Pamekaisa i le maʻisuka ituaiga 2 - e mafai pe leai

Lelei taimi o le aso! O loʻu igoa o Halisat Suleymanova - O aʻu o se phytotherapist. I le 28, na ia faʻamaloloina ia lava i le kanesa o le tino ma laau (tele e uiga i loʻu aafiaga o le faamalologa ma le mafuaʻaga na avea ai au ma se tagata fai lauʻau faitau iinei: O laʻu tala). Aʻo leʻi togafitia e tusa ai ma metotia faʻa-aganuʻu o loʻo faʻamatalaina i le Initaneti, faamolemole talanoa ma se fomaʻi ma lau fomaʻi! O lenei mea o le a faʻapolopolo ai lou taimi ma tupe, ona e ese faʻamaʻi, o laʻau ma togafitiga o togafitiga e ese, ae o loʻo i ai foi faʻamaʻi faʻamaʻi, faʻamaʻi, faʻalavelave ma isi. E leai se mea e faʻaopoopo i ai, ae afai e te manaʻomia le fesoasoani i le filifilia o metotia ma togafiti togafitiga, e mafai ona e maua aʻu i inei i fesootaiga:

Le aoga o le rimoni i le maʻisuka

E tele faʻamatalaga e uiga i aogā ma faʻamalosi o le rimoni i le maʻisuka. E mafai ona talitonuina pe le talitonu foi. O tagata uma e maʻoti e filifilia le tutoʻatasi pe faʻapefea lona moni mo ia. Ae ui i lea, e tatau ona maitauina e faapea o le aufaigaluega faafomaʻi latou te talanoa e uiga i meatotino aoga o le oloa mo tagata mamaʻi o loʻo mafatia i faʻamaʻi cardiovascular ma le maualuga.

O le tuufaatasiga o le fetus e aofia ai le sogasoga, lea e fesoasoani i le saoasaoa o le tele o faagasologa i le tino. O le mafuaaga lena e taua ai i le ituaiga 1 ma le ituaiga 2 maʻisuka. I le uma, o le faʻamaʻi lea o le faagasologa o le tele o metabolisms e faʻagesegese lemu, lea e mafua ai le faʻaalia o togafitiga o le faʻaumatia o puipui puipui.

Ma o mea aoga o le fua o le rimoni i le maʻisuka e faapenei:

  • fesoasoani e faamalosia toto toto,
  • faaleleia le maualuga o le hemoglobin,
  • e fesoasoani i le faʻamautuina o le faʻafouina o le tino,
  • Faʻasalalau le faʻamalosi,
  • e fesoasoani i le faʻaititia o le cholesterol,
  • fesoasoani e faʻamaonia le faʻaogaina o le tino.

E pei ona mafai ona e vaʻai, o le rimoni i lenei faʻamaʻi e sili ona aoga ma e faigofie lava i le maʻi.

Pamegranate Peel Broth

Ina ia saunia lenei fua, e tatau ona e saunia mea nei i le taimi muamua:

Sauniuniga: ave 45 kati o fualaau aina, tuʻu i totonu o se fagu ma sasaa vai inu. Tuu le paluga i luga o se afi. A maeʻa le faʻafeusuala, e tatau ona tapeina ma faʻaalu le taimi e faʻamafanafana ai. Ua uma ona faamama le vailaau faʻamaʻi ma ave le 75ml tolu taimi i le aso. O le togafitiga e 15 aso.

Tuua Lau Faamatalaga