Rosinsuline P (Rosinsuline P)

O Rosinsulin o se ituaiga o mea o le hormonal lea e mafai ona gaosia i ni lomiga eseese se tolu, e pei o le C, P, ma le M. A o talanoa e uiga ia i latou taitoatasi, e tatau ona gauai atu i le mea moni e faapea o C o se insulin o le umi o le gaioiga, puupuu, ma M o se vailaʻau faʻafefiloi (faʻafefiloi le insulin insulin 30% ma le 70% inisalini insulin). E matua fautuaina lava ia e faamasani ia oe lava i foliga o ituaiga taitasi o ituaiga o mea oona i nisi auiliiliga.

O a mea e tatau ona e iloa e uiga i Rosinsulin R?

Rosinsulin P o loʻo faʻaalia mo le faʻaaogaina o le maʻisuka 1 ma le ituaiga 2 o le maʻisuka. I le mataupu mulimuli, o loʻo tatou talanoa e uiga i le laasaga o le faʻaitiitia o le faʻaogaina o le tino o le hypoglycemic compound. E le gata i lea, o le meafaigaluega e fautuaina mo le faʻaaogaina o le ketoacidosis o le maʻisuka, maʻisuka na tupu i le taimi o maitaga, ma maʻi faʻaleaga. O isi faʻamaoniga e taʻitaʻia ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina e pei o le Rosinsulin P atonu e talafeagai, ma o lea e fautuaina ai e faʻatalanoa se endocrinologist e uiga i lona faʻaoga.

O lenei vaega o le hormonal e gaosia i le tulaga o se vaifofo faapitoa mo le tui, ma o le maualuga o le lagona o le tino atoa ma le hypoglycemia e tatau ona manatu o le faalēaogaina i lona faaaogaina. I le matauina o foliga o le faʻaaogaina o se meafaigaluega e pei o le Rosinsulin P, e matua fautuaina lava e faʻalogo i le mea moni e faapea:

  • o le tuufaatasiga o lo o faafoeina i se tulaga faanatura, i totonu o le tino ma le le mafaufau,
  • e tatau ona faia lenei mea e tusa o le afa itula ao le i 'ai meaai,
  • o le auala sili ona taatele o le tusi talosaga e tatau ona manatu o se mea faʻapitoa, aʻo faʻatasi ma le ketoacidosis poʻo le maʻisuka, faʻapea foi i le faʻavae o le gasegase vavalalata, i totonu poʻo le intramuscularly,
  • aʻo tuʻuina atu le monotherapy, o le aofaʻi o sauniga faʻaleaʻoiga o le a tolu taimi i le ao (pe a manaʻomia, e mafai ona faʻatupulaʻia lenei fuainumera),
  • o le vaega na tuiina mo Rosinsulin R e suia ai taimi uma e aloese ai mai le fatuina o le lipodystrophy (o loo tatou talanoa e uiga i se suiga i le fausaga o le mea oona pe gaʻo),
  • o le averesi o le aofaʻi i le aso o le a maua mai i le 30 i le 40 iunite i se tagata matua, ao iai i se tamaititi - 8 iunite.

Faʻatasiga faʻatagaina faʻatasi ma vaega o hormonal o loʻo i ai se algorithm umi. O se fofo ile inisalini e tatau ona aoina mai le fagu, faʻamautinoa e tuʻia i le nila o le syringe. A maeʻa le inisiua tui, o le aʻafiaga e matauina ile 20-30 minute. O le ausiaina o le maualuga o le a amata ile tusa ma le lua itula. E ui o le a faʻaauau le faʻaauau, e faalagolago i le fua patino, a itiiti ifo ile lima itula. O le umi o le faʻaalia i le vaega o le hormonal o le a faʻalagolago lava i le metotia, metotia, vaega o le pulega ma e matuia uiga taʻitoʻatasi.

Ou te manaʻo foi e tosina atu i le mea moni o le faʻaaogaina o Rosinsulin P, e mafai ona e maitauina le atinaʻeina o le hypoglycemia. O tagata mamai e maua i le maʻisuka e mafai ona latou faʻafoʻatasi i le itiiti o le hypoglycemia e lagona e latou i le faʻaaogaina o suka poʻo oloa faʻatasi ai ma se faʻaopoopoga o le gaʻo. O le hypoglycemia muamua ua fautuaina malosi ina ia lipotia i le fomaʻi ina ia mafai ona foia le mataupu o le manaʻomia mo le fetuunaiga o togafitiga.

Le mea sili ona taua e uiga i Rosinsulin M

O le isi vaega o le inisalini na tuuina mai o le subtype o Rosinsulin M. E pei ona uma ona maitauina, o loo tatou talanoa e uiga i se vaega o le hormonal ma le umi o le taimi e faaali ai. E maitauina o le umi o le taimi e faʻaalia ai e faʻalagolago i le tele o itu - e le gata i luga o le fua faatatau o le absorption, ae faʻapea foi i le metotia, metotia ma le vaega o le faʻatinoga. Rosinsulin M amata ona galue i le 30 minute i le maea ai o tui tui. O le maualuga o le a tupu i le va o le fa i le 12 itula, ae o le umi o le umi o le gaioiga o le a le sili atu i le 24 itula.

I le tautalagia o faʻamatalaga, e tatau ona faʻalogo i le ituaiga 1 ma le ituaiga 2 o le maʻisuka. I le faʻasalaga lona lua, e faʻaaogaina le meafaigaluega, aemaise lava, faʻamaʻiina i igoa o le hypoglycemic oral. E le gata i lea, o le Rosinsulin M e manaʻomia ona faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa ma mea e taʻua o faʻalavelave faʻafuaseʻi (faʻapipiʻi faʻafuaseʻi faʻamaʻi i patho o loʻo i ai nei).

E pei ona taʻua muamua, o le Rosinsulin M o loʻo faʻamoemoe muamua mo pulega faʻapitoa. E matua fautuaina e faapea:

  • o le metotia o le vaega o le hormonal e fuafuaina e se tagata o le diabetologist taitoatasi i tulaga taitasi. O le mea autu, ioe, o le toto o le kulukose o le toto,
  • i le averesi, o le fualaau o lenei fualaau faasaina i le gasologa o le aso o le a maua mai i le 0.5 i le 1 IU / kg le mamafa o le tino,
  • elemene o le vevela o le inisalini faʻaaoga e tatau ona fetaui i le vevela o le potu,
  • ao lei faʻaaogaina, faʻafefiloi le faʻamalologa ma le faʻaeteetega mamafa seia oʻo i le toniga.

Rosinsulin M i le tele o mataupu o loʻo faʻaofiina saʻo i le vaega o le femoral. E mafai foi ona faia tui i le pito i luma o le paʻu o le manava, taofi poʻo, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le tauau (i le suʻega o le maso ua taʻua o le muso susu). E matua fautuaina malosi e sui le nofoaga o inisiua i totonu o se vaega faʻapitoa patino, aua o le mea lea o le a mafai ai ona aloese mai le tupu o lipodystrophy. Faʻaleagaina tulaga faʻaleaga, aemaise faʻamaʻi ma faʻamaʻi e maua mai i le fiva, o le a matua faateleina ai le manaʻomia mo le faʻaaogaina o sea sui e pei o Rosinsulin M.

Vaega o Rosinsulin C

E mafai ona faʻaaogaina lenei sui o le hypoglycemic mo le ituaiga 1 ma le maʻisuka 2 o le maʻisuka. I lenei tulaga, e mafai ona amanaia le tele o faailoilo, mo se faataitaiga, o le maitaga, taotoga o taotoga ma e tusa lava pe le o se mea na tupu mai ai ni tulaga maʻi. Rosinsulin C o se fualaau faasaina lea e faamoemoe faapitoa mo le puleaina o le tino.

I le maitauina o foliga o le talosaga, e tatau ona manatua i le i ai o le pulega faʻapitoa, e tatau ona sili atu ma le tasi i le lua taimi i le ao. I lenei tulaga, e tatau ona taua i lalo le taimi, e pei o le 30-45 minute aʻo leʻi 'ai. Ole vaega ole tui ole malosi e fautuaina e suia i taimi uma. I tulaga faʻapitoa, e mafai e le fomaʻi tipitipi ona faʻatonuina le tuiina o le vaega o le hormonal.

E tatau ona manatuaina o le puleaina o le inisalini ma le umi o le gaoioiga e faʻasaina.

E le gata i lea, o le talanoa e uiga i Rosinsulin C ma faatonuga mo le faʻaaogaina, ia faʻalogo lelei i na uiga o le faagasologa e pei o:

  • e tatau ona filifilia taitoatasi ma faalagolago i le maualuga o le kulukose e le gata i le toto, ae faapena foʻi i le urine, faapea foʻi ma uiga autu o le maʻi,
  • i le tele o mataupu, o aumaga e mai i le valu i le 24 IU i lea aso ma lea aso,
  • o le fesiitaiga mai se ituaiga o inisalini i se isi ituaiga o mea o le hormonal e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga faafomai tumau.

E foliga mai o nisi aʻafiaga aʻafiaga o le a tutupu, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamaʻi faʻafitauli e pei ole urticaria poʻo le fiva ma le teʻi. O le maʻisuka e mafai foi ona faatupuina le popole, tele le vevela, tiga o le ulu ma isi mea le lelei. I le amataga o ia ituaiga togafitiga, o le edema ma eseesega faaletonu e fesootaʻi ma le feusuaʻi e masani lava ona atiae. O loʻo matou talanoa e uiga i faafitauli faʻaaliga, lea e le tumau ma pasi vave.

Ina ia mafai ona malamalama atili i le faʻaaogaina o Rosinsulin C, ou te manaʻo e matauina ia uiga o lenei faagasologa o le mea moni e tatau ona faasaʻo le atunuʻu i le tulaga o le atinaʻeina o se faʻamaʻi pipisi. E taua tele i le faʻataʻatiaina o le endocrin gland, le faʻamaʻi o Addison ma isi vaega o le tino, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le 65 tausaga.

O mafuaʻaga o le hypoglycemia i le faagasologa o le faʻaaogaina o Rosinsulin C o le tele lava o faʻafitauli e pei o le faʻasolosolo, suia o le tasi vaega o le hormonal i le isi. E le tatau ona galo ia i tatou o se tasi o mea taua e ono lelei le faʻailogaina o meaai, vomiting, manava, ma isi mataupu. O nei mea uma e matua fautuaina lava ina ia amanaʻiaina ina ia faʻaaoga lelei ituaiga Rosinsulin.

Faatonuga mo le maʻi

Faʻataʻitaʻiga mo le inisalini i ipu

(faʻapipiʻi i le afifiina i fagu o le 5 ma le 10 ml)

Afai e naʻo le tasi le ituaiga inisalini e faʻaaogaina e le tagata maʻi:

1. Faʻaleagaina le paʻu paʻu o le fagu.

2. Sue le ea i totonu o le suauu i le aofaiga e fetaui ma le fua o le insulin. Faailoa atu le ea i totonu o le vailaau o le inisalini.

3. Lili le voli i le suauu agai i lalo ma tusi le inumaga o le insulin i le suauu. Aveese le nila mai le fagu ma aveese le ea mai le suauu. Siaki pe saʻo le tui insulin.

4. Imata vave.

Afai e manaʻomia e le tagata maʻi ona faʻafefiloi ituaiga lua o inisalini:

1. Faʻaleagaina paʻu paʻu i luga o ipu.

2. I le taimi lava aʻo lei tataina, ia taʻalo se atigi ipu insulin ("puaoa") i le va o ou alofilima seia oʻo ina matua paepae ma le timu.

3. Sasaa le ea i totonu o le suauu i se aofaiga e fetaui ma le fua o le insulin. Faʻaalia le vaalele i totonu o le uila o le insulin ma le aveeseina o le nila mai le fagu.

4. Aumai le ea i totonu o le suauu i le aofaiga e fetaui ma le fua o le inisalini puupuu ("manino"). Faailoa atu le ea i totonu o se fagu manino ile inisalini. Lili le fagu i le suauu i luga ma faʻafesoʻotaʻi le fua o le "inosia" manino. Ave ese le nila ma aveese le ea mai le sisi. Siaki le fua saʻo.

5. Faʻapipiʻi le nila i totonu o le fagu ma le inisalini "puaoa", liliu le voli i le suauu agai i lalo ma faʻafesoʻotaʻi le fua o le insulin. Aveese le ea mai le suauu ma siaki pe afai e sao le dose. Faʻasogi vave le tuufaatasiga o le inisalini.

6. Faʻaauau pea le inisalini i le faasologa tutusa e pei ona faamatalaina i luga.

Faʻataʻitaʻiga o le Iniseti

(faʻapipiʻi i totonu o se pusa ma 3 ml cartridges)

O le kiliva ma Rosinsulin R ua fuafua mo le faʻaaogaina o le Autopen Classic 1-Unit, Autopen Classic 2-Unit syringe na gaosia e Owen Mumford Ltd., United Kingdom poʻo le ROSINSULIN ComfortPen e mafai ona toe faʻaaogaina le syringe pen na faia e le LLC Medsintez Plant, Rusia.

O le tagata maʻi e tatau ona lapataia e uiga i le manaʻomia ona mulimuli ma le faʻaeteete i faatonuga i faatonuga mo le faʻaaogaina o le penisini mo le puleaina o le inisalini.

Aʻo leʻi faʻaaogaina, ia mautinoa e leai se faʻaleagaina (faʻataʻitaʻiga, vavavave) i luga o le kesi ma Rosinsulin P. Aua nei faʻaaoga le kesi pe afai ei ai ni faʻaleagaga vaaia. A maeʻa ona tuʻuina le penisini i totonu o le peni, o se lanu lanu e tatau ona iloa e ala i le faamalama o le tagata faʻamaʻi.

A uma le iniseti, e tatau ona tumau le nila i lalo o le paʻu mo le itiiti ifo i le 6 sekone. Taofi le kuluma oomi seia oʻo ina aveese atoatoa le nila mai lalo o le paʻu, ma faʻamautinoa ai ua faʻatapulaʻa le puleaina lelei ole puletini ma le ono mafai ona maua le toto poʻo le inu o le lymph i totonu o le nila poo le inisalini.

O le fagu ma Rosinsulin P ua fuafuaina mo le faʻaaogaina e le tagata lava ia ma e le mafai ona toe faʻaleleia.

Faatasi ai ma tamatamailima e lua, ia fai se pulu o le paʻu, faʻapipiʻi le nila i le pito i lalo o le lafu i le maualuga o le 45 ° ma tui inisalini i lalo o le paʻu. A maeʻa le tui, e tatau ona tumau le nila i lalo o le paʻu mo le itiiti ifo ma le 6 sekone ina ia mautinoa ai ua uma ona faʻaofiina le inisalini. Afai e aliali mai le toto i le nofoaga o inisiua pe a uma ona aveese le nila, faʻapipiʻi lemu le nofoaga o inisiua ma se paluga faʻamamaina i se vailaʻau faʻamaʻi. E tatau ona sui le nofoaga o tui.

Taʻiala mo le faʻaaogaina o se tui tui tui na tuʻuina muamua muamua Autopen Classic 1-Unit

Autopen Classic Sringe Pen o se penisini e faʻaaogaina faʻaoga e tasi-faʻaaoga mo le tele o injections, ua fuafuaina mo le puleaina o le inisalini Rosinsulin ma se gaoioiga 100 IU / ml i le 3.0 ml cartridges. Faʻafetaui ma soʻolala mo peni tui. Faamolemole silasila atu i laasaga o laasaga mo le faʻaaogaina o peni tui.

O le le mulimuli i faatonuga e mafai ona maua ai se seti o inisalini le saʻo.

Faʻavaeina o se pusa tui tui na muaʻi faʻatumu

3. Tuʻu le faamau

4. Fai le Filifilia

6. Tapaʻi Kuki

8. Faʻasaʻo le faʻaogaina o le faʻaoga

9. Fai le Suiga Filifilia

Sauniuniga mo le faʻaoga

Ave le ufiufi o le pusa tui na muaʻi faʻatumuina e ave ai. Aua le aveeseina le igoa mai le peni sa tui muamua.

Aveese le ata puipui mai le nila fou (nila e le aofia ai). Faʻasaga saʻo le atigipusa i luga o le mea e fai ai le falai. Ave ese le pulou puipui ma le pulou faʻala.

Mulimuli i laasaga 2-3 aʻo lei faia tui taitasi. E tāua le saunia o se peni tui e tuʻuina atu i le muaʻi faʻatumu mo le faʻaaoga e aveese ai le ea uma atonu o loʻo i totonu o le nila. Aʻo le i faʻaaogaina, seti le 8 iunite i le tagata filifilia (Fig 2A / 2B).

Faʻaofuofu le peni tui muamua aʻo tumu le fagu ua faʻaaogaina. Faʻasalalau ma taofi le faʻamatalaga amata seia oʻo i le faʻata o le arrow i luga o le tino o le peni a le syringe toe foʻi i le laina amata ile filifili ole fua.

Aoina ma tuu i lalo le 2 iunite seʻia faʻaalia se mataua o le inisalini i le pito o le nila (Fig. 3A / 3B). O lea ua sauni le pusa tui tui na muai faʻamatuina mo le faʻaaogaina.

Afai, pe a fai le laasaga 3, e le toe foi le sui filifilia o fualaau i le tulaga amata ma ole inisalini e le o iai i luga o le pito o le nila, ona mafai ai lea ona faʻaaogaina le nila o loʻo iai muamua se tui tui tui. I lenei tulaga, aveese le nila tuai ma sui i se mea fou. Ona toe fai lea o laasaga 2-3.

Ia mautinoa o le ufanafana ► i luga o le tino o le togavao lafoai na muaʻi faʻatumuina e faasino atu i le laina amata ile filifili ole fua. Faʻailoa le numera manaʻomia o iunite. Aua nei liliu le filifili o le fua i le isi itu, lea e mafai ona mafua ai le gau o le penisini o le tui na muai faatumulia ma, o le iʻuga, i le fua saʻo.

Afai ua e aoina le sili atu nai lo le fua ole tui o le inisalini, matou te fautuaina oe e faʻamaʻo atoa le toesega ma toe faʻatumu le aofaiga manaomia.

Aʻo leʻi tuiina, ia mautinoa o le arrow arrow o loʻo faʻaalia ai le numera o iunite i luga o le fuainumera. Mo se faʻataʻitaʻiga, Ata 4A ma le 4B faʻaalia le tulaga sao mo le puleaina o le 20 iunite o le inisalini.

Faʻaofi le nila ile faʻaaogaina o le tui na fautuaina e lau fomaʻi.

Faasolo i luga o le faʻaoloa le patipati ile uila ma taofi seia oʻo i le laina amata i luga o le fuainumera o le suʻelaʻi e toe foi i le arrow arrowinter} i luga o le tino o le suauu ua tuʻuina muamua. Faitau i le 10 ma toso ese le nila mai lou paʻu.

Afai e taofi le sui filifilia o fualaau aʻo leʻi faʻaogaina le laina amata i le ► arrow, o lona uiga e te leʻi mauaina le tui manaomia o le insulin. O le fuainumera ole fuainumera e faailoa ai le numera o iunite e faʻatautaia mo le atoa o le inisalini.

Faʻasese le pulou pito i fafo ma faʻataʻese le nila mai le suauu na muai faʻatumu. Siaki i taimi uma e vavae le nila.Tuu le pulou o le pulupulu o le suauu na tuʻuina i luma (Fig 6). Le faʻaaogaina o nila faʻaaoga e tatau ona faʻatinoina e tusa ai ma fautuaga a tagata faigaluega soifua maloloina ma tulaga faʻapitoa ma le soifua maloloina.

· E tatau ona faʻaaogaina muamua se peni vili e faʻaaogaina muamua pe a maeʻa feutagaiga ma lau tausi soifua maloloina.

· I luma o tui taitasi, ia mautinoa o le pusa o le tui tui na muai faatumuina na iai le ituaiga saʻo o le insulin e pei ona faatonuina e lau tausi soifua maloloina.

· Faitau ma mulimuli i faatonuga mo le faʻaaogaina o le inisalini. Ia mautinoa i taimi uma e saunia le pusa o le tui tui na muai faʻatumuina mo le faʻaoga e tusa ai ma le tusi lesona ma palakalafa 2-3.

O le solia o le faʻataʻitaʻiga mo le sauniaina o se peni tui muamua na tuʻuina atu mo le faʻaaogaina e mafai ona taʻitaʻia ai se faʻasologa le saʻo o le inisalini.

· Mo tui taʻitasi, faʻaaoga se nila fou. I le taimi lava e uma ai le tui, e tatau ona aveese le nila ma tuʻuina i se auala saogalemu. Afai e tumau pea le nila i luga o le peni, e mafai ona taʻitaʻia ma afaina ai le saʻo ole fua.

· Afai a maeʻa ona vavae ese le nila mai le penisini, ona e maua ai lea o se togi o le inisalini, atonu e te leʻi ulu i totonu ole inisalini. Aua e te taumafai e siaki le togi o le insulin ma se tui lona lua (e ono lamatia ai lou toto toto). I le lapataiga, matou te fautuaina oe e suʻe lau suʻe toto i taimi masani, faitau faatonuga mo le faʻaaogaina o le inisalini, pe faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi maʻi.

· Faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi pe afai e te le masani ai i le suka o le toto.

Teuina ma le lafoaia

· E tatau ona teuina se peni tui tui muamua ma tumu i le nila ma aveeseina.

· E le mafai ona faʻaaogaina se peni tui ua tuʻuina atu muamua pe a fai e fafo atu i le pusaaisa mo sili atu nai lo le taimi ua faʻamaonia i totonu o faatonuga mo le faʻaaogaina o le soifua maloloina.

· O le suauu tuila na tuʻuina muamua na tuʻuina i le taimi nei e tatau ona teuina i le vevela o le vevela 15-25 ° C mo le sili atu i le 28 aso, puipuia mai le susulu o le la ma le vevela.

· Faʻamaʻa le peni tui ma se laʻau susū. Aua nei faatofuina le peni i le vai.

· O suauu lafoai na tuʻuina atu muamua lea e le faʻaaogaina e tatau ona teuina i totonu o le pusaaisa i le vevela ile 2 i le 8 ° C.

· Teu faʻasolosolo faʻaogaina faʻasusu i fafo atu o le aapa atu o tamaiti.

· Lafoaʻi nilala faʻaaoga i totonu o pulou pulou, pe pei ona fautuaina mai e lau fomaʻi soifua maloloina.

· Faʻaaogā peni vili faʻaaogaina e aunoa ma nila e faʻapipiʻi atu ia i latou ma ia tusa ai ma fautuaga a lau fomaʻi.

O le penisini syclee Autopen Classic ua maeʻa faʻamaonia ma faʻafetaui manaoga ole ISO 11608-1 mo le saʻo atoatoa.

O lenei tusi lesona o loʻo aofia i totonu o le afifiina ma ni pusa tui tui na muai faatumuina 3 ml.

Faʻailoa togafitiga o le peni: "Owen Mumford Ltd.", Peretania.

Taʻiala mo le faʻaaogaina o se peni tui tui muamua na faʻamatuina ROSINSULIN ComfortPen na gaosia e le LLC Plant Medsintez

O le syringe pen ua mamanuina e faʻatino le inisalini Rosinsulin ma se gaoioiga e 100 IU / ml i le 3.0 ml cartridges. Faʻafetaui ma soʻolala mo peni tui.

Faamolemole silasila atu i laasaga o laasaga mo le faʻaaogaina o peni tui.

O le le mulimuli i faatonuga e mafai ona maua ai se seti o inisalini le saʻo.

Faʻatulagaina o se peni tui tui muamua na faʻamatuina ROSINSULIN ComfortPen na saunia e Plant Medsintez LLC

1. Sauniuni mo le faʻaoga

A. Ave ese le pulou o le tui o le tui tui na muai faatumuina e aveese ai. Aua le aveeseina le igoa mai le peni sa tui muamua.

E. Aveese le ata puipui mai le nila fou (o nila e le aofia ai).

Fig. 2. Vaega o le nila

Faʻasaga saʻo le atigipusa i luga o le mea e fai ai le falai.

Ave ese le pito i fafo, ona oʻo lea i le pulou o le nila. Aua le lafoai le pito i fafo.

B. E taua tele le saunia o se peni tui muamua na tumu ai muamua aʻo leʻi faʻaaogaina mo le muamua faʻaaoga e aveese ai le ea uma atonu o loʻo i totonu o le kesi ma le fala.

Seti le 8 iunite i le fuainumera.

Faʻaofuofu le peni tui muamua aʻo tumu le fagu ua faʻaaogaina. Faasolo i luga le faamau o le pa puipui ma faaauau pea ona lolomiina seia oo ina o le faailoga o le zero i le fuainumera o le filifiliga o le fuainumera e fetaui ma le mataitusi i luga o le suauu tui. Afai a maeʻa lenei inisalini e le o iai i le pito o le nila, ona mulimuli lea i le laasaga 1G.

D. Faʻapipiʻi ma faʻaititia le 2 vaega taʻitasi seia oʻo ina oʻo mai le inisalini i le pito o le nila (Ata 5, 6).

O lea ua sauni le pusa tui tui na muai faʻamatuina mo le faʻaaogaina.

Afai e le toe foʻi le tagata filifilia o le fuainumera i le faailoga o le zero ma le insulin e le o iai i luga o le pito o le nila, ona mafai ai lea ona faʻaaogaina le nila faʻaaogaina o se peni ua tuʻuina muamua. I lenei tulaga, aveese le nila tuai ma sui i se mea fou. Ona toe fai le Laasaga 1G.

2. Faia o le pulega

A. Ia mautinoa o le tagata faʻamau i luga o le tino o le penisini ua tuʻuina muamua muamua na tuʻuina atu i le faailoga o le zero i totonu o le faamalama o le filifili. Faʻailoa le numera manaʻomia o iunite.

O seti sese o tui inisalini i le penisini peni a peni ROSINSULIN Comfort Pen na gaosia e Zavod Medsintez LLC e mafai ona suia e ala i le suiina o le filifili filifili i soo se itu.

Aʻo leʻi tuiina, ia mautinoa o le faʻailoga i luga o le tino o loʻo faasino atu i le numera manaʻomia o iunite i totonu o le faamalama o le filifili.

B. Faʻaofi le nila ile faʻaaogaina o le tui na fautuaina e lau fomaʻi.

Faasolo i luga le faamau o le pa puipui ma faaauau pea ona lolomiina seia oo ina o le faailoga o le zero i le fuainumera o le filifiliga o le fuainumera e fetaui ma le mataitusi i luga o le suauu tui. Faitau i le 10 ma toso ese le nila mai lou paʻu.

I le taimi o le faʻavaeina o le fualaau, faʻaaoga le mamafa i luga o le faʻamalologa o le pa puipui ma le lima matua o le lima i luga o le pito umi o le pine sisi, e aunoa ma le paʻiina o vaega o le syringe pen, toʻotoʻo.

Afai e taofi le sui filifilia o fualaau aʻo leʻi faʻaogaina le faailoga zero i le mea faʻasalalau, o lona uiga e te leʻi mauaina le fuainumera o le inisalini. I lenei tulaga, o le fuainumera o fualaau oona e faʻaalia ai le numera o iunite e tatau ona ulu atu i luma o le atoa o le inisalini.

3. Aveeseina o le nila

Faʻapipiʻi ma le faaeteete le pulou i fafo i luga o le nila ma ia vaʻai le nila mai le peni sa tui muamua.

Siaki i taimi uma e vavae le nila. Suʻi le pulou o le tui muamua na tuʻuina atu. Le faʻaaogaina o nila faʻaaoga e tatau ona faʻatinoina e tusa ai ma fautuaga a tagata faigaluega soifua maloloina ma tulaga faʻapitoa ma le soifua maloloina.

O taimi uma e suia ai le nila, mulimuli i laasaga 1B ma le 1D.

· E tatau ona faʻaaogaina muamua se peni vili e faʻaaogaina muamua pe a maeʻa feutagaiga ma lau tausi soifua maloloina.

· Ina ia puipuia faʻamaʻi pipisi, e tatau ona faʻaaogaina muamua se penisini e muamua ona tumu, faʻaaogaina e se tasi tagata maʻi ma e le tatau ona tuʻuina atu i se isi tagata.

· I le tulaga o le faaleagaina o le pusa paʻu o le kalama, faʻaaogaina ma se antiseptic, faʻatali sei maeʻa maeʻa le masini aʻo leʻi faʻapipiʻi le nila.

· Afai e masalomia o le kopi na faʻaaogaina muamua o le peni tui ua tuʻuina atu, ua faʻaleagaina, faʻaaoga se pusa tui tui na tuʻuina muamua muamua.

· I luma o tui taitasi, ia mautinoa o le pusa o le tui tui na muai faatumuina na iai le ituaiga saʻo o le insulin e pei ona faatonuina e lau tausi soifua maloloina.

· Faitau ma mulimuli i faatonuga mo le faʻaaogaina o le inisalini. Ia mautinoa i taimi uma e saunia le pusa tui tui na muai faʻamatuina mo le faʻaaoga e tusa ai ma le tusi lesona. O le solia o le faʻataʻitaʻiga mo le sauniaina o se peni tui muamua na tuʻuina atu mo le faʻaaogaina e mafai ona taʻitaʻia ai se faʻasologa le saʻo o le inisalini.

· Mo tui taʻitasi, faʻaaoga se nila fou. I le taimi lava e tui ai, e tatau ona aveeseina le nila ma tuʻuina atu i se auala saogalemu. Afai e tumau pea le nila i luga o le peni, e mafai ona taʻitaʻia ma afaina ai le saʻo ole fua.

· Afai a maeʻa ona vavae ese le nila mai le penisini, ona e maua ai lea o se togi o le inisalini, atonu e te leʻi ulu i totonu ole inisalini. Aua e te taumafai e siaki le togi o le insulin ma se tui lona lua (e ono lamatia ai lou toto toto). I le lapataiga, matou te fautua atu ia te oe e siaki le siaki o lou suka i taimi masani, faitau faatonuga mo le faʻaaogaina o le inisalini, pe faʻafesoʻotaʻi se tagata fomaʻi maʻi.

· Faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi pe afai e te le masani ai i le suka o le toto.

Teuina ma le lafoaia

· E tatau ona teuina se peni tui tui muamua ma tumu i le nila ma aveeseina.

· E le mafai ona faʻaaogaina se peni tui ua tuʻuina atu muamua pe a fai e fafo atu i le pusaaisa mo sili atu nai lo le taimi ua faʻamaonia i totonu o faatonuga mo le faʻaaogaina o le soifua maloloina.

· O le suauu tuila na tuʻuina muamua na tuʻuina i le taimi nei e tatau ona teuina i le vevela o le vevela 15-25 ° C mo le sili atu i le 28 aso, puipuia mai le susulu o le la ma le vevela.

· Faʻamaʻa le peni tui ma se laʻau susū. Aua nei faatofuina le peni i le vai.

· O suauu lafoai na tuʻuina atu muamua lea e le faʻaaogaina e tatau ona teuina i totonu o le pusaaisa i le vevela ile 2 i le 8 ° C.

· Teu faʻasolosolo faʻaogaina faʻasusu i fafo atu o le aapa atu o tamaiti.

· Lafoaʻi nilala faʻaaoga i totonu o pulou pulou, pe pei ona fautuaina mai e lau fomaʻi soifua maloloina.

E le tatau ona toe faʻaaogaina pusi tuila. Lafoaʻi peni vili na faʻaaogaina e aunoa ma nila faʻapipiʻi ia latou ma ia tusa ai ma fautuaga a lau fomaʻi.

O lenei tusi lesona o loʻo aofia i totonu o le afifiina ma ni pusa tui tui na muai faatumuina 3 ml.

Faʻailogaina o le penisini: Medsintez Plant LLC, Rusia.

Pharmacodynamics

O le fualaau oona Rosinsulin P - inisalini tagata e maua mai i le biotechnology DNA recombinant e faʻaaoga ai se faʻalavelave E. coli. O se sauniuniga ole inisalini pupuu. E fesoʻotaʻi ma se faʻamaumauga patino i luga o le membrane cytoplasm i fafo o sela ma fai ai se faʻalavelave o le insulin-receptor e faʻalautele ai gaioiga intracellular, e aofia ai sifi o se numera o enzymes autu (hexokinase, pyruvate kinase, glycogen synthase, ma isi). O le faʻaitiitia o le kulukose o le toto e mafua mai i le faateleina o lana avega o le intracellular, faʻalauteleina le faʻafefe ma le faʻasiliina o masini, faʻaosofia o le lipogenesis, glycogenogenesis, o le faʻaitiitia o le fua o le kulukose gaosiga e le ate, ma isi.

O le umi o le gaioiga o le faia o inisalini e mafua ona o le fua o le absorption, lea e faalagolago i le tele o mea (mo se faataitaiga, i luga o le fualaau, auala ma le nofoaga o le pulega, le mafiafia o le gaʻo o le gaʻo, e pei o le maʻisuka), ma o lea o le gaioiga o le inisalini e afua mai i le tele o fesuiaiga, tagata eseese, ma le tagata lava e tasi.

O le talaaga o le gaioiga mo le inisiua (ole fuainumera): o le amataina o gaioiga pe a uma le 30 minute, o le maualuga o le aafiaga i le va o le 2 ma le 4 itula, o le umi o le gaoioiga e 6-8 itula.

Pharmacokinetics

O le afa o le ola o le inisalini mai le toto e na o ni nai minute.

O le umi o le gaioiga o le faia o le inisalini e mafua ona o le fua o le absorption, lea e faalagolago i le tele o mea (mo se faʻataʻitaʻiga, i le tui o le inisalini, o le metotia ma le nofoaga o le puleaina, le mafiafia o le gaʻo o le gaʻo ma le ituaiga o maʻisuka). O le mea lea, o vailaau o le pharmacokinetic o le inisalini e afua mai i feeseeseaiga taua ma vavaega.

Tau maualuga maualuga (Cmax) maua le inisalini plasma i totonu o le 1.5-2.5 itula i le maea ai o le faʻatonuina o galuega.

E leai se faʻamaonia e faʻamaonia i pulu plasma e lauiloa, sei vagana ai le faʻasalalau o vailaʻau faʻasaina i le inisalini (pe afai ei ai).

O le inisalini o tagata e pipii i insulinase poʻo inisalini e faʻamalolo ai le inisalini, ma atonu foi e ala mai i le palatini vavalalata ole palatini.

E manatu ai i totonu o le mole o le inisalini o le tagata e tele nofoaga o le pipisi (hydrolysis), ae peitai, e leai se metabolites e mafua mai ona o le pipisi o loʻo galue.

O le afa-ola (T1/2) ua fuafuaina i le fua faatatau o le faʻaaogāina o le tino o le tino. O le mea lea, T1/2 ae, o se fuataga o le gauaʻi, ae le o se fuataga o le aveesea o le inisalini mai le plasma (T1/2 insulin mai le toto e na o ni nai minute).

Ua faaalia i suʻesuʻega T1/2 e tusa o le 2-5 itula.

Tamaiti ma talavou

O le tala o le pharmacokinetic o le fualaau faasaina Rosinsulin P i tamaiti ma tamaiti e talitutusa ma lena i tagata matutua. Ae ui i lea, o loʻo i ai eseesega i le va o vaitausaga eseese i tulaga o se faailo pei o le Cmax, lea e toe faamamafaina atili ai le manaʻoga mo le filifilia o fualaau taʻitasi.

  • O le maʻi suka.
  • Tulaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi i tagata mamai e maua i le maʻisuka, faʻatasi ai ma le faʻateleina o le gaʻo gaʻo.

Tina ma le lactation

E leai ni tapulaa i togafitiga o le maʻi suka i le insulin i le taimi o le maitaga, talu ai e le pasia e le inisalini le pa puipui. Pe a fuafuaina le maʻitaga ma ao faagasolo, e tatau ona faʻamalosia le togafitiga o le maʻisuka. O le manaʻomia mo le inisalini e masani lava ona paʻu i le uluaʻi tolu masina o le maʻitaga ma faasolosolo malie le faʻatupulaia o le lua ma le tolu piliona. I le taimi ma i le taimi lava e maeʻa ai le fanau mai, e manaʻomia ona faʻaitiitia le manaʻomia o le inisalini. E leʻi umi talu ona fanau mai, e vave lava ona toe foʻi le inisalini i le maualuga aʻo leʻi maʻitaga. E leai ni tapulaa i togafitiga o le maʻi suka i le insulin i le taimi o le susu, talu ai o togafitiga a le tina ma le inisalini e saogalemu mo le pepe. Ae peitaʻi, o le faʻaleleia o le inisalini ma / poʻo le taumafa atonu e manaʻomia, ia faʻaeteete lelei le mataʻituina ina ia faʻamautinoa ai manaoga o inisalini.

Tosiga ma le pulega

O le fualaau faasaina Rosinsulin P ua fuafuaina mo le faʻaogaina o mea inu, gasegase ma le intramuscular. O le fua ma le auala o le puleaina o fualaau faasaina e fuafuaina e le fomaʻi taitoatasi i tulaga taitasi e faavae i luga o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. I le averesi, o le fualaau masani o fualaau faasaina e mai le 0.3 IU / kg i le 1 IU / kg o le mamafa o le tino (faalagolago i uiga patino o le tagata maʻi ma le maualuga o le kulukose i totonu o le toto). O manaoga o aso taitasi mo le inisalini e ono maualuga atu i tagata gasegase e maua ai le inisalini (mo se faataitaiga, i le taimi o le tamaititi, faapea foi ma tagata gasegase i le gaʻo), ma le maualalo i tagata mamaʻi ma le gaosiga o le insulin.

O le vailaau faʻasaina e faʻatonuina i le 30 minute ao leʻi faia se taumafataga poʻo se meaʻai e aofia ai gaʻo. O le vevela o le insulin e faʻatonutonuina e tatau ona iai i le vevela vevela.

Faatasi ai ma le monotherapy ma le fualaau faasaina, o le tele o le pulega e 3 taimi i le aso (pe afai e tatau ai, 5-6 taimi i le aso). I le fua i aso uma e sili atu i le 0.6 IU / kg, e tatau ona ulufale i le ituaiga 2 inisiua sili atu i vaega eseese o le tino.

O le fualaau oona Rosinsulin P e masani lava ona faʻapitoa i le vaega o le puipui pito i luma. E mafai foi ona faia ni tui i totonu o le suilapalapa, paluga poʻo le vaega ole laʻau o le tauau. Faʻatasi ai ma le faʻaofiina o le vailaau faʻasaina i totonu o le itu o le puipui pito i luma o le paʻu, o le vave faʻaleleia o loʻo maua nai lo le faʻaofiina i isi vaega.E tatau ona suia i taimi uma le nofoaga o inisiua i totonu o le itulagi faʻaanatura e puipuia ai le atinaʻe o lipodystrophy.

I totonu o le iniseti, o le fualaau oona Rosinsulin P e mafai ona faʻafoeina e pei ona faatonuina e se fomaʻi. O le faʻaleagaina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e na o se fomaʻi maʻi e mafai ona faʻatinoina.

Ole Rosinsulin R o se inisalini puupuu ma e masani ona faʻaaogaina faatasi ai ma le inisalini (Rosinsulin C).

Pe a faʻaaogā pipi o le syringe e tuʻuina atu muamua, e tatau ona faʻaaogaina, e tatau ona aveese le penisini mai le pusaaisa ae leʻi faʻaaogā muamua ma tuu le vailaʻau e oʻo i le vevela vevela. E le mafai ona faʻaaogaina le fualaau oona Rosinsulin P i totonu o se peni vili e mafai ona faʻaaogaina pe afai ua faʻamaʻa. E taua tele lou mulimuli i faatonuga mo le faʻaaogaina o le syringe pipi na tuʻuina atu i le vailaʻau.

O faʻamaʻi faʻamaʻi, aemaise lava le afaina ma eo mai faatasi ma fiva, e masani ona faateleina le manaʻo o le tino mo le inisalini. E mafai foi ona manaʻomia le fetuunaiga pe a fai o loʻo maua e le tagata maʻi faʻamaʻi pipisi o fatugaʻo, ate, faʻaleagaina o le tino, pituitary gland poʻo lau thyroid coland.

O le manaʻomia mo le fetuʻunaʻiga o fualaau e mafai ona tulaʻi mai pe a suia le tino poʻo le masani a le tagata maʻi. E mafai ona manaʻomia le fetuunaiga pe a fesiitai se maʻi mai le tasi ituaiga insulin i se isi.

Faʻaiʻuga

O le aʻafiaga pito sili ona taatele i le inisalini o le hypoglycemia. I le taimi o suʻesuʻega faʻapitoa, faʻapea foi i le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina ina ua maeʻa ona tuʻuina atu i luga o le maketi o tagata faatau, na maua ai o le aʻafiaga o le hypoglycemia e faʻalagolago i le faitau aofaʻi o tagata, o le togafitiga o le fualaau faasaina, ma le pulea lelei (vaai "Faʻamatalaga o tali a le tagata lava ia").

I le laasaga muamua o le togafitiga o le inisalini, faʻamalamalamaga faʻamalosi, o le edema lautele ma gaioiga i le nofoaga o inisiua (aofia ai tiga, mumu, urticaria, mumū, hematoma, fulafula ma le toso i le nofoaga o inisi) e mafai ona tupu. O nei faailoga e masani ona le tumau. O le vave faʻaleleia o le pulea lelei e mafai ona oʻo atu ai i se tulaga o "le tiga o le neuropathy," lea e masani lava ona toe faʻaleleia. O le faʻamalosia o togafitiga o le inisalini ma le faʻaogaina atili o le puleaina o le gaosiga o le gaʻo, e mafai ona oʻo atu ai i se tulaga le tumau i le tulaga o le retinopathy o le maʻisuka, ae o le faʻaleleia o le maʻisuka i taimi umi e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le alualu i luma o le retinopathy o le maʻisuka.

O le lisi o aʻafiaga i itu o loʻo tuʻuina atu i le laulau.

O aʻafiaga uma o loʻo tuʻuina atu i lalo, e faʻavae i luga o faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga o suʻesuʻega, e faʻapipiʻiina e tusa ai ma taimi faʻaleleia e tusa ai ma le MedDRA ma le okeni. O le aʻafiaga o aʻafiaga i itu e faʻamatalaina: tele lava (≥ 1/10), masani (≥ 1/100 i le

Tuua Lau Faamatalaga