Liraglutide mo togafitiga o le gaʻo ma le maʻisuka

* I le kilikiina i luga o le "Send" button, ou te tuuina atu laʻu maliega i le faagasologa o aʻu lava faamatalaga e tusa ai ma le tulafono a le tagata lava ia.

Lyraglutide, lea na mauaina le tufatufaina i le Iunaite Setete i lalo o le igoa Victoza, e le o se fualaau faasaina fou - ua faaaogaina talu mai 2009 e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2. O lenei vailaau oona ua tuiina ma ua faamaonia mo le faaaogaina i le Iunaite Setete, Rusia ma isi atunuu i le ituaiga o Viktoza mai le kamupani Denmark manufacturer Novo Nordisk. Talu mai le 2015, e avanoa foi le Liraglutide i lalo o le igoa tau fefaʻatauaʻiga Saksenda ma ua faʻatulagaina o se vailaau mo togafitiga o le gaʻo i tagata matutua.

I le na o le tuʻuina atu, o le mea lava lea e tasi o le gaioiga i lalo o igoa tau fefaʻatauaʻiga e faʻaaogaina mo le togafitiga lelei o le maʻisuka ma le aveesea o le mamafa o le tino.

E faapefea ona aoga

Liraglutide o se kopi gaosia o le glucagon-long-acting peptide-1 (GLP-1), lea e 97% tutusa ma lana faʻataʻitaʻiga. O se taunuuga, e le o iloa e le tino le va o ni enzymes moni na faia e le tino ma faʻafeiloaʻi faʻasalalau. Liraglutide e pei o le peptide-1 e pei o le peptide-1 e fusifusia i masini e manaʻomia ma faʻaosofia le gaosiga o le inisalini, glucagon. I le aluga o taimi, ua faʻavaeina togafitiga masani o le inisalini o gaosiga, lea e oʻo atu ai i le faʻasolosolo.

E tasi le taimi i le toto toto e ala i le iniseti, o le fualaau faasaina e faateleina ai le numera o peptides i le tino. O le iʻuga, ua toe faʻafoʻiina le galuega o le pancreatic, o le toto maualuga o le suka o le tagata mamaʻi e faʻaititia i tulaga masani. O lenei, i le isi itu, e fesoasoani i le faʻatumuina atoatoa o elemene aoga mai meaʻai, lea e mafai ai e oe ona faʻamalo ese faʻaaliga eseese o le maʻisuka.

Faʻafefea ona faʻaaogaina le togafiti

Ina ia aveesea le mamafa o le mamafa o le tino, e tatau ona faʻaaoga le Liraglutid mo le paʻu o le mamafa, i le fua o foliga "Saksenda". O loʻo faʻatau atu i le foliga o se peni-servee, lea e faigofie ai ona faʻaofiina. E i ai vaega i luga o le suauu e fuafua ai le fua o le fualaau faasaina. O le faʻatonuina o fualaau o fualaau oona mai le 0.6 i le 3 mg i faʻaopoopoga o le 0.6 mg.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Saxenda

O le aso fautuaina o aso Saxenda e 3 mg. I lenei tulaga, e leai se faalagolago i le taimi o le aso, meaʻai ma isi fualaau. I le vaiaso muamua, o le dosiga e 0.6 mg, i vaiaso taitasi e sosoo ai, o le aofaiga o mea galue malosi e faateleina i le 0.6 mg. Amata mai le 5 vaiaso, ma seia oʻo i le faaiuga o le vasega, e le sili atu i le 3 mg le umi o le maʻi.

O le vailaʻau e faʻatinoina i le tasi aso i le ogavae, tauau poʻo le manava. O le taimi o le pulega e mafai ona suia, lea e le tatau ona aʻafia ai le fua o le fualaau faasaina.

Ave le Liraglutide mo le gau o le mamafa ua fautuaina e pei lava ona faatonuina e se fomaʻi. I le avea ai o se tulafono, o lenei fualaau faasaina ua faatonuina mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 oe ua le mafai ona faʻavasegaina a latou lava mamafa ma aveese faʻamalosi faaopoopo. E le gata i lea, o le vailaʻau e faʻaaogaina e toe faʻafoisia ai le faʻamaʻi igoa i totonu o na gasegase o loʻo aʻafia ai lenei faʻailoga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Liraglutide mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 ma le manua tele e tatau ona faʻaaogaina i foliga o Saksenda, e mafai ona e faʻatau mai i se pepa tui. O fevaevaeaʻiga o loʻo taupulepule i luga o le tui, latou te fesoasoani e fuafua le fua saʻo o le vailaʻau ma faʻaleleia lana pulega. Ole maualuga o le mea galue ole 0.6 i le 3 mg, o le laasaga e 0.6 mg.

O se aso mo se tagata matua ma le gasegase e mafua mai i le maʻisuka e manaomia ai le 3 mg o le fualaau faasaina, ao le taimi o le aso, o mea taumafa ma isi vailaau e le o iai se matafaioi faapitoa. I le vaiaso muamua o togafitiga, i aso uma e tatau ai ona tui i le 0.6 mg, i vaiaso taʻitasi e faʻaaoga ai se vailaʻau faʻalautele e 0.6 mg. Ua uma nei i le lima vaiaso o togafitiga ma aʻo leʻi oʻo i le faaiuga o le vasega, ua fautuaina e tui le silia ma le 3 mg i le aso.

O le vailaau e tatau ona faʻafoʻi tasi i le aso, aua o le tauau, manava po o le ogavae e talafeagai lelei. O le tagata gasegase e ono suia le taimi o le puleaina o fualaau faasaina, ae le tatau ona atagia i le fualaau. Mo le gau o le mamafa, o le vailaʻau e faʻaaogaina faapitoa mo le faʻamoemoe o le endocrinologist.

O le mea masani, o le fualaau faasaina Viktoza e talafeagai mo na ituaiga o maʻisuka ituaiga 2 e le mafai ona aveesea le mamafa ma faʻamaonia o latou tulaga e faasaga i le talaaga o:

  1. taumafa
  2. faaaoga fualaau faasaina e faaitiitia ai le suka.

E tutusa le taua le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻafoʻi ai le glycemia i tagata mamaʻi o loʻo mafatia i suiga i le kulūkose.

Contraindications

  • tasi le le faapalepale i vaega,
  • ituaiga 1 maʻisuka
  • ogaoga o gaʻo ma le ate,
  • toilalo fatu o ituaiga 3 ma le 4,
  • afaina o le manava mumusu,
  • vevela oona,
  • tele syndocrine neoplasia syndrome,
  • maʻitaga ma lactation.

Le faʻatagaina fautuaina:

  • i le taimi lava lea e pei o le inisalini tui
  • ma soʻo se tasi GLP-1 agonist,
  • tagata e silia i le 75 tausaga
  • gasegase e maua i le pancreatitis (o le tali a le tino e leʻi suʻesuʻeina).

Ma le faʻaeteete, o le vailaau faʻasaina ua faʻamaonia i tagata e iloa ai pathoces cardiovascular. E le o manino foi le auala e amio ai le fualaau faasaina aʻo ave faʻatasi ma isi oloa e leiloa. I lenei tulaga, e le aoga le faʻataʻitaʻiina ma le suʻeina o togafitiga sili ona eseese o le faʻaitiitia o le mamafa. E le manaʻomia mo tamaiti ma tupulaga talavou i lalo ifo o le 18 tausaga e faʻaaoga ai lenei vailaʻau - o le talafeagai o ia ituaiga togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi aoga pe a uma le suʻega ma iloiloga.

Faʻaiʻuga

O le faʻaaliga sili ona taatele o lenei vailaʻau o le solia lea o le gastrointestinal tract. I le 40% o mataupu, ua aliali mai le taotoga. O nei, e tusa ma le afa o loʻo i ai foi le vomiting. O maʻi uma lona lima, ave lenei vailaʻau, faitioga o le manava, ma le isi vaega - o le malosi. E tusa ma le 7-8% o tagata o loʻo ave faʻamaʻi mo paʻu mamafa ua faitioina le faateleina o le vaivai ma le vaivai. Ae maise lava e tatau ona faʻatautaia tagata gasegase o le maʻisuka ituaiga 2 - o lona tolu lona tolu o maʻi ina ua maeʻa le puleaina o le liraglutide, e iloa ai le hypoglycemia.

O gaioiga mulimuli o le tino i le aveina o se tasi o ituaiga o lelapuututide e mafai foi:

  • ulu matua
  • afaina o le gasegase pito i luga
  • afaina
  • faateleina i le fatu fatu,
  • allergy

O aʻafiaga uma lava e taua mo le muamua po o le lua o vaiaso o le tagofia o fualaau faasaina e faʻavae i luga o le laina i tua. Mulimuli ane, o le televave ma le mamafa o se tali o le tino e faaitiitia ma e faasolo ina mou atu. Talu ai ona o le liraglutide e mafua ai le faigata i le gaogao o le manava, o lenei mea e aafia ai le maualuga o le ave o isi vailaʻau. Ae ui i lea, o suiga e laiti, o le mea lea, o le fesuiaiga o vailaʻau e le manaʻomia. E mafai ona e faʻaaogaina nei vailaau i le taimi lava e tasi ma sui o loʻo i ai metformin poʻo le faʻalavelave faʻapitoa faatasi ai ma metformin ma thiazolidinedione.

Lelei mo le Lisi Oloa

O vailaʻau faʻavae e faʻavae i luga o le vailaʻau oona, e saofagā i le mamafa o le paʻu ona e latou te taofiofi le fua o le faʻasiliina o meaai mai le manava. O se taunuuga, o le manaʻo o se tagata ua faʻaitiitia, ma e 'ai e tusa ma le 15-20% le itiiti ifo nai lo le taimi muamua.

O le lelei o le fualaau faasaina o le a sili atu le maualuga pe afai e te faʻaaogaina e avea o se faʻaopoopoga i se taumafa maualalo-kalori. E le mafai ona faʻaogaina lenei meafaigaluega e na o le pau lea o le ala e leiloa ai le mamafa. E le mafai ona faʻaumatia le "ballast" faʻatasi ma le fesoasoani o le iniseti na o ia. E fautuaina foi e lafoaia amioga leaga ma faateleina le gaioiga faaletino. I lalo o nei aiaiga, o le taunuuga o le leiloa o le mamafa pe a maeʻa le vasega o le 5% i le afa oi latou o loʻo tagofia le fualaau faʻasaina ma le 10% i le kuata o tagata gasegase e maua i le maʻisuka. O le mea lautele, e sili atu ma le 80% o tagata gasegase ua lipotia mai se tulaga lelei i le leiloa o le mamafa pe a uma ona latou faʻaaogaina lenei fualaau faasaina. O lea taunuuga e mafai ona faʻamoemoeina pe afai o le tui mo le tele o togafitiga e le itiiti ifo ma le 3 mg.

O le tau ole liraglutide e fuafuaina ile suʻega ole mea galue.

  1. "Victoza" faʻafofo mo pulega faʻapitoa o le 6 mg / ml, 3 ml, N2 (Novo Nordisk, Tenimaka) - mai le 10,000 ruʻu.
  2. "Victoza" cartridges ma se peni tui 6 mg / ml, 3 ml, 2 pi. (Novo Nordisk, Tenimaka) - mai le 9.5 afe rubles.
  3. Victoza, 18 mg / 3 ml peni-syringe, 2 pi. (Novo Nordisk, Tenimaka) - mai le 9,000 rubles.
  4. "Saksenda" fofo mo le puleaina o le 6 mg / ml, kilika i totonu o le pulu tui 3 ml, 5 pi. (Novo Nordisk, Tenimaka) - 27,000 rubles.

Liraglutide i le tulaga o le "Victoza" ma le "Saxenda" ei ai le tele o analogues e tutusa lona aafiaga i le tino ma le togafitiga:

  1. Novonorm (papaa, mai le 140 i le 250 rubles) e faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2, ma faasolosolo malie le maualalo o le toto suka.
  2. "Baeta" (pine tui, e tusa ma le 10 afe rubles) - e faatatau i amino acids amidopeptides. E taofiofia ai le gaogao o le gaogao, faʻaitiitia le manaʻo.
  3. "Lixumia" (pulu tui, mai le 2.5-7 afe rubles) - faʻaitiitia ai le mamafa o le kulukose i totonu o le toto, e tusa lava po o le a le meaʻai.
  4. "Falemaʻi" (paluga, mai le 1.8-2.8,000 rubles) - faʻalavelaveina le faʻaaogaina o le kulukose, faʻaititia ai lona faʻasalaga pe'ā uma ona 'ai.

Maʻeu le talafeagai o le faʻaaogaina o analogues ae le o Liraglutide mo le mamafa o le mamafa, o le fomaʻi ua fuafuaina e fuafua. O filifiliga tutoʻatasi i lenei tulaga e le talafeagai, talu ai e mafai ona latou taʻitaʻiina le atinaʻeina o le tele o tali atu i tua ma le faʻaitiitia o le togafitiga.

Faʻaaliga ma iuga o le leiloa o le mamafa

Valentina, 49 tausaga

Ina ua maeʻa le masina ona ave le liraglutide, sa tumau lelei le suka i le 5.9 mmol / l, e ui e toetoe lava a le pau i lalo ifo o le 10 ma e oo lava i le 12. O le mea moni, na ou tuufaatasia le fualaau i le taumafataga, ma lafoai le tele o meaai ou te fiafia i ai ae leaga. Ae na galo ia te au le tiga i le pancreas ma le leiloa le mamafa, ua uma ona leiloa 3 kilokalama!

Ina ua mavae le fanau mai o laʻu tama lona lua, sa matua luluina loʻu ola maloloina. Na ou toe malosi i le 20 kilokalama, ma i se faaopoopoga sa ou maua le maʻisuka ituaiga 2. Na fautuaina e le fomai le togafitiga Saksenda. O le mea moni, e le taugofie, ae e taugofie ai ana tupe. Muamua, ina ua uma le injections, na fetogi loʻu ulu, ma maʻi tele o ia, o lea ua faʻaaogaina le tino. Mo le 1.5 masina o le taliaina, na leiloa 5 kilokalama, ma na sili atu ona lelei loʻu soifua maloloina. O le taimi nei o le tausia o tamaiti e le faigata tele.

Faʻamatalaga o fomaʻi ma tagata tomai faapitoa

Leonova Tatyana, Yaroslavl. Endocrinologist

Ou te fautuaina vave Liraglutide, talu ai o le autu autu i le togafitiga o le maʻisuka o le maua lea o le maualalo o le maualalo o le toto suka ma le itiiti o taunuuga mo le tino. O lenei sini e mafai ona ausia ma fualaau oona, ae sili atu ona taugofie. O le mea lautele, ou te matauina o Liraglutid o loʻo feagai uma lava ma galuega, ae tuʻuina atu e faapea o le tagata maʻi e faʻatumuina uma fautuaga - fetuunai le taumafataga, auai i gaoioiga faʻaletino. I lenei tulaga, i le faaopoopoga i le faaitiitia o le suka, o le mamafa o le mamafa o le 5-7 kilokalama ua matauina mo le lua masina.

Dudaev Ruslan, Mataʻu. Endocrinologist

Afai e maua e le tagata maʻi le avanoa e totogi ai togafitiga ma Lyraglutide, ou te fautuaina lenei fualaau faasaina ia te ia. Na ia faamaonia lona aoga e le gata i togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, ae faapea foi i le aveesea o le mamafa o le mamafa. Ae ui i lea, ou te tausisi i le sili ona saʻo le faʻatinoina o faatonuga e faʻaitiitia ai le ono mafai ona aʻafia ai aʻafiaga. E le gata i lea, o le gau o le mamafa, o le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina ua fautuaina mo se tulaga mausali ma tumau.

Auala e tau ai le mamafa

E tele tala e uiga i le oona, semina ma fono e faia i tulaga faʻavaomalo i luga o le maʻisuka, endocrinology, vailaʻau i le lautele, mea moni ma suʻesuʻega ua tuʻuina atu e uiga i taunuuga o lenei maʻi, ma ua na o soo se tagata e masani lava o se faʻafitauli faʻapitoa. Ina ia mafai ona fesoasoani i au gasegase ia faʻaitiitia le mamafa o le tino ma ia tausisia le taunuʻuga na maua, e taua tele le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi i le tulaga o endocrinology ma meaʻai.

Faʻaauau le mafaufau i mea uma o loʻo taʻua i luga, muamua lava, e tatau ona manino le fuafuaina o le talaʻaga o le maʻi. O le mea pito sili ona taua mo le togafitiga o le gaʻo o le tuʻuina lea o se sini muamua - lea e manaʻomia ai le mamafa o le mamafa. E na o le taimi lava e mafai ai ona faʻamaonia manino le togafitiga talafeagai. O lona uiga, i le faʻamalamalama manino o sini i le manaʻoga e faʻaitiitia le mamafa o le tino, ua faatonuina ai e le fomaʻi se polokalame mo togafitiga i le lumanaʻi ma le tagata maʻi.

Oona tele

O se tasi o fualaau mo le togafitiga o lenei faaletonu o le hormonal o le fualaau faasaina Liraglutide (Liraglutide). E le fou, na amata ona faʻaaoga i le 2009. O se meafaigaluega e faʻaitiitia ai le suka i totonu o le toto ma ua tui i totonu o le tino.

Ae o le mea lea, o loʻo faʻamatalaina mo le maʻisuka ituaiga 2 poʻo le togafitiga o le gaʻo, e moni lava e taofia ai le faʻaaogaina o meaai (glucose) i le manava. I le taimi nei, o le gaosia o fualaau faasaina ua i ai le eseesega o le fefaatauaiga o le "Saxenda" (Saxenda) ua faalauiloaina i le maketi i totonu o le atunuu ua lauiloa mo le faailoga taugofie "Viktoza". O le mea lava lea e tasi ma igoa eseese tau fefaʻatauaʻiga e faʻaaogaina e togafitia ai tagata mamaʻi i le talafaasolopito o le maʻisuka.

Liraglutide ua faamoemoe mo togafitiga o le gaʻo. O le mea sili ona taua, o le tasi e ono fai mai, o se "vavalo" o le maʻisuka i soo se matua. O le mea lea, o le tauivi o le meaʻai, tatou te puipuia le amataina ma le atinaʻe o le maʻisuka.

Mataupu faavae o le taotoga

O le vailaau oona o se vailaau e maua mai i se mea e foliga mai, pei o se peptide tagata e pei o le kullucagon. O fualaau faasaina ei ai sona aafiaga umi, ma o le tutusa tutusa e 97% ma lenei peptide. O lona uiga, pe a faʻaofiina i totonu o le tino, e taumafai e faʻasesē o ia. O se taunuuga, e le o vaʻaia e le tino le eseesega i le va o nei enzymes mai le vailaʻau faʻasualalau na faʻaaogaina. E faʻafeiloaʻi ai i le atigipusa. I lenei tulaga, o le inisalini e sili atu ona faʻateleina. I lenei matafaioi, o le GLP glucone peptide taʻusalaga o lenei vailaʻau.
I le aluga o taimi, o loʻo i ai le faʻaleagaina o auala masani e nafa ma le gaosia o le inisalini. E taʻitaʻia ai le maualuga o le suka i le toto.
O le aʻafia i totonu o le toto, liraglutide e maua ai le faateleina o le numera o tino peptide. O se taunuuga o lenei mea, o le pancreas ma ana galuega e toe foʻi i le masani. E masani lava, o le toto suka e pa'ū i tulaga masani. O meaʻai e ulufale i totonu o le tino ma meaʻai e amata ona faʻaleleia atili, o le maualuga o le suka o le toto e masani lava.

Fai le fetuunaiga

Amata i le 0.6 mg. Ona faateleina lea i le aofaiga tutusa i vaiaso taitasi. Aumai i le 3 mg ma tuu lenei mea seia maeʻa le vasega. O le fualaau faasaina e faia e aunoa ma le faatapulaaina o le tafaoga, aso malolo poo le faaaogaina o isi fualaau oona i totonu o le ogavae, tauau po o le manava. E mafai ona suia le nofoaga o inisiua, ae le suia le atunuʻu.

O ai e faʻaalia mo le fualaau faasaina

Togafitiga i lenei vailaʻau ua faatonuina e na o se fomai (!) Afai e leai se tulaga tutoatasi o le mamafa o le maʻisuka, ona faatonuina lea o lenei fualaau faasaina. Faʻaaogaina ma pe afai e solia le igoa ole hypoglycemic.

Contraindications mo le faʻaaogaina:

  • O mataupu e le mafai e le tagata ona le faapalepale.
  • Aua le faʻaogaina mo le maʻisuka ituaiga 1.
  • Faʻafitauli matuia ma faʻamaʻi pipisi.
  • 3 ma le 4 ituaiga o le loto vaivai.
  • O togafitiga faʻamaʻi e fesootaʻi ma le mumū.
  • Thyroid leroid.
  • Toto

Afai ei ai ni injections o le inisalini, ona oʻo lea i le taimi e tasi e le fautuaina le fualaau faasaina. E le manaʻomia le faʻaaogaina i le taimi o le tamaitiiti ma i latou ua pasi le tausaga o le 75 tausaga. Faatasi ai ma le faʻaeteete tele, e tatau ona faʻaaoga le fualaau mo vailaʻau eseese o le fatu.

Le aʻafiaga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O le gaioiga o le fualaau faasaina e faavae i luga o le mea moni e faapea o le aveesea o meaai mai le manava e taofia.O lenei mea e mafua ai ona faʻaitiitia le tuinanau, lea e aofia ai se faʻaitiitia o le taumafa o meaʻai e tusa ma le 20%.
E le gata i lea, o le togafitiga o le gaʻo o loʻo faʻaaogaina ai sauniuniga Xenical (o le vailaʻau galue), Reduxine, mai le faʻataʻitaʻiga fou o le Goldline Plus (o le mea galue malosi o le sibutramine e faʻavae i le vailaau faʻamalosi), faʻapea foʻi ma taotoga.

Matou te fautua atu foi ia e faamasani oe lava i ni fofo fou i togafitiga faaonaponei pe faapefea ona ausia le mamafa mamafa:


O le taua tele o se fili matautia mo le au nei, amataina le taua, muamua, e le tatau ona galo ia te oe le uunaiga e tau ai lenei faaletonu o le hormonal, faafesootai vave lou tagata fai meaʻai ma le endocrinologist oeo le a saʻo ona faatonuina ma fetuutuunai le polokalame o togafitiga i le lumanai. O le togafitiga a le tagata lava ia i nei fualaau faasaina e matua faʻasaina, lea e mafai ona faʻaaoga e pei ona faatonuina e lau fomaʻi.

E uiga i fualaau faasaina

Liraglutide mo le gau o le mamafa o se mea faʻamaonia ma taugofie lea na faʻaalia i le maketi a Rusia i le 2009. E faatagaina e faʻaaogaina e le gata i Rusia, ae faʻapea foʻi i Amerika ma isi setete. O le gaosiga o le vaega Novo Nordisk ua resitalaina i Tenimaka.

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le tulaga o inisiua gaʻo. O lona sini autu o le faʻaalia lea o le pancreas. O le vailaau faasaina e faaosofia ai le puleaina o nisi ituaiga o hormones e nafa ma le seti:

  • glucagon,
  • inisalini
  • mamafa o le tino.

Na e iloa o le Iunaite Setete, o le Saxenda o le fualaau lona 4 lea ua faʻamaonia mo le faʻaaogaina o se auala e faʻaitiitia ai le mamafa o le mamafa?

Mafaufau i vailaʻau taʻitasi 2 faʻamatalaga atili:

  1. Victose o loʻo maua i tui e tumu i le 3 ml o fofo. O le tau o le maketi o le 158 USD. O Victoza, i le 2009, na amataina ai le faʻaaogaina o Liraglutide. Sa faaleleia atili lenei meafaigaluega. O se taunuuga, na oʻo mai le fualaau faasaina Saksenda.
  2. Saxenda o se 5 sisiua o loʻo i ai le fualaau faasaina. O peni taitasi e aofia ai le 3 mg o vaifofo. O le meafaigaluega ua faʻapipiʻiina i le fua ma vaevaega ma ua faʻamoemoe mo le tele o inisiua. Ole aofaiga e faalagolago ile atumaga. O le tau o se vailaʻau faʻasolo mai le 340.00 i le 530.00 USD. I le faaopoopo atu i Liraglutida, latou te aofia ai:
  • Propylene Glycol,
  • Nátrii Hydroxídum,
  • Phenol
  • Sodium hydrogen phosphate dihydrate
  • Liva mo le tui.

Saxenda, i le avea ai o se sauniuniga faʻafouina faʻafouina, o loʻo i ai le tele o faʻamanuiaga i luga o Viktoza. O lenei:

  • faʻaitiitia aʻafiaga itu
  • sili atu le lelei tau faasaga i le meaʻai,
  • sili atu ona faigofie ona faʻaaoga.

Victoza na amataina e togafitia ai le maʻisuka, ona e masani lava ona sili ona fiafia i ai le au fai meaʻai i lana togi laiti.

Aafiaga o le tino, meatotino, faʻamaʻi

O le faʻaitiitia o le tino o le tino, ma, o se taunuuga, gau gau, e mafua ona o le faʻalauiloaina o 2 faiga:

  • matelaina le fiaai
  • faaitiitia le malosi o le malosi.

Faʻaaogaina mo le faʻamalo o fualaau oona Lyraglutid na tuʻuina mai ai le taunuuga lenei:

  • maualuga le maualuga o le suka i le masani
  • ona o le faateleina o le maualuga o peptides, o le galuega pancreatic o se tulaga masani,
  • o le saturation o meaai e sili atu le saoasaoa, aʻo ave e le tino mai mea taumafa uma meaʻai i totonu,
  • o le faiʻai ua vave ona tuuina atu se faailoilo ua maeʻa le saturation,
  • tuinanau o le manava.

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o vailaʻau o loʻo i totonu o le talafatai o:

  • maʻi faʻamaʻi
  • loto vaivai
  • faʻalavelave ma faʻaogaina o mea leaga ile vaega o meaʻai,
  • vavaeeseina o le mafaufau,
  • gaioiga o le fatu fatu,
  • maʻi ate
  • pancreatitis
  • endocrine neoplasia,
  • lactation
  • maʻitaga
  • le faapalepale i vaega o fualaau faasaina,
  • maʻisuka I.

O mafuaaga tuusaʻo nei e musu ai e faʻatau fualaau faasaina. Ua taʻua foi e fomaʻi le tele o mafuaaga tuusaʻo:

  • faamai o le cardiovascular system,
  • ave vailaʻau o loʻo iai GLP-1 (inisalini, ma isi),
  • aveina isi auala e faʻafefe ai le mamafa o le mamafa,
  • tausaga e itiiti ifo i le 18 tausaga ma sili atu i le 75.

I nei tulaga, e mafai ona e ave Saxenda poo Victoza e pei lava ona faatonuina e le fomai ma lalo o lana vaavaaiga vaavaaia. I le masalosaloga muamua o le ono maua ai aʻafiaga, e faʻamalo le vailaʻau.

O i latou e tagofia le fualaau faasaina e masani ona matauina le tele o aʻafiaga o itu:

  • matelaina o le tino, lea e mafai ona manatu o se uiga mama,
  • le manava
  • ituaiga eseese o toilalo i le gastrointestinal tract:
  • malosi
  • manava manava
  • mea manaia
  • afaina o le gastroesophage,
  • tiga
  • dyspepsia
  • afaina
  • fufulu
  • vili
  • taʻavale
  • ulu matua
  • faʻamaʻi
  • hypoglycemia,
  • faanoanoaga
  • anapogi vave
  • faʻafefe
  • pa'ū i le faʻatinoga
  • afaina o le tino
  • arrhythmia,
  • anorexia.

O nei itu e mafua ai ona e manatuaina le faaupuga "E manaʻomia e le ositaulaga le ositaulaga." O filifiliga e filifili pe a mafai. A uma ona ave le fualaau faasaina, o le a faasolosolo malie lava ona toe foi mea uma ile masani.

Faatonuga mo le faʻaoga ma le taunuʻuga

Ua saunia e le kamupanī ni faatonuga mo le faʻaaogaina o Liraglutide:

  1. E tatau ona faʻatonutonu le vailaʻau:
  • naʻo se mea faʻafuaseʻi
  • tasi i le 24 itula
  • i le itula lava e tasi (filifiliga)
  • tui i totonu o le ogavae, manava, poʻo le tauau.
  1. Ole fua muamua fautuaina ole 1.8 mg, ile taimi, e mafai ona oʻo ile 3 mg.
  2. E le faʻatagaina le lua faʻasologa i le aso.
  3. O le taimi ulufale e mai le 4 masina i le tausaga (ua faatonuina e se fomaʻi).
  4. Afai o le mafuaaga mo le ave o le gau o le mamafa, e tatau ona e alu i totonu mo taaloga ma alu i luga o se meaai.
  5. Faatasi ai ma le telefoni, thiazolidinediones ma metformin e masani lava ona faatonuina.
  6. O vailaau faʻasaʻo e teu i totonu o le pusaaisa i le vevela o le vevela o + 2 ° C (aua le faʻatagaina le maina).
  7. E faʻaaogaina le fualaau mo le masina.

O le vailaʻau e faʻatulagaina e le kamupanī, ae mafai e le fomaʻi ona faia fetuunaiga i ai.

Faʻamatalaga e uiga i fomaʻi

O le a latou fesoasoani i le faia o se filifiliga, ave le vailaʻau poʻo le suʻe mo se isi vaifofo, iloiloga i le Liraglutid mo le mamafa o le mamafa, tusia e fomaʻi. Matou te ofoina atu nisi oi latou:

Pimenova G.P., endocrinologist, Rostov-on-Don, 12 tausaga le poto masani:

"Liraglutide o se tasi lea o fualaau oona ou te faatonuina i aʻu gasegase e maualalo le suka o le toto. E le mafuatia ona o le tau maualuga o le fualaau faasaina. I le ogatusa ma le galuega autu, o loʻo faʻaititia foi le faʻaitiitia o le numera o le tino. O le lelei ma le saoasaoa o le gau o le mamafa e faalagolago tonu lava i le mulimulitaʻi o tagata maʻi i aʻu fautuaga, lea ou te taʻitoʻatasi taʻitasi. O le taunuuga e faalagolago foi i taumafa na faʻaaoga. "

Orlov E.V., dietitian, Moscow, 10 tausaga le poto masani:

"Ou te faatonuina fualaau faasaina e faavae i Lyraglutide ma le faaeteete. I le isi itu, e le mafai e tagata uma ona totogi lena ituaiga tupe, ae i le isi itu, o lenei fofo ua faamoemoe mo le maʻisuka. O le faʻaaogaina o se fofo e aunoa ma se faʻaaogaina e mafai ona faia i lalo ole vaavaaiga vavalalata. "

Stepanova L. R., endocrinologist, MD, Murmansk, 17 tausaga o le poto masani:

"I totonu o la matou falemaʻi, o Liraglutide o se tasi o auala autu mo togafitiga o le maʻisuka ma le gaʻo, lea e mafua ai le tele o faʻamaʻi. O le mea e leaga ai, e na o tagata mauʻoa e mafai ona gaosia le fualaau faasaina. O lona tau e matua maualuga lava, ma o le ala o le taliaina e mafai ona tumau e oʻo atu i le tausaga. O le taunuuga o se mea taua tele. Ae ui i lea, o se tasi o auala pito sili ona aoga o le tauivi ma le maʻisuka ma le maʻisuka. "

O iloiloga a fomaʻi ma tagata e faʻatinoina meaʻai e faaosofia ai tagata e mananao e aveesea le mamafa e faʻatau ai fualaau faʻasaina i le talafatai.

Tuua Lau Faamatalaga