O mata o le Cyprolet e faʻafefe: faatonuga mo le faʻaaogaina

E iai se vailaʻau faʻamaʻi pe leai? Ioe, Tsiprolet - vailaʻau. O le vaega autū o le ciprofloxacin. O le elemene galue o se mea e maua mai i le fluoroquinolone. O le faiga o le gaioiga e faʻamoemoe i le taofiofia o le DNA gyrase o se siama siama, lea e mafua ai le faʻalavelave DNA synthesisfaatelegeseina le tuputupu ae ma le toe gaosia o microbes. O le iʻuga o suiga o le morphological i lalo o le aʻafiaga a le sui antibacterial Ciprolet, o le microbial cell dies. O le aʻafiaga o aʻafiaga o loʻo faʻaalia i le vaitau o le vaevaega ma le taotoga o meaola ninii-leaga. E uiga i fugalaau lelei o se aʻafiaga faʻaleagaga e faʻaalia i le na o le vaevaega. O sel o le macroorganism e le o aofia ai le DNA gyrase, lea e faʻaaogaina atoa ai aʻafiaga i le tino o le tagata. Ole fualaau faasaina e le mafua ai le tetee atu i isi vailaau antibacterial. Cyprolet e malosi e faasaga i fugalaau vaʻa, enterobacteria, fuga o le kalamu, chlamydia, listeria, mycobacteria tuberculosis, yersinia, campylobacteria, protea, mycoplasmas, etc. O le fualaau faasaina e leai sona aʻafiaga faʻamaʻi ma aʻafia i le treponema pallidum (pathogen syphilis).

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Vave vave mai le gastrointestinal tract. E pipii lelei i totonu o le ponaivi, ova, paʻu, corset muscle, lymph, faapea le bile, mama, fatuga, ate, tonsils, peritoneum, pleura, ovaries, fluid seminal.

O se vailaʻau faʻasaʻo e faʻamalosi e ala i fatugaʻo. E tusa ma le 50-70 pasene e sau mai le vevela, ma e tusa ma le 20 pasene i le feces.

Faailoga mo le faʻaaogaina o le Cyprolet

Laʻau pepa laiti - o a mai latou? O le vailaau faʻasaina ua faʻamaonia mo faʻamaʻi siama o le tino faʻaleleia o le tino (cystic fibrosis, bronchitis, maʻi bronchictatic, pneumonia, tonsillitis), totoga ENT (tonsillitis, pharyngitis, faʻamatalaga o le otitis, mastoiditis, sinusitis, sinusitis), faiga o meaʻai (salpingitis, cystitis, pyelonephritis, oophoritis, iniseti tubular, adnexitis, prostatitis, gonorrhea, chlamydia, o le chancre malu, pelivioperitonitis, pyelitis), faʻaogaina o le tino (peritonitis, fiva typhoid, salmonellosis, o le abscesses intraperitoneal, yersiniosis, campylobacteriosis, cholera, shigellosis), paʻu (phlegmon, iniseti, mu, maʻi pipisi, manua), osteoarticular system (sepsis, septic arthritis, osteomyelitis).

O le a le mea e fesoasoani ia Tsiprolet? O le fualaau faasaina ua faatonuina mo le puipuia o leona pipisi pe a uma le taotoga.

Mataʻu Mata O faailo Cyprolet mo le faʻaogaina e pei ona taua i lalo: conjunctivitis, blepharitis, karite.

Contraindications

O faʻamaoniga i le vailaau faʻatau fua o loʻo mulimuli mai. E le o faʻamalamalamaina le gaʻo i le faʻataʻitaʻiga tamaititi seia oʻo i le matua (o le faʻavaeina o le skeletal system, skeleton), ma le ciprofloxacin le faapalepale, faʻagalogaina, i le taimi o le lactation. I le tulaga o le cerebrovascular accident, cerebral arteriosclerosis, ma maʻi faʻamaʻi, maʻi epilepsy, faʻalavelave mafaufau, faʻamaʻi pipisi o le ate, fatuga, tagata matutua ua faʻamatalaina pe a uma ona feutagai ma tagata tomai faapitoa.

Faʻaiʻuga

Toto fualaau: vili, maʻi o le manava, afaina, tiga o le gasegase, leisa, fufulu, cholestatic jaundice, faʻaitiitia le manaʻola, hepatonecrosis, hepatitis.

Nervous system: le mautonu, atuatuvale, atuatuvale, vaivai, tala tutusa, Miti o le "moe", le mautonu o le tino, faateleina le mamafa o le intracranial, faateleina le salu, gaogao, atuatuvale, fenumiai, eseese gaioiga o le mafaufau, o le thrombosis o le aluga o le cerebralvaivai, migraine.

O totoga leo: faʻalogologo le faʻalogo, gasegase, le lelei le tofo, diplopia. Atonu o le atinaʻe Tachycardia, o le pa'ū o le toto, totoʻa o le fatu, le atinaʻe o le anemia, granulocytopenia, leukocytosis.

Gasegase Kenera: polyuria, dysuria, glomerulonephritis, crystalluria, hematuria, nasal interstitial, faʻaleagaina le gaioiga o le fatu o gaʻo.

Ciprolet e mafai ona faʻaosoosoina se tali atu, urticaria, faʻasolosolo, tenosynovitis, o gasegase ma isi aʻafiaga.

Paʻu pepa, faatonuga mo le faʻaaogaina

O le vailaau e ave faʻafofoga 2-3 taimi i le aso, 250 mg taʻitasi, i faʻasalaga ogaoga o le faʻamaʻi, o le gasegase e faʻatuputeleina i le 0.5-0.75 kalama.

Iniseti o le faiga o genitourinary system: faalua i le aso mo le 0.25-0.5 kalama mo le 7-10 aso.

Faʻasalaga faigata: tasi 0.25-0.5 kalama.

Faʻafitauli faʻamaʻi faʻatasi ma le mycoplasmosis, chlamydia: 12 itula i le 0.75 kalama, o le vasega e 7-10 aso.

Chancroid: faalua i le aso Tsiprolet 500 mg.

O le fualaau faasaina i totonu o fualaau aina ua foloina uma lava, fufulu ile suavai.

Paʻu mata Mataitusi Cyprolet, faatonuga mo le faʻaaogaina

Lisi 1-2 pata o le sooupu i le 4 itula. Afai o se maʻi tiga - toʻotoʻo 2 faʻafefea i itula uma. Aʻo e toe faʻaleleia, e mafai ona faʻatapulaʻa lau fualaau faʻasaina e ala i fua ma taimi masani.

O nisi fomaʻi e talitonu o pa'ū e mafai ona faʻaaogaina e pei o mata o taliga. Ae ui i lea, e tatau ona manatua i le mafaufau e le o se faamoemoega tonu lea. E tatau ona manatuaina o nei mataua mo mata.

Fegalegaleaiga

Cyprolet faʻalauteleina le afa o le ola, faʻateleina le faʻaoʻo tuusaʻo tuusaʻo, o vailaʻau o le hypoglycemic oral due to a decrease in activity of oxsomal oxidation in hepatocyte liver cells. Ciprofloxacin e faʻaitiitia fuainumera prothrombin. Faʻatasi ma isi faʻamaʻi pipisi e taʻitaʻi atu i le synergism. Cyprolet e faʻaaoga lelei faʻatasi ma le azlocillin,ceftazidimebeta-lactams, isoxazolepenicillins, vancomycin, clindamycin, metronidazole. O le vailaʻau faʻateleina le aʻafia o le cyclosporine, faʻapupulaina ai le maualuga o le fatu fatu fatu. NSAID, sei vagana acetylsalicylic acide mafai ona afaina ai le maʻi faʻamaʻi. O le fofo o le fofo e le ogatusa ma fofo o fofo mo togafitiga faafomaʻi. E le taliaina le faʻafefiloi o vaifofo mo faʻalavelave faʻalavelave ma fofo o lona pH e sili atu i le tau o le 7.

Fomu o foliga, tuufaatasiga

O laʻau o le Tsiprolet o se vai e le lanu lanu (malamalama lanu samasama). O le mea aoga autu o le fualaau faasaina o le ciprofloxacin, o lona anotusi i le 1 ml o le 3 mg. O le tuufaatasiga o pa'ū e aofia ai foʻi ma faʻalapotopotoga fesoasoani, lea e aofia ai:

  • Benzoalkonium hydrochloride.
  • Disodium edetate.
  • Ava o le eletise.
  • Sodium Chloride
  • Suavai mo tui.

O le pata o le ciprolet o loʻo i totonu o se pusa fagu eletise 5ml. O se pusa paʻu e aofia ai le fagu eletise e tasi, faʻatasi ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau.

Aafiaga tau faʻamaloilo

Ciprofloxacin, o le elemene autu autu lea i le Ciprolex, o loʻo i ai lona aʻafiaga. E oʻo atu ai i le oti o se siama siama e ala i le taofiofia o le gaioiolosi o le DNA gyrase enzyme, lea e talafeagai mo le masani masani o le faagasologa o le toe faia (le masalosalo) o le kenera o le siama. O lenei mea e afua ai le maliu o siama i lenei vailaau faasaina, e oo lava ia i latou o loo i le tulaga o le malologa o galuega e aunoa ma le fevaevaeaʻiga o le cell. O le fualaau faasaina e malosi i le tele o siama (staphylococci, streptococci), siama-leaga (o le intestinal groups of bacteria, e aofia ai le Escherichia coli, Salmonella, Shigella, Pseudomonas aeruginosa, gonococci, Proteus, Klebsiella) bacteria. E maua foi le aʻafiaga o le Ciprolet i aʻafiaga patino o siama faʻapipiʻi (mycobacterium tuberculosis, chlamydia, ureaplasma, mycoplasma, legionella). Faʻalagolago faamaumauga i luga o le gaioiga o le fualaau faasaina e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o le pa (le causative agent of syphilis) i le aso, leai.

A maeʻa le mata o mata o Ciprolet i totonu o le pusa o le conjunctival, o le vaega galue e tufatufaina atu i luga o le mucous membrane, i le mea o loʻo i ai sona aʻafiaga.

O le faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o le Ciprolet o loʻo faʻapitoa i le gasegase o mata ma a latou faʻaopoopoga, e mafua mai i siama e aʻafia ile vaega o le vailaʻau:

  • Conjunctival inflammation - gasegase po o le faʻasolosolo masani.
  • Faʻaleagaina le laumei ile laumata - o le pisipisaitis.
  • Faʻapotopotoina le mumū o laumata ma le conjunctiva - blepharoconjunctivitis.
  • Faʻaleagaina o le tino e faigata ona maua mai ile siama lona lua.
  • Faʻaleagaina o le kena (keratitis), lea e mafai ona faʻatasi ma liʻa o le conjunctiva (keratoconjunctivitis).
  • Faʻailoga le tumau o lacrimal (dacryocystitis) lau o le laumata (maibomite).
  • Manua i mata, tino mai fafo, lea e mafai ona o faatasi ma le atinaʻeina o se faagasologa faatosina.

E le gata i lea, o le fualaau faasaina e faʻaaogaina mo le sauniuni muamua o le tagata maʻi aʻo leʻi faia faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e puipuia ai faʻamaʻi pipisi.

Vaega o le faʻaoga

Aʻo leʻi faʻaaogaina mata o le Ciprolet, e tatau ona e faitauina ma le faʻaeteete faatonuga ma faʻalogo i ni nai fautuaga e faʻatatau i le faʻaaoga tatau o fualaau faasaina:

  • A faʻaogaina faʻatasi ma isi vailaʻau mo togafitiga faʻapitonuʻu o maʻi mata, o le vaeluaga i le va o le faʻaaogaina e tatau ona le itiiti ifo ile 5 minute.
  • O loʻo faʻapipiʻi faʻapipiʻi mo le faʻapipiʻi, e le mafai ona ulufale i le potu pito i luma o le mata pe lalo o le conjunctiva.
  • O le faʻaaogaina o tioata faʻafesoʻotaʻi e le fautuaina i le faagasologa o togafitiga fualaau.
  • A maeʻa le faʻapupulaina o mata, e le fautuaina e faia se galuega matautia e manaʻomia ai le manino manino o le faʻaaliga.

I totonu o le falemaʻi fesoʻotaʻiga, o loʻo faʻapipiʻiina ai Ciprolet. O lo latou faʻaaogaina tutoʻatasi e le fautuaina, aua o lenei mea e mafai ona mafua ai aʻafiaga o le soifua maloloina.

Faʻasalaga

E le o lipotia mai mataupu o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le laʻau o Ciprolet. I le faʻafuaseʻi ona faʻaaogaina fualaau faasaina i totonu, o faʻamaoniga faapitoa e le tupu. Masalo o foliga mai o le gasea, vomiting, maʻi vevela, faʻanoanoa, faʻavevesi. I lenei tulaga, ua fufulu le manava ma le inumaga, sorbents o le intestinal (o loʻo faʻaaogaina le malala), ma o togafitiga faʻapitoa e faʻamaonia pe a manaʻomia. E leai se vaifofo faapitoa mo lenei vailaʻau.

O mata o mata e faʻafefe ai Cyprolet

O faʻavaega ma togafitiga faʻapitoa e tali tutusa mo laʻau o Ciprlet o Ciprofloxacin, Cipromed, Rocip.

O le aso e muta ai le Cyprolet o le 2 tausaga. A uma ona tatala le fagu, e mafai ona teuina ni mataua mo le sili atu ma le 2 masina. E tatau ona teuina le vailaau i lona uluai afifi, e puipuia mai le malamalama ma le susu i se ea vevela e leai se maualuga e sili atu nai lo le 25 ° C. E le mafai ona faʻamaʻi le kululu. Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le pata o le Ciprolet o se vaifofo mo le faʻaaogaina, o lona malosi o le ciprofloxacin - o se mea o se tupulaga fou, ma e masani ona faʻaaogaina e togafitia ai maʻi. O le gaioiga o le ciproflocacin e latalata i vailaau faʻamaʻi, ae o le vailaʻau e ese mai le amataga ma le tuufaatasiga. Afai o vailaau e mafua mai i le natura masani, ona avea lea o le ciprofloxacin o se mea gaosia. O le gaioiga malosi o loʻo i ai ni mea faʻamalosi malosi, o lea la o lo latou faʻaaogaina ua faʻaalia mo togafitiga o faʻamaʻi o le gasegase e mafua mai i siama faʻamaʻi.

E le gata i lea, o le vailaau faasaina e aofia ai vaega faaopoopo: disodium edetate, benzalkonium hydrochloride, sodium chloride, acid hydrochloric, vai mama.

O le fualaau faasaina ua afifiina i totonu o fagu malulu faigofiefaʻapipiʻiina se tufatufa. O le ola ola o le fualaau faasaina pe a uma ona tatala le afifi o le 30 aso.

Faiga o vailaʻau

O le tuufaatasiga o mata e faʻafefe ai Cyprolet e tulaga ese, ma o le vailaʻau e maualalo le tulaga o le faʻamaʻi. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻaaogaina le vailaʻau mo se taimi umi e aunoa ma le lamatiaga o le avea ma vaisu i vailaʻau.

Matala mata e galue i le lotoifale. O le gaioiga malosi e vave ona ulu atu i le mea na afaina. A mavae le tolu itula, ona faʻaititia le gaioiga o le vailaʻau. O le meafaigaluega e le mafai ona ulufale atu i le lautele ma le lautele o le taamilosaga. O le Cyprolet ua alu ese mai le tino e fatugaʻo, o se vaega itiiti e le manava.

O le iʻuga o le gaioiga o le ciprofloxacin, o le faʻavaeina o molītini porotini ma le tupu aʻe o puipui o le tino o mea faʻaleagaina ua faʻaleagaina, ma mafua ai ona oti.

O le Ciprofloxacin e malosi e aʻafia ai siama siama ma siama. E taofia ai le toe gaosia ma le tuputupu aʻe o staphylococci, enterobacteria, salmonella, mycobacteria, pneumococci.

E le gata ina faaleagaina mea aoga pathogenic microflora, ae faʻalavelave foi i le atinaʻeina o teteʻe i vailaau faʻamaʻi. O le feteenaiga i siama e maua mai lemu telegese, o le mea lea o le fualaau faʻamalosi e aʻafia ai ma le faʻamaʻi.

O le Ciprofloxacin e faʻamafunaina fofo o meaola ninii e puipuia i vailaau faʻamalosi o tetracycline, penicillin, cephalosporin vaega.

Faatonuga e faʻavaivai Cyprolet

Mo togafitiga o le conjunctivitis ma le afaina o le toto, e tatau ona totoina le 1-2 pa'ū i vavalalata taʻitasi e oʻo i le 8 taimi i le aso.

Faʻataʻitaʻiga o se faʻamaʻi masani poʻo se faʻamaʻi pipisi, e fautuaina e faʻaaoga lua mataua i le 1-1.5 itula. Faatasi ai ma se faaitiitia o faailoga o le faagasologa o le mumusu, o le faifai pea o le faaaogaina o le fualaau faasaina e tatau ona faaitiitia.

Mo togafitiga o le tino, o mata mata e totoina le mataua pe a uma le 15 minute mo le ono itula. O le aso e sosoo ai, e faʻaaogaina le fualaau i itula uma, tasi le mataua. E le gata i lea, mo le sefulu aso, e tasi le mataua e tatau ona tafe tasi i le 4 itula. O le umi ole togafitiga e 14 aso. Afai e toe faaleleia le tino i luga o le nofoaga ua faaleagaina, e le tupu, ona togafitia lea o le fualaau faasaina. I le tulaga o aʻafiaga o le vailaʻau, o mata mata e suia i isi.

Mo vaʻa pipisi, e tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau i le vaega lenei: 2 faʻafefe tasi i le lima itula. O le umi o togafitiga e 10-14 aso. Togafitiga ma le Ciprolet Drops e mafai ona mafai pe a uma ona feutagai ma se tagata poto faapitoa, ona o nisi siama siama e ono afaina ai lau vaai. O le faʻaaogaina e aunoa ma le faʻatagaina o le fualaau faasaina e mafai ona mafua ai aʻafiaga aʻafia ma maua ai se aʻafiaga leaga i le tino.

Talosaga mo tamaiti

O le faʻaaogaina o mata o le Ciprolet e pa'ū mo tamaiti e mafai lava pe a maeʻa suʻesuʻega ma faʻamaonia saʻo e le fomaʻi. O fualaau e lelei tele i le faʻaaogaina o faʻamaʻi pipisi o mata, lea eo mai faatasi ma fiva, maʻi tiga, ma isi faʻaʻailoga.

Ina ia faʻaaogaina faailoga o le mumū tele i le purulent discharge i tamaiti, o le vailaʻau e faʻaaoga le tasi mataua muamua 6 itula i le maeʻa ai o le 15 minute. Mo togafitiga o tamaiti pe a mavae le 7 tausaga, e fautuaina e faʻaaoga le 2 mataʻu. O le togafitiga, o se tulafono, e 7-10 aso.

Faʻamatalaga e uiga i fualaau faasaina

O nei mata e faʻafefe fesoasoani i le faʻaitiitia o faailoga o le mumū i ni nai itula. Ina ua uma le faʻaaogaina, ou te leʻi lagona se faʻafitauli poʻo ni aʻafiaga itu. E fesoasoani lelei Cyprolet ma le conjunctivitis.

Drops Tsiprolet Na faatonuina aʻu e se fomaʻi mo togafitiga o episcleritis faatasi ma Diclofenac ma vitamini. I se taimi puupuu, na mafai ai ona faʻaumatia le mamafa i mata ma mumu.Ina ua mavae sina taimi, e tatau ona toe faia le vasega. O le aiaiga na toe faafoi i le masani.

Cyprolet fesoasoani i le conjunctivitis. E tasi le afifi na lava lea e aveesea ai le le fiafia. O le vailaʻau na faʻaaoga lelei e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina o Ciprolet. Na faʻamaonia le faʻaleleia ina ua maeʻa le faʻamalosi muamua. Na matuai leiloloa uma lava faailoga ina ua mavae aso e lua.

Faatonuga faapitoa

Manaomia le taofiofia o le toto, fua o le fatu, ECG ma le faʻafoega tutusa o fualaau o vailaʻau lautele (o mea e maua mai le acid barbituric) ma le ciprofloxacin. O le soona fai i aso uma e mafai ona tupu crystalluria. Cyprolet afaina ai le puleaina o femalagaaiga, faʻatonuga. Mo maʻi e maua i le mafaufau o le faiʻai o le faiʻai, vascular vascular, epilepsy, talafaʻasolopito o le faʻaleagaina o le tino, Ciprolet o loʻo faʻatulagaina i tulaga faʻapitoa, e tusa ai ma faʻamaoniga "taua". Aʻo leʻi faʻamalosi faʻamalositisi togafitiga e tatau ona le aofia ai pseudomembranous colitis. Togafitiga e taofi i le faailoga muamua tenosynovitisfoliga vaaia o le tiga i totonu o manoa. E taua le aloese mai le faʻamalosia i taimi o togafitiga.

E leai se tusiga i luga o fualaau faasaina i luga o Wikipasi, o le Initaneti o loʻo i ai faʻamatalaga i luga o le vailaʻau oona ciprofloxacin.

Folasaga, afifiina ma le fatuga Tsiprolet ®

Mataʻu mata e le lanu pe lanu samasama i lanu, manino.

1 ml
ciprofloxacin hydrochloride3.49 mg
lea e fetaui ma le anotusi o le ciprofloxacin3 mg

Tagata faʻatau: disodium edetate - 0.5 mg, chloride sodium - 9 mg, benzalkonium chloride 50% fofo - 0.0002 ml, acid hydrochloric - 0.000034 mg, vai d / i - e oo atu i le 1 ml.

5 ml - fagu eletise lapalapa (1) - pusa o pepa pepa.

Analogs o Tsiprolet

Analogues o Ciprolet i le tuufaatasiga o sauniuniga ia: Faʻatasi, Phloximed, Ciloxane, Cyproxol, Cypromed, Ciprofarm, Ciprofloxacin, Numera, Ciprol, Cypronate, Ififpro, Medociprine ma isi.

Faʻamatalaga e uiga i papafi Ziprolet

O le mea lautele, o le vailaʻau, o le mea moni, e fesoasoani, talu ai o se vailaʻau faʻasa. Ae peitai, e taua le manatuaina o le mafuaaga lea e tatau ai ona naʻo tulaga ogaoga e tatau ona faia ina ia le afaina ai le soifua maloloina, ae maise lava i tui e sili atu ile 500 mg. Aemaise lava, o le faʻamatalaga na fai mai e le mafai ona ave le Tsiprolet aʻo leʻi oʻo i le matua, aua e mafai ona afaina ai le puʻu. I luga o le Initaneti o loʻo i ai iloiloga o aʻafiaga o lenei vailaʻau, e pei o vaivaiga, vevela, ma faigata ona manava.

O le fualaau faasaina ua lelei ona ave i le cystitis, ae peitai, e le fautuaina ia i ai i totonu o le la mo se taimi umi ao aveina lenei antibiotic.

Tau o le Tsiprolet

Tau o le Tsiprolet Pepa e 500 mg o le 110 rubles i le pusa o fasipepa e 10.

Tau 250 mg tablets e tusa ma le 55 ruuga i le pusa.

Tau o le Tsiprolet matala mata tutusa ma le aofaiga o 60 rubles.

E mafai ona e vaʻaia le tau tonu o se vailaʻau faʻasaina ile falemaʻi i luga o le initaneti, lea e mafai ona e faʻaogaina i lalo. O le a le tele o tau o fualaau e faalagolago i le atunuu.

Pharmacokinetics

I suʻesuʻega faʻapitoa o tagata volenitia soifua maloloina, o le maualuga o le ciprofloxacin i faʻataʻitaʻiga o le tafe o le loimata na fuafuaina 30 minute, 2, 3 ma le 4 itula i le maeʻa ai o le faʻamalositisi. Na maua ai le maualuga o le ciprofloxacin i faʻataʻitaʻiga o le tafe o le loimata na sili atu nai lo le maualalo o le maualuga o le mamafa ma gaoioiga faʻasaina mo le 90% o pathogens sili ona taatele o loʻo taua i totonu o tusitusiga.

A faʻaaogaina le ciprofloxacin i luga o foliga o mata o mata, o le fualaau faasaina e ulufale atu i le taamilosaga masani. I suʻesuʻega e uiga i tagata volenitia, o le maualuga o le ciprofloxacin i le toto pe a uma le tusi pito sili atu e le sili atu i le 4.7 i / ml (pe tusa ma le 450 taimi e maualalo ai nai lo le gaioiga na matauina pe a uma le puleaina o le ciprofloxacin i le 250 mg). I tamaiti e maua i le otitis media oe na mauaina le ciprofloxacin (3 tofu i le 3 taimi i le aso mo aso e 14), faapea foi ma tamaiti e iai le pulusal otitis media ma le gaogao o le membrane tympanal which received ciprofloxacin (2 taimi i le aso mo 7-10 aso), ciprofloxacin e leʻi maua i le plasma toto (limite o le fuainumera 5 ng / ml).

Tosiga ma le pulega

Cyprolet e tatau ona faʻaaoga e le aunoa, e oʻo lava i le po. I le aso muamua o le togafitiga, e 2 ifo i mata i minute uma 15 mo le 6 itula muamua, ona 2 faʻafefe i le 30 minute mo le aso atoa. I le aso lona lua, e 2 pa'ū i itula uma. Mai le tolu i le aso lona sefulu fa, 2 faʻafefe i le 4 itula. Afai e le ausia le toe-epithelisia pe a maeʻa le taimi ua faʻamaonia, e mafai ona faaauau togafitiga.

Paʻu pipisi o siama o mata ma a latou faʻaopoopoga: i le taimi o le 2 aso muamua, 1-2 togi i totonu o le conjunctival sac i le 2 aso i le aso muamua, ona 1-2 faʻafefe i le 4 itula seia maeʻa toe faʻaleleia.

Taiala o Talosaga

Ina ia aveese le membrane puipuia, ia faʻamalosi le tapuni i le pito i totonu i le pito i luga o le fagu, o le a faʻapipiʻi le pito i luga. Faʻamalie lemu i luga o le vial e faʻamavae ai le fofo.

Vili i luga o le pulou pe a maeʻa taualumaga taitasi. Faaaoga le fofo i totonu o le masina talu ona tatala. Aloese mai le faafesootai o le pito i luga o le voli ma soo se mea, ina ia le faaleagaina ai le fofo.

Talosaga faʻaoga

Mataua mata e le mafai ona faʻaaogaina mo tui, e le mafai ona e faʻamalosi le vailaau faʻasolosolo poʻo le tuusao i le potu pito i luma o le mata.

Pe a faʻaaogaina le vailaau faʻasaina, o le aʻafiaga o le auala o le rhinopharyngeal, lea e mafai ona fesoasoani i le tulaʻi mai ma le salalau o aʻafiaga faʻamalosi o meaola ninii, e tatau ona amanaia. Soʻo se taimi e faia ai se suʻega suʻesuʻe, e tatau ona suʻesuʻeina le tagata maʻi e faʻaaoga ai se lama moli.

O le Ciprofloxacin e tatau ona faʻateʻa vave pe a fai o le paʻu o le paʻu poʻo isi faʻamaoniga o se faʻafitauli o le hypersensitivity.

Aveese tioata faafesootai aʻo le i faaaogaina.

O mea nei e mafai ona faʻaititia le tikeri o le toe faʻaleleia o le fualaau faasaina:

• teu le laumei mo le 2 minute pe a uma ona faʻaaoga le fualaau faasaina

• faʻapipiʻi le alavai nasolacrimal i lou tamatamailima mo le 2 minute pe a uma le talosaga

Aʻo faʻaaogaina fualaau o le fluoroquinolone o gaioiga masani, o gaioiga o le hypersensitivity na maitauina ma se mea le lelei pe a uma le fua muamua. O nisi o gaioiga na faigata tele i le paʻu o le cardiovascular, le mautonu, gatete, fula o le pharynx ma foliga, dyspnea, urticaria, ma le toso.

O le faʻaaoga umi o vailaʻau faʻasaina e mafai ona taʻitaʻia ai le tuputupu ae o le microflora e le manaʻomia, e aofia ai meaʻai, e faʻaaoga foi i le ciprofloxacin. I le tulaga o le supupfection, e tatau ona faia se togafitiga talafeagai o togafitiga.

Faʻaaoga i tamaititi: Mo tamaiti ei lalo ifo o le 1 tausaga le matutua, o le saogalemu ma le aoga o mata o le ciprofloxacin e lei faavaeina.

Faʻaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation: O suʻesuʻega o le gaioiga o tamaʻi ma isumu ma le fuaselase o le togafitiga e oʻo i le ono taimi i le aso, e leʻi faʻaalia ai faʻafitauli matuia o le gaosia poʻo le aafiaga teratogenic mafua mai i le ciprofloxacin. Ae ui i lea, talu ai o le suʻesuʻega talafeagai ma le faʻalagolago i le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina i fafine maʻitaga e leʻi faʻatautaia, o mata o mata o le ciprofloxacin e fautuaina pe afai o le aʻafiaga lelei o togafitiga e sili atu i le lamatiaga o le fetus.

Ma le faʻaeteete, o le ciprofloxacin e tatau ona faʻataʻitaʻiina i tina tausi soifua. E leai se faʻamatalaga mautinoa i luga o le taumafaina o le ciprofloxacin i totonu o le susu.

I luga o le malosi e ave ai se taavale ma galue i auala: E pei o mata o mata, o le fualaau faasaina e mafai ona faʻaitiitia sina taimi faʻapitoa ma e aʻafia ai le malosi e ave ai se taavale poʻo le galue i auala. Afai e leaga le eletise vaaia, e tatau i le tagata maʻi ona faʻatali mo le gaioiga vaaia e toe faʻaleleia muamua aʻo leʻi amataina le tietieina o se taavale pe amata ona galue i auala.

Faailoga o fualaau faasaina Tsiprolet ®

Togafitiga o faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi o le mata ma ona faʻaopoopoga e mafua mai i siama maʻaleʻale i fualaau faasaina:

  • gasegase ma le gasolosolo,
  • blepharoconjunctivitis, bleharharitis,
  • siama gasegase siama,
  • keratitis siama ma keratoconjunctivitis,
  • chronic dacryocystitis ma le meibomite.

Lapataiga faʻasolosolo i le taotoga o gasegase. Togafitiga o faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Togafitiga ma le puipuia o le gasegase o le mafaufau pe a mavae ni manuʻa poʻo ni tino mai fafo

ICI-10 tulafono laiti
ICD-10 numeraFaʻaaliga
H00Hordeolum ma le chalazion
H01.0Blepharitis
H04.4Faʻamatalaga faʻafuaseʻi o le lacrimal conducts
H10.2O isi gasegase taatele
H10.4Faʻasologa masani
H10.5Blepharoconjunctivitis
H16Keratitis
H16.0Maʻi manu
H16.2Keratoconjunctivitis (e aofia ai aʻafiaga mai fafo)
H20.0Aute ma subacute iridocyclitis (tua muamua uveitis)
H20.1Faasologa iridocyclitis
Z29.2O le isi ituaiga o chemotherapy puipuia (faʻamaʻi faʻasolosolo)

Faʻasologa o mea

I le tulaga o se maʻi mama poʻo le faʻaleagaina, 1-2 laulau e totoina i totonu o le pusa o le conjunctival o le mata o mata i le 4 itula, i faʻamaʻi pipisi, 2 faʻafefe i itula uma. A maeʻa faʻaleleia atili, e faʻaititia le fua ma le tele ole taimi.

I le tulaga o se siama siama o le pupuʻu, e tasi le mataʻitusi e faʻatulagaina i le 15 minute mo le 6 itula, ona faʻaititia 1 minute uma i le 30 minute i le taimi o le taimi, i le aso 2, 1 paʻu i itula uma i le taimi o le faʻanoanoa, mai le 3 i le 14 aso, 1 pasi uma 4 itula ao fafagu itula. Afai a maeʻa le 14 aso o le faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona faʻaauau togafitiga.

Faʻamataʻuga itu

Mai i le itu o le okeni o le faaaliga vaaia: o le vevela, mu, tiga lemu ma le hyperemia o le conjunctiva, e seasea lava - fulafula o le laumata, photophobia, lacrimation, lagona o se tino mai fafo i mata, faaitiitia le tino vaaia, foliga mai o le paʻu o le paopao paʻepaʻe i tagata gasegase o le tino, keratitis, leratopathy, infiltration .

Isi: gasegase o le tino, gasea, e seasea - o se mea le fiafia i le gutu i le taimi lava e maeʻa ai, le atinaʻeina o le superfection.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Pe a tuʻufaʻatasia ma Ciprolet ® ma isi antimicrobials (beta-lactam antibiotic, aminoglycosides, clindamycin, metronidazole), e masani ona matauina le synergism. O le Ciprolet ® e mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma le azlocillin ma le cftazidime mo faʻamaʻi pipisi e mafua mai i le Pseudomonas spp., Ma le meslocillin, azlocillin ma isi vailaʻau o le beta-lactam - faʻamaʻi pipisi o streptococcal, ma isoxazolpenicillins ma vancomycin - ma staphylocinocida faʻamaʻi.

O le vaifofo o le ciprofloxacin e le ogatasi ma fualaau faasaina ma le paleni o le pH o le 3-4, lea e faaletino pe leai foi.

Tuua Lau Faamatalaga