Vaʻaia Miramistin: faatonuga mo le faʻaoga

fofo mo le faaaogaina i le lotoifale.

mea galue malosi: Benzyl dimethyl 3- (myristoylamino) propylammonium chloride monohydrate (i le tulaga o mea e leai se meaola) - 0.1 g
fiafia tele: vai mama - e oo atu i le 1 l

le lanu, manino le suavai ma le luluina.

Fale faʻamaloilo

O Miramistin o loʻo i ai le tele o ituaiga o vailaʻau faʻamaʻi, e aofia ai ma falemaʻi e puipuia i vailaau faʻamaʻi.
O le fualaau faasaina ua i ai sona aafiaga aʻafia i le gaioiga-lelei (Staphylococcus spp., Streptococcus spp., Streptococcus pneumoniae ma isi), gram-negative (Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Klebsiella spp. ma isi), siama faʻamaʻi ma le anaerobic, faʻamalamalamaina o se tasi o mea e fai ma faʻamaonia, e aofia ai aʻafiaga o le falemaʻi ma aʻafiaga faʻasa.
O loʻo i ai se faʻafesoʻotaʻi faʻaleagaga i luga o faʻasalaga o le genus Aspergillus ma le genus Penicillium, lefete (Rhodotorula rubra, Torulopsis gabrata ma isi mea faapena) ma le siva-e pei o manulele (Candida albicans, Candida tropicalis, Candida krusei, Pityrosporum orbiculare (Malassezia furfur) ma isi), dermatophytes (Trichophyton rubrum, Trichophyton mentagrophytes, Trichophyton verrucosum, Trichophyton schoenleini, Trichophyton violacent, Epidermophyton Kaufman-Wolf Epidermophyton floccosum, Microsporum gypseum, Microsporum canis ma isi), faapea foi ma isi patipatogigi, i le tulaga o le monocultures ma le microbial associations, e aofia ai le microflora fatu ma le tetee atu i fualaau faasaina o chemotherapeutic.
E i ai sona aʻafiaga, o loʻo galue malosi i siama faʻalavelave (vailaau o le herpes, faʻamaʻi pipisi o le tagata, ma isi).
O Miramistin e galue i luga o faʻamaʻi o faʻamaʻi pipisi i feusuaiga (Chlamydia spp., Treponema spp., Trichomonas vaginalis, Neisseria gonorrhoeae ma isi).
Lelei le puipuia o faʻamaʻi manuʻa ma mumu. Faʻatoaga gaioiga faʻafouina. E faʻaleleia ai le puipuiga i luga o le nofoaga o le talosaga, e ala i le faʻagaoioia o galuega gaogao ma le faʻaogaina o le elegocytes, ma faʻaauau ai le gaioiga o le monocyte-macrophage system. O loʻo i ai se gaoioiga faʻapitoa o le hyperosmolar, ma o se taunuuga o lea mea e taofi ai le manua ma le paʻu o le paʻu, e aʻafia ai le tele o meaʻai, e mafua ai le fausia o se paʻu matutu. E le faʻaleagaina le fausiaina ma le mafai ona maua o paʻu o le paʻu, e le taofia ai le mataʻituina o le tino.
E leai se aʻafiaga i le lotoifale ma aʻafiaga.
Pharmacokinetics Pe a faʻaaogaina pito i luga, o le miramistin e le mafai ona gauai i le paʻu ma mucous membranes.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Otorhinolaryngology: togafitiga faʻapitoa o le faʻataʻi otitis otitis, sinusitis, tonsillitis, laryngitis, pharyngitis.
I tamaiti e 3 i le 14 tausaga, e faʻaaogaina mo togafitiga faʻapitoa o le pharyngitis ma / poʻo le faʻateleina o le tonsillitis masani.
Togafitiga: togafitiga ma le puipuia o faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi o le oral mouth: stomatitis, gingivitis, periotemitis, periodontitis. Vaʻaia togafitiga faʻamalosi e mafai ona aveesea.
Togafitiga, togafiti: puipuiga o le suppuration ma le togafitiga o manua o purulenti. Togafitiga o faiga o pulusulu-inflammatory o le masukalokelet system.
Obstetrics and gynecology: puipuiga ma togafitiga o le suppuration o manua o le tina failele, manua o le perineum ma le vaalele, iniseti o le tina failele, maʻi o le inflammatory (vulvovaginitis, endometritis).
Faʻataʻotoga: togafitiga o le maualuga ma le loloto o le II ma le IIIA, sauniuniga o faʻamaʻi mu mo dermatoplasty.
Dermatology, vnereology: togafitiga ma le puipuia o pyoderma ma dermatomycosis, o le au o le paʻu ma le mucous membranes, vae mecoses.
Puipuia o le tagata lava ia mai faʻamaʻi pipisi i feusuaiga (syphilis, gonorrhea, chlamydia, trichomoniasis, herpes genitalia, suʻega faʻapitoa, ma isi).
Urology: togafitiga faʻapitoa o siama gasegase ma gasegase ma le urethroprostatitis o faʻapitoa (chlamydia, trichomoniasis, gonorrhea) ma le uiga e le o se mea patino.

Tosiga ma le pulega

Ua saunia le fualaau faasaina mo le faʻaaoga.

Taʻiala mo le faʻaaogaina i le afifi pusa pipisi:

  1. Aveese le pulou mai le fagu; aveese le tagata e faaaoga le urolog mai le 50 ml o le fagu.
  2. Aveese le pusa o le pulumu e tuʻuina atu mai lona afifi puipuia.
  3. Faapipii le uila moli i le fagu.
  4. Faʻasaga le uila e ala i le toe fai atu.

Taʻiala mo le faʻaaogāina o se pusa 50 ml poʻo le 100 ml faʻatasi ai ma se gynnecological puʻu:

  1. Ave ese le pulou mai le fagu.
  2. Aveese le gynecological faʻamalosi mai le afifi puipui.
  3. Faʻapipiʻi le gynnecological pasene i le vailaau e aunoa ma le aveeseina o le urological applicator.

Otorhinolaryngology.
Faʻatasi ai ma le sinusitis purulenti - i le taimi o se pupu, o le maxillary sinus is washed with a sufficient amount of drug.
Tonsotitis, pharyngitis ma le laryngitis e togafitia i le faʻafeiloaʻi ma / poʻo le faʻavaivai e faʻaaoga ai se uila pipisi, 3-4 taimi faʻasaga, 3-4 taimi i le aso.
Ole aofaiga o le vailaau faʻamaʻi ile fufulu 10-15 ml.
I tamaiti. I le pharyngitis ma / poʻo le faʻateleina o le tonsillitis masani, o le pharynx o loʻo faʻafeololoina e faʻaaoga ai se uila moli. Tamaiti e taʻi 3-6 tausaga: faʻapipiʻi tasi le paso (3-5 ml i le irrigation), 3-4 taimi i le aso, tamaiti e 7-14 i le taʻi faalua (5-7 ml i le irrigation) 3-4 taimi i le aso, mo tamaiti e sili atu i le 14 tausaga le matutua, 3-4 taimi e fai ai (10-15 ml i le irrigation), 3-4 taimi i le aso. O le umi o togafitiga e mai i le 4 i le 10 aso, e fuafua i le taimi o le amataga o le faʻamagaloga.

Togafitiga
I le stomatitis, gingivitis, periodontitis, e fautuaina e fufulu le vavalo o le tautala ma le 10-15 ml o le vailaau faasaina, 3-4 taimi i le aso.

Togafitiga, togafiti, feteenaʻiga.
Mo faamoemoega puipuia ma togafitiga, latou te faʻafefeteina luga o manua ma mu, tuʻa faʻamaʻi ma fasi fua, ma faʻafefiloi fuamoa o susu ua faʻamamaina i le fualaau faasaina. O le togafitiga e toe faia 2-3 taimi ile aso mo 3-5 aso. O se metotia sili ona mataalia o le faʻafefe faʻavaivaia o manua ma fale e masani ona oʻo i le 1 lita o le fualaau faasaina.

Obstetric, gynecology.
Ina ia mafai ona puipuia le faʻamaʻi o le tina failele, e faʻaaogaina i foliga o vaʻai vaʻaia ao le i fananau mai (5-7 aso), i le fananau pe a maeʻa suʻesuʻega taʻitasi ma i le taimi o le failele, 50 ml o le vailaau faʻasaina i le ituaiga o palu ma se faʻaaliga 2 itula mo le 5 aso. Mo le faʻaogaina o le vavalaʻau vavalalata, o le faʻaaogaina o se gynnecological paso ua fautuaina. Faʻaaogāina o le gynecological paste, faʻaofi mea o loʻo i totonu o le vial i totonu ole vaʻa ma faʻafefe.
I le taimi o le faʻasalaina o fafine e ala i le vevela o le vaega, o togafitiga e togafitia i le taimi lava lea aʻo leʻi faia le taotoga, o le uterine vavalalata ma le faʻailoga e faia i le taimi o le taotoga, ma i le taimi o le faʻasalaga, o susu ua faʻamaluluina i le vailaau faʻasaina ua tui i totonu o le vavalalata ile 2 itula mo le 7 aso. Togafitiga o faʻamaʻi pipisi e faia i le vasega mo le 2 vaiaso e ala i le faʻaaogaina o pamu ma le fualaau faasaina, faapea foi ma le metotia o fualaau faasaina eletise.

Venereology.
Mo le puipuia o faʻamaʻi pipisi mai feusuaiga, e aoga le vailaʻau pe afai e faʻaaogaina ia sili atu i le 2 itula pe a maeʻa le feusuaiga. I le faʻaaogaina o le urological applicator, faʻaaogaina le inumaga o le vial i totonu o le urethra mo 2-3 minute: tama (2-3 ml), fafine (1-2 ml) ma le va (5-10 ml). Mo le faʻaogagofie, o le faʻaaogaina o se gynnecological paso e fautuaina. Le gaosia o le paʻu o le pito i totonu o ogavae, pubis, genitals. A maeʻa le faʻagasologa, e fautuaina e aua le mimilo mo le 2 itula.

Urology
I togafitiga faʻapitoa o le urethritis ma le urethroprostatitis, o le 2-3 ml o le vailaau faʻasaina e tui 1-2 taimi i le aso i totonu o le urethra, o le vasega e 10 aso.

Faiga faʻapolopolo

O se fofo mo le faaaogaina pito i luga o le 0.01%.
Polati Polyethylene faʻatasi ai ma se mea e faʻaaogaina urological ma se pulou o le 50 ml, 100 ml.
50 ml pulu polyethylene faʻatasi ai ma se urological applicator ma se pulou faʻalanoa faʻatasi ma se uila moli.
Polati Polyethylene o le 50 ml, 100 ml ma se urological applicator ma se pulou faʻalanu e faʻapipiʻi i se gynnecological puʻu.
Polati Polyethylene 100 ml, 150 ml, 200ml faʻatumu i le pamu pulu poʻo le faʻapipiʻiina foi o se pamu moli ma se pulou puipui.
500 ml polyethylene bottles faʻatasi ai ma le pulou faʻatasi ma le faʻamuamua amata.
O fagu taitasi o le 50 ml, 100ml, 150ml, 200ml, 500ml faatasi ma faatonuga mo le faʻaogaina o loʻo tuʻu i totonu o se atigipusa kata.
Mo falemaʻi: 12 500 ml ipu e aunoa ma se afifi e tutusa le aofai o faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo tuʻuina i totonu o se atigipusa pepa mo le faʻapipiʻiina o tagata.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

Miramistin - o se fofo o mata e paʻu ifo i le 0.01% le manino le lanu, o loʻo i totonu o masini taitasi:

  • Mea gaosi galue: benzyldimethyl-myristoylamino-propylammonium chloride monohydrate - 0.1 mg
  • Isi vaega: vai mama.

Fafoina: pulu paʻu polethylene paʻepaʻe o le 50, 100, 200 ml i teuga pepa.

Faatonuga faapitoa

I le vaitaimi o togafitiga ma se vaifofo o Miramistin, e sili atu ona lelei le aloese mai le ofuina o soo se ituaiga tioata faafesootai. Afai e le mafai ona i ai se mafuaaga, e tatau ona aveeseina tioata aʻo leʻi faʻaaogaina le vailaau faʻasaina ma tuʻu i luga o le 15 minute i le maea ai o le faʻamaina.

A maeʻa ona tuʻuina atu le vaifofo Miramistin, e le tatau ona e tietie ma auai i gaoioiga matautia mo le 30 minute.

Teu le Miramistin vaifofo i le vevela, aua le tuʻuina atu i tamaiti.

E tolu tausaga le ola o le taligalu.

Analogs o Miramistin

Sulfacyl sodium

E masani lava

Okomistin

O le falemaʻi e faʻafaigaluegaina aso fitu i le vaiaso, fitu aso i le vaiaso, mai le 9 i le taeao i le 9 i le taeao. Fai se taimi atofaina ma fesili i tagata tomai faapitoa uma au fesili e ala i le telefoni telefoni. 8(800)777-38-81 (faʻasaʻoloto mo telefoni feaveaʻi ma itulagi o le Rusia)) poʻo le initaneti, e faʻaaoga ai le pepa talafeagai i luga o le saite.

Faatumu le fomu ma maua le 15% le faʻaititia i luga ole suʻega!

Faamalologa meatotino

O le vailaʻau ua faʻamavaeina o se visepisi ma aʻafiaga aʻafia. O laʻau aupito sili ona lelei e fesoʻotaʻi ma siama faʻamaʻi-siama ma siama, ma faʻafefe foi i siama o le tino, maua ai se faʻaaogaina o togafitiga. I le puipuia o faʻamaʻi pipisi, e fesoasoani ai Miramistin i le faʻamalolo vave, faʻaumatia ai le faʻaogaina o le maʻi. E leai se mea e afaina ai ma faʻaleagaina ai, o faʻalautelega taua ua maeʻa ona iloa mai aso muamua o togafitiga. E le ulu atu le mata i le toto.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

E tusa ai ma faatonuga, e tatau ona teu i le potu vevela, i se nofoaga pogisa. E tolu tausaga talu ona ola le tamaʻi mamoe, pe a uma ona tatala le fagu, o lona saogalemu e le silia le 1 masina.

Alcon, ISA

Tau mai le 180 i le 220 rubles

Tobrex o se sui soʻotaga o le antimicrobial i le lotoifale ma le tele o aʻafiaga. E aofia ai se antibiotic - tobramycin ma nisi o vailaʻau fesoasoani. E faʻaaogaina i togafitiga faʻafomaʻi ile togafitiga ole pathologies o le tino ma le le fiafia, e pei o le conjunctivitis, keratitis, ma isi. E mafai ona faʻaaogaina e tagata gasegase eseese, e aofia ai pepe faatoa fananau mai.

Faʻamatalaga:

  • E mafai ona faʻaaogaina i tamaiti
  • Ausia vave se aafiaga.

Cons:

  • E i ai nisi o aʻafiaga
  • Se tau tele.

Dr. Gerhard Mann, Siamani

Tau 160 - 190 rubles.

Phloxal - mata mata matala ma le tele o aafiaga. E i ai a latou mea e tetee i le antibacterial ma anti-inflammatory. Used in ophthalmology i le togafitiga o le conjunctivitis, keratitis ma isi maʻi mata. E mafai ona faʻaaogaina e le gata i le togafitiga o tagata matutua, ae faʻapea foi tamaiti ma e oʻo lava i pepe faatoa fananau mai. O faʻafefete o Phlox e masani ona faʻaaogaina mo tamaiti ei lalo o le 1 tausaga le matua pe a faʻapipiʻi le isu, ma o le isu, sinusitis, ma isi. O le vailaʻau e maua i le ituaiga o vaifofo, lea e tuʻuina i se fagu faigofie. O le vaega malosi o le vailaʻau o le tolaxocin ma nisi mea faaopoopo.

Faʻamatalaga:

  • Laasaga tele o gaioiga
  • E mafai ona faʻaaogaina ma togafitiga mataʻutia
  • Aua e te tilotilo ou mata.

Cons:

  • A tatala le fagu mo se olaga puupuu puupuu
  • Tau maualuga maualuga.

Tuua Lau Faamatalaga