Togafitiga o se pulou auro o le pancreas ma le pancreatitis

O le togafitiga o le mumu o le pancreatic ma se musika auro ua leva ona faʻaaogaina. E iloa e tagata mea tau faʻamalolo o lenei laau, o lea ua avea ma fale ma ua mafai nei ona maua i luga o windows windows o matou fale. O le manulele lanumoana e tele ni igoa - ginseng o le fale, sana, musika faʻataina, musika moa, telefoni telefoni.

O uiga autu o le laau

O le nofoaga na fanau mai ai le laau o vaomatua vao o Amerika i Saute. Na aumai i Rusia nai lo le selau tausaga talu ai o se teuteuga teuteu mo fale manomatua, ae mulimuli ane na aʻoaʻoina e tagata mea faʻamalolo o lenei fale. O le manulele lanumeamata o se laufanua lauiloa ma ni pine tele. E mafai ona latou tuputupu ae i luga ma i le itu. O lau o le pulou auro e tino, e lanu meamata. E fiafia le laau i le vevela, ae le gafatia le susulu o le la. I le taumalulu, e sili ona lelei le vevela auro i se nofoaga mafanafana, talu ai o le laau e nofouta i le malulu.

E seasea fuga mai le aiga, ae o le laau e le taua mo fugalaau manaia, ae mo vailaau mo togafitiga ua maua i le laau.

O le tuufaatasiga o le musika auro ei ai le acid ascorbic, e sili ona lauiloa o le vitamini C, tannins, flavonoids, pectin ma minerale e tatau mo le tino o le tagata.

Ona o ona uiga, o le laau e faʻaaogaina e le gata i vailaʻau faʻapitoa, ae faʻapea foi i le cosmetology. I luga o le tele o kulimi ma pati o le matua e mafai ona vaaia i le tuufaatasiga o le siʻosiʻomaga o se musika auro.

Faaaoga le laau mai le tele o faamai. O le musele auro e mafai ona faʻafaigofieina le faʻaogaina o mea faʻafefete, faʻasalaga ma le manava. Na te faʻataʻitaʻiina na maʻi lea e le mafai ai e se tagata ona faʻamaloloina e fomaʻi masani. O nei mea uma e ono mafai ona o le mea moni o le laau toto o loʻo i ai vaega patino e faʻaleleia atili ai le galuega o le fasioti tagata. O se aafiaga talitutusa o se laau i luga o le tino e faaleleia atili ai le puipuiga.

O le manulele auro e faʻaaoga i le togafitiga o le tele o maʻi, aemaise lava:

  • ma le maualuga maualuga
  • osofaʻiga maualuga,
  • mo le togafitiga o le mumu o le pancreatic,
  • e fai ma fofo mo le maʻisuka,
  • mo le togafitiga o fasia laau toto,
  • faʻatasi ai ma faʻalavelave faʻafuaseʻi o le maskloskeletal system,
  • ma faʻamaʻi o toto toto ma fatu,
  • i le tuufaatasiga ma le kirus, o le laau e faaaoga e fai ma auala e faamalolosia ai lauulu,
  • e faʻaaogaina le laau e tusa lava pe i le kenekilo - latou te togafitia le solo o le fale, fibroma, kume,
  • e fesoasoani le laau i fualaau o le vai,
  • mo le togafitia o maʻi paʻu, e pei o fungalfections, psoriasis, dermatitis,
  • mo le togafitia o maʻi le mautonu,
  • i fafo atu e ono mafai ona togafitia mumu, tipi, fasi ma fistulas,
  • e avea o se togafitiga mo faʻamaʻi pipisi o le faʻaʻa, faʻatasi ai ma le sinusitis,
  • ma le afaina o le gastrointestinal tract.

E le gata i lea, o le laau e mafai ona i ai sona aʻafiaga. Faʻafetai atu ia te ia, o le galuega a le tele o gaioiga i totonu - o le tamaʻi, le paʻu, ma le faʻasalaga faʻapitoa - e faʻapitoa. I le faʻaaogaina o mea faʻamaʻi-inflammatory o le laau, ua faatonuina mo le mumū o le faʻaogaina o le tino.

Ata teuteu o lau laau

Ina ia faia se teuteuga, e tatau ona e filifilia se tasi laupepa lapoa po o ni nai tamaiti laiti. O le umi o le laupepa e tusa ma le luasefulu minute le umi. E mafai ona e 'ave laʻau mai i na laau e iai ni sooga se sefulu pe sili atu foʻi. Lalaga ma se paʻu ulaula e sili ona talafeagai mo togafitiga. E fautuaina e aoina laulaʻau i le tautoulu, pe a tumu le fale i meaʻai. E tatau ona fufulu lelei le laupepa i lalo o le vai inu, ona faʻamago ma tapuni lelei. O le taunuuga o le masini e tatau ona liligi i vai inu (2.5 ipu), ona toe faʻafefiloi lea o le paluga. O iina, e aumaia i se vevela ma kuka mo le isi sefululima minute. A uma le kuka, aveese le oloa mai le vevela, ufiufi i se palanikeke mafanafana ma alu e faʻasolo mo le 12 itula. A maeʻa le suavai, e mafai ona sasaa i totonu o se meaʻai lelei ma teuina i totonu o le pusaaisa, faʻapipiʻi faʻatasi ma se tapuni.

O le togafitiga o le pancreas ma le oloa gaosia e tatau ona amata ile laʻititi laʻititi. O le averesi avega e mai le 60 i le 80 ml. E manaʻomia lou faʻaaogaina o le oloa aʻo leʻi 'ai, pe a ma le afa itula, tolu taimi i le aso. E faʻamafanafana le vai i se mea itiiti ma inu ai le mafanafana. O le vevelaina o se pulou auro e sili ona lelei i luga o se ogaumu ae le o se microwave.

E mafai ona e inu i se mea teuteu uma i le tino o le maʻi, ma le sini o le puipuia o isi faʻavavega.

Faʻasusu fagu

O se aafiaga sili ona lelei e maua e le gata i togafitiga ma le sua, ae faapena foi i le taamilosaga mai le mama o se pulou auro. E faigofie lava ona saunia, ae e tatau ona e faia ma le faaeteete ma ia manatua e le o laulaau o le laau, ae o ona lala e pei o le meaola. E fa sefulu paina o weni laau e manaʻomia ona fufuluina ma faʻamaʻaina lelei i totonu o ipu, i mea o le a faʻaogaina. E le mafai ona e aveina se uʻamea uʻamea ina ia leai se oxidation, ae o laʻau poʻo se pusa tioata e fetaui lelei.

O paʻu mama o le laau o loʻo tuʻuina i totonu o se pesini ma sasaa i ni fagu vai sefe, e leʻi faʻaaogaina muamua mai le afi. O le koneteina e tatau ona pipiʻi lelei i se tapuni ma afifi. A mavae se aso, o le a faʻamafanafanaina le oloa ma e mafai ona e faʻaauau pea ona e galue ai. I le taimi nei, ua maua ai e le tincture se lanu viole lanu. O le vai malulu e sasaa mai i le lita o vodka ma tuʻu i se mea pogisa mo vaiaso e lua. A o faagasolo lea taimi, e tatau ona luluina le pusa e leai se mea e faʻaaogaina. O mea o loʻo i totonu o le fagu e le suia ai lona lanu.

A maeʻa vaiaso e lua, ona faʻamamaina lea o le vai e ala i se uʻu uʻamea pe faʻamalosi e faamama ai le tuuga uma. O le taunuuga o le vai ua faamauina ma ua i ai le pusaaisa. I ia tulaga, e mafai ona teuina le oloa mo se taimi umi. Faʻaauau le faʻasolosolo i vasega - faaopoopo i le sili atu i le 30 laʻau i le taimi, faʻamaʻi i totonu o se ipu vai. O le togafitiga ma le vailaʻau e sefulu aso. A maea lenei togafitiga e tatau ona taofi mo le taimi e tasi, ona toe faʻaauau lea. Afai e te faaopoopo i ai lapalapa se sefulu, ona lua masina lea o le togafitiga, mulimuli ane e tatau ona e malolo mo le masina ma faaauau togafitiga. O nei togafitiga e sili atu le malosi nai lo le 30 fomaʻi togafitiga, lea e i ai le maualuga o aʻafiaga o aʻafiaga.

Contraindications

E ui lava i le mea moni e faʻapea, o le mumusu auro ma le pancreatitis e matua vaivai lava ma agamalu i totonu o le tino o le tagata, o loʻo i ai pea i ai le faʻailogaina mo le faʻaaogaina.

E tatau ona manatuaina ao leʻi faʻaogaina le pulou auro, e fautuaina oe ia faamasani oe lava i le lisi o faʻamaʻiloga ao leʻi faʻagasolo i le suʻega.

Faatasi ai ma le teteʻe, e tatau ona matauina mea nei:

  • e le fautuaina se pulou auro e togafitia tamaiti i lalo ifo o le 12 tausaga le matua, talu ai o le fofo e mafai ona faaosofia ai se tali malolosi o le tino o le tamaititi,
  • e le fautuaina le tagofia o fualaau faasaina i fafine aʻo maʻitaga,
  • afai e fafagaina e se fafine se tamaititi, ona tatau loa lea ona tolopo le togafitiga ma se pulou auro seia oo i se aso mulimuli ane, pe a siitia atu le pepe i le fafagaina,
  • e mafai ona togafitia i sauniuniga e faia mai le ginseng ile fale pe afai e leai se faʻamaʻalogaina o faʻamaʻi eseese (faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi, ma isi),
  • togafitiga e le fautuaina mo tagata gasegase i faafitauli o le ate ma fatu fatu,
  • 'aua neʻi faʻaaogaina le oloa pe a vaivai le tino (pe a uma ona faʻamafaʻai meaai mama, malosi faaletino, ma isi),
  • o se pulou auro mo pancreatitis e le tatau ona ave pe afai o loʻo uia e se tagata togafitiga faʻamaʻi,
  • e le mafai ona e faʻaaogaina le oloa pe'ā iai ni faʻafitauli i se tagata i le lauroid o le thyroid,
  • ia fautuaina foi le tuai ona togafitia togafitiga faʻamaʻi mo i latou o loʻo feagai ma chemotherapy,
  • faatasi ai ma le le faʻamaoni i le fualaau faasaina.

O le togafitiga mumu auro o se auala sili lea e foia ai le maʻi e aunoa ma le faʻaaogaina o vailaau mo togafitiga. O isi metotia e le itiiti ifo le aoga nai lo papa, ae o aʻafiaga leaga mai ia mea e itiiti ifo.

Totoga o mea

O le fulufulu auro o se laʻau faʻapitoa, e iloga e pine uumi e ola i luga o le itu poʻo luga. O lau o loʻo faʻamatalaina e se lanu meamata lanu meamata, telē tele. O le vao e vevela, ae e le gafatia ia ave saʻo o le la. I le vaitau o le taumalulu, e tatau ona faʻamamaina le fale i se nofoaga mafanafana, aua e sili ona nofouta i le maualalo o le vevela ma e mafai ona oti.

O le fugalaau e seasea lava ona tupu, ae o le musika auro e le taua mo lona matagofie, ae mo le malosi o le faamalologa. O le tuufaatasiga o laulaau e matua ese lava lona tamaoaiga, o loo i ai vitamini C, tannins, pectins, flavonoids ma minerale.

O sea faleteuoloa o vaega taua na fuafuaina ai le faʻaaogaina o fugalaau e le gata i vailaau, ae faʻapea foi i le cosmetology. E tatau i tamaitai ona iloa e masani ona faaopoopo e le au gaosi se tamaʻi musika e faʻafeiloaʻi ai i kulimi ma ituaiga uma o paʻu faʻamua.

Fesoasoani ile aiga e feagai ai ma le tele o faʻamaʻi, e tau atu i le tino masani o le tino:

O le laau o le a feagai ma pathoces e matua faigata lava ona togafitia i fualaau faasaina. O nei mea uma e mafai ona mafua ona o le i ai o ni vaega patino e mafai ona faʻaleleia atili ai le gaioiga o mea e taʻua o fasioti tagata. O le fugalaau e fesoasoani e faamalosia ai puipuiga a le tino.

E le gata i lea, o se pulou auro e fesoasoani i le tau i le maualuga o le toto, faaleagaina o le fatu o le fatu, toto toto, togafitia ai le manava o le tino i le vaega o meaʻai, ma tau ai le maʻisuka o le ituaiga muamua ma le lona lua.

O laulaau o le fugalaau e mafai ona foia faafitauli o le maskloskeletal system, maʻi gynecological, lino o le paʻu, tino o le tino, mumu, tipi, abrasions ma fistulas. E tatau ona e iloa o mea aoga o le vao e fesoasoani i le faʻaumatia:

E mafai ona e faʻaogaina se pulou auro e faʻaitiitia ai le tiga, faʻaleleia le gaioiga o le vaʻavaʻa, siama o le tino ma le pancreas.

Ona o ona malosiaga malosi e tetee atu ai i mea leaga, o le laau e fesoasoani i le togafitia o le palacreatite ma le gasegase.

Auala e faʻaaoga e faasaga i pancreatitis

Togafitiga o pancreatitis ma se musika auro ua avea ma se auala lelei e aveesea ai le mumu ma le faʻaaogaina o le faʻaogaina. O fua faʻatatau o vailaʻau faʻapitoa e mafai ona saunia i le fale, ma le faʻaaoga lelei o vailaʻau faʻatasi ai ma vailaʻau, latou te maua ai le lelei o le faʻamaʻi.

Ata teuteu o lau

Ina ia saunia le susu, e tatau ona e ave se laulaau o le laau, e tatau ona le itiiti ifo ma le 20 inisi le umi. O se tulaga taua: ia ave laulaau mai na togavao e sili atu ma le 10 sooga, o lenei fugalaau e aofia ai vaega sili ona taua. O le mea lelei, o lau lanu violē ua ave.

O laʻau na aoina i le tautotogo, pe a tumu le musika auro i mea aoga, aumai le tele o faamanuiaga. O mea masani e fufulu i lalo o le vai mafanafana, mago, nutimomoia. E tatau ona sasaa le masini maeʻa i vai inu (500 ml), faʻafefiloi ile vevela vevela mo le 15-20 minute.

E aveese le susu mai le afi, afifi i totonu o se palanikeke mafanafana pe sasaa atu i totonu o se vevela, lea e tuu ai e tuu ai mo le 12 itula. A maeʻa maeʻaeʻa le suavai, e sasaa atu i totonu o soʻo se meaʻai lelei ma teuina i se mea malulu, ia mautinoa e ufiufi i se tapuni.

Togafitiga o le pancreas ma se pulou auro:

  1. amata i tamai tootoo, i le averesi 60-80 ml e onā i le taimi,
  2. faaaoga le fualaau faasaina ua faailoa mai i luga o se manava gaogao,
  3. pe afai e manaʻomia, e vevela le vevela i totonu o le uu aisa.

E tatau ona tolu togi i le aso. O le inuina o se teuteuga o se pulou auro e faatagaina i le taimi faifai pea ma ina ia mafai ai ona taofia le toe foi mai, ae le o taimi o faigata.

E tusa ai ma iloiloga, o le maualuga o le lelei o togafitiga o le pancreatitis e masani ona mafua mai i le faʻaaogaina o faʻaogaina o le musika auro. O le sauniuni o le meafaigaluega e faigofie, ae e tatau ona e iloa nisi mealilo, a aunoa ma lea e le mafai ona e maua le iuga.

Mo le tincture, ave ni taameni laiti o fugalaau i totonu, fufulu, tipi, tuu i totonu o se koneteina e tatau ona faʻaogaina. O ipu e tatau ona avea ma tioata pe faʻamaonia, i le fesoʻotaʻi ma le uʻamea, faʻamaʻiina o meaola, o le pulou auro mo le pancreas o le a leiloa ana meatotino.

E faʻapipiʻi mea faʻapalapala i ipu, sasaa i se lita o vai inu, o se atigi pusa oloa:

  • fufusi mau
  • afifi i se palanikeke
  • tuu le faʻamalosi.

A mavae le aso, o le oloa o le a avea ma se lanu viole lanu eseese, faaopoopo se lita o le ava malosi po o vodka lelei, ona tuu ai lea i se mea pogisa mo le 14 aso. E fautuaina i lea taimi ma lea taimi le luluina o le tuufaatasiga, o le a aloese mai le foliga mai o le palapala.

A mavae le 2 vaiaso, ona faʻamamaina lea o le vai, aveese le avega, sasaa i totonu o se ipu tioata ma tuʻu i totonu o le pusaaisa. I se nofoaga malulu, e mafai ona teuina mo se taimi umi.

E mafai ona e tago i le fualaau faasaina i vasega, i le taimi e le sili atu nai lo le 30 mataʻu, faʻaaoga muamua i le vai mafanafana. I le averesi, e manaʻomia le 10 aso e togafitia ai, ona fai lea o se malologa ma toe amata togafitiga ma le vai faamalolo.

O loʻo i ai se isi togafitiga, e le inu 30 silu, ae 10 i le tasi. I lenei tulaga, o le togafitiga o le a 2 masina, ae o le aʻafiaga o le tino o le a sili atu ona faʻaitiitia. Tincture lelei e togafitia ai cholecystitis ma faʻamaʻi pipisi e tutusa.

E le gata i lea, e le afaina ai le faʻaaogaina o le suauu paʻu mo le pancreatitis, o se meaʻai e fesoasoani e sili atu le faʻaitiitia o faʻamaoniga o le maʻi.

Malosiaga faʻaleagaina ma faʻaleagaina

Togafitiga o pancreatitis ma soʻo se mea e faavae i luga o le fatu mumu auro e tupu malie ma le faʻaeteete, ae o loʻo i ai manino le faʻailoga i le faʻaaogaina o le sooupu. E tatau ona e iloa ae leʻi faʻaaogaina teuteuga ma mea laiti, o le a le afaina le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi, ia faamasani ma le lisi o gaioiga le manaomia o le tino.

Faatasi ai ma le maitauina autu e tatau ona faailoa mai tausaga o tamaiti, aemaise lava i le 12 tausaga, talu ai o loʻo i ai se lamatiaga o se faʻalavelave ogaoga faʻafuaseʻi. O lea e afaina ai le faʻaaogaina o se pulou auro ao fānau le pepe, fafagaina. O vailaau mai le laau e mafai ona ulu i le susu o susu, e ono le tali lelei le tino o le pepe ia i latou.

Ina ia togafitia le pancreas i fualaau faasaina na saunia i le fale, e mafai lava ona faia e aunoa ma le faʻamalosia o le faʻamaʻi, pe a i ai i se setete o le faʻamagaloina faifaipea.

  1. afaina o le ate,
  2. faʻamaʻi fatu
  3. vaivai o le tino (pe a mavae le faaletino, lagona atuatuvale).

O le ginseng o totonu e faʻasaina mo se tagata maʻi ma le pancreatitis pe afai o loʻo feagai o ia ma togafitiga faʻamaʻi, chemotherapy, ma o loʻo i ai se talaʻaga ole maʻi o thyroid. E masani lava, o le laau ua solia i le tulaga o le le faapalepale i le musika auro.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o togafitiga ma se pulou auro o se auala lelei lea e foia ai le maʻi e aunoa ma le faʻaaogaina o fualaau. O fualaau faʻapitoa ma se auala talafeagai i pisinisi e mafai ona maua ai se taunuuga lelei e aunoa ma le afaina ai o le ate ma mucous membranes o totoga o le gastrointestinal tract.

O mea faʻamalolo o le musika auro o loʻo talanoaina i le vitio i lenei tusiga.

Faailoga o le maʻi

O faailoga o le tino o le pancreatitis e talitutusa lava ma foliga o le oona, aua o le vevela o le tino e mafua ai le inosia o le tino, o faailoga ia:

  1. Toto le tiga i le itu tauagavale poʻo le sao o le hychochorium poʻo le fusi, pe a afaina uma gland.
  2. Faʻalavelave tumau, vomiting biliary, hiccups, fusiva ma le susu.
  3. Pale complexion, lalo ifo ile lauulu. I le hypochondrium, i luga o le manava, ma i totonu o le paʻu, e ono foliga mai ai lanu lanumoana, e pei o se mamanu mamanu, e mafua mai i le toto e ulufale mai i le manava.
  4. Fefe, maualuga pe maualalo le toto maualuga, vaivai le manava, afu lemu.
  5. Tuʻu masani ma foamy stools poʻo le faʻamalosi, faʻamaʻaina o maso o le manava poʻo le poloka.
  6. O loʻo i ai faailo o le jaundice na mafua mai i le faʻamalolo o le talo ona o le faʻaitiitiina o le pulelele.

I le tulaga ua faamatalaina, e le mafai ona e faatuai e valaau se falemaʻi.

E tāua le mafai ona iloagofie le pancreatitis masani mai le gaʻo. Talu ai o loʻo faʻaalia i latou i le tiga tutusa i le hypochondrium, e mafai ona iloagofie e le malosi o le osofaiga ma le malosi o le tiga. I le tulaga masani o le maʻi, o uiga nei e aliali mai:

  1. Le tele o le le fia ai, aemaise lava i le fesoʻotaʻi ma meaʻai gaʻo. Afai o le maʻi faʻatasi ma le maʻisuka, o le tulaga o le faʻafeagai tonu lea.
  2. Le tuufaatasiga o le tele o faʻamatalaga: faʻavavegaina, afaina, vaʻa mama, palaʻu vevela, leai se faʻaletonu mamafa.

O pancreatitis e mafai ona puipuia e isi faʻamaʻi o le gastrointestinal tract, o lea e tatau ai i se tagata tomai faapitoa ona faia se suʻesuʻega.

E taua le manatua o le vave amataina o togafitiga o lona uiga o se vave vave toe faʻaleleia. I le faʻaopoopoga i le togafitiga autu, o togafitiga faʻalapotopotoga e mafai ona faʻaitiitia ai faʻamaoniga ma faʻavaveina ai le faʻamalologa o le a aoga.

Propolis togafitiga

O togafitiga faʻapitoa mo le togafitia o le pancreas e faʻaalia ai le faʻaaogaina o nei mea taumafa - buckwheat, cranberries, lemon, kefir, kāloti, pateta, ma isi. O faʻamatalaga e matau ai, o sauniuniga talafeagai, e mafai ona e puipuia le faʻamalosia.

O le pateta ma le kāloti e maua mai ai le malosi o le tino, ei ai mea faʻapitoa ma mea faʻafouina. Mo lana tapenapenaga, e tele fualaʻau tetele ma 2-3 kāloti ua ave. "Mata o le patoto" e tatau ona tipi mai pateta.

Suʻe fualaʻau matala ma se sua. O le gaioiga e tusa ma le 200 ml o le vaiinu. O lenei tusi e faʻaalu i le aso 30 minute aʻo leʻi faia se taumafataga. O le umi ole togafitiga e tasi le vaiaso.

Meaʻai Buckwheat:

  • Tasi le tasi sipuni sipuni o grits ma se mea e fai ai le kofe, sasaa le 200ml o le gafiti ole gaʻo.
  • Tuu i le po atoa.
  • I le taeao, fai le afa o le taeao, 'ai le afa lona lua mo le' aiga o le afiafi.

O lenei metotia e fesoasoani e faʻamaonia ai le gaioiga o le totoga i totonu, talu ai o loʻo i ai se faʻamamaina o le gastrointestinal tract. O maʻi e matauina o se faʻaleleia atili lelei o le ola manuia o loʻo matauina i le 5 aso o le togafitiga.

O fualaʻau e faʻaaogaina e faʻaleleia ai le pancreatitis. O vine e mafai ona fou, mago pe faʻamaʻa. I luga o la latou faavae, jelini, meainu suamalie, ma meainu suamalie ua saunia. E mafai ona e 'ai e pei o le suka. O le filifiliga mulimuli e le talafeagai mo togafitiga o le maʻisuka.

O le tuufaatasiga o fualaau suamalie e aofia ai le ursolic acid, lea e faʻamalosia ai le faʻamalolo o manuʻa ma faʻasaʻoina ai le faʻaogaina o le inflammatory process. E le gata i lea, o fualaau oona e faateleina ai le puleaina o le vai gastric, lea e fesoasoani i le faʻamaopoopoina o le gaosiga o enzymes digestive ma hormones pancreatic.

Tele iloiloga lelei e uiga i togafitiga o lemoni. Ae ui i lea, e leai ni manatu e itiiti ifo e ese mai lenei auala. O le fesili e finau. O nisi e finau faapea o le eletise citric e faaosofia ai le gaosiga o enzymes digestive, lea e matua faʻatetele ai le ata o le maʻi. O isi e fai mai o le lemoni e mafai ona fesoasoani i le faʻamautuina o le galuega a le gland.

O le fua mo le togafitiga o lemoni:

  1. Oti le fualaau aina i ni vaega, aveese uma fatu.
  2. Lulu i totonu o se mea e fai ai meaʻai ma 2-3 cloves o le kalaka.
  3. Tasi sina pasisa ma le pi, faaopoopo i le paluga.
  4. Faʻaosoosoina le vailaʻau mo le 14 aso, faʻafuaseʻi luluina.

Ave se togafitiga i le fale e faatolu i le aso 30 minute ao leʻi faia se taumafataga. Totoga - 50 ml.

O le faletua ua tumu i vaega taua, o loʻo i ai se aafiaga aoga e le gata i le paʻu, ae o le tino atoa. O loʻo aofia ai le tele o vaitamini, paluga, vaega o minerale, inulin, calcium ma isi mea.

O le laau e faʻaleleia ai le puipuiga o le tino, o loʻo i ai se mea faʻalelei, faʻaleleia faiga faʻavae i le tino. Ina ia saunia le vailaʻau, 50 g o le aʻa o le laau ua sasaa atu i le 300 ml o le vai e kuka ai le suavai, ma ua tauanau mo le lua itula.

Ole lapisi lenei e tatau ona vaevaeina ile tolu vaega tutusa. Faʻaaoga loa ao leʻi 'ai. O le togafitiga e eseese mai i le 21 i le 28 aso. O lenei fua e mafai ona faʻaaoga pe afai o le maʻi suka o le maʻisuka, aua o le meafaigaluega e fesoasoani i le faʻamautuina o le maualuga o le suka i le tino.

  • O se teuteuga mai le birch buds e faʻaleleia ai le excretion o bile, faʻamalosia le galuega faalilolilo o le pancreas, ma faʻaitiitia ai le tiga. 10 g o meaʻai e ave i le 250 ml o le vai, gaosia mo le afa itula. Faʻaalu 4 taimi i le aso, 60-70 ml.
  • O le faʻamalositisi faʻamalosi e fesoasoani e aveese faʻasalaga ma tiga. Faaopopo se sipuni o le vaega i se ipu vai. Brew mo le 15 minute. Faʻaaoga i se mea mafanafana, inu i sina sipuni. Laasaga o aso taitasi e le silia le 700 ml.

Togafitiga mo le mumu o le pancreatic e aofia ai le faʻafelagolagomai. Ina ia ausia le manaʻoga e manaʻomia, e tatau ona tausisia le lelei o meaʻai, faʻaaoga togafitiga faʻasolo i vasega, ave vailaau na faatonuina e le fomai. O lenei faʻasalalauga e mafai ai e oe ona maua se faʻamautuga mausali o le faʻamaʻi, lea e puipuia ai le toe faʻafoʻi ma faʻafitauli o le maʻi pancreatitis.

E faʻafefea ona togafitia pancreatitis faʻatasi ma togafitiga faʻataʻitaʻi o loʻo faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

Faatasi ai ma ituaiga eseese o meaola o le ola maloloina, o loo i ai ni mea sese i le Golden Mustache. Faafetai ia i latou, o le laau o loʻo i ai le tele o meatotino e le manaʻomia mo le togafitiga o le pancreatitis. I le vaitaimi vavalalata, o le musika auro e faʻasaʻo ai le tiga, faʻaititia ai le faʻaogaina o le faʻaogaina.

E le gata i lea, o vailaau o loʻo i ai e aʻafia ai microflora pathogenic. O nei mea uma e faʻaleleia ai le pancreas.

Ina ia togafitia pancreatitis ma se mumu auro, e te manaʻomia se afifi o ona laulaau. Mo lona gaosiga, o laʻau paʻu ua fuʻu i le vai inu ma faʻaosooso i se vevela mo se aso. Ona tatau lea ona fufulu, ma sasaa i totonu o se koneteina poʻo se ipu tioata.

Pancreatitis togafitiga faʻatasi ai ma se faʻalavelave faʻailoga pancreatic

Krythea o se ituaiga faʻapitoa, e seasea ona tupu i luga o ogalaau o le tele o laau: fir, pine, birch, poplar, talo.

Krytheu o Amur, o lona tuaa o le itulagi o Sasaʻe Mamao: Khabarovsk Territory ma le Amur Region. O lenei ituaiga o meaola o loʻo lisiina i le Tusi Ulaula.

Krytheu Omnidirectional - o se sui lenei o le meaola lafulemu. E tupu i le Caucasus, le Peninsula o Balkan, i le Itumalo o Krasnodar ma Turkey.

E matua faigata lava ona feiloai ma Krythea i le vaomatua, ua lisiina i le Rusia Red Rua e avea o se laau e le masani ona lamatia.

E masani ona fautuaina e le au togalaau le faaaogaina o nei vao e tetee ai i le tele o maʻi. O le mea lea, ua faamaonia e faʻamaloloina e le laau faʻafefeteina auro:

  • faamaʻi pipisi, vascular, toto ma fatu faamaʻi, dermatitis, anufe, psoriasis, faaletonu o le tino, ituaiga 2 maʻisuka, maʻi o le tino, mastopathy, le lelei o le tino.

O le Propolis e masani ona faʻaaoga i togafitiga o faʻamaʻi pipisi. E mafai ona faʻatuina le masini vai, ma e fesoasoani i le mea moni o le talo e masani lava ona aluese mai le tino. Propolis e faʻaleagaina ai meaola faʻapitoa, ma faʻasaʻo ai foi siama faʻamaʻi.

O le pancreatitis e togafitia e faʻaaoga ai le propolis i lona tulaga sili ona mama. E fautuaina e ave i aso uma, i le va o taumafataga.

O se vaega o le propolis, e le sili atu i le 3 kalama, e ulaina mo se taimi umi ma matua faʻaeteete, ona 'ai lea. A maeʻa ona folo, ona ulufale lea o le propolis i le isophagus, ona oʻo atu lea i totonu o le manava, ma afaina saʻo ai le pancreas.

A maeʻa ona 'ai le propolis, o meaʻai e maua i le isi togi e lelei le manavaina e le manava, ma o le mea saʻo saʻo e tupu ai.

O le pancreatitis e mafai ona togafitia e le gata i laau, ae faapea foʻi ma pateta. O le sua o lenei fualaau faisua, pateta mumu, ave i ni nai itula ao lei faia ni taumafataga o le taeao ma le afiafi, e maua ai se aafiaga lelei i le togafitiga o pancreatitis. A uma ona inu le pateta, e tatau ona e ave se ipu malamalama fou.

Ina ia saunia le sua, o le pateta ua fufulu i se pulumu. E le aveeseina le pele, ma o le sua e faia vave aʻo leʻi faʻaaogaina. O lenei vailaau e togafitia mo aso e 15, ona ave lea o se malologa mo le taimi lava lea ma toe fai foi i le 4 vasega.

Afai e te inuina pea le sua pateta e aunoa ma le fafaguina o meaai, ona faʻaitiitia ai lea o le tiga, paʻu o le paʻu, ma o le a le toe faʻaalia le taoto. Afai o le tofo o le sua pateta e le o lou fiafia, ona mafai lea ona e faaopoopo se sipuni sipuni o le meli i ai. Faatasi ai ma lenei meafaigaluega, e sili atu le amata ona togafitia i le amataga o le tautotogo, pe a tele le iodine, calcium, magnesium ma isi mea aoga e aoga i le tino ua taulai i le pateta.

O le auala sili ona lelei e togafitia ai faailoga o pancreatitis o le oats. O meatotino o lenei meafaigaluega e fesoasoani e faʻaititia le gaosia o enzymes e faʻaumatia ai le pancreas. O meaʻai e faʻamalieina ai le susunuina. E tele suʻega mo vailaʻau faʻaleaganuʻu, lea e aofia ai le faʻaaogaina o oats i le togafitiga o pancreatitis:

  • O le saito ua mamago ma paʻu ina ia maua ai se paʻu. O le sipuniti o sea paʻu ua sasaaina i totonu o se ipu vai vevela, ona vevela lea o le paluga mo le isi 30 minute, e faʻaaogā ai le vai vai mo lenei mea. Aʻo faʻamafanafanaina le oloa, ua onā i luga o se manava gaogao. O togafitiga faʻatasi ai ma se fualaau faasaina e le tatau ona tuʻuina ifo i lalo ifo o le lua vaiaso. O nei ituaiga meafaigaluega e fesoasoani tele e avea o se puipuiga o le faʻateleina o le faʻamaʻi.

Buckwheat o se isi togafitiga sili ona lelei mo le togafitiga o le pancreatitis. E tatau ona mulumulu lelei se ipu o le cereal ma faʻatumu i le afa lita o kefir i le po.

I le taeao, e tatau ona vaevaeina le afa i le afa. O loʻo faʻamalosia e le faamalolo meaʻai ia 'ai se tasi o vaega mo le' aiga o le taeao, ma isi itula e lua ao le i momoe.

Faʻaauau lenei togafitiga mo aso e sefulu. Ona manaʻomia ai lea o le sefulu aso malolo, ma toe faia le vasega.

O se meafaigaluega faʻapitoa, e tusa ai ma tagata faʻamalolo, o le pateta pateta mo pancreatiti. O loʻo i ai le faʻamaʻi-inflammatory, faʻamaʻi faʻamaʻi ma aʻafiaga o le tino, ma o le mea lea e mafai ai ona faia e tusa lava pe oʻo i se taimi e sili atu ona faigata.

E tatau ona inu le vai suamalie (100-200 ml) i le lua itula ao leʻi 'ai, ma a maeʻa le 5 minute, inu se ipu malamalama o le kefir. O le togafitiga e 2 vaiaso, sosoo ai ma se aso malolo sefulu ma le isi 2 vaiaso o togafitiga.

E faʻapefea ona faʻaaoga se musika auro mo pancreatiti

O le taimi nei o le saoasaoa o le olaga e le mafai ai e le toatele oi tatou ona maua se malologa lelei ma se meaʻai masani. Matou te suia le faʻalavelave faʻalavelave i meaai le lelei, fafagaina, faʻanoanoa mo masaniga leaga.

O se uiga faapena i le tino o le tino e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave i le endocrin system. O le tele lava o taimi, o sea solitulafono ua aliali mai o ia lava i le le lelei o le pancreas i le foliga o le mumū, lea ei ai le igoa o le maʻi pancreatitis.

Togafitiga o pancreatitis ma se musika auro ua avea ma se auala lelei e aveesea ai le mumu ma le faʻaaogaina o le faʻaogaina. O fua faʻatatau o vailaʻau faʻapitoa e mafai ona saunia i le fale, ma le faʻaaoga lelei o vailaʻau faʻatasi ai ma vailaʻau, latou te maua ai le lelei o le faʻamaʻi.

Ata teuteu o lau

Ina ia saunia le susu, e tatau ona e ave se laulaau o le laau, e tatau ona le itiiti ifo ma le 20 inisi le umi. O se tulaga taua: ia ave laulaau mai na togavao e sili atu ma le 10 sooga, o lenei fugalaau e aofia ai vaega sili ona taua. O le mea lelei, o lau lanu violē ua ave.

O laʻau na aoina i le tautotogo, pe a tumu le musika auro i mea aoga, aumai le tele o faamanuiaga. O mea masani e fufulu i lalo o le vai mafanafana, mago, nutimomoia. E tatau ona sasaa le masini maeʻa i vai inu (500 ml), faʻafefiloi ile vevela vevela mo le 15-20 minute.

E aveese le susu mai le afi, afifi i totonu o se palanikeke mafanafana pe sasaa atu i totonu o se vevela, lea e tuu ai e tuu ai mo le 12 itula. A maeʻa maeʻaeʻa le suavai, e sasaa atu i totonu o soʻo se meaʻai lelei ma teuina i se mea malulu, ia mautinoa e ufiufi i se tapuni.

Togafitiga o le pancreas ma se pulou auro:

  1. amata i tamai tootoo, i le averesi 60-80 ml e onā i le taimi,
  2. faaaoga le fualaau faasaina ua faailoa mai i luga o se manava gaogao,
  3. pe afai e manaʻomia, e vevela le vevela i totonu o le uu aisa.

E tatau ona tolu togi i le aso. O le inuina o se teuteuga o se pulou auro e faatagaina i le taimi faifai pea ma ina ia mafai ai ona taofia le toe foi mai, ae le o taimi o faigata.

E tusa ai ma iloiloga, o le maualuga o le lelei o togafitiga o le pancreatitis e masani ona mafua mai i le faʻaaogaina o faʻaogaina o le musika auro. O le sauniuni o le meafaigaluega e faigofie, ae e tatau ona e iloa nisi mealilo, a aunoa ma lea e le mafai ona e maua le iuga.

Mo le tincture, ave ni taameni laiti o fugalaau i totonu, fufulu, tipi, tuu i totonu o se koneteina e tatau ona faʻaogaina. O ipu e tatau ona avea ma tioata pe faʻamaonia, i le fesoʻotaʻi ma le uʻamea, faʻamaʻiina o meaola, o le pulou auro mo le pancreas o le a leiloa ana meatotino.

E faʻapipiʻi mea faʻapalapala i ipu, sasaa i se lita o vai inu, o se atigi pusa oloa:

  • fufusi mau
  • afifi i se palanikeke
  • tuu le faʻamalosi.

A mavae le aso, o le oloa o le a avea ma se lanu viole lanu eseese, faaopoopo se lita o le ava malosi po o vodka lelei, ona tuu ai lea i se mea pogisa mo le 14 aso. E fautuaina i lea taimi ma lea taimi le luluina o le tuufaatasiga, o le a aloese mai le foliga mai o le palapala.

Laʻau toto

Mo le togafitiga o gaioiga mumusu i le pancreas, e faʻaaogaina vaega eseese o le vailaʻau - o aʻa, laulaʻau, gaʻo, ma isi. E tele naua mea lelei lelei, e fautuaina e faamasani oe lava i le solia o togalaau aʻo leʻi faʻaaoga.

Mai se pulou auro e toe faʻafoʻi ai galuega faʻatonu, e mafai ona e saunia se mea teuteu poʻo se faʻafefete.

Mo le togafitia o le pancreatitis, e tatau ai ona faʻaaoga lelei le vailaʻau faʻaleaganuʻu. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e iloa tulafono mo le sauniuni o meaʻai.

O otaota e tatau ona fufulu lelei ma faʻafefiloi aʻo leʻi kukaina. O le paʻu o laau ma fugalaau e le tatau ona aofia i se tasi o aofaʻiga, o mea uma e tatau ona tatau ona tutusa.

E le gata i lea, e le o faʻafefiloi mea lalagaina ma meaʻai e manogi malosi.

O le totogi o le monastery e aoga, lea e aofia ai:

  • Sage
  • elecampane
  • St. John's wort
  • chamomile
  • calendula
  • Oona oona oona
  • ese mai fafo
  • marsh onamamoni.

Tea mai nei laau:

  • faateleina le galuega faalilolilo o totoga o meaola,
  • ei ai sona aʻafiaga, faʻamalositino ma aʻafiaga faʻaleagaina,
  • e fesoasoani i le atoaga o le faʻamalosia o le tino ma le faʻamaloloina o le faʻaaogaina o masini i totoga i totonu,
  • faamamafa le inu,
  • faʻatasi ai ma le faʻatagaina i taimi uma e faʻaitiitia ai le faʻavaveina o le tino.

Metotia sauniuniga: sasaa 1 sipuniti o le aoina ma se ipu vai inu, pupu mo le 20 minute, ona inu lea i ni popo se tolu. Tasi le togafitiga e tusa ma le tolu masina.

Talu ai ona o le mafuaʻaga o le faʻamaʻi e mafai ona avea ma faʻamaʻi o le gallstone, e tatau ona e faʻaumatia le mafuaaga. O lenei mea o le a fesoasoani i le aoina, lea e faʻamamafa ai le mumusu ma faʻaleleia ai galuega failautusi, faʻapea foʻi ma le motilemalie o le biliary tract. E aofia ai:

  • otaota celandine
  • nonoa
  • St. John's wort
  • tolu violet lanu,
  • fualaau faisua
  • leaga o sana
  • auʻau faʻamalaʻau.

O lenei laʻau e faʻafefeteina e inu faʻamafanafana, tolu taimi i le aso, i totonu o se ipu malamalama, 30 minute ao lei faia se taumafataga.

E fautuaina e tagata faapitoa le togafiti o le pancreatitis ma laʻau i le vaitau o le faʻamagaloga.

Faʻasa mai le pancreatitis o le phytotherapist Glebov

Ina ia saunia le fua, ia e manaʻomia ni totoa ma laʻau o togafitiga faafomaʻi, laʻau paʻu ma fualaʻau calendula (3 vaega i le tasi), faʻapea foʻi ma fugalaau fugalaau, fugalaʻau ma le repeshka vao (2 vaega vaega taʻitasi).

E tatau ona faʻamagoina laau totō, eleele ma fefiloi lelei. Lisi 2 tbsp. o pusa e aoina e tatau ona faʻatumu i vai inu (500 ml) ma faʻamalosi i se vevela mo le lima itula.

Ona tatau lea ona faʻamafanafana, ma faʻafefe i totonu o se nofoaga malulu, ma faʻamafanafana muamua aʻo lei faʻaaoga. Vaʻaia le fualaau faʻatau faatolu i le aso i le tolusefulu minute ao leʻi faia taumafataga, ma le taimi lona fa - aʻo leʻi oʻo i le taimi e moe ai, ua uma ona moe.

Togafitiga o pancreatitis ma laʻau laau e tatau ona faia ao le i faamutaina le tiga ma le isi 7 aso e faʻamalosia ai le iuga. Ona manaʻomia lea o se vaiaso malolo umi, ma toe faia le vasega.

Paul Bragg's Harvest Harvest

Ina ia saunia, e te manaʻomia le oona oona, o le pakiaka root, elecampane root, calendula flowers, pharmacy chamomile, St. John's wort, coughweed, series tripartite, togafiti togafitiga ma le offetail (10 kalama o mea taitasi).

O mea uma ua paʻu ma maeʻa maeʻa. Lisi 2 tbsp. Aoina le sipuni 250 ml o vai inu, mafanafana i lalo o se tapuni tapuni i se vai vai mo le afa itula ma 10 minute faʻaauau, ona fufulu ma aumai i le 250 ml i vai inu.

Ia faʻafefete i le laʻau faʻaselau faatolu i le aso, afa afa i le afa afa itula ao le i taumafa.

Togafitiga o pancreatitis ma se mumu auro

O le fulufulu auro mo le pancreatitis ua fautuaina e faʻaaogaina e le gata o faʻamaʻi masani, ae faʻapea foi gastroenterologists.

Ina ia saunia le susu, e manaʻomia le tasi 25 cm le umi, poʻo le 2 fasi pepa o le 15 cm ia taʻitasi. E tatau ona fufulu ma sasaa le 0.7 l le vai. Ona, mo le kuata o le itula, ua tuu le oloa i luga o se afi filemu, ma ua uma ona tuu mo se aso i se nofoaga mafanafana. Aumai le 25 ml o le susulu mafanafana i le vaitaimi o le faamagaloga o le faamai.

Faailoga ma tapulaa mo le faʻaaogaina o se pulou auro

Togafitiga o pancreatitis ma soʻo se mea e faavae i luga o le fatu mumu auro e tupu malie ma le faʻaeteete, ae o loʻo i ai manino le faʻailoga i le faʻaaogaina o le sooupu. E tatau ona e iloa ae leʻi faʻaaogaina teuteuga ma mea laiti, o le a le afaina le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi, ia faamasani ma le lisi o gaioiga le manaomia o le tino.

A fai se siakiina o pancreatitis, aua le faʻavaivai. O le mea moni, o le faʻamaʻi o se faafitauli matuia ma e manaʻomia togafitiga faʻaeteete, usitaʻi i faiga masani i aso taʻitasi, meaai talafeagai. O le tele o faʻamaoniga, e aofia ai le afaina ma le faʻaumatia o le pancreas, e mafai ona faʻamavaeina i le ginseng potu.

E fesoasoani le laau e toe faʻaleleia le metabolism i le tino, lea e masani ona afaina i le pancreatitis. E taua le manatuaina o se pulou auro mo pancreatitis e mafai ona avea ma se faʻaopoopoga lelei i togafitiga autu.

Meaʻai mo le Pancreatitis

Faatasi ai ma se faʻamaʻi, e taua tele le tausisi i mea autu o meaʻai talafeagai. Taumafa i le aso atoa e tatau ona fai i ni vaega laiti, ae masani, e oo i le ono taimi i le aso. O le nofoaga autu i le taumafataga e tatau ona nofo ai i meaai ma ipu e le faʻaosofia ai le manava faʻanofo, ae faigofie ona gauaiina e le tino. O le meaai e tatau ona paleni, mauoa i vitamini ma meaʻai.

O le lisi o se tagata o loʻo mafatia i le pancreatitis e le mafai ona aofia ai meaʻai gaʻo, meaai falai, marinades, alcohol ma pusi malosi. O meaʻai e tele ai mea inu gaʻo, e fautuaina e 'ai falaoamata ma meaʻai o le cereal. E mafai ona e fua, meli ma pateta. O oloa gaosi, o iʻa ma mea taumafa e lelei. Mai gaʻo, e mafai ona e naʻo sina pata laitiiti.

E tāua i le togafitiga o pancreatitis, e maua e le tagata maʻi le tele o vitamini ma le polotini pe a mafai ai ma meaai. 120 kalama o le porotini e mafai ona faʻapalaina i le aso, o le tele o ia mea e tatau ona maua i manu. Carbohydrates i meaai i aso uma e tatau ona iai i le aofaiga o le 350 kalama, ma gaʻo - 80 kalama. Sugar e mafai ona faʻaumatia e oʻo i le 40 kalama.

O loʻo i ai se lisi o oloa e vavae ese mai le taumafa a se tagata e maua i le pancreatitis:

  • ulaula
  • meaai e mafai ona kuka
  • kofe
  • fualaau mata ma fualaau faisua,
  • meaai falai
  • falaoa uliuli
  • gaʻo susu gaʻo ma le siʻisi keke,
  • tao tao,
  • Fale faʻafiafia
  • ava malosi
  • vaitau
  • mea manogi
  • fiva vevela.

E mafai ona inu le vai inu minerale, ae e le tatau ona faʻamafanafana pe malulu. O Porridge e tatau ona kuka i na o le vai, ma lapisi suamalie, pulo ma pulou eseese e tatau ona lafoai. I le pancreatitis, e le mafai foi ona e 'ai leki, aniani, radishes, kāpisi ma le kalama.

O le taumafa mo tagata mamaʻi ma pancreatitis o loʻo maua ai tulafono nei:

  • meaai e oo atu i le 6 taimi i le aso, faatasi ai ma ni malologa pupuu,
  • meaai e tatau ona faia i ni vaega laiti, o lona mamafa e le sili atu i le 250 kalama,
  • lafoai masani leaga,
  • pe a uma le faʻamaʻalogaina, e naʻo meaʻai e mafai ona nutimomoia ma faʻafefe,
  • 'ai le tele o meaʻai o le protein,
  • inu tele vai, e oo i le lua lita i le aso,
  • o nisi taimi anapogi, ae le sili atu i le lua aso ma luga o le fautuaga a se fomaʻi.

Valery Mityaev, 33 tausaga, Pushkin.

"Sa ou togafitia pancreatitis ma vailaau masani, ae ina ua uma sina alualu i luma, na toe foi mai le maʻi, ma sa ou amataina se togafitiga atoatoa i laau, propolis ma le pateta-suati. Ina ua mavae le ono masina o loʻu fale "togafitiga", e le masani ona i ai ni tiga pagatia, ae ina ua mavae le tausaga sa ou lagona le pei o se tagata maloloina. Ou te fautuaina tagata uma ina ia togafitia i isi auala. "

"Ou faʻaopoopoina vailaau faʻapitoa ma togafitiga masani. Mo le afa tausaga talu ona ou 'ai i le suamalie oatmele toetoe lava o aso uma, e inu ai i taimi uma le lauti choleretic mai celandine, anise, St. John's wort, sana, uila ma violet. Sa ou faatauina uma nei mea i le phytoaptek. Ua ou lagona le sili atu ona lelei. "

Togafitiga o se pulou auro o le pancreas ma le pancreatitis

Ua aʻoaʻoina tagata e togafitia pancreatitis ma se pulou auro mo se taimi umi, o le fale o le falemaʻi ma tupu i luga o faʻamalama i toetoe o fale uma. E mafai ona e suʻe igoa mo le fugalaau i totonu, mo se faʻataʻitaʻiga, ginseng fale, mea faʻapena o le manogi poo le musika.

O le nofoaga na fanau mai ai le laau o Amerika i Saute, i totonu o la tatou latina na foliga mai pe a ma le selau tausaga talu ai. Muamua, na faʻaaogaina o se mea teuteu, aʻoga e uiga i mea faʻamalolo, na amata ona faʻaaogaina le fugalaau i totonu mo togafitiga faafomaʻi.

I le faʻaaogaina o le laau, e tatau ona e lafoaia atoatoa le faʻaaogaina o le ava malosi, gaʻo, mea inu gaʻo, moli fou ma mea faʻafiafia. Ae manaʻomia pea ona faʻatapulaʻa masima, suka ma fualaau faisua. E tuʻuina atu i ai apu, beets, kāloti, kapisi. O le pata ma isi gaʻo manu ua suia i le paʻu, iʻa ma almonds.

Mea aoga o le fale

O le manulele lanumoana e tele ona igoa, o se tasi e atagia atoatoa lona tulaga i totonu o isi vailaʻau faʻamaʻi fale - fale o ginseng.

O le manulele lanumalie e masani ona faʻamaonia le faʻaogaina o meaʻai, suauʻu, ma le faʻaleleia o le tino o se tagata. I le faʻaopopo atu i aʻafiaga faʻamaʻi ma le antibacterial, o le fale o loʻo i ai se faʻaaliga faʻapitoa o le analgesic.

Faʻafetai atu ia te ia, o tagata gasegase i le pancreatitis e lafoaia na uiga le lelei:

  • tiga e masani ona faʻavaivaia
  • vaivaiga lautele, vaivai,
  • manulele, leai se manaʻo,
  • lagona o le faifai pea, vomiting.

O meatotino o le ginseng o le fale (musika auro) e fesoasoani i le tauina o le faʻamaʻi i soo se laasaga - pe afai e tupu aʻe maʻi, pe a faʻagaoioi le gaioiga, pe i le toe faaleleia.

E le gata i lea, o le laau ua faʻaaogaina lelei i le pancreatitis.

O isi togafitiga o le pancreas ma se puʻu auro e mafai ai e le gata ina faʻamalolo ai le tiga o le mumu, ae faʻapea foi le faatea ese o toxini faʻatupulaia, lea e masani lava ona le faatagaina ai vailaau e fesoasoani e faʻaitiitia le mumū.

O a meafaitino masani e talafeagai

Mo togafitiga o pancreatitis, e lelei tele le faʻaaogaina o laau toto. Lalaga ma se lanu uliuli e tatau ona tipi - o loʻo i ai a latou vaega sili ona aoga. O le tuufaatasiga o se laulaau o se musika auro e ese le taua i vitamini A, C, tannins, pectins, flavonoids, minerals ma isi elemene. Mo teuteuga ma mea laiti, o laupepa e tusa ma le 20 cm le umi e manaʻomia.

O le togavao e tatau ona i ai ni sooga se 10 pe sili atu. O lenei mea e iloa ai le matua o le vaomatua - o laau laiti e leai se taimi e maua ai le aofaʻi saʻo o vaega aoga. Aʻo le i saunia so o se fua, e fufulu lelei laʻau i lalo o le vai tafe ma faʻagogo.

Mai se pulou auro e toe faʻafoʻi ai galuega faʻatonu, e mafai ona e saunia se mea teuteu poʻo se faʻafefete.

  1. O se metotia o le saunia o se teuteuga: o se lau mama, mago o se laau e tatau ona nutimomoia. Faʻaliliuina le masini e maua ai i se ipu tioata, sasaa vai vevela (pe tusa ma le 700 ml). Tuu le pusa i luga o le vevela ma le vevela mo le isi 15 minute. Ona aveese lea o le fagu ma le susu mo le 12 itula i lalo o se palanikeke mafanafana. O le oloa maeʻa e tatau ona teu i totonu o le pusaaisa. Inu le afa itula ao le i fafaga 3 taimi i le aso. Amata i le 50 ml, faasolosolo malie le faateleina o le volume i le 70 ml i le fualaau.
  2. Mo le togafitiga o le pancreas, e mafai ona e saunia se faʻafefetega faʻamalolo o se musika auro. O le laʻau paʻu o le laau e sasaa mai i le 1 lita o le vai e fufulu, ua tapuni le pan i se tapuni, faʻafesoʻotaʻi mo se aso i lalo ole lapoʻa. Ave ma se teuteuga.

Faatasi ai ma le pancreatitis, e le fautuaina e tuufaatasia ni fua o vailaau eseese. E mafai ona faʻaleagaina le tulaga o le maʻi. O le mea moni, o le inuina o vailaʻau faʻatasi ma se pulou auro e le mafai ona taʻua o se panacea tulaga ese mo pancreatitis.

Ae faʻatasi ai ma se taumafataga faapitoa ma le faʻaaogaina o togafitiga faafomaʻi, o lenei vailaʻau faʻapitoa e fesoasoani e faʻamalolo ai le tiga, faʻamaonia le faʻaogaina o mea e tutupu i le paʻu, toe faʻafoʻisia le malosi o le tagata ma le soifua manuia.

O faʻamalologa o mea totino o le laau ma lona fatuga


O le musika auro e faʻailoaina ai se vaega taua o mea faʻamalolo. O lona tuufaatasiga e tamaoaiga:

  • Vitamini C, PP.
  • Tannins.
  • Flavonoids.
  • Pectin.
  • Quercetin.
  • Kempferolom.
  • Steroids.
  • Phytosterols.
  • Vaega o minerale: iron, chromium, copper,

O le togafitiga faafomai o le oloa ua faamaonia e le gata i suesuega faasaienisi, ae faapea foi i togafitiga faafomai. O le musele auro ei ai lona aafiaga aoga i le tino o le tagata i vaega nei:

  1. Aneti-inflammatory.
  2. Faʻafiafia.
  3. Antibacterial.
  4. Faʻamālōlōina le faamalo.
  5. Antispasmodic.
  6. Antiallergenic.
  7. Faʻatonu le toe faʻafouina o mea ua faaleagaina.
  8. Faʻaauau le aveeseina o le edema.
  9. Faʻaleleia le faʻafefeteina.
  10. E le faʻaleagaina le aʻafiaga o faʻamalolo saoloto, ona o le fesoasoani lea i le tau faasaga i le kanesa, e puipuia ai le tuputupu ae o sela o le kanesa.
  11. E faʻamalosi totola toto, toto toto.
  12. Faʻateleina le tafe toto.
  13. E faʻamalosia le muso o le fatu, faʻamaonia le fua o le fatu.
  14. O loʻo i ai ni mea faʻapitoa, mea faʻapitoa.
  15. Fesoasoani e aveese le cholesterol mai le tino.
  16. Faʻamaʻosaʻoina le gaioiga o le fulufulu oona.
  17. Faʻaleleia le tala faʻasolopito o se fafine, fesoasoani lelei e faʻataʻi faʻamaʻi gynecological, kanesa o le susu, fatu.
  18. Faʻaauau le puipuiga o le tino.
  19. Faʻateleina le faʻaaogaina o le inisalini.
  20. Faʻaavanoaina le faʻaaogaina o le toto mai le manava.
  21. Faʻaleleia le moe.

Ona o ia ituaiga o mea taua ma le tele o aafiaga aoga, o le laau e masani ona faaaogaina e le gata i tagata, ae faapena foi i vailaau masani, togafitiga faafomai, faapea foi ma le cosmetology.

O ai e faasaina le faʻaaogaina o meafaigaluega e faʻavae i luga o se pulou auro


O le musele auro e le fautuaina mo le faʻaaogaina i ia faʻamaʻi ma tulaga:

  • Faʻapalepale patino.
  • Tamaiti matutua e oo i le 12 tausaga.
  • Toto
  • Fafagaina susu.
  • Faamai o fatugaʻo, ate.
  • Papatitis ulcer, gastritis i se foliga lapopoa.
  • Faiga faʻamalosi o le tino.
  • Pometi adenoma.
  • Alu o le dermatitis.
  • O se vasega o togafitiga faʻasolosolo poʻo faʻamalositino.

O le manulele auro ei ai le tele o vitamini C, o le mea lea, e mafai ona mafua ai feeseeseaiga o uterine ma taitai atu ai i le fanau mai vave, faʻanoanoa.

O tagata e masani i allergies i laau ma laau pollen e manaʻomia ona suʻeina sina vaega o fualaau faʻasaina aʻo leʻi amataina se togafitiga e suʻe ai a latou tino. I le tulaga o le paʻu o le paʻu, mumu, mumu, susunuina, tale, manava o le isu, tiga o le ulu, puupuu le manava, e tatau ona taofi vave le vailaʻau.

O aʻafiaga e ono aʻafia ai le laau

O le mumu auro mai le mumu o le pancreas e tatau ona matua faʻaeteete ina ia le afaina ai le soifua maloloina. Fautuaina e faʻatalanoa lau fomaʻi, gastroenterologist poʻo le fomaʻi aʻo leʻi amataina se togafitiga.

Faatasi ai ma le le faapalepale patino, o se uiga masani i allergies i laau totő, o se faʻalavelave maualuga, o le faʻaalia o na uiga le lelei mai le tino e pei o:

  • vave
  • tiga faʻamau
  • faaleagaina i maea leo,
  • tiga o le ulu
  • vili
  • taʻavale
  • solia le nofoa.

Faatasi ai ma aʻafiaga pito sili ona taatele, o gasegase e taua le foliga mai o le malosi o le leo, ulu o le ulu. I le tulaga o le atiina ae o ni mea le lelei, e tatau ona taofi loa le puleaina o tupe i le taimi lava lea ma saili ni fautuaga faafomaʻi.

O le aafiaga o le pulou auro i luga o le pancreas


Togafitiga o le pancreatitis ma le pulou auro e mafai ona faatagaina na o se maʻi masani o le maʻi. O le taofiofia o osofaʻiga o le tino pancreatitis ma mea faʻamalosi e faʻasaina - e mafai ona mafua ai le le lelei o le soifua maloloina.

O le musele lanumoana e fesoasoani i le faʻasaʻoina o faiga faʻafefeteina, fesoasoani e faʻamamā le tino o toxins, televavelala. O lenei mea e mafai ai e oe ona aveese le avega mai le pancreas ma faafaigofie le galuega a le okeni ua faaleagaina.

O fualaau o loʻo totoina i le toto e faʻamalolo ai le mumū, faʻaaoga pathogenic siama ma fesoasoani e faʻavae microflora aoga e le gata i le pancreas, ae i totonu foi o le inumaga. O le microflora o nei totoga i pancreatitis e afaina tele ona e le gata ona o le matelaina o meaʻai, le suia o meaai e leʻi faʻaaogaina, ae ona o le faʻaaogaina o togafitiga malosi.

O le pancreatitis e masani ona o faatasi ma le fula o le mucosa pancreatic. E aveese e le laau ia mea, fesoasoani e aveese le tele o le vai mai le tino. E le gata i lea, o se pulou auro e mafai ona faʻaitiitia ai le tiga, lea o le pancreatitis e matua leaga lava.

O le togavao e faʻamalieina ai vaʻaia mai musele mumu o totoga i totonu. Ona o lenei mea, o le faʻaogaina o meafaigaluega e faʻavae i luga o se pulou auro e fesoasoani e faafaigofie ai le auala o le meaʻai e ala i le mea e gaosi ai meaʻai. E taua tele lenei mea mo pancreatitis, ona o le faʻamaʻi e mafua ai le faʻaogaina o meaʻai: o le enzymes e le mafai ona maua mai le pancreas i le manava ma amata ona eli le gland lava, ma o le auala mai meaai mai okeni ma okeni e faigata. O le faʻaleleia o musele o le fualaau oona e sili ona faafaigofie ai le galuega a le pancreas.

Pancreatitis ma se musumusu auro e sili ona aoga i mataupu na mafua ai ona afaina ai le manua, manua poo nofoaga e le mai i le mucosa pancreatic. O le vailaʻau e malosi tele lona faʻamalosi, faʻamaʻi manu, faʻafouina meatotino. Faʻafetai i lenei mea, e fesoasoani le musika e faʻamālōlō ai vaega o loʻo aʻafia o le gland, ma e saofaga i le faʻafouina o fale ua faaleagaina. O le mauaina o mea faʻaleagaina, o le mutia e faʻataʻitaʻia ai le faʻaitiitia o sosoʻo ua afaina o le gland e avea ma sela o le kanesa, e puipuia ai le atinaʻe o oncology. I le amataga o le faʻamaʻi, o le faʻaaogaina o se pulou auro e fesoasoani i le toe faaleleia atoatoa o le okeni ma puipuia ai le fausiaina o maʻi suka.

Togafitiga ma se pulou auro o le pancreas e faia ina ia faʻamaonia ai le gaogaina, faamama le tino o toxins ma le cholesterol, faʻamaonia le microflora o le pancreas, intestines, faʻamālōlōina ma toe faʻafouina mea faʻaleagaina o le gland. O le togafitiga o le a fesoasoani i le faʻalauteleina o taimi o le faʻamagaloina, e puipuia ai le atinaʻega o osofaiga faʻafuaseʻi o le faʻamaʻi ma faʻafitauli i le tino o gasegase, gastritis, ma le kanesa.

Saogalēmū saogalemu o fofo

E ui lava i le mea moni e iai le aoga tele o le laau, e tatau ona faʻaaogāina i ni fua talafeagai. O le le amanaʻiaina o tulafono faʻavae faʻafefe auro mo le tagofiaina o vailaau e mafai ona taʻitaʻia ai faafitauli ogaoga o le soifua maloloina.

O le fualaau o fualaau faasaina e faalagolago ile ituaiga ma foliga:

Ituaiga o tupe

Faʻasologa

Atagofietasi le tolu ipu, tolu seti i le aso Faʻatautasi le tolu ipu, tolu seti i le aso Teae le silia le 250 ml i le aso Suauuafa-sipuni i le taimi i le aso

O vailaau faafomai e faavae i luga o se mumu auro, faatauina i se fale talavai, e tatau ona faaaogaina e tusa ai ma faatonuga faaopoopo.

Recipes mo le faʻaaogaina o laau mo togafitiga faafomaʻi


O le fulufulu auro mo pancreatitis e masani lava ona faʻaaogaina i foliga o deco deco, infusions, teas, o suauu. E mafai ona faaopoopoina lona sua i mea inu ava i le 20-30 drops per glass.

O se laau mo le tapenaga o tupe e mafai ona tupu tutoatasi pe faatau i luga o maketi maketi. I vailaau masani, o mea inu ava o le musika auro e masani ona faʻaaogaina, ae e le fautuaina e faʻaaogaina i pancreatitis, talu ai o soʻo se ituaiga ava malosi e aafia ai le pancreas ma e mafai ona faʻamalosia ai le maʻi.

Laʻau fou

O lau lanu auro e mafai ona ulaina mo le puipuia poʻo le togafitiga o pancreatiti. O se aso e faʻatagaina e 'ai e le silia le 1-2 sooga.

O se teuteuga o se pulou auro e faia mai lau o vao. Ina ia inu, e tatau ona e uuina se lau lau 20 cm le umi poo ni laulaau laititi, fufulu ma faamamago lelei. Liligi le mea manogi i le 500 ml. fufuluina vai, tuu i totonu o se vai taele, taofi 15 minute. Ona aveese lea o le koneteina ma le vai mai le afi, tapuni vavalalata ma se tapuni ma afifi i se palanikeke. I lenei pepa, faʻasolosolo afa aso i se nofoaga pogisa i le vevela vevela.

Inu se decoction o le tasi tolu ipu ile tolu taimi i le aso. E inu le vai i totonu o le pusaaisa. A o le inu, inu sina mea mafanafana pe maua le aofaʻi saʻo o le fualaau faasaina muamua, ina ia lava le taimi e mafanafana ai. O le inu o se teuteuga e fautuaina ina ia mafanafana, ona o mea vevela ma malulu e faʻafefe ai le pancreas. O le togafitiga e 30 aso.

O le afaina o se pulou auro mo le pancreatitis e masani ona saunia mai se laupeʻa lapopoa pe tele-lapopoa o le laau. E lelei le fufuluina o le meaʻai, faʻagogo ma eleele. Ona tuu lea o laulaau i se koneteina tioata ma sasaa se lita o vai inu. O le gafatia e tuʻuina i se nofoaga pogisa mo se aso mo le afaina. O le vevela i totonu o le potu e le tatau ona maualalo ifo nai lo le 15 tikeri ma luga aʻe o le 25 tikeri. A maeʻa le aso, e tatau ona faʻaaogaina le mea e faʻaaoga.

Inu tasi le ipu tolu i le aso afa afa itula ao lei faia se taumafataga. O le togafitiga e mai i le 14 i le 30 aso.

Faatasi ai ma le pateta pateta

I le 500 ml. vai faʻafefe 500 kalama o le suaina o pateta e aunoa ma ni mea manogi ma masima. Faʻamau le vai ma faʻaopopo i ai le 20-30 fulu o le sua fou mai lau o le musika auro. Inu se meainu i le aso. Ma o aso uma e te manaʻomia e kuka ai se falai fou e aunoa ma le teuina i totonu o le pusaaisa.

Mo le faia o le lauti, e tatau ona faʻamago lau laʻau ma faʻaputu i le paʻu. O le afa o le sipuniti o laʻau malogo ua sasaaina i le 250 ml. tafe vai, tumau 5-10 minute i lalo o le tapuni. Suʻu poʻo le meli e faʻaopoopo i le tofo. E mafai ona e inuina le vai inu mafanafana.

Faʻaaoga

Kuka

Taumafa

Fua 1I luga o le faavae o le laau, e mafai foi ona saunia sauniuniga faafomaʻi faatasi ma le faaopoopoina o le plantain, dill, chicory root powder. O mea uma lava e faʻafefiloi i le tutusa o le 1: 1. O le faia o le lauti, o le afa o le sipuniti o le faʻafefiloi ua saunia e ave i le 250 ml o le vai inu, faʻafefiloi mo le 15 minute ma inu i se foliga mafanafana.O le vai e vaevaeina i le tolu i le fa vaega ma inu i le aso. Fua 2Faʻafefiloi ia laau o loʻo mulimuli mai i tutusa tutusa: ole laupepa, fugalaau chamomile, laʻau mumu auro, lau o le valerian, fasi plantain, wort St. John, ma fua o le ua tautau. Pe a ma le 1 le sipuni aoina le aoina 250 ml. vai vevela ma faʻaoga mo le itiiti ifo i le 1 le itula.O le vailaʻau ua onā i le 100 ml. ae leʻi fafagaina faatolu i le aso. Totoga 3Ave le 100 kalama o le vao o St. John, vaoland, laʻau o le plantain ma se manoa, ma le 10 kalama o se mumu auro. O vaega e matua maeʻa, ma mo le suʻeina ave le 1 sipuni. aoina o le 250 ml. vai vevela. Ua faʻafefiloi le faʻafefiloi pe a ma le 2 itula ile pusa ua afifi.O se vai inu ua faʻapipiʻiina i le 4 taimi i le aso mo le 1 tbsp. se itula muamua pe a maeʻa se taumafataga. Fua 4Tasi le 10 kalama o le musika auro ma le laupepa, 6 kalama o le lemoni poo le moli moli Fuga i mea e tatau ai i le 100 ml. vai inu, aumai le paluga i se vevela ma faaauau pea ona vevela i luga o le vevela seia oʻo ina vavae le aofaiga atoa.O le vai inu ua vaevaeina i le 3-4 vaega ma inu i le aso. O le vasega e 30 aso. Fua 4E tusa o le 1 tbsp. 450 ml o le chamomile ma le yarrow herbs vai vevela ma tumau ai 2 itula. O le mea e faʻafefeteina e faʻafefiloi ma faʻafefiloi ma le 40 pata o le vai vevela auro.O le lapisi o le vai inu ua vaevaeina i le 3 vaega ma inu i aso e lua.

E lua laulaʻau ma laau mumua e manaʻomia ona liligiina i le olive, tuʻuina poʻo le suāuu suauʻu i le fua faatatau o le 1: 2. Tuu le faʻafefiloi i luga o se uu aisa ma taofi mo le 7 itula. A uma le vailaʻau, faʻafefe, aveese le keke. O le oloa o loʻo teuina i totonu o le pusaaisa. Inu le afa o le sipuni i le afa itula ao le i taumafa.

Faatasi ai ma le suauu buckthorn

I luga o se manava gaogao 3 taimi i le aso ave 1 lepp. O le suauu buckthorn o le sami ma le 7-10 drops o le fua o le musika auro. O le togafitiga e 20-30 aso.

Mo le faʻaleleia o le meaʻai fua, o le paluga o le 200 kalama o le meli vai, 50ml e aoga. aloe sua ma le 50 ml. fualaau suamalie. O vaega ua maeʻa maeʻa ma faʻamalosia le aso. O le faʻafefiloi maeʻa e ave i le 1 tsp. 2-3 taimi i le aso i luga o se manava gaogao, solo i le gutu po o sina vai.

Gold Mustache Treatment Reviews


Karina: Na mafua mai ia te au le fusi o se musika auro i le KP e le leoleo a le itu. Sa inu i se masina atoa. O le suka na fesoasoani i le faʻaleleia o le gasegase ma faʻatuina le microflora o le intestinal pe a maeʻa se osofaʻiga ogaoga i vailaʻau. Gone is colic, bloating ma tiga i le hypochondria.

Egor: E le mafai e au fomaʻi ona iloa saʻo. E pagatia i faʻafitauli o le iniseti, e paʻu i le pancreas. Na faitau e loʻu toalua i se mekasini e uiga i faamanuiaga o se musika auro ma faaaluina se masina e saunia ai teuteu ma mea e fai ai au. Na faaleleia atili le tulaga. O le atoatoa i totonu o le manava ua le toe lagonaina pea le lagona, ua afaina ai le afaina ma le pala. E moni, e leai se tasi na faalēaogāina le taumafa.

Katerina: Na ou inu suauu, vaega o se lauulu auro e faatulaga ai le microflora intestinal ma le pancreas. Lafo lelei lelei. Na latou taofia le faalavelaveina o le uila e faavavau, tiga i le manava, na amata ona faigofie le manava. Aʻo leʻi 'ai, e masani ona ou lagona le alofa. Ina ua uma ona ou inuina le pulou auro, na pasi. Suauu mai le laau e fesoasoani tele foi i nai tipi ma mumu.

Irina: Na taʻu mai e le fomai se musika auro ia te aʻu pe a uma le togafitiga o vailaau e toe faaleleia ai le tino. Ina ua uma ona 'ai, sa ou lagona pea le masalosalo i loʻu manava, e peiseai o loʻu manava e le aoga. E masani ona faʻaleagaina i le fulafula ma le faʻaleleia o le kesi. Latou te inuina teuteu mo se masina. Lafo lelei lelei.

  • Le faʻaaogaina o se pili mo le monastery mo togafitiga o pancreatitis

O le a e maofa pe vave vave ona tupu le maʻi. Faʻaeteete i le pancreas! E sili atu ma le 10,000 tagata ua matauina se tulaga lelei o le alualu i luma i lo latou soifua maloloina e ala i le inu i le taeao ...

Vaega o le faʻaaogaina o le pasesa i pancreatitis ma ona lelei mo le pancreas

O se vailaau faʻapitoa masani. O togafitiga talafeagai o pancreatitis ma le pasili e mafai ai ona e latalata i le toe faaleleia o le maʻi

Togafitiga o le pancreas ma le sukalandine ma recipes mo lona faʻaaoga i pancreatitis

Celandine e naʻo pe a e tausisi i tulafono mo le faʻaaogaina ma le saogalemu o fua o vailaʻau faʻavae

E mafai ona inu le inu i le pancreatitis ma le auala e saʻo ai

O lenei fua e faʻamalosia ai le faʻamaloloina, toe faʻafouina ma le faʻafouina o mea ua faʻaleagaina.

E faʻafefea ona fai le pollen paʻu ma le falaoa pipi ma le pancreatitis ma pe faapefea ona aoga

O le a toe faʻatumu e Perga le faʻaagaga o vailaʻau talafeagai ma vitamini - e matua lelei lava, ma o lona kalori o mea e laiti tele. O pollen e faʻaleleia manaoga, leo

Mo aʻu, o le pulou auro o se fesoasoani lautele. Ou te togafitia i latou i faafitauli faafomaʻi, ma manuʻa, ma le maualuga. O lenei o le a ou vaeluaina laʻu tane mo le gaogao.

Na ia inu foi i se mumu auro ina ua uma ona ona oona. Na fesoasoani i le faatuina o le microflora intestinal.

E faʻapefea ona togafitia lelei le pancreatitis ma togafitiga faʻa-tagata

O le pancreatitis o se vaega o faʻamaʻi e tupu mai i le tala o le mumu o le pancreatic, lea e amata ona galue ai enzymes ao le i ulu atu i le duodenum, ma mafua ai le gaogao o le tino o le okeni. Faʻamālōlō lelei le pancreatitis faʻatasi ai ma togafitiga faʻaleaganuʻu e mafai ona faia i le tulaga o se maʻi masani o le maʻi.

Oat Kissel

Liligi le 1/3 ipu o lefir i totonu o se fagu lita e tolu, faaopoopo le 300 grams o le laiti ma le 4 sipuni tele o le oatmeal tele. Faatumu le vaega totoe i le vai mafanafana, faʻafefiloi mea uma ma tapuni mo aso e lua i se nofoaga mafanafana.

A maeʻa le fagu, e tatau ona fefiloi lelei mea e tatau ona faʻafefiloi ma faʻavela i luga o le vevela seia oʻo ina maua se kulimi oona maualalo. E mafai ona inu le uaina i nai sipuni sili atu nai lo le faatolu i le aso.

O lenei meafaigaluega e fesoasoani e faʻamalolo ai le afaina, ma faʻamaonia ai foi le gaosia o enzymes digestive.

Potatoes ma kāloti

O le pati ma le sukalati ua i ai le analgesic, o le antispasmodic ma le manua o aafiaga. Ina ia saunia, e te manaʻomia le 2-3 fufuluina o pateta e leai ni pateta (ia mautinoa e tipi ese le "mata") ma 1-2 kāloti. E tatau ona pasia fualaʻau i totonu o se suʻi, ma inu i le sua ua maeʻa na o le itula muamua ae leʻi 'ai. O le umi o lea ituaiga vasega e le sili atu i le vaiaso.

Buckwheat ma lefir

I le afiafi, ia tipi le tasi sipuni sipuni i le kofe kalama ma liligi le 200 mililiters o le kefir leʻo maualalo.

I le taeao, e tatau ona e 'aina le taeao ma le mea e maua ai le soifua maloloina poʻo inu le paluga aʻo leʻi oʻo i le taeao, pe e mafai ona vaelua le vaega ile lua ma inu i le afa ao le i momoe.

O lenei metotia e fuafua i le faʻamautuina o le galuega o se okeni e ala i le faʻamamāina o le gastrointestinal tract. O se faʻaaliga faʻalelei i le manuia e le sili atu ma le 10 aso mulimuli ane.

Barberry Tincture

100 kalama o pakete barberry paʻu e tatau ona sasaaina i se lita o vodka ma tuʻu ai mo le lua vaiaso. Lisi le tincture ua ave i luga o le sipuni 2 taimi i le aso. O le togafitiga e mafua mai i le mea moni o Barberry o lo o aofia ai alkaloids ma tannins e fesoasoani i le tulafono faatonutonu o le pule faitalia. E le gata i lea, o le tincture o se choleretic, anti-inflammatory ma le hemostatic agent.

Ina ia faʻaleleia le tulaga o le faʻamaʻi, fualaʻau ma lau launika o loʻo faʻaaoga lelei. Mai vine e mafai ona e inu ai meainu, kissel pe compote, ma e 'ai foi ma le suka. Tea, decoction poʻo le faʻafefeteina e gaosia mai lau.

O mea aoga o loʻo maua i le arai (aemaise o le urosolic acid) e fesoasoani e faʻamalolo manuʻa ma faʻamalolo ai le mumū.

Cranberries foi e faʻaosofia ai le faʻateleina o le puleaina o le vai gastric, lea e aoga mo le faʻamautuina o le pulelasi o le enzymes digestive.

Togafitiga o le mumusu o le mumusu ma lemoni o se mataupu e feteʻenaʻi.

O nisi latou te fai mai e matua faasaina ona ave, talu ai o le acid citric e faʻataʻitaʻiina le gaosia o enzymes digestive ma faʻateleina ai le tulaga.

Isi - o le fesoasoani a le lemoni e mafai ona e aumaia le tino i le masani. I le mea e le tatau ai ona lamatia, aʻo leʻi faʻaaoga le lemoni, faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi: o le a ia taʻutaʻu atu ia te oe le ala sao.

O le fua mo le togafitiga o lemoni e pei ona taua i lalo: tipi le citrus i ni vaega se 4 ma aveese ia fatu, pasi atu i se mea e fai ai meaʻai faatasi ma le tele o laulaau o le kālati, faaopoopo i ai se faaputuga meaʻai ma le pasili. O le paluga faʻaauau pea mo le lua vaiaso, a maeʻa ona faʻatolu faatolu i le aso, 30 minute ao leʻi oʻo i taumafataga. E sili atu le inu i le oloa ma se faaputuga o laumei, lingonberries ma strawberries, e pei foi o le sima o sana ma pi pi.

Togafitiga ma isi metotia masani e maua ai se lelei sili atu nai lo togafitiga masani.

Ae ui i lea, o le pancreatitis o se maʻi ogaoga, ma ao leʻi e faia lenei mea poʻo lena faʻamaumauga, e tatau ona e fesili i lau fomaʻi mo se fautuaga.

Tamara, 51 tausaga, Izhevsk:

"Sa ou togafitia pancreatitis ma vailaau masani, ae ina ua uma sina alualu i luma, na toe foi mai le maʻi, ma sa ou amataina se togafitiga atoatoa i laau, propolis ma le pateta-suati. Ina ua mavae le ono masina o loʻu fale "togafitiga", e le masani ona i ai ni tiga pagatia, ae ina ua mavae le tausaga sa ou lagona le pei o se tagata maloloina. Ou te fautuaina tagata uma ina ia togafitia i isi auala. "

Elena, 45 tausaga, Volgograd:

"Ou faʻaopoopoina vailaau faʻapitoa ma togafitiga masani. Mo le afa tausaga talu ona ou 'ai i le suamalie oatmele toetoe lava o aso uma, e inu ai i taimi uma le lauti choleretic mai celandine, anise, St. John's wort, sana, uila ma violet. Sa ou faatauina uma nei mea i le phytoaptek. Ua ou lagona le sili atu ona lelei. "

Afai e te fiafia i la matou tusiga ma ei ai sau mea e faʻaopopo, faʻasoa ou mafaufauga. E taua tele mo i matou le iloa o ou manatu!

Mumu mumu mo pancreatitis

O le aʻafiaga o aʻafiaga o le tino o mea o loʻo gaosia i totonu o le laau, e mafai ai ona e maua se faʻamalositino i luga atu o le tau. Togafitiga o pancreatitis ma se musika auro e fautuaina mai e gastroenterologists, o faʻalapotopotoga o faʻamaʻi o meaola o le lalolagi.

Togafitiga o pancreatitis ma se mumu auro

Faatasi ai ma ituaiga eseese o meaola o le ola maloloina, o loo i ai ni mea sese i le Golden Mustache. Faafetai ia i latou, o le laau o loʻo i ai le tele o meatotino e le manaʻomia mo le togafitiga o le pancreatitis. I le vaitaimi vavalalata, o le musika auro e faʻasaʻo ai le tiga, faʻaititia ai le faʻaogaina o le faʻaogaina.

E le gata i lea, o vailaau o loʻo i ai e aʻafia ai microflora pathogenic. O nei mea uma e faʻaleleia ai le pancreas.

Ina ia togafitia pancreatitis ma se mumu auro, e te manaʻomia se afifi o ona laulaau. Mo lona gaosiga, o laʻau paʻu ua fuʻu i le vai inu ma faʻaosooso i se vevela mo se aso. Ona tatau lea ona fufulu, ma sasaa i totonu o se koneteina poʻo se ipu tioata.

Ua inu i le afa itula ao lei fafaga 3-4 taimi i le aso. O le oloa o loʻo teuina i totonu o se pusaaisa poʻo seisi nofoaga malulu mo le lua aso. Afai e te manaʻo e maua se vailaau faʻasaina ma se ola umi, ia faia se vaifofo suauu e faʻavae i luga o le sua.

O le umi o le vasega e faalagolago i le ogaoga o le maʻi. Mo faamoemoega puipuia, e mafai ona e faʻaaogaina se teuteu o se musika Mumu.

O le tino o le tagata e tatau ona tuʻuina atu i ai se aʻafiaga o aʻafiaga o loʻo gaosia i vailaau faʻamaʻi. O lea e mafai ai ona e ausia se taunuʻuga tau le soifua maloloina nai lo le averesi. O le tele o gastroenterologists e fautuaina le faʻaaogaina o se pulou auro mo pancreatitis.

Laʻau Mustache Masa

O le susu e faia i le tele o laasaga faasolosolo:

  • Ina ia tipi se musika auro e pei o lenei: sefululima senetimita o laʻau ma le 25 inisi sima.
  • Liligi le masini i totonu o se fagu uamea, sasaa se lita o vai.
  • Simmer mo le tolusefulu minute.
  • Faʻaosooso le susu mo le aso, afifi le pusa i se palanikeke mafanafana.

O le musele auro mo pancreatitis ua faʻaaogaina nei. tasi le ipu o le susu e vevela ma ave i totonu. A maeʻa lenei mea, e amata ona faʻafilemu le pancreatitis. Afai e maua le tulaga o le faamagaloga, ona le tatau lea ona galo lenei metotia, e aoga tele e avea o se faʻasologa.

E fautuaina e teuina i totonu o le pusaaisa. E toʻatele tagata atamamai e talitonu o lenei fua e mafua tele lava i le vai. Faʻataʻitaʻiina le magnetron ma faʻafefe vai e lelei, e ui lava o loʻo faʻamamaina vai manino.

Musika o totonu mo le Pancreatitis

E mafai ona e togafitia pancreatitis ma le suauʻu mumu auro.

  • O le pata e faia pei o lenei. o le keke ua maeʻa e ala i le faapipiiina o le sua, ona sasaa lea i le suauu olive, ua matua mo le masina ma ua toe faia foi le mea e fai.
  • Pe o lea. o le musika ua malepelepe, sasaa i le suauu mata, tuu i le ogaumu mo le sefulu itula. O le vevela ile ogaumu e tatau ona 40 tikeri.

O le manulele auro ma le pancreatitis e toe faʻafoisia ai le gaioiga o le pancreas, pe'ā faʻaaogaina e le aunoa.

O mea uma lava e aoga, teuteu, infusions, sua, suauu o se pulou auro. E faʻapefea ona faia le suauu ma e mafai ona malamalama le gauga. O le sua o se pulou auro e mafai ona faia e ala i le tipiina o laulaau, gaugau i totonu o se ipu fagu ma sasaa vai.Tuu mo sina aso, ona fufulu lea o le vai ma faʻailo le sua i totonu o le susu.

Mo le togafitiga o le pancreas, o le sua ua faʻamaʻuina i le suauu poo le suauu olive e tatau ona ave. O lea e faia mai laulaʻau o se pulou auro e aoga tele, ae e le o togafitiina le afaina o loʻo aʻafia e pei o se teuteu poʻo se sua.

O le fulufulu auro e aveese uma ai meaola, toxins, masima sili atu mai le tino, faʻaumatia maa, faʻamalolo le paʻu ma faʻaleleia mata. Faʻafetai i ai, o le glycemia e faʻapitoa, o le leo e faʻapupula, o le paʻu o le gland ua faʻaitiitia, o le mago o le mucous membrane i le gutu ua mou atu. O le manulele auro o se laau e le lelei, e masani lava e le maʻi i soo se mea lava.

E faʻafefea ona kuka se mea teuteu

Ina ia saunia se fusi o se lauulu auro, e te manaʻomia laʻau laau ma vai mama

Ina ia saunia se teuteuga o le a e manaʻomia:

  • E lua laina 10-15 cm le umi. Mo fualaʻau, e sili ona lelei le ave laʻau mai se togavao lea e sili atu ma le sefulu gaʻo. O le aoina o loʻo faia i le tautoulu, o laasaga tetele ma le lanu violē na vavae ese, ma mulimuli ane tuʻuina i totonu o le pusaaisa i le pito i lalo.
  • 700 ml o le vai vevela (e fautuaina e faaaoga le maualuga ma lelei le vai).
  • Pusa faʻamalosi faʻamalosi i le tapuni.

  1. O laʻau e tipi, gaugau i totonu o se fagu ma faʻatumu i vai.
  2. O le fagu ua tuʻuina i luga o le afi, o mea o loʻo i totonu e aumai i le vevela ma kuka mo le 15 minute.
  3. O se laasaga tāua i le sauniuni o vailaʻau! Ina ia mafai e le laau ona faʻaalia mea faʻamalolo, e tatau ona ufiufi le atigipusa e aunoa ma le afaina, ufiufi i le vevela, ma faʻamalosi seʻia maeʻa maeʻa. E mafai ona e alu i le vailaau mo le aso atoa, ona e togi lea ma sasaa i totonu o se fagu ma se meaʻai.

Ave sao lelei le gauga e pei ona taua i lalo:

  • o se ipu malamalama (50 ml) o le susu e sasaa atu i totonu o se atigipusa,
  • vevela i le vevela o le 36-38 tikeri,
  • ave faʻatasi ma se faʻataʻitaʻiga o togafitiga faalua i le aso, faʻatasi ai ma le faʻamalosia - pe faapefea ona amata ona faʻafefeina le tiga, mo le puipuia - tasi le fualaau i lea aso ma lea aso, e tusa lava pe leai se uiga le lelei.

O le vailaʻau e teuina i totonu o se pusa tapuni i le vevela o le potu mo le tolu vaiaso, ma i le pusaaisa mo le 6-8 vaiaso. O le suauu manogi mumu ma le fatuga agaga ua teuina umi.

E faʻapefea ona faia se mea e fusi

O le ava malosi e faʻaaogaina le ava malosi o se musika auro e ave i se foliga faʻaaogaina.

Ina ia faia se mea inu ava malosi o se musika auro, o le ae manaomia:

  • 40 vine laiti o se laau, e le o lau, e taua tele,
  • 4 ipu vai inu,
  • 500 ml o vodka lelei poʻo le ava malosi,
  • vevela vevela vevela poʻo pusa tioata.

  1. O le vaega autū e tatau ona mulumulu ma faʻamaʻaʻaina lelei, gaugau i totonu o se koneteina ua saunia ma faʻatumu i le vai.
  2. Ua ufiufi le fagu i se tapuni, afifi i se palanikeke ma agavale mo le 24 itula. Pe a maeʻa maeʻaeʻa le meafaitino sauniuni mo le afaina, o le a avea ma lanu violē paʻepaʻe.
  3. O le mea e faʻafefeteina e faʻamaʻaina, fefiloi ma vodka, faʻasusu ma faʻaosooso i se mea pogisa mo vaiaso e lua. O le fagu e luluina i lea taimi ma lea taimi.
  4. O le faʻamaunuuga maeʻa mo le ava malosi ua fufulu ese, sasaa i totonu o se pusa eseese ma tuu i se nofoaga malulu.

Faʻaaogaina le fualaau faasaina ma le 30 matūa faʻaitiitia i totonu o se ipu malamalama vai. O le togafitiga e le sili atu i le 10 aso, a maeʻa e taua tele le faia o se malologa mo se vaitaimi e 30 aso. Afai e te sili atu i le inumaga poʻo le umi o togafitiga, o aʻafiaga ogaoga atonu e tupu.

Taua! E ui lava i le saogalemu o togafitiga faʻalapotopotoga, e le mafai ona e faʻaaogaina oe lava e aunoa ma le faʻatalanoaina o se fomaʻi. O le afaina o le pancreas o se maʻi ogaoga, o sina mea le talafeagai lava e mafai ona oo atu ai i le tiga ma le ogaoga o taunuuga. Ma o le paleulu auro o loʻo i ai mea e sili ona aoga, o lona aʻafiaga e ono malosi tele.

O se pulou auro ma le pancreatitis e ono le fesoasoani i le toe faaleleia atoatoa. E oo lava i le tulaga o le faamagaloga, o le mea e sili ona taua o se meaai lelei ma le teena atoatoa o masaniga leaga.

Ae o faʻamatalaga e faʻamaonia ai: o vailaʻau mai lenei togalaau e fesoasoani moni lava e faʻamalolo ai faʻafitauli le lelei ma vave faʻaleleia le soifua maloloina pe a leai ni vailaʻau o loʻo i ai.

O fualaau o se musika mumu po o se faʻasaga e faia i le fale i totonu o se fale falemaʻi fale e le afaina pe afai e faia se faʻamaoniga e pei o le pancreatitis.

Vaʻavaʻai i meafaitino: fuafua ma fefaʻasoaaʻi ma uo

Recipes mo le faʻaaogaina o se pulou auro mo pancreatitis

O le laau faʻamalolo manogi ua leva ona maua le tulaga o se tala faʻasolopito o le tele o vailaʻau o le tino lea e mafai ona toe faʻafoʻisia le masani o le gaioiga i le tasi le masina. E mafai lenei mea ona o le tulaga tulaga ese o lenei laau, lea e aofia ai vailaʻau e mafai ona taofia ai le microflora pathogenic ma faʻamalolo lelei ai le afaina.

E tele naua meaʻai mo le sauniuniga o potopotoga faavavega faʻavae i luga o se pulou auro mo pancreatitis. Seʻio tatou nonofo na o ni nai tagata.

Fua o fuainumera 1: o se teuteuga o se pulou auro

Ina ia saunia lenei mea teuteu, e te manaʻomia se laʻau fou fou o le laau, e oo atu i le 25 cm le umi (e mafai ona e aveina le lua cm 10 inisi taitasi). E tatau ona saunia mea faʻapitoa mo le gaioiga - mulumulu, faʻamago, fulu. O le mea na mafua ai ona sasaa i le vai inu (700 ml) ma toe tuʻuina i le afi. I luga ole vevela vevela, kuka le mea faigaluega mo le isi 15 minute. O le susu o le a tuʻuina mo le isi 12 itula i le maea ai ona kuka i lalo o se palanikeke mafanafana. Lisi le susu o loʻo teuina i totonu o le pusaaisa, ma tapuni le fagu faʻatasi ma se tapuni. I lenei pepa, o le a tumau ai ona aoga aoga mo se taimi umi.

Faʻaaogā: faʻaaogā ma le faaeteete le susu, ma faasolosolo malie le faʻaleleia o le fua. O le averesi o le doses e mai i le 50 i le 70 ml, ma o le aofaiga tonu lava e fuafuaina taitoatasi. O le faʻaaogaina o vailaʻau e iai ona lava uiga - latou te inu lelei lava ao leʻi 'ai mo le 35-40 minute tolu taimi i le aso ile vevela. E naʻo lou manaʻomia e sasaa le aofaiga manaʻomia o le oloa i totonu o se mea laititi, ma tuʻu i luga le afi mo se minute. O lea vailaʻau taua e mafai ona onā i isi faʻamaʻi o le faʻaogaina o meaʻai, faʻapea foʻi ma puipuiga.

Fua o le fuainumera 2: faʻafefeteina o musika auro mo pancreatitis

O le mea e afaina ai ua saunia mai le tasi laupepa o se mumu auro e umi atu i le 20 cm le umi. Ua saunia i le masani masani - ua fufuluina, mamago, nutimomoia, ma tuʻu i totonu o se pesini pe a fai o le a faʻaaogaina vailaʻau. E sasaa le meafaitino i le vai inu (1 lita), ua tapuni le pusa, lea o le a faia uma ai le faagasologa, ma afifi i se palanikeke. I lenei fomu, o vailaau e tatau ona i totonu o le aso, a maeʻa lea ua mafai ona avea e pei ona faatonuina.

Talosaga: o le polokalame mo le mauaina o le faʻamaunuuga maeʻa e tutusa ma le fua muamua. O le vai faamalolo e vevela ma inu i le tolu taimi i le aso mo le afa itula ao le i faia taumafa ile 50-70 ml.

O le manulele auro o se tino aoga lelei mo pancreatitis. E ui lava e sili ona lelei le faʻaaogaina uma lava e pei o se mea faʻasolosolo, ina ia aua neʻi aumaia le tulaga i le falemaʻi. Ma e mautinoa lava e te le manaʻomia se vailaʻau pe'ā e mulimuli i se soifua maloloina lelei ma e 'ai saʻo. Le manuia i le ausiaina o le atoatoa o le tino!

_____
Svetlana Frantseva "Faʻapefea ona faʻaaoga se musika auro mo pancreatitis" aemaise lava mo le Eco-Life site.

Tuua Lau Faamatalaga