbiosis ogaoga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le vailaʻau Polysorb:

Polysorb o se mamana mamana lea e mafai ona taulimaina soʻo se mea inu o le tino. Ua faʻatagaina le vailaʻau mo le faʻaaoga e tusa lava po o le a le tausaga, e masani ona faʻaaoga i togafitiga o tamaiti.

O loʻo maua i le faʻatulagaga talafeagai mai le 3 i le 50 kalama, ona o lenei mea, e mafai e se tagata ona faʻatau saʻo le aofaiga o tupe o loʻo ia manaʻomia.

Faʻasalaga faʻapitoa ma tulaga teu

O lenei vailaʻau o loʻo maua i le paʻu pepa i totonu o le fagu vailaau 500ml. I le koneteina e 12 g o le vailaʻau. Faʻatau e aunoa ma se faʻamaumauga. Tausia le oloa i se nofoaga malulu e le mafai ona maua e tamaiti. O le vevela e le tatau ona maualuga atu i le 25 tikeri. O le fualaau faasaina e talafeagai mo le 3 tausaga. E mafai ona faʻaaogaina le paʻu mamaʻu mo na o le 12 itula, ae sili atu, o le mea moni, vave.

I le faapipiiina i luga, matou te maitauina o Polysorb o se vailaau lelei lea ua faatonuina mo maʻi o le manava, ituaiga I ma le maʻisuka II, faapea foi ma le fesoasoani i le tele o faailoga (fofo, toxicosis). Ioe, e na o se fomaʻi e mafai ona faʻatonuina. E fuafua ai foʻi le atunuʻu ma le umi o le pulega. E tatau ona e malamalama e le mafai ona togafitia le maʻisuka i le suʻeina o lenei fofo. E faigofie lava ona faʻaitiitia le tulaga o le maʻi. I soʻo se tulaga, e tatau ona faʻalogologo i fautuaga uma a le fomaʻi, ma i totonu o le faʻalavelave, o fualaau e maua ai se taunuuga ma fesoasoani e taulimaina le faʻamaʻi.

Faailoga ma aʻafiaga o le vailaʻau

I le faʻaopopo atu i le mea moni, o le siama o le maʻisuka e faʻaogaina e faʻaleleia ai le maualuga o le suka, o loʻo i ai foi isi faʻamatalaga mo le faʻaaogaina:

  1. Faʻaleagaina o le tino i mea oona, e le gata i tagata matutua ma tamaiti.
  2. O faʻamaʻi e mafua ai le mumū ma le faʻasaʻo.
  3. Meaʻai oona poʻo le atinaʻeina o se faʻamaʻi i totonu o le inumaga.
  4. Ava malosi,
  5. Faʻasalaga e le faʻaalia
  6. O aʻafiaga o isi vailaʻau,
  7. Faʻaiʻuga o faʻamaʻi fatuga
  8. Faʻaitiitia le aʻafiaga o le ulu atu i totonu o le tino o mea lamatia i nofoaga tau alamanuia.

E tatau ona manatuaina, pei o fualaau uma e aafia ai le gaioiga o le tino atoa, o loʻo i ai le tele o faʻailoga. Latou te aofia ai:

  • afaina ma le toto i le manava,
  • hypersensitivity i vaega,
  • atony.

O le lisi o faʻasagaga mo le mea faʻapiopio e le tele, ae i le tulaga o le faʻaaogaina umi, faʻaleagaina ma le le lava o vitamini e tupu foi. O faʻalavelave ua tulaʻi mai ua faʻaaogaina e ala i le inu tele o vai ma meaʻai e maua i vitamini ma calcium. A maeʻa faʻatalanoaga faafomaʻi, e faʻamaonia mo fafine uma e maʻitaga ma fafine lapatai.

Le faaaogaina ma le tau o le fualaau faasaina

E le mafai ona faʻaaoga vave le meaola. E tatau ona saunia se paluga o vailaʻau. Ina ia faia lenei mea, e faʻafefiloi le paʻu ma le afa ipu vai. Aʻo le i faia le faʻatinoga, e taua le faʻatulagaina o le metotia e faʻavae i le mamafa o le tino. E fautuaina e faʻaaoga le fualaau faʻamaʻi i le taimi lava e maeʻa ai. O le teuina umi o le faʻafefiloi o le a faʻaititia ai le aoga aoga.

O le mea e maua ai le vai e faʻaalu i le itula muamua pe lua itula pe a uma se taumafataga. O le vaeluaga o aso o le faʻatagaina e faalagolago i le tikeri ma le ituaiga o le maʻi. O le taimi masani e manaʻomia ai le faʻaaliga e 3 aso. A maeʻa le lua vaiaso, e fautuaina e faʻavevesi togafitiga ina ia aloese ai mai le faʻafitauli i le faʻaaogaina umi.

Faʻataʻitaʻiga faʻapitoa falemaʻi o loʻo gaosia le oloa e le o siʻitia le tau o le faʻatau. O se tagata ei ai se tupe maua e mafai ona maua. O le tau e faʻalagolago i le ituaiga o faʻamalolo. 12 kalama o le pauna e oo atu i le 150 rubles (60 UAH), ma le 50 kalama e le sili atu i le 360 ​​rubles (152 UAH) pe ae faʻatau i se faletupe. O le tau o le 3 kalama o se taga paʻu e le sili atu i le 50 ruulu (20 UAH), 50 kalama e tau e oo atu i le 450 rubles (190 UAH).

O le tele o tagata gasegase na maitauina pe a maeʻa togafitiga, e faʻaleleia lo latou soifua maloloina ma faʻaitiitia le faʻaaogaina o isi vailaʻau. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le toe manaʻomia le faʻaaoga Maninil. Na faʻaititia foʻi faʻafitauli o le hyperglycemia. Polysorb e leai ni ana tutusa ma tutusa, ae o loʻo i ai foi togafitiga faʻapitoa, e pei o Enterumin ma Enterosorb.

Polysorb mo le maʻisuka ituaiga 2 e sili ona aoga. E manaomia e le tagata maʻi le faʻaitiitia pea le toto toto. Afai o faʻamaufaʻailoga e faʻasolosolo, ona paʻu le mamafa o le tino. E faaitiitia ai foi le manaomia mo isi fualaau faasaina. I le taimi o le togafitiga, e toe foʻi le metabolism i le masani ma faʻaleleia le metabolism. O le meafaigaluega e lauiloa i le tele o atunuu o le lalolagi, ona o le lautele o aafiaga.

Tuua Lau Faamatalaga