Le uiga o le fualaau faasaina Siofor 850, iloiloga o fomai ma tagata gasegase

I le togafitiga o le maʻisuka, o Siofor 850 pauna e lauiloa, o lona faʻaaogaina foi e maua mo le paʻu mamafa. O fualaau taatele e fesoasoani e faatumauina maualuga le kulukose o le toto, ma faigofie ai le maʻisuka. E taua tele mo tagata maʻi o loʻo ave Siofor e iloa le tui, faʻalavelave faʻamaʻi ma ono lamatia le ola maloloina, ae le faalagolago i na o iloiloga.

O le vaega o biguanides e aofia ai le fualaau faasaina Siofor 850, o se vailaau faʻamalolo o le hypoglycemic. O le oloa e aofia ai le metformin oona, lea e maua ai se faʻaitiitia o le maualuga o le kulukose o le toto ma le postline. Ona o le leai o se faʻaosofia o le gaosiga o le inisalini, o le maʻi e le maua ai le hypoglycemia, o le mea lea, e lauiloa. Faʻamalo e ala i le tuʻuina atu.

O le gaioioiga a Siofor e faʻavae i luga o le galuega a le metformin malosi. E tasi i le tino, e taofia ai le gaioiga o le gluconeogenesis ma le glycogenolysis, ma faʻaitiitia ai le kulupu o le kulukose i le ate. O musika e faʻalauteleina lo latou gauai i le inisalini, lea e faʻapupulaina ai le mimiti o le kulukose i luga o latou itu ma lona faʻaaoga mulimuli ane i le aveesea mai le tino e aunoa ma se afaina.

Metformin e faʻalavelaveina ai le inu o suga i totonu o le manava, o loʻo galue i luga o le glycogen synthetase enzyme, lea e faʻaosofia ai le faʻaogaina o le glycogen i totonu o sela. Faafetai, o le felauaiga o le kulukose membran proteins ua faaleleia. E le gata i lea, o le metformin e afaina ai le lipid metabolism, e faʻaitiitia ai le cholesterol, faʻasolosolo faʻamaʻi, e saofaga i le paʻu o le mamafa.

E naʻo le lua faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le maʻisuka Siofor: ituaiga 2 ma le maʻisuka i luga o le mamafa. O le fualaau faasaina ua faatonuina i le le i ai o se aafiaga i le aveesea o le mamafa pe a faʻaaoga tapulaa mea taumafa ma gaoioiga faaletino.

E mafai e fomaʻi ona fautuaina se vailaau i le tulaga o le monotherapy pe faʻafefiloi faʻamaʻi ma vailaau faʻamalosi e pei o le hypoglycemic e faʻaaogaina tautala ma inisalini.

Siofor papaa mo le maʻisuka o loʻo i ai le tulaga sili ona lelei - o se faʻaitiitia o le gaosiose gaosiga ma vave faʻapupula.

Siofor mo le gau o le mamafa

O le maʻisuka e mafatia i le mamafa o loʻo faʻamatalaina Siofor mo le gau o le mamafa, lea e faʻaleleia ai le aafiaga o le paʻu o le mamafa i luga o tua o auala le lelei e pei o meaai ma taʻaloga.

O le le lelei o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino e se tagata e le o le maʻisuka e tele pe a faʻatusatusa i mea lelei - o loʻo i ai se tulaga lamatia o le faʻalavelaveina o le ate ma fatuga, ma maua ai faʻafitauli i le vaega o meaʻai.

Mo se tagata soifua maloloina ma sina mamafa o le tino poo le maʻisuka ituaiga muamua, Siofor 850 mo le gau o le mamafa ua solia.

Faatonuga mo le faaaogaina Siofora 850

Pe a tufatufaina tupe mai se fale talavai, e tuʻuina atu faʻatasi ma faatonuga mo le faʻaaogaina o le Siofor 850, lea e faʻamalosia mo le masani. O le pepa tuʻuina atu o loʻo faʻamatalaina i totonu - o laupepa ma se lanu paʻepaʻe paepae o le biconvex.

O le tasi o fualaau e aofia ai le 850 mg o le vailaʻau metformin hydrochloride, o meaola o le hypromelilose, povidone, magnesium stearate, ma le macrogol ma le titanium dioxide o loʻo faʻaalia i totonu o le atigi. O le fagu e aofia ai le 4 paʻu o 15 papa.

I le faaopoopo atu i le maualuga o le 850 mg, o loʻo i ai fualaau faʻasaina ma le 0.5 ma le 1 g o le mea galue malosi i le tuufaatasiga.

Faʻatasi ma le maʻisuka

O faʻamatalaga o loʻo faʻaalia ai le auala e ave ai Siofor mo le maʻisuka. O fualaau faasaina e manaʻomia ai le faʻafofoga tautala ile taimi poʻo le maeʻa foi o se taumafataga. Ole vailaʻau ma faʻasologa e faʻatonuina e le fomaʻi e fuafua i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

Mo tagata matutua e iai le monotherapy, o le laulau e faʻataʻitaʻiina i le aso, pe a maeʻa le lua vaiaso e oʻo atu le dose ile 2-3 fasi vaega. O le siitia malie o le taumafa ma le aumaia i le averesi o aso taitasi e faaitiitia ai aafiaga o le manava ma le fatu.

Ole maualuga pito ile aso ile 3000 mg.

I le tuufaatasiga o togafitiga, o le fualaau o le Siofor ua faaitiitia - pe a fegalegaleai ma le inisalini, e 3000 mg i le aso e vaevaeina i ni tootoo se tolu, e faasolosolo malie ona faateleina mai le tasi laulau i le tolu. O le tele o le inisalini e fuafuaina e le fomaʻi.

Mo tagata matutua, o laʻititi o platinma creatinine e faʻamalamalamaina. Ole iloiloga masani ole galuega ole fatuga e aloese mai aafiaga le lelei ole fualaau faasaina. O le faʻamasinoga e faʻaitiitia foi i le mataupu e faʻaaoga e tamaiti 10-18 tausaga.

Mo i latou, o le fua aupito maualuga o aso taitasi o Siofor o le 2000 mg mo le 2-3 taimi, togafitiga e amata i le ave tasi o le api.

E naʻo maʻisuka e mafai ona faʻaaoga le vailaʻau Siofor mo le gau o le mamafa. O le faʻaitiitia o le faʻamasinoga i le toto, o le kulukose e sili atu ona aʻafia e totoga o meaʻai mai meaai, lea e oʻo atu ai i le paʻu mamafa.

O se tagata soifua maloloina e faʻapipiʻi fualaau ma faaopoopo le avega i luga o le ate ma fatuga.

Suesuega e endocrinologists lapatai atu o le ave faʻamalositino na o oe lava e aunoa ma se fomaʻi o loʻo faʻatonuina e afaina ai lou soifua maloloina - taʻavale, manava, tui o le intestinal, ma le pancreatitis.

Mo le maʻisuka, e fesoasoani Siofor e aveesea le mamafa, ae le mafai ona suia meaʻai ma taʻaloga o loʻo faʻatino lelei i aso uma. Togafitiga ma le fualaau faasaina e aofia ai le tausisi i meaʻai, tufatufaina atu ma le tufatufaina atu o meaʻai o gaʻo i le gasologa o le aso. E fautuaina le toʻatele o tagata mamaʻi e faʻaititia a latou kalori e pei ona faʻatonu e latou fomaʻi.

Faʻaiʻuga

O se otootoga i vailaau faʻamaonia o loʻo faʻaalia ai aʻafiaga o Siofor, lea e aumaia ai le le toʻa i le taimi o togafitiga:

  • Siofor 850 paʻu e mafua ai le solia o aʻafiaga, afu, vomiting, manava manava,
  • faaitiitia le fiaai, se tofo o le uamea i le gutu, tiga i totonu o le manava,
  • hyperemia, itching, urticaria,
  • lactic acidosis, faaitiitia le absorption o vitamini B12, faaititia le concentration (lamatia ai le anemia),
  • hepatitis, galuega leve o le tino.

O se masalosalo o metformin e lamatia ai faʻamatalaga nei o le maʻi:

  • lactic acidosis, o se vaivaiga, faaletonu o le manava,
  • moe, vili, manava manava, tiga o le manava, o le maʻi atonu e lagona le maʻi,
  • le maalili o le maalili, faʻaitiitia le mamafa, bradyarrhythmia,
  • tiga o musika, le mautonu, le mautonu.

E le fautuaina e le kamupanono le inuina o le ava i le togafitiga ma Siofor poo le aveina o vailaʻau oona. Faaaoga faʻaeteete ma le vailaau faʻasaina ma le danazol, epinephrine, fomaʻi faʻamataʻu tautala, glucagon. O hormones thyroid, phenothiazine ma ona mea e maua mai ai, o le kulicoticic acid e faʻapipiʻi faʻatasi ai ma papa e faʻaosofia ai le maualuga o le kulūkose.

O le fua o le metformin e faʻaleleia ma le faʻaeteete ao faʻaaogaina i fualaau oona, cimetidine, furosemide, kemukino, glucocorticoids, diuretics ma le beta-adonergic agonists.

O inhibitors ACE, antihypertensive drugs, inulin, acarbose, sulfonylurea ma salicylates e mafai ona faʻaleleia le aafiaga, o le mea lea, e manaʻomia ai le faʻatoʻaina o Siofor.

E leai se aoga o fualaau faasaina i le puleaina o felauaiga ma auala.

Contraindications

Faʻatasi ai ma faʻamaoniga, o loʻo i ai faʻasolega ia Siofor. O le vailaau faasaina ua faasaina mo le faaaogaina e tusa ai ma nei tulaga:

  • faʻatasi ai ma le ketoacidosis o le maʻisuka, uluaʻi maʻi, le faʻaaogaina o le maʻisuka, le faʻaaogaina o le tino,
  • faʻamaʻi, faʻamaʻi pipisi, maʻi faʻamaʻi pe faʻasolo,
  • ate, fatu, faaletonu o le tino,
  • o le ava malosi, inu ava malosi,
  • tausaga e oo atu i le 10 tausaga pe silia atu i le 60 tausaga,
  • faʻaaoga umi-taimi e taʻitaʻi atu ai i vaisu,
  • maʻitaga, susu susu,
  • allergies ma le faʻalauteleina o le lagona lelei i mea e maua ai,
  • pe a fai ni faʻamalositino faaletino, avega mamafa.

E mafai ona filifili se laina sili atu le taugofie o le Siofor mo le gaioiga galue mai le lisi lenei o fualaau faasaina:

  • Laʻau,
  • Glycon
  • Glyminfor,
  • Glyformin
  • Glucopeli, Glucophage Long,
  • Langerine
  • Methadiene
  • Metospanin
  • Malu,
  • Nova Met
  • NovoFormin,
  • Sofamet
  • Formin,
  • Formin Pliva.

Tau mo Siofor 850

E mafai ona e faatauina ni pusa pepa pepa a Siofor papa mo se tagata matua ma se tamaititi i se faleoloa i luga o le initaneti poʻo se poloaiga e tusa ai ma se faʻamaumauga ma se faʻamalosaga e ala i se fomaʻi. O le tau o ia mea e faalagolago i le maualuga o le fale talavai.

O le tau faʻatusatusa o Siofor 850 i le falemaʻi masani o le 290-330 rubles mo le 60 papa.

I luga o le Initaneti e mafai ona e maua le taugata - o le tau o le fualaau faasaina o le a 270-290 rubles, ae o le a tatau ona e totogi mo le faʻasalaga.

Faʻamatalaga e uiga ia Siofor

E iai loʻu maʻisuka ituaiga 2 ma ua mamafa tele mo le lima tausaga. I le tausaga talu ai, sa faatonuina ai e se fomaʻi Siofor i le maualuga o le 850 mg. Ou te aveina e tusa ai ma se fua saʻo ma mo le ono masina talu ai ua ou lagona le lelei - o laʻu kulukosese e masani lava, o le mamafa o loʻu tino o loʻo faaitiitia, ma o le a sili atu ona faigofie le gasolo solo. Ou te le o vaʻavaʻai atu mo aʻu lava.

Ou te mulimuli i laʻu ata ma vaai pe faapefea ona filifili ni auala fou-paʻu mo le paʻu o le mamafa. Na fai mai se uo o le maʻisuka ua amata ona aveesea le mamafa mai le vailaau na faatonuina e lana fomai, e ui lava na te leʻi alu i se meaai. Na ou fiafia i ai, ma na amata ona ou vaavaai mo Siofor. Na foliga mai na i ai ni ona taunuuga ogaoga, o lea sa ou musu ai i le miti o le leiloa o le mamafa ia te ia - o le soifua maloloina e sili ona taua.

Veronica, 51 tausaga

I le fomaʻi mulimuli a le fomaʻi, na maua ai au i le maʻisuka ituaiga 2. Sa matua le fiafia le faalogo ia te ia, aua e tatau ona e ave fualaau. Sa faatonuina aʻu Siofor i se fualaau itiiti, lea e tatau ona fafagu i le masina e toe aumaia le kulukose i le masani. Ou te le o iloa le aafiaga o le vaifofo, ae ou te manatu o le a fesoasoani Siofor e taulimaina faailoga le lelei.

O le faʻamatalaga o loʻo i totonu o le tusitusiga e mo naʻo le taʻiala. O mea o le tusiga e le valaau mo togafitiga tutoʻatasi. E naʻo se fomaʻi agavaa e mafai ona faia se faʻamautinoaga ma tuʻuina atu fautuaga mo togafitiga faʻavae i luga o uiga patino o se tagata maʻi faapitoa.

Siofor 850: iloiloga mo le maʻisuka, pe faʻapefea ona ave le fualaau faasaina?

E toatele e fiafia i le fesili i le aoga o le Siofor 850 paʻu mo le mamafa o le paʻu, faʻapea foʻi togafitiga o le maʻisuka.

E tatau ona maitauina o Siofor 850 o se tasi o fualaau aupito sili ona aoga e faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2. E le gata i lea, latou te saofaga i le lelei o le gau o le maʻi. Ma e pei ona e iloa, toetoe lava o tagata gasegase o loʻo i ai le faʻamautinoaga o loʻo i luga e mafatia i le mamafa.

O lenei vailaʻau e iai faatonuga mo le faʻaaogaina, lea e fai mai o lenei vailaʻau o loʻo i totonu o biguanides e fesoasoani i le lelei o le gau o le maʻi. I le taimi lava e tasi, o le Siofor 850 fualaau faasaina e le gata ina faaititia ai lenei faailoilo, ae tumau foi i le tulaga saʻo mo se vaitaimi patino.

O ia galuega e mafai ona o le mea moni o lona tuufaatasiga e aofia ai se vaega e pei o le metformin. E le gata i lea, i le tasi laulau, o lona fua faatatau e valu selau ma le limasefulu mita.

O le mea moni, pei o se isi fualaau faasaina, o le Siofor 850 e aofia ai le matauina o se vailaau manino, faapea foi ma isi fautuaga e faatatau i le tatau ona faaaoga o fualaau. O loʻo tuʻuina atu e le fomaʻi, o loʻo faʻamaonia lenei fualaau mo le faʻaaoga e le tagata maʻi.

Aisea e fautuaina ai e fomaʻi fualaau faasaina?

E pei ona e iloa, maualuga maualuga le suka e sili ona matautia mo le tino o tagata uma.

E lē gata i lea, e le gata ina afaina ai le gaioiga o totoga o totonu, ae o loʻo aʻafia ai foi le soifua maloloina o tagata.

E mafua mai i le mea moni o le tele o mataupu e iloa pe a pa'ū se tagata maʻi na i ai faafitauli i le maualuga maualuga o le suka ma, e tusa ai ma lea mea, na iʻu i le maliu o le tagata maʻi.

O le mea autu o loʻo i ai le faʻaititia o le suka e metformin. O ia lea e aʻafia lelei uma lava gaioiga i totonu o le tino e fesoasoani i le faʻaaoga lelei o le kulūkose ma le faʻamautuina o lona maualuga i le toto o le tagata maʻi.

O le mea moni, i aso nei e tele vailaʻau eseese e faʻaaogaina mo se auiliiliga auiliili. Ae o lenei vailaʻau, faʻaopoopoga i le galuega tauave o loʻo faʻamatalaina i luga, e fesoasoani foi i le tagata maʻi e le maua le mamafa. O le fualaau faasaina Siofor 850 lea e masani ona faatonuina mo le manua, lea e masani ona o faatasi ma le ituaiga o maʻisuka ituaiga 2.

Fomaʻi fautuaina e faʻaaoga lenei vailaʻau i le mataupu pe a maua se taumafa maualalo-kalori ma se tele o le faamalositino e leʻi maua ai le mea e manaʻo ai. Ae e le manaʻomia ona e mafaufau e mafai e se tasi ona amata ona tago i nei fualaau aina, ma faʻamoemoe o le a vave ona aveesea lona mamafa.

O papa taʻitasi e aofia ai le 850 mg o le metformin o loʻo gaosia ai le eletise. O le vaega lena o le fualaau faasaina lea e fesoasoani i le tino e feagai ai ma le suka maualuga.

Afai o le tagata maʻi ua i ai soʻo se faʻailogaina i le faʻaaogaina o lenei vailaau, ona mafai lea e le fomaʻi ona suia i soʻo se isi lava vailaʻau faʻatasi ma se faʻalavelave tutusa.

E le gata i lea, e mafai e tagata taʻitoʻatasi ona suʻesuʻeina tutoatasi ia iloiloga o isi gasegase oe na latou faʻaaogaina lenei vailaau ma talanoa e uiga i le latou poto masani i lenei tulaga.

Fualaau faasaina

E pei ona taua i luga, o le tuufaatasiga o lenei vailaʻau e aofia ai le tele o vaega, e taua o le metformin, lea e maua ai le faʻaititia o le suka.

E taua foi le maitauina o lenei vailaʻau o se vailaʻau faʻasaina, o lea e tatau ai ona e gauai i taimi uma i le manuia o le maʻi i aso muamua o le aveina o vailaʻau. Afai a maeʻa le fua muamua e leai ni aʻafiaga e tupu, ona mafai lea ona faʻaauau togafitiga.

O le mea moni, i nisi o tulaga, o le metformin e mafai ona mafua ai se faʻalavelave matuia i le soifua maloloina o le tagata maʻi. E masani lava ona tupu i tulaga e le tausisia ai e le tagata maʻi le vailaʻau ua fautuaina, faʻapea foʻi ma taimi e maua ai faʻamaʻi maʻi.

I luga o le Initaneti e mafai ona e maua le tele o iloiloga e uiga ia Siofor, lelei ma le lelei. O aʻafiaga e fesootaʻi ma le mea moni e le o tagata uma e iloa le auala e lelei ai le siakiina o le maualuga o le suka, ma o lenei, i le itu, e mafai ona mafua ai le matuia o le soifua lelei.

I le maʻisuka, e iloa e masani ona fuaina le maualuga ole kulukose toto. Afai e le faia lenei mea, ona oʻo lea i le taimi e ave ai lenei fualaau faasaina, e ono paʻu le maualuga o le suka i le toto, ma o se taunuuga e amata ai e se tagata ona atiae se tulaga o se tuaa poo se maʻi suka.

Ina ia aloese mai nei tulaga, e taua le malamalama i le auala e ave ai vailaʻau, ma o lea e taua ai le asiasi i fomaʻi i le taimi.

E na o se fomaʻi e mafai ona tuʻuina atu se fautuaga atoatoa i le auala e ave ai ina ia le afaina ai le maʻi, ae fesoasoani e toe faʻafoisia lona soifua maloloina.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o laupepa

Aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau mo togafitiga o le maʻisuka, e taua tele le feutagai ma lau fomaʻi.

A o faagasolo feutagaiga, o le endocrinologist, i le amanaia o faamatalaga na maua i le taimi o le suʻega, o le a fuafua ai le fua o le fualaau faasaina ma le faasologa mo le pulega.

E pei lava o isi fualaau faasaina, o fualaau Siofor 850 e tele naua mea e teteʻe ai.

O le tele o faʻatauiga o:

  • Ituaiga 1 faʻamaʻi suka
  • ituaiga eseese o le faʻafitauli o le maʻi, lea e mafai ona mafua mai i vaega o loʻo avea ma vaega o tupe o loʻo i luga,
  • se tuaa poʻo se coma
  • acidosis
  • gaʻo po o le ate
  • faamai e mafua mai i se siama po o se faamaʻi o se ituaiga ituaiga,
  • fatu fatu o loʻo i totonu o se tulaga ogaoga o le atinaʻe,
  • taotoga
  • o faʻamaʻi faʻamaʻi e matua televave,
  • ava malosi
  • talavou maʻi
  • fafine o susu ma o loʻo maʻitaga,
  • o se auala faigata o le maʻisuka i le tikeri lona lua.

O le tele o faʻailoga e faigofie lava ona iloa, ua lava lava le faia o se suʻega faapitoa e se tagata poto faapitoa.

E tusa ai ma se faʻalavelave faʻalavelave, e tatau lava ona e malamalama tonu i vaega o vaega o se vailaau faapitoa ma le auala e mafai ona aafia ai le tino o le maʻi.

O le vaega taua o se vaega o lenei vailaʻau e metformin. O le mea lea, e amata ai, e manaʻomia e le tagata gasegase ona iloa pe iai sana tali i lenei vaega.

Faʻavae i luga o lenei mea, e faigofie lava ona faʻamaʻu e mafai ona puipuia le aʻafiaga o le tino e mafai e metformin i nisi taimi. O le mea taua o le iloa lelei poʻo a ni aʻafiaga o aʻafiaga i luga o le tino, ma o loʻo i ai foi le faʻasaʻo. E taua foi le faia o se suʻega atoa i se taimi talafeagai ma malamalama i uiga o lou tino.

I le ala, e taua le matauina o le lisi oi latou o loʻo faʻasaina lenei vailaʻau e aofia ai e le gata o tamaiti, ae o tagata matutua foi.

E mafai foi ona latou faʻaalia aʻafiaga malolosi e afaina ai le soifua manuia o le tagata maʻi.

Lapataiga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Fomaʻi fautuaina e ave le Siofor 850 faʻamautinoa e tusa ai ma faatonuga. I lenei tulaga, e taua le mataʻituina le tulaga o le ate i le taimi atoa o togafitiga. E faia lenei mea i le pasia o iloiloga talafeagai.

E mafai foi e le fomaʻi ona faatonuina le tagofia o fualaau oona i le taimi e tasi, lea e faʻaitiitia ai foi le maualuga o le suka o le suka o le toto. E moni, e naʻo le fomaʻi e mafai ona taʻu saʻo ia oe le tele o fualaau o se vailaʻau faʻapitoa i le aso e te manaʻomia e ave.

E le gata i lea, e taua le faamasani oe lava i faatonuga mo le faʻaaogaina o vailaau muamua. E masani lava, o le faʻamatalaga o loʻo i ai faʻamatalaga i le auala e saʻo ai le vailaʻau, i le a le vailaʻau, ma faʻamaʻi foʻi faʻamaʻi.

E taua le manatuaina, i le tulaga o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina tutusa, e mafai ona faatagaina se toso malosi o le suka toto. E le gata i lea, e le tatau ona galo ia i tatou Siofor 850 analogues, lea e pei o vailaʻau o loʻo i luga, o loʻo faʻamoemoe i le faʻaitiitia o le kulūkose toto.

O le mea lea, afai e te tago i nei vailaʻau faʻasaina i le taimi lava e tasi, e mafai ona e faʻaitiitia le faʻaitiitia o lenei faailoilo, lea e oʻo atu ai i le atinaʻega o coma poʻo tuaa.

Ma o le mea moni, e taua tele le iloa pe o le a le umi e maua ai se vailaʻau faapitoa, ma o vailaʻau e mafai ona faia tutusa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te faʻaaogaina togafitiga o sulfonylurea, e mafai ona e oʻo atu i se tulaga o le hypoglycemia poʻo le glycemic coma.

Ina ia puipuia lenei mea, e taua tele le fuaina o le suka toto ma naʻo pe afai e tatau ona ave lenei vailaʻau.

Ae o le aoga autu o le metformin, o le vaega autu o Siofor, e manatu e le afaina ai le natura masani o le inisalini.

E faʻafefea ona aʻafia le tino o le tagata i fualaau faasaina?

Ua maeʻa ona taʻua i luga le tulaga e mafai ai ona e faʻaaogaina lenei vailaʻau, ma e sili atu ona lelei le sui i se isi vailaʻau.

O le faaiuga e amata le faʻaaogaina o fualaau mo togafitiga poʻo le faalēaogāina o le tofiga e tatau ona faia e le fomaʻi i luga o le auiliiliga o auiliiliga na maua i le taimi o le suʻega o le maʻi.

Ina ia malamalama atili i auiliiliga pe a mafai ona faʻaaogaina, ma a sili atu le lafoaia o le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega, e tatau ona e malamalama i le auala e aafia ai le tino o le maʻi ma o fea foi galuega.

O le gaioiga o fualaau faasaina i totonu o le tino o le tagata e faʻamoemoe i le faia o nisi o galuega tauave:

  • O le Siofor 800 poʻo le 850 e iai sona faʻalavelave i luga o le kulukose i totonu o le ate, ma e le mafai foi ona faʻatagaina le faʻagasologa mai le glycogen reserves,
  • e aʻafia ai le faʻagasologa o le felauaiga o lenei oloa i gaʻo uma ma matagaluega o le tino,
  • e taofiofia ai le faʻaaogaina o le kulukose e puipui o le totini,
  • e sili atu ona maaleale le tino i le inisalini, lea e mafai ai ona faʻamalosia le fausia o le kulūkose, e faʻaitiitia ai lona maualuga i le toto.

E le gata i lea, e taua tele i le maʻisuka ia malamalama pe o le a le vailaʻau o le vailaʻau e sili ona lelei. O le tele lava o taimi, e popole ai tagata gasegase e uiga i le tele o taimi o le aso e tatau ai, ma le tele foi. E i ai se manatu i tagata maʻi e faapea, o le umi e ave ai e le tagata maʻi le fualaau faasaina, o le maualuga foi lona aoga.

E masani lava, o le fomaʻi e masani ona faatonuina se togafitiga e faʻavae i luga o faʻamaumauga taitasi a tagata maʻoti taitoatasi, ae ui i lea, o faatonuga mo le faʻaaogaina o le vailaʻau faʻamaonia le fua ma le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

O le fualaau o le fualaau faasaina ua faatonuina e le endocrinologist, e taitaia e uiga o le gasegase o le faamai, sugar ma faailoga o tagata taitoatasi o le soifua maloloina o le maʻi.

O le tuufaatasiga o Siofor ma isi fualaau faasaina, iloiloga ma lona tau

Na taʻua i luga o le Siofor 850 e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi vailaʻau.

Afai e manaʻomia, soʻo se tagata maʻi e mafai ona 'ave le vailaʻau faʻatasi ma isi vailaʻau.

Aʻo leʻi faʻaaogaina Siofor o se vaega i le taimi o faʻamalosiaga faʻapitoa, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi e uiga i le suia o vailaau o vailaau.

O le tele o taimi, o le vailaʻau Siofor 850 ua faʻatasi ma:

  • soo se togafitiga o le inisalini
  • se sooupu e faamoemoe e faaitiitia le adsorption i le inumaga,
  • inhibitor
  • sulfonylurea,
  • thiazolidinediones.

I le tau o Siofor i le tau o tau. I falemaʻi, o le tau o Siofor 850 e seasea sili atu i le fa selau rubles. Ae atonu e maualuga pe maualalo, e faalagolago i le tagata e gaosia le fualaau faasaina, ma le itulagi e faatauina ai le vailaau i Rusia.

E tatau ona fai mai e toetoe o toe iloiloga i le faʻaaogaina o tupe e lelei. Afai ei ai moni le maʻisuka ituaiga 2, ma e le o iai i se tulaga ogaoga o le vasega, ona oʻo loa lea i le vaiaso lona lua ole togafitiga lelei o le talosaga. I isi tulaga uma, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi mo fautuaga faaopoopo.

Afai o le fofo e le talafeagai mo le tagata maʻi, ona mafai lea ona ia lagona le tiga o le ulu, vevela, vomiting, naua, ma le tele o isi faʻailoga.

O se tagata atamai mai le vitio i lenei tusiga o le a taʻu mai ai le aafiaga o Siofor i le tino o le maʻisuka.

Faʻailoa lau suka pe filifili se kenera mo fautuaga. Suʻeina. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua.

O fualaau faasaina "Siofor 850": iloiloga o le leiloa o le mamafa, faatonuga mo le faaaogaina ma le tuufaatasiga

O le numera o mea taumafa eseese ma vailaau faʻasaina e faʻaitiitia ai le mamafa ma tuʻuina atu i tamaitai se tagata faʻamaonia taua e faʻapupula i tausaga uma. O le vailaau faasaina Siofor 850 na avea ma togafitiga e sili ona lauiloa, iloiloga o le leiloa o le mamafa e uiga i le eseesega.

O lenei vaifofo o se vailaau faafomai, ma, e pei o soo se oloa o lenei ituaiga, o loo i ai se numera o mea e teena ai. O lea, ua e filifili e ave le sauniuniga Siofor. O faʻamatalaga ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina e tatau ona suʻesuʻe muamua. E tatau ona e faʻaeteete ma le faʻaeteete ia oe lava i faʻamaʻi uma ma aʻafiaga e ono aʻafia ai lenei vailaʻau.

E faapefea ona latou le maua le mamafa i Siofor? Muamua lava, e tatau ona e malamalama o lenei fualaau faasaina o le antidiabetic. O lona vaega autū o le metformin, o lona sini autu o le faʻaaogaina lea o le hypoglycemic.

O le a le Siofor 850? Faʻamataʻu faʻamatalaga e uiga i lenei oloa e masani ona leaga. O lenei mea e mafua mai i le mea moni o lenei mea faigaluega ua sese le iloa e le toʻatele e avea o vailaʻau o le sini autu o le paʻu o le mamafa. O le mea moni, o le autu autu o lenei fualaau faasaina muamua o le tuuitiitia o le toto suka i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

O le mamafa i tagata o loʻo iai lenei faʻamaʻi e taatele, ma e masani ona fesoʻotaʻi ma se maualuga maualuga o le kulukose i totonu o le tino, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o faiga faʻavaʻa. Metformin, o se vaega o fualaau faasaina, faʻaitiitia le maualuga o le kulukose i totonu o le tino, ma faʻamavae ai foʻi le cholesterol tele, ona o le mamafa ole siama ole siama ole maʻisuka.

O tagata e leai se talaʻaga o le maʻisuka, na amata ona faʻaaogaina le fualaau faasaina Siofor 850. O faʻamatalaga e uiga ia i latou o loʻo galo le mamafa oe na faʻaaogaina lenei vailaau ma le le mafaufau ma e aunoa ma le feutagai muamua ma se fomaʻi, e le lelei, aua i le tele o tulaga e le tupu le mamafa o le mamafa o le mamafa, ae o aʻafiaga e masani ona tutupu.

O le faʻaitiitia o le kulukose o le toto i tagata e leai ni faʻamaoniga tuusaʻoina mo lenei mea e mafai ona matua faʻalavelave, e oʻo lava i le tiga ogaoga o le endocrine i le tino ma le amataina o le hypoglycemic coma (pe a pa'ū le maualuga o le suka i se tulaga le talafeagai).

O le mataupu faavae o le gaioiga o fualaau faasaina

A uma ona e suʻesuʻeina faʻamatalaga mo le vailaau faʻamalamalama, e mafai ona e malamalama afai tatou te faʻaaoga Siofor mo le gau o le mamafa, o le tino e maualalo le kulukose. O lenei vailaʻau na muai fuafuaina e faʻaitiitia ai le kulukose i tagata e mafatia i le maʻisuka ituaiga 2 ma o loʻo i ai le gaʻo o se itu o le faʻamaʻi.

O faatonuga aloaia mo le fualaau faasaina e le o taʻua ai le mafai ona maua e tagata ola maloloina mo le le toe maua o pauna faaopoopo.

I le tino o le maʻisuka, o le metformin e aafia ai siama musika, ma faateleina ai lo latou gafatia e gauai ai le kulukose mai le toto.

E le gata i lea, o lenei vailaau faʻatele e faʻapupulaina ai le lagona o le faʻaleleia o loʻo maua i luga o siama i le gaioiga o le inisalini. O se taunuuga, o loʻo i ai se faʻagasologa o le faʻaitiitia o le hyperinsulinine, lea e masani ona mafua ai le gaʻo i le maʻisuka.

E faʻapena foi ona aʻafia le tino o na tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2. Mo i latou e le o iai se faʻafitauli faapena, o le tagofia o fualaau faasaina e mafai ona avea ma otaota o tupe ma taimi. E faatatau foi lenei i le fualaau faasaina Siofor 850. O faʻamatalaga e uiga i tagata o lo o galo le mamafa ma lona fesoasoani e masani ona faapea mai o le mamafa e tumau lava.

Faʻamatalaina le saʻo saʻo

I le avea ai o se tulafono, o se fomaʻi faʻamalosi muamua e faʻamatalaina le laʻititi laʻititi, lea e 500 mg, i le maʻi suka. O le laulau e faʻaalu i le aso, e masani lava ao le i momoe.

E le gata i lea, a maeʻa le vaiaso e leai se faitioga ma aʻafiaga o le maʻi, o le a oʻo i le 850 mg.

A maeʻa, i aso uma e fitu, e faʻaleleia e le fomaʻi le aofaʻi o le vailaʻau i le 500 mg i le aso seʻia oo ina talia e le tagata maʻi le gaʻo sili ona lelei e aunoa ma ni aʻafiaga.

I nisi tulaga, e mafai e se fomai ona faatonuina le 3,000 mg o le mea galue i aso taitasi. I lenei tulaga, e vaevaeina le fuainumera i le 3 taimi, 1000 1000 mg. O le togi sili ona lelei e fesoasoani i le faʻaitiitia o le mamafa mo le maʻisuka e masani lava ona mafaufau i ai 2000 mg i le aso ma le lua faʻalua o le 1000 mg i le taimi.

I se tulaga tutusa, e tatau i le fomaʻi aoga ona faatonuina totoga faʻaleleia toto. O se tagata na te faia le sauniuniga a le Siofor e manaʻomia ona pulea e le gata i le maualuga o le suka, ae o toto toto faʻamaʻi (folas enzymes, creatin).

E faʻapefea ona ave le vailaʻau?

O le Siofor fualaau faasaina mo le leiloa o le mamafa, o mea lelei ma mea o le a tatou iloiloina i auiliiliga i lalo, e tatau ona faaaoga i taimi uma e tusa ai ma faatonuga. O le togi sili ona lelei e na o lau fomaʻi e mafai ona faʻamatalaina. Ua uma ona faʻamaʻaloina uma laumei, e aunoa ma le mumu, aʻo fufulu i taimi uma i le tele o vai manino.

O ai e faʻatagaina e faʻaaoga lenei fualaau

O le faʻaaogaina o soʻo se vailaau faʻasaina ua i ai ona faʻailoga. O le fualaau faasaina Siofor 850 mo le gau o le mamafa e le o se mea na tupu.

Faʻamatalaga, pe faʻapefea ona le maua le mamafa ma le fesoasoani o lenei vailaʻau, faʻapea foʻi ma isi faʻamatalaga o oloa, e mafai ona maua i le tele o punaoa faʻamatalaga.

Ae o le tele lava o fafine ma teineiti na mafai ona faʻaumatia nai pauna, ia faʻagalo e taʻu atu e le talafeagai lenei vailaʻau mo le faʻaitiitia o le mamafa i tagata uma.

E tusa ai ma faatonuga, o le vailaʻau "Siofor" e le mafai ona ave faʻatasi ma tulaga nei ma faafitauli tau le soifua maloloina:

  • maʻitaga
  • lactation period
  • o le i ai o ni tume (vaʻaia ma leaga),
  • Atinaʻeina o faʻalavelave faʻapipiʻi (pneumonia, vailaau faʻamaʻi pipisi o le tino, vailaau),
  • maʻi ate
  • faafitauli tau fatuga
  • fiva
  • ituaiga 1 maʻisuka
  • sauniuniga mo soʻo se taotoga,
  • faʻamalolo lautele,
  • ava malosi
  • faʻasologa o maʻi
  • faafitauli i le galuega o le cardiovascular system.

E tatau ona e iloa lelei oe i lenei lisi mo i latou oe na filifili e faʻaaoga le oloa Siofor mo le paʻu o le mamafa. O manatu ma fautuaga ua fautua mai ai e le fautuaina le fualaau faasaina mo tagata ua silia ma le 60 tausaga le matutua, ona o le faateleina i aafiaga e ono tulai mai.

O aʻafiaga e ono aʻafia ai e tusa ai ma faatonuga

I le faʻamatalaga aloaia o le fualaau faasaina, o se lisi o aʻafiaga e ono aʻafia ai ua manino ona faailoa mai, e aofia ai:

  • o le tupuga o mea e mafua ai le faʻamaʻi,
  • le atinaʻeina o le anemia megaloblast,
  • le amataga o le hypovitaminosis.

O le tele o tagata na latou tagofia le fualaau faasaina e faapea e le tusa ai ma le talaaga o le aveina o le Siofor fualaau faasaina, afaina o meaola ma meaʻai, ma eo mai faatasi ma faailoga nei:

  • ogaoga tiga i le manava,
  • manava manava
  • vomiting ma le gaioiga
  • afaina,
  • afaina.

O aʻafiaga e mafai ona maua mai fualaau faʻapitoa

O se tasi o itu pito sili ona leaga ona o le aveina o Siofor o le mafai lea o le siako. O lenei tulaga e manaʻomia ai le vave faʻamaʻi falemaʻi ma isi togafitiga o se tagata i totonu o maʻi tigaina. Lactic acidosis e mafai ona o faatasi ma faʻamaoniga e pei o le:

  • se paʻu mataʻutia i le vevela o le tino,
  • faasee lemu
  • moe ma vaivaiga
  • faʻalavelave faʻafuaseʻi
  • pa'ū i le toto toto
  • loto faʻalavelave fatu.

O aʻafiaga mai le faʻaaogaina o le metformin, lea o loʻo i totonu o le sauniuniga a le Siofor, e faʻaleleia e ala i le malosi malosi o le tino.

O le le amanaiaina o lenei mea, le tele o fafine, ma filifili e amata faʻaaogaina le Siofor 850 fualaau faʻasaina ia i latou lava, faʻaopoopoina a latou meaʻai ma se asiasiga i le fale taʻalo, pool, etc.

O le faʻamoemoe e maua le taunuʻuga mai le tagofia o fualaau, faʻatasi ma le malosi faʻaletino faaletino, e masani lava ona latou le mauaina mea uma na latou faʻamoemoeina. A maeʻa lenei, e tele iloiloga le lelei e uiga i le le atoatoa o lenei fualaau faasaina.

E taua foi le amanaia le mea moni e faapea, o le ono tulai mai o le atinaʻeina o le lactic acidosis e matua faateleina lava i le ava malosi. Mo lenei mafuaʻaga, ao faia le sauniuniga a le Siofor, e matua faasaina le inuina o le ava malosi e tusa lava pe laiti.

O fualaau faasaina "Siofor 850": iloiloga o le leiloa o le mamafa, tau

I luga o punaoa eseese e mafai ona e mauaina ni iloiloga lelei e uiga i lenei oloa. E toʻatele e fai mai o le fesoasoani a lenei vailaʻau latou te gafatia e aveesea ai le mamafa.

Ae, i le avea ai o se tulafono, o nei mataupu uma e fesoʻotaʻi ma tagata na faʻataʻitaʻiina e le endocrinologist Siofor fualaau, ma latou puleaina ma faʻamaonia le fua talafeagai o le vailaʻau.

Faatasi ai ma meaai lelei ma le vailaau saʻo, e toʻatele na mafai ona faʻaumatia le 4 i le 12 kilokalama o le sili atu mamafa i totonu o le masina.

Ae mo le tau o le fualaau faasaina, i le aso e mafai ona fesuisuiai e fuafua i le metotia. I le averesi, o le pusa o le vailaʻau Siofor 850 (60 pusa) e tau e tusa ma le 350 rubles.

Ae e te leʻi faʻatau sau vailaʻau, e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi, e tatau ona e mafaufau i mea nei:

  • O le "Siofor" o se fualaau faasaina o lona faamoemoega autu o le togafitia o le maʻisuka ituaiga 2.
  • O le oloa e le o se panacea mo le mamafa mamafa. Afai e te le mulimulitaʻi i meaʻai talafeagai ma e te le fiu ai mea suamalie ma gaʻo, o le ave o vailaʻau e leai se aoga.
  • O le vailaʻau o loʻo i ai le tele o faʻasolega ma aʻafiaga e mafai ona afaina ai le ola maloloina.

O se suʻesuʻega amata o iloiloga uma ma le faitauina ma le totoa o faʻamatalaga aʻo leʻi faʻatauina lenei vailaʻau o le a le gata ina laveaiina ai tupe ma nuanua, ae faʻasaoina foi oe mai le le fiafia i ai pe afai o le mamafa tele mai le tagofia o lenei fualaau faasaina o le a le alu i soo se mea.

Siofor 850: iloiloga, faatonuga mo le faʻaoga, tau

O se tasi o fualaau e sili ona lelei e fuafua mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 o le Siofor 850. O le endocrinologist e taitaia le fualaau faasaina.

O le vailaau e mai le kulupu o biguanides e mafai ona faʻaititia le maualuga o le suka i totonu o le toto ma tausia i le tulaga saʻo. O le gaioiga malosi i le 1 papalama o le metformin i se fua faatatau o le 850 mg.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le maʻisuka ituaiga 2 o le tele o taimi e le o le inisalini-faalagolago, o le mea lea, o Siofor 850 paʻu o loʻo faʻatapulaʻaina mo le maualuga o le meaʻai, pe a le maua ai ni mea faʻapitoa i meaai maualalo-calorie ma gaoioiga faaletino.

Togafitiga ma le fualaau faasaina e faavae i luga o se umi umi ma le mataituina ma le faaeteete o suiga i le toto toto ma le siakiina o tali a le tagata maʻi i le maʻisuka.

Afai o le togafitiga o togafitiga ma le fualaau faasaina e maua ai se taunuuga lelei ma ni uiga lelei (e pei ona molimauina e suega suesue ma faailoga o le maualuga o le kulukose o le toto), o le tulaga e taʻu mai ai e le tupu mai le leaga o le soifua maloloina ma isi faafitauli. O lona uiga e mafai e se tagata ona ola i se olaga umi ma faamalieina.

E le o lona uiga o le togafitiga e mafai ona taofia uma; o laulau e tatau ona faʻaauau pea. O le tagata maʻi e tatau ona taʻitaʻia se olaga ola maloloina, auai malosi i faʻamalositino ma tausisia se taumafa paleni.

Siofor e faʻaitiitia le gaosiga o le kulukose i le ate, faʻaleleia ai le maualuga o le lagona o le tino o le tino i le inisalini o le hormone, faʻaleleia le faʻatinoina o metabolism uma. E mafai ona avea le fualaau faasaina o le monotherapy poo le tuufaatasi ma isi vailaʻau, lea e mafai ona aafia tele ai le maualuga o le suka i totonu o le toto ma faaitiitia ai lenei faailo i le masani.

Faatonuga faʻapitoa mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O tagata uma e maua i le maʻisuka e faʻaaogaina fualaau faasaina e tatau ona mataʻituina le galuega o le ate. Mo lenei mea, o suʻesuʻega falesuesue e faia.

E le o se mea e masani ai mo se fomaʻi le faʻatonuina o togafitiga faʻatasi (o isi laʻau e faʻataʻitaʻiina ma le vailaʻau autu e faʻaitiitia ai le suka o le toto).

Afai e faia ni sauniuniga sulfonylurea i le tuufaatasiga o togafitiga, ona tatau ai lea ona aloese mai le atinaeina o le hypoglycemia, i le tele o taimi i aso taitasi e talafeagai ai le fuaina o le maualuga o le suka.

Fale faʻamaloilo

O le gaioiga malosi a Siofor o le metformin, lea e fesoasoani i le faʻaitiitia o le anapogi i le suka o le toto, i taimi o taumafataga ma a maeʻa taumafa. Ona o le mea moni, o le metformin e le o saofaga i le tuufaatasia o inisalini masani e le pancreas, e le mafai ona faʻaosofia ai le hypoglycemia.

O le autu autu o le aafiaga i le gasegase o le maʻisuka e mafua mai i le tele o itu, o le fualaau faasaina:

  • E taofia ai le sili atu o le kulukose i le ate ma puipuia ai lona faʻamalolo mai faleoloa glycogen.
  • Faʻaleleia le felaʻuaiga o kulukose i ofisa uma o le lautele ma gaʻo.
  • E taofia ai le tagofiaina o le kulukose e puipui puipui.
  • Faateleina le lagona o le tino i le insulin, ma fesoasoani ai i siama e pasia le kulukose i totonu ia i latou lava e pei o se tino maloloina.
  • Faʻalelei atili le lipid metabolism, faʻapupula le aofai o le "lelei" ma faʻaumatia le "leaga" cholesterol.

Faʻalavelave faʻaalu, analogues ma tau

Afai o le maʻi e sili atu i le aso ole aso ole aso, e mafai ona aliali mai faailoga nei:

  • Tele vaivaiga.
  • Naua, vili, manava manava.
  • Le iloa le mafaufau.
  • Umi le manava.
  • Maʻi faʻamaʻi.
  • Faʻaitiitia o le toto.
  • Maʻi maʻi ma gaioiga galue.
  • Paʻa i le manava ma maso.

I le togafitiga ma le Siofor 850, afai o le tagata maʻi e taʻitaʻia se olaga ola maloloina, i le 99% o mataupu e lagona ai e le tagata maʻi se faʻaleleia atili i le vaiaso lona lua o le ulufale.

O le tau o le fualaau faasaina e fesuisuiai e fuafua i le kamupanī, vaipanoa, faʻatau ma isi mea.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Siofor 850 e faʻaaogaina e faʻaititia ai le suka o le toto. O lenei vailaau ua faatonuina mo le maʻisuka ituaiga 2 ma le oona tele. Pe a oʻo i totonu o le toto, o le vailaʻau e maualalo le glucose, e faʻaitiitia ai le manava ma le inisalini. I le avea ma tagata matua, e mafai ona onā le vailaau e pei o le vailaau autu, ma o se vaega o togafitiga faʻapitoa.

E mafai ona tuʻuina atu le vailaʻau i talavou ma tamaiti i luga atu o le 10 tausaga. A o laʻitiiti, e mafai foi ona onā e avea ma faʻamaʻi autu poʻo vailaʻau mo togafitiga o le maʻisuka ma le gaʻo.

Faʻavaeina, tuʻuina atu pepa, teuina ma le tau

O Siofor 850 o loʻo maua i le pepa o pepa e pei o se ellipse, lea o loʻo afifiina i totonu o se pulu. 1 le pulu e aofia ai 15 papa. O paʻu o loʻo faʻapipiʻi i pusa pepa, ma i le 1 pusa mai le 2 i le 6 pepa e mafai ona teuina (mai le 30 i le 90 papa, i le faasologa).

  • O le gaosiga autu autu o le metformin hydrochloride, ma le 1 papalama e aofia ai le 850 mg o le mea galue,
  • E pei o faʻaopoopoga, magnesium stearate, titanium dioxide ma isi mea e faʻaleleia ai le bioavisi o fualaau faasaina.

Metotia o le talosaga

O le metotia o le puleaina o fualaau faasaina e faalagolago i le natura o le faamaʻi autu. Taliaina o le fualaau faasaina e tatau ona faʻamaonia ma le fomaʻi. Siofor 850 e tatau ona onā ao leʻi 'ai ma se tele o vai.

E masani lava, o le Siofor 850 anti-obesity medicine ua onā e pei ona taʻua i lalo:

  1. Mo le vaiaso e tasi e tatau ona e inu 1 laulau i le aso,
  2. I le 2 ma le 3 vaiaso, e tatau ona e inu 1-2 papa,
  3. I le vaiaso 4, e tatau ona e inu 2-3 pusa i le aso,
  4. O le maualuga o le togafitiga mo le leiloa o le mamafa e le silia le 2 masina. Mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, e mafai ona ave le vailaau e aunoa ma ni tapulaa (peitai, e tatau ona mataʻituina lelei le metotia),
  5. O pills e tatau ona faia i taimi masani,
  6. E mafai e le fomai, i lona faitalia, ona suia le auala e ave ai le fualaau faasaina,
  7. E faʻasaina le faʻateleina o le fualaau.

Faʻaiʻuga

O le mea lautele, o le Siofor 850 e gafatia lelei e le tino ma e le afaina ai le gaioiga o totoga o totonu.

I se tulaga e le masani ai, o aʻafiaga nei e mafai ona tupu:

  • O se faʻaopoopoga i le faʻamasinoga o le lactic acid i totonu o le tino, lea e oʻo atu ai i aʻafiaga nei - tiga o le tino, vaivaiga, vomia, gaogao, leai o le fia 'ai, vaivaiga lautele ma le moe,
  • Faʻaleagaina o le faʻasiga o paʻu paʻu, lea e taʻitaʻia ai foliga o le manogi, urticaria ma erythema,
  • Faʻaleagaina o le ate ma le talo,
  • Sui i le tofo
  • Faʻaitiitia le absorption o vitamini B.

I tulaga o aʻafiaga, e tatau ona taofi le ave o vailaau ma faʻatalanoa lau fomaʻi.

Ina ia faʻaitiitia aʻafiaga o itu, e mafai ona faʻataʻitaʻiina sui faufautua e faʻavaivaia aʻafiaga o le Siofor 850.

Talosaga faʻaoga

O le fualaau faasaina e aafia ai le gaosiga o le lactic acid, ma o maʻi fatu fatu, e tatau ona e inu ma le totoʻa. Ina ia le faʻatagaina le faʻapipiʻiina o le lactic acid, e fautuaina le faia o se suʻega o gaioiga ao lei aveina.

Ua fautuaina le asiasiga a le itiiti ifo ma le 1 le taimi i le tausaga. O le suʻega o le suʻeina o le toto sampling, i le taimi e fuafuaina ai le faʻatulagaga o le creatinine.

Afai o le faʻasalalau o lenei vailaʻau e sili atu i le masani, ona lelei lea ona mumusu e ave Siofor 850. I le matua, faatasi ai ma le totoina o le toto, e tatau ona faia ni suʻesuʻega faaopoopo o le a faʻaalia ai le gaioiga o gaʻo i le lautele, talu ai i nisi o mataupu e faʻamautinoa ai le maualuga o le creatinine i le toto i lenei tausaga e le lava e iloilo ai le saogalemu o le fualaau faasaina.

O nisi vaega o le faʻaaogaina o Siofor 850:

  1. O le Siofor 850 e fegalegaleai e le lelei ma fualaau o iodine, o le mea lea, ao le i tagofia ia fualaau faasaina, e tatau ona aveese Siofor 850. O le umi o le pala o le 2 aso talu ai ma le maeʻa ai o fualaau iodine.
  2. Aʻo lei amataina le faʻamaʻi lautele, e tatau ona taofi le aveina o Siofor 850 2 aso aʻo leʻi tuiina, talu ai o vailaʻau mo faʻamaʻi faʻaleagaina, pe a tuʻufaʻatasia ma vailaau mo le paʻu o le mamafa, e aʻafia ai le gaioiga o gaʻo ma le ate.
  3. E le afaina ai le malosi ma le gafatia e ave ai se taavale pe afai o se fua masani o le fualaau faasaina. I le tuufaatasia o le Siofor 850 ma fualaau faasaina e faavae i luga o le sulfonylurea ma le inisalini, o le maualuga o le eletise lactic e mafai ona suia, o le mea lea, ua teena ai le aveina o taavale i lenei mataupu.
  4. Aʻo leʻi faʻatuina le vailaʻau, e manaʻomia e tamaiti ona mautinoa o loʻo iai i le tamaititi le maʻisuka ma / poʻo le ituaiga maʻisuka ituaiga 2. Suesuega faafomai e faaalia ai o le aveina o Siofor 850 e le afaina ai le soifua maloloina o le tamaititi i le pupuu ma le vaitaimi, ae peitai, o le saogalemu o vailaau faafomai i le soifua maloloina o le tamaititi i le taimi umi e le o faamautuina tonu. Tuuina atu o vailaau i tamaiti ei lalo ifo o le 10 tausaga le matua e faasaina.
  5. I le taimi o le maitaga ma aʻo fai susu, e faasaina Siofor 850. E tele suʻesuʻega e faʻaalia ai le saogalemu o le fualaau faasaina, ae e leai lava se maliega a fomaʻi e uiga i le aafiaga o le Siofor 850 i se tamaititi.
  6. O le vailaʻau e tuʻuina atu i totonu o se fale talavai e aunoa ma se faʻamaumauga, ae o lana pulega e tatau lava ona malilie faatasi ma le fomaʻi.

Faʻasalaga

I le tulaga o le agamalu, e leai ni aʻafiaga. Faatasi ai ma se faʻatonuga ogaoga, e mafai ona faʻalauteleina le faʻaogaina o le eletise lactic. Ona o lenei mea, e mafai ona aliali mai ai ia ituaiga o maʻi - o le manava o le tino, tiga o le manava, manava, vaivai, tiga o le tino, le mautonu, ma isi. I le aluga o taimi, o le faʻaititia o le elemene lactic o loʻo faʻaitiitia, ma ua toe foʻi le tagata i le masani.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

O le fualaau faasaina e fegalegaleai lelei ma le tele o oloa ma vailaʻau. O nisi faʻamatalaga taua fetaui:

  • Afai e tuufaatasia le Siofor 850 ma fualaau o iodine, o le toto maualuga e tulai mai ma o le aʻafiaga o aʻafiaga o le itu e faʻaititia tele.
  • O le vailaʻau e faʻaleleia ai le uiga o le inupia oona, o le mea lea ao e ave le Siofor 850 e te manaʻomia le faʻapulaʻaina o le faʻaaogaina o le alcohol ethyl (e mafai ona maua e le gata i mea inu ava, ae iai foi i vailaʻau, ipu, ma isi mea).
  • E faʻavaivaia ai le malosi o aʻafiaga o le corticosteroid, diuretics ma nisi adrenomimetics.
  • O le Siofor 850 e masani ona fesoʻotai ma meaʻai uma, peitaʻi, e faʻaleleia le togafitiga, e fautuaina e faʻaaoga se taumafa maualalo-kalori faatasi ai ma le maualalo o le gaʻo i le taimi o togafitiga.

Analogs ma sui

O le Siofor 850 e iai na analogues ma suia:

  1. Siofor 500. E toetoe lava tutusa tutusa ma Siofor 850. O se eseesega taua o le maualuga o le metformin hydrochloride i lenei vailaau e le 850, ae 500 mg i le 1 papa. O le fualaau faasaina e masani lava ona faʻamatalaina i le tulaga o le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka, pe a manaʻomia ona e inuina ni meaʻai ma maualalo le metformin. O le tau e 100-200 rubles.
  2. Bagomet 500 ma le 850. E faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2 ma le gaʻo. O le gaosiga autu autu o le metformin. O tagata faʻatele e faʻaleleia le bioavailability ma faʻaitiitia le numera o aʻafiaga i itu. E tatau ona e tago i le fualaau faasaina 1-2 laulau i le aso ao lei oʻo i taumafataga. O le tapulaa maualuga o le vasega togafitiga ma le gau o le mamafa o le 2 masina. O le tau e 300-400 rubles.
  3. Glycomet. Faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka ma le maʻisuka ituaiga 2. O le vailaʻau autu o le metformin hydrochloride (i le 1 papalama e ono 500 pe 1,000 mg o mea e gaosia). E toetoe lava a leai ni vailaʻau fesoasoani, o lona uiga o le bioavailability of drug is slightly reduced. Mo togafitiga, e tatau ona e ave 1-3 lapalai i le aso mo le 1 masina (o le numera o papa e faalagolago i le natura o le maʻi ma le ituaiga o meaʻai). Tau - 100-400 rubles.
  4. Formin. Faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka e le o le inisalini ma le gaʻo. O le gaosiga autu autu o le metformin. Avanoa i le ituaiga o laumei mo le foloina, pe afai o le 1 papalama e ono aofia ai le 500, 850 ma le 1.000 mg o le gaioiga gaosi. O le tuufaatasiga o vailaʻau e aofia ai mea faʻapitoa e faʻaleleia atili ai le bioavailability, i nisi tulaga, o vailaʻau e mafai ona onā ae le o meaʻai, ae mulimuli ane. O le umi ole vasega togafitiga ma le gau o le mamafa e le silia le 2 masina. O le tau e 100-200 rubles.

Seʻi o tatou iloa nei po oa fomaʻi ma tagata masani e mafaufau e uiga i vailaʻau.

Tuua Lau Faamatalaga