Alpha Lipoic Acid Analogs

O le vailaʻau o le 21st senituri e mafai ona tele, ae leai se tasi na faia se togafiti togafiti mo le mamafa o le mamafa. Ae ui i lea, o taumafaiga na faia lelei, lea e faʻamaonia ai le eseesega o le fale talavai (ma e le gata) faʻasologa. O nisi o nei tupe e matua masalosalo lava i le lelei ma le taunuuga, ae o isi e tele naua aʻafiaga o le itu, ae o loʻo i ai foi i latou, pe a faʻaaoga saʻo, e aoga faapitoa i le soifua maloloina ma faʻafefe oe mai le isi centimita i le puimanava. O nei vailaʻau e aofia ai le lipoic (thioctic) acid, lea e masani ona faʻaaoga mo le mamafa o le mamafa.

Lipoic acid ma ona sauniuniga

Mea o loʻo galue malosi, isi igoa: thioctacid, alpha-lipoic (ALA) poʻo le thioctic acid. Na maua i le ogatotonu o le 20 seneturi, ma o lea ua iloa nei o lenei vailaau siama ua i ai i vaega uma o le tino. Ua faʻamautuina o loʻo i ai le aʻafiaga faʻavaomalo lautele, aveese mea leaga mai le tino, faʻaleleia le tulaga o le ate, fesoasoani e faatumauina le maualuga o le cholesterol maualuga, faʻamalosia ai le tino puipuia.

Fesoasoani! O nisi taimi o le lipoic acid e taʻua o le vitamini N. E iai foi mau faasino i le mea moni na aofia i totonu o le vaega B ona o mea tutusa, ae o lenei ua le o se vitamini. O le mafuaʻaga, o le tino o lenei vailaʻau faʻasolosolo o loʻo faʻapipiʻiina i taimi uma ma a itiiti mai mo sina mea manaʻomia e lava. O le mea lea, e le taua tele.

O le lukic acid molecule e aofia ai le valu carbon carbon and two - sulfur, lea na maua ai lona igoa lona lua - thioctic ("thio" - sulfur, "octos" - valu)

E lua isomers o le alpha lipoic acid: taumatau (R) ma le agavale (L, ae o nisi taimi latou te vaʻai S). O le masani lava, o nei foliga molécula e tutusa lava i vailaau, ae i le fou fou o meaʻai, o le R-version e masani ona faʻaaogaina (faʻaalia i luga o pusa e pei o le R-lipoic acid poʻo le R-ALA). Ua faʻamaonia e saienitisi e gaosia ma faʻaaogaina i manu ma tagata.

O le l-lipoic acid o loʻo faʻapipiʻi naʻo le faʻaaogaina, o lea na manatu ai e le o toe gaoioi. O lenei vaega ua faʻamaonia e le au faipisinisi (e masani lava o le maʻisuka) o le na maitauina le sili atu le aoga o le R-ALA faʻatusatusa i filifiliga fefiloi. O faʻamatalaga aloaʻia nei e le o maua, talu ai e leʻi faʻatautaia suʻesuʻega faʻatusatusa tetele i tagata.

I le taimi nei, o le soifua maloloina o le ALA ua aloaia o se togafitiga aloaia mo le maʻisuka, ate ma vascular diseases, ma o le avanoa mo togafiti togafitiga e lautele lava. O le thioctacid ei ai se aafiaga lelei atoatoa i le tino: faʻaleleia le vaʻaia, fesoasoani i le gasegase tumau, tetee i le kanesa, ma e oʻo lava i le saofaga i le vaʻaia o le paʻu o le mamafa.

E lua ituaiga vailaʻau faʻatasi ai ma lenei vailaʻau: fualaau faasaina ma meaʻai. O vailaau faʻainisinia o loʻo maua i foliga o laupepa, capsules ma vai fofo, ma e mafai ona e faʻatau na oi latou i le fale talavai, ma faia e le fomaʻi le filifiliga e faʻatonuina lenei vailaʻau.

Faatasi ai ma mea taumafa taumafa, o mea e faigofie: e faʻatagaina i latou e faʻaumatia e tagata soifua maloloina masani mo faamoemoega puipuia, e aunoa ma le fautuaga a fomaʻi. O mea faʻapitoa e faʻaogaina i le ituaiga o laupepa poʻo kapula, ae o loʻo faʻatau atu i falemaʻi, faleoloa taʻaloga, ma i totonu o falemaʻi maloloina o loʻo i ai i supermarkets tetele. O le tele o ia mea e aofia ai isi mea e faʻateleina ai le aafiaga o le thioctacide. O lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, vitamini A, C, vaega B poʻo le L-carnitine amino, faʻamalosia le malepe o gaʻo.

O aoga o le lipoic acid mo le paʻu mamafa

O le vailaau kemini ua leva ona faamanuiaina i le togafitiga o le tele o faamai.E le o aofia i totonu o la latou lisi le tele o mea taua, ae na i ai, i le noatia i se numera o tuutuuga, e matua moni lava le faatofa atu i nai pauna faaopoopo.

O lenei "aafiaga itu" na maitauina e tagata o loʻo faia mea faʻapipiʻi ma le lipoic acid mo gaioiga sili atu ona manuia. O le mea moni, o maso o le galue malosi e manaʻomia ai le tele o le malosi, ma e ulu atu i sela ma le glucose. E masani lava e tuʻuina atu e le inisalini, ae o le ALA o loʻo i ai se meatotino talitutusa, o lea e vaivai ai tagata taʻavale ma toe vave manuia. E le gata i lea, o le thioctic acid e iai sona aafiaga lelei i le tuufaatasiga o le protein ma le fale musika.

O le mea muamua lona lua mo le mauaina o se toomaga matagofie o le mea e taʻua o le faʻamagoina, o lona uiga, o se meaai faʻapitoa, lea e faʻaitiitia ai le gaʻo o le gaʻo lalo o le gaʻo ma o le maso o le a faʻapitoa lava ona tusitusi. Ma i le taimi lea o aʻoaʻoga, na matauina ai e tagata taʻavale e faapea, faatasi ai ma le auai o le lipoic acid, e vave tele le taunuʻuga e manaʻomia.

O la latou sailiga e leʻi feteʻenaʻi ma le mea ua leva ona iloa: ALA fesoasoani moni e liua se pasene sili atu o meaai e 'aina i le malosi, ae le o le gaʻo. Talu mai lena taimi, o le thioctic acid ua manatu o se auala o le leiloa o le mamafa, ma e le o se tala taufaasoa e pei o goji vine, ae o se meafaigaluega galue.

Mataupu faavae o le taotoga

O le ALA e toetoe lava a le aʻafia tonu i le gaʻo, ma o le a le aoga le sailia o se miti i luga o fualaau taʻitasi, e aunoa ma le suia o le masani masani o le olaga. E na o se meaai ma falemaʻi e fautuaina mo soʻo se isi fualaau mo le mamafa o le mamafa. I lenei tulaga, e faʻapefea ona ese mai le gaioiga mai ia i latou?

E i ai se eseesega, e le gata i lea, o se mea taua. O le vaitamini muamua o le vitamini N e le aveesea ai le vai ma e le poloka ai kalori, ae e galue i nisi auala i le taimi e tasi:

Faʻafefea ona sili atu le aoga o le gau

O le Lipoic acid o loʻo i ai se vaega atoa o uiga e taua mo le mauaina o le lotogatasi, ae aunoa ma le faasaʻoina o meaʻai ma gaoioiga faaletino, e itiiti se aoga mai ia i latou. E faʻamaonia lenei mea e ala i le faʻatinoga: bodybuilders, o loʻo faʻaaluina le tele o taimi i aʻoga, maitauina o le gaʻo e sili atu le vave i le ALA, ma o tagata maʻisuka e leai ni taʻaloga na teuina le mamafa. Ma e ui lava i le mea moni e faapea o a latou vailaʻau o le fua o le mea galue malosi e sili atu le maualuga nai lo meaʻai mo tagata taʻaalo. O le mea lea, e matua aoga lava le paʻu o le mamafa pe a fetaui ni tulaga se lua: gaioiga faaletino ma taumafa.

E faʻaleleia e le tino le manaʻoga o le malosi mo le malosi, ma o le lipoic acid e tuʻuina atu ma le malosi i maso faigaluega. E le o lona uiga e tatau ona e auai i vaega o bodybuilders - o se asiasiga i le faletaalo, ioe, o le a faatelevaveina le ausia o le sini faapelepele, ae mo i latou e le o faanatinati, o le taofiofi i aso uma, savavali ma le lafoaia o le siitia o le a lava lea.

O meaai, i le itu, e faaitiitia ai le faaaogaina o kalori, ma o le thioctacid e faateleina ai le tau o musika ma okeni. O lea la, e le lava le malosi, lea e faʻasalaina e gaʻo gaʻo.

Taua! O nisi o lomiga i luga o le initaneti e fai mai o le ALA na te faaliliuina meaʻai uma e oʻo mai i le malosi, ae le o le gaʻo, ae o ia faʻamatalaga e leai se mea e sili atu nai lo le utopia. O le a maua e le suauʻu le kullukose tutusa ma le tele latou te manaʻomia mo le olaga masani, ma o isi mea uma o le a faʻaagaga, o lea e tatau ai ona e pulea lau lisi autu.

O oloa ma vailaau e aofia ai le gaioiga

O le auala pito sili ona faigofie e toe faʻatumu ai le ALA i le tino o le 'ai lea o meaʻai. O lenei:

Mo togafitiga (poʻo le gau), e tatau ona e ave vailaʻau faʻamaʻi, lea e tele naua. O le mea lea, i totonu o fualaau mo le maʻisuka, inisua ma le ate o le ate, o le sili ona lauiloa o:

  1. Lipoic acid. E tupu i totonu o le fale ma faaulufaleina mai, ma o tupe a Rusia e sili atu ona taugofie. O loʻo i ai i le tulaga o laupepa ma vaifofo.
  2. O le suʻesuʻega o se fualaau faʻamaonia Siamani talafeagai i le ogatotonu o le tau, faʻatau atu i ni pepa ma gauai mo tui.
  3. O Oktolipen o se fale e le taugata, ae maualuga le tulaga, ituaiga faʻasalalau: fofo, otaota ma capsules.
  4. O le Thiogamma o se vailaau Siamani i le tulaga o laupepa ma uaʻi mo le tui. E taugata tele, ae ona o lona aoga, o se mea sili ona manaomia.
  5. O le gaioiga o se vailaau faʻamaonia sili atu ona taugata, e oʻo lava i le teuina o laupepa (30 pcs.) Tau e sili atu ma le 1.5,000 rubles.
  6. Tialepta o se fualaau faʻatau fualaau Rusia taugofie, o loʻo maua i le pepa laulau.
  7. Espa-Lipon - otaota ma se vaifofo o le gaosiga o Siamani, i le tulaga o le aoga e sili atu nai lo le sili atu ona taugata.

O fualaau e masani lava ona i ai se fua faatatau faateleina o le mea galue malosi. O se tagata soifua maloloina, e tusa lava pe mamafa, e leai se aoga, o le mea lea, pe a filifilia fualaau taumafa, e tatau ona e filifilia i latou o le a le solia le tulafono o aso uma. Afai e leai se mea e talafeagai, e mafai ona e gauai atu i mea taumafa - o le tele o na mea ua fuafuaina e foia ai le mamafa o le mamafa ma, e faaopoopo i le thioctacid, ona i ai isi vaega aoga. Faatasi ai ma le sili ona lauiloa:

Auala e ave ai le vailaʻau thioctic mo le mamafa o le mamafa

Soʻo se vailaau faʻasaina ma le ALA, tusa pe o se vailaʻau poʻo se meaʻai faaopoopo, e tatau ona saʻo lelei ina ia aua le afaina ai le soifua maloloina. O le faigata o le fua lea e tatau ai mo le leiloa o le mamafa e leʻi i ai, talu ai o le lipoic acid e le o se faʻamalologa aloaʻia aloaia mo le mamafa o le mamafa. O le mea lea, o le fautuaga a le fomaʻi o le auala sili lea e iloa ai lau fuataga o le thioctacide.

Aso fai aso

O le manaomia i aso taitasi o se tagata matua soifua maloloina o le 25-50 mg. O nisi vaega eo mai ma meaai, o lea la, o soʻo se vailaʻau e le sili atu i le faʻamaonia o loʻo saogalemu mo le puipuia. O le taua tele o le mamafa o le mamafa, atonu o le a le manuia, ae o se tele naua mo i latou oe mananao e naʻo le pauna.

E masani ona saogalemu le saogalemu o le 100-200 mg i le aso. Tagata taaalo e taʻalo ese mai lenei ata, ae latou te aveina le ALA mo le tuputupu ae o musika ma faateleina lo latou tumau. Ae o le leiloa o le mamafa, e mafai foi ona latou faʻaaogaina le tele o le eletise, e na o le mataʻituina lelei o latou soifua maloloina.

O le aso o le faʻaopoopoga poʻo vailaʻau e vaevaeina i ni atopaʻu e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina. O le inuina o mea uma i le taimi e le o se mea e le manaomia, talu ai o le mea e vave ona alu ese mai le tino.

Taua! E iai faʻamalosi e faʻaaoga ai le 400-600 mg o thioctacide i aso uma, ae na o tagata taʻaloga e faʻaaogaina aʻo leʻi faia le tauvaga ma le maʻisuka. O le fua saʻo e fuafua e fomaʻi ma o sea faʻafeiloaʻiga o se taimi faatapulaa, ma o isi tagata uma ua faasaina ona faia lenei mea, e tusa lava pe e te manaʻo e maua le manaʻoga manaʻomia.

Faʻasalaga Faʻasologa

Soo se auala lava i le lipoic acid drinks courses. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea o le vailaau e faʻatinoina galuega a le inisalini, ma afai e faʻaaogaina le tino i le lagolago mai fafo, o le a le toe faʻaaogaina lenei hormone i le aofaʻi saʻo.

Faʻatasi ai ma le faʻasolosolo faʻasolosolo i le aofaʻi o aso masani (poʻo le sili atu ma le 100 mg), o le umi o le aʻoga e umi ma e oʻo atu i le 20-30 aso, pe a maeʻa le masina e manaʻomia.

O le faʻaaogaina o le ALA i aso uma i le aofaiga o le 100-200 mg e 2-3 vaiaso, ona e tolopo ai lea o le afifiina o fualaau faasaina mo le masina.

Taua! I fualaau o le vailaʻau, o le lipoic acids o loʻo i ai i le faleopathic doses, ina ia mafai ai ona latou onā i aso taʻitasi e tusa ai ma faatonuga.


Contraindications ma aʻafiaga itu

O le vailaʻau e gaosia i totonu o le tino ma e le o se mea faʻapitoa i ai, o lea e itiiti ai faʻasolega. Faatasi ai ma:

  • tasi le le faapalepale,
  • tausaga e oʻo atu i le 6 tausaga
  • maʻitaga ma lactation,
  • gastritis ma maualuga maualuga,
  • ulunua o le manava poʻo le maʻi ulutala.

Taua! Mo fafine maitaga, e le fautuaina le ALA mo mafuaaga o le lapataiga, talu ai e leai se faʻamatalaga auiliili i luga o le aʻafiaga o le vailaʻau i luga o le tino o le fafine i le vaitaimi lenei. Ae ui i lea, e faʻaaogaina lona faʻaaogaina pe afai o le faʻamoemoega e maua mai e sili atu nai lo le faʻaleagaina o le tamaititi e leʻi fanau mai.

Lipoic acid e itiiti ni aʻafiaga o aʻafiaga, ae afai e te faʻaaogaina (mo se faʻataʻitaʻiga, manaʻoga e leiloa le mamafa), ona mafai lea:

  • faʻaaliga o allergies (faʻamaʻi, urticaria, ma faʻamaʻi anaphylactic),
  • afu, manava o le manava, fatu o le fatu, vomiting, manava manava,
  • tiga o le ulu, faalua vaaiga
  • faaitiitia le toto suka.

O le a se mea ofoofogia e uiga i le alpha lipoic acid?

O lenei vailaau faʻamalositino o loʻo faʻatusalia e se faʻalapotopotoga olaola, lea na tuʻuina i tausaga ua tuanaʻi i le kulupu o vailaau oona, ae i o tatou aso, ua iloa e saienitisi o se vailaʻau vailaau. O isi igoa mo lenei vaifofo o le mea lea o le acidic paracabenzoic, lipamide, vitamini N, berlition, ma le tele o isi. O le igoa faavaomalo o lenei vailaʻau o le vailaʻau. O ia o se vaega o vailaau malolosi, ma e iai foʻi aʻafiaga o le inisalini, lea na mafai ai e ia ona faʻatuina ia lava o se meafaigaluega lelei i togafitiga o le maʻisuka.

Ae o mea totino o le fualaau faasaina, e tatau ona fai mai o le paʻu o le lanu samasama e fai ma foliga o ni meaʻai laiti, ei ai lona tofo. I totonu o le siosiomaga o le vai e toetoe lava a le mafai ona faʻaaogaina, ae ua matua faʻaitiitia lava i le ava malosi.

O le tele o lenei vaitamini o loʻo maua i aano o manu, ate ma fatuga o meaola, i fua o laau: o le sisi ma le araisa e mauʻoa i latou.

Lipoic acid galue i luga o le tino e pei ona taua i lalo :

  • o se vaega malosi i le toetoe lava o mea uma e mafua mai i meaola e fesootai ma le metabolism o gaʻo ma gaʻo, faapea foi ma mea e fesootaʻi ma faiga o le faʻamaʻiina ma le toe faʻaleleia i totonu o masini,
  • E tatau foi ona maitauina le lelei o le aafiaga o le malosi o le acids i luga o le gaioiga o le thyroid glands, ma o le mea lea na mafua ai ona maua e tagata o lenei fualaau faasaina se maʻi e le masani ai,
  • e maua ai le puipuiga malu o le paʻu mai aʻafiaga le lelei o ave o le ultraviolet solar,
  • e fesoasoani i le gaosia o punaoa malosi i sela, e fesoasoani i le faʻasologa o le adenosine triphosphate,
  • faʻafeiloaʻiga e aafia ai le vaʻaia, maua ai galuega e le neuroprotective ma le faʻamaʻiloga (e tupu lenei mea ona o le mea moni o lenei acid e faʻaleleia ai le tetee o le ate ma le fatugalemu o le tino i aʻafiaga le lelei o mea tau le siosiomaga),
  • faʻamalosia le tuputupu ae malosi ma le atiina ae o meaola laiti aoga i totonu o le moli o le intestinal, faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga, e avea o se antioxidant sili ona lelei,
  • faʻaitiitia le plasma cholesterol ma ei ai aʻafiaga e tutusa ma le insulin masani,
  • faamalosia ma faʻaleleia puipuiga a le tino.

O afea e tatau ai ona ou ave le acid alpha lipoic acid?

  1. faʻamaʻi o nesi lautele e afua mai i le ava malosi,
  2. maʻisuka neuro- ma faʻamaʻi,
  3. gasegase gasegase
  4. ma le gaogao o le hepatocytes poʻo le cirrhosis o le ate,
  5. pe a uma ona inu i vailaau eseese (ava malosi, toxins taumafa, metala mamafa),
  6. ma faʻamaʻi le atherosclerotic o le moega lapotopoto,
  7. faatasi ai ma le malulu masani e fesootaʻi ma se faʻaitiitia o le puipuiga,
  8. faatasi ai ma ogaoga ogaoga ma le malosi o le tino ma le mafaufau,
  9. i le togafitiga o tagata gasegase na pagatia i le taimi talu ai nei.

O le toʻatele o tagata e faʻaaoga le alpha lipoic acid e avea o se mea e matua lelei le gau o le oloa. Ae peitai, e tatau ona maitauina e le mafai e lenei fualaau faasaina ona mafua ai le susunuina o le gaʻo, e aveesea ai paʻu naʻo ona o le mea moni e faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma faʻaumatia le lagona o le fiaai. E foliga mai o se tagata o loʻo tagofia lenei vailaau manaia e masani ona le lagona le fiaai, ma o le mea lea na te puleaina ai le taimi o le 'ai, faʻapea foʻi ma lona aofaʻi, o le mea moni, o le mea lea o le a leai se mamafa. O le masani ai o le kulukose o le plasma i se tulaga tutusa e mautinoa ai le lelei o le gasegase metabolism, ma o lenei mea, o le a faaleleia atili ai le soifua manuia lautele.Faafetai i ona tulaga tulaga ese, o le gaioio gasegase e faʻatagaina ai oe e faʻaaogaina uma gaʻo gaʻo e te 'ai i punaoa malosi, o lona uiga o le sili atu gaʻo o le a le faia mai le kulukose. O lenei fualaau faasaina e aveese ai le tele o toxins ma toxins mai le tino, lea e fesoasoani tele i le faagasologa o le leiloa o le mamafa, tusa lava pe leai.

Afai e te iloa auala e faʻafefiloi lelei ai mea paleni paleni, gaioiga faaletino ma le lipoic acid intake, ole taimi e le o toe mamao ona mafai lea ona e mauaina ni taunuuga sili ona lelei i le ituaiga o fusi malo ma le faʻaitiitia o fuainumera i lau fua. I le taimi nei, o le tele o mea taumafa e masani ona masani ai, e aofia ai lenei vailaʻau ma le tele o isi vaega aoga e faʻaleleia ai lona aʻafiaga (vaega B vitamini, carnitine, ma isi). Ina ia faʻaitiitia le mamafa, o laasaga fautuaina e mai i le 12 i le 25 milligrams faalua i le aso pe a uma taumafa. I aso o toleniga, e mafai ona e tagofia fualaau faasaina ao le i faia ma pe a uma ona taʻalo i taʻaloga. O le maualuga pito maualuga e mafai ona e ave ai le mamafa o le 100 milligrams i le aso. E tusa ai ma le umi o lona faʻatagaina, e masani ona tutusa le lua i le tolu vaiaso.

Alpha lipoic acid: faatonuga mo le faʻaaogaina, faʻasologa o fualaau faasaina, iloiloga.

O se meafaigaluega lelei e le gata ina mafai ai ona faigofie i vaega faaopoopo ma paʻu e aunoa ma se afaina i le soifua maloloina, ae o le ai ai foi se aafiaga lelei i le tino atoa, ma le malosi ma le malosi. O lenei oloa o le alpha lipoic acid. O faʻamatalaga mo lona faʻaaogaina e lautele.

Alpha lipoic acid, o le lipoic acid ma le vitamini N o le mea lava e tutusa ma igoa eseese, lea e faʻaaogaina mo le sauniuniga o meaʻai ma vailaʻau. O se vailaʻau tulaga ese lenei ma meatotino o fualaau faasaina.

O le a le oloa o loʻo faʻaaogaina?

Alpha lipoic acid o se antioxidant o loʻo i ai se malosi faʻamalosia i le tino, faʻapea foʻi ma le faʻasaʻoina o le lipid ma le gaʻo gaʻo.

O lenei fualaau faasaina e faʻaaoga i vailaau mo faʻamaʻi:

  1. Faʻalavelave i le faagaoioia o le tino popole.
  2. Faʻi maʻi.
  3. Faʻaleagaina o le tino.
  4. Alcoholism
  5. E avea o se toomaga mo le kanesa.
  6. Totogi mamafa.
  7. Paʻu o le paʻu.
  8. Faʻasalaga o le gauai ma mafaufau.

Faʻaleagaina ma faʻamalositino

O le mea e masani ai, o mea taugofie e gaosia ai le gaʻo, lea e tau atu i le toilalo i le metabolism. O lenei mea e afaina ai le soifua maloloina o tagata.

O gaoioiga a le Alpha lipoic eseese e ese ai:

  • faʻamaonia ma faʻaleleia le gataifale,
  • aveese mea leaga mai le tino,
  • e fesoasoani i le susunuina o suka,
  • faʻaitiitia le manaʻo.

Alpha Lipoic Acid o se antioxidant, o lona uiga o se vailaau e toesea ai le aʻafiaga o faʻamalolo saoloto. O lenei oloa tulaga ese e toetoe lava a le mafai ona fofo i vai. O lana gaioiga e faʻaleagaina e le malosi o le maualuga ma le vevela ultraviolet.

I le aafia ai o le tino, o le alpha lipoic acids e le afaina ai le metabolism. O faʻamatalaga mo lona faʻaaogaina e faʻaalia ai e mafai ona faʻaaogaina lenei oloa e oʻo lava i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. Fesoasoani e aveesea le mamafa, faʻaleleia le gaioiga o le fatu ma le setete o le tino atoa.

O aʻafiaga lelei ole ale lipoic acid e faʻaleleia i taʻaloga

Ona o le lelei o le aafiaga, o le meafaigaluega na manumalo i le amanaiaina oi latou e mananao e aveesea le mamafa ma faaleleia lo latou ola maloloina.

O le faamalositino e faʻaleleia ai aʻafiaga o le alpha lipoic acid

O aʻafiaga lelei ole ale lipoic acid e faʻaleleia i taʻaloga. O le mea lea, pe a fai se faʻataʻitaʻiga o meaʻai, e fautuaina e faʻaleleia le gaioiga faaletino.

O le manaʻoga mo togafitiga faʻatasi ai ma lenei fualaau faasaina e faateleina ai tagata o loʻo mafatia mai vaivaiga lautele, ogaoga vaivai, faʻapea foʻi i le i ai o faʻamaʻi ua taʻua i luga. O tagata e maua i le maʻisuka e manaʻomia se maualuga o lenei vailaʻau, ona o le faʻafetai i le oloa o le maualuga o le suka o le toto e toe foʻi i le masani.

Alpha lipoic acid e faʻaaogaina uma mo le puipuia o faʻamaʻi ma mo togafitiga faʻasoifua maloloina. O se faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o supplements o meaʻai e aofia ai le acel-lipoic acid o le puipuia lea o faʻamaʻi i tagata soifua maloloina ma le siʻitia o le leo atoa.

Auala e faʻaaogaina ai le vailaʻau mo togafitiga faafomaʻi

O le fua o le faʻaaogaina o le suka-alpha lipoic mo togafitiga faafomaʻi e mai le 300 i le 600 mg i le aso. I tulaga faapitoa, o injections ogaoga o fualaau faasaina ua faia i totonu o le 4 vaiaso muamua. Ona latou amata lea ona ave ni fualaau. O a latou gaioiga i le vaitau lenei e 300 mg i le aso.

E taua le manatua! O le oloa e tatau ona faʻaaogaina le afa itula ao leʻi 'ai. O le fualaau faasaina ua fufulu ile vai. O le papaa ua foloina atoa.

O le umi o togafitiga o faʻamaʻi na faʻaalia mai ai le alpha-lipolic acid e mai le lua vaiaso i le masina e tasi. O nei faʻamaʻi o atherosclerosis ma nisi o faʻamaʻi ate.

A maeʻa lenei mea, e faʻaaogaina le oloa mai le 1 i le 2 masina i le 300 mg i le aso, e fai ma meafaigaluega fesoasoani. O vasega faifaipea o togafitiga ma lenei sui e tatau ona faia i se vaitaimi o le 1 masina.

Ina ia aveesea le inisua, o le tagata matua o le 50 mg e oo i le 4 taimi i le aso. O fua o tamaiti i lenei tulaga e mai le 12.5 i le 25 mg 3 taimi i le aso. O le faʻaaogaina o meaʻai mo tamaiti ua silia i le ono tausaga e faatagaina.

O fua o aso taitasi o le oloa mo le faʻamoemoe o le puipuia i le tulaga o fualaau oona poʻo le tulaga o meaʻai e tatau ona maua mai le 12.5 i le 25 mg i le aso, e oo atu i le 3 taimi. E mafai ona sili atu i le fualaau o le oʻo atu i le 100 mg. O le vailaau e ave pe a uma ona 'ai.

O le gasegase o le acid e 1 le masina. O le faʻaaogaina o le oloa mo le faʻamoemoe e mafai ona faʻatinoina i le tele o taimi i le tausaga, ae e tatau ona i ai se avanoa e le itiiti ifo ma le 1 masina i le va o vasega.

Puipuiga o le Acid e 1 Masina

Faʻalogo lelei! O le Alpha lipoic acid e fautuaina foi mo tamaiti vaivai. Faʻailoga mo le faʻaogaina o lenei elemene mo tamaiti - faʻafitauli o le tino ma le mafaufau i le aʻoga. I nei tulaga, o le fua faatatau e mai le 12.5 i le 25 mg i le aso. I luga o le fautuaga a se fomaʻi, o le faʻaaogaina i aso taitasi o se elemene e mafai ona faʻateleina.

Mafaufau i le mafaufau o se tamaititi i le taimi o suʻesuʻega - o se faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le alpha-lipoic acid.

O faʻafitauli faʻafitauli pe a tago i le fualaau

O le Alpha lipoic acid e lelei le tuʻuina. E seasea lava o le paʻu o le paʻu, vevela, poʻo le ulu tiga e ono tupu pe a tago i le fualaau faasaina. Ma i mataupu sili ona ogaoga - faʻafuaseʻi anaphylactic. O nisi taimi ei ai le faʻafitauli i le manava. A mafai ona faʻatonuina le vailaʻau, e mafai ona faʻavavevave ma faʻavave le manava. O faʻamaʻi e alu ese na oi latou lava.

Le faʻaaogaina o le alpha-lipolic acid i le bodybuilding

O faʻamatalaga mo lona faʻaaogaina o aʻoaʻoga mamafa.

Alpha-lipolic acid e matua lauiloa lava i le fausiaina o tino.

I le taimi o le malosi malosi o toleniga, o aʻafiaga saoloto e faʻaputu i le tino. O nei mea e mafua ai le vevesi o le maso. Ina ia mafai ona taofi le faagasologa, e manaomia le alpha lipoic acid.

E faʻamaluluina ai le vevesi o le musika, faʻaititia ai le aʻafiaga o faʻasalalauga saoloto, maua ai le tulaga saʻo o le metabolism. E fesoasoani lea e faʻaitiitia ai le umi o le toe faʻaleleia pe a uma le faʻamalositino.

I le faʻaaogāina o lenei mea, o le gaioiga o le kulukose e maua e maso musele ma lona liua i meaʻai mo le tino e faʻaleleia, lea e fesoasoani e ausia ai se taunuuga lelei mai le toleniga.

E faʻaaoga e tagata taʻavale se faʻaopoopoga meaʻai faatasi ma le L-carnitine e faʻatele ai le maso maso. O lenei vailaau o se fesoasoani lelei i le tau faasaga i isi pauna i taaloga. O lona faʻaoga e faʻaititia ai le tau o le malosi, lea e fesoasoani e faʻamalosia le faagasologa o le gaʻo o le tino.

E faʻaaoga e tagata taʻavale se fesoasoani faaopoopo ma L-carnitine

I le tele o tulaga, e faʻaaogaina e tagata taʻavale le fualaau oona i totonu o laupepa poʻo capsules. Fua ole taumafa - 200 mg 4 taimi i le aso pe a uma ona 'ai. Pe a fai ni gaioiga maualuga, e mafai ona faʻatuputeleina le fua i le 600 mg.

Lapataiga E tatau ona manatuaina o tagata taʻavale e maua i le maʻisuka poʻo faʻamaʻi gasegase e le tatau ona latou tagofia lenei fualaau faasaina. E i ai le avanoa e gaoioi ma vili ai.

ALA mo le gau o le mamafa

O a mataupu faavae o le faʻaaogaina o le oloa mo le paʻu mamafa? O le filifiliga pito sili ona talafeagai o le asiasi atu lea i se meaʻai. I le iai o faʻamaʻi faʻamaʻi - talanoa i se fomaʻi.

E naʻo se fomaʻi atamai e tatau ona fuafua lelei le fua o le fualaau faasaina, lea e mafai ai ona e le toe maua ni pauna faaopoopo e le afaina ai le soifua maloloina. O le fua o le acids ua fuafuaina e faavae i le maualuga ma le mamafa. I le avea ai o se tulafono, 50 mg i le aso ua faatonuina.

Le taimi sili e faʻaaogaina ai le kulimi mo le mamafa o le mamafa:

  1. Aʻo leʻi oʻo i le taeao poʻo le maeʻa ona 'ai.
  2. A maeʻa aʻoaʻoga.
  3. I le taimi o le afiafi.

O le fualaau oona o le a sili atu ona faʻaleleia pe a faʻaaogāina i meaʻai gaʻo.

50 mg i le aso e masani ona faatonuina.

E masani lava, o le vailaʻau mo le gau o le mamafa e ave faatasi ma le L-carnitine - o se vailaʻau vavalalata i le vaega o vitamini B. O lona faʻamoemoe o le faʻateleina o le metabolism. A e faʻatau mai oloa, faitau ma le faʻaeteete le tuʻufaʻatasiga o fualaau faasaina. O nisi taimi o oloa e aofia uma ai le gaʻo ma le carnitine. O se filifiliga sili lea ona talafeagai mo i latou e mananao e aveesea le mamafa.

Alpha Lipolic Acid I le taimi o le maitaga

O lenei oloa e faʻaaoga i le togafitiga o le tele o maʻi. Ae ui i lea, pe a ave se tamaititi ma fafaga, e sili atu le aloese mai le faʻaaogaina o fualaau faasaina. Suesuega i lauusiusi e faʻamaonia ai o le apalai o loʻo i ai se aafiaga lelei i luga o le tino o le fetal.

Pe a ave se tamaititi, e le fautuaina le ave o le alpha-lipoic acid

Ae ui i lea, e leai se faʻamaoniga e lagolago ai se aafiaga talitutusa i le atinaʻeina o le intrauterine. E leʻoloa pe o le a le tele o le vailaʻau e pasi i le susu o le tina.

ALA i le cosmetology

Faʻailoga mo le faʻaaogaina i le cosmetology o le faʻamaʻi-alpha-lipolic acid - eseese faʻafitauli o le paʻu, e aofia ai aʻa, meaʻai, ma isi. Vitamin N faigofie ona ulu i totonu o le paʻu o le paʻu ma tausia ai le paleni talafeagai o le vai.

E faʻateleina foi le aʻafiaga o meaʻai i luga o le paʻu ma e iai sona aafiaga lelei i le masini eletise. O loʻo i ai i le ALA le malosi e toe faʻafouina ai le paʻu, liliu i se mea e teuteu lelei ma lamolemole.

Eseese faʻafitauli paʻu - faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o le alpha lipoic acid

E tele suʻega mo kulimi ma masini mo paʻu paʻepaʻe, o le tasi o ona vaega o le suka. E mafai ona e faʻaopoopoina ma le saogalemu i foliga o kulimi e faʻaleleia ai a latou meatotino.

A faʻaopopo le acid i kulimi, usitai i tulafono nei:

  • gasegase e masani ona solo i le suauu po o le ava malosi. O le mea lea, e mafai ona faʻaaoga e saunia ai le suauu e ala i le faaopoopoina o nai mataua o le ALA i ai. O lea ituaiga meafaigaluega o le a faʻamamaina atoa ai le paʻu. E mafai foi ona e faia se mimiti mo le paʻu o le paʻu. Ina ia faia lenei mea, ia faʻafefiloi le kulimi o loʻo i ai nei i le oona,
  • afai e te faaopoopoina le ALA i le kulimi o loʻo faʻaaogaina, e te maua se oloa ma se laumei mālū ma matagofie i le faʻaleleia o gaioiga,
  • Ina ia faʻaleleia le aʻafiaga, faʻaopopo se vaega itiiti o le oloa i le gel.

Contraindications i le faʻaaogaina o fualaau faasaina

E ui i le mea moni o le tele o faʻamaʻi o faʻamaoniga ia mo le faʻaaogaina o le alpha-lipoic acid, ei ai faʻamaoniga mo lona faʻaaogaina:

  1. Aemaise lava le faapalepale i vaega o le vailaʻau.
  2. Tamaiti ei lalo o le 6 tausaga.
  3. I le taimi o le maʻitaga ma le susu.
  4. Faʻavaveina o se maʻi o le manava.
  5. Gastritis

E manino lava o le ale lipoic acid o se meafaigaluega taua i le tauiviga mo le matagofie ma le mamafa o le mamafa.Faailoga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina - ituaiga faʻamaʻi ma a latou puipuiga.

I le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega, e le gata ina mafai ona ausia ni taunuuga lelei i le aveesea o le mamafa o le mamafa, ae faaleleia ai foi lou ola maloloina e ala i le faʻamalosia o siama e iai meaʻai ma le malosi. Ae ui i lea, ia manatua o le faʻaaogaina o soo se fualaau faasaina po o se faʻaopoopoga meaʻai e tatau ona faatoa amataina pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi!

Vorslov L.L., Polofesa o le Matagaluega o Endocrinology i Moscow i lenei vitio o talanoa e uiga i aoga o le alpha-lipoic acid mo le tino atoa:

I le faʻaaogaina o le alpha lipoic acid i le tino:

Auala e faʻaaoga ai le lipoic acid e leiloa ai le mamafa:

O le R-lipoic acid o se ituaiga o gaioiolosi o le alpha-lipoic acid. O le faʻaopoopoga e faʻamaonia ai le paleni o gaioiga faʻamalolo ma faʻafouina ma o se faʻamalologa aloaia mo le maʻisuka, faʻamaʻi o le ate, fatu ma le toto, ma le auala e faʻaitiitia ai le mamafa.

Lipoic acid (alpha lipoic acid, r-lipoic acid, acid thioctic, ALA) o se fatty acid lea o loo maua i le mitochondria ma e aofia ai i le malosi o le metabolism.

O le eseesega i le va o le thioctic acid ma isi gaʻo eletise o lona faʻamautuina o meatotino o meaola faʻamalolo i totonu o masini o gaʻo ma gaʻo, e le gata i pusa faʻamalosi ma faʻaitiitia. O lenei mea e vaʻaia ai mai le vai vitamini C ma suauu e mafai ona suauʻu - vitamini E. O le faʻaopoopoga e faʻaleleia le maualuga o le glutathione ma le coenzyme Q10 i le intercellular space ma faʻaleleia ai le polotini glycosylation process.

Aotelega ole ale lipoic acid:
- faʻamalosia le inisalini
- ituaiga 2 maʻisuka
- dyslipidemia ma le atherosclerosis (puipuiga ma togafitiga)
- faʻamaʻi o le ate o soʻo se isi
- matua
- faʻafitauli tumau
- faʻasalalauga sili atu
- faʻamaʻi pipisi, vailaau mamafa mamafa
- polyneuropathies o soʻo se suʻesuʻega

O le R-lipoic acid o se isomer malosi o le eletise alpha-lipoic ma e sili atu ona uuina e le tino. Thorne e faʻaaogaina le suauu R-lipoic, e faʻaleleia atili ai lona malupuipuia ma le faʻaaogaina.

1 capsule e aofia ai le 100 mg o le r-lipoic acid, e sili atu lona malosi nai lo le liliic acid ma e le afaina ai le manava, e le pei o le mea mulimuli. E taua ia te au.
Na ou aveina le 1 capsule 2 taimi i le aso. E tasi le fagu na lava mo au mo se masina.

I le aveina o le ALA, e tatau ona manatuaina, o le faasaolotoina o le tino mai mea leaga, e mafai foi ona aoga faatasi ma ia - o le mea lea, o le r- po o le alpha-lipoic acid ma le magnesium, le iron, calcium, potassium, ma isi, e tatau ona faaitiitia i le taimi mo le 2 itula.

O le R-lipoic acid o se tasi lea o mea sili ona aoga, ae o le tau e le o se tagata faʻalelei. O le mea lea, ua faʻatapulaʻaina aʻu i se vasega o le 1 masina faalua i le tausaga. Ou te lei matauina le paʻu mamafa i le masina o le pulega, ae e le o tosina atu au i le suamalie. Atonu o le umi faʻaaogaina, o le a faʻaitiitia le mamafa. Ae mo le gau o le mamafa, faatasi ai ma le alpha-lipoic acid, e manaomia le ave o le L-carnitine, e fesoasoani i le sili atu ona lelei o ALA.

Faafetai i tagata uma o loʻo faʻalauiloaina laʻu code BDV197.
Mo le amataga, na te tuuina atu le 5% o le tau i le poloaiga muamua.

Aua nei galo e ulufale i le code mo le 10% le tau:
RUSSIATEN - mo Rusia, USTEN - mo Amerika, ISTEN - mo Isaraelu.

O isi aʻu iloiloga.

E le mafai e le tino ola ona maua le malosi i le sili atu ona lelei mai gaʻo poʻo gaʻo,
e aunoa ma le fesoasoani a le lipoic acid pe, a le isi mea, o le thioctic acid.
O lenei mea mama o loʻo faʻavasegaina o se antioxidant lea e tuusao sao i le puipuia o siama mai le matelaina o le okesene. E le gata i lea, e maua ai le tino ma le tele o vaifofo eseese, e aofia ai vitamini C ma le E, lea o le a le gauai i le toesea o le lipoic acid.

Alpha lipoic acid - o se tino masani na aafia i le malosi o le gataifale, i le 1950 na latou maua ai o se tasi o vaega o le taamilosaga Krebs.Alpha-lipoic acid o se vailaau mamana faʻaleaganuʻu e iai mea faʻapitoa faʻamālōlōina i togafitiga ma le puipuia o le tele o faʻamaʻi.

O se vaega o le lipoic acid o le gafatia e galue ai uma i luga o le vai ma i luga o le faavae o le gaʻo.

Galuega faʻatupu

Gaosiga o le eletise - o lenei acid o loʻo maua lona nofoaga i le faaiuga o le gaioiga, e taʻua o le glycolysis, lea e maua ai le malosi mai le sukari ma le maso.

O le puipuia o le faaleagaina o le tino o se vaega taua o le galuega antioxidant ma lona mafai ona fesoasoani e puipuia le le lava o le okesene ma le faaleagaina o le cell.

Lagolagoina le digestibility o vitamini ma antioxidants - o le lipoic acid e fegalegaleai ma vai vaifofo (vitamini C) ma gaʻo-soluble (vailaʻau E), ma o le mea lea e fesoasoani e taofia ai le le atoatoa o ituaiga uma o vitamini. O isi antioxidants e pei o le coenzyme Q, glutathione ma le NADH (o se ituaiga o le nicotinic acid) e faalagolago foi i le i ai o le lipoic acid.

O a aʻafiaga o le itu ma faʻamaʻiloga o loʻo i ai mo le faia o lenei fofo?

E le fautuaina le ave o le thioctic acid mo tamaiti ei lalo ifo o le ono tausaga, tina maitaga ma lactating tina, o tagata na muai taʻua le le faapalepale po o se tali atu i vaega o le fualaau faasaina.
O aʻafiaga e aofia ai le maualuga o le fua, o le faʻaitiitia vave ma le taua o le maualuga o le kulūkose maualuga, o le faʻaleagaina ma le faʻamalosia o le tino, le faʻavasegaina o le tino, ma faʻamaʻi pipisi e pei o le nausea poʻo le kuluma.

Vasega o faʻamaʻi

  • E leʻi faʻamaonia. Vaʻai faatonuga
Clinical and pharmacological group
  • E leʻi faʻamaonia. Vaʻai faatonuga

  • E leʻi faʻamaonia. Vaʻai faatonuga
Pharmacological group
  • E leʻi faʻamaonia. Vaʻai faatonuga

Faʻamatalaga o le gaioiga faʻataʻitaʻi

Alpha Lipoic Acid o se vailaau malosi.
Alpha lipoic acids e aofia ai i le faagasologa o le liua o le suka (carbohydrates) i le malosi, ma fesoasoani i le faʻaitiitia o le maualuga o le suka.
O le Alpha-lipoic acid e faʻalavelaveina ai le faʻaogaina o le faʻamalosia o le faʻavavega o le maʻisuka.
O le Alpha lipoic acid e taua tele i le fufuluina o le ate ma le tino atoa mai mea oona ma metala mamafa.

Pharmacodynamics

Alpha Lipoic Acid (ALA) o se mea moni atoatoa. O ona mole ninii o loʻo i totonu totonu o puʻu uma io tatou tino. E faʻaleleia atili ai le lelei o aʻafiaga (vitamini C ma le E).

E puipuia foi nei vitamini i totonu o le tino ma fesoasoani ia i latou e taofiofia ai le leai o ni fualaau faasaina. Alpha-lipoic acid o le soluble i totonu o le vai ma gaʻo, ma o lea o se antioxidant lautele. E le pei o le vitamini C ma le E, e mafai ona tau ai aʻafiaga i soo se vaega o le suauʻu ma e oʻo lava i le avanoa i le va o siama ma puipuia le DNA. Alpha lipoic acid e mafai ona faʻaleleia ai le metabolism, o lona uiga o le masini e amata ona maua ai le tele o le malosi ma e faigofie ona toe faʻaleleia.

Alpha lipoic acid o se vailaau mataʻutia e puipuia ai le inflammatory. O lisi uma o le lisi o Alpha Lipoic Acid e le gata ina faʻaaogaina i totonu o le tino, ae faʻapea foi i le paʻu. Paʻu o le paʻu o se auala tuusaʻo i le faʻaalia o laina lelei ma maunu. Alpha-lipoic acid e taofia ai le foliga mai o cytokine e mafua ai le mumū, lea e faaleagaina ai le cell ma faatelevave le faagasologa o le matua.

O le Alpha-lipoic acid e faʻaleleia ai le metabolism o le suka i totonu o le masini, e le faatagaina ai e faaputuputu i le toto. E manaʻomia le suauu mo o tatou tino e ola ai, ae o lona soona maualuga e iai sona aafiaga oona i sela. O le maʻisuka e atiaʻe, paʻu le paʻu. Faʻaleagaina o le paʻu ona o le mea moni o le suka e pipii i le collagen. E leiloa le faʻaleleia o le tino ma le galala, o lea e mamae ai ma paʻu le paʻu.O le Alpha-lipoic acid e puipuia ma e mafai foi ona toe faʻaaogaina le gaioiga o le suka i le suauʻu, talu ai ona faʻaleleia le metabolism o le suka i totonu o le masini, puipuia ai mai le faʻaputu ma, i le taimi lava e tasi, faʻatagaina ai le tino o le toe faʻaleleia o le tino e galue lelei ai.

I le ave o le alpha-lipoic acid, e te puipuia uma aʻa i totonu o lou tino mai le glycation ma faataga lou tino e faʻaaoga le suka e pei o se suauu sili atu ona lelei, o lona uiga. puipuia oe lava mai le tele o faafitauli o le maʻisuka. Alpha-lipoic acid e mafai foi ona liliu le glycation i le isi itu, o lona uiga. aveese le leaga na uma ona faia e le suka.

Faʻaiʻuga

Mai le mea o loʻo i ai meaʻai: pe a faʻaalia i le tautala - gaioiga, vomia, tiga o le manava, manava.

Tali atu i le Allergic: o le paʻu o le paʻu, o le pulumu, urticaria, o le afaina anaphylactic.

O isi: tiga o le ulu, faʻaleagaina o le glucose metabolism (hypoglycemia), faʻavavevave iv pulega - tolopo le puai po o le faigata ona manava, faʻateleina le mamafa o le intracranial, faʻavevesi, diplopia, afaina o le paʻu ma le mucous membranes ma le manaʻo e faʻafefe (ona o galuega lelei )

Analogs i le tuufaatasiga ma faailoga mo le faʻaaoga

UlutalaTau i RusiaTau i Ukraine
Alpha lipon alpha lipoic acid--51 UAH
Laulau 300 Oral --272 UAH
Fualaʻau 300 thioctic acid260 suʻe66 UAH
Dialipon thioctic acid--26 UAH
La lipon thioctic acid27 solo29 UAH
La lipon 600 thioctic acid--255 UAH
Thiogamma thioctic acid88 suʻe103 UAH
Oktolipen 285 suʻe360 UAH
Berlition 600 thioctic acid755 suʻe14 UAH
Dialipon Turbo thioctic acid--45 UAH
Tio-Lipon - Novopharm thioctic acid----
Thiogamma Turbo thioctic acid--103 UAH
Thioctacid thioctic acid37 solo119 UAH
Thiolept thioctic acid7 tusi700 UAH
Thioctacid BV thioctic acid113 solo--
Thiolipone thioctic acid194 faʻau246 UAH
Altiox thioctic acid----
Thiocta thioctic acid----

Le lisi o loʻo i luga o analogues, o loʻo faʻaalia ai Alpha Lipoic Acid Substitutes, e sili ona talafeagai ona o latou tutusa foliga o mea gaosi ma e faʻatasi e tusa ai ma le faʻaaliga mo le faʻaaoga

Analogs e ala i le faʻamaoniga ma le auala e faʻaoga ai

UlutalaTau i RusiaTau i Ukraine
Lipine --230 UAH
Mummy Mummy20 solo15 UAH
Laʻau fualaʻau Alder Alder47 suʻe6 UAH
Lafoaʻi e le placenta le siʻosiʻomaga o tagata1685 solo71 UAH
Chamomile fugalaau Chamomile officinalis30 tusi7 UAH
Fualaau o Rowan Rowan44 solo--
Rosehip Syrup 29 tusi--
Rosehip fualaau suamalie malolosi ----
Rose Hips Rose Hips30 tusi9 UAH
Beroz Immortelle Sand, Hypericum perforatum, Chamomile--4 UAH
Bioglobin-U Bioglobin-U----
Namu vailaʻau No. 2 Mountain ash, Rosehip----
Gastricumel Argentum nitricum, Acidum arsenicosum, Pulsatilla pratensis, Stryhnos nux-vomiсa, Carbo vegetabilis, Stibium sulfuratum nigrum334 suʻe46 UAH
Faʻatasiga o le tele o mea galue--12 UAH
Dalargin Biolik Dalargin----
Dalargin-Farmsynthesis Dalargin--133 UAH
Faʻamaʻoti le faʻapipiʻiina o le tele o mea galue--17 UAH
Lauti a tamaiti faʻatasi ma le kulimile Altai officinalis, BlackBerry, Peppermint, Plantain lemoe, Chamomile mo togafitiga, Nono licorice, Thyme masani, Common fennel, Hops----
Gastric gathering Hypericum perforatum, Calendula officinalis, Peppermint, Chamomile mo togafitiga, Yarrow35 suʻe6 UAH
Kalgan cinquefoil tulaʻi--9 UAH
Laminaria slani (sea kale) Laminaria----
Lipin-Biolik lecithin--248 UAH
Moriamin Faʻatasi se faʻamaopoopoina o le tele o mea galue--208 UAH
Buckthorn suppositories buckthorn buckthorn--13 UAH
Faʻaititia le faʻaopoopoina o le tele o mea galue----
Aronia chokeberry Aronia chokeberry68 solo16 UAH
Polokalame faʻapitoa-togafitiga Nu. 1 Valerian officinalis, Faʻasaina o upega, Peppermint, Faʻatoʻaina o oats, Laʻau tele, Chamomile, Chicory, Rosehip----
Togafitiga faafomaʻi ma togafitiga faʻasolosolo Nu. 4 Hawthorn, Kaleula officinalis, Fale masani, Peppermint, Plantain tetele, Chamomile, Yarrow, Hops----
Mantogastrol masani, paʻu mumu, officinalis, chamomile, faʻamaonia, vailaʻau mata36 solo20 UAH
Celandine vao Celandine masani26 tusi5 UAH
Enkad biolik enkad----
Gastroflox ----
Faʻamalo solo --20 UAH
Orfadine Nitizenone--42907 UAH
O le ie puipui Miglustat155,000 solo80 100 UAH
Kuvan Sapropertin34 300 tusi35741 UAH
Actovegin 26 tusi5 UAH
Apilak 85 solo26 UAH
Hematogen albumin meaai paʻu6 solo5 UAH
Elekasol Calendula officinalis, Chamomile officinalis, Nono licorice, vaevaega Tripartite, Sage officinalis, Rod Eucalyptus56 tusi9 UAH
Momordica compositum homeopathic potency of various substances--182 UAH
O le fefete a le Brewer 70 solo--
Plazmol vaega o toto foaʻi--9 UAH
Vitreous Vitreous1700 tusi12 UAH
Ubiquinone compositeum potopotics poteria o mea eseese473 suʻe77 UAH
Galium Heel --28 UAH
Thyroididea potopotoga o faleopathic o mea eseese3600 tusi109 UAH
Uridine uridine triacetate----
Vistogard Uridine Triacetate----

Eseesega o mea, atonu e fetaui lelei i faʻaaliga ma auala e faʻaaoga ai

UlutalaTau i RusiaTau i Ukraine
Vaitafe o le ea, Elecampane tall, Leuzea salulolu, Faletua, Laina lemu, Rosehip, Echinacea purpurea--15 UAH
Ectis Actinidia, Artichoke, Ascorbic Acid, Bromelain, Ginger, Inulin, Cranberry--103 UAH
Octamine Plus valine, isoleucine, leucine, lysine hydrochloride, methionine, threonine, tryptophan, phenylalanine, pantothenate calcium----
Faʻailoa --74 UAH
Elkar Levocarnitine26 tusi335 UAH
Carnitine levocarnitine426 suʻe635 UAH
Carnivitis Levocarnitine--156 UAH
Lecarnitol Levocarnitine--68 UAH
Stoator levocarnitine--178 UAH
Almba --220 UAH
Metacartin levocarnitine--217 UAH
Carniel ----
Cartan ----
Levocarnyl Levocarnitine241 suʻe570 UAH
Ademethionine Ademethionine----
Heptor Ademethionine277 tusi292 UAH
Heptral Ademethionine186 solo211 UAH
Adelion ademethionine--720 UAH
Hep Art Ademethionine--546 UAH
Hepamethione Ademethionine--287 UAH
Faʻailoga o le gataifale26 tusi10 UAH
Cerezyme imiglucerase67,000 rub56242 UAH
Faʻataʻitaʻiina o le alpha alpha168 suʻe86335 UAH
Fabrazim agalsidase beta158,000 rub28053 UAH
Aldurazim laronaidase62 solo289798 UAH
Myozyme alglucosidase alpha----
Mayozyme alglucosidase alpha49 600 suʻe--
Mata i Halsulfase75 200 suʻe64 646 UAH
Elusrase idursulfase131,000 rub115235 UAH
Vpriv velaglucerase alfa142,000 rub81 770 UAH
Eleliso Taliglucerase Alpha----

E faʻapefea ona maua se faʻaletonu taugofie o se taugata taugata?

Ina ia maua se faʻasologa taugofie i se vailaʻau, se generic poʻo se synonym, muamua o mea uma matou te fautuaina e gauai atu i le tuufaatasiga, e faʻaaogaina i mea tutusa ma mea e faʻaaogaina mo faʻaaogaina. O le mea lava lea e tasi o le fualaau faasaina o le a faailoa mai ai o le vailaʻau e tutusa lava ma le fualaau faasaina, vailaau faafomai ma tutusa. Ae ui i lea, aua nei galo e uiga i vaega le atoatoa o fualaau oona, lea e mafai ona aafia ai le saogalemu ma le aoga. Aua nei galo e uiga i faatonuga a fomaʻi, togafitiga o le tagata lava ia e mafai ona afaina ai lou soifua maloloina, o lea la e masani ona e talanoa i lau fomaʻi aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau.

Alpha Lipoic Acid Instruction

Faʻamatalaga o le gaioiga faʻataʻitaʻi
Alpha Lipoic Acid o se vailaau malosi.
Alpha lipoic acids e aofia ai i le faagasologa o le liua o le suka (carbohydrates) i le malosi, ma fesoasoani i le faʻaitiitia o le maualuga o le suka.
O le Alpha-lipoic acid e faʻalavelaveina ai le faʻaogaina o le faʻamalosia o le faʻavavega o le maʻisuka.
O le Alpha lipoic acid e taua tele i le fufuluina o le ate ma le tino atoa mai mea oona ma metala mamafa.

Faailoga mo le faʻaaogaina
Maʻisuka
Allergodermatosis, psoriasis, eczema, wrinkles.
Blue circles i lalo o mata ma fula.
Poresi tetele.
Faʻailoga faʻamaʻi.
Yellowish pe faʻanoanoa paʻu.

Faiga faʻapolopolo
capsules 598.45 mg.

Pharmacodynamics
Alpha Lipoic Acid (ALA) o se mea moni atoatoa.O ona mole ninii o loʻo i totonu totonu o puʻu uma io tatou tino. E faʻaleleia atili ai le lelei o aʻafiaga (vitamini C ma le E).
E puipuia foi nei vitamini i totonu o le tino ma fesoasoani ia i latou e taofiofia ai le leai o ni fualaau faasaina. Alpha-lipoic acid o le soluble i totonu o le vai ma gaʻo, ma o lea o se antioxidant lautele. E le pei o le vitamini C ma le E, e mafai ona tau ai aʻafiaga i soo se vaega o le suauʻu ma e oʻo lava i le avanoa i le va o siama ma puipuia le DNA. Alpha lipoic acid e mafai ona faʻaleleia ai le metabolism, o lona uiga o le masini e amata ona maua ai le tele o le malosi ma e faigofie ona toe faʻaleleia.
Alpha lipoic acid o se vailaau mataʻutia e puipuia ai le inflammatory. O lisi uma o le lisi o Alpha Lipoic Acid e le gata ina faʻaaogaina i totonu o le tino, ae faʻapea foi i le paʻu. Paʻu o le paʻu o se auala tuusaʻo i le faʻaalia o laina lelei ma maunu. Alpha-lipoic acid e taofia ai le foliga mai o cytokine e mafua ai le mumū, lea e faaleagaina ai le cell ma faatelevave le faagasologa o le matua.
O le Alpha-lipoic acid e faʻaleleia ai le metabolism o le suka i totonu o le masini, e le faatagaina ai e faaputuputu i le toto. E manaʻomia le suauu mo o tatou tino e ola ai, ae o lona soona maualuga e iai sona aafiaga oona i sela. O le maʻisuka e atiaʻe, paʻu le paʻu. Faʻaleagaina o le paʻu ona o le mea moni o le suka e pipii i le collagen. E leiloa le faʻaleleia o le tino ma le galala, o lea e mamae ai ma paʻu le paʻu. O le Alpha-lipoic acid e puipuia ma e mafai foi ona toe faʻaaogaina le gaioiga o le suka i le suauʻu, talu ai ona faʻaleleia le metabolism o le suka i totonu o le masini, puipuia ai mai le faʻaputu ma, i le taimi lava e tasi, faʻatagaina ai le tino o le toe faʻaleleia o le tino e galue lelei ai.
I le ave o le alpha-lipoic acid, e te puipuia uma aʻa i totonu o lou tino mai le glycation ma faataga lou tino e faʻaaoga le suka e pei o se suauu sili atu ona lelei, o lona uiga. puipuia oe lava mai le tele o faafitauli o le maʻisuka. Alpha-lipoic acid e mafai foi ona liliu le glycation i le isi itu, o lona uiga. aveese le leaga na uma ona faia e le suka.

Faaaoga i le taimi o le maitaga
I le taimi o le maitaga, e mafai pe a fai e sili atu le aʻafiaga o togafitiga e sili atu i le lamatiaga o le fetus.
FDA vaega o gaioiga i luga o le fetus e le o faʻamatalaina.
I le taimi o togafitiga e tatau ona taofi le susu.

Contraindications
Vaʻavaʻaveʻa, tamaiti e oʻo atu i le 6 tausaga (e oʻo i le 18 tausaga i togafitiga o le maʻisuka ma le ava polyneuropathy).

Faʻaiʻuga
Mai le mea o loʻo i ai meaʻai: pe a faʻaalia i le tautala - gaioiga, vomia, tiga o le manava, manava.
Tali atu i le Allergic: o le paʻu o le paʻu, o le pulumu, urticaria, o le afaina anaphylactic.
O isi: tiga o le ulu, faʻaleagaina o le glucose metabolism (hypoglycemia), faʻavavevave iv pulega - tolopo le puai po o le faigata ona manava, faʻateleina le mamafa o le intracranial, faʻavevesi, diplopia, afaina o le paʻu ma le mucous membranes ma le manaʻo e faʻafefe (ona o galuega lelei )

Lapataiga mo le faʻaaoga
Aʻo faagasolo le taimi o togafitiga, o le siakiina masani o le toto o le kulukose (aemaise lava i le amataga o le togafitiga) i tagata mamai e maua i le maʻisuka e manaomia. Ua fautuaina tagata maʻi e aloese mai le inuina o le ava ao togafitiga.

Tulaga o le teuina
I se mea matutu, pouliuli i le vevela e leai se maualuga e maualuga atu i le 25 ° C.

O le a le alpha lipoic acid?

Na maua le thioctic acid i le 1950 mai le ate o le bovine. E mafai ona maua i siama uma o se meaola ola, lea e aofia ai i le faagasologa o le gaosiga o le malosi. Lipoic acid o se tasi o mea taua e tatau mo le gaosia o le kulukose. I le faaopoopo atu i ai, o lenei tuufaatasiga ua manatu o se antioxidant - e mafai ona faʻafefeina ai aʻafiaga saoloto na faia i le taimi o le faʻaaogāina o le oxidation ma faʻaleleia ai le aʻafiaga o vitamini. Le lava o le ALA e aʻafia ai le galuega a le tino atoa.

Lipoic acid (ALA) e faatatau i gaʻo gaʻo e iai le sulfur. O loʻo faʻaalia ai meatotino o vitamini ma fualaau faasaina. I lona tino mama, o lenei vailaau o se fulufulu lanu samasama ma se manogi malosi ma le tofo. O le acids e maualuga lona solu i totonu o gaʻo, ava malosi, le lelei i le vai, lea e faʻamalie lelei ai le masima masima o vitamini N. O lenei faʻaputu o loʻo faʻaaogaina mo le sauniuniga o meaʻai ma vailaʻau.

Faʻataʻitaʻiga

Lipoic acid e faia i soo se pu i totonu o le tino, ae o lenei aofaiga e le lava mo le masani ai o le galue i totonu o le tino. E maua e le tagata le siʻitia o le aano o mea mai oloa poʻo vailaʻau. O le tino e liua le kulimi lipoic i totonu o se mea e sili atu le lelei o le dihydrolipoic compound. O le ALA e faia ni galuega taua tele:

  • Faʻaitiitia le faʻamatalaga o genes e nafa ma le atinaʻe o le mumū.
  • E faʻaitiitia ai le aʻafiaga o aʻafiaga saoloto. O lenei vailaʻau o se vailaʻau malosi e puipuia ai lela o le tino mai aafiaga leaga o mea faʻamaʻi. O le faʻaopopoina o le faʻaopoopoga o le meaola faʻapitoa e fesoasoani e faʻagesegese ai le atinaʻe poʻo le puipuia o maʻi mama, maʻi suka, atherosclerosis ma isi faʻamaʻi matautia.
  • Faateleina le lagona o le tino i le insulin.
  • Fesoasoani i le taua tele.
  • Auai i gaioiga o meaola o le mitochondrial e maua mai ai le malosi mai mea e gaosia ai meaʻai.
  • Faaleleia le gaioiga o le ate ua faaleagaina e ala i le gasegase matuia.
  • Faʻatonuina galuega a le loto, toto toto.
  • Toe faʻafoʻi faʻasaga o isi vaega - vitamini C, E, glutathione.
  • E toe faʻaleleia ai se tasi o faʻamaualuga sili ona taua NAD ma coenzyme Q10.
  • Faʻateleina le gaioiga faʻafesoʻotaʻi o le T-lymphocytes.
  • E faʻagasolo faatasi ma vitamini o le vaega B o meaʻai e ulu atu i le tino i le malosi.
  • Faʻaitiitia le toto toto.
  • E fusifusia ma faʻaleleia le aveeseina o molelaʻau o mea oona ma metala mamafa - arsenic, mercury, taʻitaʻia.
  • O le ALA o se tagata faʻapitoa o nisi o enzymes mitochondrial e amataina ai le faagasologa o le gaosiga o le malosi.

Faailoga mo le faʻaaogaina

I nisi tulaga, mo le soifua maloloina lelei o le tino, o se aofaiga o se mea na maua mai oloa ma gaosia e sela e le lava. O le faʻaaogaina o le lipoic acid i totonu o laupepa, capsules poʻo ampoules o le a fesoasoani i tagata e vave faʻaleleia, faʻavaivaia e le malosi o le tino poʻo le maʻi. O fualaau oona, o le anotusi o le ALA, ei ai sona aafiaga faigata. E tusa ai ma le tele o tagata atamamai, e masani ona latou faʻaaogaina i taʻaloga, vailaau ma faʻafefe ai le mamafa o le mamafa.

Le lisi o faʻamatalaga faafomaʻi mo le tofia o le ALA:

  • neuropathy
  • galuega faiʻai le lelei,
  • hepatitis
  • maʻisuka malosi
  • ava malosi
  • cholecystitis
  • pancreatitis
  • mea oona i vailaau, vailaau oona, metala mamafa,
  • cirrhosis o le ate
  • atherosclerosis o vaʻa e faʻaaogaina mafuaaga lilo o maliu.

Ona o le faʻamautuina o le gaosiga o le eletise, o fualaau faʻasaina ma le gaioiola malosi e mafai ona faʻaaoga e faʻafefe ai le meaʻai. O le faʻaaogaina o le vailaʻau o loʻo i ai le aʻafiaga o le leiloa o le mamafa pe a faʻatasi ma taʻaloga. O le ALA e le gata ina faʻateleina le gaioiga o le mu, ae faʻapupulaina foi le malosi o le tino. O le tausisia lelei o mea taumafa talafeagai o le a mafai ai e oe vave ona ausia le sini o le aveesea o le mamafa ma tumau ai i le lumanai. Lipoic acid i le bodybuilding e faʻaaogaina mo le vave faʻafouina ma le susunuina o gaʻo. E fautuaina e ave faʻatasi ma L-carnitine.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le gaioiopi

E faʻapefea ona ave le lipoic acid mo togafitiga ma puipuiga? O le umi o togafitiga ma le vitamin N o le 1 masina. Afai o le fualaau faasaina e mo le faʻaaogā faʻamataʻu, ona tatau lea ona e inuina pe a uma ona 'ai. Mo le togafitiga, o le fualaau faasaina ua faatonuina i se aofaiga e 100-200 mg i le aso. Ina ia faʻamautinoa le puipuia o le faʻafitauli o le tino ma le atinaʻe o faʻamaʻi i le gasologa o le tausaga, o le fua o le vailaau faʻasaina e faʻaititia i le 50-150 mg.I tulaga ogaoga, o loʻo fautuaina i latou o gasegase maualuga - 600-1200 mg i le aso. O lenei vailaʻau o se mea e le afaina, ae o nisi taimi e mafai ona mafua ai ni allergies poʻo le manava.

Faatonuga mo le aveesea o le mamafa

Lipoic acids faatasi ai ma se paleni paleni taumafa, faapea foi ma le gaioiga faaletino e faatelevave ai le metabolism ma fesoasoani e aveesea le mamafa i le mamafa o tagata. Ina ia aveesea le sili atu o le mamafa, o le fualaau o le fualaau faasaina e faateleina ona o le tulaga faaletino pe a uma ona feutagai ma se fomai. O le vailaau muamua e ave i le taeao o le taeao, le lua i le maea ai o le aʻoga, ma le lona tolu ma le 'aiga o le afiafi.

Lipoic Acid mo maʻi suka

Mo le togafitiga o le maʻisuka, e mafai ona faʻatulagaina fualaʻau faʻatasi ma lenei vailaʻau poʻo inisiua matautia. E le fautuaina e ave le vailaau i tua pe a uma se taumafataga, e sili atu ona inu i luga o se manava leai. Ole vailaʻau mo le maʻisuka e 600-1200 mg i le aso. Faʻamatalaga lelei ma le ALA e faʻafeiloaʻiina, ae o nisi taimi pe a tele se mea e galue ai, e mataʻituina ai le vevela, vevela, manava manava poo le tiga i le itu i tua. O le togafitiga e 4 vaiaso, i nisi tulaga, e ala i le filifiliga a se fomaʻi, e mafai ona faalauteleina.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le susu

O lenei mea e masani ona galue malosi e aofia ai mea e saogalemu ai, ae faʻasaina mo le faʻaaogaina e tina maʻitaga ma tina tausi maʻi, aua o lona aafiaga i le fomaʻi e le i togafitiga i le tino. I tulaga faigata, o fualaau faʻamaʻi ma le ALA e mafai ona faʻataʻitaʻiina i tagata maʻi o loʻo faʻamoemoe ile pepe pe a fai o le mea e ono maua ai, e sili atu i le faʻamoemoega o le a faia i le pepe. O le fafagaina o le susu o le pepe fou i le taimi o togafitiga e tatau ona faamutaina.

Alpha Lipoic Acid

O le malosi o le ALA (alpha or thioctici acid) e maua i le tele o vailaʻau ma mea taumafa faaopoopo o uiga eseese ma tau. O loʻo maua i foliga o laupepa, capsules, faʻapipiʻi i ampoules mo le faʻatonuina o le tino. Vailaʻau faʻasaina o loʻo aofia ai le ALA:

  • Faiga faʻavae,
  • Lipamide
  • Lipotioxone
  • Neuro lipone
  • Oktolipen
  • Tiogamma
  • Toa
  • Tiolepta
  • O le tolu.
  • NCP Antioxidant,
  • ALK mai fitafita,
  • Gastrofilin faaopoopo
  • Microhydrin
  • Faʻasologa o le Maʻisuka,
  • Faʻaleleia le maʻi suka ma isi mea.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le togafitiga o le tino e faʻaleleia pe a faʻaaogaina faatasi ma vitamini B, L-carnitine. I lalo o le aafiaga o le suka, insulin ma fualaau faasaina e faaitiitia ai le suka e sili atu ona malosi. Injections o le vailaʻau e le tatau ona tuʻufaʻatasia ma fofo o le kulukose, fugako ma isi sugars. ALA faʻaitiitia le aoga o oloa o loʻo i ai faʻamaʻi uʻamea: uʻamea, calcium, magnesium. Afai o nei vailaau uma e lua ua faatonuina, ona tatau lea ona mataituina le va o le 4 itula i le va o la latou gaioiga.

Lipoic acid ma le ava malosi

O le aoga o togafitiga ma le puipuia o tulaga faʻaleagaina e matua aʻafia lava i le faʻaaogaina o le ava malosi, faʻaititia ai le aoga o togafitiga. E mafai e le ethyl alcohol ona faʻaititia le soifua maloloina ole maʻi. I le taimi o togafitiga, e tatau ona lafoai atoa le ava malosi, ma o tagata e iai vailaau faʻasaina e manaʻomia ona sailia se fesoasoani mai se fomaʻi.

Lopoic acid deficiency

Talu ai o le lipoic acid e galulue vavalalata ma le tele o isi meaʻai ma antioxidants, e faigata tele ona fuafua le faʻalagolago i le faʻaalia o le le atoatoa o lenei vailaʻau i luga o le isi. O lea la, o nei faailoga e mafai ona fesoʻotaʻi ma faʻamaoniga o le le atoatoa o nei mea, o se galuega faʻavaivaia vaivai ma faʻateleina le faʻafitauli i le malulu ma isi faʻamaʻi pipisi, faafitauli mafaufau, faʻaitiitia le maso mass, ma le le mafai ona atiaʻe.

E maua i le mitochondria (eletise o gaosiga o le eletise) o sela o manu, ma tagata e le 'ai meaʻai manu e sili atu le maualuga o le faaletonu o lenei vailaʻau. O tagata vailaʻau e le 'aina fualaʻau lanu meamata e faʻaalia foi i tulaga aʻafia faapena, talu ai o chloroplasti o loʻo iai le tele o le lipoic acid.

E puipuia ai puipuiga i le taimi o le matua; o tagata matutua foi o loo sili atu ona lamatia le faaletonu.

I le auala lava lea e tasi, talu ai ona o le lipoic acid e faʻaaogaina e faʻatonutonu ai le suka o le toto, o le maʻisuka e sili atu ona leaga.

O tagata e le atoatoa le faaaogaina o proteins ma le sulfur-amino acids o loo i ai foi i se tulaga sili atu ona lamatia aua o le thioctic acid e maua mai ai nei sulfur atom mai nei mea-amino-sulfur.

Talu mai thioctic acid e faʻaaogaina i le manava O tagata e leai ni mimiti po o le eletise maualalo maualalo o loʻo i ai foi i le faateleina o le faʻaletonu o le le lava.

Faʻaiʻuga

I le avea ai o ni aʻafiaga, e mafai e le gaoioi poʻo le vili, o le manava ita ma le manava o le a tupu. I faʻafitauli tuʻufua, faʻafitauli o le maʻi, e pei o le paʻu o le paʻu, faʻapala ma urticaria. Ona o le faʻaleleia lelei o le kulūkose, ua faʻaititia ai le maualuga o le suka toto. O isi aʻafiaga o le lipoic acid, o faʻamaoniga e foliga mai o le hypoglycemia, ulu o le ulu, salu, ma le vevela o loʻo matauina.

Punavai o le gaioio o le thioctic

O le Lipoic acid e maua i meaʻai e pei o laau lanumeamata ma se maualuga maualuga o chloroplasts. Chloroplasts o nofoaga autu ia mo le gaosiga o le gaosiga o laau ma manaʻomia ai le lipoic acid mo lenei gaioiga. Mo le mafuaʻaga lenei, o le broccoli, meaola ma isi laʻau lanumeamata lanu meamata o punaoa ia o meaola.

Meaola manu - mitochondria ei ai itu taua i le gaosia o le malosi i manu, o le nofoaga autu lenei e suʻe ai le lipoic acid. O faʻatasi ma le tele o mitochondria (e pei o le fatu, ate, fatugaʻo, ma maso skeletal) o ni puna lelei o le lipoic acid.

O le tino o le tagata e maua ai le alpha lipoic acid, ae i ni vaega laiti.

O le a le aoga o le thioctic acid

O aoga o le lipoic acid e faapenei:

  • Faʻaitiitia le faʻamaʻi o le oxidative i totonu o le tino ona o le malosi o le antioxidant activity,
  • Faʻaleleia nisi vaega o le faʻamaʻi faʻasolosolo - o se tuufaatasiga o mea lamatia e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le atiaʻe o le maʻisuka,
  • Faʻaitiitia le mamafa o le toto
  • Faʻaitiitia le faʻamalosia o le insulin
  • Faʻaleleia lipine lipid,
  • Faʻaititia le mamafa o le tino
  • Faʻaleleia lagona o le insulin,
  • Faʻaitiitia le mamafa o le polyneuropathy o le maʻisuka,
  • Puipuia le faʻaalia o pepa,
  • Faʻaleleia mataʻitusi faʻalelei ile glaucoma,
  • Faaitiitia le faaleagaina o le faiʻai pe a uma le taia,
  • Faʻaititia le ponaivi o le ponaivi ona o mea e tetee atu i mea leaga
  • Ave ese masini mamafa mai le tino,
  • Faʻaitiitia le faʻateleina ma le mamafa o osofaiga o migraine,
  • Faʻaleleia le fausaga ma le tulaga o le paʻu.

Bodybuilding Lipoic Acid

O faamalositino faaletino o le a oo atu ai i ni suiga sili atu i le puleaina o kulūkose, lagona o le insulin ma le metabolism.

I se suʻesuʻega lea na maua ai e tagata auai le 30 mg o le alpha lipoic acid i le kilokalama o le mamafa o le tino ma aʻoaʻoina mo le tumau, na faʻamaonia ai o lenei tuufaatasiga e faʻaleleia ai le lagona o le insulin ma le tali a le tino i se tulaga sili atu nai lo le tagata lava ia. O le faaitiitia o le atuatuvale o le oxidative ma le triglycerides i maso na aloaia foi.

O lo tatou tino e mafai ona gaosia le acel lipoic acid i totonu o gaʻo gaʻo ma vailaʻau, ae masani e le lava a latou aofaiga. Faʻaopoopoga mea taumafa o mea lelei ia o se tali lelei lea e faigofie ona maua.

E sili atu le amata i le maualalo o laasaga, ma faasolosolo malie ina ia matau pe faapefea ona aafia le tino i le lipoic acid.

E tusa lava pe sili atu le maualuga o metotia nai lo le fautuaina, e le i faavaeina ni aafiaga i itu.

O suʻesuʻega sa faia e tagata o loʻo ave faʻamaʻi tele - 2400 mg i le aso, i le maeʻa ai o le 6 masina o le 1800mg-2400mg, e oʻo lava i nei ituaiga o tui, e leai ni aʻafiaga matuia na maua.

Fua o togi o le alpha lipoic acid

Faatasi ai ma le fua ole 200-600 mg i le aso, o le a faateleina le lagona o le insulin ma o le a faaitiitia le maualuga o le suka toto.O se faʻasologa i lalo ifo o le 200 mg e le maua ai ni aʻafiaga faʻapitoa e ese mai nai lo meatotino faʻaleaga. O se fualaau o le 1200 mg - 2000 mg o le a fesoasoani i le gaʻo.

E sili atu le vaeluaina o le fualaau ile tele ma ave i le aso. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te ave 1000 mg i le aso, ona:

  • 300 mg 30 minute aʻo leʻi faia le taeao
  • 200 mg 30 minute ao leʻi faia le aiga o le afiafi,
  • 300 mg pe a maea aʻoaʻoga
  • 200 mg 30 minute ao leʻi faia le aiga o le afiafi.

Le faʻaaogaina o le lipoic acid mo le gau o le mamafa

Alpha lipoic acid fesoasoani i tamaitai ma alii e aveesea le mamafa. O se suesuega i le 2011 sa maua ai e le sili atu le mamafa o tagata na ave le 1800 mg o le alpha lipoic acid i le aso na leiloloa sili atu le mamafa nai lo tagata na faʻaaoga fualaau pipi. O se isi suʻesuʻega, na faia i le 2010, na faʻaalia ai o le fua o le 800 mg i le aso mo le fa masina o le a mafua ai ona leiloa le 8-9 pasene o le mamafa o le tino.

E ui lava i taunuuga lelei o suʻesuʻega, o le aluma lipoic acid e leʻo se meaʻai taumafa. I suʻesuʻega, ua faʻaaogaina le acel lipoic acid e avea o se faʻaopoopoga faʻatasi ma se taumafa maualalo-kalori. Faʻatasi ma se taumafataga lelei ma faʻaauau pea faamalositino, o le gaioio gaioiolosi o le a fesoasoani ia te oe e sili atu le mamafa nai lo le leai o mea faaopoopo.

Le faʻaaogaina o le lipoic acid mo le gau o le mamafa. O le filifiliga tonu o le faʻafesoʻotaʻi lea i se tagata tausi meaʻai poʻo se fomaʻi. O le a ia faʻatulaga le fua faatatau masani o fualaau faasaina, lea o le a fesoasoani e aveesea le mamafa. O le a faʻalagolago i lau lava tagata taʻitasi - mamafa ma tulaga o le soifua maloloina. O se tino ola maloloina e le sili atu nai lo le 50 mg o le fualaau faasaina. O le pito i lalo ifo o le 25 mg.

O le taimi lelei e ave ai se fualaau oona e faʻaaogaina i luga o iloiloga:

  • Faʻaaoga le lipoic acid mo le mamafa o le paʻu ao leʻi faia le taeao poʻo le vave lava pe a maeʻa,
  • A maeʻa le faʻamalositino, pe a maeʻa aʻoaʻoga,
  • I le taumafataga mulimuli.

Ina ia faʻateleina le aʻafiaga o le faʻaopoopoga, ia iloa se togafiti itiiti: e sili ona lelei le tuʻuina atu o le faʻaaogaina o le lipoic acid mo le paʻu o le mamafa ma le faʻaaogaina o meaʻai gaʻo. O aso ia, pasta, araisa, semolina poʻo falalati, meli, falaoa, pi, pi ma isi mea e maua mai i gaʻo.

Mo tamaitai, o le lipoic acid mo le mamafa o le paʻu e masani ona faʻamatalaina i le faʻatasi ai ma levocarnitine, lea o loʻo faʻaalia i faatonuga mo le faʻaaogaina e pei o L-carnitine pe naʻo le carnitine. O le amino acid lenei e latalata i vitamini B, o le galuega autu o le faʻagaoioia o le gaʻo gaʻo. E fesoasoani le Carnitine i le tino e faʻaalu vave ai le malosi o gaʻo, faʻasao mai i sela. A e faʻatau se vailaʻau mo le paʻu o le mamafa, faʻalogo lelei i le tuufaatasiga. E tele supplements e aofia ai le carnitine ma le alpha lipoic acid, lea e talafeagai mo i latou o loʻo leiloloa le mamafa. Talu ai ona o lenei tulaga e le mafai ona e mafaufau pe o afea ae po o fea o nei mea e sili ona lelei e ave.

O le aveina o le thioctic acid e faʻaleleia ai le mafai gafatia o le tino e faʻaaogaina meaai ma maua ai le malosi. E fesoasoani i le faaliliuina o gaʻo i le malosi. Ina ia faʻaleleia lau metabolism ma mumu atili gaʻo, e fautuaina e ave 300 mg o le lipoic acid i aso uma.

Talosaga mo foliga paʻu

O le antioxidant ma anti-inflammatory properties o le alpha lipoic acid galue e ofo pe a oʻo mai i le faaitiitia o faailoga vaaia o le matua. O le Lipoic acid o se vailaʻau aoga ma le maoaʻe ma e 400 taimi e sili atu le malosi nai lo vitamini C ma E. Pe a faʻaaogaina i fafo, o le alpha lipoic acid e aoga mo le paʻu o le tino - e faʻaitiitia ai le faʻavalea ma le pogisa i lalo o mata, foliga o le tino ma le mumu. I le aluga o taimi, o le paʻu foliga foliga malie, e ala i le faateleina o le gaosiga o le oxide moli, o le pusa e vaapiapi, o le mafiafia e le maitauina.

Seiloga lava e te iloa le aoga ma le afaina o le lipoic acids ma e amanaia tulafono mo lona pulega, e mafai ona e fuafua i le maua mai o manaʻoga ole manaʻo mai le vailaʻau. O le toʻatele o tagata, pe a uma ona latou faitauina ni faʻamatalaga lelei e uiga i le oloa, aua nei e tilotilo i faatonuga, filifili a latou metotia ma faia se fuafuaga mo le faʻaaoga.O le le mautonu e mafai ona mafua ai taunuuga le lelei. O le mea lelei, o le amataga o le vailaʻau e tatau ona malilie faatasi ma le fomaʻi. Ae maise lava pe afai ei ai ni faʻamaʻi poʻo tulaga masani i totonu o le gasegase.

Faamatalaga ma faʻamatalaga

Lipoic acid o se antioxidant. O ia, e pei o isi sui uma o lenei vaega manaia o vaega o vailaʻau faʻasaina, e tau leai ni faʻamalolo. Naʻo le tulaga o le aoga o lenei tauiviga e mafai e se tasi ona manatu i le faatumauina o le paleni o le faʻamaʻiina ma le faʻaitiitia o gaioiga i le tino. O lenei vaega o se tasi o vaega tāua o le galue masani o totoga ma tino.

O suʻesuʻega i le lipoic acid o loʻo faʻaauau pea, ae o nei saienitisi latou te iloa le tele o mea. O le vailaʻau o loʻo faʻavaivaia i se siosiomaga manaia ma le suavai. Ona o lenei mea, e mafai ona ulu atu i totonu o nei pa puipui, ia o se pupuni e le mafai ona taofia i isi antioxidants. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se vailaʻau vailaʻau e oʻo atu i sela o le faiai, e faʻamalosia ai lagona e talafeagai e faamama ai le siosiomaga. Ma o le oloa e mafai ona toe faʻafoʻi mai vitamini C ma E, coenzymes, i.e. isi antioxidants.

Lipoic acid, pe a tali atu i enzymes, e faʻaleleia le gaosiga o le malosi. E faʻapipiʻiina i totonu o le tino o le tagata, ae na o ni mea laiti. O lona leo e mafai ona toe faʻaleleia i auala eseese - ma fualaau faasaina po o meaai. O le tele o mea gaosi e maua mai i ia oloa:

  • , ituaiga uma o le ate.
  • , kopa paʻepaʻe.
  • Miliki.
  • O le fefete a le Brewer.
  • Beetroot.

O mea faʻainisinia o le lipoic acid e fesoasoani i la latou faʻatagaga agavaa. E lelei ona iloa i sulu o le mafaufau, ate, neura. Ole fualaau faasaina e mafai ona faʻaaogaina e le gata o se faʻasolosolo, e masani ona faʻamatalaina o se vaega o togafitiga faʻapitoa mo le tele o faʻamaʻi faʻapitoa.

Mea aoga o le alpha lipoic acid

O se fomaʻi mataʻutia, faʻafouina, faʻamaʻi, faʻamaʻi faʻamalosia. E faʻaogaina uma ina ia faʻaleleia le soifua maloloina ma faʻaleleia foliga vaaia. O le vailaʻau faʻataʻavale e tauivi ma mimigi o loʻo i ai ma taofia ai le foliga mai o fulufulu fou.

I lalo ole lisi ole aoga sili ile ave ole alpha lipoic acid:

    Faʻaleleia le faʻaaogaina o isi mea. O lenei eletise e faʻaleleia ai le bioavailability o vitamini C ma le alpha-tocopherol, ma puipuia ai le faʻaogaina o le tino mai le faʻalavelave ma faʻafaigofie le faʻafouina o le paʻu.

Puipuia sela mai le malaia. E faʻamalosi a latou membrane, ma o le a faʻaitiitia ai le aʻafia i aʻafiaga o cytokine, e faʻaleagaina ai le toto mūmū mūmū, plaletis, sosoʻo o le toto paʻepaʻe ma le sperm. O lenei mea e mautinoa ai le puipuia o le le atoatoa, anemia, ENT faʻamaʻi.

Faʻaitiitia le suka. Ona o lenei mea, o lona aafiaga oona i le tino ua faaitiitia ma o aʻafiaga e fesootaʻi e puipuia i le tulaga o le vavaeeseina o le retina, neuropathy, vae o le maʻisuka, o le tino vaivai ma le uaua. O le paʻu ua pagatia ua toe faʻafoʻi vave ma vevela. Alpha Lipoic Acid e faʻaaogaina le suka e avea o se suauu, faʻaleleia le maualuga o le malosi. O le mea moni, i lana gaioiga, e foliga tutusa ma le inisalini, e ui e le mafai ona suia uma.

Faʻasologa o gaʻo gaʻo. O le ulufale atu i le tino i ni aofaiga tele, latou (tele lava faigofie) faʻapipiʻi i totonu o masini ma faʻateleina le faʻaalia o le mamafa o le mamafa, e oʻo atu i le oona tele. E faʻataunuʻu foi e le oona meaʻai gaʻo taumafa, faʻafeiloaʻi i le malosi.

Faʻaitiitia le aʻafiaga o le siosiomaga. O lenei vailaau e puipuia ai se tagata mai le radiation radiation, ava malosi, gasegase, toxins, le mamafa. Faatasi ai ma lana fesoasoani, ua oʻo le lagona, vaivai le tino ma le ola mama, o malosiaga e tulai mai mo le taʻitaʻia o se olaga ola malosi.

Fesoasoani i le paʻu mamafa. O lenei meafaigaluega o se mana malosi o le gaʻo, e fesoasoani i lona malepelepe i se auala masani.E mafua ona o le faʻaleleia o le vevela ma faʻaititia le tau o le malosi. E taua tele lenei mea mo tagata taʻaalo, aemaise lava o tagata e manaʻo e aveesea le mamafa ma fausia ai le musika.

  • Faʻaleleia tulaga paʻu. O le meafaigaluega e fesoasoani e faʻamalo ai siama, siama, dermatitis, sikula, vaitau o tausaga. O le iʻuga o le faʻaaogaina o le alpha-lipoic acid, o loʻo faʻapipiʻi ai fusi, faʻafefeteina, faʻamamaina, maua ai se lanu ma se lanu masani. Ua faʻamaʻapeʻa ma tatala pusa, ma ua toso le togitogi.

  • Vaega o le aveina o le lipoic acid

    E i ai le tele o manatu e le mafai e le toʻatele o tagata ona gauai atu i le taimi e amata ai togafitiga poʻo togafitiga puipuia. O le le amanaiaina oi latou e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaitiitia o le aoga o le lipoic acid poʻo le atinaʻeina o aʻafiaga o le itu:

    • O le saogalemu e taua ole fua ole aso i le aofaiga ole 300-600 mg ole mea galue.
    • O le solia o tulafono mo le suʻega o le maʻisuka e mafai ona mafua ai le paʻu o le kulukose o le toto.
    • Lipoic acid e faʻavaivaia ai aʻafiaga o le chemotherapy, o lea e sili ai le aua le faʻaopoopoina.
    • Faʻasalaga, e tatau ona e inuina le vailaʻau mo faafitauli i le vevela. O le tuufaatasiga e aʻafia ai hormones.
    • O le faʻaaogaina umi o le vailaʻau, o lona faʻafoega i maʻi tumau, maʻi papaʻi ma gastritis e tatau ona malilie i le fomaʻi.

    Afai e leai ni faʻaaliga manino mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e sili atu le faigofie ona fetuunai le meaai e ala i le faaopoopoina o oloa o loʻo i luga i le taumafa. O le a lava lenei mea e faatumauina ai le maualuga o mea.

    Faʻaleagaina o le lipoic acid ma le faʻasaina

    E le tatau ona e faʻamoemoe o le a le mafai ona tupu mai i se mea faʻapitoa o vailaau faʻamalosi e pei o se antioxidant. O le soona fai ma vaisu i le fualaau faasaina e mafai ona faaosoina ai le fatuburn, mimitiina, ma e oo lava i le afaina anaphylactic. O le afaina o le faia o le lipoic acid e mafai ona faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

    Lipoic acid e solia i le tele o tuutuuga:

    • Toto
    • Lactation.
    • Tausaga a tamaiti.
    • O le gasegase i vaega o le vailaʻau poʻo lona le faapalepale.

    Lipoic acid e faʻatau atu i se fale talavai e aunoa ma se faʻamaumauga, ae e le o lona uiga e mafai ona e faʻatonuina oe lava ia. Tagata taʻavale ma tagata ua mamafa tele o loʻo faʻaosoosoina le faʻaaogaina o meatotino o le vailaʻau mo o latou lava faʻamoemoega. O lenei laasaga e fautuaina foi e faʻamaopoopo faʻatasi ma fomaʻi faapitoa.

    O aoga o le lipoic acid mo tagata taʻaalo

    E mafai e le antioxidant ona faʻatonutonu faiga faʻasolosolo i le tino. I le faʻatasi ai ma le faʻaauau o aʻoaʻoga, e mafai ona taʻitaʻia vave ai le sili atu o le gaʻo o le tino ma le musika. O le fualaau faasaina e matua faʻaaogaina ma le faʻaaogaina i le fausiaina o tino. I totonu o le tino o se tagata e taaalo i taaloga i aso uma, e faʻaleagaina ai le oxidative, o le mafuaaga lea mo le faʻateleina o le faʻavaeina o faʻamalolo saoloto. O le aveina o le lipoic acid, o se tagata taʻavale e mafai ona faʻavaivaia lenei aʻafiaga o le atuatuvale i le tino, ma o le taunuuga o le faʻagasologa o le faʻaleagaina o le protein e faʻagesegese.

    O se faʻaopoopoga faʻaopoopoga o le vailaʻau o le faʻaleleia lea o le faʻaaogaina o le kulukose e alala i musika. I le taimi o toleniga, o nei faiga e mautinoa ai o loʻo maua le maualuga o le suka. Lipoic acid e faʻaaogaina atili ai le malosi e ala i le susunuina o gaʻo, faʻateleina le faʻatinoina o le tino.

    Faʻaaogaina ma le umi o le vailaau faʻasaina e tatau ona malilie i se fomaʻi taʻaloga. E masani lava, o le fualaau o aso taitasi mo se tagata matua o le 50 mg o le vailaʻau e oʻo atu i le 3 taimi i le aso. Faatasi ai ma le malosi o le aʻoga, o lenei faailoga e mafai ona faateleina i le 600 mg i le aso ma le faʻatagaga a se fomaʻi.

    Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

    O iloiloga le lelei e fesoʻotai ma le tau maualuga o nei fualaau faʻamaʻi, faapea foi ma le le faaituau i le gaʻo o gaʻo. O isi tagata faaaoga e leʻi lagona le lelei o le lipoic acid, ae latou te leʻi lagona le leaga.

    Ae ui i lea, o lenei mea masani ua faʻamautuina lava ia o se vailaau faʻasaina lea e faʻaitiitia ai le inupia o ituaiga eseese ma fesoasoani i faʻamaʻi pipisi. Ua ioe tagata popoto e faapea o le lipamide e aveese lelei ai particulaau mai fafo.

    Analogs ma oloa e aofia ai le lipoic acid

    Afai ua atiae e le tagata maʻi se tasi o le le faapalepale i vaega o le alpha-lipoic acid, o le a tutusa le tutusa o analogues.

    Faatasi ai ma i latou, o fualaau e pei o Tiogamma, lipamide, Alpha-lipon, Thioctacid ua vavae ese. Succinic acid e mafai foi ona faʻaaogaina. O le fea e sili atu e ave? O lenei fesili e faʻatua e le tagata tomai faapitoa, o le filifilia lea o le filifiliga talafeagai mo le maʻi.

    Ae le gata o vailaʻau o loʻo maua ai le vaitamini N. O meaai e iai foʻi se tele o lenei mea. O le mea lea, e mafai lava ona sui faʻalua mea taumafa faʻalautele taumafa ma i latou. Ina ia mafai ona faʻamamaina le tino ma lenei vaega aoga i le taumafa e tatau ona aofia ai:

    1. Legumes (pi, pi, lentils).
    2. Puni
    3. Kāreti.
    4. Laʻau o povi ma le pusi.
    5. Greens (ruccola, dill, salad, spinach, pasili).
    6. Pepa
    7. Yever
    8. Kapisi.
    9. O fuamoa.
    10. Loto
    11. Musika.
    12. Meaʻai gaosiga (kulimi suamalie, yogurt, pata, ma isi). E sili ona aoga le susu.

    O le iloa o meaʻai e aofia ai le thioctic acid, e mafai ona e aloese mai lona le atoatoa i le tino. O le leai o lenei vaitamini e tau atu ai i faʻafitauli eseese, mo se faʻataʻitaʻiga:

    • afaina o le neurological - polyneuritis, migraine, neuropathy, dizziness,
    • lapisi atherosclerosis,
    • eseese faʻalavelave o le ate,
    • musele maso
    • myocardial dystrophy.

    I totonu o le tino, o le vaitamini e toetoe lava a le faatupulaia, o lona faasea e vave ona tupu. I se tulaga e le masani ai, faatasi ai ma le faʻaaoga umi o se meaʻai faaopoopo, e mafai ona maua le hypervitaminosis, lea e oʻo atu ai i le foliga mai o le muʻamuʻa, allergies, ma le faateleina o le malosi i le manava.

    O le Lipoic acid e tatau ona faapitoa le vaʻaia e fomaʻi ma tagata gasegase. E tatau ona manatuaina a oʻo mai le faʻatau o le Lipoic acid, e tatau ona suʻesuʻe ma le totoʻa faatonuga mo le faʻaaogaina, talu ai o mea faʻalautele meaʻai e iai faʻamaoniga ma ni aʻafiaga le lelei.

    O le faʻaopoopoga o mea taumafa ua gaosia e le tele o gaosi oloa, o le mea lea e ese ai i vaega faaopoopo ma le tau. O aso uma, e manaʻomia e le tino o le tagata ona toe faʻatumu le aofaʻiga talafeagai o mea ola faʻasolosolo. O lea, e mafai e tagata gasegase ona faatumauina le mamafa o le tino o le tino, masani le kulukose ma faʻaleleia ai a latou puipuiga.

    O faʻamatalaga e uiga i aoga o le lipoic acid mo le maʻisuka o loʻo maua i le vitio i lenei tusiga.

    Aso faʻauma

    ** Taʻiala Faʻataʻitaʻi mo na o faʻamatalaga faʻamatalaga. Mo nisi faʻamatalaga, faʻamolemole silasila i le faʻamatalaga a le kamupanī. Aua e te mafaufau ia te oe lava, ae e te leʻi amata faaaogaina le fualaau o le Alpha Lipoic Acid, e tatau ona e faafesootai se fomaʻi. EUROLAB e le tali atu i aʻafiaga na mafua ona o le faʻaaogaina o faʻamatalaga na lafoina i luga o le taulaga. Soʻo se faʻamatalaga i luga o le 'upega tafaʻilagi e le suia le fautuaga a se fomaʻi ma e le mafai ona avea o se faʻamaoniga o le lelei o le faʻamalosi.

    E te fiafia i le Alpha Lipoic Acid? E te fia iloa nisi faʻamatalaga auiliili pe oe manaʻomia e vaʻai se fomaʻi? Pe oe manaʻomia se asiasiga? E mafai faia se taimi atofaina ma le fomaʻi - falemaʻi Eurofale i taimi uma i lau auʻaunaga! O fomaʻi lelei o le a suʻe oe, fautuaina, tuʻuina atu le fesoasoani talafeagai ma fai se faʻamaoniga. E mafai foi oe valaau se fomai i le fale . Le falemai Eurofale tatala atu ia te oe faataamilo i le uati.

    ** faʻalogo! O le faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu i lenei taʻiala taiala ua fuafua mo fomai fomaʻi ma e le tatau ona avea ma mafuaʻaga mo fualaau faʻapitoa. Faʻamatalaga o le vailaau Alpha-lipoic acid o loʻo tuʻuina atu mo na o le faʻamatalaga ma e le fuafuaina e faʻamaonia togafitiga e aunoa ma le auai o se fomaʻi. O maʻi e manaʻomia fautuaga faʻapitoa!

    Afai e te fiafia i soʻo se isi vailaau ma vailaau, o latou faʻamatalaga ma faatonuga mo le faʻaaogaina, faʻamatalaga e uiga i le tuufaatasiga ma le ituaiga o faʻasalaga, faʻamaoniga mo le faʻaaogaina ma aʻafiaga, metotia faʻaaoga, tau ma iloiloga o vailaʻau, pe o iai sau isi fesili ma fautuaga - tusitusi ia i matou, matou te taumafai moni e fesoasoani ia te oe.

    E le mafai e le tino ola ona maua le malosi i le sili atu ona lelei mai gaʻo poʻo gaʻo,
    e aunoa ma le fesoasoani a le lipoic acid pe, a le isi mea, o le thioctic acid.
    O lenei mea mama o loʻo faʻavasegaina o se antioxidant lea e tuusao sao i le puipuia o siama mai le matelaina o le okesene. E le gata i lea, e maua ai le tino ma le tele o vaifofo eseese, e aofia ai vitamini C ma le E, lea o le a le gauai i le toesea o le lipoic acid.

    Alpha lipoic acid - o se tino masani na aafia i le malosi o le gataifale, i le 1950 na latou maua ai o se tasi o vaega o le taamilosaga Krebs. Alpha-lipoic acid o se vailaau mamana faʻaleaganuʻu e iai mea faʻapitoa faʻamālōlōina i togafitiga ma le puipuia o le tele o faʻamaʻi.

    O se vaega o le lipoic acid o le gafatia e galue ai uma i luga o le vai ma i luga o le faavae o le gaʻo.

    Faailoga mo le ave o le alpha lipoic acid

    O fualaau o loʻo aofia ai lenei vaega e mafai ona faʻataʻitaʻiina i soo se matua, e faalagolago i le kamupanī. Muamua lava, e manaʻomia e tagata o le vaomatua, talu ai i la latou tulaga i meaʻai, e le mafai ona tuʻuina atu i le mea e manaʻomia. O tagata sili ona taua o tagata taʻalo, faʻapea foi ma tagata e taʻitaʻia se olaga le lelei.

    O faʻamatalaga autu nei mo le ave o le alpha lipoic acid:

      O le maʻi suka. O le a aoga le mea faigaluega mo le faʻamaʻi o le ituaiga muamua, ma le lona lua. Ae ui i lea, o lona aoga e maualuga atu mo tagata e le o faalagolago i le inisalini. Faatasi ai ma lenei vailaʻau, o le kulukose e mafai ona sili atu ona pulea e ala i le faaitiitia o le fua o le suka-lowering drugs. Faitau le iloiloga o le maʻisuka a Dianormil.

    Tofo faʻamaʻi. O sauniuniga e faʻavae i luga o lenei vailaʻau e faʻaalia mo le eczema, psoriasis, allergies, dermatosis, urticaria.

    Paʻu lelei. O nei mea e aofia ai poresi lautele, mea lanu uliuli, taga, tuʻimomomoʻo ma le faʻanoanoa i lalo o mata, vaitau o tausaga, paʻu. E le gata i lea, o le meafaigaluega e mafai ona taulimaina le paʻu o le paʻu, paʻu o le tino, mala.

  • Meaʻai leaga. O faʻaopoopoga ma mea o loʻo aofia i lenei vaega o le a aoga mo i latou e fiafia i le falai, gaʻo, uila.

  • E sili ona taua mo tagata e fiafia i meaai vave, meaai vave, ava malosi, kofe, keke, fuʻa, ulaula ma iʻa, i se upu, mea uma e taofia ai le puipuiga o le tino.

    TOP 5 fualaau faʻasaina i le lipine alpha lipoic

    Ua matou saunia se toe iloiloga o le 5 sili ona lauiloa ma aoga lelei meaʻai. Faatasi ai ma i latou o loʻo aofia ai le thioctacid i le 100% faʻatonu, ma faʻaopoopoga i isi vaega. Mo le gaosiga o ia oloa, e mafai ona faʻaaogaina meaola ma meaola. E masani lava ona faʻatau atu i le laulau po o le kapoti, o le mea mulimuli e sili atu ona taatele.

    Seʻi o tatou faʻamatalaga atili nisi o sauniuniga o le alpha lipoic acid:

      Alpha Lipoic Acid (Lipoic Acid) Solgar. O lenei taumafa faaopoopo ua faia i totonu o Amerika ma e aofia ai capsules ua afifiina i ipu tioata o le 30 pcs. I le faaopoopo atu i le mea galue, latou te aofia ai vaega faaopoopo - cellulose ma magnesium stearate. Ua fuafuaina e faʻaleleia atili le metabolism, puipuia o le tino, faʻaitiitia le toto toto ma aveesea le mamafa. O faʻamaoniga i le ave o le alpha-lipoic acid o le maʻitaga, susu fananau, tasi le le faapalepale i fualaau faasaina ma tausaga o tamaiti. Ole fua ole aso e 1 le pulu, lea e tatau ona onā aʻo leʻi 'ai. O le tau o le oloa e 1200 rubles.

    Fomai Sili, Best Alpha Lipoic Acid. Ua gaosia le oloa i totonu o le Iunaite Setete ma e faatatau i meaʻai. E fesoasoani tele i le tino e faʻatau ai aʻafiaga saoloto, faʻaleleia le faʻaaogaina o vitamini C ma le E, ma tausia le suka i le tulaga masani. E tasi le capsule e aofia ai le 150 mg o le eletise autu autu, faaopoopo i le magnesium stearate ma le cellulose. O lona atigi na faia mai le gelatin, o lea la e le talafeagai lenei vailaau mo tagata vailaʻau. O le faʻaopoopoga mea taumafa ua faʻatau atu i totonu o se palasitika, pusa opa o loʻo aofia ai le 120 capsules. O le auala lenei e ave ai le alpha lipoic acid - 1-6 i le tasi. i le aso, e fuafua i le setete o le soifua maloloina, fufuluina i le vai, ma meaai poʻo le taimi muamua. O le tau o le oloa o le 877 rubles.

    Soifua Maloloina, Alpha Lipoic Acid. O le isi mea faaopoopo mai meaʻai a Amerika, lea e faʻavae i mea masani. O se pusa e aofia ai le 300 mg o le thioctacide, magnesium stearate ma le cellulose. O le atigi na faia i le gelatin, o le mafuaaga lea e le fetaui ai lenei filifiliga mo tagata faʻapipiʻi o le vegan food system. O le aʻafiaga autu o le fualaau faasaina o le tuʻuina atu lea o se aʻafiaga o le antioxidants, puipuia ai le matua o le matua ma faʻasalalau le faʻaaogāina ole acid ascorbic ma le alpha-tocopherol. I le avea ai ma se meaʻai faaopoopo, e fautuaina tagata matutua e ave le tasi capsule i le aso, faʻamalo atoa ma inu i le vai. O le taimi sili ona lelei o le faʻatagaina o le taeao, muamua poʻo le taimi o taumafataga. E tasi le pusa paʻu e 150, lea e tumau mo le 5 masina o togafitiga. O le tau o le oloa e 1500 rubles.

    Opti-alii. O le vailaau o le vailaau o le vailaau oona lea e fuafua faapitoa lava mo tagata o loʻo manaʻo e fausia le maso. E maua mai e le Optimum Nutrition. O le tuufaatasiga o loʻo faʻatusalia e vaega o vailaau - o se faʻafefiloi o enzymes, fualaau aina ma le sami. Alpha lipoic acids e aofia ai le 25 mg iinei, i le tasi laulau ua tuufaatasia ma vitamini C, E, A, K, faapea foi ma le tele o micro-macro (selenium, iodine, zinc, magnesium). I le tasi faletupe, e 150 pauna ua faatauina, e aofia ai le 50 fesoasoani. O le masani i aso uma e 3 pcs., E tatau ona ave muamua aʻo leʻi 'ai e fa tolu i le aso. E fautuaina e faaopoopo le Omega-3 i lenei mea faaopoopo faaopoopo. O le fua faatatau o le fualaau faasaina e 1200 rubles.

  • O nei meaai, Alpha Lipoic Acid. E mafai ona faʻaaogāina lenei mea taumafa e tagata vevela aua e naʻo mea e masani ai. O le eletise gaosi iinei o le gaioiga, lea o tala mo le 250 mg i le tautua. O isi mea e fai o le falaoamata araisa, le kilokoni dioxide, le magnesium stearate. O le faavae mo le atigi capsule o le polysaccharide. I le tasi pusa e 120 pcs., O le a tatau ona inu 1 pc. i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga poʻo taimi o taumafataga. O lea, ua lava mo le 4 masina. O le oloa e le talafeagai mo tagata ei lalo ifo o le 18 tausaga le matutua, ma i le tulaga o le maitaga e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomai aʻo leʻi amataina se togafitiga. O le fua faatatau o le fualaau faasaina o le 900 rubles.

  • Faatonuga mo le faʻaaogaina o le alpha lipoic acid

    Aʻo leʻi amataina le vasega, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi, e ui lava o vailaʻau faʻatasi ma lenei vailaʻau e tuʻuina atu i falemaʻi e aunoa ma se faʻasologa. Mo le umi ole togafitiga e tatau ona taofi le susu.

    I le tulaga o le faʻaaogaina o le paʻu, o lona fua e ono mai le 0.2 i le 1%. I tulaga faigata, pe a manaʻomia e faʻaleleia le tulaga o le maʻi i se taimi pupuu, o le faateleina o le maualuga ile 5% e mafai.

    Mo tagata taʻaalo, e mafai ona toe faʻaleleia i luga - e oo atu i le 100-200 mg. E moni lava lenei mea pe a faʻapipiʻi le mea galue faʻatasi ma le L-carnitine ma isi vaega, talu mai lenei tulaga o le a faʻaitiitia le maualuga o lenei mea.

    I le averesi, e tusa ai ma faatonuga o le alpha lipoic acid, e tatau ona e ave 1-2 capuka i le aso - taeao ma le afiafi. E fautuaina le faia o lenei 30 minute aʻo leʻi faia se taumafataga, talu ai o mea aoga o le a sili atu ona lelei ma faʻavavevave. E le fautuaina le inuina o vailaʻau i se manava gaogao.

    Contraindications ma faʻaleagaina le acid alpha-lipoic

    O vailaʻau faʻasaina e aofia ai lenei vaega e le tatau ona faʻamatalaina i tamaiti ei lalo o le 6 tausaga.O le faʻamaonia o le ave o le alpha-lipoic acid o le hypersensitivity i le mea galue, faapea foi le togafitiga o le ava malosi poo le maʻisuka polyneuropathy.

    Pe a faʻaaogaina fualaau faasaina, e mafai ona tulai mai itu taua nei:

      Faamai o le gasegase. O faailoga iloga o tiga i le itu e sili ona leaga, ogaoga tigaina, e oo i le vomiting, manava manava ma le taalili i totonu o le manava, faateleina le fia inu.

    Faʻasalaga e le faʻaalia. E aliali mai o ia lava i le tulaga o le tigāina o le paʻu, le mimita ma le faʻaleagaina o le paʻu. I tulaga ogaoga, e mafai ona tupu le afaina anaphylactic, ae o se mea e seasea lava ma e masani lava ona i ai se mea e sili ona lelei.

  • Isi faʻafitauli. E aofia ai le migraine, hypoglycemia, puupuu le manava, diplopia ma le gaogao, faʻateleina le mamafa o tui. I nisi tulaga, e mafai ona maua mai le paʻu o le paʻu i totonu o le paʻu, e mafua ai le faʻaalia o manua i le tino. O le tele o taimi o le fesili lea ma le faʻaogaina o le gasegase i totonu ma le thrombosis.

  • Faʻamatalaga gaosi o le alpha lipoic acid

    O le tele o faʻamatalaga e uiga i le meafaigaluega e lelei. Faatasi ai ma tagata e tuua i latou, o tagata taaalo ma i latou e le 'aʻai i aano o manu e aliali mai. E matua lelei lava e uiga i fualaau faasaina e faavae i le thioctacid ma fomaʻi latou te tautala i fafo. O iinei ua matou maua ai nisi o manatu e uiga i meaʻai faaopoopo.

    Svetlana, 32 tausaga

    Ou te leʻi 'aina le aano mo le ono tausaga, ma le umi o lenei vaitau, sili atu le leaga o loʻu paʻu. Ou te malamalama i lenei mea, ae o le a ou le aofia ai meaola manu. Ae na fai mai le fomaʻi ona o lenei mea ua ou le maua ai le alpha lipoic acid, ma ua faatonuina fualaau faasaina ma ona anotusi. I le taimi nei, o loʻo ou togafitia nei i le taimi nei i le 3 vaiaso, ma e mafai ona ou fai atu na amata ona vave faʻamalolo le paʻu i le maeʻa ai o le leaga, ma o le mea moni, o foliga vaaia na faʻaleleia.

    I tausaga talu ai nei, sa ou galue malosi i le faletaalo, ma taulaʻi atu i faʻamalositino malosi. E lei leva talu ai, na amata ona ia faaaofia ai le L-carnitine ma le alpha-lipoic acid i lana fuafuaga. E moni, ou te avea o se vaega o meaʻai faaopoopo, o loʻo i ai pea vitamini eseese. I le tulaga lautele, ua ou faamalieina i le taunuuga, ua ou le lava le malosi, ma ua ou vaivai, ua mavae atu le migraine, ma ua le lelei loʻu mamafa.

    Christina, 27 tausaga

    Ou te faʻaaoga le lipoic acid mo le gau o le mamafa, e fesoasoani tele ia te aʻu, o le mea moni e foʻia ai le gaʻo. Ae i le taimi lava e tasi, ou te aoaoina foi le tele, masalo o le meafaigaluega e galue i lenei auala faatasi ma se olaga ola malosi. I soo se tulaga, ou te fiafia e masani, e le afaina ai le soifua maloloina ma e le o se mea e fai ma vaisu. O mea le lelei, e na o le tau maualuga lava ou te iloa.

    O le a le alpha lipoic acid - vaʻai i le vitio:

    Le masani o le vitamini N mo le faʻaaogaina ma mea o loʻo i totonu o le tino


    E pei ona taʻua muamua, o le vitamini N o loʻo maua i le tele o meaʻai. Ma afai e te maua mai lenei mea taumafa mai meaai, e matua faigata lava ona fuafua se fua faatatau patino o le lipoic acid intake. Ioe ma leai se mea e manaʻomia. Aua e te fefe ma faʻafefe. E tusa lava pe e te 'aina se vaega tele o le salati o le meaʻai ma le lafu poʻa, o le fua o le lipoic acid o le a le afaina pe a afaina ai lou soifua maloloina.

    E le gata i lea, o suʻesuʻega e faʻaalia ai le le lelei o le lipoic acid e leʻi maua i le taimi nei.

    O le isi mea pe a avea le vitamini N e avea ma se fesoasoani faaopoopo. I lenei tulaga, o le fuafuaina o le masani masani o le vitamini N e faalagolago i le gaioiga faaletino o se tagata, o lona lagona i le inisalini ma maualuga le kulukose o le toto.

    Mo alii ma tamaitai matutua, o le manaomia i aso taitasi mo le lipoic acid mai le 50 i le 100 mg. I le taimi o taʻaloga tau taaloga poʻo togafitiga togafitiga, o le masani i aso uma e mafai ona oʻo i le 800 mg pe sili atu.

    Ina ia mafai ona fua saʻo le manaʻoga o le lipoic acid i aso taʻitasi, e taua tele le iloa poo a sini o loʻo tuliloaina. Ina ia faatumauina le soifua maloloina lautele, o le faʻaaogaina o le lipoic acid e fautuaina i togi maualalo - 50-100 mg.Ae afai o loʻo e taumafai e maua le maso maso pe aveesea le mamafa, o le manaomia i aso taitasi mo le lipoic acid, ioe, e faʻaopoopo i le lua i le tolu taimi.

    I tamaiti e sili atu i le 6 tausaga le matua, o le manaoga i aso taitasi mo le vitamini N e mai le 36 i le 75 mg, ma i le talavou, mai le 75 i le 100 mg.

    I tagata matutua, o le gafatia e gaosia ai le lipoic acid e le tino e faaitiitia i tausaga uma. O lona uiga o lona le lava e tatau ona faʻatumu pe faʻatasi ma se mea taumafa e maua i le vitamini N, poʻo le faaopoopoina o meaʻai.

    Ina ia tausisia pea mea totino i totonu o le tino, ave le acid lipoic mo tama talavou, faapea foi ma alii ma tamaitai matutua, mai le 50 i le 100 mg i le aso e lava. E fautuaina tagata matutua i aso taitasi o le 100 i le 300 mg.

    Faʻatasi ai ma togafitiga faafomaʻi ma taʻaloga, o le masani o le vitamini N e silia ma le 600 mg poʻo le sili atu

    Le tele ma le le lava o le vitamini N i le tino


    E i ai se faaletonu po o le sili atu o le lipoic acid i le tino? E mafai uma nei filifiliga. O le mea moni, o se meaola e mafai ona gaosia ai le lipoic acid e puipuia mai se faʻafitauli e pei o le vitamin N deficiency. Afai e te 'ai se mea paleni ma faʻaauau ona aofia ai meaai e maua ai le vitamin N, o le aʻafia o le lipoic acid deficiency o le a le aoga (e ui mea e te 'ave mai i aso taʻitasi le fua pito i lalo, na o le 30-50 mg o lenei mea).

    E leai se vaivaiga o le vitamin N i le tulaga o le malnutrition, o le faʻavaivaia o le malosi o le tino ma maʻi autoimmune (HIV, AIDS, ma le maʻisuka). I ia tulaga, e fautuaina e ave le lipoic acid i ni gaʻo tetele (mai le 600 mg) i lalo o le vaavaaiga manino a se fomaʻi. A leai, o le le lava o le lipoic acid e mafai ona oʻo atu ai i ni faʻafitauli faʻalesoifua maloloina faapena:

    • Faaleagaina i vaʻa toto.
    • Le faʻaleagaina o le gallbladder ma le ate.
    • Manua o maso maso.
    • Se seti o le mamafa.

    O le sili atu o le vitamini N i totonu o le tino e mafai ona na o le maualuga, aua e le mafai ona maua mai le taumafataga e sili atu i le masani o le lipoic acid i aso taitasi, lea e sau mai le 3000 i le 10000 mg. O le taumafaina o le vitamini N i ni atunuʻu tetele e tuʻuina mai ma faʻamaoniga nei:

    • Heartburn
    • Vomiting
    • Paʻu o le paʻu.
    • O le faateleina o le eletise o le suka gaosia.

    Faʻaleagaina ma faʻamalositino


    E le o se mafuaaga e taʻua ai le acid alpha-lipoic o le "oxidizing agent sili ona lelei," talu ai ua na o le pau lea o le antioxidant i le natura ma

    suavai ma mea e gaosia ai gaʻo. O lenei avanoa tele e mafai ai e le lipoic acid ona tau ai aʻafiaga saoloto i gaʻo ma le vai.

    O le Alpha lipoic acid e aofia ai vaega tutusa o molekone e lua e iloa i le biochemistry e pei o isomers o le R ma le S. O le tele o galuega ma faamanuiaga e maua mai i le ituaiga R. I se isi faaupuga, o le R-lipoic acid o le antioxidant pito sili ona malosi pe a faatusatusa i le S, lea e sili atu ona faigata ona gauai.

    E le gata i lea, o le lipoic acid e toe faʻafouina ma faʻaaogaina isi antioxidants i le tino, e pei o le glutathione, vitamini C ma le E. O lenei faiga ua taua o le "synergism antioxidant."

    O le synergism o le anioxidant - o fegalegaleaiga malosi o ituaiga eseese o antioxidants ina ia mafai ai ona faaitiitia ni radical saoloto i totonu o le tino.

    Aisea ua avea ai le alpha lipoic acids ma se antioxidant tulaga ese? O le 10 pito sili lea e faamalamalama ai lenei faʻamatalaga:

    • E le faʻasaʻoina ai aʻafiaga saoloto.
    • Puipuia mea tau tagata soifua.
    • Fesoasoani i le mauaina o maso maso.
    • Faʻasusu ifo i lalo le faasologa o le soifua matua.
    • Tetee i le atinaʻeina o fatu fatu.
    • Fesoasoani e faaleleia le tulaga o le paʻu.
    • Fesoasoani e pulea le suka suka.
    • Faʻaleleia galuega o le ate.
    • E taofia ai le faia o le kanesa.
    • Faʻaaogaina i togafitiga ma le puipuia o le stroke.

    O le vailaʻau o le thioctic, e pei o le inisalini, e faʻaitiitia ai le glycation ma faʻaleleia ai le gaioiga o le suka i toto.O nei mea uma e saofaga i le gaosia o le malosi e ala i maso maso ma faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose o loʻo teuina i totonu o le tino.

    Soifua Maloloina o Lipoic Acid:

    • Puipuia le oti o namele i totonu o le retina.
    • Puipuiga mai le atinaʻeina o tusitusiga.
    • Fesoasoani e faʻaleleia galuega faʻatino ile glaucoma.
    • Faateleina le malosi o le insulin.
    • Faʻaitiitia le faʻamalosia o le insulin.
    • Faʻaitiitia le tiga i le neuropathy o le maʻisuka.
    • Faʻaitiitia le faʻamaʻi o le oxidative i totonu o le tino ona o le malosi o le antioxyidant activity.
    • Fesoasoani e faʻaleleia le faʻailoga lipid.
    • Puipuia ponaivi o le ponaivi ona o le aʻafiaga o le ita.
    • E fesoasoani i le toe faia o le faiʻai pe a uma le paʻu.
    • Fesoasoani e faʻamaonia le tafe toto.
    • Faʻaitiitia le faʻafia ona faʻafuaseʻi osofaiga o migraine.
    • E taofia le gaʻo.
    • Faʻamalosia se seti o maso maso.
    • E le faʻaitiitia ai metala oona mai le tino.
    • Faʻaleleia atili le paʻu o le paʻu

    Talu ai ona o mea taua o le lipoic acid, o vailaau faʻaonaponei e faʻaaogaina ai lenei vailaʻau mo togafitiga faʻasolosolo.

    Vitamin N o loʻo faʻaaogaina ma le faʻaaogaina i togafitiga o faʻamaʻi ma faʻafitauli faʻafitauli:

    • Tigāina O le solia o le vavalaʻau, o le tafe o le okesene ua muta, ma o se taunuuga o lea, ua mate ai le tino. Ae ui i lea, o le lipoic acid fesoasoani e toe faʻafoʻi le okesene e ala i le faʻateleina o masini fou ma sel.
    • O faʻasalaga e mafua mai i le faaleagaina o tioata o le mata e aunoa ma se saʻolotoga. O le Alpha-lipoic acid e maua ai le isi antioxidant - glutathione, lea e faʻaitiitia ai radical free ma aveesea le opacification o le mata mata.
    • O le maʻi suka. Lipoic acid e faʻaleleia ai le malosi o le tino e faʻaaoga ai lona lava inisalini e faʻaitiitia ai le suka o le toto.
    • Iniseti o le tino puipuia. O le vailaʻau thioctic e faʻamalosia ai le tele o "T-fesoasoani", o le "puipuiga" autu lea o le polokalama faʻafesoʻotaʻi.

    Lipoic Acid Safety

    E faʻafefea ona saogalemu le vitamini N? E tele suʻesuʻega ua faʻaalia ai o le faʻaaogaina o le lipoic acid i aso taitasi ile 50 mg e leai sona aʻafiaga. O ni mea le lelei na matauina i tagata na ave le lipoic acid mai le 100 i le 600 mg i le aso mo vaiaso e tolu. O le maualuga o tui e sili atu i le masani masani o le 500 mg e mafai ona mafua ai le paʻu o le paʻu ma maualalo le kulukose o le toto.

    Ina ia mafai ona saogalemu lelei le ola maloloina o le vitamini N, e tatau ona pasi suega mo suʻi aʻo leʻi faʻaaogaina.

    Lipoic acid i vailaʻau ma mea taumafa faaopoopo

    I aso nei, ua faaopoopo atu le vailaau N i vailaʻau eseese ma meaʻai (addicives biologically activitives). O le tuufaatasiga o le lipoic acid ma isi mea e faateleina ai le aoga i le togafitiga o nisi faaletonu ma faamaʻi.

    O le lisi lenei o fualaau oona, gaioiga o mea taumafa malosi, fofo ma concentrates mo i latou e aofia ai le lipoic acid:

    Ituaiga faʻaopoopoga
    Faʻaopoopoga mea taumafa
    • Faʻamaufaʻailoga (Maʻisuka, Aafiaga).
    • Alpha Lipoic Acid (DHC)
    • Alpha Lipoic Acid (Solgar).
    • Alpha D3-Teva.
    • Alpha Normix.
    • Gastrofilin Plus.
    • Microhydrin.
    • Faʻamaonia (Radiance, Diabetes, Trimesterum 1, 2, 3).
    • Nutricoenzyme Q-10 ma le alpha lipoic acid.
    • Natures Bounty Alpha Lipoic Acid.
    • Turboslim Alpha Lipoic Acid ma L-Carnitine.
    • Alpha Lipoic Acid (NOW).
    • Alpha Lipoid Acid ma L-Carnitine (KWS).
    • Alpha Lipoic Acid (Doctor's Best).
    • Fesoasoani Faʻateʻa Fofo.
    • Mega Protect 4 Ola.
    • Nono Antioxidant
    • Faʻasologa (vitamini).
    • Faʻaiʻuga.
    • Lipamide
    • Lipoic acid.
    • Faʻaleleia (vitamini).
    • Oktolipen.
    • Tiogamma.
    • Thioctacid BV.
    • Acoa thioctic.
    • Tiolepta.
    • La lipon lipine
    • Faʻaiʻuga.
    • Lipoic acid.
    • Lipotioxone concentrates.
    • Neuroleipone.
    • Oktolipen.
    • Tiogamma.
    • Tiolepta.
    • O le tolu.
    • La lipon lipine
    Tali
    • Lipoic acid.
    • Tiogamma.
    • Vailaʻau 600T.
    • Tiolepta
    Capsules
    • Neuroleipone.
    • Oktolipen

    Tina ma le susu

    E mafai ona ou ave le acid alpha lipoic aʻo ou maitaga, susu susu pe tuʻuina i pepe? E leai se tali mautinoa i lenei fesili. I le taimi nei, e leai se faʻamatalaga o le avea o le lipoic acid e matua saogalemu mo se fafine maʻitaga ma le tamaititi o loʻo ia tauaveina. E mafai e le vailaʻau N ona aʻafia le lelei poʻo le gaosia o le susu susu? E leai se mea e iloa e uiga i lenei. O le mea lea, o fafine i le taimi o le maitaga ma le lactation e tatau ona aloese mai le faʻaaogaina o le gaioiola.

    O le fesili e uiga i le faʻaaogaina o le lipoic acid i le pepe ma le aʻoga amata, faʻapea foi ma le taimi o le maʻitaga ma le lactation, e le o malamalama atoatoa. O le mea lea, o le aʻafia o le vitamini N i lalo o tulaga o loʻo i luga e le manaomia, aua e leai se faʻamaoniga tele o le a saogalemu

    Afai ei ai se manaʻoga faʻanatinati mo le lipoic acid, o le aso manaʻomia mo tina tausi ma pepe, o le a faatonuina e le fomai.

    Tulafono mo le faʻaaogaina o le lipoic acid

    E le o iloa lelei ni itu le lelei o le thioctic acid, pe e le o malamalama atoatoa i ai. O le mea lea, ina ia aloese mai aʻafiaga, e tatau ona e tausisi i nisi o tulafono mo le faʻaaogaina o le lipoic acid:

    • Mulimuli i faatonuga i luga o le afifiina ma aua nei faʻaogaina lenei oloa nai lo mea ua fautuaina i le pepa.
    • Teuina o fualaau faasaina ma mea taumafa faaopoopo i le vevela vevela mai le susu ma le vevela.
    • Afai ua e misia se fualaau, aua e te taumafai e toe faʻatumu i le isi togi.
    • Alpha lipoic acid e sili ona lelei i totonu o nifo laʻititi (25-50 mg) i luga o se manava gaogao, tasi i le lua itula aʻo leʻi 'ai.
    • O injections ogaoga e faʻatino i se fua o le 300-600 mg i le aso.

    O le a le avanoa o le afa-ola o le thioctic acid? O se tasi o suʻesuʻega na faaalia ai o lenei mea na taofia i le toto mo le 30 minute, ona tosoina lea ma ulu atu i totonu o sela. I soo se tulaga lava, o le ave ole acid alpha-lipoic i ni nai togi i le 3-6 itula o le a sili atu le aoga, e le pei o le tasi le aso i le aso

    • Aua nei faʻaopoopoina le faʻaaogaina o le lipoic acid faatasi ma supplements o togalaau e aofia ai laau e pei ole plantain, fenugreek, patipati a le tiapolo, guar gum, solofanua solo, ginseng, eleutherococcus ma le garlic.

    O le filifiliga e faʻaaoga le vitamini N mo togafitiga, faʻasologa o taaloga ma taaloga e le tatau ona faʻamaonia. Aʻo leʻi ave vailaʻau ma mea taumafa e faʻavae i le lipoic acid, talanoa i se fomaʻi

    O le aʻafiaga o le gaioiose o le gaioiolosi i luga o le faʻaoga o le tino

    E mafai e le vailaʻau N ona maua le aʻafiaga ile fatugalemu o le tino (CNS)? Leai. Faʻatasi ai ma se fua faʻatatau, i se isi itu, o galuega a le mafaufau ma le popolega faʻaleleia e faʻaleleia. O le faʻaaogaina o le lipoic acid e le faʻaleagaina ai le lelei o le gaioiga faʻaletino, faʻapea foi ma soʻo se gaoioiga e fesootaʻi ma le maualuga o le gauai ma le vave faʻafoʻi.

    O a ni taiala maʻoti e tatau ona mafaufau i ai aʻo leʻi amataina le vitamin N faaopoopo.

    • Aveina o le vailaʻau thioctic mo le maʻisuka, e taua e le o saofaga lenei faaopoopo i le faʻavaveina o le suka toto.
    • I le faagasologa o togafitiga, e tatau ona aloese mai le ava malosi, talu ai lona aafiaga i le tino e faaitiitia ai le lelei o togafitiga.
    • A maeʻa le faʻaleagaina o le lipoic acid, e ono oʻo mai ni faʻafitauli le lelei, e pei o vaivaiga lautele ma le vevela. Afai e tupu se faʻalavelave faʻafuaseʻi i le tui, e le fautuaina e toe fai. O le tui e tatau ona suia i capsules poʻo papa maʻa.

    Taofi mai meaʻai susu pe a faʻaaoga le lipoic acid. Vitamin N e faʻaitiitia ai le malosi e gauaʻi ai le calcium i le tino. O oloa gaosiga e mafai ona 'aina i le 5-6 itula i le maeʻa ai o le gaioiopi

    Le fegalegaleaiga o le lipoic acid ma isi vailaʻau


    E ui lava i le mea moni o le alpha-lipoic acid o se mea e le afaina, e le o lona uiga e mafai ona ave faatasi ma isi vailaʻau.

    Afai o loʻo e inuina ni vailaʻau poʻo ni meaʻai paleni o meaʻai, faʻafesoʻotai lau fomaʻi pe afai o nei vailaʻau ma mea taumafa e mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma le lipoic acid.

    O le saogalemu o le tuufaatasiga o le thioctic acid ma isi fualaau oona o le a iai pe afai e le taofia ai le maualuga o le suka ma hormones i le toto.

    Tagata faʻamaʻi i le ava malosi, o le maʻisuka poʻo le kanesa e mafai ona ave le lipoic acid ma isi vailaʻau naʻo lalo o le vaavaaiga manino a se fomaʻi.

    I nisi tulaga, o le tuufaatasiga o le vitamini N ma isi vailaʻau e ono aʻafia ai le togafitiga o le maʻi, faʻamatalaina i lalo.

    • Fualaau mo togafitiga o le maʻisuka. Alpha-lipoic acid faatasi ai ma fualaau oona e ave mo le maʻisuka e mafai ona faateleina ai le lamatiaga o le hypoglycemia (maualalo le toto suka).
    • Fualaau faʻaaoga mo le chemotherapy. O le Vitamin N e mafai ona faʻalavelave i le gaioiga o vailaʻau ua faʻamatalaina i le tagata gasegase i le taimi o togafitiga. Taliaina o soʻo se faʻaopoopoga ma sauniuniga e aofia ai le lipoic acid e tatau ona faʻamaopoopoina ma se fomaʻi.
    • E le fautuaina ia hormones o le thyroid e ave i le lipoic acid e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi, aua e mafai ona mafua ai le faʻaitiitia i le maualuga o hormones i le toto.

    Afai o loʻo e feagai i togafitiga o le chemotherapy, faʻaaogaina o fualaau oona, poʻo le faʻaaogaina o fualaau oona lea e faʻaosofia ai le inisalini, ia aloese mai le inuina o le lipoic seia oʻo ina e talanoaina lenei mea ma lau tausi soifua maloloina.

    Lisi o vailaʻau faʻamaʻi ma aʻafiaga ola maloloina e mafai ona fegalegaleai ma le alpha lipoic acid:

    • Aspirin (fua maualalo - 81 mg).
    • Biotin.
    • Chromium picolinate.
    • Coenzyme Q10 (fieldquinone).
    • Ava gaʻo (Omega-3 polyunsaturated fatty acids).
    • Folic acid.
    • Gabapentin.
    • Lisinopril.
    • Losartan.
    • Oxide o le Magnesium
    • Metformin.
    • Omeprazole
    • Milu vao.
    • Turmeric
    • Onamamoni
    • Vitamin B12 (Cyanocobalamin)
    • Vitamini C (Ascorbic Acid)
    • Vitamin D3 (Cholecalciferol)
    • Vitamin E.

    Lipoic acid mo le gau o le mamafa


    E faʻamaoni le thioctic acid mo le paʻu mamafa? Vitamin N e mafai ona aoga tele i le mamafa o le paʻu, pe a fai e tuʻufaʻatasia ma se taumafa a le tagata lava ia ma faamalositino. O le aveina o capsules ma fualaau o le lipoic acid e le aumaia ai le manaʻoga i le leiloa o le mamafa, seivagana ua e faia fetuunaiga i au meaai i aso taitasi.

    O le a le taua o le matafaioi a le lipoic acid i le leiloa o le mamafa o le tino?

    Vitamin N fesoasoani e sui ai gaʻo gaʻo i le malosi. O lona uiga o le alpha lipoic acid e le faatagaina ai gaʻo gaʻo e faʻaputuina i foliga o gaʻo gaʻo.

    O le faʻaaogaina o le gaioiopi gaʻo mo le paʻu o le mamafa ua iloiloina i le tele o suʻesuʻega na faʻaalia ai taunuuga lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o nei suʻesuʻega na faia i le 2015. O le suʻega sa faia e le American magazine Obesity, lea e 77 le mamafa o tamaitai na auai. Na vaeluaina tagata suʻesuʻe i ni vaega se 4. I le muamua - fafine sa ave se placebo, i le lona lua - alpha lipoic acid (300 mg), i le lona tolu - eicosapentaenoic acid, ma le lona fa - o se tuufaatasiga o le lipoic acid faatasi ai ma omega-3 gaʻo gaʻo.

    O le vaega lona lua na faʻaalia iuga sili ona lelei i le faʻaitiitia o le mamafa o le tino - 7 kilokalama mo le atoa o le 10-vaiaso suʻesuʻega.

    O tamaitai uma na auai i ia ituaiga faʻataʻitaʻiga na faʻaaogaina le lipoic acid mai le 1200 i le 1800 mg i le aso. I le taimi lava e tasi, na faʻaititia ai le faʻaogaina o calorie i aso uma e le 600

    O le vailaʻau o le thioctic e fesoasoani e teu ai gaʻololo e pei o le glycogen i totonu o maso muscle. O le mea lea, e le mafai ona gaʻo gaʻo gaʻo. O le mafuaʻaga lea, i le aso, o le tele o tagata taʻaalo e faʻaaoga lenei antioxidant e susunuina ai sela ma maua ai maso maso.

    O le a le tele o le kulimi N e tatau ona ou ave i le aso e leiloa ai le mamafa? O le maualuga o doses (mai le 1200 mg), e masani ona ave e tagata taʻavale ma le tino, e faasaina mo soʻo se tasi e manaʻo e aveesea le mamafa.

    O se tulaga saogalemu mo le leiloa o le mamafa ua manatu e 100 mg i le aso. O le aso e tatau ona vaevaeina i le 2-4 doses o le 25-50 mg. Afai o lenei fualaau e laiti mo oe, faamaopoopo lona faateleina i se meaʻai. Faaaoga le lipoic acid i le itula e tasi pe'ā uma ona 'ai pe afa itula pe a maeʻa aʻoaʻoga mo le 2-4 vaiaso.

    E taua le mafaufau i se tulafono se tasi.O le aveina o le lipoic acid e faʻaolaina ai le mamafa o le mamafa pe a fai e mataʻituina mataupu faavae o se olaga ola maloloina: o se paleni taumafa, faamalositino, moe masani ma gaoioiga masani i fafo.

    Le tuufaatasiga o le lipoic acid ma le carnitine

    Lipoic acids faatasi ma le carnitine o le a fesoasoani e faaleleia atili le tulaga lelei o taʻaloga ma faʻamalosi le gaʻo gaʻo. O le tuufaatasiga o meaʻai uma o mea taumafa e fesoasoani e maua ai le maso masima ma toe faʻafouina le muscle pe a uma le faamalositino.

    Carnitine o se amino acid lea e gaosia i le tino i le tino ma fesoasoani ai e susunuina le gaʻo ma maua ai masini maso. Carnitine, e pei o le lipoic acid, e faʻamafuna ai faleoloa gaʻo, liliu i latou i le malosi

    Afai o loʻo e taumafai e le gata ina paʻu le mamafa, ae maua ai foi iʻuga lelei i le mauaina o maso maso, e tatau ona e tagofia meaʻai, lea e tatau ona aofia ai le alpha-lipoic acid ma le carnitine.

    Ina ia le toe maua ni pauna faaopoopo ma ausia se taʻaloga e fausia, o le faʻaaogaina o le gaioiokawa ma le carnitine o le a aoga na o taaloga taʻalo. E manaʻomia lou toleniina i isi aso uma ina ia mafai ai e maso ona vave faʻavaveina.

    O a ni aʻafiaga lelei o le faia o nei meaʻai:

    • Malosiaga e gaosia ina ia maua ai maso maso.
    • Le fatu e aʻoga, faʻaleleia le tumau.
    • Faasaoina le tuuina atu o polotini i le tino.
    • E puipuia malu faleoloa musele glucogen.
    • O le faʻamasinoga o le lactic acid i maso ua faʻaitiitia (e leai se tiga ma le gaogao i le aso pe a maeʻa aʻoaʻoga).
    • Ua faʻamalosia le faʻaogaina o le tino.
    • O loʻo tuʻuina atu le tino i le faʻamalosia o le okesene i taimi aʻoga cardio.

    O le faʻaaogaina o supplements o meaʻai e tumau i le 2-4 vaiaso. O le suʻega o meaʻai i aso taitasi ua malilie faatasi ma le fomaʻi poʻo le faiaoga.

    Seiloga lava e te iloa le aoga ma le afaina o le lipoic acids ma e amanaia tulafono mo lona pulega, e mafai ona e fuafua i le maua mai o manaʻoga ole manaʻo mai le vailaʻau. O le toʻatele o tagata, pe a uma ona latou faitauina ni faʻamatalaga lelei e uiga i le oloa, aua nei e tilotilo i faatonuga, filifili a latou metotia ma faia se fuafuaga mo le faʻaaoga. O le le mautonu e mafai ona mafua ai taunuuga le lelei. O le mea lelei, o le amataga o le vailaʻau e tatau ona malilie faatasi ma le fomaʻi. Ae maise lava pe afai ei ai ni faʻamaʻi poʻo tulaga masani i totonu o le gasegase.

    Slimming with Lipoic Acid

    I aso nei, o le tele lava o tamaitai ma alii e faʻaaoga le lipoic acid e faʻaitiitia ai le mamafa. O le vailaau e mafua ai gaʻo gaʻo, lea e mafai foi ona faatelevave pe afai o le togafitiga faʻatasi ma le gaioiga faaletino. A ulufale mai se vailaʻau vailaʻau i totonu o le tino, o le a faʻavaveina ai le tali o le faʻamavaeina o aʻafiaga ma amino acids, faʻasaʻo le malosiaga e tatau mo le faʻamalositino.

    Ina ia ausia le maualuga, o le lipoic acid e tatau ona onā e tusa ai ma tulafono nei:

    1. Muamua i le taeao ao leʻi oʻo i le taeao poʻo le taimi o taumafataga.
    2. I le taimi o se taumafataga e aofia ai le tele o mea inu.
    3. I le taimi lava e uma ai le aʻoga.
    4. I le afiafi, i le taumafataga o le afiafi. Afai e leai se taumafataga, e le ave le vailaʻau.

    Ole fua ole aso e tatau ona teuina i totonu o tapulaa talafeagai. Ina ia faʻaitiitia mea lamatia, e sili ona lelei le faʻafesoʻotaʻi muamua o se meaʻai. E le tatau ona galo ia i tatou o le faʻaaogaina o oloa ma le lipoic acid e faʻapupulaina foi lona maualuga i totonu o le tino, lea e mafua ai le faʻalavelave.

    Tuua Lau Faamatalaga