Golubitox mo le maʻisuka: faatonuga mo le faʻaaoga ma le toe iloiloga o le tuufaatasiga

I luga o le Initaneti e mafai ona e mauaina faʻasalalauga o fualaau eseese mo le maʻisuka. Golubitoks e pa'ū mai le maʻisuka e sili ona lauiloa - o se sauniuniga mai vaega masani e faʻavae i luga o se faʻamatalaga lanumoana. E le mafai ona faatauina i le fale talavai e pei o isi vailaau, talu ai e na o luga o le upega tafaʻilagi aloaia, e fai mai e 3 pata o le fualaau faasaina e mafai ona suia ai le 0.5 ipu vai poo le 1 ipu o vine, ma faʻaitiitia le faʻamaʻi tumau.

E TATAU ONA ILOA! E oʻo lava i le maʻisuka maualuga e mafai ona faʻamalolo i le fale, e aunoa ma se taotoga poʻo falemaʻi. Tau lava faitau le mea na fai mai Marina Vladimirovna. faitau le fautuaga.

O le a le ituaiga o fualaau faasaina?

Golubitoks o se vailaau mo le maʻisuka na faia i luga o le lanu vine. O se faʻaoga o mea aoga uma. A faʻapipiʻi le pa'ū, e faʻaaogaina uma vine ma laau laʻau e iai mea aoga. Ona o lona natura natura, ua mafai ai e le oloa ona faʻamautuina le maualuga o le suka i totonu o le toto o se tagata, le tino o le tino, e oʻo atu ai i le gaoioiga o le autonomous ma le fatugalemu o le tino.

E faaitiitia vave le suāuʻu! O le maʻisuka i le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faafitauli i le vaʻai, tulaga paʻu ma le lauulu, maʻi o le tino, gangrene ma e oʻo lava i tumutumu faʻamaʻi! Sa aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻavasega ai a latou sukū. faitau i ai.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le vailaʻau e maua i foliga o pa'ū (30 ml). E foliga mai o se vai manino ma se manogi manaia. O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai vaega ia, e pei ona taua i uiga o le fualaau faasaina, faaitiitia le toto toto i le maʻisuka (inulin, inosine, galegin). O fualaau nei e itiiti sona aafiaga i le soifua maloloina o le tagata. O se faʻamatalaga puupuu o mea gaioiolosi i le tuufaatasiga o fualaau faasaina:

  • Galegin. I aso tuai, na faʻaaogaina ai lenei vailaʻau e togafitia ai le maʻisuka, ae na foliga mai o lenei vaega o le mea oona ma le faʻaogaina. Ole fua ole aso fautuaina ole laʻititi.
  • O le inosine o se vailaʻau o loʻo i totonu o sela o meaola ola, ua faʻaaogaina mo le togafitiga o maʻi fatu faʻapitoa e avea o se vaega o togafitiga. E leai se aafiaga o le vailaʻau i le kulukose i le toto o le tagata.
  • Inulin o se carbohydrate i totonu o le fausaga o loʻo i ai le tele o molelaʻau fructose. O lenei mea e aʻafia ai le suka pe a faʻapalaina i le sefulu sefulu kalama i le aso.
Toe foʻi i le laulau o mea

Faailoga ma le faʻailoga

Ina ua maeʻa le tele o suʻesuʻega suʻesuʻega, na faʻamaonia ai o lenei vailaau faʻamalama ua faʻaalia mo le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2, prostatitis, maʻi pipili, faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma le vaʻaia, maualuga, psoriasis, ma veins varicose. Ma e aoga foi i paʻu o le paʻu, mamafa tele, faʻalavelave i le tino. E leai se faʻailoga e faʻaaoga ai, talu ai na o mea masani lava o loʻo i ai i le tuufaatasiga. E na o le tasi le le faapalepale e mafai. Ae ui lava i lea, ao lei aveina nei mataʻu, e sili atu le talanoa ma lau fomaʻi.

Mo tagata ua i ai manatu, o le fualaau faasaina e tatau ona ave ma le lapataiga, aua e maua ai le toto maualuga.

Faamaoni pe leai?

O le vailaau mo le maʻisuka Golubitoks ua faia le tele o suʻesuʻega i atunuu eseese o le lalolagi ma ua faʻamaonia e faʻaleleia ai le tulaga o se tagata i faʻamaʻi eseese, e aofia ai le ituaiga 1 ma le ituaiga 2 o le maʻisuka. E faʻaolaina ai le gaosiga o le inisalini ma faʻaititia ai le suka toto i totonu o tagata. E le mafai e le pata ona faʻaumatia atoa le faʻamaʻi, pei o isi vailaʻau. O le maʻi suka o se faʻamaʻi e tumau ma se tagata mo le olaga. O le fualaau faasaina e mafai ona faʻaleleia mo sina taimi le tulaga o le maʻi ma maua ai le toto maualuga, ae o se togafitiga atoa e le mafai ona suia i lenei vailaʻau.

Faatonuga: auala e faʻaaoga ai le "Golubitoksa" mai le maʻisuka

Faatonuga mo le faʻaaogaina le fautuaina o le faʻaaogaina o mataʻu o Golubitoks mai le maʻisuka tumau i le taimi atoa o togafitiga. O le togafitiga e tumau mai i le 30 i le 60 aso seʻia maeʻa le tulaga. E manaʻomia e fomaʻi vailaʻau e ave ai le 2 pusa. i totonu o se ipu vai ao le i ai. Mo tagata matutua, o le fualaau e faʻaleleia i le 1 le mataua, o lona uiga, 3 mataʻu i le tai vai atoa 1 itula ao lei faia se taumafataga.

O le tuufaatasiga o le Golubitoksa

E na o le lua vaega o loʻo aofia i le fua mo le maʻisuka: vai shungite ma le lanu. O tekinolosi gaosi oloa e faʻasaoina mea uma aoga mai nei vaega.

Mo le gaosiga, o fua o le fatu ma ona laʻau, e maua ai le tele o enzymes faaopoopo, e faʻaaoga. O le nofoaga o le aoina o mea e masani ai o le faʻaleleia lelei o le faʻaleleia o le faʻaleleia o le faʻaogaina o meaola, pei ona fai mai le gaosi oloa O vaega taʻitasi o loʻo aofia ai mea e taua tele i tagata e maua i le maʻisuka.

  • E aofia ai le tele o vailaʻau faʻamalosi e faʻamalosia ai le tino puipuia ma fesoasoani e faʻataʻi faʻamaʻi. O nisi oi latou e aafia ai le maualuga o le kulukose, faaitiitia,
  • O le Selenium o se uiga e mafai ona toe faʻafouina ai sela o le pancreatic. Puleaina cholesterol ma fesoasoani e tau ai toto

O le faʻaaoga masani o blueberries e lagolagoina ai le puipuiga o le kanesa ma puipuia ai le soifua matua. I le avea ai o se vaega o Golubitoks mai le maʻisuka, o lenei vaega e faʻaleleia e ala i le gaioiga o le vai shungite.

Golubitoks e maualalo le glucose

E tusa ai ma le gaosiga, o suʻesuʻega a Golubitoks na faʻaalia ai taunuuga nei: i le 95% o tagata gasegase, o le maualuga o le suka na faʻaititia i le masani mo le 1 o le talosaga o le faʻaopoopoga, i le 67%, na toe foʻi mai le inisalini i le masani.

Na maua foi tali tutusa e ala i le faʻamautuina o le pancreas. O le taimi lava e amata ai ona galue saʻo le okeni, e faʻaleleia le gaosiga o le insulin. E le gata i lea, o Golubitoks e fesoasoani e faʻamamā le tino o toxins uma e faʻaopoopoina ona o le faʻaleagaina o le ate ma fatugaʻo.

Golubitoks - o se vailaʻau faʻapitoa mo le tau faasaga i le maʻisuka

Siamani Siamani mai le Labour laboratory a le Labor von Dr. Laboratory Budberg mai Hamburg na maua se tulaga tulagaese o laau toto. 10 tausaga o suʻesuʻega o suʻesuʻega o fualaau faasaina na faʻaalia i le 75% o matāʻupu, na toe foʻi mai a latou toto suka i le masani. I le 68% o tagata gasegase, na toe faʻaleleia togafitiga faʻasolosolo, lea na faʻaleleia ai le gaioiga o le endocrin, cardiovascular ma digestive systems.
Ona o lona natura natura, o le Golubitox e faʻateleina ai le faʻasiga o le inisalini i peta beta o le pancreas. Ua maua uma e le au gaosiga laisene uma ma tusi faamaonia lelei i Siamani ma Rusia.

Golubitoks e faʻavae i luga o se vaega na faia e le gata mai fua, ae mai le lanu lanu moana foi. O loʻo i ai se numera tele o mea faʻalenuʻu masani ma mea e faʻaaoga ai mea e le faʻaleagaina. E faʻaleleia le gasegase ma le gaioiga o fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le suka, ma e masani lava ona suia uma.

Golubitoks gaioiga i le maʻisuka

O le tuufaatasiga o le mea totino e aofia ai le tele o minerale ma vitamini e aʻafia ai le tino. I le maʻisuka ituaiga 2, latou te mafai ona faʻaitiitia le lamatiaga o le atinaʻeina o faʻamaʻi eseese ma faʻamaʻi viral. O le antibacterial, o le a le aoga le faʻaaogaina o le faʻaopoopoga i le togafitiga.

Golubitoks faatasi ai ma le faʻatasi faʻatasi i togafitiga e faʻamalosia ai le tulaga o tagata gasegase:

  1. Fesoasoani e faʻaitiitia le toto toto ma faʻaititia ai le tui o le insulin,

Ae le Golubitoks e le mafai ona manatu o se panacea moni. Ina ia ausia le lelei atoatoa, e taua le mulimuli i se auala tuʻufaʻatasiga i togafitiga, ae le o le solia o meaʻai ma ia mataitu le tulaga o le soifua maloloina.

Tasi se fofo - 5 gaioiga faasaga i le maʻisuka:

  • Faʻasolosolo le galuega o peta peta o teine ​​o Langerhans i le pancreas,
  • Faʻataunuʻuina faiga faʻavae, e puipuia ai le faʻaleagaina o le thyroid gland, ovaries ma metabolic processes,
  • Puipui le tino mai le inisua,
  • Faamamaina le toto ma le toto
  • Lagolagoina le puipuiga ma taofia ai le faaleagaina o le tino.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O le Golubitok masani faʻamatalaga o le a aoga naʻo le faʻaaogaina o le aoga. Faʻaauauina le faʻaaogaina o le ki i taunuuga vave. Ae e le tatau ona e faʻamoemoeina le gaioiga i le 1-2 aso i le maea ai o le faʻaaoga muamua.

O le auala lenei e ave ai le mafaufau:

  • E manaʻomia lou inu i le faʻaopoopoga 2 taimi i le aso mo le 30 aso i se faasologa, e aunoa ma le faalavelaveina ma suiga o fua,
  • 3 mataua o le vailaau faʻasaina ua faʻasese i totonu o se ipu vai mama, e faigofie ona faia lenei mea ona o le pipette faʻatasi,
  • Latou te inu le vaifofo aʻo leʻi 'ai, o le a talafeagai lelei mo tamaiti mai le 12 tausaga ma matutua.


I le togafitiga o fafine maʻitaga, o le a oʻo i le 2 pata i le 1 ipu vai e faʻaaogaina. I le tulaga o le le tausisia, faʻaitiitia pe sili atu foi le maliega faatagaina o le oloa, o le toesea atoatoa o se aafiaga lelei e mafai.

Contraindications

O le faʻaaogaina o Golubitoks ma le maʻisuka aʻo oʻo ile maitaga e mafai ona maua ile faatagaga a le fomaʻi. Afai e te afaina i laumei, e le mafai ona e tagofia le fualaau. Aʻo leʻi i ai ni tulaga o allergies i isi fualaau, e tatau ona e inuina le fualaau faasaina pe a maeʻa feiloaiga muamua.

E tatau ona mataʻituina e fafine lapatai le tulaga o le tamaititi i le vaitau o togafitiga ma le vailaʻau. Afai e atiina ae e le pepe le manava, o se mea e afaina ai, poʻo isi aʻafiaga, o le faʻaaogaina o Golubitoksa e tatau ona faamutaina.

Lautele na matauina e le gaosi oloa

O fualaau oona mai le maʻisuka o loʻo iai faʻapitoa:

  1. Faʻapitoa ma le saogalemu e aunoa ma ni hormones, GMO, mea leaga ma vailaau vailaau e faʻafefe pe tuʻu faʻatasi ai le oloa,
  2. O le avanoa e faʻaaogaina ai le fesoʻotaiga i togafitiga, le faʻamalologa, e tusa lava po o le aoga o vailaʻau na faʻaaoga,
  3. E leai ni aʻafiaga i itu faʻaaoga,
  4. Tulaga maualuga puipuia e puipuia ai mai le atinaʻe o faʻafitauli o le maʻisuka,
  5. 1 le fagu ua lava mo le 1 le togafitiga, o le tau o le fualaau faasaina e sili atu ona maualalo nai lo le tele o isi puipuiga.

Le aafiaga moni o le fualaau faasaina

I luga o fata o falemaʻi e tele fualaau oona e lagolagoina ai le soifua maloloina o le maʻisuka ituaiga 2. Lagolago faʻamalosia i aso nei e le mafai ona faʻaumatia le maʻisuka i le taimi e tasi. Ae e mafai ona faʻatapulaʻaina le numera o faʻafitauli.

Ma mo lenei mea e tatau ona e tausisi i nai tulafono:

  • Vaʻaia pea lou soifua maloloina, alu i se fomaʻi mo suʻega ma mataʻituina lau maualuga o suka,
  • Faʻaaogā togafitiga faʻasolosolo taimi e faʻafaigofie ai le galuega a le pancreas ma isi totoga,
  • Tausia maʻi faʻamaʻi
  • Mataʻitu le meaʻai, e naʻo meaʻai e faatagaina,
  • Faʻaopopo supple vitamin, antioxidants ma isi vailaʻau e tausia ai le puipuiga (i luga o le fautuaga a se fomaʻi).


O le fomaʻi o iloiloga lelei ma le le lelei e maua ai se tali se tasi: o se meaʻai faʻapena e leai ni vailaʻau e le mafai ona fesoasoani i le 100% o tagata gasegase. Ae ui i lea, e maua ai e le tele o tagata se avanoa e faʻaitiitia ai faʻafitauli mai le maʻisuka.

O le a le fualaau faasaina, ma o a mea e aofia ai?

O lenei oloa e pei o se vai manino. E i ai se manogi manaia. O lenei vailaʻau e faia mai le faʻamatalaga lanumoana. O iloiloga a le au faipisinisi, e faaopoopo atu i le lelei o lenei vailaau faasaina, matauina lona manogi manaia ma le suamalie suamalie, faafetai i le tele o le elemene o loo aofia i totonu o lenei meafaigaluega. O le aofaiga fautuaina o aso taitasi o lenei vai (e iva lago) o le selau pililiters o le sua siliva po o se ipu malamalama o ia fua.

Golubitoks from the diabetes (o lona tau e taugofie mo le tele o tagata o loʻo mafatia i lenei faʻamaʻi), e pei ona taua i luga, ua faia mai se vaega o lenei mea. I lenei tulaga, e le gata o fua e faaaogaina, ae o laulaau foi o lenei laau, lea e aoga foi. O le vaega o loʻo i ai se numera tele o elemene faalenatura ua lauiloa mo a latou mea e sili ona leaga-faʻaleagaina.

I le faʻaopoopoga, bioflavonoids ma isi vaega i le tuufaatasiga o le vailaau faʻamalositino e faʻaleleia ai le gaioiga o le pancreas, faʻapena foi ma metabolic processes, toe faʻafoʻi le paleni gaʻo ma faatonutonuina le tele o vai i totonu o le tino.

Talu ai ona o mea masani e faʻasaʻoina ai le toto, o le Golubitoks e faʻapipiʻi ai le tino, faʻamalosia ai le faʻalavelave (CNS AND ANS). O nei vailaau faʻaleleia e faʻaleleia ai le gasegase e ala i le nerve vavave. O se taunuuga, o le gaosiga o le inisalini masani ua faʻateleina.

E tusa ai ma iloiloga, o lenei vailaʻau e faʻamaonia ai le iuga aupito sili ona lelei ma le faʻaauau pea ona faʻaaogaina. Ona mafai ai lea ona maua se fesoasoani taua e tusa lava pe sili atu le ogaoga o le maʻisuka. I le faʻaopoopoga, i lenei mea faigaluega o loʻo i ai se aofaiga tele o le acid ascorbic. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e faʻaleleia lelei galuega o le puipuiga o le tino puipuia ma faʻaosofia le togafitiga o faʻafitauli eseese.

E tatau ona maitauina o le blueberry na faʻaaoga e fatuina le siʻosiʻomaga e filifilia i na o mea mama, faʻaleleia le siosiomaga e mamao ese mai soʻo se gaosiga tele ma atinaʻe i taulaga. O tagata tomai faapitoa oe na suʻesuʻeina lenei mea faigaluega ua faʻamaonia e moni lenei mea.

Aemaise lava, o le toto maualuga o le suka e faaitiitia ona o le i ai o nisi o elemene i lenei vaega. E aofia ai Inulin, Galegin ma Inosine.

Seʻio tatou tilotilo totoa i nei vaega:

  1. Inosine. RNA element. E maua i gaʻo gaʻo. Fesoasoani e lagolago le fatu pe a faʻaalia i isi mea. E i ai foi se aafiaga lelei i le tino, faʻaleleia le toto toto (coronary), faʻamalosia le metabolism ma faʻalauteleina ai faiga faʻavae. E fesoasoani foi le Inosine i le toe faʻafouina o le tino. Ona o lenei aafiaga, o lenei vaega e aoga foi mo le maʻisuka.
  2. Galegin. Ua faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka mo se taimi umi lava. O lenei mea na faaaogaina mo lenei faamoemoe e oʻo lava i le seneturi ao lei oʻo i le taimi mulimuli. E faʻaleleia ai le suamalie o le kulukose, faʻaititia ai le maualuga o le suka i totonu o le toto, lea e taua tele mo togafitiga o lenei maʻi. O le mea lea, o lenei vaega e aoga tele, aemaise i le tuufaatasiga ma le tele o isi elemene.
  3. Inulin. O se tino ola maloloina lelei lenei. O loʻo faia mai i le tele o fualaʻau fructose. Inulin e maua i se aofaiga tele i fua o laau, faapea foi ma le tele o vine. E mafai ona ia fetuunai le maualuga o le suka i totonu o le toto.

O le mea lea, o le faatauina o Golubitoks mo le maʻisuka e matua aoga lava. Ae faʻapea foʻi pe a tago i ai, e le tatau i se tasi ona galo ona faʻaaogaina isi vailaʻau ma faʻamatalaina e le fomaʻi aoga. Ma o le taunuuga o le a sili ona lelei.

E faʻapefea ona ave nei lālā?

I lenei fesili, o se tali atoatoa ma atoatoa o loʻo tuʻuina mai i le faʻatonuga lea na sau ma lenei mea faigaluega.

Afai e te mulimulitai i fautuaga ua fautuaina i totonu, ona mafai lea ona e mautinoa le 100% le aoga o lenei fualaau faasaina:

  1. Golubitoks e tatau ona ave faʻatasi e tagata matutua i taimi taʻitasi i le aso, 3 pata, sefululima minute ao lei faia le taumafataga.
  2. Afai o le oloa e faʻaaogaina e se tamaitiiti e tolu i le sefulu lua tausaga, ona fautuaina lea e faʻaititia le fualaau taʻitasi, mai le tasi i le lua mataʻu.
  3. O le umi o le faagasologa o togafitiga e mai le masina i le lua. O le taimi tonu e faʻalagolago i foliga ma le tikeri o togafitiga ua matauina.

Afai ei ai sou fesili pe faʻatau e faʻatau ai lenei mea faigaluega, ona faʻaaogaina lea e le tagata e faʻaaoga fautuaga le na o luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia ina ia aua nei faʻataunuʻu. E le gata i lea, o Golubitoks e le faʻatau i falemaʻi.

O le a le taunuuga o lenei fualaau faasaina?

Aʻo le i faʻatau atu, o lenei oloa na maua ai le tele o faʻataʻitaʻiga o falemaʻi i totonu o le tele o falemaʻi faʻapitoa ma suʻesuʻega faafomai o Iapani, Amerika, le Russian Federation, Saina ma isi atunuu.

E le gata i lea, o ia suʻesuʻega e sili ona lelei, ma e faʻalagolago i le faʻapitoa o se falemaʻi faapitoa ma fomaʻi. O se taunuuga, na maua ai nisi o faʻamaumauga, ona lolomiina ai lea. Mafaufau i latou e fesootaʻi ma le faʻamaʻi "maʻisuka malosi".

O ia suʻesuʻega na faʻatautaia ma le tele o tagata gasegase e maua i lenei faʻamaʻi. O i latou uma na faia se tasi masina o le togafitiga o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau ma na mulimuli ane teenaina vailaʻau na faʻamatala e le fomaʻi. O le matutua o maʻi na amata mai i le 18 i le 78 tausaga.

  1. O le faʻaitiitia o le maualuga o le suka i totonu o le toto, e tusa lava po o le a le meaʻai, na tupu i le 95% o mataupu o loʻo iai lenei maʻi.
  2. I le 39% o tagata gasegase, na maua foi se aafiaga lelei. I nei tulaga, o le gaioiga o le pancreas na faʻapitoa, e aofia ai ma na gasegase lea sa matauina ai le faaletonu o le fanau mai.
  3. 67% na mafai ona faaitiitia le faʻaaogaina o le inisalini faafomaʻi i le vaiaso lona tolu o le inu o se matāua e faʻasaʻo ai le suka i totonu o le toto.
  4. 11% o matāʻupu na maua i le faʻaaogaina atoa o togafitiga.

O le mea lea, e mafai e Golubitoks ona faʻamaloloina lenei maʻi, lea e manatu le tele o fomaʻi e le mafai ona faʻaleleia. E le faʻamoemoeina i se taimi le tumau, faʻaalia i le faʻaitiitia o le maualuga o le suka na maua i se suʻega toto, ae i se fofo atoatoa mo lenei maʻi.

E tusa ai ma iloiloga, e moni lenei mea. I le toatele o tagata mamaʻi, pe a uma ona pasia se tasi auala, o le maualuga o le toto toto e faʻamaonia, ma o le a tupu lea mea e tusa lava po o le a le meaʻai.

Afai tatou te talanoa e uiga i aafiaga o lenei meafaigaluega i nisi auiliiliga, ona:

  • faʻaitiitia le aofai o le cholesterol i le toto,
  • Faʻasaʻoina le gaosiga o le carbohydrate,
  • faʻaosofia ai le inumaga o le inisalini
  • sili le maualuga o kulūkose i le tino,
  • faʻatonutonuina le pancreas,
  • faʻaosofia le faʻafefe o le vai, faʻatagaina oe e faʻamalosi lelei le aveesea o le fulafula,
  • aafiaga tele i luga o le mea oona,
  • faʻasolosolo le faʻaogaina o le tino, ma faʻamalosi atili ai
  • mafai ona faʻaleleia atili le faʻaaliga.

Golubitoks: teteʻa poʻo le mea moni

E ui lava i iloiloga lelei e uiga i le fualaau faasaina, e le mafai ona fesoasoani atoatoa e faʻaumatia le faʻalagolago i le insulin. I le tele o tulaga, o se tagata e maua i le maʻisuka ua faʻamalosia e pulea le maualuga o le suka i le toto toto mo aso uma o totoe o lona soifuaga. Ae e mafai ona e ausia se alualu i luma taua i le ola lelei ma le masani ona faʻaaogaina lenei fualaau faasaina.

O le faʻaaogaina o le vailaʻau o Golubitoks ua fautuaina foi e avea o se puipuiga e fua ai le puipuiga. E pei ona faʻaalia e tagata moni o iloiloga, o fesoasoani o Golubitoks e fesoasoani tele i le togafitiga o faʻamaʻi eseese ma tulaga faʻaleagaina. O lo latou tino natura e le afaina ai aʻafiaga ma e na o se aoga aoga i le tino.

O lenei fofo tulaga ese e mafai ona faatauina mai e toe malosi ai le malosi pe a mavae se maʻi umi ma ia aveese le tele o le cholesterol mai le tino. O le tele o faʻamatalaga e faʻaalia ai lenei vailaau faʻasaina i tagata mamaʻi ma fomaʻi. Faʻafetai i ona aʻafiaga faigata, e mafai e le gata ina aveese faʻamaʻi o le faʻamaʻi, ae faʻamalosia foi le mafuaʻaga tonu o ona foliga.

Ae e te leʻi faʻatau sau, e fautuaina oe ia iloa mea o loʻo aofia ai i la latou tuufaatasiga, ma le auala latou te gaoioi ai. Talu ai e le o se fualaau faasaina, ae o se mea faʻapitoa masani ole taumafa, e mafai ona e aveina oe ma faʻatau e aunoa ma se faʻasologa mai se fomaʻi.

Lafoaia o le tuufaatasiga

Golubitoks o se vailaau faʻapitoa lea ei ai mea nei:

  • shungite vai,
  • lanu lanu ma vine,
  • minerale faigata
  • ascorbic acid.

O le Propolis i luga o le vai shungite o loʻo i ai se malosi faʻamalosi lautele, ma, i le faʻatasi ai ma isi vaega, faʻaleleia ai le togafitiga faʻapitoa. O le kopi o le keke o le elemene autu autu lea e fesoasoani e faaleleia ai le tulaga o toto toto ma toe faʻafoisia ai le gaioiga o totoga i totonu. O le faʻalavelave o mineral e faʻavae i luga o le manganese, potassium, seleni, kopa, o le mea lea, e le tusa ai ma le faʻaauau o le faʻaaogaina masani o fualaau faasaina, o le metabolism normalizes. O le ascorbic acid e puipuia ai le tino mai faʻamaʻi pipisi ma puipuia ai le puipuiga.

Mo le tele o tausaga sa ou suʻesuʻeina le faafitauli o DIABETES. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

Ua ou faanatinati e taʻu atu le tala lelei - ua mafai e le Endocrinological Research Center o le Rusia Academy of Science Sciences ona atiaʻe se vailaau e faʻamalolo atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei vailaʻau o loʻo latalata i le 100%.

O le isi tala fou: o le Matagaluega o le Soifua Maloloina ua malupuipuia le taliaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau atoa o le fualaau faasaina. I Rusia ma le CIS atunuu o le maʻisuka muamua Iulai 6 mafai ona maua se fofo - TUSI!

Pe a faatusatusa i analog, Golubitoks e sili atu le taugofie ma e le o iai ni vaega o vailaau matautia, ma o ni iloiloga le lelei e uiga i lenei fualaau faasaina e mafai ona faalogoina i ni tulaga e le masani ai.

Tuuina atu vaega taua, e mafai e se tasi ona iloatino ia ituaiga aoga aoga o fualaau faasaina:

  1. Faʻaleaga aʻafia.
  2. Faaleaogaina o atherosclerotic plate.
  3. Faʻailoga antibacterial.
  4. Faamalosia o le cardiovascular system.
  5. Puipuiga o le suka ma isi faʻamaʻi.

O le a le Golubitoks

E foliga mai, o le oloa e pei o se vai manino. Golubitoks ei ai sona manogi manaia. O vailaʻau e faia mai mea masani.

O le tele o iloiloga a tagata faatau, i le faaopoopo atu i le aoga o lenei meafaigaluega, matau se manogi manogi ma se manogi suamalie. O nei uiga e mafua mai i le tele o meaola o loʻo aofia ai i Golubitoks. O fomaʻi fautuaina e faʻaaogaina pe tusa ma le iva i lālā o le vailaʻau i le aso, o le 100 ml o le sukalani.

Golubitoks mai le maʻisuka ua faia mai le vaega o lenei mea. O lau o le laau, o loʻo i ai mea aoga, e faʻaaogaina foi. O le vaega o loʻo i ai le tele o elemene faalenatura lea e iloa lelei mo uiga faʻamalosi-faʻaleaga.

Bioflavonoids ma isi vaega o vaega o le vailaʻau e faʻaleleia ai metabolic faagasologa, toe faʻafoʻi le paleni o le gaʻo ma faʻatonutonu le tele o vai i le tino o le tagata.

Faʻafetai i vaega masani o loʻo faʻatonutonuina ai le suka o le toto, Golubitoks mai le maʻisuka e faʻamauina ai le tino, faʻamalosia le gaoioiga a le ANS ma le CNS. O lenei vailaau faʻamalositino e faʻaalia ai le faʻaosoosoina o le pani. O se taunuuga, o le gaosia o le inisalini masani e faia.

O le tele o iloiloga ua iloa e uiga i le aoga o le fualaau faasaina Golubitoks, o le fualaau faasaina ua faaalia ai le iuga sili ona lelei ma le faaumiumi o le faaaogaina.

I lenei tulaga, e mafai ona maua se fesoasoani taua e tusa lava pe maua i le maʻisuka malosi. E le gata i lea, o le meafaigaluega e aofia ai le tele o le acid ascorbic. O le mea lea, o le puipuiga o le tino puipuia o le tino ua faaleleia ma o le togafitiga o ituaiga maʻi eseese ua faaosofia.

Blueberries, lea e faʻaaogaina mo le siʻosiʻomaga, e filifilia i nofoaga e mama i le faʻalogo, lea e tu i mamao mamao mai atinaʻe o le taulaga ma faʻalapotopotoga.

O tagata atamamai oe na auiliiliina lenei fualaau faasaina ua faamaonia ai o le suka o le maʻisuka o Golubox e saogalemu ma natura.

Faatonuga mo le faaaogaina o fualaau faasaina ma lona tuufaatasiga

O tagata e le malamalama i vailaau masani e masani ona fefefe pe a latou faitauina le igoa Golubitoksa. O le fualaau faasaina ua na o le pau lea o le igoa na mafua ai le igoa o le vaega autū.

O le oloa lanu moana e aofia ai le vaega o fua ma lau o lenei laau.

Golubitoks e tatau ona ave tolu mataʻu, 3 taimi i le aso.

Ua fufulu le meafaigaluega i se ipu vai, 15 minute aʻo leʻi 'ai. Mo se tamaititi e 3-12 tausaga le matua, e tatau ona maualalo le fua: 1-2 togi i le aso.

O le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e tatau ona faaitiitia ona o le i ai o ia mea i fualaau aina:

Inulin o se carbohydrate lea e aofia ai mole molemasi. O loʻo iai i fualaau aina ma fua. E itiiti le aoga i maualuga o suka, ma pe afai e te faʻaaogaina ni fua o ni nai kene i le aso. Inulin o se filo meaai e le mafai ona folasia.

Galegin o se alkaloid o loo i totonu o togafitiga a Goat. I le taimi muamua, na latou taumafai e faʻaitiitia le maʻisuka. O lenei mea totino e matua matautia lava. Blueberries ei ai se pasene laitiiti o galegin i la latou tuufaatasiga, o le mea lea o le aofai o alkaloid e ulu i totonu o le tino e leai se aoga.

O le inosine o se vaega o le RNA, o se mea faitino e maua i vailaau ola.

E faʻaaogaina e fai ma vailaau mo pathologies fatu faʻapitoa e faʻatasi ma isi vailaʻau.

Le iʻuga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Aʻo le i avanoa i tagata lautele, o le vailaʻau o le Golubitoks na pasi atu i faʻataʻitaʻiga ogaoga i falemaʻi faʻapitoa ma isi falemai. O faʻataʻitaʻiga na faia e tagata Rusia, Saina, Amerika ma Iapani.

O suʻesuʻega faasaienitisi e tele naua, ma e faʻalagolago i le fomaʻi o fomaʻi ma falemaʻi. O se taunuuga, o taunuʻuga faʻamoemoe na mauaina ma lomia.

O nei suʻesuʻega sa faʻatautaia ma le auai o le tele o tagata gasegase o loʻo mafatia i le maʻisuka. O tagata gasegase uma sa i ai se togafitiga togafitiga e tasi le 1 masina. I lea taimi, na ave e tagata le Golubitoks, mulimuli ane o le toatele oi latou na mumusu i vailaau na faatonuina e le fomai. O le matua o mataupu sa i le va o le 18 - 78 tausaga.

E i ai le faʻaitiitia o le toto toto e aunoa ma ni meaʻai, e tusa lava po o le a le meaʻai. E maitauina le aafiaga i 95% o mataupu i tagata e maua i le maʻisuka.

I le 39% o tagata maua i le maʻisuka na maitauina lelei aafiaga. Aemaise lava, o la latou galuega o le pancreas o loʻo faʻatinoina, e aofia ai i tagata e afaina fanau.

Laʻau o Golubitox mai le maʻisuka e manaia manogi. E tusa ma le 67% o tagata gasegase talu mai le tolu vaiaso na faʻaitiitia le inisalini faafomaʻi ma faʻamaonia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

11% o tagata gasegase na maua i le faʻamaloloina o lenei maʻi. Ole fualaau oona mo le maʻisuka e mafai ona faʻaititia ai le matuia o le maʻi. O le fualaau faasaina e vave lava ona maua ai se toomaga le tumau, lea e mafua ona o le faaititia o le maualuga o le suka, lea e faamaonia i suesuega o le toto.

Ua matauina foi e fomaʻi ia ituaiga o fualaau faasaina:

  • Anetclerotic: faʻaitiitia le cholesterol ma faʻamamaina puipui o toto toto.
  • Faʻaitiitia le maualuga o le suka: maua ai se avanoa e faʻaititia ai le tele o le inisalini e ave.
  • Tuuina atu o le tino ma siama aoga: puipuia mai le leaga o aʻafiaga e mafua ai le malulu ma afaina o le manava.
  • Faʻaleaga aʻafia: faia ai puipuiga mai le hepatitis, susu ma le herpes.
  • E faʻamalosia le faʻaogaina o le tino: faʻaleleia le puipuiga, puipuia o faʻamaʻi.
  • Antitoxic: faʻaitiitia faʻamaʻi pipisi.
  • Faamalosia o puipui o vaʻa totonu: taofi suiga i luga o vaega o okeni.
  • Aneti-inflammatory: aveeseina o le mumū mai siama ua afaina ma afaina.
  • Faʻamālōlōina o le gaioiga o le tino.

Faʻamatalaga e uiga i Golubitoksa

E tele iloiloga e uiga i Golubitoks, o le toʻatele oi latou e lelei.

O tali lelei e uiga i le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o faʻamaoniga i le maeʻa ai o Golubitoks e le o se mea na tupu. E sili atu le lagona o se tagata pe a faʻaaogaina se faʻamatalaga lanumoana, peitaʻi, e le o lona uiga e tatau ona e lafoaia le togafitiga masani.

Afai e leaga le faaleagaina o sela o le pancreas, ona matua faigata lea o le faateleina o le gaosiga o le inisalini. O se taunuuga o le maʻisuka, o le vaega faalilolilo o le okeni e mate, o le tino o le tino, e le mafai ona toe faʻaleleia.

Golubitoks e tatau ona avea o se faʻaopoopoga o mea ola e mafai ona faʻamalosia ai le puipuiga ma faʻaleleia le tulaga lautele o le tino. O le tele o fomaʻi ei ai le manatu masani e fesoasoani le vailaʻau i:

Meaʻai e faʻaitiitia ai le manaʻo,

O le maʻi suka o se faʻasologa masani lea e le mafai ona faʻamalolo atoa. E le o iloa e fomaʻi pe faapefea ona togafitia le maʻisuka ituaiga 2 e faʻavavau, e tusa lava pe na iloa i se taimi muamua.

Golubitoks i lenei mataupu e mafai ona faʻaaogaina e pei o se vailaʻau faʻamaʻi.

O fea e maua ai le vailaʻau

E toatele e fiafia i le fesili pe o fea e faʻatau ai le vailaʻau. E le faʻatau atu le mea faigaluega i falemaʻi masani, e mafai ona e faʻatau i le na o le alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa. Aʻo leʻi faʻatonuina le fualaau faasaina, e tatau ona e suʻesuʻeina faʻamatalaga o loʻo i luga o le saite.

Golubitoks mo le maʻisuka, o lona tau e 1090, e mafai ona tuʻuina atu i soʻo se tuatusi ua faʻamaonia. O le isi 200 ruʻu o le a manaʻomia mo le faʻasalaga.

Ina ia faia se poloaiga, e tatau ona e faʻatumu le pepa ma faʻatali mo le pule e valaʻau. E le gata i lea, o le faʻamoemoe e faʻatau le faʻamatalaga o faʻamatalaga e faʻamaonia. O le mea lea, o le fesili pe o fea e faʻatau ai le vailaau faʻasaina e faigofie lava ona foia.

O le vitio i lenei tusiga o loʻo talanoa e uiga i le aoga o Golubitoksa.

Fautuaga Faʻatonu

O vailaau faʻainifo o le maʻisuka e faʻamoemoe e faʻamalo ai faʻamaoniga o le maʻi, ae le o mafuaaga. Laʻau mai le maʻisuka Golubitox e faʻamoemoe i le faʻamalolo umi. A maeʻa le 1, o le maʻisuka e mou ese atu, o le a toe faʻaleleia le galuega o tino uma.

O le aoga o lālā na faʻamaonia e suʻesuʻega falesuesue ma faʻatinoga aoga.

Ina ua maeʻa le vasega o Golubitoks, sa faʻaleleia lelei le faʻaogaina o togafitiga o le maʻisuka i aʻu maʻi. Ou te fautuaina lenei mea faʻaonapo nei ma aoga.

Danilov Yuri Petrovich,
Faʻatonu o Sciences Faʻasaienisi
endocrinologist

Faafetai tele mo lenei fualaau faasaina. Sa masani ona ou inuina pulu i totonu o lima, o le taimi nei ou te le inu tele lava. Ina ua uma le vasega o Golubitoks, ua mou atu le vaivai ma le moe, na toe foi mai le suka toto i le masani. Na amata foi ona ou faagalo e siakiina. Ou te lagona e pei o se tagata maloloina ma masani.

Petr Nikolenko, Gukovo

Sa mafatia o ia i le maʻisuka ituaiga 2 mo le tele o tausaga, o le suka toto na vave oso. Sa ou mulimuli i meaai, faia uma tofiga a se fomaʻi. Ae tutusa lava, o suiga mai le 3.2 i le 11 i le aso. Na aumai e le uso o le tama ia Golubitoks, fautuaina e inu 2 taimi i le aso. E te iloa, na vave ona ou lagonaina muamua suiga muamua. Sa amata ona suia le sufuga i le va o le 5-8, e masani lava. Faatasi ai ma lenei mea na manuia ai ma se manao e ola.

Lyudmila Novoselova, Chita

O loʻu toʻalua e 49 ona tausaga, o loʻo mafatia i le maʻisuka ituaiga 2 mo le lima tausaga, o loʻo faia fualaau eseese - toetoe lava o mea uma sei vagana ai le inisalini. O le vaivai tele lava, e toetoe lava o taimi uma e faʻavaivaia ai. Ina ua matou aoao e uiga i Golubitoks, sa tonu ia i matou e taumafai. Na amata ona ave e le tane ia fualaau, e pei ona tusia i faatonuga. E leʻi leva ona oʻo mai iʻuga. Ina ua mavae ni nai aso, na tulai mai se manao tama (faamagalo aʻu mo auiliiliga auiliili, ae e lei tupu lenei mea mo le sili atu ma le ono masina). Sa ia teuina se meaai, inu pulu fualaau aina.
Taunuuga: e tusa lava pe a uma le 'aiga o le afiafi, sugar 6, na toe faʻaleleia atoatoa lo ma olaga mafanafana faatasi ai ma le tama a lana tane ma le manaʻo sili e ola maloloina!

Tuua Lau Faamatalaga