Faʻanatinatiina le taulaʻi mo tamaiti

E faʻaaoga e tui ai le paʻu o se tamailima ina ia mafai ai ona maua se faʻataʻitaʻiga o le toto capillary i totonu o suʻesuʻega poʻo fale.

Lancet Automatic - o le vaega galue o se mea matagofie ma se faʻataʻitaʻiga foliga o le tao, lea e le mafai ona natia i le mataupu. I le taimi lava e uma ai le afaina, ona aveese lea o le pito i totonu o le mataupu ma aveese ai le mafai ona toe faʻaaogaina le siʻisiʻi pe tipi.

Faʻaauau le gaosiga faʻapitoa i ni lapopoa se tolu, lea e mafai ai ona faʻaaogaina toto samples o volumes eseese, ma mafaufau i le ituaiga ma uiga o le paʻu o le tagata maʻi.

Faʻaaogaina
Faʻaauau le faʻamaʻi sao e tusa ai ma le tele o le nila
Saogalēmū: toe faʻaaogaina ma faʻalavelave faʻafuaseʻi le faʻaaogaina
Faʻasalaga: o aʻa e faʻamaʻiina e gamma ray
Faʻafeiloaiga: faʻagaoioia e ala i le faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga
Faʻamālōlōina faʻamalolo
Faʻaitiitia le tiga o le faʻatinoga

Lancet mita tetele:

Igoa lanu loloto loloto, mm
Lancet MR automatic 21G / 2.2moli2,2
Lancet MR automatic 21G / 1.8lanu piniki1,8
Lancet MR automatic 21G / 2,4rasipi2,4
MR Auto Lancet 26G / 1.8samasama1,8

Faʻapipiʻi: 100 pi i kata. pusa, 2000 pi. i totonu o le faletusi faletusi.
Setoili: Gamma Radiation
Tauagavale: 5 tausaga

Faʻatau le taulaina ole taula, faʻaoga aunoa

Faʻatautaia: "NINGBO HI-TECH FAʻAMATALAINA IMP & EXP CO, LTD" , Saina

Sasaina faʻafuaseʻi, taulaʻaleʻa faʻapitoa: 6.05 suʻe. (faapipiiina 100 pcs - 605,00 rub.)

Siiili faʻafuasei (lancet) MEDLANCE Plus®

Faʻasaʻi faʻafuaseʻi le faʻagata faʻamaʻaogaina e faʻaaogaina mo le faʻaonaponei faʻaonapo nei o le toto capillary mai maʻi i falemaʻi, falemaʻi, falemaʻi falemaʻi ma isi falemaʻi. O le faʻamaʻi vave faʻapipiʻiina o le faʻalanu o le paʻu e faʻapipiʻi le paʻu i le paʻu, ma faʻaitiitia ai le tiga, e puipuia ai le faʻaleagaina ma faʻavaveina le faʻamalolo manuʻa. O le masini e faigofie ona faʻafesoʻotaʻi i le nofoaga o le puncture, aʻo faʻamaonia le saogalemu, e lua mo tagata fomai ma le maʻi. I le taulaʻi otometi, o le nila o loʻo i totonu o le masini, muamua aʻo leʻi faʻaaoga. O lenei mea e faʻaaoga ai le faʻaleagaina, faʻalavelave faʻafuaseʻi ma faʻalavelave faʻafesoʻotaʻi tagata fomaʻi i le toto. I le faʻaopoopoga, o vailaau faʻaonaponei uma ua faʻamaʻiina, lea latou te faʻaoga saogalemu ai mo gasegase ma le aufaigaluega.

O loʻo i ai se nila manifinifi e eseʻese tele (G25, G21 ma le fulu 0.8 mm). O le mea lea e faigofie ona oʻo i totonu o le paʻu, ma loloto loloto o le puncture o le paʻu o le tagata maʻi, talu ai o le mamafa i le nofoaga o le puncture ua matua fuafuaina lava. Faʻafetai i lenei mea, o le maeʻa ma le maeʻa o le puleaina o le loloto o le ulu atu ma le maua o se aofaiga talafeagai o se toto totoga ua faʻamaonia.
O se tamaʻi mea faʻapitoa a tamaiti e faʻapipiʻi faʻapitoa e fuafuaina mo le galulue faatasi ma tamaiti. O le taʻavale otometi ua mamanuina e mafaufau i foliga o le paʻu lalelei o le pepe. I lenei tulaga, o le masini e mautinoa ai le tafe toto, o le a mafai ai e le fomaʻi ona ave saʻo le aofaʻi o meafaitino e talafeagai mo se suʻesuʻega atoa.
O le taulaʻi otometi Medlans o se mea e mafai ona faʻaaogaina, faʻaleaga mea e le mafai ona faʻaaogaina. MEDLANCE PLUS faʻataʻaloga faʻapitoa e faʻamaʻiina i le 25 kilokalama.
Faʻamatalaga faʻamatalaga:
O mafaufauga ma vailaau e leai se aoga e fausiaina i ni fesuiaiga eseese e fa, faatasi ai ma le lanu lanu. E faia lenei mea ma le faʻamoemoe o le faʻaaogaina o samples toto o volumes eseese, faʻapea foʻi ma le amanaʻia o le ituaiga ma uiga o le paʻu

Medlans Plus Universal (MEDLANCE Plus Universal)

Tola: 21g
Palo o le Poto: 1.8 mm.
Fautuaga mo tagata faaaoga: E fetaui lelei mo na tulaga pe a manaʻomia se toto maualuga e fua ai le maualuga o le kulukose, hemoglobin, cholesterol, faʻapea foi le fuafuaina o le toto, coagulation, gaʻo toto, ma isi.
Toto toto: Tele

Medlans Plus Special (MEDLANCE Plus Special), lauulu

Tola: lauulu - 0.8 mm.
Palo o le Poto: 2.0 mm
Fautuaga mo tagata faaaoga: E talafeagai mo le suʻeina o le toto mai le mulivae i pepe ma mai tamatamailima i tagata matutua. O le fulufulu pito sili ona mamae o le Sparifier Faapitoa e mafai ai e oe ona aoina le toto talafeagai o le toto ma fesoasoani i le vave faʻamalolo o le nofoaga o puncture.
Toto toto: Malosi

E manaʻomia e tagata taʻitoʻatasi le siakiina lelei o latou soifua maloloina e ala i le pasia o suʻega sili ona faigofie, e pei o se suʻesuʻega lautele o le toto capillary, urine. O faʻataʻitaʻiga mo nei suʻesuʻega ua faʻataʻitaʻiina e fomaʻi faʻapitoa, ma o le aoina o loʻo faʻatinoina i falemaʻe a le setete mo le leai o se totogi pe i le fale e totogi ai se pili. Po o le a lava le le talafeagai o le faiga o le suʻega, e tatau ona manatuaina o le taimi talafeagai ma le faʻamaonia saʻo o faʻamaʻi e mafai ona faia i se suʻega o suʻega suʻesuʻe. E tusa ai ma faʻalapotopotoga ma tagata faʻapitoa i le vaega o le soifua maloloina, sili atu ma le afa o faʻamatalaga faʻamaonia e uiga i le maʻi na maua ai iuga o suʻega suʻesuʻe.

O le suʻega ole toto, lea e fautuaina e fomaʻi e ave a itiiti ifo ma le taʻitasi i le tausaga poʻo le ono masina, e faʻaalia ai le tele o le hemoglobin i le toto mo le taimi e iloagofie ai le anemia, e mafai ai ona e iloiloina le maualuga o lela toto mumu, vaimalua paepae ma platelets. Ina ia faʻaitiitia le tiga i le taimi o le faʻaaogaina o suʻesuʻega a le fale suʻesuʻe o le toto capillary, e sili atu le faʻaaogaina o se mea faʻapitoa.

Scarifier: o le a? O le a le mea mo?

O upu mai fafo e tafe malie atu ia tatou tautalaga, ma mo le faaaogaina i le tautala e tatau ai ona malamalama lelei i le uiga. O le lolomifefiloi o upu mai fafo o le a fesoasoani e malamalama i le uiga o le upu "scargia" (o le a lona uiga ma pe faapefea ona faaaoga). O le muamua ma sili ona taatele e faʻaaoga i le fomaʻi ma e faatatau i se mea faʻaleoleo lea e faia ai le paleni i luga o le paʻu e ave ai se suʻega toto toto. O le taulaʻi maʻi o se ipu e faʻamuta i se tao maʻa. O nisi o nei ituaiga o masini e faia i isi mea ma maua ai se foliga sili ona lata mai. O tamaiti e matua ese lava.

O le uiga lona lua o loʻo faʻaaoga i le faatoaga - o le igoa lenei o mea taufaatoaga. - o le a lenei meafaigaluega? E mafai ona malamalama lenei mea mai le uiga lautele o le taimi. O le faaupuga "utiuti" i le faaliliuga moni mai le faa-Latina o lona uiga o le "faia o ni vaitusi." I le avea ai ma se meafaigaluega taufaatoaga, o le silatila e faia ai ni togi i le eleele i le loloto e 4 i le 15 cm ina ia tele atu le ea i totonu o le palapala.

Fua faʻataʻitaʻiga

Ae o le tusiga o le a taulai atu i le uiga faafomaʻi o le upu "scargia". O le mea lea, i vailaau, o lenei masini ua faʻaaogaina mo le totoina. Mo le aoina o le toto capillary, o ituaiga eseese o lenei masini e faʻaogaina - o tamaiti ma tulaga masani. O faʻasologa masani e faʻaaogaina e fai ai faʻavae i luga o le paʻu o se tagata matua. E eseese ituaiga: ma se tao i le ogatotonu o le ipu poʻo le itu.

E i ai ni masini faʻapitoa e faʻaaogaina se tamai nila na teuina i totonu o se kapoti nai lo le lau. O le nila e mafai ona eseese o latou uumi, e le o vaaia pe a faʻaaoga, lea e lelei mo le samasama toto i tamaiti.

Faʻamatalaga Faʻailoa

O se mea e tasi le faʻaaogaina o le siʻosiʻomaga e mafai ai e oe ona ave toto mo suʻega e toetoe lava a leai se faʻaleaga. I le faaopoopo atu, o le tagata maʻi na sau e foaʻi toto e mafai ona mautinoa o le masini e leai se aoga ma e leʻi faʻaaoga muamua. O le fomaʻi poʻo le faufautua fale suʻesuʻe i luma o le tagata gasegase e tatalaina le faʻamaufaʻailogaina o le faʻamaʻi ma fai ai se mimiti poʻo le paʻu i le paʻu. O se mea lavelave o se masini e faaitiitia ai le fesoʻotaʻiga ma le siosiomaga ma lima o tagata fomaʻi, o le mea lea o le aʻafiaga o le faʻamaʻiina o se siama e toetoe lava a leai.

Faʻailoga o aso nei

O lea la, o le taulaʻi - o le a lenei masini? E iloa uma e fesoasoani o fale suesue ma fomaʻi, ae o le filifiliga o le ituaiga o meafaigaluega faʻaaoga e taoto ma le maʻi. E masani ona faalagolago i le kamupanī pe o le a afaina pe a ave le toto. O loʻo faʻatau nei e le falemaʻi faʻataʻavalevale fou e eseese i foliga vaaia ma tulaga lelei mai se ipu uʻamea. O lanu lanu felanulanuaʻi, i luga o le pito i tua o loʻo i ai nila i capsules. O nei nila e sau i ni uumi eseese, e tatau ona e filifili le mea tonu e tusa ai ma le lanu o le masini lava ia. O le gaosiga o lenei ituaiga o laupepa o le MEDLANCE Plus. E fa lanu o le siʻosiʻomaga e filifili ai mai le: violet ma le uʻamea 1.5 mm (ua fautuaina e faʻaaogaina mo tagata mamai), lanumoana, mafai ona faia se punipuni o le 1.8 mm, lanumeamata ma le uumi o le nila 2.4 mm ma le lanu samasama ma le loloto o le puncture 0 , 8 mm.

E le fautuaina le faʻamaʻi o le violigi mo le faʻaaoga i le totoina o toto. O le pupuʻu e papaʻu ma vave ona faʻamalosi, o lea o lenei filifiliga e lelei mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. O le lanumoana lanumoana e sili ona lelei mo le foai atu o le toto mo le suka, mo le fuafuaina o le toto, mo le fuafuaina o le coagulability ma isi suʻega. Mo alii ma isi vaega o tagata gasegase o loʻo i ai le paʻu paʻu i tamatamailima, e lelei tele le faʻaaogaina o se mea lanu meamata. O lenei masini e i ai le uumi o le fao 2.4 mm ua faʻaalia i luga.

Failautusi pepe

E sili atu ona filifilia i latou i aso nei le auʻiliʻili mo tamaiti. Mo tagata gasegase, o le lanu samasama mai le MEDLANCE Plus (0.8 mm loloto le puncture) poʻo le lanu violise-Acta-laka (1.5 mm loloto le puncture) e lelei. E tatau ona manatua i lou mafaufau afai e te filifilia se siʻisiʻi mo le faʻaleleia o le toto mo se pepe i le falemaʻi, ona e manaʻomia lea e ave ma le nila pito tele, ona o se suʻesuʻega e maua mai le mulivae. E le gata i lea, o se scarcy scariot ma le lau e talafeagai mo lenei, lea o le a maua ai le toto lelei mo le auiliiliga.

Faʻasalaga manaʻomia

O lea, matou te mafaufauina le mea e le mafaamatalaina. O lenei mea o se mea fou tekonolosi, mo le faʻatinoga o nei suʻega na faia, o nisi mea na filifilia, ua tatou malamalama i ai. O ituaiga taitasi o le siʻilati ei ai ona lava umi, foliga ma le lautele o le vaega taua. O ituaiga taʻitasi uma lava o loʻo i ai lona lava sosoʻo, o le auala faʻamalosi. O le manaʻoga masani e masani ai i le 'aufailautusi uma lava, e leai se aoga.

Faʻamasinoga faʻafuaseʻi - se masini mo le tuiina o le paʻu, faʻaaoga e aoina ai samples toto mo le suʻega. O le mea e sili ona taatele o le saogalemu faʻamaonia saogalemu o laupepa aunoa, e aofia ai le MEDLANCE faʻatasi ma lancets atom (Medlans plus).

Lancets mo sampling samples MEDLANCE faaopoopo (Medlans plus) o loʻo faia i le tele o lomiga:

  • Tusitusi (Malamalama),
  • Universal (Universal),
  • Extra (Extra),
  • Special (Special).

Faʻamau: HTL-Strefa. Inc., Polani.

Faʻamasinoga faʻafuaseʻi Medlans faaopoopo O loʻo i ai se nila manifinifi-siliva e faʻapipiʻi faigofie le paʻu. Faafetai i se pupuʻu faʻapipiʻi ma se nila, ua faʻaitiitia le faʻalogo, o lagona tiga ua faʻaitiitia ma ua puipuia le faaleagaina o le tino.

Faʻamasinoga faʻafuaseʻi Medlans Plus o se mea e mafai ona faʻaaogaina, faʻaleagaina e le tagata lava ia e le mafai ona toe faʻaaogaina. O le nila o le siʻosiʻomaga faʻafuaseʻi o loʻo i totonu o le masini aʻo lei faʻaaogaina, ma puipuia ai le faʻaleagaina o mea.

O le eletise mumu (scarifier) ​​Medlans faʻatasi ai ma faʻamautinoa le mamao tonu i le va o le masini ma le tamatamailima ao alu i lalo o le paʻu, talu ai ua uma ona faʻatulagaina le mamafa i le nofoaga pipisi. Faʻafetai i lenei mea, o le maeʻa ma le maeʻa o le puleaina o le loloto o le ulu atu ma le maua o se aofaiga talafeagai o se toto totoga ua faʻamaonia. O le faʻavasegaina o le lanu o ituaiga uma o vili e leai ni tui Medlans faaopoopo faʻateleina le galuega a le faufautua fesoasoani ma faʻamaopoopoina le galuega i le taʻavale otometi. E faia lenei mea ma le faʻamoemoe o le faʻaaogaina o samples toto o volumes eseese, faʻapea foʻi ma le amanaʻia o le ituaiga ma uiga o le paʻu. Ia fetaui mo le tosoina o tamatamailima, taliga ma mulivae.

Ituaiga o Avanoa Scarifiers

GaosigaPulu / Pene TaʻaAafiaga lolotoFautuaga a le TagataToto toto
Medlans Plus MalamalamaTogalo 25G1.5 mmO le toto sampling ua matua leai lava se leaga. Medlans Plus Malamalama e lelei tele mo le puleaina o le toto toto.Laititi
Medlans Plus WagonAnigala 21G1.8 mmLelei i tulaga e te manaʻomia ai se toto toto tele e fua ai le kulukose, hemoglobin, cholesterol, faʻapea foʻi ma le fuafuaina o le toto, coagulation, gaʻo toto ma sili atu.Tele
Medlans Plus ExtraAnigala 21G2.4 mmE faʻaaogaina mo paʻu paʻu o le tagata gasegase e aoina ai le tele o le toto.Lagolago i le Malolosi
Medlans Plus SpecialFelaʻuaʻi 0.8 mm2.0 mmMedlans Plus O le tagata tomai faapitoa e lelei mo le suʻeina o le toto mai le mulivae i pepe ma mai tamatamailima i tagata matutua. O le fulufulu pito sili ona mamae o le Sparifier Faapitoa e mafai ai e oe ona aoina le toto talafeagai o le toto ma fesoasoani i le vave faʻamalolo o le nofoaga o puncture.Malosi

Lancet size e faigofie ona fuafua i le lanu lanu. Ina ia fuafuaina le lanu, tusi i le oloa e te fiafia i ai. Ina ia mafai ona e iloa pe faʻapefea ona faʻaaoga le taʻavale otometi, e mafai ona e matamata i le vitio. Ina ia faia lenei mea, mulimuli i le sootaga

O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa mo le faʻapipiʻi toto MEDLANCE faaopoopo (Medlans plus) o loʻo faʻapipiʻiina 200 pi i se tamai afifi e mafai ona e vaʻaia i le ata. I totonu o le pusa felauaiga - 10 pusa.

I la matou kamupani e mafai ona e faʻatau otometi aunoa (samoa sampling lancets) i le tau o loʻo mulimuli mai

Tau e 1,400.00 solo / afifi

Tau o le 1,500.00 ete / afifi - Medlans Plus Special

Tuua Lau Faamatalaga