E faʻapefea ona ave le omez ma le pancreatitis mo le pancreas

Mo le togafitiga o pancreatitis, e masani lava ona faʻatulagaina se vailaʻau faʻasolosolo o vailaʻau, faʻapea foi ma se taumafataga faapitoa. O se tasi o fualaau e faʻaaogaina ai le faʻafitauli o le pancreatic o le Omez, lea e fesoasoani e faʻaitiitia le faʻapipiʻi o le suka o le hydrochloric e le manava, lea e aʻafia ai le gaosiga o enzymes pancreatic. O le vaega autu o le fualaau faasaina o le omeprazole.

Faʻataʻitaʻiga

O le Omeprazole o se poma faapaleni o le pamu ma fesoasoani e faaitiitia le tele o pepsin na gaosia. O lenei meatotino o le fualaau faasaina e faapitoa lava le talafeagai mo le tino pancreatiti.

O Omez o loʻo maua i capsules, e aofia ai pusa lapopoa ma se pusa tioata, lea e mautinoa ai le faaliliuga o galuega a le mea galue. O le fualaau faasaina e amata ona galue i le itula.

O le togafitiga o le aveina o le kaputa e faʻaauau pea i le aso, lea e maua ai se faʻaitiitiga taua i le gaosia o le manava o le manava.

O le vailaau faʻasaina o loʻo lelei ona faʻaaogaina meatotino ma e faʻaititia e le itiiti ifo i le 40%. O le Omeprazole e malosi tele lona mafanafana mo gaʻo gaʻo, ma e faʻapupula atili ai le gaogao o tisipesa o le manava. O le gaioiga malosi e mafai ona faʻamaʻi lemu i lalo o le ate ma faʻasaʻo e fatugaʻo.

Omez Pancreatitis Therapy

O le tofiaina o le omeprazole e faʻataunuʻuina i le tele o faʻafitauli o le faʻaogaina o meaʻai. O vailaʻau faʻatasi ma lenei vaega o loʻo faʻamatalaina mo ulia, pancreatitis, faʻamaʻi Zolinger.

Faatasi ai ma se faʻamaʻi e pei o le pancreatitis, o le faʻamagaina o vailaʻau eletini e faʻapipiʻiina e le tino i le duodenum e le tupu. O lo latou faʻatoagaina o loʻo faia i totonu o le pancreas lava ia, lea e mafua ai le faaleagaina o le tino. O le tulaga e sili ona lamatia o le taimi lea e totoe ai le tino ma toxins e mafai ona faʻalavelaveina ai le gaioiga o gaʻo, māmā, ma le fatu e ulu atu i le toto. O Omez e fesoasoani e taofia le faʻamalosia o enzymes pancreatic.

O le vailaau faʻasaina ua faʻaalia foi mo maʻi pipisi, gaʻo duodenal, ma le gastrointestinal disorders e fesootaʻi ma le mafatiaga. O Omez e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻataʻitaʻiga o le esophagitis ma gasegase erosive e mafua mai i togafitiga faaumiumi faʻatasi ai ma vailaʻau e le faʻamaʻi-fomaʻi. Ua fautuaina e le au faapitoa Omez mo le atinaʻe o syndrome Sollinger.

O Omez o se tasi o auala sili ona aoga mo pancreatitis. E tatau ona faia e tusa ai ma fautuaga a le gastroenterologist.

Auala e ave ai omez

O le taliaina o Omez ma lona fuataga e faalagolago i luga o le tikeri o le faaletonu o le pancreatic. O le mea lea, i totonu o le pancreatitis, o le fualaau faasaina i se vailaau e 20 mg e tatau ona onā i le tasi taeao, inu tele vai. O le vasega e 14 aso.

Faʻatasi ai ma faʻamaʻi faʻafuaseʻi i le laasaga laititi, o le vailaʻau e ave ile tasi i le 40 mg, aʻo leʻi 'ai. O le ala sili ona lelei o le 30 aso. Faatasi ai ma le toe faia o le vevela, o le a faʻaitiitia i le 10 mg i le aso.

I le foliga masani, o le fualaau faasaina e mafai ona ave i le aso i le 60 mg, sili atu i le taeao. Afai e manaʻomia, e faaluaina le inumaga pe a uma ona feutagai ma se gastroenterologist. I lenei tulaga, o le fualaau faasaina e ave i le taeao ma le afiafi.

Faʻatasi ai ma le pancreatitis chronic chronic, o le fualaau e mafai ona 80 mg i le aso e tuʻufaʻatasia ma se meaai malosi ma isi fualaau. O le togafitiga e tatau ona le itiiti ifo ma le 14 aso.

Faatasi ai ma le pancreatitis, e mafai ona faʻaaogaina se soʻo ma le omeprazole e faʻavave ai pea. I lenei tulaga, ua ave le fualaau mo le tele o vaiaso, 2 capsules i le aso. Aʻo faʻaleleia le tulaga ma ua mou atu faailoga o le fatu, o le a faʻaitiitia i le 1 capsule i le aso.

Contraindications ma aʻafiaga itu

Ole Omez e le tatau ona ave mo tagata e aafia ile maʻi ile vaega ole vailaʻau. Ua faʻamaonia le fualaau mo le faʻaaogaina mai le 12 tausaga. E iai faʻamatalaga faʻatasi mo le faʻaaogaina i le taimi o le maitaga ma le lactation, o le fualaau faʻasaina e naʻo le maeʻa ona faʻatalanoaina se fomaʻi.

E tatau ona faʻaalia le faʻaeteete i na gasegase o loʻo i ai ni fatugaʻo, faʻaleaga le ate, ona o faʻamaoniga e mafai ona faateleina i le omeprazole.

  • afaina ai meaʻai, lea e aofia ai le manava, o se uiga o le faʻasalaga, faʻamaʻi i le mea na tupu, foliga mai o le oona i le gutu po o le mago,
  • migraines, popolevale, tuinanau i le atuatuvale,
  • soona inu tele
  • vaivaiga vaivai, vaivai, tiga faʻatasi,

Afai e matauina ni mea e le manaomia, pe a uma ona ave Omez, e tatau ona e asiasi i se fomaʻi e faatonuina se isi vailaʻau.

I le tulaga o le televave o omeprazole, o mea nei e le mafai ona matauina i tagata mamaʻi:

  • arrhythmias
  • migraines
  • faʻateleina le sosolo
  • matagogo
  • faʻanoanoa vaaia
  • tolopoina o le malamalama
  • faanoanoa pe popole popole.

I uluai faailoga o le maualuga o le Omez, e tatau ona faʻaaogaina le malala. O se fesoasoani aoga e faʻapitoa foi ona faʻamamaina. I nisi tulaga, o le togafitiga o le falemaʻi o loʻo faʻaalia.

Pe a togafitia i le omeprazole, e taua le manatua e mulimuli i se taumafataga e aofia ai le teena atoatoa o meaʻai vevela ma meainu malolosi. I le faaiuga o le togafitiga Omez, e tatau ona faʻamaonia le faʻaogaina o le tino.

E mafai ona e iloa atili e uiga i le tuufaatasiga ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina mai le vitio:

Faamatalaga Lautele

O le a lenei vailaʻau? O se vailaʻau faʻasaina lea o loʻo i ai le malosi o le acid-lower. O le mafuaʻaga lea e faʻaaogaina ai le "Omeprazole" i pancreatitis i le tele o mataupu. O se taunuuga o le taumafa, o le gaosiga o le gaosiga o le eletise e faʻaitiitia O le fualaau mo le toomaga o le tiga o le tiga e aoga tele. E leai se malosi i le mea nei, e mafua ai le faʻalavelave faʻalavelave. I totonu o le pancreatitis, o le faʻaaogaina o lenei vaifofo e mafai ai ona e faia ni tuutuuga mo le toe faʻaleleia.

Omez vave ma mo se vaitaimi uumi e puipuia ai le faateleina o le gaosiga o le elekene hydrochloric.

O le fualaau faasaina "Omez" o loo maua i foliga o capsules transparent gelatin, ua afifiina i le sefulu po o le tolu sefulu vaega.

O le tuufaatasiga o le atigi "Omez" e aofia ai:

  • Lauryl sulfate,
  • Dibasic sodium sulfate,
  • Sucrose
  • Suavai saunia lelei.

O totonu o capsules e aofia ai granul paepae o le tele o laʻau. O le omeprazole lava ia. O fualaʻau e puipuia i tulaga oona, ma o le mea lea e faʻasese saʻo ai i totonu o le manava.

Faiga faʻapolopolo

I le taimi nei, "Omeprazole" mo pancreatitis, ua fautuaina e gastroenterologists i le 95% o mataupu. O le fualaau faasaina ua gaosia i foliga o se paʻu paʻepaʻe, lea e faigata ona faʻamaʻapeʻa i le vai. O le faafitauli sili lava o le filifili lea o se fua. E naʻo lenei fomaʻi e mafai ona faia lenei mea. E faʻalagolago i le maualuga o le pulepulega gaosia, o le tagata lava ia.

O le tele o taimi, e fautuaina e le gastroenterologists Omez mo ia faʻamaʻi:

  • Papatitis ulcer o le manava ma duodenum
  • Faʻamālōlōina maʻi,
  • Faʻatonuina o le esophagitis,
  • Oona tigaina o le manava ma duodenum, e mafua mai i le faʻaʻumiʻumi o le faʻaaogaina o vailaʻau-anti-inflammatory drugs,
  • Zollinger-Ellison Syndrome.

E le gata i lea, o Omez e masani ona faatonuina mo le pancreatitis o se vaega o le togafitiga autu autu.

Faʻafitauli ma togafitiga mo pancreatitis

O lau fomaʻi o le a taʻuina atu ia te oe le auala e ave ai Omez i pancreatitis, talu ai o le gaʻo ma le umi o le vasega o togafitiga e faʻalagolago i le tulaga ma le mamafa o le maʻi.

Omez e le o se fualaau faasaina lea e mafai ona faʻaaoga e avea o se mea e puipuia ai poʻo i le tulaga o le masalomia o le maʻi pipisi.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o Omez mo pancreatitis, e pei o se tulafono, o loʻo fuafua e inupia capsules mo ni vaiaso poʻo ni masina. O le vasega e faʻalagolago i le tikeri o le maʻi ma le alualu i luma i togafitiga.

  1. I le laasaga muamua (pe a ma le lua masina), ua faatonuina le fualaau mo le aveina o papamaa e lua i aso taitasi. Tautala: i le taeao, sili atu i se manava gaogao, ma i le afiafi. O le taumafa masani e tasi e le faʻaitiitia ai le bioavailability, o lona uiga, e leai sona aoga ile aofaiga ole omeprazole o loʻo aʻafia.
  2. Ma le isi, o le fomaʻi e faʻaititia ai le masani masani i le tasi capsule i le aso - e fai ma galuega fesoasoani.

O le fualaau faasaina e ave i le aso, faatasi ai ma se vailaau e 20 mg, e maua ai le vave vave ma le lelei o le taofiofia o le gaosiga o le acidity i aso uma ma po i le sua oona. A maeʻa aso e 4, o le maualuga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e matauina.

O le tuufaatasiga o Omez ma antimicrobial agents fesoasoani e vave aveese ai faailoga o pancreatitis ma ona faafitauli, ei ai le maualuga o le faamaloloina o ituaiga uma o manua mumu ma le umi o le faamagaloga o maʻi pipisi.

O faatonuga mo le faaaogaina o Omez mo pancreatitis ua tuufaatasia e le fomaʻi o loʻo i luga o le faavae o nisi o auiliiliga ma uiga faʻaletonu:

  • ua fuaina le maualuga o le pH intragastric,
  • mamafa o le mamafa
  • ogaoga gasegase.

O le fualaau faasaina Omez e maua i doses o le 10, 20 ma le 40 mg, e le tatau ona silia le 120 mg i le aso.

Faʻapitoa

O le "Omeprazole" i pancreatitis o loʻo faʻamaonia tonu lava pe a maeʻa se faʻamaoniga faʻamaonia. O le tele lava o taimi, o le ituaiga o vailaau faʻasaina ua faʻamaonia, e tele lava ina le masani ai - inisua. O mea e faʻaaoga e faʻapitoa. O le faʻafitauli sili ona mataʻutia o le maʻi pancreatitis. O le faʻamaʻi e sau faatasi ma le tiga tele, ma i le leai o se togafitiga talafeagai, o le a mafai ona tupu se faʻalavelave ogaoga. E mafai ona avea ma fiva, vevela tele. I lenei tulaga, ua faʻamaonia lelei le Omeprazole mo pancreatitis. Faʻafefea ona ave, o le fomaʻi filifilia e filifili. O le faatulagaga masani e 20 miligrams i le aso. E fautuaina le fualaau e ave i le taeao, vave loa pe a uma le 'aiga o le taeao. O le taimi masani mo le faʻatagaina e 2 vaiaso. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻalautele togafitiga.

Afai e toe foʻi le maʻi ile taimi, toe foʻi, o le fua o le capsules e faʻaleleia i le 40 milligrams i le aso. O le vasega o le faʻatagaina e le itiiti ifo ma le tasi le masina, sili atu le sao o numera o le a fai mai e le fomaʻi tofia. Ae sili atu, pe mafai faapefea ona tali lau fomaʻi i le auala e ave ai le Omeprazole mo pancreatitis. O togafitiga taʻitasi o le tagata lava ia, ei ai ona lava uiga.

A maeʻa aʻoaʻoga lautele, faʻaleleia togafitiga, 10 milligrams i le aso, e mafai ona faʻatulagaina. Afai e toe malosi le pancreas, ona oʻo lea i le 20 miligrams.

Faiga o vailaʻau

O Omeprazole e ala i le faaititia o le gaosiga o le elekone. I le avea ai o se tagata faʻamalo le pamu poma, e pulea ai le le faʻamaina o le eletise eleʻele chlorhydric, ma faʻaitiitia ai le taua o le suasusu gaʻo.

I se siosiomaga oona, ua liua le omeprazole i se faiga malosi, e taofia ai le enzyme, lea e nafa ma le tuʻuina atu o le hydrogen protons mo le faʻateleina o le faʻasologa ma le faʻamalolo o le kulimi chlorhydric.

Le faʻamalologa aafiaga

O le faʻafofogaina o le fualaau faasaina e fesoasoani i le faʻavaveina ma le faʻamalosia o le faʻaaogaina o le eletise eletise, o le maualuga o le togafitiga faʻapitoa e mataituina i le aso fa muamua o togafitiga. I tagata gasegase e iai le ulutala o le pito i luga, o le vailaau e tumau ai le eletise masani mo le 17-18 itula talu ona maeʻa le pulega.

I le tulaga o le aʻafiaga o Helicobacter pylori, o le Omez ma vailaʻau e faʻamaonia. Talu ai o le atinaʻeina o lenei siama e fesoʻotaʻi ma ulua, inflammatory ma faʻamaʻi faʻalagolago i le apalai o le digestive tract, o le avea o Omez e mafai ona faʻaitiitia ai le mamafa o faʻamaoniga ma fesoasoani ai e faʻamalolo soʻo ni faʻamaʻi o mucous membranes.O le faʻaaogaina o Omez e mafai ai e oe ona oʻo atu i le faʻamalolo mo se taimi umi i le faʻafitauli o maʻi faʻasolosolo ma erosive o le mucous membranes.

Faatasi ai ma le pancreatitis, o le avea o Omez e fautuaina e avea o se vaega o le togafitiga faafomaʻi o le mumū, ona o le monotherapy e le faaalia ai le aoga aoga. Mo togafitiga o pancreatitis, o le vailaau faʻasaina e mafai ona faʻatalanoaina i se auala tuusao poʻo le faʻamalosi.

Pharmacokinetics o fualaau faasaina

O le Omeprazole e televave lona mafaufau ma oʻo atu ile pito i luga o le toto i totonu o le lua itula. E tupu le faʻalavelave i le tootoo laitiiti ma maeʻa pe a uma le 4-6 itula. E le afaina le fua faatatau o le taumafa.

E maua i le tino e le enzymes ate, o le afa-ola e itiiti ifo ma le itula. E le faigofie i le faaputuputu pe a faʻaaoga tasi i le aso. Aveesea o le fualaau faasaina e tupu i le urine, feces ma talo.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le faʻamatalaga a le kamupanī faʻamaumauga e le o faʻamalosia ai le inu o omez mo pancreatitis.

O faatonuga e taʻu mai ai faʻamatalaga nei mo togafitiga:

  • Esophageal reflux,
  • uluaʻi maʻi o le inumaga, manava,
  • Helicobacter pylori maʻi,
  • lupe o mucous membranes o le manava, faʻaosofia e le faʻaaogaina o NSAID.

O nei tulaga uma e mafua pe lagolagoina e le malosi o le gaosia o le hydrochloric i luga o paʻu mucous o le gastrointestinal tract, ona o le fesoasoani a Omez ia latou togafitiga.

Pancreatitis Effectiveness

A maeʻa ona suʻesuʻeina faʻamatalaga mo le faʻaaogaina, e tulaʻi mai se fesili saʻo: e fesoasoani le Omez i le pancreatitis, pe a le faʻamaonia e le kamupanī i faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina. O lenei tulaga ua faamatalaina e pei ona taua i lalo. Aʻo leʻi faʻagasolo le vailaʻau, o loʻo ia faia se suʻesuʻega i luga o le saogalemu, faʻamalosi, fegalegaleaiga faʻasaina, ma o nei suʻesuʻega e faʻaauau pea pe a uma ona ulufale atu i le maketi.

I le faagasologa o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o ona faʻafitauli faʻapitoa faʻapitoa e faʻamalamalamaina e faatatau i nisi faʻamaʻi. Ae ia aofia ai i totonu o le lisi o faʻamatalaga, o loʻo manaʻomia se suʻesuʻega faʻapitoa tau tupe faʻatau, lea o loʻo faʻatau atu ai e le kamupanī le fualaau faasaina, e le fiafia.

O Omez i le pancreatitis e masani ona faʻaalia ai meatotino nei:

  • faaitiitia le tele o le sua ua natia,
  • faʻaitiitia le faʻaleleia o le tino
  • faʻaitiitia le mamafa i le pancreatic ducts,
  • tausisia se siosiomaga lelei i le pito i luga,
  • faʻamalosia le faʻalaumalieina, faʻaitiitia le mamafa i luga o le pancreas.

O le lisi na maua i le taimi o suʻesuʻega faʻatau. I le avea ai o se vaega o le fomaʻi faʻamaʻi maloloina o le pancreatitis, o le meafaigaluega e fesoasoani e vave faʻaitiitia le tiga ma faʻaititia le avega i luga o le toto o le tino.

Metotia o le talosaga

O le fua o le omez mai le pancreatitis e faalagolago i taunuuga o le suʻesuʻega ma le malosi o faʻamaʻi o le maʻi . I le tele o tulaga, o se fualaau e faʻasolosolo pe tasi pe faalua i le aso i se faʻasalaga mai le 20 i le 100 mg.

Faatasi ai ma le pancreatitis, inu Omez e fautuaina i le taeao i le afa itula ao le i ai taumafataga, pe afai e faatulaga faalua i le aso - i le taeao ma le afiafi ao le i taumafa. Faʻasalaga faʻapitoa i le maualuga o le 40 mg i le tele i le taimi.

O le umi o togafitiga mo le pancreatitis e oʻo atu i le lua vaiaso, ae mafai ona faʻateleina e le fomaʻi e tusa ai ma faʻamatalaga. Pe a faigata le pancreatitis i le cholecystitis, e faʻafetaui le metotia e fuafua i le tikeri o le mumusu o le gallbladder.

Aafiaga le talafeagai o le fualaau faasaina

O Omez ei ai le tele o aʻafiaga e le manaʻomia, o le faʻaaliga e tatau ona gauai i ai ma vave saili le fautuaga faafomaʻi pe afai e tupu. Ole mea e masani ai ona aʻafia ile omez i togafitiga ole pancreatitis e aofia ai:

  • sese o le iloa o le tofo,
  • uʻu taliga
  • vaivaiga maso
  • faigata le moe,
  • fuga, afu.

O nisi o mea leaga i le omez e tali tutusa ma faailoga o pancreatitis ma e ono le vave ona matauina e le tagata maʻi.O nei mea e aofia ai le ogaoga o le ogaumu, tiga o le manava, vomiting, faʻavauvau.

O nisi taimi o le faʻaaogaina o le Omez i le togafitiga o pancreatitis e tuʻuina mai ma ni gaioiga o le le gaoia, lea e faʻaalia i le pueina o foliga o le paʻu, faʻaleleia, fusi. I tulaga ogaoga, e iloa ai angioedema. O ia tulaga e manaʻomia ai togafitiga faafomaʻi faʻafuaseʻi.

O le ave o Omez mo pancreatitis e ono mafua ai suiga i le toto toto. O le suia o le fuainumera ma le numera o elemene toto e manaʻomia ai le mataituina taimi. Faʻatasi ai ma faʻamaʻi pipisi, o le maualuga o le maualuga o le eletise o le ALT ma le bilirubin e mafai ona matauina.

Contraindications ma foliga o le faʻaaogaina

Togafitiga o pancreatitis ma Omez e faʻasaina ma se maualuga lauiloa i le omeprazole poʻo isi mea e maua mai le benzimidazole. Faatasi ai ma le pancreatitis, e le faʻaaogaina i le taimi lava e tasi faatasi ai ma isi sui o le vaega o le falemaʻi. Afai e le mafai ona alofia ia ituaiga tuufaatasiga, e manaʻomia le mataʻituina ma le totoʻa o le maʻi maʻi.

O le Omez e mafai ona faʻaitiitia le faʻafefe o le cyanocobalamin, o le mea lea o tagata gasegase i le cachexia, ao le i inu le fualaau mai le pancreatitis, e tatau ona amanaʻia tulaga lamatia o le faʻaitiitia o le faʻamaʻi o le vaitamini ma faia ni fua e tausia ai lona tulaga mautu.

I maʻi e ave Omez mai pancreatitis mo le itiiti ifo i le tolu masina, o le maualuga o le magnesium i le toto e faaititia, lea eo mai faatasi ma le faʻavevesi, vevela ma le vaivai tele. A maeʻa le faʻaaogaina o le magnesium ma le faalēaogāina o le omez, e faʻamautu le tulaga.

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/omez__619
Radar: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGu>

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

Contraindications

O se tasi o mafuaʻaga e mafua ai le faʻasaina o le avea o Omez o se tali atu i le omeprazole ma isi vaega e aofia ai le fualaau faasaina.

I le tulaga o gasegase o le ate poʻo le le atoatoa o lona gaioiga, e le fautuaina foi e ave Omez, talu ai o lenei vailaʻau e mafai ona faʻavevesi ai le encephalopathy poʻo le hepatitis poʻo le faʻaleagaina atoatoa o le gaioiga o le okeni. O taunuuga o le aveina o Omez i lenei mataupu o le a faigata ona toe faaleleia.

O le faaletonu o le Renal i pancreatitis o se tasi lea o mea e faasa ai le ave o Omez. Talu ai ona o le fualaau faasaina ua mafua ona o le galue malosi o fatugaʻo.

I soʻo se tulaga, e tatau ona e logoina lau fomaʻi e uiga i faʻamaʻi faʻamaʻi masani pe a faatonuina i latou "Omez".

Tausaga masani

I nisi o tulaga, o togafitiga e maua ai iuga lelei. O le mea lea, o le toʻatele o tagata tomai faapitoa e tali lelei i le fesili pe mafai ona faʻaogaina le Omeprazole mo pancreatiti. Afai e le mafai ona taofia atoa le maʻi, ona oʻo lea i le faamagaloga. O lenei tulaga e taua o le pancreatite o le chronic. E le mafai e le gland ona toe faʻaleleia, ma mo nisi mafuaʻaga e susulu pea le mumū. Mo togafitiga ina ia manuia, e tatau ona tuʻuina atu le malologa i le pancreas ma puipuia mai aʻafiaga o le suka.

Faʻatoʻa togafitiga

Faatasi ai ma le le pulea lelei o le fualaau faasaina, e mafai ona tulai mai se tulaga aoao i luga o le tino, lea o le a faaalia i faailoga nei:

  • Arrhythmia ma le ulu
  • Faateleina le vevela ma le susu
  • Vaavaaiga vaaia ma le fenumiai,
  • Le mautonu le vevesi pe, i se isi itu, faateleina le moe,
  • E mafai ona e taulimaina le soona fai o Omez e ala i le fufuluina o le manava, ave o le malala ua maeʻa ma faʻaleleia togafitiga faʻamaʻi i totonu o se falemaʻi.

Lapataiga: A maeʻa ona faitauina lenei faʻamatalaga, e leai se mea e tatau ona e faia e avea o se valaau i gaioiga ma fualaau faʻapitoa. Ua mafua lenei mea i taunuuga leaga.

I le pancreatitis, e pei o isi faʻamaʻi o le gastrointestinal tract, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi vave se fomaʻi mo le tofiaina o togafitiga lelei ma lelei.

E naʻo le tulaga lenei, o se taunuuga lelei mai le togafitiga ua faatonuina e le fomaʻi e le umi se umi. Ia soifua maloloina ma matua fiafia lava!

Faʻaiʻuga

Pe a faatonuina le "Omeprazole" mo le pancreatitis masani, e tatau i le fomaʻi ona logoina i taimi uma le tagata maʻi e uiga i faafitauli o le soifua maloloina lea e mafai ona faaosofia. Ae maise lava, o le faʻaaogaina i taimi uumi e fesoasoani i le faʻaaogaina o le magnesium mai le tino. Ae o le lisi o aʻafiaga i itu e le faatapulaaina i lenei. E aofia ai:

  • Numera o vae.
  • Sogi po o le sasaina.
  • Mataʻu matagogo.
  • Faateleina le vevesi.

Soo se tali e tatau ona talanoaina ma lau fomaʻi. E na o le taimi lava e mafai ai ona faia se filifiliga i nisi togafitiga.

Tali a le tagata lava ia

Aua neʻi galo o mea taʻitasi taʻitasi e tali mai i lona lava ala, o nisi taimi i le auala sili ona le mafaamatalaina. O le mea lea, afai ei ai ni uiga le lelei, e fautuaina e faʻafesoʻotaʻi vave se fomaʻi. E le gata i lea, afai na tuʻuina atu ia te oe i le taimi muamua, e le o lona uiga o le a toe fesoasoani le Omeprazole i le tele o le pancreatitis. E ono mafai ona suia le tulaga, faʻapea foʻi ma faagasologa o loʻo faia i lou tino.

Le mea e tatau ona iloa e tagata uma:

  • E tatau ona ave ma le faaeteete le vailaʻau, aloese mai le faʻasolosolo.
  • E tatau ona faia le suʻega e faʻalavelave ai le i ai o se maʻi mama.

Lapataiga

Togafitiga o pancreatitis ma le "Omeprazole" o se auala sili ona aoga o le togafitiga, o le lauiloa lea e masani lava ona tauamiotonuina ia lava. O lenei fualaau faasaina e aoga tele, e pei ona molimauina e suesuega a le falemaʻi. Ae paga lea, e toatele tagata e manatu e mafai e tagata uma ona ave. Ae e le o se mea moni lenei mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le talafeagai mo se tagata o loʻo iai ni faʻaʻailoga tiga ma le le toʻa i totonu o le manava. O loʻo i ai se numera tele o isi nuances e manaʻomia ona mafaufauina. O le mea lea, e taua tele le feutagai ma lau fomaʻi aʻo leʻi faʻaaoga.

  • E taua tele le iloa o le taimi e te togafitia ai togafitiga, e le tatau ona e inuina meainu o iai le ava malosi. Ma le isi, o le malosi ma le aofaiga e le taua. O faʻalavelave e mafai ona tulaʻi mai i se taunuuga leaga.
  • Soʻo se faʻafitauli faʻalavelave o se mafuaaga e faʻalavelave ai le kosi ma logo le fomaʻi.

O se fualaau lelei lea e mafai ona faʻaaoga i le taimi o togafitiga faafouina. O le fualaau faasaina e vave tele ai le faagasologa o le faamalologa. O le a manaomia oe e tausisia fautuaga a se fomaʻi. Ma le isi, e tatau ona faia lenei mea i le auala sili ona maeʻa. O sina mea itiiti lava i le taumafataga e mafai ona lafoina oe i tua mamao.

E faʻapefea ona fai?

I le avea ai o se tulafono, e tatau ona e ave le Omez i le fua o le a faailoa mai e lau fomaʻi (fuafua i le siama).

O le mea lea, ona o le maʻi fatu o le gastrointestinal tract "Omez" o loʻo faʻamatalaina i se faiga aupito faigofie - 1 sekone o le fualaau faasaina ile aso mo le masina e tasi. I faʻalavelave faʻalavelave o le faʻamaʻi, ua fautuaina le fualaau e ave mo se taimi uumi (a itiiti ifo ma le lua masina), ma e mafai ona faʻateleina le atunuʻu i le lua capsules i le aso. Po o le faʻaleagaina o le pule o le omeprazole e faʻaleleia ai le togafitiga.

I le tulaga o le syndrome o Sollinger-Ellison, o le "Omez" o loʻo faʻatulagaina faʻatolu i le aso.

Faatasi ai ma le faʻaleleia o soʻo, ua fautuaina Omez e ave i luga o le ono masina le aofaʻi, inu tasi capsule i le aso.

I le pancreatitis, o le "Omez" ua fautuaina ina ia avea e puipuia ai mai le gastrointestinal ulcers, lea e mafai ona tupu e faasaga i le talaaga o le faateleina o le gaosiga o enzymes digestive. I lenei tulaga, e mafai e Omez ona faʻaitiitia le maualuga o le eleʻele o le hydrochloric e faia e le manava.

E le gata i lea, o le "Omez" e fautuaina mo pancreatiti i le tulaga o le mimiti pea, ina ia puipuia atoatoa.I lenei tulaga, o le fualaau faasaina e mafai ai e oe ona taofi le tiga i totonu o le manava ma toetoe lava a faʻaaoga atoa ai faʻaaliga o le kuluma.

I le avea ai o se fualaau mo le fatu fatu ma le pancreatitis, e tatau ona ave Omez mai le tele o vaiaso i ni nai masina. I le laasaga muamua o togafitiga faʻapitoa, o le vailaʻau e ave lua capsules i le aso, ma mulimuli ane, e fai ma togafitiga tausiga, e tasi i le aso.

E le gata i lea, e taua le manatuaina o le taliaina o le "Omez" ua naʻo le taimi o le faʻamalologa faʻamalolo ma ua na o le teena atoatoa e ave soo se ava malosi. O le tagofia o fualaau faasaina i le pancreatitis i taimi o le faʻavavevaveina ua afaina i se taunuuga le lelei.

I le taimi lava e tasi, aua nei galo e mafai e Omez ona taofiofi faʻamatalaga i luga o le faʻaoga i totonu o totoga masini. Ma o le mea lea, faatasi ai ma le pancreatitis, ua fautuaina e faia se suesuega muamua aʻo lei aveina le fualaau faasaina. I le faaiuga o le faagasologa o togafitiga, faʻamaonia foi le soifua maloloina o le vaega o meaʻai e ala i se suʻega faʻamaʻi.

O lenei mea o le a mafai ai e oe ona mautinoa atoatoa i le soifua maloloina o le fualaau oona.

O le matafaioi a le pancreas

E tele galuega i le tino:

  • e maua mai ai hormones: oisa, glucagon, insulin ma isi,
  • auai i le metabolism ma pulea le tafe o le suka i totonu o le toto,
  • synthesizes elemene digestive taua, e aunoa ma le faʻaaogaina o puipuiga, gaʻo ma gaʻo.

Pancreatic maʻi

Togafitiga o le faʻaleagaina o lenei okeni e faia i se auala e le faʻaogaina - faatasi ai ma le fesoasoani a fualaau. Faaaoga fualaau e tatau ona faatonuina e se fomaʻi. Afai e le faia lenei mea, e faʻalavelaveina le tino o mea faʻafefete ma mea e gaosi i le tino. O a faʻamaʻi o lenei totoga e ono aʻafia ai?

  • O faʻamaʻi sili ona ogaoga ma toetoe lava a le mafai ona togafitia faʻamaʻi e aʻafia ai le gasegase o le gasegase o le maʻisuka.
  • E mafai ona atiina ae i luga o fusi o lenei okeni ni vailaʻau faʻapitoa ma maʻi tigaina.
  • Faatasi ai ma sese ogaoga o mea taumafa, e mafai ona fausia maa i totonu o le pancreas.
  • O lenei okeni e mafai ona aʻafia i se faʻasologa o gasegase e le masani ai - cystic fibrosis.
  • Pancreatitis, poʻo le mumū o le pancreas, o le masani lea o le faʻamaʻiina o le malnutrition.

Faʻamatalaina o le omez i laʻasaga eseese o le faʻaogaina o le faʻaleagaina

E tele tagata gasegase o mafaufau, "e mafai ona inu omez ma pancreatitis?". O le fualaau faasaina ei ai se mea aoga e tasi e mafai ai ona faʻaogaina i ituaiga uma ma le tumau o le maʻi.

O le galuega o le fualaau faasaina o le vave ona foia le tiga ona o le mea moni o le omeprazole e taofia le malosi o le eletise ma faaitiitia ai le gasegase o le tino. O le mea lea, o le pancreas ua faʻasaʻolotoina mai le tele o le atuatuvale, e alu lemu le mumū ma ua toe faʻaleleia auala masani.

O le Omez i le pancreatitis e masani ona faʻaitiitia ai le avega i luga o le pancreas ma tuʻuina atu i le tulaga sili ona toʻa.

E taua le maitauina o le pancreatitis e tele ni faʻafitauli, o le tasi o ia o le maʻi o le gastroesophageal reflux. E maua i le maʻi aso e sefulu i le maeʻa ai o le taimi masani o pancreatitis. O mafuaʻaga autu o le gastroesophageal reflux maʻi e aofia ai:

  • laasaga pe a faʻalavelaveina le galuega afi i le manava ma le sosolo,
  • o le sphincter o le atophage e leiloa lona mafai ona faaliliu mea,
  • o le faʻavaeina o se paina oona ma le malosi maualuga o le manava.

O le siosiomaga oona o loʻo i totonu o le manava e oʻo atu i le esophagus, e mafua ai ona maua i le manava le tiga, tiga i totonu o le fatafata, i le piko, e oʻo atu ai i le talepe o spasms ma le manava oona i le gutu, ma e masani ona faʻaauau le atinaʻeina o caries i luga o nifo.

Pau lava le tali saʻo i le tau faasaga i le gastroesophageal reflux o le faʻaaogaina o vailaʻau e maua ai le malosi o le vailaʻau pe a faʻatulafonoina le eletise o le hydrochloric. Ma o le taitai o lenei vaega o Omez, o le sili atu foi o ia o se lisi itiiti o aafiaga i luga o le tino. E taugofie ma mafai ona faʻaaoga.

O Omez ma le mumu o le pancreas e fesoasoani e taulimaina ai na uiga le lelei e pei o:

  • tiga faifai pea
  • vaivaiga lautele
  • le mautonu faifai pea
  • afaina i totonu o le manava
  • malogogogo, sima, taoto,
  • osofaʻiga o le mamafa, fiva,
  • vomani ma le faʻamalolo o le talo,
  • o le le lelei o le pale, o le lalolagi, ma isi.

O faʻalavelave faʻafuaseʻi o pancreatitis e mafai ona matua fefefe ma ina ia le taitai atu i le kanesa ma le kanesa o le pancreatic, e tatau ona vave amata togafitiga ma Omez.

Faʻaiʻuga o le faʻaleagaina o lenei tino

Aisea e mu ai le paʻu? O vailaʻau mo nisi faʻamaʻi e mafai ona oʻo atu ai i le vailaʻau oona. O lenei okeni e matua mataʻutia lava i mea sese o meaʻai ma e sili ona tali atu i le ava malosi. O nisi mafuaʻaga e mafai foʻi ona mafua ai le maʻi maʻi pancreatic. Togafitiga e tatau ona amanaia, a leai o le a le maua ai ni taunuuga. O lenei okeni e mafai ona mumū ona o faʻamaʻi o le ate ma le biliary tract, o le manava o le manava, afaina o vaa o loʻo fafagaina, poʻo mea sese ole meaʻai. O le pancreatitis e mafai foi ona atiaʻe e avea o se faʻalavelave pe a mavae faʻamaʻi viral poʻo ni manuaga o le tino.

E faʻapefea ona iloa le mumu o le pancreatic

E na o le fomaʻi e mafai ona faʻamaonia togafitiga, fualaau faʻatau ma meaai e tatau ai, ia amanaʻia le setete o le soifua maloloina ma mafuaʻaga o le maʻi. O le mea taua o le faʻafesoʻotaʻi lea o se fomaʻi i le taimi nei ina ia aua neʻi mou atu le taimi. I le gasegase o le faʻamaʻi, pe a maʻi le tagata maʻi i tiga ogaoga, o le togafitiga masani e vave amata vave. Ae i le tulaga o le pancreatitis e masani ai, o le tagata maʻi e le masani ona fesiligia se fomai i le taimi. Ina ia e malamalama ua amata ona mumu lou tino, e tatau ona e iloa faailoga o lenei tulaga:

  • afaina tigaina (ae i se ala masani e ono le o iai),
  • vevesi, vili, fusi ma fuga,
  • dyspeptic disorders poʻo mea manogi mama,
  • fiva, le manava, manava,
  • i le faasologa masani o le faamai o loʻo i ai le leai o se malosi, gau o le mamafa ma le fua o le vaitamini.

Ona o le malepe o le gaʻo, e mafai ai e le maʻisuka ona atiaʻe.

Painkillers

O le faailoga autu o le mumusu o le mumusu o le tiga matuia. Latou te faʻaleleia pe a 'ai ma pe a taoto i tua. Ina ia faʻaitiitia le tulaga, e mafai ona e nofo i lalo ma faʻalaʻi i luma pe tuu se aisa i luga o le manava. Ae o le faʻaaogaina o vailaau oona e manaʻomia i taimi uma pe a oʻo mai le mumusu o le paʻu. O vailaau faafomai i lenei mataupu e vave ona aumaia le toomaga. O le tele o taimi latou te faʻaaoga ai fualaau faasaina: Baralgin, No-Shpu, Papaverin poʻo Drotaverin i ampoules poʻo papa maʻa. O fualaau e masani ona faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, Aspirin poo Paracetomol, ae e le tatau ona e faʻaleagaina. I totonu o falemai, H2-blockers ua faatonuina, mo se faataitaiga, Ranitidine poo le Famotidine. Ina ia faʻaitiitia le tulaga, e faʻaaogaina ai foi le kuliniolytic ma le antihistamines: Atropine, Platifillin poʻo le Diphenhydramine.

Pancreatic Antacids

O mea e fusifusia ai ma faʻamausali ai le suka o le chlorhydrate e fesoasoani e taofia ai le fausiaina o maʻi suka i luga o le mucosa gastric ma puipuia ai mai le ita. O le tele o taimi, mo nei faʻamoemoe, o fualaau oona e faʻaaogaina i foliga o gels poʻo suspensions - "Alemagel" poʻo le "Phosphalugel", lea e faia ai se ata i luga o le membrane mucous. Faatasi ai ma i latou, e tatau ona e faʻaaogaina fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le gaosiga o le kulimi hydrochloric.Le mea sili ona lelei o fualaau faasaina "Contraloc", "Omez". Gastrozole, Proseptin, Ocid, ma isi foi ei ai foi aafiaga faapena. Mo lenei mafuaʻaga, e faʻaaogaina foi sauniuniga Ranitidine ma Famotidine, faʻapea foi a latou analogues: Acidex, Zoran, Gasterogen, Pepsidin ma isi. I le avea ai ma faʻataʻitaʻiga, e mafai foi ona faʻaaogaina poloka poloka o pamu, e pei o le Lansoprazole. Ina ia faʻaitiitia le eletise, e tatau ona e inu i nisi vaifofo faʻapitoa, e sili ona lelei le faʻaaogaina o le vai e leai se gala, ae e mafai foi ona faʻamalu le soda i le vai. Faatasi ai ma le vevela, o le pancreas e matua aoga. O vailaʻau faʻaaogaina e faʻaititia ai le gaosia o enzymes. E sili ona lelei le faʻaaoga o pepa Contrikal poʻo Aprotinin mo lenei mea.

Teuteuga o le Enzyme

A maeʻa ona faʻaitiitia le tulaga o le maʻi, pe a uma ona ia 'ai, e faʻaaoga le enzyme togafitiga e faʻamautu ai le pancreas ma faʻaleleia le faagasologa o le' aiina. E manaʻomia lou inuina o nei vailaʻau i le maeʻa ai ona 'ai, o le fualaau e faʻatau taʻitasi. O le masani lava, o ia meaʻai mo le pancreas e umi se taimi, i mataupu o le maʻi masani o le faʻamaʻi poʻo le le atoatoa o le gaioiga o galuega a lenei okeni - i taimi uma. O le sauniuniga masani o le enzyme o Pancreatin. O aʻafiaga faʻapitoa e iai pepa papa mezim, Festal, Creon, Panzinorm ma isi. Ae ua faia i luga o le faavae o le puaa, o lea e mafai ai e nisi tagata ona mafua ai ni faʻafitauli o le maʻi. I lenei tulaga, e tatau ona e ave ni enzymes e faʻavae i vaega o laau - alalaisa ma papain. O fualaau sili ona lauiloa o Unienzyme, Somilase ma Pepphiz.

O le a se isi mea e mafai ona e faia i le pancreas

I mataupu faigata ma pancreatitis, o le insulin o loʻo faʻatulagaina pe a le lava le gaosia. Afai o loʻo maua se maʻi faʻamaʻi poʻo le suppuration, ona faʻaaogaina lea o vailaau faʻasaina, mo se faʻataʻitaʻiga, Ampicillin. O nisi taimi e tatau ai ona faʻaaogā togafitiga, ae e seasea lava ona faia, ona o le tino sili ona agavaivai ma le aʻafia o le paʻu. O le fualaau mo ona maʻi e matua faatapulaaina lava. I le uma, o le faʻaaogaina atoa o le faʻaleleia o otaota, ua faʻalavelaveina, ma o le tagofia o fualaau faasaina e le mafai ona maeʻa. E le gata i lea, faatasi ai ma le pancreatitis, o le le faapalepale i nisi o fualaau faasaina e masani ona atiina ae. O le mea lea, e talitonuina o lenei faʻamaʻi e le mafai ona faʻaleleia, ma o le maʻi e tatau ona mulimulitaia se taumafa malosi ma taʻitaʻia se olaga ola maloloina.

O se tasi o mataupu o le le taliaina o le ola o le tagata lava ia, o le taimi lea e amata ai ona le fiafia le pancreas. O a vailaʻau e ave, e na o se fomaʻi e mafai ona filifili, o lea e te le manaʻomia le lamatia o lou soifua maloloina. Faʻatasi ma togafitiga le talafeagai, necrosis, faʻamaʻa toto ma le maʻisuka e mafai ona atiaʻe.

O nisi taimi o le setete o le soifua maloloina ma le mumū o le pancreas e matua leaga lava le tatau ona valaau e se tagata se taavale taʻavale ma alu i le falemaʻi. I totonu o falemaʻi, e togafitia faʻamaʻi ma le pata ma fualaau malolosi. Afai ei ai ni ou faafitauli, ae o le tulaga e le sili atu le ogaoga i le faitioina, togafitia le pancreas ma au lava vailaʻau. O lenei faagasologa o le a umi ma faigata, ae o le faia o se faasologa, e mafai ona vave toe faaleleia oe. Mo nisi faʻamatalaga, suʻesuʻe uma faʻaaliga o togafitiga faafomaʻi.

Mafuaaga o le Folafula o le Pagala

I le tele o tulaga, o le mumū o le pancreas e mafua mai i mea e pei o le tagofia o vaisu i le ava malosi ma le gallstone faamaʻi. E le gata i lea, o mafuaʻaga o lenei faʻamaʻi e mafai ona fesoʻotai ma le chemotherapy, hormones, manua, faʻamaʻi ma le tele o le faʻaaogaina o vailaʻau faʻamalosi. I nisi o tulaga e le masani ai, o maʻi faʻaleagaina i totonu o le tino o le pancreas e tumau pea le faʻasalaga - leai se faʻamatalaga.

Faailoga ma faailoga

E tatau i tagata uma ona nofouta i uluai faʻaaliga o pancreatitis ina ia mafai ona tali atu i le taimi ma amata togafitiga. I vaega muamua, o le mumū o le pancreas o le a faailoa mai ia lava, ma faatupuina ai faafitauli nei:

  • malosi, faatasi ai ma le afaina,
  • mimiti
  • se lagona o le vaivai ma le le fiafia pe a uma se taumafataga,
  • tiga faafuasei i le pito i luga,
  • taʻavale
  • tagi
  • vili.

O oloa aupito sili ona lelei o le gaosiga o le gaosiga

Faʻataʻitaʻi e fomaʻi pe faʻapefea ona togafitia le pancreas i le gaʻo pancreatiti / gaʻo. I le faaiuga o le vasega o fualaau faasaina, ua aveeseina le maʻi mai le mataʻituina ma maua ai fautuaga e uiga i le faʻamalosia o le setete o le soifua maloloina ma le puipuia o le faʻaleagaina ole maʻi. Faʻamatala auʻiliʻili e fomaʻi fualaau e tatau ona fai e toe faʻafoʻi ai le pancreas i se tulaga masani. I le tele o tulaga, pe a maeʻa le aveesea o pancreatitis, o fualaau e toe faʻaleleia ai ua faʻamatalaina, o loʻo faamatalaina i lalo.

O le Pancretinol e sili ona aoga ma, i le taimi e tasi, e matua le afaina lava i le tino togafitiga masani. A maeʻa le togafitiga o fualaau oona, o le a fesoasoani le Pancretinol e faʻamalosia le malosi o le togafiti, fesoasoani e toe faʻafoʻi le galuega o le cell ma totogi mo mea leaga na mafua mai i vailaau faʻamaʻi. O lona fatuga:

Fautuaga mo le faaaogaina:

  1. O le togafitiga e 4 vaiaso, lea o le a tatau ai ona e ave le tasi laulau i aso uma i le taimi lava e tasi.
  2. Afai e manaʻomia, toe fai le mea e puipuia ai e tu ai se vaitau taimi 30 aso.

O le Bifidumbacterin e tufatufa atu i le teritori o le Rusia. O le fualaau faasaina ua faatauina atu i falemaʻi i se tau e taugofie tele. O lona gaioiga e faʻamoemoe i le faʻamautuina o le gaioiga o suauu pancreatic ma toe faʻafoisia le microflora o totoga o meaʻai. O le Bifidumbacterin e faʻaleleia ai le gataifale, e puipuia ai le atinaʻega o le faʻaogaina o faʻailoga ma faʻamalosi ai le puipuiga o le tino. O le tuufaatasiga o le tasi fualaau:

  • ola bifidobacteria - e le itiiti ifo ma le 107,
  • suauu - 7-10%,
  • gelatin suamalie - 0.7-1.0%,
  • susu susu - 15-25%.

Fautuaga mo le faaaogaina:

  1. O mea o loʻo i totonu o le vial ua faʻamaʻapeina i totonu o vai inu i le vevela o le potu i le fua faatatau o le 10 ml i le fualaau.
  2. O le numera o fua o le fualaau mo le tasi fualaau e fuafua i luga o se fua i luga o le afifi.
  3. E manaʻomia lou tagofia o vailaʻau 25-30 minute aʻo leʻi 'ai.

O Hilak Forte o se vailaʻau e fesoasoani i le faʻaogaina o le tino. Faʻaaogā faʻaaogā fesoasoani e faʻamautinoa ai le paleni o le acid-base, faʻamaonia le microflora, toe faʻafoʻi galuega o le gataifale, ma faʻaleleia tulaga lautele.

E fesoasoani Hilak Forte i le faatumauina o meatotino o le tino mucous. E faʻamavae ai aʻafiaga o fegalegaleaiga ma vailaau mai fualaau oona e faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi pipisi. O le tuufaatasiga e aofia ai vaega o mea gaosia i le gataifale ma mea e maua mai:

  • Streptococcus faecalis - 12.5%,
  • Lactobacillus ac>

Fautuaga mo le faaaogaina:

  1. O le fualaau faasaina e faia i le tautala pe o meaai foi, faʻaitiitia i se vaega itiiti o le vai.
  2. Ole taimi e faʻaaogaina ai le vailaau faʻasaina e 3 taimi i le aso, 45-50 paʻula.
  3. O le umi o le toe faʻaleleia e faʻamoemoeina taitoatasi.
  4. A faʻaleleia le tulaga, o le fua o le fualaau faasaina e faʻaititia.

Pancreatic Disease Prevention

Ina ia le tatau ona mafaufau i le auala e togafitia ai le pancreatitis, taumafai e taofia le amataina o le maʻi. Afai oe popole e uiga i le maʻisuka, ia faʻaeteete faʻaeteete, ona o lenei maʻi, o le pancreatitis e masani ona atiina ae. O le puipuia o faʻamaʻi pipisi e le faigata. Tusi i lalo mo oe lava ia fautuaga faigofie a tagata tomai faapitoa o le a fesoasoani e tausia le soifua maloloina lelei mo le tele o tausaga a sau:

  • aloese mai meaai leaga mai meaai vave,
  • faatapulaaina lou inu
  • aua le faʻaaogaina fualaau faʻasaina e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi,
  • faʻatau oloa masani: rimoni, propolis, fuamoa o le citrus, leʻa aano ma iʻa,
  • Afai e te lagona ua tiga lou tino, faʻafesoʻotaʻi loa se fomaʻi.

Saili nisi mea e uiga i le auala e togafitia ai lau tama i le fale.

Fuafuaga puipui

O mafuaaga mo le atinaʻe o pancreatitis e tele. E mafai ona avea lenei ma faʻafitauli ole gasegase, taotoga ile manava ma sili atu. O le faʻamaonia tele o lenei faʻamaʻi e mafai ona oʻo atu ai i le le paleni, le le usitaia o tulafono ma le faʻaaogaina o le ava malosi.

O le mafuaaga lena e le lava ai le tagofia o fualaau faasaina, tusa lava po o le a le lelei. E tatau ona 'ai lelei ma vaevaega ina ia le mamafa le manava ma le paʻu. O meaai e le tatau ona vevela pe malulu, e faʻafefe ai le mucous membranes. Aloese mai le suamalie, vevela, falai ma susulu. Na o le pau lava le auala e ausia ai taunuuga tumau. Afai o se faʻaleagaga e lauiloa pe a uma le togafitiga, ona tatau ai lea ona toe foʻi atu i le fomaʻi e faʻamaonia le siakiina ma faʻamaonia nisi togafitiga.

O lona uiga, o maʻi o le togafitiga e oʻo ile lua vaega autu: ia puipuia le faʻaumatia o le gland ma faʻasaʻo le malosi o le tiga. O le aʻafiaga o le inflammatory i le pancreatitis e mafai ona lagolagoina faatasi ma le fesoasoani a togafitiga faʻalotu. E mafai ona avea ma siama ma susu susu. Ae ao lei amata ona e ave, aua nei galo e feiloai muamua i lau fomaʻi. O togafitiga faʻapitoa e masani lava ona maua ai se taunuuga sili ona lelei, o lea e le tatau ona e faalagolago i na o fualaau.

O le pancreatitis, o se maʻi mumusu o le pancreas, ua avea ma tasi o faamai sili ona taatele o le tino, o le anoanoai o tagata ua "osofaia" i tausaga uma. O le togafitiga o le faamaʻi, faʻaopoopoga i tagata taʻitoʻatasi filifilia, e faʻatatau i le ituaiga ma le malosi o le afaina o le okeni, o meaai e aofia ai le filifilia o fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le tulaga ogaoga, fesoasoani i le "aveʻesea" ma le toe faʻaleleia o le paʻu ua faaleagaina. O se pusa fesoasoani muamua o le omeprazole.

Omeprazole mo le mumu o le pancreas

O le vailaʻau e aʻafia i le pamu poma faʻamalositino, faʻamaonia lelei le gaioiga i se siosiomaga faʻaseʻe (faʻaitiitia le "matuitui"), faʻaitiitia le tele o le sua na natia e le manava. Le malosi o le fualaau faasaina e fesoasoani i tagata gasegase ma faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi ma mafatiaga mai faʻamaʻi pipisi faʻataʻi. O le fomaʻi o aʻafiaga o fualaau faasaina e ese, maualuga maualuga e mafai ai e oe ona ausia le manaʻoga manaomia ile taimi puupuu.

O le a lona fiafia?

O le vailaau faʻasaina o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o capsules ua tumu i tamai granules (paʻu uamea tioata). O fualaʻau o loʻo aofia ai mea gaosi ma e ufiufiina i se atigi faʻasolo vave. O le vailaʻau e amata ona galue i le onosefulu minute i le maeʻa ai o le taumafaina, o le maualuga o le gaioiga galue e ausia pe a uma le lua itula, faʻaititia le faʻamalosi o le tino o le manava e ono pasene.

O le ponesi faʻaopoopo o le faʻamavae atoa o mea gaʻo e ala i le ate, o le excretion faigofie mai le tino. O le maualuga o le togafitiga e mafai ona mafai ona fa aso talu ona amata le fualaau faasaina. Omeprazole:

  • Aveese faʻamaʻi le lelei e faʻatasi ma faʻamaʻi pancreatic.
  • Faʻamālōlōina le mamafa o le faʻaogaina o mea e fai.
  • O le taua e faʻaitiitia ai le pulelaʻau o le sua (acid) e le manava.
  • E mafua ai ona lulu le metabolism i le tino o le tagata maʻi i se tulaga malulu.

Faʻamatalaina le Omeprazole mo pancreatiti

O le gaioiga o le inflammatory i le pancreas e matautia ona o le le mafaia o le okeni ua afaina e aveese ai le gaosia o le enzymes "i fafo" i totonu o le inumaga, ona o le mea e pipii i le gland, o loo totoina i totonu o le okeni, ma ua i ai se aafiaga faataumaoi.

I le faaopoopo atu i le leiloa o le gaioiga o le gland ma le lamatiaga o le televave o le tino, o loʻo i ai le faateleina o le ono mafai ona maua i siama o totoga taua ma toxins e natia e le mafatiaga. E matua fautuaina lava e te le tuʻuina togafitiga ile pusa umi.

Omeprazole mo le tino pancreatite

O le mumusu tele o le pancreas o se faʻalavelave matautia ma le matuia o togafitiga e taʻitaʻia ai se tagata i se taʻavale tipitipi, i le leai o se togafitiga talafeagai, e ono mafai ona tupu se togafitiga. O le tino pancreatitis e mafua ona o tiga ogaoga, fiva, vulu (o nisi taimi e le taofi), e seasea lava - o le paʻu o le paʻu e faʻatasi ma le maʻi.

Faatasi ai ma lenei ituaiga o maʻi, o le fua o le Omeprazole e luasefulu miligrams i le taimi e tasi, e sili atu le inu i le kapeta i le vai mafanafana i se voluma tetele. O le taimi masani mo le faʻatagaina e lua vaiaso, pe a manaʻomia, e faʻalautele le togafitiga.

I le faʻaauau pea o le mumu o le pancreas, o le fua o le kapula e faalua (e oo i le fasefulu miligrams), e mafai ona maua i soo se taimi o le aso, aʻo le i ai, ma le tele o vai mafanafana. O le aʻoaʻoga lautele o se masina, ma faʻatasi ai ma le faʻailoga lua o faʻamaoniga, o se fuataga faaopoopo o le sefulu miligrams i le aso ua faʻataʻitaʻiina (mo tagata e faʻaititia le malosi o le pancreatic recovery - luasefulu).

I foliga masani

Faʻailoga pancreatitis o loʻo faʻamaonia ai o le fomaʻi o le faʻamaʻi na oʻo i le faʻamagaloga, ae o le gland e leʻi toe maua atoatoa. E tatau ona puipuia le okeni maʻi, tausia ma fesoasoani i tapulaʻa i le lisi o aso taʻitasi, filifilia saʻo fualaau faasaina.

O le Omeprazole mo tagata mamaʻi i le taimi masani o loʻo faʻamatalaina i se fua o le onosefulu piligera i le luasefulutasi itula, e sili atu i le taeao, inu i se kapoti ma le tele o vai mafanafana. Afai e tatau lava, e mafai e le fomai, e faavae i luga o iuga o suega a le tagata maʻi ma le faapalepale o vaega o le fualaau faasaina, faaluaina le numera o capsules.

I se ituaiga e le masani ai o le mumū o le gland - ua sili atu le vevela pancreatitis - O le omeprazole e sili atu i le sefuluvalu mita i aso taitasi mo le itiiti ifo o le sefulufa aso i tua atu o se taumafa malosi ma isi vailaʻau. O le fuainumera e maualuga e tusa ai ma le matuia o le maʻi faifai pea. I lenei tulaga, e le afaina le taimi o le taliaina.

Faʻaiʻuga

Pe a ave le Omeprazole e faʻaleleia le tulaga o tagata gasegase i le palacreas ua faaleagaina, o le taua e faʻapipiʻi atu i aʻafiaga e ono aʻafia ai le fualaau faasaina. O se vaega o tagata ua fautuaina e le o fautuaina i le taimi muamua e faʻatau se oloa togafitiga. I nisi o tagata gasegase, o le faʻaaogaina o kapaila vailaʻau e mafua ai le le lelei o taunuuga:

  • Tulaga fiafia, fiva, fiva.
  • Faʻanoanoa poʻo, i se isi itu, faateleina le moe.
  • O le faʻamalosi poʻo le faʻafeagai o le manava.
  • Manatu le lelei.
  • O le ulu o le ulu, le setete o se ulu ulu, na faateleina le sulu.
  • Mumu o le paʻu e faʻatasi ma fiva (erythema). Rashes, toso.
  • Numera o pito, afaina o lauulu, e le masani ona faia - faʻafeiloaʻiga.
  • Gusu gutu, faaitiitia le tofo, afaina o le mucosa oral.
  • Paʻa i musele ma sooga.
  • Lafoaʻi o platelets ma sela paepae paʻepaʻe.
  • Afai o se tagata e iai le mumcreas ua maua i le tele o gasegase o le hepatic, e mafai ona tupu le atepatitis ma le faaaogaina o le Omeprazole.

O pusa o vailaau faʻasaina e faʻasaina mo fafine maʻitaga, tina o loʻo fafagaina tamaiti, tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga le matutua, ma tagata gasegase na atiae le maualuga o le gauai i mea oona.

Omeprazole po o Omez?

E masani lava, o tagata o le pancreatitis e iai ni masalosaloga pe mafai ona suitulaga le Omeprazole e pei ona faatonuina e le fomaʻi ma Omez. O le mea mulimuli e masani lava ona maua i lisi o faatau mo le pancreatic inflammation, ma e mafai ona faʻaitiitia faʻaitiitia le taua o le eletise. O fualaau oona e talitutusa lava ma foliga vaaia (capsules with granules).

I sauniuniga uma e lua, o le mea autu autu o le omeprazole, o le eseesega o loʻo i totonu o vaega o ausilali, o le atunuu gaosi oloa (Omez o le "tagatanuu" mai Initia mamao, Omeprazole o tatou tagata faʻaaloalo) ma tau. I le gagana Rusia, o le mea autu o loʻo aofia ai i le maualuga aupito maualuga, ua tuʻuina atu se faamamafa i luga o vailaʻau. I le fualaau o le Initia, o le tele o omeprazole ua faʻaitiitia ona o le tele o vaega o ausilali e faʻamoemoe e faʻaitiitia ai aʻafiaga e ono aʻafia ai ma faʻaleleia le manatu o le tino i le fualaau faasaina. O taunuuga talafeagai o le tagofia o fualaau faasaina e toetoe lava tutusa, ae o le Omez e le malosi le faaitiitia o le ono tulai mai o ni taunuuga e maualalo le taua, e ese mai le fualaau faasaina a Rusia.

O le Omez ma le pancreatitis e masani lava ona faatonuina, e pei o Omeprazole, e le mafai ona e tautala faʻapitoa e sili atu le sili atu. O le fualaau sili ona lelei e tatau ona faatonuina e se fomaʻi e faʻavae i uiga o se tagata maʻi i se paʻu ua faaleagaina. Totogi, le umi o le faʻatagaina e faʻamoemoeina e se fomaʻi atamai!

O le fualaau faasaina Omez ma le pancreatitis e faʻaaogaina o se togafitiga faʻapitoa o faʻamaʻi pipisi. E masani lava, o ia ituaiga o togafitiga e faʻapipiʻiina ma gaioiga faʻapitoa i le manava, lea e faʻaaogaina e ala i le tagofia o lenei vailaʻau.

Omez, po o le omeprazole, o loʻo avanoa i le fusi pepa. O fualaau faasaina ei ai se aafiaga taua i luga o le mucosa gastric, taofia le gaosiga o le elekene. I lenei tulaga, e tulai mai faiga faʻafouina. I le faʻaopoopoga, o le eleʻele o le hydrochloric i lenei tulaga e leai se malosi malosi i luga o le paʻu. O le faʻasalaga faʻamaʻi ma le mumū e le tupu, lea e oʻo atu ai i foliga o pancreatitis.

O Omez e faatatau i le poloka o le pamu poloka. E naʻo le fomaʻi e faatonuina ai o ia. E ui lava i le numera tele o mea aoga, o lenei vailaau e iai le tele o faʻailoga ma atonu e le faʻaaoga e tagata uma. Aʻo leʻi ave le vailaʻau, e tatau ona e faamasani ia oe lava i faatonuga mo le faʻaogaina ma aʻafiaga o le tino e mafai ona i luga o le tino.

Omez mo pancreatiti

O Omez o se vailaʻau e mafai ona faʻaititia le maualuga o le aloʻa i le manava. I se siosiomaga le tutusa, o le mucous membrane e vave ona toe faʻaleleia, o lea o lenei vailaʻau e masani ona faʻataʻitaʻiina mo le maʻi o le peptic. Faʻatasi ai ma le pancreatitis biliary, o se vailaʻau o se auala fesoasoani mo togafitiga. O le gaioiga malosi e mafai ona faʻaaogaina le malosi o aʻafiaga ole kulimi i luga o le manava ma le pancreas.

O le mea moni o le pancreatitis e le o taimi uma o se maʻi tuusaʻo. E tele taimi e faʻaosoosoina ai le faʻaleagaina o le tino i le manava o le manava o le manava ma le le lelei o le gaioiga o le gallbladder. I lenei tulaga, o mea o loo i totonu o le okeni, e taʻua o le talo, e mafai ona avea ma se taunuuga o le maʻi. O le pancreas e oʻo i le mumū ma o loʻo iai ni faʻafitauli iloga. O Omez e mafai ona foia lenei faafitauli. E fesoasoani i le tino e toe faʻaleleia, faʻaitiitia le malosi o aafiaga o le talo ma le hydrochloric acid.

Ae peitai, e le o le uiga o lea ituaiga vailaau e mafai ona faʻaaoga e tagata uma, e aunoa ma se faʻasesega, tagata e mafatia i pancreatitis. Afai e maua e se tagata le gastritis e fesootaʻi ma le maʻi Helicobacter pylori, o le taimi muamua o le maʻi o le a tumau mo sina taimi le tumau, ae o le a le mafai ona pulea, Omez e mafai ona toe faʻateleina. O le mea moni e faapea, o le siama Helicobacter pylori e faʻapupulaina faʻapitoa vave ma faʻaititia le eletise, ma mafua ai, i se isi itu, le faʻamaualuga. Afai o le pH o le manava e latalata i se siosiomaga alkaline mo se taimi umi, ona pau lea o le faateleina o le salalau o siama.

E le gata i lea, o le lamatiaga o le pueina o Escherichia coli ma le maʻi i le polokalama atoa e tele taimi e faateleina ai. O le siosiomaga oona o le manava o se faʻalavelave masani lea i microflora pathogenic. E le o siama uma e mafai ona foia sea pa puipui.Ma pe a ave le proton pump block, o le a faaitiitia le eletise, lea e mafai ona faaosofia ai faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi.

Le faagasologa o togafitiga ma faamanuiaga o le fualaau faasaina

Na o se fomaʻi e faʻamatalaina le ala sili ona lelei ma le fua o fualaau faasaina. A maua, o le pancreas ma le mucous membrane o le manava ua toe faʻaleleia. O le maʻi ulcerative e taulaʻi foi. E taua tele le faatonuina e le fomai le aofaiga tatau o le vailaau mo le pancreatitis, talu ai o le fualaau e eseese e fuafua i le maʻi. O Omez e leai ni faʻamatalaga tuusaʻo mo le faʻaleagaina o le faagasologa i totonu o le paʻu ma le faufautua o lona faʻatonuga ua fuafuaina e se fomaʻi.

O le togafitiga i lenei mataupu e le sili atu i le 10 aso. E le faʻaaogaina le vailaʻau i le taimi o le susu ma le taimi o le maitaga, ona e lelei le gauai ma mafai ona i ai se aafiaga leaga i le tino o le fanau.

O le Omeprazole i pancreatitis e mafua ai se tulaga lelei i le gaioiga o le pancreas. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina o se fofo atoa lea i faafitauli i le faʻaogaina o fualaau. O lenei vailaau faʻasaina e faʻaaogaina e puipuia ai togafitiga faʻaleagaina i le tino. Ua faamaonia e Omeprazole ia lava o se togafitiga o le adjuvant mo faamaʻi pancreatic. O meatotino o le fualaau faasaina e mafai ona faʻaitiitia ai le gaosiga o le suka o le hydrochloric i totonu o le manava, ma fesoasoani foi e faʻaitiitia le tiga i le pancreas. E taua le mafaufau i le masini o le gaioiga o lenei vailaʻau, o le faʻamalosaga mo le faʻaaogaina ma le tupuga o ni uiga leaga pe afai e le o matauina ni tulafono i le taimi o togafitiga.

Fale faʻafomaʻi o le vailaʻau

O le Omeprazole o loʻo aofia i le vaega o le pamu pama faʻatoʻaga-o mea faʻapitoa e taofi ai le gaosiga o le suka o le chlorhydric e sene o le gasegase gastric. O le togafitiga o le fualaau faasaina e faia i le vaega mole mole. E fesoasoani le Omeprazole e faʻaitiitia le pulelasi o le gastric juice pe a uma ona 'ai. Afai e le toe faʻaaogaina le vailaʻau, o le gaosiga o le suka o le hydrochloric e toe faʻaleleia pe a uma le 3-4 aso.

O le faʻaaogaina o le omeprazole e oʻo atu ai i le faʻamaʻiina o faʻamaʻi o le pancreas ma ituaiga uma o faʻamaʻi pipisi o le manava o le manava: tigaina ma faʻamaʻi faʻamaʻi, ma o le soifua maloloina lautele e faʻapitoa.

E mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau mo se taimi umi. O le faʻaitiitia o le tino i le maualuga o le acidity e fesoasoani i le faʻamaogaina o le siama Helicobacter pylori - o le faʻamaʻi o le maʻi o le maʻi ma le 90% o gastritis o isi etiologies.

Faailoga mo le tofiga

O le fualaau faasaina e faʻaaogaina mo togafitiga faʻapitoa o le pancreatitis. O le fualaau faasaina e taofia ai le faasee ma faaitiitia ai le gasegase o le tino, lea e tau atu ai i le faaitiitia o le avega i luga o le pancreas. O se mea taua lea o le fualaau faasaina. Faʻafetai i le faʻaaogaina o le omeprazole, e faigofie tele ona faʻaogaina le okeni i totonu. O le mea lea, o le autu autu o le Omeprazole o le saunia lea o le pancreas ma le maualuga o le filemu.

E taua le iloa o le pancreatitis e mafua ai le tele o faʻafitauli, mo se faʻataʻitaʻiga, GERD (faʻamaʻi o le gastroesophageal). O lenei faʻamaʻi e tupu i tagata mamaʻi e mafatia i le pancreatitis mo le 10 tausaga. E mafai ona matou faaigoa mafuaʻaga nei mo le atinaʻe o le GERD:

  • le mautonu o le galuega afi o le manava ma le soʻo,
  • esophage pipisi e le afaina,
  • faʻateleina le fausia o le kulimi chloride i totonu o le manava.

Ava e sao atu i totonu o le esophagus, lea e tau atu i le fatu ma le tiga i tua o le sternum, o le tale e mafai ona tupu, e mafai ona lagona le manava i le gutu, ma o le nifo e sili atu ona masani.

O le mea lea, na o le pau lava le ala e faʻaitiitia ai uiga o le gastroesophageal reflux o le faʻaaogaina o le Omeprazole, o loʻo i ai se lisi puupuu o faʻamaʻiloga. E mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau mo le ono masina, lea e fesoasoani i le suʻeina o le pancreas ma faʻaitiitia le malosi o faʻamaoniga o le GERD.

O le Omeprazole e masani ona ave i le taeao i luga o se manava gaogao ma aʻo le i momoe ile maʻi ogaoga. Afai ei ai se tulaga lelei i le taimi o le togafitiga o le fualaau faasaina, ona mafai lea ona e fesuiaʻi i se tasi o fualaau o Omeprazole. O le fualaau e mafai ona faʻamoemoeina e le fomaʻi, e faʻavae i luga o le talafaasolopito o lou maʻi, e faʻapea foi ona faalagolago i le maualuga o le pH o mea gaʻo ma le mamafa o le maʻi.

Faatonuga mo le faaaogaina

O Omez e faatatau i fualaau faasaina. E ui lava i lea, e faʻaaoga mo faamoemoega eseese:

  • Mo le puipuia ma le togafitiga o le maʻi o le manava o le manava ma duodenum,
  • Ina ia faʻaumatia faailoga o le reflux esophagitis,
  • Faʻamataʻu ma uluaʻi faʻasolosolo o puipui o le vaega o meaʻai e mafua mai i le faʻaaoga faaumiumi o fualaau faʻasaina-e pei o le ibuprofen, aspirin ma isi,
  • Faʻasalaga tiga o puipui o le manava o siʻomoni eseese,
  • I le avea ai o se poma faʻamalone pati i faʻamaʻi o le faʻaogaina o meaʻai e mafua mai ile Helicobacter pylori.

O le faʻaaogaina o le Omez D e fautuaina i mataupu nei:

  • O le faʻasalaga o le manava,
  • Faʻafeiloaʻi o le Gastroesophageal,
  • Dyspepsia
  • Gastritis ma maualuga maualuga ma isi.

Faʻafitauli faʻapitoa mo pancreatitis

O le Omez ua faʻaaogaina ma le manuia e togafitia ai faʻamaʻi eseese o le faʻaogaina o le tino - e aofia ai le pancreatitis. Ae ui i lea, ina ia mafai ona aoga fualaau, e tatau ona e tausisi i tulafono patino mo lona faaaogaina:

  1. Afai o le faʻamaʻi i le taimi muamua (naʻo se fomaʻi e mafai ona filifilia lenei mea), ave se capsule o Omez i le taeao ma le afiafi,
  2. I le foliga masani o le pancreatitis, o le meaʻai e faʻaititia i le tasi capsule i le taeao po o le afiafi (e taua le ave o le vailaʻau i le taimi atofaina mo lenei mea, o le mea lea, fuafua lau fuafuaga o aso taʻitasi, ave lima minute e ave ai fualaau,
  3. Aua e te taumafai e taofi faailoga o le vevela e Omez, aua o lenei mea e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻega o faʻalavelave matuia.

Le ituaiga o fualaau faasaina ma mea e aofia ai

I falemaʻi, e mafai ona e maua le tele o filifiliga mo Omez, eseese i le tuufaatasiga ma le ituaiga o faʻamalolo.

O le mea lea, o le sauniuniga e tasi e tuʻuina atu i ni faiga se lua:

  1. Capsules e ufiufi i se pulu gelatin e faigofie ona sosolo i le tino,
  2. Malosiaga mo le sauniuniga o le faʻamalolo (faʻamoemoeina mo i latou e faigata ona faʻaumatia oloa faaleaganuu).

O Omez gelatin capsules o palasina paepae ia o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o se membrane lea e faigofie lava ona faʻasaʻo i le manava. E aofia ai le 20 miligrams o omeprazole, faʻapea foʻi ma nisi o oloa. O le afa o le capsule piniki ua faaigoaina OMEZ. O le afa lona lua e manino, e mafai ona e vaʻai i paʻepaʻe paʻepaʻe. O capsules e tuʻuina i faʻamaufaʻailoga puipui, e sefulu i totonu taʻitasi. E tasi le pusa e aofia ai papatusi e tolu.

Mo tagata gasegase o loʻo i ai ni faafitauli e faʻaaogaina ni meaʻai ma capsules, ua faʻasaʻoina se suiga faapitoa o le vailaʻau - Omez Insta. O fualaau taʻitasi e aofia ai le 20 miligrams o omeprazole ma isi mea. O le vailaʻau ua gaosia i le foliga o le paʻu paʻu, e mafai ai ona e saunia le faʻamalolo. O fualaau taʻitasi e tuʻuina i totonu o se ato e leai se vai. E faʻatatau i le numera o nei pepa, o numera fualaau faasaina e 5, 10, 20 ma le 30.

O loʻo i ai se isi faʻasalaga o lenei fualaau faasaina - Omez D. O se gaoioiga tuufaatasi lea e aofia ai le omeprazole (10 milligrams) ma le domperidone (10 milligrams). O le Omez D o le ituaiga o capsules e lua-lanu: o le afa e tasi e lanu i le lanu viole, o le isi e manino atoatoa. I totonu o kaputa o mea ola ia e pei o le paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe. O le vailaau faʻatau e faʻatau i totonu o pusa palama o loʻo i ai se ipu mafolafola paʻu umi.

E le gata i lea, o falemaʻi ma falemaʻi ua i ai lenei vailaʻau, o se vailaʻau faʻafefiloi mo le faʻafefeteina, lea e faʻaaogaina e avea o se faʻasologa e puipuia ai faʻalavelave faʻafuaseʻi.

O le fua o Omez i le togafitiga o pancreatitis ua faʻatuina e na o le fomaʻi aoga ma faalagolago i le a le tulaga o le maʻi i le taimi nei ma le faigata. E le o se fofo lea e faʻaaoga mo le puipuia, ae e aoga tele mo le togafitia o le pancreas.

O le faagasologa o togafitiga ma Omez, i le averesi, mai le lua vaiaso i le tele o masina. E sili atu le saʻo, o le fuaitau e faʻamoemoeina e le fomaʻi o loʻo faʻavae i luga o le tulaga o le faʻamaʻi ma tulaga lelei i togafitiga o le maʻi.

O masina muamua e lua, e faalua ona faaluaina le Omez i le taeao, taeao ma le afiafi, tasi le pulou i luga o se manava gaogao po o se meaai. Ona faaititia lea o le fualaau ile afa, o le taimi lea e ave ai le vailaau e faatumauina ai le suamalie sili ona lelei o le sua pancreatic juice.

Faʻatasi ma vailaau faʻamaʻi, Omez vave vave ma faʻamaʻo lelei le uiga o pancreatitis, e puipuia ai le atinaʻeina o faʻalavelave, ma faʻamalolo ai le faaleagaina o le membrane mucous o le pancreas. O se vailaʻau filifilia lelei o le vailaau faʻasaina ua maua ai e le tagata gasegase se tulaga o le faamagaloga o falemaʻi mo se taimi umi lava.

Faʻamataʻuga itu

I le avea ai o se tulafono, o le aʻafiaga o aʻafiaga e fesoʻotaʻi ma le ave o Omez e seasea tutupu ma e pei ona taua i lalo

  • Afai o le tagata maʻi e i ai le faʻafitauli o le tino, o le Omez e mafai ona mafua ai le vevela, tiga o le ulu, atuatuvalega, le fiafia,
  • E mafai ona tali atu le fualaau oona i lenei vailaau faʻasaina i le nausea, vomiting, vavalo vavalalata, pala,
  • O nisi taimi o le tagata maʻi e ono aʻafia i le gau o lauulu, o le paʻu o le paʻu, hypersensitivity i ave o le ultraviolet,
  • Mai lea taimi i lea taimi, o faaletonu o le hematopoiesis e mafai ona tupu i le ituaiga o leukopenia, thrombocytopenia, agranulocytosis, pancytopenia.

Afai i le faagasologa o togafitiga ma Omez ua e maua ai ni mea e le masani ai, ua e lagona le matuia o le soifua lelei, e tatau ona e taofia le tagofia o fualaau faasaina ma vave ona e talanoa i lau fomaʻi. Atonu e manaʻomia lou faʻaititia o le vailaʻau poʻo le lafoaia atoa o lenei mea faigaluega, sui i se analog.

Fegalegaleaiga ma isi sooupu ma tutusa analogues

O Omez e le faʻaaogaina i le taimi lava e tasi faatasi ai ma fualaau e pei o:

E le gata i lea, o le tuufaatasiga o lenei fofo faatasi ai ma teuteuga, infusions, tapenaga ma teuteuina, o le mafuaʻaga o le St. John's wort ua faaleagaina, ua solia.

O analogues Omez o ni sauniuniga e tasi e faʻatatau i pantoprazole, mo se faʻataʻitaʻiga, Nolpaza poʻo omeprazole (Omezol, Omeprazole, Gasmtrosol ma isi). E iloga i latou i suʻega eseese, o le atunuʻu o gaosiga ma le kamupani o loʻo gaosia. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua gaosia Omez i Initia, ma o le Omeprazole tutusa e maua i Rusia. O le mea aoga ma lona anotusi i le faʻalogo e foliga tutusa ma le uluai, ae leai ni faʻaopoopoga i le Omeprazole e mafai ai ona i ai sau faʻalepalega faʻaletonu poʻo se mea e ono afaina ai, ae, o le mea e leaga ai, o le leai o se mea e tupu ai le aʻafiaga o aʻafiaga. E leai ni eseesega i le tulaga o le faʻasaolotoina: o vailaau uma o fualaau faasaina o loʻo i totonu o le vevela. Ae o le tau o Omeprazole e sili atu ona maualalo nai lo le uluai kopi.

O Omez e faatatau i na vailaau lea e le mafai ona pulea le faʻaaogaina e mafai ona afaina ai le tino. O le feutagai ma se gastroenterologist o le a fesoasoani ia te oe e aloese mai taunuuga le lelei o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau.

Le au pele pele e, o lo outou manatu e taua tele ia i matou - o le mea lea, matou te fiafia e toe iloilo Omez i pancreatitis i faʻamatalaga, o le a aoga foi i isi tagata faʻaoga o le 'upega tafaʻilagi.

Yana, Vorkuta

"Na ou liliu atu i se tagata gastroenterologist e uiga i nai tiga laitiiti i le taumatau saʻo. Faʻailoga pancreatitis ua maua. Na ia aveina Omez e pei ona faatonuina e le fomai, ma mulimuli i se taumafa malosi. O le togafitiga na umi se taimi - sili atu ma le lua masina. Ae mo le tusa ma le tolu tausaga i le taimi nei, e leai se tiga, leai se faaletonu. "

Sergey, Bryansk

"Pe a amata tiga tiga, ona ou ave lea o le capsule o omez pe a uma le 'aiga o le afiafi. "O lagona le lelei e mou ese vave, ae ou te faaauau pea ona ave le vailaau mo le isi lima aso ma faagalo le pancreatitis mo se taimi umi."

Faatonuina o fualaau faasaina

Ua tusia e Omez e na o se gastroenterologist e maua. A maeʻa ona faitauina mea aoga o lenei vailaʻau, e le tatau ona e alu i le fale talavai, ma, faʻatau mai, ma le mafaufau.

Faʻatasi ai ma le mumu o le tino, e leaga le tala malie, ma o le mea lea ua lamatia ai le ola o le tagata maʻi. E faʻaaogaina le omez i le pancreatitis o le a saʻo ona taʻu mai e le fomaʻi.

O le faʻasalalauga e aofia ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina 1 taimi i le aso. O le meafaigaluega e faʻaaogaina ai le faʻamalositino o uiga o le gastric juice.

O le elemene autu autu i omez o le omeprazole. I le taimi lava i se siosiomaga oona, o le a taofia ai le enzyme, lea e faatelevaveina ai le fesuiaiga o vailaʻau o le hydrogen. O se taunuuga, o le vaega mulimuli o le fausiaina o le mealilo masima ua poloka.

Faʻafetai i se vailaʻau filifilia lelei o le fualaau faasaina, e mafai ona faʻatonutonuina le aʻafiaga o le vailaau faʻasaina i luga o le basal ma maua ai le pulelaʻau o le eleʻele o le vai lilo.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina ua faʻaititia i ia tulaga:

  • gastritis
  • pepatic ulcer
  • suauu o le esophagitis, lea e mafua ai le afaina o le esophagus,
  • uluaʻi faʻasologa o le duodenum poʻo le manava,
  • masocytosis,
  • pancreatitis
  • faʻamalosi ulcers
  • Zollinger-Ellison maʻi.

O le a taua le maitauina o le pancreatitis ma omez e fesoʻotaʻi. O le mea o loʻo faʻamatalaina i le toetoe o mataupu uma o le sailia o tupe mo togafitiga o togafitiga.

Faʻatau le Omez e le faigata i soo se falemaʻi. E le manaʻomia se faʻamatalaga mo le vailaʻau, aua e tufatufaina i le lautele.

Faamanuiaga o Omez

E oo mai i le taimi nei, o le fale o le falemaʻi ua vave ona tupu. E le o se mea e ofo ai, o se fuainumera tele o fualaau faasaina ua tuuina atu i luga o fata o vailaau faafomai i aso nei.

O i latou uma lava e taulai i le faʻaaogaina o faʻamaoniga o faʻamaʻi. O nisi e tauivi ma faʻalavelave faʻamaʻi faʻamaʻi ma faʻamaʻi.

O le mea moni, o se tulaga faʻaautaitai i luga o le tele o le taimi e aofia ai se meafaigaluega e pei o Omez.

Ua taua e le au atamamai i fualaau faasaina e mafai ona taofia ai le gaosiga o le eletise.

Ona o le aofia ai o le omeprazole i lona tuufaatasiga, o le fualaau faasaina e mafai ona i ai sona aafiaga aoga i totoga o le gastrointestinal tract.

E le o se mea e ofo ai, e tusa ai ma nei meatotino, o le tele o fomai tipitipi e faatonuina Omez aemaise lava mo maʻi ma pancreatitis.

E tatau ona maitauina o le lelei o le fualaau faasaina e aofia ai le mafai ona vave. O le meafaigaluega e amata ona aafia ai le tino pe a uma le 1 le itula, e pei ona inuina e se tagata.

Faʻaleleia lelei mo le 24 itula atoa. A maeʻa le vasega o Omez, ona toe foi atu lea o le exocrine gland i le faataunuuina muamua o nisi o galuega. Ua toe faʻaleleia le failautusi ile 3-5 aso.

O le vailaau faʻasaina e tuʻuina i foliga o capsules, o loʻo i ai se atigi faapitoa e aofia ai vailaʻau faʻasaina.

O le iʻuga, e le faʻaumatia Omez ae leʻi oʻo atu i le paʻu o le intestinal. Afai tatou te talanoa e uiga i le tuufaatasiga o kapula, ona aofia ai lea o le atigi suauu, vai mama e tusa ai ma se auala faapitoa, lauryl sulfate ma le sodium sulfate.

E tusa ai ma uiga i fafo, o le atigi faʻailoa e tuʻuina atu i se lanu samasama lanu samasama ma manino.

I totonu o lana polo e vaaia. O loʻo i ai foi le filifiliga o se puʻupuʻu faigata ma se atigi opaque e faia i le gelatin. I le tasi ipu, o Omez e mafai ona maua mai i le 10 i le 30 pcs.

O le aʻafiaga o le absorption o le omeprazole e tupu vave lava, lea e maua ai le avanoa e faʻaitiitia ai uiga o le faʻaauau pea togafitiga ma fesoasoani i le tino ia vave ona toe malosi.

Ae mo le vailaau o le omeprazole lava ia, o le au atamamai e faʻapipiʻiina i le proton pompisa. E mafai ona aafia ai le aofai o pepsin na gaosia.

O lenei meatotino o le fualaau faasaina e taua tele pe afai o le tagata maʻi o loʻo i ai se ituaiga o pancreatitis.

O le vailaʻau e iai lona mafutaga mo gaʻo gaʻo, ma o lea la o lona avanoa i le vaega o membranes membranes o le manava e sili atu le maualuga nai lo isi sui.

O Omez ei ai le maualuga o le fua, o loʻo mafai ona gaʻo le 40 pasene, a itiiti ifo.

Ma le isi, o le vai fofo o loʻo taoto ai foi i le mea moni e mafai ona faʻauʻuina i lalo e le ate i se maualuga, ma tuua ai le tino e ala i galuega a fatugaʻo.

E taua le matauina o le fualaau faasaina e le taugata i le fale talavai, ae o le tomai e faataunuuina ai ona tiute, ma o lea e maua ai se mea moni i se taimi vave vave.

E le masalomia le tele o lenei mea, lea e avea ai Omez ma vailaau sili ona lauiloa mo pancreatitis.

E uiga i le umi o togafitiga togafitiga

E pei ona uma ona taʻua, e le mafai ona talanoa sao e uiga i le taimi o togafitiga, talu ai o mea uma e faalagolago i le tulaga patino ma se tagata maʻi i le pancreatitis.

Afai o se faʻalavelave faʻapitoa o togafitiga, o lona uiga o le ave o Omez e 14 aso, ma le toe foʻi o lenei ituaiga o maʻi -30 aso.

Afai e tupu tele le vevela o le pancreatitis, e tatau ona e ave le vailaʻau mo aso e 14, pe a uma se taumafataga, faʻapipiʻiina i isi vailaʻau na faatonuina e lau fomaʻi.

O le togafitiga o pancreatitis i tamaiti e fua mai le 30 i le 60 aso.

E tatau ona maitauina o Omez o loʻo tuʻufaʻatasia ma le tele o fualaau, ae le fautuaina e inuina i le ava malosi, e tusa lava pe le o faia e le kamupanī o le vailaau faʻamaonia faatonuga manino i lenei mea.

E mafai ona faʻaaoga Omez mo le 3 tausaga mai le aso na faʻatuina ai le vailaau faʻasaina e le falemaʻi falemaʻi.

Vitio aoga

O le asō o le a tatou talanoa e uiga i fualaau faasaina e pei o Omez, o faatonuga mo le faʻaaogaina o le a talanoaina auiliili.

I totonu foi o le tusiga o le a tatou talanoa e uiga i le togafitiga fautuaina o togafitiga ma Omez, mafaufau i le tuufaatasiga o fualaau faasaina, o le metotia o le talosaga mo le taofia o faailoga o faamaʻi, ma isi.

O le a matou taʻuina atu foi ia te oe ia analogues a Omez i totonu o pusa, ampoules ma capsules.

Faamatalaga lautele e uiga i fualaau

Ae tatou te lei talanoa e uiga i le metotia o le faaaogaina o Omez, ma pe o le a le mea e fesoasoani i ai lenei vailaʻau, e tatau ona tatou faʻamatalaina ana mea tau vailaau.

O le vailaau e maua mai i le vaega o inhibitors, i vailaau faʻaaoga e faʻaaogaina e avea o se sui anti-ulcer.

O le elemene autu autu o le omeprozole. E aʻafia ai le gaioiga o le synthesizing o le kulimi hydrochloric, e poloka ai.

O le iʻuga, e vave ona mou ese atu le ulutala maʻi. Ae peitai, ina ia le afaina ai lou soifua maloloina, e taua le iloa pe faʻapefea ona faʻaoga saʻo lenei vailaʻau.

O le tuufaatasiga o fualaau o Omez e aofia ai foi se isi vaega galue - domperidone. E mafai ai e oe ona faʻalauteleina le leo o le sphincteria maualalo o le gastrointestinal tract. E le gata i lea, o lenei vailaʻau e fesoasoani e faʻaleleia ai le motumotu o le intestinal ma faʻavave le gaogaoina.

O vave togafitiga o Omez. O le togafitiga faʻamalosi pe a maeʻa ona faia i totonu ole 1 itula.

E tumau mo se aso. E le fautuaina e faʻasolo lau lava fualaau faasaina Omez, naʻo le fomaʻi e mafai ona faʻatonuina. O le togafitiga e faʻamoemoeina e ia, faʻapea foʻi le metotia.

E mafai ona suʻe lenei vailaʻau mo togafitiga faafomaʻi e le gata mo tagata matutua, ae faʻapea foʻi mo tamaiti.

E vave ona gauai i totonu o le mucous membrane o le gastrointestinal tract ma ua paʻu i le ate. O le fualaau faasaina ua aveese mai le tino ona o le gaioiga o fatugaʻo.

Mo le gastrointestinal tract, o le vailaau Omez e le afaina. O le gaioiga o lenei tino ua toe faʻaleleia atoatoa i le 2-3 aso.

O le a le mea e mafai ona suia ai Omez

O le mea e lelei ai, o le falemaʻi faʻamalositisi e fiafia i tagata faʻatau i aso taʻitasi ma ni meaalofa fou, sili atu ona lelei.

Matou te fautua atu e te talanoa e uiga i analogues taugofie o Omez (nai lo le suia). Mafaufau i le sili ona lauiloa oi latou:

  • Gastrozole. A maeʻa ona ave, ona amata loa lea o le togafitiga pe a uma le 3-4 itula. Gastrozole o loʻo i ai le faʻamalosi gastric, o lona gaioiga e 1 le aso. Ina ia faaumiumi le togafitiga faafomaʻi, e manaʻomia se vailaʻau lona lua.
  • Orthanol. O le amataga lenei o le Omez. O afea e ave ai le Orthanol? Ua faatonuina mo le solia o le galuega faalilolilo o le gastrointestinal tract. O le Orthanol e tutusa uma lava ma togafitiga faafomaʻi o Omez.
  • Ranitidine. O le togafitiga faʻamalolo pe a uma ona faia lenei vailaʻau e tupu ona o lona hydrochloride. O le Ranitidine e tuʻuina atu i le pepa laupepa. O lona uiga o se taimi puupuu o le togafitiga. Faʻaaoga le vailaʻau e faʻatagaina pe a maeʻa ona faʻatalanoaina se fomaʻi.
  • Omeprozole. O le sui sili ona taugofie mo Omez. O lona manaʻoga e tutoatasi mai le taumafaina o mea taumafa, lea e avea ai ma vailaau faʻavaomalo mo le taofia o faailoga o faʻamaʻi gase.

A e le mafai ona ave Omez

O vailaau mo le togafitiga o patipati gastric e masani lava ona i ai le tele o tapulaa i le taliaina. O le faʻalavelave tele i le faʻaaogaina o le omez:

  • O le maʻitaga, o le vaitau o le susu.
  • Faʻafefe i totonu o le inumaga po o le gastrointestinal tract.
  • Vaʻaia o le gastric poʻo le puipui.
  • Faʻasalaga ile manava ona o le faʻaleagaina o masini.
  • Tagata taʻitoʻatasi faʻaaloalo i nisi vaega o le vailaʻau.

Mo tamaiti e sili atu ma le 12 tausaga le matua, o lenei fofo ua na o le pau lea o le mea mulimuli. Faʻasalaga, e tatau ona faia i tagata mamaʻi e maua i le faʻamaʻi faʻamaʻi poʻo le le atoatoa.

Ae o le paʻu o Omez, o nisi taimi, e tusia ai e fomaʻi se faʻamatalaga mo tagata maʻi.

O tina faʻamoemoe e tatau ona inu faʻamalolo i lalo o le vaavaaiga a le fomaʻi.

Tulafono Faʻatagaina

O capsules e aofia ai omeprozole e naʻo le gutu e fai. E manaʻomia ona fufuluina ile vai mama, e manaʻomia le leai o se gaʻo.

Faatonuga mo le faʻaaogaina:

  1. I le tulaga o le solia o le tui o le intestinal and the presence of stomach kopes, e tatau ona onā le vailaʻau faʻalua i le aso mo le 20 mg. E fautuaina e fai lenei mea i le taeao ma le afiafi. O le togafitiga fautuaina o togafitiga e 3 vaiaso. I le le maua o ni uiga lelei, e mafai e le gastroenterologist ona faʻaleleia togafitiga seia oo i le 2 vaiaso.
  2. Ina ia taofia faailoga o Sollinger-Ellison, e tatau ona e inuina le vailaau i lea aso ma lea aso i le 60 mg.
  3. Ina ia taofia le toe atiaʻe o faʻamaʻi gase, ua fautuaina Omez e inu 20 mg i le aso.
  4. I le pancreatitis, o lenei vailaau e tatau ona onā 3 taimi i le aso, 40 mg ia taʻitasi. O le togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi. E mafai ona tumau mai le 2 i le 4 vaiaso. E faalagolago i le ogaoga o le maʻi.
  5. I le toilalo o le ate, ua inu 1 Omez i le aso i le 20 mg.
  6. Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o meaʻai, o le vailaʻau e onā faʻalua i le aso, 40 mg i le tasi.
  7. Mo le togafitiga o le gastritis ma le maualuga acidity, e fautuaina e gastroenterologists le inu Omez i lea aso ma lea aso, 1 capsule.

E mafai foʻi ona faʻaaogaina le vailaau faʻamalosi. I lenei tulaga, e tasi le 40 mg.

Faatasi ai ma le tulaga alualu i luma o le faamai, ua siitia le fomai i aso taitasi i le 70 mg.

Afai o le tagata gasegase ua le saʻo le Omez ma o lona tino ua faʻaalia e tusa ai, aua nei tolopo le lactation i se falemaʻi.

I nisi tulaga, o le tagata maʻi o le a manaʻomia se falemaʻi vave faʻapitoa mo le tausiga o le soifua maloloina.

Taua tele le tusia o faʻamatalaga

A o leʻi faatonuina Omez mo le togafitiga o maʻi o le maʻi, o le gastroenterologist e tatau ona vavaeeseina le atinaʻe o le gaioiga o le oncological.

Aisea e taua ai lenei mea? O le tagofia o vailaʻau o loʻo i ai omeprozole e mafai ona ufiufi ai foliga mataʻutia o le togafiti leaga.

O le mea lea, o le faia o le faʻamaonia saʻo o le a faatuai.O tagata mamaʻi e afaina i le le mautonu e tatau ona inu Omez ma le faʻaeteete, e pei, a le o lea, latou te ono feagai ma faʻafitauli. O a latou metotia i aso uma e le tatau ona sili atu ma le 20 mg.

Muamua le talepeina o le capsule e le fautuaina. E taua le inu uma o le vai. Ua uma ona tofatumoana atoa.

Ae ui i lea, o nisi taimi, pe a iai ni faafitauli i le foloina, e fautuaina e fomai e fefiloi le paʻu o vailaau ma le applesauce.

A uma ona saunia le paluga, e tatau loa ona foloina. Tausia o le paʻu fefiloi ma applesauce e matua faʻavaivaia.

O fomai i nisi taimi e fautuaina le inu o le omez i le tutusa ma le 'ai. Ina ia puipuia ni faʻafitauli, e taua le mulimuli i faʻasologa uma faafomaʻi.

O le faʻalavelave faʻaleagaina o le pancreas o se faʻasologa tutusa masani i tagata matutua. E atiina ae ona o le le lava o le enzymes e maua mai e le masini vai.

O se taunuuga, o se tagata ei ai sana fesili masani "O le a le mea e inu ai i le pancreatitis", peitaʻi, e tali i ai, e tatau ona e asiasi i lau GP i le lotoifale ma ia e iloa pe o le pancreatitis poʻo nisi o togafitiga.

Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia se suʻega masani, lea o le a faʻamaonia ai le faʻamaoniga saʻo ole pancreatitis, ma o le a avatu i le fomaʻi se mafuaaga e faatonu ai fualaau talafeagai mo togafitiga.

Fomaʻi togafitiga

Togafitiga i vailaau mo togafitiga fualaau faasaina e fautuaina ai e tatau ona ave le maʻi ma le tiga tele, ma le mea e inu ai e tusa ai ma togafitiga ua faatonuina.

Vaʻaia vailaau e faʻamatalaina, e faalagolago i laasaga o le faʻamaʻi. O se fomaʻi e atiina ae se seti o fuataga mo tagata maʻi taʻitasi e faʻavae i luga o taunuʻuga o le suʻega ma le manuia o le tagata lava ia.

Faatasi ai ma le pancreatitis, ua faatonuina ai e le fomai ni fualaau:

  • faʻatoga faʻamalosi
  • mea taua
  • fualaau oona
  • mea e maua ai le suka
  • tagata faʻamalosi.

E fautuaina e inu faatasi ma pancreatitis ina ia mafai ai ona toe faʻaleleia meaʻai, maua ai le faʻamaʻi - o mea ia o le vitamini B, A, D, K, E. Ae e faʻatagaina i le faʻalavelave o le fomaʻi lautele.

I le taimi muamua, o le a faatonuina e le fomai le inu o le Omeprazole po o le Ranitidine pusa e tusa ai ma le polokalame. Latou te gaoioi i meaʻai meaʻai, faʻalavelaveina le faʻapipiʻi o le eleʻele o le hydrochloric.

E le gata i lea, o galuega a le pancreas ua taofia. O le Omeprazole e ave i le 1 papa ma se fua o le 20 mg 2 taimi i le aso.

O le Ranitidine e ave i le 1 papafa ma se fua o le 150 mg i le 12 itula. O fualaau faasaina uma ua faatonuina i vasega e 2-vaiaso.

O nei vailaʻau e mafua ai aʻafiaga i foliga o le ulu, laisa, paʻu o le paʻu.

Ma, e tatau ona taofi togafitiga ma faafesootai se fomaʻi mo le fetuunaiga o le togafitiga. O nei vailaʻau e le o faʻataʻitaʻiina mo tina maʻitaga, tina tausimai, tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga, tagata e leai ni a latou galuega.

O le tino o le pancreatitis e manaʻomia le faʻaaogaina faifai pea o gaogao. Ina ia faia lenei mea, ia inu No-Shpu i se fua o le 80 mg 2 taimi i le aso.

E tatau lava ona aofia i totonu o le fuafuaga togafitiga o le puleaina o sauniuniga o taʻavale, o Fosfalugel, Gaviscon.

Afai o se suʻesuʻega faaopoopo e faʻaalia ai le salalau o le mumū i le talo, o loʻo faʻamaonia mai ai mea faʻamaʻi, o loʻo faʻamaʻiina i totonu o le tino.

Fesoasoani lelei i pancreatitis Cerufoxim, Doxycycline. O le sasaina o le pancreas e manaʻomia ai togafitiga faʻaleagaina, lea e faʻatulagaina ai Traseol.

A maeʻa le faʻamalamalamaina o osofaiga o le tiga, o le togafitiga e oʻo atu i le isi laasaga - o le puleaina o tapenaga o le enzyme, e pei o Pansitrat, Creon, Mezim, ua faʻaaogaina.

O nei faʻamatalaga aupito sili ona lelei i aso nei o loʻo i ai se aafiaga lelei i le toe faʻaleleia o galuega o le pancreatic.

E manaʻomia le togafitiga o le faʻamaʻi ma le auala saʻo, o fuafuaga talafeagai lelei. O le a le mea e inu ai i le pancreatitis ina ia mafai ai ona faʻaumatia uma le mumu, o le a taʻu atu e gastroenterologists ia te oe.

Latou te talitonu e le lava le inuina o fualaau, latou te na o sina taimi e foia ai le faafitauli o le tiga. Togafitiga o pancreatitis e manaʻomia ai le faʻataʻotaʻatasi - i le taimi e tasi e pei o le inuina o vailaʻau, e tatau ona faia ni inisiua, mulimuli i se taumafataga e le faʻaogaina.

O le a le mea inu? - Vailaʻau

O pills i le foliga masani o le pancreatite e mafai ona naʻo le tiga, faʻamaʻapeʻa ai, ae le fofo ai le faafitauli. O le mea lea, e taua le sailia o togafitiga faafomai.

I togafitiga i falemaʻi, o fualaau sili ona lauiloa o:

  • Leai-Shpa
  • Papaverine
  • Paralgin,
  • Plafilillin ma le papaverine.

Ae o le tui lenei. Ma o tagata maʻi taʻitasi e iai se fesili, o le a le mea e ave i laupepa, capsules. O le a se mea e mafai ona e inuina ma togafitia i luga o se falemaʻi.

Mo le togafitiga o fualaau faʻamaʻi o le faʻamalosi, e tatau ona faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi pe a maeʻa le suʻega talafeagai. E fetaui lelei Mezim mo nisi o gasegase; ao isi, e sili atu le inu i le Creon capsules, fualaau a Feso. Latou te faʻamalieina le faʻafefeteina o le pancreatic, faʻasaʻo maʻi mai le le fiafia.

O le faʻafefeteina ma le pancreatitis e faʻaleleia ai le pancreatin, o lana gaioiga e vaevaeina ai meaʻai i gaʻo, pulu ma gaʻo.

O le pancreatin ua faatonuina e inu ae leʻi 'ai, 3 taimi i le aso. Ina ia faʻaitiitia le eletise, e fautuaina e le fomai e inu Famotidine faatasi ma Festal, inu i le taimi lava e tasi, i le tuufaatasiga latou sili atu ona afaina ai vaega o le inflammatory.

O le faʻaogaina o le faʻaogaina o mea e manaʻomia ai le tofiaina o vailaʻau. Faatasi ai ma le mumū o le pancreas, e filifilia ai e le fomaʻi vailaau faʻasaʻi lautele e sili ona aoga i le tulaga oi ai nei.

E masani lava o Vankotsin, Abaktal, Ceftriaxone. Inisictions o mea faʻamaʻi e le mafai ona faia e aunoa ma se faʻalavelave faʻaaogaina o enzymes e faʻaleleia ai otaota, puipuia le atinaʻe o dysbiosis.

Ituaiga o pancreatitis ma eseesega i latou togafitiga

O le pancreas o loʻo faʻapipiʻiina ai nisi o enzymes e aʻafia i le masaniina o le 'ainaina o meaai.

O galuega masani a le okeni na te auina atu ia enzymes faalilolilo i le duodenum 12, lea ua faʻaagaoioia ma amata la latou galuega.

I totonu o le flamed gland, ua faʻaaogaina elemene i le laasaga o la latou faʻasinomaga, tuusao i totonu o le pancreas. O lea la, latou te faasolosolo malie lava i le okeni, ma mafua ai le oti o le oti.

O le tulaga maualuga o pancreatitis o le pancreatic necrosis, pe a toetoe lava a le mafai e le okeni atoa ona faatino ana galuega.

O tagata faʻapitoa e vaevae le pancreatite i ni ituaiga e tusa ai ma le natura o lona auala:

O le a le mea e fai ma le tino pancreatitis, pe a uma le afi o le pancreas, e na o se fomaʻi e mafai ona fai mai.

O lenei tulaga o le faamai eo faatasi ma le faamaʻi o le tino, e masani lava ona maua i le toto. Le faʻaaogaina o se foliga laititi ua pasi atu i se isi laasaga - faʻamalosi.

I lenei laasaga, o le vevela e faʻalauteleina ma afaina ai totoga tuaoi - o le duodenum 12, manava, lipine, ma le ate.

O le foliga masani o le pancreatitis ua faia ma le togafitiga vave o le vaega laititi, pe a oʻo atu le mumu i le faamagaloga.

O le a tupu lemu le taimi, e masani lava ona ogaoga ona taunuuga. E manaʻomia ai togafitiga faifai pea, pe'ā tatau i se tagata ona inuina pea le enzymes, antispasmodics.

Togafitiga o ituaiga uma o pancreatitis e taliina le fesili: "O le a le mea inu?" - o le tali: "Leai." E leai se mea e inu.

I le mea e le faʻaosoosoina ai le vomiting ma le faʻaleagaina o le manaʻoga. I totonu o le pancreatitis, o le lafoina atoa o meaai ma le vai e tatau mo aso e lua.

E le mafai ona e inu se mea. O vailaʻau faʻamalositino e naʻo le iniseti poʻo le faʻafefeteina o vailaau faʻasaina, o meaola.

I le fale, faʻatasi ai ma faʻamatalaga muamua o le vevela o le pancreatitis, e tatau loa ona e valaʻau i se taʻavale.

Aʻo faʻatali mo lona taunuu mai, e le tatau i se tagata maʻi ona tuʻuina atu fualaau fualaau, soʻo se mea, e aofia ai mea e faʻaleleia, e pei lava o vai. E na o le faʻaosoosoina o le pacreas vaivai.

O a fualaau faʻaaogaina i le togafitiga o le pancreatitis

O fualaau o le malosi poʻo le tuʻufaʻatasia i le togafitiga o le pancreatitis masani i totonu o le gaioiga mamafa e faʻaaogaina na o togafiti togafiti.

Mo le togafitiga o le pancreatitis, e le o faʻamaoniaina, ona o le mea moni e mafai ona mafua ai ni faʻafitauli.

O le tagata gasegase e tatau ona i lalo o le vaavaaiga faʻafomaʻi tumau. O le gaioiga o vailaʻau malolosi o loʻo faʻamoemoe i le faʻamālōlōina o le maʻi mai le tiga, faʻalogona o le mumū.

Antispasmodics. E fautuaina e faʻaoga mo le faʻavevesi, e mafua ai le tiga tugā pipisi i taʻitaʻi uma o le abdominal.

E masani ona filifilia Analgin, No-shpa, Baralgin. E le tuʻuina atu i le tagata gasegase e inu i le laulau, ae o le a faʻapipiʻi e tusa ai ma le faʻatulagaga ua faatonuina e le fomaʻi.

H2-histamine receptor blockers. O se vaega faʻapitoa o fualaau oona e faʻamoemoe e taofiofia ai le faʻaogaina o enzymes gland. Famotidine, o le Ranitidine e masani ona faatonuina.

Anetusi. Tofia pe a iai ni faailoilo o le leai o ni mea e faʻaaoga ai le panocreatic exocrine e mafua ai le le lelei o le gaʻo o le duodenum. I le avea ai o se tulafono, o Alemagel, Fosfalugel, o latou analogues.

Faʻapitoa sauniuniga. Faʻaleleia le tafe mai o le enzymes mai le gaʻo o le gland, e le aofia ai lo latou ulu atu i le toto.

O le pipiimau o fualaau faasaina Trasipol, Gordoks, Antagozan e faaaoga. Latou te faʻavaivaia ia enzymes toto ma faʻaitiitia ai faʻamaoniga o le inisua.

Ole vailaʻau o Gordox. E faʻamoemoe e toe faʻafoʻisia le gaioiga masani o vailaʻau oona e faʻapipiʻiina i siama pancreatic.

Latou te manaʻomia mo le faʻatulaga lelei o galuega a le loto, fatugaʻo, ma isi totoga i totonu. I le taimi lava e tasi, o le vailaau faʻasaina e aʻafia ai le faʻaleagaina o aafiaga o enzymes i luga o le toto coagulation.

O lenei gafatia o ana fesoasoani fomai tipitipi e puipuia ai faʻafitauli pe a uma gaioiga i luga o le paʻu. Pe a iloa le ncrosis o le gland, o le fualaau faasaina e faia i luga o le vavalalata.

Vaega o le fualaau faasaina: e faʻatinoina lemu ina ia aua nei mafua ai le gaogao ma le le maua o le malosi. O le vailaʻau e faʻasaina mo le faʻaaogaina i le togafitiga o pancreatitis i fafine maʻitaga.

O fualaau o loʻo taʻua i luga o loʻo faʻaaoga i le faʻaaogaina o faailoilo o le inisua lea e oʻo mai i le amataga o le faʻavavevave.

I lenei tulaga, ua faia ni fua e faʻamama ai le tino o mea e pala, lea e faʻaaogaina ai le taele.

Antibiotics mo togafitiga

O le faʻavavevaveina o le pancreatitis masani i tagata matutua e masani ona togafitia i vailaʻau. Latou te faʻamalieina lelei le afaina i le pancreas, i isi totoga ua faaleagaina e elemene ua loloto.

O le matafaioi o vailaau faʻasaʻi o le puipuia lea o faʻalavelave, e sili ona lamatia ai le peritonitis, soʻo, retroperitoneal phlegmon.

Ua fuafua e le fomaʻi le fualaau o fualaau faasaina ma le tulafono mo la latou puleaina o tagata gasegase e mafua mai i le ogaoga o le maʻi. E masani ona faʻaaogaina o Amozylav, Vancocin, Ceftriaxone.

Hepatoprotectors ua faʻaaogaina e faʻaleleia atili ai le faʻafouina o le faʻafouga masani.

Faatasi ai ma nei fualaau faasaina, o le Essentiale Forte, suesueina i le taimi ma le masani o le faʻaaogaina o tagata gasegase i vaega eseese o pancreatitis, e tu i fafo. E faʻamālōlōina ai ma toe faʻaleleia ai sela ate.

E taua le inuina o lenei vailaʻau faʻatasi ma vailaʻau faʻasaina. O loʻo maua le vailaʻau i foliga o capsules. O capsules e tatau ona 1, 3 taimi i le aso, faatasi ai ma meaai.

Analogs o le fualaau faasaina - Resalyut pro, Essliver Forte. Analogs galue i le auala lava lea e tasi o le vailaʻau autu.

O le a le mea e inu ai i le pancreatitis

Muamua, e tatau ona e faatali mo se anapogi anapogi ma se meaai e le lava, pe a matua le lava mea taumafa ma mea inu.

A maeʻa lena, o le a faʻataga oe e le foma e inu i le sauniuniga o le enzyme Pancurmen, Digestal, Panzinorm Forte. Faatasi ai ma i latou, e mafai lava ona e faaopoopo malie ma inu vailaʻau e tusa ai ma fua o togafitiga masani.

Faatasi ai ma le pancreatitis, e mafai ona e tagofia fualaau, lea e fautuaina mai e herbalists poto masani. O le tuufaatasiga ua i ai isi togafitiga:

  • teuteu o oats,
  • alfalfa fusion,
  • sua pateta
  • propolis vailaʻau
  • infusions ma teuteuga o sopo o le rose.

E tatau ona malamalama iinei o le pancreatitis o se maʻi ogaoga, ma e tatau lava ona faʻamaonia faʻamaʻi masani faʻatasi ma le fomaʻi, ona faatoa mafai lea ona aofia i le togafitiga lautele.

O togafitiga o togatogo ua na o se fesoasoani faaopoopo i le lavelave o togafitiga fualaau faasaina, oti. O vailaʻau faʻasaina e faʻamalieina ai le tiga, faʻamamaina le fulafulaina, tineia le mumū.

O loʻo i ai laʻau faʻapitoa mo tau o le gastric, peitaʻi, o le manaia i le togafitiga o le phytotherapists o le faʻaaogaina lea o le tasi laau, inu i totonu o le faʻafeʻau poʻo le lauti ina ia iloa tonu lona aafiaga ile tino.

Toa le wormwood. Metotia sauniuniga: 2 tbsp. l Liligi le mutia vao i totonu o se vevela, sasaa le ½ lita o vai inu, tu i le ½ itula. E fautuaina le faʻaaogaina e inu le 100 ml aʻo leʻi oʻo i taumafataga taʻitasi.

Plantain. Metotia sauniuniga: 1 tbsp. l sasaa lau lauʻeleʻele ma le 1 ipu vai inu, ufiufi ipu, afifi le vevela, tuʻu mo le 1 itula.

Faʻasolo le mea e tupu mai ai, inu le mea atoa e oʻo i le aso atoa, e tusa lava po o le a le meaʻai.

Alfalfa Metotia sauniuniga: 2 tsp. sasaa le vao mamago o le alfalfa 1 ½ ipu vai inu, tuu i totonu o ipu ufiufi ½ itula. Ona vevela, inu i le aso i nai sipili, e tusa lava po o le a le meaʻai.

Sophora Japanese. E mafai ona faʻatau mea faʻatau i le fale talavai. Metotia sauniuniga: 1 tsp. sasaa otaota i totonu o se vevela, sasaa 1 ipu vai inu.

Tetee i le po, toso i le taeao, vaevae i ni nai meaʻai i le aso atoa. O le togafitiga e 10 aso, ona oʻo ai lea i le malologa o le 3 vaiaso, ma faʻamalosia lelei mai le tagofia o lenei fualaau faasaina, e mafai ona toe faia le vasega.

O le aoga o le faʻaaogaina o laau taʻitasi e mafai ai ona suʻe le latou aafiaga moni i le tulaga o le maʻi.

Laʻau e fesoasoani e faʻamaonia le faʻalaumalieina, faʻaitiitia le faateleina o le gaosiga o le kesi, faateleina le manaʻo.

Tuua Lau Faamatalaga