Faʻailoga-Hem: faatonuga mo le faʻaaogaina, iloiloga, mea tutusa

Failautusi(capillary and venoprotector), e aʻafia ai le gasegase vascular ma faʻamautuina ai metabolic processes i totonu. I lalo o lana gaioiga, o le gasegase lautele e masani ona faʻaleleia, faʻaleleia le microcirculation, faʻateleina le faʻaleleia o le capillary, faʻalauteleina o le platelets ma le viscosity toto, faʻaititiafomaʻi faʻamaʻi ma afaina. O le aʻafiaga o le fualaau faasaina e fesoʻotaʻi ma le faʻaopoopoga o le gaʻo plasma kinin.

Faailoga mo le faʻaaogaina

  • faateleinamaualuga le mafai (i maʻisuka retinopathy ma nephropathy),
  • veinsose veins ma leai se atoatoafaʻatasi ma le tiga, faʻamalosi dermatosispapaʻu phlebitis, afaina toto,
  • microangiopathiesfaasaga i le talaaga o maʻi fatu cardiovascular.

Contraindications

  • faʻaleagainapepatic ulcer,
  • otaotafaasaga i tua o le taliaina vailaau oona,
  • gasegase gasegase,
  • afaina o fatuga ma le ate
  • tausaga e oʻo atu i le 13 tausaga
  • O le tolu tausaga o le maʻitaga,
  • hypersensitivity i le fualaau faasaina.

Vailaau-Hem, faatonuga mo le faʻaaogaina (Metotia ma metotia)

O fualaau o Doxyhem poʻo ni meaʻai e ave faʻatalanoa faʻatasi ma meaai. Ole fua ole fua ole 500 mg i le aso mo le 3 vaiaso, faatasi ai ma se suiga ile 500 mg i le aso. At retinopathies Filifili 500 mg i le aso mo le 4-5 masina, ma se fesuiaiga i le 500 mg i le aso. O le vailaau faʻasaina ua faʻamaonia foi mo faamoemoega faʻasolosolo.

Faatasi ai ma le faateleina o le vevela, o foliga vaaia o le maasiasi, tiga pe a afaina, afaina o le mucosa oral (faailoga agranulocytosis) e manaʻomia lou vaʻai i se fomaʻi.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Pepa o le tino - capsules: fua tele 0, malosi, gelatin, ma le tino lanu samasama opaque ma se paʻu lanu meamata lanu meamata, mea lilo - o le paʻu mai le paʻepaʻe papaʻe ma le lanu samasama, e mafai ona aofia ai paluga, lea, lūlū paʻu (10 pcs i paʻu, i totonu o se pepa palama 3 paʻu).

Faʻavae 1 capsule:

  • mea e gaosi ai: o le calcium e paʻu (i le foliga o se monohydrate) - 500 mg,
  • mea faʻapitoa: magnesium stearate, maso o sana,
  • body capsule: alumini dioxide E171, paʻu uʻamea uila samasama E172,
  • tapuni capsule: alumini dioxide E171, gelatin, dye indigo carmine E132, uʻu uʻamea uʻamea uʻamea E 172, uʻamea vali uʻamea samasama E172.

Iloiloga a Hexy Hem

Calisium Dobesylate ua i ai sona aafiaga sili atu ona aloaia i luga o le vateatea lautele nai lo le etamzilat. O ia o le fualaau oona e filifilia mo maʻisuka retinopathyi le avea ai o se fomaʻi togafitiga ma faʻasolosolo, e pei ona molimauina e suʻega faʻapitoa. O le fualaau faasaina e sili ona aoga. angioprotector, lea e tatau ona faʻatonuina i tagata gasegasemaʻisuka. O se taunuuga o togafitiga na faʻaititia retinal edema ma, i se tulaga lautele, ua faaleleia le togafitiga mo le retinopathy o le maʻisuka. O aʻafiaga na matauina e seasea ona maua, o le fualaau faasaina e faigofie ona faʻaoga ma taugofie.

Pharmacokinetics

O le faʻaoʻoina o le calcium e vave ona gauai i le gastrointestinal tract. O le maualuga o le maualuga o le plasma e oʻo ile ono itula pe a uma le faʻafofoga tautala.

O le tuiina o masini plasma e tusa ma le 20-25%.

Toeitiiti lava e le ulu atu i le pupuni o le toto. I ni vaega laiti (0,0004 mg / ml pe a maeʻa le 1500 mg o le vailaau faʻamalosi), faʻasalaga i susu susu.

O le afa-ola e 5 itula. E mafua ai le le suia i le tutusa o le aofaiga (50% i le tasi) e ala ile inumaga ma fatuga. I le ituaiga o metabolites, o le 10% o le vailaau o loʻo faʻateleina. O le taimi o le faʻamaʻi atoatoa mai le tino e 24 itula.

Faatonuga mo le faaaogaina Doxy-Hem: metotia ma metotia

Doxyhem e tatau ona ave i ai meaʻai, faʻamalo uma capsules.

I le 2-3 vaiaso muamua, e 1 le capsule ua faatonuina i le 3 taimi i le aso, ona faʻaititia le taimi ole pulega ile 1 taimi ile aso.

I le retinopathy ma le microangiopathy, e 1 le capsule 3 taimi i le aso e fautuaina mo le 4-6 masina ma faatoa faʻaitiitia ai le taimi ole pulega ile 1 taimi i le aso.

Faʻalagolago i faʻamaoniga ma le togafiti, o le togafitiga e mafai ona tumau mai le 3 vaiaso i le tele o masina.

Faʻaiʻuga

Leai-Hem e masani lava ona faʻafeiloaʻi, i se tulaga e le masani ai (0.01-0.1%), e mafai ona faia tali leaga nei:

  • i luga o le vaega o le paʻu ma gaʻo vaʻaia: gasegase o le tino (vevela, vevela),
  • mai le musikalokeletale ma le fesoʻotaʻiga: gaʻola,
  • mai le gastrointestinal tract: naʻo, vomiting, manava manava,
  • isi: fiva, faʻavauvau.

I nisi o tulaga (0.01-0.1%), o le agranulocytosis e mafai ona toe suia (ua le toe aoga pe a uma le faʻamalolo).

Faatonuga faapitoa

E tusa ai ma faatonuga, o le Doxy-Hem e mafai ona faʻaaogaina e puipuia ai faʻamaʻi ma tuutuuga o loʻo faʻaalia i faʻamaumauga.

I se mea e seasea tupu, o le calcium e taofia ai le agranulocytosis, o ona faailoga muamua: o le mumu o le mucosa, o le tiga pe a afaina, tiga o le tino, vaivaiga, tiga, fiva. Afai e aliali mai nei uiga, e tatau loa ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ma faia se suʻega toto.

O fualaau faasaina e mafai ona aʻafia ai taunuuga o suʻesuʻega i fale suʻesuʻe e fuafua ai le maualuga o le creatinine.

Tina ma le lactation

O suʻesuʻega talafeagai ma faʻamautinoa e faʻatatau i le saogalemu o le calcium o loʻo taofiofi i le maʻitaga ma le fafagaina o le susu e leʻi faʻatautaia. I lenei itu, i le uluaʻi masina muamua o le maʻitaga, ua faʻaseseina ai Doxy-Hem, i le lona lua ma le tolu piliona e mafai ona faʻaaogaina na o le i ai o faʻamaumauga taua ma tuʻuina mai e sili atu le aʻafiaga o le faʻasologa o togafitiga faʻapitoa.

Afai e manaʻomia le togafitiga i le taimi o le lactation, e tatau ona faia se iloiloga e taofi ai le susu.

Uma: O tau i falemaʻi i luga o le initaneti

Vaitaimi Hem 500 mg capsule 30 pcs.

Vailaau o le Hem. 500mg n30

DOXY HEM 500mg 30 pcs. capsules

Hex capsules Doxy 500mg 30 pcs

Vailaʻau-Hem 500mg Nu. 30

Vaitaimi Hem 500 mg capsule 90 pcs.

Vailaau o le Hem. 500mg Numera 90

DOXY HEM 500mg 90 pcs. capsules

Doym Hem Capsules 500mg n90

Aoga: Rostov State Medical University, faapitoa faapitoa "Vailaau Faʻataʻi Aoao".

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

O galuega e le fiafia i ai le tagata e sili atu ona afaina i lona mafaufau nai lo le leai o se galuega.

Pe a feasogi tagata, e tofu i latou ma le 6.4 kcal i minute taitasi, ae i le taimi lava lea latou te faafesuiai le toeitiiti 300 ituaiga o siama eseese.

I Peretania o loʻo i ai se tulafono e mafai ai e le fomai tipitipi ona musu e faia le taotoga ile maʻi pe a ulaula pe mamafa. E tatau i se tagata ona lafoai masani leaga, ma, atonu, atonu o le a le manaomia se togafitiga.

E mafai e a tatou fatuga ona fufulu tolu lita o le toto i le minute e tasi.

E le gata i tagata taʻitoʻatasi e le gata o latou faʻatusa, ae o le gagana foi.

E tusa ai ma suʻesuʻega, o fafine o loʻo inu i le tele o ipuinu po o le uaina i le vaiaso ua i ai se faʻafitauli maualuga e ono maua ai le kanesa o le susu.

Afai e le toe gaoioi lou ate, o le a oti i totonu o le aso.

O le toto o le tagata e "tamoe" i totonu o vaa i lalo ifo o le mamafa, ma afai e solia lona amio saʻo, e mafai ona fana e oo atu i le 10 mita.

O le avefeʻau lautele o paaga e itiiti ifo nai lo le saʻo.

O le maualuga o le vevela o le tino na tusia i Willie Jones (Amerika), o le na ulufale i le falemaʻi ma le vevela o le 46.5 ° C.

O se tagata e ave faʻamalosi i le tele o mataupu o le a toe mafatia mai le atuatuvale. Afai o se tagata na te taofiofi ma lona atuatuvale, ua ia te ia avanoa uma e galo ai e uiga i lenei setete e faʻavavau.

Faatasi ai ma se asiasiga masani ile moega tanning, o le avanoa e maua ai le kanesa o le paʻu e faateleina i le 60%.

I le faaopoopo atu i tagata, e na o le tasi le mea ola i luga o le lalolagi Earth - taifau, e pagatia mai le prostatitis. O i latou moni nei oa tatou uo faamaoni.

Ina ia mafai ona fai atu upu sili ona pupuu ma faigofie, tatou te faaaogaina le 72 muso.

O le tale o le tale "Terpincode" o se tasi o taitai i le faatauina atu, e leai lava ona o ona togafitiga.

O le polyoxidonium e faatatau i fualaau faʻamaonia. O loʻo galue i nisi o vaega o le puipuiga o le tino, ma o lea e saofagā ai i le faʻatupulaia o le mautu o.

Pepa, faʻamatalaga, tuufaatasiga ma le afifiina o fualaau faasaina

O le fualaau oona "Doxy-Hem", o lona faʻatonuga o loʻo i totonu o se pusa pepa, o loʻo maua i le ituaiga o kapilima gelatin malosi ma se tino samasama lanu samasama ma se tapuni lanumeamata lanumoana. O mea e aofia ai o se lanu samasama. E le gata i lea, e faʻatagaina ai le i ai o faʻasalaga, lea ua liua i se mea e le gaogao pe a faʻapipiʻiina i se manoa tioata.

O a vaega o Doxy-Hem? Faatonuga mo le faʻaaogaina o le elemene o lenei vailaʻau o le faʻaitiitia o le calcium monohydrate. E le gata i lea, o lona tuufaatasiga e aofia ai elemene fesoasoani e pei o le magnesium stearate ma le kulimi sana.

I luga o le faʻatau, o le vailaau o loʻo fesiligia e sau i le paʻu.

Fualaau faasaina

E faʻafefea le fualaau faasaina "Doxy-Hem"? Faatonuga mo le faʻaaogaina, iloiloga o fomaʻi faʻapitoa e fai mai o se tagata e faʻafesoʻotaʻi (o lona uiga, vein ma capillary protector), lea e aʻafia ai le lesepepe vascular ma faʻamaopoopoina ai metabolic processes i totonu.

A maeʻa ona tago i le fualaau faasaina, e matua faʻaleleia le faʻaogaina o le permeability ma le microcirculation o le toto. O le faʻamautuina o capillaries e faʻapupulaina ai, o le edema ma le hemorrhagic syndrome ua faʻaitiitia, faʻaitiitia le viscosity o le toto ma le faʻalauteleina o le platelet.

O le faʻamalosia o togafitiga o fualaau faʻasaina o loʻo fesiligia e fesoʻotaʻi ma le faateleina o le gaosiga o le ksini.

Ata o foliga o le fualaau faasaina

O a kinetic properties o uiga ia mo le Doxy-Hem fualaau faasaina? Faatonuga mo le faaaogaina o tagi o lenei fualaau faasaina e amata malie lemu mai le vaega o meaʻai. A maeʻa pe a ma le 5.5 itula, e matauina le maualuga i lona faʻasalaga i le toto. E tusa ma le 20-25% o le mea galue malosi e fusifusia i masini plasma.

O lenei vailaʻau e faʻamalosi i le aso e ala i le fatu ma gaʻo.

Fualaau oona

Mo le a le mafuaʻaga ua faatonuina ai e tagata gasegase se tagata e pei o Doxy-Hem? Faatonuga, iloiloga e taʻu mai ai o lenei vailaʻau e aoga tele i:

  • vailaʻau vevela poʻo le le atoatoa o le tino, lea eoʻo mai faatasi ma faʻamaʻi pipisi, o le palalebitis papaʻu, o le dermatosis congestive and the trophic ulcers,
  • faʻateleina le faʻamalosia o capillary (e aofia ai le nephropathy ma le retinopathy)
  • microangiopathy, lea na atiina ae i se talaaga o le maʻi cardiovascular.

Le fualaau faasaina "Doxy-Hem": faatonuga mo le faaaogaina

Analogs o lenei meafaigaluega o le a lisiina i le pito o le tusiga.

Faʻaaoga lenei vailaʻau e pei ona faatonuina e se fomaʻi. Ua faʻaumatia uma capsules ao 'ai.

E tusa ai ma faatonuga, o le averesi o lenei vailaau e 500 mg faalua i le aso. E tatau ona faia mo le tolu vaiaso. Afai e manaʻomia, o le fuainumera ua faʻamaonia e faʻaititia i le 500 mg i le aso.

Faatasi ai ma le atinaʻe o le retinopathy, o lenei vailaau ua faatonuina i le 500 mg i le aso mo le 4-5 masina (faatasi ai ma se fesuiaiga faifaipea i le 500 mg i le aso).

E le gata i lea, o lenei meafaigaluega e masani ona faʻamatalaina mo faamoemoega faʻapitoa.

A maeʻa ona tago i le fualaau faasaina "Doxy-Hem" o le tagata maʻi e maua i le fiva, o le tiga, tiga pe a afaina ma mumū o le mucosa o le tautala (o lona uiga, o faailoga o agranulocytosis ua tupu), ona tatau loa lea ona e faafesootai se fomaʻi.

Faʻaiʻuga

O a ni aʻafiaga e le manaʻomia e ono tupu ao aveina le Doxy-Hem? Faatonuga mo le faʻaaogaina o lipoti o tulaga nei:

  • gaioiga, faʻamaʻi o gaioiga, manava manava, uila, vili,
  • fiva, faʻalavelave faʻapitoa o le tino ma le paʻu,
  • sasaina, fulafula, vevela,
  • maʻi o le fesoʻotaʻiga ma le maso o le muscle,
  • maʻi o le tino ma le toto,
  • agranulocytosis (o se tali faapena e mafai ona toe faafouina ma mou ese atu pe a uma le faamutaina o togafitiga).

Fautuaga faapitoa

E mafai ona faʻaaogaina le fualaau mo le puipuia.

I le faaletonu ogaoga, lea e manaʻomia ai le paʻu, o le fua o le vailaʻau e tatau ona faaititia.

E le fautuaina lenei mea faigaluega mo fafine ma tamaiti maʻitaga. E le fautuaina e ave i tamaitai o loʻo susu. E tatau foi ona maitauina o lenei fualaau faasaina e leai sona aoga i le mafai e le tagata ona pulea le faʻalavelave ma faʻaaogaina taavale.

Tau ma fualaau tutusa

O le tau o Doxy-Hem angioprotector e tusa ma le 300 rubles. I nisi o tulaga, ua suia i auala e pei o le Calcium Dobesylate, Doxium, Doxium 500, Doxilek.

E tusa ai ma le au atamamai, o le calcium isulelate o loʻo i ai se faʻamatalaga sili atu ona faʻaalia i luga o le vailaʻau e sili atu nai lo le etamsylate. O le mea lea, o lenei fualaau faasaina e masani lava ona faʻaaogaina e avea o se vailaau faʻamalosi ma le gasegase mo faʻamaʻi eseese o le cardiovascular system.

Fai mai tagata maʻi o lenei vailaʻau o se tagata e sili ona lelei le faʻaogaina o tagata e maua i le maʻisuka e masani ona ave. A maeʻa le togafitiga ma le Doxy-Hem, o maʻi ma le retinal edema e faʻaitiitia, ma o le togafitiga mo le retinopathy o le maʻisuka e faʻaleleia foi.

O le a le ituaiga o faʻamaloloina o vailaʻau? Faamatalaga o le tuufaatasiga

O lenei vailaau o se angioprotector sili ona lelei. Lafoaʻiina i le ituaiga o kapaila gelatin malosi. O latou puipui o se samasama, ma se lanu lanumeamata lanumoana, opaque. I totonu o le kapoti e aofia ai le paʻu paʻepaʻe (o nisi taimi e ono iai sina lanu samasama).

O le mea autu autu o le vailaau oona o le calcium, e maua i le foliga o se monohydrate. O pusa taitasi e aofia ai le 500 mg o lenei vaega. Ioe, o isi vailaʻau o loʻo faʻaaogaina foi i le gaosiga. O le paʻu o loʻo aofia ai vaega taua e pei o le magnesium stearate ma le kulimi sana. O le atigi lava ia e aofia ai gelatin, titanium dioxide, indigo carmine ma nisi o meainu (uʻamea uʻamea). O loʻo tuʻuina capsules i ni paʻu faapitoa o le sefulu fasi pepa i le tasi.

Le faiga o gaioiga i le tino ma falemaʻi

O le aʻafia i totonu o le toto, o le vaega autu o le vailaau faʻamalositino e galue i luga o platelets, faʻateleina a latou gaioiga. E le gata i lea, i le taimi o togafitiga, o loʻo faʻaititia ai le faʻaitiitia o le gaosiga o le plasma kinin.

O vailaʻau faʻapitoa foi e afaina ai puipui o toto toto, faʻaitiitia ai lo latou gafatia. Ae o le tetee o puipui puipui i le fausiaina o platelet ua faateleina. Faatasi ai ma lenei mea, o le faailoga o le faaputuputu o sela o le toto ua faaitiitia. I le taimi o le togafitiga, ua matauina le faaitiitia o le viscosity o le toto, ma o siama o le toto mumu o le toto e sili atu ona malosi. O fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lelei i luga o le faagaoioiga o le suavai o vaalele vai. O le mafuaʻaga lea o le faʻaaogaina o capsules Doxy-Hem o se faʻataʻitaʻiga moni lava o le angioprotector.

Ae mo le pharmacokinetics, o le fualaau faasaina e vave ona gaosia e puipui o le gastrointestinal tract. I le ono itula talu ona maeʻa le pulega, o le maualuga o le maualuga o le mea galue i le toto e mafai ona matauina. O vaega o le vailaʻau faʻamalosi i pulu plasma e le silia 20-25%.

E tusa ma le afa o vailaau vailaʻau ma a latou metabolite e alu ese mai le tino e le manava, o le afa lona lua e pasi i fatugaʻo. O loʻo i ai sina lafoaʻiga itiiti o le konisini e faʻatasi ma le susu susu o fafine i le taimi o le lactation.

Faailoga mo le tagofia o fualaau faasaina

I le amataga, e aoga le fesili e uiga i le fesili po o fea mataupu e fautua e ave le fualaau faasaina "Doxy-Hem". Faʻaaliga mo le faʻaaogaina e pei ona taua i lalo:

  • O faʻamaʻi pipisi e fesootaʻi ma le faʻatupulaia o le permeability ma le palasi o puipui o capillaries. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se vailaʻau ua faʻamaonia mo le nephropathy ma le retinopathy, lea e atiina ae i le talaaga o le faateleina o le toto suka.
  • O faʻamaoniga e aofia ai foi microangiopathies, lea, e pei o se tulafono, e atiae e faasaga i se talaaga o faamai o le cardiovascular system.
  • O nisi faʻamaʻi vevela, aemaise lava ile palalebitis leʻo, tiga o le vae, fulafula, veins veisela, maʻi o le gaʻo.

E taua le fai atu o le fualaau faasaina e sili ona aoga pe afai e te amata togafitiga ile amataga o le maʻi. O loʻo faʻamatalaina foi o ia o se mea faʻapitoa. I faʻamaʻi pipisi, e mafai ona faʻaaogaina se tagata faʻamalosi e avea o se vaega o togafitiga faigata.

Le fualaau faasaina "Doxy-Hem": faatonuga mo le faaaogaina

I le taimi lava lena, e taua le taʻu atu e le tatau ona e faʻaaogaina lenei vailaʻau. A maeʻa se suʻesuʻega maeʻaeʻa, e naʻo se fomaʻi e mafai ona faatonuina Doxy-Hem. O faatonuga mo le faʻaaogaina na o faamatalaga mo faʻamatalaga lautele.

I le avea ai o se tulafono, e amata i, o loʻo faʻamautuina e tagata maʻi le 500 mg (tasi le papa) faʻatolu i le aso. O lea e manaʻomia ai lau suʻega mo 2-3 vaiaso. Ona faʻaititia lea ole fua ole aso ole tasi i le tasi papa.

Faatasi ai ma microangiopathy ma le retinopathy, o le uluai fuataga e tutusa lava - tolu laulau i le aso, ae tumau mai le fa i le ono masina. A maeʻa lenei, o le a toe faʻaitiitia le fua ile 500 mg i le aso.

E fautuaina ia ave faʻasalalau e ave i ai meaai. E le mafai ona ulaina - e sili atu le na ona inu sina vai itiiti.

E i ai ni tapulaa ma faʻailoga mo le ave?

E ui lava i le mea moni o le Doxy-Hem tablets (sili atu, capsules) e tele mea aoga, e le mafai ona faʻaogaina i soo se mea. E iai faʻamaoniga i togafitiga, o le lisi lenei o latou:

  • O le tagata gasegase e iai se maʻi o le fatu ma le manava, aemaise lava pe a oo i le tulaga o le vevela.
  • E le mafai ona faatonuina le vailaʻau mo le totoga i le gastrointestinal tract o soʻo se amataga.
  • O faʻamaʻi o le ate ma fatugaʻo o se faʻafitauli foi mo togafitiga.
  • Ole vailaʻau e le tatau ona faʻaaoga i le uluaʻi masina o le maʻitaga.
  • E i ai nisi faʻatagaina o tausaga - o meaʻai e solia i tamaiti lalo ifo o le 13 tausaga.
  • O le faʻafefeteina na tulaʻi mai e tetee atu i le faʻamatalaga o fualaau faʻasaina o loʻo faʻapitoa foi o le faʻasaina.
  • Ole vailaʻau e le o faʻamaonia mo tagata mamaʻi e iai le gasegase i soʻo se mea o loʻo iai i totonu ole papa.

Faʻafitauli i le taimi o le maʻitaga

E mafai e fafine ona ave Doxy-Hem aʻo maʻitaga? Faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo taʻu mai ai e le tatau ona faʻataʻitaʻiina vailaʻau i le uluaʻi tolu masina o le maʻitaga. E tatau ona vave fai mai o suʻesuʻega faapitoa o lenei vailaʻau i luga o se vaega o tagata gasegase e leʻi faʻataunuʻuina, o lea e le o iloa ai poʻo a taunuuga o togafitiga. O le mafuaʻaga lea i le lua ma le tolu o vaevaega o le maitaga, o le fualaau faasaina ua faʻamaonia i tagata gasegase e avea o se mea mulimuli.

Ae mo le vaitaimi o le lactation, mo le umi o le togafitiga, e tatau i tamaitai ona taofi le susu pepe mo sina taimi le tumau, ona o le vailaʻau e faʻasalaina i le susu.

O ni mea leaga na tutupu i le taimi o togafitiga?

E mafai ona tutupu ni faʻafitauli i taimi o togafitiga ma Doxy-Hem? Faʻamatalaga a fomaʻi e faapea i le tele o tulaga o le vailaau faʻasaina e faʻafefe lelei. Ae ui i lea, e ono mafai ona atiaʻe aʻafiaga itu, o se lisi e tatau ona faitau:

  • Masalo o tali sili ona taatele o le faʻalavelave i totonu o le vaega o meaʻai, lea e faʻaalia e le nausea, manava, ma le vomia.
  • O nisi togafitiga e faʻatasi ma aʻafiaga o le paʻu - lanu mumu, vevela ma le vevela.
  • O nisi tagata gasegase e faitio i le le mautonu ma le faateleina o le vevela o le tino.
  • O aʻafiaga matuia e aofia ai faʻasolosolo ma agranulocytosis.

I le maitauina o le leaga o le soifua maloloina na aliali mai i taimi o togafitiga, e tatau ona e faʻatalanoa se tagata tomai faapitoa i se taimi vave e mafai ai - atonu e naʻo lou manaʻo e fetuunai le fualaau poʻo filifili se mea sili atu le saogalemu ma sili atu ona fetaui lelei o vailaʻau.

Le fualaau faasaina "Doxy-Hem": tau ma analogues

I le faaopoopo atu i uiga autu, o se itu taua o le tau o le fualaau faasaina. O le a le tau o togafitiga ma Doxy-Hem? O le tau, e moni, e faalagolago i le tele o mea, e aofia ai le taulaga o le fale ma le gaosi oloa. O se pusa e 10 otaota e tau i le 250-350 rubles.

E i ai mataupu i vailaʻau pe a fai o le vailaʻau ua filifilia e le fomaʻi e le fetaui ma le tagata maʻi mo le tasi mafuaaga poʻo le isi. E mafai ona sui le vailaʻau "Doxy-Hem" i se mea? O ana analogues, o le mea e lelei ai, o loʻo i ai. O mea lelei lelei e iai vailaʻau e pei o Doxium ma le Calcium Dobesylate. O le lisi o analogues e aofia ai foi Doksilek, Esculeks ma Vacitron. Ioe, e le mafai ona e suia vailaau ia oe lava ia - e sili atu le tuʻuina atu o lenei galuega i se fomaʻi atamai ua uma ona e faamasani i lau tala faʻasolopito ma togafitiga faafomaʻi.

E faapefea ona tali mai tagata maʻi ma fomaʻi?

I le faaopoopo atu i faʻamatalaga aloaia, o tagata gasegase e fiafia foi i manatu o tagata gasegase e uiga ia Doxy-Hem. O faʻamatalaga e faʻatele ma lelei. Fai mai fomaʻi e iai se aʻafiaga o togafitiga - mo le tele o faʻamaʻi, o le faʻaaogaina o angioprotectors e matua manaʻomia lava. I le isi itu, o le fualaau faasaina e galue malie i luga o le tino, lea e mafai ai ona faʻaaogaina e avea o se mea faʻasolosolo.

O tagata maʻi e leai foi ni faitioga. E tusa ai ma i latou, o vailaʻau e faigofie ona faʻaogaina ma faʻateleina le faagasologa o togafitiga ma le toe faʻaleleia o puipui puipui. Naʻo le toe foʻi mai, atonu, e mafai ona mafaufauina le umi ole togafitiga - o nisi taimi e manaʻomia ai capsules i totonu ole ono masina. O le tau o le fualaau faasaina, aemaise lava pe a e mafaufau i le taimi o togafitiga, e matua maualuga lava-e masani ona oʻo mai se tupe mama. I le isi itu, o le soifua maloloina e tau ai soʻo se tupe, o lea e tau le aoga le faasaoina i fualaau maualuga.

Faʻafefea ona faʻaaoga le fualaau faasaina Doxy-Hem?

O le fualaau faasaina Doxy-Hem e faʻaaogaina e toe faʻafoʻi ai capillaries ma puipui o le uaea i le togafitiga o pathologies cardiovascular, o mata ma isi tulaga. O lana galuega autū o le faʻamautuina lea o le gaioiga o le toto ma le tafega o le lymph, faʻaitiitia le tikeri o le viscosity o le toto, faʻateleina le leo o veins ma le tulaga o puipui paʻu / tua.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O le ituaiga faʻamalolo o le vailaʻau o capsules ia o le dioxide, galala ma isi vaega. 1 capsule e aofia ai le 500 mg o le elemene galue (calcium dobesilate). Isi mea aoga:

  • vailaʻau E132, E172 ma le E171,
  • magnesium stearate,
  • malolo (maua mai i sana kulimi),
  • gelatin.

O le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le maualuga o le mafai ona gafatia o vaʻa toto, faʻateleina le malosi o pa puipui, e faʻalavelaveina ai le faaputuga platelet.

Faʻataʻitaʻiga

O le fualaau faasaina e afua mai i le tele o tagata e faʻafesoʻotaʻi. E faʻaitiitia ai le maualuga o le mafai ona gafatia o vaʻa toto, faʻateleina le malosi o pa puipui, faʻaleleia le microcirculation ma alavai faʻavaivai o laupepa lymph, e faʻalavelaveina ai le faaputuga o le platelet, faʻalauteleina ai le gaʻo o lela mumu. O vailaau mo togafitiga o fualaau faasaina e fesootaʻi ma le faateleina o le gaioiga o le plasma kinins.

Aisea ua faatonuina ai

Faʻaaoga i mataupu nei:

  • liona o vaʻa toto, ia o loʻo faʻatasi ma le faateleina o le palasi ma le mafai ona gafatia o capillaries ma puipui lapisi (e aofia ai le nephropathy o le maʻisuka, faapea foi ma le retinopathy o le maʻisuka),
  • ituaiga eseese o le gasegase masani o le vevela ma aʻafiaga faʻapitoa (e aofia ai le dermatitis, siama ma veins varicose),
  • o aʻafiaga o le mumu o le endometrial,
  • rosacea
  • faʻalavelave solo
  • faʻamatalaga le lelei ma VVD,
  • migraines
  • microangiopathies.

O le vailaʻau e faʻaaogaina mo le faaleagaina o vaʻa toto, ituaiga eseese o le gasegase oona, rosacea, migraine.

Auala e ave ai le tootoo

O le fualaau mo le togafitiga o veʻa vascular e tatau ona faʻaaogaina i le taimi e tasi ma le taumafaina o mea taumafa. O loʻo faʻaumatia uma le totino ma faʻauʻu i le vai (suavai, lauti, compote).

I le 2-3 aso muamua, e tatau ona faʻatolu ona faʻaalu le capsule tolu taimi i le aso, pe a maeʻa ona faʻaititia le taimi ole pulega ile 1 taimi ile aso.

Faatasi ai ma microangiopathy ma le retinopathy, e tatau ona e inu 1 capsule faatolu i le aso. O le umi o togafitiga e mai le 4 masina i le ono masina. A maeʻa lenei vaitau, e tatau ona faaitiitia le taimi e faʻaaogaina ai vailaʻau i le 1 taimi i le aso.

O le umi o le togafitiga e faalagolago i le taunuʻuga o togafitiga ma faʻataʻitaʻiga a le pharmacotherapeutic.

Aveina o fualaau faasaina mo le maʻisuka

O le vailaʻau e faʻaleleia ai le tulaga o tagata gasegase e maua i le maʻisuka. O ia maʻi e manaʻomia le mataʻituina o le kulūkose ma le filifilia e le tagata lava ia o inisalini.

O le fualaau mo le togafitiga o veʻa vascular e tatau ona faʻaaogaina i le taimi e tasi ma le taumafaina o mea taumafa. O loʻo faʻaumatia uma le totino ma faʻauʻu i le vai (suavai, lauti, compote).

Fale gasegase

  • gastralgia,
  • maʻi manava
  • taʻavale
  • vili
    O aʻafiaga o le Doxy-Hem mai le muselekoleti ma le fesoʻotaʻiga o mea - arthralgia.
    E mafai ona tupu mai le faʻalalōlōina - fulafula o le pito, tiga, urticaria.
    O aʻafiaga o le faʻamaʻi-Hem mai le gastrointestinal tract: o le manava faʻafuaseʻi, gasegase, vomiting.

Aafiaga i le gafatia e pulea ai auala

E le aʻafia le kesi i aʻafiaga, tino ma mafaufau (psychomotor).

E le aʻafia le kesi i aʻafiaga, tino ma mafaufau (psychomotor).

Faʻamatalaina le Leaga i Tamaiti

Mo tagata gasegase ei lalo ifo o le 13 tausaga, e le faʻaaogaina le vailaʻau.

Aʻo fai susu ma faʻaaogaina fualaau faasaina, e tatau ona faʻafeiloaʻi le tamaititi i le fafagaina.

Ava malosi

O le inu malosi o le ava e le afaina ai le gaioiga ma le faʻaaogaina o le vailaau oona.

I luga o le faʻatau, e mafai ona e mauaina ia analog o se vailaau e sili atu ona taugofie:

  • Doxium 500,
  • Calcium Dobesylate,
  • Doksilek.

I le faʻatau atu, e mafai ona e mauaina ia analog o se vailaʻau e sili atu ona taugofie, mo se faʻataʻitaʻiga, Doxium 500.

Tulaga o le teuina mo le fualaau faasaina

O capsules e tatau ona teuina i se nofoaga e le mafai ona maua e tamaiti, i le tausisia o le vevela e oʻo atu i le + 25 ° C.

O le tau o fualaau oona i falemaʻi Rusia e mai le 180-340 rubles. i totonu o pusa, i totonu e 30 capsules ma faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Faʻavaeina ma le masini o gaioiga

O faatonuga e taʻu mai ai o le vaega taua o le fualaau faasaina Doxy-Hem o le calcium dobsylate. O le vailaau o le vailaʻau e 500 mg i le papa.

Faafetai i le vaega galue, o se aafiaga lelei i le vasothelium vascular e tupu, o se taunuuga o le faagasologa o metabolic processes uma i totonu ia latou toe foi i mea masani, ma le faaitiitia o gaioiga i le plasma.

Ua maitauina:

  • le faʻamautuina o le puipui o le puipui puipui,
  • faaleleia o le toto ma le tafega o le tino,
  • faateleina le tetee malosi,
  • faaitiitia le faaputuga o le platelet,
  • faaitiitia le viscosity toto,
  • faaitiitia le fetogi ma le afaina.

O le toesea i le vaega o meaʻai e telegese. O le vailaau e oʻo atu i lona maualuga maualuga i le toto pe a mavae le 5-6 itula. O le faʻagasologa o taualumaga e faia i le aso atoa.

O fafine e lalagaina e tatau ona iloa o le Doxy-Hem e mafai ona ulu i le susu o susu i se metotia pito i lalo, o lona uiga o le fafagaina e tatau ona taofi i le taimi o togafitiga ma le fualaau faasaina.

O le faiga o gaioiga i luga o le tino o le tino, o le faʻaleleia lea o le faʻaitiitia o le toto toto ma faʻaitiitia le viscosity o le toto. I le taimi lava e tasi, ua faʻaititia le maualuga o le faaputuga platelet, lea e puipuia ai le tupu mai o le thrombosis.

Tosiga ma le pulega

O le faʻamatalaga o le vailaʻau o le ave lea o le papalama poʻo le capsule ile 500 mg (taeao ma le afiafi). E fautuaina ia laumei ina ia 'ave faʻatasi ma meaai, e aunoa ma le faimamago, ma se ipu vai.

O le averesi o le 500 mg o le vailaʻau poo le 1 laupepa (capsule) mo le 1 fualaau. O le togafitiga, i le averesi, e 3-4 vaiaso. I le isi itu, latou te fesuiaʻi i se vailaau tausiga ma ave le 1 laulau i le aso.

O le togafitiga o le retinopathy o le maʻisuka e faia i le faʻaaogaina o vailaʻau i se metotia o le 500 mg tolu taimi i le aso. O le umi o togafitiga mo lenei faʻamaʻi e 4-5 masina. A maeʻa lena mea, latou te fesuiaʻi i le tausiga o le tausiga o le 500 mg i le aso.

E tusa ai ma faʻamatalaga faapitoa, o vailaʻau e mafai ona faʻatonuina e se fomaʻi mo faamoemoega puipuia. Ona faʻatulagaina lea o le faʻatulagaga ma le umi o le pulega.

I le tulaga o le fiva, o le ulu faafuasei, o le tiga o le faʻala pe a faʻafefe, mumū o le mucosa o le faʻailo pe a uma ona tago i le fualaau faasaina, faʻafesoʻotaʻi vave lau fomaʻi ma lipoti mai le mea na tupu.

Faʻaiʻuga

E taua le iloa o le Doxy-Hem o se vailaʻau faʻasaina, o lea e lamatia ai le faʻatau i lau oe i le falemaʻi fesoʻotaʻiga, e aunoa ma le faʻamaoniaina. I le tulaga o le le usitaia o pepa faʻasoifua maloloina poo se taunuuga o le faʻamalositino, e ono mafai ona aʻafia itu:

  • le faʻaalia o le gaioiga
  • vili
  • mimiti
  • afaina i le foliga o le paʻu o le paʻu, faʻavave,
  • maualuga le vevela
  • le atinaʻeina o faʻasolosolo,
  • atinaʻeina o agranulocytosisi faʻasili.

O faʻamaoniga o loʻo i luga e mafai ona nofofua ma atonu e le manaʻomia ai le faʻaaogaina o vailaʻau, ae i le tulaga o soʻo se itu, e fautuaina e faʻatalanoa se fomaʻi.

Analogs ma tau

Analogues o le fualaau faasaina Doxy-Hem, lea e aofia ai le vaega tutusa, o mea nei:

  • Calisium Dobesylate.
  • Doxium.
  • Doxium 500.
  • Doksilek.

Isi analogues o Doxy-Hem:

E mafai ona e faʻatau le vailaʻau i soʻo se faleoloa falemaʻi i le tau e 180-350 r.

Fomaʻi iloilo

Fomaʻi iloilo e uiga i le fualaau faasaina Doxy-Hem lelei. Ua matauina e le au atamamai le aoga maualuga o le vailaau, gafatia ma se lisi itiiti o aafiaga i itu. O le tele o fomaʻi e tuʻuina atu fualaau mo tagata gasegase ma veins varicose ma le le atoatoa o le vevela.

Doxy-Hem o se meafaigaluega lelei e fesoasoani e le gata ina faʻamalolo le maʻi, ae ia puipuia foi. O le fualaau faasaina e masani ona faʻaaogaina e gasegase o loʻo mafatia i le maʻisuka, lea e faʻaleleia lelei ai a latou tulaga o ola. E taua le manatuaina o le vailaʻau e faʻasaina. O se fua le saʻo po o le umi o fualaau o le a faʻaleagaina ai le maʻi ma faʻapogai ai faʻafitauli.

Tuua Lau Faamatalaga