Glurenorm sugar-lowering tablets: faatonuga, tau i falemaʻi ma iloiloga ole maʻisuka

O le tele o taimi, o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e fiafia i le auala e ave ai le pala. Ole fualaau faasaina e mafua mai i le suka-lowering agents mai le vaega o le lua-generation sulfonylurea.

E i ai sona aafiaga faʻapitoa i le hypoglycemic ma e masani lava ona faʻaaogaina i le togafitiga o tagata gasegase e iai se faʻamautinoaga talafeagai.

Faʻavaeina ma le masini o gaioiga

O le vaega autu o le vailaau oona Glenrenorm o se mea faʻapitoa.

O tagata e mauaina le:

  • Soable ma maso maso.
  • Magnesium stearate.
  • Lactose Monohydrate.

Glycvidone ua i ai se aafiaga o le hypoglycemic. E tusa ai ma lea, o le faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina o le ituaiga 2 o le maʻisuka maualuga i mataupu lea e le mafai ai e le taumafataga ona maua le faʻamautuina o le maualuga o le kulukose o le toto.

O le vailaʻau o Glurenorm e aʻafia i le vaega o le sulfonylurea o meaola, o lona uiga o ona aʻafiaga e fetaui uma lava (i le tele o tulaga) faʻatasi ma soʻo faʻatasi.

O aʻafiaga autu o le faʻaitiitia o le maualuga o le kulukose o mea nei o le fualaau faasaina:

  1. Le faʻamalosiina o le inisalini faʻasolosolo ile palacreatic beta cells.
  2. Faateleina le lagona o le gaioiga lautele i le aafiaga o le hormone.
  3. Se faʻaopoopoga o numera o faʻamaumauga faapitoa o le inisalini.

Faʻafetai i nei aʻafiaga, i le tele o tulaga e mafai ona faʻamaonia le faʻamaoniaina o le kulūkose o le toto.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Glyurenorm

Glurenorm vailaʻau e mafai ona faʻaaoga pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi ma filifili ni gaʻo talafeagai mo se tagata maʻi faapitoa. O le togafitiga o le tagata lava ia e faʻaseseina ona o le maualuga o le aʻafiaga o aʻafiaga o le itu ma le faʻaleagaina o le tulaga lautele o le maʻi.

O togafitiga faʻasolosolo mo le maʻisuka ituaiga 2 ma lenei vailaʻau e amata i le faʻaaogaina o le afa laulau (15 mg) i le aso. Glurenorm e ave i le taeao i le amataga o se taumafataga. I le leai o se mea e tatau ona faia i le hypoglycemic, e fautuaina le fualaau ina ia faateleina.

Afai e maua e le tagata maʻi le 2 pusa o Glyurenorm i le aso, ona tatau lea ona ave i le taimi i le amataga o le aiga o le taeao. Faatasi ai ma se faʻaopoopoga o fualaau o aso taitasi, e tatau ona vaevaeina i ni atopaʻu, ae o le vaega autu o le mea galue malosi e tatau lava ona totoe i le taeao.

O le aso pito i maualuga i aso taitasi o le faʻaaogaina o papa e fa. O se tulaga agavaa i le lelei o le fualaau faasaina faatasi ai ma le faateleina o le aofaiga o fualaau faasaina e sili atu i lenei fuainumera e le o matauina. E naʻo le lamatiaga o le atiaʻeina o aʻafiaga leaga.

E le mafai ona e le amanaiaina le faagasologa o le 'ai pe a uma ona faʻaaoga fualaau. E taua foi le faʻaaogaina o le suka-lowering tablets i le faagasologa (i le amataga) o meaai. E tatau ona faia lenei mea e puipuia ai tulaga faʻasolosolo ma le itiiti o le lamatiaga o le tupu aʻe (faatasi ai ma le faʻateleina o le fualaau faasaina).

O maʻi e mafatia i faʻamaʻi ate ma ave le sili atu ma le lua Glurenorm papa i le aso e tatau ona faʻaauau pea ona siakiina e se fomaʻi e mataituina le galuega a le okeni ua afaina.

O le umi o togafitiga, o le filifilia o atumaga ma fautuaga i luga o le tulafono faʻaaoga e tatau ona faʻataʻitaʻiina e se fomaʻi. O fualaau oona lava ia e mafua mai i faafitauli o le gaioiga o le faʻamaʻi faʻamaʻi ma le atinaʻeina o le tele o aʻafiaga e le manaʻomia.

Ona o le le atoatoa o Glyurenorm, o lona tuufaatasiga ma Metformin e mafai. O le fesili o le tui ma le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻataunuʻuina pe a maeʻa suʻesuʻega a le falemai ma faʻatalatalanoaga o le endocrinologist.

Analogs o uiga

Ona o le tele o vailaau o loʻo faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2, o le tele o tagata gasegase e fia iloa le auala e suia ai Glurenorm. E taua le maitauina o fesuiaiga tutoatasi o tulafono faatonutonu ma togafitiga e faia e le tagata maʻi e aunoa ma le logoina o le fomaʻi e le taliaina.

Ae ui i lea, e tele ni suiga e fai.

Glurenorm analogues:

I le tele o tulaga, o nei vailaʻau uma o loʻo i ai le mea taua e tasi ma se isi mea faʻaopoopo eseese. O le fua i se tasi papa maa e ono eseese, lea e taua tele le mafaufau pe a suia Glyurenorm.

E taua le matauina o nisi mafuaʻaga, o nisi taimi o vailaʻau faʻataʻitaʻi e galue ma fesuiaiga tikeri o le lelei. O lenei mea e afua ona o uiga o le metabolism o totoga taʻitasi ma foliga o le tuufaatasiga o se vailaʻau faapitoa o le suka. E mafai ona e foia le mataupu o le suia o tupe naʻo se fomaʻi.

O fea e faʻatau ai Glyurenorm?

E mafai ona e faʻatau Glyurenorm i vailaʻau faʻapitoa masani ma initaneti. O nisi taimi e leʻo luga o fata o vailaau mo togafitiga, o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, oeo loʻo matua fesoasoani tele i vailaʻau, taumafai e faʻatonuina e ala i le Upega Tafaʻilagi a le Lalolagi.

I le faʻamuamua, e leai se faigata faapitoa i le mauaina o Glurenorm, o lona tau e amata mai le 430 i le 550 ru. O le tikeri i le tele o itu e faalagolago i le kamupani a le kamupanī ma uiga o le falemaʻi faapitoa. I le tele o tulaga, e mafai lava e fomaʻi ona taʻu atu i le tagata maʻi le mea tonu e maua mai ai le maualuga o fualaau o le suka.

Tala o le Maʻisuka

O tagata maʻi e ave Glurenorm, o latou iloiloga e faigofie ona maua i luga o le Initaneti, ia maitauina i le tele o tulaga se tulaga lelei o le fualaau faasaina.

Ae ui i lea, e taua tele le malamalama o lenei meafaigaluega e le o se mea faʻaalia lautele ma mo faafiafiaga. E faʻatau (mo le tele o vaega) naʻo le faʻamalosaga ma ua faamoemoe mo togafitiga ogaoga o se faʻamaʻi matautia.

O le mea lea, pe a suʻesuʻe suʻesuʻega i luga o le initaneti, e tatau lava ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi i se tulaga tutusa. Glyurenorm atonu o se fofo lelei mo nisi o gasegase, ae o se mea leaga mo isi.

Faatonuga faapitoa

I le faʻaopopo atu i faʻamatalaga uma o loʻo i luga, e taua le taulaʻi atu i ni nai faʻaaliga:

  • Glurenorm e masani lava e le o faʻamalosiina e fatugaʻo, lea e mafai ai ona faʻaaogaina i tagata mamai o le nephropathy ma le le atoatoa o totoga tutusa.
  • O le meafaigaluega, aʻo le amanaʻiaina le ala sao o le pulega, e mafai ona mafua ai le atinaʻeina o se tulaga o le hypoglycemic.
  • E le mafai e Pills ona suia se meaʻai maloloina. E taua le tuʻufaʻatasia o le faagasologa o suiga o le olaga i le faʻaaogaina o se vailaʻau e maualalo ai le suka.
  • O gaoioiga faaletino e faʻaleleia ai le aoga o Glenrenorm, lea e tatau ona amanaia pe a suʻesuʻeina le fualaau manaʻomia mo se tagata maʻi faapitoa.

Contraindications ma mea e le manaʻomia

E le mafai ona e faʻaaoga Glurenorm i tulaga nei:

  1. Ituaiga 1 maʻisuka. O le uiga o le ketoacidosis.
  2. Faʻapiaria.
  3. Lactase deficiency, galactosemia.
  4. Faʻailoga malosi o le ate.
  5. Vaʻaia muamua le vaʻaia (resection) o le pancreas.
  6. Le vaitaimi o le faʻagasologa ma le lactation.
  7. Laveaga gasegase i totonu o le tino.
  8. Tagata taʻitoʻatasi faʻalepale.

O mea e sili ona taatele o aʻafiaga masani:

  • O le moe, vaivai, moe i le moe, tiga o le ulu.
  • Faʻaitiitia o le numera o leukocytes ma platelet i totonu o le toto.
  • Nausea, le faʻavauvau o le manava, faʻavaivaia o le talo, faʻaleagaina o le maʻi, vomiting.
  • Faʻaitiitia o le pa'ū i le toto totolo (hypoglycemia).
  • Faʻaaliga faʻaleagaina o le paʻu.

O le faʻataʻitaʻiga faʻatasi ma Glenororm ua faʻasaina. O le filifilia o atumaga ma tulafono e faʻatino e le fomaʻi o loʻo auai.

Faʻatinoga ma faʻataʻitaʻiga

O le tasi laupepa o se fualaau faasaina e aofia ai:

  1. o le vailaʻau galue malosi o le glycidone i se voluma e 30 mg,
  2. meaʻai e fai ma sui: masini suauu, lactose, suauu maso 06598, magnesium stearate.

Afai tatou te talanoa e uiga i le togafitiga o fualaau faasaina, o lona uiga e le na o le faatupuina o le pulelasi o le hormone e le peta-cell o le pancreas, ae faateleina ai foi le galuega insulin-secretory o le kulukose.

O le auupega e amata ona galue pe a uma le 1-1.5 itula i le maea ai o le talosaga, ae o le maualuga aupito lelei e tupu i le 2-3 itula ma e tumau mo le 9-10 itula.

E foliga mai o le vailaau e mafai ona galue e pei o le sulfonylurea ma e mafai ona faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka i le maʻisuka ituaiga II ma tagata gasegase o loʻo mafatia i le le atoatoa.

Talu ai o le faagasologa o le aveeseina o le glycidone e fatugaʻo e matua le taua, o le fofo ua faatonuina i le maʻisuka o loo mafatia i le nephropathy o le maʻisuka. Ua faamaonia le saienitisi o le aveina o Glyurenorm e aoga ma saogalemu.

O le mea moni, i nisi o tulaga, sa i ai le televave o le manava o le gasegase gasegase. O le aveina o fualaau faasaina mo le 1.5-2 tausaga e le mafua ai le faateleina o le mamafa o le tino, ae, i se isi itu, i lona faaitiitia e 2-3 kg.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o papamaa Glenrenorm

O le fualaau faasaina ua fuafuaina mo le faʻafofoga tautala. Ole fua talafeagai e fuafuaina e le fomaʻi pe a uma ona iloiloina le tulaga lautele o le maʻisuka, faʻamaonia soʻo se maʻi faʻamaʻi, faʻapea foi ma se gaioiga faʻaleagaina.

O le faʻatulagaga mo le ave o le pusa e maua ai le tausisia o le taumafa na faʻamatala mai e le fomaʻi ma le faʻatulagaina o fua.

O le togafitiga "amata" ma se tootoo maualalo tutusa ma le ½ vaega o le laulau. O le uluaʻi fua o Glyurenorm e faia mai le taeao i le taumafataga.

Afai e le o matauina se taunuuga lelei, ona e tatau lea ona e sailia le fautuaga a se endocrinologist, talu ai, e ono foliga mai, o le faateleina o le metotia e manaomia.

I se aso e tasi, ua faatagaina e ave le silia ma le 2 pcs. I tagata gasegase e leai se aʻafiaga o le tino, o le fua faatonuina e masani ona le faateleina, ma o Metformin foi ua faatonuina e avea o se mea faʻapipiʻi.

Contraindications

E pei lava o isi fualaau faasaina, o le vailaʻau ua faʻamatalaina e faʻaalia i le i ai o faʻasagaga mo le faʻaaoga, e aofia ai:

  • Tusa le maʻisuka,
  • taimi e toe faʻaleleia ai pe a uma le taotoga mo le faʻaogaina o le pancreas,
  • toe le manuia
  • gaioiga o le ate,
  • acidosis e mafua mai i se maʻi "suamalie",
  • ketoacidosis
  • afa e mafua mai i le maʻisuka,
  • lapatose inlerance,
  • faiga faʻaleagaina o se natura faʻapitoa,
  • taotoga gasegase faatino
  • le vaitaimi o le tauaveina o se tamaititi,
  • tamaiti ei lalo o le 18 tausaga,
  • tasi le le faapalepale i elemene o fualaau faasaina,
  • taimi e fafaga ai
  • gaselase,
  • vaisu i le ava malosi
  • lapisi tele.

Faʻasalaga ma aʻafiaga i itu

O le masani lava, o le vailaʻau e lelei ona maua e le maʻisuka, ae i nisi o tulaga, e mafai ona feagai le tagata maʻi:

O nisi tagata gasegase ua aafia i le cholestasis i le initaneti, urticaria, maʻi Stevens-Johnson, agranulocytosis, ma leukopenia. I le tulaga o le vailaau oona, o le a mafai ona tupu se ituaiga ogaoga o le hypoglycemia.

I le taimi lava e tasi ma se faʻalavelave, e lagona e le maʻi:

  • fatu palpitations,
  • faʻateleina le sosolo
  • se lagona malosi o le fiaaai
  • lima vaivai,
  • ulu matua
  • leai se mafaufau
  • gagana le lelei.

Afai ua aliali mai nisi o faʻamaoniga o loʻo i luga, e fautuaina e vave saili le fesoasoani a se tagata tomai faapitoa.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Ole aʻafiaga o le fualaau faasaina e mafai ona faateleina pe a faʻaaogaina i le taimi lava e tasi ma mea e pei ole:

  • salicylate,
  • sulfanilamide,
  • phenylbutazone mea na maua,
  • anti-tuberculosis drugs
  • tetracycline
  • ACE le inhibitor
  • MAO inhibitor
  • guanethidine.

E faʻaitiitia le faʻaaogaina o le hypoglycemene pe a faʻaaoga se soʻo faʻatasi ma GCS, phenothiazine, diazoxides, tui faʻamataʻu ma vailaau faʻasaina i le kulicotic acid.

Le tau o pepa Glurenorm i falemaʻi

E tasi le pusa o vailaʻau e aofia ai le 60 pcs. paʻu e tusa ma le 30 mg. O le tau o le uluai falesa i totonu o fale faʻatau fale e 415-550 ru.

Mai lenei mea e mafai ona tatou manatu e talia lelei mo taʻiala taʻitasi o le faitau aofaʻi.

E le gata i lea, e mafai ona e faʻatau togafitiga e ala i se falemaʻi i luga o le initaneti, lea o le a teu ai nisi o tupe.

Analogs ma suia mo vailaau

O aso nei e mafai ona e maua tala tutusa Glurenorm:

E tatau ona maitauina o faʻasalaga o loʻo taʻua i luga o le vailaʻau faʻamatalaina o loʻo faʻaalia e ala i le i ai o se mea tutusa faʻamalositino, ae faʻatasi ai ma se tau sili atu taugofie.

Faʻamatalaga o fomai ma le maʻisuka

Peitai, e tatau ona e nofouta o lenei fualaau faasaina e le o se mea e masani ona avanoa mo "faafiafiaga".

E mautinoa lava e tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi ma ua faʻamoemoeina mo togafitiga ogaoga o se maʻi faʻalavelave.

O le mea lea, faatasi ai ma suʻesuʻega faʻapitoa o suʻega faʻapitoa i luga o le fesoʻotaʻiga, e taua tele le feutagai ma se tagata poto faapitoa. O le mea moni, mo nisi o maʻisuka o lenei vailaʻau o se vailaau lelei, ao nisi e leaga tele.

Vitio faʻatalanoa

E tusa ai ma faʻaaliga o le faʻaaogaina o pepa Glurenorm i le vitio:

I le faaiuga, e tatau ona maitauina o le togafitiga o se maʻi ogaoga e pei o le maʻisuka e manaʻomia ai le faʻaaoga taimi, ma o le mea e sili ona taua, togafitiga faʻapitoa filifilia faapitoa.

O le mea moni, i totonu o fale faʻatau fale e mafai ona e maua ai le tele o vailaʻau vailaʻau eseese, o ia mea uma e iai lona lava aafiaga, faʻapea foʻi ma le tau. E na o se fomaʻi agavaa e fesoasoani ia te oe e faia le filifiliga sao pe a uma ona faia suʻesuʻega talafeagai.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Aoao atili. E le o se fualaau faasaina. ->

Faamatalaga lautele, tuufaatasiga ma le faiga o le faasaolotoga

Glurenorm o se sui ole sulfonylureas. O nei tupe e fuafua e faʻaititia le maualuga o le kulukose o le toto.

O le fualaau faasaina e faʻaalia ai le gaioiga malosi o le inisalini e sosoʻo o le pancreas, lea e fesoasoani e gaʻo ai le suka maualuga.

O le vailaau faʻasaina ua faʻataʻitaʻiina i tagata gasegase i tulaga o le oti e le maua ai le manaʻoga manaʻomia, ma o isi fuataga e manaʻomia e faʻamaonia ai le toto o le kulukose toto.

O fualaau o fualaau faasaina ua paʻepaʻe, ia i ai se vaneina "57C" ma le logo tutusa o le gaosi oloa.

  • Glycvidone - o le mea autu autu - 30 mg,
  • masini suauu (mamago ma solu) - 75 mg,
  • lactose (134.6 mg),
  • magnesium stearate (0.4 mg).

O se vailaau fualaau e mafai ona aofia ai le 30, 60, poʻo le 120 pama.

Pharmacology ma vailaau mo togafitiga

O le tagofia o fualaau faasaina e mafua ai faagasologa o gaioiga mulimuli i le tino:

  • i peta peta, o le laasaga mo le faʻaleagaina o le kulūkose ua faʻaitiitia, lea e mafua ai le faateleina o le gaosiga o le inisalini,
  • o le gasegase o le tino i le maualuga o le hormone
  • o le meatotino o le inisalini e faateleina ai le faatosinaina o le faagasologa o le absorption e le ate ma le glucose tissues,
  • lipolysis e tupu i le tino o le tino e faʻagesegese,
  • le faʻaitiitia o le faʻaogaina o le glucagon i totonu o le toto.

  1. O le gaioiga a vaega o le sooupu e amata pe a ma le 1 pe 1.5 itula mai le taimi o le taumafaina. O le maualuga o le gaioiga o mea e aofia ai i le sauniuniga e oʻo atu i le 3 itula, ma le isi 12 itula e totoe.
  2. O le metabolism o vaega taua o le vailaʻau e tupu i le ate.
  3. O le faʻaaogaina o vaega o le vailaau faʻasaina e faia e ala i le inumaga ma fatugaʻo. O le afa-ola e tusa ma le 2 itula.

E le suia le tafaoga o le fualaau faasaina pe a faʻaaogaina e tagata matutua, faʻapea foʻi ma tagata gasegase e le faʻaleagaina i le galuega o fatugaʻo.

Faailoga ma le faʻailoga

Glurenorm ua faʻaaogaina o le fualaau autu lea e faʻaaoga i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O le tele lava o taimi, o le fualaau faasaina ua faatonuina i tagata gasegase pe a uma le vaeluaga po o le matutua, pe a le mafai ona masani le glycemia ma le fesoasoani o togafitiga o meaʻai.

  • le i ai o le maʻisuka ituaiga 1,
  • taimi toe faʻaleleia pe a uma le pancreatectomy,
  • toe le manuia
  • afaina i le ate,
  • acidosis faʻalauteleina i le maʻisuka
  • ketoacidosis
  • coma (mafua mai i le maʻisuka)
  • galactosemia,
  • lapatose inlerance,
  • gaioiga faʻaleagaina faʻaleagaina lea e tupu i le tino,
  • taotoga taotoga
  • maʻitaga
  • tamaiti i lalo o le matua o le matua
  • le faapalepale i vaega o le fualaau faasaina,
  • taimi e fafaga ai,
  • maʻi faʻamaʻi
  • ava malosi
  • lapisi tele.

O aʻafiaga ma faʻalavelave

O le tagofia o fualaau faasaina e afua ai le leaga o gaioiga i nisi tagata gasegase:

  • e uiga i le hematopoietic system - leukopenia, thrombocytopenia, agranulocytosis,
  • hypoglycemia,
  • tiga o le tino, lelava, moe, fiavalea,
  • faʻanoanoa vaaia
  • angina pectoris, faʻasalalauga ma faʻasalaga,
  • mai le faʻaogaina o meaʻai - gaioiga, viliina, nofoa le fiafia, cholestasis, leai se manaʻoga,
  • Stevens-Johnson syndrome
  • urticaria, vevela, sasa,
  • tiga na lagona i totonu o le fatafata.

O le maualuga o le fualaau faasaina e tau atu i le hypoglycemia.

I lenei tulaga, e lagona e le tagata maʻi le uiga e iloa ai lenei tulaga:

  • fiaaai
  • Tachycardia
  • tigā
  • faʻateleina le sosolo
  • gatete
  • upu le atoatoa.

E mafai ona e taofia faʻamaoniga o le hypoglycemia e ala i le ave o meaʻai gaʻo-mauoa i totonu. Afai e le iloa e se tagata i le taimi nei, ona toe faʻafoʻi mai lea o le a manaʻomia ai le kulukose oona. Ina ia taofia le toe faʻafouina o le hypoglycemia, e tatau i le tagata maʻi ona maua se meaʻai faaopoopo pe a uma le tui.

Manatu o maʻi

Mai le iloiloga o tagata gasegase o loo aveina Glurenorm, e mafai ona tatou faapea o le fualaau faasaina e faaitiitia ai le suka, ae ua taua tele aafiaga o le gaioiga, lea e mafua ai le tele o tagata e sui i fualaau oona.

Ua ou mafatia i le maʻisuka ituaiga 2 mo le tele o tausaga. I ni nai masina talu ai, na faatonuina ai e laʻu fomai Glyurenorm mo au, aua o le maʻi suka e le i luga o le lisi o fualaau faasaina e maua.

Sa na o le tasi le masina na ou alu ai, ae na oo mai i le faaiuga o le a ou toe foi atu i le vailaau muamua. "Glurenorm", e ui lava e fesoasoani i le faatumauina o le suka masani, ae mafua ai le tele o aʻafiaga (o le gutu malolo, le mautonu ma le leai o se manaʻo).

Ina ua uma ona toe foi atu i togafitiga muamua, na leiloloa faailoga le lelei.

Konstantin, 52 tausaga

Ina ua ou maua i le maʻisuka, sa vave ona latou faatonuina Glurenorm. Ou te fiafia i le aafiaga o le fualaau faasaina. O laʻu suka e toetoe lava masani, aemaise lava pe afai e te le solia le meaai. Ou te le faitio e uiga i le fualaau faasaina.

E iai loʻu maʻisuka mo le 1.5 tausaga. I le taimi muamua, e leai ni fualaau faasaina; o le suka e masani lava. Ae na ia matauina i luga o se manava gaogao o le a faateleina le faailoga. Na faatonuina e le fomai Glurenorm papa. Ina ua amata ona ou aveina, na vave ona ou lagonaina le aafiaga. Sugar i le taeao na toe foi i tulaga masani masani. Sa ou fiafia i le fualaau faasaina.

O le tau o le 60 pauna o Glenrenorm pe a ma le 450 ru.

Matou te fautuaina isi mataupu e fesoʻotai i ai

Talosaga

Glurenorm ua faʻataʻitaʻiina mo tagata matutua ma tagata matua ma le maʻisuka ituaiga 2, pe a le aoga le taumafataga.

O le suʻega e filifilia taitoatasi ma e ono fesuiaʻi i taimi o togafitiga. O le mumusu e ave le vailaʻau poʻo le sui ia mea tutusa e tatau ona malilie i lau fomaʻi.

O le aʻafiaga e atiaʻe i le 65 - 95 minute pe a uma ona ave le pulu. O le maualuga o le aafiaga e tupu i le 2 i le 3 itula talu ona faʻaaogaina Glurenorm.

Analogues o fualaau faasaina, e pei o Glyrenorm lava ia, e manaomia ai le totoa lelei i mea taumafa i taimi o togafitiga. E taua le aua le faatea meaʻai, ma masani ona 'ai i ni vaega laiti. O le musuina o meaai e mafai vave ona faʻaititia lou suka toto i se maualuga e te lagona ai le le fiafia.

Faʻasalaga Fomu

Glurenorm ua faʻatau atu i pepa papaʻe ma le 30 mg o le mea galue - glycidone. E tatau ona latou:

  • lanu paʻepaʻe
  • lamolemole ma lapotopoto
  • felafolafoaʻi itu
  • i le isi itu e i ai se tulaga lamatia mo le vaevaega,
  • i pito uma e lua o le laulau e tatau ona togitogia "57C",
  • i le itu o le laulau, pe a leai ni lamatiaga, e tatau ona i ai se logo a le kamupani.

I totonu o pusa paʻu o loʻo paʻu i fualaau o fualaau o Glyurenorm 10.

Faʻaiʻuga

Toto toto
  • leukopenia
  • agranulocytosis,
  • thrombocytopenia
Nervous system
  • tiga o le ulu
  • moe
  • vavao
  • lagona le lava
  • paresthesia
Metabolismhypoglycemia
Faaaligafaʻalavelave nofofale
Polokalama cardiovascular
  • cardiovascular failure
  • angina pectoris
  • manatu faʻapitoa
  • faʻasalaga
Paʻu ma le tino
  • sasaa
  • vave
  • urticaria
  • Stevens-Johnson syndrome
  • ata o le gaosiga o le photosensitivity
Polokalame masini
  • le toʻa i le manava,
  • cholestasis
  • faaitiitia le fiaai
  • taoto ma vili
  • lagona poʻo le manava
  • matagogo
O le malologatiga o le pusa

O le tau o le fualaau faasaina e tusa ma le 440 rubles i le pusa. O le tau maualalo i falemaʻi i luga o le initaneti o le 375 rubles. I nisi tulaga, o gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 latou te mauaina le fualaau faasaina mo le saoloto.

Glurenorm ua faatonuina mo le tele o tagata gasegase. O ana faatonuga mo le faaaogaina e fetaui lelei ma fualaau uma e tutusa lelei. Le leai o falemaʻi, o le tau maualuga poʻo aʻafiaga e mafai ona mafua ai se tagata e faitau faʻamatalaga ma vaavaai mo mea e sili ona lata mai o le fualaau faasaina.

Glidiab

O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina o le gliclazide. I le tasi laulau e 80 mg. E faʻamaonia le vailaʻau pe a faʻamaonia le maʻisuka o le maʻisuka ituaiga 2. I le maʻisuka ituaiga 1, o lona faʻaaogaina ua solia. O le tau o se afifi e 60 pauna mai le 140 i le 180 rubles. O le tele o iloiloga o maʻi e lelei.

Glibenclomide

O le gaioiga malosi o le glibenclamide. O vailaʻau faʻapitoa e maua ile 120 pusa i totonu o se vial. Ua afifi le fagu i totonu o se fagu. E tasi le papalama e aofia ai le 5 mg o le glibenclamide. O le tau o le afifiina mai le 60 rubles.

Gliklada

O le vailaau faʻasaina e maua i le tele o metotia - 30, 60 ma le 90 mg. E tele ni mea e faʻapipiʻi ai. 60 pusa ma se fua o le 30 mg le tau e tusa ma le 150 rubles.

E iai isi analogues, e aofia ai Glianov, Amiks, Glibetic.

Faatasi ai ma faatonuga faʻapitoa mo le faʻaogaina ma faʻasinomaga tutusa, o nei tupe o loʻo faʻatatau faʻapitoa. Aʻo filifilia se suʻega a le endocrinologist faʻamatalaga e uiga i faʻamaʻi faʻamaʻi ma vailaʻau na ave. E filifilia se vailaau e sili ona tuʻufaʻatasia ma isi togafitiga.

O le manaʻo o tagata maʻi e ausia le maualuga o le maualuga o le suka o le toto, e faʻaaoga lelei e kamupani le faʻaopoopoina o mea taumafa. A filifilia se fualaau mo le maʻisuka, e le tatau ona e faalagolago i le faasalalauga. O fualaau faʻamalosi ma le faʻamaonia le lelei i le tele o tulaga e le talafeagai mo togafitiga.

Glurenorm sugar-lowering tablets: faatonuga, tau i falemaʻi ma iloiloga ole maʻisuka

Toeitiiti lava o tagata uma o loʻo mafatia mai se maʻi o le "suamalie" ituaiga II e iloa o lenei maʻi e mafua i le ituaiga o faʻamaʻi pipisi.

O loʻo faʻaalia i le atinaʻeina o le hyperglycemia masani, na mafua ona o le solia o le fegalegaleaiga o le inisalini ma masini cell.

O lenei vaega o tagata gasegase e tatau ona gauai atu i na vailaʻau e pei o Glurenorm, lea e lauiloa tele i aso nei.

Ae o ia faailoilo e pei o le galala le fia maua, o le gutu malolo, o le faifai pea, o le paʻu o le paʻu, le le lava o faʻamaʻi o manuʻa, ma le mamafa o le tino e mafai ona faʻaalia ai se siama o le maʻisuka ituaiga 2.

Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o sea tulaga e faʻaaogaina ai le vailaau faasaina. Lalo o le a tuʻuina atu faʻamatalaga mo lona faʻaogaina, faʻaoga tutusa, uiga ma faʻamalologa.

Glurenorm: iloiloga e tusa ma le 30 mg papa, tau ma analogues

O le faʻaaogaina o Glurenorm e fautuaina i mataupu e le mafai ai e se taumafataga faapitoa ona faʻafoʻi le glycemia. O lenei ituaiga faʻamaʻi e taatele i le 90% o le maʻisuka, ma o fuainumera faʻamaumauga e fai mai o le aofaʻi o tagata maʻi ma lenei faʻamautinoaga o loʻo faʻateleina le faateleina i tausaga taʻitasi.

Talu ai nei, na faʻalogoina ai vailaau uma e tagata gasegase maua i le maʻisuka. O le mea lea, o loʻo i ai se manaʻoga e saili pe faʻapefea ona faʻaaoga saʻo le fualaau faasaina ma pe o fea mataupu e le aoga ona faʻaaogaina.

Tulaga lautele o le fualaau faasaina

I totonu o le fale talavai e mafai ai ona e faʻatau le vailaʻau (i le Latina Glurenorm) i se pepa. E tofu i latou ma le 30 mg o le mea galue - glycidone (i le Latina Gliquidone).

O vailaʻau faʻasolosolo e aofia ai se vaega itiiti o vaega fesoasoani: suauu maso ma soluble masini masini, magnesium stearate ma lactose monohydrate.

O fualaau faasaina ei ai lona aafiaga o le hypoglycemic, talu ai o ni mea e maua mai le sulfonylureas o le tupulaga lona lua. I le faaopoopo atu i ai, o le vailaau faʻasaina ua i ai se aafiaga faʻapitoa ma le manava.

A maeʻa ona faʻapalaina Glurenorm papa, latou te amata aʻafia le suka toto ona o:

  1. Tuʻuina o le faitoʻo o le faʻavevesi i kulūkose beta, ona faʻaosofia ai lea o le gaosia o le suka.
  2. Faateleina le lagona lelei i le hormone ma lona maualuga o le fusifusia i suauu lautele.
  3. Faamalosia o aʻafiaga o le inisalini i le faʻaaogaina o le kulukose e le ate ma le musika lautele.
  4. Le faʻagataina o le lipolysis i le tino.
  5. Faaitiitia le faaputuputu o le glucagon i totonu o le toto.

A maeʻa le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le vaega autu o le glycidone e amataina lana gaioiga i le maea ai o le 1-1.5 itula, ma oʻo ai le pito i luga o lona gaioiga pe a uma 2-3 itula ma mafai ona oʻo atu i le 12 itula. O le fualaau faasaina ua atoatoa ona tuufaatasia i totonu o le ate, ma ua faʻailoina e le manava ma fatugaʻo, o lona uiga, i feces, bile ma urine.

E tusa ai ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e tatau ona manatua e fautuaina mo tagata mamaʻi ile maʻisuka ituaiga 2 ma le le lelei o togafitiga, aemaise lava i le vaeluaga ma le matua.

O le vailaau faʻasaina o loʻo teuina i se nofoaga e le mafai ona maua e tamaiti i le ea vevela e le sili atu i le +25 tikeri.

O le taimi o le gaioiga o le papafa o le 5 tausaga, a maeʻa lenei vaitau e faasa ona faʻaaoga.

Contraindications ma aʻafiaga itu

I nisi tulaga, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e ono faasaina.

O le faʻasaina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e fesoʻotaʻi ma faʻamaʻi faʻatasi o maʻi poʻo le iai o se tali a le tagata i vaega o le vailaʻau.

A o leʻi faatonuina le vailaʻau, e tatau i le fomaʻi ona mafaufau i faʻamaoniga mo le faʻaaogaina.

E faʻatagaina le faʻaaogaina o nei mea faʻamalolo i siama:

  • faʻatasi ai ma le maʻisuka e faʻalagolago ile inisalini 1,
  • ma le faʻamaʻapeʻapeina i vailaau faʻasaina, faʻapea foi ma le sulfonylurea o meaola ma sulfonamides,
  • ma faʻamaʻi pipisi,
  • ma le ketoacidosis o le maʻisuka ma le acidosis,
  • na o le taotoga,
  • ma le lactase deficiency, inesive lactose ma le glucose-galactose malabsorption,
  • faatasi ai ma le atinaʻe o coma ma precoma,
  • i lalo o le 18 tausaga,
  • ao faagasolo le gaioiga ma le lactation.

E tatau ona maitauina o le maʻisuka ma le toilalo tele e manaʻomia ona ave le vailaʻau faʻamalosi faapitoa i lalo o le vaavaaiga manino a se fomaʻi. E faʻaaogaina foi lenei mea ia i latou o loʻo mafatia i le faʻavaʻa o le ava malosi, febrile syndrome ma le glucose-6-phosphate dehydrogenase deficiency.

Afai o le fualaau faasaina ua faʻaaogaina le talafeagai pe mo isi mafuaaga, e mafai e le tagata gasegase ona aʻafia i ni uiga le lelei. E aofia ai:

  1. Hemopoiesis le afaina - le atinaʻe o leukopenia, thrombocytopenia ma agranulocytosis.
  2. Faʻafitauli o le fatugalemu o le tino - tingling, afaina o vae, tiga o le tino, vevela, moe ma le faʻalavelave faʻapitoa.
  3. Faʻalavelave faʻafuaseʻi o le fatu cardiovascular - o le atinaʻeina o le fatu, angina pectoris, extrasystole ma le faʻasalalauga.
  4. O taunuʻuga e seasea tupu, o se tulaga o le hypoglycemic, o suiga i le toto totoʻa, o se mea e faʻafefe i le paʻu, ma le maʻi o le dyspeptide.

I le fesoʻotaʻiga ma le maualuga o fualaau faasaina, o faailoilo e pei o le hypoglycemia, allergies, poʻo le faʻafefe o meaʻai.

Ina ia faʻaumatia ia faʻaʻailoga i se tagata maʻi, faʻamaʻi vave ile falemai ma le faʻaofiina o se tali ile kulukose i totonu po o se mea e le manaʻomia.

Fegalegaleaiga ma isi auala

O le faʻatusatusaina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma isi vailaʻau e aʻafia ai le aʻafia o le suka i auala eseese. I se tasi o tulaga, o le faateleina o le faia o mea e fai i le hypoglycemic e mafai, ma i se isi, vaivai.

Ma o lea, o inhibitors ACE, cimetidine, drug anti-tuberculosis, faʻatoʻaga MAO, biganides ma isi e mafai ona faʻaleleia le gaioiga a Glenrenorm. O se lisi atoa o fualaau faasaina e mafai ona maua i faʻamatalaga o pepa laupepa.

O ia sui e pei o le kullucocorticosteroids, acetazolamide, hormones thyroid, estrogens, contraceptives mo le tautala tautala, togafitiga thiazide ma isi e faavaivaia le aafiaga hypoglycemic o Glurenorm.

E le gata i lea, o le aʻafiaga o le fualaau faasaina e mafai ona aʻafia i le taumafa ava malosi, malosi malosi faaletino ma tulaga faʻalavelave mamafa, e faʻateleina ai le maualuga o le glycemia ma faʻaitiitia ai.

E leai ni faʻamatalaga i luga o le aafiaga o Glurenorm i luga o le gauai faʻalogo. Ae peitaʻi, pe a oʻo mai faailoga o le faʻalavelave i mea e nonofo ai ma le vavalalata, o tagata e tietie taavale pe faʻaaoga masini mamafa o le a latou lafoaia se galuega le tumau.

Tau, iloiloga ma analogues

O le afifi e 60 pauna o le 30 mg ia taʻitasi. O le tau o ia mea na teu ai mai le 415 i le 550 ropu Rusia. O le mea lea, e mafai ona manatu e talia lelei mo vaega uma o le faitau aofaʻi. E le gata i lea, e mafai ona e faʻatonuina le vailaʻau i totonu o se falemaʻi i luga o le initaneti, ma faʻaolaina se aofaiga o tupe.

O faʻamatalaga e uiga i le tele o tagata gasegase o loʻo faʻaaogaina se vailaau faʻamalolo. O le meafaigaluega e faʻaitiitia ai le maualuga o le suka, o lona faʻaaoga pea e fesoasoani i le faʻasaʻoina o le glycemia.

E toatele tagata e pei o le tau o se vailaau e "le mafai ona gafatia." E le gata i lea, o le vailaʻau o le vailaʻau e faigofie ona faʻaaogaina. Ae ui i lea, o nisi lauiloa le foliga mai o le ulu o le ulu ao tago i le fofo.

E tatau ona maitauina o le usitai lelei i mea e fai ma tui ma fautuaga uma a le fomaʻi e faʻaitiitia ai aʻafiaga o aʻafiaga.

Ae peitai, afai e faʻasaina le tagata maʻi ona faʻaaogaina le vailaau faʻasaina pe i ai foi sana tali le lelei, e mafai e le fomaʻi ona faʻamatalaina isi mea tutusa. O vailaʻau nei o loʻo i ai vailaau eseese, ae o loʻo i ai foi se aafiaga tutusa o le hypoglycemic. E aofia ai Diabetalong, Amix, Maninil ma Glibetic.

Glurenorm o se meafaigaluega lelei mo le faʻaititia o le kulukose i masini e maua i le maʻisuka ituaiga 2. I le faaaogaina lelei o fualaau faasaina, e mafai ona ausia ni taunuuga sili ona lelei. Ae peitaʻi, afai e le fetaui le vailaʻau i le maʻisuka, e leai se mea e tatau ona ita ai, e mafai e le fomaʻi ona faʻatonuina ni manatu. O lenei tusiga o le a avea o se ituaiga o vitio mo le fualaau faasaina.

Faʻailoa lau suka pe filifili se kenera mo fautuaga. Suʻeina. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua.

E leai ni faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o le glycidone i fafine aʻo maʻitaga ma le susu.

E le o iloa pe o le glycidone poʻo ona metabolites e pasi i susu susu. O fafine maʻitaga o loʻo maua i le maʻisuka e manaʻomia le mataʻituina ma le faʻaeteete o concentila glucose concentrations.

Ole suʻeina ole vailaʻau faʻasolosolo i fafine maʻitaga e le o lava le puleaina o le maualuga ole metabolism.

O le mea lea, o le faʻaaogaina o le fualaau faasaina Glurenorm® i le taimi o le maitaga ma le lactation ua solia.

I le tulaga o le maʻitaga poʻo le taimi e fuafuaina ai le maʻitaga i le vaitaimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina Glyurenorm®, e tatau ona faamutaina le vailaʻau ma sui i le insulin.

Tuua Lau Faamatalaga