Lipoic acid Vitamir 30 pusa, 30 mg

* O lenei oloa e le mafai ona faafesuiai ma toe foi atu i luga o le faavae o le Decree of the Government of the Russian Federation No. 55 of 01/19/1998. O tau i Falemaʻi atonu e ese mai tau o loʻo faʻaalia i le upega tafaʻilagi. Pe a maua togafitiga faafomaʻi, e tatau ona e faia se faʻasalaga mai se fomaʻi.
** Ona o le faaiuga o le faalauiloaina mai ia Oketopa 31, 2017, o le faaopoopoga faaopoopo i luga o lisi o aitalafu e le faaaogaina i poloaiga i le initaneti. Matou te faamanatu atu ia te oe o le tau o oloa uma o se falemaʻi i luga o le initaneti ua aofia ai le 11% le tau faʻaititia!

Lipoic acid mo le gau o le mamafa. Vitamin N Antioxidants o loo tauivi ma na fualaau saoloto.

Talofa

Na ou faalogo e uiga i le lipoic acid, ae leai se mea e taua tele i ai. Ae sili atu, e le mafai ona ou mafaufau e mafai ona ou alu e faatau i le fale talavai, ma e tusa lava pe na o ni pennies. Ona ou maua ai lea o se toe iloiloga i luga o le arare, ma sa i ai se taimi avanoa e google ai ma malamalama pe ou te manaʻomia pe leai. Ioe, ma fetaui lelei fetu. O le taimi lena sa ou i ai pe a uma le faʻamalolo o le sulusua, e matua faʻanoanoa lava, o le tino ua na o le oti. Ma o le lipoic acids e mafai, pe a tautala, e fesoasoani i le tino e faʻaumatia mea leaga, ma e oo lava i le mamafa o le gau i le lipoic acid na folafola mai e tagata taufaasese.

Lipoic acid Vitamir 30 pusa, 30 mg

Vitamin N e tele igoa i le taimi e tasi - o le lipoic acid, ma le lipamide, ma le thioctic acid.

  • E mafai ona e faʻatau i soʻo se fale talavai, e saʻo i soo se mea.
  • Tau - 56 ruble 50 kopeka i le pusa o 30 fasi vaega.
  • E lua ni afifi e manaʻomia ile ala, o lona uiga. 120 rubles i le masina. E masani lava lenei mea. Na ou faatauina se tasi, ona ou alu ai lea mo le lona lua, pe a maeʻa le muamua. O le mea moni o loʻo i ai faʻafoʻaiga taʻitasi i le lipoic acid. Ou te lei aveina ni mea se lua, ma faafuasei, o se mea o le a sese ma o le a le mea e fai i le afifi lona lua.

O le fale talavai e maualalo i le lipoic acid, ma e iai le alpha lipoic acid, e tau ma le 250 rubles. Na ou manatu o se ituaiga o maketi tau fefaʻatauaiga, ae o le alpha lipoic acid o se vailaʻau sili atu ona malosi. O le a ou le faamatalaina iinei le mea e sili atu, ae sili atu. O lenei faʻamatalaga e tatau ona google. O le isi taimi, o le a ou taumafai le tasi e sili atu ona taugata.

Sei tatou fai mai o le lipoic acid o loʻo i ai i turboslim. E i ai lava se mea faapitoa e alu faatasi ai lipoic acid ma le carnitine. Ou te le iloa pe o le a le aoga, ae o se tasi o lo o aveesea le mamafa e pei o lena.

E leai se aʻoaʻoga i le lipoic acid mai Vitamir. E pei o se faʻaopoopoga meaʻai, ae ou te fiafia e faitau le faʻamatalaga, ma o iinei na tagi ai lana pusi. Naʻo mea o loʻo lolomiina i luga o le afifi.

Lipoic acid instruction

E tatau ona e inu faʻalua i le aso pe a uma le 'aiga. O se mea na aoga ia te au i se mea. Sa ou faaseʻe i ni nai taimi i le masina ona fai ai lea mo lena mea. O le aso na sosoo ai na ou inu ai le tolu, ae i vaitau umi. O le aso o Tina e pei o lena. E mafai ona amata i le 5 o le taeao, ma faaiu i le tasi i le taeao.

O tamaititi e laiti. Fainu e aunoa ma ni faafitauli. O loʻo teuina i totonu o se faʻamalolo.

I totonu o se tasi afifi 30 papa. Lava mo le 15 aso.

Lipoic acid application

Na iloa tonu lava le masina. I le taimi o le pulega, sa leai ni oʻu aafiaga mai le lipoic acid. O vaiaso muamua e lua na ou inu ai na o le lipoic acid ma le iodomarin i taimi eseese, ae ou te inu pea. E lua vaiaso mulimuli ane, ae na ia fesootai foi le gaʻo. Ou te inu mai lea taimi i lea taimi, talu ai e manaʻomia foi mo le soifua maloloina o tamaitai mo le loto.

Le aʻafiaga o le faʻaaogaina o le lipoic acid

Na amata ona ou inuina ina ua oso mai i luga o loʻu laugutu se malulu malulu. Ou te talitonu na sau o ia ona o le faʻavaivaia o le puipuiga, pe a uma le faʻafefiloi. Na fai mai le tino fiafia. O le malosi mo le taliaina o se vaivaiga ogaoga, e ui o le taimi tonu lena, o le hemoglobin e masani lava. Lipoic acid e faʻamaonia uma mea vevela pe'ā maeʻa suiga o meaola.

I luga o le Initaneti, o le aafiaga o le faʻamamāina o le tino o faʻamalolo saoloto e folafolaina pe a mavae le 2 vaiaso o le faʻatagaina. Faʻamalosia le malosi i le aso lona valu o le taliaina. Ma latou fai mai e uiga i le faʻaitiitia o le mamafa o le lipoic acid toetoe lava mai le aso muamua.

O le a ou le fiafia ia te oe. Ou te leiloa le mamafa, e ui sa ou tausia se meaai. Na ou mauaina foi le 1 kilokalama, lea mo aʻu o se maʻi tuusao. Ou te faatapulaaina calories, mataʻitu mea uma ma mea uma, ae e manino lava ou te le i vaai i ai i se mea. Ma le isi, o le lipoic acid e faʻatele ai le metabolism ma le ituaiga e te manaʻo e 'ai atili. Ou te le iloa, ou te leʻi matauina le fiaaai, talu ai ou te 'ai i le itula. Ou te agasala i luga o le edema i luma o na lava aso, aua o oʻu foliga e foliga mai.

Ae o le lipoic acid na mafai pea ona feagai ma le faʻafefe. I le tolu vaiaso mulimuli ane, na ou lagona ai le sili atu ona lelei. E tusa lava pe leai se moe, sa ou lagona le manaia. Na te tuuina mai se mea.

toe faʻaleleia galuega a le tino,

aveese faʻamaoniga o le vaivai masani,

O lona uiga, i le mea sili ona itiiti, o lenei mea leaga na faʻataunuuina ai ona tiute. E tusa ai ma oʻu lagona, e le aoga atoa ia te au.

E le mafai ona ou fai atu na amata ona foliga lelei le paʻu. E tutusa foi, ma herpes na pasia i le umi na ou mauaina i le lua tausaga talu ai.

Meaai EI Ai Lipoic Acid

araisa, meaʻai, kapisi, peʻa lanumeamata, fuamoa moa.

E i ai laʻu tui 30 mg. I tagata gasegase e maua i le maʻisuka, e manaʻomia le faateleina.

E le sili atu i le 50 mg o vitamini N i le aso e manaʻomia e se tagata soifua maloloina

Sa ou fiafia i le faaaogaina o le lipoic acid. O loʻo i ai pea se aafiaga mo au, o se mea e le alofagia ai aʻu) Ou te manatu o le a ou toe faia le kosi, ae o le alpha lipoic acid. O le a ou gau i luga o se fualaau faasaina i se fua tele ma sili atu le lelei o digestibility. Ou te le fuafuaina muamua muamua nai lo le taumalulu. Talu ai e masani lava ona le mafai ona faʻaaoga lenei leaga. O le tino o le a le toe faʻamavaeina mai meaai ma gaosia.

Fefaʻatauaʻiga lelei ma uiga lelei.

Faatonuga mo le faaaogaina

Lipoic acid (acid thioctic or Alpha Lipoic acid) o se vioxidant oona lea e mafai ona fusifusia ai faʻamalosi saoloto i totonu o le tino. E tutusa lelei lava ma vitamini B, e faʻaleleia ai le gataifale o le cholesterol, faʻaleleia ai le alofilima, fesoasoani e faʻaititia le toto o le glucose, faʻatoʻilaloina le faʻamalosia o le insulin ma faateleina le glycogen i le ate.

Alpha Lipoic acid o loʻo i ai se faʻamaʻi o le tino, faʻaleleia o le hepatoprotective, hypoglycemic ma le hypocholesterolemic, faʻaleleia le galuega o le ate, faʻaitiitia le aafiaga o le tele o toxins i luga, e aofia ai le ava malosi. O le faʻaaogaina o Alpha Lipoic Acid i fofo mo le faʻalavelave faʻaleagaina e faʻaitiitia ai le ono mafai ona faia ni uiga leaga.
Aafiaga i luga o le tinoO lenei vailaʻau o loʻo galue o se enzyme i le tele o faʻatuʻiga e tutupu i le tino o le tagata. O mea taua o le faagasologa lea o le faʻaaogaina o le kulukose i totonu o nila, faʻapea foʻi le tali o le liua o suga i le malosi. O le Lipoic acid e faatelevaveina ai nei faiga, ma faʻaalia ai se galuega faʻa-insulin. E pei o le inisalini, o le vitamini N e lagolagoina le gaioiga o le mitochondria, lea e maua i potu taitasi i le tino. Latou te nafa ma le gaosia o le malosi mai le kulukose ma gaʻo gaʻo. Afai e faatelevaveina a latou galuega e ala i gaioiga o mea gaosi, e pei o le inisalini, vitamini N, adrenaline, ona amata ai lea e le tino atoa ona faatupuina le malosi sili atu nai lo se tulaga masani ma le le mafaatusalia. I le faʻaalia o lona aʻafiaga o le antioxidants, o le vitamini N puipuia puipui o toto toto mai le faaleagaina ma le faʻavaeina o se tui toto i luga o le nofoaga o lenei faʻaleagaina. Puipuiga o toto toto mai mea leaga, o le lipoic acid o se meafaigaluega lelei tele mo le puipuia ma togafitiga o faʻamaʻi pipisi e pei o veins varicose, thrombophlebitis.

E le gata i le aʻafia ai o le malosi o le eletise, o le lipoic acid o se vaega taua i le faʻatonutonuina o le polotini, gaʻo ma le gaʻo gaʻo gaʻo:

  • faʻaititia le maualuga o le cholesterol atoa ma ona aʻafiaga i totonu o le toto,
  • faateleina le faʻaoʻoina o le okesene e vaʻa faiʻai, lea e faʻaosofia ai le mafaufau, faateleina ai le gafatia e taulai,
  • faʻamalosia le faʻamalolo o le "tele" cholesterol ma le talo, fesoasoani e faʻavavevave lona vavaeese, lea e taofia ai le fausia o maʻa i le talo
  • vevela ma o se puipuiga lelei o maʻi gallstone,
  • faaitiitia le suka o le toto, lea e faaaoga e puipuia ma togafitia ai faafitauli o le maʻisuka,
  • o le faʻafitauli o le atherosclerosis e faʻaitiitia ona o le aveesea o le "leaga" cholesterol mai le moega lapisi.

Vitamin N e tele sona sao mo le ate. O le i ai o le lipotropic meatotino e puipuia ai suauu o le ate mai le faaleagaina e ni vailaʻau eseese e tafe i totonu o le toto, ma o se taunuuga e taofia ai le faʻaleagaina o le ate i le tino o le ate, o lona uiga. e puipuia mai le gasegase gaʻo. I le tele o faʻamaʻi o le ate, o le vitamini N e faʻaopoopo i togafitiga autu o togafitiga. O le Lipoic acid e mafai ona fusifusia i salima o metale mamafa (mercury, lead, arsenic) ma aveeseina mai le tino, ma faʻamalosi ai le tino. O lenei vailaau o loʻo malosi e fesoʻotaʻi ma le tuʻuina atu o se manaʻoga o le namu, e faʻamalosi faʻafuaseʻi le faʻamalosiina o le faʻasologa o le faʻaoʻoina o le nasu, lea e lelei mo faʻamaʻi pei o le faʻamaʻi o le Alzheimer ma polyneuropathies o tupuaga eseese. Ona o lona gafatia e faʻaaogaina se aoga aoga i luga o meaʻai o mata o le mata, o le vailaʻau N o loʻo faʻaaogaina mo le leaga o le vaai. E i ai le faʻamaoniga o se aafiaga lelei o le lipoic acid i le togafitiga o tagata gasegase i siama. Ae ui i lea, o togafitiga e tatau ona faaopoopo i isi fualaau. Vitamin N fesoasoani e faʻamalosi mea puipuia o le tino ma o se meafaigaluega lelei mo le puipuia o malulu ma faʻamaʻi pipisi.
Ole malosi malosi ole Lipoic acid e iai sona aafiaga faʻapitoa ma le malosi. O lona uiga o lona taliaina e faʻaaogaina otaota mai i faʻalavelave uma o le tino o le tagata. I meaai, ae na o se lisi puʻupuʻu, o lenei ituaiga o vailaʻau o loʻo i ai i lona foliga masani. Mo se faʻataʻitaʻiga - i totonu o le ate povi (sina mea itiiti i le puaa), i le kulimi, fualaau mata ma le fefete. Le itiiti ifo o le lipoic acid o loʻo maua i fua.

I le auala, na maua i le 1937 le lipoic acids. Ona mauaina ai lea e saienitisi le siama o loo aofia ai lenei vailaʻau. O le mea moni e faʻapea o lenei ituaiga o vailaʻau o se mea faʻapitoa faʻaleagaina na faatoa aʻoaʻoina i le 1939. Talu mai lena taimi, o loʻo faʻatautaia suʻesuʻega i lenei autu.

Na maua i le 1957 le lipine Lipoic i le gasegase. Mo se taimi, o le vailaʻau na avea o se vailaʻau e le mafai ona gaosia e le tino. Naʻo le taimi talu ai nei na faʻamaonia ai e saienitisi o le lipoic acid e gaosia e le tino seia oʻo i se tausaga.
Lipoic acid for weight loss If you study the general picture of the effects of different modern means mo le aveesea o le mamafa i luga o le tino o le tagata, o le tele lava o ia mea e taulai i le susunuina o gaʻo. O lenei mea e mafua ai le le atoatoa o le tino, lea e matua afaina ai le soifua maloloina o le leiloa o le tagata. O le lelei o le lipoic acid i luga ia i latou e faapea o lona faiga o le gaoioiga e ese mai ai mai ia i latou.
E faʻaleleia ma faʻaleleia faiga faʻavae, ae le faʻafefe ai.
O se natura ae le o se mea gaosia. O le tino o le tino e maua ai le aukesi (e ui lava i ni mea laiti tele).
E itiiti lava faʻasolega ma aʻafiaga i itu.
O le vailaʻau e faʻatagaina ai oe e aloese mai meaʻai ma le matelaina e afaina ai le tino.
Lipoic acid e le mu ai gaʻo, ae e masani ona liua i latou i le malosi.
Pe a faatusatusa i isi fualaau mo le gau, o le ALA e le taugata tele.
E le pei o isi oloa gaosi, o le a puipuia ai le paʻu o lou paʻu mai faʻamafaʻailoga pe a maeʻa le mamafa ma tausia lou tino talavou ma matagofie.
Afai e toetoe lava o fualaau uma mo le leiloa o le mamafa ua solia mo le faaaogaina e le maʻisuka, o le lipoic acid o se tasi lea o na fualaau faasaina lea e le gata ina faasaina, ae fautuaina foi mo tagata e maua i lenei maʻi.

O le isi mea taua o le lipoic acid i luga o isi auala mo le aveesea o le mamafa o lona aafiaga tele i luga o le tino. Faatasi ai ma le leiloa o kilokalama, e mafai ona e matauina le auala e faaleleia atili ai le soifua maloloina lautele, ua le toe popole le manava, ua faaleleia le vaaiga, suauu toto ua faaitiitia, ma toe foi mai fatu i le masani. Ona o le tele o le tele o alafua o le ALA i le soifua maloloina, ua manino ai pe aisea ua toatele ai tagata e mananao e aveesea le mamafa e liliu atu i le lipoic acid mo se fesoasoani.

O le aoga o le lipoic acid mo le soifua mālōlōina e mafai ona malamalama i ai, ae o fea o le a mou atu ai kilokalama pe ae faʻaaogaina lenei afa-vitamin tulaga ese?

O le faiga o lana gaioiga e matua faigofie lava ma e aofia ai mea nei:

  • le faʻaaogaina mea leaga (gaʻo mamafa, toxins, radionuclides ma isi otaota "otaota"),
  • e avea o se faʻalavelave mo le faagasologa o le mu o le suka toto,
  • fesoasoani e faaliliu mai meaʻai e maua mai ai meaai i le malosi,
  • toe faʻafoʻi toto toto ma faʻauʻu namu,
  • taofi le manaʻo
  • fesoasoani i le ate e feagai ma avega mamafa, pe afai o le mamafa e sili atu nai lo mea uma e mafai ona mafaufauina ma e le mafaamatalaina.

O le iʻuga, e le faʻalavelaveina faiga o le gasegase i totonu o masini ma sela, ae o loʻo faʻateleina ma faʻaleleia lelei le galuega a le tele o totoga. E leai ni mea leaga e totoe, o siama e maua ai meaai tatau, o gaʻo ua liua moni lava e avea ma malosiaga aoga ma talafeagai.
Taʻiala mo le faʻaaogaina: E ave e tagata matutua le 1 papafa 2 taimi i le aso pe a uma taumafa. Ole taimi o le faʻatagaina ole 1 masina. Afai e tatau ai, e mafai ona toe faia le metotia. Contraindications: o le le mafai e le tagata ona le faapalepale i vaega o le oloa, maʻitaga, tausiga o susu.

Aʻo leʻi faʻaogaina, e fautuaina le fefaʻatauaʻiga i se fomaʻi.

Faʻamatalaga e uiga i mea faʻapitoa o meaola ma mea totino

Lipoic acid o se vailaʻau mamana malosi lea e mafai ona fusifusia ai aʻafiaga saoloto i le tino ma puipui mai suauu mercury ma isi masini mamafa.

E tusa ai ma le natura o le meaola o meaola oona, o le lipoic acid e tutusa ma vitamini B - o loʻo i ai sona aafiaga aoga i le excretion o suauu mamafa mamafa mai le tino, e lagolagoina lelei ai le gaioiga o le ate, ma fesoasoani e toe faʻafoisia le faʻalavelave ma le puipuiga. Lipoic acid e tumau pea isi antioxidants i le tino - e pei o vitamini C, E, ma le glutathione - ma faʻaleleia ai le lelei. E faʻamavaeina i le gaʻo ma le vai, faʻatasi ai ma le eletene reactions i le mitochondria, e fesoasoani e fai le faagasologa o le mauaina o le malosi e sulu i le sili atu ona mafai.
E mafai e le Lipoic acid ona faʻasaʻo le vaivai le tumau, faʻaleleia le gaioiga, o lona uiga e fautuaina mo i latou o loʻo taitaia se olaga ola ma ulufale i totonu mo taʻaloga.
Ua faʻamaonia ai o le lipoic acid e mafai foʻi ona faʻagesegese le faagasologa o le soifua matua. O le mea lea, o fomaʻi o loʻo faʻaaogaina e avea o se auala e faaumiumi ai le talavou.
Faatasi ai ma le auai o le lipoic acid, o le malosi o le gaosiga i totonu o sela e masani ona faatulagaina. O le inisalini e pei o mea taua o le a fesoasoani i maso e gaosi ai le kulukose. Mo le lelei o lauroid function, o mea e maua i le lipoic acid i le tino e taua tele. E faʻaaogaina mo nisi faʻamaʻi o le ate, atherosclerosis ma isi faʻamaʻi faʻapitoa, mo vailaʻau eseese, e aofia ai le ava malosi.

Lipoic acid e fautuaina mo:
afaina, lelava vaivai, le mautonu le vaai mamao, togafitia o le cardiovascular system, atherosclerosis, ava malosi, mausalisa o le retina, faamaʻi Alzheimer.

Ole fua ole aso (2 papa) e aofia ai:

VaegaFaʻaaoga lelei *Maualuga faʻatagaina o mea *Aofaʻi mg% o le faʻaaoga lelei
LIPOIC ACID, mg30 mg100 mg60±10%200**

* - e tusa ai ma le: "Tuufaatasia manaoga tau falemaʻi ma faʻamaʻi ma le mama mo oloa e tatau ona faʻamaonia ma le mataʻituina o faʻamaʻi (control)" (Mataupu II, vaega 1, Faʻaopoopoga 5).
** - e le sili atu i le maualuga maualuga o le taumafaina

Faʻataʻitaʻiga

Alpha lipoic acid o se vailaʻau malosi, o loʻo fusifusia ai faʻamalolo saoloto i totonu o le tino. E le gata i lea, e faʻaleleia atili ai uiga faʻamaoni o isi fualaau.

E talitonuina o le falemaʻi o le vailaʻau e latalata i vitamini o le vaega E. E i ai sona aoga aoga i sulu o le tino - faʻasaʻo ia i latou o sima mamafa mamafa, faʻaosofia le gaioiga o le ate, ma faʻamalosia ai meatotino. Le leai o se lipoic acid e afaina ai le gaioiga o le thyroid gland ma le tino endocrine atoa.

O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina pe a maeʻa le pulega amata se mamana o le gaʻo o le gaʻo, lea e mafai ona faʻamalosi pe afai e masani ona faʻamalositino ma 'ai lelei.

O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina pe a maeʻa le pulega e amataina se faiga mamana o le susunuina o gaʻo.

O le faʻaaogaina o nisi o vaega o le cerebral cortex, o le lipoic acid e faʻaitiitia ai manaʻoga mo meaʻai, faʻaitiitia ai le manaʻo, faʻanatinatiina le faʻaaogaina o le kulukose e sela, aʻo faʻamautuina lona maualuga i le toto, e faʻamalosia le tino e faʻateleina tupe faʻaalu. Faafetai i lenei vailaʻau, o le ate e taofi le maua o gaʻo i totonu o ona masini, ma ua faʻaitiitia le maualuga o le cholesterol. Ua faʻagasolo le faagasologa o metabolic. O le mea lea, ona o le mea moni o gaʻo ua liua i le malosi, e mafai ona lelei le aveesea o le mamafa e aunoa ma le matelaina o le matelaina ma meaai e le aoga mo le tino.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Vitamir lipoic acid o loʻo fautuaina e avea o se mea faʻaleleia o mea taumafa masani e faʻaleleia ai mea faʻapitoa o lenei mea i le tino. Ma le isi, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau:

  • mo le togafitiga ma le puipuia o le vaivai o taimi masani,
  • e faʻagesegese le faagasologa o le soifua matua,
  • ma faʻamaʻi fatu o faʻalapotopotoga eseese,
  • ma le atherosclerosis,
  • mo le gau o le mamafa
  • ma le maʻisuka
  • mo le puipuia ma le togafitiga o le ava malosi,
  • ma faʻamaʻi o le pancreas,
  • faʻatasi ai ma le hepatitis tumau ma le gasegase gaʻo,
  • ma faʻamaʻi Alzheimer.

O le meafaigaluega e aoga mo ituaiga eseese o inisua, e aofia ai le inuina o le ava malosi.

Contraindications

E talitonuina o lenei vailaau faʻasaina e leai lava se faʻamavaega e faʻaaoga ai, talu ai o le mea galue malosi i ni vaega laiti e tutoatasi lava i totonu o le tino o le tagata.

O faʻamaoniga i togafitiga ma le lipoic acid o le faʻaaogaina lea o le ava malosi.

O le faʻaeteete e faia meaʻai e tatau mo tagata o loʻo i ai le faʻaogaina o mea e afaina ai, ma faʻamaʻi o le gastrointestinal tract (gastritis with acidity, fat ulcer and 12 ulutala duodenal).

Auala e ave ai Vitamir Lipoic Acid

Ina ia faʻamaopoopo le maualuga o lenei mea i totonu o le tino, ua lava mo se tagata matua ona ave 1 le papa i se fua o le 30 mg 2 taimi i le aso pe a uma taumafa, faatasi ai ma sina vaega itiiti o le vai. O le togafitiga e le itiiti ifo i le tasi le masina. Afai e tatau ai, e mafai ona toe faia le fualaau faasaina pe a uma se pupuu puupuu.

Mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka, e mafai ona faʻateleina le tui, ae o le faaiuga e tatau ona faia e le fomaʻi.

Ole vailaʻau o se tasi lea o vailaau e fautuaina mo le faʻaaoga i le maʻisuka ituaiga 1 ma le 2. O le meafaigaluega e fesoasoani i le faʻamautuina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, toe faʻaleleia ai le metabolism i le tino, e oʻo atu ai i le paʻu mamafa. O lenei mea e faʻaleleia ai le soifua manuia ma le ola lelei o le maʻisuka. Pe a faʻaaogaina le fualaau faasaina, e tatau ona mataʻituina pea le maualuga ole maualuga o le toto toto e aloese mai ai i le hypoglycemia.

O le fualaau faasaina e ave pe a uma se taumafataga faatasi ma sina vai laitiiti.

Faʻaiʻuga o Vitamir Lipoic Acid

O aʻafiaga pe a faʻaaogaina fualaau faasaina. E mafai ona avea ma faaletonu o le mafaufau i le gastrointestinal tract, o mea e afaina ai le maʻi, o le ulu. I se tulaga e le masani ai, e mafai ona tupu mai le hypoglycemia (o se paʻu mataʻutia i le suka o le toto).

I lenei tulaga, e tatau ona e taofi le ave o fualaau ma saili fautuaga faʻapitoa.

E talitonuina o le fualaau faasaina e le aafia ai le puleaina o auala ma taavale tetele.

Faatonuga faapitoa

E ui lava i le mea moni o le oloa e masani ona faʻaleleia e le tino, i nisi tulaga, pe a faʻaaogaina, e tatau ona e mulimuli i le puipuiga.

E tatau i tagata matutua ona ave le lipoic acid i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi e tatau ona fuafua le metotia e tusa ai ma uiga o le tagata maʻi.

O le fualaau faasaina ua faatonuina mo tamaiti e sili atu i le 6 tausaga i se fuataga o le 0.012-0.025 g 3 taimi i le aso.

O le tele o tagata popoto e talitonu e le fautuaina e ave le fualaau faasaina i le taimi o le maitaga ma le lactation.

Faʻasologa o Vitamir Lipoic Acid

Talu ai ona o meaʻai o mea taumafa o loʻo solo lelei i gaʻo uma ma vai ma ua vave ona aluese mai le tino, e seasea lava ona tupu mai i luga o le tino - na o mataupu pe a tago se tagata i lenei fualaau mo se taimi umi.

A e ui i lea, a maeʻa le tele o fualaau faasaina, afu, vomiting, manava manava e tupu, e tatau ona faʻamama lou manava ma faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

E le fautuaina e ave le vailaʻau faʻatasi ma glucocorticoids, talu ai ona faʻaleleia ai o latou uiga e tetee atu i le faʻamaoni.

O le fualaau faasaina ua faatonuina mo tamaiti e sili atu ile 6 tausaga.

Faʻataʻitaʻiina le gaioiga o le inisalini ma vailaʻau o le hypoglycemic.

I le taimi o le faʻaaogaina o le lipoic acid, o le faʻaaogaina o le ava malosi e solia.

O fualaau e tutusa i mea tau falemaʻi e pei ole Thiogamma, Thioctacid, Expa-Lipon. Ae ui i lea, latou te iai ni eseesega, o lea e le fautuaina ai e suia le tasi fofo i le isi e aunoa ma le talanoa i se fomaʻi.

Faʻatau

O le gaosiga o mea e faʻaaogā ai meaʻai faʻasolosolo e faʻaaogaina e le kamupanī Rusia o le Vitamir.

O le tele lava o taimi, o lenei fualaau faasaina e mafua ai se tali lelei uma i le soifua maloloina faafomaʻi ma tagata faatau masani.

Natalya, o le lōia lautele: "Na ou matauina ina ua maea le pulega a le Vitamir i le lipoic acid, na faaitiitia le tulaga faaletino o tagata maʻi, na faaitiitia lo latou mamafa, o le maualuga o le kulukose o le toto sa pa'ū ifo. O le mea lea, e masani ona ou fautuaina lenei fualaau faasaina i tagata gasegase e maualalo le gasegase vaivai, mamafa, ma le maʻisuka. "

Victor, 65 tausaga le matua: "Sa ou mafatia i le maʻisuka mo se taimi umi, ma, e ui i meaai, na amata ona ou maua le mamafa. Sa ia lagona le leaga, na alu i le fomai. Sa ia fautuaina e faatau mai meaʻai meaai vitamir lipoic acid, amata ona ave, ae aunoa ma le tele o le naunautai. Ae, e feteenai ma faamoemoega, na amata ona ou matauina o le mamafa na faasolosolo ina mou atu, ua faaitiitia le maualuga o le suka, ua faaitiitia le fiaai, na amata ona ou moe lelei ma ua tele le malosi na faaalia, e aofia ai le faamalosia o le tino. "

Tatyana, 44 tausaga le matua: "E i ai soʻu faʻalavelave ma se uiga o le mamafa, o lea o le tauiviga mo se tagata aulelei e le taofia mo le tele o tausaga. A maeʻa le tele o mea taumafa, o uluaʻi faafitauli na muamua amata i le manava, ona sosoo ai lea ma le psyche. O se uo, o se fomaʻi, i le vaaia o ia mafatiaga, na fautua mai ia te au e faataitai lenei fualaau faasaina. O le mea ofoofogia na tupu - na amata le faʻaitiitia o le mamafa, o le le fiafia i meaʻai mo meaʻai na mou atu, o meaʻai na faʻaititia e aunoa ma le afaina o le soifua maloloina, ma le soifua maloloina na faaleleia, na afaina ai le lagona. "

Tuua Lau Faamatalaga