O le a le tele o fasi pepa mo le mita ma o le a le igoa o latou?

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O se tagata soifua maloloina e le manaomia le mataʻituina pea o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, o lona uiga o le foai toto i le ono masina i totonu o le fale suesue e lava le tele. E tatau i le maʻisuka ona mataʻituina lenei faailoga i taimi uma ma i lenei tulaga e te le o tamoe i le falemaʻi, aʻo e tatau ona e siakiina i le tele o taimi i le aso. O le mea fou o le mita, o lona uiga. suauu fuaina o le toto, ua avea ma se faaolataga moni mo lenei vaega o tagata.

Talafaasolopito o glucometers

O masini feaveaʻi masini e fuaina ai le suka toto ma taʻavale i luga o maʻa e sili ona lauiloa i le taimi nei. Mo le faia o le auʻiliʻiliga, ua lava lea e faʻaaoga ai se toto laʻititi i le suʻega faʻataʻitaʻiga ma a maeʻa ni nai sekone e mafai ona e vaʻai i le iuga i luga o se mataʻitusi faapitoa, ae ao le i ese mea uma. Mo le suʻega muamua, na faʻaaogaina ai le tali a Benedict. Ina ia iloa le maualuga o le suka, e 8 pata o le urine e tatau ona faʻafefiloi i se masini suʻega ma le 8 mg o le reagent ma teu i luga o se afi mumu mo le 2 minute seia oʻo ina amata le tali. Ina ua mavae lena, o le kulukose sa fuafuaina i le lanu o le vai na maua mai ma le suavai.

I le 1941, na faʻalauiloaina ai laumei faʻataʻitaʻiga na faʻaalia i le urine e aunoa ma se afi. O le taimi nei o le taunuuga e mafai ona maua vave ma faatusatusa le lanu o le vai ma le laugatasia o le tulaga faatonuina, ma fuafua ai le maualuga o le suka. I le 1956, na aliali mai ai vaega o suʻega o loʻo i ai faʻamau mago. Ina ia fua le suka, na lava lava e susu ai le paila i le urine poʻo le toto ma faʻatusatusa le iuga i le fua faʻatasi. O le le lelei o lenei auala o tulaga faapitoa mo le teuina o meafaitino ma mea sese i le fuafuaina o le iuga.

I le 1969, na aliali mai ai masini ata lafoai. O nei meafaigaluega fua o le suka na liua ai le lanu o le faailo i le aofaʻi o le kulukose ma gaosia ai se taunuuga maeʻa. Ma e ui lava e itiiti ni mea sese, ae sa i ai pea faigata. O lenei mafuaʻaga na mafua mai i le maoti o fuataga, e oʻo lava i se laʻititi laʻititi na matuā faʻaseseina ai le taunuuga. I le Konka o le 80 tausaga, na foliga mai ai o meaola o ata ia o glucometers o aso nei. E lua (electrodes) o se eletise (bioactive working and auxiliary reference reference) ma o le mataʻu o le toto na lava mo i latou e faia ai se suʻesuʻega tutoʻatasi.

Glucose toto i ona po nei

O le tele o meafaigaluega o fua o le suka toto i aso nei o loʻo faʻatau atu faʻatasi ma faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaaoga. O le pusa e mafai foi ona aofia ai se peni-seringe mo inisua o inisalini. O maa na faʻaaogaina o maʻa poʻo maa.

Aʻo leʻi amataina le suʻesuʻega, o loʻo tuʻuina atu se faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaaogaina i totonu o le kuluposi oxidase biosensor. O le toto e faʻaaogaina i le faʻailoga faʻaali ma a maeʻa ni nai sekone o le iuga e faʻaalia i luga o le lau. I le auala, o le tele o suʻega suʻega e tulaga ese ma e gaosia e le gaosiga e tasi o le mita kullukose.

E tusa ai ma le taʻiala o le faʻatinoga, e mafai ona vaevaeina masini i:

  • Photometric, augatupulaga ua mavae, lea e fuafua ai le suiga o le lanu o le siaki, e mafua mai le tali o se mea faapitoa ma le kulukose.
  • O le elemenemalo, fou, ma le fuaina o le maualuga o le suka e mafua mai i le maualuga o le taimi nei o faʻasaoina i le taimi o le tali o se mea faapitoa i luga o le suʻega suʻesuʻe ma le glucose i totonu o le toto.

E faapefea ona filifili se glucometer?

A filifilia se masini mo le fuaina o le kulukose, e tatau ona e sailia mo oe lava ni nai mea. Muamua, e faʻalagolago ma faʻamaonia e maua. O le tele o glucomet gaosi ua gaosia ma atiaʻe i Siamani ma Amerika. E tusa ai ma iloiloga, e matua faʻatuatuaina ma maua tau taugofie. O le mea mulimuli e faalagolago i le fesuiaiga ma le faʻatinoga o le masini. O le tele o mea faʻatekonolosi ma se faʻataʻitaʻiga fou i totonu, o le taugata tele lea o le masini.

Lona lua, o le loloto o le afaina, o lenei taua e taua foi. O le telē tele, o le lelei. E masani lava ona faʻatulagaina lenei taʻitoʻatasi, talu ai o le paʻu o le paʻu o se paʻu taʻitasi. O iinei e mafai foi ona e maitauina le tele o le toto na ave. Mo masini fou, o se tamai otaota e lava, mo masini matutua e sili atu ona manaʻomia. O masini na faasalalauina nei e aunoa ma le totoina o le toto e taugata tele.

Lona tolu, faigofie o le faʻaaogaina. O nai vaega nei. Muamua - o nai faʻaopoopoga faʻaopopo, o le taugofie o le mita. O le lona lua, faʻatasi ai ma se numera aupito maualalo o faʻamau, e faigofie ona iloa, o lona uiga e itiiti le avanoa e faia ai se mea sese. E taua tele lenei mea mo tagata matutua, e tatau i se tagata ona aoao e faia le auʻiliʻiliga mo i latou lava. Iinei e mafai foi ona e faaopoopo atu faatonuga i se gagana e malamalama ai le tagata faaaoga ina ia le toe sailia se faaliliu upu mulimuli ane.

A faʻatau, ia mautinoa e faamanino tulafono faʻavae o le masini mo le fuaina o le suka. O le toʻatele o tagata e taulaʻi faapitoa i le teuina o faʻataʻitaʻiga. E faia i seti o 25, 50 ma le 100 fasi pepa. O nisi o ia mea o loʻo tuʻuina i le afifiina o tagata taʻitasi, ae e faʻapipiʻi uma lava o latou gaugau i totonu o le tasi afifi. A maeʻa ona tatala, e tatau ona faʻaaogaina i totonu o le 3 masina.

O le lelei o se mea faʻaonapo nei mo le fuaina o le suka toto e aofia ai:

  • O le faʻagasolo o le maʻi o le tagata maʻi
  • Sampling toto ma se aofaiga itiiti
  • Afai o se mea sese e tupu i le taimi o le fua, e lipoti mai e le masini lenei,
  • Faʻamataʻuga tonu o le taimi o le suʻega.

Faafetai i nei uiga lelei uma, o faʻamafanafana e matua faafaigofie ai le ola o le maʻisuka ma fesoasoani i le taimi e iloa ai le faateleina o le suka suka.

Glucometer Contour TS

  • 1 Faʻapitoa ma le le lelei o le konekarate o le konekarate o le Contour TS
  • 2 Filifiliga ma mea faʻaaoga
  • 3 Faʻamatalaga faʻapitoa
  • 4 Faatonuga mo le faʻaaogaina
  • 5 Faaiuga

Glucose meter "Contour TS", e lauiloa i maʻi o loʻo maua i le maʻisuka. Ua maua le faʻatuatuaina o tagata faʻaoga: o le gaosiga o oloa ua leva ona gaosia e tagata faʻatau, ua pasia le suʻega o le taimi ma maua ni tali lelei. O le faʻapuupuuga o le TS o lona uiga o le Faʻasalalau Uma - o le faigofie tele o le faʻaaogaina. O lenei iloiloga o le fuafuaina pe a faʻatau ma faʻaopopo le fuaina o le toto suka.

Le lelei ma le le lelei o le konekarate o le konekarate o le Contour TS

E le gata i le faigofie tele, o lenei masini e aofia ai le tele o isi faʻamanuiaga:

  • Le tau maualalo o le toto. Ina ia fua le glucometer, na o le 0.6 microliters o le toto e manaʻomia.
  • Faailoaina aloaia o ituaiga o mea faigaluega.
  • Faʻailoga laiti. I le maualuga o le maualuga o le maualuga i lalo ifo o le 4.1 mm / L, o le sese o le ai lalo o le 0.80.
  • Biosensor technology, lea e faafaigofieina ai le faaaogaina o le mita "Contour TS" mo tagata eseese e aunoa ma se isi faatulagaga.
  • Le i ai o le tapunia aunoa.
  • Le oloa o le fesoʻotaʻiga ma se komepiuta patino.
  • Laititi Alert Battery.
  • Fale puipui.
  • Uiga maualuga.
  • Faʻaaoga faigofie le masini.

O mea le lelei e aofia ai le leai o se mea i le faatulagaga muamua. E le gata i lea, na matauina e le aufaʻatasi le i ai o na o le 10 suʻega o suʻega, aua o faʻamaumauga faʻapitoa e tuʻuina atu ma le faʻatulagaga o le masina faʻaaogaina. O le toʻatele o tagata e maasiasi i le suʻega 8-lona lua, aʻo faia faʻamalologa i le 4 sekone. O le faʻaleleiaina o loʻo faia i le plasma, lea o le faasiliga o le suka e sili atu i le 11%. O lona uiga o faʻatasi ma le glucose meter results results e faʻateleina i le 1.12.

Toe foʻi i le laulau o mea

Filifiliga ma mea faʻaaoga

O le pusa e aofia ai masini talafeagai mo se suʻesuʻega atoa.

O le Bayer "Contour TS" glucometer ua saunia lelei i le masini lava ia, isi mea faaopoopo, isi mea ma tusi talafeagai. E tuʻuina atu foi i se tulaga talafeagai mo le felauaiga o le masini, se masini sampling toto, se pepa faʻataonia. O faatonuga mo le faʻaaogaina o le a fesoasoani e malamalama i faʻaaliga. O le masini e le o iai ni laupepa - e faʻatau faʻatau eseese i falemaʻi poʻo faleoloa faapitoa. O le tau mo le 10 vaega e mai i le 700 i le 900 ruble, lea e mafua mai i le tau o le konekarate TS glucometer 900-1000 rubles.

E naʻo le tasi le taimi e faʻaaogaina ai le suʻega, o lea e taua ai le malamalama o le tausaga e tasi, e tusa ma le fua o aso taitasi, e tusa ma le 30,000 rubles e manaʻomia e faʻatau ai mea fou.

Toe foʻi i le laulau o mea

Faʻamatalaga faʻapitoa

O faailoga autu o le glucometer e aofia ai:

  • O le suʻega e faia ile 8 sekone.
  • Mai le 0.6 microliters o le toto mo le suʻega.
  • 15-500 mg / dl fuataga.
  • Manatuaga mo le 250 suʻega mulimuli.
  • Tasi le maa i le 1000 suega.
  • O le vevela mo gaoioiga masani e 6-40 tikeri.

Toe foʻi i le laulau o mea

Faatonuga mo le faaaogaina

Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini, ua tuʻuina atu se fasi siaki i totonu o le moli moli.

O le mita Bayer toto glucose e matua faigofie lava ona faʻaaogaina. Muamua e te manaʻomia le resitalaina o le masini, aveese le fasimea ma tuʻu i totonu o se atunuʻu faapitoa, e masani lava lanu moli i lalo. E fesuisuiaʻi. A maeʻa ni nai sekone, ona faʻaalia lea o se mataua i luga o le faʻaaliga - o se faailoga lenei o le sauniuni. Aʻo leʻi totoina le toto, ia mautinoa e fufulu lelei ou lima, faʻagogo, ona faʻaaoga lea o sina mataua o le toto i le galuega galue ole laasaga. A maea le iloiloga, o le a faʻaalia se faailo, ma o le a aliali mai i luga o le masini mata. A maeʻa ona faʻaaogaina mea taumafa, o le a tape le mita.

O le masani masani i le va o le 5.0 ma le 7.2 mm / l aʻo leʻi 'aʻai. Afai e faia le pule pe a maeʻa, e 7.2-10 mmol / L o le a faʻavasegaina. O se tulaga taua o le 30 mm / l. Mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka, o se mea taua tele lea i le soifua maloloina, tusa lava pe i ai se faʻalavelave leaga. Afai a maeʻa se suʻega lona lua e le suia le faailo, e tatau loa ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Toe foʻi i le laulau o mea

Ituaiga o Fua o Tofotofoga

Ina ia tofotofoina le kulūkose i le toto o se tagata, o suʻega e faʻaaogaina mo se tasi poʻo se isi ituaiga glucometer. O le mataupu faavae o fasipepa o le i ai lea i luga o se faʻapipiʻi faapitoa.

Afai o le pa'ū o le toto o loʻo i luga o le vailaau o suʻesuʻega, o elemene malolosi e fesoʻotai lelei ma le kulūkose. O le iʻuga, o loʻo i ai se suiga i le malosi ma le natura o le taimi nei, o nei faʻamaufaʻailoga ua siitia mai le mita i le vaega o le suʻega.

O le fuafuaina o mea o loʻo iai i suiga, o meafaigaluega e fua ai le maualuga o le suka. O lenei ituaiga fuataga e taua o le elekene. Toe faʻaaogaina mea taumafa faʻatasi ma lenei metotia faʻataʻitaʻiga e le faʻatagaina.

E aofia ai le faʻatau atu o fasi pepa faʻataʻitaʻi, lea na atinaʻeina i le taimi muamua, ma o le tele o maʻisuka o loʻo faʻaaogaina pea mo suʻega i le fale. Ae o lenei auala e manatu e le saʻo, o lea e le masani ona faʻaaoga.

  • O sikola vali ata o loʻo i ai se faʻapitoa faʻapitoa, lea e amata ona pisia i le toto ma glukose ile lanu. O le fatu e faalagolago i le maualuga o le suka i totonu o le toto. A maeʻa ona maua le faʻamaumauga, o le lanu e maua ai e faʻatusatusa i le lanu o le lanu, lea e tuʻuina i luga o le faapipiiina faapipii.
  • O le maʻisuka e masani ona fiafia i ai: "Afai ou te faʻaaogaina ata vaaia e fua ai le suka o le toto, e tatau ona ou faʻatau se glucometer?" E le manaʻomia le suʻega i lenei tulaga, e mafai e le tagata gasegase ona faia se suʻega suʻega.
  • O se auala talitutusa e faasino atu i se filifiliga sili atu ona lelei, talu ai o le tau o ia ituaiga o suʻega e maualalo, ma o isi tagata gasegase e mafai ona laveaʻi i le tipiina o meaʻai i ni vaega, lea e le afaina ai taunuuga o le suʻesuʻega. I le faaopoopo atu, e le tatau i le tagata gasegase ona faʻatau se mita o le kulukose toto e faia ai suʻega.

Mo soʻo se ituaiga o siama, o le fua o le suka e tatau ona faʻataunuʻuina i na o suʻega faʻataʻitaʻiga ma se olaga aoga lelei. O le a maeʻa le taʻavale o le a faʻaleagaina ai iuga o suʻega, o le mea lea e manaʻomia ai faʻatauga faʻatagaina. E tatau foi ona lafo ese fasi ie faʻaaoga, e le taliaina la latou faʻaaogaina.

E tatau ona teuina ia sapalai o suʻe toto i tulafono - i totonu o pusa malulu. O le fagu e tatau ona tapunia ma le faʻaeteete pe a uma ona tosoina faʻasalaga o le fasimea, ia teu ese mai le la susulu. A leai, o le a faʻamamago le fofo, o le a faʻasese le vailaau faʻasolosolo, ma o le tagata maʻi o le a maua faʻamaumauga sese.

  1. I le faʻaopoopoga, o suʻega faʻataʻitaʻiga e ono eseese i le manaʻomia e ulufale ai i se fodiga i luma o suʻesuʻega taʻitasi pe naʻo le amataga o le afifi.
  2. O le faapipii o le faapipii i luga o le masini e mafai ona tu i le itu, i le ogatotonu ma le vaega mulimuli.
  3. O nisi tagata gaosiga e ofoina atu mea taumafa e maua ai le toto mai itu uma.

Mo tagata matutua e maualalo le vaʻaia ma faʻatasi faʻamaʻi pipisi, o laupepa lautele e tuʻuina atu e faigofie ona uu lima.

Aso faʻauma

Ina ia mafai ona maua se faʻatuatuaga mautinoa, e taua le mafaufau i le olaga ola o fasi siaki. E masani lava o ni nai masina mai le aso na tatala ai le afifi (i le averesi, pe a maeʻa le taimi atofaina, e le toe maua le lagona o le reagent, e ono paʻu i lalo ma o le mita o le a iu lava ina faaali atu se fua sese poo se tau le saʻo.

Auala e faʻaoga ai

Mo le faʻaaogaina o fasi siaki mo se glucometer, e le manaʻomia le i ai o tomai faʻapitoa ma tomai. E lava le faitau ma le faʻaeteete faatonuga poʻo le fesili atu i lau fomaʻi e aʻoaʻo lenei mea faigofie.

Mo mita taʻitasi, suʻe suʻega a le kamupani e tasi pei o le masini lava ia e gaosia. E le mafai ona faʻaaogaina fasi pepa o se isi ituaiga. O vailaʻau taʻitasi e faʻamoemoe mo le faʻaaogaina e tasi, a maeʻa e tatau ona lafoai.

O le siakiina e le tagata lava ia o le suka toto toto o loo faia i luga o se manava gaogao, i aso uma, pe a tatau ai - 2 itula pe a maeʻa le taumafataga (ona amanaia lea o isi tagavai kullukose), i taimi eseese o le aso. O le numera o fuataga e fuafuaina e le fomaʻi.

A o le i faia le suʻega, e fufuluina uma ona lima e le tagata maʻi, fufuluina a latou mea mama, ona fufulu ai lea o le vaega o le pipiʻi (fingertip) faʻatasi ma se vaifofo visepisi. E sili le atigiina o se sela (lancet, inisalinila) i nofoaga eseese, lea o le a le maualalo le tiga ma o le a aloese ai mai le mafiafia o le paʻu o le paʻu. Malamalama sili ona loloto -

O le mataua muamua o le toto e tatau ona aveeseina i se ie mago, ma faatalitali mo le lona lua e aliali mai (e le taliaina le toto mai le manua ona o le mafai ona faʻafefiloi i le vai). O le laasaga o le suʻega e tatau ona muamua faʻaofiina i le mita. Ma le isi, o le tamatamai lima e aumai i le fasi pepa i le itu taumatau po o le itu tauagavale i se nofoaga faapitoa e faailogaina mo le toto. O se aofaiga e lava e otometi ona aoina e le masini. I le faaiuga o le suʻesuʻega, o le manua ua toe soloina i se visepisi ma fusi faʻatasi ma se sipuni sipuni seia oʻo ina taofiofia le toto.

Ina ia puipuia le faʻamagoina poʻo le faʻaleagaina o le vailaʻau, e tatau ona mulimulitaia nai tulafono faigofie e teu ai, ia:

  • i le tele e mafai ai ona aloese mai le fesoʻotaʻiga ma le ea, o le pipili faʻatasi ma fasi faʻataʻitaʻiga e tatau ona tapunia i taimi uma,
  • o le afifiina e tatau ona teuina i se nofoaga e puipuia mai le la,
  • saunia se nofoaga e teu ai mea taumafa mai le maualuga o le suavai, vevela vevela, meaola faʻasaina,
  • o le tele o vaega o suʻega e manaʻomia ai le malūlū o le potu vevela mai le +4 i le 30 ° C e aunoa ma ni suiga faʻafuaseʻi (o le tuusaunoaga o faʻasalalauga satelite, lea e faatagaina ai le tele o tulaga taua mai -20 i le 30 ° C).

O faatonuga a le au gaosiga eseese i luga o le faʻaaogaina o fasipepa e ono eseese mai le tasi ma le isi ma maua ni nuances.

Faaiuga

O le maʻi suka o se tasi lea o faʻamaʻi matutua o tagata. I le tau o le tau, o le glucometer na faamaonia le avea o se fesoasoani lagolago.Faatasi ai ma faʻafitauli o le leai o ni laupepa i totonu o le pusa ma le umi o le umi e 8 sekone. Ae o le faigofie i le galuega e talisapaia i ai, o se tele o mea faigaluega, o sina toto itiiti mo le suʻega. E oo lava i tagata matutua e mafai ona latou faaaogaina. Faʻataʻitaʻiga Siamani e maua ai le talitonuga atili i le sao o le taunuʻuga ma le tumau.

O le a le tele o fasi pepa mo le mita ma o le a le igoa o latou?

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Mo le tausia o se soifua masani masani ma le soifua maloloina, e manaʻomia e le maʻisuka ona suʻeina a latou toto toto i taimi uma. Mo lenei mea, i le fale, e fautuaina e faʻaaoga fua faʻatatau e taʻua o glucometers.

Ona o le i ai o se masini talafeagai, e le manaʻomia e le tagata maʻi ona asiasi i le falemaʻi i aso uma e faia se suʻega toto. E mafai e se tagata ona fai oe lava i soo se taimi talafeagai e iloilo ai le kulukose o le toto e ala i le metotia o le vailaʻau poʻo le elemene, e fuafua i le ituaiga masini. Mo fua, e tele lava ina talafeagai le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga faapitoa e iai se mea e faʻapipiʻi ai.

O ia mea taumafa e mafai ona eseese, e faalagolago i le gaosiga ma le vailaʻau. O le tau o fasi siaki mo se glucometer e tele lava ina maualuga, o lea e tatau ai i le maʻisuka muamua ona taulai atu i le tau ao lei filifilia se masini e fuafua ai le suka o le toto. I luga foi o le faʻatau atu e mafai ona e maua ni masini e galue e aunoa ma ni suʻega, lea e sili atu ona aoga.

Tau o faʻataʻitaʻiga

O le mea e leaga ai, o le tau o ia mea taumafa e masani ona maualuga. E tusa lava pe faʻatau e le maʻisuka le tau o le glucometer e le taugata, i le lumanaʻi o tupe faʻaalu autu o le ai ai i luga o suʻega faʻataʻitaʻiga ma taʻaloga mo le glucometer. O le mea lea, e tatau ona e faʻalatalata atu ma le faʻaeteete i le filifiliga o le faʻataʻitaʻiga o fuataga, e tatau ona e fuafuaina le tau o se tasi o pusa o siaki.

E manaʻomia foi ona e mafaufau o oloa faʻatau mai se kamupanī i totonu o fale e sili atu le taugofie nai lo tagata mai fafo. O le faʻaitiitia o le mea moni e faʻapea mo faʻataʻitaʻiga taʻitasi o le fuataga e te manaʻomia e faʻatau ai ni fasi pepa, ma o mea mai isi suʻega e le galue. O vaega tolu-tolu o le a le gata o le a maua ai se mea leaga, ae mafai foi ona faaleagaina le mita.

O mita taʻitasi o loʻo i ai se faʻatulagaga lelei tele, o le mea lea, ia faateleina le pasene o le saʻo, e faʻaaogaina se taʻaloga faapitoa faapitoa, lea e masani ona aofia ai ma le masini.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

Glucometers e aunoa ma ni suʻega suʻega

I aso nei, ina ia faafaigofie le ola o le maʻisuka, o le fuaina o masini e le manaomia ai le faapipiiina o siaki suega e mafai ona maua i le faatauina atu. O ia ituaiga masini e galue ma kaseti ma le faʻamaufaʻailoga, lea e mafai ona faʻatau i soo se fale talavai.

O loʻo i ai i le lipine ia lava meatotino e pei o le suʻega, ae o le maʻisuka e le manaʻomia le aveina o meaʻai. O le mea lea, o ia ituaiga masini e sili atu ona faigofie ma faigofie.

I le avea ai o se tulafono, e tasi le kiliva ua mamanuina mo le 50 fua, ma ua maeʻa ona suia i se mea fou. O le taugofie ma le sili ona lauiloa o le kulukose mita e aunoa ma se suʻega suega o Accu Chek Mobile. E le gata i lea, o le pusa e aofia ai se peni pipisi ma se paʻu mo le ono lancets, lea ua suia foi pe a uma ona faʻaaogaina. O le tau o lea ituaiga fuataga e 1500-2000 rubles.

O le mataupu faavae o le suʻega mo le mita o loʻo faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

O faʻamanuiaga e le faʻaalu i le lelei: o se aotelega o glucometers pito sili ona taugofie ma suʻe suʻega

Glucometer o se maʻisuka taua e alu i aso uma. I le faʻaaogaina o lenei masini, e mafai e le tagata gasegase ona tausia le maualuga o le glycemia i lalo o le vaavaaiga faifaipea i le gasologa o le aso, seivagana mo se faʻateleina o faʻamaoniga ma le atinaʻega o faʻalavelave faʻalavelave ola (faʻamaʻi ma le ketoacidosis). O le mea lea, o le maʻisuka e le mafai ona faia e aunoa ma se ituaiga masini.

Satellite Plus

O lenei mita o se oloa na faia e Rusia i lalo o le lauiloa satelite. E leai se tapulaa o le masini i le olaga o le masini.

I le faaopoopo i le masini lava ia, o le syringe peni ma le 25 laupepa gaosia, 25 fasi pepa pusa eletise eseese, o le "TEST" le siakiina o se vaega ma o se pusa palasitika o loʻo aofia ai foi i totonu o le pusa masani.

Satellite Plus Meter

Mo fua, o se mataua o le toto ma se voluma o le 4-5 μl ua lava. A maeʻa ona faʻaaoga se vaega o le biomaterial i le suʻega, o le masini e fuafua le maualuga o le glucose ma faʻaalia le iuga i luga o le mata pe a maeʻa le 20 sekone. O le mita Satellite Plus ua faaopoopoina i se manatuaga e teuina ai iuga o 60 fuataga.

O le tau o se seti faavae o le brand Satellite e tusa ma le 1,200 rubles. I lenei tulaga, o se seti o fasi siaki o le 50 fasi vaega e mafai ona totogi se maʻi mai 430 ru.

Clever Chek TD-4209

I le faatulagaga autu o le masini o loʻo i ai se glucometer lava ia, 10 fasi suega, se peni vili ma 10 vailaau faʻamaonia, se faʻataʻitaʻiga ma se faʻamau.

O le taunuʻuga e maua pe a maeʻa le 10 sekone, ma le mamanu o le masini e mamanuina mo le 450 fua.

I le faaopoopo atu i le fuaina o le kulukose, e lapatai foi le masini i le maʻisuka e uiga i le i ai o tino o le ketone ma mafai ona fuafua le aofaʻiga o le tau mo le 7, 14, 21, 28, 60, 90 aso.

Clever Chek TD-4209 e pulea i le tasi le faamau, ma o le a faʻaalia i luga o se faʻaaliga tetele. O le mita e vave alu i le taimi lava e uma ona tuʻuina ai le vaega o le suʻega i le pu faʻatusa. Afai e le faʻaaogaina le masini mo le 3 minute, e otometi ona tape.

O le tau o se seti o siaki mo Clever Chek TD-4209 o le 50 fasi vaega e tusa ma le 920 rubles, ma o le seti faavae ma se glucometer e tusa ma le 1400 rubles.

Accu-Chek Active

O lenei ata faataitai o le mita e gaosia e le kamupani Siamani "Roche Diagnostics". E amata e le masini le fuataga e aunoa ma le lolomiina o faamau, pe'ā uma ona faʻaaogaina le biomaterial i le laasaga (e mafai ona e tuʻuina le fasi pepa i totonu o le masini ma muamua pe a uma ona faʻaaogaina se vaega o le toto i le pito o le suʻega).

Analyzer Accu-Chek Asset

Mo fuataga, 2 μl toto o le a lava. O le fua faʻatatau e aliali i le lauulu mo le 5 i le 10 sekone. E mafai e le masini ona fuafua le fua faʻatatau mo le 7, 14 ma le 30 aso, ma o lona manatua e mafai ona teuina faʻamaumauga i luga o 350 mea mulimuli.

O le maʻisuka e mafai foi ona taʻu mai fua ma faailoga "muamua" ma le "pe a uma ona 'ai". E mafai e le masini ona otometi le tape i totonu o le minute ma le afa pe afai e le faʻaaogaina. O le tau o le masini Accu-Chek e tusa ma le 1400 rubles, ma o se seti o le 50 testers ei ai se tau e tusa ma le 1000 rubles.

Diacon (Concont OK)

Fesoʻotaʻiga O le OK o se masini Rusia e faʻaaogaina e aunoa ma le fesuiaiga. E oʻo atu i le 250 fua faʻatatau o fuataga o loʻo teuina i le mafaufau o le masini, ma o le glucometer o loʻo faʻaalia i luga o le 7 aso.

Mo le suʻesuʻega, o le 0.7 μl o le toto o le a lava. O le iʻuga o le a tulaʻi mai i luga o le mata pe a uma le 6 sekone. Afai e manaʻomia, o fua uma e mafai ona tuʻuina atu i le mafaufau o lau lava PC.

O le masini e liliu i totonu o le 3 minute pe a le faʻaaogaina. E le gata i lea, o le masini e faʻapipiʻiina i se masini faʻapipiʻiina (mo lenei mea e te manaʻomia e faʻapipiʻi ai se pulou i le pu o le suʻega).

A maeʻa le suʻega, o le masini lava ia e faʻamaonia pe o le taunuuga o se vavaeese mai le masani. Ole tau o le Diacont OK mita mai 700 rubles. O se seti o fasi siaki o le 50 vaega tau e tusa ma le 500 ruble. Ads-mob-1

Taavale Toto

O le gaosiga masani o lenei glucometer o le kamupani Siamani o Bayer, ae peitai, ua faapotopoto i Iapani. E galue le masini e aunoa ma le fesuiaiga, tuʻuina atu fua o fua i luga o le mata pe a maeʻa le 8 sekone.

Contour TS Meter

O le mafaufau o le mita e mafai ona uʻu i luga i le 250 fuataga. E mafai ona fuafua le aofaʻi o taunuuga mo le 14 aso. Ina ia amata le suʻesuʻega, e na o le 0.6 i le toto e manaʻomia.

Ole tau o le konekarate Contour TS e tusa ma le 924 rubles, ma o se seti o fasipepa i le aofaiga o le 50 fasi vaega o le a tau e tusa ma le 980 rubles.

O le filifiliga o le mita o le a faʻalagolago lava i manaoga patino o le maʻisuka, faapea foi ma lona gafatia tau tupe.

Ole sili ona maualalo o le suʻega o le kulukose toto

O faʻataʻitaʻiga aupito sili ona taugofie mo le fuaina o le suka toto i le fale o oloa ia a le fale faʻanatura Satellite.

O se pusa o molimau satelite, e aofia ai le 50 vaega, tau e tusa ma le 400-450 rubles, e le pei o le tele o mea e faaulufaleina mai, o lona tau e mafai ona ausia le 1000 - 1500 rubles.

I nisi tulaga, o siama e tuliloa le tau maualalo o le glucometer ma maua se faʻataʻitaʻiga lea e matua taugata tele ai faʻatauga o suʻega.

O le mea lea, ina ia mafai ona faʻaaogaina le tau sili ona taugofie, e tatau ona e iloa muamua le tele o le mita ma mea e manaʻomia mo le tau. O le a sili atu ona lelei le faʻatauina o se masini taugata, o oloa faʻaaogaina o le ai ai se tau lelei.

Ina ia aloese mai le faaleagaina o le masini, ia mautinoa e faitau ia faatonuga mo le faʻaaogaina aʻo leʻi faʻaaoga le mita.

O fea e faʻatau ai se glucometer ma le taugofie mo lea mea?

I lenei tulaga, o le a mafai ona le gata ina faʻatau le masini i se tau fefaʻatauaʻiga, ae o se faʻamaoniga mo lea mea.

I nisi tulaga, falemaʻi falemaʻi ma falemaʻi i luga o le initaneti faia faʻaititia i luga o ni faʻataʻitaʻiga o mita o le kulukose o le toto ma sikola faʻataʻitaʻiga .ads-mob-2

Afai e te vaavaaia ma le totoʻa mea e ofoina atu e le au faatau, e mafai ona e faʻaaogaina le ofo sili atu o se tasi oi latou.

Faʻasaʻo e ala i le faʻatauina o se vaega tele o fasi faʻataʻitaʻiga mai se tagata faatau. E naʻo le tulaga lenei, e tatau ona faʻamautinoa o loʻo i ai i totonu o oloa mea uma lava e maua ai le ola, ma na mafai ona e faʻaaogaina seia oʻo ina leiloloa a latou gaioiga galue.

E tusa o le tau sili ona taugofie o suʻega mo le mita i le vitio:

Filifilia o se glucometer e le o se mea faigofie. E le o mea uma, e mafai e tagata gasegase vave ona maua la latou filifiliga ma faʻaaoga lelei. Afai oei ai i nei maʻi, aua le faʻavaivai. Filifili le mea saʻo e tatau ona avea ma faamasinoga ma mea sese.

Ina ia faʻavaveina le faagasologa o le sailia o se faʻataʻitaʻiga lelei o le glucometer, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi. E faʻatagaina foi ona faʻaaoga manatu i luga o se masini e tuʻuina atu i faʻasalalauga tolu-tolu e le maʻisuka.

O le tele o iloiloga lelei o se faailo lelei lea, e faʻamaonia ai e mafai ona faʻalagolago lelei le masini ma faigofie ona faʻaaogaina.

O tamaʻi suʻega sili ona taugofie mo se glucometer

E iai lau maʻisuka ituaiga 2?

Faatonu o le Inisetiute mo Maʻisuka: "Faʻasese le mita ma suʻe suʻega. Leai Metformin, Diabetes, Siofor, Glucophage ma Januvius! Tausi ia te ia i lenei ... "

O le fesoasoani sili i le puleaina toto o se glucometer. O lenei masini e sili ona manaʻomia mo tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka.

Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e siakiina le taimi o le maualuga o le suka i le fale, e aunoa ma le alu i le fale suesue.

I le taimi lava lea e tasi, e mafai ona faʻatau mai se tamaoaiga i se tulaga o tupe maua - o loʻo i ai le tele o le paketi, ae i le taimi lava e tasi, o faʻataʻitaʻiga lelei ma faigofie mo le faʻaaogaina tutoatasi i le maketi.

Pau lava le faigata e mafai ona pepelo o le filifiliga i totonu o le ituaiga o mea na tuʻuina atu. E ui i le mea moni e faapea o le fomaʻi o le a tuʻuina atu se fautuaga e uiga i le masini, lea e sili atu le faʻatau, aua le faanatinati e tamoe i le fale talavai. E tatau ona manatua e mafai ona faalagolago le olaga i le sao saʻo o le glucometer.

Aʻo le i filifili i luga o se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona iloilo ma le totoa e le gata o uiga o se masini faapitoa, ae ia suʻesuʻe foi i taunuuga o suʻega tutoʻatasi, faʻapea foʻi ma iloiloga a isi tagata faʻaoga.

O la tatou fua faʻatatau na tuufaatasia i le amanaʻiaina o nei taʻiala, o lea pe a uma ona faitauina o le a leai sau fesili.

1 Togi le

Glucometer Contour TC mai le tagata Siamani e gaosia Bayer e faʻaalia ai le maualuga ma le saʻo o fua. O le masini e aofia i le uluaʻi tau o le tau, o lea e avanoa ai i tagata uma.

O lona tau e mai le 800 i le 1,000 rubles. E masani lava ona matauina e le au faaaoga le iloiloga e lava le faigofie o le faʻaoga, lea e faʻamautinoa e le leai se faʻamatalaga.

O se faʻaopoopoga tele lea o le masini, talu ai o mea sese i iuga e mafua ona o le faʻaofiina o le tulafono sese.

O le masini ua i ai se mamanu mataga ma sese. Lisi laina e faigofie ai ona uu i totonu o lou alofilima. O le mita ei ai le malosi e faʻafesoʻotaʻi ai i le PC e faʻaliliuina fua o fua, lea e faigofie tele mo le teuina ma le faʻamalamalamaina o faʻamatalaga. E mafai ona e faʻaogaina lenei filifiliga pe a uma ona e faatauina le masini ma le cable.

  • O vaega o suʻega na faʻatau eseese. Seti o le 50 pcs. tau e tusa ma le 700 p.
  • O loʻo i ai se faʻamanatuga mo le 250 mea mulimuli.
  • O le kulūkose o le a aliali i luga o le mata pe a maeʻa le 8 sekone.
  • O se faailo leo o le a logoina oe ua maeʻa le auiliiliga.
  • Puʻeina o le tino i tua o le 3 minute.

i luga o fuainumera

3 Tasi le paʻi faigofie faigofie (Filifili Van touch)

I le laina lona tolu o le fuataga o le Van Touch Select Simple mita - o le masini aupito lelei i le faigofie o le faʻaaogaina.

O le masini a le kamupani lauiloa Swiss e lelei mo tagata matutua. E galue e aunoa ma le faʻailogaina. E i ai se tau taugofie, o lea o lona faʻatau e le aʻafia ai le atotupe.

O le tau o Van Touch Select e mafai ona manatu e taugofie ma o loʻo iai i le lautele o le 980 - 1150 p.

O le tino o le masini e faia i le palasitika umi, manaia i le paʻi. Faʻataʻatitia tulimanu, faʻatusatusaga ma le mamafa o le mamafa e mafai ai e oe ona tuʻu le mita i lou lima. O le manoa lima matua o loʻo i le pito i luga e fesoasoani e taofi le masini.

I luma e leai se mea e sili atu. O loʻo i ai se lapoa lapoa ma afi e lua e faʻamaonia ai maualuga maualuga / maualalo le suka.

O se uila pupula o loʻo faʻaalia ai le pu mo le suʻega, e oʻo lava i se tagata maualalo le vaʻai o le a ia maitauina.

  • O le leo leo pe a vavae ese le maualuga o le suka mai le masani.
  • 10 suʻega suʻega ma le fofo o fofo o loʻo tuʻuina atu.
  • O loʻo i ai se lapataiga e uiga i le tau maualalo ma le faʻatagaina atoatoa o le masini.

2 Accu-Chek Performa Nano

I luga o le laina lona lua o le Accu-Chek Performa Nano glucometer, lea e faʻamaonia ai le faʻaaogaina saʻo o le suʻega toto. Ona o le maualuga o le fuataga, e sili atu ona faigofie i le maʻisuka ona pulea le faasologa o le tagofia o fualaau, ma le mataʻituina o le taumafataga. O lenei masini e talafeagai mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka o ituaiga muamua e lua. Le tau o le masini e maualalo, e tusa ma le 1,500 p.

E ui lava i le mea moni o loʻo galue le masini i luga o se tulafono faavae, o loʻo i ai le tele o galuega e mafai ai e le taʻaloga ona sili atu le faʻalelei.

E mafai e le tagata faʻapitoa ona filifilia le nofoaga le mama mai le pa o le a faia (tauau, luma, alofilima, ma isi mea).

Ma o le uati o le uati e masani ona logoina oe i le taimi o le manaomia mo se auiliiliga, o lea e mafai ai ona e faia ma le saogalemu pisinisi.

  • Faafetai i fesootaiga a le auro, e mafai ona teuina ia fasi siaki.
  • O le taunuuga vave i le 5 sekone.
  • Faʻailoga leo pe a faʻapipiʻi le fasi pepa.
  • Malosiaga tele mo le 500 fuataga. O le avanoa e tuʻuina atu ai iʻuga maualalo mo se vaiaso / masina.
  • Malamalama - 40 kalama.

1 Express Express

O le laina muamua o le fuataga o loʻo nofoia e le glucometer o le Farani Satellite Express. O le masini e sili atu nai lo le tauvaga, ona o ia lava na te aveina le toto talafeagai o le toto mo le auiliiliga.

O lenei metotia e sili atu ona talafeagai pe a faʻatusatusa i isi masini e te manaʻomia e faʻafefe ai le toto. O le isi avanoa i luga o tagata tauva o le tau maualalo lea o le suʻega. Seti o le 50 pcs.

e mafai ona faʻatau mo na o le 450 p.

O le masini lava ia e le o le tele foi, o le faatauina o le a tau e tusa ma le 1300 p.

O le mita ua mamanuina e le gata mo le faʻaaogaina e le tagata lava ia, ae faʻapea foi mo le fuaina o le suka i totonu o le falemaʻi, pe afai e leai se avanoa i auala suʻesuʻeina suʻesuʻega suʻesuʻe.

O le masini e galue i le mataupu faavae o le fesuiaiga. O le gaioiga, e mafai ona maitauina sina manatuaga o le masini - 60 fua lata mai.

  • Maua le taunuʻuga i totonu o le 7 sekone.
  • Fuafuaina o le kulūkose i metotia eletise.
  • Faʻafou toto toto atoa.
  • Long life battery. Ua mamanuina mo le 5,000 fua.
  • E i ai le seti o suʻega e 26, e aofia ai le faʻatonuina o le tasi.

i luga o fuainumera

3 OneTouch Ultra Easy

E tasi le mea sili ona lelei faʻaonaponei faʻaonaponei faʻaonaponei i le tasiTouch Ultra Easy glucometers. E maua mai e le kamupani Suiselani ma le luasefulu tausaga o le poto masani - LifeScan.

E matauina e le au oloa le compactness ma le mama o lenei masini, o lona mamafa e na o le 32 g, ma le maualuga o le 108 x 32 x 17 mm.

E faigofie ona ave faʻatasi ma oe, ia mautinoa o le taimi tatau e mafai ai ona e fuaina le suka o le toto. O le tau masani mo le tusa ma le 2100 p.

E tusa lava po o le a le telē, na taumafai tagata gaosia e tuu ese le lauulu i le tele e mafai ai - o loʻo i ai le pito i luma o le mita. O le eseesega o le falesa e faigofie ona faitau.

O le leai o se faʻataʻitaʻiga, faigofie o le faʻaaogaina ma le sao atoatoa o iuga e avea ai lenei masini ma fesoasoani lagolago.

Mo le faʻaogaina o suiga o suiga, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi le masini i se komepiuta e faʻaaoga ai le uaea e sau ma le pusa.

  • Maua le iuga ile 5 sekone.
  • Faiga faavae elekenelosi o le auiliiliga.
  • O fua e teuina faʻatasi ma le aso ma le taimi.

2 Bioptik Technology (EasyTouch GCHb)

O le Bioptik Technology glucometer (EasyTouch GCHb) o loʻo i ai galuega sili ona lelei i ana suʻesuʻega.

O le masini e mafai ona fuaina le toto e le gata mo le suka, ae faapena foi mo le cholesterol ma le hemoglobin, o lea e talafeagai mo tagata ei ai maʻi eseese, faapea foi i latou e aafia i le puipuia, ma mananao e faatau se masini mo le vaavaaia taimi.

O le polokalame siakiina na ofoina atu e le mita e lauiloa foi i tagata tomai faapitoa i le soifua maloloina. O le masini e galue i le mataupu faavae o le fesuiaiga. O paʻu e na o le tamatamailima e ave.

O le masini ua faʻapipiʻiina ma se LCD-mata tele, o loʻo faʻaalia ai faʻailoga tetele e faigofie ona mafai ona mafai e tagata e maualalo le vaʻaia. O le tino o le masini e faia i le paʻu umi, e le fefe i mea faʻaleagaina. I luma o le faʻailoga, i le faʻaopopo i le faʻaaliga ma faʻamaufaʻailoga e lua, e leai ni elemene faaopoopo e mafai ona fenumiai ai le tagata faʻaaogaina.

  • O le fua o le fuaina o le toto mo le glucose ma le hemoglobin e 6 sekone, mo le cholesterol - 2 minute.
  • Faʻatumu i le masini 10 fasi siaki mo kullukose, 2 mo le cholesterol ma le 5 mo le hemoglobin.
  • O le mafaufau e mafai ona teuina i le 200 fua mo le suka, 50 mo le hemoglobin ma le cholesterol.

O le filifiliga o se glucometer o se fesili ogaoga ma sili atu ona lelei le fofo i le taimi muamua mo oe lava. Faʻafefea ona faʻatau se glucometer? A e fesiligia oe lava i lenei fesili, e tatau ona e mafaufau ua fuafua le glucometer e fua le suka o le toto, o lona uiga o le tau o le glucometer o le tau muamua lea o le tau o suʻega.

Pe a fesiligia pe o le a le tele o tau o le tau, e tatau ona manatua i le mafaufau o le mea autu o le tele lea o le tau o le siakiina mo se faʻataʻitaʻiga.

O le fua o le suka i se glucometer e tatau ona faia i aso uma, i le tele o taimi, o lea e tatau ai ona e vave fuafuaina le aofaʻi o suʻega faataitai e te manaʻomia mo le masina, mo se faʻataʻitaʻiga, masani ai ina ia faʻataunuʻu le sugar sugar (Norm of sugar in the blood of a person's health 3.3-7.8 mmol / l) e tatau ona e faʻaaoga le mita i aso uma e fa fa.

A oʻo i le vaeluaina ma le filifilia o atigi, ioe, e tatau ona e faia nisi fuataga. O mita taʻitasi ei ai se mea sese. Ae o lenei mea sese, mo glucometers o aso nei, e le tele ma e mafai ai e oe ona iloa manino le mea e fai e faʻamaonia ai pe a fua le suka o le toto.

O le tasi o faila kulupu o le OneTouch o loʻo avea ma masini sili ona lelei. O le gaosiga o le glucometer o le Life Scan Johnson & Johnson, ISA (latou te faia mo Rusia, o lea o fuataga o le moli / l po o le mmol / l (millimole i le lita). I nisi masini, e mafai foi ona setiina milligrams i se filifiliga).

E 4 ituaiga o Glucometers OneTouch (fou ma aso nei): OneTouch Select, OneTouch Horizon, OneTouch Ultra, OneTouch Ultra Easy. E lelei uma lava, o le eseʻesega ua na o le tau ma nisi faʻaopoopoga. E faigofie taugofie ma sili atu le taugata, o le tele oi latou ona o le i ai o le mafaufau i totonu, o le kalena e taua. OneTouch Filifiliga e leai se eseesega mai ona taugatupe taugata i tulaga o faʻatinoga, ma o lona tau e maualalo. Ou te manatu o se faʻaaliga faatosina lenei, e faʻatau le tau tuai e faʻatau se mea fou)) OneTouch Horizon - e le taugata, e aunoa ma le manatuaina, e le faʻaputu faʻatasi ma isi mea.

Taua tele. A e faʻatau se masini - faʻalogo lelei i le tau o faʻataʻitaʻiga! Talu ai e te lamatia le faʻatauina o se masini taugofie, ona e momotu lea i luga o fata.

O Accu-Chek glucometers, na gaosia e Roche Diagnostics, Siamani, e le maualalo ifo ia Ioanesone, pe a faatau mai, ia na o le tau o le suʻega ma au lava tupe totogi, i le tau o le masini lava ia)) O loʻo i ai se masini Tetele TD-4209 (Clever Chek). E le lauiloa, taugofie, faatasi ma suega taugofie. O loʻo faʻatau atu o se seti atoatoa, ma a aunoa ma lea.

Faʻamatalaga lelei mo le faʻatauina o se glucometer: - o suʻega faʻataʻitaʻiga e tatau ona galulue i luga o le mataupu faavae o le absorption absorption, o lona uiga e te manaʻomia sina toto itiiti, aumai le laina i se matāua ma ave le toto e pei ona ia manaʻomia.

(mo masini tuai, o se mataua lapopoa e tatau ona fausia ma faʻaaogaina i le sone o fesoʻotaʻiga, o le taunuuga e faʻalagolago foʻi i le tele o le matāua). - faʻalogo lelei i masini, e faaopoopo atu i le masini lava ia, e tatau ona i ai ni fasi pepa se 10, o ni faʻataʻitaʻiga (lea e faʻatau faʻatau faʻapitoa mulimuli ane, o se mea e faʻaaogaina).

E talitonuina o taimi uma lava e te manaʻomia ai le faʻaaogaina o se fagu fou, ae laveaʻi tagata pe a faʻaaogaina e se tagata - faʻaaoga le nila seʻia oʻo ina le toe faʻaaogaina)

- toatele e laveai ma aumai mai kesi mai fafo (oi latou lava pe faatasi ma le fesoasoani a uo, aiga), mai Europa tutusa.

E sili lenei, ae ... Afai o le ae faia lenei mea, ia manatua, e tatau ona e tausia po o fea e te ave ai fasipepa, e le faatauina atu fasi pepa mo le tele o masini mai fafo i Rusia, ma o le a aumai ia te oe mai fafo, pe lafo i fafo le masini) )

Vaevaega mo glucometers


Falemai Falemaʻi Tau:e oo atu i le 1000 r. e oʻo atu i le 2,000 r. e oʻo atu i le 3000 r uma All Accu-ChekContour One Touch

ia faʻamalieina le tau o nei mea uma e tatau ai.

Faʻatauina fasi pepa faʻataʻitaʻiga mo le mita e tatau ona vave faia ina ia latou i ai i taimi uma i le taimi e leʻi mafaufauina. E mafai ona e siaki pusa suega mo se glucometer i luga o la matou faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi. O le mea autu o le filifili lea o le fasi pepa faapitoa mo lau masini.

O fasi sili ona taugofie mo se glucometer i soʻo se fale talimalo atonu e iai se ola ola mama, ia e faitauina ma le faʻaeteete lenei faʻamatalaga i le afifiina. O le averesi o le ola o vaega o suʻega e 4-6 masina.

O maʻisuka uma e tatau ona i ai ni suʻega, pe a latou faatagaina mo le vave fuaina pe a manaʻomia ona e iloa saʻo lau suka. O fasipepa e saogalemu, saogalemu ma lelei.

Ituaiga o fasi siaki mo se glucometer

I totonu o la tatou faleoloa i luga o le initaneti e tele ituaiga o suʻega suʻega. O fasipepa ua faamoemoe mo le faʻaaogaina ma se masini faapitoa, ae mafai ona faʻavaeina e tusa ai ma nisi o mea. O lea, e mafai ona e faʻatau ni fasi pepa mo se glucometer o ituaiga nei mai ia i tatou:

  1. Faʻatasi ma se laupepa puipui - fasi pepa mo le mita, lea ei ai se faʻapitoa faapitoa. E mafai ai ona e paʻi atu i le itu mai itu uma, ma i le taimi lava e tasi e le solia ai lona saogalemu. O ia ituaiga o tau e sili atu le taugata, ae e faigofie lava.
  2. Faʻatasi ma fasi fesoʻotaiga - fasi pepa mo se glucometer, lea e faʻaoga ai puipui puipui. Latou te puipuia le masini mai le faitauina o faʻamatalaga pe afai e le sao le faʻasalalau. O se mea taua tele lea o le a fesoasoani e aloese mai le le saʻo i iuga.
  3. Faʻalagolago i le manaʻomia o le toto. O lenei faailoilo e mafai ona maua mai le 0.2 μl i le 0.6 μl. E sili atu pe a manaʻomia se laʻititi laʻititi laʻitiiti, talu mai lena taimi o le a tatau ai ona fai se mea e matua itiiti ma leai se afaina.
  4. O le vevela o le teuina o meaola e taua tele. E sili atu le filifilia o fasi suʻega mo le mita e mafai ona teuina i le vevela e oʻo i le 30 tikeri. O le faailo lava ia e sau mai le + 12 ... + 30.

E le gata i lea, o fasipepa e mafai ona teuina i se uamea poʻo se palasitika, ae leai ni eseesega taua, o lea e mafai ai ona e filifilia soʻo se mea. O le fuataga mo laina taʻitasi o le 1.1 -33, 3 mmol / L. O fasi laau e faatauina atu i ato o le 50 ma le 100 fasipepa.

Faʻailoga o Fua o Suʻega mo se mita

Mo mita taʻitasi, latou te faia a latou lava suʻega. Matou te ofoina atu filifiliga nei:

  1. Accu-Chek e i ai i le tau o tau ogatotonu. Faia i le tausisia o tulaga uma, tulaga maualuga i le tau taugofie. Lelei mo Accu-Chek Performa ma Accu-Chek Numera o kulukose toto.
  2. O le konekarate foi e aofia i le tau o tau ogatotonu. Ituaiga o uiga sili ona lelei, saogalemu, faigofie ma faigofie ona faʻaaoga. Fuafuaina mo le faʻaaogaina ma le mita Countur TS.
  3. Tasi le Touch o se vaega sili atu ona taugofie. O fasipepa e faia i mea e faʻaleleia ai le siʻosiʻomaga, e televave ma vave faʻafefe le vai. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se laupepa puipui ma paʻu o fesoʻotaiga talafeagai. Faigofie ma faigofie ona faʻaaoga.

Talosaga

Afai o le ae faʻatau ni faʻataʻitaʻiga mo se glucometer, ona tatau lea ona e iloa pe faʻapefea ona faʻaaoga saʻo. Muamua, matou te fai atu o le tau o fasi pepa mo se glucometer e tele lava ina faalagolago i le tau o le masini lava ia, talu ai o le lelei o mea taumafa uma e toetoe lava tutusa.

O le faʻataʻitaʻiga e amata i le mea moni e faapea o le tagata maʻi e faia se pupuʻu ma faʻafefe toto i le vaega ua filifilia o le vaega o le suʻega. A maeʻa lena, faʻapipiʻi se fasi pepa i totonu o le masini ma faʻatali mo le taunuʻuga, lea e aliali i ni nai sekone. E taua le manatuaina o fasi pepa e mo na o le faʻaaogaina e tasi.

Faʻaaogā fasi faʻataʻitaʻiga mo soʻo se tasi e manaʻo e siaki la latou suauu suka. Ae e tele mataupu pe afai e le mafai ona fuaina i soo se tulaga:

  • le i ai o faʻamaʻi pipisi,
  • faʻaaogaina o toto totoʻa,
  • susu
  • aveina o le acorisobic acid i soo se aofaiga,
  • solia o nisi o meatotino o le toto (faataitaiga, coagulation).

Faʻaaogaina le Faleoloa Gramix

O le tau o pepa faʻataʻitaʻiga mo glucometers i la matou faleoloa i le initaneti o le a faateia ai oe. Na o iinei e mafai ona e faʻatau ai le tau sili ona taugofie o suʻega mo glucometers i le tau o le gaosi oloa. Le mautinoa pe o fea e faʻatau ai ni suʻega mo se glucometer? Asiasi i la matou 'upega tafaʻilagi, tuʻu lau faʻasalaga ma maua oloa i le 1-2 aso.

Aua nei galo e mafai ona e mauaina se vaega o fasi siaki mo se glucometer ma faʻatau ni nai afifi mo le tau o le tasi! E mafai ona e faʻatonuina fasi pepa mo le mita i ni nai minute - ia tuʻu sau talosaga ma o le a matou toe valaʻauina oe.

Ole tau ole suʻega mo se glucometer i luga ole faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi e toetoe lava a tutusa ma le tau faʻatau! Faanatinati!

Suʻega - paʻu mo le kulukose toto

O i latou o loʻo mafatia i le maʻisuka e sili ona fiafia i na o faʻamatalaga. O lea ituaiga ua tuʻuina atu i le mita. Naʻo le tasi le pa'ū o le toto ma faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i luga o le lau o le masini, ia iloa po o le a le mea taua mo i tatou. Vaevaega mo le glucometer E tele a tatou asoa.

O le faʻaaogaina o le suʻega e faigofie lava, ma afai e te manaʻo ai, e mafai e tagata uma ona aʻoaʻoina lenei mea. O sina taumafaiga laitiiti ma o le a le toe manaʻomia ona toe tamoe i le fomaʻi. O le pulea e le tagata o ia lava o se faʻamaʻi e pei o le maʻisuka e mafua ai ona faʻalavelave le olaga. O le faʻatinoga e mafai ona vaevaeina i nisi laasaga faigofie:

  • Ave toto mai se tamatamailima
  • Tuu i luga o le suʻega
  • Seti le fasipepa i le mita,
  • Faitau maua faʻamatalaga mai le masini.

A faʻaaogā fasi faʻataʻitaʻiga, o le toto sampling e masani lava ona faia i le faʻaaogaina o se vevela faʻamaonia ma se manua. O le faailo o le faailoga o le a faasolo ina suia le lanu pe a faʻaaoga se mataʻu toto. O le pogisa e sili atu ona leaga, o le sili atu lea o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

I luga o le maketi a Rusia o loʻo i ai le tele o ituaiga o suʻega suʻega mo le fuafuaina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, ae o le sili atu ona taugofie mo le tagata faʻatau o pepa faʻataʻitaʻiina "Betachek" o loʻo afifiina i vaega e 50.

Mo le fuafuaina o le numera numera, e mafai ona e faʻaaogaina uma se ata o le ata vaaia ma se glucometer.

Glucose toto i ona po nei faataga le faaaogaina o le toto mai isi vaega o le tino. Ae peitai, e le tatau ona e faalagolago na oi latou.

Latou te tuʻuina saʻo faʻamatalaga nai lo na o suʻega o suʻega, ae le o le ituaiga e mafai e le suʻega suʻesuʻe suʻesuʻe ona faʻamalieina. O le mea sese e ono tusa ma le 10-15%.

E lava lea mo le puleaina o aiga ina ia mafai ai ona fuafua le isi o tui o le inisalini.

O le a le kiliva o le kulukose toto?

O lenei meafaigaluega o se laufanua vevela i se tasi vaega o loʻo i ai ni mea faʻapitoa e talafeagai mo le auʻiliʻiliga.

E ala i galuega, e mafai ona vaevaeina fasi pepa i ni ituaiga se lua: mono-ma multifunctional. O le muamua sa i ai se fausaga faigofie ma ua fuafuaina e fuaina se tasi o faʻasalaga faʻatatau o nisi o mea (glucose, ketones, etc.). Ina ia faia lenei mea, e na o le tasi le vaega o loʻo togafitiina ma le totoʻa.

Multifunctional, e pei ona taʻu mai e le igoa, ia mafai ona pulea le tele o faailoga eseese i le taimi e tasi. O le pH, ma ketones, ma le kulukose, ma le polotini. E i ai ni faʻafefe faʻafefe i lenei fasi pepa.

E talafeagai le faʻaaogaina o fasi siaki?

Ioe, ioe. E le o se vaega taua o le togafitiga, ae o la latou fesoasoani o le togafitiga e matua faigofie lava. E le mafai e tagata uma ona faigofie ma vave maua se taimi atofaina ma se fomaʻi poʻo le faia o suʻega ile falemaʻi. E faigata mo se tasi ona faia lenei mea, e pisi tele se tasi ma e le sauni e nofo i laina mo itula.

Maliliega, fuaina o le suka i soo se taimi i le fale e matua faigofie. Multifunctional e lelei mo lenei mea. mita kulukose toto Easy Touch i le 3 glukose toto, cholesterol ma hemoglobin fua.

O le suʻega e le tau tele se tupe ma e le tele se tupe e le tele

Aotelega o Totoga o Suʻega mo Glucometers

O le maʻi suka o se faʻamaʻi lea e aafia ai le 9% o le faitau aofaʻi. O le faʻamaʻi o loʻo ola ai le selau ma afe o afe i tausaga taʻitasi, ma le toʻatele o tagata e leai ni faʻaaliga, vaevaega, masani o gaioiga o gaʻo.

O tagata e maua i le maʻisuka e ao ona latou siakiina pea le kulukose o le toto, ona o lenei mea ua faʻaaogaina pea e le glucometers - masini e mafai ai ona e fuaina le kulukose i le fale e aunoa ma se fomaʻi mo 1-2 minute.

E taua tele le filifilia o le masini saʻo, e le gata i tulaga o le tau, ae faʻapea foi i tulaga o le faʻaogaina. O lona uiga, e tatau i se tagata ona mautinoa e mafai ona faigofie ona ia faʻatauina sapalai manaʻomia (lancets, test tests) i le falemaʻi lata ane.

Validation of measure

Glucometer Control Solution

A o lei faia le fua muamua i se glucometer, e tatau ona fai se siaki e faʻamaonia ai le saʻo le faagaoioiga o le mita.

Mo lenei mea, o se suʻega faʻapitoa o le suʻega o loʻo faʻaaogaina o loʻo i ai tonu le kulūkose sao.

Ina ia iloa le saʻo, e lelei tele le faʻaaogaina o se vai o le kamupani e tasi e pei ole glucometer.

O se filifiliga lelei lea o nei siaki o le a saʻo lelei, ma e taua tele, aua o le togafitiga i le lumanaʻi ma le soifua maloloina o le tagata maʻi e faʻalagolago i taunuuga. O le siaki saʻo e tatau ona faʻatinoina pe afai ua paʻu le masini pe ua faʻaalia i le tele o vevela.

O le faʻatonuina saʻo o le masini e faalagolago ile:

  1. Mai le saʻo le teuina o le mita - i se nofoaga puipuia mai aafiaga o le vevela, pefu ma le UV (i se tulaga faapitoa).
  2. Mai le teuina lelei o papatusi tofotofo - i se nofoaga pogisa, puipuia mai le malamalama ma le vevela, i totonu o se pusa tapuni.
  3. Mai togafiti ao le i faia le biomaterial. Aʻo leʻi ave le toto, fufulu ou lima e aveese ai fasi palapala ma suka pe a uma ona 'ai, aveese le susu mai ou lima, fai se pa. O le faʻaaogaina o vailaʻau faʻamalosi i luma o le afaina ma le aoina o toto e mafai ona faʻaseseina ai le iuga. O le auʻiliʻiliga e faia i luga o se manava leai se mea poʻo se uta. O meaai gaʻoina e mafai ona faʻaleleia atili ai le maualuga o le suka, ma faʻamaʻo ai le ata moni o le maʻi.

E mafai ona ou faʻaaogaina le suʻeina o suʻega?

O suʻe suʻa taitasi o loʻo i ai se aso e muta ai. O le faʻaaogaina o papatusi vaivai e mafai ona tuʻuina atu ai ni faʻasesega tali, lea o le a mafua ai ona faia faʻasalaga sese.

Glucometers faʻatasi ai ma le faʻamatalaga o le a le tuʻuina atu ai le avanoa e faia ai suʻesuʻega faʻamaeʻaina le suʻega. Ae tele fautuaga i auala e faʻaogaina ai lenei faʻalavelave i le Web Wide Web.

O nei togafiti e le aoga, talu ai ua lamatia le ola o le tagata ma le ola maloloina. O le tele o le maʻisuka e talitonu a maeʻa le aso, e mafai ona faʻaaoga faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga mo le masina e aunoa ma le faʻaseseina o taunuuga. O le pisinisi lenei a tagata uma, ae o le laveaʻi e mafai ona oʻo ai i ni taunuuga ogaoga.

E faʻaalia pea e le kamupanī le aso e muta ai le afifi. E mafai ona amata mai i le 18 i le 24 masina pe a fai e le tatalaina ia papatusi sikola. A maea le tatalaina o le tube, o le taimi e faʻaititia i le 3-6 masina. Afai e faʻapipiʻi taʻitasi ia ipu taʻitasi, ona faʻateleina lea o le soifua auaunaga.

mai Dr. Malysheva:

Gaosiga Vaaiga Aoao

E tele tagata gaosi oloa o loʻo gaosia fualaupapa ma sapalai mo latou. O kamupanī taʻitasi o loʻo i ai ona lava lelei ma faʻafitauli, o ona lava uiga, ma ana faiga faʻavae.

Mo Longevita glucometers, o suʻega suʻega tutusa e talafeagai. E maua i UK. O se faʻaopoopoga sili atu, o nei suʻega e fetaui lelei mo faʻataʻitaʻiga uma a le kamupani.

O le faʻaaogaina o papatusi tofotofoina e matua faigofie lava - o latou foliga e pei o se peni. O le faʻaaoga toto toto o se mea lelei. Ae o le mea itiiti o le tau maualuga - e 50 laina lalata i le 1300 ru.

I luga o pusa taʻitasi o le aso faaiʻu mai le taimi o le gaosiga ua faʻaalia - e 24 masina, ae mai le taimi na tatalaina ai le pu, ua faʻaitiitia le vaitaimi i le 3 masina.

Mo Acclu-Chek glucometers, o le Accu-Shek Active ma Accu-Chek Performa pepa o suʻega e talafeagai. E mafai foi ona faʻaaoga faʻamalosi i Siamani e aunoa ma se glucometer, iloilo le iuga ile lanu lanu i luga ole pusa.

Tests Accu-Chek Performa e eseese i lo latou gafatia e fetuʻutuʻunaʻi ai i le faʻamamaina ma le vevela. O le faʻaaoga toto toto e faigofie ai ona faʻaaoga.

O le olaga ola o le Akku Chek Aktiv paʻu e 18 masina. O lenei mea e mafai ai ona e faʻaaogaina suʻega mo le tausaga ma le afa, e aunoa ma le popole e uiga i le saʻo o iuga.

O le tele o le maʻisuka latou te fiafia i le lelei o Iapani o le mita o le Contour TS. O faʻasologa o suʻega e sili atu le lelei mo le masini. Mai le taimi na tatalaina ai le pu, e mafai ona faʻaaogaina fasipepa mo le 6 masina. O se faʻamatalaga faʻaopoopoina o le faʻaaogaina o le masini e oʻo lava i sina vaega o le toto.

O le tele o le lapoa o papatusi e faigofie ai ona fuaina le kulukose mo tagata o loʻo mafatia mai faʻamaʻi e fesoʻotai ma le lelei o tomai tau afi. O se faʻaopoopoga o le gafatia e faʻaaogaina ai le biomaterial i le tulaga o le le lava. Cons maitauina le tau maualuga o oloa ma e le o iai i totonu o vailaau mo togafitiga.

O kamupani gaosiga a le US e ofoina atu le mita TRUEBALANCE ma le igoa tutusa igoa. O le soifuaga o le Test Balance e tusa ma le tolu tausaga, pe afai ua tatala le afifi, ona aoga lea o le suʻega mo le 4 masina. O lenei gaosimea e faʻatagaina oe e faʻamaonia ma saʻo le tusiaina o le suka. O le pito i lalo o le mauaina o lenei kamupani e le faigofie tele.

O faʻataʻitaʻiga a le Satellite Express o suʻega e lauiloa. O latou tau talafeagai ma le gafatia e taufaaleaga le toatele. O ipu taʻitasi taʻitasi e teuina, e le faʻaitiitia ai lona ola mo le 18 masina.

O nei suʻega e siakiina ma e manaʻomia ai le faʻavasega. Ae ui lava i lea, o le tagata gaosi Rusia ua maua le toatele o ona tagata faaaoga. I le taimi nei, o nei suʻega sili ona taugofie ma sikola.

O pito o le igoa tutusa e talafeagai mo le One Touch mita. Na faia e le au gaosiga Amerika le faʻaaogaina sili ona talafeagai.

O fesili uma poʻo faafitauli i taimi o faʻaogaina o le a fofoina e tagata faapitoa o le laina telefoni a Van Tach. Na popole foʻi le kamupanī e uiga i tagata faʻatau i le tele e mafai ai - o le masini faʻaaoga e mafai ona sui i le faʻafesoʻotaʻiga o falemaʻi ma se faʻataʻitaʻiga faʻaonapo nei. Taugofie le tau, maua ma le sao o le mea e mafua ai ona paʻu Van Touch i le tele o le maʻisuka.

O se glucometer mo le maʻisuka o se vaega taua o le olaga. O lana filifiliga e tatau ona fetaui lelei, ona o le tele o tau o le a aofia ai mea taumafa.

O le avanoa ma le sao o le iuga e tatau ona avea ma taiala autu i le filifilia o se masini ma ni vaega o suʻega. E le tatau ona e faʻasaoina le faʻaaogaina o le suʻeina o le suʻega poʻo le faʻamaonia - e mafai ona taʻitaʻia ai taunuuga e le mafai ona faʻafitia.

Vaega o suʻega mo le fuafuaina o le suka toto ma o latou ituaiga

O suʻe suʻe suʻega e tutusa lava le faʻamoemoega, foliga tutusa ma eseese mai le tasi i le isi. Ae o le mea moni lenei eseesega e taua mo ituaiga taʻitasi taʻitasi. O le faʻaaogaina o se suʻega faʻataʻitaʻiga e fuafua ai le suka o le toto o se isi kamupani e mafai ona oʻo atu ai i se faʻalavelave tele o le faʻaogaina o le kulukose ma le faaleagaina o le masini.

O vaevaega o vaevaega e vaevaeina e tusa ai ma le masini autu mo le suesueina o le maualuga o le kulukose o le toto:

  • Faʻafei i glucomet photometric. I le taimi nei, e masani lava ona le faʻaaogaina, talu ai o loʻo i ai se pasene maualuga o measina sese (mai le 25 i le 50%), lea e avea ai i latou ma auala e le mafai ona faʻalagolago. O le faiga o le gaioiga e faapea o se vailaʻau oona e suia ai lanu e faʻalagolago i le maualuga o le suka i le toto o le maʻi.
  • Fesoʻotaʻi ma masini eletise. Tuuina atu faʻamaumauga sao ma saʻo, faatasi ai ma le maualalo o mea sese.

O le mea lea, e 6 ituaiga autu o nei mea faʻaaogaina e ofoina atu mo le faʻatau atu i falemaʻi.

I le tasi Touch Glucometer

E tasi le paʻu o suʻega o loʻo maua i papa o 25, 50, 100 iunite. E mafai ona e paʻi atu ia i latou i ou lima e oʻo lava i le mea o le faailo, talu ai o mea uma e mafai ona puipuia malu mai palapala, susu, susulu o le la. Faʻamau: One-Touch (USA).

O le tulafono lea e tatau ona ulufale i totonu o le mita ao leʻi amataina le suʻesuʻega e na o le tasi lava le taimi e faʻaigoaina ai, i le lumanaʻi e le manaʻomia lenei mea.

O le mafai ona faʻasese le iuga ona o se tulaga le talafeagai o le faʻamaʻiina o le masini i totonu o le masini e le aofia ai, talu ai o loʻo i ai isi masini e pulea lenei faiga. O isi faʻaopoopoga e fausia foi e tusa ai ma le toto na lava e manaʻomia mo le suʻega.

E faatagaina e ave toto e le gata mai tamatamailima, ae mai le tauau, tauau. O le tausiga o le ola pe a uma le tapenaina o le meafaitino e 6 masina.

E matua faigofie lava ona faʻaaoga, i le fale ma le tafaoga, i se malaga, i le galuega ma isi tulaga.

E mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le telefoni a le kamupani mo le faamaninoina o faatonuga i soo se taimi, o le tau o le valaau e leai se totogi.

I luga o le faʻatauga, o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga One-Touch Select, One-Touch Select Simple, One-Touch Verio, One-Touch Verio Pro Plus, One-Touch Ultra.

Mo le mita mita

O le afifi o loʻo aofia ai le 25, 50 fasi suʻega. Kamupani gaosi oloa - Bayer (Suiselani). O le taimi e teu ai mai le taimi o le tatalaina o le 6 masina (180 aso). O le mea e maua ai le le lava o le sampling samples e faʻaopopo ai se isi voluma i le lava laina.

O loʻo i ai se masini fesoasoani fesoasoani "Sip in Sampling" - o le masini e vave lava ona tosoina i le tele o le biomaterial ua lava mo le auiliiliga.

O le mafaufau ole masini e mafai ona teuina e oo i le 250 faailoilo fua. O loʻo i ai tekinolosi "Leai se faʻaogaina", lea e le manaʻomia ai le ulufale atu i le code. E naʻo le toto paʻu e mafai ona faʻaaoga i le laasaga o le suʻega. Iloiloina o le taunuuga e faʻatinoina vave i le vave e mafai ai - i le mavae ai o le 9 sekone.

Faʻaavanoa e pei o le Kolupe Totogi, Koliga Tele, Koliga TSN25.

Mo le mita o Accu Chek

Maua i totonu o se pusa e aofia ai le 10, 50, 100 fasi pepa.

Kamupani Gaosi oloa - Accu-Chec (Siamani). O le mea sili ona lelei o vaega o suʻega o:

  • vailaʻau faʻalelei ma le faʻaleleia (faʻafeiloaʻi ulu ulu),
  • o le fasipepa vave e tosoina i le toto talafeagai o le toto,
  • faiga lelei o le puleaina o 6 eletise,
  • iuga o le ola lapataʻi,
  • puipuia mai le vevela, maualuga le vevela,
  • le mafai ona toe faʻaaogaina se mataua o le toto pe'ā tatau.

Faia mo le toto atoa atoa.

O fua lelei o le suka e mafai ona maua pe a maeʻa le 10 sekone mai le amataga o le suʻega. O loʻo maua i le falemaʻi i lalo o le igoa Accu-Chec Performa, Accu-Chec Active.

Mo le mita kullukose Longevita

Ole suega Longevita o loʻo maua i pusa faamau o 25, 50 iunite. O le mea e faʻapipiʻi ai ua faʻamaufaʻailogaina, puipui le mea e aofia ai mai le susu, faʻamalolo o le ultraviolet, palapala ma isi mea tau le siosiomaga. O le faʻamaʻiina o ia lava e foliga tutusa i se peni.

Kamupani gaosi oloa - Longevita (Great Britain). Faʻaleleia le ola pe a uma ona tatalaina le afifi ile 3 masina. O oloa faʻaaogaina e maua ai sao ma saʻo vave i totonu o le 10 sekone.

O se tasi o mea e sili ona lelei, o le faigofie lea o le aveina o le biomaterial. O le mafaufau o le mita e mafai ona teuina i le 70 fuataga fua.

O le tau maualalo o le toto lea e faʻaaoga i le fasi pepa e 2.5 μl. Mo suʻesuʻega, e na o le toto toto e faʻaaoga. O le taʻavale e faʻafuaseʻi ona maua i le toto manaʻomia.

Mo le mita Bionime

O le atigipusa e ono aofia ai 25, 50 fasi suʻega o loʻo faia i palasitika mamafa. Kamupani gaosi oloa - Bionime (Suiselani). O le maualuga o le toto toto mo le suʻesuʻega e 1.5 μl. O le olaga ola e 3 masina mai le aso na tatalaina ai le afifi.

O loʻo i ai se latou fuafuaga talafeagai e faʻaaoga. O le mea sili ona aoga o le faʻapipiʻiina o elemene o le taʻavale - o se faʻalanoaga auro. Faʻaaogaina mo na o le suʻesuʻeina o toto toto. O le taunuʻuga ua tuʻuina atu

E tele ituaiga o siaki faʻataʻitaʻiga ua faʻatau atu: Bionime Right Than GS300, Bionime Right Than GS550. E faʻamaonia e le kamupanī se faʻamaumauga saʻo, e aunoa ma ni mea sese.

Fesoʻotaiga Satelite

O loʻo maua faʻamatalaga faʻamaonia satelite i poloka o 25, 50 fasi vaega. Faʻataʻaga - Elta Satellite (Rusia). O fasipepa o loʻo faʻapipiʻi ese mai le tasi ma le isi.

O le saʻo o le taunuʻuga e faʻamaonia e ala i suʻesuʻega eletise, o le mea sese e le sili atu i faʻatagaga faatagaina o fautuaga faavaomalo. O le taimi fuafuaina e 7 sekone. O le mita e le aafia i tulaga i fafo.

E naʻo le toto toto atoa e talafeagai mo le auiliiliga. E tatau ona e ulufale i se numera i le mita, e aofia ai numera e tolu.

Faʻaleleia le ola pe a uma ona tatalaina le afifi ile 6 masina.

Feiloai i lalo o le igoa Satellite Plus, Elta Satellite.

Ole tau ole suega mita ole kulukose: auala e filifili ai le saʻo

O le tele o tagata gasegase e fiafia i le fesili i le tele o le tau o suʻega faʻasolosolo mo se tasi poʻo se isi ituaiga o glucometer e ese.

O oloa a kamupani Europa e lauiloa mo lo latou tau maualuga, lea e mafai ona faʻatoʻilaloina e le mo tagata maʻi uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tau mo se mea e tasi le Touch diagnostic material e amata i le 2,250 rubles pe sili atu.

Ole tau sili ona taugofie mo suʻega ole eletise eletise Elta Satellite, ae o loʻo i ai se maualuga maualuga ma laʻititi le lamatiaga o mea sese. O loʻo avanoa lautele ma o se "paketi" filifiliga.

Auala e filifili ai fasi siaki mo se glucometer

Afai e tatau ona faʻatau faʻataʻitaʻiga ina ia mafai ai ona pulea saʻo le hyperglycemia, muamua, e tatau ona e faʻamalamalama le igoa ma le faʻataʻitaʻiga o lau masini. O le mea lea e tatau ai ona faʻalagolago le faʻaaogaina o kamupani lea e te manaʻomia e faʻatau.

I le taimi lava e faʻatau ai, ia mautinoa e siaki vaega nei.

O le afifiina e tatau ona matala, o lona uiga, o soʻo se mea e solia ai lona amio saʻo ua toesea.

Le numera o fasipepa i le pusa. E sili atu le faʻatauina o se seti atoa o le 50 iunite, ona e sili atu ona faʻaaogaina tupe. Ae peitai, afai e seasea ona faia le auiliiliga, o le aofaiga o le 25 e matua taliaina.

Soifua manuia. O le a le maua e le faʻaaogaina o mea taumafa le faʻamaonia ma le saʻo, o le a afaina ai lou ola maloloina.

Nofoaga faʻatau. O le faʻatauina o siaki faʻataʻitaʻiga e fautuaina i na o falemaʻi faʻamaonia poʻo faleoloa faʻalagolago i luga o le upega tafaʻilagi, ina ia mafai ai ona aloese mai le mauaina o kopi le saʻo. Ona o lenei suega ole taugofie, o le mita mita e tatau ona masalomia.

E fautuaina le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga i se isi faʻamaufaʻailogaina faʻamaonia mo tagata taʻitasi, ao faʻalauteleina la latou ola.

Tuua Lau Faamatalaga