Meatball Soup Soup: Meaʻai ma le Fua

  • 3-4 pateta
  • Carrot 1 pc
  • Bow 1 pc
  • Tofo e tofo ai
  • Mo meatballs: moa 200 g
  • Pork fat 50 g
  • Bow 1 pc
  • Tofo e tofo ai
  • O le a e manaʻomia: 30-60 minute
  • Gaosiga o meaola:Rusia
  • Faʻamatalaga autu:Potato
  • Ituaiga ituaiga ipu:Taʻaloga

Muamua e tatau ona e kukaina aano o aano o manufasi: faʻailo le moa moa, pailani ma aniani i totonu o se faʻi meaʻai. Faamasima, fefiloi.
Sasaa le vai i totonu o se fagu, faaopoopo le masima ma le kuka.
Uu fualaau faisua, tipi mea uma i ni poloka, o pateta e tele, o le mea e totoe e laiti.
O le taimi lava e tafe ai le vai, matou te togi fualaau faisua

mai meaʻai moa ma lima susu o le a tatou faia ni polo ma lafo i totonu o le supa

aumai i se vevela, mulimuli ane e manaʻomia lou faia o se afi maualalo, ufiufi le supa ma se tapuni ma kuka mo le 20 minute.
ia maua se mana manino ma matagofie - e tatau ona e kuka i se vevela vevela i lalo ole tapuni.

Pe a maeʻa le 20 minute, tape le suʻu ma faʻamavae mo le 30 minute. E sili atu le aua le tatalaina le tapuni (aua nei tuʻuina atu vitamini, tuʻu pea i totonu o le supa).
A e auina sou, faʻapipii greens saʻo i luga o se ipu. (O fualaau suamalie e leai ni vaimama.)
Le fiafia tele!

Mea aoga

Meatball Soup Soup o se vaega o le tele o meaʻai maloloina.

O meaai e le aofia ai le tele o kalori. Ae ui i lea, o loʻo aofia ai le tele o mea e manaʻomia mo le masani ai o le tino. Fautuaga faufautua e aofia ai le ipu i le taumafa o tagata gasegase ma le mumū o le pancreas, gastrointestinal ulcers, gastritis. I le faaopoopo atu, o le ipu e lelei mo le fafagaina o tamaiti. O le kuka e faigofie lava. E oʻo lava i se kuka e leai se poto masani e mafai ona taulimaina lenei galuega. E tusa ai ma le tele o faletua, o le supo o le beefipolo o le manogi sili lea e fiafia i ai tagata matutua ma tamaiti. Ae ui i lea, o le faia o se meaʻai, e tatau ona e mulimulitai i ni fautuaga.

O se tasi o vaega taua o meaʻai o aano o manu. E fautuaina e le au faifaatoaga failaʻau le faʻaaogaina o aano moa mo meaʻai aano o manufasi, ae o se fale na faia. O le mea moni, i lenei tulaga, ua mautinoa lelei e le talimalo o le elemene e aoga tele. E le gata i lea, e tatau ona sili atu le lelei o le moa, moa po o le susu, o iʻa paʻu (e pei o le hake poo le cod). Ina ia mafai ona fai ni meaʻai, e tatau ona e faʻaaoga se mea e fai ai meaʻai (meat mixer) poʻo isi masini. O le mea e faʻaaogaina e tuʻufaʻatasia ma le laulau o le masima, aniani poʻo le kalama, o laʻau, o taimi. Ma o le a leai se mea e galo ai aano o manufasi, o se moa mata e faaopoopo i le pepa.

Uluai vasega ma le aano o le paluga

O le tuufaatasiga o le ipu e aofia ai:

  1. Tolu lita o vai.
  2. E lua ulu ulu.
  3. Kāreti (1 aʻa aʻa).
  4. 2 pateta.
  5. 300 grams o pipi moa.
  6. Sefulu afa o le ulu o le failaʻau.
  7. Peʻe suamalie.
  8. Se masima masima.
  9. 20 g o greens.
  10. 2 lau o le laurel.
  11. Se tamai pepa uliuli.

Ina ia faia se kuka meaʻai ma aano o manufasi, e tatau ona e tuu le 3 lita o le vai i totonu o se fagu. O se ulu o le siisi muamua na faamamaina o loʻo tuʻuina i totonu o le apa. E tatau foi ona e tuu i lalo se laulaau mata ma se pepa. E tuʻu le vai i luga o le ogaumu ma aumai i se faʻala. Gagana ma aniani ua fufuluina ma tipi i se naifi po o se pulu. O nei vaega e tatau ona faʻapipiʻiina ma ni meaʻai ua leva ona saunia. Ua tuu le masima i le mea e tupu ai. O vaega uma e fefiloi. O pipi ma kāloti e tatau ona vaʻaia ma taina. O le pepa suamalie e tipi i sikuea. Ua vaevaeina kalama ile mea e faʻaogaina. Pe a oʻo le vai i totonu o le apa i se mea e vevela, e tatau ona e faia ni polo o aano o manu ma tuu i totonu o se pesini. A maeʻa sina taimi, e aʻafia ai aʻa ma fua masima. Cook mo le isi lima minute. Ona e manaʻomia lea e tuʻu le kapisi ma fasi pepa pepa i totonu. E tatau ona aveese le ulu o le sipi mai le vaa. I le sefulu minute mulimuli ane, ua aveeseina ai le laulaau. Palu falaoa ma paluga o manufasi e sosolo i laau afu.

Ona mafai lea ona e taumafai.

Uluai vasega ma le fusi iʻa

Ina ia faia lenei ipu, e te manaʻomia nei oloa:

  1. Lua lita o vai.
  2. O le fuamoa.
  3. Paʻu o le paʻu o le paʻu (hake poʻo le cod) - 400 kalama.
  4. Onion ulu.
  5. Kāreti (1 aʻa aʻa).
  6. 3 lapisi tetele o semolina.
  7. Suamalie.
  8. 2 fulu fulufulu gutu.
  9. Fagavai lau.
  10. Meaʻai.

O le taumafataga o meaʻai e pei o lenei mea ua saunia. O le tino o le hake po o le cod e tatau ona fufuluina, faamamaina o le paʻu ma ponaivi.

O le paʻu ma tuaʻoi e tatau ona kuka i totonu o le vai ma se faga laʻau seia oʻo i le kuka. Ua aveeseina le suavai mai le fusi. O le pulupulu e tatau ona nutimomoia e faʻaaoga ai se mea e faʻaleleia. O le kulimi, semolina ma fuamoa o loʻo tuʻuina i lenei vaega. O mea e tatau ona faʻafefiloi lelei. E aveese le fofo mai le susu. Na teuina i le ogaumu mo le 15 minute. O polo laiti laiti e tatau ona fausia mai le iʻa. O loʻo tuʻuina i luga o laupapa laupapa. Kaloti ma aniani ua vaetofi ma vavae. E tatau ona aveese le paʻu ma ponaivi mai le vai. Tuʻu le vai i totonu o se faʻamau. Kāreti e tuʻuina i totonu o le apa. E tatau ona teuina le vaa i luga o le ogaumu mo le 10 minute. Pe a oʻo le suavai i se suauʻu vevela, faʻafeiloaʻi ma sina masima masima o le a tuu i totonu. A maeʻa le afa itula, e mafai ona e aveeseina le faga laʻau ma aveese le apa mai le vevela. O le ipu ua ufiufi i laau totō.

Uluaʻi vasega ma gaʻo moa

Lalo o se fua mo le kuka i meaʻai ma moa moa. Ina ia saunia se mea e tatau ona e:

  1. Faʻafa fa.
  2. 200 g tamato.
  3. O nisi greens.
  4. 5 cloves o le kalama.
  5. Lua kāloti.
  6. 200 g o aniani.
  7. Se pauna o moa.
  8. Laaula laʻau e fa.
  9. Povi lanu (10 pi).
  10. Suamalie.

E tatau ona faʻamamaʻa le tino o ata tifaga ma faʻafefiloi ma se paluga faʻapipiʻi faatasi ai ma laʻau eleni. O fuamoa mafiafia masima ma masima ua faaopoopo i lenei vaega. O vaega e fefiloi. Fufulu aniani, kāloti, otaota ma tamato. O nei mea e manaʻomia e tatau ona tipi. Laititi polo e faia mai le moa. Ua saunia i totonu o le vai ma se faga laʻau e tusa o le kuata o le itula. O gaʻo ua tuʻuina ai aniani, tamato, meaʻai, kāloti, pepa. O le ipu na teu i le afi mo le 15 minute.

Ona mafai lea ona aveese mai le ogaumu.

Turkey Mea

E aofia ai:

  1. Tasi ma le afa lita o le vai.
  2. Se tamai sipuni o le masima laulau.
  3. Lua pateta.
  4. Carrot - 1 aʻa toto.
  5. E tusa ma le 200 kalama o le pulupa pipi.
  6. 100 g o pasta.
  7. Se tamai lanu lanumeamata.

Mo le saunia o se meaʻai meaai ma paluga o le vaisipolo, e faʻalua ona tipiina le pulupulu i se mea e gaosia. O pateta ua vevela, fufulu, gaosia i sikuea. O le mea lava e tasi e tatau ona faia i kāloti. O le suamalie ma le gaosia o fualaau faisua ua tuu i se pesini vai. E tatau ona e kukaina mo le 5 minute. Mai le pulupulu o le pipi, e fai ai ni polo laiti. Meatballs e tatau ona tuʻu i totonu o se pesini. Ona lafoina lea o pasta iina. O meaai e tatau ona kuka mo le isi 5 minute.

Ona tuu ai lea i totonu o greens.

Uluai vasega e aunoa ma le faʻavela

O le tuufaatasiga o le ipu e aofia ai:

  1. E tusa ma le 100 g o pi mamago.
  2. Se pauna o moa vao.
  3. Onion ulu.
  4. 1 tomato
  5. Kāreti - 1 fualaau laʻau.
  6. Fuga fou.
  7. 100 g sauerkraut.
  8. Pasili aʻa - 1 fasi pepa.
  9. 20 kalama o lentils mamago.

Mo le taumafataga o meaai ma meatballs e aunoa ma le faʻavela, e tatau ona e tuʻuina pi i totonu o le vai malulu. Tausia le oloa ile vai mo le tusa ma le 3 itula. Fai tutusa ma lentils. E tatau ona tipi le palu anufe i se paluga, faʻatasi ma le masima ma le pepa. Ina ia mafai ona faamalūlūina le masini, e faʻafefiloi ma le faʻapipiʻiina o lentils i se pepa ua nutimomoia. E tuʻuina pi i totonu o se pesini ma le vai malulu ma kuka i le afi seʻi oʻo i le kuka. O pi e maua mai i aano o manufasi. Latou te manaʻomia le tuʻuina i le paʻu lava e tasi. Cabbage, o tomati muamua ma masini ma sina vai mafanafana e tuu i totonu o se isi ipu. Meaʻai gaʻo mo le 10 minute. Ona faaopoopoina lea o kāloti oloti, aniani ma pakasa aʻa. A uma ona faʻamaluluina pi, e tatau ona tuʻu fualaau faisua i totonu o le apa. E faʻafefiloi ma faʻafefeteina mea e faʻaaogaina i laʻau fou. Soup with meatballs - o le suamalie sili ona suamalie, pe a saʻo le kukaina.

O fualaau masani e tele e mafai ai ona e faia ni mea e le masani ai ma maloloina.

Meaʻai mo laʻau moa laiti-calorie supa

O le povi o se tasi lea o ituaiga sili ona maualalo o calorie o meaʻai mumu. E ui lava i lea, o loʻo i ai mea taua mo le tino. O vaega o loʻo taua i lalo o le a manaomia e faia ai le suamalie suamalie ma aano o manufasi:

  • pulu - 350-400 g,
  • fuamoa - 1 pc.,
  • pepa (Bulgarian) - 200 g,
  • kapisi (kalapu failele) - 200 g,
  • greens
  • uliuli pepa peas - 12 pcs.,
  • bay leaf - 5-6 pcs.,
  • aniani - 100 g
  • gaosiga mo aano o manufasi,
  • masima - 0.5 tsp. (filifiliga).

E le tatau ona fufuluina le povi aʻo leʻi kukaina - o le a le faʻaolaina mai microbes i fafo, ae naʻo le faateleina o le lamatiaga o le salalau. E le gata i lea, o le fufuluina o aano o manu i le vai e le afaina e aafia ai lona tofo.
Mai le lafumanu e tatau ai ona kukaina aano moa e faaaoga ai se mea e teu ai manu. O le meaʻai mulimuli a manu e tatau ona tuʻuina i totonu o se atigipusa e loloto lona loloto. Faʻamuʻu fuamoa, masima, pepa, faaopoopo mea manogi. O le taimi nei e mafai ona e vaneina aano o gaʻo mai meaʻai.
Pepa pepa pepa, otaota, failaʻau ma aniani e tatau ona mulumulu lelei. Aveese le tumutumu mai le pepa, tipi i totonu o fasipepa. Oti lelei le greens. Tipi le siʻi, tipi i afa mama, ma tipi le kapisi.
Liligi vai i totonu o se fagu ma tuʻu i luga le afi. A uma le kuka, e mafai ona e tuu i lalo meaʻai ma fualaʻau i le vai. Faamasima, pepa, faaopoopo mea manogi.
Kuki le susu ile vevela vevela mo le 10 minute. Faʻaopopo lanu gutu ma 'ave le suʻu mai le vevela.
Ua saunia le supa suamalie o le kalori.

Mefipolo Meatball Soup

Chicken o le ituaiga aano o manu. O lona faaaogaina i mea taumafa taumafa e masani ona taatele. Ina ia faia le kuka i moa moa, e tatau ona e saunia mea e aofia ai:

  • moa moa (fulu) - 500 g,
  • fuamoa (moa) - 4 pcs.,
  • tamato - 200 g,
  • greens (pasili, pi),
  • garlic - 3-5 cloves,
  • kaloti tetele - 2 pcs.,
  • aniani - 200 g
  • bay leaf - 4-6 pcs.,
  • uliuli pepa (i le ituaiga o pi) - 10 pcs.,
  • masima - 0.5 tsp

A aunoa ma le fufuluina o le aano i le vai inu, e tatau ona faʻamamaina mai le ata gaosi ma se naifi. Ona ufiufi faatasi ai lea o paluga o le silotilo mafiafia e faʻaaoga ai se mea e teu ai manu ma tuu i totonu o se pesini ma se loloto loloto.
Tasi fuamoa moa, pela, tapuni lelei. Faaopopo fua i moa fasi, masima. Fai seʻia oʻo ina sulu.
Fufulu kāloti, aniani, dill, pasili ma tamato lelei. Taʻu le kāloti, 'otiʻoti i totonu o poloka. Tipi ia aniani i afa mama ma fusi i se vaega itiiti o le suauʻu olive seia oʻo ina faia se hue auro. Toto le tipi, ma tipi le tamato i afa fasi pepa.
Fai ni fasi meaʻai mai fasi meaʻai.
Cook meatballs ma le fagaua e alu i luga o le vevela vevela, o le taimi e kuka ai e le tatau ona silia ma le 20 minute. Ona faaopoopo ai lea o le sipisi, kāloti, pepa uliuli, laau afu ma tamato i le sou. Fufulu le sua mo le isi 10-15 minute, ona aveese lea o le vevela ma tuʻu ai mo sina taimi. Ua saunia le supa suamalie.

Meaʻai

  • moa po o susu susu - 500 g,
  • kāloti - 1 pc.,
  • kalafela po o le broccoli - 400 g,
  • logo ata - 1 lapoa pe 2 laiti,
  • tamato - 1-2 pcs.,
  • vai - 1.5 l
  • greens - 50-100 g.

Taimi e kuka ai: 1 itula

Auaunaga Per koneteina: 6.

Filifiliga 1: Faʻasologa o Meatball Diet Soup Recipes

O meaai e tatau ona le gata ina lelei, ae ia maloloina. O le taumafataga o mea taumafa ma meaʻai o se tasi lea o filifiliga mo le malologa o le a le gata ina tumu, ae e faʻamalosia foi.

O mea aoga

  • tolu lita o vai inu,
  • mea manogi
  • 300 g suamalie eleele,
  • lima paʻu o le pepa uliuli,
  • e lua laupepa laititi sipuni
  • lua faga laʻau
  • tasi karioti
  • 20 g o greens,
  • lua pateta
  • logo laupe pepa,
  • ½ se tamaʻi ulu o le failaʻau.

Laasaga i lea laasaga ma lea laasaga mo le taumafataga o meaʻai a le tapafasi

I totonu o se fagu telē e inu ai vai, faʻafefe uma ai le sipisi o le sipuni, o le laʻau bay ma peppercorns. Tuu i luga o le afi ma le kuka.

Laasaga 2:
Peelu le siʻosiʻisi lona lua. Fufulu laula. Faʻasinua pe tapunia mea uma ma se mea e faʻaleleia.

Faʻaopopo greens ma aniani i le kukaina o aano o manufasi, masima ma togitogi lelei. Tuu ese. Taʻu le kāloti ma pateta. 'Otiʻoti pateta i ni fasi keke, kāloti - mama po o maʻa. Faʻasese le kalapu vavalaʻau mama mo inflorescences. Aveese le fasi mai le pusa pepa, fufulu fatu ma vaeluaga. Tasi le fualaau faisua i totonu o ni tamai kopa.

Faia ni fasi meaʻai mai fasi meaʻai. Uu i totonu o le fagu vai i le taimi. Faʻailoga. O le taimi lava e tafe ai le vai, tape le vevela, aveese le pulufula ma kuka seʻia latou felelei i luga. O lenei tuʻu atu pateta ma kāloti i le apa. Susu ma kuka mo le tusa o le lima minute. Faaopopo pepa talo ma le faisuala. Aveese le siʻiti. Kuki le suauu mo le sefulu minute.

Mo le kukaina o mea taumafa, taoina le kuka mai aano o moa, puaa vela ma pipi. E fautuaina le faia o oe lava ia e mautinoa ai le lelei o le oloa. Faʻatasi ma susu ole susu, e tatau ona e tipi le paʻu.

Filifiliga 2: Taimi vave Meatball Diet Soup Recipes

O le taumafataga o le meatball diet e vave ma faigofie ona fai. Ua lava le i ai o oloa sili ona taugofie ma sina taimi e fafaga ai lou aiga i se taumafataga fiafia ma maloloina.

O mea aoga:

  • kāloti - 100 g:
  • 100 g fualaau toto fou
  • lua fua
  • 25 g o le pasili fou,
  • 250 g moa
  • 10 g pepa uliuli,
  • 15 g o le kalaka
  • tolu laulaua lau
  • 100 g le aisa.

E faʻapefea ona fai vave le Soupipolo Meatball Soup?

Paʻu, mulumulu ma faʻamaʻapeʻa le kāloti. Laʻau moa ma veins. Faʻasolo e ala i se fai meaʻai meaʻai ma ni 'ie tilatila. I fuamoa, faaopoopo ai fuamoa. Faamasima ma togi i ou lima, sasa lemu.

Fufulu ma fufuluina aniani. Seu i totonu o mama ma fulu seia oʻo i le auro.

Fufulu lima, ave ni nai meaʻai laiti ma fai ni polo. Faʻafei tasi i le taimi i totonu o se fagu vai inu. Tuu laulaau laupepa. Cook meatballs mo le 20 minute i luga o le vevela masani.

Tuu fasi aniani falai i totonu o le apa ma le vaitau ma le pepa palapala. Tipi le tamato i ni fasi ie manifinifi. Oti faʻasala le pasili. Faʻaopoopo mea uma i le susu. A mavae le 15 minute, aveese le apa mai le vevela.

O aano o manu e sili ona kuka mai le susu o le susu. E manatu o le vaega aupito sili ona taumafa o le manulele. Pe a auauna atu, faaopoopo ni aniani lanu meamata i le ipu ina ia taofi ai ona vitamini atoa ma lona tofo.

Faʻasalaga 5. Meataumafa faʻatasi ma iʻa o manu

Meatballs e mafai ona saunia e le gata mai le aano o manu. E leai se meaʻai suamalie e maua mai i ni meaʻai mai le iʻa.

O mea aoga:

  • 2 lita o vai faamama
  • mea manogi
  • 400 g ata po o fusi fusi,
  • lua faga laʻau
  • moa moa
  • 75 g semolina,
  • laitiiti laisi
  • karuti
  • tolu fulufulu o aniani aniani.

E faʻafefea ona kuka

Fufuluina le iʻa, faʻapipiʻi. Oti tivae ma faga. Vavae ese le fusi mai ponaivi, aveese le paʻu ma toe fufulu. Sasaa le vai i totonu o le apa ma tuʻu ai i luga iʻa ma paʻu. Tuu se faga lau. Aumai i se mea vevela.

Sulu le fusi iʻa ma tipi i se masini suamalie po o se mea e teu ai meaʻai. Faʻaopopo le fuamoa i le masini ma masima e mafua ai. Faʻafefiloi lelei. Faaopopo le semolina i le moa i ni vaega laiti, togi i taimi taitasi.

Aveese le pulu mai le fagu iʻa ma kuka mo le isi kuata itula. Faia ni fasi meaʻai mai moa iʻa ma tuu i luga o le avanoa. Taʻu i le kāloti, 'otiʻoti i ni mea faʻafiafia. Fufulu lanu lanumeamata ma mimiti i ni mama laiti.

Faʻaaogā se sipuni slotted, aveʻese 'olo ma le paʻu mai le pusa. Faʻasusu le uʻamea i totonu o se faʻalavelave ma toe foʻi i le apa. Tuu ia Karoti i totonu ma kuka mo le tusa o le fitu minute. Faʻaiʻu se tasi o meaʻai i le suauʻu susu, masima. Faaitiitia le vevela i se mea maualalo ma kuka le kuka mo le isi afa itula.

Pe a sauni se meaʻai o le kuka, ia fautuaina e aua le fagaina fualaʻau, ae ia tuʻu saʻo i totonu o le susu. Aʻo leʻi kukaina aano o manu, ia suʻesuʻe ma le totoa le fusi iʻa mo nai ponaivi.

Tuua Lau Faamatalaga