Pills e faaleleia atili ai le faiʻai Glycine: mafai ona ou ave ma le maʻisuka ma o le a se aafiaga e tatau ona ou faamoemoeina mai ia i latou?

I luga o le Initaneti e tele tala e uiga i aoga o le fualaau oona Glycine. Iloilo i faʻamatalaga, o se vailaau e matua manaia ma lelei mea faʻale-soifua maloloina.

Ma mo tagata e maua i le maʻisuka, e tulai mai se fesili saʻo: e mafai ona ave Glycine mo le maʻisuka ituaiga 2.

O se tagata gasegase i le maʻisuka i lona soifuaga atoa e faʻamalosi e ave fua o le suka. E iloa e tagata uma o lenei mea o se mea oona faifai pea o le tino.

E i ai nisi vailaʻau faʻapitoa e tatau ona ave?

O le maʻisuka o se maʻi le lelei lea e taʻitaʻia ai le tele o suiga faʻapitoa i totoga eseese. I le maʻisuka, o le metabolism o le kulukose ma le gaʻo o loʻo faʻalavelaveina.

O lenei mea e mafua ai le faʻavaveina o le faʻavaeina o pusa cholesterol i totonu o le toto toto. O le toto lumen e mimilo, e itiiti le toto e ulufale i totonu o totoga. O lona uiga o totoga uma e leai se okesene ma meaʻai.

Pepa o Cholesterol i le pito i totonu o vaʻa toto

O lenei mea e sili ona faʻaalia i totoga ma vaʻa laiti ma capillaries. O le tino sili ona taua i nai ipu laiti o le faiʻai.

O le leai o le toto e tafe atu ai i le faateleina o le faʻaogaina o mea taua o le tagata i le toto - toxins. O le momoe o le moe, o le faateleina o le le fiafia ma le malosi foi o soa faamaoni o le maʻisuka.

Faatasi ai ma se fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia i togafitiga o le maʻisuka, o loʻo faʻatulagaina le tagata maʻi i mea faʻasao - antidepressants.

O le tofiaina o nei vailaʻau e tatau ona faʻafesoʻotaʻi lelei. O le tagata gasegase ua uma ona maua ni vailaʻau maʻoti e faʻamaonia ai le suka toto.

Ma pe a faʻasalalau isi vailaau faʻasaina, e tatau ona amanaia a latou fegalegaleaiga ma fualaau autu mo togafitiga.

E masani lava, o Glycine ua faʻamaonia e avea o se mea e pala. O lenei vailaʻau e leʻo aofia i totonu o le lisi o vailaau taua mo le togafitiga o le maʻisuka, ae peitai, o lona faaaogaina o le a aumaia ai ni taunuuga lelei i le tagata maʻi.

Glycine - o le a lea ma pe faapefea ona aoga

O le tele o metabolic processes ma le gaosia o hormones e fesoʻotai saʻo lava i le lava o le glycine io tatou tino. E faigata ona maua se okeni o lona tino ola maloloina e le mafai ona fesootai ma le i ai o lenei vailaau i le tino o le tagata.

Glycine o le amino acid proteinogenic. I totonu o le tino, e fusifusia i aʻafiaga i totonu o le faiʻai ma le taulaʻau ma faʻaitiitia le faʻamalolo o le pathogen glutamic acid mai ia i latou.

E mafai ona faʻaaogaina le Glycine i le tau faasaga i nei faʻamaʻi:

E le gata i lea, e faʻaitiitia ai toto toto, o lona uiga e fesoasoani i le faʻaitiitia o le toto ma puipuia ai faʻamaʻi e pei o le fatu fatu, stroke, ma le tele o isi satelite o le toto maualuga.

Le le lava o le glycine e mafua ai ona solia le toe faʻafouina o fusi o le tino.

O le iʻuga, o manuʻa e aʻafia ai ma le masukulekelet system (vaevaega o ligaments) ma faʻagesegese le faʻamalolo o manuʻa ma faʻapipiʻi ai le paʻu. Glycine o le meafaitino mo le gaosiga o le creatinine - o se pu malosi mo le lelei o le faagaoioia o maso.

O le faʻamalosia o lenei vailaau e mafua ai le vaivai faaletino ma le faʻaleagaina o musika. O le fatu o se musele ma le leai o le creatinine e mafua ai se faʻavaivaia ma lona le lelei. O le leai o le Glycine o se ala tuusao i maʻi fatu.

Le faʻamoemoe o le ave o fualaau faasaina

"Glycine" faʻaleleia galuega o le pituitary gland - faʻamaonia le vevela o le thyroids ma le cortex adrenal, faʻagaoioia galuega faʻatino i alii ma tamaitai.

Glycine e aoga tele i le maʻisuka ituaiga 2, ona e fesoasoani i le faʻasaʻoina o le metabolism, o se mea e faʻaaogaina i le gaosia o le hormone tuputupu aʻe, ma faʻamaonia le lactation.

O ia o se faʻasolosolo - e auai i le puipuia o le kanesa.

Glycine o se mea taua i le fausiaina o fomaʻi ma immunoglobulins - o le faaletonu o lenei vailaau e mafua ai le faaleagaina o le tino puipuia o le tino, ma, o se taunuuga, i le tulai mai o le tele o faamaʻi eseese mai le malulu masani i le oncology.

E faʻamaonia le paleni o leucine i totonu o le toto. O le taua o le tino o le tino e faalagolago i lenei. Pe a suia le taua o le paleni o le acid-base i le acidity, e atiaʻe e se tagata le manava manava. O le faʻaaogaina o nei laʻau e faʻaumatia ai lenei manogi.

I lenei tulaga, o Glycine o se fesoasoani tele i le faʻamamaina o le tino o gaʻo. Alcoholics o loʻo nofouta i lenei faleoloa o le fualaau faasaina ma e masani ona faʻaaogaina e fesoasoani ai i le faʻalavelave ogaoga.

I le otootoina o mea o loʻo taʻua i luga, e tatau ona maitauina, o le masani ona faʻaaogaina le fualaau faasaina, o le a maua e le tagata maʻi ni suiga lelei:

Vitio faʻatalanoa

Doctor of Sciences Biological on why glycine causes the inhibition of functions of the nervous systems:

O lea la, e mafai ona gasegase mo le maʻisuka? E pei ona mafai ona iloa mai i mea e fai, o le fualaau faasaina e mafai ona faʻatonuina e oo lava i pepe. O lenei mea e taʻu mai ai o vailaau e matua le afaina i le tino. Glycine mo le maʻisuka e mafai ona faʻaumatia.

  • Faʻaitiitia mafuaaga o le faʻalavelave mamafa
  • Faʻateleina le mamafa i totonu o le 10 minute i le maea ai o le pulega

Aisea ua faatonuina ai mo le maʻisuka?

O faʻamatalaga o le mafaufau lea e faʻavae i luga o aʻafiaga o toxins (tino ketone) i luga o le faiʻai. O le vailaʻau "Glycine" o loʻo aofia i le lisi o na vailaʻau e faʻaleleia ai le metabolic process in the human brain, ma faʻamaonia ai le tulaga e manaʻomia e le maʻisuka. O se tagata maʻi e tago i le fualaau faasaina "Glycine" ma le maʻisuka ituaiga 2 e mafai ona maua ai nei taunuuga:

  • faaitiitia i le maualuga o le osofaiga ma le le fiafia,
  • faaleleia atili o lagona faalelagona,
  • faateleina le faʻatinoga
  • faaitiitia o aafiaga leaga o isi mea,
  • moe malolo.

O le mea moni e faʻapea, mo le faʻatau atu o se oloa i kamupani vailaʻau e te manaʻomia e faʻamaonia se konekarate e tusa ma le 20 miliona rubles. O lenei mea o le a sili atu le faʻamoemoe i le tau mulimuli o oloa i taimi.

Muamua, o tagata gaosia o le "Dialek" e matua aloese mai le tau o le tau. Lona lua, o le maʻisuka o se faʻamaʻi tumau. O le tau o togafitiga e mafai ona faʻasolosolo i se tau lelei.

O le kamupani gaosiga "Dialek" o loʻo taumafai malosi muamua ina ia maua ai e tagata faʻatau ana oloa, o lea e te le mauaina ai i luga o fata o falemaʻi.

O le mea e leaga ai, e le o kamupani uma e usitai i se faiga faʻavae. E le gata i lea, o le taufaasese e taatele i aso nei, o lea afai e te vaʻai i le "Dialek" i le faʻasalalau faʻatau, e tatau ona e iloa o lenei 100% le moni.

Pau lava le auala e puipui ai oe lava ia, o le tuʻu saʻo lea o se poloaiga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosiga. Ia soifua maloloina!

Tulaga tatau i le maʻi suka

E tatau ona maitauina e fomaʻi le fomai e faia se togafitiga atoatoa o le maʻi. O taʻiala sili ona lata mai ma fautuaga mai faʻauiga a endocrinologists e faʻaalia ai togafitiga i ni vaega se lua:

  • faʻasologaina ma faʻamautuina o faʻamatalaga glycemia,
  • ausia lipine metabolism talafeagai.

Glycine Faamatalaga Aoao

E toe manaʻo foʻi fomaʻi e faʻatautaia le maʻisuka. O loʻo i ai se togafitiga faʻaonaponei faʻaonaponei Europa, ae latou te fifilemu e uiga i ai. O le mea lenei.

I totonu o le falemaʻi fesoʻotaʻiga, e mafai ona e mauaina se tele o vailaau eseese o nei vaega, amata mai sauniuniga masani o Meldononium ma Alpha Lipoic Acid, e faaiʻu i fale faʻalavelave amino. O se tasi o fualaau sili ona taatele o fualaau faasaina ile vaega o le neurological o Glycine.

O loʻo faʻaalia mo tui o le faiʻai - o meaʻai, o le afaina o le fatu, o le tino o tupuaga eseese, faʻapea foi ma le vystonia o le vailaʻau-vascular ma le neurocirculatory. O aʻafiaga o lenei vailaʻau e tatau ona matauina:

Faatasi ai ma le faʻailogaina i le faʻaaogaina o Glycine, na o le le faapalepale tagata taitoatasi i vaega o le vailaau faasaina e matauina. O le vailaau faʻasaina e maua i fualaau 0.1 g, o loʻo faʻatulagaina i vasega faifaipea mo le 2-4 vaiaso 2-3 taimi i le tausaga.

Faatasi ai ma meatotino aoga a Glycine, e tatau ona maitauina e mafai ona faʻaitiitia le mamafa o aʻafiaga o fualaau o ia vaega:

I le faaopoopoga i le faaitiitia o le mamafa o aafiaga i luga o fualaau faasaina, o le faaaogaina o Glycine e fautuaina mo le aveeseina o faailoga, aua e faaitiitia ai foi le aafiaga o le ava i luga o le faiʻai, ma aveesea ai aafiaga o le encephalopathy.

O vailaʻau faʻapitoa e maua i pusa 100 mg, i totonu o se afifi o 50 fasi vaega. O le falemaʻi fesoʻotaʻiga e tuʻuina atu e aunoa ma se faʻasologa.

Le malosi o le maʻisuka

O le faʻamalamalamaina o le Glycine mo le maʻisuka e le o aofia i totonu o faʻamaumauga mo le togafitiga o togafitiga, e le o le vailaʻau o le filifiliga poʻo le tulaga auro. Ae ui i lea, o lona tofiga e fautuaina tele mo le tele o mafuaaga.

E tatau ona maitauina o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e sili ona lelei pe a maeʻa le faʻatagaina o le fomaʻi. Peitai, o lona aoga aoga mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka e le o masalosalo. O lenei mea e faapitoa le moni mo aʻafiaga o le neuroprotective, sedative, metabolic and antitoxic o le glycine.

E mafai ona ou inuina le glycine ao maitaga?

Saili pe mafai ona inu Glycine i le maʻitaga poo le maʻisuka, pe a fesoasoani i neura. O iinei e mafai ona e faitau i fautuaga a tagata atamamai, ma saili uma mea faʻapitoa.

Glycidis, o le igoa faafomaʻi o le fualaau lauiloa lauiloa e masani lava ona faʻaaogaina e tagata e faʻamafanafana ai neura, poʻo le faʻamalosi o se fomaʻi. Ae ui i lea, o tamaitai i le tulaga e tatau ona malamalama lelei e tatau ona e mautinoa o le vailaʻau e saogalemu mo ia ma le tamaititi aʻo lei faʻaaogaina.

E ui i le mea moni o le oloa e leai se faʻasalaga, o lona aʻafiaga i le fanauina o le tamaititi e le o malamalama lelei i ai. O se taunuuga, na tonu ai e le o le fautuaina i le taimi o le maitaga ma le lactation. I se isi faaupuga, i le taimi o le fanauina o le pepe ma le taimi o le susu, e aoga le lafoaia o sea mea e fai ai le susu.

E naʻo le faʻamaonia e le fomaʻi e mafai ona faʻaaogaina. O le mea lea, o le fomaʻi pe a uma ona suʻeina uma vaega o le tino, ma ia mautinoa e le afaina le tina i soʻo se vaega, e mafai ona faia se filifiliga e uiga i le faʻaaogaina o le glycid. Afai e te le faia lenei mea, ona mafai lea ona e faʻaosoosoina se faʻalavelave faʻafuaseʻi, o se faagasologa e le manaʻomia i le taimi o le gaioiga.

I le faʻaaogaina o faʻamatalaga uma, e faigofie lava ona fuafua pe mafai ona inu le glycine i le taimi o le maʻitaga. O le mea lea, e mafai e se fafine ona faʻaaogaina i le tulaga naʻo le maeʻa ona tusia e le fomaʻi se faʻamatalaga mo ia. O le faia o lea filifiliga na o oe lava e matautia e le gata mo le soifua maloloina o le tina, ae mo le pepe e leʻi fanau mai.

A maua e se tagata se faʻamaʻi mataʻutia e pei o le maʻisuka, e amata ona mafaufau loloto i mea e mafai ona ia faʻaaoga nei mo togafitiga ma mea e le mafai. E le gata i le togafitiga o siama ma faʻamaʻi pipisi, ae faʻapea foi i le faʻaumatiaina o le atuatuvale ma le atuatuvale, lea eo faatasi ma le nofo ai i taulaga tele ma megacities.

Ina ia faatoafilemuina le tino, o le maʻisuka o le a umi se taimi e filifili ai le fofo saʻo, ae e sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi o le tele o mataupu o le a faatonuina glycine. Ae pe mafai ona inu i le maʻisuka ona inu? Ioe, e mafai, o lea e mafai ona faʻaaogaina i le maʻisuka ona o ona aoga aoga. Muamua, o le glycine e leai se faʻailoga, vagana ai le iai o allergies.

I le tele o tulaga, ua faatonuina e faaleleia atili le metabolism, ma e aunoa ma faitioga o se tulaga faalemafaufau. O lenei vailaʻau masani e mafai ona faʻaaogaina e le maʻisuka e aunoa ma le fefe, ma i le taimi lava lea e fesoasoani e taulimaina e le gata i neura, ae fesoasoani foi i le faaleleia atili o le maʻisuka.

Togafitiga o le Maʻisuka - Maʻisuka Faʻaitiitia Faʻamaʻi

Fualaau aina: Falaʻau vao, fugu fucus, sugary kelp, sene saito, mutia o le mauga solyanka, fugalaau o le mutortail sand, lau o le droching, manogi manogi. Faʻaaliga: Faʻasologa mo le puipuia o le anemia, e maua ai le tele o le faʻaaogaina o le uʻamea. Meaʻai: Extracts: ovi vao, solofanua solo, offetail, thyme,

Faʻaaliga: E fesoasoani i le faʻamalūlūina ma le faʻamamāina o le paʻu, faʻafefe lagona o le vaivai. O meaʻai: Coenzyme Q10, teuga, fualaau o le kalani, fualaau o le chokeberry, faʻamaunuʻu mafiafia, extractmary Rosemary, vine magnolia vine extract, vine vine, vitamini C, seleni, magnesium. Fesoasoani e faʻaitiitia le gaʻo o le tino ma fausia ai le musika.

  • Pathophysiological approach i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2.
  • O le inisalini faʻaonaponei o le maʻisuka ituaiga 1 i tamaiti ma.
  • FALE - A Century of Health -

Faʻavae: Biofen®, Tinoderm P® amino acids, Shea butter, sea buckthorn oil, D-panthenol, ions magnesium. Puipuia le paʻu o le paʻu, toe faʻafoʻisia lona malosi. Meaʻai: Biofen®, Amisol Trio® complex complex acid, vitamini F, olive buckthorn sea, Shea butter, allantoin, extract tea tea. Aveese ma le filemu le teuteuina ma le le lelei, toe faʻafoʻisia le paʻu o le paʻu.

Faailoga: Auai i le faia o ponaivi, lo latou tuputupu ae, totoina o toto, faamalosia o puipui o toto toto. Faamamaina ma faamaluluina le paʻu e aunoa ma le solia o le puipuiga, ma avatu ia te ia se mea manogi manaia.

Faʻailoa: Fautuaina mo le maʻisuka, gaʻo, gasegase o le gaʻo gaʻo, gasegase o le tino, faʻasalaga o le tino. E oʻo lava i fafo atu o le fausaga o le paʻu ma saturates i microelements, o le vaitau o le vaitau o le paʻepaʻe, o le mafiafia o salu. Meaʻai: Diatomite, algae alginates, sulfate calcium, sodium pyrophosphate, suauu o le Sami Mate, suamalie o le lemon, gaʻo o le suka, myoxinol.

Faʻatonuina le gaioiga o le fatugalemu o le tino i le taimi o le vaivai ma le atuatuvale. O meaʻai: Milk fuamoa fualaʻau paʻu fua, fualaau suamalie o le faʻamalaina aʻa, Swamp cinquefoil, chamomile pharmacy, glucosamine sulfate, chondroitin sulfate, MSM, vitamini C, B1, B5, B6. O meaʻai: Milk fualaʻau paina paʻu, vailaʻau suamalie o blueberries, euphorbia, blackcurrant, rosehip, nettle, calendula, lutein, taula, astaxanthin, vitamini C, B1, B5, B6, zinc picolinate.

Faʻatupulaia le faʻaleleia o le mafaufau ma le tino, fetuutuunaiga o le tino i tulaga matuia. Meaʻai: Chitosan mai le atigi anufe, pineapple le vai mago, fuālāʻau moli, mumuti thallus, vailaʻau faasinic. Meaʻai: O le vine suamalie, vitamini C, faʻamatalaga vai o fualaau lanu lanumeamata, extracts of hawthorn, aronia, vao. Meaʻai: O le vine suamalie, vitamini C, fualaau suamalie o fualaʻau lanu meamata, mea na maua mai i le aronia ma le sipuni o le ulu.

Estrogen i Claira - O lenei (DNG) o se progestogen ma faʻataʻitaʻiga muamua a le falemaʻi. E mafua mai i le nortestosterone, e iai uiga o le nortestosterone ma le progestogen. Fesoasoani i le paʻu e tausia se tulaga masani o le faʻaleleia o le tino, toe faʻafoʻisia ai lona malosi ma le mausali.

E faʻatatau i le aso o le taamilosaga pe a misia se tasi papaitusi, e tatau ona faʻaaoga se auala faaopoopo o le faʻasaina. E tatau ona tuʻuina atu e le fomaʻi se laupepa, ia tuʻuina atu ia te ia e tusi ia faatonuga talafeagai.

Faʻaleleia le faʻafefeteina, faʻaitiitia le matelaina, faʻamaonia le fia ai, faʻasaʻo le afaina ma le inuina o meainu. I le laasaga lenei, o le a ou taʻuina atu ou lagona ma faailoga pe faapefea ona ou iloa muamua mea o loʻo i ai, ma i mataupu o loʻo mulimuli mai, o le a ou faamatalaina auiliiliga pe faapefea ona 'ai ma le pancreatitis ma le auala e togafitia ai lenei tulaga.Excretion: O le DNG ma ona metabolites e mafua mai i fatugaʻo.

Faʻaaliga: Mo le faʻaaogaina i fafo mo togafitiga ma vailaʻau. Faʻatulagaga: Mea faʻaaoga: Neovitin® complexant bioantioxidant mai le ginseng cell culture, xylitol, chlorophyll mea faʻamaʻi kesi.

I se tusiga muamua, matou te suʻesuʻeina le ala e tiga ai le pancreas, iloa ai faailoga ma mafuaʻaga o pancreatiti. A oʻo i le faʻailogaina o le tui, o se taunuuga lelei na maitauina e aunoa ma le faʻamalama o fualaʻau, o se maʻi matautia PMS na faʻaalia. Ma o se fuga atoa ... .... o le tiga i totonu o le fatafata, o lalo ifo o le manava, o le candidiasis, o le gasegase mulimuli, herpes, vevela i tua, migraine, fula ...

Afai e faʻamaonia le tagata maʻi, e masani ona fautuaina e faʻaaoga se isi metotia o le faʻasaina o pepe, talu ai o nei vailaau faʻamaʻi e lua e fananau mai ai fualaau e le aoga. E tasi le laulau i le aso e tatau ona faia mo le 28 aso. Faʻaaliga: O le faʻalavelave e faʻaolaina ai le faiai, faʻaleleia mafaufauga, faʻamaloloina faailoga o le vaivai ma le atuatuvale, faʻamaonia le moe.

O loʻo faʻatulagaina pe afai e masalomia le maʻi o le tui. Fufulu papala e aunoa ma le faimamago, inu tele vai. O pusa taitasi e aofia ai fualaau e 26 ma gaioiga papaʻe e lua.

  • Vaʻaia o le maʻisuka ituaiga 1 - Yuri Zakharov Clinic
  • Le vaifofo mo le maʻisuka. E tusa uma
  • Pentoxifylline mo le maʻisuka ituaiga 2
  • Pepa faʻamalositino fanau pepe Klaira fomaʻi iloiloga, faatonuga.
  • FALE - O se Century o le Soifua Maloloina - Faleoloa i luga ole Initaneti.

Meaʻai: Diatomite, algae alginates, sulfate calcium, sodium pyrophosphate, fualaau suamalie, myoxinol, vitamini C, menthol. Faʻaaliga: Faʻaitiitia le faʻafefe o gaʻo mai meaʻai, faʻamaloloina ma aveesea mai le tino, fesoasoani e faʻaitiitia le mamafa ma le cholesterol i le toto.

Faailoilo: Puipuia o le le atoatoa o le iodine, meaai e leai se masima. O meaʻai: Sea kale, garlic, leuzea, Rhodiola Rosea, rose hips, caraway fatu, coriander, cardamom, cinnamon, turmeric, basil, maualugaland birds, root chicory. Meaʻai: Mea faʻaaoga: Neovitin® complexant bioantioxidant mai le ginseng cell culture, gaʻoba o le suāuʻu, pata koko, olive olive, mea leaga leaga.

Latou te fai mai ua maʻimau faailoga faapitoa ina ua maeʻa ona fananau mai fualaau. Faʻaaliga: Faʻateleina le lelei, toe faʻaleleia o le tino pe a mavae faʻamaʻi, faʻafitauli faaletino ma faalelagona. E le mafai ona faatagaina lenei mea pe leai foi se toe liliu.

Faʻailoga: Faʻasalalauga o le paleni o le hormonal fafine ma le metabolism, o le faʻalagonaina o le lagona, faʻamafanafanaga o aso taua, tulafono faatonutonu o le gastrointestinal tract. Le fafagaina, faʻafefe ma faʻasaʻo le paʻu talavou.

O le auai o le gaʻo i le gaʻo gaʻo i le gaʻo gaʻo e masani ona lauiloa mo se taimi umi. Ae toetoe lava leai se tasi e manuia i le faatumauina o le manuia mo se taimi umi.

E le mafai e Pills ona fesoasoani ia te ia, e aveesea ai le suka toto. Talanoa ma lau fomaʻi ole inisalini e faʻaaoga, pe fia taimi i le aso, ma pe o a ni togi. I le taimi nei, ua uma ona faamaonia o le sini autu o togafitiga o le maʻisuka o le faatumauina lea o le suka toto e latalata i mea masani e mafai ai.

Faʻataʻitaʻiga faʻasoifua maloloina faʻaonapo nei ua ofoina atu le tele o fualaau oona e galue i luga o auala eseese e fesoasoani i le faʻaititia o le toto kulukose. O fualaau oona eseese ma gaioiga sili ona lelei e mafai ai ona e filifilia le togafitiga aupito sili ona lelei (i totonu o mea ua ausia o le saienisi faaonaponei) mo le puipuia o le maʻisuka, togafitiga o tagata gasegase ma faamai ua maua, le puleaina o tagata gasegase ma le umi o le maʻisuka, mo le puipuia ma le togafitia o faafitauli.

Faatasi ai ma lenei ituaiga o faamaʻi, o vailaau inisalini o loo aofia ai ua faatonuina mo togafitiga o le maʻisuka. Nai lo le anapogi, taumafai i se meaʻai maualalo maualalo. E le mafua ai le fiaʻai masani, o lea e faigofie ona matauina i taimi uma. O meaai maualalo-gaʻo e faʻatagaina oe e faʻaititia le suka i le masani ma tumau lelei ile masani ile 24 itula i le aso, i luga o se manava gaogao ma pe a maeʻa taumafataga taitasi. E faaitiitia ai le toto toto, ae o le toto foi ma le "leaga" LDL cholesterol.

  • Togafitiga o le Maʻisuka - Maʻisuka Faʻaitiitia Faʻamaʻi
  • O fualaau sili ona lelei mo le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2.
  • Vailaʻau - Vaega 2 Tisuka -
  • Maʻisuka Masaʻi - Masaʻi-Meli. Com
  • Fomaʻi mo

Faitau se tusiga e uiga i le togafitia o le meaʻai i le maʻisuka mo nisi faʻamatalaga. Ae ui i lea, i nisi o tagata gasegase, o le vailaau faasaina e mafai ona mafua ai le faamaʻi lactic acid ma le gastrointestinal disturbances, lea e faigata ai ona faapalepale.

O le maʻisuka, o se faʻamaʻi lea e maualuga ai le maualuga o kulukose i le toto, o se tasi lea o gasegase taatele i le lalolagi i aso nei: e tusa ai ma le WHO i le 2014. E masani lava ona talafeagai le togafitiga e le o togafitiga mo lenei mea, o lona uiga i lenei tulaga o fautuaga masani - itiiti 'ai ma faʻagasolo nisi.

E tatau ona e sailia isi fiafiaga i le olaga lea e mafai ona suia ai mea lelei e faasaina. Malamalama i mafuaʻaga ma suʻesuʻega pe faʻapefea ona iloa le va o le maʻisuka tutoatasi tutoatasi ma le maʻisuka ituaiga 1 maʻisuka.

O aʻafiaga faʻapitoa ma aʻafiaga o le maʻisuka, i le avea ai o se tulafono, ua i ai i le tele o tagata gasegase i le taimi o le siakiina o le maʻisuka ituaiga 2. O loʻo i ai tagata gasegase e le faʻalogo i metformin. E tusa ai ma fua o fua, ua maua i latou i le maʻisuka poʻo le faʻavaivaia o le kulukosesesese, faʻasolosolo.

Luga o se sootaga i le itulau lea o loʻo i ai lisi o faʻatagaina ma faʻasaina oloa mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka. O loʻo i ai faʻamaloti leaga, faateleina le suka o le toto ma o le mea lea e tele taimi e sili atu ona leaga nai lo le lelei. O le ae lava le vitamini mai nei meaai e faatagaina mo se taumafa maualalo-carbohydrate. O le taatele o le maʻisuka ituaiga 2, ma e tusa ai ma nisi o fua faʻatatau, o le aʻafiaga o lenei ituaiga o suka suka amata ona faʻaalia le amio o se faʻamaʻi.

O aso nei, o le maʻisuka ma isi faʻamaʻi e le mafai ona faʻasalalauina (NCDs) o se faʻalavelave matuia i le soifua maloloina ma le atinaʻe o tagata soifua. O tagata ei ai se mea laititi ma le paʻu tino e tatau ona suʻe le tusiga "LADA-maʻisuka" ma ia tausia e pei ona tusia i totonu.

O le lelei ma le saogalemu o le glycine ma le limontara o loʻo faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa o le encephalopathy ma le encephalopathy i le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka

Matagaluega o Neurosurgery Faʻamatalaga Faʻapitoa ma Falemai ma le Neurosurgery a le Russe State Medical University, City Clinical Hospital No. 31, Moscow

Le malosi ma le saogalemu o le glycine ma le limontar i le togafitiga faigata o le encephalopathy ma le incephalopathy i le maʻisuka numera I

M.R. CHUIKO, N.M. EFREMOVA, V.I. SKVORTSOVA

O le maʻisuka o se faʻamaʻi e matua faigata i le natura. O fualaau oona eseese ma gaioiga sili ona lelei e mafai ai ona e filifilia le togafitiga aupito sili ona lelei (i totonu o mea ua ausia o le saienisi faaonaponei) mo le puipuia o le maʻisuka, togafitiga o tagata gasegase ma faamai ua maua, le puleaina o tagata gasegase ma le umi o le maʻisuka, mo le puipuia ma le togafitia o faafitauli.

Faʻataʻitaʻiga faʻasoifua maloloina faʻaonapo nei ua ofoina atu le tele o fualaau oona e galue i luga o auala eseese e fesoasoani i le faʻaititia o le toto kulukose.

  1. Fualaau e afaina ai le faʻaititia o le absorption o gaʻo i le gastrointestinal tract (guar, acarbose).

I le taimi nei, o le alofa e tuʻuina atu i togafitiga faʻapitoa. O le fuafuaga mo togafitiga faʻaonapo nei mo le maʻisuka e aofia ai le ausia o le maualuga o le kulukose ma le lipid metabolism i se taimi puupuu lava, aua glucose ma lipids e faʻaalia ai le vevela i luga aʻega maualuga, lea e mafai ona taʻitaʻia e taʻitaʻia i macro-ma microangiopathies, faʻapea foʻi ma le faaleagaina o le ßβ-cell pancreatic.

O le General ID Guidelines for Treatment of Type 2 Diabetes, na lomia i le 2005, ua faamamafaina ai le manaomia ona faatumauina le HbA1c i le 6.5 pe maualalo, lea e faaitiitia ai le lamatiaga o faafitauli ogaoga o le maʻisuka. Ole taui vave o le maʻisuka e faʻaitiitia ai le ono ono iai ni faʻafitauli, o nisi taimi e faʻaitiitia ai le fualaau o fualaau. Ma o lenei mea e manaʻomia, aua vailaʻau e iai aʻafiaga e aʻafia ai ma faʻailoga.

Faʻamataʻuga itu. E mafai ona faia tali a le tino.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina. E faʻavaivaia le aʻafiaga o antipsychotics (antipsychotics), antidepressants, barbiturates, anticonvulsants.

ave! toso ese aʻu) E lelei lenei mea o se tagata e poloka! amino acids

ioe o loʻo i ai e tusa ai ma faatonuga!

O le vailaʻau faʻasaina mo le faʻaaoga e fautuaina e faʻaaoga mai se laʻititi laʻitiiti pe afai e maua ni faʻamatalaga talafeagai. E tatau ona malamalama o, e ui lava i lona saogalemu, o le vailaʻau o se vailaʻau faʻasoifua maloloina. I lenei itu, e mafai ona faʻaaogaina le glycine i tamaiti pe a uma le tofiaina o se fomaʻi e tusa ai ma laasaga fautuaina.

Faaiuga lautele: E le fautuaina Glycine mo tagata e maualalo le toto maualuga - maualuga toto.

O se fesili manaia pe pe mafai ona inu Glycine i le taimi o le susu. I le tulaga aoao, e leai se mea e le mafai e le au atamamai ona tetee i lenei fualaau. E mafua lenei mea i le mea moni e aofia ai vaega masani, o loʻo galue filemu i le tino.

O se mamanu talitutusa na faaalia pe a faatusatusa faamatalaga o se suesuega o le neurology o tagata gasegase o le vaega lona tolu. O tagata maʻi o le vaega 3b sa maitauina foi se numera itiiti o faitioga faitalia. Na maitauina le televave faamalosi (65% o tagata gasegase) i le vaega 3b ma le 85% i le vaega 3a. O le ulu o le ulu, tinnitus e tele lava ina le mafai ona faitioina i tagata mamaʻi o le vaega 3b nai lo le 3a. O gaioiga lelei sa maitauina mo le tele o faailoga o le neurology, ae peitai, o nei eseesega i le va o vaega laiti 3a ma le 3b e le taua tele (tagai i le ata).

Sa i ai se faʻaititia o le aofaʻi o togi i le inisiua i le tuafesa o le IDDM (mai le 14.26 i le 11.53, p0.05).

Totoina. Dynamics o le neurological status i tagata mamaʻi ma le encephalopathy pe a uma togafitiga.

Fomaʻi ma tagata tetee o chromium. O le zinc ma le uʻamea i le ituaiga o le faʻamalosiina o kulupu e mafai ona avea ma synergists chrome.

Faailoga o le vaivai o le chromium. O le atuatuvale, vaivai, le mautonu, tiga o le ulu, vaivai, uaualalo ma le faaitiitia o le lagona o le tino, faaletonu o le muscle vaivai, gatete i le tino, glucose le faapalepale (aemaise lava i tagata mamaʻi ma tagata matutua ma matutua), suiga i le toto glucose (hyperglycemia, hypoglycemia), aʻafiaga tele o le atinaʻeina o le maʻisuka, le faʻaaogaina o le amino acids, faʻalauteleina o le cholesterol ma triglycerides i le toto (faʻateleina le lamatiaga o le atherosclerosis) faamaʻi loto coronary, suiga i le tino mamafa (mamafa leiloa, obesity), faaletonu le galuega tauave fanautama i tagata.

O le taimi nei o le vaivai o mea e masani ona masani ai. E le mafai e le vaivai o le chromium ona atinaʻe i tagata o loʻo 'ai mea taumafa maualuga i mea faigofie gaʻo.

E tatau ona faʻaeteete i le avetaʻavale o taavale ma auai i isi gaoioiga matautia e ono manaʻomia ai se faʻaopoopoga o le gauai ma le saoasaoa o tali o le psychomotor, ma mafaufau i le talaaga o aʻafiaga.

Faatonuga mo le faaaogaina o "Glycine" i le maʻisuka

Glycine per se e le o le fualaau autu lea pe afai ole maʻi suka 2 le maʻisuka. Peitai, i le taimi lava e tasi, o lona faamoemoega o se auala aoga e faatumauina ai le ola maloloina.

Ina ia ausia le maualuga o le faʻaaogaina o le fualaau faasaina, e tatau ona mulimuli i fautuaga o vailaʻau ma tulafono mo le faʻaaogaina o vailaʻau.

Glycine o se mea masani mo o tatou tino, lea o loo i ai i totonu eseese eseese. O le mea lea, o lona faaaogaina e leai lava ni aʻafiaga leaga ma e le afaina ai le saogalemu o le olaga i aso faisoo.

E tatau ona maitauina e fomaʻi le fomai e faia se togafitiga atoatoa o le maʻi. O taʻiala sili ona lata mai ma fautuaga mai faʻauiga a endocrinologists e faʻaalia ai togafitiga i ni vaega se lua:

  • faʻasologaina ma faʻamautuina o faʻamatalaga glycemia,
  • ausia lipine metabolism talafeagai.

E toe manaʻo foʻi fomaʻi e faʻatautaia le maʻisuka. O loʻo i ai se togafitiga faʻaonaponei faʻaonaponei Europa, ae latou te fifilemu e uiga i ai. O le mea lenei.

I totonu o le falemaʻi fesoʻotaʻiga, e mafai ona e mauaina se tele o vailaau eseese o nei vaega, amata mai sauniuniga masani o Meldononium ma Alpha Lipoic Acid, e faaiʻu i fale faʻalavelave amino. O se tasi o fualaau sili ona taatele o fualaau faasaina ile vaega o le neurological o Glycine.

Faatasi ai ma le faʻailogaina i le faʻaaogaina o Glycine, na o le le faapalepale tagata taitoatasi i vaega o le vailaau faasaina e matauina. O le vailaau faʻasaina e maua i fualaau 0.1 g, o loʻo faʻatulagaina i vasega faifaipea mo le 2-4 vaiaso 2-3 taimi i le tausaga.

I le faaopoopoga i le faaitiitia o le mamafa o aafiaga i luga o fualaau faasaina, o le faaaogaina o Glycine e fautuaina mo le aveeseina o faailoga, aua e faaitiitia ai foi le aafiaga o le ava i luga o le faiʻai, ma aveesea ai aafiaga o le encephalopathy.

O vailaʻau faʻapitoa e maua i pusa 100 mg, i totonu o se afifi o 50 fasi vaega. O le falemaʻi fesoʻotaʻiga e tuʻuina atu e aunoa ma se faʻasologa.

E tatau ona ave le vailaʻau i le tuʻuina o le laulau i lalo o le laulaufaiva poʻo le paʻu. O faatonuga e taʻu mai ai le metotia. Ae ao le i aveina, e tatau ona e feutagai ma lau fomaʻi, o le, o le amanaia o le maualuga o le suka ma le tulaga masani o se tagata, e mafai ona suia le metotia. O le fua faatatau tasi mo tagata matutua e 100-200 mg, mo tamaiti 50-100 mg. E manaʻomia lou faʻaaogaina o fualaau 2-3 taimi i le aso. O le umi o le togafitiga ma le taimi o vasega e faalagolago i faailoga ma le ala o le maʻi.

E tatau ona teuina le vailaʻau i se nofoaga e le mafai ai ona susulu le malamalama o le la. O le vevela e le tatau ona sili atu i le 25 tikeri. O le vaitaimi o le teuina o le 3 tausaga, pe a maeʻa le taimi e faasaina le vailaʻau mo le faʻaaogaina.

O le natura o se faʻamaʻi e pei o le maʻisuka malosi e faigata tele ona o le tele o pathogenesis mo le 1, faapea foi ma ituaiga 2 o togafiti, togafitiga, faʻafitauli o le faagasologa. Mo togafitiga o lenei faʻamaʻi, o loʻo i ai le tele o vailaʻau o loʻo i ai le tele o auala eseese o gaioiga, lea e mafai ai e fomaʻi ona filifilia le togafitiga talafeagai mo le togafitiga o le maʻi lava ia ma ona faafitauli, lo latou puipuiga. Glycine mo le maʻisuka e faʻaaogaina foi. O le a lona aoga?

O le faʻaaoga masani o le glycine e mafai ai e oe vave ona foia se numera o faafitauli o loʻo i ai i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka:

  • O se tasi o faʻaaliga o le maʻisuka o se soliga o le gaioiga metabolic i le tele o totoga ma tino. O lenei faagasologa e aafia faapitoa lava i na faiga lea o loo i ai se numera sili atu o nai tamai arterioles po o arteries. Aemaise lava, o le paʻu o le metabolism e afaina ai le mafaufau - o lenei mea e aafia ai le mafaufau. O le faʻaaogaina o le glycine o le a fesoasoani e puipuia le atinaʻeina o lenei faiga.
  • A maeʻa ona maua le tagata maʻi i le maʻisuka, e oʻo ia te ia le teteʻi e fesoʻotaʻi ma le toe fetuunaiga o meaʻai ma se suiga i le olaga masani. O le taulimaina o le atuatuvale ma tulaga faigata o le a fesoasoani i le faʻaaogaina masani o le glycine.
  • O se mea taatele e mafua ai ona faʻamaua le 'ava malosi e tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, o le ava malosi o le ava malosi ei ai sona aafiaga lelei i le glycemia, faapea foi ma nisi o mafuaʻaga tau mafaufau. Glycine o se auala lelei e faʻaitiitia ai aʻafiaga o le ava malosi.E le gata i lea, o lenei fualaau faasaina ua fautuaina mo le faʻaaogaina o le toina i tua o faʻamaʻi e faʻafefe ai.
  • E le gata i lea, e mafai ona avea ma se fesoasoani lelei i togafitiga fualaau e faʻafefe ai le atuatuvale. O le faʻaopopoina o vailaau faʻasaina i le glycine e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o aʻafiaga i itu.
  • E masani lava ei ai se tulaga pe a oʻo mai taunuuga o le maʻisuka o le atinaʻeina o le le mautonu ma isi mea e le moe ai. Ae ui i lea, i le taimi lava e tasi, e le maua e le tagata maʻi le avanoa, i le silasila atu i lona tulaga o le ola maloloina, e faʻaaoga ai fualaau momoe moe. O iinei foi e maua ai le laveai, o le taulimaina o le galuega o le toefuataiina o le moe.
  • E fesoasoani foʻi Glycine i le faʻasaʻoina o le ala o le faʻamaʻi ma puipuia ona aʻafiaga, e pei o loʻo i ai sona aʻafiaga o le neuroprotective effect.
  • Afai e faʻaaogaina le vailaʻau e faʻamaonia ai le moe, ona lava lea e inu ai le tasi laulau o le glycine ile afa itula aʻo lei moe i aso uma.
  • O le faʻamamaina o le tino o toxins, i le i ai o faʻasalaga faʻasalaga, e faʻafefe ai le ava malosi, ave 1 le laulau 2-3 taimi i le aso mo le masina.
  • Ina ia faʻamaonia le faʻatinoga o le tino, ma le atuatuvale ma le atuatuvale, 1 le papalama e faʻatatau 2-3 taimi i le aso. O le togafitiga e mai i le 14 i le 30 aso.
  • Faʻasolosolo faʻasalaga poʻo le gaioiga o le faʻalavelave faʻalavelave, faʻateleina le faʻasalaga poʻo le faʻaletonu o lagona, e faʻamautuina i le aso mo le aso e 7-14 aso.

O le elemene autu autu o le aminoacetic acids, lea e vave tosoina e le tino ma salalau atu i totoga uma. O loʻo i ai mea nei mo togafitiga:

  • toe maua le moe ma faateleina le faʻatinoina o le mafaufau,
  • faamalūlūina o le tino,
  • faamalosia o puipui puipuia mai le mafatia,
  • faʻavavevave faʻasolosolo,
  • le faʻamaʻosaʻoina o faʻaʻailoga i faʻamaʻi fatu cardiovascular,
  • faʻaitiitia le gaosiga o le adrenaline, lea e faʻateleina ai le toto,
  • aveeseina o le le fiafia o le ita,
  • soifua manuia lautele,
  • faagaeetia
  • puipuiga o aʻafiaga o toxins i le tino.

E faʻaaogaina Glycine e oʻo lava i le encephalopathy, ona o loʻo i ai se faʻamaʻaloga ma le neuroprotective effect.

E faʻaaogaina Glycine mo ituaiga faʻamaʻi ma tuʻutuʻuga:

  • vegetovascular dystonia,
  • afaina o le ischemic
  • faiʻai le faiʻai
  • popole popolevale ma le soona fai,
  • moe le mautonu
  • manaʻomia le maualuga o le maualuga
  • tulaga faigata
  • faaitiitia le mafaufau ma le mafaufau,
  • misa
  • se osofaiga
  • faateleina le osofaʻiga
  • lagona o lagona
  • toto maualuga

Glycine e toetoe lava o taimi uma lava e faʻatonuina ai tagata mamaʻi e taoto i le taotoga, talu ai ona faʻamautuina e le vailaʻau le tulaga i le taimi o le faʻasologa.

  • Faʻataʻitaʻiga
  • Pharmacokinetics
  • Faailoga mo le faʻaaogaina
  • Faʻasologa
  • Faʻaiʻuga
  • Contraindications
  • Tina ma le susu
  • Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau
  • Faʻasalaga
  • Faiga faʻapolopolo
  • Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina
  • Faʻavae
  • Le faʻaaogaina o le vailaʻau faʻamaʻi
  • Le lelei ma le le lelei
  • Suʻega a le falemaʻi
  • Faʻamaumauga faʻasaʻo faʻalelei
  • E faʻapefea ona faia lenei vailaʻau
  • O ai e le fetaui ma ia
  • Tusa o le maʻisuka
  • Maʻisuka poʻo Maninil - e sili atu
  • Fesili e masani ona fesiligia ma tali
  • Patient Reviews
  • Faaiuga

O le maʻisuka MV o se vaifofo mo le maʻisuka ituaiga 2. O le gaioiga malosi o le faʻapipiʻi. E faʻaolaina ai le peta paneta e maua ai le tele o inisalini, lea e maualalo ai le toto suka. Faʻafeiloaʻi i le sulfonylurea. MVs o loʻo faʻafouina mea e tuʻuina atu. Gliclazide e le vave faʻasaʻoloto mai ia i latou, ae sili atu ile 24 itula.

O lenei mea e maua ai faʻamanuiaga i togafitiga o le maʻisuka. Ae peitai, o le maʻisuka e le o se filifiliga muamua mo le maʻisuka ituaiga 2. E fautuaina ina ia faʻamatalaina pe a uma le metformin. Faitau i le tusiga ni faʻamatalaga auiliili mo le faʻaogaina, faʻamaʻi, tui, mea lelei ma le le lelei o le Diabeton MV. Saili pe o le a le mea e mafai ona suia ai lenei vailaʻau ina ia leai se afaina mai ona aʻafiaga.

FaʻatauLaboratoires Servier Industrie (Farani) / Serdix LLC (Rusia)
PBX codeA10BB09
Pharmacological groupOle vailaau oona, ole gaʻo, sulfonylurea o le tupulaga lona lua
Gaioiga galueGliclazide
Faiga faʻapolopoloFaʻatulagaina Ripoti Faʻasologa, 60 mg.
Faʻapipiʻi15 fualaau i totonu o se pulufana, 2 paʻu ma faatonuga mo togafitiga faafomaʻi o loʻo tuʻuina i totonu o se pepa pepa.

Contraindications

E ui lava i mea aoga uma o le glycine mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2, o lenei vailaau faʻasaina ei ai foi ni faʻatauiga, e tatau foi ona maitau:

  1. E le fautuaina e faʻaaoga le fualaau faʻamaina pe afai o loʻo e maua se faʻafitauli o le maʻi poʻo le le faapalepale i nisi vaega o le tuufaatasiga. E moni lava lenei mea i tulaga o loʻo faʻamalosia atili ai pusa i mea aoga, vitamini ma minerale. O le mea lea, ao leʻi faʻaaogaina, ia mautinoa ia faamasani oe lava i le tuufaatasiga.
  2. I le avea ai o se itu, e naʻo faʻamaʻi e mafai ona galue: mumu, sasa, urticaria, ma isi. I le tulaga o gasegase o le tino, e tatau ona faamutaina le fualaau faasaina ma faafesootai se fomai.
  3. I le faʻaeteete, e tatau ona faʻaaogaina le glycine mo tagata ua i ai le manatu, aua o nisi tulaga e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻaitiitia o le toto.

Glycine ua faʻatagaina mo le faʻaaogaina e tamaiti laiti ma tagata matutua. E le gata i lea, e faatagaina le glycine i le maitaga ma le lactation. Ae ui i lea, e ui lava i lea, o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e fautuaina e feutagai ma a latou fomaʻi aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau faasaina.

O le natura o se faʻamaʻi e pei o le maʻisuka malosi e faigata tele ona o le tele o pathogenesis mo le 1, faapea foi ma ituaiga 2 o togafiti, togafitiga, faʻafitauli o le faagasologa.

Mo togafitiga o lenei faʻamaʻi, o loʻo i ai le tele o vailaʻau o loʻo i ai le tele o auala eseese o gaioiga, lea e mafai ai e fomaʻi ona filifilia le togafitiga talafeagai mo le togafitiga o le maʻi lava ia ma ona faafitauli, lo latou puipuiga.

Glycine mo le maʻisuka e faʻaaogaina foi. O le a lona aoga?

O le vailaʻau ua faʻamatalaina o se elemene o togafitiga faʻapitoa mo gaioiga galue ma le faʻamalosi i le galuega o le tino o le tagata, lea e faʻailoa mai i le atuatuvale tele, le le atoatoa o le lagona, le faʻamalosia o le moe, ma faʻaititia le tomai e galue ai. O nei faailoga e faʻaalia, e aofia ai, ma le maʻisuka.

Ole aʻafiaga autu i le aveina o lenei fualaau faasaina ua faʻalauteleina le faʻafitauli i vaega. Togafitiga mo le aveina o se tamaititi ma le susu e le fautuaina, ona o le leai o se faʻamatalaga i lenei mataupu. Ma e tatau foi ona e pulea ma le faaeteete le felauaiga ma galulue faatasi ma auala e ave ai le "Glycine" oloa tau vailaau, talu ai i lalo o lona aafiaga, o le tagata ua taofia ai ia tali.

O le faʻamatalaga e tuʻuina atu mo faʻamatalaga lautele ma e le mafai ona faʻaaogaina mo fualaau faʻapitoa. Aua e te mafaufau ia oe lava, e ono lamatia. Ia talanoa i lau fomaʻi i taimi uma. I le tulaga o le vaeluaina poʻo le atoatoa o kopi o mea mai le 'upega tafaʻilagi, o se fesoʻotaʻiga malosi e manaʻomia.

E faʻasaina le faʻaaogaina o le glycine i mataupu nei:

  • toto maualalo maualalo - masalosalo,
  • maʻitaga ma lactation
  • tasi le le faapalepale i se tasi o vaega o le fualaau faasaina.

O lea la, e le gata o Glycine e mafai, ae e matua tatau foi ona ave i luma o le maʻisuka. Ae ao le i amataina togafitiga, ia mautinoa e feutagai ma lau endocrinologist ma ia e iloa pe oi ai ni au faʻalavelave. Aua le faʻamalosi ma mulimuli i faatonuga a le fomaʻi.

E mafai ona ou inuina le glycine mo le maʻisuka ituaiga 2: iloiloga

O le maʻi suka e toetoe lava o taimi uma e manaomia ai vailaʻau, lea atonu e le ogatusa ma isi fualaau. O lenei mea e mafua ai le tele o mea faigata. E mafai ona ou suʻe fua mo le maʻisuka? O lenei fesili e fesiligia e le tele o tagata gasegase o loʻo feagai ma tulaga faʻalavelave poʻo ni faʻalavelave popole.

O le maʻi suka o loʻo i ai se ata lautele lautele. I le faaopoopo atu i faailoga iloga - o le faifaipea ma le fia inu pea, o le tagata e ita, o nisi taimi e faʻasauā, o ona uiga e vave ona suia, ma o loʻo moe le moe. O ia faʻaʻailoga e fesoʻotai ma aʻafiaga leaga o toxins i luga o le faiʻai - tino o le ketone, lea e maua mai i oloa.

Glycine o se vaega o se vaega o fualaau faasaina e faaleleia atili ai le gataifale faifeʻau. O lenei tusiga o le a fesoa- soani ia te oe e iloa ai pe mafai ona ave Glycine i le maʻisuka ituaiga 2, ma maua ai ni faamatalaga manaia e uiga i le fofo.

Glycine - o le a lea ma pe faapefea ona aoga

O le tele o metabolic processes ma le gaosia o hormones e fesoʻotai saʻo lava i le lava o le glycine io tatou tino. E faigata ona maua se okeni o lona tino ola maloloina e le mafai ona fesootai ma le i ai o lenei vailaau i le tino o le tagata.

Glycine o le amino acid proteinogenic. I totonu o le tino, e fusifusia i aʻafiaga i totonu o le faiʻai ma le taulaʻau ma faʻaitiitia le faʻamalolo o le pathogen glutamic acid mai ia i latou.

E mafai ona faʻaaogaina le Glycine i le tau faasaga i nei faʻamaʻi:

  • faʻasologa o le faʻalavelave faʻafuaseʻi: faʻafitauli faʻalagona, faateleina le le fiafia, le lava le moe, faaitiitia le mafaufau,
  • faaitiitia le gaioiga mafaufau
  • vavaeese mai masani masani a le amio (faʻasolosolo foliga) o tamaiti laiti ma talavou,
  • faʻasalaga faʻasalaga i le faiʻai - faʻasolosologa o mea e fai i le ischemic,
  • faateleina le atuatuvale o lagona-lagona,

E le gata i lea, e faʻaitiitia ai toto toto, o lona uiga e fesoasoani i le faʻaitiitia o le toto ma puipuia ai faʻamaʻi e pei o le fatu fatu, stroke, ma le tele o isi satelite o le toto maualuga.

Glycine o se amino acid faigofie. Mai ia mea, o lo tatou tino o loʻo faʻapipiʻiina ai faʻalavelave faʻapitoa - hormones, enzymes, amino acids. E aafia o ia i le gaosiga o le hemoglobin. O toto toto mumu e ave ai le okesene i masini ma okeni. Le lava o le hemoglobin e mafua ai le matelaina o le okesene, ma mulimuli ane agai atu ai i le necrosis. O lenei mea matautia e masani ona matauina i le maʻisuka malosi.


Le le lava o le glycine e mafua ai ona solia le toe faʻafouina o fusi o le tino.

O le iʻuga, o manuʻa e aʻafia ai ma le masukulekelet system (vaevaega o ligaments) ma faʻagesegese le faʻamalolo o manuʻa ma faʻapipiʻi ai le paʻu. Glycine o le meafaitino mo le gaosiga o le creatinine - o se pu malosi mo le lelei o le faagaoioia o maso.

O le faʻamalosia o lenei vailaau e mafua ai le vaivai faaletino ma le faʻaleagaina o musika. O le fatu o se musele ma le leai o le creatinine e mafua ai se faʻavaivaia ma lona le lelei. O le leai o le Glycine o se ala tuusao i maʻi fatu.

Glycogen e maua foi i le faaaogaina o lenei amino acid. Glycogen o se faleoloa o le vave gaʻo le kulukose i le ate. O lenei kulukose e faʻaaogaina i le taimi o le faʻamalositino faʻaletino ma faʻafefe ai le atuatuvale, ma le faatumauina o le faateleina o le tino i tulaga ogaoga.

O le aofai o le glycine i le tino e faʻaleleia ai le gaioiga o le tele o totoga ma mamanu.

Faʻamaumauga o le faʻatagaina o oloa

O loʻo maʻi le maʻi suka i lenei fofo, e pei o le afi!

E naʻo lou manaʻo e faʻaaoga ...

O vailaʻau faʻapitoa e maua i foliga o papaʻe papaʻe paʻepaʻe. O pepa taʻitasi e aofia ai le 100 mg o le glycine.

Fua o le fualaau faasaina e fuafua i tausaga ma suʻesuʻega:

  • tagata matutua, 1 papalama (100 mg) o le glycine lua i le tolu taimi i le aso,
  • ma le stroke cerebral stroke: 1000 mg o le vailaau (10 papa) ma le 1 sipuni vai i le taimi muamua o le 3-6 itula mai le amataga o le maʻi. E le gata i lea, 1000 mg i le aso mo le vaiaso,
  • 1-2 papa o fualaau faasaina pe a maeʻa le 8 itula ile masina o lumanai,
  • tamaiti e oo i le tolu tausaga: afa-papalama (50 mg) lua i le tolu taimi i le aso mo le vaiaso muamua, 50 minute i le aso mo aso e 10,
  • mo tamaiti e sili atu i le 3 tausaga le matua, ua faatonuina le fualaau mo tagata matutua.

Aua e te amata i ni togafitiga fautuaina. Taumafai muamua se mea itiiti.

Tuua Lau Faamatalaga