Konstantin Monastyrsky: manatu faapitoa i le maʻisuka ma le faamalologa e aunoa ma fualaau faasaina

O le maʻisuka ua sili atu ona taatele i aso uma. O mafuaʻaga mo lona faʻaalia e le gata i se mea na tupu mai, ae faʻapea foʻi i le le lelei. O le mea moni, e toʻatele tagata faʻaonapo nei e faʻaumatia le tele o meaʻai gaʻo ma taumafa leaga, ae le o le tau le gauai atu i gaioiga faaletino.

O le mea lea, o le faufautua o meaʻai paleni, tusitala o tusi ma le tele o tusiga e uiga i lenei autu, Konstantin Monastyrsky i le maʻisuka o loʻo taʻu mai ai le tele o faʻamatalaga aoga. I aso ua mavae, o ia lava na le amanaiaina le ituaiga o faamai ma le atiina ae o ni faafitauli ogaoga.

Ae o le asō o loʻo soifua maloloina lelei ma fai mai e naʻo le 2 auala o le a fesoasoani e faʻamautu ai maualuga o le suka toto - taʻaloga ma meaʻai faapitoa.

Soifua e aunoa ma fualaau faasaina

Afai e le mafai e le tino ona liua glucose i le malosi, ona maua ai lea o le maʻisuka. Konstantin O togafitiga faʻasalalau o le maʻisuka e aunoa ma fualaau oona o le mataupu faavae autu lea o se tagata tomai faapitoa i meaʻai. O le mea lea, na ia finau ai e tatau ona lafoai le suka o le suka i lalo i le ituaiga lona lua o le maʻisuka.

O le mea moni e faapea o vailaʻau o le hypoglycemic e manaʻomia ai le tele o le kulukose i totonu o le toto mai i gaʻo i meaai, ma e tatau

Tetee i le faʻaitiitia o le suka i fualaau.

Ae o nei vailaʻau e aʻafia ai le paʻu (faʻaosoina le gaosiga o le inisalini), o le ate (faʻateleina le glucose metabolism), capillaries ma toto, ona o le malosi o le inisalini e vaʻaia ai toto toto.

O le taunuuga o le faʻaauauina o le faʻaaogaina o fualaau oona:

  1. se faaitiitia po o le toesea atoatoa o le puleaina o le inisalini,
  2. vevesi o le ate,
  3. sela e avea ma tui le inisalini.

Ae faatasi ai ma nei faʻalavelave faʻalavelave, o le a amata ona faʻamautuina e le tagata maʻi le tele o vailaau faʻasaina, na o le faʻateleina o le setete o le maʻisuka.

I le mea uma, o fuainumera e fai mai o le hyperglycemia masani, o le soifuaga o le olaga e matua faʻaitiitia, faʻamaʻi o vaʻa toto, fatugaʻo, fatu, mata e atiina ae ma ono ono tulai mai le kanesa.

Le faʻamamaina o meaʻai mai le meaʻai

I totonu o le tusi "O le maʻi suka: na o le tasi lava le laasaga i le faamalologa", na faailoa mai ai e Konstantin Monastyrsky se tasi o pulega sili - o le teena atoatoa o punaoa gaʻo. O se tagata poto faapitoa i mea tau taumafa na te tuuina mai se faamalamalamaga o lona mafaufau.

E lua ituaiga o meaʻai gaʻo - vave ma faigata. E le gata i lea, o le mea muamua e manatu leaga i le tino, ma o le mea mulimuli ua manatu e aoga. Ae peitai, ua faamautinoa e Konstantin e matua atoatoa lava gaʻo uma pe a uma ona ulu atu i le tino o le a avea ma kulukose i totonu o le toto, ma o le tele foi o meaʻai, e sili atu le maualuga o le toto toto.

Mai le laʻitiiti, ua aʻoaʻoina tagata uma o le oatmeal o le cereal sili ona lelei mo le 'aiga o le taeao. Ae peitai, e tusa ai ma le Monastyrsky, e itiiti ni aoga aoga i totonu, ae o le oloa e tumu i gaʻo meaʻai, lea e mafua ai faʻalavelave i gaioiga faʻasolosolo ma faʻafuaseʻi faʻavave i le toto suka.

E le gata i lea, o le faʻaleagaina o meaʻai gaʻolomalo e faʻaleagaina ai le faʻaaogaina o aʻafiaga i le tino. O le mea lea, a uma ona 'ai le suamalie, faʻamalosi ma e oʻo lava i le gaʻo, e aliali mai le vaivai i le manava.

I le lagolagosua i lana aʻoaʻoga, Monastic e faʻapupulaina ai le faitau o le au faitau i se tala faasolopito e faatatau i meaʻai a o tatou tuaa.

O le mea lea, o tagata anamua e masani lava latou te le 'aina meaʻai. O a latou mea taumafa na puleaina e fua o vaitau, fualaau 'aina, fualaau faisua ma meaʻai a manu.

O le a le mea e tatau ona i ai i le lisi o le maʻisuka?

O faʻamatalaga ole patele e tatau ona aofia ai gaʻo, proteins, ma vailaʻau faʻamaʻi. O le tagata gasegase e tatau ona usitai i tulafono o se taumafataga faapitoa e mafai ai ona e pulea le glycemia. E le gata i lea, e le tatau ona maualuga le kalori, aua o le maʻisuka ituaiga II e masani ona o faatasi ma le mamafa o le mamafa.

E iai foi se manatu o le faufautua o meaʻai e uiga i fualaau aina ma fualaʻau. E talitonu o ia i apples, carrots or beets, faʻatau atu i faleoloa, e leai lava ni elemene taua ma vitamini, ona o le faʻaaogaina o vailaʻau eseese i le gaosia o fua. O le mea lena ua fautuaina ai e Konstantin le sui o fualaau aina faatasi ai ma supplements ma mea faapitoa o le vitamini-minerale.

O le isi finauga e fiafia i le sui o fualaau aina faatasi ai ma mea faaopoopo o le fiber content contents. O lenei vailaau e le faatagaina ai elemene aoga i totonu o meaʻai e ave i totonu o le tino. E i ai foi le malosi o le fiber, aveeseina o vitamini mai le tino ma toxins ma toxins.

Ae ui i lea, o le Monastery e le fautuaina e le tatau ona 'ai meaai. O fualaʻau ma fualaau 'aina e mafai ona' aina i ni vaega laiti ma naʻo le vaitau. I le avea ai o se pasene, e le sili atu i le 30% le aofaʻi o mea taumafa.

O le lisi o mea e leai se mea e maua mai i le carbohydrate e faavae ile:

  • meaʻai susu (kisisisi),
  • aano (tamai mamoe, povi),
  • iʻa (hake, pollock). E tutusa lelei le aoga o le faʻaaogaina o suauʻu faaopoopo mo le maʻisuka.

Mo tagata maʻisuka e le mafai ona mafaufauina a latou meaai e aunoa ma fualaau faisua ma fualaʻau, fautuaina e Monastyrsky se mea e pei o lenei: 40% o iʻa po o aano o manu ma le 30% o le susu ma fualaau faisua. Ae ui i lea, o aso uma e te manaʻomia e ave ai vailaʻau oona (Alphabet Diabetes, Vitamin D, Doppelherz Asset).

E taua tele i totonu o le tusi, o le maʻisuka o Konstantin Monastyrsky o loʻo fautua mai ai o tagata gasegase o le gasegase o le carbohydrate e le tatau ona lafoaia atoa le ava malosi. E ui o fomaʻi uma e fai mai o le hyperglycemia masani, o le ava malosi e sili ona leaga.

E le gata i lea, ua fautuaina e le endocrinologists ia tausisia e le maʻisuka ia tulafono o se paleni taumafa faatasi ai ma le i ai o fualaau faisua ma fualaau faisua i le lisi o aso taitasi. Ae le o fomaʻi foi e le faafitia le mea moni e faapea, o gaʻo gaʻo e saofagā i le faateleina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

O le tele o le maʻisuka oe na taumafai e taumafa taumafa mai Monastyrsky o loʻo fai mai o lenei metotia e faʻafefeteina ai o latou tulaga ma o nisi foi taimi e mafai ai ona e faʻagaloina le ave o fualaau faʻamaina. Ae o lenei mea e naʻo le ituaiga lona lua o le maʻisuka, ma e matua faasaina le teena o le faʻaaogaina o vailaʻau mo faʻamaʻi 1.

I le vitio i lenei tusitusiga, o Konstantin Monastyrsky e talanoa i le maʻisuka.

O le a le maʻisuka?

O le maʻi suka o se faʻamaʻi faʻasolosolo malosi lea e le mafai ona faʻamalolo atoatoa. O loʻo faʻaalia i le maualuga o le kulukose i le tino o le tagata ma faʻaleagaina ai ituaiga uma o gaioiga faʻasolosolo. O le sini o le togafitiga o le faamaʻi o le maua lea o taui lea e tumau ai pea le taua o le suka i totonu o tapulaa talafeagai.

O le tea monastic mo le maʻisuka o se vailaau e faatagaina mo ituaiga uma 1 ma ituaiga 2 faʻamaʻi. E tele mea lelei:

  • leai o ni vailaʻau faʻasolo i le tuufaatasiga, o le faʻaaogaina o mea totino faʻale-natura,
  • e mafai ai ona ausia le faʻamautuina o le glycemia i se taimi puupuu,
  • pasia suega faʻataʻitaʻiga mo le mafai ona faʻaaogaina i togafitiga, puipuia o "maʻi mama",
  • tusi avanoa
  • o le aʻafiaga o aʻafiaga o mea totino e faʻaleleia atili ai le tasi,
  • e mafai ona faʻaaogaina totogifuapauina o le puleaina o togafiti e le gata mo le maʻisuka, ae ia faʻamalosi ai foi le tino, ia tausia lelei lelei.

O le maʻi suka o se faʻamaʻi tumau o le tino o le endocrine tagata. E mafua ona o le le lava o le inisalini i le tino. O lenei hormone e matua taua tele aua e fesoasoani ai i sela e faʻaaogaina le kulukose. O le taimi lava e le maua ai le inisalini, e tumau pea le kulūkose i totonu o le toto, lea e mafua ai ona faateleina lona maualuga o le suka.

O le ogaoga o le faamai e faalagolago i le maualuga o le faaleagaina i le pancreas. I le amataga lava o le maʻi, o le maʻi e masani ona le iloa suiga, o le mea lea na te le sailia ai se fesoasoani.

O le faʻamaʻi e tele lava ina iloa faʻafuaseʻi, faʻafuaseʻi ona e faia se suʻega toto mo le suka i le taimi o le suʻega. Afai ole togafitiga e le amataina i se taimi tatau, ole a gaosia le insulin i aso taitasi.

E tele taimi o le tino o le tino o le a amata ona pagatia, ao latou maua meaai le talafeagai. O aʻafiaga o le maʻisuka: maʻi cardiovascular, o foliga mai o le atherosclerosis, retinopathy, vaʻaia o le vaʻaia, faʻalavelave faʻaogaina.

Ma aemaise lava le faanoanoa pe a oʻo atu le maʻi i le le atoatoa poʻo le oti.

Toa monastic mai le maʻisuka - o se fofo fou mai Belarus e tau ai le faamaʻi

Afai e le mafai e le tino ona liua glucose i le malosi, ona maua ai lea o le maʻisuka. Konstantin O togafitiga faʻasalalau o le maʻisuka e aunoa ma fualaau oona o le mataupu faavae autu lea o se tagata tomai faapitoa i meaʻai. O le mea lea, na ia finau ai e tatau ona lafoai le suka o le suka i lalo i le ituaiga lona lua o le maʻisuka.

O le mea moni e faapea o vailaʻau o le hypoglycemic e manaʻomia ai le tele o le kulukose i totonu o le toto mai i gaʻo i meaai, ma e tatau

Tetee i le faʻaitiitia o le suka i fualaau.

Ae o nei vailaʻau e aʻafia ai le paʻu (faʻaosoina le gaosiga o le inisalini), o le ate (faʻateleina le glucose metabolism), capillaries ma toto, ona o le malosi o le inisalini e vaʻaia ai toto toto.

O le taunuuga o le faʻaauauina o le faʻaaogaina o fualaau oona:

  1. se faaitiitia po o le toesea atoatoa o le puleaina o le inisalini,
  2. vevesi o le ate,
  3. sela e avea ma tui le inisalini.

Carbohydrates i le taumafataga

O meaai i aso uma o le tagata faʻaonapo nei e aofia uma lava i gaʻo. E tele mafuaaga mo lenei mea. O meaai maualuga gaʻo gaʻo vave faʻatumu oe i le malosi, o le mafuaʻaga lea e fiafia tele ai tagata pisi. O meaai maualuga-carb e taugofie, aua o le kilo o le falaoa e sili atu ona taugofie nai lo le tele o aano o manu. O ia meaai e faigofie ma vave ona saunia, o ipu e manaia, faamalieloto, vave ma taugofie.

Talu mai le laʻitiiti, ua aʻoaʻoina i matou e faapea o le oatmeal mo le 'aiga o le taeao o se faʻamaoniga o le soifua maloloina mo le tele o tausaga. Monastic e le taliaina lenei mea. I lona manatu, o le oatmeal poo le granola e masani ona tuuina atu i tamaiti mo le 'aiga o le taeao e le o aofia ai vitamini ma minerale talafeagai. O lenei oloa e aofia ai uma lava o gaʻo, ia i le tele o mea e faʻaleagaina ai le gasegase ma mafua ai le faateleina o le toto suka.

O le tele o meaʻai gaʻo o loʻo faʻaaogaina i aso taʻitasi e taʻitaʻia ai le mea moni o le protein o meaai e le lelei le gauaiina e le tino.

Mai iinei e i ai le vaivai i totonu o le manava ma se maʻi fetoʻai pe'ā uma ona 'aina se tele o aano o manufasi.

I le avea ai o se finauga, o loʻo taʻua e Monastic faʻamatalaga faʻasolopito e uiga i tuaa mamao o le tagata faʻaonaponei. E leʻi faʻaumatia e le tagata muamua tagata gaʻo. O le faʻavae o ana meaʻai na o meaola manu ma fualaau aina ma fualaau faisua i ni mea laiti.

Ae faapefea le vitamini?

I le auala o loʻo tuʻuina atu i le tusi Functional Nutrition, fai mai Monastyrsky o le maʻisuka e mafai ona faʻaaogaina. O le laasaga muamua e agai i le toe faʻaleleia o le tuʻuina atu o gaʻo. E le gata i lea, e le vaevaeina e le tusitala ia gaʻo meaʻai ma aoga ma fautuaina ai le lafoaia o ia ituaiga meaai. O le finau i lena maʻisuka e mafai ona faʻamalolo e aunoa ma ni fualaau faasaina, i totonu o ana tusi o Konstantin Monastyrsky o loʻo tuʻuina atu ai se meaʻai paleni e aofia ai le teenaina o pata, falaoamata, ma fualaau aina ma fualaʻau.

E toatele e teteʻi, talu mai le laʻititi o tagata uma e manatuaina o fualaau aina ma fualaʻau o le punavai autu lea o vitamini maloloina ma minerale. Fai mai le monastery o le faleoloa e le aofia ai vitamini ona o vailaʻau o loʻo faʻaaoga i fua o fua. Na ia fautuaina le suia o fualaau aina ma vitamini-mineral complexes ma supplements faaopoopo ua faatamaoaigaina i mea aoga.

E tusa ai ma le tusitala o tusi ma tagata faufautua paleni, o fua e mafua ai ona faʻapalapala ona o le maualuga o le fib. E le faatagaina e le fiva le faʻaaogāina o vailaau aoga mai mea e gaosia, ei ai lona aafiaga tele ma aveesea ai naʻo toxins ma toxins mai le tino, ae faʻapea foʻi ma vitamini talafeagai.

Ae paga lea, o le mataupu o le tutoatasi o fualaau aina ma fualaau faisua e le o tausia i totonu o tusi o le Monastery. E aoga le 'aina o fualaau faisua ma fualaau faisua i ni aofaiga tele, e tupu e aunoa ma le faʻaaogaina o kemisi - o le faaiuga lenei a tagata uma e faia.

E faʻapefea ona fai se lisi?

O meaʻai laiti-carb e faʻavae i luga o aano o manufasi, iʻa, ma gaʻo susu. O le faavae o le taumafataga o le kisi, pipi, mamoe ma iʻa maualalo. E mafai e le tino ona maua le aofaiga tatau o le gaʻo mai meaʻai aano.

Aua nei lafoaia atoatoa mea gaʻo. O le monastery e ofoina atu e ai fualaau aina ma fualaʻau, ae na o le vaitau. O mea taumafa e tatau ona fai e le itiiti ifo ma le tolu o le aofaʻi o mea taumafa.

Mo i latou e le mafai ona ola e aunoa ma ni fualaau aina ma fualaʻau, ua filifilia le lisi ina ia maua ai e le tagata maʻi 40% o aano o manufasi, moa po o iʻa, 30% o meaʻai susu (e le aofia ai le susu atoa) ma le 30% o meaʻai i aso taʻitasi. O mea taumafa i aso uma e faʻamalosia ma le taumafa o sauniuniga o le vaitamini.

E le mafai foi e Monastyrsky ona tuuese le ava mai le taumafa o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka, lea e tetee atu i auala masani e togafitia ai togafitiga, lea e faavae i luga o le teena atoa o le ava malosi.

Mataupu faʻafitauli

I ana tusi, ua fai mai Konstantin Monastyrsky o le togafitiga o le maʻisuka e aunoa ma ni fualaau faasaina o se mea moni. O ia togafitiga e faʻavae i luga o le teenaina o meaʻai gaʻo, lea e matua feteʻenaʻi ma auala o meaʻai.

E tele tusi ma metotia o togafitiga o faʻamaʻi eseese e faʻavae i luga o le teenaina o meaai o manu. I le avea ai o se tulafono, e finauina e tusitala le aoga o se ituaiga o meaʻai i le vaomatua e ala i le mea moni e faapea o se tagata e masani lava ona faʻasauā. Monastic, i se isi itu, e faatatau i tuaa mamao o le tagata o ona po nei, ma finau o lo tatou manava ma le auvae ua mamanuina faapitoa mo meaai faigata o meaola.

O le isi mataupu feteʻenaʻi o le lelei o aano o aano o manufasi. O le faʻaaogaina o fualaau oona i gaosiga o meaʻai e gaosia ai manu e faʻavave ai le tuputupu ae o povi ma moa o se masani masani. O le mea lea, e leai se tasi e mafai ona vavalo pe o le a le mea o le a tupu i le tino o le maʻi ma le faaputuputu o toxins ma fualaau faasaina mai aano o manu.

O loʻo i ai se talitonuga e sili atu le tele o meaʻai o meaola e mafua ai le tupu aʻe o sela o le kanesa. O tagata mamai e maua i le kanesa e le fautuaina foi e ai aano o manufasi.

O le faʻaaogaina atoatoa o mea inu gaʻo o le a mafai ai ona togafitia le maʻisuka e aunoa ma le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina, fai mai Konstantin Monastyrsky. O fomaʻi fautuaina se paleni taumafa, ma le tele o fualaau 'aina ma fualaʻau i le taumafataga. Ae ui i lea, o gaʻo gaʻo e mafua ai le faateleina o le suka toto - o se mea moni lauiloa.

I le taimi lava e tasi, e leai se mea e iloa e uiga i le lelei o aano o meaʻai. E leai se tasi e mafai ona faʻamautinoa o le faʻaaogaina o ia ituaiga meaai e le maua ai le atinaʻe o faʻamaʻi eseese. O le meaʻai o se meaʻai leaga lea e mafai ona taʻitaʻia ai faafitauli o le manava ma le ate.

O le tele o tagata gasegase e fai mai o le metotia taumafa aoga na fesoasoani ia latou lagona lelei e aunoa ma le tagofia o fualaau o le maʻisuka. O le lelei o le auala o le Monastyrsky e mafai ona faʻamasinoina e ala i latou lava poto masani, ae ui i lea, o feutagaʻiga ma le fomaʻi aoga e faʻamalosia mo tagata maʻi taitoatasi. E leai se tulaga e tatau ai ona e tuʻuina atu vailaʻau mo le maʻisuka ituaiga 1, e tatau ona manatua o le Monastyrsky metotia sa na o le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 na faʻavaeina.

»O nisi faʻamatalaga e uiga i le autu: http://nashdiabet.ru/lechenie/lechenie-diabeta-s-konstantinom-monastyrskim.html

O Konstantin Monastyrsky e manatu ia te ia lava o le na faavaeina le ituaiga o mea taumafa e taua o "taumafa taumafa".Mai lenei tusiga o le ae iloa ai le moni o lenei ma le mea o Konstantin Monastyrsky lava ia ma ana meaʻai. Le aso lelei i tagata uma! A maeʻa le tusitusiga mamafa mulimuli "Aisea e mate ai tagata ua maua i le maʻisuka?

Na ou sii maia e aunoa ma ni faafitauli, talu ai e maua saoloto i luga o le Initaneti, e pei ona mulimuli ane o le lomiga lolomi o le tusi e le oi ai. O le mea moni, na tuʻuina atu e Konstantin Monastyrsky i luga o se free download, e pei ona ia fai mai o le lolomiina o se gagana Rusia o le tusi e taugata tele ai tupe ma neura. O le mea lea, na tonu ia te ia e fai se meaalofa faapitoa ia i matou - tagata Rusia ma tagata nonofo i gagana Rusia.

Tuua Lau Faamatalaga