Glucometer Contour TS: iloiloga ma le tau, faatonuga mo le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga

* O le tau i lau eria e ono fesuiaʻi. Faʻatau

  • Faʻamatalaga
  • faʻamatalaga faʻapitoa
  • iloiloga

O le Glucometer Contour Plus o se masini fou, o lona saʻo ole fua ole kulukose e tutusa ma suʻesuʻega. Ua maeʻa le fuataga i le 5 sekone, lea e taua i le siama o le hypoglycemia. Mo se tagata maʻi e maua i le maʻisuka, o se pa'ū taua o le kulukose e mafai ona oʻo atu ai iʻuga leaga, o se tasi o ia o le hypoglycemic coma. O suʻesuʻega sao ma vave e fesoasoani ia te oe e maua ai le taimi e manaʻomia e faʻaitiitia ai lou tulaga.

O le lapoa lapoa ma faʻatautaia faigofie e mafai ai ona faʻamalieina tagata i faʻafitauli faʻapitoa. O le glucometer e faʻaaogaina i falemaʻi e mataʻituina ai le tulaga o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ma ia iloilo lelei le maualuga o le glycemia. Ae le o le glucometer e faʻaaoga mo le siakiina o le maʻisuka.

Faʻamatalaga ole mita ole Contour Plus

O le masini e faʻavae i luga o tekonolosi tele-pulse. E masani ona ia suʻeina le tasi mataua o le toto ma lafo mai se faailo mai le kulukose. O le faʻaaogaina foi o le FAD-GDH enzyme faʻaonaponei (FAD-GDH), lea e naʻo le glucose e gaoioi ai. O le lelei o le masini, faʻaopoopoga i le maualuga, o uiga nei:

"Lua avanoa" - afai e le lava le toto e fua i luga o le suʻega, o le Contour Plus mita o le a tuʻuina atu se faailo leo, o le a maua se faʻamaonia faapitoa i luga o le lau. E 30 sekone e te faaopoopoina ai le toto i le lava suega,

"No coding" tekinolosi - aʻo leʻi amataina le galuega, e te le manaʻomia le ulufale i se code pe faʻapipiʻi se pu, lea e ono mafua ai mea sese. A maeʻa ona tuʻuina le pusa faʻamau i totonu o le taulaga, o le mita e feliuliuai (faʻataʻatia) aunoa mo lea,

O le toto mo le fuaina o le toto glucose e na o le 0.6 ml, o le taunuuga ua saunia i le 5 sekone.

O le masini e i ai se lapoʻa lapoa, ma e mafai ai foʻi ona e faia ni faʻamanatuga lelei e uiga i le fua pe a uma se taumafataga, lea e fesoasoani i le fuaina o le suka i le taimi o le tauvaga i le taimi.

Faʻamatalaga Faʻatekinolosi o le Moli Meli Taʻitasi

i le vevela o le 5-45 ° C,

humidity 10-93%,

i luga o le ea i le maualuga o le 6.3 km i luga aʻe o le sami.

Ina ia galue, e te manaʻomia 2 pipi lithium o le 3 volts, 225 mA / h. E lava le 1000 faʻataʻitaʻiga, e tutusa ma le tausaga o fua.

O le aotelega o le glucometer e laʻititi ma mafai ai ona e tausia i taimi uma lata ane:

Glucose o le toto ua fuaina mai le 0.6 i le 33.3 mmol / L. 480 iuga e otometi lava ona teu i le mafaufau o le masini.

O le faʻavelaina o le eletise eletise o le masini e tausisia manaoga faʻavaomalo ma e le mafai ona aafia ai le faʻaogaina o isi masini eletise ma meafaigaluega faafomai.

O le Contour Plus e mafai ona faʻaaogaina e le gata i le autu, ae faʻapea foi i le tulaga maualuga, lea e mafai ai ona e setiina tulaga taʻitasi, faia ni igoa faapitoa ("Aʻo Leʻi Manu" ma le "Pe a uma le Meal").

Filifiliga Tofi Gao (Contour Plus)

I totonu o le pusa e:

Microllet Next finger finger device,

5 ponaivi ua leai se aoga

mataupu mo le masini,

kata mo le resitalaina o le masini,

tipitipi mo le maua o se pa'ū toto mai isi nofoaga

E le aofia ai vaega o suʻega, e faʻatau i latou lava. E le faʻamaonia e le kamupanī pe o le a faʻaaogaina fasi pepa faʻasolosolo ma isi igoa ma le masini.

O le kamupanī e tuʻuina atu se faʻamaoniga e le faʻamaonia ile Glucometer Contour Plus. Pe a tulai mai se faaletonu, e suia le mita i le tutusa pe leai foi i galuega ma uiga.

Faʻaaoga tulafono faʻaaoga

A o le i ai se fua o le kulukose, e tatau ona e saunia se glucometer, lancets, fasi siaki. Afai o le Kontur Plus mita sa i fafo, ona tatau lea ona e faatali mo ni nai minute mo lona vevela e fetaui ma le siosiomaga.

Aʻo leʻi suʻeina, e tatau ona fufuluina lelei ou lima ma solo. O le toto sampling ma galue ma le masini e tupu i le faasologa lea:

E tusa ai ma faatonuga, tuʻu le Microllet i le Microllet Next piercer.

Aveese le fasi siaki mai le pu, faʻaofi i totonu o le mita ma faʻatali mo le faailo leo. O se faailoga e iai se paʻu ma se mataua o le toto e tatau ona i luga o le lau.

Faʻasalaʻi le faʻamau i le itu o le tamatamailima ma taomi le ki.

Taumafai ma lou lua lima mai le pito i lalo o le tamatamailima i le pito mulimuli o le phalanx ma se pupu seʻia oʻo ina oʻo mai se pa'ū. Aua e te taomi i luga o le pad.

Aumai le mita i se tulaga saʻo ma paʻi i le pito i lalo o le suʻega i se matāua o le toto, faʻatali mo le 'aveʻese o le suʻega e faʻatumu (o le a faʻamaonia)

A maeʻa le faailo, e amata le lima-lua le aofaʻi ma o le iuga e aliali i luga o le lau.

Isi faʻaopoopoga o le mita Contour Plus

O le tele o le toto i luga o le fasi siaki atonu e le lava i nisi tulaga. O le masini o le a tuʻuina atu i luga o le pusa faʻalua, o le a faʻaalia se faʻamau avanoa i luga o le lau. I totonu o le 30 sekone, e tatau ona e aumaia le fasi siaki i se mataua o le toto ma faatumu.

O vaega o le masini Contour Plus o:

tapunia faʻafuaseʻi pe afai e te le aveesea le faʻamaumauga mai le taulaga i totonu o le 3 minute

liliu ese le mita pe a uma ona aveese le laina siaki mai le taulaga,

le mafai ona seti igoa i luga o le fua ao leʻi 'aʻai poʻo le maeʻa o taumafataga i tulaga masani,

toto mo le auiliiliga e mafai ona aveesea mai le pama o lou lima, lima, toto toto e mafai ona faʻaaogaina i se falemaʻi.

I totonu o le masini faʻapitoa Conof Plus (Contour Plus) e mafai ona e faia au oe lava faatulagaga. E mafai ai ona e seti le maualuga ma le maualuga o kulukose. I le mauaina o se faitauga lea e le fetaui i tulaga faataatia, o le a tuuina atu e le masini se faailoilo.

I tulaga masani, e mafai ona e setiina igoa e uiga i le fua muamua aʻo leʻi maeʻa foi se taumafataga. I totonu o le tusi faʻataʻitaʻi, e le gata ina mafai ona e silasila i iuga, ae o le a tuʻuina foi nisi faʻamatalaga faaopoopo.

Faamanuiaga o mea

    • Ole mita ole Contour Plus ua mafai ai ona e teuina taunuuga ole 480 fuataga mulimuli.
  • e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta (faʻaaogaina se uaea, e le o aofia ai) ma faʻafeiloaʻi faʻamaumauga.

    i tulaga sili atu, e mafai ona e vaʻai i le tau aofaʻi mo le 7, 14 ma le 30 aso,

    pe a oʻo i luga aʻe o le glucose e sili atu i le 33.3 mmol / l pe lalo ifo 0.6 mmol / l, o le faʻatusa tutusa e aliali i luga o le lau,

    auiliiliga e manaʻomia ai sina toto itiiti,

    o se afaina mo le mauaina o se mataua o le toto e mafai ona faia i isi nofoaga (mo se faʻataʻitaʻiga, i le alofilima o lou lima),

    auala faʻafefiloi o le faʻatumu o vaega faʻataʻitaʻi i le toto,

    o le nofoaga papaʻi e laiti ma faʻamalolo vave,

    faʻatulagaina o faʻamanatuga mo fua faʻatatau i taimi eseese i taimi o se taumafataga,

    leai se manaʻoga e faʻaoga ai se glucometer.

    O le mita e faigofie ona faʻaaoga, o lona avanoa, faʻapea foʻi le maua o sapalai e maualuga i falemaʻi i Rusia.

    Faatonuga faapitoa

    I tagata gasegase e le lelei le gaioiga lautele, o le suʻesuʻeina o le kulukose mai se tamatamailima po o se isi nofoaga e le o faʻamalamalamaina. Faʻamatalaga o le teteʻi, o le faʻaitiitia o le toto maualuga, hyperglycemia hyperosmola ma le faʻalalalaina tele, atonu o le a le saʻo le iʻuga.

    A o leʻi fuaina le kulukose o le toto mai isi nofoaga, e tatau ona e mautinoa e leai se faʻailoga. O le toto mo le suʻega e naʻo le tamatamailima e ave, pe a fai o le kulūkose e laʻititi, pe a mavae le atuatuvale ma faasaga i tua o le maʻi, pe afai e leai se lagona o le faʻaitiitia o le kulūkose. O le toto na aveesea mai le alofilima o lou lima e le fetaui mo suʻesuʻega pe a fai o le vai, vave faʻaleaʻoina pe salalau.

    Lancets, mea puʻepuʻe, vaega o suʻega e faʻamoemoe mo le faʻaaogaina e le tagata lava ia ma avea ai se lamatiaga o meaola. O le mea lea, e tatau ona lafoaʻi e pei ona faʻamatalaina i faatonuga mo le masini.

    RU № РЗН 2015/2602 tusia i le aso 07/20/2017, № РЗН 2015/2584 na tusia i le aso 07/20/2017

    TULAGA FAʻAFAITAIGA E LĒ ILOA. AE LEʻI TALOSAINA E LE FESOASOANI E TATOU TUSI MA LE FAIA LE TUSI LESONA TUSI.

    I. Tuuina atu o le saʻo e faʻatusatusa i le fale suesue:

    E faʻaaogaina e le masini le telefoni tekinolosi, lea e tele taimi e siaki ai le pa'ū o le toto ma maua ai se saʻoga saʻo.

    O le masini e maua ai le faʻalagolago i tulaga lautele fesuiaiga:

    paluga o le laasaga o le 5 ° C - 45 °

    humidity 10 - 93% rel. faʻafiafiaina

    maualuga i luga o le sami - e oo atu i le 6300 mita.

    O le enzyme faʻaonapo nei o loʻo faʻaaogaina i le laasaga, lea e leai lava se fegalegaleaiga ma fualaau faasaina, lea e mautinoa ai fua saʻo pe a ave, mo se faataitaiga, paracetamol, acid ascorbic / vitamini C

    O le glucometer e faia le faasaʻoina saʻo o fua o fua faʻatasi ma le hematocito mai le 0 i le 70% - o lenei mea e mafai ai ona maua le maualuga maualuga i le tele o hematoconi, lea e mafai ona tuʻuina pe faʻateleina ona o faʻamaʻi eseese

    Fua faʻatatau o fuataga - elekene

    Tau o fasi Kolisi Suiga

    Ole tau ole suʻega Kontur TS e le aofia ai le tau o le faʻatagaina pe afai e faatauina fasi pepa i luga o se falemaʻi i luga o le initaneti. O tau e mafai ona fesuiaʻi tele i luga o le nofoaga o le faʻatau.

    Tau faʻatatau o le eletise afi:

    • Rusia (Moscow, St. Petersburg) mai le 690 i le 710 ropu Rusia.

    O tau o loʻo i luga o faʻamaumauga o suʻega o le Contour TS ua tuʻuina atu ia Me 2017.

    Tulafono mo le faʻaaogāina o le Kolisi Moli

    Aʻo leʻi suʻeina, fufulu ou lima i le fasimoli ma faʻamago. Saunia mea uma e manaʻomia. Afai o le masini e malulu pe vevela, uu ma suʻe fasi paʻu i le vevela o le potu mo le 20 minute e faʻafetaui. O le suʻeina o le toto e faia i le faasologa lea:

    Saunia se sulu e ala i le tuʻuina o se laupepa i totonu. Faʻaliliu le loloto o le loloto.

    Faapipii se togi i lou tamatamailima ma taomi le faamau.

    Faʻaofuofu sina mamafa i luga o le tamatamailima mai le pulumu i le tele phalanx. Aua le togi lou tamatamailima!

    I le maeʻa ai ona maua se mataua o le toto, aumai le masini o le Contour TS faʻatasi ma le afifi o le suʻega tuʻufaʻatasia i le pa'ū. E tatau ona e umiaina le masini i le fasi pepa poʻo oe. Aua e te paʻi atu i le paʻu o le paʻu o le suʻega ma aua neʻi e faʻamaligi le toto i le pito i luga o le suʻega.

    Taofi le suʻega i se mataua o le toto seʻia oʻo i le leo o le leo.

    A maeʻa le faʻatautaia, o le fua o le fuataga e aliali i luga o le mata o le mita

    O le taunuuga e otometi lava ona teu i le mafaufau o le masini. Ina ia tape le masini, aveese ma le faaeteete le vaega o le suʻega.

    Tele mita

    O le konekarate o le Toto TS glucose e faigofie ona faʻaaoga. O uiga nei e sili atu:

    laʻititi le tele o le masini

    leai se mea e manaʻomia mo faʻamatalaga tusi lesona,

    maualuga maualuga o le masini,

    se glucose faʻaonapo nei-naʻo le enzyme

    Faʻasaʻoina o faailoilo ma le maualalo o le '

    faigofie ona tagofia

    lapisi lapoa ma le lanu vaʻaia e mafai ona iloa mo pusa faʻataʻitaʻi,

    maualalo le maualuga o le toto ma le maualuga o le fuaina o fua,

    le tele o tulaga faigaluega,

    le mafai ona faʻaaogaina i tagata matutua ma tamaiti (sei vagana ai pepe faatoa fananau mai),

    manatua mo le 250 fuataga,

    fesoʻotaʻi i se komepiuta e teu ai faʻamaumauga,

    le tele o fuataga,

    le mafai o se suʻega toto mai isi nofoaga,

    leai se manaʻoga e faia ni faʻatulagaga faaopoopo,

    auiliiliga o ituaiga ituaiga toto,

    Tusi faʻamaonia mai le kamupanī ma le gafatia e suia se mita masei.

    Le uiga o le faʻapuupuuga TC

    I le Igilisi, o nei tusi e lua o loʻo taʻua o le Tele Simplicity, lea i le faaliliuga i le gagana Rusia e pei o le "Faʻaliega faigofie," na tuʻuina atu e le popole bayer.

    Ma o le mea moni, o lenei masini e matua faigofie lava ona faʻaaogaina. I luga o lona tino, e na o le lua lava laupepa e sili ona lelei, o lea e le faigata ai mo le tagata faʻaaoga ona iloa po o fea e taʻalo ai, ma o le tele o le a le mafai ai ona misia. I tagata gasegase e maua i le maʻisuka, e masani lava ona vaivai le vaʻai, ma e le mafai ona latou vaʻai i le avanoa lea e tatau ona tuʻuina i ai le siaki. Sa tausia e le au gaosiga lenei, valiina le taulaga i le moli.

    O le isi mea lelei tele i le faʻaaogaina o le masini o le fesuiaiga lea, pe o lona toesea. O le tele o gasegase e galo e ulufale mai i se numera i afifi fou taitasi o fasi siaki, o se taunuuga o se numera tele o latou galo ua mou ese atu le aoga. O le a leai se faafitauli i le Taavale o le Taavale, talu ai e leai se fesuiaiga, o lona uiga, e faʻaaogaina le afifi fou pe a uma le aso muamua e aunoa ma se faʻaopoopoga faaopoopo.

    O le isi mea faʻaopoopo o lenei masini o le manaʻomia lea mo sina toto. Ina ia saʻo le fuafuaina o le maualuga o le kulūkose, e na o le 0.6 i le toto e manaʻomia ai le glucometer bayer. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻaitiitia le loloto o le tatui o le paʻu ma o se avanoa sili lea e tosina uma ai tamaiti ma tagata matutua. I le auala, e faʻaaoga mo tamaiti ma tagata matutua, o le tau o le masini e le suia.

    Ua fuafua le tafa o le glucometer ina ia leai se faalagolago i le i ai o ni meaʻai e pei o le maltose ma le galactose i totonu o le toto, e pei ona faʻaalia e faatonuga. O lona uiga, e tusa lava pe tele naua i totonu o le toto, e le o manatu i ai i le iuga mulimuli.

    E toatele e masani i mataupu e pei o le "vai toto" po o le "toto toto." O nei toto totoʻa e fuafuaina i le taua o le hematocrit. O le hematocrit o loʻo faʻaalia ai le vaevaega o elemene na faia o le toto (leukocytes, platelets, toto mumu mumu) ma lona aofaiga atoa. I le iai o nisi o faʻamaʻi poʻo togafiti faʻaleaga, o le maualuga o le hematocrit e mafai ona fesuiaʻi uma i le itu o le faateleina (ona toto ai lea o le toto) ma i le itu o le faʻaitiitia (toto toto).

    E le o mea taua uma lava e iai le taua o le taua o le hematocrit e le taua mo ia, ma i soo se tulaga lava, o le toto toto o le suka o le a saʻo ona fuaina. O le glucometer e faatatau i na o se masini, e mafai ona fua saʻo ma faʻaalia po o le a le kulukose o loʻo i totonu o le toto ma le numera o le hematocrit mai le 0% i le 70%. O le fuainumera o le hematocrit e ono fesuisuiai e fuafua i le itupa ma le matua o le tagata:

    1. fafine - 47%
    2. alii 54%
    3. pepe faatoa fananau mai - mai i le 44 i le 62%,
    4. tamaiti ei lalo ifo o le 1 tausaga - mai le 32 i le 44%,
    5. tamaiti mai le tasi tausaga i le sefulu tausaga - mai le 37 i le 44%.

    Cons glucometer circuit TC

    O lenei masini atonu e na o le tasi le toe foʻi mai - o le faʻavasegaina ma le taimi o fua. O le suʻeina o le toto e tupu i luga o le mata pe a maeʻa le 8 sekone. I se tulaga lautele, o lenei ata e le leaga tele, ae o loʻo i ai masini e fuafua ai le maualuga o le suka i le 5 sekone. O le faʻavasegaina o ia masini e mafai ona faʻatinoina i luga o le toto atoa (aveese mai le tamailima) poʻo le plasma (toto vevela).

    O lenei paramita e aʻafia ai iʻuga o le suʻesuʻega. O le fuaina o le GC Contour glucometer na faia i le plasma, o lea e le tatau ona galo ia i tatou o le maualuga o le suka i totonu o taimi uma e sili atu nai lo lona iniseti i le toto sulu (pe tusa ma le 11%).

    O lona uiga o taunuʻuga uma e maua mai e tatau ona faʻaititia i le 11%, o lona uiga, o taimi uma e vaevae ai numera i luga o le mata ile 1.12. Ae e mafai foʻi ona e faia i se isi auala, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻatonuina ai le suʻe toto mo oe lava. O le mea lea, pe a faia se auiliiliga i luga o se manava gaogao ma ave le toto mai le tamatamailima, o numera e tatau ona i ai i le lautele mai le 5.0 i le 6.5 mmol / lita, mo le toto vevela o lenei faailoga e mai le 5.6 i le 7.2 mmol / lita.

    2 itula pe a uma se taumafataga, e le maualuga le maualuga o le kulukose i le 7.8 mmol / lita mo le toto toto, ma e le sili atu nai lo le 8.96 mmol / lita mo le toto vevela. E tatau ia te ia ona filifili po o le fea filifiliga e sili atu ona talafeagai mo ia.

    Vaevaega mo le mita o le kulukose

    Pe a faʻaaogaina se glucometer o soʻo se gaosioloa, o mea autu e faʻaaogaina o suʻega suʻega. Mo lenei masini, latou te maua i le tele o le lapopoa, e le tele tele, ae le laʻititi, o lea e faigofie ai mo tagata ona faʻaaoga i le tulaga o le solia o tomai tau afi lelei.

    O fasipepa ei ai le faʻapologa o le sampling samples, o lona uiga, latou te tosoina saʻo le toto e faʻafesoʻotaʻi ma se matāua.O lenei ata e mafai ai ona faʻaitiitia le tele o mea manaʻomia mo le auiliiliga.

    O le mea masani lava, o le ola o se pusa tatala faʻatasi ai ma ni faʻataʻitaʻiga e le silia ma le tasi le masina. I le faaiuga o le vaitaimi, e le mafai e le au gaosiga ona latou mautinoa le fua saʻo o fua o fua, ae e le faʻaaogaina i le mita o le Contour TC. O le ola o se pusa tatala i sasae e 6 masina ma e le aafia le fua saʻo. E faigofie lava lenei mea mo na tagata e le manaʻomia le fuaina o le suka i le tele o taimi.

    O le mea lautele, o lenei mita e matua faigofie lava, o loʻo i ai se foliga faʻaonaponei, o lona tino e faia i le tumau umi, faʻamalosia le filo. E le gata i lea, o le masini ua faʻapipiʻi ma se manatua mo le 250 fua. Aʻo leʻi tuʻuina atu le mita mo le faʻatau atu, o lona saʻo ole siakiina i totonu o fale suesue faapitoa ma ua faʻamauina e faʻamaonia pe afai e le sili atu le maualuga i le 0.85 mmol / lita ma le glucose o le itiiti ifo i le 4.2 mmol / lita. Afai o le maualuga o le suka e sili atu i le taua o le 4.2 mmol / lita, ona faaopoopo lea pe itiiti ifo le 20% le sese. O le auala o le taavale e faʻafetaui nei manaʻoga.

    O pusa taitasi ma se glucometer ua faʻapipiʻiina i se masini pipisi o le fingertips Microlet 2, o le tenonets, se cover, se tusi lesona ma se pepa faʻamaonia, o loʻo i ai se tau tumau i soo se mea.

    O le tau o le mita e mafai ona eseese i falemaʻi eseese ma faleoloa i le initaneti, ae i soo se tulaga, e sili atu le maualalo nai lo le tau o mea tutusa mai isi gaosi oloa. O le tau e mai le 500 i le 750 ruuga, ma o fasi pepa e 50 paʻu e tusa ma le 650 rubles.

    O tagata e maua i le maʻisuka e le gata ina manaʻomia le fetuʻunaʻi a latou mea taumafa ma asiasi atu e le aunoa i se tagata e mulimuli i le endocrinologist - e tatau ona latou mataʻituina pea le maualuga o le kulūkose ua solo i totonu o le toto. Mo lenei mea, o loʻo i ai glucometers - masini e mafai ona e iloa e aunoa ma le tuua o lou fale. O loʻo faʻaleleia pea ma suia, o lea o le a tatou iloiloina ai le mita e faʻatau mo le faʻaaogaina o fale, iloiloga a tagata faʻatau ma tau mo faʻataʻitaʻiga lauiloa.

    1. O le a le glucometer ma aisea e manaʻomia ai?
    2. Faʻailogaina o le 10 sili ile mita ole kulukose toto
      1. Accu-Chek Performa
      2. Accu-Chek Active
      3. Satellite Express (PKG-03)
      4. OneTouch Verio
      5. BAYER Contour TS
      6. VAEGA FAʻAMATALAGA
    3. Lisi mea e sili ona lelei e ala i iloiloga a tagata faʻatau
      1. Faʻafaigofie ona faʻaoga: Tasi Taʻo Filifili
      2. Meter cheap: BAYER Contour Plus
      3. Leai se Suʻega o le Tui: Accu-Chek Mobile
      4. Sueli o le kulukose toto: EasyTouch GCU
    4. O fea e faʻatau ai?

    Lisi mea e sili ona lelei e ala i iloiloga a tagata faʻatau

    I le faaopoopo atu i glucometers o loʻo i luga, e tele ni faʻataʻitaʻiga e tatau ai le ulutala o le sili i la latou vaega e faavae i luga o manatu faaalia mai tagata e ona. O nei mea lauiloa ma lauiloa mo le faʻaaogaina o le fale, o le a tatou iloiloina i latou i auiliiliga. Na matou filifilia nisi o faʻataʻitaʻiga e tusa ai ma taiala nei:

    • O le faigofie ma sili ona faigofie ona faʻaoga,
    • Le sili atu ona taugofie
    • E leai ni faʻataʻitaʻiga,
    • Suʻesuʻega a le toto.

    Faʻafaigofie ona faʻaoga: Tasi Taʻo Filifili

    Glucometer eletise eletise, o le seti atoatoa e aofia ai se tulaga talafeagai mo vaega uma. O le masini e alu i luga o le malosi o le afi, faʻatau 350 fua o le maualuga o le suka, ei ai le faʻaaliga faʻaalia ma le mafai ona fesootai i se PC. Afai e tatau ai, fuafua le aofaʻi mo le vaitaimi o loʻo manaʻomia. Faatonuga ma menus i Rusia, o le taotoga e faigofie ma saʻo.

    Tau: mai le 670 rubles ma le 560 rubles mo se seti o fasi pepa e 25 fasi pepa.

    Glucometer One Touch Select

    "Mo se maʻisuka, o se glucometer o se mea e tatau ai. I le taimi muamua sa ou le malamalama i lenei mea, ae a oʻo i le osofaia o le fale mai le maualuga o le kulukose, na ou mafaufau i le mauaina o le masini. Na fautua mai e le endocrinologist le mea na faamaonia. O le mea pito sili ona itiiti o le taugata. Ae mo le lelei e tatau ona e totogia se tau maualuga, o lea e leai se mea e te ita ai i lenei vaega. Ae o le faigofie lenei e faʻaaoga ai le mita ma mea uma e manaʻomia, faʻamaoni mo se tagata matua. "

    Vladislav, 54 tausaga (Khanty-Mansiysk)

    • Maualuga maualuga
    • Faʻaaogaina
    • Tulaga maualuga
    • Lisi gagana Rusia.
    • Le tau o mea taumafa,
    • Leai se faʻalauiloa ma se leo.

    Meter cheap: BAYER Contour Plus

    O lenei glucometer eletise e le manaʻomia tele le toto. Na te aveina le mea e aunoa ma se tiga ma, afai e faafuasei ona le lava le toto, i totonu o le 30 sekone e mafai ona faaopoopo i le fasimea. O le Swiss manufacturer na ofoina atu le maualuga maualuga mo tupe talafeagai. O le malosi e manatua ai e 480 fuataga, mamafa 47 grams, fale talafeagai.

    Tau: mai le 690 rubles ma le 790 mo le 50 fasi pepa.

    Glucometer BAYER Contour Plus

    "O loʻo maʻi laʻu tama i le maʻisuka ituaiga 1, ona o lenei mea, matou te fuaina pea fua o suka i le fale. Mo tamatamaʻilima ma laiti tamaiti, na fautuaina lelei o ia ia te ia. E matua aoga lava le tupe: faigofie, faʻatau oloa, e le afaina ai le au a tamaiti. O nisi taimi e faigata le suʻeina o suʻega i falemaʻi, ae e aumai i latou e faʻatonu e aunoa ma ni faʻafitauli. "

    Zhanna, 37 tausaga (Petrozavodsk).

    • Tau taugata
    • Tulaga maualuga
    • O sina toto itiiti e manaʻomia mo le suʻeina,
    • Totoina o le toto.
    • I luga o faʻatauga o faʻatauga e le maua i taimi uma.

    Leai se Suʻega o le Tui: Accu-Chek Mobile

    O le glucometer type photometric mo vaega e le o manaʻomia. Ua faʻapipiʻi le masini ma se kaseti faapitoa ua fuafuaina mo le 50 suʻega. Tau lava tatala le fusi, tui lou tamatamailima, faaopoopo se mataua o le toto, vaai i le iuga, tapuni le fusi.

    O le masini e fuafuaina le maualuga o le suka i le 5 sekone, faleoloa 2000 fuataga, ua faʻapipiʻiina faʻamaonia leo ma le malamalama, o se faʻaaliga manino. O pamu mulimuli e tusa ma le 500 fuataga. O le a ia lapatai pe a le o toe gaogao maa. O le faʻaogaina o le "faʻamaloiloga" galuega e mafai ai ona e faamanatu atu ia te oe e suʻeina i le 7 taimi i le aso.

    Tau: mai le 3650 rubles ma le 1300 rubles i le kaseti mo le 50 suʻega.

    Glucometer Accu-Chek Mobile

    "O se glucometa faigofie lea e aunoa ma ni suʻega, e mafai ona e ave faʻatasi ma oe i le natura, i le falemaʻi, e galue ai. Faʻasalaga malie, faʻaaoga e matua faigofie lava. E mafai ona sii mai i luga o komepiuta se tali mo le lolomiina mulimuli ane ma faʻaalia i le fomaʻi. Taugata faʻatusatusa i faʻatusa masani. O se tasi o filifiliga sili mo tagata matutua, aua e matua faigofie lava ona faʻaaoga. "

    Tanielu, 43 tausaga (Bugulma aai).

    • Le aoga,
    • Faʻaalia tele
    • Painless puncut
    • Faʻasologa faʻatusa.
    • Tau
    • O le kaseti e na o le 90 aso mai le aso na faʻaaogaina ai.

    Sueli o le kulukose toto: EasyTouch GCU

    I se taimi puupuu, o lenei masini e fuafua e le gata o le kulukose, ae o le cholesterol foi ma le uric acid. Ole suʻesuʻega e naʻo le 0.8 μl o le toto e manaʻomia, ma e toetoe lava a le lagona le puncture. E faagaoioia e tusa ai ma le mataupu faavae eletise. O le mamafa 59 kalama, faleoloa 200 fuataga, e alu i luga o le paʻu.

    Tau: mai le 4400 rubles ma le 550 ruuga mo fasi pepa (50 vaega).

    Glucometer EasyTouch GCU

    "O lenei glucometer e fuaina le maualuga o le suka, ma o isi mea e matua taua tele, ae ua lava lea mo le falemaʻi fale. "E tatau i le maʻisuka ona pulea a latou cholesterol, ma e ui e leai se auala e faia ai se auiliiliga i le falemaʻi, e fesoasoani lenei masini."

    Tatyana, 53 tausaga (Samara).

    • Mea tau multifunction,
    • Fua faʻataʻitaʻi
    • Laʻau suamalie.
    • Tau
    • Le maualuga tele le fua o le cholesterol ma le uric acid.

    Iloiloga ata ma iloiloga:

    Glucometer o se masini fuafuaina mo le faʻaaogaina umi. E taua tele le faʻatau le faʻatau faʻatau; filifili falemaʻi faatuatuaina ma falemaʻi falemaʻi i lau 'aʻai. O le tele o nofoaga o faʻatau atu faʻatauga faafomaʻi e mafai ai ona faʻatusatusa tau i faleoloa eseese ma faʻatau ai le faʻatau sili atu.

    O nisi o faleoloa sili ona lauiloa ma faʻalagolago i luga o le upega tafaʻilagi e mafai ona faʻatau ai se glucometer mo le faʻaaogaina o le fale:

    Glucometer Contour TS: faatonuga mo le faʻaaoga, lelei

    I le taimi nei, ua faʻatau atu e le kamupeni Siamani ni faʻataʻitaʻiga se lua o tau e le taugata, ae saʻo ma maualuga le maualuga o kulukose toto o le faasologa o Contour. E eseese a latou galuega ma tau. O se faʻatusatusaga o latou uiga ma tau o loʻo faʻaalia i le laulau o loʻo i lalo.

    Faatusatusa uiga o mea eletise

    ParakalafaTaavale afiContour Plus
    Pauna mamafa56,747,5
    Faʻasologa, cm6x7x1.57.7x5.7x1.9
    Numera o Filifiliga Maua250480
    Taimi faigaluega, sekone85
    Lancets mo se glucometer i se seti atoa, vaega105
    Tau, rubles999854

    E tatau ona faʻatautaia le suāuʻu e faʻaaoga ai faʻataʻitaʻiga faapitoa. E mafai foi ona faʻatau faʻatau faʻatasi ma se masini e 100 pe 50 fasi vaega. O sea seti o le a sili atu le tau.

    Lafu mea faaputuputu

    1. Faʻamatalaga tonu se masini mo le fuaina o le sugar sugar,
    2. Faʻalagolago i le faʻapipiʻiina o se pusa faapitoa ma le vaega o le faʻatau atu, atonu o le a le mafai ona aofia ai se pa faʻaopoopo,
    3. Faatonuga mo le faʻaaogaina ma le mita, lea o loʻo faʻamatalaina ai tulafono faʻaleaoga ma foliga o meafaigaluega,
    4. Tusi faʻamaonia, isi pepa faʻamaonia e mafai ai ona e maua le tautua,
    5. Scarifier - o se masini faʻapipiʻi mo le tipiina o le paʻu, faʻapipiʻiina se masini faʻapitoa mo le faʻataʻitaʻiga le faʻaleagaina,
    6. O le pusa foi e aofia ai ni vavae e leai se aoga (o nila mo le tuiina o le paʻu, o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le taulaʻi),
    7. Tulaga mo le teuina o le masini ma ona sapalai.

    E le pei o le tele o analogues, o vaega o suʻega e le aofia i totonu o le afifi. Latou te manaʻomia le toe faʻatauina, nai lo le taimi muamua na filifili ai poʻo fea o loʻo manaʻomia. O fasi pepa e tatau ona faia faapitoa mo se faʻataʻitaʻiga faapitoa o le mita.

    E i ai foi i nisi taimi le talafeagai o le faatauina o se fofo e puleaina ai le mita e siaki ai le saʻo o faitauga (e faaaoga i le fasi pepa ae le o le toto mo faamoemoega mo le faaleleiga).

    Faʻapitoa

    1. Faaaogaina o tekonolosi o le "No Coding" - e le manaʻomia le fesuiaiga o le masini,
    2. O le faasologa o le glucometer o le taavale e vave lava ona vave - o le taimi mo le faʻatinoina o se suʻesuʻega faataitai e 8 sekone,
    3. O le konekarate faʻatasi ma isi faʻataʻitaʻiga e manaʻomia ai se vaega itiiti o le 0.6 μl,
    4. O le mita o le kulukose toto ua faʻailogaina e le matagaluega TC,
    5. Faʻaogaina i se papa maʻa,
    6. O le mamafa 56 kene, o le aotelega o le 7.6X6.0X2.5 cm,
    7. O le tele o fuataga mai le 0.5 i le 33 mmol i le lita.

    O le mea lea, o le masini e sili ona aoga mo lona tau tau. O isi masini e iai le tau tutusa e leai se telē tele o galuega tauave - masani, e na o le mafai ona fuaina fuaitau. I le faʻaopoopoga, o lenei masini e i ai sona mamafa ma laʻititi laʻitiiti, lea e mafai ai e oe ona ave faʻatasi ma oe i luga o le auala poʻo le galue foi.

    II Tuuina atu o le faʻaaogaina:

    E faʻaaogaina e le masini le tekonolosi "E aunoa ma le faʻamaonia". O lenei tekinolosi e mafai ai ona faʻapipiʻiina le masini i taimi uma lava e faʻapipiʻiina ai se taʻavale, ma faʻaitiitia ai le manaʻoga mo le ulufale mai o le tusi tusi - se mea e mafai ai ona sese. Leai se mea e tatau ona faʻaalu ai se taimi e ulufale atu ai i se numera poʻo se puipuiga / puʻeina code, Leai se faʻamatalaga e manaʻomia - leai se tusi ulufale tusi

    O le masini o loʻo i ai le tekinolosi o le faʻaogaina o se faʻataʻitaʻiga lona lua o le toto, lea e mafai ai ona e faʻaaogaina toto i le lava suega e tasi pe afai e le lava le toto muamua toto - e le manaʻomia ona e faʻaalu se suʻega fou. Maualuga lona lua tekonolosi teu taimi ma tupe.

    O le masini e 2 auala faʻaoga - tele (L1) ma le maualuga (L2)

    Vaega o le masini pe a faʻaaoga le Faʻasologa autu (L1):

    Faʻamatala puupuu e uiga i le faʻatupulaia ma le faʻaititia o tau aoga mo le 7 aso. (HI-LO)

    Faatusatusaina o le aofaʻi mo le 14 aso

    Manatua e aofia ai taunuuga o le 480 fua lata mai.

    Mea faʻaalia i le faʻaaogaina o le Ala Sili (L2):

    O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e faamanatu ai 2.5, 2, 1.5, 1 itula i le maeʻa o taumafataga

    Fua faʻatatau o le averesi mo le 7, 14, 30 aso

    Manatua e aofia ai iuga o 480 fua mulimuli.

    Faailoga "Aʻo Leʻi Manu" ma le "Pe a uma le Taʻu"

    Faʻamau faʻatusatusaina o le averesi ao lumanaʻi ma le maeʻa o taumafataga i le 30 aso.

    Aotelega o tulaga maualuga ma maualalo mo aso e 7 (HI-LO)

    Tulaga maualuluga maualuga ma maualalo

    O le laitiiti o le pa'ū ifo o le toto e na o le 0.6 μl, o le gaioiga o le mataʻituina o le "faʻamalieina"

    E toetoe lava a leai se afaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le masini Microlight 2 - Shallow puncut vave. O lenei mea e mautinoa ai ni manua laiti i taimi masani.

    Naʻo le 5 sekone le taimi na fua ai

    O le tekinolosi o le "aveeseina o le toto" i le toto o se lavea - o le siaki o le siaki e gauai atu ai i sina toto itiiti

    Mafai ona ave le toto mai isi nofoaga (pama, tauau)

    Le mafai ona faʻaaoga ituaiga uma o toto (faʻaleagaina, vevela, capillary)

    O le aso e muta ai le suʻega (faʻaalia i luga o le afifiina) e le faalagolago i le taimi o le tatalaina o le fagu i fasi pepa,

    Faailogaina vave o tau aogā i fua faʻatatau na faia ma le faʻafoega o le puleaina - o nei faʻamaumauga e le aofia ai foi i le fuafuaina o fuainumera

    Port mo le fesiitaiga o faʻamatalaga i le PC

    Fuataga o fuataga 0.6 - 33.3 mmol / l

    Faʻasaina o le plasma o le toto

    Batiri: lua batipi lithium o le 3 volts, 225mAh (DL2032 poʻo le CR2032), na fuafuaina mo le tusa ma le 1000 fuataga (1 le tausaga ma le maualuga o le faʻaaogaina)

    Faʻamau - 77 x 57 x 19 mm (maualuga x lautele x mafiafia)

    Laisene faʻamaonia mai le kamupanī

    O le Glucometer Contour Plus o se masini fou, o lona saʻo ole fua ole kulukose e tutusa ma suʻesuʻega. Ua maeʻa le fuataga i le 5 sekone, lea e taua i le siama o le hypoglycemia. Mo se tagata maʻi e maua i le maʻisuka, o se pa'ū taua o le kulukose e mafai ona oʻo atu ai iʻuga leaga, o se tasi o ia o le hypoglycemic coma. O suʻesuʻega sao ma vave e fesoasoani ia te oe e maua ai le taimi e manaʻomia e faʻaitiitia ai lou tulaga.

    O le lapoa lapoa ma faʻatautaia faigofie e mafai ai ona faʻamalieina tagata i faʻafitauli faʻapitoa. O le glucometer e faʻaaogaina i falemaʻi e mataʻituina ai le tulaga o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ma ia iloilo lelei le maualuga o le glycemia. Ae le o le glucometer e faʻaaoga mo le siakiina o le maʻisuka.

Tuua Lau Faamatalaga