Glucometers: taʻiala o le faʻaogaina, ituaiga, mamanu, metotia faʻaaoga

Fuafua le suiga o le lanu o le sone o le suʻega, e mafua mai i le tali o le kulukose ma mea faʻapitoa e teuina i le fasi pepa. O nei mea ua taʻua o "augatupulaga muamua," o le tekinolosi ua uma ona le toe aoga. Manatua o ia ituaiga masini ua fufusi i le toto atoa.

Faʻamatalaga eletise eletise faʻataʻitaʻi |

Le mataupu faavae o le glucometer

Afai o ni nai tausaga talu ai, o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e mafai ona fuaina i se falemaʻi, i aso nei o glucometers faʻaonapōnei e mafai ai ona e vave iloa vave le glucose ma aunoa ma le asiasi i le fale suesue. O le taʻiala o le faagaoioiga o le masini o le faʻaaoga lea o se mataua o le toto capillary i se vaega faapitoa o le masini, lea, i lalo o le aʻafiaga o vailaʻau oona, o se faʻaalia e tupu mai ai e faʻaalia ai le maualuga o le suka i le toto o le tagata maʻi. E na o ni nai sekone e faʻamaeʻa ai le fua.

Meter design

O vaega autū o le masini e:

  • semi-automatifiers - o loʻo faʻatusalia e le laulu mo le faia o se pupu,
  • eletise faaeletonika - faʻapipiʻiina se faaaliga LCD e faʻaalia ai le suʻega,
  • pamu lavelave - faamautinoa le faagaoioiga o le masini,
  • vaega o suʻega - o le vaega galue o le masini lea e tupu ai se gaioiga faʻaalia.

Faʻasoaga o glucometers

O le faʻavasegaina o masini e faalagolago i le mataupu faavae o la latou taʻaloga. Faatasi ai ma ituaiga o glucometers o:

  • photometric - latou te faʻaaogaina le tali o le toto ma se reagent, ma o le taunuuga e faʻatatau i le malosi o le paolo,
  • auiliiliga - latou te suʻeina le lanu o le toto ma fuafua le faʻaoʻoina o meaʻai gaʻo,
  • photochimium - o le galuega e faʻavae i le faʻaalia o le toto ma se vailaʻau vailaʻau,
  • elemene eletise - faʻaaoga elemene eletise pe a fegalegaleai ma fasi siaki.

Auala e faʻaaoga ai le mita

O le faʻaaogaina o se glucometer e faʻatatau ai se algorithm faigofie ma faigofie e mafai ona faia i le fale:

  1. i se mamao e mafai ona maua, o mea uma ia e tatau ai mo le suʻega,
  2. lima e tatau ona fufulu ma faʻagogo,
  3. mo se vave toto i capillaries, e tatau ona e lulu lou lima i ni nai taimi,
  4. e tatau ona faʻaofiina le siaki siaki i totonu o le ato ua filifilia o le masini seia oʻo ina faʻalogoina se kiliki faapitoa,
  5. se tamatamai lima e pipii i totonu o le lotoa,
  6. fuataga e faia aunoa. A maeʻa ona tuʻuina atu iuga, ona aveese lea o le siaki o le suʻega mai le masini ma lafoaʻi.

O le taimi mo le tuʻuina atu o taunuuga e mafai ona ese mai le 5 i le 45 sekone, e fuafua i le ituaiga mita na faʻaaogaina.

Faʻamatalaga o fasi siaki mo le mita

O suʻega mo le http://satellit-tsc.ru glucometer o loʻo faʻatusalia i pepa palasitika faʻasaina e faʻamaʻiina i se vailaʻau faʻasaina faapitoa. I le taimi lava aʻo leʻi fuaina le maualuga o le suka i totonu o le toto, e tatau ona e tuʻuina se fasi siaki i totonu o se mea na filifilia i le masini.

A oʻo mai le toto capillary i le vaega o le suʻega, o vailaau faʻaaoga e faʻaaogaina ai le faʻafanua o le ipu ma le mea e faʻaaoga ai. I le tele o tulaga, o le glucooxidase reagent e faʻaaogaina e fai ai le suʻega. E faalagolago i le maualuga o le suka, o le natura o le fesuiaʻiga o molekone o le toto ua suia, lea ua faamaumauina e faʻaaogaina ai se vailaau oona.

O lenei taʻiala o le faʻaaogaina o vaega o faʻataʻitaʻiga e fesoʻotaʻi ma glucometers o se ituaiga elemene. E faavae i faʻamatalaga na maua, o le masini e fuafua le maualuga o le suka i totonu o le toto poo le plasma o le maʻisuka. O le taimi mo le iloiloina o iuga e mafai ona ave mai le 5 i le 45 sekone. O masini faʻaonapo nei e galue i le tele o kulūkose: mai le 0 i le 55.5 mmol / L. O lenei auala faʻataʻitaʻi vave e talafeagai mo tagata uma sei vagana ai pepe fou.

Tulaga faʻapitoa mo se suʻe suka

E ui lava i le faʻaaogaina o tekonolosi o le suʻega, e oʻo lava i le masini sili ona saʻo e le mafai ona tuʻuina atu se taunuʻuga faʻamoemoe pe afai:

  • toto e eleelea pe paʻu
  • toto vevela poo le ogaoga e manaʻomia mo le suʻega,
  • maualuga o le hematoctitis i le va o le 20 i le 55%,
  • ogaoga osofaʻi
  • Oncology poʻo faʻamaʻi o le natura faʻaleagaina ua faʻaalia.

I isi tulaga, o le faʻatinoina ma le sao o le suʻega o le suʻe toto e faʻatatau i le olaga ola o fasi pepa faʻataʻitaʻiina.

Faʻasologa o le tuusaʻoina o siaki

O suʻega suʻega mo glucometers o loʻo maua i faʻamaumauga taitasi. E mafai ona eseese le faʻapipiʻiina i luga o le kamupanī. Kamupani o loʻo tuʻuina atu sikola suʻesuʻe e tausisia tulaga faʻavaomalo ma tulaga faʻavae i le gaosia o vaega mo glucometers. O le taimi maualalo e manaʻomia mo le faʻavaeina o se pa'ū o le toto capillary e 5 sekone.

Pe a filifilia le afifiina o fasi faʻataʻitaʻiga mo se glucometer, e tatau ona faʻatautaia le vaitaimi ma taimi ole faʻaaogaina. Afai o le mausali o mea taumafa e gau, ona talafeagai ai lea mo le ono masina.

Ole tau ole suʻega e faʻalagolago i le ituaiga, ata ma le gaosiga o le mita, faʻapea foi ma numera o iunite i totonu o le tasi afifi. Faatasi ai ma le suʻeina pea o le maualuga o le suka i le toto, o se filifiliga sili lea e faʻatau ai se afifi tetele, lea e teu i le tau o vaega taʻitasi. Afai o le suʻega faʻasolosolo o le lava ituaiga e tasi ma le ituaiga o glucometer, ona faʻataunuʻuina lea o oloa fou fou ma faʻataʻitaʻiga na faʻatuina muamua atu.

Glucometer: faiga faʻavae galue, ituaiga, auala e faʻaoga ma fea e faʻatau ai?

O le glucometer o se masini ua mamanuina e fuafua ai le maualuga o le kulukose i le plasma toto. E manaʻomia le masini e faʻamaonia ai ma mataʻituina le tulaga o le gataifale gaʻo i tagata e maua i le maʻisuka. E faʻavae i luga o faʻamatalaga na maua e faʻaaoga ai le glucometer, e faia e tagata maʻi ni fua e totogi ai le gasegase o le carbohydrate leaga. E i ai le tele o ituaiga o lenei masini ma, e tusa ai ma le tele o metotia mo le fuaina o le maualuga o le suka toto.

Ua fautuaina e finocrinologists o aso nei e faapea, o tagata uma e maua i le faʻafitauli o le tino e masani ona faʻaaoga le mita.

Mūmū o le kulūkose o aso nei: faʻamoemoega ma taʻiala o le faʻaogaina

I le tele o tausaga talu ai, o fua o kulukose e mafai ona fuaina i lalo o tulaga faʻapitoa. Talu ai nei lava, na maua ai le tufatufaina atu o le kesi mo le faʻamaonia o le tulaga o le gaosiga o le gaʻo i le fale i le fale.


O tagata faaaoga o lenei masini e naʻo le faʻaaogaina o le toto sulu i le laulau faʻalauiloa o loʻo faʻapipiʻiina i le masini ma i totonu o ni nai sekone o le a iloa ai le maualuga o le suka i totonu o le toto.

Ae ui i lea, o le fua o le glycemia mo tagata maʻi taitoatasi o se taugata e tasi, o le mea lea, ao le i fuaina muamua pe leʻi faatauina foi le masini, e tatau ona faia se feutagaiga ma se tagata poto faapitoa.

Mea faʻaonaponei mo le fuafuaina o le maualuga o le glycemia, e ui lava e foliga faigata, e faigofie lava ona faʻapipiʻi, aemaise lava pe'ā maeʻaeʻaeʻa ona faitauina ia faatonuga.

Toe i totonu o mea

O le a le mea e aofia i le glucometer?

O le mita kulukose o le toto e aofia ai:

  • Semi-otometi-taulaʻi - taʻaloga o tamatamailima,
  • O se eletise faaeletonika faʻatasi ma se faʻaaliga tioata tioata,
  • Batini e mafai ona toe faaola,
  • Vali o suʻega (tulaga ese i faʻataʻitaʻiga taʻitasi).

O le faʻaopoopoga, e le faʻaaogaina le mita e avea o se masini tutoʻatasi, ae o se vaega o se pusa mo le siakiina e le tagata o ia lava le maʻisuka. O le pusa o togafitiga ma togafiti togafitiga e taʻua o le tui o le inisalini, i le faaopoopo atu i le glucometer, e aofia ai peni tui mo le puleaina o le inisalini ma le inisalini.

Toe i totonu o mea

E faapefea ona galue le mita?

E toatele tagata e fiafia i le auala e galue ai se glucometer, ma le auala e fua ai kulūkose. Ma, e pei ona taʻua i luga, e lua mataupu faavae o le gaioiga. O le tasi oi latou e taua o le photometric, o le lona lua - electromechanical.

O lea la, o le filifiliga muamua e faʻapenei. Faatasi ai ma le fegalegaleaiga o le kulukose o le toto ma se faʻafofo faapitoa lea o le a faʻaaogaina i le vaega o le suʻega, o le mea mulimuli e sulu i le lanumoana. Ma o le malosi o le paolo e faalagolago i le maualuga o le kulukose. O le mamanu o le masini e faia ai suʻesuʻega lanu ma fuafua le maualuga o le suka mai nei faʻamaumauga. E moni, o lenei masini e iai ona toso. E matua leaga lava ma e manaʻomia ai le tausiga faʻapitoa, ma o taunuuga e maua ai se mea sese tele.

O le masini e sosoo ai o le electromechanical. I lenei tulaga, o le glucose e fegalegaleai ma le laasaga faataitai, e mafua ai se tamai eletise. O le masini, i le isi itu, e faatulaga lenei tulaga faatauaina ma fuafua le maualuga o le suka. I lenei tulaga, o taunuuga e mafai ona sili atu ona saʻo.

Fua o le kulukose toto saʻo

O a manaʻoga e tatau ona fetaui lelei le mita o le kulukose toto? Muamua lava, o lenei faauigaga e faatatau i le moni o le iuga. A faʻatau se masini, e tatau i le tagata faatau ona faʻaalia le saʻo o le masini.

Ina ia faia lenei suʻega, e tatau ona e fua saʻo le kulūkose ile faleoloa. E le gata i lea, mo le sao o le iuga, e aoga le faia o lenei 3 taimi. O faʻamaumauga e maua e le tatau ona ese mai le tasi i le isi e sili atu i le 5-10%. A leai, o le masini e le mafai ona taʻua saʻo.

E mafai ona e faia se auʻiliʻiliga i le fale suesue ma alu e suʻe masini i le taunuʻuga. O le faʻatagaina o le glucometer e le mafai ona sili atu nai lo le 0.8 mmol / L. A leai, o le mauaina o se faʻataʻitaʻiga faapitoa e tatau ona lafoai. Faʻasalaga faatagaina e mafai ona na o le 20% ma leai.

I upu, e tele masini e saʻo, ae e moni lava? O le mea lea, e faigata le vavaeeseina o masini eletise mai ia i latou. E tatau ona e suʻeina oe lava ia. I lenei tulaga, o le a alu atu e faʻatau se masini lelei tele.

, ,

Faʻavasegaga. O a ituaiga o kulukose toto e i ai?


E tele auala e fuafua ai le faʻamatalaga faʻamalosi:

  • Faʻataʻitaʻiga o ata
  • Metotia faʻa-electromechanical
  • Auala eletise,
  • Spectrometric method (e le o osofia).

E tusa ai ma metotia, o loʻo i ai le tele o ituaiga glucometers.

O loʻo i ai se faʻaleleia atili o le metotia elemene o fuataga - ufiufi. O le taʻiala o lenei auala i le fuaina o le tau eletise eletise na faʻatagaina i le faagasologa o faʻataʻitaʻiga. O le lelei o le faʻamafanafanaga o le manaʻomia lea mo sina toto maualalo

Sue mo le maʻisuka. Vaavaai mo suʻega meaʻai kuki a le kuki i lenei tusiga.

E mafai e tagata maʻisuka ona 'ai pi? O le a le ituaiga pi e sili ona lelei ma aisea?

Toe i totonu o mea

Glucometer saʻo

O le a le saʻo o glucometers ma pe faʻapefea ona faʻamaonia i le tutoatasi? O lenei fuaitau e faasino i le moni o le taunuʻuga pe a fuafua le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

Ina ia siaki le sao o le masini, e aoga le faʻaaogaina o nisi tulafono. E tatau ona e amata suʻe saʻo le masini i le faleoloa. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e suʻe le toto ia le itiiti ifo i le 3 taimi ona faʻatusatusa lea o le tasi i le isi. Ole maualuga ole vavaega e le tatau ona sili atu i le 5-10%.

E fautuaina e faia se suʻe suʻe i le fale suesue ma alu i le masini ma faʻamatalaga na maua. I se tulaga lautele, e le tatau ona ese le 20%.

O le saʻo mo le mita o se mea taua tele. A maeʻa, pe afai o le taunuuga e le mafai ona faʻatuatuaina, ona ono misia lea e se tagata le taimi e manaʻomia ai ona tui inisalini. E mafai ona oʻo atu i le tele o faʻafitauli. O le mea lea, o tausuaga ma lenei faailoga e leaga. A filifilia se masini, e tatau ona e mautinoa o lona saʻo e le o ese mai le sili atu i le 20%.

, ,

Iloiloina o mita o le kulukose o le toto

E faʻapefea ona siakiina glucometers? O lenei faiga e faʻatino saʻo ile faleoloa. E tatau ona e ave le masini ma siaki le kulūkose. O le suʻega e faia e tusa ma le 3 taimi, ona faʻatusatusa lea o faʻamaumauga faʻatasi ma isi.

Afai o le mea sese e le sili atu i le 5-10%, ona mafai lea ona e filifilia ma le saogalemu se ituaiga masini. O le a ia faʻaalia se faʻatuatuaga mautinoa ma o le a le toilalo i se tulaga faigata. O lenei faiga e taʻua o le saʻo atoatoa o suʻega. Masalo o le pau lea o le auala e tofotofo ai le masini.

E masani lava, e tatau ona e tilotilo i le faatinoga i fafo o le masini. I totonu o le faleoloa e aoga le taumafai e filifili galuega autu, seti le taimi, aso ma vaai i le auala e faia ai e le masini mea uma. Afai ei ai ni faʻatuai poʻo ni vaivaiga, ona tatau ai lea ona agai i luma e iloilo se isi masini. A uma mea uma, o le tasi e manino e le o galue ma i le lumanaʻi e ono le tali atu i se faʻateleina pe faʻaitiitia le maualuga o le suka.

E tatau ona e gauai atu i vaega. E le tatau ona mimita ia vaega o suʻega. E le gata i lea, o loʻo teuina faʻatasi i afifi faapitoa. O lenei mea moni e aoga foi le mafaufau. Afai e lelei mea uma, ona mafai loa lea ona e faʻatauina le masini.

,

Glucometer mo tagata matutua

Faʻalagolago ma faigofie ona faʻaaogaina, o le mea tonu lava lea e tatau ona i ai i le glucometer mo tagata matutua. O le laasaga muamua o le tilotilo i le mataupu lava ia. E le tatau ona sili atu nai lo faamau ma isi togafiti. O le galulue ma le masini e faigofie ma faigofie, o mea uma e te manaʻomia.

E le gata i lea, e aoga le gauai atu i le leai o se fesuiaiga. E le faigofie mo tagata matutua ona taulimaina uma suiga fou. E manaʻomia e se tagata se taunuuga vave e aunoa ma le tele o gaioiga. E taua tele le lautele o le laupepa ma faʻamomoli faʻamalama. Aua o fuainumera e le faigofie i taimi uma ona iloa.

O le itiiti ifo o galuega tauave, faʻaaoga faigofie ma se sao saʻo, o le auala lea e tatau ona i ai le masini. O le TC Circuit e atoatoa mo lenei faʻamatalaga. Masalo o se tasi lenei o masini e leai se faʻamaonia. Faʻaaogaina e faigofie. E manaʻomia lou aumaia o se limatusi i le masini, ma o ia lava o le a ave le toto saʻo o le toto. O le a maua i le na o le 7 sekone. Ascensia Entrust e tutusa lona aafiaga. E tuʻuina atu ai foi ma le vave fua ma o loʻo i ai uma galuega talafeagai. O le masini e tatau ona faigofie ona faʻaogaina ma faʻamaonia saʻo.

Glucometer mo tamaiti

Filifili se glucometer mo tamaiti e le faigata tele. E tāua e faigofie ona faʻaoga ma o le taunuʻuga e sao. E masani lava, e sili atu le tuʻufaʻatasia o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi ma le galuega o le teuina o taunuʻuga lata mai.

E i ai ni masini e mafai ona e setiina ai 4 fausaga o faailo leo. O lenei mea e le gata ina faʻaitiitia ai le faʻaitiitia po o le faateleina o le suka, ae ia lapatai foi i le tamaititi ua oʻo i le taimi e fai ai le suʻega. E faigofie tele ma talafeagai.

O se masini sili ona lelei o Bayer Didgest. E fetaui ma nei galuega uma na faʻaalia. E manatua e le masini taunuuga fou, e mafai ai ona e fuafua le maualuga o le kulukose o le toto mo le 14 aso.

O le masini e tele se faʻaaliga, e leai ni faʻaopoopoga faaopoopo ma sili atu. O se faʻataʻitaʻiga sili lenei mo se tamaititi. O le mea e sili ona manaia e le naʻo se masini mo le fuaina o kulūkose, ae o se taaloga faʻafiafiaga atoa. O le mea lea, o le pepe e faʻaaogaina o le a sili atu ona manaia. Ma ave foi ma oe foi. Talu ai e le mafai ona e vaʻaia o lenei mea o le fua o le kulukose, o se meataalo masani ma leai se mea.

Animal Glucometer

E i ai foi se mita faapitoa mo manu. I le mea uma, o uso iti foi e mafatia i le maʻisuka. E tutupu mea uma ia i latou e pei lava o se tagata. E manaʻomia pea le mataituina o le maualuga o le suka. Ina ia aua le aveina le manu i le falemaʻi, e lava lava le faia o se suʻega i le fale.

Gluco Calea o se masini na faia faapitoa mo o tatou uso laiti. O le faʻaaogaina o le masini e faigofie, e le ese mai le tagata.Pau lava lou manaʻo e tui le paʻu o le manu, ma soʻo se mea ma aumai se mataʻu toto i le suʻega. A maeʻa le 5 sekone, o le a maua le taunuʻuga.

O faʻamatalaga e faʻataʻatia. E faʻatagaina oe e maua le aofaʻi le tau mo le 2 vaiaso. O le saʻo aʻiaʻi i se tulaga maualuga. O le masini e otometi lava, e otometi lava ona alu ese ma faʻamaopoopoina ia lava. E mafai ona laveaʻi faʻamatalaga lata mai.

O nei meaola o le a mafai ona "mataʻituina" le maualuga o le kulukose, e masani lava, faatasi ai ma le fesoasoani a lē e ona. E mafai ona faʻatau sau ituaiga masini i totonu o se falemaʻi falemaʻi poʻo se faʻasalaga i luga o le Initaneti.

Glucose toto mo le tauaso

O se faʻapitoa faʻapitoa o le glucometer mo le tauaso. A uma, e le mafai e tagata uma ona pulea mea latou te faia. O ia tulaga na atinaʻe ai masini faʻapipiʻi leo.

O le faaaogaina o ia mea e matua faigofie lava. O le masini lava e taʻuina atu ia te oe le mea e fai ma faʻalogo i tulafono ole tagata. A maeʻa le faʻatinoga, faʻaalia e le masini le iuga. O le ata sili ona lelei o Clover Check TD-4227A.

O lenei masini ua fuafuaina faapitoa mo tagata e maualalo le vaʻaia. O le galulue faatasi ma se ituaiga masini o se fiafia. O ia lava na te fai mai le mea e fai ma vave ona lipoti mai le iuga. E le manaʻomia le faʻaaogaina o fasi siaki. Ae sili atu, ua uma ona latou fausia i totonu o le masini, e faigofie ai ona galulue faatasi ma le tele o taimi.

E saʻo le masini, o lea e leai se masalosalo i faʻamatalaga na maua. E le gata i lea, o loʻo i ai le faʻatinoga o le manatuaina o taunuuga lata mai ma e faigofie ona faʻalogoina. E mafai ona ia fuafua le maualuga o le kulukose i le lua vaiaso. I se tulaga lautele, o lenei masini e leai ni faaletonu.

Toe faʻaleleia glucometers

Glucometers o loʻo faʻapipiʻiina i nofoaga tutotonu. E le mafai ona e faia se mea oe lava. E ui lava e leai, e mafai pe afai o le masini e taʻavale i luga o maʻa ma e faʻafuaseʻi ona tamoe ese. I lenei tulaga, ia faʻatau faʻatau mea fou ma faʻaofi i totonu o le masini. O lenei ua saunia e galue ma le malosi atoatoa.

Ae faʻapefea pe afai o le mea leaga e ogaoga? E leai se auala e faʻaofi ai se fasi siaki pe o le ata o loʻo misi i le faʻaaliga? E naʻo ofisa tutotonu e feagai ma ia mataupu. E le gata i lea, o nei mea uma e tatau ona faʻapipiʻi i le faleoloa lea na faia ai le faʻatau.

I se tulaga lautele, o nei masini e seasea ona toilalo. Ae ina ia aua neʻi oʻo i faafitauli, e tatau ona siaki vave le masini, i le taimi e faʻatau ai. E tatau ona e vaʻavaʻai pe faʻapefea ona ia fuafuaina le maualuga ole kulukose. Siaki lona saʻo ma le faʻatinoina o galuega uma. E mafai e lenei mea ona faʻaitiitia le tele o faafitauli i le lumanaʻi. O le mea lea, aua le faʻavalevalea ma siaki le masini e aunoa ma le tuʻuina atu o le siaki tupe. O le mea moni, i nisi tulaga e sili atu le faigofie ona faʻatau se glucometer fou nai lo le toe faaleleia.

Fua o le suka i le glucometer

E faapefea ona fua le suka i se glucometer? O se faiga faigofie, aemaise lava mo tagata e malamalama i le masini o lenei masini. I se tulaga lautele, e faigofie mea uma. Faʻamau lava lou tamatamailima (muaʻi lima po o le tauau) ma faʻaaoga le toto i le fasimea.

Naʻo le 5-20 sekone ma o le a faʻaalia i le faʻaaliga o le masini. O fuainumera na mauaina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. Afai o le numera e sili atu i le tau faʻatagaina poo le isi itu i lalo, e lafo e le masini se faailo leo ma faʻamaumauga e uiga i lenei mataupu i luga o le faʻaaliga. E masani lava, e tatau i se tagata ona iloa le mea e masani ai le suka. Ona o tulaga e ese lava.

E leai se mea e uiga i lenei mea. O le aʻoaʻo e fuafua le maualuga o lau suka e faigofie. Muamua, ei ai faailoga faapitoa i luga o le faʻaaliga, ma lona lua, o le masini lava ia o le a taʻuina atu ia te oe pe i ai se mea e sese. O le mea lea, e leai se mafuaaga e popole ai. E na o mea uma e faia. I soo se tulaga, o le masini o le a lipotia faafitauli ma taʻu atu ia te oe le taimi e te ulufale ai i le inisalini.

Taiala faavae o le faʻaaogaina o glucometers

O le glucometer o se meafaigaluega e fuafua ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. I aso nei, o vailaʻau e fuafua mo le faʻaaogaina o fale e salalau. O nei masini faʻatusatusa e fesoasoani e tausia ai se taui lelei mo tagata e maua i le maʻisuka.

O le falemaʻi faʻamalositisi ei ai le fiaselau o mita glucose toto e gaosia e kamupani eseese. O nei toto uma o le kulukose toto e tutusa ma le tasi i le isi:

  1. E faʻatusatusa, laʻititi i le telē ma le malamalama i le mamafa. O nei glucometers e faigofie ona faʻaoga mo le fuaina o le suka e le gata i le fale, ae i luga o le auala, i le aoga, i le galuega,
  2. I se taimi puupuu (mai le 5 i le 20-30 sekone), e ave e le mita se fua ma faʻaalia le fua o fua,
  3. O le tele o glucometers mo suʻesuʻega e manaʻomia ai ni suʻega, o mea e faʻaaogaina,
  4. E toetoe lava o glucometers uma ua fausiaina-e manatua ma mafai ai e oe ona vaʻai fua o fua o le taimi ua tuanai. E masani lava o le taimi tonu ma le aso o le fuataga ua faʻaalia,
  5. E tele glucometers e maua ai le gafatia e faʻafeiloaʻi faʻamaumauga i se komepiuta po o se telefoni. E fesoasoani lea i le manino manino i le maualuga o taui, iloilo le faʻaauau pea togafitiga ma faʻamalo mea sese.

Ae o loʻo i ai nisi vaega e iloagofie ai glucometers mai le tasi i le isi. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o manatu taua e faʻamaonia ai glucometers o le taʻiala o le faʻaogaina poʻo le mataupu faavae o le fua.

E lua mataupu faavae autu o glucometers. O le mita toto o le kulukose toto o se masini e manaʻomia ai se pa'ū o le toto e faia ai se auʻiliʻiliga. Fua o le mita o le kulukose o le toto e aunoa ma ni punctures.

Toeitiiti 99% o glucometers o loʻo faʻaleagaina. Talu ai ona e ese i latou i fua saʻo.
E le o iai ni mita o le toto glucose e le o osofia i luga o le maketi, e ui ina talu ai nei ua faʻalauiloaina le faʻalauiloaina o mita o le kulukose o le toto, ae e lei oʻo i le taimi e amata ai le maketi, Glucometers e leʻi pasi atu i suʻega faʻataʻitaʻiga, poʻo le tau e maualuga tele, ma o le lelei ma le taʻiala o le fuataga e le o faʻamalosi atoa.

O le mea lea, o glucometaga faʻamalosi e galulue i luga o mataupu faavae e lua:

  • Faʻamatalaga faʻapipiʻi pe ata.
  • Faiga faavae elekene.

Faʻataʻitaʻiga faʻapitoa

O le faʻamatalaga photometric o le glucometer o le, e fuafua i le kulūkose, o le lanu o le reagent suiga, lea e faʻaaogaina i le vaega maʻaleʻale o le laasaga o le suʻega. Ona o se suiga i le malosi o le lanu o lenei reagent, lea ua fuafuaina e le masini fuafuaina o le glucometer, ua fuafuaina ai le maualuga ole kulukose toto.

O le fua faʻatatau o fuataga photometric e le saʻo atoatoa. O le auʻiliʻiliga e aʻafia i le tele o mea e faʻasese ai taunuuga. Glucometers o loʻo faʻatinoina e tusa ai ma le faʻatonuga o le photometric e iai mea sese tetele.

O le fua faʻatatau o fuataga photometric e masani ona aofia ai 'au o le "tupulaga tuai".

Faiga faavae elekene

O le mataupu elemene o fuataga e faavae i luga o le mea moni e faʻaaogaina se mea faʻapitoa i le tulaga maʻaleʻale o le vaega o le suʻega. Aʻo fesoʻotaʻi le kulukose i totonu o se mataua o le toto ma lenei fua, o se tali e tupu e oʻo atu ai i le faʻaopoopoga o le eletise. O le glucometer e ala i le malosi o lenei gafatia e fuafua ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto i le taimi.

O le metotia elemene e sili atu ona sao, o le sese i ia keluketa e itiiti lava. O le tele o mita o le kulukose toto i aso nei o loʻo galue e tusa ai ma mataupu faavae eletise.

Faʻafiafiaga

E mafai ona taʻua le coulometry o se vaevaega o le aʻoaʻoga electromechanical o le glucometer. O lenei faiga o le faʻavae e faʻavae i luga o le fuaina o le tau atoa lea na faʻatuina i le taimi o le suʻega. O le tele o glucometers mo le faʻaaogaina o fale e faʻaaoga i luga o lenei mataupu.

Glucometers o loʻo galulue i luga o le mataupu faavae o le ufiufi e manaʻomia ai se toto maualalo mo le auiliiliga.

Faʻaaliga faʻaaliga

O glucometaga e le faʻaleagaina e galulue e tusa ai ma le mataʻupu o le spectrometric, o lona uiga, oi latou e le manaʻomia se mataua o le toto mo le auiliiliga.

O le aano o le galuega a le au faila pe a galue i luga o se masini eletise, o glucometers e le o toaaga e iloa le fusi o le kulukose mai isi spectra ma fuaina lona maualuga.

I le taimi nei, o loʻo i ai le tele o mita o le kulukose o le toto, ae le faʻaaogaina lautele. O nei mita e maualalo le saʻo, latou te faia le tele o mea sese e mafai ona oʻo atu ai i faafitauli ogaoga.

O le taʻiala mo le fuaina o kulūkose o loʻo faʻaauau pea ona atinaʻe.

O fea e faʻatau ai ma o le a le tau o le tau?

O se mea faigaluega faʻamaonia lelei ma lelei maualuga e faʻatau i se faleoloa faapitoa.

  1. Matou te le fautuaina oe e faia se faʻatauga e ala i le Initaneti, talu ai e le mafai ona siaki muamua na ituaiga mea faigaluega.
  2. A o leʻi faʻatau atu masini i totonu o le faleoloa, e tatau ona e suʻe saʻo i le taimi, ma e manaʻomia ona faia se suʻega e tusa ma le tolu taimi, ona faʻatusatusa ai lea o faʻamatalaga i le tasi. Afai o le mea sese e le sili atu nai lo le 5% (maximum 10%), e mafai ona e faʻatau saogalemu se glucometer.
  3. E fautuaina e siaki isi galuega a le masini i le nofoaga o le faʻatau.
  4. E tatau ona e gauai atu i mea faʻaoga. O vaega o suʻega e tatau ona fetaui mo le ola ola ma teuina i totonu o pusa faʻamau.


Pe a filifilia ni masini mo tagata matutua, e sili atu ona lelei le faʻatau o faʻataʻitaʻiga sili ona faʻaaogaina e aunoa ma le fesuiaiga, faʻatasi ai ma se laupepa telē (ina ia manino le iloa) ma le moliuila aunoa. Mo tagata matutua, o se tamaitusi o le glucometer ua taʻua o le "TC Circuit" poʻo le "Ascensia Entrust" e talafeagai - e leai ni a latou faʻamatalaga, e faigofie ona latou faʻaogaina, tuʻuina mai se sao saʻo.

A e faʻatau se glucometer, e tatau ona e gauai atu e le gata i le tau o le masini lava ia, ae faʻapea foʻi le tau o mea taumafa. O le masini lava ia e faʻatau muamua, ma e tatau ona e faʻatau faʻatau i taimi uma. Mo nisi vaega o tagata (mo tagata e le atoʻatoa le tino ona o le maʻisuka), o masini e faʻaititia le tau o loʻo faʻatau atu i falemaʻi.

O nisi taimi o nisi o gaosi oloa e faia ni faʻalauiloa: pe a faʻatau ni nai suʻega suʻega, latou te tuʻuina atu se masini e leai se totogi pe suia le glucometer tuai i se suiga fou. E le o taimi uma e maualalo le tau o se faʻamaoniga o le leaga o le lelei o le masini. O nisi o oloa faaulufale mai e le taugata foi: 2-2.5 afe rubles.

Afai e faatagaina e le tupe, e mafai ona e faʻatau atu masini Amerika ma le telefoni a le Iapani ma ni mea faaopoopo. O ia glucometers e fuaina le maualuga o le kulukose, cholesterol, triglycerides ma isi faailoga (tau - e tusa ma le 10,000 rubles).

Tuua Lau Faamatalaga