Togafitiga o pancreatitis ma lago: faʻapefea ona tuʻu ni laka ma le hirudotherapy?

Lelei taimi o le aso! O loʻu igoa o Halisat Suleymanova - O aʻu o se phytotherapist. I le 28, na ia faʻamaloloina ia lava i le kanesa o le tino ma laau (tele e uiga i loʻu aafiaga o le faamalologa ma le mafuaʻaga na avea ai au ma se tagata fai lauʻau faitau iinei: O laʻu tala). Aʻo leʻi togafitia e tusa ai ma metotia faʻa-aganuʻu o loʻo faʻamatalaina i le Initaneti, faamolemole talanoa ma se fomaʻi ma lau fomaʻi! O lenei mea o le a faʻapolopolo ai lou taimi ma tupe, ona e eseese faʻamaʻi, o laʻau ma metotia o togafitiga e ese, ae o loʻo i ai foi faʻamaʻi pipisi, faʻamaʻi, faʻalavelave ma isi. E leai se mea e faʻaopoopo i ai, ae afai e te manaʻomia le fesoasoani i le filifilia o metotia ma togafiti togafitiga, e mafai ona e maua aʻu i inei i fesootaiga:

Pancreatitis ma ona faailoga

O le pancreatitis e taʻua o le mumu o le pancreas (pancreas). O le mafuaaga o le faamai e:

  • kiona o le gallbladder ma le biliary tract,
  • faʻamaʻi o le manava ma le fatu,
  • gasegase
  • faʻamaʻi
  • allergies
  • manuʻa
  • susu
  • maʻa.

O le neoplasms o loʻo taʻua i luga e poloka ai laina o le gland, lea e faʻafefe ai lona mumu. Enzymes na natia e le pancreas e faʻaputu ma faʻaleagaina le okeni. O le uʻamea e amata ona faʻaogaina.

O faʻamaoniga o le faʻamaʻi e talitutusa lava ma faʻamaoniga o le oona, talu ai o faʻamalosi e faʻaumatia le okeni ma ulu i le toto - e oʻo atu ai i le inupia. Faʻataʻitaʻiga ua faʻaalia:

  • ogaoga tiga
  • vailaina, faʻalavelave,
  • manava ma le manava,
  • fufulu
  • faʻamalamalamaina o le tino ma le sclera o mata.

Paʻu maʻi (tiga matuitui, tiga, ogaoga, lea o loʻo lisiina i le hypochondrium, e mafai ona tuʻuina atu i le tua ma le pito i lalo) i luma o pancreatitis i le tagata maʻi o le faailo aupito sili lea.

Ina ia faʻamalieina le tiga, e tatau loa ona e valaʻau i se falemaʻi. Tuu le tagata gasegase e moe, i le itumalo pito sili ona faigata e mafai ona e tuu se malulu ma ave se pu.

O le aafiaga o le hirudin i luga o le pancreas

O vailaʻau faʻasoifua togafitiga e togafitia ai le maʻi faʻamaʻi ma le tausisia o meaʻai. I le tele o tulaga, o gaioiga leaga o le toto vevela i le vaega o le vevela o le manava e mafua ai le pancreatitis. I lenei tulaga, o se aafiaga lelei e faʻamaonia e ala i le faʻaaogaina o le auala o le hirudotherapy.

O anufe faafomaʻi ei ai se aafiaga faʻafefe i luga o le gland, faʻafefe o le tino ma faʻafefe toto. Faatasi ai ma le taufaaleaga, latou te faailoaina le mealilo o le valea i lo latou tino tulaga ese, lea e maualuga atu nai lo le heparin maʻi, o le avea ma se mea masani o le inhibitor of thrombin.

O meatotino o lenei enzyme e matua taua lava i le gland:

Faamalositino le Neurosis Treatment

Ua uma ona matou fai mai o le neurosis o se taunuuga o le mafaufau ma le popole. Ae o le a le popole i le natura? O se faʻafitauli lenei o le tino i se tulaga faʻalavelave. O le mea moni, matou te manaʻomia moni lenei masini. I tulaga faigata, matou te maua ai le malosi o le malosi faaletino, adrenaline. Ua saunia lo tatou tino mo le sosola ese poʻo le puipuiga. Ae afai tatou te tumau i se tulaga faigata i taimi uma, ona tele ai lea o le afaina.

O le mafuaaga lea o le aoga faaletino mo le neurosis o se togafitiga sili ona aoga, o se fua mo se soifua maloloina. Gymnastics ma yoga fesoasoani e faʻasaʻo le malosi lea e faʻanoanoa ia i tatou ma faʻasaʻo le faʻalavelave faaletino. E mafai ona e faia faʻatinoga oe lava i le fale. E le tatau ona e filifilia ni faʻalavelave faʻalavelave faʻalavelave ma faʻalavelave, aua o lau sini e le o le fausiaina o le musika pe aveesea le mamafa, ae ia maua ai le malologa faaletino.

E tatau ona tuʻufaʻatasiga i le faʻalauteleina o le tino. Taumafai e faʻamavae faʻamalosi vaega uma o maso, e ese mai le ua i vae. I le faaiuga, tu i ou tamatamaivae, sii ou lima i luga aʻe o lou ulu, pipii i ou alofilima, ma toso atoa le tino atoa.

O mea nei e fesoasoani e faʻamalolo uma ai maso: tu sao, e amata mai le ua, faʻalelei lemu, mimilo le ulaula, ao faʻaloloa ou lima, pe a paʻi ou alofilima i le fola, ma ou lima, alu i le paʻu, punou lelei, liliu lou ulu, O lenei tulaga mo ni nai sekone, o le tausia lelei o ou vae, sii i luga lou ulu, punou ile pito i tua, tuu saʻo ou lima i luga o le isi itu, toe foi vave i le tulaga amata, aʻo sosolo lemu le pou ik.

Fai lenei faamalositino i nisi o taimi ma o le a vave ona e lagona le toʻa.

I le isi itu, e mafai ona e alu i le faletaalo, vaitaele, sainia mo le vaega o le tino ma le afeleti. Yoga ma taʻaloga e fesoasoani foi e malolo ai. E mafai ona e filifili lau ituaiga ituaiga gaoioiga e sili ona lelei. Manatua e sili ona lelei le faasaolotoina o oe lava mai le faʻaleagaina vave lava. O faʻataʻitaʻiga faigofie, e pei o sikuea po o pini, e mafai ona e faia i soo se mea - e oʻo lava i le galuega. E taua le mafai ona e malolo pe ai ai se manaʻoga mo oe, ae aua le matamuli e uiga i mea o le a mafaufau i ai isi. O le fua saʻo lea mo le faatumauina o le paleni o le tino. E le gata i lea, o taʻaloga masani o le a fesoasoani ia tumau lelei ma i luga o se tulaga faaletino: faatea ese le mamafa o le mamafa, maua le tino gafatia. Mo le malologa faaletino, e mafai foi ona faʻaogaina le fomaʻi: masini faʻavevela, massage, hydrotherapy, ma isi. O togafitiga faʻale-tino, e pei o aʻoaʻoga faaletino, e le faatagaina ai le atuatuvale e faaputuputuina, lea e faʻaitiitia ai faʻamaʻi o le neurotic.

I soo se taimi, e mafai ona e faia faʻamalositino aoga lelei e faʻafilemu ai ma faʻafefete le tino i le okesene. O faʻataʻitaʻiga sili ona faigofie ae faʻaaogaina:

  • ave soʻo se tulaga mafanafana e le aofia ai le gasegase o le muscle, faʻavevela lemu ma le loloto e mafai ai, faʻatasi ai ma mama atoatoa e taofi lou manava mo le 5 sekone, ona e faʻaalu malie lea, taumafai e faʻavave umi nai lo le manava, manava i le 30 sekone,
  • i le lotus tulaga poʻo isi tulaga faʻalelei (o le mea autu ma le saʻo i tua) mo se minute, faia vave faʻavavevave faʻasalaga i lou isu, e peiseai e te manaʻo e sasaina se peʻa mai lou isu.

Faʻataʻitaʻi! E le o se faʻamautinoaga o le a faia ia faʻatinoga i le taimi muamua, ae o le faiga o le a mautinoa lava le maua o iuga. E faigofie ona e puleaina oe lava ia.

O le fomaʻi o le neurosis o le a avea ma se faʻaopoopoga matagofie i metotia a tagata. O feiloaiga ma se tagata tomai faapitoa o le a fesoasoani e saili le mafuaaga o le faafitauli, togafitia i se tulaga faalemafaufau e faavavau. Ma o metotia a tagata ma auala o le a taʻitaʻia ai le toʻafilemu, aʻoaʻo e malolo. O togafitiga e tele o le fofo sili lea.

Unitech Medical Leech Centre | Nofoaga Autu mo aʻoaʻoga "Hirudotherapy ma metotia faʻaleaganuʻu o faʻamalologa ma laei"

E te manaʻo e faʻaleleia ou tulaga agavaa, tatala se auala fou ile falemaʻi maʻi poʻo oe manaʻo e faatulaga lau lava potu o le hirudotherapy? Ona matou valaauliaina lea o oe e ave le kosi "Hirudotherapy / Alternative method of healing with laches."

Talu mai le 2013, o loʻo faʻatautaia e le matou kamupani vasega faʻavae i le aʻoaʻoga alualu i luma masani o le "Hirudotherapy / People's method of healing with laches".

O sui o le vasega o tagata faigaluega faafomai ei ai a latou aʻoga maualuluga ma le lua, faapea foi ma tagata e aunoa ma se aʻoga faafomai.

O a autu autu na laugaina i le taimi o le vasega?

O le vasega "Hirudotherapy" e faia e tusa ai ma mataupu aoaoina ma e aofia ai vaega e tolu: faʻamatalaga, faʻatinoga, faʻalapotopotoga.

O le vaega masani e aofia ai lauga i le faiga o faatinoga i mataupu e pei o le biology o le fomaʻi, o le tino ma le physiology o le tino vascular system, o le faatulagaga faanatura ma le gaioiga o le paʻu i totonu o le tino o le tagata, o le puipuiga o le hilusotherapy, le faaaogaina o lelei i togafitiga o fatu -o le tino o le tino, o le manava o le tino, i le taotoga, urology, neurology, dermatology, otolaryngology ma isi. I le avea ai o se vaega o le vaega taua, o le taulaiga faapitoa e totogi i auala e le aofia ai faafitauli pe a setiina ni lago pe faʻaitiitia le mea e ono mafai.

O le vaega aoga o le vasega e aofia ai le suʻesuʻeina o metotia ma fuafuaga mo le faʻapipiʻiina o vailaʻau faafomai ma faʻataʻitaʻiga faʻapitoa.

I totonu o le vaega faʻavae o le vasega e iloiloina:

  • tulafono faatonutonu e pulea ai togafitiga,
  • manaoga mo le faʻatulagaina o se kapeneta o le hirudotherapy,
  • le taualumaga mo laisene laisene gaoioiga ia o le a faʻaogaina ai le auala o le hirudotherapy,
  • le faʻataʻitaʻiga mo le mauaina o faʻatagaga e auai i vailaau faʻapitoa e tagata e leai ni a latou aʻoaʻoga faafomai,
  • Le mataupu faavae o le faatulagaina o se potu lelei.

O le a le umi o le vasega?

O le vasega "Hirudotherapy / Alternative method of healing with laches" e lua vaega: taimi atoa (mamao) ma mea faaopoopo. O le taimi atoa (mamao) e lima aso, masani mai le Aso Gafua i le Aso Faraile, ma o loʻo faia i Barnaul, Altai Territory e tusa ai ma le faasologa o le taimi atoa o le aʻoga.

I le faaiuga o le taimi atoa (mamao) o se vaega o le aʻoga, o tamaiti aʻoga e faia suʻega ma foia se faafitauli faʻafitauli. Faʻavae i luga o le malamalama na maua ma le mea na tuʻuina atu, i totonu o le lua vaiaso (vaega-taimi o le aʻoga), e tatau i tamaiti taitoatasi ona tusia se faʻamatalaga. Faʻamaumauga tuʻuina atu i le faiga faʻaeletoroni.

I le faaiuga o le tusitusi, o le a tuʻuina atu i tamaiti taʻitasi pepa o faʻamaumauga i le maeʻa o le vasega.

O a pepa e tuʻuina atu i sui o le vasega?

I le maeʻa ai o le vasega, o tagata o loʻo i ai aʻoaʻoga faafomaʻi e tatau ona tuʻuina atu se tusi faamaonia o aʻoaʻoga alualu i luma mo tulaga faʻavae (setete) i le lio o le Hirudotherapy (144 itula).

O se tusi faamaonia o isi aʻoaʻoga i le fanua o le "Naturopathy (faʻaaogaina o lago) / Faʻafefeina i le faʻaaogaina o vaʻa masani" e tuʻuina atu i tagata e leai se aʻoga faafomai.

O a ituaiga o aʻoaʻoga e avanoa mo tamaiti?

E tolu ituaiga o toleniga e avanoa mo cadets: vaega, tagata taitoatasi, mamao.

O se vaega o aʻoaʻoga e faʻatulagaina i masina taitasi i vaiaso muamua o le masina i Barnaul, Altai Territory.

O lesona taʻitoʻatasi e faia ma le tamaititi aoga i luga o se fuafuaga faʻatagaina i fafo atu o vasega vasega.

O loʻo maua avanoa aʻoga i tamaiti aʻoga e malamalama lelei i mea taua o le hirudotherapy ma e le manaʻomia ai le tamaititi ona sau i le nofoaga o suʻesuʻega. Aoao atili e uiga i aʻoaʻoga mamao.

O ai na te aʻoaʻoina ia vasega?

O le kosi "Hirudotherapy / Folk metotia o le faamalologa ma laei" o loʻo aʻoaʻoina e faiaoga o le Altai Medical Institute of Professional Retraining ma isi Atinaʻega ma fomaʻi ma le malamalama i metotia masani o togafitiga.

E i ai se faʻataʻitaʻiga / auala faʻapitoa o le faʻamalologa ma laasaga i isi 'aʻai?

Polokalame faʻataʻitaʻiga "Hirudotherapy / Isi auala e faʻamalolo ai ma laei" o loʻo faia i le mataupu o se seti o vaega. Ina ia faamanino le aso atofaina o kosi i totonu o lau taulaga, faʻamolemole valaʻau: + 7 (905) 985-23-57.

O le a le tau o le kosi?

I le 2018, o le tau o le vasega o le:

  • 17,000 solo. - mo tamaiti aoga e leai ni aʻoga faafomai. e tusa ai ma le tusiga a le tusitala "O le auala faa-tagata o le faamalologa ma lago."
  • 20,000 rub. - mo tamaiti aʻoga i aʻoga faʻapitoa i le taʻamilosaga TU "Hirudotherapy" (144 itula).
  • 23,000 suʻe. - mo tamaiti aʻoga o loʻo i ai aʻoaʻoga faʻalaʻau maualuga i le taʻamilosaga TU "Hirudotherapy" (144 itula).

Faʻafefea ona talosaga mo aʻoaʻoga?

Ina ia mafai ona lesitala mo aʻoaʻoga, e tatau ona e valaʻau: +7 (905) 985-23-57, 8 (3852) 50-30-53 pe faʻatumu se tusi talosaga mo aʻoaʻoga.

O le a le faʻataʻitaʻiga

Hirudotherapy o se metotia o isi togafitiga e faʻaaoga ai lago. O le mea moni, o faʻamalologa o faʻasalaga ua faʻamalosi i le tino o le tagata ua faamaonia i aso ua leva.

Mo togafitiga ma lago, naʻo le fomaʻi o nei faʻamaumauga o loʻo faʻaaogaina, o lona uiga, o le hirudotherapy e faʻaumatia ai le mafai ona maua e tagata. Mo le aafiaga sili ona aoga i le tino, o le anufe o le "tuu" i nisi o vaega o le mafaufau, o lona tulaga e faalagolago atoatoa i le ituaiga ma le natura o le faamai.

O mafutaga o Hirudotherapy e matua leai se afaina ona o le faʻaaogaina o meatotino o le ulavavale, o le tasi sauniga e mai le 15 i le 40 minute. I lenei tulaga, o le a le toe aoga pusa i le taimi lava latou te inu ai le tele o le toto. Lili pe a uma ona faʻaaogaina e tatau ona lafoaia; faʻaaogaina e faʻasaina.

E taua foi le malamalama o le aafiaga i le tino o le tagata faatasi ai ma le fesoasoani a le hirudotherapy e faigata ma e aofia ai le tele o aafiaga:

  1. Mechanical - o le faagasologa o le paʻu o se paʻu i le uila e tutusa ma le acupuncture, o le aafiaga e tutusa ma le acupuncture.
  2. Meaola - anufe anufe, ulufale i totonu o le tino o le tagata, fesoasoani e faʻaosofia pe faʻaosoosoina nisi o gaioiga faʻavae.
  3. Gaʻo - suʻeina o sina toto (e oʻo i le 15 mililita, pe a maeʻa le anufe), o le isi vaega o le toto e tafe i luga o le nofoaga o loʻo faʻaalia ai, faʻafetaui le toto.

Faafetai i lenei seti o taga, o le hirudotherapy e mafai ona foia ai le tele o faafitauli o le soifua maloloina.

O ai le hirudotherapist?

Mo le sao saʻo i le tino ma le togafiti sili ona lelei e ala i le hirudotherapy, e taua le faʻafesoʻotaʻi naʻo se tagata tomai faapitoa. Hirudotherapists oe na faia ni vasega faapitoa i le matata o le hirudotherapy, faapea foi ma le i ai o agavaa agavaa, o loo auai i lenei ituaiga togafitiga.

O galuega a le hirudotherapist e faapenei:

  • Faʻatinoina o sauniga ma le tufatufa o lago i nisi o vaega o le tino, e fuafua i le faʻamaʻi.
  • Faʻavae le umi o togafitiga.

O le isi tagata tomai faapitoa o se talaaga vaapiapi e mafai ona faasino atu oe i lenei fomaʻi, o le hirudotherapist o loʻo galue i togafitiga, i le amanaʻiaina o le talafaʻasolopito o le soifua maloloina ma le suʻesuʻeina o le maʻi.

E tusa ai ma talaʻaga faʻapitoa na faʻasolopito, o aʻafiaga aoga o le hirudotherapy sa lauiloa i aso anamua, o loʻo taʻua ai le faʻaaogaina o lago e oʻo lava i tusitusiga a Avicenna ma Hippocrates.

O le pito i luga o le lauiloa o le hirudotherapy i atunuu Europa e lata i le 17-18 seneturi. Ae ona o le natura muamua o vailaau i na aso, na talitonu ai o le tulaga o tagata gasegase pe a maeʻa ona faʻaaogaina le lago e faʻaleleia ona o le aveesea o le "toto leaga". E ui o le tele o taimi e fesoʻotaʻi ai i le "faigofie" i le totoina.

O le atinaʻe moni o lenei metotia togafitiga na amata i le amataga o le 20 seneturi ma o loʻo faaauau pea i lenei aso. Ae a faʻapea na maua muamua ni vailaʻau faafomaʻi i vaituloto vai, i le taimi nei ua fafagaina i fale suʻesuʻe suʻesuʻe faapitoa.

Hirudotherapy - faʻamaoniga ma le faʻailoga

O le faʻaaogaina o lago e talafeagai e fai ma togafitiga mo le tele o faʻalavelave ma faʻafitauli matuia. Afai e te fiafia ile mea e masani ona togafiti i ai, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se tagata poto faapitoa e maua se tali.

Ae le gata i manatu faapolofesa, lea o le a amanaia ai uiga o le togafitiga, le tikeri o lona alualu i luma, tulaga patino ma sili atu, o loo i ai iloga lauiloa mo le faaaogaina. Mo lenei mafuaaga, o le a matou taʻuina atu ia oe poʻo fea o faʻamaʻi e togafitigaina i le lakapi, i le suʻesuʻeina o le faʻalavelave o faʻafitauli masani faʻaleagaina:

  • O faʻamaʻi o le tino cardiovascular.
  • Fale gasegase.
  • I totonu o le tulaga o le urology ma le gynnecology.
  • O faʻafitauli eseese o tua (silasila i luga o le sacral, thoracic ma isi vaega e mafai ona faʻaaogaina), o le tui ma le masukalokeletene i lona atoaga.
  • E uiga i le otorhinolaryngology.
  • Eseese faʻamaʻi paʻu (dermatological).
  • E fesoasoani le Hirudotherapy i le ulu tiga.
  • O faʻasologa o totoga i totonu, mo se faʻataʻitaʻiga, o lago fesoasoani i le hepatitis.
  • O Hirudotherapy e faʻatagaina oe e faʻamalosia le faʻaogaina o le tino, faʻavae le metabolism, faʻaleleia le paʻu o le mamafa, ma isi.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le tele o faʻamatalaga e matua lautele lava ma e ui lava o le mea moni e naʻo itu lautele o loʻo lisiina, e leai se tautalaga o faʻamaʻi faapitoa. Ae mo le manino, e taua le faʻalauiloa atili o faʻamaoni, taulaʻi atu i patho o tagata taʻitoʻatasi, mafaufau i foliga o le faʻaogaina o penefiti aoga e faʻaleleia ai le tulaga o le maʻi.

Faʻatasi ai ma le osteochondrosis, o loʻo iai ni vaega patino o le koluma. O le anufe anufe ua faapipii i le itu tauagavale ma le taumatau o le paʻu ua faaleagaina o le vetebra. I le togafitiga o le osteochondrosis o le tui vavalo, o le tulaga o le i ai o anufe o loʻo i totonu o le ua ma isi mea, e fuafua i le nofoaga o togafitiga.

Lisi o loʻo uʻu i luga o le ua, mafai ona faʻasaʻo le toto, tafiesea faʻasalaga, faʻaleleia le metabolism i lenei vaega. Faʻatasi ai ma lenei aʻafiaga, o faʻamaʻi o le osteochondrosis e vave alu, vave ona vevela, vevela ma isi, o le a le toe i ai ni faʻalavelave faʻalavelave matautia.

I le auala lava e tasi, e mafai ona e galue i luga o le fatafata ma lalo ifo. Ae i le taimi lava e tasi, e taua le faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa o le a faʻapipiʻi saʻo le anufe ma faʻafetaui le auala o togafitiga.

Faatasi ai ma le vevela o le tuila

O Hirudotherapy mo se vao o le lumbar spine (pei o isi matagaluega) e faʻaaoga e tusa ai ma se mataupu tutusa. Ae ui i lea, i lenei tulaga, ua faʻapipiʻi le lago i tafatafa o le vaeluaga o le vailaau vavalalata. O lanu ma se palanaina e le gata ina faʻasaʻoina ai le toto, ae faʻaitiitia ai foi le malosi o le musika ma le spasms, ona o le faʻaitiitia o le paʻu o le intervertebral ua faʻaitiitia ma ua faʻaleagaina.

O le mea moni, o le hirudotherapy o se vaega o se togafitiga atoatoa ma e le mafai ona faʻaumatia se mea 'aina i lenei auala.

O Hirudotherapy e faʻatagaina ai oe e taulimaina le tele o faafitauli faʻafefiloi ma o le mea lea e faʻaaogaina ai le lago i le cosmetology. Olelala anufe o le vaega autū o kulimi ma suauu. Auala e faʻavaeina ai le vevela o le paʻu, paʻu, ita, suiga o le tausaga, faʻaitiitia le fulafula, faʻamaʻi, ma isi.

Peitai, e ui lava i faʻamanuiaga uma ma fesuiaiga, e tele tulaga e le mafai ona faʻaaogaina ai le hirudotherapy. E taua tele le iloa o ia tulaga, o lea la o le a tatou mafaufau i le faʻailogaina o le hirudotherapy:

  • Soʻo se faʻaaliga o le le lelei o le toto.
  • Anemia, lea e faʻaitiitia ai le maualuga o le hemoglobin i le 100 g / l.
  • O le mamafa o le vaivai, vaivai o se tagata.
  • Oncology.
  • Tina ma le lactation.
  • Tagata taʻitoʻatasi e le faʻaaloalo i enzymes e maua ai ni lago. I se isi faaupuga, faʻafefe i nei anufe.

O le faʻamaʻi faʻamaonia faʻamatalaga lata mai nei o le faʻaletonu lata mai o le pa'ū toto. O loʻo matou talanoa e uiga i totonu ma fafo o le toto, ma le lago, o le maʻi o le maʻi atonu o le a sili atu ona leaga.

E le gata i lea, e le fautuaina le tuu o ni anu anufe pe afai o le 2 aso talu ai na inu ai e le tagata le ava malosi i ni gaʻo tele.

Sauniuniga mo le faʻatinoga ma lona faʻatinoga

Muamua lava, e taua le taʻu atu e faigofie lava le faʻatinoga mo le maʻi. O tiute tauave uma lava e taoto ma le fomai, o ia lea na te iloa le polokalame mo le faatulagaina o lago mo ituaiga faamaʻi eseese. O le tagata gasegase i le taimi e tasi o loʻo nofo i se tulaga lelei ma e tatau ona malolo.

Ae mo sauniuniga mo le faʻatinoga, e tele fautuaga e ao ona matauina:

  • Aua nei inuina ava malosi mo le 2 aso ao le i faia le vasega, fautuaina e lafo le sikaleti.
  • I le taimi lava aʻo leʻi faia le faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona e alu i le vevela vevela poʻo le vevela.
  • E faʻasaina le faʻaaogaina o vailaau malosi o le tumama, kulimi ma isi mea teuteu i le faagasologa o togafitiga.
  • Mulimuli i se taumafa maualalo-kalori i taimi o togafitiga. E le tatau ona afaina meaʻai.

O faʻamanuiaga ma faʻasauā o lago

O le faʻamalologa autu o le faʻamalolo faʻalilolilo faʻalilolilo e anufe o le nila. O le manuia o le hirudotherapy e maua ona o le mea moni o le suavaia o faʻamaumauga o loʻo i ai le tele o elemene aoga, o nisi o ia mea e leʻo malamalama atoatoa i ai. O le fulufulu e iai le malosi o le togafitiga, e ui lava o meatotino aoga o lago mo le soifua maloloina o loʻo i ai foi i isi ituaiga o faʻaaliga na faʻamatala muamua.

Afai tatou te talanoa e uiga i le tuufaatasiga o fulufulu, o loʻo aofia ai elemene taua:

  • Apyrase - filiga toto mai mea e fesoasoani i le fausiaina o atherosclerotic plate.
  • Hirudin - ei ai se faʻalogiga faa-analgesic ma le faʻaaogaina o le toto, e mafua ai ona sili atu le toto o le toto, puipuia ai le fausiaina o fusi toto ma oʻo lava ina soloia. I le faʻaopoopoga, o le vailaau o le sosova i le suavala e fesoasoani i le faʻasaʻoina o le toto i totonu o le tino.
  • Hyaluronidase - o se vailaau e faʻaumatia faʻamaʻi ma talisapaia e ala i le faʻafefeina i vaega eseese o le tino, lea e sili ona aoga mo tagata e iai faʻamaʻi faapitoa.

O le lisi o ia elemene elemene e mafai ona faʻaauau, e tusa ma le 20 o loʻo iloa i fomaʻi, e aofia ai enzymes, hormones, vitamins, etc. O lea la, o le lelei o lago e manino.

Ae o le afaina o le lago, e mafai ona latou maua se aafiaga le lelei i le tane ma le fafine pe afai ei ai faʻamaʻi faʻamaonia poʻo le faʻaaoga tutoatasi o le hirudotherapy.

Leech Point

O le seti o lago e manaʻomia ai le i ai o se tagata hirudotherapist, o ai e tatau ona faʻatinoina uma manipisi. E ui lava i lea, e mafai lava ona e taʻua igoa autu mo le faʻapipiʻiina o nei faʻamaumauga.

O le mea lea, o le polokalame mo le faatulagaina o ni sitaili e faapenei:

  • I migraines, o le mafuaʻaga taatele o le ulu o le ulu o maʻi mama.
  • O le mea lea, mo le samuthotherapy i vaega eseese o le koluma, ua faapipiiina filo i le agavale ma le taumatau o le vertebrae. I lenei tulaga, e tele nofoaga e faʻapipiʻi ai le uʻu.
  • Togafitiga o le ate - o lago i luga o le ate o loʻo tu saʻo i le mea e nofo ai le okeni (puʻu abdominal i le taumatau saʻo).
  • Maʻi faʻamaʻi - e pei ona taʻua muamua, faʻatasi ai ma faʻamaʻi pipisi o vailaʻau faʻasolosolo, o loʻo faʻaogaina faʻamaonia faʻamaonia i totonu o le vaega o loʻo tuʻufaʻatasia.
  • Togafitiga - mo le tipitipi i le oral o vavalo o anufe, e masani lava ona faʻaaogaina i vaega i fafo atu o auvae, ma tulei ese le laugutu.

Manatua e naʻo se tagata tomai faapitoa e tatau ona auai i na ituaiga manipisi.

A oʻo ina aafia se tagata poto faapitoa i le togafitiga i togafitiga, soʻo se faʻafitauli pe a uma ona faalēaogaina le hirudotherapy. O le mea moni, o lenei mea moni e na o mataupu lava e faʻamaonia ai ma le mafuaʻaga o le le faʻamaonia.

O taunuʻuga e mafai ona faia pe a fai e le o mulimulitaʻia tulafono ma tulafono, e solia le solia o tulafono:

  • Tino tino.
  • Faʻaopoopoina o le mai.
  • Toto tele.
  • Alu

O le a le tali pe a maeʻa se faʻataʻitaʻiga o le hirudotherapy?

O le fefefe i sauniga o le hirudotherapy, pe afai e taitaia e se fomaʻi poto, e le aoga. Latou te le faʻaleagaina ma aumaia le tele o faʻamanuiaga, ae atonu o le ai ai ni taunuuga:

  • Faʻavaivai vaivai.
  • E mafai e le lago ona paʻu.
  • Laʻau pipili.

Aiseā e tuʻu ai le lago i pusa

O le anufe faʻapitoa e tuʻuina i le pute mo le togafiti o le ate, talu ai o se vaa e aumaia le okeni ma le toto e tafe i lenei vaega.

E le gata i lea, o le pute ua manatu o se tulaga aoao o lago, lea e faʻaaogaina i uluai vasega e aveese ai toxins mai le tino.

Faʻapipiʻi o lago ma pancreatitis

O faʻataʻitaʻiga faafomai faʻaonapōnei o loʻo faʻamalamalamaina ai vaega taua e fa i le tino o le tagata, o le faʻapipiʻiina o lago lea e maua ai le malosi maualuga. Mo le manino, o le nofoaga o lelei i le taimi o le hirudothherapy taualumaga o loʻo tuʻuina mai i le ata.

Lisi e tatau ona faʻaogaina i vaega nei o le tino:

  • i le itu o le lumber-thoracic - e lata i le lua vertebrae e gata ai, faapea foi i le agavale o nei vetebra i se mamao o tamatamai lima e lua,
  • i totonu o le vaega o loʻo i ai le meaʻai (sina i le itu tauagavale po o le taumatau), ma i le coccyx (laʻititi pe laʻititi maualuga atu),
  • i luma o le vaega o le manava,
  • i le taumatau saʻo - taulai atu i le suʻesuʻeina o le ate.

E fautuaina e faʻapipiʻi ni vaʻai ma le saʻo sili ona saʻo i vaega o loʻo i luga o le tino o le tagata. O le faitioga mo le faʻamautinoa saʻo o le nofoaga o le uila o le tiga i se tulaga patino. E tatau ona faʻapipiʻi le uʻamea i le pito o le maualuga o faʻaaliga.

Auala o Hirudotherapy mo le pancreatiti

Mo le tasi faʻataʻitaʻiga o le hirudotherapy, 3, 4 poʻo le 5 le filo ua faʻapipiʻiina. O le umi ole vasega togafitiga e 9 vasega. O uluai faiga muamua e lima e faia i le tele o aso e lua. I le tino o le pancreatitis, o faʻasalalauga i aso taʻitasi o le hirudotherapy e faʻamatalaina. I le lumanai, e lua faiga e faia i le vaiaso.

E tatau ona manatua i le mafaufau o le togafitiga o pancreatitis ma lago e faia faatasi ma isi metotia o togafitiga - aemaise lava i togafitiga togafitiga e aofia ai togafitiga fualaau faasaina. O togafitiga a Hirudotherapy e faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi. Le togafitiga o le pancreatitis ma le lago e le fautuaina.

Mea aoga o le hirudotherapy


E oo lava i fomai anamua sa talitonu e mafai ona fesoasoani lago i faafitauli faigata, fatu fatu, pagatia ma e oo lava i le oona. Faʻaaoga vailaau faʻaonaponei mo le tele o faʻamaʻi.

O avanoa aoga mo lago o loʻo i ai i faʻamalologa o meaola faʻafefe, lea e aofia ai vailaʻau ma enzymes e iai se aafiaga lelei i le tino o le tagata. Faatasi ai ma na mea e taua le matauina:

Vailaʻau ma Enzymes

Faamalologa uiga

HirudinTelefoni faʻasolosolo toto.
E taofia ai le faia o ni paʻu toto. TrypsinFaʻaleleia togafitiga faʻamaʻi.
Fesoasoani e faʻaleleia lelei le 'eletini ma meaʻai gaʻo. HyaluronidaseFaʻaleleia le gaogao o le tino.
Faʻaleleia le taimi tatau o le tuʻuina atu o meaʻai i totonu o siama o le tino. Bacillus hirudensie siamaPuipuia le tino mai aafiaga leaga o faʻamaʻi pipisi. CathepsinE taofia ai le gaioiga o kanesa o le kanesa.

O aoga o le hirudotherapy mo le tino:

  1. O mea oona o le fulufulu vevela e faʻaleleia ai le toto, ma faʻateleina ai le malosi o le toto toto i le toto.
  2. Ua faʻamalosia le faʻamaʻi, o loʻo galueaiina le tele o totoga o le tino.
  3. O le tafe o le okesene i fausaga uma ma okeni, e aofia ai pitonuu, ua faatelevaveina.
  4. O le toe faʻafouina o sela ua faʻataʻatia ua faʻalauteleina.
  5. Ona o le toe faʻafoʻiina o le toto, ua leʻa ai le fulafula o le tino.
  6. O loʻo i ai se faʻasalaga o le toto maualuga i lona tulaga faʻafitauli.
  7. Faʻailoga mataʻutia ma faʻamaʻi.
  8. O le taua tele o meaola faʻaleagaina ua matua taofia.
  9. O loʻo i ai se gaioiga malosi o endorphins i le toto toto, fesoasoani e faʻamalo le faʻaalia o le tiga ma faʻamaonia le tulaga mafaufau o se tagata.

O a faʻamaʻi o togafitiga e puipui ai?


E tele faʻamaʻi e fautuaina ai e fomaʻi le auala o le hirudotherapy. Aemaise lava, o lona faʻaaogaina ua faʻaalia mo ia maʻi:

  • Vaʻa vevela.
  • Thrombosis
  • Lumbago.
  • Dystonia.
  • Taumafa
  • Eczema
  • Migraine
  • Myositis.
  • Bronchitis
  • Psoriasis
  • Cellulite
  • Mafuaaga
  • Prostatitis.
  • Faʻafitauli
  • Furunculosis.
  • Neurosis.
  • Maualuga maualuga
  • Angina pectoris.
  • Atherosclerosis
  • Osteochondrosis.
  • Pyelonephritis.
  • Lagoina o le paʻu.
  • O le maʻi suka.
  • Falemaʻi faʻasolo.
  • Ovarian le afaina.
  • Urolithiasis.
  • Manopausal faʻafitauli.
  • Mama ma le tiga tele.

O lenei lisi e leʻo faʻaalia ai faʻamaʻi uma, i le mea moni, o le lautele o le faʻataunuʻuina e tele atu.

E mafai ona ono afaina mai lago


Ona o le mea moni e faapea o le tino o le lago o loʻo i ai se fausaga faapitoa, faʻapea foi le tulaga ese o a latou meaʻai, o loʻo i ai se tulaga lamatia pe a faʻaaogaina le hirudotherapy:

  1. I le gaogao o le anufe, o loʻo i ai le totoga o le tino o le Aeromonas hydrophila, lea e puipuia ai mai siama eseese e mafai ona ulu atu i le tino o lago pe a suʻe le toto mai manu mamaʻi, ma fesoasoani foi e ave lelei mea e aoga mo ia. Ae ui i lea, i totonu o tagata, o lenei siama e mafua ai le ita o le gastrointestinal, inu o le tino ma faʻamaʻi o le mucous tissues.
  2. I le tulaga o le gasegase o se manu ua pisia, o isi meaola faʻapomaʻi e ulu atu i le sosolo, ma e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻe o faʻamaʻi tuga i tagata.
  3. I le vavalo o loʻo i ai se mea faapitoa e mafai ona faʻamaligiina ai le toto, o le mea lea e mafai ona tafe le taʻavale ma afaina ai mo se taimi umi.
  4. O le Hirudinosis o se faʻalavelave faʻafuaseʻi o se misa i totonu o le tino o le tagata.

Ina ia mafai ona aloese mai tulaga faʻaleagaina, e tatau ona faʻaaoga na o ni anufe faʻasoifua maloloina ua faʻapitoa i luga o faatoaga. O le faʻataʻitaʻiga o le hirudotherapy e tatau ona faʻatinoina e se fomai poto i se fomaʻi. E leai se auala e faʻaaogaina mo le togafitiga o na manoa o loʻo ola i vaituloto faalenatura.

Contraindications mo isi togafitiga


O Hirudotherapy mo le togafitiga o le pancreas ua faʻaaogaina na o se auala faʻaopoopo i togafitiga faʻapitoa o le maʻi. E tatau ona maitauina o le faufautua o le faʻaaogaina o lanu e faʻamoemoeina e se fomaʻi - o lona uiga e leai se tulaga e tatau ona e maua i se tulaga tutoatasi ia latou fesoasoani.

O Hirudotherapy, e pei o isi togafitiga togafitiga, o loʻo i ai le tele o faʻailoga, o le mea lea, i le i ai o nisi faʻamaʻi ma tulaga o le tino, e aoga le aloese mai le faʻaaogaina.

O le faʻaaogaina o lago e faasaina pe afai o se talafaasolopito o le:

  • Anemia
  • Vavave.
  • Hemophilia.
  • Alu
  • Oncology.
  • Toto
  • Tausaga i le 10 tausaga.
  • Paʻu le mamafa.
  • Lactation period.
  • Oona malosi.
  • Faaletino faaletino.
  • Faʻafitauli a le Selfimmune.

A o leʻi fautuaina se ituaiga o hirudotherapy, e faatonuina e le fomaʻi le tuʻuina atu o nisi o suʻega, lea e mafai ai ona e fuafuaina le maualuga o le saogalemu o lenei auala mo tagata.

O le faʻaaogaina o le gaogao e aunoa ma le togafitiga faafomai e mafai ona sili atu le leaga nai lo le lelei

E faʻafefea ona aʻafia le suauu i le pancreatitis

O Hirudotherapy mo pancreatitis e mafai ona faʻaitiitia ai faʻamaoniga o le maʻi i soo se laasaga. I le taimi o le gasegase, o vailaʻau vailaau faʻamalosi e aʻafia ai le toto toto ma maua ai se aafiaga lelei i le okeni pancreatic.

Hirudin (o le inhibitor o le thrombin masani) e taofiofia ai le toto ma taofia ai le faia o faamaufaʻailoga o tisiposiga fesoʻotaʻi o le maʻi mama, ma poloka foi le faagasologa o le coagulation fibrinogen. E tatau ona maitauina i aso nei e leai se faʻasologa faʻapitoa lea o le a saʻo ona toe faʻaaogaina e meatotino o le faʻalauiloaina o uiga o le hirudin.

O sea ituaiga o togafitiga lautele e ausia i le mea moni e faapea o lago e maua ai se mealilo faapitoa, lea ei ai enzymes ma mea nei:

  • Reflexogenic.
  • Faʻailoa.
  • Aneti-inflammatory.
  • Immunomodulatory.

O se taunuuga o nei gaioiga uma, ua faʻaleleia atili le lelei o le gastrointestinal system, ua faʻaleleia le lelei o le tino o le tino.

E mafai ona faʻamālōlōina le pancreas i le lago? Ona o le aʻafiaga tele o le hirudotherapy, ua matauina:

  1. Taofiina o le faʻaogaina o le mimiti i totonu o le pancreas.
  2. Faateleina le gaioiga o gaioiga puipuia i le okeni pancreatic.
  3. Faʻaitiitia o le mamafa i le pancreatic ducts.
  4. O le faʻaitiitia o faʻamatalaga mataga i le pancreas.
  5. Faʻaititia o le edema o le gland tissue.
  6. Faʻaleleia o meaʻai i sela o se okeni maʻi.
  7. Aveesea o mea oona mai le toto, ma taofi ai le lautele o le soona inu o le tino.
  8. O le masani masani o le toto e tafe atu i le tino o le pancreas.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o faʻataʻitaʻiga e faʻateʻa ese ai le faʻaogaina o galuega a le pancreas, faʻamaonia ana faʻatinoga.

Faʻavae o togafitiga ma lago i le faʻaogaina o le faʻaoga


E faʻapefea ona tuʻu ni lago i luga o le paʻu ma e fia ni togafitiga e manaʻomia? Ina ia mafai e le hirudothpypy ona i ai le malosi maualuga, o le faatulagaina o lelei e faia i se auala faapitoa ma faapitoa i nisi vaega o le tino.

E tatau ona amanaia o togafitiga ma lago i totonu o le pancreatitis ogaoga e mafai ona faʻaaoga pe a uma ona taofi faʻamatalaga mataʻutia o le osofaiga, ma i le faagasologa faifai pea o le faamai - i le taimi o lona faamagaloga mautu.

O le fea itu e faʻaaogaina e faʻavae ai lelei i luga o le pancreas, faʻapea foi ma le tele o laka e faʻaaoga i taimi taitasi, e mafai ona vaaia i le laulau i lalo.

Taimi

Le numera o lago

Faʻasalaga nofoaga

Muamua1-2Ositaulaga (i le 1-2 aso). Lua1-2 poʻo le 3O le pancreas (5-6 cm i luga aʻe o le pute, i le ogatotonu o le vaeluaga). Tolu1-2 poʻo le 3O le vaega o le suʻesuʻeina o le ate (pe a uma le 1-2 aso). Fa2-3I luga o le pancreas (pe a uma le 1-2 aso). Lima2-3I luga o le taulaga. Ono2-3I luga o le vaega o le ate. Fitu2-3I le avea ai ma se numera numera 4. Valu2-3I le avea o se numera numera 5.

Pe a faʻaaogaina le faʻataunuʻuina, o le tagata tomai faapitoa e mulimuli i tulaga o loʻo i luga i le tele e mafai ai. O le saʻo o lo latou nofoaga o loʻo molimauina e le faʻalauiloa o tiga i lenei vaega.

O le numera o anufe faʻamalolo e faʻaaoga e faalagolago i le ogaoga o le maʻi, i le averesi:

  • Ava pancreatitis - 2-3 hiruda i le taimi.
  • O le faʻaitiitia o le faʻavavevave ma se vaitaimi o le faʻamagaloga - 5-6 faimalaga i le 1 minute.

A maeʻa le aveeseina o le falemaʻi o le tino pancreatitis, e faʻatinoina ia taualumaga i aso uma, faʻatasi ai ma se faʻagasologa masani o le faʻamaʻi, o loʻo faia gaoioiga i isi aso uma. Ae ui i lea, o le faateleina o le malolo e mafai ona faatagaina seia oo i le tolu i le fa aso. E tasi le vasega e aofia ai le 7-9. Faʻasalaga umi mai le 40 minute i le 1.5 itula.

O togafitiga atoatoa e aofia ai 2-3 vasega, e tusa ma le 2-3 vaiaso o togafitiga, e faʻavae i le soifua manuia o le maʻi ma uiga o le togafitiga.

Patient Reviews


O le tele o maʻi pancreatitis oe na togafitia i le lakapi ua i ai se iloiloga lelei o le lelei o le hirudotherapy. Latou te maitauina se faʻaitiitia o le faʻaitiitia o faʻamatalaga faʻapitoa o le pancreatite ma le gaʻo.

Valentina, 37 tausaga: Mo le 5 tausaga e masani ona ou faia ni togafitiga faafomaʻi ma le lago. Ou te fia matauina pe a uma vasega taitasi ou te lagona le sili atu le lelei, o le umi o le faamagaloga o le faʻamaʻi ua faʻapupula. O Hirudotherapy e matua faʻamamaina lava loʻu tulaga tiga, ae tatau ona tausia lelei le togafiti o togafitiga e ala i le tagofia o vailaau talafeagai, matauina o meaʻai faafomaʻi ma le faʻaeteete e mulimuli i fautuaga uma a le gastroenterologist.

Irina, 21: O loʻu tina e le gata o le pancreatitis, ae maualuga foi le toto maualuga, lea e matua mafatia ai lona soifua maloloina. Na faatonuina e le fomaʻi se auala o togafitiga ma lago. I le taimi nei ua sili atu lona lagona, o le tiga tiga o le pancreas ua taofi, ua toe foi atu le mamafa i le masani. A maeʻa le vavao faʻamalosi i le va o kosi, e fuafua e tina e toe faʻagasolo maliega e faʻamalosia ai iuga.

Sergey Petrovich, 53 tausaga. Ona o se osofaiga ogaoga o pancreatitis, na tatau ai ona ou togafitia togafitiga faafomaʻi, ae peitai, ina ia faateleina le togafitiga faafomaʻi, na faatonuina ai e le fomai se meaai malosi ma se togafitiga o le hirudotherapy. O le mea moni, ou te le talitonu moni i le malosi o le malosi o nei anufe, ae o le faamoemoe o le isi osofaiga na ou tuua ai se filifiliga. I loʻu teʻi, o le filo ei ai se aafiaga faʻapitoa. O le mea autu lava o le togafitiga e faia e se tagata agavaa moni sikolasipi.

Faaiuga

O le faʻaaogaina o lago ma le pancreatitis o loʻo i ai se aafiaga lelei e le gata i le maʻi mamate, ae faʻapea foʻi i le tino atoa o le tagata maʻi. Faʻafetai i le tele o gasegase malosi o le hirudin ma isi vailaʻau o le eletise o loʻo i ai i le gutu faʻataʻavalevale, e le mafai e se tagata ona taofia le gaioiga o le gaioiga o le mumusu i se maʻi mama, ae ia faʻavavevave foi lona toe faʻaleleia.

O le togafitiga o le hirudotherapy e mafai ona ausia pe a fai e maʻi le tagata maʻi i isi metotia o togafitiga faʻapitoa (fualaau, meaʻai, soifua maloloina soifua). E le gata i lea, aua nei galo o lenei togafiti ua i ai ni faʻasalaga, o le mea lea, i le i ai o nisi faʻamaʻi, e tatau ona aloese mai lona faʻaaogaina, ma aloese mai ai i taunuuga lē lelei mo lou soifua maloloina.

  • Le faʻaaogaina o se pili mo le monastery mo togafitiga o pancreatitis

O le a e maofa pe vave vave ona tupu le maʻi. Faʻaeteete i le pancreas! E sili atu ma le 10,000 tagata ua matauina se tulaga lelei o le alualu i luma i lo latou soifua maloloina e ala i le inu i le taeao ...

E faʻapefea ona ave le paluga ma o le a le faʻaoga o samasama samasama mo pancreatitis

O meaʻai e mafai ona i ai se aoga aoga i luga o le pancreas, lea o le a fesoasoani i le toe faʻafoʻiina o le tino pe a maeʻa le osofaia o le faʻamaʻi. E faʻapefea ona ave saʻo le meaʻai i le pancreatitis, ina ia le afaina ai le soifua maloloina?

E mafai ona faʻaaogaina le telefoni mo le togafiti o pancreatitis ma le auala e saʻo ai

E fautuaina e le au togalaau le faaaogaina o togafitiga faafomaʻi ma le yarrow ma isi laau e aoga mo le masini fualaau

E faʻafefea ona ave se vaitafe taʻavale ma le pancreatitis ma faʻapipiʻi lelei

O le meafaigaluega e fesoasoani i le toe faʻaleleia o le amio saʻo ma le soifua maloloina o le pancreas, faʻapea foi ma le faʻamautuina o le faʻalaumalieina ma le metabolism

Aloe pancreas ma togafitiga sili mo pancreatitis

E fesoasoani i le faʻasaʻoina o le 'ailaina, faʻaleleia o le metabolism, ma o se taunuuga e le mamafa tele le pancreas

Tuua Lau Faamatalaga