Atheroclefitis mai Evalar

O le tuʻuina atu o le lagolago i le tau faasaga i pusa cholesterol ma faʻamaopoopoina le fualaau faʻatau fualaau faasaina e mafai ona maua ai oloa "Evalar" mai cholesterol. O mea faʻaopopo e aofia ai vaega masani ma e iai se aafiaga agaʻi i luga o le tino, faia o se faʻamamaina malie o toto toto ma le gastrointestinal tract. E mafai ona e faʻatau le vailaʻau e aunoa ma se faʻasologa, ae tatau i le fomaʻi ona faia se taimi atofaina ma filifili le metotia.

O a ni mea taumafa faaopoopo?

O meaʻai faʻalaʻau mo le faʻaitiitia o le cholesterol e faʻavae i luga o le fesoasoani a mea faʻapitoa i le faʻaleleia o le metabolism, faʻaleleia o le peristalsis, faʻamalosi ma le excretion o le LDL mai le tino. O le bioadditive o se meaʻai faʻalautele e aofia ai se vaega faʻasaʻo mai laau totino poʻo vaega o manu i se fualaau itiiti. O le taʻiala o le gaioiga e tutusa lelei ma le homeopathy - o le faʻafetaui o le gaʻo ma le toto ma se mea galue, ma o se taunuuga o lea mea e aliali mai ai le faʻaleagaina o le tino i le tino.

Faailoga mo le taliaina

I maʻi o loʻo mafatia i le atherosclerosis, maualuga o le toto ma le maʻisuka, o meaʻai e faʻaaogaina e fesoasoani ai e faatonutonu le suka ma le mamafa e ala i le faaleleia o le metabolism ma le faʻamamaina o toto toto o le cholesterol lea na nofo i luga o puipui. Ua fautua mai e se fomaʻi le faʻaaogaina o se faʻaopoopoga o meaola e faʻaitiitia ai le cholesterol e faʻavae i luga o le siamaina ma le iai o faʻamaʻi faʻamaʻi. O aʻafiaga o aʻafiaga e iai se faʻalavelave faʻapitoa i le tino, o le mea lea, e tasi le meafaigaluega e puipuia ai le tele o faʻamaʻi ma i le taimi lava lea e faʻamalosi ai le tino puipuia.

O mea faʻapitoa e aʻafia ai le ola maloloina - o se auala e puipuia ai. O le a latou le laveai mai le atherosclerosis, ae mafai ona latou faafaigofie le faagasologa o le faamai ma puipuia ai lona faateteleina atili.

Le laina o fualaau faasaina "Faateleina"

O le kamupanī Rusia o le kamupani e maua ai bioadditives o ituaiga eseese, e aofia ai na mo le tetee atu i le tele o cholesterol ma le vasoconstriction ma pusa. O fualaau oona e maua i ituaiga fomaʻi eseese - laumei ma capsules, otaota. Ua faʻasaʻolotoina e aunoa ma se faʻamaumauga, ae manaʻomia se fomaʻi mo le taliaina. O oloa e faʻavae i luga o mea masani ma mea faʻapitoa. E faʻamaonia uma oloa gaosia.

Atheroclefit

O le sui faila o le cholesterol Rusia e faavae i luga o se vaega mai le vevela mumu, e iloa e herbalists mo ana meatotino e faaleleia ai le metabolism ma uunaia ai le malepelepe ma le faaaogaina o "mea leaga" gaʻo. Faʻaopoopoga o loʻo avanoa i le laulau ma le vai. O fualaau o loʻo mafua mai i le puipuia o faamaʻi cardiovascular ma le faʻaleleia o le gaʻo gaʻo. Ua fautuaina le fualaau e inu i tagata ulaula ma tagata ua mamafa tele. O vai inu vai ua fautuaina mo le hyperlipidemia ituaiga 2. O le bioativeitive e le o se mea faʻamalolo faʻasolosolo ma e le mafai ona faʻaaoga nai lo togafitiga faʻapitoa; e avea o se faʻaopoopoga i le taumafa ma meaʻai. E tusa ai ma faʻamatalaga a le kamupanī, o le fuataga ma le faʻatulagaga o le pulega o loʻo i lalo:

  • Laʻau - 30 taimi faʻatolu i le aso mo le masina,
  • Capsules ma tablets - tasi i le aso mo le masina.
Toe foʻi i le laulau o mea

O se faʻamaʻologa faʻapitoa e fesoasoani e faʻaititia le cholesterol toto ma aveesea le uric acid mai le tino. Ua faia ina ia faʻamaonia le faʻaogaina o auala, faʻaleleia le metabolism, gaioiga ma le faʻamalosia o LDL. O le vailaʻau e fesoasoani e faʻaumatia ai mea malie ma aveese faʻamaʻi leaga. O le bioadditive e faia mai shells of crustaceans o le gataifale - moa, vavalaʻau, lobsters. O le taʻiala o le faʻatinoga e faʻavae i luga o le malosi o le vailaʻau chitosan e faʻapipiʻi faʻatasi ma molemala o gaʻo afaina ma aveese ai mai le tino.

O le togafitiga e 3 masina. E tolu taimi i le aso, e tolu taimi i le aso e tolu, 3 i se fualaau.Faatasi ai ma vailaau, e fautuaina e inu se ipu vai. O le faʻaopoopoga e mafai ai e oe ona fatuina se lagona faʻapitoa o le maelega, lea e fesoasoani i le togafitia o meaʻai, puipuia o maʻi mai le tele o meaʻai. O le afifi o loʻo iai le 100 papa.

Talosaga ma le togafitiga

I le avea ai o se auala tutoatasi o le faaopoopo, e na o tagata soifua maloloina e faatagaina e faamalosia le puipuiga ma puipuia ai faʻamaʻi e iloagofie ai. I tagata gasegase ma le atherosclerosis, o fualaau oona e ave faʻatasi ma vailaʻau faʻapitoa, faʻapipiʻiina aʻoaʻoga faʻapitoa masani. O le umi o togafitiga ma fuataga e faʻatonutonu e le fomaʻi. O le faʻamalosi o le tagata lava ia e mafai ona taʻitaʻia ai le tupuga o allergies ma aʻafiaga le lelei i le tino o maʻi oona ma faʻamaʻi o le polokalama urinary.

Tapulaa ma uiga leaga

O vailaau faʻasaina e faasaga i le maualuga o le cholesterol mai le kamupani Evalar e leai se faʻamaʻi, sei vagana ai le faapalepale i nisi o vaega ma le i ai o ni mea e afaina i mea e maua i meaola ma meaola i le tagata gasegase. O le maʻitaga ma le lactation e le o se faʻalavelave, e pei o le tamaitiiti ma le senility. O le faʻaaogaina o meaʻai e le o fautuaina i mataupu nei:

  • o le i ai o le toilalo o le tino ma le ate i se tagata maʻi,
  • afaina o le faiʻai
  • o le ava malosi,
  • faʻamaʻi o le tino tutotonu.

E faʻasaina le faʻaoʻoina o le tagata lava ia i meaʻai. E tatau i se fomaʻi ona tusi i lalo se fesoasoani mo meaʻai mo le faʻaitiitia o le cholesterol, ona o le i ai o faʻamaʻi faʻamaʻi i le maʻi ma le fesoʻotaʻiga ma isi vailaʻau. Afai e maua ni faʻafitauli leaga, e taofi le vailaʻau. E le tatau i tagata maʻi mamaʻi ona gauai atu i le igoa o le sui, ae i le tuufaatasiga, ina ia alofia ai le osofaʻia o le tali.

Evalar - o le a lenei kamupani

O loʻo i ai se faʻalautelega o le gaosiga o oloa ma mea taumafa faʻalauiloa talu mai le 1991. E i ai le tala lelei ma le tele o tagata masani. O tau o vailaau e taugata tele, aemaise lava faʻatusatusa i tagata mai fafo.

O le manatu autu o le kamupani Evalarni o le gaosia o vailaau faʻamaʻi mai na o mea masani. O tapenapenaga mo le cholesterol e maua mai e Rusia. I luga o le teritori o le Rusia Federation o loo i ai se fesootaiga o fale talavai o le igoa lava lea e tasi e mafai ai ona e faatauina se laina lautele o oloa a le kamupani.

O vailaʻau faʻasaina na gaosia e lenei kamupani e faʻatau fua i luga o le site o Ozon.ru ma e oʻo lava i luga o le Amazon, lea e talanoa moni lava i le lelei ma le amanaiaina o oloa Evalar. O oloa le lelei e le mafai ona faʻatagaina mo le faʻapipiʻiina i luga o luga o luga o fale faʻatau i Rusia ma le lalolagi. O le 'upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa o loʻo i ai foi se faleoloa i le initaneti ma se faʻamaumauga atoa o oloa

Cholesterol Ateroclefit Series

O le falemaʻi faʻamalositisi i le vaega o vailaau faʻasaina maualuga o le cholesterol e le tumau, o se mea faʻapitoa faʻasoifua maloloina. Talu ai o le hypercholesterolemia o se faafitauli ogaoga i le lalolagi faʻaonaponei, o le mafuaʻaga o faafitauli matuia ma le fatu ma toto toto.

O le kamupani Evalar ua atiae lana lava vailaʻau, e tusa ai ma le au foafoa, e fesoasoani e faapaʻosaʻo le lipid metabolism. O le igoa o le faasologa o fualaau faasaina o le Atheroclit. O le faavae o le tuufaatasiga o sauniuniga e aofia ai se mea e maua mai le vao o le mumu mumu. O lenei laau ei ai meatotino atiatherogenic. E fautuaina e le kamupanī le aveina o le faasologa o oloa mo se taimi umi e puipuia ai le lamatiaga o afaina ma fatuga o fatu. Ua maeʻa le taimi e mafai ai e le lelei o le faʻaaogaina o faʻamaʻi i luga o le maualuga o le cholesterol ma le tulaga o le toto toto i le lautele e mafai ona faʻaalia.

Atheroclefitis ei ai se ituaiga eseese o le faʻasaʻolotoga. E le gata o capsules masani, ae o le Ateroklefit e pei o se suavai suamalie, tea ma kissel e mafai ona faʻaaogaina e puipuia ai le fatu ma maʻi faʻavafesa. E fautuaina e le kamupanī le tuʻufaʻatasia o oloa o le faasologa mo se taunuuga taua.

Faatonuga mo le faaaogaina

Ina ia maua ai le tele o aoga o le togafitiga o Ateroklefit, o tulafono mo le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasolo i totonu o faatonuga a le kamupanī e ao ona matauina. Atheroclefitis o se vailaau faʻasaina lea e naʻo vaega o vailaʻau. I le taimi lava e tasi, o le a le afaina ai se feutagaiga ma le fomaʻi.

Ateroclefit Liquid Extract (vailaʻau)

Fualaau Ateroclefit o se togafitiga faʻalaʻau mo le faʻafofoga tautala e faʻavae i luga o le faʻamalosolo. O nisi taimi o le igoa tuai e maua i le faʻasologa muamua. O talosaga a le fafine i luga o le faavae o suʻesuʻega e mafua ai ona maua e palaleʻa i le faʻaititia tele o lipoproteins maualalo. I lenei tulaga, o le tuufaatasiga o le cholesterol lelei e faaosofia.

Faailoga mo le faʻaaogaina mea nei:

  • laititi agavaʻa,
  • silia ma le 45 mo tamaitai ma le 35 mo alii,
  • mo le puipuia o le alualu i luma o le maʻi atherosclerotic,
  • i le iai o nisi faʻafitauli faʻafitauli.

O loʻo iai le vailaʻau i totonu o fagu o le 100 ml. O le tau i falemaʻi ma luga o le upega tafaʻilagi aloaia e mafai ona fesuisuiaʻi. O le tau masani e tusa ma le 220 rubles. E i ai foi se taugofie tutusa, mo se faʻataʻitaʻiga, se mea faigofie faigofie o clover, mai isi kamupani poʻo kuka i le fale ma se fua mai le Initaneti.

Fautuaina e pasi le vasega o le tolu, o le maualuga o le ono masina, le faʻaaogaina o tupe. E tatau ona ave toʻatolu ile afa itula ao leʻi 'aʻai, tolu taimi i le aso. E tusa ai ma faatonuga, e tatau ona faʻaalu se sipuniti o le suʻega ile tolu o se ipu vai.

Contraindications: maʻitaga, lactation, faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Faʻatasi ai ma Atheroclephitis, Evalar e faʻamalolo ai le anti-atherogenic fualaau CardioActive Taurine. O lenei vailaau faʻapitoa e maua i le ituaiga o laupepa ma e mafai ona faʻaaogaina e avea ma se malosi malosi o Ateroclefit. Ae o le CardioActive e mafai ona faʻaleleia le gaioiga o glycosides fatu ma e manaʻomia ai le faʻapitoa faapitoa ile faʻaaogaina ma le faʻatautaia o faʻatalanoaga a se fomaʻi. O lona tau e sili atu le taugata nai lo le faʻasolosolo.

Capsules Ateroklefit BIO (BAA)

Capsules Ateroklefit e leai tutoatasi vailaau. O se faʻaopoopoga meaʻai lea e fesoasoani e faʻaleleia ai le lelei o le ave o fualaau faʻasaina i lalo ifo o le cholesterol.

Capsules faʻaleleia le gasegase o le lipid ma fesoasoani e faatumauina le viscosity toto i totonu o tapulaa masani. E maua lenei taunuʻuga ona o ia vaega:

Tusi lesona i luga o le faʻaaogaina o laʻau e fautuaina e ave lua capsules i le aso i meaʻai. O le togafitiga e 30 aso. A uma lenei, e mafai ona e malolo mo le 10-15 aso ma toe fai le kosi e faʻamalosia ai le aafiaga.

Aua le tatalaina pusa ma inu le mea e ese ai, talu ai e tatau ona i ai se atigi pusa puipuia mo le faʻaaogaina o gaioiga gaʻo i le inumaga mo le faʻaaogaina. Taumafai e teuina le vailaʻau i se nofoaga malulu, mago.

E tusa tau afifi faaputuga:

  • 30 pcs - 230 rubles,
  • 60 pcs - 430 rub.

I le faʻasaʻoe taʻu mai e le gaosimea e aofia ai le maitaga ma le lactation, faʻapea foʻi ma allergies. E na o lau fomaʻi e mafai ona faʻataʻesueina po o le a le aoga ma le afaina o capsules mo lou tino ma le tulaga o le maʻi atherosclerotic. O le fetaui lelei o capsules ma isi vailaʻau faʻasaina e manaomia ai foi le gauai. E ui lava e le o faailoa mai e le kamupanī i totonu o faatonuga soʻo se uiga mo fegalegaleaiga ma isi vailaau faʻasaina ma meaʻai.

Ateroklefit: faatonuga mo le faʻaaoga, tau, iloiloga. analogues ma tagata gaosiga

Atheroclephitis o se faʻaopoopoga o meaʻai e maua ai lipid-lowering properties. O le faʻaopoopoga o mea taumafa e naʻo vaega o le vailaʻau o loʻo faʻaititia ai le igoa o le cholesterol e aunoa ma le aʻafia ai o aʻafiaga leaga mo le tino.

O le sauniuniga o le togavao Ateroklefit, e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, ua faatonuina mo togafitiga o le hypercholesterolemia.

O le tau o le fualaau faasaina e maua i le tele o tagata gasegase, ao le aoga o le fualaau faasaina e maualuga tele, e pei ona molimauina e iloiloga o tagata tomai faapitoa ma tagata na ave le fualaau faasaina.

O le tele o taimi, o se faʻaopoopoga meaʻai e faʻaaogaina o se meafaigaluega faʻaopoopo e faʻatasi ma mea taumafa paleni mo le faʻaogaina o le atherosclerosis ma le fatu fatu. Atheroclefitis faʻapitoa foi le faʻavaveina o le faagasologa o le toe faʻaleleia ina ua maeʻa le fatu fatu ma le taʻavale.

Vaega o vailaau faʻasaina, faʻasalaga ma le tau

Atheroclit Evalar o se fualaau Rusia. O le meaola faʻapitoa e maua i le tele o fomaʻi:

  • 250 mg capsules. O loʻo faʻapipiʻi capsules i pusa pepa o le 30 po o le 60 papa,
  • O le inu o le ava o se vaega o se lanu uliuli ma se uiga masani o le ava malosi. O fagu taitasi e i ai le pule o le amataga. Tinomi o loʻo faʻapipiʻi i totonu o fagu malulu o le 30, 50 ma le 100 ml.

O le tau o le Ateroklefit i Rusia e mafai ona fesuisuiai, o tau o loʻo tuʻuina atu i le laulau.

Faʻasalaga tuʻufaʻatasiNumber of pieces in a packagePrice (rubles)
Tincture100.0 ml249,00-268,00
Capsules 250 mg60 vaega378,00-394,00
Capsules 250 mg30 vaega252,00-266,00

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina

I le faaopoopo atu i le mea autu autu, o le vailaʻau o loʻo i ai mea faʻaopoopo i lona fatuga:

  • O pusa vao e aofia ai vaega nei:
    • o le vaega autū o le faʻaopoopoga o mea taumafa o le mūmū meli pine - 75 mg,
    • Vitamin C - 35 mg
    • vitamini PP (nicotinic acid) - 10 mg,
    • inflorescences o le hawthorn - 50 mg,
    • vitamini P (sosolo) - 1 mg,
    • pantothenic acid,
    • amino acid complex
    • calioum stearate,
    • seleni
    • MCC
    • aerosil.

    Faʻavaeina o le ava malosi:

    • i totonu o se mea e maua ai le suavai ma se atinaʻe o le 30 ml - 11 g o le paluga,
    • ava malosi (meaai ola) 40.0%.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Laʻau mūmū e maua mai i le faʻaluaina o meaʻai faʻamaʻi ma le ava malosi. Suesuega ua faamaonia ai le maualuga o le lipid -lalo o meatotino o se meaola o meaola, lona aoga i le faaitiitia o le cholesterol maualalo, faapea foi i le faateleina o le maualuga lipoprotein molikula. Le faʻaaogaina o mea taumafa faaopoopo Ateroklefit in tablets e maua ai taunuuga nei:

  • faaitiitia le aofai o numera cholesterol index,
  • o se faʻaitiʻitaga taua i le vaega ole LDL,
  • faʻaitiitia i siama faʻasolosolo faʻamalosi,
  • o se faʻaititia o le apo-B lipoproteins,
  • o se faʻaopoopoga i le maualuga o molī o le lipid maualuga (HDL),
  • toe faʻaleleia o le paleni o lipids maualuluga ma maualuga i le plasma.

Atheroclephitis i totonu o le vai e sili atu le saofaga i le tau faasaga i le hypercholesterolemia. O loʻo gaosia e le kamupanī meatotino o loʻo taua i lalo o le vai:

  • o le vaega e mafai ona faasaʻo le metabolism lipid,
  • o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e maualalo ai le faʻasologa o le cholesterol ma aveesea ai lipine mai le tino,
  • aveese faʻamaʻi fualaʻau saoloto i fafo atu o le tino,
  • ei ai ona aʻafiaga.

O le fualaau faasaina e taulai i le suia o molelaʻau o le cholesterol i ni mea e sili atu ona faigofie i le catabolism ma le aveesea i fafo atu o le tino. I le taimi o togafitiga, o loʻo i ai se faʻaititia o le faagasologa o le faʻamaʻiina o le gaʻo, lea e faʻamaonia ai le mafai ona gafatia o le tino.

Le aoga o le faʻaopoopoga o meaʻai e le aʻafia i tausaga o tagata maʻi ma le itupa. O le afa o le ola o le uila mai le tino e le silia le 15 - 20 itula. O le vaega autu o le faaopoopoga e aveese mai le tino ma feces e faaaoga ai le manava, ma o se vaega itiiti e sau ma le urine.

Faailoga mo le faʻaaogaina ma le faʻasaina

Ava oona ma capsules ua fautuaina mo le hypercholesterolemia e tusa ai ma le Fredrickson type 2A, pe afai e le o faalauiloaina le togafitiga. O lenei ituaiga hyperlipidemia e sili ona taatele i totonu o tagata gasegase ei ai le numera o le cholesterol toto maualuga.

E le gata i lea, e fautuaina e le au atamamai se meaola o meaola e faaopoopo atu i vailaʻau faʻamaʻi mo ituaiga faʻamaʻi:

  • mo togafitiga ma le puipuiga o le atherosclerosis,
  • mo le puipuia o le faʻaleagaina o le myocardial ma le strobral cerebral,
  • faʻatasi ai ma togafitiga faʻapitoa o le thrombosis,
  • mo le togafitiga o le toto maualuga,
  • mo le togafitiga o maʻi fatu - tachycardia, arrhythmias, angina pectoris.

O le atheroclephitis e le o faʻasinoina i tagata gasegase i tulaga faapena:

  • le faapalepale o vaega i le tuufaatasiga o se meaola o meaola,
  • allergy i clover ma isi vaega,
  • fafine i le maʻitaga ma le susu,
  • tamaiti ei lalo o le 18 tausaga,
  • faʻatasi ai ma le 'ava malosi.

E faʻasaina foʻi le faʻamaonia mo ituaiga faʻamaʻi:

  • afaina o le ate ma le toe faʻafoʻi o faʻamaʻi faʻamaʻi,
  • pe a maeʻa le manua,
  • faatasi ai ma maʻi o le mafaufau,
  • faʻatasi ai ma le faʻamaʻi tele.

O tamaitai i le taimi o le maitaga e matua faasaina le faia o se meaʻai faaopoopo, ona o le mea autu i le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aafia ai le tuufaatasiga o fualaʻau o le cholesterol, lea e mafai ona mafua ai le atiina ae o le fetal i le fetus.

Afai ei ai se manaʻoga e ave le Ateroklefit ao faagasolo le vaitaimi o le hepatitis B, e tatau ona sui i le fafagaina faʻamalosi.

O pusa mo tamaiti mai le 10 tausaga i le 18 tausaga le matutua ma le hypercholesterolemia muamua o le ituaiga genes ua faʻamaonia ma le faʻaeteete ma i se metotia maualalo. Tincture e le o faʻamatalaina, aua e 40.0% ava malosi.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le ateroclefit supple supplementary diet should not be used as a medication, aua o loʻo i ai ni faʻasalaga mo le faʻaaogaina ma e tatau ona faatonuina e na o le fomaʻi e tusa ai ma le faasologa o le faʻatonuga na faatonuina e ia ma i le faʻatulagaga saʻo.

O le polokalame ma le auala e ave ai le fualaau faasaina e faalagolago lea i le faʻasaʻoina o le vailaʻau. O capsules e tatau ona faia e pei ona taʻua i lalo:

  • e tatau ona e inuina pulu i le taimi o taumafataga,
  • e tatau ona inu i le laulau i le vai mama, i le tele o le aofaiga, ua faʻasalaina e inu pusa ma isi meainu,
  • o se togafitiga faʻatasi ma se meaola faʻapitoa - e oo atu i le tasi le masina. O le umi o le tofiga e faʻatonuina e le fomaʻi,
  • E mafai ona e faia se lua vaiaso malolo ma toe faia le togafitiga.

Faʻasologa ma aʻafiaga o le tincture

O le ava malosi o le fualaau faasaina ua i ai lenei auala o le pulega:

  • e manaʻomia lou suʻeina o le sipuni mo le 1 sipuni (teaspoon) 20-30 minute aʻo leʻi 'ai,
  • e tatau ona faʻaitiitia le fualaau oona i le vai mama i le fua faatatau o le tasi vaega o le faʻasologa: 3 vaega o le vai,
  • taimi o pulega 1-3 taimi i le aso. Ua faatonuina e le fomai le tulafono,
  • le ala o togafitiga ma le atheroclititis - e oo atu i le 90-180 aso,
  • i luga o le fautuaga a se fomaʻi, o le togafitiga e mafai ona toe faia,
  • Aua nei galo o le aoga o le fualaau faasaina e faateleina i le taumafa o le cholesterol.

Sauniuniga saogalemu

I le taimi nei, e leai se faʻamatalaga e uiga i fegalegaleaiga a Ateroklefit ma isi vailaʻau, e aofia ai vailaʻau o le statin group.

E taua le mafaufau i lapataiga nei:

  • Tulaga masani o le transaminase I le taimi o le togafitiga ma se meaola o meaola, e tatau ona mataʻituina pea le gaioiga o le gase cell transaminases, faapea foi ma le fua o le creatin phosphokinase.
  • Mo maʻi na maua i maʻi masani, o loʻo faʻaopoopoina se faʻaopoopoga meaʻai ma faʻasalalau.
  • Mo tamaitai o le tausaga fanau, o le atheroclefitis ua naʻo le puipuia ma le puipuia o togafitiga.
  • E faasaina le sili atu nai lo aso masani o fualaau faasaina.
  • Pe a togafitia i le inu o le ava malosi, e tatau ona aloese mai le avetaavale o se taavale ma mai le galue ai ma ni auala maʻoti.

O aʻafiaga ma vailaau faʻasaina

O aʻafiaga leaga o le tino i se meaola faʻapitoa e tupu vave, ae e mafai lava ona tupu. Faatasi ai ma:

  • tiga o le ulu ma le vevela,
  • afu e mafai ona mafua ai le vomiting
  • oona tofo i le gutu
  • allergy - vevela i luga o le paʻu ma le vevela.

Atheroclefit ei ai lona fatuga muamua, ma e leai ni lafoga faʻavae. E iai vailaʻau faʻasaina e pei o lipid-lowering properties, lea e mafai ona suia le vailaʻau:

  • Anticholesterol - o se mea faʻapitoa e aʻafia ai le tino ma se mea e gaosia - maua mai alfalfa. O le meafaigaluega e faʻaitiitia ai le faasinomaga o le kulukose ma le cholesterol i le toto, e taofia ai le fausia o ni atherosclerotic plate, ma fesoasoani e faʻaitiitia le toto.
  • Krusmarin o se meaʻai faʻaopoʻai ma omega-3 polyethsaturated fatty acids.Faʻaitiitia le maualalo o lipids maualalo i totonu o le toto, faʻamalosi puipui o le myocardium.
  • O Karinatisi o se faʻaopoopoga lea e aofia ai se vaega o le lanu lanumeamata, moli hop ma le garlic eleʻele. Faʻaaogaina le aloaʻia o le faʻamalosi.
  • Faaulu i totonu o capsules - e avea o se vaega o Omega-3 PUFA, beta-carotene, vitamini (vitamini A, C, B6, B1, B12). O le faaopoopoga e faasaʻoina le lipid ma le carbonabide metabolism, e faʻaitiitia ai le toto maualuga ma le toto suka.

Faʻamatalaga o fomai ma tagata gasegase

Pe a ave se meaola o meaola, o le tulaga lamatia o le atiaʻe o pateni fatu ma le fatuina o ni atherosclerotic plates faatasi ai ma le faateleina o le maualuga o le cholesterol i le toto ua matua faaitiitia. O tagata maʻi ma fomaʻi o loʻo 'aʻai i meaʻai e tuʻuina atu ni iloiloga lelei e uiga i le atherocleipitis:

Kobko E.S., endocrinologist: "Ua ou faatonuina le atheroclit mo aʻu tagata gasegase i le faaletonu i le endocrin system, aua o lenei faaopoopoga e le gata ina faatulaga ai le paleni o le lipid (faaitiitia ai le maualalo o le palesterol molecules), ae faasaʻo ai foi le glucose index i totonu o le toto. O tagata gasegase ina ua maeʻa le tasi ituaiga o meaʻai e faʻaleleia ai mea taumafa e iloa ai le faʻaleleia o le soifua maloloina lautele. "Denisenko S.S.

, cardiologist: "Ou te fautuaina le aveina o le atheroclitis i tagata maʻi ei ai fatuga o fatu fatu o loʻo i ai se talafaasolopito o le faʻaleagaina o musika. O le suʻeina o fuainumera e solia mo nei tagata mamai, ma o le meaola o meaola e aoga tele i le lipid-lowering drugs. "Margarita, 43 tausaga le matua:" Ua ou mamafa ma maualuga le cholesterol.

E tele ou aafiaga i le taimi e ave ai fuainumera, o lea na faatea ai e le fomai laʻu togafitiga fualaau faasaina. I le 6 masina talu ai, sa ou aveina Atheroclefit. O le index cholesterol ua toetoe lava a toe foi mai i le masani, ma o se mea manaia mo aʻu - ua leiloloa le 8 kilokalama o le mamafa mamafa. "

Semen Ivanovich, 70 tausaga le matua: "Ina ua uma le paʻu sa ou aveina Ateroklefit mo le 2 mataupu faafomai. Ou te fiafia i le aoga o le faaopoopoga, ma e leai ni itu taua mai le aveina. Ou te mulimuli foi i se meaai o le cholesterol, ma e le tulai mai laʻu cholesterol. "

Atheroclephitis o se vailaʻau lelei faʻaonapo nei lea e faʻaaogaina e puipuia ai faʻamaʻi tuga o le cardiovascular system. O le aoga o fualaau faasaina o le seasea ona mafua ai aʻafiaga.

Loading ... Poloketi o Poloketi (Obstetrics and Gynecology)

  • 2009 - 2014, Donetsk National Medical University. M. Gorky
  • 2014 - 2017, Zaporizhzhya State Medical University (ZDMU)
  • 2017 - i le taimi nei, o loʻo ou faia se galuega faʻapitoa i taulaʻi ma le gynnecology

Faʻalogo! O faʻamatalaga uma i luga o le 'upega tafaʻilagi e lafoina mo le faʻamoemoe o le masani. Aua e te mafaufau ia te oe lava. I faʻamatalaga muamua o le maʻi - talanoa i se fomaʻi mo fautuaga. E i ai ni au fesili pe a uma ona e faitauina le tusiga? Pe na e vaʻai i se mea sese i le tusiga, tusi i le tagata tomai faapitoa i le poloketi.

Ateroklefit - faatonuga mo le faʻaaogaina, tau, iloiloga, mea tutusa

Talofa tagata uma! Tatou toe foi i le iloiloga o fualaau. O le ae faitau e uiga i le betaserka iinei, e uiga i le xymelin iinei, e uiga i le azithromycin iina. Le isi mea "Ateroclefit - faatonuga mo le faʻaaogaina, tau, iloiloga, faʻalogoga tutusa" e uiga i se fualaau lelei lelei e faʻaaoga mo le puipuia ma togafitiga o le atherosclerosis o toto toto.

  • 1. Ateroklefit - faatonuga mo le faʻaaogaina, tau, iloiloga, mea tutusa
  • 1.1 O le a le vaega o le atheroclephitis
  • 1.1.1 Faʻalupega mumu mumu: faʻamaoniga, faʻamaʻi
  • 1.1.3 Fugalaau o le Hawthorn: faʻamaoniga, faʻamaʻi
  • 1.1.4 Vailaʻau C (acid ascorbic), faʻamaoniga, faʻamaʻi
  • 1.1.5 PP (Nicotinic acid): faʻamatalaga, faʻailoga
  • 1.1.6 Taunuʻuga: faʻamaoniga, faʻamaʻi
  • 1.2 Faʻapitoa sauniuniga i le atheroclefitis: faatonuga mo le faʻaaogaina
  • 1.3 faʻasalaga tuʻufaʻatasia ma le tau o le fualaau faasaina
  • 1.4 Analogues o atheroclephitis
  • 1.4.1 Capillary: faatonuga, lona tau

Sauniuniga mo le faʻamautuina o le cholesterol toto

Mo le tele o tausaga le tauivi ma le CHOLESTEROL?

Ulu o le Inisetiute: "O le ae maofa i le faigofie o le faʻaitiitia o le cholesterol e ala i le ave i aso uma.

Cholesterol, o le aofaiga atoa o lona toto e maualuga atu nai lo le 6.5 mmol / l, e manaʻomia ai le faʻasaʻo vave. I le tulaga pe afai e le mafai e le taumafataga, faʻamalositino ma le faʻatupulaia o gaioiga faʻaletino ona le mafai ona faʻafaigofieina faiga faʻasolosolo, faʻaaogaina fesoasoani mo vailaʻau. E tatau ona malamalama o le togafitiga o fualaau faasaina o le a aoga pe afai e faalogo le tagata maʻi i fautuaga a le fomaʻi, aloese mai le togafitiga o le tagata lava ia. O vailaʻau e mafai ona aʻafia ai le maualuga o le cholesterol i le toto, faʻaitiʻitia, maua ai le tele o foliga, faʻapea foʻi ma le faʻailoga. O a fualaau faasaina e faasaga i le cholesterol, pe faapefea ona aafia ai le tino ma o fea oi latou e sili ona aoga, matou te aʻoaʻo atili ai.

Ua faʻaaoga lelei e le au faitau Aterol i lalo ifo o le cholesterol. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

Faamatalaga lautele

Atheroclephitis o se vailaau (o vailaʻau faʻamaʻi ma se mea faʻapitoa e galue malosi (BAA) o loʻo tuʻuina atu i le vaega o le lipid-lowering drugs of origin originally. O le fualaau faasaina e fesoasoani e toe maua le paleni lipid, faaitiitia le numera o vaega ole LDL ma avea ai puipui o toto toto malosi.

Ateroclefit o loʻo gaosia e le Kamupani a Rusia. O loʻo gaosia e le kamupanī ituaiga o meaʻai faaopoopo:

  • capsules - o le pusa e mafai ona aofia ai 30/60 papa,
  • vai inu suamalie - ua faguina le fagu i totonu o le tioata pogisa i se fua 30/60/100 ml,
  • lauti
  • toli.

O le tau o le fualaau faasaina e faalagolago i le vaega o faatauga. O le gaioiga malosi o soʻo se ituaiga o fualaau faasaina o se mea e maua mai i le uila meli pine. O le tuufaatasiga o capsule ua tuuina atu:

  • clover extract - 75 mg,
  • Vitamin C - 35 mg
  • nicotinic acid - 10 mg,
  • inflorescences o le hawthorn - 50 mg,
  • sosolo - 1 mg
  • pantothenic acid,
  • amino acid complex
  • calioum stearate,
  • seleni
  • MCC
  • aerosil.

O le tuufaatasiga o le ava malosi (30 ml) ua tuuina atu:

  • moa vao - 11 kalama,
  • alcohol ethyl alcohol 40%.

Tea Ateroklefit

O le uiga ese o soo se ituaiga o Ateroklefit o le leai lea o le puluvao, o mea e le gaʻo, ma le i ai o na o natura masani. O le cholesterol atherolephitis e aofia ai vaega nei:

  • vine tipi o le hawthorn, chokeberry,
  • alfalfa (vao),
  • ufiufi
  • rosemary
  • flavonoids.

O le aoina o mea faafomai, faʻafetai i ona mea aoga, faʻaleleia le faʻafetaui o toto toto ma le faʻaaogaina o le toto toto. Faatasi ai ma le tausisia o le taumafa o le hypocholesterol ma le taumafa o le lauti, ua tupu le mamafa o le mamafa.

O vailaau oona o loo i totonu o le vai e faatelevave ai le fua faatatau o le puleaina o le "leaga" cholesterol, e taofia ai mai le nofo i luga o puipui o le toto ma le fausia o pusa o le cholesterol. Ateroklefit i le faatulagaga o le lauti e mafai ona tuʻufaʻatasia ma soʻo se oloa mai lenei laina. O le pusa o loʻo iai 20 taga mama.

Ina ia saunia se vaiinu, e tatau ona e gaugau se taga i le vai inu (200 ml) ma tuʻu ai. Faalua faalua i aso uma ma taumafataga. O le umi o le kosi o se masina faakalena atoa. Ona e manaʻomia lea e lua vaiaso le malologa. O le faʻamaonia - soo se tasi o faʻataʻitaʻiga, o le vaitau o le susu, o se faʻalavelave faʻafefe i vaega o le tuufaatasiga. Faʻaeteete - faʻatasi ai ma soʻo se ituaiga o le faʻalēaogāina o le tino (tino poʻo le faʻasalalau).

O lenei fomu oloa e aofia ai le tele o vaega. O le jelly o loʻo aofia ai:

  • beta-glucan (maua mai le oats),
  • ascorbic
  • nicotinic acid
  • gaosi meaola, sosolo,
  • mutia ma mea leaga o le vao.

Ona o le aʻafiaga o aʻafiaga o vaega, o le vai inu e iai le malosi o le atherosclerotic, faʻaleleia le faagasologa o metabolic processes, e puipuia ai le faʻavaeina o palestrol i luga o puipui o toto, veins ma arteries.

Ina ia saunia se vaiinu, o mea o loʻo i totonu o le sachet e tasi e tatau ona faʻafefiloi i le vai inu (200 ml) seia oʻo i le tutusa lelei. Ave le oloa i le 24 itula. Contraindications - o le maitaga, lactation, le tali atu o le tino i vaega o le tuufaatasiga. I le iai o le faʻaleagaina o gaʻo ma le ate ma le faʻaeteete.

Faʻamaumauga lautele mo le faʻaaogaina ma le faʻailoga

O loʻo faʻaaogaina capsules ma le ava malosi i le togafitiga o le hypercholesterolemia e tusa ai ma le Fredrickson type 2A (faʻatasi ai ma ni mea laiti). O lenei ituaiga o togafitiga e sili ona taatele i tagata e maua i le maualuga o le cholesterol index. O se sauniuniga o le laʻau e mafai ona faʻataʻitaʻiina o se mea faigaluega faaopoopo i vailaʻau ua fautuaina muamua i mataupu nei:

  • togafitiga / puipuiga o le atherosclerosis,
  • puipuiga o le faʻaleagaina o le myocardial, faʻamaʻi,
  • fomaʻi faʻasolosolo,
  • togafitiga o le toto maualuga,
  • togafitiga o fatu faamai - angina pectoris, arrhythmia, tachycardia.

Contraindications mo le faʻaaogaina:

  • afaina i vaega o le tuufaatasiga, aemaise lava i le pulu pua,
  • maʻitaga ma lactation,
  • tausaga e 18 tausaga
  • o le ava malosi,
  • ate ma fatu fatuga (o se foliga tele ma le vevesi o taimi masani),
  • talafaasolopito o le manua manu
  • maʻi faiʻai
  • le gaioiga o galuega fatu fatu.

Afai i le vaitau o le susu, e manaʻomia e se fafine se manaʻoga faanatinati e amata ona ave le Ateroklefit, ona tatau loa lea ona faʻafeiloaʻi le pepe i fua o susu. Ateroclefit i le faʻasalalauga e mafai ona faʻaaogaina i tamaiti mai le 10 tausaga. Faʻaaliga - togafitiga o le hypercholesterolemia muamua o le ituaiga genet. O fuataga ua fuafuaina taitoatasi. E le faʻaaogaina le tincture ona e aofia ai le ava malosi.

Kissel Ateroklefit

Atheroclefite o se kissel o se oloa telefoni ma e aofia ai mea nei:

  • oat beta glucan
  • ascorbic acid
  • nicotinic acid
  • gaosi fatu,
  • vine mama o fuamini uliuli,
  • mutia ma le va o le fugalaau vao.

Pe a fegalegaleai, o nei vaega o loʻo i ai le aʻafiaga o le atherosclerotic ma faʻaleleia atili le gataifale, faʻasaina le faʻaputuina o lipid plate i luga o puipui o veins ma arteries. Ia faʻamautinoa lelei pe afai e masani ona e suʻeina nei mea manogi, o le aʻafiaga o faʻafitauli o le maʻi atherosclerotic ua faʻaitiitia. Ae e le tatau ona e faʻamoemoe i se vave vave i le aso e sosoo ai, talu ai o le masani ma le umi o le aʻoga e taua tele iinei. E le gata i lea, o le tau e sili ona talafeagai: e tusa ma le 230 rubles.

Auala fai kuka faigofie: faʻatumu se taga se tasi i se ipu vai inu, faʻalelei lelei. E fautuaina e inu le tiloti i le aso.

O faʻamaoniga e aofia ai le maitaga ma le lactation. O le tulai mai o tali o le mea na mafua ai le afaina i vaega taʻitasi o le jelini e le aofia ai. Faaaoga le faʻaeteete pe afai o loʻo e maua i le ate poʻo le fatu fatu.

Faʻamatalaga o maʻi ma fomaʻi

O faʻamatalaga e uiga i tagata gasegase o loʻo tagofia le fualaau faasaina ei ai le lautele lautele o fua faatatau. E ui o se tasi oi latou na faʻaumatia Atheroclefit e tusia ma le ita le matautia o aʻafiaga o itu, o le isi vaega o le aofia e talisapaia le aoga o le faʻaopoopoga meaʻai. O nisi o lagolago o Atheroclefitis tusi e faapea o le cholesterol e amata ona paʻu i le maeʻa ai o se masina o le faʻaaoga masani. Ae o tagata tetee e taua o se faʻataʻitaʻiga le tele o analogues o Ateroklefit ua fautuaina e ala i le auai i fomaʻi.

O le manatu o tagata vailaau mo togafitiga ma cardiologists na vaevaeina foi.O nisi tagata tomai faapitoa fautuaina Ateroklefit io latou gasegase, e avea o se faaopoopoga masani e lagolagoina ai le autu o togafitiga. I le taimi nei, e le faatagaina e isi fomaʻi a latou uarota e faʻaaoga fualaau oona lea e alu i tua atu o le maliega mo togafitiga o hyperlipidemia.

O le tino oi tatou taʻitoʻatasi e taʻitoʻatasi. O le mea lea, e oʻo lava i fualaau sili ona maualuga e le mafai ona faʻatoʻa atoa. I lenei itu, o manatu e matua feeseeseai lava.

Aua le faalagolago i na o manatu faaalia mai tagata e faaaogaina le Initaneti. Na o lau fomaʻi fomaʻi, o loʻo iloa lau talaʻaga faʻalesoifua maloloina, o le a fesoasoani e faia le filifiliga saʻo e uiga i le faʻaaogaina o vailaʻau faʻapitoa.

E le masalomia, o le meatotino lelei a Ateroklefit o lona fatuina lea o fatu laau. Ae ia faaeteete, e oʻo lava i sauniuniga o laʻau atonu ei ai aʻafiaga. E na o se fomaʻi faʻapitoa faʻafomai e fesoasoani ia te oe e iloa ai le tele o le faʻaaogaina o le Ateroklefit o le a na o lou tino.

1.1 O le a le vaega o le atheroclephitis

Naʻo fualaau faisua mūmū mūmū ma fugalaau vaofaʻapea foʻi vitamini C, PP (nicotinic acid) ma le sosolo. O nei mea uma ei ai o latou lava aafiaga ma e taua le nofo i luga oi latou taitoatasi. Manatunatu faʻapitoa mea taitasi.

1.1.1 Faʻalupega mumu mumu: faʻamaoniga, faʻamaʻi

O lenei laau ua leva ona lauiloa mo le mea moni e faapea e tutusa ma estrogens (hormones sex sex), o latou e puipuia ia vaʻa o fafine ao leʻi faia ni taʻavale mai foliga o atherosclerotic plate i luga o puipui, ma faʻaitiitia ai le toto o le cholesterol toto. E le gata i lea, o le laau e faʻaleleia le puipuiga, faʻamalosia le puipui lapisi, faʻaleleia le soifua manuia lautele, ma faʻamautuina le metabolism.

E fautuaina le faʻaitiitia o faʻamaoniga o le fasioti tagata ma faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi, mastopathy. O le vailaau faasaina ua faatonuina foi

  • i luga o le sami
  • migraines
  • neurosis ma le atuatuvale
  • cholecystitis
  • vegetovascular dystonia,
  • tigā
  • afaina o fatuga ma fatu urinary,
  • i le dermatology:
  • vevela paʻu
  • le faʻaalia o mimita vave ma le paʻu o lauulu.

E le mafai ona e faʻaaogaina le fualaau faasaina pe a faʻasaina le estrogens, e pei o le taimi o le maitaga ma le lactation, e le fautuaina e faʻaaoga le mumu mumu pe a maeʻa le fatu fatu ma le stroke, ma le thrombophlebitis o veins o pito i lalo, urolithiasis, ma i lalo o le 3 tausaga le matutua.

1.1.3 Fugalaau o le Hawthorn: faʻamaoniga, faʻamaʻi

Ua leva ona matauina e tagata aafiaga aoga o lenei laau i luga o le fatu ma toto toto. Tino ma teuteuga o fugalaau ma fua

  • faʻasaʻo le toto maualuga
  • faʻaleleia le faʻatautaia o le gaioiga,
  • faaleleia le gasegase i totonu o ona sela.

Phytopreparations from hawthorn e faʻasaʻo ai faʻamalosi saoloto, maua ai le gaioioiga, fesoasoani e tau faasaga i le atherosclerosis o toto toto. Latou te faʻaleleia le faʻatinoga o le tino, faʻaleleia lona toto, ma faʻamaloloina aafiaga o le atuatuvale. Fua e faʻaleleia ai otaota, faʻamalosia ai le puipuiga o le tino, ma fesoasoani e toe maua mai maʻi matuia.

Faʻamatalaina mai fualaau mai le anufe mo faʻasalaga, tachycardia, tiga i totonu o le fatu, atherosclerosis vascular, toto maualuga, maʻi faʻamaʻi, gastroduodenitis, vavavevave, puupuu o le mānava, ulu o le tino vascular origin, mafatiaga faifai pea, maʻi leʻo, neurosis, lelava vaivai.

E iai foʻi le tele o faʻasalaga, e aofia ai ma maitaga ma lactation, tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga le matua, o le mafaufau ma le arrhythmia, o aʻafiaga o le manua o le maʻi, o le maʻi o le ate, bradycardia, colic intestinal, reactions reagic to this plant.

1.1.4 Vailaʻau C (acid ascorbic), faʻamaoniga, faʻamaʻi

E iloa uma e tagata e uiga i aoga o le acid ascorbic mo le puipuiga, e tatau foi mo le galue masani i le tino, manaoga o aso taitasi - e oo atu i le 100 mg.

Faʻatasi ai ma le leai o se vaitamini C, o loʻo tupu ai se faʻamaʻi mataʻutia - o le faʻamalosi, lea na masani ona avea ma mafuaaga o le maliu o tagata gasegase.

O le Ascorbic acid o loʻo i ai ni mea faʻamalosia, puipuia o sela o le tino mai le faaleagaina e radical free, viruses ma siama.

O le tele o vailaʻau C e maua mai i meaai, e tatau ona faʻaopoopoina i le taimi o le hypovitaminosis, mo le puipuia ma le togafitia o faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi, aʻo gase ma le lactation, faʻamaʻi maʻi faʻamaʻi, faʻamaʻi o le tino (eczema, dermatitis, psoriasis), i le mavae ai o manuaga ma le atherosclerosis o vaʻa toto .

O faʻamaoniga i le aveina o le acid ascorbic o faʻamaʻi faʻafitauli i le vailaau faʻasaina, maʻi o le maʻisuka, thrombosis, ma le thrombophlebitis, urolithiasis ma le hyperoxalaturia, diarrhea, thalassemia, kanesa ogaoga, gasegase gau, leukemia.

1.1.5 PP (Nicotinic acid): faʻamatalaga, faʻailoga

Ona o le mea moni o le vitamini PP o loʻo aʻafia i le metabolism, ua mafai ai ona faʻasaoina, faʻaitiitia le cholesterol toto, ma e iai foi lona aafiaga vasodilating, ma ua faʻaaogaina e togafitia ai le atherosclerosis.

O le vailaʻau e faʻaaogaina mo le le lava o le faʻaaogaina o le vailaʻau nicotinic i meaʻai, faʻapea foʻi togafitiga o faʻamaʻi o le fatu ma toto toto (angina pectoris, le atoatoa o le tino, le fatu fatu ma le stroke, cardiosclerosis, pe a maeʻa faʻamaʻi pipisi, inisua ma faʻamaʻi ate).

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega o ni faʻafitauli faʻaleagaina i le tino, gout, ulutala peptic ma le maʻi gasegase, gastritis, cirrhosis, mausali i le faamaligiina, maʻitaga ma le lactation.

1.1.6 Taunuʻuga: faʻamaoniga, faʻamaʻi

O le vitamini P lea, o loʻo maua i le tele o fualaau aina ma aemaise lava o vine, o loʻo i ai mea e faʻaleagaina ma faʻaleagaina. E puipuia e Rutin le puipui lapoa mai le faaleagaina, e faatonutonuina ai le gataifale, e faaitiitia ai le gafatia o tamai vaa ma faaleleia ai le microcirculation.

Ona o nei meatotino, ua faʻaaogaina le vaitamini mo

  • faatulagaina masani o le toto,
  • togafitiga o faʻamaʻi pipisi
  • i le vaitaimi o le toe faʻaleleia pe a maeʻa faʻamaʻi pipisi poʻo le faʻalauiloaina o vevela,
  • fesoasoani i le edema
  • Puipuiga o le matua matua.

E le mafai ona e faʻaaogaina fualaau faʻasaina i le taimi o le maitaga, ae maise lava i le uluaʻi masina muamua, faʻapea foʻi ma allergies i le mea galue malosi.

1.2 Faʻapitoa sauniuniga i le atheroclefitis: faatonuga mo le faʻaaogaina

Talu ai o lisi uma o lenei vailaʻau e faʻaititia ai le cholesterol i le toto, o le vailaʻau e faʻaalia muamua mo le hyperlipidemia - mo le puipuia ma togafitiga o le atherosclerosis vascular. E faʻaaogaina foi i le togafitiga o isi faʻamaʻi o le fatu ma toto, gaʻo, gasegase tumau ma se olaga le mautonu, le faʻalogologo le faʻalogo, totogia ma le manava.

E le mafai ona e faatonuina se fofo mo allergies i soo se vaega, maitaga ma le lactation, i tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga le matua, manua o le faiʻai, gau ma le ate, ma le ava malosi.

Talu ai ona o le fualaau faasaina i le atheroclefitis o se meaola-fualaau faisua ma e aofia ai vaega masani, e lelei le gafatia e tagata gasegase ma e seasea afaina ai aʻafiaga: o le gaʻo, maʻi tiga, ita i le gutu poo allergies.

E fautuaina ia laumei mo le tagata gasegase e ave faalua i le aso, faʻafefe - 20-30 lua pe faatolu i le aso. Ole aʻafiaga e le tupu vave ma e tatau ona maua se tali mo se taimi umi - ia le itiiti ifo i le 20-30 aso, o le a faia soo, aua o le tausaga e te manaʻomia e fai ai 3-4 suʻega togafitiga.

E mafai foi ona maua se taimi umi umi - mai le 3 masina i le ono masina, ona fautuaina lea e fai se malologa mo le 3-4 vaiaso ma amata ona toe tago i le fualaau faasaina.

O vailaau i totonu o capsules e onā ao leʻi 'ai - e tusa ma le afa itula, ma faʻapalapala ile pata i le 50-100 ml o le vai.

1.3 faʻasalaga tuʻufaʻatasia ma le tau o le fualaau faasaina

E gaosia e le au gaosiga le atheroclit i capsules e 250 mg, ma i totonu o le pusa e 30 pe 60 fasi vaega, o le tau masani o le afifi muamua e 210-250 rubles, le lua - 330-400 rubles. O le faʻamatalaga vai o lenei vailaʻau i totonu o le fagu lita 100 o le a taugata ai le faʻatau e tusa ma le 230-270 ruuga.

Faʻapipiʻi le atheroclephitis i le 30 capsules

E le pei o kapaila, o le upusii e aofia ai le mumu mumu ma le 40% alcohol alcohol, o le mea lea ua vavaeina ai tagata mamaʻi, faapea foi ma tamaitai e le fautuaina e ave estrogens (mo maʻi mama o le susu, ovaries ma le matua, thrombosis ma thrombophlebitis, uterine gasegase o le le iloa le tala, o le maitaga, lactation, ma lalo ifo o le 18 tausaga).

1.4 Analogues o atheroclephitis

E le tele ni fualaau oona i luga o maketi e mafai ona maualalo ai le cholesterol toto, ma i le taimi lava e tasi e masani ai ma togafitiga. O mea suamalie e faʻalavelave ai lona faʻasinotonu i le tino e taʻua o fuainumera.

O nisi o tagata sili ona lauiloa lipitor poʻo le atorvavstatinae oi latou uma lava e le mafai ona afaina ai nai lo le lelei. A maeʻa uma, e manaʻomia le cholesterol mo le gaioiga masani o le puipui o le cell, ma e aʻafia foi i le faʻaogaina o sikisa i totonu o siama eseese pe a uma ona faʻaleagaina.

O le isi vaega o fualaau faasaina o fibeti; latou te faaitiitia le tele o gaʻo vai i totonu o le toto e aunoa ma le aafia ai o latou fatuga. E ono aofia ai faʻafefiloi, hemofibrozil, faʻasalaga ma le faʻamaoni.

E faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa o le atherosclerosis, ma le oona, o le maʻisuka poʻo le gout.

Ae e le mafai ona faʻaaogaina i fafine maʻitaga, o gasegase e maua i le ate ma le fatu fatu fatu, cholelithiasis, e le tuuina atu i tamaiti i lalo o le 18 tausaga.

O le initaneti o le absorption o le Cholesterol (ezetimibe) faʻaitiitia ai lona faʻafefe i totonu o le inumaga, ma o le mea lea e tutusa lelei ma fuainumera. Latou te le aʻafia i le tino, ma o lea e le afaina ai ma e mafai ona faʻaaogaina i tagata taʻitoʻatasi ma le faʻaleagaina tele o le ate ma fatugaʻo. Ae ui i lea, o fualaau o lenei vaega e taugata, o lo latou aafiaga e matua vaivai, ma o le aafiaga i le ola o le olaga e le i faamaonia.

1.4.1 Capillary: faatonuga, lona tau

O loʻo i ai se isi vaega e masani ona faʻaaogaina e tagata gasegase: vitamini, aemaise lava le nicotinic acid, ma supplements dietary.

O nei mea e masani ona faia mai togalaau faʻamalosi e faʻamalosi ai le puipui o le vaa ma faʻaleleia le microcirculation i totonu o masini.

O se tasi oi latou o capillary, na ia mauaina lana talosaga i le tautau o le toto cholesterol, angina pectoris, maʻi fatu fatu, mo le togafitia o le fatu ma le stroke.

O le sauniuniga lea o togalaau mai Siberia larch. O pepa taʻitasi e aofia ai le 10 mg o mea gaʻo. O loʻo fautuaina mai e le aʻoga le capillary pe a

mo togafitiga ma le puipuiga o le atherosclerosis o toto toto.

O faʻamatalaga i le capillary ua na o faʻamaʻi faʻafefe i ona vaega.

O le tau masani o le vailaʻau e tusa ma le 350 ruble i le 100 papa. E ave faatolu i le aso mo le 3 vaiaso, ona fai lea o se malologa mo se isi vaiaso. E le tatau ona e faʻamoemoe i se aafiaga taua mai meaʻai, ae faʻatasi ai ma le masani ma faʻaʻumiʻumi le faʻaoga e faʻaleleia atili ai le manuia lautele ma fesoasoani i togafitiga faʻapitoa o le maʻi.

Ma o le taimi nei o se vitio e faʻalautele ai lau vaʻaia. Elena Malysheva "O le a le tala a le auiliiliga. Cholesterol ":

Ou te faamoemoe, aʻu au faitau, o le ae manatua togafitiga o fualaʻau pe a maua e le fomaʻi au suʻega o lou toto e maualuga lou cholesterol ma e mafai ona tuu i lalo i se togafitiga e le taugofie, ae aoga tele e pei ole atheroclefitis.

Ia, na faapefea ona e fiafia i le tusiga? Afai o lea, ia mautinoa e faʻasoa i luga o fesoʻotaiga vavave faʻasoa, faʻapipiʻi i le faʻafouina o le blog ma faʻatali mo le faaauauina. Tue, talofa.

O se toe iloiloga o mea sili ona lelei o le cholesterol-lowering dietary supplements

O le togafitiga o le atherosclerosis e masani ona faigata.

E aofia ai se taumafataga, faʻamalositino, togafitiga ma le faʻaaogaina o meaʻai.

O lenei tusiga o le a mafaufau i meaʻai sili ona lelei e maualalo ai le cholesterol toto, o latou aoga aoga ma faʻaleagaina ai le tino.

O le a se meaʻai faʻalautele ma e aoga ona faʻaaoga?

O le BAA o se gaioioga faʻafouina, o lona uiga, o se faʻaaogaina o se mea aoga e maua mai se puna masani. E tusa ai ma nisi o lipoti, o meaʻai e faʻatusatusa i meaʻai, o loʻo iai a latou lava mea totino ma e aoga tele mo le tino.

Mo se malamalama atili, e mafai ona e faia se faʻataʻitaʻiga. O Karoti e aofia ai le tele o peta-carotene, o se punavai o le vaitamini A, lea e taua mo le tino.

Ina ia saunia mo le manaomia i aso taitasi mo lenei vaitamini, e tatau i se tagata ona 'ai e tusa ma le kilokalama o kāloti. Ina ia faafaigofie le galuega o lenei fualaau aina o se mea mamago o loo i ai se fua o meaʻai.

Ma o lenei e tatau ona e 'ai na o le 2-3 gramu o le natura masani, magogo beta-carotene e taulai atu e toe faʻatumu le masani masani. O nei mea faʻaopoopo meaai.

Latou te masani, faigofie e faʻaaoga ma e masani lava e le mafua ai aʻafiaga. O se tuusaunoaga atonu o se faʻafefe o le faʻafefe ma le le faapalepale i vaega o le faʻaopoopoga. E masani lava ona fesoʻotaʻi lenei mea i faʻamaumauga o togalaau.

E le talafeagai le mataala i aʻafiaga o le ola maloloina e mafua mai i le mea moni latou te le o faʻataʻitaʻiina le faʻasalaga e pei o vailaau faʻasaina ma e itiiti ni faʻataʻitaʻiga faʻapitoa. E le mafai ona faatusatusa mea faaopoopo ma fualaau. Muamua e faʻavae i vaega masani, e saogalemu, ma le lona lua e faʻavae i luga o mea masini e maua mai i fualaau.

O le a le mea e te vaʻai i ai pe a filifilia?

I falemaʻi faʻaonapōnei nei, o loʻo iai le tele o meaʻai faʻalaʻau taumafa. Ina ia filifili se oloa lelei, mulimuli i fautuaga:

  • Filifili ni faʻaopoopoga mai tagata taʻutaʻua lauiloa. O kamupani ua leva ona tofotofoina o taimi uma e maua ai se oloa lelei,
  • faatau mai meaʻai i meaʻai i le tau pe maualuga le tau. E tatau ona e malamalama o le gaosia o se meaʻai e manaʻomia ai le tele o meafaitino. Faʻaopoopoga e le mafai ona taugofie,
  • siaki taimi uma le aso e muta ai.

Lisi o meaʻai sili ona lelei mo le faʻaitiitia o le cholesterol toto

E tele ituaiga o fualaau oona e maualalo ai le cholesterol toto. E tofu i latou uma ma ana mea taua. O mea sili ona masani ona faʻaaogaina e faʻavae i luga o omega-3,6,9 polyunsaturated fatty acids.

O fualaʻau suamalie ia e suia ai lipids o manu i le tino. Latou te tosoina pusa o le cholesterol ma saofagā i le toso malosi o le tele o le cholesterol mai le tino.

O isi vailaʻau: o le vanimonimo, o antioxidants o loʻo faʻamoemoe e toe faʻafoʻi mea faʻapitoa ma taofia le fausia o ni mea fou.

Fuauu Fagota ma Omega 3

O le autu o le PUFA o le suāuʻu iʻa. E mafai ona faʻamaʻo saʻo i capsules poʻo foliga o le vai, ae o le vailaʻau e toesea, ma tele le capsule e manaʻomia e aofia ai manaoga masani mo omega-3 (e oo atu i le 30 fasi pepa i le aso). E sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o le omega-3 o le suauʻu i totonu o capsules. O mea aupito sili ia ma tagata faʻatuatuaina e faʻatuatuaina.

Doppelherz Aseta Omega-3

Siamani fesoasoani tau taumafa o le maualuga maualuga. E tasi le pusa e iai le 80 omega-3 capsules o le 800 mg i le tasi. O le tau ile pusa e tusa ma le 600 rubles. Ave Doppelherz i lea aso i lea aso mo 2-3 capsules. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻateleina le fualaau. O lenei manatu e tatau ona ogatasi ma le fomaʻi.

Omega Fafo Evalar

Faʻaoga fofo e le taugata mo le maualuga o le cholesterol. E tasi le pusa e aofia ai le 30 capsules o omega-3 950 mg i le tasi. O le tau o le afifiina mai le 190 rubles. Faatasi ai ma le cholesterol masani pe sili atu le maualuga i le aso, 950 mg o le taimi e lava.I ni faʻalavelave ogaoga o le atherosclerosis, e mafai ona faʻaaogaina vailaʻau i se fuaseʻa o le 1900 mg.

Fomaʻi fautuaina

I le faʻaitiitia lelei o le cholesterol ma puipuia ai le atherosclerosis e aunoa ma ni aʻafiaga, e fautuaina ai e tagata atamamai le igoa o le choledol. Faʻaonagata faʻaonapo nei:

  • e faʻavae i luga o le valea na faʻaaoga i togafitiga o faʻamaʻi pipisi,
  • faateleina le gaosiga o le "lelei" cholesterol, faaitiitia le gaosiga o le "leaga" i le ate,
  • e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le fatu ma le faʻamaʻi,
  • amata ona galue pe a maeʻa le 10 minute, o se taunuuga taua e mafai ona matauina i le mavae ai o le 3-4 vaiaso.

Ua faʻamaonia le faʻamaonia e le fomaʻi ma suʻesuʻega a le Institute Research of Therapy.

TEVA iʻa suauu

Teva o se fomaʻi faʻapitoa a Isaraelu ma le faʻaopoopoga o kamupani. O vailaʻau e faʻamamaina ma faʻamalieina.

O le suāuʻu i totonu o gelatin shells na faatoa faʻataʻapoʻaina e le kamupani. O le fua o le mea galue i se tasi vaega o le gaosiga e 500 mg (100 fasi vaega i le pusa). O le tau e tusa ma le 1000 rubles.

E tatau ona ave 1-2 pulou i le aso. O le fuainumera e maualuga e tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi taʻitasi.

Vasega o vailaʻau

Faʻalagolago i le auala e maualalo ai le toto o le cholesterol toto, o vailaʻau uma e mafai ona vaevaeina i vaega nei o vailaʻau faʻataʻitaʻi:

  1. Fibrates - ei ai se faʻalavelave faʻapitoa, faʻaitiitia le siosiomaga masani o le "leaga" cholesterol. O latou aʻafiaga faʻapitoa e tele naua mea leaga na tutupu, ae o le aʻafiaga e sili ona vave ma sili ona umi e tafao faamasani.
  2. Faʻasaʻoina o le gasegase o le lipid - fesoasoani i le gaosia o le cholesterol lelei, ma le faʻatagaina foi le leaga e faʻapipiʻi i totonu o vaa.
  3. O fualaau e le faatagaina ai le cholesterol e gauai i totonu o le manava - o la latou gaioiga e faʻamoemoe e faʻagesegese ai le faʻafefe o sela mai meaai lava ia, lea e mafai ai ona e oʻo lava i le paleni o le cholesterol masani na faʻapipiʻiina e le ate ma le mea faʻapipiʻi, lea e sau mai fafo.
  4. O tulafono o se tasi lea o fualaau sili ona aoga mo le faʻavaivaia, o ona vaega ia e mafai ona faʻaosofia ai enzymes o le ate, poloka ai a latou gaosiga. I le taimi lava e tasi, o le gaosiga o le cholesterol e faʻaitiitia le mamafa, o lona maualuga i le toto ua faʻaititia i se auala masani.
  5. Sequestrants of acidic acids - vaega o vailaʻau, oʻo atu i totonu o le vevela o le intestinal, pueina o meaola suamalie, faʻaseseina ma aveesea mai le tino.

O le fea vaega o vailaʻau o le a faatonuina e le fomai e faalagolago i le siama ma le mafuaaga o le maʻi. O vailaʻau mo le faʻaitiitia o le cholesterol o le toto ua faʻasaina ma e le mafai ona faʻataʻitaʻiina i tagata eseese i totonu o faʻatusatusaga tutusa ma tulaga. O le maualuga o lenei vaega i le taimi o togafitiga e pulea e faʻaaoga ai se suʻega suʻesuʻeina o le toto, lea e fesoasoani e faʻamautinoa ai pe aoga lenei fualaau i se mataupu faapitoa. O le mea lea, e le tatau ona e auai i fualaau oona, lea e le gata ina le aoga, ae e tele foʻi aʻafiaga i itu. E naʻo se tagata tomai faapitoa e iloa le auala e faʻaitiitia ai le cholesterol o le toto ma i le taimi lava e tasi e le faʻaosofia ai le atinaʻeina o isi faʻamaʻi.

O fualaau i totonu o lenei vaega e faʻavasegaina ai lipid metabolism, lea e mafai ai e oe ona toe faʻafouina le tulaga masani o le cholesterol i le toto, ma le itiiti ifo le tau i le soifua maloloina. O a latou gaioiga e faʻamoemoe i le taofiofia o le gaosiga o triglycerides e faʻalaʻau i le ate, faʻapea foʻi ma le faʻaleagaina faʻamaʻiina o kulūlūlūlaupapa mai le tino. O le tele lava o taimi, o nei vailaʻau o loʻo faʻamatalaina i le i ai o le maʻisuka ma isi faʻamaʻi o le autoimmune eo mai faatasi ma faʻafitauli o le tino i le tino.

O faʻamanuiaga

Fitirate e mafai ona i ai se faʻalavelave faʻapitoa, lea e aofia ai tulaga lelei nei:

  1. Latou te puipuia faʻamaonia siaki o le ate e aofia i le gaosiga o le cholesterol.
  2. E i ai a latou mea e tetee ai ma le faʻaleagaina.
  3. O le vevela o puipui o le toto, e ala i luga, faamamaina i latou mai faaputuga ma pusa.
  4. Puipuia toto toto.
  5. E mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma isi vailaʻau e maualalo ai le cholesterol toto.
  6. Aua nei mafua ai ni faʻafitauli o le maʻi.

Failati e mafai ona tuʻuina atu i tagata gasegase e maualalo le maualuga o lipidoproteins maualuga.

Faʻafitauli

O le tele o taimi, o fibrates e faʻaosofia ai le atinaʻeina o faʻafitauli leaga i le foliga o se mea e le fiafia i ai (faʻalavelave, vili, manava manava), faʻapea foʻi ma faʻalavelave atuatuvale, e oo atu i le tulaga o le atuatuvale ma le le fiafia. I le i ai o ni faʻalavelave ogaoga o le faʻalavelave o le tino ma maʻi fatu cardiovascular, o togafitiga ma fualaau o lenei vaega e faia i lalo o le vaavaaiga a fomaʻi.

Fomaʻi

O le gaosiga aupito lata mai o vailaʻau e mafai ona i ai se aafiaga faʻapitoa i le tino, vave faʻaitiitia le cholesterol o le toto, ia maua igoa nei o le falemaʻi:

  • Lipantil
  • Cyprofibrate,
  • Tuʻu,
  • Gemfibrozil
  • Bezafibrat,
  • Grofibrat
  • Tricor
  • Gavilon
  • Faʻamaonia
  • Fufibrate.

O vailaau faʻasaina e faʻamaonia e ala i le faʻauluina, ma e naʻo le maeʻa ona faʻamaonia le faʻamaonia ma suʻesuʻeina le maualuga o le cholesterol i le toto.

Lipid metabolism

Faʻaalia i sauniuniga na faia mai mea totino. Faatumu le le atoatoa o phospholipids, ona o le leai o se mea i totonu o le tino o loo i ai le le mafai ona maua le lipid metabolism, lea e vave faateleina ai le maualuga o le cholesterol leaga. Fualaau e maualalo ai le cholesterol i luga tonu o le ate, toe faʻafoʻisia.

Faaaogaina o fualaau oona i le intestinal cholesterol

O vailaau faafomai o lenei vaega e mafai ona aafia ai le faagasologa o le otaota i totonu o le manava. O vaega gaioiga e fefiloi ma lipids e sau mai meaʻai, faʻasese ma aveeseina mai le tino. O le faʻateleina o le cholesterol leaga i totonu o le toto ua faʻaitiitia foi, e mafua mai i le mafai gafatia o le vailaau faʻamaʻi e faʻaitiitia ai nei siama i totonu o vaʻa, faʻateleina ai a latou gaioiga i totonu o le ate mo le faʻaumatia. I le maualuga o le cholesterol, o nei fualaau oona ei ai se aafiaga o ausilali, o lea e le mafai ai ona faʻaaogaina e avea ma vailaʻau autu. Faʻafesoʻotaʻi lelei ma isi vailaʻau e maualalo ai le cholesterol.

Sequestrants of acid acids

O vailaʻau i totonu o lenei vaega e faʻaalia ai le faaluaina. Pe a latou ulu atu i totonu o le fatu, latou te puʻeina ma faʻamavae uma ia meaola kulimi, pe a maeʻa ona leai so latou tino i le tino. O sela sefe e amataina ai se gaioiga e synthesi ai nei mea o loʻo misi mai suauu cholesterol. O loʻo i ai se faʻaoga masani o mea faʻaleagaina mai le toto, lea e mafai ai ona e faʻatulagaina lona tulaga.

Isi fualaau

Pusa mo le cholesterol, o loʻo i ai ni iloiloga lelei i tagata maʻi, o Probucol ma Niacin. O le muamua i se taimi vave lava e mafai ai ona faʻaititia se faʻaitiitia o le cholesterol leaga, ae aʻafia ai foʻi le faʻatupulaʻia o le lelei. E ese mai i le umi o le faʻaogaina (e oo i le 6 masina), ma o uluaʻi iuga e aliali mai i le 2-3 masina o togafitiga.

O le Nicotinic acid e mafua mai i le natura o le kulupu vitamin B, o le mea lea, e faʻaleleia ai le maualuga o le LDL ma faʻaitiitia ai le HDL. I le taimi lava lea e tasi, o le cholesterol e faʻaititia le natura, ae matua faʻagesegese lava. E mafai ona tolopo le faagasologa mo le 5-7 masina. O le Niacin e mafai ona faʻaaogaina faatasi ma isi vailaʻau e fesoasoani ai i le siitia o le cholesterol lelei ma mafua ai ona faʻaitiitia le cholesterol leaga.

O le mea lea, o le au cholesterol e maualalo le au sooupu e tele auala e aafia ai le tino, lea e tatau ona amanaia. O nisi e faateleina le cholesterol aoga, ae o isi e faʻasaʻoina ai ma le cholesterol leaga. O le lisi o vailaʻau o loʻo tuʻuina atu mo na o faʻamatalaga faʻamatalaga.E naʻo se tagata poto faapitoa e masani i le faʻamaʻi ma ei ai ni tomai faʻapitoa e faʻamaonia ai soʻo se vailaʻau. E le taliaina e le tagata ia te ia lava.

Cholesterol Faatalanoaga faʻamatalaga: toe iloilo, faatonuga, tau

O le mataupu o le togafitia o le maualuga o le cholesterol e matua taua lava, aua e mafua ai le tele o faʻamaʻi tuga. O le mea lava ia e aoga ma e tatau foi mo le gaioiga masani o le tino. O le laina pito i lalo, o se maualuga maualuga e fesoasoani i le faaputuputuina o pusa cholesterol, lea e iu ai ina paʻu i le lumenisi vascular.

O le mafuaaga lena na taua ai le sailia o fualaau lelei sili ona lelei lea e fesoasoani e foia ai lenei tulaga matautia e aunoa ma ni aafiaga. Faʻaopoopoga ua amata ona lauiloa. O lenei talitonuga ua uma ona lauiloa i le lalolagi atoa, ma o lo latou gafatia e tuuitiitia le cholesterol ua faamaonia e tagata tomai faapitoa. O le sili ona mataalia, e tusa ai ma iloiloga, o mea faʻataʻitaʻi o le vailaʻau o le kamupani Evalar mai le cholesterol.

O oloa o lenei ituaiga ua faʻamautuina i latou lava e maualuga ma lelei le auala e faʻamalosia ai le tino atoa. Ina ia malamalama i le aoga o na mea faaopoopo, e tatau ona e malamalama i le faiga atoa o le gaioiga ma o fualaau faasaina o lenei ituaiga e sili ona afaina ai le maualuga o le cholesterol. Pe a filifili i le faia o mea faaopoopo, e tatau ona e saunia mo togafitiga uumi, i se faaopoopoga, e mafai ona latou taulimaina naʻo latou lava ia i le amataga. E masani lava, o le faʻaopoopoga o loʻo faʻaaogaina faʻatasi ma isi auala o togafitiga.

Le gaioiga o meaʻai i le tino

O le aoga o mea faʻaopopo e aofia ai laau totino ma isi mea masani masani.

E mafai ona latou aʻafia pe a maeʻa le umi o togafitiga, ae o le a umi lava e mafai ai, ona o le faaputuputuina o vailaʻau i totonu o le tino.

O lenei gaioiga e i ai sona aafiaga itiiti, e aunoa ma se faatosinaga malosi.

Ua faʻaaoga lelei e le au faitau Aterol i lalo ifo o le cholesterol. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O faʻaopoopoga faapitoa e faʻavasega ai le maualuga o gaʻo e faʻamalosia ai le membrane intercellular, faʻateleina le gafatia ma faʻamalosia ai vaʻa toto. E le gata i lea, o mea taumafa faaopoopo e faapaleni ai elemene o le toto, aveese mea o loo i ai nei o gaʻo matautia i luga o puipui ma aveese atoatoa mai le tino, faateleina le faaosofia o le telefoni feaveaʻi, puipuia le fausia o ni atherosclerotic plate i luga o toto toto e ala i le taofia o le manava mai le gauai o mea e fesoasoani i lenei.

E masani ona faʻaaogaina e fai ma faʻasologa. Mo le sili atu le lelei, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. O le a faʻaalia e le fomaʻi ia te oe le metotia taʻitasi. I le faaopoopo i le ave o fualaau faasaina, e tatau ona e usitaia ia fautuaga:

  1. meaʻai lelei
  2. se olaga soifua maloloina lelei ma faʻagasologa masani faaletino,
  3. mataʻituina le mamafa o le tino, aua o le manufeʻai o le faʻapogai lea mo le faʻavaeina o maʻa,
  4. suʻesuʻega faafomaʻi faʻapitoa, e mataʻituina ai faʻamatalaga talafeagai

Afai e te mulimuli i fautuaga a fomaʻi, o le a le pine ae galo le gasegase e uiga i le maualuga o le cholesterol. O le natura masani o le a fesoasoani e aveesea le tele o gaʻo manu mai le tino ao faʻalemu lemu ma aunoa ma ni aʻafiaga e mafai. E ui i le aoga, e tatau ona faʻatagaina e le fomaʻi aoga le taliaina.

Faʻaopoopoga e faʻaaogaina e tusa lava pe o galuega nei ae leʻi togafitiga:

  • Tone le cardiovascular system.
  • Ina ia faatelevaveina le faagasologa o le toe faaleleia i totonu o fusi o puipui o toto toto.
  • Faʻataunuʻu meaola ma masini ma ni meaʻai ma vitamini talafeagai, ia e le lava i le taumafa.

O lenei metotia o togafitiga e talafeagai mo le toe faʻaleleia o le ate ma le aveesea o le tino o mea leaga, faapea foi ma le puipuia o le atherosclerosis ma ona taunuuga.

Lelei sauniuniga "Evalar" mo le cholesterol

O loʻo i ai le tele o fualaau aupito sili ona aoga, o lona lelei na faʻamaonia e le sili atu ma le tasi iloiloga ma suʻesuʻega.

O meaola mai le cholesterol e pito sili ona lauiloa, aua o le mea e le afaina ai allergies ma aʻafiaga.

O tulaga lelei e aofia ai le tau taugofie, lea e mafai ai e tagata uma ona faʻatau le tau faaopoopo.

Faatasi ai ma oloa, e lua meaai faaopoopo e fesoasoani i le cholesterol: Chitosan ma Ateroklefit Bio, Ateroklefit.

  1. Chitosan fesoasoani e foia le mamafa o le mamafa, faaitiitia le lamatiaga i vaʻa toto ma le fatu. E faʻamalosia ai le gataifale o le lipid, faʻamavae ai faʻamau, fesoasoani e faʻasalalau le faagasologa o peristalsis, e puipuia ai le faʻaleleia o gaʻo manu. E ui i lona aoga i le faʻaitiitia o le cholesterol, e le tatau ona faʻaaoga e tagata e maualalo le mamafa, aua e fesoasoani e faʻaititia le mamafa o le tino. O le tau o fualaau faasaina i le Russian Federation e 396 rubles.
  2. Atheroclephitis mai cholesterol ma Atheroclephitis Bio ua fuafuaina mo tagata maʻi ma le atherosclerosis. O le tuufaatasiga e aofia ai: extracti o le hawthorn, extracting extract, Vitamin C. O le fualaau faasaina ua faamoemoe mo le faaleleia o vaʻa toto ma eseese na o le faʻamalolo. O le tau o se fualaau faasaina i Rusia e amata i le 227 ru.

O lenei faʻaopoopoga o loʻo i ai le aafiaga mulimuli i le tino:

  • toto le toto
  • faataapeina paʻu ma taofia ai foliga vaaia o mea fou,
  • faʻateleina le metabolism
  • leo uma tissuʻi, okeni,
  • toe faʻafoʻi toto toto
  • faʻasaʻo le mamafa e ala i le aveeseina o le edema i totonu o le masini, tosoina o le suavai.

Soʻo se faʻaaogaina o meaʻai e tatau ona malilie i lau fomaʻi.

E faʻafefea ona faʻamautinoa le maualuga o le cholesterol o le toto o loʻo faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

Le faʻaaogaina o fuainumera: faʻamaoniga ma le faʻailogaina, le filifiliga o vailaʻau ma tulafono

O faʻamaʻi o le fatu cardiovascular e masani ona taatele i tagata o vaitausaga eseese. O le mea e sili ona taua mo lo latou tutupu o le toto maualuga o le cholesterol. I lenei itu, o le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻatatau i le pulea o le lipid level ua maua ai le lautele o le faʻaaogaina o togafitiga faafomaʻi. O se tasi o nei vailaʻau o fuainumera ia e maualalo ai le cholesterol. O nei vailaʻau e maualalo ai le cholesterol e faʻaalia i se vaega tele o gasegase mo le togafitiga o le fatu ma faʻamaʻi pipisi, ma mo le puipuia o mea tutupu i le talaaga o le hypercholesterolemia. E i ai ituaiga eseese o fuainumera, e faʻaalia i lo latou lelei ma faʻamaoniga mo le faʻaaogaina. O le mea lea, e toatele tagata e mafaufau pe o le a le tele o fuainumera.

  • Cholesterol ma lona taua mo le tino
  • Tulaga lautele o fuainumera
  • O afea e faʻasinoina ai fuainumera?
  • Tupulaga o Tulafono
  • Faʻaaogāina o statins: faʻatonutonuga
  • Atorvastatin
  • Rosuvastatin
  • Simvastatin
  • Aafiaga aʻafiaga
  • E tatau ona ou faʻaaogaina statins?

O tulafono o se tasi lea o vaifofo sili mo le puipuia ma le puipuia o le toe foi mai o le maʻi cardiovascular.

Cholesterol ma lona taua mo le tino

Cholesterol, poʻo e pei ona taua i nisi taimi o le cholesterol, o le lipid masani, e vavalalata vavalalata ma le galuega o sela ma se vaega o latou fagu. E le gata i lea, o lenei vailaau e le o ia lava "leaga" ma e matua talafeagai lava mo le masani ai o le tino o le tino:

  • Cholesterol e manaʻomia e faʻapipiʻi ai membranes ma faʻamausali lo latou amio saʻo. Afai na teʻa atoa, ona le mafai ai lea ona galue ia sela, lea e fesootaʻi ma se lisi tele o taunuuga e le manaʻomia. Faafetai i lenei lipid, o fusi e mafai ona fetuutuunai, umi ma "tafe".
  • Cholesterol e taua mo le gaioiga o le gastrointestinal tract ma, aemaise lava, gaʻo gaʻo. O se vaega o meaola eleʻele, saunia le sauniuni o gaʻo e maua mai i meaʻai mo le faʻamalosi ile puipui o le intestinal. Afai e le atoatoa, o le a le tupu lenei faagasologa, e mafua ai le le atoatoa o le gasegase ma le le mafai ona gaosi gaʻo i meaai.
  • Cholesterol e talafeagai mo le fausiaina o se numera o hormones o mea faʻamalosi e faʻamalo e gland sex (estrogens and testosterone) ma le cortex adrenal. I le soliga o le metabolism o le cholesterol i totonu o tagata, e ono tulaʻi mai ai le faaletonu ma le endocrine.

O le aʻafiaga faigata o le cholesterol i le tino ua avea ai o se mea e sili ona taua, ma o le mea lea e le mafai ai ona teena atoatoa. Ae ui i lea, o le sili atu o lenei lipid i totonu o le toto e matua faateleina ai le lamatiaga o le atiaʻe o atherosclerotic vascular vasions of differentalizationalization.

Flavones ma beta-sitosterols

Flavonoids, o se vaega o mea tau laau, ei ai le aafiaga faʻafouina o le tino o le cardiovascular system, latou te faʻamalosia ai le epithelium o toto toto ma faʻamalolo ai meaʻai, taofia le tuʻuina o pusa cholesterol.

O nei Meaʻai, Cholesterol Pro

Amerika togafitiga mo le maualuga o le cholesterol. E tuʻuina atu vaega tulaga ese: flavones ma beta-sitosterols. O loʻo i ai i le vaega mulimuli se aafiaga o le hypoglycemic ma le hypolipili.

Faʻaleleia atili le gaioiga o fualaau oona. E mafai ona e faʻatau le faʻaopoopoga i le iherb.com i le leai o se totogi faaopoopo. E tasi le pusa e aofia ai 120 papa. Tau - 2320 rubles.

E tatau ona ave laumei 1-2 fasi faʻi 2 taimi i le aso faatasi ai ma meaai.

Source Naturals, Cholesterol Relief (Cholesterol Rescue)

O vailaʻau faʻasolosolo o loʻo i ai pusa o laau toto. O mea ia e puipuia ai le faʻaaogaina o le tele o le cholesterol i totonu o le iniseti, lea eo mai ma meaai.

"Fesoasoani i le cholesterol" e faʻaleleia ai le gaioiga o le fualaau faasaina ma faʻaitiitia le maualuga o le gaʻo i le amataga o le atherosclerosis. O le faʻaopoopoga o mea Amerika, na faia i ni palasitika 60 palama.

O le tau e afifi ai le 2140 rubles i le iherb.com. Metotia o le talosaga: 1-2 laulau 1-2 taimi i le aso.

Tulaga lautele o fuainumera

O a fuainumera? O se vaega lea o vailaʻau e mafai ai ona e pulea le maualuga o le cholesterol, lipoproteins maualalo ma le maualuga i le toto. O le faiga o gaioiga e mafai foi ona faʻamatalaina o latou igoa. Faatasi ai ma fualaau faasaina, saolotoga ma fuainumera e mafai ona iloagofie. Muamua - faʻamalosi pe faʻafaigofieina le faʻatulagaina o soʻo se vailaʻau, ma le lona lua, i le itu, ia puipuia lenei mea. O nei vailaʻau e le tatau ona fenumiai ma le fulafula o le paʻu o le helicatic, lea e faʻaaogaina e faʻamalosia ai le totoina o le toto ma o loʻo maua i le paʻu pepa.

Faatasi ai ma le faateleina o le cholesterol o le toto, o loo i ai le faateleina o le lamatiaga o le faaleagaina o le myocardial, o le faamai o le ischemic ma le faaleagaina o vaa o le pito i lalo. I lenei itu, o fualaau fou e masani ona atiaʻe e pulea ai lipids o le toto. O nisi oi latou o fuainumera.

O fualaau oona e maua ai le aafiaga o le hypolesterolemic, o lona uiga, latou te mafai ona tuu i lalo le cholesterol i le toto o le tagata. O le masini o le gaioiga o fuainumera o le vavalalata e ala i le taofia o le galuega a se tasi o le enzymes o le ate - HMG-CoA reductase, o le autu lea i le fatuina o le cholesterol i le ate. Ona o le le faʻamaina o lenei enzyme, o le faʻaaogaina o statins e oʻo atu ai i lalo ifo o le cholesterol.

O le gaioiga o fuainumera i luga o le tino e taʻitaʻia e le gata i le maualalo o le cholesterol i le toto o le tagata maʻi, ae fesoasoani foi e toe faʻafoʻi puipui puipui o toto toto e aafia i le atherosclerotic faagasologa. E mafua ai le faʻaitiitia o le lamatiaga o le thrombosis ma faʻaleleia ai le faʻataʻitaʻiga o le olaga i le lumanaʻi o se tagata.

Lipoic acid

Lipoic acid preparations e faʻaleleia ai le metabolism telefoni feaveaʻi, fesoasoani e vave faʻateleina le metabolism: glucose, lipids. Lipoic acid e aveesea ai le tele o le cholesterol mai le tino. O le tino i se taumafaiga e fai mo le le lava o le malosi e amata ona faʻaalu le cholesterol mai pusa atherosclerotic, faʻamamā ai vaʻa toto.

Soifua Maloloina, Alpha Lipoic Acid

Amerika fesoasoani faaopoopo. E tasi le capsule e aofia ai le 600 mg o le alpha lipoic acid. O le pusa na aofia ai le 60 capsules o le vailaʻau. E tatau ona ave le vailaau i lea aso ma lea aso ma se fua o le 600 mg. Faʻasalalau naʻo le mea na faatonuina e le fomaʻi. Tau - 1412 rubles i luga o le upega tafaʻilagi iherb.com.

E faaopoopo atu i le lipolic acid, ei ai isi auala. Faitau tusitala fofo masani, lea, faatasi ai ma meaʻai ma gaoioiga, e faʻaitiitia ai le cholesterol pe a uma 3-4 vaiaso. Le manatu o fomaʻi "

O nei meaai, Sytrinol, Formula Cholesterol

Sitrinol o se faʻalavelave o le flavonoids. O nei mea e fesoasoani i le faʻalauteleina o toto toto, faʻamalosia a latou epithelium ma le faʻamaloloina o microcracks. Faʻalapotopotoga - Amerika. O le vailaʻau o loʻo i ai le capsules e 120 o le vegetarian o le 150 mg o vailaʻau i totonu taʻitasi. O le tau mo le afifiina o le 1908 rubles. E manaʻomia lou ave sitolol 1-2 fasi vaega 2-3 taimi i le aso.

O afea e faʻasinoina ai fuainumera?

O fualaau oona e faʻaaogaina i tagata e iai faʻamaʻi eseese e avea o se vaega o togafitiga ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o latou atinaʻe. Aisea ua faailoa mai ai nei papa?

  • Puipuia o le fatu cardiovascular (fatu fatu ma le stroke). O tulafono mo le puipuiga ua faʻataʻitaʻiina e faʻavae i luga o suʻesuʻega e mafai ona faʻaaogaina e le latou faʻaaogaina le faʻaititia o le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le faʻamaʻiina o le myocardial i tagata o loʻo i ai le tele o aʻafiaga o lenei faʻamaʻi. O le faʻaaogaina o isi vailaʻau ma mea taumafa e le aʻafia ai mea e le aʻafia ai.
  • O tulafono e faʻaalia mo le faʻaaogaina pe a maeʻa le osofaʻi o le fatu poʻo le taʻavale. O nei fualaau faasaina e mafai ona faʻaitiitia ai le lamatiaga o le toe faʻafouina o nei faʻamaʻi ma faʻaleleia le faʻasologa umi o le maʻi.
  • Atherosclerosis o se laasaga o le tino o loʻo faʻaauau pea i luma ma le atinaʻeina o atherosclerotic plate i totonu oi latou. Ua i ai i le fomaʻi se manatu faʻamaonia ua faʻamaonia e faapea o lenei faagasologa e tuusaʻo saʻo ma le maualuga o le cholesterol i le toto. O le mea lea, afai e te faʻaititia le maualuga o le cholesterol i le toto, ona mafai lea ona e faʻaititia le fua faatatau o le atinaʻe o le atherosclerosis ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atiaʻe o le maʻi cardiovascular.
  • I le faʻasologa o le gasegase (o le tuufaatasiga o le oona, o le maʻisuka ma le maualuga i le tasi tagata maʻi), o vailaau o fualaau oona o se vaega o togafitiga faigata, e avea ma sui o le prophylactic.

I le faaopoopo atu i le iloiloga o faʻamatalaga avanoa, e tatau i le fomaʻi ona suʻeina faʻasagaga o loʻo i ai nei e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o aʻafiaga mai le faʻaaogaina o vailaʻau:

  • Faʻasalaga taʻitoʻatasi i vaega o le vailaʻau.
  • Faʻasalaga Allergic i fuainumera ma a latou pulega muamua.
  • Gaioiga gasegase (hepatitis poʻo le cirrhosis) i le ate.
  • Tina po o le lactation.
  • O tulafono e le fautuaina mo le faʻaaogaina e tamaitai e le faʻaaogaina metotia lelei o le faʻasaina.

A maeʻa se suʻesuʻega auiliili o le maʻi, e filifili le fomaʻi i le mauaina o fuainumera e se tagata maʻi faapitoa.

O le tofiaina ma le puleaina o fuainumera e tatau ona vaavaaia e le fomaʻi ina ia mafai ai ona iloa vave aafiaga e aʻafia ai nei fualaau faʻasaina ma ia fetuutuunaʻi togafitiga o togafitiga.

Tupulaga o Tulafono

Aʻo leʻi talanoa e uiga i le faʻaaogaina o fualaau oona o lenei vaega, e tatau ona filifili po o le fea vailaʻau o fuainumera? E oo mai i le taimi nei, e fa augatupulaga o fuainumera e iloga i vailaau faafomai, eseese i auala o sauniuniga ma uiga o faatinoga. O faʻamaumauga muamua-tupulaga na maua mai fatuga o le ituaiga Aspergillus. E aofia ai Lovastatin, Pravastatin ma isi vailaʻau. O vailaʻau faafomai o le lona lua, lona tolu ma le fa o augatupulaga e matua gaosia ma e eseese igoa - fluvastatin, rosuvastatin ma isi.

E taua le maitauina e faʻapea, mo le tele o tagata o loʻo i ai se manatu sese e faapea o faʻamaumauga muamua-tupulaga na mauaina i se auala masani e sili atu ona saogalemu vailaʻau mo le faʻaitiitia o le cholesterol o toto nai lo ana faʻaoga faʻapitoa. O le mea moni lava e le o le mataupu. O le saogalemu ma le umi o le aafiaga o oloa gaosia e le o se tulaga maualalo i tulafono muamua-tupulaga, ma i nisi tulaga e sili atu nai lo mea.

Lisi o fuainumera i le tupulaga:

  • O le augatupulaga muamua (Pravastatin, Simvastatin ma isi) e itiiti le aoga ma le umi o le faatinoga e faatusatusa i ana gaioiga gaosia. O le tele o taimi e tutupu ai aʻafiaga, e taʻua o mea e afaina ai, e fesoʻotaʻi ma le sauniuniga o le mea gaʻo mai le fatu o le penicillin, lea e mafua ai i le tele o tagata le afaina. O lenei vaega o statins o loʻo faʻaauau pea ona faʻaaogaina i le leai o se mea e tupu ai le maʻi i maʻi.
  • O le tupulaga lona lua (fluvastatin) e ese mai i le augatupulaga muamua i lona umi o le gaioiga o le gaioiga ma le televavave o le ausia o se faʻamoemoe maualuga i le toto.
  • O le lona tolu o augatupulaga o fuainumera (Atorvastatin) e le gata ina maualalo ai le maualuga o le lipoproteins leaga (LDL) ma le cholesterol, ae faateleina ai foi le mea o le "lelei" lipoproteins maualuga. O lenei mea e mafai ai e oe ona ausia se lelei sili atu. O nei fuainumera mo tagata matutua o fualaau ia o filifiliga.
  • O le fa tausaga (Rosuvastatin) o se fuainumera aoga faʻaonaponei mo le tuʻuina atu o le cholesterol ma e faʻaaogaina lautele i faiga faʻapitoa.

O le filifiliga o le fuainumera aupito sili mo se tagata maʻi faapitoa e faia e lana fomaʻi, talu ai o augatupulaga taʻitasi o fualaau oona o loʻo i ai faatinoga ma e fesoʻotai ma aʻafiaga eseese o aʻafiaga.

Atorvastatin

O se tasi o fualaau autu mo togafitiga o le hypercholesterolemia ma le atherosclerosis o loo i ai nei. O le fua amata o le vailaau e 40 mg i le aso, o se fualaau e tasi. O lenei fuainumera e le tatau ona faʻaaogaina pe afai e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi, aua o suiga i le inumaga e mafai ona faia pe a uma lena.

Ole fua maualuga o aso taitasi o le 80 mg. Afai e sili atu, o le faʻafia ona faʻaalia o aʻafiaga o loʻo mulimuli mai e faʻatupulaʻia tele.

Antioxidants

O nei mea e puipuia ai le faʻavaeina o faʻasalaga saoloto i totonu o le tino, lea e faʻamamatia ai sela ma masini, ma faʻaogaina ai le micro-damage. I le taua faasagatau i le atherosclerosis, e manaʻomia ai antioxidants e puipuia ai le fausiaina o ni kapilifala fou ma le faʻamalolo o vaʻa toto lea na fofoina ai pusa. O sui nei o loʻo sili ona aoga.

Fomai Sili, Coenzyme Q10 (CoQ10)

O se vailaau Amerika mo le maualuga o le cholesterol ma mo le toe faafouina o le tino. E aofia ai le coenzyme Q10 i lona tino mama. O lenei vailaau e mafua ai le gaosiga o metabolic ma le gaosiga o le malosi i le tino. O le metabolism ma le faʻamaʻaloga o le tele o gaʻo o loʻo faʻateleina.

O le afifi e aofia ai le 60 capsules o se vailaʻau e 100 mg. E fautuaina e ave le vailaau 1 taimi i le aso i le taeao mo le 1 le vaega. O le tau mo le afifiina e tusa ma le 1000 rubles.
O oloa e maualalo ai le cholesterol ma faamama toto.

O tulafono e sili ona aoga fualaau faasaina mo le maualuga o le cholesterol.

Rosuvastatin

O se tasi o vailaʻau vailaʻau faʻasaina faʻatasi ma se faʻamatalaga aloaia. Pe a ave, e maua ai le vave vave o le poloka o le enzyme i le ate. E mafai ona faʻaaoga faatasi ma le lipamide.

O fua i aso taitasi i le laasaga muamua e 20 mg, faatasi ai ma se tasi o fualaau i le afiafi. I le leai, o le leai o se taua o le fale suesue, ua faateleina le fualaau. O le maualuga o aso aoga e 80 mg. Ae ui i lea, i le tele o mataupu, o le fua aupito sili ona lelei o le 40 mg; pe a oʻo i luga atu, o le itu e masani ona faamaumauina.

Simvastatin

Le faʻamuamua o fualaau faasaina, e masani ona faʻaaogaina e togafitia ai le hypercholesterolemia i tagata gasegase e maua i le atherosclerotic leions o le moega lapisi. O le fua muamua o le 20 mg, atonu e faateleina i le 80 mg i le aso.

O fualaau mai lenei vaega o loʻo i ai aʻafiaga faʻapitoa, ae e ese i le faʻatulagaga o fuataga ma e iai aʻafiaga faapitoa ile tino. O le mea lea, o le fesili o le filifiliga ma le pulea o vailaau e tatau ona filifili naʻo le fomaʻi mai.

Aafiaga aʻafiaga

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina o fuainumera, i le faaopoopo atu i lona togafiti togafitiga, o fualaau e faʻaitiitia ai le cholesterol toto e mafai ona mafua ai aʻafiaga. O lenei mea e mafua mai i le manaʻomia mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina. O le tagata gasegase e mafai ona i ai mea nei e le manaomia:

  • Paʻu ma mea e le afaina i le tino maso - o le maʻi e maua ai le tiga o le musika e mafua mai i faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi e pei o le pipili. I nisi tulaga, o le musele maso, myoglobin, e mafai ona maua i le toto.
  • O tagata e umi se taimi e ave ai fuainumera e mafai ona iai se faʻaitiitia o le manatua ma le saoasaoa o mafaufauga, lea e foliga tutusa ma le ata o le faamaʻi o le Alzheimer.
  • O fualaau e maualalo ai le toto o le cholesterol toto e afaina ai le tele o le ate ma faateleina ai o latou enzymes toto (Asat, Alat ma isi). O tagata mamai uma e maua i luga o fuainumera e tatau ona ave i latou i lalo o le vaavaaiga o suʻega o le toto faʻasolosolo.

E le gata i lea, o le a le mafai ona tupu mai ni uiga faapitoa i le tulaga o le tigā, o le ulu, o le vevela, o le lesepese o le tino (faʻalavelave, manava manava poʻo le malosi), tali o le maʻi.

E tele se mea e iloa e uiga i fuainumera ma o latou aʻafiaga. O le tupu mai o nei mea e tupu o se taunuuga o le faʻalavelaveina o le gaioioiga o le HMG-CoA reductase, lea e le gata mo le gaosia o le cholesterol, ae mo le fausia foi o le coenzyme Q10. O lenei vailaau e taua tele mo le faatumauina o le tulaga masani o siama maso ma e aafia i le fausia o le malosi.

E tatau ona ou faʻaaogaina statins?

O mea uma lava e tusia e uiga i fuainumera e mafai ona fenumiai ai se tagata e tusa ai ma le filifiliaina oi latou mo togafitiga ma le puipuia o faʻamaʻi eseese. Ae ui i lea, o le finauga autu mo le inu o vailaau cholesterol o le faʻamaonia lea e faʻaitiitia ai le soifuaga o tagata i le maualuga o le lamatiaga o le myocardial infarction or stroke e 30-40%. E leai lava ni fualaau oona mai isi vaega o vailaʻau.

O loʻo i ai se lisi o tuʻutuʻuga pe a faʻaalia tulaga taʻitasi mo le faʻaaoga:

  • Paga o le fatu o le taimi ua mavae poʻo le taʻavale, faʻapea foʻi ma osofaʻiga o le ischemic i taimi ua tuanai.
  • Gaoioiga tau taotoga i luga o vaʻa - faʻamaʻi, coronary artery ese le faapipiiina, ituaiga eseese o angioplasty.
  • Tetee atherosclerotic faagasologa i maʻa o le matelaina oona e fafaga ai le fatu o le fatu.
  • Le tuufaatasiga o le maʻisuka ma maualuga maualuga o le C-reactive protein.
  • Atherosclerotic faagasologa o le tele localization.

Ae ui i lea, o loʻo i ai le numera o taʻiala e le faʻatagaina, e aofia ai:

  • Cholesterol maualuga maualuga, ae aunoa ma le atherosclerosis.
  • O le leai o se faʻalavelave faʻavailaau i le tala faasolopito ma le leai o se fatu fatu fatu.
  • O le faʻateleina o le protein C-reactive i le plasma toto e itiiti ifo i le 1 mg / dl.

E tatau i le fomaʻi ona faʻamaʻesueina ia taʻiala o loʻo avanoa mo le tagata maʻi ma filifili i le tofiaina o fuainumera sili ona lelei i lenei tulaga.

O tulafono o fualaau ia o le filifiliga mo le puipuia ma le puipuia o le toe foi mai o maʻi fatu cardiovascular i le tele o tagata gasegase. O le maualuga tele ma le ono lamatia o aʻafiaga o aʻafiaga e oʻo atu ai i le lautele o latou faʻaaogaina i togafitiga faafomaʻi.

Atheroclephitis mai cholesterol: tau, faatonuga mo le faʻaogaina, iloiloga

O le atherosclerosis o loʻo sili ona taatele o le maʻi cardiovascular. E tupu mai o se taunuuga o le faaputuputu o lipoproteins i totonu o le toto. Atheroclephitis mai le cholesterol ua manatu o se auala lelei e suia ai le fua o le atherogenicity.

O se taunuuga o le tagofia o fualaau faasaina, ua faateleina le lipoproteins maualuga. E fesoasoani lenei mea e aveese ai le lipoproteins maualuga maualalo maualalo mai le tino lea e faaputuputu i le va o puipui o toto toto.

Faatasi ai ma le faʻaleleia lelei o le fualaau faasaina, e mafai ona faʻasalalau le maualuga o le cholesterol i le tino.

Faʻavae ma meatotino

O vaega o le atheroclefitis o fualaau faasaina e fesoasoani i le faʻaitiitia o le faʻamaʻiina o le tino vascular system

O le vaega autu o le vailaau oona o le paluga vao. I talanuʻu faʻaleaganuʻu ma aganuʻu masani, o le mea e faʻaaogaina ai vaovao e sili ona lelei e faamama ai vaa i luma o le maualuga o le cholesterol.

O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai le vevela vevela vevela, fugalaau o le hawthorn, vitamini C ma le vailaʻau PP. O nei vaega taitasi i lona lava ala e aafia ai le cardiovascular system, faʻamalosia, tuʻuina atu le leo.

I le avea ai o se vaega o le paluga vao, e tele ituaiga o mea e le o gaʻo. Faʻafetai i le mafai ona vave faʻapipiʻi le cholesterol faʻateleina. O le iʻuga o le tuʻufaʻatasiga, ua gaosia ai le gaʻo. O nei vailaʻau e faʻasaga ai le gaioiga o le toto ma faʻalauteleina ai le galavai o vaʻa o le loto ma le tino atoa.

Amino acids i le clover ei ai flavonoids. Mo le vascular system, o flavonoids o se fualaau faʻamalosi e fesoasoani i le faʻasaʻoina o le gaʻo gaʻo ma faʻaitiitia le aofai o le cholesterol i totonu o toto o le tino.

Manatua! O le faʻaoloaina o le totoa e le afaina ai le gaioiga o le ate. Afai o le puna o le maualuga o le cholesterol i totonu o le tino o le taumafa tele lea o meaʻai gaʻo poʻo le gaʻo o le galuega, o le fualaau faasaina e le aoga i le faʻaaogaina.

O vaega o le atheroclephitis fualaau e fesoasoani e faʻaitiitia ai le faʻamaʻiina o le tino vascular system. O le mea lea, e mafai ona ausia se puipui malosi i totonu o le vaa. I lenei tulaga, o le pito i fafo o le vaa e tumau pea ona fua.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Atheroclephitis o loʻo faʻaalia mo tagata e iai faʻamaoniga o le atherosclerosis poo se predisposition i foliga o atherosclerosis.

E talafeagai le amata ona ave le fualaau faʻamaʻi pe afai o loʻo i ai se faʻamalo o le cholesterol i totonu o vaa. O lea tulaga e mafai ona maua na o se taunuuga o le suʻesuʻeina o meaola oona, ma o se taunuuga e mafai ai ona maitauina le vavalalata o fuaitau o le vaa poo le solia o le faamaoni o le puipui vascular.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona mafua mai i le puipuia ma le toe faaleleia. I le avea ai ma se faʻasolosolo, ua faʻaaogaina le vailaʻau e faʻaitiitia ai le tele o le cholesterol i le tino, ina ia faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atherosclerosis ma isi faʻamaʻi o le cardiovascular system.

I le avea ai o se sui faʻaitiitia, e mafai ona faʻaaogaina le vailaau pe a uma ona faʻamaʻiina se maʻi fatu fatu, aemaise lava o le fatu fatu poʻo le faʻamaʻi.

A maeʻa le suʻesuʻega o le tino atoa, e mafai ona faʻamaonia le vailaʻau i tagata ei ai tulaga faʻalavelave mo le atiaʻe o le atherosclerosis. O aʻafiaga o aʻafiaga e aofia ai: le i ai o le maualuga, maualuga, maualuga maualuga o le toto maualuga, o le i ai o le maʻisuka.

I nisi tulaga, o le vailaʻau e faʻaaogaina e fai ma fofo ile taimi o taumafa. O le taua tele o le faʻaaogaina o fualaau faasaina mo tagata ei ai le gase o le galuega, ma mafua ai ona faateleina le maualuga o le cholesterol.

Contraindications

E tatau ona e musu e ave le fualaau faasaina i le taimi o le maitaga. E mafua lenei mea ona o le tutupu o suiga o le hormonal i le taimi o le maitaga. Talu ai ona o le tele o nisi o hormones i le tino ua faʻalautele pe faʻaitiitia i le taimi o le gaioiga, o le aafiaga tonu i le tino o le suiga i le cholesterol e le o iloa.

Ma le isi, e uiga i tina, e tatau ona faʻapulaʻa le faʻaaogaina o fualaau oona i le taimi o le susu. O vaega o le vailaʻau e mafai ona pasi saʻo atu i le pusa i le pepe. I tamaiti, o le suiga o le cholesterol i se vailaau faafomaʻi e ono afaina ai le leaga.

Teʻena le tagofia o fualaau faasaina ua fautuaina mo tagata e le faʻaaloalo i vaega o le vailaʻau. I nisi tulaga, e ono tulai mai le teteʻi anaphylactic.

O faʻamaʻiloga ua taua i luga e faʻaaoga i le laupepa ma le capsule pepa o le vailaʻau.

Afai o le fomaʻi o le vailaau faʻasolosolo, o le mea e tatau ona faʻatapulaʻaina ai le meaʻai i le tulaga o faʻalavelave faʻafitauli. O le tuufaatasiga o capsules vai e aofia ai le ava malosi, lea e gaoioi i luga o le fatugalemu o le tino. O le iʻuga, o le faʻalauteleina o le faʻalauteleina o le lagona, ma tulaga faigata e tulaʻi mai.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau faasaina, e fautuaina e faia se suʻesuʻega maeʻaeʻa. I le i ai o le ava malosi, maʻi o le ate ma le ulu o le ulu, o le tagofia o fualaau faasaina e mafai ona faʻaosofia ai le tupu mai o faailoga le iloa.

O le laupepa ma le capsule foliga o le fualaau faasaina e aʻafia ai le tino

O tagata maʻi na faʻaaogaina le vailaʻau mo se vaitaimi uumi na faʻaalia le faʻamautuina o le toto maualuga, o se faʻalauteleina o le leo o le cardiovascular system, faʻapea foʻi ma se faʻaitiitia o le cholesterol i tulaga masani.

E maitauina e leai se eseesega i le va o le laupepa ma le kapoti o le vailaʻau. Latou te galulue i le tino ma le malosi tutusa.

Tuua Lau Faamatalaga