O le tuufaatasiga o le ipu gastric monastery mai le pancreatitis: pe faapefea ona ave le lauti?

O le ki i togafitiga manuia o le pancreatitis o le faʻaopoopoga lea o togafitiga faʻapitoa i togafitiga faʻapitoa e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o togafitiga ma vailaʻau e faʻavae i luga.

O fualaau faʻapitoa faʻatoʻaga e pei o keke monastic mai pancreatitis e sili ona aoga. O togafitiga filifilia i le lauti e mafai ai ona maua uma fesoasoani mai le natura i togafitiga o le faamaʻi, ma faafetai i togafitiga agamalu, o mea gaosi ua faʻatuina mai laau toto o loʻo taofia o latou fausaga masani.

O le a le la e mafai ona ou inu i le pancreatitis?

Ua iloa e faapea o le pancreatic pancreatitis i le taimi o le vevela, o le tagata maʻi ua faatonuina se vaitaimi faapitoa o le anapogi o le anapogi, ona avea ai lea o se meainu vai ma le inu malosi. O le tagata gasegase o loʻo faʻaalia le faʻaaogaina o le minerale ma le vai, vaivai le lauti, fualaau suamalie e leʻi faʻasusu ma fualaau aina.

O vailaʻau masani o keke uliuli e faʻatagaina i le naʻo le vaitaimi o le faʻamagaloga. Faatasi ai ma le sili atu ona faigata o le pancreatitis, e sili atu le faamalieina i le aoina o laau afu ma fualaau oona e faavae i luga.

O le lanu lanu meamata, e ese mai ai, e aoga mo le manava ma le paʻu: e fesoasoani i le faʻaitiitia o le tele o le vai, faʻasaʻo le fulafula, ma faʻaosofia ai le tuʻuina atu o le enzyme.

Leai se aoga itiiti o teas e faʻavae i vailaʻau faʻamaʻi ma fualaau aina: e mafai ona faʻaumatia e tusa lava pe sili atu le faʻavave. E le tatau ona e faʻapipiʻi siama eseese i au oe lava: o faʻapitoa taʻitasi o laau totō e mafai ona faʻavevelaina ai siama ma mafua ai aʻafiaga, lea e mafai ona afaina ai le ala o le maʻi.

O le filifiliga sili mo le pancreatitis o se tea manava faapitoa ma se tuufaatasiga paleni o vaega.

Aoina o Talosaga Fesoasoani

O le pancreatitis e taʻua o le mumū matuia o le pancreas, lea e teuina ai le ala e aveesea ai le enzymes i le duodenum. A oʻo mai le faʻamaʻi, o le faʻaleagaina o totoga o le okeni, o le faʻaaogaina o enzymes i totonu o le toto, lea e mafua ai le inupia o le tino atoa.

O le keke monastic mai pancreatitis e mafai foi ona faʻaaogaina mo le maʻi o le manava, duodenum, gastritis. O le ava e aoga i le colitis (mumu o le kolone), stomatitis (faʻaleagaina o le mucous membrane o le vavagana o waha), proctitis (faʻasologa o le inflammatory in the rectum), duodenitis (mumū o le duodenum).

E masani lava latou te fautuaina le aoina mai o le paluga, le malabsorption o meaʻai ma meaʻai e ala i le tootoo laiti, faʻafeusuaʻi masani ma se mea e le fiafia i ai, ma sosogi mai le ooto.

E tatau ona malamalama o le faapotopotoina o monaseti e le mafai ona lautele ma na o le fofo mo nei faamai.

O nisi o nei mea e le mafai ona togafitia e aunoa ma le ogaoga o togafitiga faafomaʻi, i lenei tulaga, ua avea le tea o le vao ma mea e puipuia ai.

Faʻafefea ona aʻafia le tino i le lauti

O le pancreas e tatau ona faʻamamāina i taimi uma, e leai se mea e tatau ona faʻatali mo le amataina poʻo le faʻateleina o le maʻi. Afai e te tausia lelei lou tino, e mafai ona e aloese mai le atinaʻe o pancreatitis.

O lauti Gastric ma pancreatitis o loʻo i ai le tele o ituaiga o gaioiga, o le mafuaaga lea ua avea ai ma auala aupito sili ona lelei e faʻamaonia ai le gaioiga o le pancreas ma le vaega atoa o meaʻai.

O laʻau tila o se vai faʻamalo, o ona mea aoga e matua ofoofogia lava. O le mea lea, o le aoina o loʻo i ai le malosi o le manava, faʻaitiitia ai le malosi o le manava, faʻaitiitia ai uiga o le manava, ei ai se aafiaga lelei i luga o le mucosa gastric.

Ma le isi, e mafai ona:

  1. foia le faafitauli o spasms,
  2. fesoasoani le vomiting,
  3. e aveese ai le faʻaogaina o le mu,
  4. faateleina le gasegase
  5. agavaa le taua i le lautele o le soona inu o le tino.

E tusa ai ma iloiloga, o le vai monastery e fesoasoani e faatumauina se tulaga masani o le faʻaogaina o le tino. Ina ia faʻaleleia atili le aoga, e manaʻomia foʻi ona fetuunai le taumafataga ma lafoaʻi vailaau.

A leai, o le a le tupu se aafiaga lelei faapitoa.

O le tuufaatasiga o le keke monastery ma le pancreatitis

O le tuufaatasiga faamalolo e aofia ai mea masani, o laau e filifilia e tusa ai ma se fua tulaga ese, o le tele o vaega e matua matauina lava. Laʻau faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma fegalegaleai ma le tasi ma le isi, e aʻafia ai aʻafiaga o pancreatitis.

O loʻo iai le Kaleula i le aoina, o fugalaau e maua ai se mea faʻapipiʻi ma mea faʻapitoa. Ona o le i ai o le fatu o le flax o le fanua, o le faagasologa o le tataina o meaai ua faafaigofieina, o le galuega o le manava, duodenum ma le gall vegder improves.

O le afuina o le afu o le suamalie e fesoasoani i le sili atu o le taumafa o meaai, faafefeteina le tino i le acid ascorbic, o le St. John's wort e aveesea ai le mumu, e faatonutonu ai le gaosia o le suka gaosia ma le talo.

Ona o le i ai o le pepa mimiti, faʻamalolo totogo, faʻaleleia o le talo, ua faʻaalia le kinamona mo:

  • faʻamaʻiina o siama faʻaleagaina,
  • faamaluluina o se manava ita,
  • faʻaitiitia faʻamalosi.

E faʻamaeʻaina e Horsetail nei meatotino. E tatau ona i ai le suamalie o le wormwood mo le gaosiga o le vai inu, lea e saofaga i se faiga sili atu ona lelei o le faʻailogaina o meaai, faʻalauteleina o le 'ai.

O le laau o le elecampane e toe faʻafoʻisia ai mea afaina o aʻafiaga, e faʻataʻitaʻiina ai faiga faʻavae. Sage ei ai aʻafiaga o le antibacterial, o le falemaʻi o le chamomile anesthetizes, e taofia ai le faʻaogaina o le faʻaogaina.

O nisi o tagata gasegase e faia ni keke tipi i le fale, ae e faigata tele ona faʻamaonia se mea lelei, talu ai e le mulimuli tonu le fua.

Auala e ave

O le keke monastic e sili ona aoga pe a faʻaaoga lelei ma mulimuli i faatonuga mo le faʻaaogaina. O se vai inu faamalo e tatau ona faʻaigoaina e faʻaaoga ai tekinolosi faʻapitoa. Muamua, sauni le kuki, faʻafefiloi i le vai inu, ona liligi lea o se sipuni puʻe, sasaa se ipu vai vevela ma tapuni le tapuni.

O le faʻamalosia o le aoina o fualaau oona e faʻaalia pe a ma le 25 minute, o le taimi lea e afifi ai le teapot i se palanikeke poʻo se solo, o le a mafai ai e le lauti ona faʻamaʻi lelei. O le mea lea latou te kukaina ai ia Matrona tea. O le vai inu ua uma ona vaevaeina i ni vaega se tolu, e faʻaleleia ai le tofo e mafai ona faʻafeiloaʻi ma le meli masani.

Lea e mafai ona faʻaaogaina e puipuia ai le gasegase faʻamalosi, cholecystitis, ina ia le afaina ai le manava, gasegase gastritis e le masani ona tupu. Umi:

  1. pulega faʻapitoa mo 1-2 vaiaso,
  2. togafitiga e pei ona faatonuina e le fomai - 2.5-3 masina.

O le lelei o le pancreatitis togafitiga ua faʻamaonia e faʻaaoga ai suʻesuʻega faʻapisinisi. O tagata gaosi oloa na valaʻauina 2,000 tagata, vaevaeina i latou i ni vaega se 2. O le vaega muamua na faʻaaogaina vailaʻau na faʻamatalaina e le fomai, ma o le lona lua o loʻo faia uma le togafitiga i le tolauapiga o le monastery.

O le taunuuga o le suesuega na ofoofogia: i le vaega muamua e na o le 60% o tagata gasegase na aveesea le faamaʻi, i le lona lua 90% o tagata gasegase ua galo e uiga i uiga le lelei ma le mumū, na sili atu ona lelei le tulaga.

O le leai o se masalosalo o le oloa o lona natura masani lea, tau lelei. I totonu o se fale talavai, e mafai ona faatauina mai le taugofie nai lo isi fualaau.

Faʻamatalaga e uiga i le potopotoga o le monastery

E tatau ona amanaia e le o tagata uma e gasegase e talafeagai mo lenei auala o togafitiga ma le puipuia o le mumū ma le fula o le pancreas. O nisi taimi, afai e le fetaui le togafitiga, e talitonu le tagata maʻi o lenei mea o se paga ma e le fautuaina atu i uo ma paaga.

O isi, i se isi itu, talanoa lelei e uiga i le oloa, faʻafetai ma fautuaina isi tagata gasegase. Latou te talisapaia le vaiinu mo lona manogi manaia ma le manaia tulaga ese, mea masani faalenatura, malosi ma faigofie o sauniuniga.

Afai e faia e se tagata se iloiloga le lelei, e foliga mai e leʻi faamalieina o ia i le tau, e leai se faatonuga mo le faʻaaogaina, e leai se tasi na talanoa i le faʻaaogaina o lauti.

E le tatau ona galo ia te oe e le manaʻomia ona faʻatali mo le taimi vave, tusia faaiuga pe a uma ona faʻaaogaina fualaau faasaina. O le isi itu taua - o le tino e ono i ai tikeri eseese o le gasegase i vaega o le aoina o fualaau faasaina.

E faʻapefea ona faia le tea o le monastery o loʻo faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

Pancreatitis Monastery Tea Recipe

O le potopotoga o le monastery e faatatau lea i metotia faa-anamua o togafitiga.

O a laʻau o loʻo faʻaaogaina? O vaega taʻitasi o le phytobox o se laau e iai le tasi pe o le isi faʻamalolo i le tino. O le faʻaaogaina o fualaau oona ua mamanuina i se auala e mafai ai e le gaioiga o se tasi laau ona faʻaputuina pe faʻaleleia le aafiaga o se isi laau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le laʻau o le tīfekeke popo i pancreatitis e aʻafia ai le tino atoa o le digestive system, fesoasoani i le toe faʻafoʻiina o le metabolism, e mafua ai le faʻaitiitia o le gaosiga o le kesi i totonu o le manava ma le pala.

O lenei tino-aoina ua faailoaina mo maʻi pancreatic - pancreatitis, faapea foi ma le maʻisuka. Faatasi ai ma nei faamai, e le mafai e le pancreas ona faatino ana galuega. O le sini o togafitiga togafitiga o le faʻasaʻoina o le afaina ma le tiga, toe faʻafoʻisia le gaioiga galue a le mamanu maʻi.

O a faʻafitauli o le faʻamaloloina o le keke monastic mai pancreatitis:

  • Toe faʻafoʻi le faʻasaina ma le gaʻoina,
  • O loʻo i ai mea faʻapitoa ma antispasmodic,
  • E faʻamalosi mo le le atoatoa o le endocrine,
  • Faaitiitia le manava o le manava
  • Faaitiitia le inu.

Vaega o le aoina ma le teuina o laau ma laau

O otaota e tatau ona aoina i se taimi faapitoa. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, o meaola faʻapitoa e ola ai i totonu o le laau i nisi vaitaimi o le tuputupu ae o laau.

Laʻau - eli i le taimi o le malologa ma togalaau, pe a oʻo i le maualuga o meaʻai i totonu, o le, i le taimi o le tautoulu (faʻaitiitia le tele, i le amataga o le tautotogo)
Toto - togafiti togafitiga pe a selesele i le taimi o le vevela po o le amataga o le fuga, i le taimi nei o le maualuga o laʻau ma laulaau e maualuga, e pei o le i ai o mea e gaosia, e vavae ese ai afifi i le apex, ua vavae ese ni vaʻai mama i le aʻa
Lea - mai le taimi o foliga mai i le paʻu o le paʻu, e mafai ona e iloa pe faʻapefea ona togafitia le pancreas i luga o le afifiina
Fugalaau - e tatau ona togafitia le pancreatitis ma mea faʻapitoa, pe afai e aoina i le amataga, masalomia le masimasi o le a faigata ona sasaa
Fatu - e teuina faʻatasi ma fualaau aina pe a maeʻaeʻa, i le taimi nei o loʻo iai a latou kulimi sili ona lelei e fesoasoani i faʻamaʻi
O le paʻu - o le sua e tafe i le tautotogo (faigofie ona vavaeese), o fatugaʻo - i le tautotogo seia oʻo ina fuga, pe a faʻapipiʻi i totonu ia vailaau vailaʻau.

O tulafono ma fale ola o vailaʻau faʻamalositino e tatau ona mataituina lelei.

O mea faʻamalolo o vailaʻau faʻamaʻi atonu e toesea pe afai e le o tausia lelei ia laau, e ui i le mea moni na aoina mai ma le tausisia o le kalena mo le aoina o fualaau aina.

Tulafono o le teuina malu mo laau toto:

  • O le nofoaga e teu ai laau toto e tatau ona pouliuli, mago ma mama.
  • Teu eseese ituaiga o laau.
  • O laau leaga e teuina eseese mai mea e le oona, ma o mea taʻavale e teuina mai mea e leai ni mea.
  • Mataʻituina le ola ola o laau totõ ma ua fuafuaina i aso e muta ai le gaosiga o gaioiga galue.

E faʻapefea ona vavaeina le lauti mai le pancreatitis

Ua lauiloa na togafitia e le au togafitiga anamua togafitiga eseese ma le fesoasoani o laau. I aso na, o le gafatia e filifili se vaovao faʻamalolo ma faʻamavae lelei o le mea lea ua manatu o se meaalofa.

Ae o lenei ua malamalama tagata uma i tulafono mo le aoina ma le teuina o tulafono mo vailaʻau mo togafitiga - vaai luga. Ina ia mautinoa o se faʻamalologa, o le solia o tulafono e le taua tele.

Tulafono Lautele mo le fausiaina o laau toto:

  • E le mafai ona e faʻaaoga togafitiga faʻamaʻi ma se ola ola mama pe leai foi le aso e muta ai.
  • Aua le faʻapipiʻi meaʻai ile 'apamemea ma mea alumini. E mafai ona e gaugau mutia i totonu o le tioata, masini, falanua poʻo le ipu ipu.
  • E le mafai ona e kukaina le fusi poʻo le susu mo le lumanaʻi. Manatua: e le mafai ona teuina mo le sili atu i le tasi le aso, teuteuga - sili atu ma le tasi ma le afa aso.
  • Faʻatau. E sasaa le mutia i vai inu ma faʻafesoʻotaʻi mo le itiiti ifo i le 1-2 itula ile pusa faʻamaufaʻailoga.
  • Ave se fusi poʻo se teuteu o laʻau ile foliga mafanafana. O faʻamalolo ma mimiti e sili atu le malosi o aʻafiaga.
  • Aua nei e malepe i le gasologa o togafitiga ua e amataina, ona o le a faaititia pe leai foi le aoga o togafitiga.

Tulafono mo le fausiaina o lauti faʻatasi ma pancreatitis:

1. E tatau ona faʻaaogaina le teapot mo le tiliina o le lauti i le vai inu ina ia mafai ai e le tila ona maua lona tofo.
2. Sasaa le aofaʻiga o le aoina o vao i totonu o le meaʻai - 1 tumu totuni.
3. Sasaa le aofaʻiga o le vai inu i totonu o le ulo - 200 ml. Ma le isi, tapuni le ulo i se tapuni ma ufiufi i se ie solo. O le solosolo o le a mailei ai suauu taua e maua mai i le uila.
4. Faʻamalosi mo le 20 minute.

O togavao o se vaega o le monastery gatherings mo pancreatitis, faʻamavaeina i lenei auala e mafai ona tatala atoatoa ma avatu ia te oe o latou faʻamalologa.

E faʻapefea ona ave le tea monastic mai le pancreatitis:

Faʻaaoga le tī 1/3 ipu faʻatolu i le aso.
E mafai ona e faaopoopo le meli i le lauti mo le tofo.

O le umi o togafitiga e mai i le 0.5 i le 3 masina.

O le togafitiga mo le tīele monastery ma pancreatitis e tatau ona talanoaina ma lau fomaʻi.

Pancreatitis collection

Ou te fautuaina oe e aoina fualaau mo pancreatitis.

Faatinoga:

  1. Faʻaauau togafiti i luga o le faʻaogaina o le tino.
  2. Fesoasoani i le faʻavave, afaina o aʻafiaga e mafua mai i le faaputuputuina o gasegase oona.
  3. Faʻaleleia le faʻamalositino ma faʻalavelave ai i le faʻaogaina o le tino.

Faatulagaga:

  • Drooping birch
  • tamaʻi sola,
  • gogoberry,
  • tele genten genten,
  • otaota geranium,
  • Morney's Goonick (aʻa),
  • elecampane maualuga (aʻa),
  • Hypericum perforatum
  • Kele Kuril
  • perenise Sipeia,
  • meaʻai,
  • masani masani.

O le isi phytorecept - pancreatitis infusion

Fesili:"Ua ou mafatia i pancreatitis mo le tele o tausaga - o se maʻi o le pancreas. Ou te mulimulitaʻi i se taumafataga maloloina, tausaga taʻitasi ou te taoto ai i le falemaʻi mo togafitiga, fou e le aoga ... "
O le tali o le:"E tasi le fua e fesoasoani i faʻamaʻi pipisi: mo le mea lenei e tatau ona e 'ave le 300 g o pi pi, fufulu lelei ma faaopoopo 1 le ipu o le vao.
Liligi le 3 lita o le vai inu, afifi ma faʻaauau mo le itiiti ifo i le 3 itula. I le gasologa o le aso, inu 1 ipu tioata e afu ai - i nai sipuni laiti, aʻo leʻi 'ai ma' aʻai. A maeʻa, e toe faia, ma e manaʻomia ona e inuina 40 aso. O le a faʻaleleia pe afai e te faʻaaoga fua o le artichoke a Ierusalema ona o lenei mea e afaina ai, ua faʻamamaina le gaʻo o le pancreas, ua faʻamaluluina le pala.

O le gaioiga o lauti oona i pancreatitis

O le tuufaatasiga o le keke o le monastery mai pancreatitis e aofia ai otaota masani ma extractives e maua mai ia i latou, lea e mautinoa ai le saogalemu ma le lelei o le inu. Faatasi ai ma uiga lelei o le lauti:

  • faʻataʻotoina o otaota
  • faaosofiaina o metabolic processes,
  • suauu paleni
  • tiga tiga
  • o le malosi o le malosi o le gastrointestinal tract, ma aemaise lava le duodenum ma le pancreas,
  • faamalolosia malosi lautele i le tino ma faateleina le puipuiga.

O le tele o iloiloga o gastroenterologists o loo faailoa mai ai o se ipu inu gaʻo o se vailaʻau malosi malosi o le phytotherapeutic lea e faʻaitiitia ai faʻamaʻi tiga ma puipuia ai le atinaʻe o pancreatitis.O aoga o lona faʻaaogaina e le mafai ona faʻamagaloina: o le faʻaaogaina masani o sauniuniga o laʻau gaosisi o se fua lelei mo le puipuia o pancreatitis ma cholecystitis.

Faʻatulagaga o Tafa o Gastric

O le togafitiga faʻapitoa o le faapotopotoina o patele mo le pancreatitis e faʻavae i luga o le fesoʻotaʻiga o ona vaega. O lea la, o mea nei e mafai ona i ai i le tuufaatasiga o fualaau faasaina:

  • o le mumu e iai sona aafiaga lelei i le inumaga ma mucous membranes,
  • pepa talomoa e fesoasoani e faʻasalalau le faʻaogaina o meaʻai ma faʻafeiloaʻi ai manaʻoga,
  • yarrow ma le rosehip e i ai se aafiaga taua ma faamalosia le tino,
  • elecampane e tamaoaiga i mea taua e aafia ai le toe faʻafouina o se okeni na faaleagaina e le mumū: vitamini E, insulin ma alkaloids. I le faʻaopoopoga, o lenei vailaʻau vailaʻau e iai sona aoga aoga i le gaʻoina o otaota, e ala i le faatonutonuina o le maualuga o le gaosin production,
  • wormwood ma se faasologa faʻasolosolo faʻasalalau metabolism, faʻamalosia le gland,
  • Sage ei ai le faʻamaʻi, faʻaaogaina o le antimicrobial,
  • St. John's wort ma horsetail - o laau e faʻateleina ai le faʻamalologa, faʻamalolo le mumu ma faʻasaʻo le tiga,
  • calendula ma le chamomile e sili ona aoga mo le puipuia o aʻafiaga o le gasegase o gaioiga le lelei o le pancreas - suppuration ma le necrosis,
  • o le kinamona e faʻasaʻoina le maualuga o le kulukose.

Tulafono Faʻatagaina

O se aafiaga lelei mai le taliaina o le faaputuga togavao o vao e faamoemoeina naʻo le tulaga o sauniuniga talafeagai. E masani lava o le fua mo le faʻasolo ma le vailaʻau o loʻo faʻaalia i totonu o faatonuga mo le fualaau faasaina. O lea la, o le taualumaga e pei ona taua i lalo:

  • e tatau ona saunia se pusa mama mo le fuʻaina o paluga. E masani ona faʻaaoga le taoto poʻo le mumu aʻo leʻi faʻaaogāina e tatau ona faʻaaogaina i le vai inu e faʻamamatia ai pathogens lea e matua fua mai i luga oo latou puipui,
  • vailaʻau: tasi sipuni e aunoa ma se paʻu, 200-250 milliliters o vai inu,
  • sasaa le vai inu i luga o laau, ufiufi le atigipusa ma se tapuni ma tuu le lauti e faʻaoga mo le 20-25 minute,
  • o le faʻauʻu maeʻa e tatau ona avea ma faʻataunuʻu ma vaevaeina i ni atumaga se tolu,
  • e faʻaleleia le tofo o le vaiinu, ua faʻatagaina e faʻaopopo se vaega itiiti o le meli ua faʻafefeina i le vai (o aso muamua e 3-4 o le faʻamalosia e le tatau ona faia).

E tatau ona e inuina se vai inu, mo le 3-4 masina. E tusa ai ma le fautuaga patino a le fomaʻi, e mafai ona e faʻalauteleina le auala o togafitiga (e le tatau ona e faʻatupulaia le fua ma le taimi e te ulufale ai). I le avea ai ma se puipuiga, e tatau ona onā le pili o le monastery mo le sili atu i le lua vaiaso, a maeʻa e aoga le tuʻuina atu ia te oe o se malologa, ma pe a manaʻomia, toe fai lenei vasega i le mavae ai o ni nai masina.

O le avanoa e fai ai meaʻai e masani ona talanoaina ma se tagata poto faapitoa. Afai o le tagata gasegase i lana filifiliga e na o talitonuga faaletagata lava ia e taʻitaʻia, a le mea e tatau ona faia i le vaitau o le faʻamagaloga. O le tino o le faʻamaʻi e masani ona manaʻomia ai le togafitiga faafomaʻi ma le tausiga ogaoga faafomaʻi, lea e masani ona le talanoaina ai togafitiga faafomaʻi.

E taua le manatuaina o togafitiga o fualaʻau o se natura o ausilali, e lelei e pei o se fesoasoani i togafitiga fualaau, ae o ia lava e le lava. E le tatau foi ona e faamoemoe i se vavega mai le tii, pe afai o le taimi atoa o lona faaaogaina, e le amanaiaina e le tagata maʻi le manaʻoga mo se taumafataga maloloina.

E tusa ai ma aogā o le lauti monastery

Mai le taimi ua maeʻa, ua saunia e monasala ni meaʻai suamalie ma maloloina e tusa ai ma fuatalaʻau tuai. E tele filifiliga mo togafitiga faʻamaʻi ma le faʻaopoopoga o lauti masani, ma o ia monastery uma ei ai lana lava saini fua. Pipi monastic - o se meainu e aofia ai vailaau togafitiga, fesoasoani i le tino e toe maua mai maʻi ogaoga ma faʻamalosia le puipuiga.

I le avea ai o se tulafono, o le lanu lanu meamata poʻo le maualuga o lauti lanu meamata ua avea ma faavae, ma ua faaopoopo atu i ai vailaʻau togafitiga. Mo le faʻamavaeina o se faʻamalosiga faʻamalolo, ua lava lea e tuʻuina ai le aofaʻi manaʻomia o mea matagogo i totonu o se faʻamaufaʻailogaina ma sasaa vai inu. Ina ia manuia le lauti, e tatau ona e vaelua saʻo: e le mafai ona e faʻaaogaina le vai inu vevela, o le vai inu e tatau ona faʻamalieina.

Fai mai tagata popotoo le togafitiga o fualaau oona e aoga i maʻi nei ma faaletonu o galuega:

  • O gasegase gasegase
  • Faʻi ma le ate
  • Maʻega faʻalavelave faʻalavelave masani
  • Maʻi vailaau faʻamaʻi pipisi o vailaʻau faʻamaʻi pipisi o tupuaga eseese.

E mafai ona e aʻoaʻo atili e uiga i le faʻamaloloina o meaʻai o le lauti mai le faʻatauga a tagata faatau, faʻapea foʻi ma saʻo mai soo o Siaosi: o nisi taimi e faʻaalia i le televise ma le leitio, talanoa e uiga i aoga o la latou lauti.

Aafiaga aoga i le gastrointestinal tract

O le oloa o loʻo i ai se faʻamalosiaga atoatoa o le faʻamalolo i le tino. Ina ia lelei le inu o le vai, e sili ona lelei le ave saʻo o le lauti i totonu o le monastery lea e maua ai. E faʻaaoga lenei mea i soo se mea inu vai. O le faʻatagaina o fualaau faʻatau i le meli e sili ona lelei ma saʻo mai le kamupanī, aua e masani ona ofoina atu e le aufaimea faʻatau puluvaga faʻatau i tagata faʻatau. Faʻatau foi ia totogifuapauina mafai i fairs ma fefaʻatauaʻiga. E le tatau ona e faʻatau atu ia oloa i faleoloa televise, aua o loʻo i ai se maualuga maualuga o le taumafai e teteʻa.

O faʻataʻitaʻiga a le aufaʻatasi o loʻo taʻu mai ai o le vai inu e fesoasoani lelei i le manava o le manava ma le maʻi leʻo. O fomaʻi e masani i lenei lauti o loʻo taʻua ai mataupu o le faʻamalologa atoatoa o se uluaʻi maʻi ina ua mavae le lua masina o le inu malosi. E le gata i lea, o le faʻamalosiga faʻamalosi e aveesea uma toxins ma faʻamalo lelei mai le tino, o lea e mafua ai le paʻu o le mamafa e le afaina ai le soifua maloloina. E aofia ai le leai o suka, o lea e lelei tele i le maʻisuka meaai. O le vai inu e iai sona aoga i le ate ma e aoga mo faʻamaʻi ate, mafua mai i le ava malosi.

Fai mai fomaʻi e aoga tele le inu i le aoina mo dysbiosis mafua mai i le faʻaaogaina o vailaʻau. E le gata i lea, afai tatou te talanoa e uiga i le tea o le monastery, o faitioga a fomai ua faailoa mai lona aoga i le toe maua mai mai le rotavirus. O lenei vaiinu e masani ona taʻua o le gasegase o le aoina, ma o lenei vaega e moni ona e faʻafaigofieina le metabolism ma fesoasoani i le faʻasaina o le gataifale. O le tea o le "gastric" o le monastery, lea e fesoasoani i le pancreatitis, e aofia ai le vailaʻau hemophilus - o se vao e togafitia ai soo se gastrointestinal upsets.

Ina ia mafai ona aoga le inu, e tatau ona e faʻaaogaina e le aunoa. O fautuaga a le au faipisinisi o loʻo fautua mai o faʻamalologa le lelei o maʻi gastrointestinal (belching, mamafa i totonu o le manava, manava manava, poʻo, i se isi itu, faʻamalosi) e faʻamalolo pe a ma le vaiaso. Ae e tatau ona manatuaina o le vai inu e le o faʻatasi ma vailaʻau. Muamua lava, o lenei mea e faʻaaoga i vailaau faʻasaina faʻasaina o mea lautele ma faʻalapotopotoga. O le mea lea, afai o le tagata maʻi o loʻo inuina ni vailaʻau, o le faʻaaogaina o le lauti e tatau ona malilie i ai le fomaʻi.

Urosystem Benefits

Urologists ma gynnecologists fai maio laʻau e faʻaleleia le vai e faʻaleleia atili ai le gaioiga ma e aoga i faʻamaʻi nei:

  • Tuai prostatitis magata,
  • Cystitis
  • Tane ma le tamaʻitaʻi e le o fanau mai
  • Faʻaaliga leaga o le faia o faʻatauvaga i alii ma tamaitai.

O le vaiinu ei ai sona aafiaga laiti ma e puipuia ai le foliga mai o le edema, ae o le, e le pei o isi ituaiga o vailaʻau, e le mafua ai le faʻamalolo.

Aafiaga i luga o le tino

Ina ua fesiligia po o a faamai e inu ai lona vai, e masani lava ona fai mai le patele: "na te faamaloloina le agaga ma le tino." O le mea moni, o lenei lauti e leai ni mea e tutusa ai, aua o loʻo i ai se faʻalavelave faʻapitoa i faʻaʻau uma o le tino: fualaau, gaosia, cardiovascular ma le popole. O le tuufaatasiga o le ava e aofia ai le lavender - o se vailaʻau togafitiga lea e maua ai se lagona toʻafilemu, malolo, ma aʻafiaga. E mafai ona e tuʻuina atu i tamaiti mai le tolu tausaga le matutua, e mafatia mai i le faʻateleina o le gafatia.

E aofia ai foi le bergamot, o se laau e faʻaleleia ai le mafanafana o le mafaufau. O lona manogi e maua ai se mea manaia microclimate i totonu o le potu. O le vai e faʻamalieina ai le popole tele pe a le toe ulaula. Ua talitonu le au psychiatrists ma neuropathologists o vailaau vailaau e togafitia ai le avafesoasoani foi i:

  • Faʻailoga vaivai vaivai
  • Faʻanoanoa taimi
  • Vaivai,
  • Le popole ma le le fiafia.

Ua finau le fomai o tamaiti e faapea o le faʻaaogaina o lenei vai inu e faʻaleleia ai le fetuunaʻi o tamaiti aʻoga i le aʻoga i mea tau aʻoaʻoga, faʻaleleia le mafaufau ma le faʻamalosi. E ui i lea, e mafai ona tuʻuina atu le lauti i tamaiti pe a maeʻa ona feutagai ma se tagata e alu i le tino, ona o nisi vaega e mafai ona mafua ai ni allergies poʻo le le faʻalogo.

Tea o le Tama Siaosi e faamalosia ai le puipuiga

O le vaiinu o se meaola masani - o se vailaau faʻamalosi e faʻamalosia ai le puipuiga i se auala masani. O fualaau o vailaʻau e mafai ona tuʻuina atu i tamaiti i aʻoga, matata o le kindergartens ma pe a faʻapupulaina le aʻafiaga o le vailaau faʻamaʻi ma faʻalavelave faʻafuaseʻi. E tatau ona manatua i le mafaufau o le inuina o le ava ao manava e tatau ona faia ma le faʻaeteete, pe a maeʻa fautuaga aʻoga muamua. Talu ai o le tuufaatasiga o le ava e aofia ai le lauti uliuli, mauoa i le caffeine, o le faʻaauau ona inu o le ava e mafai ona faʻalauteleina le leo o le tasi. E tatau ona malilie i le fomaʻi mo fafine maʻitaga.

O fomaʻi e fautuaina e inu lenei lauti mo le malulu ma le fulu, faʻapea foʻi ma le vave faʻafouina o le tino pe a mavae nei faʻamaʻi. O le tuufaatasiga o le aoina e aofia ai laʻau e faʻamalolo lelei ai le faʻaʻauʻau autu o le malulu masani: gutu o le isu, tale, fiva. O le inu vevela vevela e faʻaleleia ai le sosolo, lea e faatelevaveina ai le toe faʻaleleia, talu mai ona faʻaumatia uma mea leaga mai le tino. O le vai e fesoasoani tele e tau ai faʻamaʻi ma faʻaitiitia ai le latou gaioiga, ma faʻateleina ai foi le gaosiga o fesoʻotaʻiga.

O le aoga sili o le aoina o vao o Tama George, o fualaau uma e maua ai le vaiinu e aoina i totonu o se eria mama, e mamao mai nofoaga eleelea. Ona faʻamagoʻaina ai lea o meaʻai mataʻutia, paʻu ma le faʻapipiʻi i le tausisia ma le tausisia o vaega o vaega autū. O le keke inu ua maeʻa ona tuʻuina i totonu o le afifiina o le ea, lea o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le tuufaatasiga ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina. E mafai foi ona e suʻeina le potopotoga fou o Tama George i le falemaʻi o lana monastery, lea e togafitia ai e le au faifeʻau lenei vaiinu. E masani lava e vevela, pe a manaʻomia, suka poʻo le susu e mafai ona faʻaopopo i ai. O le vaiinu e manaia le tofo ma se manogi manaia ma malosi.

O togalaau e togafitia i togafitiga o le tele o faʻamaʻi. O le faaputuga faʻasalalau monasone o se auala sili lea e faʻavave ai le toe faʻaleleia poʻo le toe faʻaleleia o le tino pe a mavae faʻamaʻi o faʻavae eseese. O le mea inu e leai ni aʻafiaga i itu, o le mea lea e sili atu le lelei o iloiloga a le au faipisinisi. Ae ui i lea, aua nei lafoaia atoatoa vailaau na faatonuina e lau fomaʻi, ia sui i latou i togalaau. O fualaau faʻamaʻi ma togafitiga fualaau e tatau ona faʻaatoatoaina e le tasi le isi, ona mafai ai lea ona foʻia soʻo se faʻamaʻi.

Monastery Tea Reviews

Na ou mafatia i le pancreatitis masani mo se taimi umi, ma na fautuaina au e inu le lauti a Tama George. Sa ou alu i le lauti mo se masina, ma sa ou lagona le taua tele. O lenei ou te fautuaina lenei lauti i aʻu uo uma

Sa ou muai suʻeina le tea o le monastery a Tama George ao ou asiasi i se uo. Sa vave ona ou fiafia i le tofo le masani ai. Na foliga mai e le gata o se mea manaia, ae o le faamalo foi o le lauti. Na ia fesoasoani ia ou toe malosi mai se malulu

Faʻavae ma aoga aoga

O le keke monastic e aofia ai ia laau totino e le gata na i ai se aoga aoga i luga o le pancreas, ae e lelei foi le fegalegaleaiga o le tasi i le isi. O fualaau o togafitiga nei o se vaega o faʻalavelave masani:

  1. Elecampane. E aofia ai alkaloids, insulin ma vailaʻau E. E manaʻomia mea e manaʻomia mo le toe faʻafoʻiina o se mamanu maʻi. Elecampane aʻa e faʻaitiitia ai le gaosiga o le enzyme pepsin, faʻamaonia le faʻaogaina o le tino.
  2. Sage. O le mutia ei ai lona faʻamalosia lautele ma aʻafiaga o le antimicrobial, faʻaleleia galuega faalilolilo o le faʻaogaina o meaʻai.
  3. Oona oona oona. E faʻaleleia ai le gaioiga o le pancreas, faʻaipoipoina le atinaʻe o fomaʻi, faʻatulagaina faiga faʻavae i le tino, faʻaitiitia ai le faʻamalosi ma le gaosiga o le kesi i totonu o le manava.
  4. St. John's wort O le mutia e fesoasoani e taulimaina le tiga, faʻamalo le manava, faʻafefeteina le mumū ma maua ai le malosi faʻamalosia lautele i le tino o le maʻi.
  5. Ole lapisi e lapoa. O loʻo aofia ai le tele o macro-ma microelements, e aveesea ai toxins mai le tino.
  6. Faʻafanua Horsetail. O le laau e faʻamalolo ai le mumū, faʻateleina le vave faʻamalolo o manuʻa eseese.
  7. O le faasologa e tolu-vaevaega. E fesoasoani i le faʻavaeina o meaʻai, faʻaleleia le metabolism i le tino.
  8. Calendula Faʻaitiitia le inupia o le tino, o se mea lelei faʻasolosolo e faasaga i suppurations eseese, o loʻo i ai se mea e tetee ai ma le faʻamafanafana.
  9. Chamomile E i ai se faʻafitauli faʻapitoa, faʻafefeina ai le faʻaogaina o faʻalavelave faʻaleagaina o loʻo tutupu i le pancreas, ma faʻamalosia ai le faʻamaloloina o maʻi pipisi.
  10. Musufi anufe. Fesoasoani e faʻamaonia le kulukose toto, ei ai ona aʻafiaga e aʻafia ai ma faʻaleagaina, faʻaleleia le faʻalaumalie.

O le mea lea, o le togavao e aofia ai vailaʻau vailaʻau eseese o loʻo i ai se aoga aoga i luga o le pancreas. Ae o le maualuga o le aoga e mafai ona ausia ona oa latou aʻafiaga tutusa. O se taunuuga o lo latou faʻaaogaina, o vailaau faʻasolosolo e tupu i totonu o le tino lea e fesoasoani i le tagata gasegase ia vave ona vave manuia.

Contraindications

Aʻo leʻi inu le patele monasoni, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi. O le inu e faasaina i le i ai o se tali atu i soo se vaega o le tuufaatasiga. E le faatagaina e inu le totogi o le monastery mo tamaitai i taimi o maitaga ma le lactation. O le tuufaatasiga e ono i ai se aafiaga leaga i le atinaʻeina o le fomaʻi.

O fea e faʻatau ai le keke monastic mo pancreatitis?

O le keke monastic e mafai ona faʻatau i le fale talavai poʻo i luga o mea faʻapitoa a le au gaosiga i luga o le initaneti. Pe a faʻatonuina e ala i le Initaneti, e tatau ona matua faʻaeteete, aua o loʻo i ai se tulaga maualuga o le mauaina o se mea sese. O le mea lea, e tatau ona e suʻesuʻeina ma le totoa le faʻamatalaga e uiga i le punaoa, ia e masani ma tulaga uma o le faʻatau. E tatau foi ona i ai faʻamatalaga e uiga i tusi faamaonia o oloa.

Metotia faila

Mo le togafitiga o pancreatitis, e mafai ona e faʻaaoga le fua mo le faia o se fusi poʻo se teuteu. E fautuaina e faʻaigoaina le 1 tautua poʻo le vave inu o lauti. E mafai ona teuina le vai inu i totonu o le pusaaisa mo le 2 aso. O le lauti oona e faasaina, aemaise ile microwave. O lenei mea e mafua ai le leiloa o meatotino aoga o le oloa. Ina ia faateleina le vevela, o le vai inu e faaopoopo atu i le lauti monastery.

O le oloa maeʻa e mafai ona faʻamamaina. Ina ia faʻaleleia le tofo, e mafai ona e faaopoopo le sua o le tipolo, apricots mago po o sina meli.

Ina ia saunia se vaiinu, e lelei tele le faʻaaogaina o tioata, sukalatini poʻo ni meaʻai. E faʻasaina le vavaeina o le laisa i totonu o koneteina e faia i le kopa ma le alumini.

Ina ia saunia le gauga, e ave le 1 tsp. aoina mai le 200 ml o vai inu. Liligi le la i totonu o se ipu poʻo le tapot, sasaa vai inu ma taofi mo le 10-15 minute. Ua tapunia le koneteina ma se tapuni ma ufiufi i se solo.O lenei mea o le a mafai ai ona inu le vaiinu, ma o le a le mou ese atu ai suauu lelei o le suauʻu. Pe a vavaeina le lauti o le monastery i se vevela, e tapunia le ua i se paʻu.

Ina ia saunia le susu, o le faaputuga monaseri e tuu i totonu o se pakete, pan po o le Turk ma sasaa i le vai malulu. Mo le 200 ml o le vai, ua ave le 1 tsp. oloa. O le koneteina o loʻo tuʻu i luga o se ogaumu ma aumai i se vevela ile vevela vevela.

A uma le fufuluina, ona aveeseina lea o le keke monasisi mai le afi, ua ufitia i se tapuni. O le gaʻo ua maeʻa e faʻamalieina i se mafanafana ma vevela.

Faʻaaogāina ma le aʻafiaga i le tino

O le keke monastic ua faʻamatalaina mo tagata o loʻo mafatia i le pancreatitis, i le tulaga o faaletonu pancreatic. O togatogo vao ua i ai se malosi malosi e faʻaleleia ai le tulaga o le maʻi. Faatasi ai ma le faʻaaoga masani, o le vai inu mea nei e fai:

  • faʻasolosolo le faagasologa o le faʻapalapalaina, faʻaleleia le faʻaaogāina o le tino o gaʻo, proteins,
  • faaitiitia le metabolism ma le gaosiga o le kesi i totonu o le manava,
  • ei ai sona aʻafiaga
  • faaleleia auala faagasolo,
  • aveese le tiga, ei ai lona aafiaga antispasmodic,
  • e faʻaitiitia ai le malosi i le manava, faʻaleleia le gaosiga o faʻamaonia aoga,
  • totogi mo le toilalo endocrine,
  • o loʻo iai aʻafiaga ma mea e aʻafia ai le ita,
  • tauivi ma le inupia.

O le faʻaaogaina o le tea o le monastery e faalagolago ile foliga o le maʻi.

I se taimi masani

I le foliga masani o le pancreatitis, o le tea monastery e inu 1/3 cup 3 taimi i le aso pe a uma taumafa. O le vasega e 3-4 vaiaso. O togafitiga e toe faalua ona fai, ma le malolo mo le 1-2 vaiaso. O le vasega atoa e tusa ma le 3 masina.

I nisi tulaga, e mafai ona sui le faaaogaina o le lanu uliuli po o le uliuli ma le totogi o monastery. Inu se vai 3-4 taimi i le aso mo le tusa ma le 1 ipu tioata.

Ma le faʻamaonia tele o le faʻamaʻi

Faatasi ai ma se faʻalavelave sili atu o le faʻamaʻiina i tiga ogaoga, e pei o le tino o le pancreatitis, e tatau ona i ai se suʻesuʻega muamua a le fomaʻi. E naʻo le maeʻa maliega ma se tagata poto faapitoa o le taliaina lea o le lauti o monastery faatagaina.

Anastasia, 42 tausaga le matua, Yekaterinburg: "Ou te inu tea tīniva mo le puipuia o pancreatitis. E tusa o le 3-4 masina ou te uia ai se togafitiga. A maeʻa lena mea, ou te lagona le mama, o meaʻai e faigofie atu ona eli, ma ua mou atu le le fiafia. Ma o le manuia lautele o le faaleleia. "

Alesana, 35 tausaga le matutua, Novosibirsk: "E i ai loʻu pancreatitis tumau. Na fautuaina e le fomai se pili o le monastery e taofia ai le vevela. E naʻo fualaau faʻalaʻau, e leai se afaina. E masani ona ou uia se auala togafitiga. O le taina o le lauti faʻatasi ma se taumafataga e aloese ai i le le lelei o taunuuga o le faʻamaʻi, faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻafitauli, ma faʻaleleia le tulaga lautele. "

Evgenia, 53 tausaga le matutua, Samara: "Faatasi ai ma se tiga tele o pancreatitis, na faatonuina ai e le fomai se togafitiga faigata. E aofia ai i totonu o lana laisa. O se faʻavae lea e faʻavae i luga o laʻau. E le mafai ona ia fesoasoani e aveesea le faamaʻi, ae e maua ai se lagona malolo ma toe faʻafoʻisia, e fesoasoani e faʻamalolo le tiga, faʻaleleia le faʻamaʻi. Ma o le tofo e manaia. O lenei ou te inu i lea taimi ma lea taimi mo le puipuiga. "

Varvara, 48 tausaga, Krasnodar: "Ua ou mafatia mai le pancreatitis masani mo le 6 tausaga. Faʻatasia o togafitiga e faʻatagaina ai oe e tausia se tulaga masani. O se mea taua i le taumafataga o le aoina o monastery. E faʻaleleia ai le gaioiga o le pancreas ma le vaega uma o meaʻai, aveese le toxins, faʻaititia le tiga. E le gata i lea, o le meainu e fesoasoani e momotu ai gaʻo, ma maua ai le lagona lelei tele. "

Ekaterina, 38 tausaga, Surgut: "O loʻo maʻi loʻu toalua i le pancreatitis. Na fautua mai e le fomai e aofia ai le tea o le monastery i le taumafataga. Na te faia se ala masani. E sili atu lana lagona pe a uma togafitiga. Ou te tausia foi o ia ma inu i le pili o le monastery. E faʻaleleia faiga faʻava-o-tino, fesoasoani e toe faʻafoʻisia galuega a le tele o totoga i totonu, aveese toxins. O se oloa sili ona lelei e faʻamalosia ai le puipuiga o le tino ma faʻaleleia le tulaga lautele. "

Fautuaga mo le faʻaaogaina o le aoina mo manuaga gastrointestinal


O le pancreatitis o se maʻi mumusu matuia o le gastrointestinal tract, lea o loʻo taʻo ai le pule e aveesea ai enzymes i le duodenum. Talu ai ona o lenei togafitiga, o le faʻaleagaina o fusi gastric ma le faʻaaogāina o enzymes i totonu o le toto e tupu, sosoo ai ma le inisua o le tino.

Latou te faʻaaoga le pili mo le monastery mo pancreatitis, faʻapea foi ma maʻi o le manava, gastritis. O le meafaigaluega ua fautuaina faapitoa mo le faʻaaogaina i ia faʻamaʻi:

  • colon inflammation (colitis),
  • afaina o le mucosa o le tautala (stomatitis),
  • afaina o le taofi (proctitis),
  • faʻateleina le le faʻamaonia ma le malabsorption o meaʻai e ala i le togafiti laiti (maʻi celiac),
  • afaina o le duodenum (duodenitis),
  • faʻaauau pea le taʻavale ma se mea e le mafai ona maua i le taimi mulimuli po o le manogi mai le ooto tautala.

Ae paga lea, ona o le saoasaoa ma le le maopoopoina o le taimi nei o le olaga, o mataupu o le faamai ua sili atu ona masani ai i aso nei.

E taua le manatuaina o le fautuaga fautuaina e le faapea o le aoina o le a faʻamalolo atoatoa ai faʻamaʻi uma. O nisi oi latou e le mafai ona faʻaoga pe manaʻomia le togafitiga faafomaʻi. I ia tulaga, o le totogi o le monastery ua avea e taofia ai ma faaitiitia ai faailoga.

Pancreatic aafiaga o lauti i luga o le pancreas


O togalaau vao e tele mea e fai, o le mafuaaga lea o se auala aoga e faʻaleleia atili ai le gaioiga o le gland ma le vaega atoa o meaʻai.

O le faʻapotopotoina o le monastery o se vailaau malolosi faʻafofo mo togafitiga ma le faʻaleleia o le faʻaoʻoina o le tino. Faʻafetai uma i aoga aoga o vaega, ona latou:

  • ia i ai se aafiaga faʻapitoa,
  • aafia ai vaega ua aafia, aveesea le mumū,
  • aafia ai le toe faʻaleleia o le mucosa gastric,
  • maualalo maualalo
  • faʻaitiitia uiga o le manava,
  • faamatuu atu le manava
  • fesoasoani le vomiting,
  • faaitiitia le fausia o kesi,
  • faateleina le gasegase
  • tauivi ma le inupia o le tino.

O le pancreas o le a le faʻaleagaina e ala i le lagolago ma le faʻamamaina, o lea e le tatau ai ona e faatali mo le amataga o le maʻi. Afai e te amata puipuiga ile taimi, ona mafai lea ona e aloese mai le faʻamaʻi.

O le faapotopotoina o monaseri o se auala lelei e faatumauina ai le atoatoa o le gastrointestinal tract ma lelei ai le tino atoa. Ae e le tatau ona galo ia te oe e tatau foi ona e fetuunai au mea taumafa ma lafoai ese amio leaga. Talu ai o le lauti e le fesoasoani mai le faʻaleagaina o lou tino.

O a laʻau e aofia ai le faʻapotopotoina o patele?


O le tuufaatasiga o le tea monastic mai le pancreatitis e aofia ai na o fatuga masani na aoina i se fua tulaga ese ma se vaega na filifilia.

O laau eseese e fegalegaleai ma isi, lea e faʻaleleia ai ona aʻafiaga i faʻamaʻi o le maʻi ma maua ai le tele o meatotino aoga.

O le tuufaatasiga o le Monastic Tea mai pancreatitis e fiafia i le tele o laau masani. E aofia ai:

  1. Calendula - ei ai mea faʻapitoa ma mea faʻapitoa.
  2. Fua o le flax o le fanua - faʻaleleia le faʻalaumalie ma faʻaleleia le gaioiga o le gastrointestinal tract.
  3. Rosehip - faʻaleleia le faʻaleleia o meaai ona o le tele o vitamini C.
  4. St. John's wort - e faʻamalolo ai le mumū ma faʻasolosolo ai le gaosiga o le talo ma le suka gaosia.
  5. Peppermint - faʻafefe le gaogao ma faʻaleleia le tafe o le talo.
  6. Caterpillar - faʻamamafana le manava o le ita ma fasiotia ai siama laiti.
  7. Horsetail ma yarrow - ia i ai se meatotino malosi, faʻateleina le faatosina a le moa.
  8. Wormwood - faʻaleleia le gaosiga o le gastric juice, o lea e saofagā ai i le lelei o le gaʻoina o meaai ma se manaʻoga maloloina.
  9. Elecampane - fesoasoani i le toe faʻafoʻiina o siama ua afaina ma faʻasolosolo le fausiaina o meaʻai.
  10. Sage - fasiotia faʻamaʻi siama ma faʻaleleia togafitiga.
  11. Chamomile - ei ai mea faʻapitoa mataga ma faʻagesegese le faʻaogaina o le faʻaogaina.

Faʻataʻitaʻiga faigofie mo le inu o le lauti pancreatic tea

E leai se aoga o le aoina o togatogo pe afai e saunia lelei. O le keke monasoni ma le pancreatitis ua vaeluaina faapenei:

  • Faʻapenaina o le taʻaloga mo le gaosia (muamua e tatau ona e sasaaina vai inu i luga o lea mea).
  • Paʻu moe tasi sipuniti o laʻau, e mafai ona e faʻatasi ma se paʻu.
  • Sasaa vai inu i totonu o le ulo 200 mililita ma pipiʻi faʻatasi ma se tapuni. Afai o lau ipu e lapoa, e faʻaititia le tele o lau o laʻau.
  • O le fofo o le fofo e fautuaina i le luasefulu i le tolusefulu minute. E fautuaina e afifi le ulo i totonu o se solo e faʻamafanafana ai le vevela.
  • E tatau ona vaeluaina le vai i tolu talisuaga.
  • Ina ia suamalie, faaopoopo se mataua o le meli.

Afai e faʻaaoga le lauti mo le puipuia, ona tatau lea ona faia mo vaiaso e lua. Afai mo togafitiga togafitiga, i luga o le fautuaga a se fomaʻi, o le a atoa le 2.5-3 masina.

Le aoga o le faapotopotoina o le monastery


O lenei metotia o le togafitia o le pancreatitis e aoga pe leai, na filifili ai le au suʻesuʻe e faʻamaonia e ala i suʻesuʻega faʻalapotopotoga. O tagata na valaaulia 2000 e vaevaeina i ni vaega se lua, o le muamua sa na o fualaau faasaina na faatonuina e se fomai, ma o le lona lua na faia se togafitiga i le faapotopotoina o le Monastery.

O taunuuga e le o se mea na tupu faʻafuaseʻi ma le ofoofogia. I le vaega muamua, e na o le 60% o tagata volenitia na soifua lelei atoatoa, ae mo le vaega lona lua, e 90% na atoatoa lelei le soifua maloloina ma sa maitauina le maualuga o le tulaga o le soifua maloloina.

O le faʻaaogāina o lauʻau masani e sili atu ona aoga ma taugofie nai lo vailaau - faʻamaonia e suʻesuʻega faʻalapotopotoga.

Faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o lauti





E uiga i le keke monastic mai pancreatitis, o iloiloga e maua uma lelei ma e le o se mea sili. E tele naua ni iloiloga lelei, o le suʻeina oi latou e mafai ona e fuafuaina le lelei o tagata e faʻaaogaina:

  • muamua tofo ma le manogi manaia
  • mea masani masani
  • e le afaina ai le tino,
  • mataalia
  • vave ona kuka.

Ae mo iloiloga le lelei, o le tele lava o tagata e le faamalieina i mea nei:

  • tau
  • le atoatoa
  • leai se aʻoaʻoga
  • leai ni faʻatalatalanoaga i luga o le initaneti.

E tatau ona manatua o le aʻafiaga e le mafai ona uila vave ma e le aoga le faʻamasino o le lauti pe a uma le 1-2 tusi talosaga, e faʻapea foi i le tino o le tagata taitoatasi ona i ai se eseesega i vaega o le aoina.

E le faigata le faʻatauina o le tīnikeke mai le pancreatitis, alu i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia a le gaosiga ma mulimuli i faatonuga. O le tau o le oloa e tusa ma le 1000 rubles.

  • Le faʻaaogaina o se pili mo le monastery mo togafitiga o pancreatitis

O le a e maofa pe vave vave ona tupu le maʻi. Faʻaeteete i le pancreas! E sili atu ma le 10,000 tagata ua matauina se tulaga lelei o le alualu i luma i lo latou soifua maloloina e ala i le inu i le taeao ...

Fualaau o Calendula i togafitiga o pancreatitis

O mea faʻamalolo o le laau o lona gafatia lea e faʻaitiitia ai le fulafula o le pancreas mumū, faʻasaʻo le tiga ma maua ai le aʻafiaga malosi

Metotia mo le togafitia o le pancreatitis ma fua masani masani mai le sipuni o le rose

A faʻaaogaina ma le poto, o le decoction o loʻo i ai se aafiaga lelei i le gaioiga o le pancreas, e fesoasoani i le faʻaleleia o le tino lautele o le tino, ma faʻaleleia le lelei.

Propolis mo pancreatitis ma togafitiga

Propolis e masani ona faʻaaoga ona o le tele o uiga lelei. E maua ai se togafitiga faʻapitoa i le okeni e aʻafia ona o le tuufaatasiga o mea o vailaʻau

Sea buckthorn suauʻu mo pancreatiti

O le suauu buckthorn e sili ona lauiloa i le maketi faafomai ona o le i ai o le mea sili ona aoga ma aoga. Latou te aofia ai phospholipids, faʻasusu gaʻo susu ma amino.

Na ou faitauina o le tea o le monastery ua na o se panacea mo faamaʻi uma. O lea ou te manatu e taumafai pe le aoga ...

Mo le afe rubles e mafai ona e fufuluina atoa se taga o mutia i se fale talavai. O loʻo latou sailia tagata valea.

Ma e faafuasei ona fesoasoani le upumoni. E le mafai ona e ola i luga o papamaa i lou olaga atoa, ma o le alu i le fale talavai o le tasi lea o faaletonu ma a tatou tau ma totogi

Na ia folafolaina ia te ia lava afai e fesoasoani le lauti o le monasori i loʻu tina, o le a ou tusia se toe iloiloga, tausia lau folafolaga ma tusi mea uma e pei ona i ai ma auiliiliga. Sa ou faatonuina loʻu tina o se tea mo le monasteryitis ma lana pancreatitis. Na matua mafatia loʻu tina mai le tiga o le "LE MAUA meaʻai." Ou te leiloa pe faapefea ona fesoasoani ia te ia, latou te feoai solo i fomai uma, siaki i luga o masini eseese masini ultrasound ma le pulupulu ma le MRI ma isi mea ... na fai mai le fomai e faapea "O oe o le soifua maloloina. "Ae peitai e le mafai ona ia 'ai, o le a loma lona mamafa i luma o ona mata. Sa ou taumafai toetoe lava o fualaau uma mo le pancreatitis, ae o mea uma e leai se aoga. Ae e leʻi fiu loʻu tină ma o loʻo suʻeina se lala o le faamoemoe e aveesea ai nei tiga, o loʻo i ai pea se vailaʻau e fesoasoani ia te ia. Ma o le taimi lava na ia tautevateva ai i le MONASTERY TEA FROM PANCREATITIS i luga o le Initaneti, o le mea moni e le o se lagona faanoanoa, ona o le tele o tupe ua uma ona faʻaalu i le sailiga o togafitiga. Na matou faʻatonuina lenei tipu tiiti 1 le sachet, aua latou te le iloa pe fesoasoani pe leai. Na te inuina sina mea itiiti nai lo le masani ona e laitiiti le taga ma e le tele mea e fiafia iai. Ma ioe, o le mea moni, e te vaai ma mafaufau o nisi ituaiga otaota na sasaaina ma auina mai, latou te leʻi talitonu o lenei "alu ese" o le a fesoasoani e aveesea ai le mafatiaga. Ina ua uma ona inu mo le tusa o le vaiaso, na iloa e loʻu tina faafetai i lenei tuufaatasiga, na faaitiitia ona tiga ma na tagi loloto, e aunoa ma se tiga, e aunoa ma le vaivai, e aunoa ma se afaina, e aunoa ma se faaletonu. Mo tagata uma e maua i le pancreatitis, tatou te fautua atu i tagata uma e suʻe le lauti monastery mo pancreatitis. Toeitiiti atoa le tausaga talu mai le taimi muamua na matou vavao ai lenei lauti mai le saite, e inu e lona tina i se taimi vave, talu ai e leai se lauti, e lelei foi o ia. Ae o le a le taofia le inu, aua e manaʻomia pea le lagolago. Ma i le faaiuga ou te fia faaopoopo atu, o lenei lauti e lelei tele, ae e te le o faamoemoe mai se togafiti, o le a fesoasoani e faamāmā oe i le tiga, ae e le fofo pancreatitis. O le mea lea, taumafai e faʻapitoa le faʻatulagaina ma o le a fesoasoani ia te oe. Poloaiga 1 le sachet, ona pei lea o loʻu tina, 7 pcs i le taimi ma se faʻaitiitiga ma le mautinoa.

Sa ou fai atu i loʻu tina o le lauti o se meaalofa mo le DR. O lenei ua ia inuina mo le tusa ma le tolu vaiaso, na ia fai mai na amata ona ia lagona le lelei. E tusa lava pe i ai se mea faasaina, e leai se tiga i le itu e pei o muamua. Ou te le iloa pe o le a, o le placebo po o laau aoga e aoga tele, ae o fuagogo na fesoasoani ia te aʻu e toe manuia ai pe a uma le mea oona - ua sili atu le nofoa ma ua ou fia ai.

Na ou faatauina mai le lauti mo tina, o le asō o inu i le aso muamua. O le a ou tusi e uiga i le taunuuga i se taimi mulimuli ane i le faamatalaga.

I le 16, o le tea o le monostyr o le a sau, ou te manaʻo e faʻataʻitaʻi, aua e leai ni au vailaʻau e fesoasoani, ua ou le lava i mafatiaga, 4 masina ma leai se aoga. ma faʻalavelave faʻafuaseʻi, na tupu ai foi le gasegase, na leiloa 20 kilokalama i le taimi lenei, i se tulaga lautele, mea leaga uma, ou te le alu ese mai le falemaʻi ma e le mafai ona ou alu e galue ma fiafia i le tautotogo, e le pei o muamua, e fiafia tagata uma i le tautotogo, BBQ tagata uma, ma ua ou i ai i le fale ma mafatia mai loʻu maʻi ... Atonu o le a ia fesoasoani mai ia te au, aua o loo i ai se mea i le olaga o le a lagolagoina ai i tatou. Sa na o le faamoemoe mo lenei lauti. Mulimuli ane o le a ou tusia ni iloiloga pe a fesoasoani!

Tuua Lau Faamatalaga