Lipoic acid: o aoga o le elemene mo le tino

Lipoic acid (acid thioctic or Alpha Lipoic acid) o se vioxidant oona lea e mafai ona fusifusia ai faʻamalosi saoloto i totonu o le tino.

E pei o vitamini B, e faʻaleleia ai le fesuiaiga o le cholesterol, faʻaleleia ai ni uʻamea taʻavale, fesoasoani e faʻaititia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, faʻatoʻilalo le faʻamalosia o le inisalini ma faʻalautele le glycogen i le ate.

Alpha Lipoic acids ei ai le lipid-faʻaitiitia, faʻamaʻiloga, gasegase ma le hypocholesterolemic aʻafiaga, faʻaleleia le galuega o le ate, faʻaitiitia le aafiaga o le tele o toxins i luga, aofia ai le ava malosi.

O le faʻaaogaina o Alpha Lipoic Acid i fofo mo le faʻalavelave faʻaleagaina e faʻaitiitia ai le ono mafai ona faia ni uiga leaga.

Faiga faʻapolopolo

Lipoic acid e maua i foliga o capsules ua ufiufi e aofia ai le 12 mg i le 600 mg o le suka, ma o se taula mo le sauniuniga o se vaifofo vevela poo se vaifofo mo le afaina.

Lipoic acid for loss loss is used as part of biologically active additives, o se vaega o vailaau eseese ma faʻalavelave faʻamaʻi.

O iuga sili ona lelei na faamauina i se tuufaatasiga o le Lipoic acid ma vitamini Carnitine ma B.

Faailoga Lipoic Acid

Alpha Lipoic acid e tusa ai ma faatonuga e faʻaaogaina mo le polyneuropathy o le maʻisuka.

E tusa ai ma iloiloga, o le Lipoic acid o loʻo faʻatulagaina e faʻalautele ai le malosi o le malosi i lalo o le faʻaitiitia o le mamafa ma le anemia.

O le Lipoic acid e masani ona faʻaaogaina mo le gau o le mamafa, na o ia pe o se vaega o togafitiga faʻapitoa, e masani ona faʻatasi ma Carnitine.

Carnitine ma le Lipoic acids o se vaega o meaʻai e maua ai mea taumafa lea e fesoasoani e faʻaititia le mamafa e ala i le faʻateleina o le gasegase.

O le aʻafiaga o le acid Lipoic mo le gau o le mamafa e faʻaleleia e isi vitamin B.

E le gata i lea, e tusa ai ma iuga o nisi suʻesuʻega, o Carnitine ma Lipoic Acid e fesoasoani e faʻaitiitia le faʻamaʻi o oxidative, lea e mafua ai le matua, ma faʻateleina ai le gaosiga o le malosi.

Faʻaiʻuga

Pe a faʻaaogaina le Lipoic acid e tusa ai ma iloiloga, e mafai ona faia ni gasegase lavelave - faʻamaʻi anaphylactic, urticaria, ma hypoglycemia.

I le mulimulitaʻia o pulega a Alpha Lipoic Acid, o mea nei e mafai:

  • Faiva
  • Faʻafeusuaʻiga i le mucous membranes ma le paʻu,
  • Faʻailoga
  • Platelet dysfunction.

Faatasi ai ma le televave o le pulega, o se malosi malosi o le mamafa o le intracranial e mafai.

E tusa ai ma iloiloga, o le Lipoic acid pe a faʻaalia i le tautala e mafai ona mafua ai le vomiting, naua, poʻo le kuluma.

Lipoic acid ma le faʻaoga tutusa ma le inisalini ma vailaʻau o le hypoglycemral e mafai ona faʻaleleia le aafiaga o le hypoglycemic.

Faatasi ai ma le faʻaaoga faʻapitoa o Alpha Lipoic acid ma le cisplatin, o le faaitiitia o lona aafiaga e mafai.

Lipoic acid: tau i falemaʻi i luga o le initaneti

Lipoic acids 12 mg fualaina ata-pusa 50 pcs.

LIPOIC ACID 12mg 50 pcs. pusa tioata

Lipoic acid 25 mg pusa tioata-paʻu 50 pcs.

LIPOIC ACID 25mg 50 pcs. pusa tioata

Lipoic acid 25 mg pusa tioata-paʻu 50 pcs.

LIPOIC ACID 25mg 50 pcs. pusa tioata

Lipoic acid tab. PO 25mg n50

TIDERIC ACID tablets 30mg 30 pcs.

TURBOSLIM ALPHA Lipoic acid ma L-Carnitine tablets 20 pcs.

Turboslim Alpha Lipoic Acid / L-Carnitine Ata Numera 20

TURBOSLIM ALPHA Lipoic acid ma L-Carnitine tablets 60 pcs.

Turboslim Alpha Lipoic Acid / L-Carnitine Ata Numera 60

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

E masani ona avea lena mafiafia e faatamaoaiga ai le tino ma le okesene. Peitai, o lenei manatu na faʻamaonia. Sa faʻamaonia e saienitisi e faʻafefete, e faʻamamaina e le tagata le faiʻai ma faʻaleleia lana gaioiga.

O le tale o le tale "Terpincode" o se tasi o taitai i le faatauina atu, e leai lava ona o ona togafitiga.

E le gata i tagata taʻitoʻatasi e le gata o latou faʻatusa, ae o le gagana foi.

O tagata e masani ona fai le 'aiga o le taeao o le tele lava o le mea e le mafai ona maua.

O loʻo i ai ni faʻasalaga faʻapitoa o le fomaʻi, e pei o le fafagaina o mea faitino. I le manava o se tasi tagata maʻi na mafatia i lenei mania, e 2500 mea mai fafo na maua.

Afai e te paʻu'ū mai se asini, o le a sili atu ona e tuleia lou ua nai lo le pa'ū mai se solofanua. Tau lava e te le taumafai e faafitia lenei faʻamatalaga.

O le tele o fafine e mafai ona sili atu le fiafia mai le mafaufauina o latou tino matagofie i le faʻata nai lo le feusuaʻi. O le mea lea, tamaitai, taumafai mo le lotogatasi.

O le uluai vibrator na fausia i le seneturi lona 19. Sa galue o ia i se afi afi ma sa faamoemoe e togafitia le faʻamaʻi o fafine.

Pe a feasogi tagata, e tofu i latou ma le 6.4 kcal i minute taitasi, ae i le taimi lava lea latou te faafesuiai le toeitiiti 300 ituaiga o siama eseese.

Afai e te ataata na o le faalua i le aso, e mafai ona e faʻaitiitia le toto ma faʻaitiitia le lamatiaga o fatu ma tuʻituʻi.

O le maualuga o le vevela o le tino na tusia i Willie Jones (Amerika), o le na ulufale i le falemaʻi ma le vevela o le 46.5 ° C.

E tusa ai ma fuainumera, i le Aso Gafua, o le aʻafiaga o tua o manuʻa ua faateleina le 25%, ma le aʻafiaga o le fatu fatu - e 33%. Ia faaeteete.

E tusa ai ma le WHO, o le faia o se talanoaga i le afa itula i luga o se telefoni feaveaʻi, e faʻapupulaina ai le ono o le faiʻai e 40%.

E mafai e a tatou fatuga ona fufulu tolu lita o le toto i le minute e tasi.

I le taimi o le seneezing, o le tino ua maeʻa ona galue. E oo lava i le fatu ua taofi.

O le galu muamua o le fugalaau o loʻo oʻo mai i le iʻuga, ae o laau fugalaau o le a suia e mutia mai le amataga o Iuni, lea o le a faʻalavelave ai i ē na mafatia.

Tosiga ma le pulega

Faʻasatauga, o le Alpha Lipoic Acid ua faʻamatalaina i se fua ole 300-600 mg i le aso. O le umi o togafitiga e 2-4 vaiaso. A maeʻa le aʻoga, e fautuaina e faʻaauau pea togafitiga faʻaleleia i le avea o le Lipoic acid tablets.

O fualaau i le ituaiga o laulau e tatau ona ave 30 minute ao lei faia se taumafataga, e aunoa ma le ulaula ma le inu i sina vai itiiti, 1 le papapu 1 taimi i le aso.

Mo le gau o le mamafa O le Lipoic acid o loʻo faʻaaogaina e avea o se faʻaopoopoga o meaʻai o le biologically active.

Faamatalaga Faaopopo

O le Lipoic acid e iai ona foliga vaaia, lea e taʻu mai ai e tatau ona aveese vave ampoules mai le afifi aʻo le i faʻaaogaina.

I le vaitau o togafitiga o fualaau oona, o le siakiina faifaipea o le maualuga o le kulukose plasma i tagata mamai e maua i le maʻisuka e tatau ona faia.

E faʻasaina le tuʻufaʻatasia o le faʻaaogaina o le Lipoic acid i mea inu ava malosi.

Tausia togafitiga i se pogisa, malulu ma fafo o le aapa atu o tamaiti.

Faamalologa meatotino

Toeitiiti lava o okeni uma i totonu o tagata e aofia ai le lipoic acid, aemaise lava i le tele o fatu, fatu ma le ate. O le vailaʻau e faʻaititia ai le maualuga o aʻafiaga o mea oona ma masima o metale mamafa. Faʻafetai ia te ia, e faʻaleleia le ate - e puipuia mai soʻo se mea afaina, ona o le vailaʻau o loʻo i ai se faʻamaʻi faʻamaʻi ma le faʻamalolo. Ua fautuaina e fomaʻi fualaau oona e iai le lipoic acid pe afai e le lava i le tino.

Pe a latou fesootaʻi ma vitamini C ma le E, o le a sili atu ona faʻaleleia o latou meatotino, ma o le alpha lipoic acids e faʻatautaia lelei ai faʻamalosi saoloto. O le maualuga o le cholesterol, lipids, sugar o le a faʻaitiitia le faʻaitiitia, o le setete o le tino e faʻaleleia. O nisi o mea totino e latalata tele i le aʻafiaga o vitamini B. I le auala, o le lipoic acid o le vailaʻau lea e puipuia e faasaga i ave o le ultraviolet ma faʻatautaia ai le vevela. E taua o se gaioiga malosi o fualaau faasaina ma galue e avea o se tuufaatasiga ma se togafitiga.

Ua fautuaina e fomaʻi le lipoic acid i le i ai o pathoces nei:

  • Alcoholic or diabetic polyneuropathy .
  • Atherosclerosis o vaʻa fatu .
  • Le malosi o le tino .
  • Maʻi faʻamaʻi - cirrhosis, faʻamaʻi pipisi .
  • Faʻatau .

O le vailaʻau A o loʻo faʻatulagaina i taimi o faʻagasologa e faʻaleleia atili ai le vaʻaiga, e faʻamalosi ai le faiʻai ma lagolagoina le gaioiga o le vevela.

Talu ai ona o mea faʻapitoa o mea tau vailaʻau, o le elemene e aʻafia e le tele o siama, e aofia ai le faiʻai, ate, ma namele. E faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi tuga matuia, aua e poloka ai le gaioiga o faʻamalolo saoloto, lea e faʻaosofia ai le atinaʻeina o maʻi mama.

Ua faʻamaonia e aoga le vailaʻau e fai ma auala e puipuia ai mai le faaleagaina o le leitio ma le manatuaina o le mafaufau i le HIV. O se antioxidant e fesoasoani i le puipuia o faʻataʻitaʻiga ma le faʻamalama i totonu o fua. Ua fautuaina foi e saienitisi e mafai e le lipoic acid ona faagesegese le faagasologa o le soifua matua.

O le faagasologa o le gasegase e vave ona tupu, o le vailaʻau e faʻaaogaina vave lava pe a uma le faʻafoega. E mafai ona tupu le faʻaaogaina ma le fesoasoani o fatugaʻo i le ituaiga o mea gaosia i le metabolic.

Talosaga paʻu o le mamafa

O mea autu o le gaʻo o le faʻamautuina lea o faiga e tutupu i totonu o le tino. O le mea e taofia ai le fiaai, faʻavaveina le faiga o gasegase. Ona o lenei mea, e masani ona faʻaaogaina mo le gau o le mamafa. Mo se tagata soifua maloloina, o le masani masani o le 25-50 mg. E fautuaina e fomaʻi le vaevaeina o le vailaʻau o le lipoic (thioctic) i ni atopaʻu - muamua pe a maeʻa le 'aiga o le taeao, taumafataga o le afiafi, ma le gaioiga faaletino. Faitau atili i le auala e ave ai le lipoic acid mo le paʻu mamafa →

Mo tagata ei ai faʻafitauli o le gasegase ma le toto maualuga, o le a faʻaleleia le fua. E le taliaina le tuʻufaʻatasia o fualaau faʻasaina ma soʻo uʻamea ma 'ava malosi. I le avea ai ma auala mo le aveesea o le mamafa, o le fualaau faasaina e tatau ona faatonuina e na o se fomaʻi agavaa.

E pei lava o soʻo se mea, o le lipoic acids e maua ai aogā ma faʻaleagaina. Faatasi ai ma aafiaga o le itu, maʻi tiga, ita, vomiting, allergies e iloga.

Faʻaaogaina i le cosmetology

I le faʻaopoopoga i faʻamaoniga o loʻo i luga mo le faʻaaogaina o le alpha-lipoic (thioctic), o loʻo i ai se isi mafuaaga. E maua ai le paʻu ile foliga maloloina, e faʻamamaina ma matagofie i se vaitau puupuu.

I le cosmetology, e masani ona faʻaaogaina kulimi o loʻo aofia ai vailaʻau thioctic. Faʻafetai i ai, o le aʻafiaga o vitamini A, C, E ua faʻaleleia, faʻalauteleina le metabolism, ua toe faʻafouina ia suauʻu, toxins ma suka. O le vailaʻau e faʻaaogaina i le laufanua o le matagofie e mafua mai i le aʻafiaga o le soifua matua - o le paʻu ua paʻu ma ua lelei ona teuteuina, uʻamea ma meaʻai i luga o le ulu ua mou atu.

Faʻatau atu i ampoules, capsules ma tablets. Afai e te faaopoopo vitamini i le kulimi poo le tonic, e tatau ona e faʻaaoga vave, e le faatagaina le teuina o taimi uumi. A leai, o faʻamalolo uma o le a leiloloa.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

E iai se lisi tele o faʻamatalaga e fautuaina ai le lipoic acid mo le faʻaaoga. Ae, e ui lava i togafitiga uma, o fomaʻi e faʻamalosia lelei le fualaau faasaina i tamaitai i tulaga ma tina tausi maʻi. O nisi o punaoa e faailoa mai e tatau ona e lafoaia atoatoa le taliaina. Ona o le mea moni e eseese manatu, e tatau ona feutagai ma lau fomaʻi aʻo lei faʻaaoga.

Contraindications ma aʻafiaga itu

E ui lava e le mafai ona faʻamaonia le lelei o le lipoic acid, ae o loʻo i ai pea le faʻamaonia:

  • Tamaiti ei lalo o le 6 tausaga .
  • Alu .
  • Vaʻavaʻavega .
  • Toto .
  • Lactation .

O aʻafiaga o loʻo i lalo:

  • Lafoaʻi o le tino .
  • Galuega le lelei o le platelet .
  • Faateleina le mamafa o tui .
  • Faʻaitiitia o le suka toto .
  • Faalua vaaiga .
  • Nausea ma se lagona o le vaivai i totonu o le manava .
  • Faiva .
  • Alu .
  • Heartburn .

O a fua o loʻo aofia i totonu?

E mafai ona e faʻatumu meaʻai ma le fesoasoani o se fualaau faaopoopo. Ae sili atu - mai punaoa faalenatura.

Ua maua e saienitisi ia mea o loo i ai le acid acid taumafa i le tele o aofaiga:

  • Laʻau mumu ma le ate .
  • Tina, broccoli, kapisi paepae .
  • Miliki .
  • Rice .
  • O le fefete a le Brewer .
  • Kāreti, beets, pateta .

O mea e tatau ona e gauai i ai

O le faʻaaogaina o le lipoic acid e saogalemu, ae sili atu suʻesuʻega e manaʻomia e faʻatatau i lona aafiaga ile tino. E leʻi faʻaalia uma ana fegalegaleaiga ma isi vailaʻau vailaʻau. O le saogalemu i aso taitasi o le 300-600 mg.

O fualaau e tatau ona faʻaaogaina pe a maeʻa se suʻega atoa ma faʻatalatalanoaga ma se fomaʻi, talu ai o loʻo i ai ni nuances:

  • Faʻatasi ma le maʻisuka o se mea matautia e faʻapea, o le faʻaaogaina le pulea, o le toto toto e mafai ona faʻaitiitia.
  • A maeʻa le chemotherapy lapataiga e tatau ona faʻaaoga, ona o lona vaivai e mafai.
  • Mo faʻamaʻi o le vevela atonu o se faaitiitia o hormones.
  • E tatau foi ona faʻaalia le faʻaeteete. faʻatasi ai ma le manava o le manava, gastritis ma le maualuga maualuga, i le i ai o faʻamaʻi faʻamaʻi ma ma le umi faʻaaogaina.

Afai e te faʻaaogaina le vailaau faʻasaina e aunoa ma fautuaga faʻapitoa ma tausisi i faatonuga mo le faʻaaogaina, o lenei mea e tupu tele i aʻafiaga ogaoga. O le taofiofia e mafai ona tupu i le tulaga o le vevela, le manava o le fatu, le nutimomoia, ulu o le ulu, poʻo le afaina anaphylactic. Afai e vave tele le afaina o le toto, e ono faateleina le mamafa o le intracranial, o le a foliga mai o le vaivai, o le manava o le a faigata. E le faʻaaogaina le gaʻo i le faiga o tamaiti. I le tulaga pe afai o le tagata e le lava le vitamini B1 ona o le faʻaaoga umi o le ava malosi, e tatau ona aloese mai le tagofia o fualaau faasaina.

Manatu o tagata tomai faapitoa ma gasegase

E tusa ai ma fomaʻi, o le vailaʻau o se vailaʻau e faʻavaveina ai faiga uma mo le gaosiga o le malosi. I le tino, e gaosia i ni vaega laiti ma o le "fesoasoani" o vitamini uma. Alpha lipoic acids e faʻaaogaina e sulu o le tino, e leai ni aʻafiaga matuia na matauina.

E tele iloiloga o le lipoic acid i maʻi. Toeitiiti 100% oi latou e lelei. E ave e tagata mo mo faamoemoega eseese. E matauina e se tasi le mea e manaomia pe a aveesea le mamafa, ae o isi e faaaoga le fualaau faasaina e fesoasoani ai i le ate, e toe maua ai le malosi, ma isi.

Tulafono Faʻatagaina

I le avea ai o se vailaau faaopoopo mo le maʻisuka, neuropathy, atherosclerosis, maʻi vaivai vaivai faifai pea, inisua, o fomai e faatonuina 300-600 mg i le aso.

Afai o le faʻamaʻi o loʻo i se tulaga ogaoga, o le taimi muamua e faʻasoa ai le vailaʻau. Ona latou fesuiai lea i le ave o laumei po o capsules ma se vailaau tausiga o le 300 mg. O le agamalu o le faʻamaʻi e mafai ai e oe ona vave ave se pepa papa.

O faʻafitauli e sili atu ona maʻaleʻale i le malamalama, o lea ua vave saunia ai i luma o le pulega. E oʻo lava i le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le fagu ua afifiina i afifi poʻo nisi mea opa. O faʻafitauli e teuina mo le ono itula.

E tusa ai ma le auala e ave ai pulu ma capsules, o fautuaga nei: afa itula ao leʻi 'ai, ma sina vai. E le mafai ona e faʻatau, e tatau ona e faʻaumatia vave. O le umi ole togafitiga e 2-4 vaiaso.

Mo le puipuiga, e fautuaina e faaaoga fualaau faasaina po o meaʻai e maua i le taumafataga ma se mea e maua i le lipoic acid i le aofaiga e 12-25 mg faalua pe faatolu i le aso. E mafai ona faʻateleina le inumaga i le 100 mg i le aso. O le fualaau faasaina e ave pe a uma taumafa. O le faʻamalologa faʻapitoa e 20-30 aso.O ia vasega e mafai ona toe fai, ae o le vaeluaga i le va oi latou e tatau ona le itiiti ifo i le masina.

O tagata maloloina e ave le eletise mo faamoemoega eseese. Tagata taaalo latou te faia lenei mea e fausia ai le musele poʻo le faateleina o le uila vaalele. Afai o le avega e vave ma mana, e tatau ona ave le 100-200 mg mo le lua i le tolu vaiaso. I le tulaga pe a atiaʻe le tutoʻatasi, e faʻaaogaina le acid i le 400-500 mg. I le taimi o le tauvaga, e mafai ona e faʻatupulaia le metotia i le 500-600 mg i le aso.

Faatonuga faapitoa

I le i ai o faʻamaʻi faʻaleagaina, o le faʻalauiloaina o faʻamaoniga e mafai ona matauina i le amataga o le faʻaaogaina o le acid lipoic acid. E mafua lenei mea i le malosi o le toe faʻaleleia o le fiva namu.

O le aoga o togafitiga e faʻaititia ona o le faʻaaogaina o le ava malosi. E le gata i lea, o le tulaga e sili atu ona leaga ona o le paluga o fualaau faasaina ma le ava malosi.

Ole iniseti malosi e mafai ona amata ai se manogi manogi. Ae e le o se mea taua. O se allergy e mafai ona tupu i foliga o le vevela, malaise. I lenei tulaga, taofi le faʻaaogaina o fualaau faasaina. Ona o le televave o le pulega, o le mamafa i luga o le ulu, faʻalavelave faʻafuaseʻi, e lua faʻaaliga e ono oʻo mai. Ae o nei faailoga e alu na oi latou lava.

O mea gaosi susu e mafai ona faʻaaogaina na o le 4-5 itula pe a uma ona ave le lipoic acid. Ona o lea mea, o le faʻaaogaina o le calcium ma isi ions ua faʻavaivaia.

Faʻasologa o foliga

Lipoic acid e maua ile lua ituaiga:

  • Laʻau samasama mumu. Faʻapipiʻi i paʻu mo 10 fasi vaega. O atigipusa taitasi e 50 papa.
  • Malosiaga mo le fofo mo le puleaina ma le afaina.

O le Lipoic acid o loo maua foi i foliga o le tino. Ae peitai, o lenei ituaiga o faʻamalologa o le amio e faʻapitoa mo fualaau o loʻo faʻatulagaina e avea ma mea faʻapitoa o mea faʻapitoa ma faʻatau atu i faleoloa faapitoa o mea taumafa ma meaʻai.

Faamatalaga ma le tuufaatasiga

O le elemene malosi o le fualaau faasaina o le alpha lipoic acid. O vailaʻau vailaʻau taʻitasi e mafai ona aofia ai le 12 mg poʻo le 25 mg o le vailaʻau.

  • vailaʻau vaʻa
  • malo
  • talisa paʻu
  • glucose
  • calioum stearate
  • suka.

O le atigi e aofia ai:

  • titanium dioxyide
  • samasama samasama
  • talisa paʻu
  • peti meli,
  • Aerosil
  • magnesium basic carbonate,
  • solo
  • suka
  • polyvinylpyrrolidone.

Pharmacological group

O le vailaʻau o le Lipoic acid e aʻafia i le vaega ole vailaau faʻasaina. O le vaega malosi o le fualaau faasaina o le alpha lipoic acid, lea ei ai le gafatia e fusifusia ai faʻasalaga saoloto i le tasi i le isi i le tino o le tagata. Ole aʻafiaga o le vailaʻau e tutusa ma aafiaga o vitamini o le vaega B, lea o loʻo faʻaalia i le faʻamalosia o le metabolism o le cholesterol, faʻaleleia o le toto o le neuron, faʻaitiitia le maualuga o le kulukose i le toto toto, faʻatoʻilaloina le faʻamalosia o le inisalini ma faʻalautele le aofaʻi o glycogen i le ate. Alpha lipoic acids e maua i le hepatoprotective, hypocholesterolemic, hypolipidemic and hypoglycemic properties. O le fualaau faasaina e faaosofia ai le gaioiga o le ate ma faaitiitia ai le aafiaga oona o mea eseese (mo se faataitaiga, ava malosi).

A faʻaaogaina le vailaau faʻasaina i le tulaga o se vaifofo mo tui tui, o le a mafai ona faʻaititia le aʻafiaga o aʻafiaga leaga.

Mo tagata matutua

O tagata matutua matutua e tauamiotonuina le faʻaaogaina o le Lipoic acid mo faʻalavelave faʻafuaseʻi o le malosi o le gaosiga o le malosi faʻatasi ai ma le mafaufauga ma le anemia.

O le vailaʻau e faʻaaogaina foi e togafitia ai le polyneuropathy o le maʻisuka ma faʻaitiitia le steatohepatitis o ituaiga eseese i le tulaga o mea oona (mo se faʻataʻitaʻiga, cirrhosis o le ate, o le degenerate gaʻo o le ate, hyperlipidemia, hepatitis A ma le hepatitis masani).

Ae ui i lea, o faʻamatalaga sili ona lauiloa mo le faʻaaogaina o le Lipoic acid o le mamafa o le mamafa. O le tele o taimi, o le vailaau faʻasaina ua faʻamatalaina faʻatasi ma L-carnitine. O le tuufaatasiga lenei e mafai ona maua ai le aluma lipoic i meaʻai faaopoopo o taumafa e fuafua mo le paʻu o le mamafa. E le gata i lea, o le meafaigaluega e faʻaaogaina i le tuufaatasiga o vitamini B, lea e matua faʻaleleia atili ai ona gaʻo gaʻo.

Mo tamaiti ei lalo ifo o le taʻi 6 tausaga, ua matua fautuaina e aua le tagofia vailaau faʻasaina le lipine lipoic acid. Mo tamaiti ma tagata talavou mai le 6 i le 18 tausaga, o le vailaau faʻasaina ua faʻamatalaina e tusa ai ma faʻamaumauga e tasi mo tagata matutua matutua.

Mo le maʻitaga ma le lactating

I le taimi o le maʻitaga, e faʻatagaina le ave o le Lipoic acid ona o le le lava o faʻamatalaga faʻamatalaga faʻamaonia e uiga i le saogalemu o le vailaʻau e fesootaʻi ma le fomaʻi.

I le taimi o le lactation, e le tatau foi ona ave le vailaʻau. Ae peitaʻi, afai e matuā manaʻomia ma i lalo o le vaavaaiga malosi a le fomaʻi, Lipoic Acid e mafai ona faʻatinoina pe afai o le susu o le pepe ua matua lafoaia.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

O le Lipoic acid e faʻaleleia ai le aʻafiaga o le inflammatory o glucocorticoids. E le gata i lea, o le meafaigaluega e faʻaleleia ai meatotino o hypoglycemic agents e faʻamoemoe mo le faʻaaogā faʻamataʻu ma le inisalini.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le lipoic acid e faʻaititia ai le aoga o le cisplatin.

O fualaau faasaina e mafai ai ona fusia metala, o le mea la lea o le vaeluaga o le ave o le Lipoic acid ma vailaʻau o loʻo i ai faʻamau uʻamea eseese (mo se faʻataʻitaʻiga, calcium, iron poʻo le magnesium) e le tatau ona itiiti ifo i le 2 itula.

O le faʻaaogāina o le alcohol ethyl ma le alpha lipoic acid e faʻavaivaia ai le togafitiga o le mea mulimuli.

Tuua Lau Faamatalaga