Faʻapefea ona faʻaaoga le 600 acioiokawa acid?

Tau mai le: 10400tg.

Faasologa i le kiliki tasi

  • ATX faʻavasegaga: A16AX01 O le gaioio o le thioctic acid
  • Igoa poʻo le kulupu: Glycyrrhizic acid
  • Vaega o vailaau faʻamaloilo: A10X - ISI MULIMULI MO LE FAʻAVAEINA O DIABETES
  • Foafoa: MEDA PHARMA
  • Lē umia le laisene: MEDA PHARMA *
  • Atunuu: Le iloa

Togafitiga faafomaʻi

vailaau faafomai

THIOCATACIDE 600 T

Faʻailoa igoa

O le totoa 600 T

Samoa International Nonproprietary Name

Faʻasologa o foliga

Fofo mo le puleaina o le tino, 25 mg / ml

Faʻavae

O se tasi faʻamalama o le vailaau faʻasaina e aofia ai:

gaioiga galue - trometamol masima o le thioctic acid (alpha lipoic) 952.3 mg (tutusa ma le 600 mg o le thioctic acid),

tagata faʻapitoa: trometamol (tromethamine), vai mo tui

Faʻamatalaga

Faʻamama le fofo samasama

Pharmacotherapeutic group

Isi vailaʻau mo le togafitiga o faʻamaʻi gasegase ma faʻamaʻi faʻasolosolo. Acoa thioctic

ATX code A16AX01

Fale faʻamaloilo

Pharmacokinetics

O le afa-plasma o le afa-ola o le acio-lipoic acid e tusa ma le 25 minute ma o le aofaʻiga o faʻasalaga plasma e 9-13 ml / min * kg. I le faaiuga o le 12 minute minute o le afu o le 600 mg o le vailaau faasaina, o le plasma level o le thioctic (alpha-lipoic) o le eletise e tusa ma le 47 μg / ml. O le tosoina o le vailaʻau e mafua mai i fatugaʻo, 80-90% - i le tulaga o metabolites.

E naʻo se vaega itiiti o mea e le suia e faʻaaogaina i le urine.

O le biotransformation e tupu mai ona o le faʻamaʻiina o le kuluga o le itu (oxidation beta) ma le S-methylation ma vaega thiol.

Pharmacodynamics

Acio-lipoic acid (acid-alpha-lipoic acid) - o le antioxidants (binding binds free radicals), ua faia i le tino e le oxidative decarboxylation o alpha-keto acids. I le avea ai o se coenzyme o complexes mienchondrial multienzyme, e aofia ai i le faʻaitiitia o le oxidative decarboxylation o le pyruvic acid ma le alpha-keto acid.
E fesoasoani i le faʻaitiitia o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma faʻateleina le kulūkene i totonu o le ate, faʻapea foʻi ma le faʻafoʻiina o le tui o le insulin. O le natura o le gaioioiga o meaola e latalata i vitamini B.
Auai i le faʻatonutonuina o le lipid ma le carbonabate metabolism, faʻaosofia ai le gataifale o le cholesterol, faʻaleleia le galuega o le ate. E i ai le faʻamaʻiloga, hypolipilic, hypocholesterolemic, aafiaga o le hypoglycemic. Faʻaleleia laina uʻamea.

O le faʻaaogaina o le trometamol tiso o le thioctic acid i vaifofo mo le puleaina o le tino (i le faia o se mea e le faaituau) e mafai ona faaitiitia ai le matuia o mea leaga.

Alpha lipoic acids e faʻaleleia ai le gaioiga o le nerve i le polyneuropathy o le maʻisuka.

Faailoga mo le faʻaaogaina

- laʻau (sensory-motor) polyneuropathy o le maʻisuka

Tosiga ma le pulega

Ole fua ole aso na tuʻuina atu i tagata maʻi e iai ni faʻafitauli matuia o le polyneuropathy o le maʻisuka e 1 le ampoule o le Thioctacid 600 T (e tusa ma le 600 mg o le alpha-lipoic acid). O le fofo o le tui e faʻaaoga i le amataga o togafitiga mo le 2-4 vaiaso. O togafitiga e tatau ona faʻaauau i ituaiga o alifa lipoic acid. E tatau ona faia i se auala vavalalata e pei o se fausua lemu (i se fua faatatau e le silia le 50 mg o le alpha-lipoic acid poo le 2 ml o le tali ile minute).

O le faʻaofiina o vaifofo e le faʻaaogaina e mafai ona faʻaoga saʻo i le faʻaogaina o tui mo le tuiina ma le faʻafefeteina, o le taimi o le tui e tatau ona le itiiti ifo ma le 12 minute.

Talu ai o le gaioiga malosi o le vailaau oona e maua mai i le vailaʻau, e tatau ona tatala vave ampoules aʻo lei faʻaaogaina.

I le avea ai ma se faʻaalu, e naʻo le saline e tatau ona faʻaaogaina. O fofo sauniuni e tatau ona puipuia vave mai le faʻaalia i le malamalama (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o pepa alumini). O le fofo puipuia mai le malamalama e tumau mo le 6 itula.

Afai e le mafai ona faʻaauau pea togafitiga faʻafefete (mo se faʻataʻitaʻiga, i faaiuga o vaiaso), o le alpha-lipoic acid e tatau ona faia i le tautala.

Faʻaiʻuga

- faʻatasi ai ma le faʻavaveina o le pule, o se lagona o se toto toto i le ulu ma le faigata i le manava, lea e pasi ai na oi latou lava, e mafai ona atiaʻe.

- vevesi, vili, sui poʻo le solia o lagona o le tofo.

- o gaioiga i le injection of reactions reactions, e pei o le faʻavevelaina, vevela, eczema, faʻapea foʻi ma le faʻaleleia o le tino e mafai ona atiaʻe i le faʻalavelave anaphylactic

- faalua vaaiga

- vevela lela, thrombocytopathy

- hypoglycemia, e aofia ai le vevela, afu, vevela ma le faaletonu o le vaai.

Contraindications

- faʻasalalauga ile vaega o le vailaʻau

- tamaiti laiti ma talavou e oʻo i le 18 tausaga

- maʻitaga ma le lactation

Tafaoga faʻamalosi

O le gaioio 600 Faʻaitiitia le aoga o le cisplatin ma a latou faʻatulagaga tutusa. Togafitiga ma le Liopi 600 T faʻapupulaina le aafiaga o le hypoglycemic insulin ma vailaʻau o vailaʻau faʻasolosolo, ma o le siaki faifaipea o le kulukose o le toto ua fautuaina. I nisi o tulaga, o le faʻaititia o le insulin poʻo vailaʻau faʻasolosolo e mafai ona manaʻomia e aloese ai mai faʻamaoniga o le hypoglycemia. Ole fualaau faasaina e le tatau ona faʻatulagaina i le taimi lava e tasi i le uʻamea, magnesium, potassium, o le vaitau taimi i le va o tui o nei vailaʻau e tatau ona le itiiti ifo i le 5 itula.

Alpha lipoic acid e le fetaui ma le fofo, tali a Ringer, ma fofo e tali atu i vaega a le SH poʻo le vaʻapala alalaupapa.

Faatonuga faapitoa

O le faʻaaogaina o se fofo o le tui o le Thioctacid 600 T e mafai ona suia ai le manogi o le urine, lea e le o le taua tele.

O le masani ai o le taumafaina o le vine e fai ma sui o se tulaga lamatia mo le atinaʻe ma le alualu i luma o le falemai o le neuropathy, ma atonu e faaitiitia le aoga o togafitiga ma Thioctacid 600 T, o lea la, o tagata mamaʻi o le polyneuropathy o le maʻisuka ua fautuaina e aloese mai le inuina o le ava malosi. E tatau foi ona e tausisia lenei mea i le va o vasega o togafitiga.

Faʻavae o aʻafiaga i luga o le gafatia e ave ai se taavale ma faʻalavelave faʻalavelave

E tatau ona faʻaalia le faʻaeteete pe a ave taavale afi e fesootaʻi ma le mea e ono tupu ai faʻamaʻi o le hypoglycemia (vavao, faʻavasegaina o le tino)

Faʻasalaga

Faailoga taoto, vulu, ma ulu tiga.

O faʻamaʻi faailoilo o le inupia e mafai ona faʻaalia o le mafaufau popole po o le le mautonu, lea, i le lumanaʻi, e mafai ona tuʻu faʻatasi ma faʻasalalauga faʻateleina ma le gasegase lactic. E le gata i lea, o aʻafiaga o le maualuga o gase maualuga o le acel-lipoic acid na lipotia i luga o le hypoglycemia, le mautonu, rhabdomyolysis, faasalalauina o le coagulation i totonu o le tino (DIC) hemolysis, gaioiga o le toto o le ponaivi, ma le atinaʻeina o le tele o le okeni.

Togafitiga. Afai o masalosalo e masalomia, e manaʻomia le togafitiga ma togafitiga faʻatau. I le taimi nei, o le aoga o fualaau oona, o le hemoperfusion po o le filtration auala e faatelevave ai le excretion o le acel-lipoic acid e le i faamaonia.

Folasaga faʻapitoa ma le afifi

24 ml o le vailaau faʻasaina ua tuʻuina i ampoules amber tiola ma 2 mama lanu.

5 ampoules o loʻo tuʻuina i totonu o se mea faʻapipiʻi pepa e faia i le polypropylene. 1 le afifiina o afifi faatasi ai ma faatonuga mo le faaaogaina faafomai i le setete ma le gagana Rusia o loo tuu i totonu o se pusa pepa.

Tulaga o le teuina

Teuina i se nofoaga pogisa i le vevela e le sili atu i le 30 ° C.

Aloese mai le aapa atu o tamaiti!

Soifua manuia

Aua le faʻaaoga pe a maeʻa le aso faʻauma.

Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga

Faʻatau

Hameln Pharmaceuticals GmbH, Langes Feld 13, 31789 Hameln, Siamani

Tagata e Faamauina le Tusi Faamaonia

"MEDA Pharma GmbH & Co. KG ", Siamani

Lauga o le faʻapotopotoga e talia talosaga mai tagata faʻatau i luga o le tulaga lelei o oloa i le Malo o Kazakhstan Sui Ofisa o le MEDA Pharmaceutical Swiss GmbH i le Malo o Kazakhstan: Almaty, 97 Dostyk Ave., ofisa 8, tel. + 7 (727) 267-17-94, fax +7 (727) 267-17-71, tuatusi Imeli: [email protected]

Na e aveese mai aso malolo maʻi ona o le toe tiga?

E faʻafia ona e feagai ma tiga?

E mafai ona e faʻapalepale i le tiga e aunoa ma le aveina o ni meaʻai?

Aoao atili e taulimaina tiga matuitui i le vave e mafai ai

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

Alpha lipoic acid i le falemaʻi ua faatauina atu i ituaiga eseese: papa, concentrate, paʻu poʻo le vaifofo. O nisi vailaʻau o loʻo i ai le lipoic acid, lea e mafai ona faʻatau i falemaʻi:

  • Thioctacid 600 T,
  • La lipon lipine
  • Lipotioxone
  • Ova 600,
  • Faʻaiʻuga.

O fualaau o fualaau faasaina e eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vaifofo o le Tyolept infusion e aofia ai le 12 mg o le thioctic acid i le 1 ml, ma o loʻo i ai i totonu o tagata meaola: meglumine, macrogol ma povidone. I lenei itu, ao lei aveina le vailaau, e tatau ona e mautinoa e leai se faʻalepale i soʻo se mea e maua ai le vailaʻau. Faitau faatonuga mo le faʻaaogaina aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau faasaina.


Ole-lipon o se gasegase o le thioctic acid mo le sauniuniga o infusions.
Lipotioxone o se isi vailaau faʻasaina o loʻo i ai le gaʻo thioctic.
O loʻo maua le suʻesuʻega i le pepa lapopoa ma avea o se faʻamoemoega mo le faʻasusu.
O le thioctacid 600 T o loʻo i ai le acel lipoic acid.


Faʻataʻitaʻiga

O le Alpha lipoic acid e mafai ona puipuia ai nisi o mea leaga i totonu o le tino, faʻafouina le maualuga o vitamini (faʻataʻitaʻiga, vitamini E ma K), o loʻo i ai faʻamaoniga e mafai e lenei mea ona faʻaleleia le gaioiga o neu i le maʻisuka. E faʻamautuina le malosi, gaʻo ma le lipid metabolism, e faʻatonutonuina ai le metabolism o le cholesterol.

E tele naua aafiaga lelei i le tino:

  1. Faʻasolosolo le tulaga masani o hormones e maua mai i le lauroid. O lenei tino e maua ai hormones e faʻatonutonu ai le matua, tuputupu ae ma le metabolism. Afai o le soifua maloloina o le thyroid gland ua le afaina, ona tupu ai lea o le gaosia o hormones e aunoa ma le le mautonu. O lenei vailaʻau e mafai ona toe faʻafoisia le paleni i le gaosia o hormones.
  2. Faʻalagolago i le soifua maloloina o le namu. O le vailaʻau thioctic e puipuia ai le tino o le tino.
  3. Faʻaauau le galue masani o le cardiovascular system, puipuia mai fatu fatu. O le vailaʻau e faʻaleleia ai le gaioiga o sela ma puipuia ai le faʻamaʻiina, faʻamalosia le tafe toto, o lona uiga, o loʻo i ai se faʻaogaina o le toto, lea e mafai ona aoga mo le fatu.
  4. Puipui le soifua maloloina o le musika i le taimi o le malosi faaletino. Lipoic acid e faaitiitia ai le perovidation lipid, lea e tau atu i le faaleagaina o le tino.
  5. Fesoasoani i le gaioiga o le ate.
  6. Faʻasaoina le soifua maloloina o le mafaufau ma faaleleia le mafaufau.
  7. Faʻaauau tulaga masani o paʻu.
  8. Loto vaivai le matua.
  9. Tausia le masani o le toto kulukose.
  10. Faʻaaofiofi le mamafa o le tino ma faʻaleleia le paʻu mamafa.


E iai faʻamaoniga e mafai e lenei mea ona faʻaleleia le gaioiga o neu i le maʻisuka.
O le Alpha lipoic acid e puipuia ai le soifua maloloina i le taimi o le faamalositino.
O le Alpha lipoic acid e mafai ona puipuia ai nisi ituaiga o mea leaga i le tino.
O le thioctic acid e puipuia ai le soifua maloloina o le mafaufau ma faaleleia ai le mafaufau.
Lipoic acid e faaosofia ai le tulaga masani o hormones e maua mai i le thyroid gland.
O le vailaʻau o le thioctic e fesoasoani i le gaioiga masani o le cardiovascular system, e puipui ai maʻi fatu.




Faailoga mo le faʻaaogaina

Ua faatonuina e se fomaʻi pe afai oi ai:

  • oona oona ma masima mamafa ma isi mea inu,
  • e puipuia pe togafitia ai le faʻaleagaina o faʻamaʻi o le mafaufau e fafaga ai le loto,
  • ma faʻamaʻi ate ma le neuropathy oona ma le maʻisuka.

E mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau e togafitia ai le faʻavalea.

Contraindications

E faʻasaina i tagata maʻi i le tulaga o:

  • hypersensitivity i le mea galue malosi poʻo vaega o ausilali o le vailaʻau,
  • tauaveina se tamaititi ma le taimi o le susu,
  • pe afai o le matua e itiiti ifo ma le 18 tausaga.


Afai o le tagata maʻi e itiiti ifo ma le 18 tausaga le matua, ona faʻasaina lea o le gaioiopi.
Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le lagona i le mea galue malosi poʻo vaega o ausilali o le vailaau faʻasaina, ua soloia ai le kulimi thioctic.
O le vailaʻau faʻasaina i le taimi o le gaioiga ma aʻo fai susu.

O le thioctic acid i le bodybuilding

Lipoic acid e faʻapupula ai le gaioiga o le kulukose i totonu o siama ma tumau ai lona maualuga o le toto. O lenei vailaʻau e faafaigofie ai le felauaiga o amino acids ma isi meaʻai e ala i le toto. I le faia o lea mea, e fesoasoani ai i maso e faʻaleleia ai le tele o mea e maua mai ai fatu.

O se tasi o itu tāua e uiga i le bodybuilders o le auai lea o le suka i le metabolism o le malosi i siamupini o le tino. O lenei mea e mafai ona maua ai se avanoa i tagata taʻaleʻaleʻa ma tagata o loʻo manaʻo e faʻateleina a latou gafatia faaletino ma taʻaloga afeleti.

O le tino o le tagata e mafai ona faʻapipiʻiina se vaega itiiti o lenei vai, ma e mafai foi ona maua mai nisi o meaai ma meaʻai faaopoopo.

ABC o le malosi. Tafaʻi tafatafa. Alpha Lipoic Acid. # 0 Faaaliga i le Manatua | Alpha Lipoic Acid

O lenei mea e faʻaleleia ai le tele o le glycogen i maso ma faʻafaigofie ai le faʻafeiloaʻi o meaʻai e talafeagai mo le tuputupu aʻe o musika.

Aʻo leʻi aofia ai mea faʻapipiʻi o le thioctic acid i lau taumafataga, ia faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa.

Faʻaiʻuga

Pe a faʻaaogaina vailaau faʻasaina oona gaʻo, o aʻafiaga nei e mafai ona tutupu:

  • gagging
  • le faʻavauvau poʻo le susunuina lagona i tua o le sternum,
  • faʻateleina le sosolo
  • i mataupu o loʻo faʻaaogaina ai le acids e ala i le puleaina o le tino, faʻaleagaina o le tino, faʻavevesi,
  • maualuga le mamafa o tui, pe afai o le fualaau faasaina e vave ona faia,
  • faʻapea foi, ona o le televave o le faʻatonuga, o faigata e manava ai e mafai ona tupu,
  • afaina o le tino, paʻu o le paʻu,
  • o le amataga o faailoga o le hypoglycemia (ona o le faaleleia o le kulukose).

Faatonuga faapitoa

Mo tagata gasegase o loʻo togafitia togafitiga faʻatasi ma lenei vailaʻau, o loʻo i ai ni faʻamatalaga faapitoa.


O tagata e tagofia le vailaau faʻasaina ma le gaioiopi e tatau ona aloese mai le taumafaina o le ava malosi.
Ona o le televave o le puleaina o fualaau faasaina, e mafai ai ona tupu faafitauli faigata.
O le vailaʻau o le thioctic e aʻafia ai le mafai gaioiga e fai ai galuega pe a manaʻomia le tele o gaioiga faʻapitoa ma le gauai faʻapitoa.

Faʻasalaga

Faailoga o le maualuga o le gaoioi, vomiting, migraine. I tulaga ogaoga, le mautonu le mafaufau, le faʻaaogaina o le muscle vavaeʻesega mai le faoa faamalosi, le faʻaleagaina o le kulūkose toto i le lactic acidosis, o le pa'ū o le toto glucose i lalo ifo o le masani, DIC, faʻaleagaina o le toto (maʻi o le coagulation), le PON syndrome, faamutaina o gaioiga maso maso.

I le tulaga o se faʻalavelave, e fautuaina le falemaʻi faʻafuaseʻi.

I le tulaga o se faʻalavelave, e fautuaina le falemaʻi faʻafuaseʻi.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

E le tatau ona faʻaoga faatasi ma le masnesium-, le uʻamea ma le palasio. O le tuufaatasiga o le thioctic acid ma le cisplatin e faaitiitia ai le aafiaga o le lona lua. E le mafai ona faʻafefiloi ma fofo o le kulukose, fructose, Wigner.E faʻaleleia e le vailaʻau le faʻaaogaina o fualaau (faʻataʻitaʻiga, Inisalini), o le aʻafiaga-inflammatory o glucocorticosteroids.

Ethanol faʻaititia le aoga o lenei mea.

Faatasi ai ma analogues, e mafai ona e maua fualaau nei:

  • Faʻamaumauga 300 (pepa faʻapolopolo: concentrate, papa),
  • Oktolipen (papa, vaifofo),
  • Faiga faʻapitoa (faʻapitoa mo iv pulega),
  • Thiogamma (papa, vaifofo).

Pe mafai ona ou faatauina e aunoa ma se taotoga?

E le mafai ona e faʻatau se vailaau faʻasaina faʻamalosi i le falemaʻi e aunoa ma se faʻasologa ole fomaʻi.


O se tasi o analogues o le fualaau faasaina o le Oktolipen (papa, vaifofo).Faiga faʻapolopolo (faʻapitoa mo iv pulega) - e aofia ai foi le gaioiopi.
O le thiogamma (papa, vaifofo) e manatu i le sili ona taugata ma maualuga le tutusa o le fualaau faasaina.
E le mafai ona e faʻatau se vailaau faʻasaina faʻamalosi i le falemaʻi e aunoa ma se faʻasologa ole fomaʻi.

Faʻamatalaga i le Acio Thioctic 600

O iloiloga lelei e faʻatautaia e uiga i le fualaau faasaina, o fomaʻi e fautuaina ia latou maʻi. O tagata o loʻo togafitia togafitiga e le afaina i aʻafiaga ogaoga. Nai lo lena, o togafitiga e maua ai taunuuga lelei.

Iskorostinskaya O. A., fomai o fomai, PhD: "O le fualaau faasaina ua faʻailoa mai ai meatotino faʻasao, o loʻo i ai taunuuga lelei mai le faʻaaogaina o tagata gasegase e maua i le maʻisuka. Ae peitai, o le tau e tatau ona itiiti ifo. "

Pirozhenko P. A., fomai tipitipi vascular, PhD: "O le togafitiga o lenei togafitiga e tatau ona faia ia le itiiti ifo ma le faalua i le tausaga mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. Faatasi ai ma le faʻaaogaina masani, e mataʻituina se lelei o lenei togafitiga togafitiga. "

Faʻavave e uiga i fualaau faasaina. Acio thioctic Alpha-lipoic (thioctic) acid mo le maʻisuka faafomai Conference Conference. Faaaogaina o Alpha Lipoic Acid. Alpha Lipoic Acid mo le Maʻisuka Neuropathy

Svetlana, 34 tausaga, Astrakhan: "Na ou tago i le fualaau faasaina e pei ona faatonuina mai e se fomai, 1 le papaa i le aso mo le 2 masina. Sa i ai se malosi malosi o le fualaau faasaina ma o le tofo ua leai. "

Denis, 42 tausaga, Irkutsk: "Na ou mauaina ni vasega se 2 o togafitiga. Ina ua uma le vasega muamua, sa ou matauina le alualu i luma: o le faateleina o le onosai, o le fiaai ua faaitiitia, ma le faateleina o le alualu i luma. "

E faʻapefea ona aafia le tino o le tagata i le afaina?

  • Faʻaititia le gaioiga ma faʻaleleia le faʻasaʻoina o toxins ua faʻapipiʻiina i totonu o masini mamafa metala ma isi otaota.
  • Faʻafaigofie le gaosiga o molītini suka .
  • Faʻamalosia le metabolism fesoasoani i le mitochondria - o meaola e maua mai ai le malosi - vave faʻapipiʻi le mea mulimuli mai meaai.
  • Faʻaleleia le lelei o le toe faaleleia o totoga gaʻo po o ie.
  • O le fia aai .
  • Fesoasoani i le ate e aua le gaʻo .

Aisea e manaomia ai e tagata le vitamini N?

  • O le tele o taimi, o le mamafa o tagata e mananao e aveesea le mamafa, poʻo tagata taʻavale, amata ona ave le lipoic acid . Mo i latou, o le vitamini N o se faʻaolataga ona o le tele o vailaʻau faʻatau e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino e mafua ai le le faʻavauvau ma le faʻaleagaina, faʻaumatia ai le tino ma faʻagesegese ai rhythms metabolic. O le vailaʻau thioctic, e ese mai ai, e toe faaleleia ai le faaleagaina.
  • O le faʻafitauli o le teena e le tino o lenei mea e itiiti , aua o se tagata e faia i lona tino, o lona uiga e masani lava mo i tatou.
  • E toetoe lava leai se faʻailoga ma aʻafiaga itu e mafai ona aloese mai i le mulimuli i faatonuga mo le faʻaaogaina.
  • Faʻafiafiaga faʻapitoa i foliga o se tele o le malosi o loʻo faʻaleleia ma le malosi e faia ai se mea.
  • E oʻo lava i faʻamaʻi maualuga o fualaau faʻasaina ma le lipine alpha lipoic e mafai ona faʻatauina i se taugofie. .
  • O tapulaa i meaʻai e le aʻafia ai le tulaga o fao ma lauulu .
  • Maua ma e oʻo lava i le aoga tele mo le maʻisuka oe ua faasaina ona ave se vaega tele o mea faaopoopo.
  • O se faʻatuga masani .
  • E le pine ae mafai ona matauina se faʻaleleia atili i le setete atoa - Faʻasalaina tiga i totonu o le manava, o se faʻaleleia lelei o le faʻaaliga ma le faʻamautuina o le faigamalo.

O ai na tofia i ai?

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le vitamini N e aofia ai:

  • Numera o le faʻaoga o le tino o le maʻi faʻavave taimi e mafua mai le tele o le ava malosi poʻo le maʻisuka.
  • Oona gaʻo ma le leaga i lona faatinoga.
  • Hepatitis taimi masani, faapea foi ma le ituaiga "A" i se foliga lapopoa.
  • O aʻafiaga talafeagai o le hepatitis - cirrhosis, faʻaumatia o le ate.
  • Faʻatau vailaau faʻamaʻi, vailaʻau nakoti, meaai le lelei.
  • Mafuaaga . I lenei tulaga, o le lipoic acid e faʻaaogaina faatasi ma L-carnitine, lea e maua ai le vevela o le gaʻo ma sili atu le tele o le malosi mo aʻoaʻoga. Ona o le mea moni o mea uma e lua e le mafai ona fesoasoani i le mamafa o le leiloa e aunoa ma se popolega, o le tuufaatasiga o le thioctic acid faaopoopo ma le carnitine o se vaega o le tele o vailaau mo tagata taaalo ma bodybuilders. Faitau atili i le auala e ave ai le lipoic acid mo le paʻu mamafa →
  • Ituaiga 2 maʻisuka .

E faʻapefea ona faʻaaoga le eletise?

Mo togafitiga faʻapitoa o faʻamaʻi, e masani ona fautuaina e ave mai le 300 i le 600 kalama. O le masina muamua, o le gaioio o le thioctic e sili ona lelei pe a tui. E tatau ona e iloa o le pulega e tatau ona sologa lelei ma tuai, pe a faʻapea o le maʻi o le a faʻaitiitia le malosi. Mulimuli ane, e mafai ona e inu pia i le 300 mg tablets i le aso, atoa, tusa o le tolusefulu minute ao lei faia se taumafataga. O le togafitiga e masani lava e le sili atu i le masina pe lua, ae ua uma ona fuafuaina e le fomaʻi taitoatasi.

Ina ia faʻamamā le tino o faʻalavelave faʻaleagaina, o loʻo ave e tagata matutua le 50 mg o le lipoic acid i le aso, tamaiti e sili atu i le ono tausaga - 12-25 mg tolu taimi i le aso. E le gata i lea, mo tamaiti ma tupulaga talavou, o le a faʻaaogaina se metotia talitutusa pe afai latou te masani ona mamafa i luga o se aoga faʻaleaʻoaʻoga.

O le 12-25 mg (saogalemu e oʻo i le 100 mg) e ave e tamaiti uma ma tagata matutua mo le faʻamalosia lautele o le tino ma le puipuia o faʻamaʻi. O lenei vasega e fa vaiaso ma e manaʻomia ai le itiiti ifo o se masina malolo.

Faʻafitauli o le vailaʻau

E ono tupu ni faʻafitauli pe afai o le injection e vave faia vave - le lava o le ea, oso i luga o le tino, faʻamaʻapeʻa i le paʻu ma le mucous membranes, gasegase faʻafuaseʻi, gaʻo maso.

O tali leaga nei e mafai ona tupu:

  • Faʻafitauli o le mea o loʻo i ai meaʻai - vomiting, afu, manava, tiga i le manava.
  • Alu - faʻamaʻi, tigā, ma le faʻalavelave faʻalavelave - faʻalavelave anaphylactic
  • Paga o le tiga, hypoglycemia (aemaise lava i tagata gasegase).

Vitamin N mo le paʻu

E le gata faʻaaogaina le vailaʻau thioctic mo togafitiga poʻo le leiloa o le mamafa. O ona meatotino e mafai ona toe faʻafoʻi ai le autalavou, elasticity ma se lanu paʻu o le paʻu, o lea o le vailaau e lauiloa i le cosmetology.

O le vitamin N o loʻo i ai le malosi malosi o le faʻamalolo i luga o le heterotypic free radicals, ma o mea ia e mafua ai le maanuminumi, afua ma isi faailoga o le matua i luga o le paʻu.

O le isi mafuaaga mo le faʻaalia mai o suiga o le matua o le mea lea e taʻua o le glycation. O lona uiga o le collagen i totonu oo tatou paʻu e foliga mai o pipii i le kulukose iina. Talu ai ona o lea mea, e le mafai e vailiuli ona uu vai, toesea lo latou fausaga, ma paʻu ma paʻu le paʻu. Lipoic acid e mafai ona toe faʻaaogaina lenei gaioiga ma faʻaosofia ai le gau o le kulukose, o lona uiga o le tulaga o le paʻu e mafai ona faaleleia atili.

O le Alpha-lipoic acid e faigofie mo le faʻaaogaina i mea teuteu aua e mafai ona sosolo i le gaʻo ma le vai (e ui lava e sili atu lona leaga), ma isi vitamini, e pei o le E poo le C, e le mafai ona mitamita i lenei gafatia ma faʻamavae i le tasi . E le gata i lea, e mafai ona tuʻufaʻatasia - o le lipoic acid e naʻo le faʻaleleia atili o aʻafiaga o isi mea faʻapitoa.

O se mea tele tele ma le vitamini N o le toetoe lava a leai se faʻailoga i le vaega o le tausiga o paʻu. E oʻo lava i tagata e matua manifinifi ma le maaleale le paʻu e mafai ona faʻaaogaina oloa ma lenei tino. Ua faamatalaina lenei mea i le mea moni e faapea, o le alpha lipoic acid e maua ai se lagona filemu ma le faʻaleagaina. Faafetai ia te ia, ua mafai ona ia faatonutonuina le aoga o fuefiti paʻu, toe faʻafoʻi siama ma faʻamalolo ai manua laiti, faʻapea foʻi ma pusa vaiti, e puipuia ai le tupu o le aʻa.

O le thioctic acid o se vailaau masani e masani ona mafai ona fesoasoani i le tele o tulaga. Pe o le paʻu o le paʻu poʻo le sili atu foi, o le mamafa, gasegase po o faʻamaʻi matautia ma matautia - e mafai ona fesoasoani le acid lipoic. Ioe, tusa lava po o le a le matagofie o latou foliga, o le vailaʻau a le tagata lava ia o le mea mulimuli lea. Ia mautinoa e feutagai ma se fomaʻi lelei o le a filifilia le saʻo fualaau faasaina, o le tui ma le ituaiga o faʻamalolo, e talafeagai mo se tagata gasegase maʻoti ma faʻafitauli lelei.

Tuua Lau Faamatalaga