Glucose Dosage ma le Pulega

Chlorpropamide (Chlorpropamidum)

N- (para-Chlorobenzenesulfonyl) -N - proppylurea.
Paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe; E toetoe lava a le mafai ona faʻamalosi i le ava malosi, benzene, acetone.
O le fausaga e latalata ile tioata, e ese mai i le mea mulimuli i lena tulaga i le tulaga para o le benzene o loo i ai le Cl Cline nai lo le vaega CH3 ae le o le butyl (C 4 H 9) i N 'o loo i ai se vaega propyle (C 3 H 7).

Faʻaiʻuga

O le gasegase i le toto, leukopenia (o le faaitiitia o le maualuga o le leolecytes i le toto), thrombocytopenia (o le faaitiitia o le numera o platelets i le toto), agranulocytosis (o le faaitiitia o le numera o granulocytes i le toto), manava (manava), jalestinal tempo tempo (yellowing of the skin and mucous membranes of the eyeballs) faʻamaʻaloga o le talo i totonu o le piliati).

Contraindications

(Muamua le leiloa o le tiga ma mafaufauga faʻafiti) ma le coma (atoa le le iloa o le tino, e mafua ai le leai atoatoa o le tino ile toe faʻafoʻi atu i fualaau oona) tulaga, ketoacidosis (acidification ona o le tele o mea o tino o le ketone i le toto - vaitaimi oloa gasegase), tamaiti ma talavou, maʻitaga ma lactation, faamai pipisi, maʻi le atoatoa, leukopenia, thrombocyte ma granulocytopenia (mafaufau se faʻaitiitia o le numera o platelets ma granulocytes i totonu o le toto), taotoga i taotoga, tali atu i le sulfonamides.
Ole faʻamaʻi faʻamaonia ole tino ole gaʻo.

Chlorpropamide - uiga ma foliga o le talosaga

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O le togafitiga mo le maʻisuka ituaiga 2 e aofia ai le puleaina o fualaau o le suka-tuuitiitia o vaega eseese.

O nei mea e aʻafia ai le sulfonylurea.

O se tasi o sui o lenei vaega o le chlorpopamide.

Faamatalaga lautele e uiga i fualaau faasaina

Chlorpropamide o se gaioiga malosi lea e aʻafia i le auga muamua o le sulfonylurea. O lona vaega o vailaau faʻafomaʻi o vailaʻau faʻasaina o le hypoglycemic. Chlorpropamide e le mafai ona suauu i totonu o le vai, ae, i le isi itu, e mafai ona suauu i le ava malosi.

E le pei o isi augatupulaga o le sulfonylurea, o le chlorpropamide e galue vave. Ina ia ausia le maualuga o le glycemia, e faʻaaogaina i ni gaʻo tetele.

O aʻafiaga o le tagofia o fualaau faasaina e sili atu ona faʻailoa pe a faatusatusa ia Glibenclamide ma isi sui ole 2 tausaga. E aoga ona o le le lava o le gaosia o le hormone (inisalini) ma le faʻaitiitia o aʻafiaga o le tino. Togafitiga ma le chlorpropamide ei ai le aafiaga i tagata gasegase e maua mai i le maʻisuka insipidus ma / poo le maʻisuka ituaiga 2.

Chlorpropamide o le igoa lautele lea mo se fualaau faasaina. O loʻo faia ai le faavae o le vailaʻau (o se vaega malosi). Maua i totonu o laulau.

Faʻataʻitaʻiga

O le vailaʻau e iai sona aafiaga o le hypoglycemic. O le vailaʻau e fusifusia i auala o le eletise, e faʻamalosia ai le faʻamalositino o le inisalini. I totonu o masini ma okeni e faʻapipiʻiina e le insulin, o le aofaʻi o le faʻalogo o le hormone e faʻateleina.

I le i ai o insulin toto, o le kulūkose e faʻaitiitia. O loʻo i ai galuega faʻapitoa. Ona o le faʻamalositino o le inisalini, o loʻo maua ai le mamafa.

O le faʻamalieina o le glycemia e itiiti le faalagolago i le suka o le toto. Chlorpropamide, e pei o isi sulfonylureas, e mafua ai le lamatiaga o le hypoglycemia, ae i se tulaga maualalo.

Pe a faʻapipiʻiina ma isi vailaʻau o le hypoglycemic (biguanides, thiazolidinediones, vaai fegalegaleaiga ma isi vailaʻau), o le fua o le mea mulimuli e laʻititi ona faʻaititia.

Pharmacokinetics

A maeʻa ona oʻo i totonu o le meaʻai, o le chlorpropamide e faʻaleleia lelei. A maeʻa le itula, o le vailaau o loʻo i totonu o le toto, o lona maualuga maualuga - pe a uma le 2-4 itula. O le vailaʻau e faʻafefiloi i le ate. Faʻasaina faʻamalama plasma> 90%.

O fualaau faasaina e galue i le gasologa o le aso i le tulaga e tasi le faaaogaina. O le afa-ola faʻasalaga e tusa ma le 36 itula. E mafua mai i le urine (e oʻo i le 90%).

Faailoga ma le faʻailoga

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le maʻisuka e le o le inisalini, e pei foi o le maʻisuka insipidus. O le chlorpropamide na faʻataʻitaʻiina i mataupu o togafitiga o meaʻai, o togafitiga faʻamalositino e leʻi aumaia ai le lelei tatau i le faasaʻoina o faailoilo.

Faatasi ai ma le teenaina o le faaaogaina o fualaau e aofia ai:

  • hypersensitivity i le chlorpropamide,
  • Ituaiga 1 maʻisuka
  • hypersensitivity i isi sulfonylureas,
  • metabolism ma se faʻaituau i le acidosis,
  • fomaʻi oona,
  • ketoacidosis
  • ate ma fatu fatu,
  • ogaoga faʻaleagaina
  • maʻitaga / lactation,
  • tuaa ma ia
  • tausaga o tamaiti
  • toe fai le le manuia o le chlorpropamide togafitiga,
  • tuutuuga pe a maeʻa ona faʻafesoʻotaʻi.

Tosiga ma le pulega

O le fualaau e setiina e le fomaʻi e faʻavae i le gasegase o le maʻisuka ma le toomaga o le glycemia. A oʻo i le mauaina o se taui mausali i se tagata maʻi, e mafai ona faaitiitia. I le avea ai ma tulafono, faʻatasi ai ma le maʻisuka ituaiga 2, o le masani i aso uma e 250-500 mg. Faʻatasi ma le maʻisuka insipidus - 125 mg i le aso. Pe a tuʻuina atu i isi vailaʻau, e manaʻomia le fetuutuunaiga o fua.

O faatonuga mo le faʻaaogaina o le chlorpropamide e faʻaalia ai le faʻaaogaina o le vailaʻau i le afa itula ao leʻi oʻo i taumafataga. E taua le faʻaaogaina i le taimi e tasi. Afai o le tui e maua mai ai le itiiti ifo i le 2 pusa, ona faʻafeiloaʻi lea i le taeao.

Vitio mai se tagata atamai e uiga i le maʻisuka ma le auala e togafitia ai:

Talosaga faʻaoga

Aʻo leʻi fuafuaina le maʻitaga, e tatau ona e lafoaʻi le chlorpropamide. O le puleaina o le maʻisuka ituaiga 2 ma le inisalini e taua o le togafitiga sili ona lelei. I le taimi o le lactation, latou te usitai i mataupu faavae lava e tasi.

Faʻafeiloaʻi i le vailaau faʻasaina e faia mai le afa laulau i le aso, ona faʻataʻitaʻiina lea mo le uluai laulau. O tagata maʻi e maua i le faʻafitauli o le tino / faʻamaʻi pipisi o le a manaʻomia se faʻasologa o fualaau. Pe a faatonuina le fualaau o fualaau faasaina i tagata matutua, o lo latou matutua e amanaia.

Pe a totogi le faʻamaʻi, e manaʻomia se faʻaititia o fua. Faʻatoʻa faia foi faʻatasi ma suiga i le mamafa o le tino, mamafa, o loʻo alu atu i se isi sone taimi.

Ona o le leai o se faʻamatalaga e uiga i le saogalemu o le faʻaoga, e le o faʻamaonia le vailaʻau mo tamaiti. I le tulaga o manuʻa, aʻo leʻi faia / maeʻa le gaioiga, ao faagasolo le vaitaimi o faʻamaʻi pipisi, o le tagata maʻi e tuʻuina atu i insulin i se taimi le tumau.

Aua nei faʻaaogaina ma Bozetan. E i ai le faʻamaoniga na aʻafia ai tagata gasegase oe na maua le chlorpropamide. Latou te maitauina le faateleina o le faʻamaonia o le faʻamaʻi (enzymes). E tusa ai ma meatotino o vailaau faʻasaina uma, o le faʻaaogaina o le excretion o meaola maile mai sela ua faʻaitiitia. E aofia ai la latou faaputuga, lea e oʻo atu ai i se aafiaga oona.

Fegalegaleaiga ma isi vailaau

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le chlorpropamide ma isi vailaʻau, o lona aafiaga e mafai ona faʻaitiitia pe faateleina. Fautuaga faʻatagaina aʻo le i aveina isi vailaʻau.

Faateleina o gaoioiga o fualaau oona e tupu pe a coadministered ma inisalini, o isi fualaau faasaina hypoglycemic, biguanides, pogai coumarin, phenylbutazone, fualaau faasaina tetracycline, inhibitors Mao, fibrates, salicylates, miconazole, streroidami, homone tane, cytostatics, sulfonamides, pogai quinolone, clofibrate, sulfinpyrazone.

O fualaau nei e faʻavaivaia ai le aʻafiaga o le chlorpropamide: o le gasegase, diuretics, adrenostimulants, estrogens, contraceptives tablet, gasegase tele o le acidic nicotinic, diazoxide, hormones thyroid, phenytoin, glucocorticosteroids, sympathomimetics, derivatives, Acetazolamide.

Chlorpropamide o se sui o le hypoglycemic lea e faatatau i le 1st generation sulfonylurea. E faʻatusatusa i latou o loʻo mulimuli mai, o loʻo i ai sona faʻaititialalo o le suka ma sili atu ona aʻafia itu. I le taimi nei, o le fualaau faasaina e masani ona le faʻaaogaina.

Faiga fualaau o fanau mo le maʻisuka

O nisi metotia e ono i ai se aafiaga i le suka o le toto. Aoao e uiga i filifiliga o le fanau mai mo fafine e maua i le maʻisuka.

O se fafine e maua i le maʻisuka e tatau ona feagai ma faafitauli lava e tasi e feagai ma le tele o fafine, e pei o le filifilia o se metotia mo le fanau mai. Ae ui i lea, e le pei o fafine e le maua i le maʻisuka, e tatau ona ia manatu pe faʻapefea ona aafia lona suka i le toto o le teteʻeina o le teteʻeina o ia.

O fualaau o le maʻisuka ma le fanau mai

I aso ua tuanaʻi, e leʻi fautuaina mai fualaau fualaau mo fafine e maua i le maʻisuka ona o suiga o le hormonal e mafai ona togafitia e togafitiga. Ole fua tele o hormones e mafai ona i ai sona aafiaga taua i le suka o le toto, lea e sili atu ai ona faigata mo tamaitai ona puleaina o latou maʻisuka. Ae ui i lea, o suʻesuʻega i ni faiga fou na mafua ai ona faʻamaopoopo faʻamalosia. O fualaau fou fou, e pei o le sauniuniga tuusaʻo Jess, e sili atu le saogalemu mo le tele o fafine, e le gata i le maʻisuka. Afai e leai sau poto masani e faʻaaoga ai lenei fomaʻi, faitau le fomaʻi e toe iloilo e uiga i papa. O fafine e maua i le maʻisuka oe filifili e faʻaaoga fualaau o le fananau mai o tamaiti e tatau ona maua le fua pito sili ona maualalo e faʻagata ai le aʻafiaga o le vailaau faʻamaʻi i luga o le maʻisuka.

Ae, o fafine e fananau pepe e tatau ona manatua o loo i ai pea le tele o le lamatiaga o le faʻamaʻi o le myocardial poʻo le faʻamaʻi i fafine e faʻaaogaina lenei metotia o le faʻasaina. Talu ai o tagata e maua i le maʻisuka ua i ai le tele o aʻafiaga o le maʻi fatu, e tatau i tamaitai ona feutagai ma se fomaʻi.

Maʻisuka ma isi faʻamaʻi faʻamaʻi

O fualaau o le fananau mai o fanau e le na o le pau lea o le auala e faʻaaoga ai hormones e puipuia ai le maitaga. E i ai foi injections, pulupulu, mama ma patches.

Injections ua avea ma se tagata lauiloa ona o se tasi o tui o le depro medroxyprogesterone acetate (Depo-Provera) e mafai ona puipuia le maitaga mo le tolu masina. I le faʻaaogaina o lenei metotia, e tatau i tamaitai ona mafaufau e uiga i le fananau mai fa fa taimi i le tausaga. Ae ui i lea, talu ai o le injection e faʻaaogaina ai le hormonone progestin, atonu e iai aʻafiaga e pei o le mamafa o le tupe maua, o le ulu ole lauulu e le manaʻoina, divaʻa, ulu o le ulu, ma le popole.

Afai e te le manaʻo e toso i totonu o le tolu masina, e mafai ona e faʻataʻitaʻiina se mea e teu ai le fanau. O se tamai palasititi-tutusa le paʻu e fetaui i lalo o le paʻu o lou lima. A oʻo i le taimi o le mea na toto ai, ona faʻasaʻo ai lea o le faʻataʻitaʻiga, o le homone lava lea e tasi o se tui.

O le isi masini fou e aofia ai i le vaega o le vavalalata, o le mama mama, lea e 21 aso leʻo. O lenei mama ua tuu i le pito i luga o le vaalele, pe a i ai, e te le lagonaina. E le naʻo le faʻataʻitaʻiga o le mama, ae o le estrogen foi, o lona uiga o fafine e faʻaaogaina e ono aʻafia i aʻafiaga e tutusa lelei ma faʻamaʻi papa.

Ma le mea mulimuli, o loʻo i ai se pusa togafiti. E pei o isi vailaau vailaau, mo se faʻataʻitaʻiga, lea e fesoasoani ia te oe e taofi le ulaula tapaa, e galue le patch contraceptive pe a faʻaaoga i le paʻu. O le gasegase o le estrogen ma le progestin i le vaiaso e tasi, ona suia ai lea i se mea fou, ua faia lea mo le tolu vaiaso i le laina. E le ofuina le patch mo le vaiaso lona fa (i le taimi o le paʻu), ona toe fai lea o le taamilosaga. I le isi itu, o aʻafiaga i le itu e mafai ona tutusa ma fualaau o le fananau mai po o mama mama, faʻatasi ai ma nisi mea e le fiafia i le vaega o le paʻu o loʻo e faʻaaogaina ai le patch.

E pei o fualaau o le fananau mai, o isi ituaiga o togafitiga o le hormonal e mafai ona aafia ai lou suka toto. Afai e te filifili e faʻaaoga se tasi o nei metotia, atonu e manaʻomia lou fetuʻunaʻi le fua o lau vailaʻau maʻisuka.

Maʻisuka ma masini inisinia

O masini inisinia (IUDs) o masini ia e faʻaofi i totonu o le fatu. O loʻo tumau pea le IUD mo se vaitaimi faapitoa seia maeʻa e le fomaʻi. Mo mafuaʻaga e le malamalama atoatoa fomaʻi, ole a puipuia e le IUD le fuamoa fuamoa mai le tuʻuina i totonu o le puipui o le uterine ma fesoasoani ai e puipuia le maitaga. E ui lava o le IUD o se auala sili ona talafeagai mo le fanau mai o fanau, o se tasi o tulaga lamatia o le faʻaaogaina o le masini o se siama i totonu o le matua.

O fafine e maua i le maʻisuka ua sili atu ona maualuga le lamatia o le atiaʻe o faʻamaʻi ona o latou maʻi, o le mea lea o lenei ituaiga o le fanau mai atonu e le o le filifiliga aupito sili lea pe afai oe maua le maʻisuka.

Maʻi maʻisuka ma faʻalavelave faʻasaina

Faatasi ai ma atugaluga e uiga i faʻamaʻi pipisi i feusuaiga, o auala faʻapipiʻi ua amata ona faateleina le lauiloa i fafine. I le puipuia o le sperm mai le oʻo atu i le tasi, o le faʻalavelave o le maitaga, faʻapea foʻi ma le faʻamaʻi pipisi, ua faʻaitiitia.

Mo le tele o fafine, o auala faʻasaʻo e mafai ona avea ma togafitiga faʻamalosi lelei, ma le condoms ma le diaphragms vavalalata e le aʻafia ai le toto suka. Ae taua tele, peitaʻi, ia malamalama o auala faʻatapulaʻa o loʻo i ai le tele o mea leaga e sili atu nai lo papa ma e tatau ona faʻaaogaina tatau, faatasi ai ma feusuaiga uma. E le gata i lea, o fafine e maua i le maʻisuka atonu e sili atu le lamatia o le faʻafefeteina o le fefete aʻo faʻaaoga le diaphragm.

Maʻisuka ma le faʻamaʻi

Mulimuli ane, masalo o le auala aupito sili ona saogalemu o le fanau mai, o le faʻamaʻi pipisi e faʻaaogaina ai se taotoga e taʻua o le tui pipili. Ae peitai, o lenei, o se auala tumau o le faʻasaina o pepe pe afai o loʻo taoto se fafine. O le faʻatuatuaina o lenei auala e lelei Pro, ma o le mea moni e tumau e mafai ona "tetee" pe afai e le 100 pasene mautinoa e te le manaʻo i tamaiti.

O le isi itu e fiafia ai i lenei auala mo fafine e maua i le maʻisuka o le faʻamaʻiina o le tino e le afaina ai le maualuga o le suka o le fafine. Ae ui i lea, o le taotoga e le o iai se faʻalavelave, e aofia ai faʻamaʻi ma isi faʻafitauli.

Po o le a lava le mea e te filifilia, o se auala faatuatuaina o le fanau mai o se mea taua mo tamaitai e maua i le maʻisuka, talu ai o se maitaga e leʻi fuafuaina e fesoʻotaʻi ma se lamatiaga i le soifua maloloina o le tina ma le tamaitiiti. O le tauaveina o lou tiute mo lau soifua maloloina e tuʻuina oe i le nofoa o le avetaavale.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

Talosaga

O le fualaau e tuʻuina taʻitoatasi, i le amanaʻiaina o faʻamaoniga o le glycemia ma le glucosuria. Ole fua muamua ole 250 mg / aso, mo tagata matutua - 100-125 mg / aso, o le umi o le aoga e 3-5 aso. Ma, e faalagolago i le aafiaga, o le fuainumera e faasolosolo malie pe faʻaititia e le 50-125 mg ma se vaitaimi o le 3-5 aso. Ole fua maualuga o aso taitasi e 500 mg.

O le fua faatatau o le tausia o le 100-500 mg / aso, e fuafua i le tulaga o le maʻi, o le taimi ole pulega e 1 l / aso ile taimi o le aoauli. Pe a suia sui o le hypoglycemic acid i le chlorpropamide, e tatau ona faʻaaogaina fualaau faasaina muamua ma tatau ai ona fuafua i le dose ole 250 mg / aso.

O le faʻaaogaina umi o le vailaʻau e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaitiitia o le lagona lelei i vailaʻau o le hypoglycemic oral.Pe a faaopoopo le chlorpropamide i togafitiga muamua o inisalini (i mataupu e le sili atu i le 40 iunite o le inisalini i aso taitasi), o le fua o le insulin e masani lava ona faaititia e le 50%.

Faʻamataʻuga itu

- o le hypoglycemia o le fesuisuiai o le mamafa, e oʻo i le vaʻa,
- faʻafitauli o le lesepisipisi (faʻalavelave, vili, lagona o le atoatoa i le manava),
- paʻu AR (mumu, urticaria),
- o nisi taimi - leukopenia, agranulocytosis,
- e seasea lava ona tupu - faʻamalosi faʻamalosi, thrombocytopenia, anemia aplastic.

Auala e faʻaoga ai: fuataga ma togafitiga

Totonu. I le maʻisuka faʻamaʻi ma le maualuga o le hyperglycemia ma le glucosuria, latou te amata i le 0.5 g i le aso, i le taeao, 30 minute ao lei faia se taumafataga.

I fua o le maʻisuka ituaiga - mai le fua o le 0.25 g, i le leai o se aafiaga i totonu o le 1 vaiaso, ua faateleina le fua ile 0.5 g, ma i nisi tulaga i le 0.75 g. I le leai o se aafiaga o se fualaau o le 0.75 g, o le isi pulega e le talafeagai.

Faʻatasi ma le maʻisuka insipidus - 0.1-0.15 g / aso.

Faatonuga faapitoa

Le siakiina e le aunoa le anapogi o le toto glucose ma pe a uma ona taumafa Hb glycosylated, o glycemia i aso taitasi ma glucosuria e talafeagai.

Mo faʻaleagaga, faʻalavelave faʻapipiʻi, faʻamaʻi pipisi, aʻo maitaga, faʻafeiloaʻi le tumau ole maʻi ile insulin.

E tatau i tagata maʻi ona lapatai mai e uiga i le ono mafai ona maua ni gaioiga o le hypoglycemic, aemaise lava i taimi o faʻamaʻi pipisi poʻo taimi o le le paleni.

O faʻamaoniga o le hypoglycemia e mafai ona faʻamalosolo pe le o iai i tagata matutua ma gasegase o le neuropathy poo le taimi foi e maua ai beta-blockers, clonidine, reserpine, guanethidine poʻo isi sympatholytics.

Afai e talafeagai le fesiitaiga o le tagata maʻi mai togafitiga o le inisalini mo le puleaina o le chlorpropamide, o le inisalini o le inisalini e mafai ona taofia vave, ma afai e maua e le maʻi le silia ma le 40 PIECES / aso, ona mafai lea ona amata le togafitiga i le chlorpropamide i le 50% le faʻaititia o le inisalini i nai aso muamua.

Pe a totogi le maʻisuka, o le malosi o le insulin e faateleina (atonu e faʻaitiitia ai le manaʻomia o le vailaʻau).

E tatau ona faia le fetuunaiga ma se fesuiaiga o le tino o le tagata maʻi, o le olaga, aua o le lamatiaga o le hypoglycemia ua faateleina.

Aʻo faagasolo le taimi o togafitiga, e tatau ona faʻaeteete pe a ave taavale afi ma auai i isi gaoioiga matautia e ono lamatia ai le gauai ma le saoasaoa o tali o le psychomotor.

Fesili, tali, iloiloga o fualaau faasaina Chlorpropamide


O le faʻamatalaga ua tuʻuina atu e faʻamoemoe mo fomaʻi ma fomai tipitipi. O faʻamatalaga sili ona saʻo e uiga i le vailaau oona o loʻo i totonu o faatonuga e faʻapipii i le afifiina e le gaosiga. E leai se faʻamatalaga tuʻuina i luga o lenei poʻo soʻo se isi lava itulau o la matou 'upega tafaʻilagi e mafai ona avea ma sui o se suʻega a le tagata lava ia i se tagata tomai faapitoa.

Pharmacology

Faʻatupulaia le faʻasaʻoina o le inisalini mai vevela beta pancreatic ma faateleina le numera o faʻasalaga inisalini i totoga faʻatatau. O loʻo i ai galuega faʻapitoa.

E lelei le faʻaleleia mai le vaega o meaʻai, e maua i totonu o le toto i totonu o le itula muamua pe a maeʻa le pulega. Fmax ausia i le 2-4 itula1/2 - 36 itula E faʻamalosi e fatugaʻo (80-90% o le fualaau) mo le 96 itula, e aofia ai 20-30% le suia. O le faʻaaogaina o le hypoglycemic pe a mavae le tasi o le dose e 24 itula.

Faʻasalaga

Togafitiga: ma le faʻaaogaina o le kulūkose i totonu, togafitiga o fualaau poʻo meaʻai. I se faʻalavelave ogaoga (e seasea lava) faatasi ai ma le coma ma le faʻasalaga - o le faʻaofiina o se vaifofo o le glucose 50% ma le faʻafefete o le 10% glucose (ia tausisia le maualuga o le kulukose o le toto i luga aʻe o le 100 mg / dl), maitauina lelei le maualuga ole kulukose toto mo le 24- 48 h

Fefaatauaiga

Ulutala Le taua o le Wyszkowski Index ®
Chlorpropamide 0.0007

Le 'upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani RLS ®. O le encyclopedia autu o fualaau faasaina ma oloa o le fale talavai o loo aofia ai le Initaneti Rusia. O le fualaau faasaina Rlsnet.ru e maua ai e tagata faaaoga avanoa i faatonuga, tau ma faamatalaga o fualaau faasaina, supplements dietary, masini faafomai, masini faafomai ma isi oloa. O le faʻamatalaga faʻamalositisi e aofia ai faʻamatalaga e uiga i le tuufaatasiga ma le faiga o le faʻasaolotoga, gaioiga faʻamalositino, faʻamaoniga mo le faʻaaogaina, faʻamaʻi, aafiaga i itu, faʻamalositino, auala faʻaaogaina fualaau oona, kamupani vailaʻau. O le tusi fualaau oona e aofia ai tau mo vailaʻau ma vailaau faʻatau i Moscow ma isi 'aʻai Rusia.

E faʻatagaina le tuʻuina, kopi, faʻasalalau faʻamatalaga e aunoa ma le faʻatagaga a le RLS-Patent LLC.
Pe a sii mai faʻamatalaga faʻamatalaga ua lomia i luga o itulau o le site www.rlsnet.ru, e manaʻomia se fesoʻotaʻiga i le punavai o faʻamatalaga.

E tele mea sili ona manaia

Ua taofia aia uma.

Faʻaaoga pisinisi o meafaitino e le faatagaina.

O le faʻamatalaga ua faʻamoemoeina mo fomai.

Tuua Lau Faamatalaga