Vaevaega Bioscan Glucose, 100 pi

Suesuega Laboratory o se mea sili ona ausia i le saienisi, e aofia ai vailaau. Mo se taimi umi, e foliga mai e leai lava se mea e tupu atili ai. Ona oʻo mai ai lea ma le pepa faʻaalia. O le gaosia o le uluai suʻega suʻesuʻega faafomaʻi na amata i le tusa ma le fitusefulu tausaga talu ai i le Iunaite Setete. Mo le toʻatele o tagata e iai faʻamaʻi eseese, o lenei mea fou e sili ona taua.

"Mataʻamuʻe kemisi" ma le "Bioscan"

O le toto, mimi ma le fulufulu o se tagata o loʻo i ai ni vailaʻau vailaʻau eseese. O le masani lava masani, ae e le masani foi mo le tino - mo se faʻataʻitaʻiga, pe a inuina le ava malosi poʻo le vailaʻau oona.

O le kamupani o Bioscan ua faʻatulagaina e avea o se tagata gaosi autu o fasi pepa o suʻega. O le tele o le gaosiga e taulai atu i le siama o le urine.

O le faʻaaogaina o fasi faʻaaliga e faʻavae i luga o le mataupu o le "kemikolo matū". I le faapuupuuga, o lona uiga o se suʻesuʻega o le tuufaatasiga o le vailaʻau e aunoa ma le tuʻuina i soo se fofo. O se auala faapena e le gata ina faʻasolo ai i vaega uma, ae ia faʻaalia foi le tele o le mea o loʻo aofia ai le fesoʻotaʻiga.

O le mea lea o le suʻega o le Bioscan e fesoasoani e vave siaki le urine mo le toto o le toto, ma le veveva mo le maualuga o le ava malosi. E mafai ona faia lenei mea e tagata tomai faapitoa i falemaʻi falemaʻi poʻo soʻo se tasi na oi latou lava.

Mo tagata e maua i le maʻisuka, e ofoina mai e le kamupani ni suʻega faʻapitoa.

Toe i totonu o mea

Glucosuria

O se tagata soifua maloloina e masani lava ona leai se glucose i le urine. O le kulukosese o le autu autu lea o le maʻi. I le uma, o le solia o lenei ituaiga o metabolism e mafua ai le maʻi. E tele auala e fuaina ai lau suka i le fale.

Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o se glucometer, ae e manaʻomia ai le taufaʻailoga lima e ave ai le toto. I lenei tulaga, o le suʻesuʻeina o urine e sili atu ona faigofie.


Ua maualuga le maualuga o le maʻisuka ma nisi o faamaʻi fatugao. E le gata i lea, e le mafai ona e faia se suega mo le glucosuria i le sili atu ma le afa itula pe a maeʻa le faaletino poʻo le faʻalagona, ona latou o mai faatasi ma le suka i le tino. E fautuaina e te le tagofia fualaau faʻasaina ma le acid ascorbic ile umi pe sili atu itula aʻo leʻi suʻeina, a leai o le a le amanaiaina ia faailoga.

Aʻo suʻesuʻeina le 'faailo o le "Bioscan", e tatau ona e faʻatofuina le suʻega i le urine mo se lua, aveese ma faʻatali mo le lua minute. I luga o le pepa o le afifi, o le faitauga o loʻo faʻamatalaina i le taimi e tasi i nisi o fua (mo se faʻataʻitaʻiga, i le pasene ma le mole i luga o le lita).


Faʻasalaga i le maʻisuka - pe mafai ona talia togafitiga faʻapitoa?

E faʻapefea ona faia inisini insulin? O le a le mea e fai ai le algorithm?

Fale faʻamalolo ma ona meatotino. Faitau atili e uiga i le vaifofo vavega i lenei tusiga.

Toe i totonu o mea

Itū o suʻega Bioscan Glucose, 100 pcs / pack

O le pepa BIOSKAN®-Glucose ua faʻataʻitaʻiina mo le faʻamalamalamaina manino o le kulukose i le tino o le tagata. O le tele o fua faʻatatau o le kulukose i le urine o le 0.05-1.0%. O le lanu lanu i luga o le igoa e aofia ai le lima lanu lanu e tutusa ma concentrations glucose o le 0.05.05.0.1.0.3 ma le 1.0%. O le maaleale o le fua o le kulukose o le 0.05% (e tutusa ma le kulukose o le 50 mg / 100 ml, 0.5 g / l poo le 2.8 mmol / l). O le taimi suʻesuʻe e 2 minute. O fasi pepa e patino mo le kulukose. O le elemene elemene e aofia ai glucose oxidase ma peroxidase enzymes, faʻapea foi ma se chromogenic system, lea e faʻamaofiofia i luma o le kulukose e fai ai ni lanu meamata. Pe a le afioaga lava lena i miaga e itiiti ifo nai lo 0.5% kulukose ma concentrations maualuga o acid ascorbic (vitamini C) e mafai ona le attenuation o le sensor lanu elemene, lea e mafai ona taitai atu maualalo taunuuga iloiloga. I ia tulaga, e tatau ona toe faia le auʻiliʻili i le urine na aoina pe a ma le 10 itula i le maea ai o le faʻamaʻi mulimuli o le maʻi o sauniuniga e aofia ai le acoriso. A oʻo i le urine e aofia ai le 0.5% poʻo le sili atu foi o le kulukose, o le faatasi i le urine o maualuga maualuga o le acid ascorbic (e oʻo atu i le 50 mg / 100 ml) e le faʻaseseina ai auiliiliga o faʻamaumauga.

O le a le mea e fai ai se suʻega o le urine?

O faʻamalositino faʻataʻitaʻiga mo suʻesuʻega o urine o loʻo faʻatusalia e se tasi poʻo le sili atu o vailaau faʻasolosolo na faʻaaogaina mo suʻesuʻega i totonu o fale suʻesuʻe. O loʻo faʻaaogaina i se pepa palasitika poʻo se pepa palapala, o lona ono o le tolu i le sefululima senitimita ma le lautele o le lima-milimita.

O le reagent o se faailoilo mo le suʻega, e mafai ona sui lona lava malulu, faʻafesoʻotaʻi ma vaega o loʻo faʻaalia i le vai ola.

O le fua o le reagent ua filifilia e mafaufau i ituaiga ituaiga o togafitiga e tatau ona iloa. E i ai ni fasipepa e na o le tasi le mea e faʻaaogaina. O loʻo taʻua i latou o le tagata e toʻatasi, e mafai ona e siakiina le tulaga o mea uma i le tasi le elemene.

O loʻo i ai vaega faʻataʻitaʻi ma se fuataga atoa o reagents eseese ua fuafuaina e faia se suʻesuʻega auiliili. O ia suʻega e taʻua o le tele-faailoga.

O le pusa faʻataʻitaʻi e aofia ai:

  • se paipa o mea palasitika lea e mafai ona umia mai le luasefulu lima i le selau ma le limasefulu fasi pepa,
  • faatonuga auiliili mo le faaaogaina,
  • mea mataʻutia o loʻo aʻafia ai le tele o susu,
  • pusa pepa
  • se fua faʻatasi ma le tele o lanu paʻu, faatasi ai ma le fesoasoani lea e faʻamatalaina ai faʻamaumauga o suʻesuʻega o urine. I le tele o tulaga, o lea laasaga e faʻaaoga i luga o le paʻu.

Toto i le mimi

O le aʻafiaga mo le toto o le tagata i le urine o le pusa o le Bioscan Penta e mafai ai ona e faʻamaonia pe teena le i ai o le toto latent i le urine.

E tatau ona amanaia le mea moni e faapea o le auiliiliina o miaga suega fasi faaali mai le moni o le toto, ona pipii (motusia ona o hemolysis) erythrocytes ma hemoglobin saoloto (o se taunuuga o hemolysis o sela mumu o le toto). O le suʻega e mafai ai e oe ona iloilo le tele o le hematuria.

O Hematuria o se fualaau faafomaʻi o lona uiga o le i ai o le toto i le urine e sili atu nai lo le taua ole masani. O le Hematuria e sau faatasi ma le foliga mai i le urine o le toto mūmū mūmū i totonu o le sili atu i le 5 i le microliter (i totonu o se tagata soifua maloloina, o le toto hemoflobin free (i se tagata maloloina e leai se hemoglobin i le urine).

O le suʻeina o le toto i le urini o se meafaigaluega falesuesue tutoatasi lea e mafai ai e oe ona iloilo le lautele o le hematuria. O le suʻega o le toto faʻamaʻi o se tasi lea o le lima senoto i luga o le Bioscan Penta test test. O le suʻesuʻeina o le urine i le taimi e tasi i le lima vaega e mafai ai e le tagata maʻi ona maua se vaaiga atoa o le tino o le tino, o galuega a le tino e aunoa ma ni tau faaopoopo.

I le maʻisuka, o le hematuria e tusa ma le 15-20 tausaga talu le faʻamaoniga (faʻamaoniga muamua) o le faʻamaʻi, o se faailoga lea o le le atoatoa ona o le umi o le filtration e gaʻo o le toto ma le maualuga o le kulukose. O se soa masani o le maʻisuka o le acetone i le urine.

Urine Acetone

O le aʻafia mo le acetone i le uila o le pusa Trio Bentacan Penta ua mafai ai ona e faʻamaonia pe teena le moni o le i ai o le acetone i le urine, e iloilo ai le tele o le acetonuria.

Acetone (tino ketone, ketones, KET, "ket") o se mea gaosia i le gasegase o loʻo i totonu o le ate i le taimi o le kuluposi. Afai o le fua faatatau o le acetone formation e sili atu i le fua faatatau o lona faaaogaina, o le mea e faaleagaina ai acetone matua uma tino ola, muamua o potu faiʻai.

Acetonuria i le maʻisuka o se faailoga o le faateleina o le anotusi o tino o le ketone i le toto (ketoacidosis).

O le ketoacidosis o le maʻisuka o se ituaiga o acidosis metabolic e aʻafia ai le faʻalavelave o faʻafitauli o le metabolism o le gaʻo i totonu o le tino.

Maua i totonu o le mimi i le tele o tulaga, e faʻatulagaina i tamaiti ma fafine maʻitaga. O mafuaʻaga o foliga vaaia o tino o le ketone i le urine o nei vaega e tele lava ina ese, ae e fesoʻotaʻi i latou i se mea e masani ona faʻaosoina ai-le paleni. O le acetone i le urine i tamaiti e masani lava o se faailoga o le uric acid diathesis.

O le diathesis o le Uric (neuro-arthritic diathesis) o se tulaga o le tino o loʻo faʻaalia e le faʻalavelave faʻaleagaina. e masani lava ona matauina Urate diathesis i fanau, e mafua mai i tuufaasolo (tau kenera) itu, e masani lava ona tuuina atu faatasi ma aai i le atoatoa, faateleina popole irritability ma faalelagona, matele i ketoacidosis (faatupulaia ai le faasalaga o le tino ketone i le toto).

O le mea aupito sili ona faigofie ma sili atu ona taugofie mo le siakiina o diaidsis uric acid o le suega o le acetone.

O le suega o le acetone (keto strips) o se meafaigaluega suʻesuʻe a le fale suesue tutoʻatasi lea e mafai ai e oe ona iloilo le tele o le acetonuria. Ole suega o le urine acetone o se tasi lea o mea e lima o le suʻega o le Bioscan Penta. O le suʻesuʻeina o le urine i le taimi e tasi i le lima vaega e mafai ai e le tagata maʻi ona maua se ata atoatoa o le setete o le tino e aunoa ma se tau faaopoopo, lea e taua tele mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

O le maʻi suka e masani ona o mai faatasi ma le hyperglycemia (maualuga le kulukose o le toto), e faʻaalia i le faateleina o le kulukose i le mimi.

Urinary glucose

O le aʻafiaga o le kulukose i totonu o le uila o le auala o le Bioscan Penta e faʻataga ai oe e faʻamaonia pe teena le moni o le i ai o le kulukose i le urine, e iloilo ai le tele o le glucosuria.

Glucose (suka) o se vailaʻau gaʻo i totonu o le tele o masini ma okeni, o le punavai autu o le malosi mo le tuʻuina atu o le metabolism gaʻo. E silia ma le 50% o le malosi o loʻo faʻaaogāina e le tino o le tagata e mafua mai i le faʻamaʻiina o le kulukose e gaosia mai le maso ma le fesuiaiga mai meaai ma glycogen o loʻo teuina i le ate. Carbohydrate o loʻo faʻavaeina foi i ni faʻasolosolo mai le amino acids, lactate. Glucose o loʻo feaveaia i le toto, lea, i le isi itu, e faʻamaʻaina e fausaga fausaga o loʻo i ai se tapuni faitoʻo (maualuga le mafai ona filiga). A oʻo i le maualuga o le uʻamea mo le kulukose, e aliali mai i totonu o le uila.

Glucose i le urine (glycosuria glucosuria) o se taunuuga o ni faaletonu o tutupu i totonu o le tino, i fatugaʻo, e masani lava ona o faatasi ma le foliga mai o le kulukose i le urine.

E lua mafuaʻaga autu o le glucosuria: o le maʻisuka faʻateleina ma le faʻaaogaina o le tino.

Glucose i le urine, lea e le o se faʻaaliga o le maʻi suka, e masani lava ona mafua mai i fatuga fatugaʻi, e mafai ona oʻo atu ai i le faʻamalaina, aua e mafua ai le faateleina o le excretion o le vai i le fausua.


Kiliki ma faasoa atu le tusiga ma au uo:

O gaʻo maloloina e mafai ona toe foʻi i le toto toto atoa le glucose (suka) na pasi atu i le renal glomerulus. Umi masani masani o se tagata soifua maloloina e le oi ai glucose, sili atu ona saʻo, o lona matuitui e le taua (0.06 - 0.083 mmol / l) o le taimi e faʻataʻitaʻi ai suʻesuʻega o suʻesuʻega o suʻesuʻega o suʻesuʻega o suʻesuʻega faʻanatura (suʻesuʻeina o vailaau faʻasaina, suʻesuʻega lautele), o lenei gaʻo le iloa. Glucose i le faʻavave i taimi uma o faʻamaoniga o mea e le masani ai i le gaioiga o le tino (faʻaaogaina o le tino, i le mea muamua), e mafai ona iloa i le taimi o le suʻega mo le glucosuria.

O le suʻega glucosuria o se meafaigaluega suʻesuʻe a le fale suesue tutoʻatasi lea e mafai ai e oe ona iloilo le tele o le glucosuria. O le suega o le glucosuria urinary o se tasi lea o mea e lima o le suʻega o le Bioscan Penta. O le suʻesuʻeina o le urine i le taimi e tasi i le lima vaega e mafai ai e le tagata maʻi ona maua se ata atoatoa o le setete o le tino e aunoa ma ni tau faaopoopo, ia iloa, e aofia ai le glucosuria, e iloilo lona fua.

Glucosuria i le tele o mataupuo se faʻataʻitaʻiga o le maʻisuka faʻamaʻi, o lona uiga o le faateleina o le kulukose toto.

Glucose o le toto (glycemia) o se tasi lea o fesuiaiga sili ona taua o le tino o le tagata (homeostasis), e faʻatonutonuina e le tele o gaioiga o le tino.

e mafai ona aveesea o se taunuuga o catabolism tulaga kulukose (aemaise lava i le faateleina o le tino vevela, faamalosi tino, mafatiaga), ma le tulai mai ona o cleavage faigofie carbohydrates digestible, ma isi oloa meaai, e pei o starches (polysaccharides). O le faateleina o le glycemia e uiga i le talaaga o le maʻisuka o le tino e le manaia i le natura.

O le maʻisuka, o le maʻisuka, o le maʻisuka o se vaega o faʻamaʻi pipisi o le endocrine o loʻo tupu aʻe ona o le aiga (DM 2) poʻo le faʻamaoni (DM 1) o le insulin hormone. O le maʻisuka o loʻo faʻaalia i se ala masani ma le solia o ituaiga uma o metabolism: minerale, masima-masima, carbohydrate, gaʻo, polotini.

Mo le vave iloa o le maʻisuka, faʻapea foi ma le mataʻituina o le siama o le maʻi, e le gata o loʻo faʻaaogaina pusa test Bioscan Penta, e taua foi le faia o suʻega nei toto: anapogi le toto glucose (e pei o le tulafono, o le suʻega e faia i le fale, o le glucometer e faʻaaogaina mo le suʻeina o le toto) ma suʻega o le toto suʻesuʻe, e aofia ai le suega o le toleniga o le glucose (glucose test), le hemoglobin glycated test (hemoglobin glycosylated, HbA1c) ma se suʻega masani o le toto (o le toto maualalo maualalo o le toto e taʻu mai ai le manava e le atoatoa).

O se tasi o faʻalavelave sili ona lamatia o le maʻisuka o le maʻisuka nephropathy (faʻaleagaina lua o gaʻo, e mafua ai le faʻaitiitia o le malosi), lea i tulaga mulimuli ane e faʻaalia i le foliga mai o le polotini i le urine.

Puipuia i le uila

O le masini mo le aofaiga atoa o le palatini i le urine o le pusa test Bioscan Penta ua mafai ai ona e faamaonia pe teena le moni o le i ai o le polotini i le urine, e iloilo ai le tele o proteinuria.

Protein in the urine (proteinuria) - excretion (excretion) o albumin protein i le urine, sili atu le taua masani (40-80 mg / aso). Puipuia i le urine o se falemaʻi ma le falesuesue o le faʻamaʻi fatu fatu.

I le malolo, i se tagata soifua maloloina, e leai se palatini i le urine, i le taeao ole mea e le tatau ona sili atu i le 0.033 g / l. O mafuaʻaga o le proteinuria e mafai ona avea ma manua faʻainisinia o gaʻo, chemotherapy, mumu. Puipuia i le mimi, lea e masani ona mafua mai i faʻamaʻi o le urinary tract (mumū o le vevela, ureters, prostate gland) e maua i se suʻesuʻega proteinuria.

O le suʻega pro-proteinuria o se meafaigaluega falesuesue tutoatasi lea e mafai ai e oe ona iloilo le tele o le proteinuria. O le suega a le proteinuria o se tasi lea o faailoga e lima o le Bioscan Penta test strips. O le suʻesuʻeina o le urine i le taimi e tasi i le lima vaega e mafai ai e le tagata maʻi ona maua se vaaiga atoa o le tino o le tino e aunoa ma ni tau faaopoopo, e faailoa ai, e aofia ai, galuega le atoatoa.

O se tasi o galuega aupito sili ona taua o fatugaʻo o le faatumauina lea o le sikoa-acid (base acid-base) (pH).

Urine Acidity (pH)

O le elemene urine acidity (pH) o le pusa o le Bioscan Penta e mafai ai ona e iloiloina le paleni o mea aoga ma le konalis.

O le acidity o le Urine o se faʻaauau o le hydrogen o loʻo faʻaalia ai le tele o ionic hydrogen in the human urine. O le filifilia o le elemene o le urine (suʻesuʻeina o lona tino) e faasino i le lisi o suʻesuʻega faʻamaonia i le auiliiliga o le urine. O faailoga o le acidity o le Urine e taua mo le iloiloga o le tulaga masani o le tino, faʻamaonia o faʻamaʻi.

O fatugaʻo e nafa ma le tausisia o le paleni o le acid-base (pH) i le tino o le tagata. O vailaau o loʻo faʻaaogaina e lenei okeni ma le urine ei ai le tasi pe o le isi o mea-gaʻo (meatotino). A oʻo ina tafia le vailaʻau i vailaʻau o loʻo faʻaalia ai le faavae (alkaline), o le urine e tatau ona mafaufau i ai (pH e sili atu i le 7). A oʻo ina taatele le vailaʻau i mea o loʻo faʻaalia ai mea faʻamalolo, o le urine e tatau ona manatu ole acidic (pH e itiiti ifo i le 7). I le acid-base (acid-base) paleni (paleni), o le urine o le ai ai le eletise ole poma (pH = 7).Ina ia iloa le elemene o le urine, e mafai ona e faʻatau se suʻega faapitoa o le pH.

Pe a filifili e tatau ona faʻatau se suʻega o le pH, e tatau ona e manatuaina: o lenei suʻega o se mea faʻapitoa fale suesue, e ala i le faʻatau e mafai e le tagata gasegase ona iloa mea sese mai le masani masani o le paleni o le acid-base. I le avea ai o se vaega o le Bioscan Penta test, o se suega o le pH urine o se tasi lea o faailoga e lima lea e mafai ai, e leai se tau faaopoopo, e faailoa ai galuega le atoatoa, e aofia ai.

Soo se galuega e le afaina ai le aoga i taimi uma e taʻitaʻi atu ai i se suiga i le paleni o le acid-base.

O le mea lea, o le mea aupito sili ona faigofie, taugofie ma le lautele mo le sailia o mea sese i uiga o le urine, lea o loo molimau mai ai i le faaalia o le maʻisuka poo le le atoatoa o le galuega, o le Bioscan Penta indicator test.

Vaefaʻailoga

O le siaki o le siaki o le Bioscan Penta o se tagata folasia sa saunia muamua i le fale suesue i luga o se mea na faia mai le paʻu oona, ma le lautele o le 5 ma le umi o le 70 millimita. O le suʻega o le suʻega faʻapitoa ua fuafuaina mo le vave faʻavasegaina o le urine i le fale, mo lona faʻaogaina e leai se manaʻoga e maua ni tomai faʻapitoa faʻapitoa ma tomai.

Soʻo se tasi o mea e lima o le pusa test Bioscan Penta e faʻaaoga ai lana lava mataupu faavae o le fuafuaina o se mea se tasi poo le isi mea o le urine:

  • Sensor tali i le faia o le toto i le urine Ole suega ole vaega o le suʻega e faavae i luga o le malosi o le hemoglobin e faʻamalosi ai le faʻamaʻiina o se faailo ile vai elepone vai o loʻo iai i le vanu o faʻaaliga. O le natia o le toto natia e mafai ai e oe ona faʻamoemoeina le maualuga o le hematuria i le va o le 5 i le 250 mūmū totola (mo totoga mūmū mūmū), mai le 0 i le 0.75 milligrams i le deciliter (mo hemoglobin free),
  • Sensor on urine acetone O Bioscan Penta pepa o loʻo i ai le sodium nitroprusside, lea e lanu i le faagasologa o le tali mai le lanu piniki i le lanu mumu (paʻu). O le eletise mo acetone e mafai ai e oe ona faʻatuatuaina le maualuga o le acetonuria i le va o le 0 i le 10 millimoles i le lita / 156 milligrams per deciliter,
  • Sensor test strips Bioscan Penta glucose urinarye aofia ai le kullukose oxidase ma le peroxyidase, tali atu i le kulukose, lanu mai le lanu meamata (i le maualalo maualalo) i le enaena (i se maualuga maualuga), e mafai ai ona e fuafuaina le maualuga o le glucosuria i le va o le 0 i le 1000 milligrams per deciliter / 10 grams i le lita,
  • O le tali o le faʻaaliga faʻapipiʻi i aofaiga atoa o le protein i le urine O pusi test Bioscan Penta e faavae i luga o le mataupu faavae o le pH: o le faʻalavelave faifai pea ma le suiga o le lanu e fuafua i le faʻatonuga (i totonu o se fofo faʻamalosi ma pH = 3.5, tetrabromphenol blue foliga o le lanu lanu ma le protein). O le faailoilo o le siakiina o le siakiina o le albumin i le maualuga o le 0.06 g / l. Le lanu o le faailo e ese mai le samasama (le lava le polotini) i le samasama-lanumeamata poʻo le lanumeamata. O le masini e mafai ai e oe ona faʻamoemoeina le maualuga o le proteinuria i le va o le 0 i le 5.0 kalama i le lita / 500 milligrams per deciliter,
  • Faʻatonu alkaline (pH) o le leo o le vaega o le suʻega e aofia ai le faʻafefiloi o faailoga e lua (methyl red ma bromothymol blue), lea e mafai ai ona fuafua ma le faʻalagolago le pH o le urine i le va o le 5.0 i le 9.0.

O se faʻamaoniaga agavaa o le faʻaaliga o le faʻaaliga o le Pentoscopes Bioscans o le faʻaleleia lea o le mea moni o le pipiiina o le masini. O le faia o se faaiʻuga ole fua faʻatatau i le taimi e filifili ai iuga, e aofia ai le faʻamautuina o se faailoilo faʻapitoa e ala i le faʻaopoopoga (faʻatusatusa) le valivali o le senitisi o le suʻelaʻau i le lanu lanu (laulau) e faʻaaoga i le Bioscan Penta tube.

I luga o taunuuga o le auiliiliga na mauaina e ala i le suʻega o le Bioscan Penta, atonu O mea nei e aʻafia ai:

  • Acetone in urine - o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faavae i luga o le sulfophthalein ma le phenolphthalein i totonu o se siosiomaga maʻaleʻale e mafai ona afaina ai le leo o le siaki i le lanu mumu-violet,
  • Aofaʻiga o le protein i le urini - sese le lelei e mafai ona maua iʻuga o le suʻega o le suʻega e ala i le suʻeina o le urine ma se pH o le sili atu ma le 8, i tagata gasegase o loʻo tagofia fualaau faʻasaina o quinoline ma quinine,
  • O le natia o le toto i le urine - microbial peroxidase e fesootaʻi ma le siama o le urinary infection e mafai ona taitai atu sese le lelei iuga
  • O faʻasalaga le faʻamaonia pe a faʻaaogaina se faʻamaʻitaʻiga e mafai ona tupu i se pusa lapisi e le mama atoatoa e aofia ai faʻamaʻi pipisi (fufuluina o le umukuka) e faʻavae i luga o le ammonium Quaternary,
  • O le i ai o foliga o vailaʻau faʻasolosolo poʻo le nonion ion e mafai ona oʻo i ai sese le lelei o taunuʻuga o le auʻiliʻiliga na mauaina e ala i le suʻega o le suʻega o le Bioscan Penta,
  • O le lagona o le faailoilo o le siakiina o le Bioscan Penta e aafia i le mamafa (mamafa faapitoa) o le urine ma / poo le i ai o le inhibitors o le falemaʻi.

O le siʻitia i le maualuga o le mamafa o le urine atonu tuusao faailoa mai le i ai o le polotini i le urine (0.4 g / l o le porotini e faateleina ai le mamafa o le urine i le 0.004). E i ai ni faʻataʻitaʻiga faʻamalosi e aofia ai se faʻamaoniga eseese mo le mamafa mamafa. Ole tau ole suega o le urine ma isi mea tutusa e maualuga tele; o lo latou faaaogaina i le siama o le proteinuria e leai sona aoga.

E tusa ai ma le "All-Russian Classifier of Economic Activities, Products and Services" (OKDP), o le suʻega o ata faataitai mo le suʻesuʻeina o urine o le Bioscan Penta ua tuʻuina atu i ai le numera 2429422 - "Complex diagnosis reagents". Kamupani o loʻo aʻafia i le faʻatauina o suʻega suʻega ua tuʻuina atu i ai se numera o fuainumera statistics OKVED 51.46.1 (Faʻatauga o vailaau faʻamaʻi ma vailaʻau faafomai).

O faʻataʻitaʻiga o le Bioscan Penta, e tusa ai ma le "Nomenclature faʻavasegaina o masini faʻapitoa e vasega, e faalagolago i le ono lamatia o latou faʻaogaina", o le vasega 2a (masini faafomaʻi ma le tikeri o tulaga lamatia).

O se isi mea e fai i suʻega o le Bioscan o se faʻataʻitaʻiga masani o le urine.

Urinalysis (OAM, suʻesuʻeina o le urine) o se faʻalavelave o suʻesuʻega i suʻesuʻega suʻesuʻe o le urine ua faia mo faamoemoega tau faʻamalositino. O le faʻaaogaina o se faʻataʻitaʻiga lautele i luga o faʻamatalaga o le faʻataʻitaʻiga o suʻesuʻega, e le naʻo se suʻesuʻega o meaola o meaola ma mea faʻainisinia o le urine, ae o le microscopy foi o le palapala (faʻaaogaina o se microscope).

Aʻo faia se suʻesuʻega lautele, i le avea ai o se tulafono, e faʻaaogaina i aso uma.

Uma i aso uma o uma urine aveese mai le tino i le ao (24 itula). O le urine i aso uma, e ese mai i le tasi urine urine ua faʻaaogaina i le siakiina o vaega o suʻega, o se faʻamatalaga faʻalauiloa mo suʻesuʻega.

O le tagata lava ia e faʻamaʻi faʻamaʻi ma faʻataʻitaʻiga a Bioscan Penta, e tusa lava pe mulimuli i faatonuga uma, e le o se mea e suitulaga mo iloiloga masani a le setete o le soifua maloloina e se fomaʻi agavaa, fomaʻi.

Instruction Bioscan Penta

O le faitauina o nei faatonuga mo le faʻaaogaina o pusa test Bioscan Penta e le tuusaunoaina le maʻi mai le aʻoga "Faatonuga mo le faʻaaogaina o faailoilo mo se suʻesuʻega maeʻaeʻa o le urine Bioscan Penta"tuʻu i luga o le paipa.

Pe a faʻaaogaina le suʻega o le ata o Bioscan Penta, e le tatau ona e paʻi atu i le elemene elemene, e tatau ona e mulimuli i tulafono lautele o le tumama.

O le naunautaiga o le kulukose i le urini e tatau ona faia i le vevela o +10 i le +30 ° C.

E tatau ona faʻaaogaina le suʻega faʻapitoa o le siaki mai le paipa mo le suʻega ile 60 minute.

O le suʻega o le Bioscan Penta ua fuafuaina mo se suʻesuʻega se tasi. A maeʻa ona aveese mai le paipa, e tatau ona faʻaaogaina le fasi siaki i totonu o le 24 itula.

Mo le auiliiliga, e tatau ona e faʻaaogaina fou (e le sili atu i le 2 itula), ae le o le centrifugged, faʻafefiloi lelei, urine tuʻuina i totonu o se pusa tioata. Faʻasolosolo taimi umi, o le maualuga o le pH o le mimilo e fesuiaʻi i le itu o le alo, lea e mafai ona tau atu i taunuuga leaga.

O le auiliiliga sili ona saʻo auiliiliga o le a maua mai i suʻesuʻega. le taeao urine. O le tapulaa aupito maualalo manaʻomia mo le suʻega e 5-10 milliliters.

Pe a filifilia le aofaʻi aupito maualalo o le urine mo le suʻesuʻega e tatau ona amanaʻia le aofaʻi o elemene faʻaalia e tusa lava pe sili atu i le tolusefulu lima milimita o le masini. Afai e le lava le mimii, ma faʻamaoniga uma e matua faatofuina i le faataitaiga faataitai, o le a paʻu le malosi o le palasitika, lea e mafai ona taʻitaʻia ai lagona o tagata taʻitasi. O le mea lea, e tatau ona faatofuina le siaki o Bioscan Penta pe a lava le mamafa o le urini, pe tatau foi ona faʻaaogaina se beaker laboratory (test tube).

I le maeʻa ai o faʻatonuga uma o sauniuniga, e tatau ona e faʻaauau le auiliiliga:

  1. Tatala le pusa (penitala) i fasi pepa o le Bioscan Penta, aveese le fasi pepa, ona vave tapuni lea o le pu i se tapuni,
  2. Mo le 1-2 sekone, faʻatofu se vaega o le suʻega faʻasolo ma elemene iloga i le urini ina ia mafai ai ona taofiofia ata uma e lima i le urine,
  3. A maeʻaeʻa, aveese le tele o le vai e ala i le faapipiiina o le pito i luga o le fagu po o le paʻiina o elemene o loʻo i luga o pepa mama mama,
  4. E tatau ona faia le 10-120 sekone pe a uma le aveeseina o le siaki mai le urine, ma faʻatusatusa le lanu o elemene elemene ma le lanu lanu (laulau) tuʻu i luga o le gaʻo.

O le taimi o tali o faailoga e eseese:

  • O fua o le pH (acidity) o suʻega o le a iloa i le 10 sekone,
  • O taunuʻuga o le suʻega mo le aofaʻiga o le protein ma le toto o tagata fai togafiti o le a lauiloa i le 60 sekone,
  • O taunuʻuga o le kulukose ma le acetone test o le a lauiloa i le 120 sekone.

O fua o le lanu o le Bioscan Penta pepa o ituaiga eseese e ono eseese i le saturation o lanu. Pe a faʻatusatusa se sela e iai le lanu lanu, ia faʻaaoga le fua o le faʻamaʻi lea na aveesea ai le siaki.

Ole aʻafiaga o vailaʻau taʻitasi, o isi metabolites i luga o taunuuga o le auʻiliʻiliga e le o taimi uma e mafai ona vaʻaia. O taunuʻuga o le auʻiliʻiliga, lea e le fetaui ma le ata o le maʻi poʻo foliga faʻalavelave, e tatau ona siakiina e seisi auala suʻesuʻe. E tatau ona toe faia le suʻesuʻega pe a maeʻa le faʻamalositisi.

O le puipuia o le leiloa o meatotino o vaega o suʻega, lea e ono mafua ai taunuuga le mafaamatalaina ole auiliiliga, o tulafono ole teu oloa ua faatuina e le kamupanī e tatau ona matauina.

Teuina o pepa siaki Bioscan Penta

E tatau ona teuina paʻu o le siama o le Bioscan Penta i le vevela o le +2 i le +30 ° C, i se nofoaga malulu e le mafai ona maua e tamaiti, e aunoa ma le aveeseina o le mea mai le tapuni o le pu. O le nofoaga e teu ai e tatau ona malupuipuia puipuia mai vavao o solventic organic, acids, alkalis ma le maualuga o le susu i le taimi atoa. O le soifuaga o olaga o Bioscan Penta e faʻataʻitaʻiina ai le 2 tausaga mai le taimi o le faʻasalaga. A maeʻa le amataga o le pipili, e tatau ona faʻaaoga fasipepa i totonu o le lima masina.

E le tatau ona lafoaia ia fasipepa pe a uma le taimi atofaina.

A faʻaaogaina pusa test Bioscan Penta i totonu o le falemaʻi, faʻaaogaina fasipepa e tatau ona manatu o mea ua pisia, o le teuina saoloto e le taliaina. E tatau ona lafoaʻi fasi pepa faʻaaogaina e tusa ai ma faatonuga faʻaosooso.

O le lanu lanu e tuʻuina i luga o le Pentoscopic Bioscan tube e tatau ona puipui mai le susulu tuusao ina ia taofia ai mai le vaivai.

Ketone tino

I lalo o lenei igoa, e tolu tuufaatasiga o loʻo gaosia i le ate. E aofia ai:

  • acetone
  • peta-oximebased
  • acetoacetic acid.

Ketones ua faia i totonu o le tino ona o se taunuuga o le faʻasaʻolotoina o le glycogen mai le tino. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e le 'ai se tagata i le taimi, e leai se mea e maua ai e lona tino le malosi, talu ai o faleoloa o glycogen i totonu o le ate o loʻo taʻavale. Ona amata loa lea o le susunuina o tamaoaiga. O le mafuaʻaga lea e sili ai ona fiafia tagata fiaʻai i le fiaʻai, e ui lava e tele aʻafiaga.

E masani lava, o ketones o loʻo i ai i totonu o le tino i ni aofaiga itiiti. E le mafai ona faʻamautuina i latou e auala masani i fale suʻesuʻe. O le mea lea, o ketonuria o taimi uma lava o se togafitiga.


Mo le maʻisuka, o le faagasologa o le ketone formation e matua matautia lava. O le faʻaoʻoina o nei mea faʻapitoa e mafai ona oʻo i se tulaga oona. Ona oʻo mai ai lea o se coma. O le tele o taimi e tupu lenei tulaga i le ituaiga muamua o faʻamaʻi, ae faʻatasi ai ma le lona lua e le faʻatea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tagata ua leva ona mafatia i le maʻisuka ituaiga II mo se taimi umi, ae le iloa e uiga i lea mea aʻo lei amataina se tasi o faafitauli ogaoga.

O se faailo o le maʻisuka e le oʻoʻoʻo o se mea faʻaopoopo tutusa i le urine o glucose ma tino ketone.

E le o se mea faʻafuasei le faia e Bioscan o faʻamaoniga faapitoa mo tagata maʻisuka e suʻeina ai nei mea faʻasolosolo. Ae e mafai ona e faia ni suʻesuʻega eseese. Pe a faasaʻoina le togafitiga o le inisalini, o le auiliiliga o ketones ma glucose e fautuaina ina ia faia i le fa itula seia oʻo lava i le toʻa atoatoa i le faʻamautuina o le tulaga o le maʻi.

E pei o le suʻesuʻeina o le glucose, e faʻamaonia tino tino o le ketone, o le avega mo le lona lua o loʻo faʻatofu i le urine, ma o le taunuuga e tatau ona faʻatali mo le lua minute.
Mea aoga o le kinnamona - faʻapefea ona faʻaaoga meaʻai i vailaʻau?

Aspartame poo le sui? O le a le aoga sili atu mo le maʻisuka ma le tagata lautele?

Faiga i luga ole mulivae. Aisea e tatau ai ona latou fefefe ma pe faapefea ona taulimaina i latou?

Toe i totonu o mea

E naʻo le tasi le minute e manaʻomia e iloa ai mea o loʻo iai le protein i le urine ma le pusa o le Bioscan
Mo se maʻi suka, e taua tele lenei mea. O le mea moni o fatugaʻo e masani ona vaivai i le tele o tausaga e pamu ai vai i le maualuga o le suka. E faasolosolo ona aafia i latou i faʻamaʻi eseese, lea e tuʻuina i lalo o le igoa lautele o le "nephropathy o le maʻisuka". Muamua lava, o le proteinin protein "faʻaalia" le fatuga i le taimi muamua. O le taimi lava e tulaʻi ai ona mea, ua oʻo i le taimi e suʻesuʻe loloto ai fatugaʻo.

E faʻafia ona siaki siama mo le protein - e tatau i se fomaʻi ona fuafua. Faʻatau togafitiga lelei ma se taumafataga lelei, o faʻamaʻi mai gaʻo e tupu na o le mavae lava o le tele o tausaga. Faʻatasi ma se uiga le faʻaeteete i lona maʻi ma / poʻo le le saʻo le togafitiga - i le mavae ai o le 15-20 tausaga.

O suʻega faʻasaienisi suʻesuʻe e faia ia le itiiti ifo ma le taʻitasi i le tausaga, seʻi vagana ai faʻamaonia faʻamaonia e faʻasalaina i se isi itu. Ae e mafai ona e mataʻituina le auai / le i ai o le popo i totonu o le urini e faʻaaoga ai faʻamatalaga faʻaalia.

Toe i totonu o mea

Taulaga

O fasi pepa ua fuafuaina mo le suʻesuʻeina vave o le urine, e le gata i le fale, ae faʻaaoga foi le au faʻapitoa e fesoasoani i le fuafuaina o uiga o meaola.

O le faʻamatalaga o se faailoilo lelei o lona uiga o le faʻamaonia o se vaega faapitoa e faʻamaonia ai le i ai o se togafitiga faʻapitoa. O suiga i le paolo o le elemene elemene o loʻo taua manino ai le i ai o se metabolite ma e faatatau i se tali lelei. O se faailo o le semi-quantitative e aofia ai le fuafuaina o le maualuga o mea e iloagofie e ala i le vaai faalemafaufau i le lanu lanu o le elemene faʻamalosia.

Faʻaaogā fasi faʻataʻitaʻiga e faʻatautaia ai le pulea o le tulaga o se faʻamaʻi ua leva ona iloa ma ia maua ai ni faʻafitauli fou faʻaleaga. E aofia ai:

  • maʻisuka
  • glucosaria o fafine aʻo maʻitaga,
  • faʻamaʻi pipisi i le urethra,
  • nonoa le faʻaleagaina o vaʻaia o alavai,
  • le faʻatulagaina o le aofai.

"Mataʻamuʻe kemisi" ma le "Bioscan"

O le toto, mimi ma le fulufulu o se tagata o loʻo i ai ni vailaʻau vailaʻau eseese. O le masani lava masani, ae e le masani foi mo le tino - mo se faʻataʻitaʻiga, pe a inuina le ava malosi poʻo le vailaʻau oona.

O le faʻaaogaina o fasi faʻaaliga e faʻavae i luga o le mataupu o le "kemikolo matū". I le faapuupuuga, o lona uiga o se suʻesuʻega o le tuufaatasiga o le vailaʻau e aunoa ma le tuʻuina i soo se fofo. O se auala faapena e le gata ina faʻasolo ai i vaega uma, ae ia faʻaalia foi le tele o le mea o loʻo aofia ai le fesoʻotaʻiga.

O le mea lea, o suʻega a le Bioscan e fesoasoani e vave siaki le urine mo le toto o le toto, ma le gaʻo mo le maualuga o le ava malosi. E mafai ona faia lenei mea e tagata tomai faapitoa i falemaʻi falemaʻi poʻo soʻo se tasi na oi latou lava.

Mo tagata e maua i le maʻisuka, e ofoina mai e le kamupani ni suʻega faʻapitoa.

Pentoscope Color Scale

O le lanu lanu (laulau) mo le toto o Bioscan Penta e lua vaega (o le muamua mo le tali e aunoa ma le siama, faatasi ai ma mea o le microscopic, o le lona lua mo le tali atu i le siama, o le lanu). O vaega taʻitasi o loʻo i ai faʻamaumauga e fa e tutusa ma le numera o lela mumu i le 1 μl / hemoglobin free i le 1 mg i le 100 μl: 0 (leaga), 5-10 (0.015), 50 (0.15), 250 (0.75).

Analogs o Bioscan Penta

O fualaau faafomaʻi nei e tutusa lelei (synonyms) o le Bioscan Pent mo le fuafuaina lelei ma le maʻoti o le faʻaaogaina o le urine.

Faʻamatalaga ole Bioscan Penta ile faʻailoga lima:

  • Pentafan / Pentafan Laura - Vaega faʻataʻitaʻiga a Europa mai Erba Lahema, Czech Republic,
  • Uripolian - fasi mai le Biosensor AN ma faailoilo e sefulu e mafai ai ona faʻatalanoaina le urine e tusa ai ma uiga nei - glucose, tino o le ketone, toto latutu (erythrocytes, hemoglobin), bilirubin, urobilinogen, density (cellular blood cells), acid ascorbic, protein total (albumin and globulins) ma le eletise (pH).

Bioscan Penta tutusa i ni faailoga se lua (glucose ma acetone i le urine):

  • Ketoglyuk-1 (Ketoglyuk-1 Nu. 50) mai le kamupani Rusia Biosensor AN.

O se analogue i ni faailoga se lua (protein atoa ma le eletise (pH) o le urine):

  • Albufan (Albufan Nu. 50, AlbuPhan) - Pusi Europa mai Erba Lahema, Czech Republic.

Analog Bioscan Penta i fuaitau o le pH (tali, acidity) o le urine:

  • Uri pH (Uri pH Numera 50) Faʻailoga a le Rusia o faʻataʻitaʻiga o suʻesuʻega faʻavasegaina mai le kamupani Biosensor AN,
  • Bioscan pH (Bioscan pH Numera 50 / Nu. 100) - Pusi Rusia mai le fale e tasi.

Analog Bioscan Penta i faaupuga o le "protein atoa i le urine" (proteinuria):

  • Uribel (Uribel Numera 50) - Faʻaaliga Rusia o faʻataʻitaʻiga o suʻesuʻega o faʻataʻitaʻiga mai le kamupani Biosensor AN, Rusia,
  • Bioscan Belok (Bioscan Belok Nu. 50 / Nu. 100) - fasi mai Bioscans,

Faʻalogo i upu o le "glucose i le urine" (glucosuria):

  • Bioscan Glucose (Bioscan Glucose Numera 50 / Nu. 100) - faʻamatalaga faʻamaonia a le faʻamatalaga a le faʻailoga a le Russian visual diagnostic mai Bioscans,
  • Glukofan (Glukofan No. 50, GlukoPhan) - faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga o le gaosiga a Europa mai Erba Lahema, Czech Republic,
  • Urigluk (Urigluk Nu. 50) - pepa mai le kamupani Rusia Biosensor AN.

Analog of Bioscan Penta i upu o le "acetone in urine" (acetonuria):

  • Bioscan Ketone (Bioscan Ketones Nu. 50 / Nu. 100) - Faʻamatalaga faʻamaonia o faʻamaonia o faʻamatalaga vaaia a Russian,
  • Ketofan (Ketofan No. 50, KetoPhan) faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga o le gaosiga a Europa mai Erba Lahema, Czech Republic,
  • Uriket-1 (Uriket-1 Nu. 50) pepa mai le kamupani Rusia Biosensor AN.

O se analogue i upu o le "toto latini i le urine" (hematuria):

  • O faʻataʻitaʻiga faʻamaonia (Hemofan Numera 50, HemoPhan) - Pasefika Europa mai Erba Lahema, Czech Republic,

O ata o suesuega o le Bioscan Penta ua mamanuina e iloa ai, e aofia ai, maualuga maualuga o le kulukose i le urine. O se isi togafiti o faʻamalositino o le fua ole kulukose i totonu o le toto. O lenei metotia e sili atu ona saʻo ma faʻamaonia, ae o le toto atoa e manaʻomia mo le auiliiliga.

O loʻo i ai faʻatusatusaga nei o le Bioscan Penta, faʻataʻitaʻi suʻega o le kulūkose toto e le manaʻomia ai le faʻaogaina o se glucometer:

  • Betachek (Betachek Nu. 50, Betachek Visual testing strips) - faʻataʻitaʻiga o ata faataitai mai NDP (Ausetalia), e iloga i lona tau maualuga ma le saʻo atoatoa i le fuaina o le glycemia,
  • Siata (Siata # 50) - faʻaaliga mai le Biosensor AN, Rusia.

O tau o nei meafaifaʻatese e sili atu le maualuga.

Price Bioscan Penta

Ole tau o Bioscan Penta pepa faʻataʻitaʻiga mo le fuafuaina o mea tau urine e ala i faailoga lima e le aofia ai le tau o le faʻatagaina pe afai e faatauina fasi pepa i luga o se falemaʻi i luga o le initaneti. O tau e mafai ona fesuiaʻi tele i luga o le nofoaga o le faʻatau.

Tau faʻatatau o Bioscan Penta:

  • Rusia (Moscow, St. Petersburg) mai le 285 i le 340 ruuga Rusia,
  • Ukraine (Kiev, Kharkov) mai le 94 i le 112 Ukrainian hryvnias,
  • Kazakhstan (Almaty, Temirtau) mai le 1342 i le 1601 Kazakhstani tenge,
  • Belarus (Minsk, Gomel) mai le 74,955 i le 89,420 Perotini Belarusian,
  • Moldova (Chisinau) mai le 80 i le 95 Moldovan Lei,
  • Kyrgyzstan (Bishkek, Osh) mai le 311 i le 371 Kyrgyz soms,
  • Uzbekistan (Tashkent, Samarkand) mai le 11052 i le 13185 Uzbek soums,
  • Azerbaijan (Baku, Ganja) mai le 4.2 i le 5.1 Manatsia Azerbaijani,
  • Armenia (Yerevan, Gyumri) mai le 1958 i le 2336 Faʻamasino Armenia,
  • Georgia (Tbilisi, Batumi) mai le 9.7 i le 11.6 Georgian Lari,
  • Tajikistan (Dushanbe, Khujand) mai le 26.8 i le 32.0 Tajik somoni,
  • Turkmenistan (Ashgabat, Turkmenabat) mai le 13.8 i le 16.4 taumafa fou a Turkmen.

Faʻatau fasi faʻataʻitaʻiga Bioscan Penta

E mafai ona faʻatau ni faʻataʻitaʻiga o le Bioscan Penta mo le suʻesuʻeina o urine e ala i faailoga lima i totonu o le falemaʻi e faʻaaoga ai le tautua o le tusiina o vailaʻau, e aofia ai. Ae e te leʻi faatauina Bioscan Penta, e tatau ona e faʻamalamalama le aso e muta ai. E mafai ona e siakiina fasi pepa a Bioscan Penta i soʻo se falemaʻi faʻainitaneti i luga o le initaneti, o le faʻatau atu e faʻatinoina ma le faʻatagaina e le faifeʻau, e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi.

Faʻamatalaga e uiga i Bioscan Penta

O faʻamatalaga e uiga i Bioscan Penta i tagata maʻi o le tele o mea lelei. O tagata maʻi latou te matauina le faigofie ma le faigofie o le faʻaogaina o vaega o suʻega: e oʻo lava i se tamaititi e mafai ona ia faia i se tulaga tutoatasi se suʻega o le urine. Faatasi ai ma iloiloga le lelei e uiga i le Bioscan Penta, e le mafai ona maua i le tele o vailaau mo togafitiga, vailaau faasaina, o se tau maualuga, e le lava le sao o le faailoga Bioscan Penta pe a fuaina le kulukose i le urine.

Ituaiga o Fua o Tofotofoga

I aso nei, o le tele o atunuʻu o loʻo gaosia oloa o suʻega. Faatasi ai ma kamupani lauiloa e aofia ai:

  • Rusia - "Bioscan" ma le "Biosenor",
  • Korea - Uriscan,
  • Kanata - Multicheck,
  • Swiss - Mcral-Test,
  • Amerika - UrineRS.

Soʻo se gaosioloa e tuʻuina atu se lisi tele o kesi faʻataʻitaʻiga e fesoasoani ai e suʻe ni ala faʻapitoa:

O le tuufaatasiga o se faailoiloga o nisi elemene reagent i luga o se tasi suʻega e mafai ai ona faʻamaonia le faʻamaonia, i le amanaʻiaina o sini o loʻo tuliloaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia pulea le maualuga o le suka i le maʻisuka, e faʻaaogaina ai le kulūkose ma ketones i le suʻega. I mataupu e iai faʻamaoniga o le nephropathy o le maʻisuka, e fautuaina e faʻaaoga fasi pepa e faʻapipiʻi ai faʻamatalaga:

E talitonuina e iai soʻo se tagata gaosi oloa e faʻaaogaina ni faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina e le gata mo suʻesuʻega, ae faʻapea foʻi meafaigaluega pe a faʻaaogaina auʻiliʻili.

Tuutuuga o le faaaogaina

O le faia o se siakiga siaki, ua fautuaina e tausisi i tulafono patino, o le vavaeeseina lea e mafai ona taitai atu ai i faailo sese:

  1. Aua e te tago atu i le vaega o le ata.
  2. Fai le faʻagasologa i le vevela o le sefululima i le luasefululima tikeri o le vevela. I lalo ifo o tulaga faigata, o le tali o le tali e faaititia ai le taua, lea e aofia ai taunuuga sese.
  3. Afai o loʻo i totonu o le pusaaisa le mimi, e tatau ona vevela i le vevela e manaʻomia.
  4. O le teuina o vai ola e filifilia mo le suʻeina mo le silia ma le lua itula e faasaina. A le o lea, o le mea e faʻaaogaina ai le tino.
  5. Faʻaaogaina se tasi fasi pepa e faʻasaina.
  6. E le fautuaina e faʻafefiloi le faailo i le iniseti mo se taimi uumi - o loʻo i ai se avanoa e tuʻuina atu ai le elemene o le eletise mai luga o le fasi pepa.
  7. I le tatalaina o le afifi, e tatau ona faʻaaoga uma suega i totonu o le vaitaimi ua faʻamaonia e le kamupanī - e le silia le ono masina.
  8. Aua le faʻaalia le fua i le faʻalauteleina o le faʻaaliga i le ultraviolet malamalama ina ia le paʻu le leo.

Urobilinogen ma bilirubin

O se faʻaopoopoga oa latou mea o loʻo faʻamaonia ai suiga i le gaioiga o le ate ma le talo. O le fua fua e maualalo le maualuga o le 2 mg / l, ma le maualuga o le 80. O le faateleina o le mea o loʻo i ai nei elemene o le a mafua ai le faateleina o le saturation lanu o laina laina. O taunuʻuga lelei o le suʻega mo le bilirubin e faʻamaonia ai le i ai poʻo le atinaʻeina o le hepatitis.

O suʻega mo lenei elemene o loʻo faʻaaogaina i mataupu e iai faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o fatugaʻo, faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma le maʻisuka. O le Creatinine e matua aʻafia i le malosi o le gaosiga o le tino, o lona maualuga e faalagolago i le maso maso.

E faavae i luga o le mea moni e faʻapea e le toe suia le faʻaoga o le musika, ona tumau ai lea o le maualuga o le fatu. O lona faateleina i le urine e afua mai i le gau o le fatuga, maʻi inu, o se meaai ma se tele o aano o manufasi, avega faaletino.

O lo latou faʻamaoniga i le biofluid e mafai ona mafua ona o mafuaʻaga e lua:

  • i le faagasologa o le olaga ma le gaioiga o faʻamaʻi leaga (i se tulaga talitutusa, o le fomaʻi e iloa ai siama),
  • ona o le taumafaina o meaʻai e aofia ai le tele o palapala.

I le tele o tulaga, o le siakiina o le gaosi oloa e faʻamaonia ai le atinaʻeina o faʻamaʻi urogenital infectious disease.

E ui lava o le metotia o le faʻaaogaina o fasi pepa e ese mai i le faʻataʻitaʻiga faigofie ma le faʻaogaina, o loʻo tumau pea le i ai o se vaega taua o le avanoa o le a faʻaaoga sese ia faʻamatalaga maua. Ae afai e te mulimulitai i tulafono uma mo le faʻaaogaina o meafaigaluega mo siakiina e le tagata lava ia, ona faʻaitiitia ai lea o aʻafiaga o mea sese.

Faaaogaina o le Pentoscopic Bioscan Faamatalaga

O le faʻamatalaga o le mea e iloa ai mea faʻapitoa e iloa ai le faʻaogaina o meaola (indicator) mo le suʻesuʻeina o urine "Bioscan Penta" o le 'auʻaunaga faafomai "My Tablets" o se tuufaatasiga o mea e maua mai tusitala mautu, o se lisi o loʻo i le vaega o "Notes" ma "Faatonuga mo le faʻaaogaina faʻapitoa o faʻamatalaga vaaia a le Bioscan Penta"o loʻo tuʻuina atu i le gaosiga o paʻu o suʻega. E ui i le mea moni e faapea o le faʻamaoni o le faʻamatalaga o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusitusiga "Vaega o suʻega mo suʻesuʻega faʻamatalaga Bioscan Penta"Faʻataʻitaʻiina e tagata tomai faapitoa fomaʻi, o mea o loʻo i totonu o le tusiga e mo na o le faʻamatalaga, e leai taʻiala mo ia lava (e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi o se fomaʻi agavaa, fomaʻi) suʻesuʻega, suʻesuʻega, filifiliga o auala ma metotia o togafitiga.

Aʻo leʻi faʻatau ma faʻaaogaina pusi test a Bioscan Penta, e tatau ona e faamasani ia oe i faatonuga a le kamupanī mo le faʻaaogaina.

O faatonu o le faitotoa "My Pills" e le o mautinoa ai le moni ma le talafeagai o mea na tuuina atu, talu ai o auala o le siakiina, puipuia ma le togafitia o faamaʻi e masani ona faaleleia. Mo le mauaina o togafitiga faafomaʻi atoatoa, e tatau ona e faia se taimi atofaina ma se fomaʻi, o se fomaʻi agavaa, o le urologist, muamua.

Faamatalaga

  • Faʻaaliga vaaia (faʻamaoniga) faʻasolosolo faʻataʻitaʻiga, faʻamatalaga o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga - o mea na faʻapipiʻi na saunia i le fale suesue i luga o se palasitika poʻo se pepa pepa. Aua le faʻalavelaveina i fasi siaki elemene e faʻaaogaina ai siama.
  • in vitro«>in vitro , in vitro (mai le Latina "i totonu o le tioata") - o se ituaiga o suʻesuʻega na faia i microorganisms, sela poʻo mole molemoa i totonu o se siosiomaga pulea i fafo atu o latou uiga masani o meaola, i se isi faaupuga - in vitro - tekonolosi suʻesuʻe suʻesuʻe fafo gaioiga maua mai mea ola. O le mea lea, i le iloiloga o le tele o le hematuria, glycosuria, proteinuria, acetonuria ma le iloiloga o le eletise o le urine, urine (ma le toto gasegase, glucose (sugar), proteins (proteins), o le ketone bodies (acetone) o loo i ai) o le tino o le tagata, ma o le suʻega o ata vaaia a Bioscan Penta o se mea e iloa ai suʻesuʻega, o le suʻesuʻega lava ia e faia in vitro. I le Igilisi, o se synonym in vitro o le faaupuga "i le tioata", lea e tatau ona malamalama lelei i ai o "i totonu o se suʻega suʻega." I se tulaga lautele in vitro faʻatusatusa i le fuaitau i vivoo lona uiga o suʻesuʻega i luga mea ola (i totonu).
  • Laʻau toto mumu, o totoga mumu mumu o le toto postcellular o lona gaioiga autu o le fesiitaiga o le okesene mai mama i tino o le tino ma le felauaiga o le carbon dioxide i le isi itu. O toto mumu toto e faia i le gaʻo osia i se fua faatatau o le 2.4 miliona totola mumu i lona lua.

25% o siama uma i le tino o le tino o sela mumu toto.

  • Hemoglobin - o se fusi uʻamea e uʻamea i le uʻamea lea e mafai ona fusifusia i le okesene. Hemoglobin e maua i le cytoplasm o le toto mūmū mūmū, avatu ia i latou (taʻitasi, toto) se lanu mumu.
  • Faʻasalaga o Renal - o se maʻi faʻaleagaina o le tino, e mafua ai ona le lelei le malosi o le eletise, eletise, vai, ma isi ituaiga o metabolism. O le mafuaaga taatele o le toilalo o fatugaʻo o le maʻisuka (

    33% o mataupu) ma le toto maualuga (faʻaaogaina)

    25% o mataupu). I le tele o isi tulaga, o mafuaʻaga o le faʻaaogaina o le tino o le tino o faʻamaʻi tino.

  • Endocrinology - O le saienisi o galuega ma le fausaga o le pito o le endocrine (o le endocrine), o hormones (oloa) na gaosia e i latou, o auala o latou faʻavae ma gaioiga i le tino o le tagata. O le Endocrinology foi e suʻesuʻeina ai faʻamaʻi na mafua ona o le afaina o le pito o le endocrine, ma sailia auala e togafitia ai faʻamaʻi e fesootaʻi ma maʻi i le endocrine. O le maʻi masani o le endocrin masani o le maʻisuka.
  • Inisalini - o le hormone protein o le natura peptide, lea e faia i peta beta o tamaʻi pancreatic o Langerhans. O le inisalini ei ai sona aafiaga taua i le metabolism i le toetoe lava o mea uma o le tino, aʻo lona gaioiga autu o le faaitiitia (tausia masani) glucose (suka) i totonu o le toto. O le inisalini e faʻateleina ai le gaogao o membsas plasma mo le glucose, faʻamalosia ai glycolysis enzymes autu, e faʻamalosia ai le fausia o le glycogen i le ate ma muso mai le kulukose, ma faʻaleleia ai le tuʻufaʻatasiga o palatini ma gaʻo. E le gata i lea, o le inisalini e taofia ai le gaioiga o le enzymes lea e talepeina ai gaʻo ma glycogen.
  • Laʻau paʻepaʻe toto - sela o le paʻepaʻe paʻepaʻe, o se vaega eseese o sela toto o galuega eseese ma foliga vaaia. Vailaau paʻu o le toto e puipui ai le tino o le tagata mai i fafo o le tino.
  • Faʻailoga, o le faʻafeiloaʻiga o tali (mai Latina i totonu - "tuai, taofi, taofi") - le igoa lautele o mea e faʻalavelave pe taofia ai le kosi o le physico-kemikali poo le physiological (tele le enzymatic). O le faʻasaina poo le puipuia o mea e fai e mafua mai i le mea moni e faapea o le inhibitor e poloka nofoaga o loʻo aʻafia ai le gasegase poʻo le tali atu i mea o loʻo galue malosi ina ia maua ai ni mea faʻapitoa.
  • Ata faʻaleleia (o le faʻasalaga "falemaʻi" e faʻaaogaina i fomaʻi) - o se seti o faʻaaliga ma foliga o le faʻafitauli o le faʻamaʻi (e aofia ai faʻataʻitaʻiga o faitioga), faʻamaoniga patino ma le leai ni faʻamatalaga, ma faʻamaumauga mo suʻesuʻega, togafitiga ma togafitiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le toto i le urine o se vaega o le ata o le vascularitis vasoritis.
  • Urology, urology (mai le Eleni _9, P22, 1, _9, _7, - "urine" ma le "5, a2, 7, _9, 2, "-" upu, saienisi, suesuega, malamalama ") - o le togafitiga faafomai suʻesuʻeina le mafuaʻaga (etiology), kosi (pathogenesis), faʻalelei ma faʻaleleia mea o loʻo i ai ma atinaʻe auala fou mo le suʻesuʻega, togafitiga ma le puipuia o faʻamaʻi o le tino urinary system, slanders, malaria o le tamaʻitaʻi, ma isi togafiti faʻaleagaina i totonu o le potu toe faʻafouina.

    Urology o se taotoga o taotoga, o se lala o taotoga, ma, e le pei o le natura, e feagai ma faafitauli faʻapitoa togafitiga faiga ma okeni o loʻo i luga.

    O maʻi sili ona taatele o le prostatitis, o le urethritis, cystitis, o le tino, o le kanesa o le susu, o le kanesa prostate, cancer cancer, cancer testicular - o faʻamaʻi pipisi, faatasi ai ma albuminuria (proteinuria).

    O faʻafitauli faʻafuaseʻi faʻapitoa i le tuʻuina atu o togafiti faʻafomaʻi faʻapitoa i le tulaga o le tumau o le urinary retaining, renal colic, anuria ma hematuria.

    E mafai ona faʻaaogaina pusa suʻesuʻega a le Bioscan Penta mo both albuminuria ma hematuria.

    Tau ma le afifi

    O siaki o le Bioscan o loʻo faʻapipiʻiina i pusi peni faʻasolosolo ma le faʻavaa. E mafai ona latou 150, 100 pe 50 i le taga. E eseese le olaga, e masani lava 1-2 tausaga. E faʻalagolago lava i le faʻamoemoega o le faʻamaufaʻailoga. O le tau o oloa Bioscan e faʻalagolago i le tele o mea:

    • numera o fasipepa i se afifi,
    • au faʻatau
    • fesoʻotaiga o falemaʻi.

    Tau faʻatatau - e tusa ma le 200 (lua selau) rubles i pafe o 100 fasi pepa.

    I le maʻisuka, e le gata o mea taumafa e taua, ae o le faʻaauau pea o le siakiina o le tagata lava ia ma suʻesuʻega. O le faʻaaogaina o meafaigaluega i le fale e le mafai ona suia 100% uma suʻega suʻega. Ae peitai, o lenei metotia o le a fesoasoani e siaki suiga i lou tulaga ma taofi le leaga o faʻaaliga o le maʻi.

  • Tuua Lau Faamatalaga