E faʻapefea ona faʻaaoga le vailaʻau o le Blocktran?

O le maualuga o le toto maualuga o se faafitauli taatele lea e feagai ma le toatele o tagata. Ma i le tulaga tonu lava i ia tulaga, ua faatonuina ai tagata gasegase i le fualaau faasaina "Blocktran". O faatonuga mo le faʻaaogaina e faigofie, ma o iloiloga a fomaʻi e taʻu mai ai o le vailaʻau e fesoasoani tele e feagai ai ma le maualuga o le toto.

O le mea moni, e toʻatele tagata gasegase o loʻo sailia ni faʻamatalaga faaopoopo e uiga i vailaʻau. O a meatotino o loʻo i ai i le mea faigaluega? O a tulaga e tatau ai ona faʻaaogaina lenei vailaʻau faʻamalosi? Pe mafai ona tali atu ni uiga leaga? O a mataupu e le mafai ona ave? O tali i nei fesili e taua.

Le fualaau faasaina "Blocktran": tuufaatasiga ma le faʻamatalaga o le pepa faʻapolopolo

I le amataga, e taua le malamalama i faamatalaga faavae. O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i foliga o biconvex laupepa lapotopoto. Luga o loʻo ufiufiina i latou i se atigipusa ata lanumoana lanumoana, o nisi taimi ma se lanu moli. I totonu o se koluse, e mafai ona vaaia se tino sinasina.

O poloka plocktran o lo o i ai losartan potassium - o le mea autu lenei e aoga. O le tuufaatasiga, o le mea moni, o loʻo aofia ai vailaʻau faʻamalosi, aemaise lava, microcrystalline cellulose, sosolo potato, lactose monohydrate, povidone, magnesium stearate, sodium carboxymethyl starch, colloidal silicon dioxyide.

I le gaosia o ata vevela, o vailaʻau e pei o copovidone, polysorbate-80, hypromelilose, dioxide alumini ma le lanu samasama ("sunset") o loʻo faʻaaogaina.

O a meatotino o loʻo i ai i vailaʻau?

O lenei vailaʻau o loʻo i ai le tele o meatotino o loʻo faʻaaogaina i vailaau faʻaonapo nei. O Losartan o se mea e poloka ai le faagasologa o le faateleina o le toto o le diastolic ma le systolic. O le mea moni e faapea o lenei vaega o se tagata faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga angiotensin II AT1.

Angiotensin II o se vasoconstrictor. E fusifusia i le AT1 receptors, o vaega ia o le tele o masini. Aemaise lava, o ia tagata e tali mai o loo i ai i totonu o sela o le fatu, fatugaʻo, sulu o le eleele, musele malie e fausia ai puipui o toto toto. O Angiotensin o loʻo tuʻuina atu le vasoconstriction ma mafua ai le faʻasaʻolotoina o le aldosterone.

Faamatalaga Pharmacokinetics

E tusa ai ma taunuʻuga o suʻesuʻega, o le malosi o le vailaau oona o loʻo faʻaleleia, vave ona ulu atu i totonu o le puipui o le intestinal i totonu o le toto, ona pasi atu lea i le ate. O se taunuuga o lenei mea, o se ituaiga carboxylated o le vaega galue ma nisi o metabolites e le o galulue.

O le ola maloloina o le fualaau faasaina e tusa ma le 33%. O le maualuga o le maualuga o le losartan i totonu o le toto e matauina ile itula talu ona maeʻa le pulega. A maeʻa le 3-4 itula, o le maualuga o lona metabolite carboxylated galue e oʻo atu i se maualuga. E leai se faʻamaoniga o le 'ai e afaina ai le faʻafefe ma le gaosiga o vailaau faʻasaina.

O le gaioiga malosi o le 99% ua tuʻuina i aʻafiaga toto. I le taimi o suesuega, na fuafuaina ai e tusa ma le 14% o le aveva o losartan ua liua i se metabolite arbo-oxidized. E tusa ma le 42-43% o le metabolites e mafua mai i le tino e fatugaʻo, faatasi ai ma le urine. O le tele o le vaega galue e faʻapipiʻi faatasi ma le talo i totonu o le manava ma tuʻu ai le faʻaogaina o le tino ma le feces.

Faʻaaliga: o le a le taimi e tatau ai ona ou ave fualaau?

O a tulaga e lelei ai le faʻaaogaina o le vailaʻau faʻamalo? Faʻaaliga mo le faʻaaogaina e pei ona taua i lalo:

  • afaina ogaoga (aemaise lava o foliga masani o le faamai),
  • ituaiga 2 o le maʻisuka (o vailaau faʻaaoga e puipuia ai toto toto o fatugaʻo, faʻapea foi le faʻagesegeseina o le atinaʻeina o le gaogao o loʻo iai i le taimi nei),
  • o le le tumau o le fatu (e faʻaaogaina le vailaʻau pe afai e le tuʻuina atu e le inisiua ACE le mea e manaʻo i ai pe o le gasegase o le le gauaʻi i le inisiua ACE),
  • e puipuia ai le atinaʻeina o faʻalavelave mai le loto ma toto toto e faʻafeagai ma le talaaga o le maualuga o le toto maualuga ma le hypertrophy agavale.

Faatonuga ma fuataga

E faʻapefea ona ave le fualaau faasaina "Plocktran"? Faʻataʻitaʻiga, faʻapea foʻi ma le faʻatulagaga o le faʻatagaina, e faʻatatau taʻitasi. I le avea ai o se tulafono, o uluai tagata gasegase o loʻo faʻamaonia muamua le 50 mg o le mea galue i le aso. O le maualuga o le aafiaga i le tele o mataupu e mafai ona ausia i le 3-6 vaiaso mai le amataga o togafitiga. I le tulaga e le mafai ona ausia le mea e manaʻo ai, e mafai ona faʻalautele le fualaau i le 100 mg i le aso, ae na o sina taimi le tumau (ona faʻaitiitia lea o le aofaiga o le fualaau oona).

Afai o le maʻi e i ai le faʻaititia o le voluma o le felafolafoaʻi o le toto (faʻaalia, mo se faʻataʻitaʻiga, faasaga i le talaaga o le faʻaaogaina o togafitiga), ona faʻaititia lea o le fua o le aso i le 25 mg o losartan i le aso. O nisi taimi o fomaʻi e tuʻuina atu le vaevaega o le aso i ni atopa se lua (mo se faʻataʻitaʻiga, papa maʻa e lua ma le 12.5 mg i le aso).

O le fuataga lava lea (12.5 mg i le aso) ua faʻataʻitaʻiina mo tagata mamaʻi e le mautonu le fatu. Afai e toesea le aoga, ona mafai lea ona faasolosolo malie le faateleina o le fualaau faasaina. I le mea e faʻaaogaina ai laʻau e puipuia ai fatugaʻo ma le maʻisuka, o le fua ole aso ole 50-100 mg.

I le taimi o le togafitiga, ua fautuaina tagata maʻi ina ia faaeteete pe teena atoatoa le aveina o se taavale, auai i gaoioiga e lamatia ai, galue i mea e manaomia ai se vave vave ona faia. O le mea moni, o fualaau e afaina ai le tulaga masani - o maʻi e tele lava ina mafatia i vaivaiga, faafitauli i le faʻamalosi, faʻapea foi le vevela ma le faʻaitiitia o lagona o le psychomotor.

E taua tele le toe manatuaina e leai se tulaga e tatau ona e faʻaaogaina fualaau faasaina "Blocktran". O le faʻatonuga mo le faʻaaogaina na o faʻamatalaga lautele, lea ua naʻo le faʻamoemoe mo faʻamatalaga.

E i ai ni faʻailoga?

I tulaga uma lava, e mafai ona faʻaaogaina Blocktran? O faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo i ai faʻamatalaga e iai nei numera o faʻamaonia:

  • Ole vailaʻau e le o faʻataʻitaʻiina mo tagata mamaʻi e maua ai le gasegase i soʻo se vaega o papa maʻa (ia mautinoa e siaki le lisi o vailaau faʻasaina).
  • E le fautuaina le fualaau mo tamaiti laiti (e mafai ona togafitiga pe afai o le tagata maʻi ua silia ma le 18 tausaga).
  • O le vailaʻau "Blocktran" e le o faʻasinoina i gasegase i le taimi o le maitaga, faʻapea foi i le taimi o le susu.
  • O le lisi o faʻasagaga e aofia ai faʻamaʻi e pei o le glucose-galactose malabsorption syndrome, lactase deficiency, le gasegase lectose o le le faapalepale.
  • E le o faʻamaonia le vailaʻau pe a fai o le maʻi o loʻo i ai se faʻafitauli matuia o le ate (e leai ni faʻataʻitaʻiga i lenei tulaga).

E iai faʻamatalaga faʻatasi. I ia tulaga, o le faʻaogaina o papamaa e mafai, ae na o lalo lava o le vaavaaiga manino a se fomaʻi. La latou lisi e aofia ai:

  • taimi pe a uma le gaosiga o fatugaʻo,
  • faʻaogaina o le tui,
  • hypermalemia
  • faʻasalaga ma le faʻaleagaina,
  • nisi ituaiga o le fatu o le fatu, aemaise lava pe a iai ni faafitauli ogaoga ogaoga,
  • hyperiophic cardiomyopathy,
  • siama fatu fatu
  • o le auai i le talaʻaga o le maʻi o le angioedema,
  • maʻi o le cerebrovascular.

O le mafuaʻaga lea e taua ai le faʻamaonia atoatoa ma logoina le fomaʻi e uiga i le i ai o ni faʻafitauli faʻalesoifua maloloina.

Faʻamatalaga e uiga i teteega mataga ma faʻafitauli faigata

O lenei vailaʻau e fesoasoani tele e feagai ai ma le toto maualuga. Ae ui i lea, e masani lava ona i ai le avanoa e atiaʻe ai ni faʻafitauli ao ave ni pusa. O aʻafiaga atonu e eseese:

  • O nisi taimi ei ai faʻalavelave o le faʻalavelave popole. O tagata maʻi e faitio i taimi e tupu ai le vevela, ulu o le ulu. O le tele o mea e momoe ai le moe, o le le mautonu ma le vaivai i le po e mafai foi.
  • I nisi tulaga, o faitioga e faitioina ai se lagona o le malosi o le fatu. Atonu o le atinaʻeina o angina pectoris.
  • Mai lea taimi i lea taimi, o faʻafitauli e tulaʻi mai i le tino. E i ai se tulaga e mafai ai ona fai se faʻamaoniga (o se toso malosi o le toto, lea e lamatia ai le ola).
  • E i ai pea se tulaga lamatia o ni uiga le lelei mai le faʻaogaina o le tino. O nisi tagata e faitio i le tiga o le manava e tupu i lea taimi ma lea taimi. Malosiaga talafeagai.
  • O aʻafiaga e aʻafia ai atonu e aofia ai vaivaiga ogaoga, vaivai faifai pea, faʻaitiitia o faʻatinoga, ma le faʻavaeina o le edema.
  • O le ono tulai mai o le faatupuina o se mea e le afaina ai. I nisi o gasegase, lanu mumu, faʻapupula i luga o le paʻu, ma o lenei faagasologa e masani ona o mai faatasi ma le vevela ma le fulafula o le masini mumu. O le afaina o anaphylactic ma angioedema o ni faafitauli matautia, ae, o le mea e lelei ai, e seasea ona faamaumauina i le talaaga o togafitiga faapena.
  • E masani ona atiaʻe le paresthesia.
  • E i ai se lamatiaga o le anemia. O le mafuaʻaga lea ua fautuaina ai tagata maʻi e suʻe suʻega ma suʻe suʻega.

  • O se lisi o aʻafiaga e aʻafia ai e aofia ai faʻafitauli pipisi i le mafaufau.
  • O le faʻaitiitia o le paʻu o le toto e mafai ona mafua ai le leai o se malamalama.
  • Masalo o foliga mai o le tale, puupuu le manava ma isi faʻalavelave faʻafuaseʻi mai le tino faʻalaʻo.
  • O le togafitiga o nisi taimi e tau atu ai i le le atoatoa o le galuega. O loʻo i ai se avanoa e faʻavaeina ai le fatu fatu.
  • O isi aʻafiaga e aofia ai le hepatitis ma isi maʻi ate. Mai lea taimi i lea taimi, e tupu aʻe le pancreatitis i le taimi o togafitiga.
  • Masalo o le atinaʻeina o faʻasolosolo, myalgia.
  • I le gasegase o tane, o le tagofia o lenei vailaʻau e mafai ona oʻo atu ai i le faʻasologa o le leʻo, le tumau le tumau.
  • E i ai le tulaga e ono tutupu mai ai, o le atinaʻeina o setete faʻalavelave.

E oʻo mai i le taimi nei, e leai se faʻamatalaga i luga o luga. E talitonuina o le tele o tui o fualaau faasaina e faʻaleleia ai le faʻaalia o aʻafiaga i itu. I ia tulaga, e tatau ona ave le tagata i le falemaʻi. O togafitiga faʻasolosolo ma togafitiga faʻamalosi e faia. E le o iai se mea e manaʻomia.

Faamatalaga i togafitiga i le taimi o le maitaga ma le lactation

E pei ona uma ona taua, ao maitaga, e le tatau ona faʻaaogaina le fualaau faasaina "Blocktran". O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina e aʻafia ai le atinaʻeina o le pepe. E tusa ai ma suʻesuʻega, o le faʻaaogaina o nei vailaʻau i le lona lua ma le / poʻo le tolu tausaga e i ai se aafiaga leaga i le atinaʻeina ma le gaioiga o gaʻo fetal. E le gata i lea, i le taimi o le togafitiga, o le a mafai ona tupu mai le oti. O faʻafitauli faʻafitauli e aofia ai le tele o mea leaga o le skeleton o le tamaititi, faʻapea foi ma le maualuga o le popolasia o le tino o le fetal. Masalo o le atinaʻeina o le le atoa o le tino ma le maualuga o le maualuga o le maualuga i pepe faatoa fananau mai.

Afai e le mafai ona aloese mai togafitiga faapena, ona tatau loa lea ona logoina le tagata gasegase i ni faʻafitauli faigata. O se fafine maʻitaga e tatau ona i ai pea i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi, suʻe suʻega, ma faia se suʻega ultrasound e le aunoa. E oʻo mai i le taimi nei, e leai se faʻamatalaga pe o le loseran poʻo ona gasegase malosi e faʻatasi ma susu susu. Ae ui i lea, o loʻo fautuaina pea tagata maʻi e taofi le fafagaina mo le umi o togafitiga. O le mea moni, o mea gaioiolosi e ono aʻafia ai le tino o le pepe.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

I le taimi o le suʻesuʻeina, e taua tele le logoina o le fomaʻi e uiga i fualaau uma na ave, talu ai e ono mafai ona latou fegalegaleaiga ma le fualaau faasaina "Blocktran".

O faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo i ai faʻamatalaga taua:

  • Ole fualaau faasaina e le tatau ona faʻatasi faʻatasi ma Aliskiren, aua o loʻo i ai se tulaga lamatia o le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le toto ma le faʻaleagaina o le gaioiga galuega.
  • E le fautuaina le tuʻufaʻatasia o nei vailaʻau faʻasaina o le ACE. E i ai le avanoa e atiaʻe ai le hyperkalemia, faʻaleagaina tele o le tino, o ni faʻalavelave ogaoga.
  • E le tatau ona faʻapipiʻi nei fualaau i vailaʻau e le o faʻamaʻi-fomaʻi, aua o lenei mea e mafai ona faʻavaivaia ai le aʻafiaga o aʻafiaga, faʻapea foʻi ma faʻaosofia le faʻaalia o faʻalavelave eseese o le faʻalavelave faʻapitoa.
  • E le mafai ona e faʻaaogaina vailaʻau ma sauniuniga o le potassium, talu ai o loʻo i ai pea le lamatiaga o le atinaʻeina o le hypermalemia. O le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasaina e mafai ona taʻitaʻia ai le tutusa o le aʻafiaga.
  • Faatasi ai ma le pulega tutusa ma le sympatholytics ma isi fualaau faasaina, e mafai ai ona toe faamalosia le aafiaga.
  • Afai e te faʻaogaina le "Plocktran" ma le fluconazole, ona iai lea o se faʻaititia o le aʻafiaga o le aʻafiaga. O le pulega faʻapitoa faʻatasi ma Rifampicin e mafai ona tau atu i le iuga lava e tasi.
  • Afai e maua e le tagata gasegase ni tui tele, ona faʻaititia lea o le maualuga o le toto felafoaʻi, lea e mafai ona taʻitaʻia ai le atinaʻeina o le faʻamaonia o le faʻataʻitaʻiga.

E fia le fualaau?

Ua uma ona e iloa po o fea mataupu ua faatonuina ai lenei vailaau ma le auala e aafia ai le tino i le vailaau o le Blocktran. O le tau o se isi mea taua lea e tele le gasegase e gauai i ai. O le mea moni, e faigata le taʻuina o le numera saʻo, ona e tele mea e faalagolago i faiga faʻavae tau tupe a le fale talavai, le gaosimea ma le tufatufaina atu. O le a le tele o le tau o le Medicine Blocktran? O le tau o se afifi o fualaʻau e 30 ma se vailaau o le gaosiga o le 12.5 mg e tusa ma le 150 rubles. Mo le fuainumera lava o laulau, ae o le 50 mg, e tatau ona e totogia le 170-190 rubles. O se fasipepa e 60 pauna o le a tau e tusa ma le 300-350 rubles (50 mg).

O le fualaau faasaina "Blocktran": o analogues ma sui

O le mea e leaga ai, e mamao mai i mataupu uma e mafai ona faʻaaogaina lenei vailaʻau. E mafai ona suia le fualaau faasaina "Plocktran" i se mea? Analogues o fualaau faasaina, ioe, o loo i ai, ma o la latou filifiliga e matua tele. Afai tatou te talanoa e uiga i le tau tutusa o fualaau o fualaau faasaina, ona "manatu" Lozap "," Lozartan "ma" Vazotens "e aoga. O se sui lelei o Kozzar.

Lorista, Presetan o loʻo iai foʻi togafitiga faʻasolosolo e masani ona faʻaaogaina i vailaau faʻaonapo nei. Ioe, e le mafai ona faʻaaogaina nei vailaau e aunoa ma se faatagaga. E naʻo le tagata tomai faapitoa e auai e mafai ona filifili lelei aoga ma sili atu ona puipuia fualaau faasaina.

Fualaau faasaina

I faiga faafomaʻi faaonaponei, e masani lava i le maualuga o le toto, o le vailaau o le Blocktran lea e faʻaaogaina. O faʻamaoniga o faʻamatalaga taua lea e aoga le suʻeina.

O fomaʻi e masani ona faʻamaonia lenei vailaʻau e pei o se maʻi. E tusa ai ma taunuʻuga o suʻesuʻega fuainumera, e fesoasoani moni lava Blocktran i le mamafa. O le faaitiitia o nei faailoilo e vave ona tupu, ma o le aafiaga o papatusi e tumau mo se taimi umi. O togafitiga togafitiga e faigofie foi. O le le mautinoa o le aoga o fualaau faasaina e aofia ai le maualalo o le tau - o le tele o analogues e tele taimi sili atu ona taugata.

Mo iloiloga le lelei, o nisi o tagata gasegase e faailoa mai foliga o aʻafiaga i itu. O le tele lava o taimi, o togafitiga e fesootaʻi ma le vaivai tele, o le fausiaina o le paʻu o le paʻu, le vevela tele.I nisi tulaga (e pei o se tulafono, pe a faia e le tagata lava ia ni vailaau tele o le fualaau faasaina), o fualaau e mafua ai se paʻu mataʻutia i le toto.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O le fualaau faasaina ua faia i se tulaga mausali. O le mea aoga autu o le potassium losartan. O lona faʻatonuina i le 1 papalama e 50 mg. Isi mea e le o galue malosi:

  • lactose monohydrate,
  • microcrystalline cellulose,
  • pateta pateta
  • povidone
  • magnesium stearate,
  • sodium carboxymethyl starch,
  • siliki dioxide colloidal.

O le fualaau faasaina ua faia i se tulaga mausali.

Faʻataʻitaʻiga

O le galuega autu o le vailaʻau o le gafatia lea e faʻafaigofie le maualuga o le toto. O lenei avanoa e maua mai e ala i le puipuia o le tupu mai o aafiaga o le physiological e mafua mai i le fusia o agonists ma talileleia angiotensin II. O le gaioiga malosi i Blocktran e le afaina ai le enzyme kinase II, lea e mafua ai le faaleagaina o le bradykinin (o se peptide e mafua ai ona faateleina le vaa, o le a faʻaitiitia le toto maualuga).

E le gata i lea, o lenei vaega e le aʻafia ai le tele o faʻaleleia (hormones, channel ion) e fesoasoani i le atinaʻeina o le fulafula ma isi aʻafiaga. I lalo o le uunaiga a losartan, o se suiga i le maualuga o le adrenaline, aldosterone i le toto ua matauina. I le faʻaopoopoga, o lenei vailaau e fai ma sui o se vaega o togafitiga - faʻateleina le faʻamalolo. Faafetai i le fualaau faasaina, o le ono tulai mai o le atiaeina o le hyperphophy o le myocardial ua faaitiitia, o tagata gasegase e le atoatoa le fatu e sili atu ona onosaia le faateleina o le tino faaletino.

O le galuega autu o le vailaʻau o le gafatia lea e faʻafaigofie le maualuga o le toto.

Pharmacokinetics

O le lelei o lenei meafaigaluega e aofia ai le vave faʻaleleia. Peitai, o lona bioavailability e maualalo - 33%. O le maualuga maualuga o le lelei e ausia pe a uma le 1 le itula. I le taimi o le suiga o le mea autu autu, o le tagata gaioio malosi e faʻasaʻolotoina. O le pito sili ona lelei o le togafitiga o togafitiga e maua i le 3-4 itula. O le fualaau faasaina e ulufale atu i le plasma toto, o se faailo o lona polotini e faamauina - 99%.

O Losartan e le suia i le 1-2 itula. O le metabolite e tuua le tino pe a mavae le 6-9 itula. O le tele o vailaʻau (60%) e faʻateleina e le manava, o le mea e totoe - faʻatasi ma le urination. E ala i suʻesuʻega o suʻesuʻega, na maua ai le maualuga o le faʻaaogaina o le vaega autu o le plasma. O le maualuga maualuga o le antihypertensive e maua pe a uma le 3-6 vaiaso.

A maeʻa se faʻasologa tasi, o le mea e manaʻomia i le taimi o togafitiga e maua mai i ni nai itula. O le faʻatupulaia o losartan o loʻo faasolosolo malie le faʻaitiitia. E 1 le aso e aveese atoa ai lenei mea. Mo lenei mafuaʻaga, ina ia maua ai le togafitiga o loʻo manaʻomia, e tatau ona faʻaaogaina le fualaau faasaina, e mulimuli i le polokalame.

O le tele o vailaʻau (60%) e faʻateleina e le manava, o le mea e totoe - faʻatasi ma le urination.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O se sooupu ua faatonuina mo le maualuga o le toto maualuga. Isi faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le Plocktran:

  • le atoatoa o le gaioiga o le tino i se foliga masani, ae o le togafitiga muamua ma le inisiua ACE na le maua ai le taunuuga manaomia, faapea foi i mataupu ia o loʻo aʻafia ai le inisiua ACE i le atinaʻeina o se tali le lelei ma e leai se avanoa e ave ai,
  • tausiga o le fatu fatu i le maʻisuka ituaiga 2 maʻisuka, e faʻaitiitia ai le malosi o le atinaʻeina o le le atoatoa o lenei okeni.

Faafetai i le fualaau faasaina, e i ai le faaitiitia o le ono tulai mai o se sootaga i le va o faamai o le cardiovascular system ma le olaga faitino.

Contraindications

Tapulaʻa i luga o le faʻaaogaina o le Plocktran:

  • hypersensitivity i soʻo se vaega o le vailaʻau,
  • o le tele o tulaga faʻaleagaina o le natura faʻatoʻateleina: laga o le laose, glucose-galactose malabsorption syndrome, lactase deficiency.

O se sooupu ua faatonuina mo le maualuga o le toto maualuga.

Ma le faʻaeteete

Afai e maua i le maʻi faʻamaʻi, fatugaʻo, fatu poʻo le ate (faʻamaʻi o gaʻo o gaʻo, hypermalemia, ma isi), e tatau ona faʻaaoga le fualaau faasaina i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi, mataʻituina lelei le tino. Afai e tulai mai ni uiga leaga, e mafai ona faalavelaveina le togafitiga. O nei fautuaga e faʻaaoga i matāʻupu ua atiaʻe le angioedema poʻo le toto ua faʻaitiitia.

Auala e ave ai Blocktran

Ole fua ole aso e 1 le papa ma se faʻasalaga o le mea galue o le 50 mg. Faʻatasi ai ma le maualuga o le maualuga o le maualuga, e mafai ona faʻateleina lenei aofaiga i le 100 mg i le aso. E vaevaeina i ni 2 inumaga pe ave faʻatasi i le aso. I le tele o tulaga faʻaleaga, o le faʻamaʻi muamua o le aso e mafai ona itiiti ifo:

  • toilalo o le fatu - 0.0125 g,
  • faatasi ai ma le togafitiga tutusa ma togafitiga, o le fualaau faasaina ua faatonuina i se vailaau e le sili atu i le 0.025 g.

I nei aofaiga, ua ave le vailaʻau mo le vaiaso, ona siitia lea o le fualaau. E tatau ona faʻaauau pea lenei mea seia oʻo ina ausia le tapulaʻa maualuga o le 50 mg.

Ole fua ole aso e 1 le papa ma se faʻasalaga o le mea galue o le 50 mg.

Aafiaga o le Blocktran

I le tele o tulaga, o lenei fualaau faasaina ua lelei ona faapalepale. Afai e aliali mai ni aʻafiaga, e masani lava ona mou atu na oi latou lava, ae leai se manaʻoga e faʻamalo le vailaʻau. O aʻafiaga mai okeni leo e mafai ona atinaʻe: galuega eleelea vaivai, susu, mata mumū, vevela.

Ogatotonu o le tino

Paga o le ulu, valea, lagona le fiafia, faatasi ai ma se lagona mu. Tingling, faʻaitiitia o mafaufauga (faʻalavelave, osofaʻi faʻalavelave ma le atuatuvale), faʻalavelave moe (moe ma le lelava), le mautonu, gatete o le tino, faʻaitiitia o le mafaufauga, manatuaina o mafaufauga, lagona le mautonu ma faʻalavelave faʻafuaseʻi.

A maeʻa le tagofia o fualaau faasaina, atonu ei ai le tiga i totonu o le manava.

Mai le cardiovascular system

AV poloka (2 tikeri), faʻaleagaina o le myocardial, faʻasalalauga o se isi uiga (faʻanofo poʻo le faʻasolosolo), tiga i totonu o le fatafata ma vasculitis. O le tele o tulaga faʻaleagaina e maitauina, faʻatasi ai ma le solia o le fatu fatu: angina pectoris, tachycardia, bradycardia.

Mai le cardiovascular system, atonu o le a le mafai ona faʻalavelave le myocardial.

Urticaria, puupuu le manava ona o le tupu aʻe o le fomaʻi o le tino, gaioiga anaphylactic.

Faatonuga faapitoa

Aʻo leʻi amataina le togafitiga, e faʻaalia ai le gasegase o maʻi. E taua le suʻeina e le aunoa o faʻamalositisi.

Afai e te tago i le fualaau oona i le taimi o maitaga (i le 2 ma le 3 o le tolu tausaga), o le tulaga lamatia o le olaga faitino o pepe ma pepe faatoa fananau mai e faateleina. O maʻi tuga masani e masani ona tupu i tamaiti.

I le tulaga o le soliga o le paleni vai-electrolyte, o le a mafai ona faʻapupulaina le vaʻaia o le mafaufau.

Afai e te tago i le fualaau faasaina ao maitaga (i le 2 ma le 3rd trimestre), o le a lamatia le lamatia o le tino o le fetal.

I le maʻisuka ituaiga 2, e mafai ona tulai mai le hyperlink.

Afai o le tagata maʻi e maua i le hyperldosteronism muamua, o le fualaau faasaina e fesiligia e le o faʻamaonia, ona o lenei tulaga e le mafai ona ausia se taunuuga lelei.

Plocktran Overdose

  • se faʻaitiitia faʻaitiitia o le toto toto,
  • Tachycardia
  • bradycardia.

O le maualuga o Blocktran e mafua ai le tachycardia.

Tomai e fautuaina ai togafitiga: diuresis, togafitiga e faʻatatau i le faʻaitiitia o le malosi poʻo le faʻamaeʻaina atoa o faʻafitauli leaga. E le aoga le faʻamaonia i lenei mataupu.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

E faʻatagaina le ave faʻatasi o vailaʻau i le taimi lava e tasi ma le vailaau oona ma sooupu e faavae i luga, pe afai o le tagata maʻi ua maua i le maʻisuka poo le le atoa.

E faasaina le faia o sauniuniga e aofia ai le pailala i le taimi o togafitiga ma Blocktran.

E leai ni aʻafiaga le lelei ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina e fesiligia ma hydrochlorothiazide, warfarin, digoxin, cimetidine, phenobarbital.

I lalo o le uunaiga a Rifampicin, o le faaitiitia o le taua o le mea malosi i le tuufaatasiga o le Blocktran ua matauina. Fluconazole galue i luga o le mataupu faavae lava e tasi.

E faasaina le faia o sauniuniga e aofia ai le pailala i le taimi o togafitiga ma Blocktran.

O Losartan e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o le lithium.

I lalo o le faatosinaga a NSAID, o le lelei o le fualaau faasaina ua fesiligia.

Faʻataʻitaʻiina le maʻisuka ma le toilalo, e faʻasaina le faʻaaogaina o fualaau oona ma fualaau faasaina i luga o le togafitiga ma Blocktran.

Ava malosi

O le gaioiga malosi i le tuufaatasiga o fualaau oona e fesiligia e mafua ai le ogaoga o faafitauli pe afai e faʻaaogaina i le taimi lava lea e inu ai ava malosi.

  • Losartan
  • Losartan canon
  • Lorista
  • Lozarel
  • Peretania,
  • Blocktran GT.

E talafeagai le mafaufau i fualaau o Rusia (Losartan ma Losartan Canon) ma isi mea faʻalogo. O le tele o tagata faʻatau e filifilia fualaau oona i totonu o fualaau aina, aua e faigofie ona faʻaoga: e le manaʻomia ona mulimulitai i tulafono o le tumama mo le faʻaaogaina o vailaʻau, e leai se manaʻoga mo tulaga faʻapitoa mo le faʻafoega, pei o le mataupu i le fofo. E mafai ona ave ia laulau, ae o le suʻega e toe faʻamatalaina pe afai o le oloa o loʻo faʻaaogaina i se isi faiga.

Blocktran reviews

Ole iloiloga o tagata tomai faapitoa ma tagata faʻatau ose mea taua tele pe a filifilia se fualaau faasaina. E tuʻufaʻatasia faʻatasi ma meatotino o le fualaau faasaina.

Ivan Andreevich, cardiologist, Kirov

O fualaau oona e na o ni nai talipupuni, ma e le afaina ai faiga o meaola o le tino e mautinoa ai le galue masani a le tino. Pe a tofiaina, o le maʻi ma le i ai o faʻamaʻi faʻamaʻi, e tatau ona amanaʻia, talu ai o le Blocktran e tele faʻamaʻiiga.

Anna, 39 tausaga, Barnaul

E maualuga loʻu toto i loʻu olaga. O loʻo ou teuina aʻu lava i lenei meafaigaluega. Ma i tulaga ogaoga, na o lenei fualaau e fesoasoani i fafo. A maeʻa ona faʻaitiitia ni faʻalavelave iloga o le maualuga o le maualuga, ou te faʻaauau pea ona ave fualaau e faatumauina ai le mamafa i se tulaga masani. O le taunuuga ma lenei togafitiga e sili ona lelei.

Victor, 51 tausaga, Khabarovsk

E maua loʻu maʻisuka, o lea ou te faʻaeteete faʻaaoga lenei vailaʻau. O pusa e mafai ona faʻaitiitia le toto maualuga pe afai e te ave se fualaau e sili atu nai lo le fautuaga fautuaina. Ae o lea ua ou le maua se isi mea i totonu o fualaau faasaina ma le maualuga o le aoga, ou te faaaogaina le Blocktran. Sa ou taumafai foi e faaopoopo mea faaopoopo meaai, ae latou te le tuuina mai le taunuuga manaomia i mea uma.

Tuua Lau Faamatalaga