Le vailaau Vazobral - iloiloga o fomai ma tagata gasegase

  • Pusa (10 fasi pepa i totonu o se vailaʻau, 1 poʻo le 3 pepa i totonu o se pepa pepa),
  • Fofo mo le faʻafofoga tautala (i totonu o fagu tioata tioata o le 50 ml i se tui tui, 1 le fagu i totonu o se atigipusa pepa).

O mea gaosi a Vazobral o:

  • Caffeine (40 mg i le 1 papa, 10 mg i le 1 ml o le vaifofo),
  • Alpha-dihydroergocriptine mesylate (4 mg i le 1 papa, 1 mg i le 1 ml o le vaifofo).

O pusa o vaega o fesoasoani e aofia ai: microcrystalline cellulose, colloidal silicon dioxide anhydrous, lactose monohydrate, magnesium stearate.

O tagata e faʻaaogaina le fofo o: citric acid, glycerol, ethanol, sua mama.

Pharmacodynamics

Vazobral o se faʻamaʻi faʻasolosolo e faʻavae i le α-dihydroergocriptine ma le caffeine.

Caffeine, o se tasi o mea aoga o Vazobral, e maua ai le malosi o le psychostimulation ma le analeptic, ma faʻaleleia ai foi le faagasologa o le fiafia i le faiʻai, lea e mafua ai le faateleina o le tino ma le mafaufau, ma le faaitiitia o le moe ma le vaivai. O lenei vailaʻau o loʻo i ai se faʻalogona faʻaleleia i luga o le faʻataʻitaʻiga o le vaʻaia o le uaea, faʻateleina le vasomotor ma nofoaga faʻalaulela, ma o loʻo i ai sona aʻafiaga.

O le isi mea malosi o le vailaau faasaina, α-dihydroergocriptine, o se vailaau o le alkaloid e pei o le vailaʻau e mafua ai le poloka1- ma le a2-aʻoaʻoina. E maua ai le serotonergic, dopaminergic aafiaga, faʻaitiitia ai le faʻaopoopoga o sela mumu ma platelets, e faʻaitiitia ai le gaogao o le puipui vascular, faʻaitiitia le numera o capillary galue, e faʻamalosia ai le toto ma le metabolism i le mafaufau, ma faʻapupulaina ai le malosi o le faiʻai ile hypoxia.

Pharmacokinetics

I le i ai o le caffeine, o le faʻaaogaina o le dihydroergocriptine pe a faʻaogaina ua faʻavaveina (o le maualuga o le faʻamoemoe e maua pe a uma le 0.5 itula i tua atu o le pulega).

O le maualuga maualuga pe a uma le puleaina o le 8 mg o le α-dihydroergocriptine e 227 pg / ml. O le afa-ola faʻaumatia e itiiti ifo ile 2 itula.

Faailoga mo le faʻaaogaina

E tusa ai ma faatonuga, o Vazobral o loʻo faʻaaoga i mataupu nei:

  • Cerebrovascular insufficiency (e aofia ai ma le cerebral atherosclerosis),
  • O mea vaivai ma le labyrinth (gasegase, tigā, hypoacusia) o mea e mafua mai i mea o loʻo maua,
  • Retinopathy (hypertensive ma le maʻisuka),
  • Faʻafitauli le atoatoa
  • Faʻitiʻitia le gaioiga o le mafaufau, le mautonu i avanoa, le gauai le mafaufau ma manatua e fesoʻotai ma suiga o tausaga,
  • O aʻafiaga o faalavelave faʻafuaseʻi o cerebrovascular,
  • Maniere's faamaʻi,
  • Faʻalavelave faʻafuaseʻi o le lautele (faʻamaʻi ma le maʻi o Raynaud).

O le vailaau faasaina ua faatonuina foi mo le puipuia o le migraine.

Faatonuga mo le faʻaaogaina Vazobrala: metotia ma metotia

O vaifofo Vazobral ma meaʻai e fautuaina ina ia faʻatalanoa i le taimi o taumafataga 2 taimi i le aso, faʻasaʻu i lalo i sina vaega ole vai. Pe a faʻaaoga fualaau, o le tasi fuataga e 0.5-1 papa, o se vaifofo - 2-4 ml (1-2 le tuiina o le syringe).

O le umi o le togafitiga e 2-3 masina, pe a tatau ai, o le togafitiga e mafai ona toe faia.

Faʻaiʻuga

O le faʻaaogaina o le vazobral e ono aʻafia ai itu nei:

  • Mai le gastrointestinal tract: nausea, dyspepsia, gastralgia (o ia faʻaaliga e le manaʻomia ai le faʻamavaeina o fualaau),
  • E le lava (leai se sili atu i le 1% o mataupu): ulu o le ulu ma le vevela,
  • E seasea lava (e le sili atu i le 0.1% o mataupu): faʻaitiitia o le toto, tachycardia, faʻamaʻi o le tino.

Faatonuga faapitoa

O le faʻaaogaina o Vazobral e tagata gasegase o loʻo mafatia i le maualuga o le toto maualuga e le faʻamavaeina ai le manaʻoga mo le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina.

O fualaau faasaina ei ai sona aafiaga vasodilating, e aunoa ma le afaina o le toto toto.

Caffeine, o se vaega o pepa Vazobral, e mafai ona mafua ai le tachycardia ma le faʻalavelave moe.

Tina ma le lactation

Ona o le le lava o faʻamatalaga ile falemaʻi, e le fautuaina le Vazobral mo togafitiga aʻo maʻitaga.

E le fautuaina le Vazobral mo le faʻaaogaina i le taimi o le lactation, talu ai ona o le fualaau faasaina e mafai ona faʻaititia ai le lactation.

Vazobral e leai ni faʻavae faʻavae; ia faʻamaonia se vailaʻau faʻatasi ma se faʻafitauli faʻapitoa, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Faʻamatalaga e uiga i Wazobral

O faʻamatalaga e uiga i Wazobrale e sili ona lelei: o le vailaau faʻamalositino e faʻaumatia ai uiga o le vaivai o le mafaufau ma le tino, fesoasoani e tau ma le faʻalavelave, leai se gauai.

O faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o Vazobral ao laʻititi, e tele matua e fautuaina e aloese mai le tagofia o lenei vailaʻau i tamaiti.

Le aafiaga o le fualaau faasaina "Vazobral"

O le aʻafiaga o fualaau faʻasaina o loʻo fesiligia i le tino o le tagata e mafua mai i lona fatuga. O le Alpha-dihydroergocriptine ei ai lona aafiaga i luga o toto, faaleleia atili le toto, lea e tau atu i le faaleleia atili o meaʻai o le faiʻai. O le caffeine e faʻamalosia ai le gaioiga o nisi vaega o le fatugalemu tutotonu. E maua ai le tino ma le mafaufau.

O le a le taimi e ave ai fualaau faasaina "Vazobral"?

E tele faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina. E talafeagai le taʻuina o faʻamaʻi lea e masani ona faʻataʻitaʻiina ai le fualaau faasaina "Vazobral". Faatonuga, iloiloga a fomaʻi e faʻaalia ai faʻamaʻi nei.

1. Faʻaleagaina o le gaioiga o le cerebral e mafua mai i le paʻu, afaina o le faiʻai i le maʻi, suiga o tausaga.

2. Faʻaitiitia le mafaufau ma le gauai.

3. Faʻafitauli le mafaufau.

4. Faʻafitauli o le faʻatonuga.

5. Faʻalogo le faʻaleagaina, gasegase, totogia e mafua ona o le le lava o le toto.

6. Faʻaleagaina o le toto.

7. O le le atoatoa.

E faʻapefea ona ave le fualaau faasaina "Vazobral"

O faatonuga mo le vailaau o loʻo fesiligia ma fautuaga a fomaʻi e faʻamalamalamaina ai tagata maʻi i faʻamatalaga ma le auala e tatau ai ona faaaoga le fualaau faasaina "Vazobral". O iloiloga oi latou na faʻaaogaina lenei vailaau e tatau ona mafaufauina. O le fualaau faasaina e faalua ona fai i le aso faatasi ma meaai ma fufulu ile vai. O se tasi fualaau e 1 pe 2 papa. Afai o le sooupu o loʻo fesiligia o loʻo faia i le tulaga o se vaifofo, ona oʻo lea i le 2-4 ml.

Aafiaga ma faʻaleagaina

E faʻasaina mo tagata e iai le vailaʻau ile vaega ole vailaʻau. A o ave le vailaʻau, afu, tiga i totonu o le manava (i aso muamua o le faʻaaogaina o fualaau faasaina), o le faʻaitiitia o le toto, o foliga mai o le paʻu o le paʻu ma atonu o le a foliga mai. O le saogalemu o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina e fafine maʻitaga e leʻi faʻamaonia. E leai ni faʻamatalaga i luga o le fegalegaleaiga o fualaau faasaina ma le ava malosi. O le mea lea, e le manaʻomia le tuʻuina atu o fualaau faasaina i le ava malosi. Afai e maua e le tagata maʻi fualaau e maualalo ai le toto, i le taimi nei, ma le faaeteete, e tatau ona e amata faaaoga le fualaau faasaina "Vazobral" mo togafitiga. O suʻega o maʻi e iloa ai i se tulaga faapea, o le atinaʻeina o manatu, o le foliga mai o le faʻanoanoa e mafai. O fafine tausi maʻi o loʻo ave le fualaau faasaina "Vazobral" na maitauina ai le faaitiitia o le susu o susu.

Faatonuina o fualaau faasaina i tamaiti

E tusa ai ma taunuʻuga o le faiʻai o le fomaʻi, e mafai e fomaʻi ona faʻamatalaina fualaau o le "Vazobral" i tamaiti aʻo pepe. O le mafuaʻaga atonu o se microblood i le cerebral cortex na maua mai ona o le suʻesuʻega, faʻamaonia ai le matelaina o le okesene, faʻalavelave faʻamalosi, faitioga a matua e uiga i le popole o le pepe, o lona moe lemu. E i ai isi mafuaaga mo le faatonuina o se vailaau. O le tele o matua oe na faatonuina tamaiti o le fualaau faasaina "Vazobral" ua fautuaina e faafesootaia nisi o tagata tomai faapitoa ao lei faamaonia le mea na tupu. E sili atu ona lelei le taʻalo saogalemu. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, o se mea sese e le o se mea e le masani ai, ma o le fualaau faasaina, e manatu i latou, i vailaau matuia. O tamaiti matutua ifo e masani ona faʻamatalaina vai Vazobral. E fesoasoani tele mai le vaivai. O fualaau e sili ona talafeagai mo le aveina, o lea e masani ona faʻasinoina i tamaiti i taimi uma. O loʻo i ai se vaega toatele o mātua e tali lelei i le aʻafiaga o le fualaau faasaina. Na ia fesoasoani i le toatele e aumai le galuega a le faiʻai i le laina, faaleleia atili le atinaʻeina o le tamaititi, faatelevave le faia o tautalaga, ma isi. E tatau i matua uma ona manatua o latou e nafa ma le tausia o le soifua maloloina o le pepe. Mo lenei mafuaʻaga, e le lava le faʻalogo i manatu o uo oe masani i aʻafiaga o se vailaʻau faapitoa. Ia mautinoa e feutagai ma se fomai agavaa. E na o le pau lava le mea e mafai ona e faia ai le filifiliga saʻo e uiga i le togafitia o le tamaititi.

Faʻamatalaga o tagata maʻi e uiga i le tagofia o fualaau

O le tele o tagata gasegase e mafaufau i fualaau faasaina "Vazobral" e avea ma fualaau matautia. O a latou tali i taunuʻuga o togafitiga e tele na o le lelei. O nisi o tagata gasegase na matauina se alualu i luma taua i mafaufauga ma le gauai atu i le maea ai o le tolu-masina o le aveina o vailaau, e ui lava o le fualaau faasaina ua faatonuina mo se mafuaaga ese. O se vaega tele o tagata gasegase e manatu o le Vazobral o fualaau faasaina e avea ma fualaau faasaina aupito sili ona saogalemu e leai se mea e faʻasaʻo ai. Latou te maitauina o vailaau faʻamalolo e faʻafefe lelei ai le ulu. E faʻaaogaina foi e taofia ai le fesuiaiga o toto toto.

Faatasi ai ma tagata na tuua manatu faaalia i le aafiaga o le fualaau faasaina "Vazobral", o loo i ai tamaiti aoga. Sa latou aveina vailaau i le taimi o le vasega. I lena taimi, na latou feagai ma le ogaoga o le mafatiaga faaletino ma faalemafaufau. E tusa ai ma i latou, o le fualaau faasaina na fesoasoani tele i le taulimaina o galuega, faateleina le lelei. E tusa ai ma tagata gasegase, ina ia mafai e le fualaau faasaina ona i ai se aafiaga lelei i le tino, e tatau ona onā i vasega - faalua i le tausaga mo le tolu masina. E le gata i lea, e tatau ona tausisia le metotia ma faʻamaʻi uma e pipii i le vailaʻau.

Fomaʻi iloilo

O fomaʻi e mafua le fualaau faasaina "Vazobral" i fualaau sili ona lelei. O le toʻatele oi latou e maitauina le faʻaleleia atili o le tulaga o le maʻi i le aso tolu i le maeʻa ai o fualaau. O faailoga muamua o ona aafiaga lelei e aofia ai le faʻaleleia o le moe, faʻateleina le faʻatinoga, ma le leai o ni ulu. O le faʻaalia o aʻafiaga pito i tua e seasea lava. O le mafuaʻaga mo lenei mea e mafai ona naʻo le sese o le fualaau oona poʻo le solia o tulafono mo lana pulega. Fomaʻi fautuaina le tuufaatasia o le fualaau faasaina "Vazobral" ma le faʻaaogaina o isi vailaʻau, lea e naʻo tagata tomai faapitoa e mafai ona pikiina. O le faʻataʻitaʻiga i lenei tulaga e matua vavaeeseina.

Nai lo o se faaiuga

O tagata faʻaonaponei uma ua latou iloa o aʻafiaga faʻamaʻi faigata e tupu i totonu oo tatou tino, lea e aʻafia ai lo tatou lelei. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e oʻo lava i le sili ona leaga, e suia ai le masani masani o metabolic processes. O le mea lea, e manaʻomia le faʻamaonia matuia mo le aveina o vailaʻau. O faʻatalanoaga faʻapitoa, o se suʻesuʻega auiliili o le tagata maʻi, o le faʻamaonia saʻo e tatau ona muamua i le filifiliga e suʻe fualaau.

Contraindications

  • Ole gasegase ile vaega ole gaioiga.
  • I le taimi o le maitaga (talu ai ona o le aafiaga i le tamaititi o le fualaau faasaina ma lona saogalemu ua le faamaonia).
  • Faʻasalaga pe a fafagaina (o loʻo i ai le faʻamaoniga o le fualaau faasaina e mafua ai ona paʻu i le gaosiga o susu susu).

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

  • Faatasi ai ma le pulega tutusa o fualaau faasaina, Vazobral ma fualaau faasaina e maualalo ai le toto, o le atinaeina o se faaletonu o le mafaufau, ma e oo lava i le le mautonu, e mafai.
  • Pe a ave le Vazobral i fualaau momoe ma nisi o mea faʻapitoa, o le faʻavaivaia o le aafiaga o fualaau momoe e matauina (ona o le i ai o le caffeine i le tuufaatasiga o Vazobral).
  • Faatasi ai ma le pulega tutusa a Vazobral ma levodopa, e ono mafai ona tupu le tiga o le manava, e masani lava ona i ai le fiva, fulafula ma le ulu o le ulu matua, leai se malamalama.

Vazobral i VVD

Faatasi ai ma popolega masani o le VVD o le fefe i le le iloa o se siosiomaga le talafeagai, e masani lava ona taofia e le tagata maʻi fafo i aso faigata. E masani foi ona i ai le fefe i se fatu fatuga, faatasi ai ma le suasusu, tachycardia, faavauvau i totonu o le loto, mamafa i tua o le sternum, fiva. E le gata i lea, e masani lava ona iai faʻamaoniga o le gastrointestinal tract ma faʻaleagaina le urination. Faʻalavelave o le ituaiga o faʻafefefe ma le vavalalata, faʻalavelave faʻafuaseʻi, aemaise lava i nofoaga tumutumu. O tagata maʻi e masani ona le maua le malosi e galulue ai mo lenei mafuaaga, alu i totonu o falemaʻi ma e le mafai ona maua se fesoasoani faʻapitoa.

VVD e masani ona tupu mai i tua o le faiʻai o manua, neurosis, popolega. E masani lava o le matafaioi e faia e le vaega faʻasolosolo ma suiga o le hormonal i le tino (faiva i fafine, mo se faʻataʻitaʻiga). E mafai ona tupu le VVD pe a maeʻa le maʻi o le faiʻai (pe a uma le fomaʻi poʻo isi faʻamaʻi viral, poʻo se malulu). E masani ona faʻaalia foliga o le VVD i le taimi o le inupia, ulaula poʻo le tagofia o fualaau faasaina.

Tuuina atu mea uma o loʻo i luga, e mafai ona e faʻaaoga Vazobral fualaau mo togafitiga faʻapitoa o VSD. E na o se fomaʻi e sili ona maualuga e tatau ona ia togafitia togafitiga, ia mafaufau i faitioga uma a le tagata maʻi ma pe a maea se suʻega atoa o le tino.
E sili atu i luga o le vystonia o le vegetative-vascular

Analogs ma synonyms

E tusa ai ma le vaega o vailaʻau, o le vailaʻau Vazobral o loʻo i ai tala nei, o vailaʻau mo le faʻaleleia o le cerebral:

  • Amilonosar,
  • Bilobil
  • Maualuga Fort
  • Bravinton
  • Breinal
  • Farani,
  • Vertisin
  • Vinpoten,
  • Faʻasolo,
  • Vitrum Memorial,
  • Gingium
  • Ginkgo biloba,
  • Ginkio
  • Ginkome,
  • Githnos
  • Maelega
  • Cavinton
  • Complamine
  • Xanthinol Nicotinate,
  • Nilogrin
  • O lona uiga,
  • Nimotop,
  • Nicergoline,
  • Oxybral
  • Picamilon
  • Picanoyl
  • Pikogam
  • Lauga,
  • Stugeron
  • Tanakan
  • Telektol,
  • Celllex
  • Ciniilini
  • Cinnarizine,
  • Cinnaron
  • Cinnasan.

O le vailaʻau oona mo le mea o loʻo galue malosi, o le vailaʻau Vazobral e leai, o lea e leai ni faʻamatalaga i lenei mea.

I totonu o ana togafitiga faafomaʻi, o se vailaʻau e sili ona tulaga ese. O loʻo i ai faʻalogoga o Vazobral fualaau faasaina, e tutusa lelei ma a latou aʻafiaga faʻafomaʻi i le tino. O i latou uma o loʻo lisiina i luga i le faasologa o le pi faitau.

Patient Reviews
Galina Koshevaya, Nalchik: "O le tele o taimi e masani ai, o le a le mafai ona filifili fualaau faasaina, ma o le a le mafai ai ona filifili fualaau faasaina e fesoasoani i le tautotogo ma le autumn, e le mafai ona ola. E le o se mea e sili ona lelei, ae o le mea e le o se mea e sili ona lelei, e le o se mea e sili ona faigofie, ae o loʻu ulu o le Vazobral e le o se mea e faigofie, ae o loʻu ulu tiga na faasolosolo ina faifai malie, ua ou le toe tali atu i suiga o le tau.

Irina Sumskaya, Perm: "Na matou mauaina le vative-vascular dystonia ma le faalēaogāina o faitioga. O faʻalavelave maualuga o le faʻalavelave faʻafuaseʻi na faʻamalosia ai le malosi o le tino. "

Neurologist ma le 25 tausaga o le poto masani i le falemai Kotla Valentina Danilovna, Moscow: "Talu ai ona o le vailaʻau Vazobral na faʻaalia i togafitiga faafomaʻi, ua faʻamaonia lelei lava ia. O le tele o taimi ou te tofiaina i tagata matutua o loʻo mafatia i le tiga o le ulu, o le vevela, le le mautonu, ma ou fiafia tele i taunuuga o togafitiga."

Neurologist ma le 14 tausaga o le poto masani i le falemaʻi Yavorsky Yuli Yulievich, St. Petersburg: "O le vailaʻau o Vazobral na faʻaalia lelei o ia i le falemai mo vaega eseese o gasegase, ma e masani ona faʻaaoga e matou i togafitiga faafomaʻi."

Le tau o le fualaau faasaina i le Russian Federation ma Iukureini

I totonu o Iukureini, o le tau o le afifiina o le Vazobral (fualaau o 30 vaega) o le 400 - 555 hryvnias. O le tau o le fofo o Vazobral vailaʻau (50ml) o le 360-400 UAH.

I le Russian Federation, o le tau o le afifiina o le Vazobral (fualaau o 30 vaega) o le 891.00 - 960.00 rubles. Le tau o le vailaau Vazobral solution (50ml) - 482.00 - 505.00 rubles.

Faʻamaumauga o le teuina ma aso maeʻa

E tatau ona teuina le vailaʻau i se nofoaga matutu ma malulu.

Aso faʻauma:

  • mo papa maʻa - fa tausaga mai le aso o le faʻasalaga,
  • mo se fofo - tolu tausaga mai le aso o le faʻasalaga.

A maeʻa le aso e muta ai (faʻaalia i luga o le afifi) e le faʻaaogaina le vailaʻau Vazobral!

O le vailaʻau Vazobral e faʻasaoina mai falemaʻi e ala i le faʻauluina.

O le vailaau o Vazobral e aofia ai le lisi B (fualaau malolosi).

Fale faʻamaloilo

O vaega taua o le vailaʻau e fesoʻotaʻi tuusaʻo ma lela mumu ma platelets. O le gaioiga autu o loʻo faʻatatau i le puipuia o le faapipii faatasi o nei siama.

O le tuufaatasiga o le oloa e aofia ai mea e maua mai i se laau togafitiga e pei o se otaota, o le faafetai ia i latou e maua ai le vaivai, ae o le faamalosia o aafiaga i puipui lapisi. O le iʻuga o lenei mea, o le tulaga maualalo o le mafai ona maualalo, lea e puipuia ai le faʻaaogaina o mea oona ma faʻamaʻi leaga.

Ona o le faasaʻo saʻo o le maualuga o le mausali o le fatu faiva i le fualaau faasaina, o le faagasologa o le okesene o le okesene e ala i siama e faaleleia, ma siitia ai le leo o puipui lautele. Afai e matauina le maualuga o le mamafa, ona puipuia lea o le vasoconstriction, ma o le maualalo o le toto, ae o le a latou faalauteleina.

O nisi tagata atamamai ua matua mautinoa ua talafeagai Vazobral e faaaoga i togafitiga puipuia e taulai i le puipuia o le atinaʻe o migraine. Ona o le i ai o le caffeine i le tuufaatasiga, o le tino tutotonu o le tino ua faaosofia, ua amataina le nofoaga autu o le manava ma le vasomotor, o le maualuga o le galue galue faateleina, ma le vaivai ua pasi.

Faiga o le Pharmacokinetic

O le afa afa itula talu le faʻafofogaina o le vailaʻau Vazobral, e mafai e se tasi ona matauina le mimiti atoatoa o vaega uma i le toto. A mavae le lua itula, ona amata lea o le faagasologa o le faʻamalosi o mea, lea e faia faʻatasi ma le talo. E maitauina foi o se vaega faapitoa, ae o se vaega itiiti, o alkaloids agavaʻa e mafai ona pasi i susu susu.

  1. Faʻalavelave faʻalavelave faʻapitoa, e aofia ai le faʻaitiitia o taunuuga e tulaʻi mai i lenei talaaga,
  2. O le le lava o le tino ma faia ni faʻaaliga,
  3. Faʻaitiitia o le mafaufau,
  4. Faitiitia le mafaufau, faapea foi ma le leiloa o le gafatia e taulai atu i se mea faitino poo se mea na tutupu, faagasologa,
  5. Le fesoʻotaiga le lelei o gaioiga e tupu i tagata gasegase e mafua mai i le natura masani o suiga i le vaitau pe o ni taunuuga o suʻesuʻega,
  6. Suʻeina tulaga i le tulaga o le cerebral atherosclerosis ma le cerebrovascular le atoatoa,
  7. O le lagona masani o le tineia o le tiso ma le tuai,
  8. Retinopathy, na atiina ae ile talaaga o le maualuga poʻo le maʻi suka,
  9. O le le atoatoa ma le faʻavaivaia o le gaioiga lautele,
  10. Puipuiga o migraine, maua o le osteochondrosis ma le maʻi a Meniere.

E iai foi se uiga iloga o le Vazobral o fualaau faasaina, e le o mea tutusa uma e tutusa ma meatotino, lea e aofia ai le mafai ona faaitiitia le maualuga o le mafaufau o le tagata. Talu ai ona o lenei tulaga e masani ona o mai faatasi ma le siʻosiʻomaga, maʻi vevela, faʻalavelave faʻalavelave, ma faʻalavelave moe, o fomaʻi e fautuaina e suʻe lenei vailaʻau i taimi uma e tusa ai ma faatonuga.

Afai e faitio le tagata maʻi i se faʻaitiitia o le lelei o le ola e fesootaʻi ma le le lelei o le gauai atu i ai, faʻagaloina pea le taua o faʻamatalaga ma le mafaufau mama, ona le lava lea o meaai, o se faʻamatalaga tuusaʻo mo le tofiaina o Vazobral.

Afai e le mautonu le taamilosaga ile taliga i totonu, ona lagona lea e le tagata se tulaga pei o le i ai o le leo pe a kiliki i taliga, ma e mafai ona tupu se tatagi. O lenei mea o loʻo faʻaalia ai le atinaʻe o le atherosclerosis, lea e taʻitaʻia ai le mea moni e faʻapea, o meaola ma le faiʻai e le mafai ona aʻafia ai le okesene, i lea tulaga, e tatau foi ona amata togafitiga ma Vazobral.

I le le lava o le malosi, o le fualaau faasaina e maua i se maualuga maualuga o le puipuia o le toto, o le leo o puipui o veins e faateleina, ma o le maualuga o le manava e faaitiitia, o le toto e tafe atu i le tino vevela sili atu ma e le pala, platelets ma sela mumu e le pipii faatasi.

Tali leaga

I taimi o togafitiga ma Vazobral, o aʻafiaga le lelei e ono aliali mai:

  1. O le tafe o le toto e paʻu i tulaga ogaoga,
  2. O faʻalavelave faʻamaʻi i foliga o le urticaria e mafai ona aliali mai i luga o le paʻu, paʻu o le epidermis, toso, o nisi taimi o loʻo i ai se lagona mu,
  3. Atonu ei ai nisi faʻalavelave i le gastrointestinal tract,
  4. E ono aliali mai le atuatuvale ma le tiga.

E le o se mea e masani ai le tali atu o mea leaga. Afai tatou te tilotilo i fuainumera faafomaʻi, ona faamatalaina lea o faʻamaoniga e tupu i na o le 1% o tagata mamaʻi.

E taua foi le iloa i nisi tagata, i le faagasologa o togafitiga, o le maualuga o le le mautonu o le fatugalemu o le tino e faateleina, lea e faaalia ai lava ia o le tachycardia ma le atuatuvale, ae o nei faailoga ua vave ona pasia.

Faʻatau ai le ava malosi

E matua faasaina le faia o togafitiga ma le vailaʻau o Vazobral ma inu ava malosi o soo se malosi. O lea faʻavae e mafua ai le atinaʻe le atinaʻe o aʻafiaga i se tulaga ogaoga. E le gata i lea, o le tagata maʻi o le a maitauina se tulaga ogaoga i le tulaga lautele.

A latou togafitia le ava malosi, ona tatau lea ona tuufaatasi Vazobral ma isi vailaʻau, ona o le aoga aoga o le fualaau muamua i luga o le toto, o le toto i totonu o le mafaufau, ma le toomaga mafatia.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

Vazobral, e tusa ai ma faatonuga, e tatau ona teuina i se nofoaga matutu, lelei, ma le mafai ona maua e tamaiti ma le malamalama i le vevela e ese mai ile 15-25 ° C.

O le vailaau faʻasaina e maua mai i falemaʻi e ala i le faʻauluina, o lona ola ola e fa tausaga. A maeʻa le aso e muta ai, e tatau ona lafoaʻi le vailaʻau.

Na maua se mea sese i le tusiga? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter.

O le a le vazobral

O le autu autu o vailaau, e tusa ai ma le radar, o le faaleleia lea o le gasegase o le cerebral. O sauniuniga tuʻufaʻatasiga Vasobral, e maua i laumei ma pa'ū, e tusa ai ma faatonuga o loʻo i ai mea taua e tasi: alpha-dihydroergocriptine mesylate, caffeine ma alkaloid. O nei vaega e fesoasoani i le faʻamalosia o le ogatotonu o masini resitara. O le iʻuga, o le toto i totonu o le faiʻai e masani ona faʻamaonia, ma faʻafeusuaʻi le tino i le hypoxia. Faafetai i le fualaau faasaina, o se tagata ua lelavava lemu, ua faaleleia le mafaufau.

O le gaioiga o vaega autū o le vailaʻau Vazobral:

  1. Caffeine Fafagu i luga, faʻafou le mafaufau.
  2. Dihydroergocriptine. E faʻamalosia ai puipui malolosi, faʻaleleia le taamilosaga o le cerebral.
  3. Ergot alkaloid. Faʻafetaʻi toto toto, faʻamalosia faʻamaga o le namu serotonin, faaleleia le metabolism dopamine.

Faatonuga vazobrala

Soo se vailaʻau e maua ai le mea naʻo le taunuʻuga pe afai e te mulimuli i tulafono faʻaaoga. Fautuaina le fomaʻi e taʻu atu ia te oe pe faapefea ona ave Vazobral. I le taimi muamua, na ia faia le tina o suʻesuʻega e manaʻomia e faamanino ai le mea na tupu. Vazobral - o faʻatonuga mo le faʻaaogaina e tatau ona aofia ai i totonu o le atigipusa ma le vailaau faʻasaina, inu ava malosi. O le faʻalagolago i le tino e faʻalagolago i le ituaiga o faʻamalolo.

  1. Inu se tasi pe lua papaa o Vazobral ma faalua i le aso. Inu sina vai.
  2. O le umi o le togafitiga fualaau e mai i le 60 i le 90 aso.

E fia le inu:

  1. O le fozobral solution e faʻaalu faalua i le aso mai le lua i le fa mililiters ma meaʻai, faʻamalu i le vai. E fetaui lelei le tusi mai o le suavai i le tui faapitoa e tuʻuina atu i totonu o le pusa. O lona maualuga maualuga e 2 ml.
  2. O le togafitiga ua fuafuaina mo le 2-3 masina, e mafai ona toe faia pe a uma le ono masina.

Tau mo le vazobral

E mafai ona e faʻatau le vailaʻau i se fale talavai poʻo le faʻatonuina i le initaneti. O le tau o Vazobral e faʻalagolago i le faiga faʻavae a le kamupanī, o le tuʻuina atu ma le voluma. Vaʻai i le laulau mo le tau faʻatatau i Vazobral:

Folasaga faʻasalalau ma le voluma

Fua faʻatatau i rubles

Pills vazobral, 30 pcs.

Vazobral solution, 50 ml

Analogs Vazobrala

E iai fuainumera o vailaʻau faʻatasi ma se faʻavae tutusa o le gaioiga, ae eseese i le tuufaatasiga, lea e mafai ona faʻaaoga e suitulaga ai. Aua e te filifili se analog o Vazobral e aunoa ma le talanoa i se fomaʻi, e tusa lava pe itiiti lona tau. O le fualaau faasaina e mafai ona suia i na upu tutusa:

  • Anavenol
  • Vertisin
  • Stugeron
  • Xanthinol nicotinate,
  • Amylonosar,
  • Lauga,
  • Bilobil,
  • Pikogamom
  • Bravinton
  • Picanoyl
  • O le mea moni,
  • Mekisidol,
  • Picamilon
  • Oxybralom
  • Nicergoline
  • Vincamine
  • Nimotope,
  • Winpoton
  • Nilogrin,
  • Farani,
  • Nimopin
  • Complamin
  • Gingium,
  • Sumamigraine
  • Cavinton
  • Ginosome
  • Maelega,
  • Tanakan
  • Cinnasan
  • Saunia e teletol
  • Cinnaron,
  • Celllex
  • Cinnarizine,
  • Celllex
  • Cinedilom.

Vitio: E mafai faapefea ona ou suia Vazobral

Valentina, 55 tausaga na amata ai ona ou matauina ua vave ona ou lelava i le galuega, ma i faaiuga o vaiaso, ua faaitiitia ai gaoioiga. Na tonu ia te au e inu le vailaʻau Vazobral - o faatonuga mo le faaaogaina folafolaina o le a fesoasoani e taulima ai oʻu faafitauli. O le vailaau na galue i le lua vaiaso mulimuli ane, na amata ona felelei pei o se pepe. E tele le malosi ma le malosi na aliali mai. Na laveaiina aʻu e Vazobral, ma avea aʻu ma se talavou.

Nikolai, 62 tausaga Mo le lima tausaga na faʻasauāina aʻu e le tiga o le ulu, lea na ou taumafai muamua e le amanaʻiaina. Ina ua le mafai ona onosaia, sa fesiligia se fomai. Sa ou le maofa i le auai o Vasobral i le fua. I le faʻamatalaga i lenei vailaʻau o loʻo i ai se faʻamatalaga auiliili o lona aoga i ulu o le ulu ma migraines. Pills fesoasoani, ae o le kosi e tatau ona toe faia.

Tatyana, 34 tausaga ou te le iloa pe mafai ona ou faaaogaina Vazobral mo tamaiti, ae na fautuaina e le fomai le tuuina atu o le fualaau faasaina i se tamaititi o le na tali malosi e tau suiga. Faatasi ai ma nei fualaau oona, o le tama e tutusa lona sogasoga i soo se taimi o le tausaga, e le foliga mai o le a le mafai. E lagona le manaia i le timu ma le vevela. Ou te fiafia i le maua o se tali lelei ma taugata i le faafitauli.

Margarita, 25 tausaga O loʻu tina na le toe mafaufau, ae na musu e alu i le falemai, o lea la, i luga o le fautuaga a se fomaʻi ua ou iloa, na ou faatauina Vazobral mo ia. O le aafiaga o nei fualaau o se mea ofoofogia. Na amata ona manatua lelei e Tina ia faamatalaga, siitia atili ma fai mai e lagona e ia se lagona atuatuvale. O le fualaau faasaina na le tuuina atu ai ni aafiaga i itu.

Faʻasalaga

Afai o le tagata maʻi e fuafua ma le loto i ai pe leai foi se fualaau o le fualaau faasaina, sili atu nai lo le taʻu mai i faatonuga, poo le sili atu foi na faatonuina e le fomai, ona ia matauina lea o le faateleina ma le foliga mai o faailoga uma o loo faamatalaina i le vaega "" Reverse Reactions ".

Faatonuga faapitoa

O le vailaʻau Vazobral e faʻamatalaina i le gafatia e faʻaitiitia le toto maualuga, o le mafuaʻaga lea e masani ona faʻalauiloaina i le togafitiga o le maualuga o le toto maualuga, talu ai o le tulaga o nei tagata gasegase e faʻaleleia atili.

O le i ai o se mea taua e pei o le caffeine i le tuufaatasiga o le sooupu e mafai ona faʻaosofia ai le le mautonu ole CNS, faʻalavelave moe ma le atinaʻe o faʻafitauli o le fatu. Afai o le tagata maʻi e maualuga lona toto, o lona uiga o vailaʻau faʻasaina o le a faaopoopoina mo ia.

Faʻatau ai le ava malosi

E matua faasaina le faia o togafitiga ma le vailaʻau o Vazobral ma inu ava malosi o soo se malosi. O lea faʻavae e mafua ai le atinaʻe le atinaʻe o aʻafiaga i se tulaga ogaoga. E le gata i lea, o le tagata maʻi o le a maitauina se tulaga ogaoga i le tulaga lautele.

A latou togafitia le ava malosi, ona tatau lea ona tuufaatasi Vazobral ma isi vailaʻau, ona o le aoga aoga o le fualaau muamua i luga o le toto, o le toto i totonu o le mafaufau, ma le toomaga mafatia.

Fegalegaleaiga

I togafitiga faʻapitoa, e tatau ona iloiloina mea nei:

  • Afai e ave e tagata fualaau faasaina ma Vazobral i le taimi e tasi, ona i ai lea o se tulaga lamatia ona o le paʻu ma le taua o le toto,
  • Talu mai le sauniuniga e aofia ai le caffeine, e le taliaina le faʻapipiʻiina i fualaau oona,
  • O se faʻasalalauga tutusa o le a ave le vailaau Vazobral ma Mexidol.

E tāua tele ao leʻi oʻo i se faʻalavelave faʻaaogaina o le lua poʻo le sili atu o fualaau oona, e manaʻomia e le tagata maʻi se fautuaga faafomaʻi. O le le mautonu o lenei fautuaga e mafai ona taitai atu ai i le atinaʻeina o taunuuga leaga matuia ma se tulaga matautia o le tulaga o le soifua maloloina.

E pei ona faatonuina e le fualaau faasaina, Vazobral, o analogues i fale o mea tau vailaau faasaina e tuuina atu i se aofaiga o le 30 vaega. O le sili ona lelei oi latou o: Amilonosar, Bravinton, Vertisin, Cavintom, Ginkoum, Nimotop, Picamoloni, Stugeron, Telektol ma le Celllex.

O fualaau taʻitasi ua faʻamaonia, i se tulaga sili atu pe laʻititi, e maua ai se aafiaga tutusa ma mea e maua e le tagata maʻi i taimi o togafitiga ma Vazobral.

I le taimi nei, o le tau o laupepa Vazobral e le maualalo i le togafitia ma le le mafaufau o togafitiga. O le tau e 30 pauna o loʻo i totonu o le 950 rubles. O fualaau faasaina i foliga o mataua o le a tau e tusa ma le 500 rubles.

Vazobral - o se tuufaatasiga tuufaatasi, o lona aafiaga e mafua mai i meatotino o ona vaega o loʻo iai. O le dihydroergocriptine, o se vailaʻau o loʻo i luga o le vailaʻau, poloka poloka o le fatufaʻi ma le alpha2-adrenergic receptors o sela mumu maso, platelets. O loʻo i ai se faʻalogona faʻaolaina i faʻamaʻi dopamineric ma serotonergic o le tino tutotonu o le tino. Pe a faʻaaogaina le fualaau faasaina, palatini ma le erythrocyte tuufaatasiga (bonding) faʻaititia, o le faʻaogaina o le pa puipui lapisi, faʻaitiitia toto ma metabolic processes i totonu o le faiʻai faaleleia atili, ma o le faiʻai e sili atu ona faʻasao i le hypoxia (leai o se okesene ona o le le lava o le okesene poo le faʻavaivaia).
Ua faaalia ai Vazobral ei ai se puipuiga i migraines.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Metotia o le talosaga

Faʻaiʻuga

Contraindications

Toto

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Faʻasalaga

Faʻaiʻuga autu

Ulutala:VAZOBRAL

Faʻaleleia le taʻavale vevela ma le microcirculation i le faiʻai. O loʻo faʻamatalaina mo tagata matutua ma tamaiti e sili atu i le 12 tausaga le matutua ma faʻafitauli o le tino ma le cerebral. O le togafitiga e 2-3 masina. E mafai ona avea o se fua puipuia 1 pe 2 taimi i le tausaga.

Faamatalaga ma le tuufaatasiga

O pepa e toetoe lava a paepae i le lanu, lapotopoto.E laugatasi ma o latou pito i luga, i le isi itu latou te lamatia, i luga o le isi togitogiga "VASOBRAL".

I le avea ai ma mea gaosi, latou te aofia ai le dihydroergocriptine mesylate ma le caffeine. Latou te aofia ai vaega nei a ausilali:

O le fofo e le lanu pe pale samasama, ma le manogi o le alcohol alcohol. O le togafitiga o lea mea o loʻo faʻamatalaina e le meaʻai gaʻo ma le α dihydroergocriptine mesylate e aofia ai i lona tuufaatasiga.

I le faaopoopo atu ia i latou, o le fofo tautala e aofia ai vaega nei a ausilali:

  • citric acid
  • vai mo le tui
  • glycerin
  • alcohol alcohol.

Pharmacological group

E tusa ai ma lona natura, o le dihydroergocriptine o se mea sese. E poloka poloka α1 ma α2 adrenergic o loʻo faʻalauiloaina i luga o vaʻa maso masi. E faʻamalosia foi le serotonin ma le dopamine CN receptors.

I tua atu o togafitiga, o le taliaina o platelets ma toto mumu mumu, o le faʻaogaina o puipui o toto toto ua faʻaitiitia, o le toto i le faiʻai ma le faiga o gasegase o loʻo faʻaleleia, ma o lona tetee atu i le matelaina o le okesene ua faateleina.

Caffeine e faʻamalosia ai le cerebral cortex, respiratory and vasomotor centres, faʻateleina gaoioiga faaletino ma le mafaufau, faʻaititia le lagona o le vaivai.

Pe a faʻatonuina, o le maualuga o le fualaau oona e matauina pe a ma le afa itula, o le afa-ola pe a ma le 2 itula.

Mo tagata matutua

Vazobral ua faʻamaonia mo maʻi faʻaleagaina nei:

  • Padalemixia
  • retinopathy, lea na atiae e faasaga i le talaaga o le maualuga o le toto,
  • taunuuga o faalavelave faʻafuaseʻi o cerebrovascular,
  • puipuiga o tiga o le migraine,
  • gasegase lautele o maʻi le taʻavale (vasomotor trophic neurosis),
  • leai se atoatoa
  • afaina ma le labyrinth (vertigo, nenefiti, faʻalogologo faʻalogo),
  • faʻaititia le faʻatinoina o le mafaufau, faʻavaivaia o mafaufauga ma le gauai atu, faʻaleagaina e mafua mai i suiga o tausaga,
  • gasegase o le cerebrovascular (e aofia ai le atiaeina o se taunuuga o le atherosclerosis o toto toto.

Mo tamaiti e sili atu ma le 12 tausaga, o le vailaau faʻasaina i pepa faʻapitoa e mafai ona faʻatulagaina e se fomaʻi mo faʻamaʻi o loʻo lisiina i luga.

O mea gaosi e ono faʻaitiitia ai le susu o le susu, o lona uiga e le tatau ona faʻatulagaina le vailaau i le taimi o le susu.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Faʻasalaga

Tulaga o le teuina

Faiga faʻapolopolo

Filifiliga

Faʻaiʻuga autu

Ulutala:VAZOBRAL

Faʻaleleia le taʻavale vevela ma le microcirculation i le faiʻai. O loʻo faʻamatalaina mo tagata matutua ma tamaiti e sili atu i le 12 tausaga le matutua ma faʻafitauli o le tino ma le cerebral. O le togafitiga e 2-3 masina. E mafai ona avea o se fua puipuia 1 pe 2 taimi i le tausaga.

Faamatalaga ma le tuufaatasiga

O pepa e toetoe lava a paepae i le lanu, lapotopoto. E laugatasi ma o latou pito i luga, i le isi itu latou te lamatia, i luga o le isi togitogiga "VASOBRAL".

I le avea ai ma mea gaosi, latou te aofia ai le dihydroergocriptine mesylate ma le caffeine. Latou te aofia ai vaega nei a ausilali:

O le fofo e le lanu pe pale samasama, ma le manogi o le alcohol alcohol. O le togafitiga o lea mea o loʻo faʻamatalaina e le meaʻai gaʻo ma le α dihydroergocriptine mesylate e aofia ai i lona tuufaatasiga.

I le faaopoopo atu ia i latou, o le fofo tautala e aofia ai vaega nei a ausilali:

  • citric acid
  • vai mo le tui
  • glycerin
  • alcohol alcohol.

Pharmacological group

E tusa ai ma lona natura, o le dihydroergocriptine o se mea sese. E poloka poloka α1 ma α2 adrenergic o loʻo faʻalauiloaina i luga o vaʻa maso masi. E faʻamalosia foi le serotonin ma le dopamine CN receptors.

I tua atu o togafitiga, o le taliaina o platelets ma toto mumu mumu, o le faʻaogaina o puipui o toto toto ua faʻaitiitia, o le toto i le faiʻai ma le faiga o gasegase o loʻo faʻaleleia, ma o lona tetee atu i le matelaina o le okesene ua faateleina.

Caffeine e faʻamalosia ai le cerebral cortex, respiratory and vasomotor centres, faʻateleina gaoioiga faaletino ma le mafaufau, faʻaititia le lagona o le vaivai.

Pe a faʻatonuina, o le maualuga o le fualaau oona e matauina pe a ma le afa itula, o le afa-ola pe a ma le 2 itula.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Mo tagata matutua

Vazobral ua faʻamaonia mo maʻi faʻaleagaina nei:

  • Padalemixia
  • retinopathy, lea na atiae e faasaga i le talaaga o le maualuga o le toto,
  • taunuuga o faalavelave faʻafuaseʻi o cerebrovascular,
  • puipuiga o tiga o le migraine,
  • gasegase lautele o maʻi le taʻavale (vasomotor trophic neurosis),
  • leai se atoatoa
  • afaina ma le labyrinth (vertigo, nenefiti, faʻalogologo faʻalogo),
  • faʻaititia le faʻatinoina o le mafaufau, faʻavaivaia o mafaufauga ma le gauai atu, faʻaleagaina e mafua mai i suiga o tausaga,
  • gasegase o le cerebrovascular (e aofia ai le atiaeina o se taunuuga o le atherosclerosis o toto toto.

Mo tamaiti e sili atu ma le 12 tausaga, o le vailaau faʻasaina i pepa faʻapitoa e mafai ona faʻatulagaina e se fomaʻi mo faʻamaʻi o loʻo lisiina i luga.

O mea gaosi e ono faʻaitiitia ai le susu o le susu, o lona uiga e le tatau ona faʻatulagaina le vailaau i le taimi o le susu.

Contraindications

Vazobral e le mafai ona ave faʻatasi ma le faʻalepaleina i lona fatuga. Afai, aʻo leʻi amataina togafitiga, o le echocardiography na faʻaalia ai faaletonu i totonu o le fatu, ona le tatau ai lea ona ave le vailaʻau mo se taimi umi.

Tosiga ma le Pulega

Mo tagata matutua

E tatau ona ave le fualaau faʻatau ma meaai. E tatau ona fufulu palapala i lalo i sina vai. O le vaifofo aʻo leʻi faʻaaogāina e tatau ona faʻaitiitia i se vaega itiiti o le vai. Ave le vailaʻau i totonu o fualaau e tatau ona i ai ile 0.5-1 papa poʻo 2-4 ml 2 taimi i le aso mo 2-3 masina. Afai e tatau ai, o le togafitiga e mafai ona faia 1 pe 2 taimi i le tausaga.

O le tui mo tamaiti e sili atu ma le 12 tausaga le filifilia taitoatasi.

Mo le maʻitaga ma le lactating

E le o faʻamaonia le fualaau mo le maʻitaga ma le lactating women.

Faʻaiʻuga

O le tagofia o le fualaau faasaina e mafai ona faaosofia ai mea leaga nei:

  • taofiga (pe a ave le vailaau i luga o se manava leʻo), tiga i le itu o loʻo faʻateleina, faʻalavelave faʻafuaseʻi, pe a foliga mai, e le tatau ona faʻalavelave le togafitiga,
  • faʻamaʻaloga, faʻaogaina o le mafaufau, faaletonu o le fatu (e aofia ai le faʻaleagaina o le toto e amata ona tafe i le isi itu) ma faʻalavelave faʻalavelave (faʻaleagaina o le pericardium, faʻafefe i totonu o le vaeluaga),
  • vevela, ulu tiga, vevesi tele,
  • allergies (paʻu o le paʻu ma fulu).

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Caffeine e faʻavaivaia ai aafiaga o fualaau moe.

Faatasi ai ma le tuʻufaʻatasia o Vazobral faʻatasi ai ma fualaau faʻamalosi, e mafai ai ona atiaʻe faʻasalalauga.

Faaaogaina e Migraine

Vazobral ua faʻamaonia e faʻamalolo ai faʻamaoniga o migraine, e pei o le gaioiga, vevela, malamalama le faapalepale, fefe i leo leotele. O le tagofia o fualaau faasaina e mafai foi mo le puipuia o migraine.

Ave 1 le papa i le taimi o le osofaʻiga o le ulu. E le sili atu i le 4 mg le fua o aso taitasi.

Togafitiga ma Vasobral e faʻasino taʻitasi.

Talosaga mo le dystonia vaoovascular

O le dystonia Vegetovascular e fesoʻotai ma le tele o faʻamaoniga: maʻi tiga, popole, atuatuvale, le mautonu, le i ai o se tali i suiga o le tau. Vazobral e faʻaaogaina uma e lua e faʻamalolo ai tulaga o loʻo i luga ma mo togafitiga. O lona gaioiga e faaitiitia i le faalauteleina o puipui o toto toto ma, o se taunuuga, o le tafe o le okesene ma le faamama avega mamafa.

E tatau ona amata ona ave Vazobral i le taimi lava e uma ai le suʻega a se fomaʻi.

Talosaga mo le osteochondrosis

Osteochondrosis o le tino e mafai ona oʻo atu ai i le vevela, faʻalauleʻa, tiga o le pusa, le mautonu, ma le pisa i le taliga taliga. I le avea ai o se tulafono, ua faʻamatalaina Vazobral faʻatasi ma isi vailaʻau, aua e fesoasoani ia i latou e vave oʻo atu i le taulaiga o le faʻamaʻi e ala i le faʻateleina o le tafe toto.

Ava malosi

O le tagofia saʻo o fualaau faasaina i le ava malosi e faasaina, talu ai ona o vailaʻau oona e faaleleia ai aʻafiaga o Vazobral.

Ae ui i lea, o le fualaau faasaina e masani ona faamatalaina i le togafitiga o le ava malosi. Ua lauiloa o le inupia e fesootaʻi ma tulaga o le atuatuvale, popolega, le mautonu, e pei foi o le vevela, leu ma vomiting. Vazobral e mafai ai e oe ona aveese nei faailoga, ma ei ai foi se aafiaga lelei i le faiʻai e ala i le faaleleia o le toto.

Mo le lelei atoatoa o Vazobral ma le saoasaoa o le togafitiga, e tatau ona usitai i fautuaga a tagata tomai faapitoa:

  • Ua faasaina Vazobral e ave faʻatasi ma isi vailaʻau vailaʻau,
  • i le i ai o le maualuga o le toto maualuga, o se faʻaoga tutusa o vailaau faʻatoʻaga e talafeagai,
  • ona o le caffeine content, Vazobral e mafai ona mafua ai le moe ma le tachycardia, o le mea lea, e tatau i se fomaʻi ona talanoa e uiga i soʻo se suiga o le soifua manuia.

Tuua Lau Faamatalaga