Siofor 850 mo le mamafa o le paʻu ma le maʻisuka - faatonuga mo le faʻaaogaina o papa maʻa ma aʻafiaga

Siofor 850: faatonuga mo le faʻaoga ma iloiloga

Igoa Latina: Siofor 850

ATX Code: A10BA02

Mea gaosi gaosi: Metformin (Metformin)

Faʻatinoga: Menarini-Von Heyden GmbH (Siamani), Dragenopharm Apotheker Puschl (Siamani), Berlin-Chemie (Siamani)

Faʻamatalaga o faʻamatalaga ma ata: 10.24.2018

Tau o falemaʻi: mai le 274 rubles.

O le Siofor 850 o se vailaʻau o le hypoglycemic oral from group biguanide.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le metotia na fai mo le faʻasaolotoina o Siofor 850 o ni mea e ufiufiina: o le lautele, paʻepaʻe, ma le lamatiaga i itu uma (15 pcs) I paʻu, i se pepa pepa pepa 2, 4 poʻo le 8 paʻu).

Faʻavaeina o le 1 papa maʻa:

  • gaioiga galue: metformin hydrochloride - 850 mg,
  • vaega faaopoopo: hypromelilose - 30 mg, magnesium stearate - 5 mg, povidone - 45 mg,
  • atigi: hypromelilose - 10 mg, dioxide (E 171) - 8 mg, macrogol 6000 - 2 mg.

Pharmacodynamics

O le Siofor 850 o loʻo i ai sona aafiaga o le hypoglycemic. Tuʻuina atu se faʻaititia o faʻasologa o plasma o le kulukose i le toto. E le afaina ai le inisalini, lea o le mafuaaga e le taitai atu ai i le atinaʻe o le hypoglycemia.

Metformin e aʻafia i le vaega o biguanides. O lana gaioiga e faʻavae i luga o faiga nei:

  • o le faateleina o le musika maaleale i le inisalini ma, i le avea ai ma se taunuuga, faʻaleleia le faʻaaogaina ma le faʻaaogaina o le kulukose i totonu ole itu,
  • se faaitiitia o le gaosiose gaosiga i le ate, lea e fesootaʻi ma le taofia o le glycogenolysis ma le gluconeogenesis,
  • le faʻamaina o le inumaga o le kulūkose.

E ala i le faʻaalia i le glycogen synthase, metulsin e faʻamalosia ai le faʻaogaina o le glycogen intracellular. Fesoasoani e faʻalauteleina le gafatia o felaʻuaiga o mea uma e iloa ai glucose membrane transines.

E i ai sona aafiaga aoga i le lipid metabolism, e tusa lava po o le a lona aafiaga i le plasma concentration o le kulukose i totonu o le toto, e mafua ai le faaitiitia o le mamafa o le triglycerides, le lipoprotein cholesterol ma le cholesterol atoa.

O le mamafa o le tino o tagata gasegase e maua i le maʻisuka e faʻaitiitia pe tumau tumau.

Pharmacokinetics

A maeʻa le faʻafofoga tautala, o le metformin e toetoe lava a gaogao uma mai le gastrointestinal tract, o le taimi e oʻo atu ai i Cmax (maualuga le maualuga o le vailaʻau) i le plasma toto - 2.5 itula, pe a ave le maualuga, e le sili atu i le 0.004 mg / ml.

Faatasi ai ma le faʻatulagaina faʻatasi o fualaau faasaina ma meaai, o le tikeri o le absorption e faaitiitia: Cmax faʻaititia i le 40%, AUC (vaega i lalo o le taimi faʻataʻatitia) - e 25%, o loʻo i ai foi sina faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le metformin mai le gastrointestinal tract (taimi e oʻo atu ai i Cmax faʻaititia i le 35 minute).

O le faʻatusatusaga o le faʻatusatusaga i le plasma toto pe'ā faʻaaogaina i laasaga fautuaina e ausia i totonu o le 24-48 itula, e pei o se tulafono, e le sili atu i le 0.001 mg / ml. I totonu o volenitia soifua maloloina, o le tino olaola o le ola e tusa ma le 50-60%.

Metformin e pipii i totonu o sela mūmū mūmū, e masani lava e le noatia i masini plasma. Mamax i le toto i lalo o plasma Cmax i le toto ma ausia i le tusa o le vaitaimi tutusa. O le toto o le toto mumu atonu o le vaega lua o le tufatufaga. Vo (o le tufatufaina o le tufatufaina) o le vaega e 63 i le 276 lita.

E leai sona fesuiaiga e fatugaʻo. E leai ni gasegase e maua i le tino. Faʻaaogaina o Renal -> 400 ml / min. T1/2 (vaeluaga o le ola) - tusa o le 6.5 itula. Faatasi ai ma se faaitiitiga o le galuega faatino, o le faaitiitia o le metformin e faaitiitia i le faaitiitia o le kiliata creatinine, o le maualuga o le vailaau i le plasma toto e faateleina ma T1/2 uumi.

Faatasi ai ma se fuataga e tasi o le 500 mg o le metformin i tamaiti, o vailaʻau o le pharmacokinetic e talitutusa ma na mea i tagata matutua.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Siofor 850 ua faatonuina mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 ina ia mafai ai ona pulea le plasma concentration o le kulukose i totonu o le toto, aemaise lava i tagata mamaʻi e mamafa tele, i mataupu nei:

  • tagata matutua: monotherapy pe o faʻatasi ma le inisalini / isi vailaʻau o le hypoglycemic oral,
  • tamaiti mai le 10 tausaga: monotherapy poʻo le faʻatasi ma le inisalini.

O le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 e tatau ona faia i le taimi lava e tasi ma le faʻasaʻoina o meaʻai ma le faʻatupulaia o gaioiga faaletino (i le leai o ni faʻamaʻi).

Contraindications

  • maʻisuka precoma / ketoacidosis, coma,
  • tulaga masani / faʻalavelave faʻafuaseʻi eo mai faatasi ma le hypoxia o le tino (talu ai nei na faʻataunuʻu i le myocardial infarction, o le fatu / respiratory failure, shock),
  • Faʻalavelave faʻafuaseʻi e tulaʻi mai ma se lamatiaga o le toe faʻaaogaina o le galuega: faʻalavelave, faʻamalaina (aemaise lava i tua o le manava, vomiting), faʻamaʻi pipisi,
  • se vaitaimi o le 48 itula ao leʻi faia / faʻamaʻaloga,
  • se vaitaimi o le 48 itula aʻo leʻi maeʻa aʻoaʻoga radioisotope / X-ray, lea e faʻaaogaina ai sooga eletise o iodine (e aofia ai le angiography poʻo le urography),
  • galuega faiifo o le ate, faaletonu o le ate,
  • lactic acidosis, e aofia ai se talaʻaga mamafa
  • le faʻaaogaina o le tino (ma le clearance creatinine 10% - tele lava,> 1% ma le 0.1% ma le 0.01% ma le

Le vailaʻau Siofor

O le vaega o biguanides e aofia ai le fualaau faasaina Siofor 850, o se vailaau faʻamalolo o le hypoglycemic. O le oloa e aofia ai le metformin oona, lea e maua ai se faʻaitiitia o le maualuga o le kulukose o le toto ma le postline. Ona o le leai o se faʻaosofia o le gaosiga o le inisalini, o le maʻi e le maua ai le hypoglycemia, o le mea lea, e lauiloa. Faʻamalo e ala i le tuʻuina atu.

Faʻafefea Siofor

O le gaioioiga a Siofor e faʻavae i luga o le galuega a le metformin malosi. E tasi i le tino, e taofia ai le gaioiga o le gluconeogenesis ma le glycogenolysis, ma faʻaitiitia ai le kulupu o le kulukose i le ate. O musika e faʻalauteleina lo latou gauai i le inisalini, lea e faʻapupulaina ai le mimiti o le kulukose i luga o latou itu ma lona faʻaaoga mulimuli ane i le aveesea mai le tino e aunoa ma se afaina.

Metformin e faʻalavelaveina ai le inu o suga i totonu o le manava, o loʻo galue i luga o le glycogen synthetase enzyme, lea e faʻaosofia ai le faʻaogaina o le glycogen i totonu o sela. Faafetai, o le felauaiga o le kulukose membran proteins ua faaleleia. E le gata i lea, o le metformin e afaina ai le lipid metabolism, e faʻaitiitia ai le cholesterol, faʻasolosolo faʻamaʻi, e saofaga i le paʻu o le mamafa.

Siofor mo le gau o le mamafa

O le maʻisuka e mafatia i le mamafa o loʻo faʻamatalaina Siofor mo le gau o le mamafa, lea e faʻaleleia ai le aafiaga o le paʻu o le mamafa i luga o tua o auala le lelei e pei o meaai ma taʻaloga. O le le lelei o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino e se tagata e le o le maʻisuka e tele pe a faʻatusatusa i mea lelei - o loʻo i ai se tulaga lamatia o le faʻalavelaveina o le ate ma fatuga, ma maua ai faʻafitauli i le vaega o meaʻai. Mo se tagata soifua maloloina ma sina mamafa o le tino poo le maʻisuka ituaiga muamua, Siofor 850 mo le gau o le mamafa ua solia.

Faatonuga mo le faaaogaina Siofora 850

Pe a tufatufaina tupe mai se fale talavai, e tuʻuina atu faʻatasi ma faatonuga mo le faʻaaogaina o le Siofor 850, lea e faʻamalosia mo le masani. O le pepa tuʻuina atu o loʻo faʻamatalaina i totonu - o laupepa ma se lanu paepae paepae o biconvex. O le tasi o fualaau e aofia ai le 850 mg o le vailaʻau metformin hydrochloride, o meaola o le hypromelilose, povidone, magnesium stearate, ma le macrogol ma le titanium dioxide o loʻo faʻaalia i totonu o le atigi. O le fagu e aofia ai le 4 paʻu o 15 papa. I le faaopoopo atu i le maualuga o le 850 mg, o loʻo i ai fualaau faʻasaina ma le 0.5 ma le 1 g o le mea galue malosi i le tuufaatasiga.

Faʻatasi ma le maʻisuka

O faʻamatalaga o loʻo faʻaalia ai le auala e ave ai Siofor mo le maʻisuka. O fualaau faasaina e manaʻomia ai le faʻafofoga tautala ile taimi poʻo le maeʻa foi o se taumafataga. Ole vailaʻau ma faʻasologa e faʻatonuina e le fomaʻi e faalagolago i le maualuga o le kulukose i le toto. Mo tagata matutua e iai le monotherapy, o le laulau e faʻataʻitaʻiina i le aso, pe a maeʻa le lua vaiaso e oʻo atu le dose ile 2-3 fasi vaega. O le siitia malie o le taumafa ma le aumaia i le averesi o aso taitasi e faaitiitia ai aafiaga o le manava ma le fatu. Ole maualuga pito ile aso ile 3000 mg.

I le tuufaatasiga o togafitiga, o le fua o le Siofor ua faaitiitia - pe a fegalegaleai ma le inisalini, e 3000 mg i le aso e vaevaeina i ni atopa se tolu, o le masani lava e faateleina mai le tasi laulau i le tolu. O le tele o le inisalini e fuafuaina e le fomaʻi. Mo tagata matutua, o laʻititi o platinma creatinine e faʻamalamalamaina. Ole iloiloga masani ole galuega ole fatuga e aloese mai aafiaga le lelei ole fualaau faasaina. O le faʻaititia o le faʻaitiitia o le faʻaaogaina e tamaiti 10-18 tausaga. Mo i latou, o le fua aupito maualuga o aso taitasi o Siofor o le 2000 mg mo le 2-3 taimi, togafitiga e amata i le ave tasi o le api.

Mo le gau o le mamafa

E naʻo maʻisuka e mafai ona faʻaaoga le vailaʻau Siofor mo le gau o le mamafa. O le faʻaitiitia o le faʻamasinoga i le toto, o le kulukose e sili atu ona aʻafia e totoga o meaʻai mai meaai, lea e oʻo atu ai i le paʻu mamafa. O se tagata soifua maloloina e faʻapipiʻi fualaau ma faaopoopo le avega i luga o le ate ma fatuga. Suesuega e endocrinologists lapatai atu o le ave faʻamalositino na o oe lava e aunoa ma se fomaʻi o loʻo faʻatonuina e afaina ai lou soifua maloloina - taʻavale, manava, tui o le intestinal, ma le pancreatitis.

Mo le maʻisuka, e fesoasoani Siofor e aveesea le mamafa, ae le mafai ona suia meaʻai ma taʻaloga o loʻo faʻatino lelei i aso uma. Togafitiga ma le fualaau faasaina e aofia ai le tausisi i meaʻai, tufatufaina atu ma le tufatufaina atu o meaʻai o gaʻo i le gasologa o le aso. E fautuaina le toʻatele o tagata mamaʻi e faʻaititia a latou kalori e pei ona faʻatonu e latou fomaʻi.

Faʻaiʻuga

O se otootoga i vailaau faʻamaonia o loʻo faʻaalia ai aʻafiaga o Siofor, lea e aumaia ai le le toʻa i le taimi o togafitiga:

  • Siofor 850 paʻu e mafua ai le solia o aʻafiaga, afu, vomiting, manava manava,
  • faaitiitia le fiaai, se tofo o le uamea i le gutu, tiga i totonu o le manava,
  • hyperemia, itching, urticaria,
  • lactic acidosis, faaitiitia le absorption o vitamini B12, faaititia le concentration (lamatia ai le anemia),
  • hepatitis, galuega leve o le tino.

O se masalosalo o metformin e lamatia ai faʻamatalaga nei o le maʻi:

  • lactic acidosis, o se vaivaiga, faaletonu o le manava,
  • moe, vili, manava manava, tiga o le manava, o le maʻi atonu e lagona le maʻi,
  • le maalili o le maalili, faʻaitiitia le mamafa, bradyarrhythmia,
  • tiga o musika, le mautonu, le mautonu.

E le fautuaina e le kamupanono le inuina o le ava i le togafitiga ma Siofor poo le aveina o vailaʻau oona. Faaaoga faʻaeteete ma le vailaau faʻasaina ma le danazol, epinephrine, fomaʻi faʻamataʻu tautala, glucagon. O hormones thyroid, phenothiazine ma ona mea e maua mai ai, o le kulicoticic acid e faʻapipiʻi faʻatasi ai ma papa e faʻaosofia ai le maualuga o le kulūkose.

O le fua o le metformin e faʻaleleia ma le faʻaeteete ao faʻaaogaina i fualaau oona, cimetidine, furosemide, kemukino, glucocorticoids, diuretics ma le beta-adonergic agonists. O inhibitors ACE, antihypertensive drugs, inulin, acarbose, sulfonylurea ma salicylates e mafai ona faʻaleleia le aafiaga, o le mea lea, e manaʻomia ai le faʻatoʻaina o Siofor. E leai se aoga o fualaau faasaina i le puleaina o felauaiga ma auala.

Faʻamatalaga e uiga ia Siofor

Valery, 38 tausaga Ou te maʻi i le maʻisuka ituaiga 2 ma e mafatia i le mamafa tele mo le lima tausaga. I le tausaga talu ai, sa faatonuina ai e se fomaʻi Siofor i le maualuga o le 850 mg. Ou te aveina e tusa ai ma se fua saʻo ma mo le ono masina talu ai ua ou lagona le lelei - o laʻu kulukosese e masani lava, o le mamafa o loʻu tino o loʻo faaitiitia, ma o le a sili atu ona faigofie le gasolo solo. Ou te le o vaʻavaʻai atu mo aʻu lava.

Liliya, 27 tausaga Ou te mulimuli i laʻu ata ma vaai mo le auala e filifili ai fou fou mo le paʻu o le mamafa. Na fai mai se uo o le maʻisuka ua amata ona aveesea le mamafa mai le vailaau na faatonuina e lana fomai, e ui lava na te leʻi alu i se meaai. Na ou fiafia i ai, ma na amata ona ou vaavaai mo Siofor. Na foliga mai na i ai ni ona taunuuga ogaoga, o lea sa ou musu ai i le miti o le leiloa o le mamafa ia te ia - o le soifua maloloina e sili ona taua.

Veronika, 51 tausaga I le aso mulimuli talu ai ma le fomaʻi sa ou maua i le maʻisuka ituaiga 2. Sa matua le fiafia le faalogo ia te ia, aua e tatau ona e ave fualaau. Sa faatonuina aʻu Siofor i se fualaau itiiti, lea e tatau ona fafagu i le masina e toe aumaia le kulukose i le masani. Ou te le o iloa le aafiaga o le vaifofo, ae ou te manatu o le a fesoasoani Siofor e taulimaina faailoga le lelei.

Aisea e fautuaina ai e fomaʻi fualaau faasaina?

E pei ona e iloa, maualuga maualuga le suka e sili ona matautia mo le tino o tagata uma. E lē gata i lea, e le gata ina afaina ai le gaioiga o totoga o totonu, ae o loʻo aʻafia ai foi le soifua maloloina o tagata. E mafua mai i le mea moni o le tele o mataupu e iloa pe a pa'ū se tagata maʻi na i ai faafitauli i le maualuga maualuga o le suka ma, e tusa ai ma lea mea, na iʻu i le maliu o le tagata maʻi.

O le mea autu o loʻo i ai le faʻaititia o le suka e metformin. O ia lea e aʻafia lelei uma lava gaioiga i totonu o le tino e fesoasoani i le faʻaaoga lelei o le kulūkose ma le faʻamautuina o lona maualuga i le toto o le tagata maʻi.

O le mea moni, i aso nei e tele vailaʻau eseese e faʻaaogaina mo se auiliiliga auiliili. Ae o lenei vailaʻau, faʻaopoopoga i le galuega tauave o loʻo faʻamatalaina i luga, e fesoasoani foi i le tagata maʻi e le maua le mamafa. O le fualaau faasaina Siofor 850 lea e masani ona faatonuina mo le manua, lea e masani ona o faatasi ma le ituaiga o maʻisuka ituaiga 2.

Fomaʻi fautuaina e faʻaaoga lenei vailaʻau i le mataupu pe a maua se taumafa maualalo-kalori ma se tele o le faamalositino e leʻi maua ai le mea e manaʻo ai. Ae e le manaʻomia ona e mafaufau e mafai e se tasi ona amata ona tago i nei fualaau aina, ma faʻamoemoe o le a vave ona aveesea lona mamafa.

O papa taʻitasi e aofia ai le 850 mg o le metformin o loʻo gaosia ai le eletise. O le vaega lena o le fualaau faasaina lea e fesoasoani i le tino e feagai ai ma le suka maualuga.

Afai o le tagata maʻi ua i ai soʻo se faʻailogaina i le faʻaaogaina o lenei vailaau, ona mafai lea e le fomaʻi ona suia i soʻo se isi lava vailaʻau faʻatasi ma se faʻalavelave tutusa.

E le gata i lea, e mafai e tagata taʻitoʻatasi ona suʻesuʻeina tutoatasi ia iloiloga o isi gasegase oe na latou faʻaaogaina lenei vailaau ma talanoa e uiga i le latou poto masani i lenei tulaga.

Fualaau faasaina

E pei ona taua i luga, o le tuufaatasiga o lenei vailaʻau e aofia ai le tele o vaega, e taua o le metformin, lea e maua ai le faʻaititia o le suka.

E taua foi le maitauina o lenei vailaʻau o se vailaʻau faʻasaina, o lea e tatau ai ona e gauai i taimi uma i le manuia o le maʻi i aso muamua o le aveina o vailaʻau. Afai a maeʻa le fua muamua e leai ni aʻafiaga e tupu, ona mafai lea ona faʻaauau togafitiga.

O le mea moni, i nisi o tulaga, o le metformin e mafai ona mafua ai se faʻalavelave matuia i le soifua maloloina o le tagata maʻi. E masani lava ona tupu i tulaga e le tausisia e le tagata gasegase togafitiga fautuaina, faʻapea foi pe a iai ni maʻi faʻalavelave.

I luga o le Initaneti e mafai ona e maua le tele o iloiloga e uiga ia Siofor, lelei ma le lelei. O aʻafiaga e fesootaʻi ma le mea moni e le o tagata uma e iloa le auala e mataʻituina lelei ai le maualuga o le toto suka, ma o lenei, i le itu, e mafai ona mafua ai le matuia o le soifua lelei. I le maʻisuka, e iloa e masani ona fuaina le maualuga ole kulukose toto. Afai e le faia lenei mea, ona oʻo lea i le taimi e ave ai lenei fualaau faasaina, e ono paʻu le maualuga o le suka i le toto, ma o se taunuuga e amata ai e se tagata ona atiae se tulaga o se tuaa poo se maʻi suka.

Ina ia aloese mai nei tulaga, e taua le malamalama i le auala e ave ai vailaʻau, ma o lea e taua ai le asiasi i fomaʻi i le taimi.

E na o se fomaʻi e mafai ona tuʻuina atu se fautuaga atoatoa i le auala e ave ai ina ia le afaina ai le maʻi, ae fesoasoani e toe faʻafoisia lona soifua maloloina.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o laupepa

Aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau mo togafitiga o le maʻisuka, e taua tele le feutagai ma lau fomaʻi.

A o faagasolo feutagaiga, o le endocrinologist, i le amanaia o faamatalaga na maua i le taimi o le suʻega, o le a fuafua ai le fua o le fualaau faasaina ma le tulafono mo lona pulega.

E pei lava o isi fualaau faasaina, o fualaau Siofor 850 e tele naua mea e teteʻe ai.

O le tele o faʻatauiga o:

  • Ituaiga 1 faʻamaʻi suka
  • ituaiga eseese o le faʻafitauli o le maʻi, lea e mafai ona mafua mai i vaega o loʻo avea ma vaega o tupe o loʻo i luga,
  • se tuaa poʻo se coma
  • acidosis
  • gaʻo po o le ate
  • faamai e mafua mai i se siama po o se faamaʻi o se ituaiga ituaiga,
  • fatu fatu o loʻo i totonu o se tulaga ogaoga o le atinaʻe,
  • taotoga
  • o faʻamaʻi faʻamaʻi e matua televave,
  • ava malosi
  • talavou maʻi
  • fafine o susu ma o loʻo maʻitaga,
  • o se auala faigata o le maʻisuka i le tikeri lona lua.

O le tele o faʻailoga e faigofie lava ona iloa, ua lava lava le faia o se suʻega faapitoa e se tagata poto faapitoa. E tusa ai ma se faʻalavelave faʻalavelave, e tatau lava ona e malamalama tonu i vaega o vaega o se vailaau faapitoa ma le auala e mafai ona aafia ai le tino o le maʻi. O le vaega taua o se vaega o lenei vailaʻau e metformin. O le mea lea, e amata ai, e manaʻomia e le tagata gasegase ona iloa pe iai sana tali i lenei vaega.

Faʻavae i luga o lenei mea, e faigofie lava ona faʻamaʻu e mafai ona puipuia le aʻafiaga o le tino e mafai e metformin i nisi taimi. O le mea taua o le iloa lelei poʻo a ni aʻafiaga o aʻafiaga i luga o le tino, ma o loʻo i ai foi le faʻasaʻo. E taua foi le faia o se suʻega atoa i se taimi talafeagai ma malamalama i uiga o lou tino.

I le ala, e taua le matauina o le lisi oi latou o loʻo faʻasaina lenei vailaʻau e aofia ai e le gata o tamaiti, ae o tagata matutua foi.

E mafai foi ona latou faʻaalia aʻafiaga malolosi e afaina ai le soifua manuia o le tagata maʻi.

Lapataiga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Fomaʻi fautuaina e ave le Siofor 850 faʻamautinoa e tusa ai ma faatonuga. I lenei tulaga, e taua le mataʻituina le tulaga o le ate i le taimi atoa o togafitiga. E faia lenei mea i le pasia o iloiloga talafeagai.

E mafai foi e le fomaʻi ona faatonuina le tagofia o fualaau oona i le taimi e tasi, lea e faʻaitiitia ai foi le maualuga o le suka o le suka o le toto. E moni, e naʻo le fomaʻi e mafai ona taʻu saʻo ia oe le tele o fualaau o se vailaʻau faʻapitoa i le aso e te manaʻomia e ave.

E le gata i lea, e taua le faamasani oe lava i faatonuga mo le faʻaaogaina o vailaau muamua. E masani lava, o le faʻamatalaga o loʻo i ai faʻamatalaga i le auala e saʻo ai le vailaʻau, i le a le vailaʻau, ma faʻamaʻi foʻi faʻamaʻi. E taua le manatuaina, i le tulaga o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina tutusa, e mafai ona faatagaina se toso malosi o le suka toto. E le gata i lea, e le tatau ona galo ia i tatou Siofor 850 analogues, lea e pei o vailaʻau o loʻo i luga, o loʻo faʻamoemoe i le faʻaitiitia o le kulūkose toto. O le mea lea, afai e te tago i nei vailaʻau faʻasaina i le taimi lava e tasi, e mafai ona e faʻaitiitia le faʻaitiitia o lenei faailoilo, lea e oʻo atu ai i le atinaʻeina o auga poʻo tuaa.

Ma o le mea moni, e taua tele le iloa pe o le a le umi e maua ai se vailaʻau faapitoa, ma o vailaʻau e mafai ona faia tutusa. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te faʻaaogaina togafitiga o sulfonylurea, e mafai ona e oʻo atu i se tulaga o le hypoglycemia poʻo le glycemic coma. Ina ia puipuia lenei mea, e taua tele le fuaina o le suka toto ma naʻo pe afai e tatau ona ave lenei vailaʻau.

Ae o le aoga autu o le metformin, o le vaega autu o Siofor, e manatu e le afaina ai le natura masani o le inisalini.

E faʻafefea ona aʻafia le tino o le tagata i fualaau faasaina?

Ua maeʻa ona taʻua i luga le tulaga e mafai ai ona e faʻaaogaina lenei vailaʻau, ma e sili atu ona lelei le sui i se isi vailaʻau.

O le faaiuga e amata le faʻaaogaina o fualaau mo togafitiga poʻo le faalēaogāina o le tofiga e tatau ona faia e le fomaʻi i luga o le auiliiliga o auiliiliga na maua i le taimi o le suʻega o le maʻi.

Ina ia malamalama atili i auiliiliga pe a mafai ona faʻaaogaina, ma pe a sili atu le lafoaia o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau, e tatau ona e malamalama i le auala e aʻafia ai le tino o le maʻi ma o fea foi galuega.

O le gaioiga o fualaau faasaina i totonu o le tino o le tagata e faʻamoemoe i le faia o nisi o galuega tauave:

  • O le Siofor 800 poʻo le 850 e iai sona faʻalavelave i luga o le kulukose i totonu o le ate, ma e le mafai foi ona faʻatagaina le faʻagasologa mai le glycogen reserves,
  • e aʻafia ai le faʻagasologa o le felauaiga o lenei oloa i gaʻo uma ma matagaluega o le tino,
  • e taofiofia ai le faʻaaogaina o le kulukose e puipui o le totini,
  • e sili atu ona maaleale le tino i le inisalini, lea e mafai ai ona faʻamalosia le fausia o le kulūkose, e faʻaitiitia ai lona maualuga i le toto.

E le gata i lea, e taua tele i le maʻisuka ia malamalama pe o le a le vailaʻau o le vailaʻau e sili ona lelei. O le tele lava o taimi, e popole ai tagata gasegase e uiga i le tele o taimi o le aso e tatau ai, ma le tele foi. E i ai se manatu i tagata maʻi e faapea, o le umi e ave ai e le tagata maʻi le fualaau faasaina, o le maualuga foi lona aoga.

E masani lava, e masani ona faatonuina e le fomaʻi se togafitiga e faavae i luga o faailoga a tagata taʻitoʻatasi, ae ui i lea, o faatonuga mo le faʻaaogaina o le vailaʻau faʻamaonia le vailaʻau ma le tele o le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

O le fualaau o le fualaau faasaina ua faatonuina e le endocrinologist, e taitaia e uiga o le gasegase o le faamai, sugar ma faailoga o tagata taitoatasi o le soifua maloloina o le maʻi.

O le tuufaatasiga o Siofor ma isi fualaau faasaina, iloiloga ma lona tau

Na taʻua i luga o le Siofor 850 e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi vailaʻau.

Afai e manaʻomia, soʻo se tagata maʻi e mafai ona 'ave le vailaʻau faʻatasi ma isi vailaʻau.

Aʻo leʻi faʻaaogaina Siofor o se vaega i le taimi o faʻamalosiaga faʻapitoa, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi e uiga i le suia o vailaau o vailaau.

O le tele o taimi, o le vailaʻau Siofor 850 ua faʻatasi ma:

  • soo se togafitiga o le inisalini
  • se sooupu e faamoemoe e faaitiitia le adsorption i le inumaga,
  • inhibitor
  • sulfonylurea,
  • thiazolidinediones.

I le tau o Siofor i le tau o tau. I falemaʻi, o le tau o Siofor 850 e seasea sili atu i le fa selau rubles. Ae atonu e maualuga pe maualalo, e faalagolago i le tagata e gaosia le fualaau faasaina, ma le itulagi e faatauina ai le vailaau i Rusia.

E tatau ona fai mai e toetoe o toe iloiloga i le faʻaaogaina o tupe e lelei. Afai ei ai moni le maʻisuka ituaiga 2, ma e le o iai i se tulaga ogaoga o le vasega, ona oʻo loa lea i le vaiaso lona lua ole togafitiga lelei o le talosaga. I isi tulaga uma, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi mo fautuaga faaopoopo.

Afai o le fofo e le talafeagai mo le tagata maʻi, ona mafai lea ona ia lagona le tiga o le ulu, vevela, vomiting, naua, ma le tele o isi faʻailoga.

O se tagata atamai mai le vitio i lenei tusiga o le a taʻu mai ai le aafiaga o Siofor i le tino o le maʻisuka.

Tuua Lau Faamatalaga