Lancets mo le diaconet glucometer

O le maliega o le glucometer o le siakiina o le kulukose e faigofie ona faʻaaoga, aemaise lava mo tagata matutua, talu ai e leai se mea e manaʻomia e ulufale ai i tulafono faʻapitoa i le taimi o le fua. E le gata i lea, o lenei oloa o loʻo i ai se faʻaaliga tele lava ma faʻamatalaga manino manino, o lona telē e ono faʻatupulaʻia pe faʻaititia e fuafua i ou lava manaʻoga.

Faʻaaliga ma meafaigaluega

Glucometer "Diacon" e fuafua ai le suka o le toto. E i ai se mamanu matagofie. O le mataupu e faia i le maualuga o le filo; i le taimi o le taotoga, leai se mea e maua ma e le alu.

  • toto kulukose toto
  • fasi siaki
  • lancets
  • maa
  • masini paʻu paʻu,
  • vaega o suʻega mo le faʻatinoina o fuataga,
  • faatonuga mo le faʻaaogaina
  • mataupu mo le teuina.

E faigofie lava le faʻatonutonuina o le suʻesuega, o lea e talafeagai mo soʻo se matua, e aofia ai tamaiti.

Fonotaga Faʻatino

Glucometer "Diacon" iloiloga maua le sili ona lelei, aua o loʻo i ai galuega taua i totonu o taugata. Aemaise lava, i totonu o uiga taua e mafai ona tatou iloa:

  • le mafai ona faʻaaogaina le auala eletise o fua,
  • umi le ola o le ola
  • Puʻeina le masini komepiuta galuega
  • itiiti le toto sampling e manaʻomia mo fuataga.

O le masini e liliu saʻo lava pe'ā faʻapipiʻi se fasi siaki i totonu o se pu faapitoa. O se uaea faapitoa e aofia ai, o le mafuaʻaga lea e mafai ai ona faʻafesoʻotaʻi atu i le komepiuta taunuʻuga o le suʻesuʻega. O lenei mea e mafai ai e oe ona manino le iloga o le aafiaga o nisi o oloa i luga o le suka toto, faapea foi le pulea o le natura o le faamai.

Faatonuga mo le faaaogaina

A o leʻi faatauina le diacon blood glucose mita, o iloiloga ma faʻamatalaga faʻapitoa e tatau ona suʻesuʻe muamua. E taua tele le mulimuli i faatonuga mo le faʻaaogaina. Aʻo leʻi faia le auʻiliʻiliga, e tatau ona fufulu fufulu ou lima i le fasimoli ma faʻagogo i se solo. Ina ia faʻasolosolo le toto, e tatau ona e faʻafefiloi ou lima i lalo ifo o se vaitafe mafanafana, ma faʻamaʻi lou tamatamailima i se mea itiiti, o le a tosina mai ai le toto.

O le fuafuaina o le kulukose i totonu o le toto i le fale e faia i le faʻaaogaina o se penisini faapitoa. E tatau ona paʻi le paʻu o le tino, ona tatau loa lea i le tagata gasegase ona taomi le paʻu oloa. Nai lo o le tamatamailima, e mafai ona faatino le sampling o le toto mai:

Afai e faʻaaoga le mita mo le taimi muamua i le maeʻa ona faʻatauina, ona e manaʻomia lea ona e suesue i faʻamatalaga o loʻo i ai mo le faʻaaogaina ma galue malosi e tusa ai ma le tusi lesona. O loʻo i ai foʻi faʻamatalaga i luga o gaioiga e ave ai le toto mai isi vaega o le tino.

Ina ia maua le toto manaʻomia, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le vaega ole toto sampling. O le mataua muamua e tatau ona fufulu i le fulufulu mamoe vavae, ma le vaega lona lua e tatau ona faʻaaogaina i le pito o le fasi pepa mo le suʻega. Ina ia mafai ona sili atu ona saʻo taunuuga, e manaʻomia le tele o le toto.

O le tamatamailima o le tamatamailima e tatau ona aumai i luga o le vaega o le suʻega, ma o le toto sulu e tatau ona faʻatumu uma le mea e manaʻomia mo le suʻega. A maeʻa ona maua e le masini le toto manaomia, o le a vave ona aliali mai le numera i luga o le mata, ma o le a amata le suʻega.

Pe a ma le 6 sekone, o le faʻaaliga o le a faʻaalia ai fua o fua. I le faaiuga o le suʻesuʻega, ua aveeseina le fasi siaki mai le faamoega ma lafoai. O faʻamaumauga e maua mai le otometi e teuina i totonu o le masini masini.

Soifua Maloloina

A maeʻa ona iloiloina le iloiloga ma le filifilia o iloiloga e uiga i le mita o le Diacont mita, e mafai ona e mautinoa o se mea aupito maualuga lea e lelei mo le faʻaaogaina o le fale. Afai e mauaina e se tagata mo le taimi muamua, ona tatau loa lea i le aufaigaluega a le fale talavai ona siaki lana faatinoga. I le lumanaʻi, e mafai ona e siakiina oe, i le faʻaaogaina o se vaifofo faapitoa, lea o loʻo aofia ai i le pusa.

E tatau ona faʻatautaia le siakiina pe a faʻatau le masini, faʻapea foi taimi uma e faʻaaoga ai se seti fou o suʻega. I le faʻaopoopoga, e manaʻomia le suʻega i le mea e tupu i le paʻu o le mita poʻo le susulu o le lā.

O oloa aoga

O le glucometer "Diacon" e lauiloa tele. Na maua e ia le tele o iloiloga, aua e tele naua ona lelei. Faatasi ai ma mea taua o lenei masini e mafai ona iloga:

  • tau taugofie
  • faitau manino i luga o le faʻaaliga,
  • manatuaga e teuina e oo atu i le 250 fua ma faʻaogaina i latou i le vaiaso,
  • samples itiiti o le toto e manaʻomia mo suʻesuʻega.

E le gata i lea, e taua le matauina o le faitauina o lenei masini e toetoe lava leai se eseesega mai suega suʻesuʻe. O le mataʻituina e faʻaalia ai le le atoatoa poʻo le sili atu foi o le kulukose i foliga o tagata faʻataʻitaʻi.

Faamatalaga Faaopopo

O lenei masini e sili atu le tamaoaiga, e pei o tali i le tau o le mita "Diacon" tali lelei foi. O le tau o le masini e tusa ma le 890 rubles, lea e mafai ai ona taugofie mo le tele o tagata o loʻo faʻaogaina.

E le gata i lea, mo le faigofie o tagata faaaoga, e mafai ona auina atu faʻamatalaga e ala ile imeli. Ona o le auai o lenei galuega, ua fautuaina ai e le diabetologists tagata gasegase oe ua toesea le kulukose mai le masani ona faaaoga lenei glucometer. O lenei mea o le a mafai ai ona e siakiina pea lou tulaga o le soifua maloloina.

Faʻamatalaga faʻapitoa ma tulafono mo le faʻaaogaina o le Glucometer Concont (Concont)

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O le puleaina o le kulukose toto e taua tele mo tagata e maua i le maʻisuka. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻatau se glucometer. O kamupani eseese e maua mai ituaiga eseese o ia ituaiga masini, ma o le tasi o ia mea o le Glucometer Talima.

O lenei masini e faigofie tele ona faʻaaogaina ona o ona foliga faʻapitoa. O le mafuaʻaga lea e faʻaaoga lautele ai i le fale ma i tulaga faʻapitoa.

Filifiliga ma faʻamatalaga

O uiga autu o le mita:

  • eletise eletise,
  • le leai o se manaʻoga mo se tele o meaola mo le suʻesuʻeina (o le pa'ū o le toto e lava - 0.7 ml),
  • aofaiga tele o manatua (faasaoina o iuga o 250 fua),
  • le mafai ona mauaina faamaumauga faʻamaumauga i aso e fitu,
  • faatapulaa faailoga o fuataga - mai le 0.6 i le 33.3 mmol / l,
  • laiti laʻitiiti
  • mamafa mamafa (sili atu nai lo le 50 g),
  • o le masini e faʻamalosia e CR-2032 pamu,
  • le mafai ona fesoʻotaʻi ma se komepiuta e faʻaaoga ai se televave faʻatau tau,
  • O le vaitaimi o le tautua saoloto e lua tausaga.

O nei mea uma e mafai ai e tagata gasegase ona faʻaogaina lenei masini.

I le faaopoopo atu ia te ia lava, o le pusa komipiuta o Conconte glucometer o loʻo aofia ai vaega nei:

  1. Mea tau tui.
  2. Vaevaega (10 pi).
  3. Lancets (10 pcs.).
  4. Batiri
  5. Faatonuga mo tagata faaaoga.
  6. Vailaau o le suʻega.

E tatau ona e iloa o le suʻega mo soʻo se mita e lafoaʻi, o lea e manaʻomia ai ona e faʻatau. E le o se mea lautele, aua o masini taʻitasi e iai a latou lava. O a nei mea poʻo na fasipepa talafeagai, e mafai ona e fesili i le fale talavai. Ae sili atu, ia taʻu tonu le ituaiga mita.

Manatu o maʻi

O faʻamatalaga e uiga i le mita o Fesoʻotaʻiga e sili ona lelei. E toatele e matauina le faigofie o le faʻaogaina o le masini ma le tau maualalo o suʻega faataitai, faʻatusatusa i isi faʻataʻitaʻiga.

Sa amata ona ou faʻaaogaina glucometers mo se taimi umi. E mafai e tagata uma ona maua ni fomaʻi. O le tiakono na mauaina e tusa ma le tausaga talu ai ma na ia faatulagaina mo au. E le tele le toto e manaʻomia, o le taunuuga e mafai ona maua i le 6 sekone. O le aoga o le tau maualalo o fasi pepa i lalo ifo o isi. O le mauaina o tusi faamaonia ma faʻamaoniaga e malie foi. O le mea lea, o le a ou le suia i se isi ata.

Ua ou maʻi i le maʻisuka mo le 5 tausaga. Talu ai e masani lava ona tupu mai le suka, o le maualuga o le kulukose o le toto o se auala e faalautele ai loʻu ola. Sa ou faatauina se tiakono talu ai nei, ae e faigofie tele ia te au ona ou faaaogaina. Ona o faafitauli o le vaʻai, ou te manaʻomia se masini e faʻaalia ai le tele o taunuuga, ma o lenei masini e na o lena. E le gata i lea, o le suʻega e sili ona maualalo i le tau nai lo i latou na ou faʻatauina e faʻaaoga ai le Satelite.

O lenei mita e matua lelei lava, e leai se mea e sili atu nai lo isi masini faʻaonapo nei. O loʻo i ai uma galuega sili ona lata mai, o lea e mafai ai ona e suʻe suiga i le setete o le tino. E faigofie ona faʻaaoga, ma o le taunuuga ua vave saunia. E na o le tasi le toe toso - ma maualuga maualuga le maualuga o le suka, o le a mafai ona faateleina mea sese. O le mea lea, mo i latou e sili atu le maualuga o le suka i le 18-20, e sili atu le filifilia o se masini sili atu ona saʻo. Ua ou matua faamalieina lava i le Tiakono.

Vitio ma se suʻesuʻega faʻatusatusa i le maualuga o le fuaina o le masini:

O lenei ituaiga masini e le taugata tele, lea e tosina ai le tele o tagata faaaoga. Faʻatasi ai ma galuega talafeagai uma e faʻaalia ai isi mita o le kulukose o le toto, e sili atu le taugofie Diaconte. O lona tau e tusa ma le 800 ruble.

Mo le faʻaaogaina o le masini, o le ae manaʻomia le faʻatauina o ni suʻega faʻataʻitaʻiga faʻapitoa mo ia. O le tau mo i latou e maualalo foi. Mo se seti lea e 50 fasipepa, e tatau ona e tuʻuina atu le 350 rubles. I nisi aai ma itulagi, o le tau atonu e laʻititi maualuga. Ae ui i lea, o lenei masini mo le mataituina o le kulukose o se tasi lea o taugofie, e le afaina ai ona uiga lelei.

Glucometer o gaosiga Rusia: tau ma iloiloga

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Afai o loʻo vaʻai se tagata mo se masini e sili ona taugata, ae aoga tele mo le fuaina o le suka toto, e taugata le taulai faapitoa i se glucometer na faia i Rusia. O le tau o se masini faʻaletonu e faalagolago i le numera o galuega tauave, metotia suʻesuʻe ma le maua o mea faʻaopoopo e aofia ai i le pusa.

Glucometers fausiaina i Rusia o loʻo i ai le mataupu faavae e tasi o le faʻaaogaina o masini e faia i fafo, ma e le maualalo ifo i le saʻo i faitauga. Ina ia maua mai iuga o le suʻesuʻega, e faia ai se tamai puncture i luga o le tamatamailima, lea e maua ai le toto talafeagai o le toto. E masani lava ona aofia ai se mea faapitoa e tui ai peni.

O le faʻaitiitia o le pa'ū o le toto e faʻaaogaina i le laasaga o le suʻega, lea e faʻauluina i se mea faapitoa mo le faʻavaveina o le faʻaaogāina o meaola. E le gata i lea, o le faʻatau atu o le eletise o le fua o le kulukose ole Omelon, lea e taitaia suesuega e faʻavae i faʻamaʻi toto ma e le manaʻomia ai se pupuʻu i luga o le paʻu.

Glucometers Rusia ma o latou ituaiga

O masini mo le fuaina o le suka toto e mafai ona fesuisuiai i mataupu faavae, o photometric ma electrochimics. I le tulaga muamua, o le toto o loʻo faʻaalia i se vaega faapitoa o se vailaʻau vailaʻau, lea e maua ai se lanu mata. O fua o le suka toto e faʻamoemoe i le tamaoaiga o le lanu. O le auiliiliga o loʻo faʻatinoina e le masini masini o le mita.

O masini e iai se metotia eletise o suʻesuʻega e fuafua ai eletise eletise e tutupu i le taimi e faʻafesoʻotaʻi ai le vailaʻau kemikali o suʻega ma glucose. O le auala sili ona lauiloa ma lauiloa mo le suesueina o faailoga o le suka toto, e faʻaaoga i le tele o faʻataʻitaʻi Rusia.

O mita mulimuli o le gaosiga o Rusia o loʻo sili ona manaʻomia ma masani ona faʻaaoga:

  • Elta Satellite,
  • Fesoʻotaiga Satelite,
  • Satellite Plus,
  • Tiakono
  • Clover Check

O faʻataʻitaʻiga uma o loʻo i luga e tusa ai ma le mataupu faavae tutusa o le suʻesuʻeina o fua o le kulukose toto. Aʻo leʻi faia le auʻiliʻiliga, e tatau ona ave le tausiga e fufulu lima, pe'ā uma ona fufuluina lelei maeʻaeʻa i se solo. Ina ia faʻaleleia le toto, o le tamatamailima lea e faia ai le pupuʻu ua uma ona faʻaalu.

A uma ona tatala ma aveese le siaki, e taua le siakiina o le aso e muta ai ma ia mautinoa o le a le afaina le afifi. O le suʻega o le suʻega o loʻo tuʻuina i totonu o le au suʻesuʻe ma le itu o loʻo faʻaalia i luga o le ata. A maeʻa lena, o le numera numera o loʻo faʻaalia i luga o le faʻaalia o meafaifaʻaili, e tatau ona tutusa ma le numera o loʻo faʻaalia i luga o le afifiina o fasi siaki. Na o le taimi lena e mafai ona amata faʻataʻitaʻiina.

O se tamai puʻupuʻu e faia i le pine lalaga i luga o le tamatamailima o le lima, o le pa'ū ifo o le toto e aliali mai e faʻaaogaina i luga ole pito o le suʻega.

A maeʻa ni nai sekone, e mafai ona iloa iuga o le suʻesuʻega i luga o le faʻaaliga o le masini.

Faaaogaina o le Elta Satellite Meter

O le faʻatatau sili ona taugofie o atinaʻe mai fafo, lea e maualuga lona lelei ma fua saʻo i le fale. E ui lava i le lauiloa tele, o ia keligeta ei ai ni mea le lelei e taua le mafaufau ese.

Ina ia maua ni faʻamaoniga saʻo, o le maualuga o le toto capillary e manaʻomia i se aofaiga o le 15 μl. E le gata i lea, o le masini e faʻaalia ai faʻamaumauga i luga o le faʻaaliga pe a uma le 45 sekone, lea o se taimi umi faʻatusatusa i isi faʻataʻitaʻiga. O le masini e maualalo le galuega, mo lenei mafuaaga e mafai ai ona manatua naʻo le moni o fua ma fua, e aunoa ma le faʻaalia o le aso tonu ma le taimi ole fua.

I le taimi nei, o uiga nei e mafai ona mafua ai le faaopoopoina:

  1. O le fuataga e fua mai i le 1.8 i le 35 mmol / lita.
  2. E mafai e le glucometer ona teuina faʻamaumauga mulimuli e 40 i le mafaufau; o loʻo i ai foi le avanoa e maua ai fuainumera faʻamaumauga mo nai aso po o vaiaso mulimuli.
  3. O se mea faigofie ma faigofie lea e faʻaalia ai le tele o mata ma mataʻitusi manino.
  4. O le maa o le CR2032 e faʻaaogaina e avea o se maa, lea e lava e faʻatino ai le lua afe suʻesuʻega.
  5. O le masini na gaosia i Rusia o loʻo i ai sina laʻititi ma le mamafa o le mamafa.

Galuega o mita mita

O le Conconcon device ua mamanuina ma fausia ina ia fetaui ma manaʻoga faʻaonaponei ma e le o se mea maualalo i galuega i glucometers mai fafo:

  • faaooina atu o faamatalaga i se taimi vave lava (6-10 sekone),
  • O lenei masini e i ai se galuega o le tapeina faʻafuaseʻi pe a faʻatamala mo le 3 minute,
  • ola ola, fuafua mo sili atu i le 1000 fuataga,
  • o loʻo i ai se galuega o le faʻapipiʻi faʻapitoa - ia fai lenei mea, ia na o le tuʻuina atu o le laasaga o le suʻega,
  • ua faaitiitia le sese o le faafetai ona o le metotia o le fuaina o fua o le toto,
  • i le maea ai o le fuataga, o le masini e faʻamatalaina ai mea e ono mafai ona faʻaaogaina mai le masani.

Faʻamatalaga o mea

E faʻapena foi i ona po nei le tulaga faʻapitoa o le masini. O loʻo ia te ia se auala eletise o fua, o le plasma e faʻaaogaina mo le faʻavasegaina. Mo fua, e manaʻomia se vaega itiiti o le faʻataʻitaʻiga - pe a ma le 0.7 μl o le toto (1-2 lālā). O le fuataga o le lautele e lautele - mai le 0.6 i le 33.0 mmol / L. E oo atu i le 250 iuga e mafai ona teuina i le mafaufau. Na ia faʻaalia foʻi le fua faʻatatau mo aso mulimuli e 7. E i ai ona laʻitiiti - e tusa ma le 60 g, le lautele - 10 * 6 cm. Faʻaaogā le uaea e aofia i totonu o le pusa, e mafai ona fesootai i se komepiuta patino. I le faʻaopoopoga, ua tuʻuina mai e le kamupani lana faʻamaoniga - 2 tausaga mai le aso o le faʻatau.

O le a se mea e foliga i ai le diacont glucometer

Vaevaega faʻasolosolo ma lalaga mo le glucometer Concon

O se seti o siaki faʻasolosolo ua aofia ai ma lenei meafaigaluega. Talu ai ona e lafoaʻi, i nisi taimi e tatau ai ona faʻatau se faʻatautaia fou o fasi pepa.E tatau ona maitauina e na o fasi pepa ua faʻamoemoeina mo le metotia e filifili ai elemene e tatau ona faʻaaogaina. O nei mea faigaluega e mafua mai i le faasologa sao o faasologa o laupepa o loʻo faʻaaogaina ai le enzymone vaega.

O faʻataʻitaʻiga latou te faʻaaogaina le toto faataitai. O lenei mafuaʻaga ona o le maualuga o le suavai. O le mea lea, e tatau ona teuina i totonu o le afifiina ma ia aua le faʻafeiloaʻi faifai pea ma le siosiomaga i fafo.

Faaaogaina o le Satellite Express

O lenei faʻataʻitaʻiga e maualalo foʻi le tau, ae o se filifiliga e sili atu ona sili atu e mafai ona fuaina ai le suka i totonu o le fitu sekone.

O le tau o le masini e 1300 rubles. O le pusa e aofia ai le masini lava ia, o suʻega i le aofaʻi o fasi pepa e 25, o le seti o lalaga - 25 fasi vaega, o se peni togi. E le gata i lea, o le au suʻeliili e i ai se tulaga talafeagai mo le aveina ma le teuina.

O tulaga taua e aofia ai vaega nei:

  • O le mita e mafai ona galue saogalemu i le vevela i le va o le 15 ma le 35 tikeri,
  • O le fuataga e 0.6-35 mmol / lita,
  • O le masini e mafai ona teu i le manatua e oʻo i le 60 o fua mulimuli.

Faaaogaina o Satellite Plus

O le mea aupito sili lea ona lauiloa ma masani ona faʻatauina faʻataʻitaʻiga o tagata e iai se faʻamaʻi o le maʻisuka e sili ona fiafia i ai. O ia tau e tusa ma le 1100 rubles. O le masini e aofia ai se peni, tui, fasi siaki ma se taimi umi mo le teuina ma le feaveaia.

O le lelei o le faʻaaogaina o le masini e aofia ai:

  1. O taunuʻuga o le suʻesuʻega e mafai ona maua i le 20 sekone pe'ā amata le suʻega,
  2. Ina ia maua se sao saʻo pe a fuaina le kulūkose toto, e te manaʻomia sina toto itiiti i se voluma o le 4 μl,
  3. O le fua faatatau e mai le 0.6 i le 35 mmol / lita.

Faʻaaogaina o le mita faʻasalalauga

O lenei lua mea sili ona lauiloa i le maeʻa ai o le satelite e lauiloa mo le tau maualalo. O se seti o suʻega suʻega mo lenei tagata suʻesuʻe i falemaʻi falemaʻi e le sili atu i le 350 rubles, lea e sili ona aoga mo le maʻisuka.

  • O le mita ei ai le maualuga maualuga o le fua saʻo. O le sao o le mita e laʻititi,
  • E tele fomaʻi e faʻatusatusa i le lelei ma faʻataʻitaʻiga aloaʻia faʻapitoa,
  • O le masini ei ai se mamanu faaneionapo,
  • O le tagata suʻesuʻe e i ai se lautele lautele. O loʻo faʻaalia ai faʻamaumauga manino ma lapoa,
  • Leai se faʻamatalaga manaʻomia
  • E mafai ona teuina le 650 fua lata mai i le mafaufau,
  • O fua o fua e mafai ona vaaia i luga o le faʻaaliga pe a ma le 6 sekone pe a uma ona amata le masini,
  • Mo le maua o faʻamaumauga faatuatuaina, e tatau ona maua se laʻititi o le toto ma se voluma e 0.7 μl,
  • O le tau o le masini e naʻo le 700 rubles.

Faʻaaogaina o le Suʻesuʻega Suʻega Clover

O sea ituaiga faʻataʻitaʻiga faʻaonaponei ma faʻatino. O le mita ei ai se auala talafeagai mo le suʻeina o fasi faʻataʻitaʻiga ma se faailo o le ketone. E le gata i lea, e mafai e le tagata gasegase ona faʻaaogaina le uati faʻataʻalo, faailoga muamua ma le maeʻa o taumafataga.

  1. O le masini e teuina i le 450 fua faatatau lata mai,
  2. E mafai ona maua le suʻega i luga o le mata pe a uma le 5 sekone,
  3. E leai se coding mo le mita e manaʻomia,
  4. I le taimi o suʻega, e manaʻomia se toto itiiti ma se voluma o le 0.5 μl,
  5. O le tau o le suʻega e tusa ma le 1,500 rupu.

O le glucometer e leai se osofaʻiga o le Omelon A-1

O sea ituaiga faataitaiga e le gata ina mafai ona fuaina ai le suka o le toto, ae e pulea foi le toto ma fuaina le fua o le fatu. Ina ia maua faʻamatalaga talafeagai, o le maʻisuka malosi o le a faʻamalosi uma ona lima. O le auiliiliga e faavae i le tulaga o toto toto.

O le Mistletoe A-1 o loʻo i ai se masini faʻapitoa lea e fua ai le toto. E faʻaaogaina se faʻaoga e maua ai faʻamaumauga saʻo. E le pei o glucometers laugatasia, o se ituaiga masini e le fautuaina mo le faʻaaogaina e le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka.

Ina ia mafai ona faatuatuaina taunuuga o le suʻesuʻega, e taua le mulimuli i tulafono faʻapitoa. O le suega o le kulukose e faia i le taeao i luga o se manava gaogao pe 2.5 itula pe a uma le taumafataga.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

Ae e te leʻi faʻaaogaina le masini, e tatau ona e suʻesuʻe i faatonuga ma galue i fautuaga fautuaina. E tatau ona faʻatulaga lelei le fuataga. Aʻo leʻi faia le auʻiliʻiliga, e tatau ile tagata maʻi ona malolo mo le itiiti ifo ma le lima minute, malolo le tele e mafai ai ma toʻafilemu.

Ina ia siaki le sao o le masini, o le suʻega o le kulukose toto e faia i le falemaʻi, mulimuli ane ua faʻamaonia faʻamaumauga.

O le tau o le masini e maualuga ma e tusa ma le 6500 rubles.

Patient Reviews

O le tele o le maʻisuka e filifili glucometers o aʻafiaga faʻapitonuʻu ona o le tau maualalo. O se avanoa faʻapitoa o le maualalo o tau o suʻega faʻasolosolo ma taʻavale.

O le kulupu eletise satelite e sili ona lauiloa i tagata matutua, ona e tele a latou ata ma manino.

I le taimi nei, o le tele o tagata na faʻatau le Elta Satellite e faitio e uiga i le mea moni e le lelei le lalaga mo lenei masini, latou te faia se paʻu leaga ma mafua ai le tiga. O le vitio o loʻo i lenei tusiga o le a faʻaalia pe faapefea ona fua le suka.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

E faapefea ona siaki le masini mo le saʻo?

Ina ia siakiina le masini mo le saʻo, ia faʻaoga se faʻafoega faʻafoe faapitoa. E tatau ona fai lenei mea i lea taimi ma lea taimi.

O le vailaʻau faʻasolosolo o le fofo e talitutusa ma le tuufaatasiga o le toto o le tagata ma se maualuga o le kulukose, lea o loʻo faʻaalia i luga o le afifi. Faʻaaoga pe a muamua faʻaaoga le masini pe a sui le pa. E mafai foi ona faʻaaogaina pe a faʻaaoga se vaega fou o fasi suʻega poʻo le taimi e faʻaalia ai mea sese i luga o le lau (faʻataunuʻuga sese).

O lenei fofo ua mafai ai ona faamaonia le mautinoa o taunuuga faaalia ma le masani masani o le masini po o fasipepa. E aoga foʻi le faʻatinoga o fuataga pe a pa'ū le masini pe o loʻo faʻaalia i le faʻamalama.

Fuaina o le fua

Ina ia faia se fuataga, e tatau ona faia laasaga nei:

  1. Faʻaofi se fasi siaki i le mita.
  2. Faatali e amata ona galue.
  3. Fai se fofo faʻafoe i luga o le vailaau o le suʻega.
  4. Faatali mo le fua o le fua, lea e tatau ona fetaui ma laina o loʻo taʻuina i luga o le fofo faʻafoe.
  5. Afai e ese le eseesega o fua o le fuainumera mai le faitauga ua faʻaalia, ona tatau lea ona fetuunai le masini, lea e mafai ona faia i le nofoaga autu o tautua.

Faiga Faʻavae

O le tele o tagata maʻisuka o loʻo faʻaaoga lenei faʻataʻitaʻiga o se tautalaga glucometer e uiga i le faigofie ma le faʻamaoni o le masini. O le glucometer Diaconte na te tosina atu i ai le taulaʻi ma le taugofie. O fasi suʻega e manaʻomia mo le faʻaogaina o le masini e le taugata foi. 50 suʻega na aofia ai.

Faatasi ai ma isi mea, o lenei iunite e matua faigofie lava ona faʻaogaina e tusa lava pe mafai ona faʻaaogaina e se tamaitiiti. A faʻaaogaina, e leai se faʻatagaina o le code e manaʻomia. O le mita e iloa ai lona sauniuni ma se faʻamaloiloga - o se "pa'ū ifo o le toto" i luga o le faʻaaliga. O le masini e faʻapipiʻiina i se tioata tioata tioata, lea e faʻaalia ai faʻamatalaga uma i le ituaiga o tagata lautele. O le mea lea, o le Diacont mita e talafeagai foi mo tagata gasegase maualalo le vaʻaia.

O le 250 gaʻo toto toto mulimuli e teuina i le mafaufau o le masini. E tusa ai ma fuainumera, e mafai e le masini ona fuafua le maualuga o le kulukose toto i nai vaiaso talu ai.

Ina ia fai le auʻiliʻiliga, e tatau ona naʻo le 0.7 μl o le toto, e fetaui ma se tasi mataua tele o le toto. E tatau ona maitauina o sea ituaiga siklucometer e maualuga lona fuaina. O taunuʻuga o le suʻega e faʻaaoga ai le masini e tutusa lava ma faʻamaumauga na maua i suʻesuʻega suʻesuʻega (faʻatasi ma se mea sese e na o le tolu pasene). O se faʻalavelave tele poʻo le faʻaitiitia i le maualuga o le kulukose i le toto o le tagata maʻi e faʻaalia e le masini, lea e faʻaalia e ala i le faʻaaogaina o se faailoga faʻapitoa i le faʻaaliga.

Faʻatasi ai ma le masini o se cable USB, lea e mafai ai ona e tuʻuina atu faʻamatalaga suʻesuʻe i se komepiuta patino.

O le mamafa o le mita e 56 kalama. E i ai ona faʻatusatusaga - 99x62x20 millimeters.

Glucometer Benefits

O faʻamanuiaga ole glucometer o le Diacont e aofia ai:

  • se faaaliga tele ma ni numera tele ma faatusa
  • o le i ai o se faailoilo e faʻamaonia ai se faʻatuputeleina tele pe faʻaitiitia i le suka o le toto,
  • mataupu faavae o le capillary filling of strips test,
  • le mafai ona faamama le mafaufau
  • maualalo le tau o le masini lava ia ma tofotofo i fasi pepa.

Tusi lesona

Aʻo leʻi amataina le taʻavale, fufulu ou lima i le fasimoli ma faʻamago i se solo. Mo le faʻaleleia o le toto i le nofoaga o le toto sampling mo le auiliiliga, e tatau ona e mafanafana lou lima pe tusi lou tamatamailima, lea o le a faia ai se pupu.

A maeʻa lena mea, e tatau ona e maua le fasi siaki mai le fagu, faʻaofi i totonu o le masini ma faʻatali e toe faʻaali. Aʻo faʻaalia se faailoga faʻapitoa i luga o le faʻaaliga, e mafai ona faʻatinoina se suʻega.

I le faʻaaogaina o se siʻilala i luga o le paʻu, e tatau ona faia se toso: tataʻi lou tamatamailima latalata i le pito i luga ma kiliki le ki o le masini. Ona tatau loa lea ona sosolo lelei le vaega o loʻo aʻafia ai le pa'ū e maua ai le toto manaʻomia. E mafai ona faia le punipuni e le gata i luga o tamatamailima - mo le mea lea, o le pama, ma le matau, ma le tauau, ma le ogavae, ma le vae pito i lalo e talafeagai.

O le pa'ū o le toto lea e sau i fafo e tatau ona solo i se paʻu o le cotton, ma faʻaaoga naʻo le lua o paʻu o le toto i le laina o le suʻega. Ina ia faia lenei mea, aumai lou tamatamailima i le pito i lalo o le suʻega siaki ma faatumu le vaega manaomia o le pepa i le toto. Pe a maua e le meafaifaʻailoga mea e tele mo le auiliiliga, o le a amataina le numera i le faʻaaliga. A maeʻa le lima i le ono sekone, o le a faʻaalia taunuuga o le auiliiliga i le faʻaaliga.

I le mauaina o le faʻamatalaga manaʻomia, e tatau ona aveese le suʻega o le suʻega mai le masini. E tatau ona manatuaina o le auiliiliga o faʻamaumauga e otometi ona teu i le mafaufau o le masini, peitaʻi, i le tulaga tonu lava, e sili atu le tusitusi o iuga i se api poʻo le kopiina i luga o se komepiuta a le tagata lava ia e faʻaoga ai le USB cable.

E tatau ona maitauina o le Concont glucometer e le manaʻomia se auaunaga faʻapitoa. E lava le na o le fufulu ese mai le pefu mai lea taimi i lea taimi ma se ie susū po o se ie ua faʻafefiloi i le fasimoli ma vai, pe a maeʻa ona faʻamamaina le masini. Aua nei faʻaaogaina solvents e fufuluina ai le masini pe fufulu i le vai. O le mita o se masini saʻo lea e manaʻomia ai le faʻaeteeteina le tagofia.

Vaega o le tausiga o le mita

E ui o le masini e le manaʻomia ai se tausiga faʻapitoa, ae ui i lea, o loʻo i ai nisi tulafono e tatau ona matauina e faatatau i ai.

  1. Ina ia fufulu le masini, e tatau ona e fufuluina i se ie e tuu i totonu o le vai mafanafana mafanafana poo se mea e faʻamamaina faapitoa. Mo nisi faʻamago e faʻaaoga ai se ie mago.
  2. A faʻamamaina, e tatau ona manatuaina e le tatau ona faʻaalia le masini i le tuusaʻo saʻo i le vai poʻo le solvents. O le glucometer o se masini saʻo lea ei ai elemene eletise. I lalo o le faatosinaga o loʻo taʻua i luga, o le a mafai ona tupu se vaʻavave puupuu pe amata ona galue le saʻo.
  3. E le gata i lea, e le tatau ona faatagaina le eletiseka poʻo le faʻamalaina o le la e galue i luga o le masini. E mafai ona mafua ai le le lelei poʻo le le lelei.
E manaʻomia lou faʻamamaina o le glucometer Diacon ma se ie

Le tau o le mita i falemaʻi ma togafitiga ole masini

Mafaufau i le tau o se glucometer, e taua le matauina o le tele o galuega tauave, e tatau ona taugofie tele. Peitai i le taimi lava e tasi, o lona tau e foliga mai o le faatemokarasi ma e eseese mai le 850 i le 1200 rubles. E tutusa foi le tau i le tau mo laupepa ma le suʻega a lenei kamupani - o se seti o mea taumafa i le tau e tusa ma le 500 rubles, e le o le tau e sili ona taugata. O lenei mea moni e fiafia i ai le tele o gasegase ma o lea pe a filifilia lenei ituaiga masini.

O le mita o se vaega taua o le olaga o se tagata e maua i le maʻisuka. O matou tagata gaosiga e ofoina atu se filifiliga agavaa - o se glucometer Diacon. O lona gaioiga ma le maualalo o le tau e faʻatauva ai ma kamupani faʻalauiloa.

Tuua Lau Faamatalaga