Laxatives Lactulose Syrup - Manatu Lelei

O le a le mea Lactulose? Lactulose E faʻapipiʻi 6-galactoside fructose disaccharide. Ole mea e ulu atu i le manua lapoa, lea e tupu ai ona uiga. metabolism. Laititi o le mamafa o fualaau oonae mafua mai i lenei faʻagasologa faʻaitiitia faʻaititia pH Aso Lulu. O lenei faagasologa e faʻateleina ai le faʻamamaina mai le tino. toxins, ma le vave faʻavaveina o feces.

Sauniuniga lactulose i ai se aafiaga vaivai, ae malosi tele e le manaomia ai se faʻaopoopoga faaopoopo o le tele o le vai. O le vailaʻau faʻamalosi osofaʻiga o le intestinal osmoticua faʻateleina faʻasologa, o le suavai o loʻo taofia i totonu o le paʻu o le intestinal ma o loʻo faʻamalulu le nofoa.

Ona o le maualalo pHma le tupu mai o se siosiomaga e sili atu ona malosi i totonu o le iniseti e mafai nei ona faʻaola lactobacilli ma bifidumbacteriae faʻaaoga lactulose e lelei sui. Aotelega faʻamaʻi mafaaleagaina le microflorao le a faʻaitiitia faʻaititia. Mea matautia e pei ole amoniamasima mamafa metala, radionuclides vave alu ese mai le tino.

I totonu o le fualaau otaota e leai se mea patino le enzymevaeluaina lactulose, o le mea lea, o le vailaau o loʻo i totonu o le kolisi. O le fualaau faasaina e maua ai se tali metabolism aofia ai lactobacil ma bifidumbacteria. O le autu metaboliteslactic acid ma isi org gaʻo.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O sauniuniga ma lenei vaega malosi e masani lava ona faatonuina:

  • i taimi masani malosi,
  • o se vaega o togafitiga faigata fomaʻi o le hepatic,
  • faatasi ai ma maʻi faʻafefete,
  • i salmonellosis,
  • maʻitaga ma fafine lacting
  • tamaʻi fafaga susu nai lo le 1,5 masina
  • tagata matutua o loʻo i ai maʻi faʻaogafiti,
  • mulimuli ane hemorrhoidal resection.

Contraindications

O le vailaau faʻasaina o le a solia i totonu allergies i ona vaega ma pe afea galactosemia.

Galactosemia - o le a lea? O lenei faʻamaʻi pipisi, faʻatasi ai ma se lagolagosua i le atinaʻe, i le mafaufau ma le faaletino, faʻaputuina galactose i plasma toto.

Faʻaiʻuga

O fua muamua o le vailaʻau e mafai ona tuʻuina mai fufulufaateleina faʻamamaina ma le le faʻavauvau (o le a mou atu faailoga pe a mavae aso e 2). E le o toe mou atu i maʻi tuinanausa matauina taʻavalema vili.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le lactulose (Metotia ma fua)

Ole vailaau ole vailaʻau e filifilia taitoatasi, pe'ā uma ona faʻatalanoa se fomaʻi.

O le vailaau e sili ona inu i taimi o taumafataga o le taeao.

At malosie pei o se tulafono, 15-45 ml ua faatonuina mo le 3 aso. Ona siitia lea o le tagata maʻi i le 15-25 ml i le aso.

At fomaʻi o le hepatictofia 30-50 ml, 3 taimi i le aso. O le maualuga pito i aso taitasi o le 190 ml. Mo le puipuia, ave 40 ml 3 taimi i le aso. E masani foi ona faʻaaogaina fomaʻi.

At gasegase o le mailamafua mai salmonella, tofia 15 ml, 3 taimi i le aso. O le umi o le faʻatagaina o le 10-12 aso. E tatau ona inu 2-3 vasega ma se malologa ile vaiaso. I le taimi lona tolu, ave le 30 ml, 3 taimi i le aso.

Faatonuga mo le siva lactulose mo tamaiti

E mafai ona faʻafefete le siva i le vai poʻo le sua.

Mo tamaiti mai le 7 i le 14 tausaga, i le taimi muamua 15 ml o le siva ua faatonuina, ona 10 ml le aso.

I le 6 tausaga le matua, ave le 5-10 ml o le fualaau faasaina.

Suauu mo pepe faatoa fananau mai (mai le ono masina i le 1 le tausaga) ua fautuaina e tatau ona faatulaga ile 5 ml i le aso.

Fegalegaleaiga

Afai e faʻaopoopoina le vailaʻau faʻatasi vailaʻau se tele o galuega, o le lelei o le fualaau faasaina ua faaitiitia.

Faʻasolo i lalo intestinal microflora pH, lea e mafai ona faʻagesegese ai le tuʻuina atu o vaega taua mai faaputugatupe i totonu o le fale faʻapitoa.

Lactulose tala tutusa

O analogues sili ona taatele: Depurax, Lactuvit, Bioflax, Dufalac, Lactulose-MIP, Normolact, Diagnol, Medulak, Portalac, Magnesium sulfate, Transulose, Forlax, Moviprep, Faʻatasi, Endofalk, Normase.

O le fualaau faasaina e masani ona faatonuina mo tamaiti e tasi ma le afa masina. O le a mafua mai i le 10 i le 15 mg i le aso, e fuafua i tausaga ma faʻamaʻi.

Mo pepe faatoa fananau mai o loʻo fafagaina pe faʻaipoʻa, o le 5 mg o vailaʻau e faʻasolosolo ile aso.

Faʻamatalaga e uiga i Lactulose

O le fualaau faasaina o le tele o iloiloga lelei, o aʻafiaga o aʻafiaga e tupu faʻafuaseʻi. O faʻamatalaga nei e uiga i Lactulose e maua:

  • "E ui lava o lenei mea o se vailaʻau faʻamalolo, e toʻafilemu. O le aafiaga e le o vave, o lea e le o le fefe ",
  • "Saw Lactulose i le amataga o maitagafesoasoani tele ia te au. O se mea i le ogatotonu o le fagu, o mea uma lava e masani ai, na lelei mea uma aʻo leʻi tuʻuina atu. "

Manatunatuga le lelei

O le suka gase lactulose e le afaina ai le tamaititi, ou te tuuina atu le 3 aso o le 5 ml. O ai sa iai?

Na ou tuuina atu lenei fualaau faasaina 3 fetu, talu ona tofotofoina lona aafiaga i tagata o loʻu aiga, e aofia ai au, ma e le fesoasoani i tagata uma, o lona uiga o le 50/50. Ae ui i lea, e ui i lea, e mafai ona ou fautuaina atu, atonu o le ae mauaina oe i na 50% o lenei meafaigaluega ...

Na ou inuina i luga o le fautuaga a loʻu fomaʻi-endocrinologist ina ua 6 masina le maitaga. Na mafatia o ia mai le faʻamalosi, ma o lenei fofo e foliga mai e faatagaina mo fafine maʻitaga i soo se taimi. E le mafai ona ou fai atu o se vailaau e leai se aoga, mo ni nai aso sa ou alu i le faletaele masani mo le tele o vaega. O le mea lea na ia le toe galue ai ia te aʻu ((ao lei oʻo i le maʻitaga, sa ou fufulu lava au i se nofoa, o togafitiga faa-aganuu ae le o vailaau na fesoasoani. I le auala, o se isi mea le lelei na mafua ai ona ou teenaina o le malosi o le kesi, ma ao maitaga i se tulaga lautele, o lagona uma ma le tingling ua lagona, sa matua le fiafia ma tiga.

Faʻapitoa:

Faʻafitauli:

E tutusa ma luga

E oo lava i le 9 papa i le aso e le fesoasoani i tagata matutua. O lena na masani ona avea ma Kankur - o le mea na faamutaina. E oo lava i vao vao Senata e le i fesoasoani talu ai nei, o meaʻai e faalavelaveina ina ia faʻatau atu ai nisi mea e le aoga.

Faʻapitoa:

Latou te leʻi mauaina mo i latou lava

Faʻafitauli:

Talofa tagata uma!
E mautinoa, o le tele o matua ua feagai ma se faʻafitauli e pei o le fausiaina i le pepe. Afai e le alu le tamaititi i le faletaele i le tasi aso i le aso - ua leva ona i ai se faafitauli. O le ma afafine e le mafai ona alu i fafo i aso uma e 4. Ioe! Sa ma taina ma loʻu toalua le faailo!
O le mea muamua na fesoasoani mai ia i matou o Lactulose laxulose.
O le uluaʻi aso muamua sa nofo ai le nofoa, ae na toe foʻi mea uma i le masani. matou te atili faateleina le tautua mai le tasi sipuniti i se sipuni sipuni. Ae o mea uma lava mo se mea.
Sa tumau pea le le mafaamatalaina ia te au: o le taualuga o le fale e le aoga, o le taualuga o le taua i se tamaititi (tusa o le vaiaso) ua avea ma vaisu.
O se taunuuga, matou te tuʻu Lactulose i luga o le fata ma liliu i Dufalac. O le Lactulose lava ia, na o le faaulufale mai.

I le lua masina na matou feagai ai ma se faafitauli, matou te le mafai ona alu mo se aso ma le afa. Sa matou o atu i le fomai, fautuaina lactulose, latou te fai mai, o se sua suamalie suamalie, o tamaiti e pei o lea. Sa tau le tau, ae afai e manaʻomia, e tatau, aemaise ile pepe. Na tuuina atu e pei ona faamatalaina i faatonuga. E leʻi fiafia tele le tamaititi, ma i loʻu manatu, e matua manaia tele le tofo o le sauniuni e mafiafia.
Faatali, faatalitali mo se gaioiga, o se isi aso na pasia.
A aunoa ma se nofoa mo le 2.5 aso, o le mea, i loʻu manatu, e le lelei, e tatau ona ou faia se siama laitiiti.
Ae o lenei syrup e aoga, matou te le toe inuina. E leai se uiga mo i tatou.
Atonu o le a fesoasoani se tasi. Ae matou te leʻi faʻataʻitaʻiina le tamaititi, faʻatali mo nei itula (lea matou te faʻatali sili atu nai lo le faʻaalia i faatonuga).

Toe iloiloga

Na ou tuuina atu lenei fualaau faasaina 3 fetu, talu ona tofotofoina lona aafiaga i tagata o loʻu aiga, e aofia ai au, ma e le fesoasoani i tagata uma, o lona uiga o le 50/50. Ae, e ui i lea, e mafai ona ou fautuaina atu, atonu o le ae faamutaina i le 50% o le a fesoasoani lenei meafaigaluega.

Lactulose - e faatatau i faiga faʻapitoa, o le mea lea ua mamanuina e fesoasoani ai i la tatou ipu oona, e aofia ai le fofoina o se faafitauli faʻapitoa e pei o le taʻavale.

E tele analogues i luga o le maketi i le taimi nei, poʻo le sili atu foi, o lona uiga ma se igoa iloga, ae aofia ai Lactulose, ma o le tau e tele taimi e maualuga atu. Ou te le fautuaina le faasalalauga ma filifili pea le oloa e le o se igoa poo se faailoga, ae o le mea galue malosi.

Mai le 3 o ona tausaga, sa i ai se faafitauli i loʻu atalii "ma se nofoa", na te le masani ai e alu i le faletaele "mo le tele o vaega," pe mai le maasiasi, pe na i ai foi nisi faafitauli (e ala i le auala, mai le tamaitiiti, na le afaina ai i maua). Ma ina ua matua manino lava o se mea masalosalo e le tupu, na ou liliu atu i le fomai o tamaiti, ma o le mea muamua lava na la fautuaina ai i matou o le tago lea i lenei fualaau faasaina.

O le a ou fai atu i le taimi lava lena, o le aʻafiaga o Lactulose e le ausia i le taimi lava lea pe i se fualaau e tasi, ona e le o se mea e sili ona leaga, o le taunuuga e maua pe a mavae sina taimi. I le aotelega, matou te aveina i aso taitasi mo le tusa ma le 2 masina, ma e na o le taimi lava lea e mafai ai ona matou fai mai ua foia le faafitauli. Ou te le iloa pe faʻapefea ona galue saʻo, ae o le taimi nei e le mafai e le tama ona taofi o ia lava mo ni vaiaso, e manaʻomia le manava o le intestinal ma na o le alu lava i le faletalavale ina ia le tupu lenei mea i totonu o lona ofuvae. Ua tele tausaga ma sili atu i lona taliaina, matou te leʻi toe foi mai.

E le gata i lea, o le lactulose ua tofotofoina ia te au. I le taimi lona lua o maitaga, e pei o le tele o teineiti, o fafine ina ua mavae le 20 vaiaso na popole i le taʻavale. Ma matua ogaoga. Sa ou faitio i laʻu fomaʻi i taimi uma, ae manino lava e leai se tasi e mafai ona faʻatonuina se mea. Sa ou fesili ia te au lava pe mafai ona ou faaaogaina Lactulose (manatuaina o le mea lelei na tupu i loʻu atalii), maua le faatagaga, alu e faatau. Na amata ona ou inu pe a uma ona ou suesue i faatonuga vave i se tulaga mo mataupu i luga atu, i le faamoemoe o le taimi e uma ai mea uma, o le a mafai ona fesuiaʻi i se vevela tausiga ile tasi sipuni. Sa ou tei i le taunuuga! Na faateia i le mea moni e leai se taunuuga i mea uma! Ou te lei alu i le faletaele ma e leʻi faaauau ona alu, ao le mea muamua na mafai ona uma. Ou te le o talanoa e uiga i meaai paleni, inu ava malosi, o mea uma nei e tatau ona puipuia. Ae e mafai ona ou fai atu ma le saogalemu o le inu i ni ipu se lua i totonu o le masina - e leʻi oʻo mai le vavega, na ou filifili e sui i se isi fofo.

E uiga i le gaogao, e mafai ona ou matauina se tofo sili ona suamalie, ma se tau e le o se mea tuusao e ave filemu ai le kosi. Mai le manuia: e mafai mo tamaiti ma fafine maʻitaga.

I se tasi taimi, i ni nai aso na leai ai se nofoa o loʻu atalii, na la fautuaina e tuuina atu lenei fofo - lactulose i le siva. Lactulose o se suka gaosia mai le lactose. O le mea faigaluega e mafai ona faʻaaogaina le lapatating, maʻitaga, faʻapea foi pepe. Faʻailoga mo le faʻaaogaina (mai le faʻamatalaga):
1. Faʻatauina.
2. Encephalopathy o le hepatic.
3. Faʻasalaga o le olaola o le vaomatua (aofia ai faʻamaʻi pipisi).
4. Faʻailoa.
Ae o faatonuga o loʻo faʻapea mai o le aʻafiaga o le vailaʻau e amata i le na o le 24-48 itula mai le taimi o le fua muamua. Na ou faaluaina i laʻu pepe, ae ou te le o mautinoa pe na fesoasoani pe na o ia lava (ona o le lactulose e le vave galue). Ma le isi mea e tasi: e taugata tele (Sa i ai laʻu lactulose Polish mai le kamupani Aflofarm).

Tali lelei

Lactulose fesoasoani, ae le o tamaiti uma e fia inu. Ou te sasaa atu i le afafine o dufalak i ala taufaasese

Faʻasaga i tua o se galuega pisi, e masani lava ona tupu le faamalosi, ae leai se laumei - na faaopoopoina ai le lala po o isi meaai fila-tamaoaiga i meaai. Ma ina ua maʻitaga o ia, na fai mai le fomaʻi e le toe mafai ona faʻaaoga le fiva mai le taʻavale, talu ai o se faʻalauteleina o le tele o mea faitino o le inumaga e matautia i le taimi o le maitaga. Lactulose ua faatonuina, lea na matua fiafia lava. E le gata o le fofoina o le faafitauli o loo i ai nei o le taʻavale, ae masani lava ona faʻaleleia le gaioiga o le toto. Ma na ou tuuina atu i loʻu afafine i nisi o taimi, ae e tatau ona e faaeteete "o le taunuuga e le sili atu i mea uma e faamoemoeina.

Faʻapitoa: agamalu

Faʻafitauli: e le vave ona aloaia

Faatasi ai ma lenei fualaau, sa ou feiloai i le taimi o maitaga. I le lata mai o aso lata mai ma lata ane i le vaega, sa faigata ona ou alu i le faletaele, sa ou talanoa i se fomaʻi, o le na fautua mai ia te au e faatau Dufalac ma ave 1-3 taimi i le aso, e fuafua i le auala e fai ai i luga o le tino. E sau i le tele o meaʻai, ae o le taugofie o ni fagu. Ioe, afai e te suʻeina mo se suʻega, ona mafai lea ona e ave i taga, ae mo le faʻaaogaina masani, e mafai foi ona e ave se lita.

O lenei laxative e talafeagai lelei mo tamaiti e le tatau ona tuʻuina atu i fualaau faʻamaʻi matutua. O se mea le alofa e le faapipiiina se sipuni fua i le siva. Sa ou faaaogaina se sipuni mai Dufalac. I le auala, "Lactulose" o lona taugofie lava lea. E taugofie ifo i le 100 rubles. E suamalie le sifo sugary-suamalie, ae e mafai ona gafatia. Afai o le taimi muamua e te le o vaʻai i le iuga, ona e mafai lea, pe a uma ona feutagai ma se fomaʻi pepe, faʻaititia le fualaau o vailaau, ona faʻaitiitia ai lea. O laʻu tama tama ua tolu nei tausaga ma faʻafetai tele i Lactulose, o lona "nofoa" ua iʻu ina sili atu pe itiiti foi le masani. Ua matou inu i vailaau mo le masina, o lea ua matou fuafua e faasolosolo malie lava ona "alu ese". O mea inu suamalie e aunoa ma ni faanunununu, ae inu ava.

Faʻamatalaga: Faʻapitoa: gaoioiga vaivai, tau maualalo

Cons:Faʻafitauli:leai se fua o fua, e le galue vave

Faʻapitoa: e manaia le tofo, e mafai ona faʻaaogaina e tamaiti, maʻitaga ma lactating, agamalu, e le o se mea e fai ma vaisu, faʻasaʻo le galuega ile manava

Faʻafitauli: afaina (agavaʻa), olaga pupuu

Mo aʻu, o le tuʻuina atu o laxatives e talafeagai taimi. O sea ituaiga totoga. Ina ua uma le fananau mai, ao fafagaina le pepe, na toe feagai foi o ia ma lenei faafitauli le lelei, lea e faamalumalu ai le fiafia uma o tina.

O le fale talavai na fautuaina Dufalac poʻo Goodluck. O ia mea e lua e faavae i le lactulose, ae na filifili e ave Goodluck. Ma sa ou le sese! Ua leva ona alu Dufalac, ma mai i le mataʻutia o le gaosiga o le kesi sa sauni e lele i le ea. Faatasi ai ma Goodluck, o mea uma e sili atu le malosi. E i ai le gaosiga o le kesi, ae o le tele o taimi e itiiti. Ma o lona tofo e ese lava le ese, e sili atu le faigofie ma sili atu le vevela (e ui o le tuufaatasiga e tasi i le tasi). Goodluck e le o se vaisu, o lea e mafai ai ona e inu mo se taimi umi. E tatau ona faia i le taeao ao 'ai. Sa ou inu 15 ml. O le faletaele e pei o se uati (faanoanoa mo auiliiliga).

I totonu o le atigipusa lava o se fagu e iai le 200ml o le sipuni ma se faʻamalama manino o le pulou, lelei, ioe, o faatonuga! E manaʻomia le teuina i totonu o le pusaaisa ma le ATUAINA pe a uma ona tatala le afifi mo le silia ma le 28 aso. E taua le matauina o le oloa e saogalemu mo le maʻitaga ma tina lacting, lea e taua tele! Ma e mafai foi ona tuʻuina atu i tamaiti e oo atu i le tausaga. O lenei fiafia na taulia mo 220 rubles, lea ou te manatu e talia lelei.

Faʻapitoa:

anapogi, taugofie, saogalemu mo tamaiti

Ina ua le mafai e loʻu atalii ona malolo mo le vaiaso, sa amata ona ou popole i lona tulaga o le soifua maloloina, ae maise lava talu ai na nofo mai ou matua matutua mai oʻu itu uma, ma fai mai se mea mai ia te au. Na ou malamalama lava e tatau ona faia se mea, e ui o le taimi lena na matua lagona lava e loʻu atalii le masani, taalo, talie ma fiafia i le olaga. E le gata i lea, i lena taimi sa matua uma ona susu. Ae a le suia le tulaga i le mavae ai o le 7 aso, sa ou mafaufau loloto e uiga i le alu i le fomaʻi.Peitai ao leʻi faia lena mea, na ou filifili ai e matamata i le fesiitaiga o le lauiloa Dr. Komarovsky - Ou te talitonuina lona manatu, faalogo ia te ia ma masani ona ou liliu atu i lenei tamaititi o le tamaititi a le tamaititi aoga mo fautuaga.

O le mea lea, i lana polokalame, e fautuaina ai e Evgeny Olegovich le faʻaaogaina o masini o le glycerol poʻo le laukūtini siva i ia tulaga ma ua fautuaina e filifili fualaau mai se fale gaosi oloa. Ma talu ai ona e leʻi iloa e le matou pomaʻi le auala e maua ai suppositories glycerin, na ou taofi ai i le filifiliga lona lua ma faʻatau mai se pusa o Normolact i le falemaʻi mo 20 hryvnias, lea na gaosia e le matou Borshchagovsky HFZ.

O sauniuniga lactulose o loʻo i totonu o se pusa matagofie o le 100 ml, lea e sau ma se fua o fua ma faatonuga mo le faʻaaogaina. O le sipili lava ia o se mea e masani ai, o se mea e faʻafefe ma faʻalelei. E toetoe lava a leai se manogi, ae o le manogi o le suka o le suka ua lagona. E suamalie foi suamalie, ma fefiloi foi ma le suka mu. O le mea lea, na inu ai e le tama le siva i le fiafia, semanu, aua o le mea muamua na ou le avatu ia te ia le fiafia.

E toʻolu taimi na inu ai loʻu ataliʻi i Normolact, ma ina ua uma le tamaititi na lūlū lemu, na toe foʻi le fale i le masani ma i le lumanaʻi e leʻi iai ni o matou faafitauli. O lenei fualaau faasaina e mafai ona onā uma mo tamaiti ma tagata matutua, o lea ou te manatu ai e tatau ona i totonu o fale uma. Ua faʻasaʻolotoina o ia e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi ma e mafai ona faʻaoga saogalemu pe a manaʻomia, e tusa lava pe le alu i le falemaʻi.

Na o le pau le taimi ou te manaʻo e tosina atu ai mafaufau o matua. Afai o le ae tuʻuina le Normolact i se tamaititi, amata i se laʻititi laʻititi ma faasolosolo malie ona faʻatupulaia, ae le o le mea o loʻo faʻaalia i faatonuga. Afai mo le taimi muamua e te avatua ai i le pepe le aofaiga o le siva, e mafai ona mafua ai le faateleina o le gaosiga o le kesi i totonu o le pepe ma o lau pepe o le a masani ona alu leotele. Ma e tupu moni lava. I le auala, e lapatai mai Dr. Komarovsky e uiga i lenei mea i lana polokalama, ae i le taimi muamua sa ou le talitonu i ai ma galue e tusa ai ma faatonuga.

O laʻu iloiloga o Normolact Lactulose Syrup e sili ona lelei. Ou te fautuaina atu i soo se tasi e iai ni mataupu faʻapitoa. Ae o le a sili atu pe afai e te le manaʻomia.

Faafetai mo lau gauai!

Faʻapitoa:

Fesoasoani ma faamaluluina le nofoa o pepe

Faʻafitauli:

Lactulose solution e aoga tele mo laʻu pepe. Ua faamoemoe mo le tamaititi ina ia mafai ona alu i le faletaele mo le lelei. O le fofo e faamaluluina ma faaleleia ai le metabolism. E amata ona galue i le lua pe tolu aso.

Faʻapitoa:

Faʻafitauli:

Faʻafeiloaʻi i laʻu au faitau uma.
O le aso ou te taʻuina atu ia te oe e uiga i se fualaau faasaina ua leva ona matou faʻaaogaina. Ua tusa nei ma le afa tausaga.
O se taimi umi lea mo i matou, aʻo maua e le tamaititi le malosi.
Sa matou taumafai mea uma, ae o le pepe na tagi.
Vaʻaia le maʻi mama.
Latou te le iloa le mea e fai.
O faʻamaonia ma uo na fautuaina ni vailaʻau eseese, ma o atu i fomai.
Na latou fai mai e tupu lenei mea i tamaiti.
Na fautuaina e se tasi o au uo le fualaau faasaina Laxative Farmland "Lactulose."
Ou te le salamo i mea matou te talia, aua e fesoasoani i le tamaititi.
Sa ou fesoasoani foi i se uo a le aiga.
E tutusa lava le faafitauli e pei o tatou. Faʻailoga i se tamaititi.
Na matou fautuaina lenei fualaau faasaina. sa faamalieina.

Faʻapitoa:

Anapogi, tamaiti laiti

Faʻafitauli:

Ina ua uma ona ou fananau mai, sa ou feagai ma se faafitauli faapea o le le mautonu. Sa ou taumafai i le tele o fualaau faasaina, leai se mea na fesoasoani, ma e faigata ona maua se fofo e mafai ona faaaoga i le taimi o le lactation. Pharmaceft fautuaina lactulose. O le tau mo lea mea e 8.50 paʻu. ruʻu. Na o lenei meafaigaluega na laveaiina aʻu. I totonu o loo i ai se ipu fua lea e matua faigofie lava. E tofo i le suamalie suamalie, ou te fai atu suamalie suamalie. O le taunuuga e vave, i totonu o le afa itula. Faʻafetai i lenei meafaigaluega, na ia faʻamautuina le fale. Na i ai foi Tama, na ia fiafia i le mea faigaluega. Ou te leʻi matauina soʻo se itu aʻafiaga, e mafai ona maua se mea itiiti. Ou te tuuina atu le maualuga maualuga. Ou te fautuaina.

Faʻapitoa:

Toa suamalie, nofoa masani

Faʻafitauli:

Pe a faʻafeiloaʻi se pepe mai le suāsusu susu i le faʻafefiloi, faʻafitauli e amata i ogaumu. Sa vave ona ou mauaina lactulose; na fesoasoani i le maea ai o le faaaogaina muamua. O le tamaititi nofoa masani, o le tofo e suamalie, manaia, inu le tama ma le fiafia.

I le 31 tausaga, o lona uiga o le vailaau e mo tamaiti uma ma tagata matutua. Mo se taimi umi na ou nofo ai i le fale, i aso uma i lau komepiuta, i se faasologa, o se olaga pepelo. O le aso muamua na ou fefe ai e amata ona ave, aua o le aso atoa i le aoga, e te le iloa lava le mea e matua maofa ai. O le mea lea, na ou le tago i le sipuni i le taeao, ae i le afiafi. I le tolusefulu minute talu ona ou alu, na ou lagona le vevesi i loʻu manava, mulimuli ane O le mea lea ou te alu i le faletaele e oo atu i le 3 taimi i le aso, ma e na o le 3 taimi na ou togiina ai. Afai ou te i le fale i le aso atoa, ou te ave i le taeao ma I le afiafi, ou te faʻamaluina i le yogurt, poʻo le sua, po o le vai minerale, poʻo le kefir, e matua suamalie lava. O le faʻatau mai i Suetena. Faʻafetai mo auiliiliga, ae e taua tele.

Le aso lelei i tagata uma!

Ou te manatu e feagai tagata uma i taimi uma ma se faafitauli faʻapitoa e pei o le faʻamalosi. E le lelei mo se tagata matua ona tauaveina, pe o le mataupu pe a paʻi i le pepe.

O le taimi muamua na ia fesoasoani mai ai ia te au i le falemaʻi. E toatele tagata latou te iloa le taua o le alu i le faletaele "mo le tele o vaega" pe a uma le fananau mai ma le faigata ona ausia. O Lactulose o loʻo tu i la matou pou, e mafai e tagata uma ona o mai ma maua mai a latou mea e leai se aoga. Aisea Lactulose? Aua e saogalemu ma faamaonia mo tina tausimai ma tamaiti laiti.

Ona i ai lea i le fale, ina ua mavae sina taimi, na amata ona i ai ni faafitauli i loʻu atalii ma se nofoa. Na ou manatua lenei mea faigaluega ma faatau mai.

Ua na o se faaolataga mo le pepe ma mo le tina. O le taimi o le toomaga e sau vave lava, o lea ia aua neʻi faʻateleina le fualaau ina ia televave le vave, a leai e mafai ona e maua ai le manava.

E leai ni faʻaopoopoga i le tuufaatasiga, na o le lactulose lava ia, o le volumatua o le 250 ml, e lava mo se taimi umi.

Ma o le mea moni, aua le ave faʻatasi ma tagata faʻapitoa, o lea e le faʻaogaina ai le tino e maua ai se fesoasoani mai fafo. Sa ou toe amataina i le sipuni i ni tulaga ogaoga, ina ua ou iloaina e le o toe faasaoina le massa.

O se oloa sili ona saogalemu mo le tausiga o tina tausi pepe, pepe, ma tagata matutua. Ou te fautuaina.

O laʻu tama teine ​​e fa tausaga le matua ua ou mafatia mai le mafaufau o le mafaufau, aemaise lava i le taumalulu, pe a le lava fualaau faisua ma fua. E oʻo mai i oʻu loimata ma pepe. Ou te taumafai e tuʻuina atu mea uma e mafai ona mālōlōina le nofoa o se tamaitiiti, ae e le o taimi uma e mafai ai ona "tatu" paluga, apricots mago, ma sili atu ona lelei. E tele pe itiiti foi e 'aina ai le laʻau i fualaʻau, o ia mea e pei o le tuai.

Na taʻu mai e le fomai ia i matou le siva lactulose ma matou, e ui lava i le tau maualuga o le fualaau faasaina, ae maua pea le fagu oona. E leʻi umi ae matou inu i le afa o le sipuniti o le sipuni ma faatalitali na o le mea sili ona leaga. O le manava o le tamaitiiti na tigaina i le aso atoa, na ia tagi, ma le le fiafia e nofo i luga o le ulo. O le Aso Faraile le 13th. E sili lava, ioe. Faanatinati, ae na matautia le aso. O se taunuuga, na ou faatauina mai moligao glycerin ma alu i le faletaele. Ma, i le taimi lava latou te le faatauanau ai, sa le mafai ai e le tamaitiiti ona inu i le syrup lenei. E foliga mai o le tulaga lea ua tatou maua, i tamaiti matutua atu o le taunuuga e le leaga. Latou te malamalama o se vailaau tatau lea e aumaia ai le toomaga.

Pharmacokinetics

Mo togafitiga o pepe ma tamaiti matutua e faʻaaoga le siva lactulose. O le tuufaatasiga o fualaau ua filifilia ina ia tosoina le vaega galue i le toto i se vaega itiiti. Ole fualaau faasaina e le aafia ai le tikeri o le suamalie o vitamini ma isi mea aoga. E le o se mea e fai ma mea e fai ma vaisu. I le gau o le mea galue malosi i totonu o le lua o le tootoo laitiiti, ua fausia ai se aloʻa saogalemu. O toega o le vailaau faʻasaina e faʻateleina i le masani ai ma le faʻavave.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

I pediatrics faʻaonapo nei, o le siva lactulose e matua manaʻomia tele. I faatonuga mo le faʻaaogaina, o tagata gaosi oloa na faʻaalia o lactulose e faʻaaogaina e avea ma vaega autu. 100 ml e aofia ai le 66.7 kalama o le mea galue. I le avea ai ma vaega fesoasoani, ua faʻaaogaina le suavai mama ma le citric acid. Mo le maualuga o le dosing, o se tamai ipu fua e faʻapipiʻiina i le fagu ma le siva.

O le vailaau faʻatau e faʻatau atu i totonu o le pepa vai. E tasi le fagu e mafai ona aofia ai le 200, 500 poʻo le 1000 ml o le siva. O fualaau faasaina e manaia le tofo ma se tulaga tutusa. O le sipuni e le lanu, ae i nisi tulaga e ono i ai se lanu samasama po o se paolo lanu enaena.

Togafitiga

I le faʻaitiitia o faafitauli i gaioiga o le manava, o tagata tomai faapitoa e fautuaina le tuʻuina atu o le siva lactulose i tagata maʻi i aso taitasi. O le tau o lenei vailaʻau e sili atu nai lo le taugofie, o lea e te le manaʻomia ai se tupe siliva faʻapitoa e maua ai le atoaga o togafitiga. O le aso atoa o le siva ua tuʻuina atu i le taimi e tasi, sili atu pe a uma le 'aiga o le taeao. E sili atu le tuʻuina atu o fualaau i tamaiti aʻo leʻi fafagaina, ina ia le mafai ai e le pepe ona faʻauʻu le fualaau. Ina ia fuafuaina le tofo lelei, e tatau ona faʻaaoga se ipu fua. O maʻi sili ona maualalo e tuʻuina atu i vailaʻau ma se tuila e aunoa ma se nila.

O le umi o le togafitiga e fuafuaina taitoatasi. Mo se tamaititi i le tausaga muamua o le olaga, 5ml o le vailaʻau i le aso e lava. Tamaiti mai le 1 i le 7 tausaga le matua e tatau ona tuʻu le siva mai le 5 i le 10 ml i le aso. E mafai ona e faʻatoʻilalo le faʻamalosi i se tamaititi matua pe afai e te faʻapupula le metotia i le 15 ml.

O le faʻalatalata i le togafitiga o tamaiti e tatau ona avea ma tiute e mafai ai, talu ai o se totoga le lelei e mafai ona tali vave atu i vaega o le fualaau faasaina. E manaʻomia lou amataina o togafitiga ma laʻititi maualalo ina ia aloese ai mai le faʻaalia o taunuuga e le manaʻomia.

Tali leaga

O le tele o iloiloga i matua o tamaiti laiti ua faaalia ai o le syrup Lactulose e aoga tele i le faʻamaoniaina o faʻalapotopotoga o le manava masani i tamaiti. E faʻapefea ona e faia lenei vailaʻau, e mafai ona e malamalama pe afai e te suʻesuʻe ma le totoa i faatonuga. O aʻafiaga ogaoga autu e aofia ai:

  1. Vaivaiga i le tino atoa.
  2. Tigā.
  3. Tali atu i le Allergic.
  4. Muscle misa.
  5. Tesea.
  6. Loto o le fatu.
  7. Nausea
  8. Faʻaleagaina o le paleni vai-electrolyte.

O fomaʻi agavaa e le o fautuaina mai ia oe lava ia, aua e naʻo le maeʻa o se suʻega atoa o le tino e mafai ona e filifilia le auala sili ona talafeagai o togafitiga. Afai e le itiiti ifo ma le tasi ni mea leaga na tupu, e taua tele le faʻavevesi togafitiga ma saili le fesoasoani mai le falemaʻi.

Faatonuga faapitoa

Afai e maua e le maʻi maʻi le manava, gasegase ma le vomiting, ona mafai lea ona e faʻaaogaina le sipuni pe a maeʻa le faʻamaonia lelei o togafitiga ma suʻesuʻega o suʻesuʻega faavae. O maʻi e maua i le maʻisuka e fautuaina e fefaʻataʻi muamua i se fomaʻi. Afai e maua e se tamaititi se togafitiga umi, o lona uiga e taua tele le pulea o mea o loʻo maua i le carbon dioxide, chlorine ma le potassium i le toto. Afai e te maua le tiga o le manava ma le manava, taofi togafitiga vave.

Maua avanoa tutusa

I le tele o tulaga, e talia e tamaiti uma togafitiga ma galu Lactulose. O le tau o lenei vailaʻau e faʻatusatusa lelei ma lona avanoa, ae ona o uiga taʻitasi o le tino, i nisi o tulaga, atonu e manaʻomia se tutusa agavaa. O vailaʻau nei e mafai ona suia le siva lactulose:

Aʻo leʻi faʻatau se vailaʻau, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi ina ia ia iloiloina le tulaga moni o le tamaititi ma faʻamaonia le fualaau sili ona talafeagai.

O faʻauluuluga o faʻatasi o loʻo faʻatau atu foi, lea o le vaega autu o le lactulose o se tasi lea o le lisi o mea galue. Mo se faʻataʻitaʻiga: i le tuufaatasiga o le lactofiltrum lauiloa e aofia ai le lignin hydrolytic, lea o loʻo i ai meatotino o le gasegase. O ia ituaiga o fualaau e masani ona faatonuina mo tamaiti e sili atu ma le 1 le tausaga le matutua i le dysbiosis, afaina o le dermatitis, ma isi faafitauli tau le soifua maloloina. O le faʻamalositino fesoasoani e fesoasoani e faʻamalo ese ai le afaina, le manava manaia, faʻapea foi ma isi faʻafitauli le lelei.

I le faaopoopo atu i na vailaʻau o loʻo i ai le lactulose lautele, o isi vailaau e mafai foi ona faʻavaivaia le faʻamalosi i se tamaititi. O suppository-based Glycerin, ua taʻua o "Glycelax," o loo i ai se manaoga tele. Mo togafitiga o tamaiti, e mafai ona faʻaaogaina lenei vailaʻau mai le tolu masina.

Faʻaaliga i fomai e uiga i lactulose

Faailoga 4.6 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Lelei lelei, e masani lava ona faatonuina i aʻu maʻi. Aʻo le i faia le tofiga, e taua tele le faia e le tagata gasegase faigofie (lava le fiva, lava le vai, ma le faʻamalosi tino). E fesoasoani tele i le gase o le galuega, le cirrhosis, ma le microflora o le intestinal.

Laʻau paʻu, taimi uma e te manaʻomia e fufulu ese ai le fagu.

Faʻasologa 3.3 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

E mafai ona e fai mai le fuaitau fualaau faasaina. Lelei ma saogalemu, faʻaaoga mai le aso muamua o le olaga. O le fualaau e mafai ona filifilia e le tagata maʻi na o ia lava. Ae ui i lea, e afaina ai tagata eseese, e masani lava ona faalagolago i ai le gaosiga.

O le 10-14 aso muamua, e masani ona matauina, e tele tagata gasegase e fefefe.

O fualaau faasaina mo tagata gasegase e fiafia tele i suʻega faʻapitoa. Filifiliga o tui, taimi ole faʻaaoga, ma isi.

Suʻega o maʻi mo le lactulose

Ina ua uma le folasaga o meaai faaopoopo, o laʻu tama teine ​​e 8-masina-le-matua na i ai ni ogalaau e faigata ma malogo, na tagi o ia i taimi o gaioiga, na fautuaina au e le tamaititi e ave le 2 ml o Lactulose i aso taitasi.Sa le fesoasoani vave, pe a ma le aso pe lua, sa amata ona faigofie ona alu le tama teine ​​i le faletaele, e leʻi toe tagi. E pei ona ou malamalama i ai, o le vailaʻau e le afaina, e mafai ona e faʻaaogaina pe a manaʻomia. Na fai mai se uo i le taimi o le maitaga sa ia faʻaogaina foi Lactulose. O lenei laupepa e tatau ona i ai le pusa fesoasoani muamua.

E i ai taimi ou te mafatia ai mai le mausali. Na i ai se osofaiga ogaoga. E leai ni laʻau vaivai na fesoasoani. Faasaoina moligao. Na fautuaina e fomaʻi ma fomaʻi le faia o se lactulose. O le vailaau e sili ona manaia, ae mo le 2 vaiaso e leai se aoga. Faʻamolemole mo tupe lafoai. O le vaifofo sili ona lelei o le uila. Ia mautinoa ia 'aina le lala o le saito, kāloti, beets ma moa i aso uma. A o latou fai mai, taugofie ma fiafia!

Faʻasaga i tua o se galuega pisi, e masani lava ona tupu le faamalosi, ae leai se laumei - na faaopoopoina ai le lala po o isi meaai fila-tamaoaiga i meaai. Ma ina ua maʻitaga o ia, na fai mai le fomaʻi e le toe mafai ona faʻaaoga le fiva mai le taʻavale, talu ai o se faʻalauteleina o le tele o mea faitino o le inumaga e matautia i le taimi o le maitaga. Lactulose ua faatonuina, lea na matua fiafia lava. E le gata o le fofoina o le faafitauli o loo i ai nei o le taʻavale, ae masani lava ona faʻaleleia le gaioiga o le toto. Ma na ou tuuina atu i loʻu afafine i nisi o taimi, ae e tatau ona e faaeteete "o le taunuuga e le sili atu i mea uma e faamoemoeina."

Ina ua uma le fanau mai, sa i ai le malosi o le faletua. O le tele o togafitiga masani sa faasaina. Na fautuaina e le fomai lactulose. Na foliga mai o se mea sili ona agamalu ma mataalia. E le afaina ai le manava ma le manava. Na o le faʻafetaui lava ona fetuʻutuʻunaʻi i totonu o le fale. O le isi mea e le masalomia e faaopoopo foi i ai le suamalie manaia.

Faʻamatalaga lelei - e oʻo lava i tamaiti e sili ona faʻalavelave e le teenaina se togafitiga lelei. I tulaga ogaoga, e mafai ona faaopoopo le Lactulose i le lauti poʻo le compote.Na amata ona ou matauina e le mafai e laʻu tama ona alu i le faletaele ona o lona pisi, ua taalo, o le kata o matamata. Na oo i le tulaga sa i ai so matou nofoa i le vaiaso. Sa latou faia se ultrasound o totoga i totonu - o mea uma e masani. Na fautuaina i matou e le fomai e ave Lactulose i se sipuni i aso uma ma 'ai meaai e aofia ai le lactulose tutusa. O lea na matou foia ai la matou faafitauli faʻaletonu e aunoa ma se faʻamalosia ma malosi malosi. Le aʻafiaga o le fualaau faasaina e le vave - e le afaina le manava, e le amataina le manava. O le vailaʻau e galue malie, o mea uma na faʻaalia ma le le faʻaleagaina i le tamaititi.

Gave Lactulose i le tamaititi i le 5 masina. I le amataga o le faʻaofiina o taumafa felagolagomaʻi, na amataina ai le faʻasologa mo 2-3 aso. Na fautuaina e le fomai maʻi lenei fualaau faasaina. O le tau e sili atu le maualalo nai lo le faʻaaogaina o analogues. O le fualaau faasaina na faʻaaogaina i mataupu faʻalavelave faʻafuaseʻi pe a le fesoasoani isi metotia ma amata ona afaina ai le susu. I le taeao sa ia avatu i le tamaititi le siva, i le afiafi o le tamaititi o le koko. Ou te fiafia lava e mafai ona masani le fualaau faasaina ma mo se taimi umi. Mo le 2 masina, o lactulose o la matou fesoasoani seia oʻo ina faʻaaogaina le inumaga i se ituaiga ituaiga meaai.

Lactulose e maua ai se aafiaga sili ona vaivai. Ou te fiafia lava e mafai ona faʻaaogaina mo se taimi umi e le afaina ai le soifua maloloina. Ma i le masani ai ma le masani masani, na faʻasalagaina lava o ia - e le aoga lava, e tele naua.

Lactulose fualaau faasaina

Lactulosefualaau faasainamaua mai o se taunuuga o le loloto o le gaosiga o susu. O le fualaau faasaina e fesoasoani e faateleina le numera o lactobacilli i le manua tele, faamalūlūina feeseeseaʻi ma faateleina ai le faʻaogaina o le meaola vavalalata.

I le faaopoopo atu i le aafiaga tele, o loʻo i ai le meatotino o le faʻalavelaveina o le tuputupu aʻe o le salmonella (faʻamaʻi o le faʻamaʻi o le iniseti - salmonellosis), faʻapea foʻi ma le faʻaleleia o le gaio. E masani lava e le o aʻafia mai le manava i totonu o le toto. O se mea paʻepaʻe paʻepaʻe e aunoa ma se manogi faʻaleleia.

Lactulose ua lauiloa o se mea saogalemu saogalemu, o le mea lea ua faatagaina ai e faaaoga e tamaiti (e aofia ai pepe faatoa fananau mai), tagata matutua, tagata matutua, maʻitaga ma fafine lapatai.

Togafitiga Lactulose

E faʻapefea ona ave Lactulose?
O le fualaau faasaina e faia i le tautala, e masani ona tasi i le aso (i le taeao, i le taimi o le taeao). E mafai ona e faʻafefiloi Lactulose ma soʻo se vaiinu poʻo le vai, e mafai ona e inuina i le vai lava ia.

Lactulose Dosage
Mo faʻamaʻi eseese, o le fua o Lactulose e eseese:

  • Faʻasolosolo - mai le 15 i le 45 ml o le siva 1 taimi i le aso. I le faitalia a le fomaʻi, e mafai ona faʻatupulaʻia le fualaau i le 60 ml. Afai ei ai ni taunuuga lelei, o le a faʻaititia le togi i le 10-30 ml o le siva i le aso, e mafai ona faʻaitiitia le taimi ole pulega (e oʻo ile 3 taimi i le vaiaso).
  • Faʻatasi ai ma le faʻamaʻi o le hepatic - mai le 30 i le 50ml 2-3 taimi i le aso, o le maualuga o le dose o le 190 ml o le siva i le aso.
  • Ma le salmonellosis - 15 ml tolu taimi i le aso. Togafitiga e umi aso e 10-12, e toe faia le vasega pe a maeʻa le fitu aso malolo.
  • I le togafitiga o tagata Salmonella - 20 ml i le aso, o le umi o le togafitiga atonu e 2-3 vaiaso.

Short description

Lactulose o se mea sili ona faʻaaoga muamua e togafitia ai le faʻamalosi. O lenei faʻamaʻi faʻamaʻi e mamao lava mai le leaga e pei ona masani ona talitonuina. O le gaioiga le talafeagai o loʻo faʻaleagaina ai le lelei o le olaga, faʻaititia ai le gafatia galue, ma o se tulaga lamatia mo le atinaʻeina o faʻamaʻi sili atu ona ogaoga, e aofia ai le kanesa o le kolone ma le pala. O le maualuga o le faʻaaogaina o le tumutumu o loʻo fesoʻotai, muamua lava, faatasi ai ma foliga o le olaga faʻaonapo nei: tulaga maualalo o le tino, taumafa o meaai, matitiva i fiber, ma "matua" o le faitau aofaʻi. Afai o le lautele o fautuaga (faasaʻoina o le taumafa i le fiva, gaioiga faaletino, masini o le iniseti) e le aoga, latou te alu i le falemaʻi. O le fualaau sili ona lelei mo togafitiga uumi e manatu e le o na vailaau e maua ai vave, ae o laumei agavaʻa e faʻavae i luga o mea masani masani e le faʻaaogaina ai le faleostasis o le tino. E le o se mea faalilolilo o le toatele o tagata malolosi e mafai ona afaina ai le nutimomoia ma le metabolism electrolyte. O le mea lea, o le excretion of excretion of sodium e mafai ona faaosofia ai le maualuga o le hyperldosteronism, o le potassium - faʻavaivaia o le motilemini. O le toʻatele o tagata e leai se aoga i le taimi, lea e mafua ai ona faʻateleina le fualaau, ma faʻapupulaina ai le aʻafiaga o ni mea leaga. E tusa ai ma mea ua taua, o le lactulose e foliga mai o se laxative sili ona lelei. O lenei vailaau na maua i le 1948, ina ua vavae ese e se fomaʻi Austrian Petueli se mea mai le susu o susu lea e faaosofia ai le tuputupu aʻe o le intestinal protein microflora i luma o bifidobacteria ma lactobacilli. E pei ona e mateina, o le lactulose lea. O suʻesuʻega mulimuli na faʻamaonia atoatoa ai ona togafitiga ma mea faʻasolosolo. Lactulose o se oligosaccharide e aofia ai le fructose ma le galactose. E le afaina i le gaioiga o enzymes digestive ma oʻo atu i le kolone e aunoa ma se faaleagaina tele i lona fausaga.

O le masini o le gaioiga o le lactulose e fesootaʻi ma le faateleina i le maualuga o gaosiga gaosi carboxylic, lea e fesuiaʻi ai le intestinal pH i le "acids" ma fesoasoani e faaosofia ai le motumotu o le intestinal. Lactulose e faʻamalosia ai foi le motumotu o le intestinal, lea e tupu ona o le faateleina o le maualuga o mea o loʻo i totonu o le iniseti ona o le tumau o le suavai osmotic. O le mea lea, o le gaioiga o le lactulose e aofia ai sootaga uma o le pathogenetic o le faʻamau. O le le maua o aʻafiaga o le aʻafiaga o le tino (sei vagana ai se lagona o le fulafula) e tatalaina ai avanoa sili mo le faʻaaogaina o lactulose i le tele o vaitausaga o tagata gasegase. O se talaaga saogalemu o le fualaau faasaina e mafai ai ona faʻamaonia e oo lava i pepe ma fafine maʻitaga. Lactulose e mafai ona faʻaaogaina e faʻafaigofie ai feusuaʻiga tigaina i le faʻaaogaina o masini faʻailoga, o loʻo afaina, pe a maeʻa taotoga. I ia tulaga, o le fualaau faasaina e fesoasoani i le faamaluluina o feeseeseaiga, lea e aveesea ai le manaomia mo le malosi malosi.

Lactulose o loʻo avanoa e pei o se siva. O le faʻatulagaina o fualaau masani ma taimi ole pulega o fualaau faasaina ua filifilia taitoatasi. Latou te amata ave le lactulose ma se fuasela 30 ml i le aso, sili ona lelei - i le taeao. I le lumanaʻi, e mafai ona fetuunai le fuainumera e fuafua i le taimi o le faʻavavega o le toto, o le tutusa o feces, le taimi o lona faʻaali. I le fua saʻo o le fualaau faasaina, e le sili atu ma le 7 taimi i le vaiaso ona maitauina ai gaioiga o le manava, e tatau ona faamalūlū pe faʻafefe. O le umi o togafitiga i le averesi e le sili atu i le 2 masina, pe a maeʻa ona taofi le vasega o fualaau faasaina. Aotelega, e tatau ona maitauina le tutusa o le gaioiga mo le malosi o le lactulose ma filo o mea taumafa. O le vailaau oona o se mea e sili ona aoga mo vailaʻau epithelial o le mucous membrane o le kolone, e faʻamaopoopo ai le tuufaatasiga o le microflora intestinal. O le tetee i le lactulose e le tupu, o le tuumuli ese o le maʻi e le faapitoa i ai. O le vailaau faʻamalosi e aʻafia ma le malosi o toetoe lava o soʻo seioio ma pathogenesis.

Pharmacology

Laxative E mafua ai se suiga i le fuga o le kolo (o le faateleina o le numera o lectobacilli), lea e oʻo atu ai i le faateleina o le eletise i totonu o le lumen o le kolo ma faʻaosofia ai ona aʻafiaga. Faatasi ai ma lenei mea, ua faateleina le volume ma ua faamaluluina le nofoa. O le iʻuga, o le aʻafiaga o le atiaʻe, e aunoa ma se aafiaga tuusao i le mucous membrane ma ni muso mumu o le kolo. I lalo o le aafiaga o le lactulose, o loo i ai foi le absorption o le amonia i totonu o le kolisi, o se faaitiitia o le gaosia o mea oona e aofia ai le vevela i totonu o lona vaega vavalalata ma, e tusa ai ma lea, lo latou gauai i totonu o le vena cava system. O loʻo i ai le gafatia e taofiofia ai le tuputupu ae o le salmonella i le kolo. E le faʻaitiitia ai le faʻafefe o vitamini ma e le o se mea e fai ma vaisu. E le o aʻafia mai le manava.

Lactulose mo tamaiti

Lactulose ua manatu o se tamaititi laititi vaivai, e matua le afaina lava. I le faaopoopo atu, e fesoasoani i le fausia o le microflora masani i totonu o le manava o le tamaititi. O fualaau faasaina e mafai ona faʻataʻitaʻiina mo tamaiti o soo se matua, e amata mai i le vaitaimi o le matutua.

Faʻatasi ai ma le malosi i tamaiti, o Lactulose ua faʻamaonia i vaega nei:

  • Tamaiti ei lalo ifo o le 1 tausaga le matua - 10 ml o le siva i le aso, faatasi ai ma se fesuiaiga faifaipea ile fua ole tausiga ole 5 ml i le aso,
  • Tamaiti 1-6 tausaga - 15 ml i le aso, fua ole tausiga - 10 ml,
  • Tamaiti 7-14 tausaga - 25-30 ml, fua ole tausiga - 20 ml.

Suesueina o le manava a Hydrogen ma Lactulose

Afai e te masalomia le le faapalepale i Lactulose, o le suʻega o le manava o le toto e faʻatulagaina.

Faia o le suʻega, o le tagata maʻi e oso i se masini faapitoa mo le aoina o le ea. I totonu o le ea, o le i ai o le hydrogen ua fuafuaina. A maeʻa ona faia le faʻataʻitaʻiga muamua, e tatau i le tagata maʻi ona inu i se syrup poo Lactulose solution, ona faʻaaogaina lea o samples vaalele i le 20 minute. E 2 itula le faʻatinoga. O faʻataʻitaʻiga (10 vaega) o loʻo maua i totonu o suʻesuʻega. O le auiliiliga o le auiliiliga ua saunia i le tusa ma le 10 aso.

O le suʻeina o le manava o le hydrogen e manaʻomia ai sauniuniga faapitoa a le tagata maʻi: e le tatau ona ave faʻamalosi mo le 2 vaiaso ao lei faia le suʻega, o le aso ao lumanai le suʻega, falaoa o le saito, legumes, nati e tatau ona vavae ese mai le taumafataga, ma ulaula tapaa foi. A maeʻa le suʻega, e faʻatagaina uma ia tapulaa.

Kefir ma Lactulose

O suʻesuʻega faʻapitoa na maua ai e lefir ma Lactulose fesoasoani e faateleina le aofaʻi o le lacto ma le bifidobacteria i le manua lapoa.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina masani o lenei mea lactic acid, faʻamaʻi faʻamaʻi ma faʻaleagaina microflora pathogenic ua taofia. Ua faʻamavaeina le faʻamavaeina ma ua faʻaitiitia ai isi faʻafitauli o le faʻaleagaina o le intestinal. O faʻaaliga o le dermatitis atopic ua faʻaitiitia, ma ua faʻaleleia le manaʻo.

Kefir faʻamalosia ma Lactulose e fautuaina mo le faʻaaogaina i aso taitasi e tamaiti laiti ina ia mafai ai ona taofia faʻamaʻi o le intestinal ma le intestinal dysbiosis.

O le tofo o le kefir Lactulose e leai se afaina.

Dufalac poʻo Lactulose?

E masani ona fesiligia e le au fesili le fesili: o le a le mea sili - Dufalac poʻo Lactulose?

O le Duphalac o se synonym mo Lactulose, o lona faatulagaga tutusa. E pei o le Lactulose, o loʻo avanoa e pei o se siva. E oo lava i le fua o nei fualaau faasaina e tutusa lava. O le mea lea, o le fesili e sili atu e le talafeagai i lenei mataupu: Dufalac ma Lactulose e tasi ma tutusa.
Le tele faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina Dufalac

Faʻamatalaga e uiga i fualaau faasaina

Faatasi ai ma iloiloga e uiga i le faʻaaogaina o lactulose, o loʻo i ai uma lelei ma leaga. O tusitala o iloiloga lelei e matauina ai le agamalu ma le faifai malie o le fualaau faasaina, lona aoga i le igoa, e aofia ai pepe ma pepe faatoa fananau mai.

O iloiloga le lelei e taʻu mai ai aʻafiaga i togafitiga o Lactulose (tiga o le manava, manava). O nisi iloiloga e fai mai e le fesoasoani le vailaʻau i le malosi. O le mea moni, e le o faʻamaonia mai pe o le vailaʻau na faʻataʻitaʻiina e se fomaʻi poʻo ua faʻaaogaina e fai ma fualaau faʻapitoa.

O le eseesega o le natura o iloiloga ua toe faailoa mai ai e faapea afai e faatonuina, soo se mea e sili ona leaga, fualaau faasaina, e tatau i se tagata ona matua tausisia fautuaga faafomai.

Faiga faʻapolopolo

Suauu1 ml
lactulose667 mg

Tagata faʻatau: citric acid - 0.05 g, vai faamama i le 100 ml.

200 ml - fagu palasiti (1) faʻatumu i se fua fua - pepa o pepa pepa.
500 ml - fagu palasiti (1) faʻatumu i se fua fua - pepa o pepa pepa.
1000 ml - fagu palasiti (1) faʻatumu i se fua fua - pepa o pepa pepa.

Faʻaiʻuga

Mai le fualaau otaota: i aso muamua o le taliaina, e mafai ona maua le malosi (e masani lava ona faʻaitiitia ma leai se mea), pe a ave i ni tui e sili atu i le fautuaina, o le tiga o le manava ma le manava e mafai, lea e manaʻomia ai le faʻaleleia o fua, e seasea ona faʻaaoga.

Pe a faʻaaogaina i luga o nifo maualuga mo se taimi umi mo le puipuia ma le togafitiga o le hepatic precoma ma le coma, manava ma le solia o le vai-electrolyte metabolism e mafai.

Mai le faʻalavelave faʻafuaseʻi: seasea - gasegase, maʻi vevela, vevela.

Isi: masalo - o aʻafiaga o le maʻi, e seasea ona maua - o le faʻailoga, gaioiga, vaivai, vaivaiga.

Faʻailoga, e aofia ai ile taimi masani, i le taimi o le maʻitaga, afaina, pe a maeʻa taotoga i luga o le kolone ma / poo le anus, ia sauniuni mo taotoga i luga o le kolo, ia faamaluluina le nofoa (aveese le tuitui) i le tiga pe a uma le aveeseina o hemorrhoids, encephalopathy hepatic, precoma hepatic ma au.

Tuua Lau Faamatalaga