Togafitiga o le maʻisuka ma le hydrogen peroxide mo nonmyvakin

  • E le tatau ona sili atu i le 30 mataʻu se aso e tasi.
  • Faaaoga naʻo le 3% vai.
  • Inu 30 minute aʻo leʻi 'ai poʻo le 2 itula pe a uma taumafa.
  • Le vaeluaina ma le vai mafanafana.

O le amataga o le faʻaaogaina e tatau ona maua mai i le 1 le mataʻina o le sipuni sipuni o le vai ua faʻaitiitia. Faaopoopo 1 le mata i aso uma. O le faʻaoga e tatau ona 10 aso, ona faia lea o se malologa mo le 5 aso ma faʻaauau pea. O le aso mulimuli o le a tutusa ma le 10 pa'ū. O le aofai o mataua e ono mai le 5 i le 10 i le tasi ipu vai.

O le togafitiga o le maʻisuka e maua i le hydrogen peroxide e tusa ai ma le Neumyvakin i le isi laasaga e amata i le 10 pata, e le sili atu i le 30 pata le masani o aso uma. E le toe mafai ona faateleina.

Fautuaga mo le faʻatinoina o togafitiga faʻafomaʻi

O le metotia na faia e Dr. Neumyvakin mo le togafitiga o le maʻisuka, tala faʻasolopito ma le moni e uiga i mea e masani ai le toʻatele o tagata atamamai, e faʻavae i togafitiga o le faʻamaʻi e faʻaaoga ai oloa e lua e maua.

O mea taumafa o le calcium bicarbonate, e pei ona fai mai Neumyvakin, e fesoasoani e toe faʻafoʻisia le paleni o le acid-base o se tagata, e iloa ai o nei faʻafitauli e masani ona matauina i le maʻisuka, e ui lava e mafai ona tupu i tagata e le o mafatia i le maʻi.

Ua mautinoa e le fomai o le faateleina o le maualuga o le elemene o le pulelaa o le ate e avea ma mafuaʻaga o le atinaʻeina o le maʻi. Auala e aveesea ai faʻamaʻi e pei o le maualuga o le maualuga ma le maʻisuka, e tusa ai ma le tala a Neumyvakin, o loʻo taoto i le vaalele o le talosaga mo le toe maua mai o le suavai masani a le tagata maʻi.

O se taunuuga, o le maualuga o le siosiomaga i totonu o le tagata maʻi ua matua faʻaititia. O le mea lea, o mea taua o le olaga ma le gafatia o sela e faʻafefe lelei ai le kulūkose ua toe faʻaleleia.

Afai e te mulimuli i le metotia o le I.P. Neumyvakin - o auala e faʻaumatia ai faʻamaʻi pipisi ma le maʻisuka e faigofie lava. Ua lava lea e faʻaitiitia ai le elemene o le auala. I le faʻaaogaina o lenei metotia, ua fautuaina e togafitia se faʻamaʻi o le ituaiga lona lua.

E tatau ona manatua o le toe faʻaleleia o tagata e tusa ai ma le Neumyvakin ona o le mea moni o le calcium bicarbonate o loʻo i ai le tele o mea lelei i luga o le tino:

  • fesoasoani i le faʻaitiitia o toxins mai le tino o le maʻi,
  • faʻaleleia ma le faʻaleleia le gasegase,
  • faatulaga le maualuga o le eletise,
  • toe faʻafoisia le soifua maloloina o le tino.

O le mea moni, o le faʻamaloloina o se tagata, tala faʻasolopito ma le moni na faʻataunuʻu vave e Neumyvakin ia meatotino o loʻo i luga. O le suauu e le gata ina aʻafia ai le soifua manuia o se tagata, ae o loʻo i ai foi sona aafiaga faʻaauau.

O le mea moni, faʻafetai i lenei oloa, e mafai ona e faʻateleina le faagasologa o le faʻamaloloina o maʻi pipili ma manua o le tele o faʻalavelave.

E faʻapefea ona faʻaaogaina le picarum bicarbonate?

Ina ia lelei togafitiga o le maʻi, e tatau ile tagata maʻi ona iloa mea uma e uiga i le maʻi o le endocrine. E taua le malamalama po o aʻafiaga i totonu o lenei oloa e iai sona aʻafiaga, pe o le a le gaioiga o le olaga e mafai ona mafatia ona o le atiina ae o se gasegase "sugar".

E tatau ona e iloa vailaʻau, o isi metotia o togafitiga faʻapitoa e fesoasoani e foia ai le maʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le o tagata uma e iloa o le hydrogen peroxide i luga o le leoleo o le soifua maloloina e masani lava ona tu i se nofoaga e tasi ma le soda.

O le Polofesa Neumyvakin o loʻo fautuaina le togafitiga o le maʻisuka i nei oloa e lua. E na o le faʻaaogaina o lenei metotia e mafai ona i ai i se "gaʻo" gasegase o le ituaiga lona lua, togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1 ma lenei auala e matua le fautuaina.

E sili atu, i le va o le faʻamaʻiloga o loʻo i ai se fuaiupu o loʻo faʻamaonia ai o le "gaʻo" o le maʻi muamua o le ituaiga muamua e le o togafitia i le taumafataga o le calcium bicarbonate poʻo le hydrogen peroxyide.

A maeʻa ona faitauina ma le faaeteete ia fautuaga na tuuina mai e Dr. Neumyvakin, e manino lava e mafai ona e faʻaaogaina perosi uma i totonu ma le tapenaina o le taele, faʻaopoopo le 0.5 kilokalama o le meaʻai vailaʻau i se taʻaloga masani, o le taualumaga e tusa ma le luasefulu minute.

O suʻesuʻega a Neumyvakin i se gasegase "sugar" na mafai ai ona malamalama o se vailaʻau vailaʻau faigofie e pei o le calcium bicarbonate o le a fesoasoani e foia le maʻi i le amataga o le atinaʻe. O suʻega eseese na faʻalauteleina e le fomai e faigofie lava ona saunia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻaalu le paluga i totonu o se ipu malamalama ma sina vai mafanafana, e tatau ona e inuina le mea e tupu mai ai i totonu o se tasi vaimasi. E naʻo le tulaga lenei e taua le manatuaina i le vaiaso muamua o le toe faʻaleleia, e tatau ona e faaopoopoina na o le kuata o le sipuni o le suamalie, pe a maeʻa ona faʻaititia le siʻitia i le afa sipuni.

Faʻafitauli o togafitiga

O le hydrogen peroxide o se vailaʻau faʻasaina mo le faʻaaogaina fafo. Faʻaaogaina i togafitiga faʻataʻitaʻi e togafitia ai manua, taofi le tafe toto i le tulaga o se 3% fofo.

E faʻaaogaina foi mo le fufulu ma stomatitis ma le tonsillitis, mo le faʻaoʻoina o faʻamaʻi pipisi. I nei tulaga, ua faʻafefeteina peroxide i le vai 1:10. Faʻaaoga vailaʻau faʻaaogaina lenei vailaʻau faʻateleina lautele.

Ua valaʻaulia i latou e togafitia le tele o faʻamaʻi - faʻaleagaina ma gasegase, e fufulu ai le tino ma e togafitia ai le kanesa. Aemaise lava, ua togafitia le togafitiga o le maʻisuka ma le hydrogen peroxide.

Le aʻafiaga o le hydrogen peroxide i luga o le tino

O le mafuaaga mo togafitiga o vailaau faʻasaina pe a faʻafoe tautala o se gaioiga faʻaalia i lalo o le gaioiga o le catalase enzyme. E maua i le toetoe o mea uma o le tino o le tagata.

A faʻaaogaina, o le hydrogen peroxide e mafai ona faʻapaʻu i le vai ma le okesene malosi. O le suavai e afaina i sela, ma o le okesene e ulu atu i tali o le oxidative ma faatamaʻia ai le faaleagaina, siama maʻi, microbes, ma mea oona.

Na faamatalaina e Polofesa Neumyvakin ia taga o le aveina o perosi:

  • Aveesea o atherosclerotic plate mai puipui o toto toto.
  • Faaleaogaina o le hypoxia (le lava o le okesene).
  • Toto le toto i le thrombosis vascular.
  • Tulaga masani o le toto maualuga.
  • Aveesea o vaʻaia o toto toto.
  • Aafiaga faʻailoa i siama faʻamaʻi.
  • Faateleina le puipuiga o le telefoni feaveai ma le faila.
  • Le faʻamalosiina o le faʻasalaga o hormones: prostaglandins, progesterone ma thyronine.
  • Saturation o mama ma le okesene.
  • Faamamaina o le bronchi mai le pipisi.
  • Toefuataiga o le faiʻai i meaʻai.
  • Optic name stimulus.

O lenei mea na mafua ai ona ia togafitia le peroxide ma le foma, atherosclerosis ma le angina pectoris, bronchitis, emphysema, veinsose veins, gangrene, herpes, ophtalmic diseases, neuralgia, infarction myocardial, supus erythematosus, tele sclerosis, infertility, hepatitis viral, ma le AIDS.

O le faʻaaogaina o le hydrogen peroxyide i le maʻisuka, e faʻamaonia e le mea moni, o le okesene malosi ua faʻamalosi e mafai ona tuʻuina atu le suka mai le toto i masini ma faʻaosofia le gaosia o le vevela e ala i siama e ala i le thermogenesis intracellular (e tusa ai ma le manatu o le polofesa Neumyvakin).

Pe a faʻaaogā le suavai i le faʻaopoopoga o peroxide, e faʻaleleia e le tagata maʻi le glucose, faʻaleleia glycogen i le ate, ma faʻaleleia le gasegase o le inisalini. O le hydrogen peroxide ua fautuaina e ia o se metotia faataitai mo togafitiga o le maʻisuka, e tusa lava pe o le ituaiga muamua poʻo le lua.

I le maʻisuka ituaiga 1, e mafai e tagata gasegase ona faʻaititia le fualaau o le inisalini, faʻatasi ai ma le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka, faʻamautuina o le faʻamalama o le carbohydrate ma le faʻaitiitia o le fualaau o laʻau na matauina.

Metotia mo le togafitia o le maʻisuka ma le hydrogen peroxyide

Faʻailoa lau suka pe filifili se kenera mo fautuaga. Suʻeina. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua.

E tusa ai ma le tala a Neumyvakin, mo togafitiga o le maʻisuka ma le hydrogen peroxide, e tatau ona faʻaaoga vai inu mama.

Polofesa Neumyvakin ua ofoina atu se metotia le talafeagai mo le togafitia o le maʻisuka ma le hydrogen peroxyide. I le faʻamuamua, o le vailaʻau lea e sili ona lauiloa i vailaau, faʻatasi ai ma lana fesoasoani e faʻamaʻi manuʻa ma tipi, taofi le toto.

Pe a oʻo ina maua e le fualaau faʻamaʻi le paʻu, e tupu se tali, o se taunuuga o le faia o le atone atomone. A oʻo mai le perosi i totonu o le tino, o le faʻaaogāina o le oxidative e faʻaleagaina ai masini pathogenic, faʻavaveina le gataifale, toe faʻaleleia le eletise ma le paleni alkaline, faʻamalosia ai le faʻamalosi totoga ma le okesene.

Togafitiga o le maʻisuka ma togafitiga masani i le fale

Hydrogen peroxyide i le maʻisuka ituaiga 2

Peroxide ei ai se faʻatusa tutusa i le faiga o le vai. O le vai ei ai le fualaau H2O, le fualaau faasaina H2O2, lea o O2 o le atomic atone. O lenei vai na faʻaalia mai i le Farani French Chemist Tonard i le 1818. Na faʻafefiloi vodka malosi i se vailaka kemini o le barium ma le okesene. O le iʻuga, na aliali mai se osofaʻiga o le H2O2. Peroxide e sili atu le mamafa nai lo le vai, ma e mafai ona faʻafefiloi ma ia i soʻo se vaega.

O le tino o le tagata o loʻo i ai se faʻalavelave faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga e galue i le olaga atoa E mafai e le tino puipuia ona puipuia siama tiga ma toe fausia i tulaga fesuiaʻi. E aofia ai vela mūmū mūmū ma laulaʻa paʻepaʻe paepae e maua mai ai le peroxide masani.

Faʻasolo i le maʻi suka, ua afaina ai le immunity. O le mea lea, e le o se mea e ofo ai le maua e lenei vailaʻau lona talosaga i togafitiga o se faʻamaʻi. E tasi le tino i le tino, e mafai ona faʻavae pe a tuʻu le atomic ozone O2. O ia o le na te faʻaleagaina siama, gasegase ma sigi.

Faʻamanuiaga o le faʻaaogaina

Aisea e aoga ai le vailaʻau mo gasegase suka? E faʻamavaeina ai gaʻo gaʻo, malosi, amino acids, faʻaleleia faiga faʻapitoa ma synthesizes bile acid. H2O2 le vai e faʻaitiitia ai faʻamaoniga, faʻaitiitia le tui o inisalini, faʻaleleia gaioiga o le gastrointestinal, ma faʻamaonia le metabolism. E le faʻapipiʻiina e le tino le peroxide, e lelei tele.

O le tele o metotia eseese e mafai ona feagai ma se faʻafitauli faʻalavelave ma faʻalavelave e pei o le maʻisuka. O le fomaʻi lauiloa Neumyvakin e fai mai o le togafitiga ma le hydrogen peroxyide e aoga pe afai e iai lau maʻisuka ituaiga 1 poʻo le ituaiga 2.

Faʻafefea ona aafia le tino o le tagata i meafaigaluega

O le maʻisuka 1 ma le ituaiga 2 o le maʻisuka ua avea o se faʻamaʻi e le mafai ona faʻaleleia. O le faʻagasologa faafomaʻi faʻaonaponei e ofoina atu auala e faʻalautele ai le soifua o le tagata maʻi e aunoa ma ni faʻafitauli

Injections injections, o le tausisia o se taumafa malosi e talafeagai mo tulaga togafitiga. O isi vaifofo na ofoina mai e isi vailaau e folafola ai se vaifofo poʻo se faʻaleleia lelei o le soifua lelei.

O le hydrogen peroxyide o se tasi lea auala. Seʻi o tatou vaʻai pe mafai ona inu le hydrogen peroxide i le maʻisuka?

O le a le hydrogen peroxide?

H2O2 - hydrogen peroxyide poʻo peroxide, vai e le lanu, suamalie e mafai ona sosolo ma se '' metallic '' i le vai, ethanol ma le ether. E masani ona faʻaaogaina o se vaifofo 3% vaifofo mo le faʻamamaina o manua o le purulenti ma le pulu. Faʻafegalegaleaiga ma le enzyme masani, catalase, lea o loʻo i ai i totonu o gaʻo uma, faia ai se faʻamafa tele lea e mafai ai e oe ona aveese mea totoe mai le manua.

I totonu o lona mamanu faʻaaogaina mo le gasegase o masini, nifo, faʻaumatiaga, faʻafefe ese, e pei o le fafie.

O se mea malosi malosi e faʻamalolo ai meaola i totonu o ana meaola. Pe a faʻavaivaia i le vai, e tupu se faʻafoʻi o le tino pe a faʻasaʻolotoina se atigi okesene free. E le o ni meaʻai, ae o le fofo (30% ma le maualuga), pe afai latou te maua i luga o le paʻu ma mucous membranes, i mata, gutu ma le mimiti, mafua ai mumu. Faʻamamaina o le 50 ml o le 30% hydrogen peroxide o le oti.

Le faiga a Dr. Neumyvakin

Na fautuaina e le polofesa le faʻaaogaina o se vaifofo vaivaiga o le H2O2 o se vailaau mo le pancreas i le maʻisuka o ituaiga uma e lua. Na te faʻamaonia lona auala ma le malosi o le okesene e faʻamaʻi ai le siosiomaga lea e ulufale mai i ai, e aunoa ma le mafuaʻaga o aʻafiaga.

Togafitiga o le maʻisuka e tusa ai ma le Neumyvakin e aofia ai:

  • le aoga o le 1-3% vaifofo o le hydrogen peroxyide,
  • 'ai e pei o le la, compote.

E manatu, talu ai e leʻi faʻamaonia, o le taunuuga o le faʻaaogaina o le hydrogen peroxide i le maʻisuka ituaiga 2 e tupu mai:

  • faamamaina o le toto mai toxins (siama, siama, sigi),
  • tulafono faatonutonu o mea uma na faia i le tino,
  • aʻafiaga o aʻafiaga,
  • faaleleia atili o le ivi o le toto,
  • inisalini toe faʻafouina le glucose.

O le taunuuga o togafitiga ma le hydrogen peroxide o le toe faaleleia o le paleni o le acid-base, faʻalauteleina le malosi o le mafaufau i le leai o ni faʻalavelave faʻafuaseʻi.

O se vaega o lenei auala o le faʻateleina lea o le faateleina o le fualaau mai le laʻititi pito i lalo i se tau taua. E tatau ona ave le perosi i le aoauli ma e le faʻaumatia se mea i totonu o le 40 minute i le maea ai o le fofo.

Afai o le togafitiga e fautuaina e Polofesa Neumyvakin e mulimulitaia, o le mea lea, e tusa ai ma ia, ma le maʻisuka e faalagolago i le insulin, o le numera o injections o le inisalini e faʻaitiitia. O le maʻisuka ituaiga 2 e lagona le faateleina o le malosi, gau o le mamafa. O le faʻaaogaina o faʻamaoniga o le maʻi e mafua ona o le "faamamaina" o le pancreas mai aafiaga aʻafia.

O isi togafitiga o "faamai pipisi" e masani lava ona sili atu ona lauiloa nai lo insulin poo le hypoglycemic agents. Togafitiga mo le maʻisuka ma le hydrogen peroxyide o se tasi lea o faataitaiga. I luga ole Initaneti e mafai ona e maua le tele o iloiloga e viia ai lenei auala.

I le taimi nei e faigata ona taʻu saʻo pe o le a le lelei o latou. I soo se tulaga, e atamai ma faautauta le togafitia o lou lava soifua maloloina. Leai se mea e tatau ona e taumafai ai e le faʻaaogaina auala e mafai ona faʻateleina ai le ala o le maʻi. E sili le talanoa i le avanoa e mafai ai ona toe faia se togafitiga ma lau fomaʻi.

O le suavai suavai ma ona meatotino

I le natura, o lenei tuufaatasiga e matua le lava lava. E masani ona faʻaaogaina i vailaʻau faʻapitoa o vailaau faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi ma le aʻafiaga o aʻafiaga. H2O2 o le fomaʻi faʻasolosolo o le vailaʻau.

hydrogen peroxide e masani ona faʻaaoga i togafitiga o le maʻisuka

O lona uiga autū o loʻo tumau pea le mafai ona tuʻuina atu se atigi okesene faaopoopo. O ia lea o loʻo i ai sona malosi mamai ma faʻaleagaina ai mea faʻapitoa faʻamaʻi. Togafitiga o le maʻisuka ma le hydrogen peroxide e faʻavae i luga o le tele o uiga lelei o lenei vailaʻau.

  1. Antibacterial.
  2. Antiallergic. Faatasi ai ma le pulea o le H2O2, ua poloka ai le histamine e faletini mast cell (mast cells) ma taofia ai le alualu i luma o le faafitauli.
  3. O loʻo i ai lomiga eseese o loʻo talanoa e uiga i aʻafiaga o aʻafiaga o le hydrogen peroxyide. O le meafaigaluega e faʻaumatia ai siama faʻalavelave e ala i le faʻaogaina o le faʻaleagaina o tino e ala i le okeneene o le okesene. O le mea e leaga ai, o lenei mea moni e leʻi faʻataʻitaʻiina. Ae o manatu faʻamalosi e fomaʻi e faamaonia ai le moni o sea talitonuga.
  4. Faʻasalaga o metabolic processes. O se aafiaga mataga e manaʻomia ai pea le saʻolotoga faasaienisi.

Neumyvakin hydrogen peroxyide togafitiga

I aso nei, o auala le sao i le foia o le faafitauli o le hyperglycemia o le a avea ma sili atu ona lauiloa. O le Uepisaite o lo o faʻatalanoaina ma le mataalia le lelei o le manava manava ma le faʻaaogaina o le suasusu i aso taitasi. Togafitiga o le maʻisuka malosi i le hydrogen peroxide e tusa ai ma le Neumyvakin e faatatau i suiga fou i le vaega o isi vailaʻau.

Neumyvakin lava ia e fautua e togafitia le maʻisuka ma le peroxide

O le manatu autu o le tau faasaga i faʻamaʻi, siama ma le faʻaleagaina o gaioiga e aʻafia ai le tulaga o le pancreas.

  • Faaopopo 1 le mata o le 2O2 i le 50 ml o le vai ma inu 3 taimi i le aso 30 minute aʻo lei faia le taumafataga,
  • I aso taʻitasi mulimuli ane, faʻaititia le fualaau ile 1 le mata,
  • Faʻaauau se faʻaopoopoga o le aofaʻi o fualaau faasaina i totonu o le 10 aso,
  • Ona malolo lea mo 2-3 aso,
  • Toe fai aso 10-aso, ae o se fuaseʻo o le 10 pata.

Neumyvakin e fai mai o le aoga sili ona aoga o le metotia i le setete o le pancreas. Ae e moni lava?

Lapataiga mo le togafitia o le maʻisuka ma le hydrogen peroxyide

E pei ona mafai ona manino mai i uiga o loʻo taʻua i luga, e le mafai e le hydrogen peroxide ona aʻafia faʻaleagaina le hyperglycemia. O le manatu autu o lona faʻaaogaina o le faʻaitiitia o le faʻaleagaina o aʻafiaga o mea tau microbial i luga o sel o le pancreatic B ma puipuia ai le atinaʻe atili o faʻalavelave pipisi.

O le maʻisuka o se mea e masani ona maua mai mea taumafa masani (mea ola maloloina) e faavae i luga o le sami o le Fucus, na atiae e saienisi faasaienisi Rusia, e taua i meaai ma meaai a tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka, o tagata matutua ma talavou. Aoao atili

i le togafitiga o le maʻisuka, o le hydrogen peroxide e tatau ona matua faʻaeteete

Ae ui i lea, o se auala mo le togafitia o se "gasegase suamalie" e tele ni mea taua e tatau ona gauai i ai.

O le auala lea na togafitia ai le maʻisuka ma le hydrogen peroxyide na atiae e le saienitisi Rusia o Ivan Pavlovich Neumyvakin. O se tamaloa ua tuʻuina atu lona ola atoa i le saienisi, vailaau faʻamalosi, ua ausia le tele o faʻaaloalo ma taui, ua litaea, ua matua fiafia i vailaau faʻasoifua, ma le sailiga mo fofo faigofie i faafitauli faigata.

I le faagasologa o lana sailiga, na matauina ai e Ivan Pavlovich le tāua o le masani a le sooupu masani i le tino o le tagata. E mafai ona mataʻituina le lelei o le lelei o tagata gasegase o loʻo faʻaaogaina le hydrogen peroxyide i totonu.

Aisea e fiafia ai saienitisi i le hydrogen peroxide?

1. O le foliga mole mole ma le atomic o le okesene.

Ua fautuaina foi Polofesa Neumyvakin e faaleleia le soifua maloloina:

  • inu tele vai mama
  • faʻaaoga gaioiga faaletino,
  • mumusu e ai faʻatasi ma faʻatoʻaga, meaʻai, mea inu, meaʻai.

O aʻafiaga o le faʻaitiitia o le kulūkose ma le faʻaleleia lelei o le soifua maloloina e mafai uma mai le auala o togafitiga faʻatasi ai ma peroxide, ma mai le faʻatuatua i le auala lautele lautele. O le tino o le tino e tele lava lona faʻaagaga mo le faʻamaloloina o ia lava, aemaise lava i se uiga lelei ma le faʻaumatiaina o faʻalavelave faʻaleaga.

I le maʻi suka, o le tausia lea o mea taumafa, inu ava, gaioiga faaletino ma taui mo maualuga maualuga le kulukose ma vailaau faatonuina.

Contraindications ma aʻafiaga itu

Pe a faʻaaogaina le hydrogen peroxide, atonu e iai aʻafiaga i le itu o:

  • Tele vaivaiga, vaivai.
  • Paga o le maʻi, faʻavalea.
  • Naua ma vili.
  • Paʻa i totonu o le manava.
  • Paʻu poʻo le faʻamaʻi tiga.
  • Galu ma le sulu.
  • Tatala
  • Susunuina i tua o le sternum.
  • Faʻasalaga poʻo ni aʻa i luga o le paʻu, o nisi taimi o se allergy i le maʻisuka.

Ae o le hydrogen peroxyide, o se vailaau vailaʻau, pe a fai o mea oona lea e atiina ae ai se faʻafitauli matautia o le inisua, e manaʻomia ai vave togafitiga faafomaʻi.

O le vitio i lenei tusiga o loʻo maua ai se aotelega o faʻamaʻi e mafai ona togafitia i le hydrogen peroxyide.

Leai se faʻamatalaga!

A e togafitiga, e tatau ona e mulimuli i le fuataga e aloese mai ai. Mo se faataitaiga, o le soda e le togafitia, ae faʻamama, faʻapipiʻi le tino. O le masani lava, o aʻafiaga i itu e le talafeagai togafitiga faʻapitoa i vailaau mo togafitiga e faʻaalia mai i le:

  • toso
  • taoto ma vili
  • ogaoga ogaoga
  • gutu le isu
  • afaina o le maʻi,
  • vavao
  • soona inu tele
  • tiga o le manava.

O se maʻi faʻafefete i luga o le vae ma lona togafitiga i le fale o se pisinisi e sili ona taua ma umi. O le mea moni, o le togafitiga o ia faʻamaʻi e tatau ona aofia ai se faʻalavelave tele o fuataga: togafitiga o le physiotherapeutic, fesoasoani faʻapitoa e faʻaaogaina ai le faʻaaogaina o siama gaʻo o pito i lalo, ma togafitiga masani.

O le faagasologa atoa o le faʻamalologa mai le faamai e tatau ona i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi ma e faavae i luga o ana fautuaga. Na o se asiasiga taimi i se fomaʻi e faʻamaonia ai togafitiga e aunoa ma le faʻaogaina o togafitiga.

Taʻi faʻamaʻi faʻamaʻi pei ona i ai

O se siama o le vae i luga o le vae o se manua matala lea e le malolo mo le sili atu ma le 1.5 masina ma e le o se mea e faaitiitia, ae, i se isi itu, "tupu". I le maitauina o lenei mea matautia, e tatau loa ona e faafesootaʻi se fomaʻi.

Faʻatasi ai ma se faʻamaumauga tele ma afai e le mafai ona e liliu atu i lau fomaʻi, e mafai ona e taumafai e faʻamalolo se manoa faʻataʻavale i lou vae.

Ae na o mataupu nei:

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Tuua Lau Faamatalaga