Pepa o Creazim: auala e ave ai pancreatic pancreatitis?

O le tiga ogaoga i le pito i luga, o le vomiting i le talo, o le nausea e mafai ona faʻaalia ai le pancreatitis - mumū o le pancreas. I lenei faʻamaʻi, o le elemene oona e gaosia mai le tino, nai lo le tuua o le duodenum, nofo i totonu o le gland ma amata ona eli. E mafua ai le faʻamalolo o toxins ua faʻamalolo i totonu o le toto, oʻo i fatugaʻo, fatu, mama, mafaufau ma faʻaumatia a latou tui. Ole vavalalata ole vailaau mo pancreatitis o le a aloese mai na taunuuga, faʻamaonia le faʻafefe.

Faailoga o Pancreatitis

O le pancreas o loʻo faʻapipiʻi ai enzymes faʻamaʻi ma hormones e faʻasaoina ai le polotini, gaʻo, gaʻo gaʻo gaʻo - insulin, glucagon, somatostatin. O le okeni ei ai se foliga lautele ma o loʻo i le pito i luga, i tua o le manava, o loʻo vavalalata vavalalata ma le duodenum. O le uʻamea e tusa ma le 70 g, o le uumi e eseese mai le 14 i le 22 cm, lautele - mai le 3 i le 9 cm, le mafiafia - 2-3 cm.

O le mumu o le pancreatic e mafai ona tupu i foliga lapopoa ma le tumau, o le faʻamaʻi o le falemaʻi e ese. O le tino pancreatitis e matautia, e pei o toxins e mafai ona faʻaosoina ai le necrosis o tisipenisione o le gland ma isi totoga, faʻamaʻi, purulent process. E oʻo lava i togafitiga faʻapitoa i faʻaonapo nei, o le tino e 15%.

E leai se ata o le falemaʻi i totonu o le pancreatitis, o le mea lea, e manaʻomia suʻesuʻega faaopoopo mo se faʻamaonia saʻo. I le tino o le faʻamaʻi, o masaniga sese e masani ona faia i totonu o le paʻu, lea e mafua ai le tiga i isi totoga, faʻalavelaveina le felauaiga o meaʻai e ala i le manava ma le gaogao. I le faʻaopoopoga, o faʻamaʻi e faʻaalia ai lava i faailoga nei:

  • ogaoga tiga i le pito i luga, alu i le itu tauagavale, tua,
  • taʻavale
  • vomani ma le talo, lea e le aumaia le toomaga,
  • fufulu
  • faʻamaʻi
  • e mafai ona tupu, e mafai ona tupu, faʻatasi ai ma le samasama o le paʻu, o le mimiti pogisa, moli feʻalo,
  • i nisi tulaga, e foliga mai o ni mea e matala i tafatafa o le pusa po o le itu tauagavale o le manava, o nisi taimi ma se tulu samasama.

I le mumusu tumau i le pancreas, o suiga e le mafai ona suia e tupu. E sosolo, e vaapiapi le laina, o vailaau e suia i se mea e fesoʻotaʻi ai, ona o le a le mafai e le okeni ona faʻataunuʻuina ana galuega, ma o le faʻasolosolo o elemene oona ma hormones ua faʻaitiitia. O le pancreatitis o loʻo faʻaalia i se ata o le falemaʻi, o ona uiga e faigofie lava ona fenumiai ma isi faʻamaʻi o le tino.

O le maʻi e amataina lemu ma e le o ia lagona mo se taimi umi. O faʻamaʻi e iloa ai o ia o se tiga tumau pe oʻo i le manava, lata ane i le itu tauagavale o le hypochondrium, e mafai ona tuʻuina i le pito i lalo. O le faʻamaʻi faʻatasi ma le nausea, vomiting, belching, sunburn, o se tofo suamalie lē lelei i le gutu. E mafai e le diarrhea ona fesuiaʻi ma le manava, faʻatasi ai ma vaega o feʻai o meaʻai e leʻi faʻaaogaina. Paʻu o le mamafa o mea mamafa, o le faʻaalia o vailaʻau vaʻaia e mafai. Talu ai ona o le pancreas o loʻo faʻapotopotoina le inisalini, o le pancreatitis e masani ona o faatasi ma le maʻisuka.

Vailaʻau mo le tagata matua pancreatitis

I le mauaina o faailoga faʻapitoa o le mumu o le pancreatic, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi vave se fomaʻi ma faia suʻesuʻega. Ma, e tusa ai ma iuga o suʻega, o le a faatonuina e le fomaʻi togafitiga togafitiga. Ua aiaia ai mo gaioiga e faʻatatau i:

  • toomaga mai tiga o faailoga,
  • aveeseina o le mumu i le pancreas ma okeni lata ane,
  • faʻamaʻalogaina o faʻamaoniga e fesoʻotaʻi ma le le atoatoa o le enzyme o le pancreas,
  • puipuiga o faʻafitauli.

O le vave ona e amata togafitiga, o le sili atu lea o le avanoa o le manuia. O fualaau uma mo le pancreatitis i tagata matutua e tatau ona ave e pei ona faatonuina e le fomai i le metotia faatonuina. Mo le togafitiga o le pancreas, antispasmodics, antacids, sauniuniga o le antienzyme, ma le N-2 poloka poloka. Vaʻaia ai soʻo se mea e aofia ai le polypeptide aprotinin. I le tutusa ai ma le inuina o vailaʻau, o loʻo faʻatulagaina ai taualumaga e faʻamamā ai tino o panicreatic enzymes, meaʻai.

Antispasmodics mo pancreatitis

Ina ia faʻaitiitia le tiga i le faʻaogaina o le faʻaoga, e faʻaaogaina antispasmodics. Latou te maua se lagona mafanafana i musele malie, lea e faafaigofie ai le aveesea o enzymes i luga o le ala mai le pancreas. Antispasmodics o se fuataga le tumau: o le taimi lava e maeʻa ai a latou gaioiga, o le a toe foʻi mai le tiga, o le mea lea e tatau ona faʻaoga le togafitiga autu i le faʻamautuina o le galuega a le tino. I le taimi o le faigata tele, ua faatonuina ai e le fomaʻi le iniseti o le tino, poʻo le faʻalavelave faʻaleagaina, e le o se mea faʻaletonu. I le mumulu faifai pea, o laulau e faʻaaoga.

Ina ia faʻaitiitia le tiga, leai-Shpa (Hungary) poʻo lona faʻasologa Drotaverin e masani ona faʻataʻitaʻiina. O le gaioiga malosi o nei vailaʻau o le drotaverine hydrochloride. O le meafaigaluega e faʻamalolo ai maso maso o le vaega o meaʻai, suauu mūmū, pelelects, gall vess, vaʻa vaʻai. O le aʻafiaga o le fualaau faʻamaʻi pe a uma le faʻafofoga tautala e tupu i le kuata o le itula, pe a uma le tui - i le minute lona lua. I le vevela tele o le gland, ua faatonuina ai:

  • mo le tuiina o le intramuscular: 2 ml o fofo i le taimi,
  • faatasi ai ma se iniseti matautia o le 2 ml, o le oloa ua faʻavaivaia i le 8-10 ml o le vaifofo o le sodium chloride, faʻaaogaina lemu i le lima minute,
  • pusa: o le averesi o aso taʻitasi o le 80 mg, o le fua maualuga o aso taitasi o le 240 mg.

Faʻalelei le tiga Papaverine, o le mea galue malosi e tutusa ma le igoa o le vailaʻau. O vailaʻau e faʻafesoʻotaʻi ai musika mūmū o totoga o urogenital digestive ma respiratory system, faʻamavae ai le valve spasm, lea e nafa ma le faʻamaligiina o le sua mai le pancreas. O tagata gaosi oloa e faʻasaʻo le vailaau faʻamalosi i pepa o mea, mea faʻapitoa, inisiua. Fualaau oona mo tagata matutua:

  • pulu: 40-60 mg 3-4 taimi i le aso, o le fua maualuga o aso taitasi e 0.6 g,
  • asiasiga laiti ma iniseti mo le pancreatitis: 0.5-2 ml o le lua pasene solution, o le maualuga aupito tasi ole dose e 5 ml, o le dose ole aso e 15 ml.

O le platifillin e faʻaitiitia ai le vavave o maso o le manava, ma faʻaitiitia ai le leo o muso mumu o le alalele lects ma le vevela. O mea gaosia eseese e maua mai ai se antispasmodic i le ituaiga o laupepa po o le injections. Mo le toomaga o le tiga ogaoga, o le inisiua ua faatonuina: o le fofo o loʻo faʻafoʻiina i se auala faʻapitoa 1-2 ml lua i le tolu taimi i le aso, o le maualuga pito i aso taitasi o le 15 ml, e le sili atu i le 5 ml le tasi.

O le Atropine e faʻataʻatia ai maso mūmū o le faʻaogaina o meaʻai, poloka ai le lagona i le acetylcholine, o se neurotransmitter e faʻaalia le neuromuscular signaling. O le tele o mea gaosi oloa e maua mai ai meaʻai ma inisiua. Ina ia faʻamalieina se tiga ogaoga, o le 1 ml o le 0.1% fofo o le atropine sulfate o loʻo tui faʻafuaseʻi lua i le tolu taimi i le aso. O le fualaau faasaina ei ai sona aafiaga taua i luga o le tino, fatu, o le mea lea, e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete i lalo o le vaavaaiga faafomai.

Enzymes ma anti-enzyme sauniuniga mo pancreatitis

Ina ia faʻamaonia le taua o le vai gastric, ua faatonuina e le fomaʻi vailaʻau o loʻo i ai vailaʻau e suia ai le 'elemene oona e gaosia mai e le pancreas. O le amylase lenei, lea e fesoasoani i le gaosia o le masini i sugars, faapea foi ma le protease ma le lipase (o le mea muamua e faamutaina ai le tuufaatasiga i le va o mea amino i proteins, gaʻo lona lua). O tapenaga o le Enzyme mo pancreatitis e lagolagoina ai le galuega a le pancreas, fesoasoani e aloese mai lona faʻaogaina, ia faʻatau lelei meaʻai, e faʻamalo ai le manava, gaioiga, afu, ma le faʻamalosi.

Mo togafitiga o le pancreatic, o vailaʻau o le enzyme o loʻo aofia ai le pancreatin ua faʻatulagaina. Na te talepeina gaʻo, proteins ma gaʻo, ma sui le amylase, lipase, protease:

  • Feso. I le faʻaopoopoga i le pancreatin i le tuufaatasiga - hemicellulose, vailaʻau vine pusa. O vailaʻau e faʻateleina ai le faʻalaumalieina ma le faʻaleleia o meaʻai, ae faʻapea foi le malepeina o le fiber, le faʻaleleia atili o le pulelele, ma faʻaosoina le lipase. Fai: 1 le laulau i le aso pe a oʻo i le taimi o se taumafataga.
  • Creon. Faiga faʻavae - capsules 150, 300, 400 mg o pancreatin. O le tui e faʻalagolago i le ata o le maʻi, na faia i le taimi poʻo le maeʻa foi o se taumafataga.
  • Panzinorm 10000 ma le 20000. Fausia i totonu o capsules, inu 1 papalama ma mea taumafa i le tolu taimi i le aso.
  • Digestal. Faiga faʻavae - taʻavale. Ave i tua poʻo le taimi o se taumafataga 1-2 pcs. faatolu i le aso.
  • Mezim 10000 ma le 20000. Fausia i totonu o laupepa, capsules, timuga. Ave muamua pe a uma le taumafataga o le 1-2 pc. tasi i le faatolu i le aso.

Faʻatasi ai ma le edema pancreatic, e tatau ona taofia lana gaoioiga. Ina ia faia lenei mea, ua faatonuina e le fomaʻi le pulea lelei o sauniuniga o le faʻasaina. Faatasi ai ma i latou, o le Faʻasaga poʻo lana analog Aprotinin e tatau ona iloga. Latou te faʻavaivaia le proteinase, faʻalavelaveina le kallikrein-kinin system - o se vaega o faʻamaʻi e avea ma vaega malosi i gaioiga faʻanatura, totoina o le toto, ma le tiga.

O le mumumeta pancreas e mafua ai le manava e faʻasaʻo ai le tele o le elekene hydrochloric. Faateleina le maualuga o le eletise o loʻo faʻataʻamilomilo ai masini, mafua ai le ogaoga o le tiga, faʻamaʻoʻese le enzymes digestive. Ina ia faʻaleleia le aʻafiaga o sauniuniga o le enzyme ma taofia ai le faaleagaina i puipui o le manava, e fautuaina e fomai ni fesoasoani, o la latou galuega o le faaitiitia lea o le elekene hydrochloric. O vailaau faafomai o lenei vaega o loo faamatalaina i se mea e afifi ai, puipuia mai aafiaga leaga, faaleleia le suauu o bicarbonates, ma puipuia ai le taoto.

O mea autu o loʻo faʻaaogaina o mea faʻaaoga o loʻo faʻaaogaina i le togafitiga o pancreas mumū o le magnesium ma le alumini. O nei vailaʻau e faʻaitiitia ai le maualuga o le eleʻele o le hydrochloric, maua ai se faʻataʻitaʻiga, aʻafiaga faʻaleaganuʻu i le lotoifale, maua ai se aafiaga tele, faʻaleleia le puleaina o talo, ma faʻaitiitia le faʻaaogaina o le kesi. O vailaau faʻamaʻi i le tino o laumei aʻo leʻi faʻaaogaina e tatau ona nutimomoia pe tatu maeʻa. Ina ia faʻamautuina le paleni-faavae, o loʻo taua i lalo sui nei:

  • Gel Almagel. Ua fautuaina tagata matutua e ave le 1-2 tsp. i le aso afa i le itula ao le i faia taumafataga ma i le taimi e momoe ai. Ole fua maualuga o aso taitasi o le 16 tsp. O le togafitiga e 2-3 vaiaso.
  • Taofia ma faʻamaonia Maalox. E i ai sona aafiaga faʻapiopio, taofi le tiga i le pito i luga o le gastrointestinal tract. Totoga - 2-3 papaʻai poʻo le 15 ml le faʻamalolo le tasi le itula pe a uma ona 'ai ma ao le i momoe. O le togafitiga e 2-3 masina.
  • Gastracid tablets. Fuataga: 1-2 papafa 4 taimi i le aso pe a uma se taumafataga ma aʻo lei momoe. O le togafitiga e le sili atu ma le tolu vaiaso.
  • Alumag papa. Inu 1.5 itula pe a uma se taumafataga. O le togafitiga o se masina.
  • Gel ma papa Palmagel. Tosiga: 2-3 papafa poʻo le 5-10 ml o le faʻamalolo le tasi ma le afa itula pe a uma se taumafataga. O le togafitiga e 2-3 masina.

H2 tagata teteʻe

I le togafitiga o pancreatitis i le taimi lava e tasi ma le taʻavale, o le inisinia faasela, o le poloka o le tali H2-histamine, e tatau ona faʻatulagaina. O fualaau nei e mafua ai ona avea le histamine ma mea e le mautonu ai le masini e maua mai ai le masini elekene. O lenei mea e faʻaitiitia ai lona faʻasalalau ma le ulu atu i le lumenese o le manava, lea e fesoasoani i togafitiga o pancreatitis. O lenei aʻafiaga o poloka i luga o le tino e le faʻapulaʻaina i: faʻamalositino faʻamalositino faia le mucosa gastric e sili atu ona faʻasaʻo i mea faʻamalosi, fesoasoani i lona faʻamalologa.

H2-blockers e tatau ona faia ma le faaeteete, i se vailaau e pei ona faatonuina e le fomaʻi, talu ai e mafai ona latou faia le tele o aʻafiaga. O le tele o faʻafitauli o fualaau ia o le 1 augatupulaga. Mo le togafitiga o le pancreas mumū, o fualaau nei ua faatonuina:

  • Cimetidine. O le vailaʻau e ave muamua pe o taimi o taumafataga. E maualuga le maualuga o le toto i le 2 itula. O le faʻamuamua lea o fualaau faasaina, o le mea lea, e mafai ona faʻaosofia ai le tele o aʻafiaga mai itutino eseese. Faatasi ai ma i latou - o le manava o le tino, o le afaina, o le ulu, o manua o le fatugalemu, o suiga i le tuufaatasiga o le toto, ua faaitiitia ai le puipuiga. A maeʻa le aso, e 48% o le mea galue malosi e tuua ai le tino.
  • Ranitidine. O le fualaau faasaina e afua mai ile tupulaga lona lua. O lona gaoioiga e 60 taimi o simetidine. E maua le vailaau e tusa lava po oa meaai. O le meafaigaluega e maua ai ni faʻafitauli laiti, e faʻaalia e se umi umi o le gaioiga. Faʻavave totoʻa i totonu o le toto, o le maualuga maualuga o le tausiga e matauina pe a mavae le 2 itula. E fa sefulu pasene o le mea galue malosi e tuua le tino pe a maeʻa le aso.
  • Famotidine tablets. O le vailaʻau lona tolu, o le mea lea e sili atu le aoga nai lo le Ranitidine, e itiiti ifo aʻafiaga o aʻafiaga ma e mafai ona toleniina. E mafai ona ave le meafaigaluega e tusa lava po o le a le taumafataga. O le maualuga maualuga e matauina pe a mavae le itula, o le afa-ola e 3.5 itula, o le aoga e 12 itula.

O suʻesuʻega talu ai nei na faʻaalia ai o le H2-histamine receptor blockers e tele mea le lelei. E le mafai ona latou faatumauina le maualuga o le maualuga o le eletise mo le sili atu i le 18 itula, pe a uma togafitiga e tele ni toe foi, e vave ona faʻaaogaina le tino i le fualaau faasaina ma e mafai ona tu, ma faʻaaogaina i fualaau. O le tele o taui o tagata poloka o lo latou faaaogaina e mafai ona amataina ai le atinaʻeina o pancreatitis poʻo lona faʻavavevave.

Prohibit pommo inhibitors

Talu ai nei, na amata ai ona suia e le au taofiofi a le H2-histamine le sili atu ona lelei ma le saogalemu o fualaau faasaina - o le faapaologa o le pamu (PPI). O a latou gaioiga e faʻamoemoe i le taofia o le galuega o le enzymes, lea e taʻua o le "pamu faʻasolosolo", lea e tuusaʻo saʻo lava i le faʻapipiʻi o le elekene hydrochloric. O le lelei o le IPP o le le faʻamalosia pe a uma le faalēaogāina, e le mafai ona latou faʻaosoosoina le atinaʻe o pancreatitis, mafua ai se numera itiiti o mea leaga.

O faʻatoʻaga uma o le pamu pama o le benzimidazole, o le mea lea, o loʻo faʻamatalaina i latou i le faiga lava e tasi o le gaioiga. O le gaioiga malosi o fualaau oona e faʻapipiʻiina i totonu o le komiti failautusi, lea, i lalo o le aafiaga o le maualuga maualuga, ua liua ma faʻaaogaina, poloka le galuega a le enzyme. O loʻo mafai e le IPP ona pulea le soʻotaga o le suka o le hydrochloric i le aso atoa, e tusa lava po o le a le mea e faʻamalosia ai lona faʻamalolo.

O le sui sili ona suʻesuʻeina o lenei vaega o le Omeprozole, o se tasi o fualaau lea e maua ai le vave faʻasaina o le synthesis acid acid hydrochloric. I le vevela tele o le pancreas, o le vailaʻau ua faatonuina i se fua o le 20 mg i lea aso ma lea aso, faatasi ai ma le toe foi - 40 mg / aso, aso malolo - 60 mg / aso. I le faʻaaogaina o Omeprozole, faʻaititia le 50% o le gaosiga o le eletise. O le faʻaitiitia o le acidity e amata mai i le 2 itula, o le maualuga o le mea e matauina i le aso lona fa.

O se vailaau lelei mo pancreatitis o le Pantoprazole, lea e faatauina i lalo o igoa Nolpaza, Sanpraz, Ulsepani. Panta. E aoga le vailaʻau tusa lava pe o le a le taumafataga, ae sili atu le 10 minute aʻo leʻi faia le taumafataga. O le maualuga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i totonu o le toto e mataituina i le maeʻa ai o le 2, 5 itula, o le aafiaga mulimuli i le aso. O le umi ole togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi.

Mo le togafitiga o pancreatitis, o le Rabeprazole (analogues - Pariet, Razo, Khairabesol) e faʻaaogaina e avea o se togafitiga faigata. O le PPI e amata ona taofiofi le gaosiga o le suka o le hydrochloric i totonu o le itula talu ona ave le vailaʻau. O le maualuga o le maualalo o le malosi o le manava i le manava e tusia pe a uma le lua i le fa itula pe a uma le faʻamaʻi muamua, o se faʻamausali malosi pe a mavae le 3 aso o togafitiga. I le aso muamua, o le acidity index e faaitiitia e le 61%, i le aso lona valu o togafitiga - e 88% o numera muamua.

Isi vailaʻau mo pancreatiti

I nisi tulaga, faatasi ai ma le mumulu faifai pea o le pancreas, o fomaʻi e faatonuina ai mea leaga, lea e maua ai se lagona toʻafilemu i luga o le tino ma faʻaitiitia ai faʻafitauli faʻalagona. O nei vailaʻau e le gata ina faʻaititia ai le atuatuvale, ae faʻamalosia foi le aʻafiaga o fualaau oona mo pancreatitis. Faatasi ai ma nei fualaau faasaina e mafai ona faailoaina:

Faatasi ai ma le mumū o le pancreas, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina le togafitiga o le hormone. Ina ia taofia le gaosia o le pancreatic ma le gastric, o loo faaaogaina Octreotide - o le tutusa o le hormonone somatestatin, lea e faʻaaogaina e togafitia ai tuma. Corticosteroids (e pei o le prednisone) o loʻo faʻamaonia pe afai o le mumū masani e mafua mai i se maʻi o le autoimmune. Ole faʻasologa o togafitiga mo se taimi faapitoa, talu ai togafitiga faaumiumi e mafai ona faʻaosofia ai le tele o aʻafiaga.

I le pancreatitis e masani ai, e masani lava ona matauina le gaogao, faatasi ai ma le manava. O le vaivai o le Enzyme e faʻaitiitia ai le faʻapalaina o meaai, ona o le mea e tolopoina ai le meaai i totonu o le vaega o meaʻai, ma o siama e mafua ai le pala, o loʻo mafua ai le manava ma le pala. E mafai ona foia e tagata Sorbeni lenei faafitauli. Smecta ma pancreatite e faʻafefeina ai nei faiga, faʻaitiitia le faʻavauvau ma faʻamautuina le nofoa. O le vailaʻau e faia ai se membrane puipuia i luga o le mucosa, teuina o toxins ma siama ma faʻaalia ai i fafo ma fecesi.

O vailaau faʻamalositino e faʻaaogaina e fasiotia ai siama faʻamaʻi e mafua ai faʻalavelave faʻalavelave: faʻavaeina o le pipisi o le pancreatic, faʻamaʻaloga o le talo, mumu o le alalele, le foliga mai o kume, ma siama siama. O vailaʻau mo le tino pancreatiti o loʻo faʻatulagaina e ala i le tui, talu ai e tatau ona vave faʻavavevave faʻasalaga. E tatau ona faʻaaogaina vailaʻau e pei ona faatonuina e se fomaʻi, talu ai e na o latou lava e mafai ona faʻaleagaina sela o le pancreatic ma faʻaosofia ai le mumū. Faatasi ai ma nei fualaau faasaina e tatau ona faamamafaina:

  • Ceftriaxone, cefotaxime mai le vaega o cephalosporins,
  • Amozylav mai le penicillin group,
  • Thienam mai le vaega o le thienamycin,
  • Ampioks - o se vailaʻau tuʻufaʻatasiga mai antibiotic Ampicillin ma Oxacillin,
  • Vancomycin mai le vaega o glycopeptides tricyclic.

Mo le puipuia o le pancreatic edema, aveese le tele o enzymes ma vailaau mai le tino, o fomaʻi e faatonuina ai togafitiga - togafitiga. O le pancreatitis, Furosemide ma le Diacarb ua faʻatulagaina faʻatasi ma sauniuniga faʻasaʻi. O le inu o fualaau oona e tatau ona matua pei lava ona faatonuina e se fomaʻi, ona o le le faaaogaina tatau e mafai ona faaleagaina ai sela o le pancreatic, faatupuina ai le faateleina o le creatinine ma le urea i totonu o le toto, o se faaitiitia malosi o le toto ma isi mea e fai.

Vaega o le tagofia o fualaau mo pancreatitis

E tatau i le fomaʻi ona tuʻuina atu togafitiga togafitiga ma faʻamalamalama po o fea vailaʻau mo le pancreas e tatau ona onā ai, o nei mea i le taimi o le taumafataga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o vailaʻau o le enzyme mo pancreatiti o loʻo onā i le taimi e tasi e pei o le 'ai, ae o vailaʻau e ave pe a uma, faʻasaina pamu pipi i aso taʻitasi. E mafai ona ave faʻamaʻi paʻu pe afai e manaʻomia i soo se taimi, ma ia mataʻituina le metotia o loʻo faʻasinoina i faatonuga.

E tatau ona fufulu uma faʻamalama i pancreatitis ma le tele o vaiinu mama. I le taimi o le maʻi, o le ava malosi ua faʻasaina, o ona toxins e faʻamaina i sē uma o le tino, e aofia ai le pancreas. Ole tuufaatasiga o fualaau faasaina ma le ethanol o le a faateleina ai le avega i luga o le ate, fatugaʻo, ma isi totoga o le digestive tract, e mafua ai ni faafitauli matuia.

Soʻo se vailaʻau e ono aʻafia ai aʻafiaga o le aʻafiaga ma ua i ai ni faʻasalaga, o lea ao leʻi faʻaaogaina, e tatau ona e faitau i faatonuga ma logo i le fomaʻi e uiga i faʻamaʻi masani. Afai o le vailaʻau mo pancreatitis na faʻaosofia ai faʻafitauli ma aʻafiaga o aʻafiaga matuia, e tatau ona faalēaogā vave, suia le vailaau faʻasaina i se isi mea galue.

O le umi o le vasega o togafitiga mo fualaau faasaina taitasi ua faatonuina e le fomaʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona inupia e vailaau faʻamalosi mo le sili atu ma le lua vaiaso, ona o vaisu e fai ma vaisu ma fualaau faasaina e le aoga. E le mafai ona faʻavevesi le togafitiga faʻasolosolo, talu ai e le gata e mafai ona faʻaititia le aoga o togafitiga, ae faʻaosofia foi le toe faʻafoʻi o le maʻi.

Ina ia mafai ona togafitia togafitiga, e tatau lava ona e mulimuli i se meaʻai. I le tino o le faʻamaʻi, o le matelaina o le fiaʻai o loʻo faʻaalia i le lua aso muamua, mulimuli ane e mafai ona e amata taumafa i meaʻai laiti-kalori. Mea manogi, mea vevela, suamalie, faʻafefete, mea ulaula, isi ipu e faʻateleina ai le faʻamalositino o le gastric juice, faʻasaina le kesi i totonu o le inumaga. I le foliga masani o le maʻi, o lo latou faʻaaogaina ua faʻatapulaʻaina foi. E tatau ona fufulu meaʻai, e mafai ona e kuka, kuka, tao tao. Taumamafa i meaai laiti 5-6 taimi i le aso.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O Creazim o loʻo faʻaalia mo le togafitiga o le le atoatoa o le pani o le exocrine, le pancreatitis chronic, cystic fibrosis, faʻamaʻiina o mea sese o meaʻai, ma le tupu aʻe o microflora pathogenic i le tootoo laiti. O le vailaʻau e ave mo le taofiofia o le mulilua masani ma le pancreatic ducts, faʻaleagaina ma faʻapipiʻi neoplasms i totonu o le okeni, mo togafitiga faʻamaʻi o maʻi o le digestive pe a maeʻa ona maua le vavao o le manava, faʻalavelave pilia, prigastrosis, cholecystectomy, o le ate cirrhosis, faamai o le tootoo laiti.

E tatau ona foloina uma le paluga, faʻauʻu i lalo i le lava o le vai. O le suʻega e filifilia taitoatasi, ma mafaufau i le mamafa o le le atoatoa o le pancreatic, meaai a le tagata maʻi.

E masani ona taʻuina e ave le tolu poʻo le afa o se tasi o fualaau muamua aʻo leʻi 'ai, o le isi e faʻatagaina i meaai. Ole fua muamua o le vailaʻau e 10000-20000 PIECES o lipase. A iai se manaʻoga e faʻaititia le steatorrhea, e lagolago ai le soifua manuia lelei o se tagata, e filifili le fomaʻi e faʻalautele le aofaiga o tupe. I lenei tulaga, faatasi ai ma le taumafataga autu, e tatau ona e inu 20000-70000ED lipase, i le taimi o se meaai mama - 50,000-20000 iunite.

Togafitiga o le cystic fibrosis e faalagolago i faailo:

  1. tausaga ma le mamafa o le maʻi
  2. faailoga
  3. pulea taunuuga.

O le maualuga o le 10,000 iunite e faatagaina i le aso.

Afai ei ai i se tagata le faigata ona foloina, e fautuaina e tatala pusa, faʻaopopo mea i ipu vai e le manaʻomia ai le suimui. O le mea e tupu ai le faʻafefiloi e vave ona ave, e le o se mea e teuina.

O le umi o le vasega o togafitiga e amata mai i ni nai aso i ni nai masina, pe a solia ia mafuaʻaga ona o mea sese o meaʻai. Afai e manaʻomia sau togafitiga masani, o le aveina o lau Creazim e lua tausaga.

Afai o le tagata gasegase ua tele naua togafitiga, o le atinaʻeina o hyperuricuria (o le faateleina o le maualuga o le uric acid) ma le hyperuricemia (lactic acid diathesis) e le o taofiofia.

O lenei faʻamaoniga e taua tele, o loʻo faʻaalia ai le faamutaina o le ave o fualaau, o le tiute o le fomaʻi e suia le togafitiga o togafitiga, faʻamaonia ai fualaau tutusa talafeagai.

Auala mo togafitiga o pancreatitis, e fuafua i le ituaiga o le maʻi

Lapatai pancreatiti e masani lava ona tupu ona o le ava malosi-taumafa o meaʻai, pe a sili atu le ava malosi ma taumafa gaʻo mamafa e faʻaaogaina ai le pancreas i se tulaga sili atu ona lelei - tele ina ia amata ona eli ana lava mea. Le fuainumera o ia mataupu i le gagana o fuainumera faamauina e pei Pancreatitis Alcoholic, faʻamaumauga mo le 55% o tagata maʻi uma. Lona lua i le tele o taimi e tupu tele biliary pancreatitisfaʻavevesi e faafitauli i le biliary tract ma le vevela, lea e fesoʻotaʻi ma le fesoʻotaʻiga faʻaanatura i le va o le talo ma le pancreatic ducts. O le mea moni o le pulelele aʻo leʻi tatalaina i totonu o le duodenum e tuʻufaʻatasia ma le tau mai le pancreas. O le faʻateleina o le pancreatitis biliary mai i le 26% i le 60% o mataupu uma o le pancreatitis, o le faifai pea o le tumau o le 43% o mataupu. O le mafuaʻaga autu o le pancreatitis biliary o le foliga mai o le pulelele i le pancreatic duct faʻatasi ai ma se faʻaopoopoga o le mamafa o le tino ma le faʻafefeina o le vevela o enzymes mai le pancreas, lea e oʻo atu ai i lona lava gaʻoina. Po o, afai o le maa e pipiʻi le alalele, o le pele i lalo o le mamafa e amata ona ulu i totonu o le pancreas. E tupu lenei mea i le 35% o mataupu o le tino pancreatiti. O isi mataupu o manua, faʻamaʻi pipisi, faagasologa o autoimmune ma tulaga le masani ai.

Ae po o le a lava le mafuaʻaga o le maʻi pancreatitis, o lenei tulaga e matemate. O le mea lea, o le tele lava o taimi, o tagata e faʻaigisi i se malosi tele, e le o le faʻamalolo, o le fusi paʻu i le tumutumu pito i luga, faatasi ai ma le vomiting e le aumaia ai se toomaga, ua falemai ile falemai, pe a togafitia. O le faafitauli o le tusa lea o le lima o mataupu, e oʻo atu i totonu le pancreatiti pancreatic necrosis. Ona o le afaina, o le tafe masani o enzymes digestive ua faʻalavelaveina, ma nai lo le luminaʻi o le intestinal, pe o fea e tatau ona i ai, o le enzymes e ulufale atu i le fusi o le gland lava ma faʻapipii moni. E i ai vaega o necrosis - necrosis, lea e tatau ona faʻaumatia i le vave e mafai ai. I le faʻaopoopoga, o faʻavaega o meaʻai e ulu atu i le toto ma faʻafefe ai le tino.

O le laʻititi o le pancreatitis o loʻo masani ona togafitia e tusa ai ma le fua faʻatatau "malulu, fiaai ma le filemu":

  • O le aisa o le aisa e faʻaaoga i le manava
  • o mea e aofia ai o loʻo aveesea mai le manava ma se suʻega ona faʻasaina lea ona 'ai seia oʻo ina totoe le mumū (e mafai ona e inu),
  • tofia le moega moe.

E le gata i lea, i totonu o se falemaʻi e maualalo ai le pancreatitis, faʻamaʻi, antispasmodics ma le faʻasolo togafitiga, ua faʻamaonia, faʻapitoa, o se kulupu e aveese faʻasologa o meaola o le tino mai le tino e ulu i le toto.

Afai pe a maeʻa ni tausamiga umi, ona fai lea o se fusi mataʻutia, e le mafai ona gafatia, vomiting, ma le manava i le pito i luga e faigata ma matua tiga - aua e te taumafai e togafitia oe lava, vave ona e faafesootai se fomai!

O le tiga o le uiga foi lea o le tigaina o le pancreatitis, ae o lona malosi e le maualuga e pei o le mamafa. I le amataga o le atinaʻeina o le faʻamaʻi, o faʻafitauli o tiga e aliali mai i le ono masina i le tausaga pe sili atu foi ma le itiiti ifo ma oʻo atu i le sefulu aso. A o faagasolo le faagasologa, o le tiga e tupu i le tasi i le lua masina.

Faʻailoga pancreatite e ono aliali mai e le gata i le talaaga o le inuina pea o le ava malosi, e ui i le mea moni o le tasi lenei o mafuaʻaga autu. E mafai ona mafua mai i le gaioiga o le autoimmune, faʻamaʻi masani o le gaioiga o le biliary, e oʻo ai i le vavalalata o le papa o le pancreatic ma le faʻavevesi o le masani masani o le enzymes, le faʻasolosolo o le galala ma isi faʻamaʻi faʻasolosolo, mea taua.

Faatasi ai ma le faʻamalosia o le pancreatitis, o le malulu, fia 'ai ma le malolo e mafai foi ona fautuaina, ae moni mo se aso pe lua. Ina ia faʻamalieina tiga matuia, ia faʻaaoga mea e teu ai, lea e filifilia e le fomaʻi. I osofaiga ogaoga, e mafai ona faʻataʻitaʻiina ai tala o vailaʻau faʻataʻoto.

I le faasologa, i le tasi itu, ia maua le malologa i le pancreas, ma i le isi, ina ia totogi ai galuega eleelea, o sauniuniga o le enzyme pancreatic ua faatonuina, ae sili atu i le tulaga o le microforms. O nei vailaʻau e fesoasoani e faʻasaʻo ai le tiga.

O meaai e tatau ona masani ma vaevaega, ma le tele o porotini. E talafeagai le faʻamapulaʻaina o gaʻo pe a fai o le tagata maʻi e masani ona fai vaʻaia ona o le soliga o lo latou gaʻoina, tusa lava pe faʻamalosia le togafitiga o le enzyme. Soo se ituaiga o ava malosi e matua faasaina. E fautuaina e taofi le ulaula.

Faʻaaogaina o fualaau o pancreatitis: vaega o vailaʻau

E pei ona taua i luga, e tatau ona togafitia le maʻi pancreatite e se fomaʻi i se falemai. E mafai ona ia faatonuina vaega o fualaau faasaina:

  1. Analgesics (painkillers): faʻalagolago i le ogaoga o le tiga, e mafai ona avea ma faʻamalositini faʻamalosi ma faʻamalosi malosi e le o ni faʻasolosolo o loʻo i totonu o falemaʻi.
  2. Antispasmodics: faʻalautele le vaega ma faʻaleleia le tafe o le manava faʻanatura. E le gata i lea, ei ai a latou faʻalogiga faʻapitoa, talu ai latou te fesoasoani i le masima o musele lamolemole o totoga o totonu.
  3. Faʻataʻitaʻiga faʻanatura o le pancreatic secretionina ia taofia ai ona enzymes e faaleagaina a latou lava masini. Mo lenei mea, e tele vaega o fualaau oona ua faʻaaogaina:
    • faʻasologa faʻasolosolo o le somatostatin - o le hormone lea, e faaopoopo atu i galuega faavae (tulafono faatonutonu o le tuufaatasiga o le hormone o le ola), e taofia ai le gaioiga o le gastrointestinal tract, e aofia ai le gaosia o enzymes,
    • cytostatics - faʻalavelaveina foi le galuega o le gastrointestinal tract and tumors procedures,
    • fualaau faasaina e taofiofia ai le gaioiga gaosia: H2 poloka poloka ma le faapaologa o le pamu.
  4. O le tele o mea e afaina ai e faʻaitiitia ai le inu ma toe faʻafoʻi le microcirculation.
  5. Sauniuniga mo le tausiga o matua: talu ai e le mafai ona 'ai, ma o le malosi o le tino mo pancreatitis e manaʻomia ai le sili atu i le 3,500 kcal i le aso, e tatau ona e "fafagaina" le tagata maʻi ma le faʻaaogaina o amino acids ma minerale ma vitamini i foliga o infusions (droppers).
  6. Faʻalagolago i le tulaga lautele o le tagata maʻi, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina fualaau e faʻaitiitia ai le toto totoina, fualaau e faʻamautinoa ai le galue masani o le cardiovascular system, lungs, other organs, antibiotic in case of purulent complications, ma isi.

I le togafitiga o le pancreatitis, o fualaau oona o loʻo faʻatulagaina i totonu o aʻoga uumi, i vaega uma e sili atu ona faigata ma fafo atu. Muamua lava, o fualaau faasaina ua faatonuina e aveesea ai mafuaaga na mafua ai le faagasologa: tagata faʻafoeina o fafo o talope afai o le faamaʻi e mafua ona o se maʻi masani o le biliary tract, hormoneslea e faʻaititia ai le gaioiga o le faʻagasolosolo o faagasologa i le pancreatitis pancreatitis, ma isi. O le faʻamaeʻaina o le ava ma le ulaula ua fautuaina.

I le faaopoopo atu i ai, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina vaega o vailaʻau e pei o:

  1. Painkillers (analgesics). E mafai ona avea ma tupe mo le faʻatauina mai o se faʻasalaga e manaʻomia, poʻo faʻataʻitaʻiga luga-o-counter. O le auala e faʻaaogaina e mafai ona oʻo atu i le tolu masina.
  2. Vailaʻau faʻamaʻi ma le filemu o le toto. Faatasi ai ma le pancreatitis, ua faatonuina i latou e le faasaʻo le tulaga o le lagona, ae ia faʻaleleia atili ai le aafiaga o painkillers. Latou te faʻaitiitia le faʻalauteleina o le lagona i tiga e tupu pe a leaga se mea ma mo se taimi umi (i faʻamatalaga faafomaʻi, antidepressants e toe faʻafoʻisia ai galuega a le tino antinociceptive system), lea e faaitiitia ai le fua o analgesics.
  3. Antispasmodic fualaau faasaina. Ia faʻamaonia le tafe o le manava faʻanatura, faʻaititia le mamafa i totonu o le papa ma fesoasoani ai i le faʻaitiitia o le tiga.
  4. Pancreatic Enzymes i Microbeads - e manaʻomia e leʻo se mea e faasaʻo ai le le lelei o le galuega a le okeni (o le le lava o enzymes e aliali mai pe a sili atu i le 90% o le pancreas ua faʻaumatia), ae tuʻuina atu ia te ia se malologa. Talu ai, e ala i le faiga o manatu faaalia, o le enzymes na aumaia mai fafo e taofia ai le faia o a latou lava enzymes, o le mafuaʻaga lea ua faaitiitia ai le mamafa o le gland, o lona uiga o le tiga.
  5. Fualaau faasaina e faaitiitia ai le elemene o le sua oona, e masani lava o le pamu pama faʻatoʻaga. Faʻamataʻu le sili atu o le suauʻu oona i totonu o le vai gastric. I totonu o se siosiomaga faʻapitoa, o tulaga lelei e faia mo le gaioiga o le palacreatic ma le intestinal enzymes.Ae ui i lea, i le pancreatitis e le masani ai, e itiiti ifo le puleaina o le eletise e maua mai i le pancreas. Ma o mea o loʻo i totonu o le mea e faʻaaogaina ai le suiga o le pH o le ala i totonu o le inumaga mai le alkaline (luga aʻe o le 7 pH) i le vaega oona (i lalo ifo o le 7 pH), e mafai ona mafua ai ni faʻalavelave matuia i le faʻaogaina o le paʻu. I le taimi lava e tasi, o le talo e le mafai ona faʻamalosi (liliu i totonu o nai vaega laiti) gaʻo, lea e faʻalavelaveina ai lona gaʻo. O le gaoioiga a le enzymes digestive lava latou foi ua faaitiitia. O le taofiofia o le gaosiga o le vailaʻau gaosini, o fualaau e toe faʻafouina ai le siosiomaga alkaline i totonu o le manava.

O vailaau pancreatic enzymes ua faʻatulagaina i luga o se faʻaauau pea, pe afai o le gaioiga o le okeni e matua faʻavaivaia lava o le faʻaaogaina o mea e masani ai. O le tagata e amata ona leiloa le mamafa, pe a uma ona 'ai e ia te ia le uunaiga e faʻatoʻilalo, talu ai o le gaʻo e le faʻaaogaina e faʻafefe ai le puipui o le intestinal, o le stool e tele, fetid, maua mai le susulu mata.

Mo faʻamatalaga

Pe a filifilia se sauniuniga o le enzyme, e tatau i se tasi ona gauai atu i fualaau oona ia o loʻo i ai i totonu o granules e oʻo i le 2 mm i le lapopoa - naʻo le taimi e mafai ai e le vailaʻau ona tuʻu le manava i le taimi e tasi o se meaʻai.

Faʻasolosolo pea ma le faʻamalosi, o fualaau o loʻo faʻamatalaina e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le kesi: sorbents, dimethicone.

Afai o le gaosiga o le inisalini e faʻavaivaia ona o le mumū tumau ma le oti o lela, o injections o lenei hormone e talafeagai.

O le mea lea, o le pancreatitis sili ma le gasegase o se faʻamaʻi tuga lea e mafua mai i faigata ogaoga ma e manaʻomia ai se togafitiga umi ma tiga. O le mea lea, aua e te vaavaai mo togafitiga masani i luga o le Initaneti, e mafai ona faigofie. E tatau ona faʻafesoʻotai se fomaʻi i le taimi ma mulimuli i ana fautuaga.

Pancreatic Enzyme Sauniuniga

Faatasi ai ma vailaau faʻaonapo nei e aofia ai enzymes o le pancreatic natura, e tatau ona lauiloa Mikrasim®. O loʻo maua i capsules ma se fua o 10,000 ma le 25,000 iunite.

I le sauniuniga Mikzyim® enzymes o loʻo i totonu o microbeads e itiiti ifo i le 2 mm i le lapopoa, o loʻo ufiufi i se mea faʻapipiʻi. O fua ninii, i le isi itu, o loʻo tuʻuina i gelatin capsules. I le taimi lava i mea oona o le manava, e faʻamavae ai le kapeta, ma o vailaau vailaau e fefiloi ma meaʻai, mulimuli ane latou te tuua le manava. I le taimi lava e tasi o le siosiomaga o le iniseti, e tuʻuina atu ai e microspheres le enzymes. O le mea lea, o le enzymes digestive o le pancreas o le fualaau faasaina o Mikrasim® e faia tonu lava le mea o loo fuafuaina i le physiologically - i le lumenia o le togafiti laiti. O le maualuga o le gaioiga o le fualaau faasaina e ausia i le afa afa itula talu ona maeʻa le pulega.

O le mea galue e tutusa ma le gaioiga o enzymes o meaola masani: proteases, amylases ma lipases, lea e talafeagai mo le malepelepe o proteins, carbohydrates ma gaʻo. A o fegalegaleai ma le paluga o meaʻai i le moli o le intestinal, o le gaoioiga o le enzymes e faasolosolo malie lava ona faaitiitia, mulimuli ane ua aveesea le toega mai le tino e aunoa ma le aafia i le toto.

E fautuaina e ave le Mikrasim® mo le pancreatitis, le le atoatoa o le gasegase e mafua mai mafuaaga eseese. Ole fualaau faasaina e mafai ona fautuaina mo tagata e leai ni faʻamaʻi gasegase o le gastrointestinal, oe latou te atiaʻe le dyspepsia, manava manava, afaina i meaʻai o meaʻai, e pei o le taumafa, taumafa meaai vave, solia o mea taumafa.

O le vailaau faʻasaina ua faʻasaina i totonu o le pancreatitis ma i le taimi o le faigata o taimi masani, faapea foi ma le le faʻalogo i vaega taʻitasi.

O le vailaʻau Mikrazim® o loʻo aofia i totonu o le lisi o Vailaʻau Taua ma Taua. Ole numera o le fuainumera o fualaau faasaina i totonu o le Setete Resitara o Vailaau Faasaina o le LS-000995 na tusia i le aso 18 Oketopa, 2011, faafouina e le tumau i le aso 16 o Ianuari, 2018.

Uiga malosi

Aʻo leʻi amataina le togafitiga o se togafitiga, o le a tusia e le fomaʻi se togafitiga masani, e fuafua i le ogaoga o pancreatitis ma le maʻi o le maʻi. E tatau ona malamalama o fua masani masani, pe a oʻo mai le mumū o le pancreas, e leai. O vailaʻau mo pancreatitis e filifilia taitoatasi.

Muamua lava, i le vaitaimi o le pancreatitis, o le moe e manaʻomia. O le mea lea, afai e matauina se tulaga ogaoga o le gasegase o le faʻamaʻi, o le togafitiga o pancreatitis e naʻo totonu lava o le falemaʻi e faia. O se mea e manaʻomia muamua, talu ai ona o suiga flammatory i le gland e mafai ona mafua ai le faʻalavelaveina o galuega taua e tatau mo le olaga.

I totonu o le 3 aso e na o le pau lava le mea e te manaʻomia e inu ai le vai ina ia mafai ai ona faʻamalolo le tino, faʻapea foʻi ma le aveesea o mea oona mai le tino.

Ina ia faʻaitiitia le tulaga ma le tiga e le mafuatiaina, e faʻamaonia ai vailaʻau. O fea vailaʻau e sili atu ona lelei e ave e faʻaumatia ai le faafitauli o le a faʻamatala mai e le fomaʻi. O mea uma lava o le a faʻalagolago i le soifua manuia o le tagata maʻi, faʻaleagaga o le tino ma le maualuga o le faaleagaina o totoga i totonu.

O togafitiga o pancreatitis e faʻapitoa. O se tasi o vailaau e le faʻaitiitia ai le afaina poʻo le toe faʻafoʻiina o le galuega.

O fualaau mo le tino pancreatitis, faʻamalolo mai le tino, faʻamalolo ma le faʻamalolo o gaʻo, vailaʻau. Ma o vailaʻau o le enzyme, pills ma injections lea e fesoasoani ai i le faʻavaveina o fualaau oona, o fualaau faʻamalo-inflammatory o le a fesoasoani i le togafiti o le pancreatitis. E le gata i lea, e faʻatagaina le faʻaaogaina o vailaau o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga, mea e teu ai, ma togafitiga o fualaʻau o le a manaʻomia.

Fualaau faasaina

Pe a oʻo mai faʻamaoniga o le maʻi, o togafitiga i tagata matutua e muamua ona faia e le fomaʻi ma le tele o suʻega. Aʻo leʻi faʻaaogaina vailaau mo pancreatitis, asiasi atu i se tagata gastroenterologist o le a ia fautuaina se togafitiga talafeagai mo le maʻi mamai i itu uma. O fualaau faʻamaʻi ma fualaau oona o le a fesoasoani i le faʻaleleia o le soifua maloloina, ae o le a le aoga le aveesea o mea. Faʻafetai i se tagata fai meaʻai, o le a fuafuaina se taumafa ma o se meaai e atofaina.

O vaega o vailaʻau nei e faʻaaogaina e togafitia ai le pancreatitis:

  1. Vailaʻau i laupepa, injections, lea e faʻamalolo ai spasma ma maua ai se faʻalogiga faʻalogiga.
  2. Anetusi.
  3. Enzymatic ma anti-enzymatic agents.
  4. H2-blockers of receptors histamine.
  5. Vaega o fualaau faasaina.

O vailaʻau faʻasolosolo, fua tele ma fualaau o loʻo faʻatonutonu e le fomaʻi. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, faʻatasi ai ma togafitiga faafomaʻi o le pancreatitis e masani ona faʻasaina le tele o vailaʻau.

Afai o suauʻu e gafa ma le gaosia o le insulin e aofia ai le faaleagaina o le gland, o sauniuniga inisalini e aofia i totonu o le pusa masani. O fualaau sili ona lelei e filifilia e le endocrinologist.

O ia togafitiga e avea ma mafuaaga o taunuuga e le mafaamatalaina. A oʻo ina vevela le gland, e le mafai ona faʻamaloloina e na o fualaau. Meaʻai paleni tatau e manaʻomia, tausisia le ola saʻo.

Ia mautinoa e mulimuli i fautuaga a le fomaʻi, aua afai e le saʻo le togafitia o le tino o pancreatitis, o le a alu i se aʻoga masani.

E tāua, pe a ave vailaʻau e mulimuli ai i na faʻamaumauga o loʻo faʻamatalaina i faatonuga mo le faʻaaogaina.

Ina ia suia le malosi i le manava ma faʻaleleia le gaioiga o le gland, e mafai ona e faʻaaogaina le enzyme ma sauniuniga o le antienzyme. O vailaau faafomai, o a latou metotia e filifilia faapitoa e le fomaʻi.

I lenei tulaga, e taua tele le mauaina o auala o aafiaga eseese.

Enzyme togafitiga e aafia ai le tino e pei ona taua i lalo:

  • fesoasoani e talepeina palatini, gaʻo ma gaʻo,
  • ogaoga, afaina ma tiga i le manava ua faaitiitia,
  • faʻaosofia ai le faʻafefe ma le faʻasiliina o elemene aoga mai oloa faʻaaogaina,
  • faʻasaʻo le gland, faʻaleleia le tulaga o le maʻi.

Enzymes e aoga pe a faʻalautele le togafitiga o pancreatitis. E siakiina e le fomai le lelei o le fualaau faasaina, tuu ai mo le toe faaaogaina pe suia foi i se mea e tutusa.

E taua le ave o vailaʻau o le enzyme mo pancreatic pancreatitis ma meaʻai, pe vave loa. Afai e te tuʻituʻi pepa i luga o se manava gaogao, o le a sili atu le afaina o le okeni.

O le maualuga, o sauniuniga lelei o le enzyme o lo oi ai se vaega mai le gland o povi, lea e foliga tutusa ma le vailaau na maua e le tagata - pancreatin. E fesoasoani e talepe meaʻai i totonu o ia meaola e gauai ma manava le manava ma faʻafefe.

Afai e te lava le pancreatin, o le tino o le a totogi mo le leai o se paʻu. O elemene uma e maua mai i meaʻai e lelei tele le digestibility, ma o le tagata maʻi e le feagai ma le faʻafitauli o le vaivai ma le vaitamini.

I le togafitiga o pancreatitis, o na pepa ua faatonuina:

  1. Feso.
  2. Mezim.
  3. Creon.
  4. Pancreatin
  5. Panzinorm.
  6. Digestal.

O nei vailaʻau o le enzymatic. E i ai a latou metotia eseese o le faʻaosofia ma le tuufaatasiga, o lea o le a faʻaalia ai e le tagata poto poʻo fea e sili atu ona lelei mo le togafitiga o pancreatitis i se tulaga faapitoa:

  • le maualuga o le mumu o le gland,
  • suiga i le gaioiga o isi totoga - o le gall ves, intestines, ate.

A faʻaaogaina sui soʻo, mo togafitiga o:

  • faaitiitia le inu o le tino,
  • tiga faaitiitia o le tiga
  • manuia le tagata maʻi
  • o le lamatiaga o le oti ua faaitiitia,
  • atinaʻeina o le edema ma le necrosis o le tino ua poloka.

O vailaʻau nei o lenei vaega e iloga:

O le faʻamalositino o sauniuniga e faia i totonu o le falemaʻi i totonu o le maso poo totonu o se vein i aso muamua talu ona osofaia le faamaʻi. O nei vailaau e tatau ona taofi le sili atu o le afaina o le tino ona o le faʻasaʻolotoina o le faʻanofoina o gaʻo.

E tele taimi e faaaoga ai e tagata togafitiga faʻaleaganuʻu e togafitia ai faʻamaʻi, ona e masani ma leai ni aʻafiaga o le itu ma foia le faafitauli. Ae peitai, o le taliaina e le mafai foi ona aunoa ma le faamaoniga a se fomaʻi.

O se tasi o togafitiga a tagata o le gaga. E mafai ona faʻaaogaina i le togafitiga o faʻamaʻi o le gastrointestinal tract, o le paʻu pe a maeʻa suʻesuʻega ma mulimuli i fautuaga a se fomaʻi.

O le Chaga pancreatitis e mafai ona togafitiga pe a maeʻa le gasegase o le faʻamaʻi, talu ai ona o le faʻavavevave e mafai ona faʻateleina le pulefaʻatasia o le gland.

O Chaga mo le gland e masani ona faamatalaina e pei o le lauti. Faʻafetai i lenei meafaigaluega e mafai ona e:

  • aveese faʻamaoniga o le faʻamaʻi - taoto, vevela,
  • toe faʻafoʻi mea masii mucous,
  • aveese toxins mai le tino,
  • faateleina le hemoglobin,
  • puipuia le tuputupu aʻe o siama faʻamaʻi.

O fualaau faʻatau fualaʻau i fua o fualaau oona po o se faʻasologa faʻasolosolo e faʻatau atu i filifili o faleoloa. Ua maua Chaga i sauniuniga eseese mo togafitiga o pancreatitis o le fusi o le homeopathic, Badakh. Ae ui i lea, o le mea e masani ona faia e afaina tele.

Ina ia faia le fusi, ua fufulu le chaga ma auina atu i le vai inu. O lea o le mushroom e tele itula. Ona nutimomoia ai lea, ma ua toe sasaa le masamu i le vai mafanafana. Tausia se meafaigaluega e le silia le 4 aso. Togafitiga ma se vaiinu e faia i le 3 vaeluaina doses o 200 kalama i le aso.

Afai e te faʻaaogaina vailaau i le taimi o faigata, e tulaʻi mai faʻafitauli. E le faatagaina le Chaga mo pancreatitis pe afai oi ai se ulupo i totonu o le manava po o le manava.

Faʻafouina i totonu o vailaʻau faʻataʻitaʻi

Faatasi ai ma se faʻavavega o pancreatitis, e tatau ona faia se faʻasaga le tumau o le gaosia o le suka gaosia. O lenei faiga e le tumau, ona tatau ai lea ona faʻaleleia, mo le masani ai o le faʻaogaina o le tino.

Vailaʻau mo le faʻavaveina o pancreatitis:

O se vaega o fualaau faʻamaʻi-faʻamalama o le a manaomia i le tulaga o le mumū tele. Ae o le faaaogaina o fualaau mo pancreatitis e le manaomia, talu ai e mafai ona misia le moni moni o le maʻi.

I le faaopoopo atu i lenei, o fualaau oona ei ai aʻafiaga i itu ma e le o faʻamaonia mo le silia ma le 10 aso:

Ina ia gauai ma aveese elemene leaga mai le tino, i le tau faasaga i le microflora o le intestinal pathogenic, o se fualaau faasaina ma le tele o aafiaga o le Polyphepan ua faatonuina. O le vailaʻau e faʻapitoa. Enterosgel o lona faʻatusa. E masani ona faʻaaogaina e togafitia ai le pancreatitis. O le vailaʻau e inu faʻatasi ma isi auala i togafitiga o faʻamaʻi e fesootaʻi ma le oona.

Faʻatasi ma le faʻaleagaina o le toto, dysbiosis, faʻamaʻi faʻaalia o le Acipol o le a fesoasoani. O le a toe faʻafoʻi mai le manava i le masani.

Faʻaleleia le faʻalaumalieina ua faatonuina Iberogast. O le fualaau faasaina foi e tatagi ma e i ai sona aafiaga fiafia.

O se tasi o vailaʻau faʻavae e togafitia togalaau o Flamin. O lenei vaifofo o le cholekinetic, e faʻamalieina ai le gaʻo ma le mumu, e fesoasoani e atiina ae le tatau tatau o le talo. Mai fualaau tutusa, ei ai:

Aʻo leʻi amataina togafitiga, e tatau ona e malamalama i fualaau oona e inu mo pancreatitis, pe aisea latou te fesoasoani ai, ia iloa e uiga i aʻafiaga e aʻafia ai, faʻailoga. O le mea lea, e taua le faʻafesoʻotai o se fomaʻi e uiga i lenei mea.

Faʻaaoga teuteu

Ina ia lagolagoina le galuega a le gland i le gaosiga masani o pancreatitis, o togafitiga faʻaleaganuʻu e faʻaaogaina, e aofia ai i lenei tulaga togalaau ma teuteuga o ia mea. Inu i se faʻasalaga o le ola mama, oona oona. Aafiaga aoga i luga o le gaioiga o le faʻamalositino o le gastric juice - pasili, lona aʻa.

O teuteuga e faigata, e aofia ai le tele o ituaiga o laau. O le mea autu i togafitiga o le mulimuli lea i le fualaau ma le faʻasologa.

I le taimi o le toe faʻaleleia, o le teuteuina o aniani lanu meamata ma le pasili, ua saunia ai St. John's wort ma le mint. I totonu o le mumu mumusu, o le pepa mumu ma le yarrow ma le kinamoni e faʻaaogaina.

Cholagogue ma le pancreatitis ua suia i laʻau e sili atu ona leaga. Laʻau filifilia e filifilia taitoatasi.

  1. Laʻau o le Burdock, chicory.
  2. Rose hips.
  3. Turmeric
  4. Fuga o le ua.
  5. Aloe

Faʻaaogaina o laau poʻo totogifuapauina e faʻaaogaina ai le i ai o allergies ia i latou.

Ma le tiga tele

Pe a mumu le gland, o le maʻi e atiaʻe le tiga malosi mai le itu tauagavale i lalo ifo o le ivi, i le pito i luga. O le le mautonu e matua le mafai ona tatalia e le mafai ona tu, nofo, tautala, manava. E tupu lena tiga e afaina ai le tua, i le va o tauau o le tauau, lalo ifo. O nei vaega e faailoa ai le vaega o le okeni e aʻafia ai.

Ina ia faʻaitiitia le faʻamaʻi o le tiga, o fualaau oona e faʻaaoga mo pancreatiti:

  • vaega e le o le steroidal - Paracetamol, Ibuprofen,
  • faʻataʻitaʻiga malosi-Baralgin, Faʻamatalaga.

Ina ia faʻamalieina le tiga ma ona faʻaaliga e le mafai ona faʻafitia, ia faʻamatalaina talafesa faʻamalosi, lea e faʻatonuina i totonu o le tino:

E faʻasaina ona faʻaaogaina e le aunoa ia meaola, e tusa lava pe leai se nakoti ma e le mafua ai se masani.

Faʻaaogaina antispasmodics e faʻaaogaina pe'ā manaʻomia le fesoasoani i le faʻaleleia o spasms ma faʻafaigofie ai le faʻamalosi o le enzymatic:

  1. Drotaverinum.
  2. Spazmalgon.
  3. Leai-shpa.
  4. Spasmol.
  5. Laupapa.

O nei vailaʻau mo le faʻamaʻi o loʻo iai mea nei:

  • faamatuu atu le tulaga o le maʻi ile aveeseina o le tiga,
  • faaitiitia le avega i luga o le tino, fesoasoani i le faaleleia atili o le gaioiga o fualaau oona.

Fesoasoani i le faatoilaloina o le maʻi o lona uiga o le puipuia poʻo le faʻavaivaia o le aafiaga o le acetylcholine, o le cholinomimetic agents.

O vailaʻau faʻalavelave e faʻalavelave i lagona faʻaleagaina i totonu o nopa ma le faiʻai.

O le gaioiga o le gaioiga o meaʻai e toe foʻi i le masani:

Soifua maloloina o le Cell

O pancreatitis tablets e pei o Essential Forte e faʻaaogaina e toe faʻaleleia ai sela ate. O le fualaau faasaina e faʻaoga tutusa ma le tofiaina o vailaʻau faʻamaʻi.

Faʻamatala le vailaʻau 1 capsule 3 taimi i le aso ma meaai. O le fofo o loʻo faʻaaoga i vasega na faʻamatalaina e le fomai. Phospholipids, o loʻo i ai i le tuufaatasiga, ua faʻatonuina e toe faʻaleleia ma puipuia sene. E i ai sona aafiaga lelei i le gasegase, e leai ni aʻafiaga o aʻafiaga.O le le sologa lelei e le afaina ai le ola maloloina.

O fomaʻi mo pancreatitis i tagata matutua o loʻo i ai tala nei:

Pe a faʻaaogaina mea e faʻaaoga ai meaola

Mo le togafitiga o pancreatitis, o mea faʻamalositino ua faʻamaonia e seasea ona tupu ma naʻo le maeʻa ai o se suʻega atoa.

I totonu o falemaʻi, o vailaʻau faʻasaina e faʻaaogaina i le tulaga o inisiua pe a fai o le fomaʻi e manatu e taua le tulaga ma e manaʻomia e le tagata maʻi le tausiga vave. O vailaau faʻamaʻi mo le tino pancreatite ua faʻamaonia e faʻamalolo ai le mumū, e faʻafefe ai le tino i le tele e mafai ai:

Togafitiga o le gasegase masani o le maʻi, masalo e mafai ona faʻaaoga vailaʻau faʻamaʻi:

E taua le manatuaina o vailaau e naʻo le maeʻa ona tofiaina se fomaʻi.

E faʻapefea ona faia i le pancreatitis

Tofia e faʻaleleia le faimamaina, faʻaitiitia faʻamaʻi tiga, faʻamaonia galuega faʻapitoa. Ua muta le gaosia e le tino o enzymes talafeagai mo le atoa o le taumafa. O le Pancreatin e faia mo le le lava o enzymes, faʻasalalau le galuega o le mea e gaosia. O loʻo faʻaaogaina pusa mo faʻamaʻi eseese o le faʻaogaina o meaʻai, faʻapea foʻi ma le puipuia o le faʻavavevave, le atinaʻeina o le faʻamaʻi i tagata soifua maloloina i lalo ole aʻafiaga o meaai vevela, gaʻo, suamalie.

Ioe, e mafai ona e tagofia le fualaau faʻamaʻi ma pancreatitis, ae e tatau ona e faia saʻo lenei mea. E faʻatagaina le faia o togafitiga i se foliga lapopoa, i le taimi o le vevesi. Pancreatin o se fofo mo le togafitia o se foliga masani i le faamagaloga. O le tele lava o taimi e masani ona faʻatulagaina e faʻamaonia ai le faʻalaumalie pe a maeʻa osofaʻiga mataʻutia poʻo le taofia.

O vailaʻau faʻamalosi e le o aʻafiaina e le manulele, e leai se fesuiaiga ma le feces. Latou te amata galue i ni nai minute, o le maualuga o le gaioiga e matauina pe a uma le 45 minute. Enzymes e momotu ai gaʻo, maso, proteins, faatelevaveina o le nutimomoia o meaai. Faʻafetai i le gaioiga masani o le mea o loʻo i ai mea oona, vaivai, afaina, taotoga, suʻamuʻu, paʻu, flatulence e mou atu.

I le tele o le pancreatitis, o le fualaau faasaina e ave i taimi uma pe a uma ona 'ai, ona e le mafai e le pancreas ona maua ai ni enzymes talafeagai. Faʻatasi ai ma se faʻataʻitaʻiga o le falemaʻi, mo le puipuia o faʻasalaga, latou te inuina le fualaau faasaina 1-2 taimi i le aso. O le togafitiga faʻafuaseʻi e toetoe lava lata mai, ae ina ia mafai ai ona maua le faʻamagaloga, toe faʻafoʻiina o galuega faʻapitoa. E manaʻomia se laʻasaga o le itiiti ifo i le 2 vaiaso.

Avanoa i le pepa o pepa, capsules, timuga. Mea gaʻo - lipase, amylase, protease. O vaega taʻitasi e faia ana galuega, o se taunuuga, o le laulau e faʻamavae ai gaʻo, proteins, sima poʻo gaʻo. O se atigi faapitoa e puipuia ai vaega taua mai le siosiomaga oona, le faatosinaga o le sua oona.

Faʻamatalaina mo le le lava o le secretory function o le pancreas. O le tulaga e tupu i faʻamaʻi eseese o le gastrointestinal tract, faʻatasi ai ma le masani ona solia le pulega, le faʻaaogaina o meaʻai gaʻo, mea oona, tui ile inisinia.

Faailoga lautele:

  • Faʻailoga pancreatite
  • O faʻamaʻi inflammatory o le vaega o meaʻai,
  • Cystic fibrosis - o se gasegase faʻapitoa ma le faʻalavelaveina o le papacreatic ducts,
  • Faʻalavelaveina o le au,
  • Tulaga le faʻaleagaina ma le faʻaleagaina o otaota,
  • Soifuaga masani.

Inu inu fualaau aina pe afai:

  • Ova i totonu o le manava
  • Paʻu
  • Faʻasalaga poʻo le malosi,
  • Fuʻa
  • Nausea
  • Laʻau
  • Heartburn.

E masani lava i le foliga masani e ave i latou e taofia ai le vevela ina ua maeʻa se taumafataga fiafia, se taumafataga fiafia, ma le faʻaaogaina o falai, mea vevela, salima, ma gaʻo.

Contraindications

E faʻasaina le faia i luma o tagata taitoatasi le le faapalepale i vaega. E faʻaalia i le faateleina o uiga le lelei, faʻafefe o le tino i luga o le paʻu. E faʻasaina le faia o togafitiga i le tino o le pancreatitis poʻo le taimi o le faʻalavelave o taimi masani. Aua neʻi tuʻuina atu fualaau i tamaiti i lalo o le 2 tausaga. Faaaoga ma le faʻaeteete i le taimi o le maitaga, fafaga. E tatau ona togafitiga togafitiga pe afai o le faʻamanuiaga ua faʻamoemoeina e sili atu ona maualuga nai lo le faʻamoemoe ua faʻamoemoeina. E leai nisi faʻasaina.

Faʻaiʻuga

O le vailaʻau faʻasaina lelei e le afaina ai aʻafiaga pe a faʻaaoga saʻo. O mea leaga e tutupu e faʻaaogaina ma le le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o se mea faʻalavelave. O le faailoga muamua e tatau ona taofi le togafitiga o le manava, o se faʻalavelave tele o faʻamaoniga o pancreatitis. E le gata i lea, o le faaumiumi o le faʻaaogaina o fualaau e mafai ona taʻitaʻia ai:

  • Paʻu o le paʻu,
  • Faateleina le uric acid i le mimi,
  • Faʻaopoopoga o le tootoo laiti,
  • Faʻalavelave
  • Le faʻaalia o maʻi pipili, faʻaleagaina,
  • O le maʻi tigaina o le bowel.

I le tele o tulaga, o le tulaga e masani ona faasolosolo faasolosolo malie pe a uma le faʻamalolo o fualaau faasaina, o nisi taimi e manaʻomia togafitiga faʻapitoa, e oʻo lava i taotoga. Pancreatin na o ia e le afaina i le tino. O ona metabolites e vave lava ona tuua le tino, e aunoa ma le faalavelaveina o galuega o mamanu, okeni. Le faʻaaoga sese o le vailaau e taʻitaʻi atu ai i ni aʻafiaga matautia.

Faʻatasi ai ma le le atoatoa o le pancreatic, o le manaomia i le aso mo le lipase o le 400,000 iunite. O le mea na tupu e seasea ona tupu, o lea o le saʻo saʻo e filifilia taitoatasi. Amata i se togi maualalo - 1 laulau mo 'aiga taʻitasi. I le aso, e mafai ona tuʻuina atu se tagata matua e 18 vaega. A aunoa ma le faʻatalanoaina o se fomaʻi, e leai se sili atu i le 4 pauna i le aso e faatagaina. O le umi o le togafitiga e faalagolago i le ogaoga o le maʻi, o le laʻititi laʻititi o le 7 aso, o le averesi o se masina.

Tusi lesona

O pusa e tatau ona inupia atoa e aunoa ma le ulaina. E faasaina le vaevae, malepe. A leai, o le a faʻaitiitia le lelei. O vaega taua o le a faʻamaʻapeʻaina e se siosiomaga oona. Inu le tele o vai. Laʻau sili ona lelei e leai ni carbon mineral. Faaaoga i meaai poʻo vave pe a uma se taumafataga. O le pancreatin ua faʻapipiʻiina ma isi vailaʻau mo togafitiga o pancreatitis, faʻasologa faʻatoʻaga.

Ava paneta

Ua fautuaina e le au faapitoa le fualaau faasaina pe a faaleagaina mea faigaluega. Ae mo le faʻasaʻoina, e tatau ona manatua i le mafaufau o le falemaʻi i le taimi o le taimi faigata e eseese. Afai e faʻavaivaia le vomiting, o le manava tuga e matauina, e tatau ona vave fesoʻotaʻi atu i se fomaʻi. I lenei tulaga, o meaola o se isi auala o gaioiga o loʻo faʻamaonia, o fualaau e faʻaitiitia ai le eletise, ma isi fualaau. O aso muamua na faʻaalia ai le matelaina atoatoa, o lea e leai se mea e ave ai Pancreatin.

Afai e sili atu le vevela e pei o le faamagaloga o se foliga lapopoa - o le gaioiga e aunoa ma le fesuiaiga, afaina, afaina, mamafa i totonu o le manava, susu, paʻu, Pancreatin e mafai ona inuina, ae i ni gaʻo taliaina - i le ave 4 laasaga i aso taitasi. I lenei tulaga, o le umi o togafitiga o le a le silia ma le masina. I le tutusa, e tatau ona e tausisi i se meaʻai, o se olaga lelei.

O isi tagata atamamai latou te le fautuaina le faʻaaogaina o le pancreatin i le vaitaimi o le faʻavavevave, ona o le gaosiga o le enzymous activity e mafua ai le ita o le mucosa, o le mumū, ma le le atoatoa o galuega. I se tino maloloina, o le pancreas e maua ai enzymes i se tulaga le toaga. Latou te pasi lemu i le manava, ua faʻaaogaina i totonu o le manava, amata ona eli meaai. I le pancreatitis, o le enzymes o loʻo galue i le manava, e amata ona eli le mucosa. O le mea lea o le mumu, o le vevela tele o gastritis, faafitauli faʻaogaina.

Faʻailoga pancreatin

E faʻaaogaina laulau e puipuia ai faʻasalaga pe a faʻaalia i faʻalavelave faʻalavelave - o le le mautonu o le popole, vaivai, taumafa mamafa, ava malosi, faʻalavelave faʻafuaseʻi, faʻamaʻi. Ma ia amata foʻi le vasega ma faʻamatalaga laiti o le faʻamaʻi - faʻalavelave, afaina, afaina, manava. Afai e faia mea uma e tusa ai ma tulafono, e tatau ona faia faʻataʻitaʻiga faʻamaʻi ma faʻamalositino popo i le taimi o le faʻamalosia e faʻamaonia le aloʻa ma toe faʻafoʻi le mucosa. A maeʻa le leiloloa o faailoga tiga, ona ave lea o le pancreatin. Ae o le fesili e tulaʻi mai, aisea e te inu ai, i se tulaga aoao, pe afai ua toe faʻafoʻiina ia galuega faʻafefete.

Ma le mea lelei, o se vailaʻau e faʻamaonia mo le le atoatoa o le tino o le pancreatic, pe a le mafai ona maua mai le enzymes tatau. O le faʻafitauli o le leai lea o se togafitiga lelei mo faʻamaʻi gasegase. A maeʻa le muamua faʻataʻitaʻiga, toe foʻi mulimuli, pe a maeʻa le maʻi. O togafitiga, lea e taua o le agavaa, i le mea moni, e le o.

Ma le pancreatitis, cholecystitis

O le afaina o le gallbladder e masani ona o faatasi ma le pancreatitis, o lea o le togafitiga e faatinoina ai le uiga o lenei maʻi. O le faʻaaogaina masani o le 4 pusa i le aso mo faafitauli faʻaogalua. Aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. O le faʻaleaʻitele o ia lava e taʻitaʻia ai aʻafiaga.

Faatonuga faapitoa:

  • Faatasi ai ma togafitiga faaumiumi, o sauniuniga uʻamea e faʻatatau tutusa.
  • O le faʻaaogaina o mea e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le lelei o pancreatin. Afai e le mafai ona suia le polokalame, o le malologa i le va o togafitiga e faia mo le itiiti ifo ma le 2 itula.
  • I le togafitiga o pancreatitis, o masani ai Domrid, Omez. E mafai ona e aveina faatasi ma Pancreatin. Muamua fualaau oona e inu i le 20 minute aʻo leʻi 'ai, enzymes - i le taimi o le taumafataga.
  • A maeʻa ona aveese le gallbladder, e fautuaina e te inu Pancreatin e faʻaleleia ai otaota.

Ina ia mafai ai ona e vave ausia se togafiti o togafitiga, e tatau ona e mulimuli i se meaʻai, tausia se olaga ola maloloina. Masalo e le tatau ona e aveina ni enzymes i se ala umi.

O Pancreatin e gaosia e gaosiga eseese, ma e lauiloa mo lona tau. E mafai ona e faʻatau le vailaʻau i soʻo se fale talavai poʻo le initaneti. O le tau o le afifiina mai le 40 rubles. E oo i le 120 tusi. Taofi ese mai le susulu o le la. Sulu ola 3 tausaga.

E mafai e le fale talavai ona ofoina atu le tele o analogues ma le mea e tasi o loʻo galue ai poʻo se gaioiga tutusa.

Pusa tioata-soluble faʻatasi ai ma le pancreatin eletise gaosi. Talia i le taimi, mulimuli ane, aʻo leʻi 'aʻai, 2 pi. Ole fua ole aso e oʻo ile 18 vaega, e filifilia taitoatasi. O le tele o contraindications, o tagata gaosi e faailoa mai le le lava o le tagata, le tino pancreatiti.

E faia i foliga o capsules ma eseese gaʻo o le mea galue malosi. O le atigi pito i luga e puipuia ai enzymes mai aʻafiaga oona. E le o aʻafiaina e le manava, faʻafefete i le feces. E faavae ile pancreatin hydrochloride. Faʻaaliga, o faʻamaoniga e tutusa.

O mea gaosi o le vailaau o le enzyme o le protease, amylase, lipase. Lafoaʻi gaʻo, carbohydrates, proteins, fesoasoani e teli meaai. Latou te inu i le taimi o le taumafataga pe mulimuli ane. Ole suʻega e filifilia taitoatasi. E faʻamaonia le faʻamautinoa mo le maʻitaga ma le lactating women. O le tuusaʻo tuusao o le faʻalepaleina o le tagata lava ia i vaega.

O le mea lautele, o faʻaoga tutusa uma lava o loʻo i ai se masini tutusa o le gaioiga, latou te aofia ai mea e tasi o loʻo gaosia.

Isi analogues:

O le tau o analogues e mai le 50 rubles. E oo atu i le 1000 tusi. E tuʻuina atu e aunoa ma se faʻamaumauga, ae fautuaina fautuaga faʻapitoa.

Le au pele pele e, o lo outou manatu e taua tele ia i matou - o le mea lea, matou te fiafia e toe iloilo le pancreatin i pancreatic pancreatitis i faʻamatalaga, o le a aoga foi i isi tagata faʻaoga o le 'upega tafaʻilagi.

Alina:

"Na maitauina ma loʻu atalii le falemaʻi ma se faʻamaʻi ile tui. E lei taofia le talatala, o le aso muamua na fesuiaʻi. O ia o le 5 tausaga le matua. Na tuʻuina atu le tele o laʻau, na faʻaaogaina ai vailaʻau, Domrid, Colicid, Atoxil, Regidron, Nifuroxazide, Lactiale, Pancreatin. Aisea na faatonuina ai le vaega mulimuli, ona o aʻu nei o se mealilo. E manino lava, o le faʻaleleia o le 'aina o meaʻai, ae a maeʻa, o le tino lava ia ua toe faʻaleleia. "

Svetlana:

"E ese mai le pancreatitis, ou te maua foi gastritis. O le tagata tomai faapitoa ina ua uma le suʻesuʻega e le inu Pancreatin, toe suia ma Mezim. Na ia faamalamalamaina lenei mea e ala i le mea moni e faapea, i vaega mulimuli ua sili atu ona filiga, e leai ni aʻafiaga o aʻafiaga e mafua ai, e le afaina ai le mucosa gastric, e faia ma le filemu a latou galuega. E maualuga le maualuga o Mezim, faʻasalalau i taimi uma. I le taimi lava e tasi, o laʻu uo faaletulafono sa i ai se gastroenterologist, na ia faamalamalama mai i totonu o Pancreatin, o le pito i luga o le membrane e sili atu lona puipuia, o lea e sili atu ona lelei. Ua soloia Mezim, e le mafai ona ulu i totonu o le manava, e leai se aoga. Ma o ai e talitonu. E le gata i lea, e le masalosalo pe o nei enzymes o loʻo galue uma pe ua na o se aafiaga o le placebo. I le tele lava o tulaga, o loʻo faʻamatalaina faʻatasi ma isi vailaʻau e sili atu le manino. "

Tuua Lau Faamatalaga