Faʻamatalaga Fesoʻotaʻi Fesoʻotaʻi Express Glucometer

Afai e maua le maʻi i le maʻisuka, e tatau lava ona ia maua se masini faapitoa mo le fuaina o ia lava o le toto suka.

O nisi e filifilia ni tagata mai fafo, ao isi e sili atu i se tagata gaosi oloa i le lotoifale, aua o le lelei e le maualalo i le lelei, ma o le tau e "paʻu" itiiti ifo.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tau o le Satellite Express e le sili atu i le 1,500 rubles i totonu o falemaʻi i luga o le initaneti.

Filifiliga ma faʻamatalaga

O le Satellite Express toto mita glucose ua tuʻuina atu i elemene nei:

  • faʻaaoga tasi le paʻu elemene,
  • Pen-fasia
  • le masini lava ia i maa,
  • mataupu
  • sulufaʻi matagi,
  • tusifolau
  • taofiga
  • faatonuga.

E aofia ai le lisi o nofoaga autu o tautua faʻaitulagi. Afai e fiafia le tagata faatau i soo se fesili e uiga i le masini, e mafai ona ia faʻafesoʻotaʻi se tasi oi latou.

O lenei mita o le kulukose toto e fuafua ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto i le vasa mai le 0.6 i le 35.0 mmol / L i le 7 sekone. E i ai foi le aoga o le faamaumauina i le 60 faitauga mulimuli. O le malosiaga e sau mai se source CR2032, o le volve 3V.

Faʻapitoa o le satelite faʻaaliga PGK-03 glucometer

E faigofie le faʻaogaina o le Satellite Satellite. E faigofie mo tagata o loʻo taʻitaʻia se olaga ola malosi, aua e feaveaʻi pe a faʻatusatusa i isi faʻataʻitaʻiga o lenei faasologa.

O le mita e taugofie mo tagata uma ona o lona tau maualalo, ma o le tau maualalo o suega e tatau ona matauina. O le masini e tutusa le mamafa ma le telē, lea e mafai ai ona faʻaaoga atili telefoni.

Tester Satellite Express PGK-03

O le mataupu e sau ma le masini e malosi lona malosi e fesoasoani ai e puipuia mai le faaleagaina o masini. O se laʻititi laʻititi lava e lava lea e suʻesuʻe ai le maualuga o le suka o le toto, ma o se tasi lea o mea tāua taua e te gauai i ai pe a filifilia se masini.

Talu ai ona o le auala o le faatumuina o fasi pepa, e leai se avanoa o le toto e ulufale atu i le masini. Ae peitai, faatasi ai ma le tele o tulaga lelei, o le masini foi e iai ni faaletonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e leai sona leo.

E leai se faʻamalamalamaga mo tagata e le lelei le vaai, ma o le tele o manatua pe a faʻatusatusa i isi masini e le tele. O le tele o le maʻisuka e faʻasoa taunuuga i se PC ma a latou fomaʻi, ae o lenei galuega e le o maua i lenei ata.

O le kamupanī o le glucometer e faʻamautinoaina le saʻo atoatoa o fuataga ma lenei masini e tausisia tulaga uma, ae ui i lea, e tusa ai ma iloiloga a le tele o tagata faaaoga, e mafai ona manatu e eseese tele pe a faatusatusa i tagata mai fafo.

Faatonuga mo le faaaogaina

Aʻo leʻi faʻaaogaina lenei mita, e tatau ona e mautinoa lona sao. Ina ia faia lenei mea, ave le taofiga ma tuu i totonu o le sola o le masini e tape ai le masini.

O se taunuuga e tatau ona i luga o le lau, o ona faailoga e mafai ona ese mai i le 4.2 i le 4.6 - o nei tulaga faatauaina ua faailoa mai ai o loʻo galue le masini ma sauni mo le faʻaaogaina. Aʻo leʻi faʻaaogaina, e taua le aua nei galo e aveese le laina o le suʻega.

A maeʻa ona faia nei laasaga, e tatau ona fesuiaʻi le masini, mo lenei:

  • o se siaki faʻamaonia faapitoa o loʻo faʻaofiina i totonu o le fesoʻotaʻiga o le masini faʻaaoga,
  • o le tulafono e tatau ona i luga o le faʻaaliga, lea e tatau ona faʻatusatusa i le numera o numera o suʻega,
  • Le isi, e tatau ona e aveese le kiliaina o le siakiina o le kenera mai le masini masini.

A maea le fesuiaiga, o le algorithm o taga e faapenei:

  1. fufuluina ou lima ma solo
  2. faʻapipiʻi le uʻamea i totonu o le taulaʻau,
  3. faʻaofi le fasi siaki i le masini ma faʻafesoʻotaʻi i luga,
  4. o se paʻu paʻu o le toto e tatau ona susulu i luga o le faʻaaliga o le masini, lea e faʻaalia ai le saunia o le mita mo le fua,
  5. tui lou tamatamailima ma faʻaaoga toto i le pito o le suʻega,
  6. O faʻaaliga o le a faʻaalia i le mata pe tusa ma le 7 sekone.

O le a le toto e le mafai ona faʻaaoga e fuafua ai:

  • toto mai se vein
  • toto toto
  • o le toto ua faʻavaivai pe faʻamalosi
  • toto muamua muamua, ae lei faia le fua.

O laʻau e oʻo mai i le mita ua mamanuina e tatupu ai le paʻu e le faʻaleagaina, ma e talafeagai mo le tasi le faʻaaoga. O lona uiga, mo taualumaga taʻitasi e manaʻomia se faʻailoga fou.

Aʻo leʻi faʻaaogā faʻataʻitaʻiga, ia mautinoa o le afifiina e leʻi faʻamaʻiina. A leai, o le a le toe faʻatuatuaina taunuuga. Ma le isi, e le toe faʻaaogaina le taʻavale.

E le tatau ona ave fua fua i le i ai o le ogama o le edema ma le mama, ma pe a maeʻa ona avea le acid ascorbic ma sili atu ma le 1 gram i le tautala pe leai foi.

Tau o le satelite Express PGK-03 glucometer

O loʻo maʻi le maʻi suka i lenei fofo, e pei o le afi!

E naʻo lou manaʻo e faʻaaoga ...

Muamua, e taulaʻi e tagata taʻitasi le tau o le masini.

Le tau o le mita Satellite Express i falemaʻi:

  • o le tau faʻatatau i falemaʻi a Russian o le 1200 rubles,
  • o le tau o le masini i Ukraine e mai le 700 hryvnias.

Le tau o le suʻega ile faleoloa i le initaneti:

  • o le tau i nofoaga o Rusia e amata mai le 1190 i le 1500 rubles,
  • o le tau i luga o Iukureini nofoaga amata mai le 650 hryvnia.

Le tau o suʻega faʻasolosolo ma isi mea taumafa


I le faaopoopo atu i le mauaina o le mita lava ia, o le a faʻaaogaina e le tagata faʻapipiʻi le faʻapalapalaina o sapalai o mea taumafa, o latou tau e pei ona taua i lalo:

  • fasi siaki o le 50 fasi vaega - 400 rubles,
  • vaega o tofotofoga 25 fasi pepa - 270 rubles,
  • 50 fana - 170 ru.

I Iukureini, 50 sikola faʻataʻitaʻiga o le a tau e 230 hryvnias, ma 50 lancets - 100.

E matauina e le usoga le faʻatusatusaga ma le mafai gaoioi saoloto le masini, lea e mafai ai e oe ona ave faʻatasi ma oe i soo se malaga.

O se mea taua tele o le masini e manaʻomia se toto maualalo ma le taimi e tuʻuina atu ai se taunuuga.

O maʻi matutua e faʻamalosia e ala i le i ai o se lau tele lapoa lea e le faigata ai ona suʻesuʻe iʻuga. Ae peitai, e masani ona masalosalo tagata i le sao atoatoa o fuataga i lenei mita.

Faʻamatalaga faʻapitoa ma masini

O le masini ei ai se mea faʻaloloa e faia i le palasitika lanumoana ma se atigipusa siliva ma se vevela lapoa. E lua ki i le pito i luma - o le manatua manatua ma le kiliva / tape.

O le ata aupito lata mai lea i lenei laina o glucometers. Faʻafeiloaʻi ma uiga faʻaonapo nei o le fuataga. Na te manatua taunuʻuga o le suʻega i le taimi ma le aso. O le masini e manatuaina i le 60 o suʻega mulimuli. O le toto toto e avea o se mea.

O le faʻasologa o le faʻasologa o faʻasalalauga ua tusia ma seti taitasi o fasi pepa. I le faʻaaogaina o le tape, o le faʻatonuga saʻo o le masini e siakiina. O faʻamaufaʻailoga taʻitasi mai le pusa e faʻamaonia faʻamaonia.

O le masini e fua i le 9.7 * 4.8 * 1.9 cm, o lona mamafa e 60 g. E galue i le vevela o +15 i le 35 tikeri. E teuina mai -20 i le 30ºC ma le faʻamafanafana e le sili atu ma le 85%. Afai e leʻi faʻaaogaina le masini mo se taimi umi, e siakiina e tusa ai ma faatonuga ile faatonuga. O le mea sese e 0.85 mmol / L.

E tasi le batini ua mamanuina mo le 5000 taualumaga. O le masini e vave faʻaalia faailoga - o le taimi o le 7 sekone. O le faʻatonuga e manaʻomia ai le 1 μl o le toto. O le metotia o metotia o elekenelosi.

O le afifi e aofia ai:

  • mita ma papa,
  • mea faapipii,
  • seti o fasi siaki (25 fasi pepa),
  • seti o lalaga (25 fasi pepa),
  • taofiofi tape mo le siakiina o le masini,
  • mataupu
  • faatonuga e faʻamatala auʻiliʻilia auala e faʻaaoga ai le masini,
  • tusifolau.

Le lelei ma le le lelei o le masini

  • faigofie ma faigofie o le faaaogaina,
  • afifi taitasi mo pepa taitasi,
  • se tulaga talafeagai o le saʻo atoatoa e tusa ai ma taunuuga o tofotofoga tau falemai,
  • faʻaaoga lelei o le toto - o le siakiina o le siaki lava ia e faʻaaogaina i le biomaterial,
  • o suʻega e maua i taimi uma - e leai ni faʻafitauli faʻapipiʻi,
  • tau maualalo o faʻataʻitaʻiga,
  • Long life battery
  • faʻatapulaʻa faʻamaonia.

Faatasi ai ma ni faaletonu - sa i ai tulaga o faʻataʻitaʻiga faʻamaonia (e tusa ai ma tagata faʻaaoga).

Manatu o maʻi

Faatasi ai ma iloiloga i luga o le Satellite Express o loʻo i ai le tele o faʻamatalaga lelei. O tagata fiafia na talanoa e uiga i le tau maualalo o le masini ma mea taumafa, saʻo saʻo, faʻamaonia o le taʻavale, ma le faʻalavelaveina o le taʻavale. O nisi latou te matauina i totonu o faʻataʻitaʻiga suega o loʻo i ai le tele o faaipoipoga.

Ou te pulea le satelite Express sugar mo le silia i le tausaga. Sa ou manatu na ou faatauina mai se taugofie, atonu o le a le lelei le galue. Ae leai. I le taimi lea, e le uma le masini, e leʻi alu ese ma e lei se ese, o taimi uma lava e vave ona faia le taualumaga. Sa siaki au suʻesuʻega falesuesue - o feeseeseaiga e laiti. Glucometer e aunoa ma ni faafitauli, faigofie tele ona faʻaaoga. Ina ia silasila i taunuuga ua tuanai, na o le mea e tatau ona ou taomiina i le tele o taimi. I fafo, i le ala, e manaia, e pei foi o au.

Anastasia Pavlovna, 65 tausaga, Ulyanovsk

O le masini e maualuga lona lelei ma e le taugata foi. E galue manino ma vave. Ole tau ole suʻega e talafeagai lelei, e leai lava se faʻalavelave, e masani ona faʻatau i le tele o nofoaga. O se mea telē lenei. O le isi itu lelei o le saʻo lea o fuataga. Sa ou siaki soo i auiliiliga i le falemaʻi. Mo le toatele, faigofie le faʻaaogaina e mafai ona avea ma se avanoa lelei. O le mea moni, o galuega faʻapipiʻiina e le fiafia ai aʻu. I le faaopoopo atu i lenei tulaga, o mea uma lava i totonu o le masini masini. O aʻu fautuaga.

Eugene, 34 tausaga, Khabarovsk

Na filifili le aiga atoa e foai atu se glucometer i lo latou tinamatua. Mo se taimi umi e le mafai ona latou mauaina le filifiliga saʻo. Ona matou taofi lea i le Satellite Express. O le autu autu o le gaosiga o le fale, le tau talafeagai o le masini ma fasi. Ona faigofie ai lea i le tinamatua ona saili nisi mea faaopoopo. O le masini lava ia e faigofie ma saʻo. Mo se taimi umi ou te le tau faamalamalamaina pe faʻapefea ona faʻaaogaina. E fiafia tele loʻu tinamatua i le manino ma le tele o numera e mafai ona vaaia e aunoa ma ni tioata.

Maxim, 31 tausaga, St. Petersburg

E galue lelei le masini. Ae o le lelei o mea taumafa e tele mea e manaomia. Masalo, o le mea lea o le tau maualalo ia i latou. O le taimi muamua i totonu o le pusa na tusa ma le 5 suʻega faʻamalositino. O le isi taimi sa leai se faʻamaumauga faʻamau i totonu o le taga. O le masini e le leaga, ae o taʻavale na faaleagaina ai le manatu.

Svetlana, 37 tausaga, Yekaterinburg

O le Satellite Express o se glucometa talafeagai lea e fetaui ma faʻamatalaga faʻaonapo nei. O loʻo i ai se uiga tauagafau ma se faʻafegalegaleaiga faʻaoga-tagata. Na ia faʻaalia o ia lava o se mea saʻo, maualuga ma maualuga le faʻatuatua. Ona o le faigofie ona faʻaaogaina, e talafeagai mo vaitausaga eseese.

Mea e Fesootai ai

  • Faʻamatalaga
  • Uiga
  • Analogs ma tutusa
  • Faʻamatalaga

O tagata mamai e maua i le maʻisuka e tatau lava ona logoina i taimi uma e uiga i le maualuga o le suka, aua o le tausisia o ana tulaga taua e mafai ai ona ola malosi. Glucometer Satellite Express e le naʻo le taugofie, ae faʻatuatuaina foʻi i ana fuataga. O lenei masini mo fuataga o kulukose taitasi o se tasi lea o taitai i ana analogues.

O le satelite o le glucometer e tele ona lelei:

  • O suʻega e faia i le lautele o le 0.6-35 mmol / l, e mafai ai ona faʻamaumauga e le gata o se pa'ū taua o le suka, ae faʻapea foi lona faateleina tele,
  • Ona o le malosi tele o le manatuaina, e tusa ma le 60 fuataga ua faasaoina,
  • E naʻo le 7 sekone e fua ai
  • Taugofie tau maualalo. Lancets ma fasipepa e sili atu foi ona taugofie nai lo analogues mai fafo,
  • O le faigofie o le fuataga e mafai ai e tagata matutua ona faʻaaogaina le glucometer.

Faagaoioia o le mita mita faʻatalaula

E fautuaina e te faitauina ma le faʻaeteete faatonuga aʻo leʻi suʻeina oe. A e suʻe muamua le mita, e manaʻomia ona e faʻapipiʻi se fasipepa ma se code faapitoa. E tolu numera o le a faʻaalia i luga o le faʻaaliga, lea e tatau ona tutusa lelei ma le numera i luga o le fusi faʻamaʻi.

Aʻo leʻi faʻaofiina se laasaga, o le ae manaomia le aveeseina o se vaega o le afifiina o loʻo ufiufi ai fesootaiga mai ai. A maeʻa ona tuʻuina le fasi pepa i totonu o le mea e manaʻomia, o le isi vaega o le afifiina e aveeseina foi. O le numera faʻaalia e tatau ona foliga tutusa ma numera numera o le mita.

E mafai ona e iloa e uiga i le saunia o le masini mo fuataga e ala i le i ai o se atigipusa ma se ata o se paʻu paʻu o le toto. Ona, e tatau ona tuʻu se lalaga i totonu o le faʻatoʻa, lea e mafai ai ona maua le toto talafeagai o le toto. O le paʻiina o le vaega maʻaleʻale o le taʻavale, o le aofaʻiga manaʻomia o meafaitino o le a filifilia mo suʻega. Afai e lava le toto mo le auiliiliga, e tuʻuina atu e le masini se faailoilo, ma le mou atu o le pa'ū pa'ū. A maeʻa le 7 sekone, o le taunuuga o le fua o loʻo faʻaalia i le faʻaaliga. A maeʻa ona ave le fuataga, e faʻaaogaina le meafaigaluega ma faʻaaoga le laasaga o le suʻega faʻaaogaina.

Fautuaga mo le Faʻaaogaina o le Satellite Express

Aʻo leʻi amataina le fua, e taua tele le mulumulu o ou lima ma faʻagogo lelei.

Afai o le mea na mafua mai i le mita e mafua ai ona e masalosalo, e sili atu le toe toe suʻeina o le suʻega i le falemaʻi, ma faʻafesoʻotaʻi le nofoaga o tautua ma le masini.

O fua o fuataga e le faʻamalosia ai le fomaʻi e suia le togafitiga togafitiga ma le fua o vailaau faatonuina. Afai e tulai mai se tulaga masalosalo, o le a suʻesuʻeina se suʻesuʻega i fale suʻesuʻe.

O ai e tatau ona faʻatau se glucometer faʻamaonia satelite

O lenei mita e talafeagai mo le faʻaaogaina o fale ma e tatau ona iai i le pusa fesoasoani muamua i tagata matutua. Faafetai i le faigofie o fuataga, e oo lava i tagata ua matutua o latou matua o se galuega sili ona lelei i le faia o fua.

O le i ai o lenei masini i totonu o le vailaau vailaau i fale gaosi oloa e talafeagai foi, talu ai ona o se suiga tele i le maualuga o le suka toto, o le a mafai ona ia fesoasoani ma taofia le atinaʻeina o tulaga lamatia o le ola.

Tuua Lau Faamatalaga